PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN"

Transkript

1 PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN Celková plocha pozemků m²; Pozemky jsou v Katastru nemovitostí rozděleny na jednotlivé parcely; Dle Územního plánu určeno k residenční zástavbě a Občanské vybavenosti; Vydáno SP pro výstavbu společných komunikací a páteřních rozvodů kanalizace, vodovodu a plynu;

2 SOUHRN Celková plocha pozemků m²; Pozemky jsou Územním plánem obce Jenštejn určeny jako plochy pro bydlení a částečně pro občanské vybavení; Platné ÚR pro residenční výstavbu; Vydáno SP pro výstavbu společných komunikací a páteřních rozvodů kanalizace, vodovodu a plynu; Pozemky jsou v Katastru nemovitostí rozděleny na jednotlivé parcely; Projekt navazuje na dvě dokončené etapy úspěšného residenčního projektu Nový Jenštejn, které obsahovaly cca 230 bytových jednotek v řadových domech; Další pozemky potřebné pro výstavbu jsou ve vlastnictví třetích stran, celkem m²; Prodej probíhá formou veřejného výběrového řízení; Minimální požadovaná prodejní cena je 140 mil. Kč; Strana 2 (celkem 21)

3 POPIS LOKALITY Předmětné pozemky leží v obci Jenštejn severovýchodně od Prahy. První zmínka o obci je z roku 1368 a nachází se zde zřícenina hradu Jenštejn ze 14. století. Umístění předmětných pozemků v rámci širšího okolí Prahy V obci Jenštejn je k dispozici obecní úřad, Česká pošta, knihovna, restaurace, smíšené zboží a v rámci residenčního projektu Nového Jenštejna také mateřská školka. Za ostatní občanskou vybaveností se musí obyvatelé vydat do nedaleké Vinoře, popřípadě do Prahy Letňan, které jsou odsud vzdáleny do 15 minut automobilem. Letňany jsou dostupné MHD zastávka autobusové linky č. 378 se nachází uprostřed stávající zástavby projektu Nový Jenštejn a cesta na stanici metra C Letňany trvá 19 minut. Další možností je využití obchodního centra na Černém mostě, odkud je možné cestovat do centra města pomocí MHD. Automobilem trvá cesta na Černý most přibližně 10 minut. Strana 3 (celkem 21)

4 Umístění předmětných pozemků v rámci Jenštejna POPIS NEMOVITOSTI Předmětné pozemky jsou znázorněny na schématu níže: Strana 4 (celkem 21)

5 Jedná se o pozemky vyznačené jako 3., 4., 5. a 6. etapa (fialová, modrá, tmavě žlutá a tmavě oranžová část). Pozemky jsou součástí projektu Nový Jenštejn, který navazuje na původní jádro obce. První dvě etapy nabídly 230 řadových rodinných domů. V nabídce na prodej zde zbývají poslední jednotky. První etapa probíhala v letech a bylo vystavěno 140 rodinných řadových domů, které již byly úspěšně prodány. Součástí výstavby bylo provedení kompletní infrastruktury území (sítě, komunikace, úprava venkovních ploch). Zároveň byla provedena úprava stávající ČOV a systému kanalizace obce. V rámci 2. etapy v letech bylo vystavěn 90 rodinných řadových domů. Tato etapa byla již téměř celá úspěšně rozprodána a v nabídce zbývá 14 volných jednotek. Po dokončení této etapy obec otevřela v areálu projektu mateřskou školku a přímo v projektu byly dokončeny zastávky MHD. Předmětem prodeje jsou zbylé pozemky. Pro etapu č. 3 již byla vypracována dokumentace pro stavební povolení. Pokud by byla provedena výstavba podle původního plánu, muselo by dojít k navýšení kapacity ČOV. Předběžné kalkulace hovoří o částce cca 15,8 mil. Kč. Zároveň by muselo dojít k odkupu pozemků potřebných pro výstavbu ČOV. Jejich majitel je ochoten o prodeji jednat. Názor na hodnotu předmětných pozemků se pohybuje do 2 mil. Kč. Pro výstavbu celého areálu je vydáno platné ÚR a zároveň bylo vydáno stavební povolení pro výstavbu páteřních rozvodů plynu, kanalizace a vodovodu a dále pro výstavbu hlavní komunikační sítě. V současné době jsou na předmětných pozemích pole mezi kterými vede nezpevněná cesta. V přední části pozemků jsou volné prostory, které sloužili jako skládka zeminy u předchozích etap výstavby. Strana 5 (celkem 21)

