Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče"

Transkript

1 Výsledky dotazníkového šetření 2013 dotazník pro rodiče Zákonní zástupci žáků naší školy byli vyzváni k vyplnění anonymních dotazníků, týkajících se vztahů (v souvislosti se školou), výchovy a vzdělání, a zázemí školy. Dotazníkové šetření proběhlo na konci školního roku, aby se do něho mohli zapojit i zákonní zástupci žáků 1. třídy. Výsledky budou využity při autoevaluaci školy. Rozdáno bylo 28 dotazníků. Vrátilo se 24 dotazníků. Možnosti vyjádřit se ke škole využilo 85,7 % zákonných zástupců dětí. Na začátku dotazníku měli respondenti označit, kolik let navštěvuje jejich dítě naši školu. Tuto možnost nevyužili 2 respondenti. Na otázky zákonní zástupci odpovídali číslicemi = ano, 2 = spíše ano, 3 = napůl, 4 = spíše ne, 5 = ne Odpovědi za školu celkem: 1) Škola vztahy, spolupráce s rodiči a. Jste spokojeni s tím, jak se k Vám chovají učitelé a ostatní zaměstnanci školy? Počet odpovědí ,5 % respondentů je spokojeno s tím, jak se k nim chovají zaměstnanci školy. 12,5 % je spokojeno napůl. b. Jste spokojeni s tím, jak se k Vašemu dítěti chovají učitelé a ostatní zaměstnanci školy? Počet odpovědí ,5 % respondentů je spokojeno s tím, jak se k jejich dětem chovají zaměstnanci školy. 12,5 % je spokojeno napůl.

2 c. Jste spokojeni s chováním spolužáků k Vašemu dítěti? Počet odpovědí ,5 % respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno s chováním spolužáků k jejich dítěti. 33,3 % je spokojeno napůl. 4,16 % je spíše nespokojeno d. Zajímají vedení školy názory, pocity a přání rodičů? Počet odpovědí ,6 % respondentů se domnívá, že vedení školy zajímají názory rodičů. 8,3 % je spíše nespokojeno. e. Jste spokojeni s tím, jak Vás škola informuje o prospěchu a chování Vašeho dítěte? Počet odpovědí ,6 % respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno s informacemi o svém dítěti. 8,3 % je spokojeno napůl. f. Vyhovují Vám pravidla, která ve škole platí? Počet odpovědí ,8% respondentů je s pravidly školy spokojeno. 4,2 % je spokojeno napůl. g. Doporučili byste školu svým přátelům? Počet odpovědí ,66 % respondentů by školu doporučilo nebo spíše doporučilo svým přátelům. 8,33 % by školu doporučilo napůl.

3 Škola vztahy, spolupráce s rodiči sumář Počet odpovědí ,87% respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno se vztahy ve škole. 11,37% je spokojeno napůl. 1,79% je spíše nespokojena. Při vyhodnocení odpovědí jsou odpovědi ano a spíše ano brány za kladné odpovědi. V tomto kontextu jsou vztahy škola rodič, škola žák na vysoké úrovni. Menší problémy vidí rodiče ve vztazích svých dětí se spolužáky. Zcela spokojeno je 62,5% rodičů. Pokud budou mít rodiče vážné výhrady k chování konkrétních dětí a podělí se o ně s námi, vyjdeme jim vstříc a budeme tyto problém řešit individuálně. Vztahy mezi žáky na naší škole se však řadí, v porovnání s jinými školami, především městskými, k těm lepším. Děti jsou zvyklé si navzájem pomáhat, na škole jsme nezaznamenali projevy šikany. Velice si vážíme toho, jak naprostá většina rodičů hodnotí vztahy ve škole. Spolupráce a dobré vztahy mezi rodiči a zaměstnanci školy, žáky a zaměstnanci školy a žáky mezi sebou vytvářejí klima, které je pro chod školy velmi důležité. Jsme rádi, že se takové klima na naší škole podařilo vytvořit a bude naší snahou ho nadále udržovat a prohlubovat. 2) Výchova a vzdělávání a. Jste spokojeni s výukou mateřského jazyka? Počet odpovědí ,83% respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno s výukou českého jazyka. 4,16 % je spokojeno napůl. b. Jste spokojeni s výukou anglického jazyka? Počet odpovědí % respondentů je s výukou anglického jazyka spokojeno, nebo spíše spokojeno.

4 c. Jste spokojeni s výukou matematiky? Počet odpovědí % respondentů je s výukou matematiky spokojeno, nebo spíše spokojeno. d. Připravuje škola Vaše dítě na další vzdělávání dobře? Počet odpovědí ,83 % respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno s přípravou dítěte na další vzdělávání. 4,16 % respondentů je spíše nespokojeno. e. Rozvíjí škola schopnost Vašeho dítěte vyjádřit své myšlenky? Počet odpovědí ,65 % respondentů se domnívá, že škola rozvíjí nebo spíše rozvíjí schopnosti dětí vyjadřovat své myšlenky. 4,34 % se domnívá, že napůl. V jednom dotazníku nebyla tato otázka zodpovězena. f. Vede škola dítě k tomu, aby se umělo učit a bavilo je to? Počet odpovědí ,65 % respondentů se domnívá, že škola učí děti učit se. 4,34 % respondentů se domnívá, že napůl. V jednom dotazníku nebyla tato otázka zodpovězena. g. Chodí Vaše dítě do školy bez pocitu strachu? 100% respondentů odpovědělo, že jejich dítě nechodí nebo spíše nechodí do školy s pocitem strachu.

