Katalog produktů. S námi jdete správným směrem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Katalog produktů. S námi jdete správným směrem"

Transkript

1 Katalog produktů

2 Popisné štítky Braillovo písmo Toalety Variant 1 Plast 1,6 mm samolepící štítek (3M páska), hmatový piktogram, popis v Braill.písmu, různé barevné kombinace, kuličky mohou být plastové černé, bílé, průhledné nebo kovové, může být provedení interiérové i exteriérové 11,4 x 6,1 cm 180 Kč (218 Kč včetně daně) Variant 2 Plast 1,6 mm samolepící štítek (3M páska), hmatový piktogram, popis v Braill.písmu, různé barevné kombinace, kuličky mohou být plastové černé, bílé, průhledné nebo kovové, může být provedení interiérové i exteriérové 11,3 x 3 cm 145 Kč (175 Kč včetně daně)

3 Popisné štítky Braillovo písmo Toalety Variant 3 Plast 1,6 mm samolepící štítek (3M páska)gravírovaný piktogram, gravírovaný nápis, popis v Braill.písmu, různé barevné kombinace, kuličky mohou být plastové černé, bílé, průhledné nebo kovové, může být provedení interiérové i exteriérové 12 x 10 cm (nebo dle potřeby) 150 Kč (181,5 Kč včetně daně) Variant 4 Plast 1,6 mm samolepící štítek (3M páska)hmatový piktogram, hmatový nápis, popis v Braill.písmu, různé barevné kombinace, kuličky mohou být plastové černé, bílé, průhledné nebo kovové, může být provedení interiérové i exteriérové 12 x 10 cm (lze i dle potřeby) 205 Kč (248 Kč včetně daně)

4 Popisné štítky Braillovo písmo Výtahy Popisek pouze v Braill.písmu Plast 1,6 mm samolepící štítek (3M páska)hmatový piktogram, hmatový nápis, popis v Braill.písmu, různé barevné kombinace, kuličky mohou být plastové černé, bílé, průhledné nebo kovové, může být provedení interiérové i exteriérové 2 x 2 cm (lze i dle potřeby) 50 Kč (61 Kč včetně daně) Popisek pouze v Braill.písmu Plast 1,6 mm samolepící štítek (3M páska)hmatový piktogram, hmatový nápis, popis v Braill.písmu, různé barevné kombinace, kuličky mohou být plastové černé, bílé, průhledné nebo kovové, může být provedení interiérové i exteriérové dle potřeby 65 Kč (79 Kč včetně daně)

5 Tříděný odpad Hmatový piktogram, Braill.písmo větší tabulky Plast 1,6 mm samolepící štítek (3M páska)hmatový piktogram, hmatový nápis, popis v Braill.písmu, různé barevné kombinace, kuličky mohou být plastové černé, bílé, průhledné nebo kovové, může být provedení interiérové i exteriérové dle potřeby závisí na odpadních nádobách 205 Kč (248 Kč včetně daně) Hmatový piktogram, Braill.písmo menší tabulky Plast 1,6 mm samolepící štítek (3M páska)hmatový piktogram, hmatový nápis, popis v Braill.písmu, různé barevné kombinace, kuličky mohou být plastové černé, bílé, průhledné nebo kovové, může být provedení interiérové i exteriérové 8,4 x 3,6 cm 180 Kč (218 Kč včetně daně) Nebo lze varianta s gravírovaným piktogramem, gravírovaným textem a popiskem v Braill.písmu 110 Kč (133 Kč včetně daně).

6 Ostatní štítky a cedulky s hmatovými prvky a popisky v Braill. písmu - Lze vyrobit malé i velké tabulky s různými popisky i piktogramy - Může to být celý orientační systém - plast, hliník, dřevo - Cena závislá na počtu cedulek, velikosti apod.