6 Pro výstavbu kompletního původního záměru musí dojít k odkoupení cca m² pozemků ve vlastnictví třetích stran, mezi kterými jsou soukromí vlastníci, obec Jenštejn a Pozemkový fond České republiky. S majiteli pozemků pro možný odkup byla při původních jednáních sjednána cena 690 Kč/m², dle současného návrhu majitelů by výkupní cena měla být Kč/m². Nicméně je velice pravděpodobné, že ve výsledku bude prodejní cena na původní částce 690 Kč/m². ÚZEMNÍ PLÁN BM bydlené městského typu Dominantní: o trvalé bydlení v samostatných rodinných domech, dvojdomech, řadových domech o liniová a maloplošná zeleň Přípustné: o administrativní prostory v rámci rodinného domu o komerční občanská vybavenost v rámci rodinného domu o drobné doprovodné stavby (garáže, altány, bazény apod.) Výjimečně přípustné: o podnikatelské aktivity v rámci rodinného domu, které nesmí žádným způsobem zhoršit obytné prostředí, ani zvýšenou četností dopravy o technické objekty na inženýrských sítích Nepřípustné jiné stavby než jsou uvedeny výše Strana 6 (celkem 21)

7 BS bydlení smíšené Dominantní: o trvalé bydlení v rodinných domech stávajících a nových (RD samostatné, řadové, dvojdomy) o v lokalitách IV i v lokalitě IVa obytné domy v hmotových a výškových proporcích rodinného domu dle stavebního zákona č.50/1976 Sb. v platném znění, kromě krajního pásma lokality IV, kde první řada zástavby ve styku s volnou krajinou bude určena pro výstavbu soliterních RD o samostatné objekty občanské vybavenosti komerční a obecní včetně veřejného stravování o liniová a maloplošná zeleň o vodní plochy Přípustné: o podnikatelská činnost v rámci rodinného domu o komerční občanská vybavenost v rámci rodinného domu o drobné doprovodné stavby (garáže, altány, bazény apod.) o mateřská školka a dětské hřiště pro malé děti o veřejná parkoviště pro osobní automobily Výjimečně přípustné: o administrativní objekty v rámci rodinného domu o drobné řemeslnické dílny a podnikatelské prostory využívající původní nebo nové hospodářské stavby o technické objekty na inženýrských sítích Nepřípustné průmyslová výroba OV plochy občanské vybavenosti Dominantní: o samostatné objekty obecní občanské vybavenosti o samostatné objekty komerční občanské vybavenosti o plochy veřejné zeleně s hřišti o veřejné parkoviště osobních automobilů Přípustné: o administrativní prostory komerční, sportovní stavby o ubytování zaměstnanců o prostory pro zdravotnictví a školství o technická infrastruktura Výjimečně přípustné: o technické objekty na inženýrských sítích a prostory pro údržbu obce Nepřípustné plochy průmyslové a nerušící výroby, zemědělská výroba Plochy veřejné zeleně Strana 7 (celkem 21)

8 PLOCHY A) Pozemky, které jsou předmětem prodeje ležící v katastrálním území Jenštejn. Zapsány jsou na Listu vlastnictví č Parcela č. Výměra [m 2 ] Využití dle ÚP Druh pozemku 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/60 2 Obytné městského typu Orná půda 202/61 85 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/66 97 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/68 59 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/71 57 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/74 13 Obytné městského typu Orná půda 202/75 98 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/77 26 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/83 26 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/96 11 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda Strana 8 (celkem 21)

9 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/136 4 Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Občanská vybavenost Orná půda 202/ Občanská vybavenost Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda Strana 9 (celkem 21)

10 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 20/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytná smíšená Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Obytné městského typu Orná půda 202/ Komunikace místní obslužná Ostatní plocha 202/ Komunikace místní obslužná Ostatní plocha 202/ Komunikace místní obslužná Ostatní plocha 202/ Komunikace místní obslužná Ostatní plocha 202/ Komunikace místní obslužná Ostatní plocha 224/ Zeleň izolační Orná půda 239/1 527 Občanská vybavenost Orná půda Občanská vybavenost Orná půda 251/ Občanská vybavenost Orná půda 252/ Občanská vybavenost Orná půda 255/ Územním plánem neřešeno Orná půda 258/ Občanská vybavenost Orná půda 258/ Občanská vybavenost Orná půda 258/4 141 Občanská vybavenost Orná půda 258/ Občanská vybavenost Orná půda Strana 10 (celkem 21)

11 258/6 593 Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/62 33 Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/95 65 Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda Strana 11 (celkem 21)