5 h. Domníváte se, že jsou učitelé k Vašemu dítěti spravedliví? Počet odpovědí % respondentů se domnívá nebo spíše domnívá, že jsou učitelé k jeho dítěti spravedliví. Výchova a vzdělání sumář Počet odpovědí ,89% respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno s výchovou a vzděláváním v naší škole. 1,57 % je spokojeno napůl. 0,52 % je spíše nespokojeno. Absolutní většina respondentů je spokojena nebo spíše spokojena s výchovou a vzděláváním na naší škole. Je to veliká pochvala pro učitele na naší škole a ocenění jejich práce. Bude pro ně zároveň závazkem, aby důvěru danou v jejich schopnosti nezklamali. 3) Zázemí a. Jste spokojeni se školní jídelnou? Počet odpovědí , 33% respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno se školní jídelnou. 20,83 % je spokojeno napůl. 8.3 % je nespokojeno. b. Jste spokojeni se školní družinou? 100% respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno se školní družinou.

6 c. Jste spokojeni s nabídkou kroužků? 100 % respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno s nabídkou kroužků. d. Jste spokojeni s prostředím učebny a školy? Počet odpovědí % respondentů je spokojeno s prostředím tříd a školy. e. Jste spokojeni s www stránkami školy? 100 % respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno s www stránkami školy. f. Jste spokojeni se školními aktivitami? Počet odpovědí ,83 % respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno se školními aktivitami. 4,16 % je spokojeno napůl. Zázemí sumář Počet odpovědí ,4% respondentů je spokojeno nebo spíše spokojeno se zázemím školy. 4,16 % respondentů je spokojeno napůl. 1,38 % je nespokojeno se zázemím školy. Nespokojenost a většina spokojenosti napůl obě hodnocení číslicí 5 a pětkrát hodnocení číslicí 3 se týkala školní jídelny. Protože školní jídelna spadá pod vedení MŠ a nikoliv ZŠ, budeme tuto skutečnost tlumočit paní ředitelce mateřské školy.

7 Jinak je zázemí školy respondenty hodnoceno velmi kladně. Kvalitní třídní prostředí i prostředí a zázemí školy patří k důležitým prvkům, které ovlivňují výkony nejen žáků ale i učitelů. Je však samozřejmé, že v této oblasti je stále co zlepšovat. Je totiž přímo závislá na finančních možnostech školy. Tyto možnosti, i přes vstřícný postoj zřizovatele, nemohou pokrýt všechny představy o tom, jak by škola a její okolí mohly vypadat. V rámci nám daných možností se snažíme, aby prostředí školy působilo vlídným a rodinným dojmem na všechny její uživatele i návštěvníky. Toto se nám snad podle reakcí rodičů, dětí, spolupracujících odborníků, obchodních zástupců i ostatních, kteří do školy zavítali, daří. Připomínky, návrhy, přání: Konkrétní připomínky k dění ve škole byly připsány ve třech dotaznících (12,5%) a bylo zde vyjádřeno přání důslednějšího dozoru nad chováním dětí o přestávkách. Tomuto přání se samozřejmě budeme snažit vyjít vstříc, pouze však v rámci našich možností. Všichni pedagogové i paní školnice mají v rámci svého rozvrhu určený dozor nad dětmi během přestávek. Během dozoru za děti zodpovídají. Je ale nemožné být v obou třídách i na chodbě ve stejnou dobu. Škola nemá možnosti k zabezpečení dozoru nad dětmi na každém místě v každý okamžik. Nebylo by to ani vhodné pro výchovu návyků dětí (učení se řádu, chování, odpovědnosti za sebe apod.). Děti jsou poučovány učiteli na začátku školního roku i během něho o tom, jak by se měly chovat a případné prohřešky jsou okamžitě řešeny. Jsme samozřejmě rádi, že se zákonní zástupci k dění ve škole vyjadřují a vážíme si každé konstruktivní připomínky. ZÁVĚR: Vysoké procento spokojenost rodičů nebo zákonných zástupců žáků (94,4% odpovědí spokojen nebo spíše spokojen) svědčí o správném nasměrování školy. Na základě odpovědí lze říci, že koncepce školy je nastavena dobře a škola plní funkci, ke které byla zřízena. Důvěry a spokojenosti naprosté většiny rodičů si velice vážíme. Tato důvěra a spokojenost s dosavadní prací je hnacím motorem všech zaměstnanců v jejich práci a zároveň jsou tím vázáni odpovědností, aby důvěru do nich vloženou nezklamali. Současně si uvědomujeme, že plně uspokojit představy všech rodičů je velice těžké, někdy téměř nemožné. I nadále se budeme snažit prohlubovat již dobře nastavené vztahy všech zúčastněných na chodu školy, budeme se snažit udržet kvalitu výuky a v rámci finančních možností zlepšovat zázemí školy.