7 Orientační systémy Triline Vnitřní a vnější orientační systém Hliníkové zásuvné profily Různé varianty rovné, oblé Závěsné systémy Do profilů lze dávat plastové desky (gravírované, potištěné), řezanou grafiku i polepy Do orientačních systémů lze doplnit i popis v Braillově písmu

8 Orientační systém DinaPlast piktogramy Plast samolepící plastový štítek (různé barvy) s Braill.písmem (kuličky mohou být opět kovové nebo plastové černé, bílé, průsvitné), gravírovaný piktogram 12 x 10 cm 150 Kč (182 Kč)

9 Orientační hmatové mapy a plány Orientační mapy s hmatovými prvky a popisky i v Braillově písmu Slouží k orientaci všem a mohou být interiérové i exteriérové Usazeny jsou v nerezovém stojanu Mají speciální antigrafiti povrch a jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám Cena se může lišit dle potřeby mapa může být navržena s různými povrchy, s hmatovou latinkou nebo pouze tištěnou latinkou a popisky v Braill.písmu apod. Reference: Květná zahrada Kroměříž, Česká Spořitelna, a.s. pobočka Palackého v Pardubicích, Centrum celoživotního vzdělávání v Hradci Králové

10 Orientační hmatové plánky statické Plast, dřevo může být i hliník Plastová/dřevěná/hliníková deska s hmatovými prvky (vodící čáry, písmena, číslice, slova) včetně popis v Braill.písmu hodí se spíše do interiérů, po povrchových úpravách může být i v exteriéru dle potřeby závisí na velikosti, složitosti plánku a materiálu

11 Popisky v Braillově písmu na zábradlí Hliníkové (možno i nerezové) provedení Hliník Hliníková zaoblená deska s vytlačeným Bralliovým písmem, v případě potřeby lze i prizmatické (hmatové) písmo. dle potřeby Kč bez 21% DPH (závisí na délce textu) Nerezová ocel Nerezová zaoblená deska s vytlačeným Bralliovým písmem, v případě potřeby lze i prizmatické (hmatové) písmo. dle potřeby 1096 Kč bez 21% DPH Plastové štítky rovné Plast samolepící plastový štítek (různé barvy) s Braill.písmem (kuličky mohou být opět kovové nebo plastové černé, bílé, průsvitné). Tato varianta je vhodná do interiérů. dle potřeby Kč bez 21% DPH (cena závisí na délce textu)

12 Digitální hlasový majáček Cena DHM Kč bez 15% DPH ( Kč) Zpracování přesné nahrávky naším nevidomých konzultantem 800 Kč bez 21% DPH (968 Kč) Instalace 800 Kč bez 21% DPH (968 Kč) DHM můžeme dodat s nahrávkou, instalovat to může dle instrukcí Váš technik. K DHM lze dodat i dálkový ovladač, který může být na recepci (cena je Kč bez 21% DPH / Kč), jinak ovladače mají nevidomí své vlastní.

13 Umělé vodící linie plast Samolepící linie (barva: žlutá, modrá, červená, černá, bílá, možno i šedá) 500 x 35 x 5 mm Cena metr: 288 Kč bez 21% DPH Vhodné na hladké a rovné povrchy Samolepící pásky (barva: žlutá, modrá, červená, černá, bílá, možno i šedá) 295 x 35 x 5 mm Cena metr (1,180 m): 360 Kč bez 21% DPH Vhodné na hladké a rovné povrchy

14 Umělé vodící linie kov Nerezové vodící linie samolepící otryskaný povrch, nerez AISI 304 Cena metr (1,120 m): 280 x 35 x 5 mm 900 Kč Páska je vhodná pro teplotní rozsah -40 až +80 C a lze ji použít i v interiérech s podlahovým vytápěním. Vhodné pouze pro pokládku v interiérech, na povrchy jako je keramická dlažba, mramor, žula atp. Lepení pomocí samolepící, vysoce pevnostní pásky VHB. Nerezové vodící linie samolepící otryskaný povrch, nerez AISI 316 Cena metr (1,120 m): 280 x 35 x 5 mm 1300 Kč Páska je vhodná pro teplotní rozsah -40 až +80 C a lze ji použít i v interiérech s podlahovým vytápěním. Vhodné pouze pro pokládku v interiérech, na povrchy jako je keramická dlažba, mramor, žula atp. Lepení pomocí samolepící, vysoce pevnostní pásky VHB. Nerezové vodící linie samolepící s protiskluznou páskou, nerez AISI 304 Cena metr (1,120 m): 280 x 35 x 5 mm 900 Kč Páska je vhodná pro teplotní rozsah -40 až +80 C a lze ji použít i v interiérech s podlahovým vytápěním. Vhodné pouze pro pokládku v interiérech, na povrchy jako je keramická dlažba, mramor, žula atp. Lepení pomocí samolepící, vysoce pevnostní pásky VHB. Nerezové vodící linie samolepící s protiskluznou páskou, nerez AISI 304 Cena metr (1,120 m): 280 x 35 x 5 mm 900 Kč Páska je vhodná pro teplotní rozsah -40 až +80 C a lze ji použít i v interiérech s podlahovým vytápěním. Vhodné pouze pro pokládku v interiérech, na povrchy jako je keramická dlažba, mramor, žula atp. Lepení pomocí samolepící, vysoce pevnostní pásky VHB. ilustrační foto ilustrační foto