12 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Obytné městského typu Orná půda 258/ Komunikace místní obslužná Ostatní plocha 282/4 369 Občanská vybavenost Orná půda 282/5 512 Občanská vybavenost Orná půda 282/6 843 Zeleň Orná půda 282/ Zeleň Orná půda 282/ Zeleň Orná půda 282/ Obytná smíšená Orná půda 282/ Zeleň izolační Orná půda CELKEM Rozdělení předmětných pozemků dle využití podle platného Územního plánu: Využití dle ÚP Výměra [m 2 ] Obytné městského typu Občanská vybavenost Obytná smíšená Komunikace místní obslužná Zeleň izolační Zeleň Územním plánem neřešeno CELKEM B) Pozemky s jejichž odkupem kalkuluje prvotní návrh výstavby. Pozemky jsou ve vlastnictví především soukromých osob. Tyto pozemky nejsou předmětem prodeje. Parcela č. Výměra (m2) Vlastník Využití dle UP 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/56 47 Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu Strana 12 (celkem 21)

13 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Obytné městského typu 258/ Soukromá osoba Komunikace místní obslužná 251/ Soukromá osoba Územním plánem neřešeno 202/85 42 Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/99 6 Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Obytné městského typu 202/ Soukromá osoba Občanská vybavenost 202/ Soukromá osoba Komunikace místní obslužná 202/ Soukromá osoba Komunikace místní obslužná 202/ Soukromá osoba Komunikace místní obslužná 229/ Soukromá osoba Občanská vybavenost 229/ Pozemkový fond České republiky Občanská vybavenost 202/ Pozemkový fond České republiky Komunikace místní obslužná 202/ Pozemkový fond České republiky Komunikace místní obslužná 202/ Pozemkový fond České republiky Komunikace místní obslužná 202/193 1 Pozemkový fond České republiky Obytné městského typu Pozemkový fond České republiky Občanská vybavenost 202/ Pozemkový fond České republiky Obytné městského typu 202/ Pozemkový fond České republiky Obytné městského typu 339/ Obec Jenštejn Komunikace místní obslužná 339/ Obec Jenštejn Komunikace místní obslužná CELKEM Strana 13 (celkem 21)

14 PODMÍNKY PRODEJE 1. Základní údaje Pro účely tohoto výběrového řízení se pod následujícími pojmy rozumí: Zadavatel, Vyhlašovatel nebo Prodávající: Nový Jenštejn, a.s., Palackého 715, Praha 1 IČ ; Uchazeč či účastník: právnická či fyzická osoba splňující níže uvedené podmínky, která se ve stanovené době a stanoveným způsobem přihlásí do tohoto výběrového řízení; Vítězem nebo vybraným účastníkem: účastník tohoto výběrového řízení, jehož nabídku vybral Zadavatel k uzavření smluvní dokumentace; VŘ: toto výběrové řízení. 2. Důvěrnost Zadavatel veškeré informace, získané od Uchazečů v průběhu tohoto VŘ považuje za důvěrné a neposkytne je třetí straně bez písemného souhlasu Uchazeče. 3. Předmět a podmínky VŘ Předmětem a cílem tohoto VŘ je výběr nejvhodnějšího subjektu, který bude mít zájem o koupi předmětných nemovitostí specifikovaných výše. Na těchto nemovitostech vázne zástavní právo ve prospěch Sberbank CZ, a.s. (dále jen Zástavní věřitel ) k zajištění pohledávky Zástavního věřitele za Zadavatelem. Zadavatel disponuje prohlášením Zástavního věřitele, v němž jsou uvedeny podmínky, za nichž je Zástavní věřitele ochoten vzdát se svého zástavního práva. Kopie tohoto prohlášení bude na požádání poskytnuta každému Účastníkovi. Podmínky VŘ se řídí právním řádem České republiky. Uchazeč je výslovně srozuměn s tím, že VŘ nemá charakter veřejné soutěže podle zákona č. 40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, ani obchodní veřejné soutěže podle 281 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění. VŘ se mohou zúčastnit právnické osoby se sídlem v České republice i právnické osoby se sídlem v zahraničí a fyzické osoby starší 18 let, které jsou plně způsobilé k právním úkonům. Vítězem VŘ může být vyhlášena pouze osoba, která je podle příslušných právních předpisů oprávněna nabývat vlastnické právo k nemovitostem. Strana 14 (celkem 21)