Výsledky dotazníkového šetření dotazník pro rodiče

Výsledky dotazníkového šetření dotazník pro rodiče Výsledky dotazníkového šetření dotazník pro rodiče V květnu 2013 byli zákonní zástupci žáků naší školy vyzváni k vyplnění anonymních dotazníků týkajících se vztahů (v souvislosti se školou), výchovy a

Více

Zpracování dotazníku Škola a já firmy Kalibro

Zpracování dotazníku Škola a já firmy Kalibro Zpracování dotazníku Škola a já firmy Kalibro Dotazník pro rodiče studentů, jaro V dubnu až květnu vyplnilo 171 rodičů studentů gymnázia Botičská dotazník, ve kterém hodnotili naší školu. Výsledky dotazníků

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola a Mateřská škola Neznašov Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy - 2015/2016 (červen) Datum: 26. 05. 2016 Graf 1: Celkový přehled školy

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012

Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Vyhodnocení dotazníkového šetření pro rodiče šk. r. 2011/2012 Z celkového počtu 131 vydaných dotazníků se do školy k vyhodnocení vrátilo 85 vyplněných dotazníků. 1) Jste spokojeni s tím, jak je Vaše škola

Více

SCIO MAPA ŠKOLY ZŠ a MŠ Hradec Králové Svobodné Dvory

SCIO MAPA ŠKOLY ZŠ a MŠ Hradec Králové Svobodné Dvory SCIO MAPA ŠKOLY 2016 ZŠ a MŠ Hradec Králové Svobodné Dvory Analýza současného stavu ve škole K posouzení problematiky slouží i dotazníková šetření. Scio Mapa školy Tento projekt řeší detailně oblast klimatu

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Doubrava, okres Karviná, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Dotazník pro rodiče Datum: 28. 04. 2016 Graf 1: Celkový

Více

Optimalizace 2007/2008-9. C

Optimalizace 2007/2008-9. C Průběh vzdělávání (kvalita výuky) 10 9 8 7 4 Odpovídá škola vašim potřebám (potřebám vašeho dítěte)? Jste spokojen/a s kvalitou výuky cizích jazyků? Jste spokojen/a s kvalitou výuky matematiky? Jste spokojen/a

Více

Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách:

Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách: Vyhodnocení dotazníku pro rodiče únor 2013 Celkový počet odevzdaných dotazníků.205, tj. 92% z celkového počtu rodičů. Počet odpovědí a jejich procentuální vyjádření v jednotlivých otázkách: Otázka č.1

Více

Výsledky dotazníkového rodičů ve školním roce 2012 2013 1. a 2. stupeň OBLAST VZDĚLÁVÁCÍHO PROGRAMU ŠKOLY

Výsledky dotazníkového rodičů ve školním roce 2012 2013 1. a 2. stupeň OBLAST VZDĚLÁVÁCÍHO PROGRAMU ŠKOLY Výsledky dotazníkového rodičů ve školním roce 2012 2013 1. a 2. stupeň Počet zaslaných dotazníků: I. stupeň: 214 II. stupeň: 175 Celkový počet oslovených respondentů: 389 Návratnost dotazníků: I. stupeň:

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2017 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17

ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 ZŠ STOLIŇSKÁ DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ 2016/17 Úvod Cílem tohoto dotazníkového šetření bylo zjistit, jak rodiče žáků ZŠ Stoliňská vnímají vybavení školy, její fungování a přístupy v různých oblastech. Díky opakování

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016

Vyhodnocení dotazníkového šetření 2016 Statutární město Ostrava Úřad městského obvodu Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření 216 V roce 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí

Více

Výsledky ankety pro rodiče žáků GT

Výsledky ankety pro rodiče žáků GT Výsledky ankety pro rodiče žáků GT Gymnázium Teplice se pravidelně snaží získávat informace od rodičů i žáků a zkvalitňovat svou práci ve všech oblastech. V listopadu 2016 proběhla anketa mezi rodiči,

Více

Žáci na 2. stupni atmosféru hodnotí spíše pozitivně. Hodnotili ji 3,08 bodů ze 4 možných.

Žáci na 2. stupni atmosféru hodnotí spíše pozitivně. Hodnotili ji 3,08 bodů ze 4 možných. Analýza současného stavu ve škole K posouzení problematiky slouží i dotazníková šetření. Scio Mapa školy Tento projekt řeší detailně oblast klimatu školy. Nástrojem pro hodnocení je anonymní dotazníkové

Více

Mapa školy pro SŠ. Analytická zpráva pro rodiče 2010/2011. Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ

Mapa školy pro SŠ. Analytická zpráva pro rodiče 2010/2011. Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ Škola: Gymnázium a SOŠ Obec: Rokycany Typ školy: Gymnázium čtyřleté Kód školy: ABEHJ Mapa školy pro SŠ Analytická zpráva pro rodiče 010/011 Vážení rodiče, Mapa školy je dotazníkové šetření zaměřené na

Více

Žáci -Výzdoba školy se mi líbí

Žáci -Výzdoba školy se mi líbí Autoevaluace ZŠ, Praha 13, Klausova 2450, 155 00 Praha 5 Velká Ohrada Rozhodli jsme se provést autoevaluaci školy prostřednictvím žáků, učitelů i rodičů přesto, že již není povinná. Chtěli jsme však zpětnou

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola T.G.Masaryka Moravský Žižkov,příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: Klima školy, rodiče - 2017/2018 Datum: 11. 05. 2018

Více

CGST1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0%

CGST1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0% škola žáci. stupně V tabulce jsou zahrnuty pouze ty položky, u nichž došlo k více než 5 procentní změně v názorech respondentů v daném roce proti současnému (206) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno,

Více

Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? Jste spokojeni s provozní dobou mateřské školy?

Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? Jste spokojeni s provozní dobou mateřské školy? ZAJÍMÁ NÁS VÁŠ NÁZOR VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE 2014 1. Prostředí a provoz MŠ Jste spokojeni s prostředím vymezeným pro třídu vašeho dítěte a s ostatním prostředím? 1 2% 29% 59% Jste spokojeni s

Více

Škola: ALOR Datum:

Škola: ALOR Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: ALOR Datum: 2. 5. 2018 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky

Více

Škola: CEKPV Datum:

Škola: CEKPV Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ScioŠkoly Souhrnný přehled - Škola: CEKPV Datum: 13. 11. 2018 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky

Více

Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 2016

Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 2016 Dotazník spokojenosti Školská zařízení MŠ, ZŠ Bohušovice nad Ohří pro rok 216 Městský úřad Bohušovice nad Ohří, Husovo náměstí 42, 411 6 Bohušovice nad Ohří Dotazník byl vyhotoven na základě negativních

Více

Líbí se mi výzdoba školy. Ve škole je vždy uklizeno. Stav hygienických zařízení je vyhovující. Vybavení školy pokládám za vyhovující PDF

Líbí se mi výzdoba školy. Ve škole je vždy uklizeno. Stav hygienických zařízení je vyhovující. Vybavení školy pokládám za vyhovující PDF Rozdáno 181 dotazníků odevzdáno 61 dotazníků návratnost: 34% Líbí se mi výzdoba školy o5 absolutní relativní Zcela souhlasím 33 55,9% Spíše souhlasím 24 40,7% 96,6% Souhlas Spíše nesouhlasím 2 3,4% 3,4%

Více

Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření.

Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření. Seznam příloh: Příloha číslo 1 : Dotazník pro výchovné poradce. Příloha číslo 2: Vyhodnocení dotazníkového šetření. 1 Příloha číslo 1: DOTAZNÍK K INKLUZIVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ pro výchovné poradce Dobrý den,

Více

DNPR1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ 1 žáci 1. stupně 0% 0%

DNPR1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ 1 žáci 1. stupně 0% 0% škola žáci 1. stupně 1. část Vícenásobné odpovědi - Změna v názorech respondentů. V tabulce jsou zahrnuty pouze ty položky, u nichž došlo k více než 5 procentní změně v názorech respondentů v daném roce

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) září 2015 (zpracovala Mgr. Jana Fričová) Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ)

Více

Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Rodič (ZŠ) Uživatel: ASTU Datum: Následuje výčet hodnot, které mohou, a

Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Rodič (ZŠ) Uživatel: ASTU Datum: Následuje výčet hodnot, které mohou, a Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 27/8 Souhrnný přehled - Uživatel: STU atum: 28. 2. 28 Následuje výčet hodnot, které mohou, ale také musí být cílem školy. Ohodnoťte, prosím, jednotlivé položky číslicemi

Více

Škola: FHJM Datum:

Škola: FHJM Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: FHJM Datum: 17. 5. 2018 1. učit žáky slušně se chovat 182 75 % 50 21 % 10 4 % 1 0 1,3 ZŠ celkem 14505 62 % 5901 25 % 2372 1 454

Více

Dotazník pro rodiče - klima školy

Dotazník pro rodiče - klima školy www.survio.com 13. 03. 2017 13:33:18 Základní údaje Název výzkumu Dotazník pro rodiče - klima školy Autor Martin Lukeš Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku https://www.survio.com/survey/d/e8l6k8d1t5h8y0q0n

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava Odbor sociálních věcí Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci lednu 216 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odborem sociálních věcí Úřadu

Více

Výsledky dotazníkového šetření odpovědi žáků tříd Základní školy Bedřicha Hrozného Lysá nad Labem

Výsledky dotazníkového šetření odpovědi žáků tříd Základní školy Bedřicha Hrozného Lysá nad Labem Výsledky dotazníkového šetření odpovědi žáků 5. 9. tříd Základní školy Bedřicha Hrozného Lysá nad Labem Dotazníky pro žáky naší základní školy byly zveřejněny na www stránkách školy ve dnech 2. 5. 16.

Více

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017

Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 2017 Základní škola Olomouc, Gagarinova 19, přísp. org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Duben 217 Rozdaných dotazníků: 83 Odevzdaných dotazníků: 64 Z toho : Třída 1. třída 2.

Více

Spokojenost rodičů - zpětná vazba

Spokojenost rodičů - zpětná vazba Spokojenost rodičů - zpětná vazba aneb co ukázalo dotazníkové šetření mezi rodiči žáků ZŠ Jihomoravské nám.2 Zuzana Hrdová za Školskou radu, srpen 2016 Úvod a důvody dotazníkového šetření Školská rada

Více

DOTAZNÍK PRO RODIČE VYHODNOCENÍ

DOTAZNÍK PRO RODIČE VYHODNOCENÍ DOTAZNÍK PRO RODIČE VYHODNOCENÍ Vážení rodiče, od března do konce května jsme pro Vás uveřejnili na webových stránkách školy dotazník, který byl svými otázkami zaměřen na sběr informací k tématům: 1. Podmínky

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Percentilové tabulky. Základní škola (kód školy: XXXX)

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Percentilové tabulky. Základní škola (kód školy: XXXX) ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky Základní škola () Tabulky s výslednými percentily Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy je i tabulka s otázkami a percentilem, kterého vaše

Více

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně škola žáci 1. stupně Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené: cizí jazyk 35 % 23 % vlastivěda 8 % 17 % tělesná výchova 60 % 73 % pracovní činnosti 28 % 8 % Zaškrtni nejvíce 3 předměty,