15 Vizuálně kontrastní prvky na skla Barvy: Samolepící fólie modrá, žlutá, zelená, červená, modrá, bílá, stříbrná, mléčné sklo lze vyrobit i jiné barvy čtverec 5 x 5 cm, délka pásky je 80 cm (vše dle dané vyhlášky) 45 Kč za pásku bez 21% DPH (54 Kč včetně daně)

16 Informační systém Dinasys Jedná se o uživatelsky nenáročný audio systém. Speciální elektronika je usazena do jednoduché krabičky či sloupku a stačí se dotýkat povrchu krabičky nebo kulového zakončení sloupku. Elektroniku je možno instalovat i do stávajících zařízení, pokud je zajištěn vodivý povrch. Zprávu pak posloucháme pomocí samotného dotyku a také upraveného sluchátka. Květná zahrada Kroměříž Botanická zahrada Hl.m.Prahy Projekty jsou dělané na zakázku.

17 Ukázky z našich projektů a instalací

18 Reference Botanická zahrada Hl.m. Prahy instalace informačního systému Dinasys (dvoujazyčná verze), spolupráce od roku 2010 dodnes. Česká spořitelna, a.s. úprava 24 poboček (instalace digitálních hlasových majáčků, úprava vizuálně kontrastních prvků na sklech, zpracování itinerářů tras, instalace umělých vodících linií a popisků v Braillově písmu). ( ) ČSOB FC ERA do současné doby bylo instalováno 57 ks digitálních hlasových majáčků a projekt by měl výsledně přinést 76 instalací.(2012 dodnes) Česká Zemědělská Univerzita v Praze Fakulta Životního prostředí dodávka vnitřního orientačního systému, dodávka popisků v Braill.písmu, dodávka umělé vodící linie, dodávka digitálního hlasového majáčku, dodávka orientačních haptických plánků. ( ) Úřady městských částí Praha 2, Praha 6, Praha 8, Praha 10, Letohrad, Příbram instalace digitálních hlasových majáčků, instalace informačního systému Dinasys (Praha 2, Praha 6, Letohrad), dodávka popisků v Braillově písmu (zábradlí, toalety, výtah), zpracování itinerářů tras.( ) Senát PČR dodávka digitálních hlasových majáčků, zpracování itinerářů tras a upravení popisků v Braill.písmu ve výtazích (2014). Květná zahrada Kroměříž dodávka informačního systému Dinasys a venkovní orientační haptické mapy ( ). Centrum celoživotního vzdělávání v Hradci Králové dodávka umělých vodících linií, dodávka vnitřní orientační haptické mapy, dodávka popisků v Braill.písmu. Nemocnice Hořovice dodávka vnitřního a vnějšího orientačního systému, dodávka popisků v Braill. písmu. ( ) Pojišťovna Maxima dodávka vnitřního orientačního systému. (2014) Další: dodávky Braill.štítků na zábradlí na několik nástupišť ČD i Slovenských drah, Tyflocentrum Pardubice, město Karviná, BVV, město Roudnice nad Labem, VŠE v Praze, FN Brno, Pražské služby a.s., magistrát Brno, a další.