15 Tímto VŘ Zadavateli nevzniká závazek uzavřít s vybraným Účastníkem/Účastníky (Vítězem/Vítězi VŘ) smlouvu na prodej nemovitostí. Veškeré náklady Účastníka spojené s vypracováním nabídky a účastí ve VŘ, jdou k tíži Účastníka. Nabídky budou Zadavatelem vyhodnoceny nejpozději do Ve stejné lhůtě Zadavatel oznámí výsledek vyhodnocení nabídek každému Účastníkovi, který učiní nabídku (včetně Vítěze, bude-li vybrán). Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky, jakož i VŘ zrušit nebo podmínky VŘ kdykoliv změnit. Doručením nabídky Účastník vyslovuje souhlas s podmínkami VŘ v celém jejich rozsahu. Účastník je výslovně srozuměn s tím, že vyhlášení VŘ ani jakékoliv související úkony Zadavatele nezakládají povinnost Zadavatele prodat předmětné nemovitosti. Zadavatel je oprávněn vybrat si nabídku, která mu bude nejlépe vyhovovat, přičemž není povinen sdělovat Účastníkům důvody svého rozhodnutí. Skutečnost, že Účastník splnil podmínky VŘ, nezakládá nárok Účastníka na uzavření smluvní dokumentace se Zadavatelem. V případě zájmu o prohlídku se neváhejte obrátit na zástupce společnosti Nový Jenštejn a.s. kontaktní údaje jsou uvedeny níže. 4. Struktura a obsah nabídky Závazné cenové nabídky v 1. kole VŘ musí obsahovat minimálně následující údaje: a) Identifikaci účastníka (jméno, společnost, IČ, korespondenční adresa); b) Nabízenou kupní cenu za předmětné nemovitosti v Kč; c) Reference na podobné již uskutečněné transakce; d) Podmínky placení kupní ceny; e) Zdroje financování (bude-li financováno vlastními prostředky nebo v kombinaci s úvěrem); f) Kontaktní osoba a adresa (včetně telefonického a ového spojení); g) Souhlas s podmínkami výběrového řízení a se zpracováním údajů (viz. Příloha č. 1); Strana 15 (celkem 21)

16 Minimální požadovaná prodejní cena je 140 mil. Kč. Veškeré finanční podmínky uváděné Účastníky v nabídce, zejména výše kupní ceny, musí být uvedeny v českých korunách a bez závislosti na jakýchkoliv makro či mikro ekonomických výkyvech a bez kursových vlivů. Závazné cenové nabídky v neporušeném zapečetěném obalu výrazně označeném Prodej pozemků Nový Jenštejn NEOTVÍRAT musí být doručeny nejpozději do 18. prosince 2013 do 17:00 hod., na adresu společnosti: Nový Jenštejn a.s. Jemnická Praha 4 k rukám: JUDr. Jiří Tvrdek, advokát Zadavatel je oprávněn nabídku, která nebude doručena nejpozději ve lhůtě výše uvedené a výše uvedeným způsobem, nezařadit do VŘ. KONTAKTNÍ ÚDAJE V případě Vašeho zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat: Nový Jenštejn a.s. Ing. Martin Tatíček Jemnická Praha 4 Mob. : Strana 16 (celkem 21)

17 PŘÍLOHA Č. 1 Souhlas s podmínkami výběrového řízení, se zpracováním údajů a potvrzení závaznosti předložené nabídky, (dále Souhlas) (předložte spolu s cenovou nabídkou) Z důvodu prokázání zájmu o koupi předmětných nemovitostí, požaduje Vyhlašovatel po vítězném Uchazeči podpis rezervační smlouvy do 10 dnů ode dne, kdy bude vítěznému Uchazeči oznámeno, že jeho nabídka byla vybrána jako vítězná. Podle rezervační smlouvy bude vítězný Uchazeč ve lhůtě 5 pracovních dnů od uzavření takové rezervační smlouvy s Organizátorem povinen složit na účet Organizátora zálohu na kupní cenu ve výši ,- Kč. Výše uvedená zálohy bude započítána do kupní ceny. V případě, že vítězný Uchazeč odmítne s Prodávajícím uzavřít KS v termínu uvedeném v rezervační smlouvě, vzniká vítěznému Uchazeči povinnost zaplatit Organizátorovi smluvní pokutu, jejíž výše odpovídá výši zálohy na kupní cenu. Uchazeč prohlašuje, že je mu stav předmětných nemovitostí, které jsou předmětem jeho nabídky znám, že se podrobně seznámil s jejich faktickým stavem a předložená nabídka respektuje jejich aktuální technický stav, který si Uchazeč ověřil i při prohlídce předmětných nemovitostí. Souhlasíme s tím, aby veškeré údaje, které jsme společnosti Nový Jenštejn, a.s. v souvislosti s tímto výběrovým řízením poskytli, byly zpracovávány, spravovány a využívány společností Nový Jenštejn, a.s. po celou dobu trvání tohoto výběrového řízení, a to v souladu s platnými právními předpisy. Podmínky pro výběrové řízení na určení kupujícího nemovitostí ve vlastnictví společnosti Nový Jenštejn, a.s. jsme důkladně prostudovali, bez výhrad s nimi souhlasíme a závazně se přihlašujeme do výběrového řízení s tím, že platnost naší nabídky je 30 dnů od skončení lhůty pro podávání nabídek v souladu s podmínkami výběrového řízení. V..., dne... uchazeč (firma), podpis oprávněné osoby Strana 17 (celkem 21)