Více

VÝSTUP Z DIAGNOSTICKÉ METODY ANKETA PRO RODIČE

VÝSTUP Z DIAGNOSTICKÉ METODY ANKETA PRO RODIČE VÝSTUP Z DIAGNOSTICKÉ METODY ANKETA PRO RODIČE Škola Základní škola Spuštěno 26. 11. 2015 Dokončeno 17. 12. 2015 Úvod Při autoevaluaci hlavních oblastí edukační reality vycházíme na naší škole i z názorů

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky ZŠ 2018/2019 Základní škola, Liberec, Broumovská 847/7, příspěvková organizace () Tabulky s výslednými y Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Individuální zpráva. Základní škola (xxxx)

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Individuální zpráva. Základní škola (xxxx) ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Individuální zpráva Základní škola (xxxx) Informace o projektu INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU 1072 Počet dotazníků zpracovaných za vaši školu 161 Počet škol, s nimiž

Více

Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko

Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko 24. 05. 2016 15:11:50 Základní údaje Název výzkumu Dotazník spokojenosti v Mateřské škole Sluníčko Autor Bc. Václava Kunická Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku http://www.survio.com/survey/d/t1v7x8k0x9y2e9t8y

Více

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615

ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 ZŠ a MŠ Barrandov, Praha 5, Chaplinovo nám. 1/615 Pohled na školu (klima školy zákonní zástupci) červen Cílem ankety bylo zjistit postoje zákonných zástupců (dále ZZ) žáků školy. Tento průzkum se uskutečnil

Více

Klima školy - varianta pro rodiče

Klima školy - varianta pro rodiče Základní škola Roztoky, okres Rakovník, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro rodiče výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: KLIMA ŠKOLY 2017 Datum: 26. 04. 2017 Graf 1: Celkový přehled

Více

Mapa školy 2013 interpretace výsledků, porovnání s výsledky z roku 2009 a 2006

Mapa školy 2013 interpretace výsledků, porovnání s výsledky z roku 2009 a 2006 Základní škola T. G. Masaryka Mnichovice okres Praha východ Bezručova 346, 251 64 Mnichovice Mapa školy 2013 interpretace výsledků, porovnání s výsledky z roku 2009 a 2006 1) Cíle školy R: naučit se učit

Více

Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 2014

Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín. Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 2014 Základní škola Olomouc, příspěvková org. Gagarinova 19, Olomouc Droždín Vyhodnocení dotazníku pro rodiče Listopad 214 Rozdaných dotazníků: 76 Odevzdaných dotazníků: 7 Z toho: Počet odevzdaných dotazníků

Více

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD 2010/2011 žáci 1. stupně

ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD 2010/2011 žáci 1. stupně škola ABDEI ABDEI. část ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ OD 200/20 žáci. stupně názorech respondentů v daném roce proti současnému (204) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno, čeho se bojíš: 20 202 203

Více

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Škola: Obec: Název: EFHO ZŠ, Komenského 163/2 69301 Hustopeče MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2011/12 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Tento list se stručným souhrnem výsledků z šetření Mapa školy 2011/12 je určen rodičům

Více

G RAF Č. 1 SPOKOJENOST VE ŠKOLE

G RAF Č. 1 SPOKOJENOST VE ŠKOLE Dotazníky PEDAGOGOVÉ Dotazníkové šetření probíhalo dne 23. 9. 2015 během porady učitelů. Dotazníkového šetření se zúčastnilo 16 pedagogů, z toho 3 učitelé nastoupili do pracovního procesu začátkem září

Více

Dotazník spokojenosti rodičů dětí navštěvujících ZŠ Albrechtická, Praha 9 - Kbely

Dotazník spokojenosti rodičů dětí navštěvujících ZŠ Albrechtická, Praha 9 - Kbely Dotazník spokojenosti rodičů dětí navštěvujících ZŠ Albrechtická, Praha 9 - Kbely A) MATERIÁLNĚ TECHNICKÉ ZÁZEMÍ ŠKOLY 1) Vnitřní vybavení školy je: a) rozhodně vyhovující b) spíše vyhovující c) spíše

Více

Výsledky výzkumu - vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů s MŠ Zborovská - červen 2014

Výsledky výzkumu - vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů s MŠ Zborovská - červen 2014 Výsledky výzkumu - vyhodnocení dotazníku spokojenosti rodičů s MŠ Zborovská - červen 2014 1 2 3+7 4 5 6 Doporučili byste naši MŠ přátelům pro jejich děti? 1,2 1,1 1,07 1,5 1,57 1 1,26 1,2 1,3 1,5 1,87

Více

Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín

Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín Anketa pro rodiče dětí MŠ - vyhodnocení Základní škola a mateřská škola Holetín Spuštěno: 16 Dokončeno: 16 Úvod Při autoevaluaci hlavních oblastí působení školy, vymezených vyhláškou, na naší škole vycházíme

Více

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace

Dotazník pro rodiče. Mateřská škola Letovice. Třebětínská 28/19, okres Blansko, příspěvková organizace Dotazník pro rodiče Vážení rodiče, zjistili jsme díky dotazníku Váš pohled a názor na úroveň naší školy. Vaše anonymní odpovědi jsou nám cenným vodítkem a inspirací ke zkvalitnění naší práce. Vrátilo se

Více

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči

Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu. Rozhovory s rodiči Příloha 1 Záznamové archy pro rozhovory na ZŠ A, 1. fáze výzkumu Rozhovory s rodiči Podle čeho jste vybírali/a, do jaké základní školy přihlásíte vaše dítě? o Co všechno vaši volbu ovlivnilo? Rozhodovali

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci únoru roku 2013 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013

Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013 Dotazníkové šetření pro rodiče - klima školy, 2013 1. Je atmosféra naší školy, když ji navštívíte, pozitivní? určitě ano 46% spíše ano 49% nevím, nedokážu posoudit 4% spíše ne 1% 2. Líbí se Vám vnitřní

Více

Klima školy - varianta pro žáky

Klima školy - varianta pro žáky Základní škola Roztoky, okres Rakovník, příspěvková organizace Klima školy - varianta pro žáky výsledek dotazníkového šetření Název dotazníku: NEJMLADŠÍ ŽÁCI Datum: 07. 06. 2017 Graf 1: Celkový přehled

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ

Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ Vyhodnocení dotazníkového šetření v ZŠ Území MAP Dotazníkové šetření mezi rodiči probíhalo v základních školách v období 14. 24. 2. 2017. V území MAP je celkem 14 základních škol zapojených do MAP, z toho

Více

Tabulky s výslednými percentily

Tabulky s výslednými percentily Tabulky s výslednými y Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy je i tabulka s otázkami a em, kterého vaše škola dosáhla ve srovnání s ostatními zapojenými školami. Abyste získali jasnou představu

Více

AUTOEVALUACE ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2014/2015

AUTOEVALUACE ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2014/2015 AUTOEVALUACE ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2014/2015 VÝSLEDKY A VYHODNOCENÍ Autor: Mgr. Rostislav Gromnica 2014 Obsah Úvod... 3 1 Hodnocení oblastí... 4 2 Výsledky dotazníku č.1 - průběh vzdělávacího procesu...

Více

Analýza posunu školy

Analýza posunu školy DFHOV SOS Analýza posunu školy Tato zpráva zobrazuje, nakolik se názory respondentů k jednotlivým otázkám během opakovaného dotazníkového šetření v oblasti klimatu změnily. Zaznamenána je změna četnosti

Více

Spokojenost rodičů s MŠ a ZŠ v Praze 20

Spokojenost rodičů s MŠ a ZŠ v Praze 20 Spokojenost rodičů s MŠ a ZŠ v Praze 20 MČ Praha 20 Tomáš Soukup Šmeralova 4 170 00 Praha - Bubeneč IČ: 73534781 Tel: +420 739 358 697 E-mail: info@vyzkumysoukup.cz www.vyzkumysoukup.cz Prosinec 2016 Obsah

Více

KLIMA ŠKOLY. Zpráva z evaluačního nástroje Klima školy. Škola Testovací škola - vyzkoušení EN, Praha. Termín

KLIMA ŠKOLY. Zpráva z evaluačního nástroje Klima školy. Škola Testovací škola - vyzkoušení EN, Praha. Termín KLIMA ŠKOLY Zpráva z evaluačního nástroje Klima školy Škola Testovací škola - vyzkoušení EN, Praha Termín 29.9.2011-27.10.2011-1 - Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové! Dovolte, abychom

Více

Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 - PDF report. 2 Náhled dotazníku 4. 3 Statistika respondentů 7

Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 - PDF report. 2 Náhled dotazníku 4. 3 Statistika respondentů 7 Hodnocení webových stránek města Žamberk 2012 Obsah 1 Základní údaje 3 2 Náhled dotazníku 4 3 Statistika respondentů 7 4 Přehled odpovědí 8 1. Jak obtížná je orientace na našich webových stránkách?.............................

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Percentilové tabulky. Základní škola (kód školy: AJLU)

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Percentilové tabulky. Základní škola (kód školy: AJLU) ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky Základní škola () Tabulky s výslednými percentily Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy je i tabulka s otázkami a percentilem, kterého vaše

Více

Výsledky šetření budou uveřejněny v průběhu února 2017 na webové stránce projektu a města

Výsledky šetření budou uveřejněny v průběhu února 2017 na webové stránce projektu  a města Vážení rodiče, dostává se vám do rukou dotazník, jehož prostřednictvím bychom chtěli zjistit vaše názory na výchovu a vzdělávání na Českobrodsku. Dotazník je součástí projektu Sdílené radosti a strasti

Více

SWOT 2014. Vyhodnocení dotazníku žáci. - nejhorší průměr 1, 57 Přestupky proti školnímu řádu jsou dostatečně trestány

SWOT 2014. Vyhodnocení dotazníku žáci. - nejhorší průměr 1, 57 Přestupky proti školnímu řádu jsou dostatečně trestány Vyhodnocení dotazníku žáci 3. ročník - průměr třídy 1, 17 - nejhorší průměr 1, 57 Přestupky proti školnímu řádu jsou dostatečně trestány - 1, 5 Domácí příprava na výuku mi netrvá dlouho - připomínky nelíbí

Více

Máte podle Vás v našem zařízení vše, co ke svému životu a spokojenosti potřebujete?