18 PŘÍLOHA Č. 2 FOTOGRAFIE Předmětné pozemky Předmětné pozemky Předmětné pozemky Předmětné pozemky Předmětné pozemky Letecký snímek Strana 18 (celkem 21)

19 Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Strana 19 (celkem 21)

20 Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dokončená výstavba projektu Nový Jenštejn Dětské hřiště v projektu Nový Jenštejn Školka v projektu Nový Jenštejn Strana 20 (celkem 21)

21 PŘÍLOHA Č. 3 KATASTRÁLNÍ MAPA VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI Informace obsažené v tomto dokumentu byly připraveny a uspořádány poradcem prodávajícího na základě informací poskytnutých prodávajícím. Prodávající a jeho poradce považují informace obsažené v tomto dokumentu za správné, neručí však za jejich přesnost a úplnost a nejsou povinni je doplňovat nebo tento dokument aktualizovat nebo odstranit jakékoliv chyby či nepřesnosti v něm obsažené. Strana 21 (celkem 21)

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou Pozemek v žádané rekreační lokalitě Celková plocha pozemku 644 m² Dle aktuálně platného územního plánu - plocha pro bydlení +420 224 217 217 Knight

Více

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava Pozemek v klidné části centra města Ostrava V těsné blízkosti se nachází kompletní infrastruktura Funkční využití plochy bydlení v bytových

Více

Developerská příležitost pozemky Kolín

Developerská příležitost pozemky Kolín INFORMAČNÍ MEMORANDUM Developerská příležitost pozemky Kolín Pozemky v městské rezidenční zástavbě Celková plocha pozemků cca 21 000 m² Výborná dopravní dostupnost Dle územního plánu převážně Smíšené městské

Více

Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s.

Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Žádost o nabídku Strana 1 (celkem 11) I. ÚVODNÍ INFORMACE 1. Základní údaje Pro

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s.

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4 Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. ÚVOD Společnost ČEZ, a. s., ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti OC PÍSNICE, LIBUŠSKÁ

Více

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Litvínov Náměstí Míru 173 a 176 Komplex dvou propojených administrativních budov Celková výměra podlahových ploch cca 950 m 2 Celková plocha pozemků 455 m² Prodejní plocha, kanceláře

Více

Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26

Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26 Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví Komerční banky, a. s. Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26 1. Komerční banka, a.s. IČO: 45317054 DIČ: CZ699001182 se sídlem: Praha 1,

Více

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 Rodinný dům se zahradou v klidné části Prahy Dva samostatné byty 3+1 2x garážové stání Celková výměra podlahových ploch cca 240 m² Celková

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. v úplném znění Doplněk č. 1 ZM 25.4.2012

Více

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického 533/4 Administrativní budova v centru města Ostrava Obsazenost 32% Roční výnos z pronájmu cca 482 tis. Kč Celková pronajatelná plocha cca 1 200 m 2 Celková plocha

Více

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Česká Lípa Mlýnská 2982 Administrativní budova v centru města Částečný zpětný pronájem Celkový roční výnos z pronájmu objektu 259 000 Kč Celková výměra podlahových ploch 478,57 m

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. Preambule: Tato pravidla navazují

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Mgr. Bc. Igor TOMÁŠEK se sídlem:

Více

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chocholouškova 1629/7 Residenční budova v klidné části centra města Částečný pronájem nemovitosti Celkový roční výnos z pronájmu objektu 37,5 tis. Kč Celková výměra podlahových

Více

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice  Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 v obci Česká Skalice a v katastrálním území Malá Skalice pro výstavbu

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Christoph Jan Ing., dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová značka

Více

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Emila Filly 296/13 Administrativní budova v blízkosti centra Ostravy Celková výměra podlahových ploch cca 542,26 m 2 Celková plocha pozemků 442 m² 9 venkovních parkovacích

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Pravidla pro prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů z majetku města Kamenice nad Lipou lokalita Vodná

Pravidla pro prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů z majetku města Kamenice nad Lipou lokalita Vodná Pravidla pro prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů z majetku města Kamenice nad Lipou lokalita Vodná I. Předmět úpravy Pravidla pro prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů z majetku města Kamenice