Máte podle Vás v našem zařízení vše, co ke svému životu a spokojenosti potřebujete? Dotazníkové šetření V průběhu měsíce dubna 2018 proběhlo v našem středisku dotazníkové šetření týkající se všech služeb, a to Domova pro osoby se zdravotním postižením, Chráněného bydlení a Centra denních

Více

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE

MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Škola: Obec: Název: EHIO1 ZŠ a MŠ, Čs. armády 1026 73581 Bohumín-Nový Bohumín MAPA ŠKOLY PRO ZŠ 2014 SOUHRNNÉ VÝSLEDKY PRO RODIČE Tento list se stručným souhrnem výsledků z šetření Mapa školy 2013/14 je

Více

Rada školy :25:15

Rada školy :25:15 www.survio.com 26. 11. 2018 03:25:15 Základní údaje Název výzkumu Rada školy Autor Petr Havlík Jazyk dotazníku Čeština Veřejná adresa dotazníku https://www.survio.com/survey/d/j6b9q5r9w2b5u8i2a První odpověď

Více

Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby

Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby Cíl anketního šetření Anketní šetření je jedním z nástrojů, jak lze zjistit názory uživatelů pečovatelské služby na poskytovanou službu. Respondenti se

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci březnu roku 2012 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

MAPA ŠKOLY rodičovský dotazník (171 respondentů 100+71 /56013)

MAPA ŠKOLY rodičovský dotazník (171 respondentů 100+71 /56013) MAPA ŠKOLY rodičovský dotazník (171 respondentů 100+71 /56013) I. CÍLE ŠKOLY 1) Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? náš 1. stupeň náš 2. stupeň všechny ZŠ Naučit se slušně chovat 10% 14% 10% Získat

Více

Klima školy - Dotazník pro rodiče žáků

Klima školy - Dotazník pro rodiče žáků 27. 07. 2014 19:47:43 Statistika respondentů 448 442 2 4 Počet návštěv Počet dokončených Počet nedokončených Pouze zobrazení 98,66% Celková úspěšnost Historie návštěv (21. 05. 2014-01. 07. 2014) Počet

Více

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ

Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Benešova základní škola a mateřská škola Plzeň Vyhodnocení dotazníků pro rodiče v MŠ Školní rok 1-17 Úvod: Vážení rodiče, děkujeme Vám za vyplnění dotazníků, které jsme pro Vás připravili. Rozdali jsme

Více

Základní škola Slušovice. 2. stupeň

Základní škola Slušovice. 2. stupeň Základní škola Slušovice Vyhodnocení dotazníků pro rodiče 2. stupeň Duben 2 I. Informovanost Informuje vás škola dostatečně o svých aktivitách? 8 7 6 4 3 2 1 68 44 7 1 ANO SPÍŠE ANO SPÍŠE NE NE Informuje

Více

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte

Anketa pro rodiče. rozhodně ano. nedovedu posoudit o pokrocích a úspěších Vašeho dítěte o případných obtížích Vašeho dítěte Anketa pro rodiče Vážení rodiče, v zájmu zkvalitnění komunikace mezi vámi a školou vás prosíme o vyplnění tohoto dotazníku. Vámi vybru odpověď označte křížkem. Jsou pro Vás dostačující informace, které

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření V měsíci dubnu roku 2014 bylo provedeno oddělením sociálních služeb, odboru sociálních věcí Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava dotazníkové šetření zjišťující spokojenost

Více

ne 22% 0% 0% 43% jen někdy 67% 0% 0% 51% Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené:

ne 22% 0% 0% 43% jen někdy 67% 0% 0% 51% Zaškrtni nejvíce 3 předměty, které patří mezi tvé oblíbené: škola ADHN . část žáci. stupně názorech respondentů v daném roce proti současnému (20) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno, čeho se bojíš: 2008 2009 200 20 starších spolužáků 22% % jít na záchod

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (březen 2018) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na GTM oceňují Podněty od rodičů Porovnání

Více

Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby

Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby Cíl anketního šetření Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby Anketní šetření je jedním z nástrojů, jak lze zjistit názory uživatelů pečovatelské služby na poskytovanou službu. Respondenti se

Více

Seznam příloh. Otázky pro zástupkyni ředitele školy

Seznam příloh. Otázky pro zástupkyni ředitele školy Seznam příloh Příloha č. Otázky pro rodiče Příloha č. 2 Příloha č. 3 Příloha č. 4 Otázky pro pedagogy Otázky pro zástupkyni ředitele školy Fotografie Příloha č. Otázky pro rodiče: ) Kdo Vám doporučil naši

Více

Základní škola Slušovice. 1. stupeň

Základní škola Slušovice. 1. stupeň Základní škola Slušovice Vyhodnocení dotazníků pro rodiče 1. stupeň Duben 29 I. Informovanost Informuje vás škola dostatečně o svých aktivitách? 12 1 8 6 4 2 114 61 6 1 ANO SPÍŠE ANO SPÍŠE NE NE Informuje

Více

AUTOEVALUACE 2008/2009. DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně. květen 2009. Celkem na 2. stupni: 152 žáků. Dotazník vyplnilo: 97 rodičů

AUTOEVALUACE 2008/2009. DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně. květen 2009. Celkem na 2. stupni: 152 žáků. Dotazník vyplnilo: 97 rodičů AUTOEVALUACE 28/29 DOTAZNÍK PRO RODIČE žáků 2. stupně květen 29 Celkem na 2. stupni: 152 žáků Dotazník vyplnilo: 97 rodičů Počet vyplněných dotazníků. 1 8 6 4 2 97 55 vyplnilo nevyplnilo 1. Jak hodnotíte

Více

DIOT1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0%

DIOT1. ZMĚNA V NÁZORECH RESPONDENTŮ žáci 1. stupně 0% 0% škola žáci. stupně V tabulce jsou zahrnuty pouze ty položky, u nichž došlo k více než 5 procentní změně v názorech respondentů v daném roce proti současnému (206) šetření. Pohledem do grafů Zaškrtni všechno,

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky ZŠ 2018/2019 Základní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka, Praha 6 () Tabulky s výslednými percentily Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa školy