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha 1, Vodičkova

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 11000 Praha 1. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 11000 Praha 1. OZNÁMENí T 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 8837/SBN/2009 SBNM Čj: UZSVM/SBN/8034/2009-SBNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obecní úřad Klíny zveřejňuje záměr Obce Klíny prodat následující nemovitost dle následujících

Více

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Toužim Žlutická Administrativní budova v městě Toužim Celková výměra podlahových ploch cca 650 m² Garážové stání pro 2 osobní automobily Celková výměra pozemků 2 438 m 2 Nemovitost

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Zastupitelstvo města Blatná usnesením č. 37/17 ze dne 17. 5. 2017 schválilo záměr

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice Prodej přízemního objektu s nevyužitým podkrovím, kde se nachází 2

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Mgr. Karolína Černá IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00,

Více

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek

ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek O b e c P í š ť 747 18 Píšť č. p. 58 ZÁSADY postupu při prodeji bytových jednotek Zastupitelstvo Obce Píšť rozhodlo na svém 2. zasedání dne 22.12.2010 o následujícím postupu (dále jen Zásady) při prodeji

Více

Město Vimperk. Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk

Město Vimperk. Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk v souladu s ustanovením 39/1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích /obecní zřízení/ a usnesením č. 166 Rady města Vimperk ze dne 19.2.2007 záměr č. 18/5/07 pronajmout nebytové prostory o celkové výměře 64,60

Více

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177 Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/03/2010 Bytový dům Luhačovice 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno,

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, Plzeň O Z N Á M E N Í Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 306 04 Plzeň O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení č. PKT/18/2007 na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním

Více

Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012

Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012 Podmínky veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku konané v rámci insolvenčního řízení sp. zn. KSOS 36 INS 17274/2012 Ins. správce ins. dlužníka Marty Prokešové, nar. 9.9.1963, Olomouc, Černá cesta 89/17,

Více

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví Heineken Česká republika, a.s. Vyhláška o VŘ 1. Prodávající: Heineken Česká republika, a.s. se sídlem: U Pivovaru 1, 270 53 Krušovice IČ: 45148066 www.heineken.com/cz/

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky:

REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky: REZERVAČNÍ SMLOUVA č. / uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito účastníky: budoucí prodávající: DOMOPLAN Bytový dům Domino s.r.o. IČ: 293 80 685, DIČ: CZ699003608 se sídlem: Údolní 326/11,

Více

MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE. I. Preambule

MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE. I. Preambule MĚSTO LOVOSICE ZÁSADY PRODEJE BYTOVÝCH JEDNOTEK A PROSTOR SLOUŽÍCÍCH K PODNIKÁNÍ Z MAJETKU MĚSTA LOVOSICE I. Preambule Prodej bytových jednotek a prostor sloužících k podnikání ve vlastnictví města Lovosice

Více

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Město Soběslav IČ: 00252921, DIČ: CZ 00252921 nám. Republiky 59 392 01 Soběslav I (dále

Více

Výběrové řízení na určení vítězných zájemců o koupi souboru nemovitostí ve vlastnictví společnosti Oděvní podnik, a.s. Pravidla výběrového řízení

Výběrové řízení na určení vítězných zájemců o koupi souboru nemovitostí ve vlastnictví společnosti Oděvní podnik, a.s. Pravidla výběrového řízení Výběrové řízení na určení vítězných zájemců o koupi souboru nemovitostí ve vlastnictví společnosti Oděvní podnik, a.s. Pravidla výběrového řízení Strana 1 (celkem 15) I. ÚVODNÍ INFORMACE 1. Základní údaje

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA 265 1/2015 Praha, dne 12. 1. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

Více

ZÁSADY pro prodej obytných domů

ZÁSADY pro prodej obytných domů ZÁSADY pro prodej obytných domů a souvisejících pozemků z vlastnictví statutárního města Ostravy, svěřených městskému obvodu Slezská Ostrava -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen "Objednatel/Prodávající"

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen Objednatel/Prodávající Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") VŘ Novostavba polyfunkčního objektu Praha 10 - Hostivař, platné stavební povolení 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00EO8V5* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: Číslo účtu: Zastoupen: 00300535,

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

Výzva k podání cenových nabídek

Výzva k podání cenových nabídek Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Výzva k podání cenových nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu dodávku zadávaná podle ustanovení 6, 12

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA

KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DZMYI* KUPNÍ SMLOUVA A ZÁSTAVNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Se sídlem:, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ, DIČ: 00300535, CZ00300535 Číslo

Více

Pozemky jsou přístupné po pozemní komunikaci, s možností napojení na inženýrské sítě.

Pozemky jsou přístupné po pozemní komunikaci, s možností napojení na inženýrské sítě. OBEC PIČÍN zveřejňuje podle 39 zákona číslo 128/2000 Sb. záměr prodat POZEMKY v katastrálním území Pičín, které jsou v zemním plánu v lokalitě A3 formou výběrového řízení - obálkovou metodou Popis nemovitostí:

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014 Strana 1 (celkem 7) MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org Město Hořice zveřejňuje podle 39 odstavce

Více

Město Pohořelice, Vídeňská 699, PSČ

Město Pohořelice, Vídeňská 699, PSČ Město Pohořelice, Vídeňská 699, PSČ 691 23 ZVEŘEJNĚNÍ ZÁMĚRU PRODEJE NEMOVITÉHO MAJETKU MĚSTA Město Pohořelice zveřejňuje podle 39 odst. 1 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění a v souladu s

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ Článek I. Budoucí prodávající: Statutární město Opava Sídlo: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800,

Více

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav

Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Výběrové řízení formou licitace k zamýšlenému prodeji nemovitostí, stavebních pozemků ve vlastnictví Města Soběslav Město Soběslav IČ: 00252921, DIČ: CZ 00252921 nám. Republiky 59 392 01 Soběslav I (dále

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Jan Houser, se sídlem Na Baště sv. Jiří 258/7, Praha 6, IČ 01337696, jako insolvenční správce

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) Víceúčelová stavba se třemi bytovými jednotkami o dispozici 3+1 Objekt částečně obsazený Nebytové prostory cca 481 m² Celková výměra podlahových ploch

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 47-3092/11 ZNALECKÝ POSUDEK č. 47-3092/11 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti ½ na nemovitostech, a to na pozemcích parc.č. St. 2/1 a 7/3 v k.ú. Zábřeh nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Mgr. Bc. Igor TOMÁŠEK se sídlem:

Více

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U Vyhlášené v rámci zpeněžení nemovitých věcí zapsaných do soupisu majetkové podstaty dlužnice Věry Veroniky

Více

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Podklady na zasedání ZM dne: 29.01.2015 OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Předkládá: Vypracoval: Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková Předložení materiálu uloženo: Přílohy:

Více

SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVY

SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVY Datum: XXX TTS energo s.r.o., jako Budoucí prodávající a XXX, jako Budoucí kupující SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVY Níže uvedené Smluvní strany uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva insolvenční správkyně dlužníka BRUTRA s.r.o. k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek Soubor pohledávek dlužníka BRUTRA s.r.o. v nominální

Více

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV-125451-2/OSM-2011 Praha, dne 14. 11. 2011 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Výběrové řízení A2724

Výběrové řízení A2724 Informační memorandum Výběrové řízení A2724 Komerční pozemek Brno ČR 17.455 m 2 3 Obsah Stručný popis:... 5 Důležité informace:... 6 Poloha... 7 Výměry:... 8 Územní plán... 9 Zásobování vodou... 11 Odkanalizování...

Více

REZERVAČNÍ SMLOUVA NA POZEMEK D x/a x

REZERVAČNÍ SMLOUVA NA POZEMEK D x/a x REZERVAČNÍ SMLOUVA NA POZEMEK D x/a x Smluvní strany: LANDWEALTH CZ s.r.o. IČ 26225328 se sídlem Jihlava Heroltice 65, PSČ 586 01 spisová značka C 38183 vedená u Krajského soudu v Brně zastoupená Ing.

Více

uzavřeli podle ustanovení 50a, b, občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o rezervaci nemovitosti

uzavřeli podle ustanovení 50a, b, občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o rezervaci nemovitosti Společnost SPS Císařka, s.r.o., se sídlem Praha 2, Jana Masaryka 165/22, PSČ 120 00, IČ 284 78 568, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 144552 číslo účtu na kupní

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

OZNÁMENÍ. o záměru prodeje souboru movitého a nemovitého majetku Obce Mosty u Jablunkova ve sportovním areálu Mosty u Jablunkova

OZNÁMENÍ. o záměru prodeje souboru movitého a nemovitého majetku Obce Mosty u Jablunkova ve sportovním areálu Mosty u Jablunkova Obec Mosty u Jablunkova Mosty u Jablunkova č. p. 800 hospodářský odbor 739 98 Mosty u Jablunkova OZNÁMENÍ o záměru prodeje souboru movitého a nemovitého majetku Obce Mosty u Jablunkova ve sportovním areálu

Více

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Smluvní strany: LANDWEALTH CZ s.r.o. IČ 26225328 se sídlem Jihlava Heroltice 65, PSČ 586 01 zastoupená Ing. Vladimírou Johnovou a Ing. Petrem Pokorným, jednateli (dále jen