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Percentilové tabulky ZŠ 2018/2019 Základní škola a Mateřská škola,praha 6, náměstí Svobody 2 () Tabulky s výslednými percentily Jedním z výstupů dotazníkového šetření Mapa

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, BRNO, Masarova 11 příspěvková organizace

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, BRNO, Masarova 11 příspěvková organizace ZÁKLADNÍ ŠKOLA, BRNO, Masarova 11 příspěvková organizace 544 321 200 Email: zs.masarova@bm.orgman.cz Email: zsmasarova@zsmasarova.cz www: http://www.zsmasarova.cz Bank. spojení: KB č. ú. 131639 621/0100

Více

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA

VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU SPOKOJENOSTI SE SOCIÁLNÍ SLUŽBOU DOMOV PRO SENIORY, DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM A ODLEHČOVACÍ SLUŽBA VILA VANČUROVA O.P.S. Cíl dotazníkového šetření Cílem dotazníkového šetření bylo

Více

ANKETA RODIČE ČERVEN 2010

ANKETA RODIČE ČERVEN 2010 F Z Š O l o m o u c, H á l k o v a 4, O L O M O U C ANKETA RODIČE ČERVEN 2010 Celkem žáků na škole (k 1. 6. 2010) 514 Odpovědělo 350 Kolik procent 68% Celkem na 1. stupni 312 Odpovědělo 234 Kolik procent

Více

Výstup z nástroje. Beta verze - není po korekturach

Výstup z nástroje. Beta verze - není po korekturach ANKETA PRO RODIČE Výstup z nástroje Beta verze - není po korekturach Škola Testovací škola - vyzkoušení EN, Praha Spuštěno 1 Dokončeno 1-1 - Úvod Při autoevaluaci hlavních oblastí působení školy, vymezených

Více

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011

PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011 PRŮZKUM SPOKOJENOSTI ZAMĚSTNANCŮ FIRMA, s.r.o. měsíc 2011 Číslo dotazníku: (Nevyplňujte prosím.) Vážená paní, vážený pane, obracíme se na Vás se žádostí o spolupráci při šetření spokojenosti zaměstnanců.

Více

Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků

Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků Koncepce rozvoje Základní školy s rozšířenou výukou jazyků Ladislava Coňka 40/3, 142 00 Praha 4-Písnice Zpracovala Mgr. Blanka Chýlová Praha, duben 2013 Obsah Úvod Silné stránky Slabé stránky Vize školy

Více

Dotazník pro rodiče a žáky ZŠ Hýskov 1.ročník

Dotazník pro rodiče a žáky ZŠ Hýskov 1.ročník Dotazník pro rodiče a žáky ZŠ Hýskov 1.ročník Z 25 dotazníků odevzdáno 21. a. velmi dobré 11 b. dobré 10 c. téměř nevyhovující d. zcela nevyhovující a. velmi dobrou 13 b. dobrou 8 c. téměř nevyhovující

Více

Přínos koučování pro lektory

Přínos koučování pro lektory Přínos koučování pro lektory Vyhodnocení elektronického dotazníku ke koučování Červen 2012 Veřejná zakázka KURIKULUM S - Vzdělávání lektorů a konzultantů formou koučování se realizovala od 6. března do

Více

Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby

Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby Cíl anketního šetření Vyhodnocení dotazníku kvalita poskytované služby Anketní šetření je jedním z nástrojů, jak lze zjistit názory rodinných pečujících o uživatele pečovatelské služby na poskytovanou

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary. Keramická 6, Karlovy Vary. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary. Keramická 6, Karlovy Vary. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Březová, okres Karlovy Vary Keramická 6, 362 15 Karlovy Vary Identifikátor školy: 600 067 254 Termín konání

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o.

Vyhodnocení dotazníkového šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o. Vyhodnocení dotazníkového šetření z listopadu 2014 V listopadu 2014 jsme uskutečnili dotazníkové šetření mezi klienty Centra sociálních služeb Kojetín, p. o. a mezi jejich rodinnými příslušníky. Cílem

Více

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 %

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 % Vyhodnocení dotazníků: rozdáno 100% dotazníků, vráceno 95% dotazníků na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče Je atmosféra školy, když ji navštívíte, podle vás pozitivní? a) určitě ano

Více

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově

Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově Zjišťování spokojenosti s pečovatelskou službou v Kolovči a na Zichově I. Metoda zjišťování a zpracování získaných údajů Pro zjišťování spokojenosti klientů s naší pečovatelskou službou jsme zvolili metodu

Více

nehodí vůbec Mé dítě chodí do školy rádo 125 70 8 hodí

nehodí vůbec Mé dítě chodí do školy rádo 125 70 8 hodí DOTAZNÍK RODIČE (207 odevzdaných dotazníků) A. Podtrhněte prosím odpovídající tvrzení: hodí hodí částečně nehodí vůbec Mé dítě chodí do rádo 125 70 8 Škola mé dítě přetěžuje 7 36 149 K většině učitelů

Více

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, 2016/2017. R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci

OBSAH. Mapa školy pro ZŠ, 2016/2017. R rodiče, U učitelé, Z1 žáci 1. stupně, Z2 žáci 2. stupně, P provozní zaměstnanci DNPR OBSAH Otázka Text otázky Strana. CÍLE ŠKOLY ŽÁDOUCÍ CÍLE ŠKOLY R/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? 0, 0 U/ Co podle vás patří mezi hlavní úkoly školy? neodpovidali JAK SE ŠKOLE DAŘÍ CÍLE

Více