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na koncesní smlouvu malého rozsahu Provozování vodovodu v obci Černolice 1. Název předmětu koncesní smlouvy: Provozování vodovodu v obci Černolice 2. Druh zadávacího

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Karolína Černá, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, jako insolvenční správkyně

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k jednotce Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně druhé

Více

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) 1. Vyhlašovatel: Mgr. Šárka Mixová se sídlem

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

EXPOSÉ k projektu Prodej pozemků v Hradci Králové - Třebeš

EXPOSÉ k projektu Prodej pozemků v Hradci Králové - Třebeš EXPOSÉ k projektu Prodej pozemků v Hradci Králové - Třebeš v Praze, dne 24.08.2011 1 Obsah 1. Executive summary... 3 2. Vymezení předmětného území... 3 3. Definice území Plochy výroby a služeb bez negativního

Více

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem

Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Kupní smlouva o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem Smluvní strany: 1. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako prodávající na straně jedné a 2. Pan/í., r.č. /. bytem.., PSČ. jako - kupující - na straně

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka STAKOMA v.o.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: BERGER insolvenční správce a spol. JUDr. Pavel

Více

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY 1. IDENTIFIKACE VYHLAŠOVATELE 1.1 Vyhlašovatelem této výzvy (dále výzva ) je společnost STAVOSPOL, s.r.o. (dále vyhlašovatel ), IČ: 155 45 521, se sídlem Staňkova

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská 410/ Ostrava-Mariánské Hory ZNALECKÝ POSUDEK č. 209-3546/12 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 71/1, 71/4, 72/4, 72/5 a 72/6 v k.ú. Polanka nad Odrou, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr.

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Schempp-Hirth výroba letadel spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha

Více

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva )

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) Příloha č. 04 usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 25. května 2016 SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová

Více

Pravidla pro prodeje pozemků ve vlastnictví města Harrachov

Pravidla pro prodeje pozemků ve vlastnictví města Harrachov Pravidla pro prodeje pozemků ve vlastnictví města Harrachov schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb. ( zákona o obcích) ve znění zákonů pozměňujících a doplňujících Zastupitelstvem

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více

Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 (dále jen Zásady ) a v souladu se zákonem č. 89/2012

Více

Odkanalizování obce Dobrčice

Odkanalizování obce Dobrčice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále je zákon ) pro akci: Odkanalizování obce Dobrčice (výběrové řízení mimo režim zákona)

Více

PRAVIDLA VEŘEJNÉ SOUTĚŽE pro zřízení práva stavby a následný prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Hutník ve Veselí nad Moravou

PRAVIDLA VEŘEJNÉ SOUTĚŽE pro zřízení práva stavby a následný prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Hutník ve Veselí nad Moravou MVNM/22120/2018 PRAVIDLA VEŘEJNÉ SOUTĚŽE pro zřízení práva stavby a následný prodej pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Hutník ve Veselí nad Moravou Čl. I. Úvodní ustanovení 1. Tato Pravidla

Více

ochranná známka Modřanské strojírny

ochranná známka Modřanské strojírny ochranná známka Modřanské strojírny Informační memorandum INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva správkyně konkursní podstaty úpadce Modřanské strojírny, s.p. v likvidaci, k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova I 106, 50 I 68 Hradec Králové IČ: 4219645 I vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej pozemků p.č. 2480/1 a 2480/3 v k. ú. Březolupy PODMÍNKY výběrového

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 116-3453/12. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. ZNALECKÝ POSUDEK č. 116-3453/12 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1602 v k.ú. Svinov, obec Ostrava, okr. Ostrava-město. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor Slévárenská

Více

Č. j.: MV /OSM-2018 Praha 7. září 2018 BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení

Č. j.: MV /OSM-2018 Praha 7. září 2018 BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení *MVCRX043VDTX* MVCRX043VDTX prvotní identifikátor odbor správy majetku P.O.BOX 155/OSM 140 21 Praha 4 Č. j.: MV- 71122-8/OSM-2018 Praha 7. září 2018 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej družstevního

Více

náměstí Sigmunda Freuda Příbor IČ Název vnitřního předpisu: Pravidla prodeje pozemků v lokalitě Za školou Npor. Loma v Příboře.

náměstí Sigmunda Freuda Příbor IČ Název vnitřního předpisu: Pravidla prodeje pozemků v lokalitě Za školou Npor. Loma v Příboře. MĚSTO PŘÍBOR MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBOR náměstí Sigmunda Freuda 19 742 58 Příbor IČ 00298328 Název vnitřního předpisu: Pravidla prodeje pozemků v lokalitě Za školou Npor. Loma v Příboře. Druh předpisu: Pravidla

Více