INFORMACE,ORIENTACE,MULTIFUNKČNOST,KOMPLEXNOST

INFORMACE,ORIENTACE,MULTIFUNKČNOST,KOMPLEXNOST INFORMACE,ORIENTACE,MULTIFUNKČNOST,KOMPLEXNOST KDO JSME DINASYS, s.r.o. vznikla v roce 2009 a za dobu svého působení prošla několika změnami až do současné podoby. Nabízíme ucelený balík služeb a produktů

Více

Cenová nabídka dodávky a montáže orientačního systému

Cenová nabídka dodávky a montáže orientačního systému Cenová nabídka dodávky a montáže orientačního systému Palata Domov pro zrakově postižené Zpracoval:. (název společnosti předkládající nabídku) Osnova nabídky 1. Orientační tabule patrové 2. Označení pokojů

Více

Rozsah orientačního systému I.l Pamětní bronzová deska o financování stavby

Rozsah orientačního systému I.l Pamětní bronzová deska o financování stavby B. Orientační systém B.1 Stručný popis provozu Novostavba objektu šestitřídní mateřské školky je vhodně situována v areálu mateřských školek, který je vymezen Chodovickou ulicí na okraji školního areálu

Více

Chytrá řešení v oblasti prostorové orientace a samostatného pohybu nevidomých a slabozrakých osob. Tyfloservis, o.p.s Daniela Morávková

Chytrá řešení v oblasti prostorové orientace a samostatného pohybu nevidomých a slabozrakých osob. Tyfloservis, o.p.s Daniela Morávková Chytrá řešení v oblasti prostorové orientace a samostatného pohybu nevidomých a slabozrakých osob Tyfloservis, o.p.s. 24.4.2019 Daniela Morávková Zvládnutí samostatného pohybu a orientace v prostoru zahrnuje

Více

AIP. velkoplošný tisk reklama. aiptisk.cz finecolors.cz. AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit)

AIP. velkoplošný tisk reklama. aiptisk.cz finecolors.cz. AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit) AIP velkoplošný tisk reklama aiptisk.cz finecolors.cz AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit) 606 797 055 aip@aip.zlin.cz Kapa deska - výstavnictví - obrazy, včetně rámování

Více

Ceník kazetových tiskáren a jejich spotřebního materiálu

Ceník kazetových tiskáren a jejich spotřebního materiálu Ceník kazetových tiskáren a jejich spotřebního materiálu Kazetové tiskárny Kroy Objednací kód Popis Cena bez DPH K3300 Kroy K3300PC - nová stolní počítačová tiskárna 5 478 Kč K4100 Kroy K4100 - počítačová

Více

Kancelářské potřeby. Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa.

Kancelářské potřeby. Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa. Kancelářské potřeby Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa.com Poznámkové bloky a bločky Poznámkový bloček v krabičce Obsahuje

Více

KATALOG STANDARDŮ 5/2015

KATALOG STANDARDŮ 5/2015 5/2015 KATALOG STANDARDŮ DVEŘE Dveře dotvářejí Váš interiér. Jsou chápány jako nábytek, který mimo jiné plní komunikační funkci mezi jednotlivými místnostmi. Dveře, které byly vybrány do standardu projektu,

Více

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny.

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny. Výkaz výměr Příloha č. 3 Výkaz výměr Místnost č. S 13: Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Cena v Kč bez DPH Výše DPH v Kč Cena v Kč vč. DPH Odstranění stávající podlahové krytiny, včetně ekologické

Více

dodávaná v baleních 3 x 1 m skládané desky, 12 m 2 v balení (kód 4506P0020) dodávaná v baleních 3 x 1 m, 12 m 2 v balení (kód 4506P0030)

dodávaná v baleních 3 x 1 m skládané desky, 12 m 2 v balení (kód 4506P0020) dodávaná v baleních 3 x 1 m, 12 m 2 v balení (kód 4506P0030) 11 - SPECIFIKACE 11.17 Izolační deska s výstupky Předtvarovaná deska z pěnového polystyrenu podle Evropské normy EN 13163, ohnivzdorná (třída E), s následujícími charakteristikami: užitná tloušťka 10mm,

Více

A centrum Kladno s.r.o.

A centrum Kladno s.r.o. A centrum Kladno s.r.o. Na Stráni 2588, 272 01 Kladno GPS 50 8'45.31"N, 14 5'40.50"E www.acentrum.cz zakazky@acentrum.cz tel. 312 256 000 603 900 001 606 900 000 fax 312 256 001 Ceník kopírovacích služeb

Více

components team Lighting components essence...

components team Lighting components essence... POLAMP components team Lighting components essence... LED DESI GN 2 0 0 9-2 0 1 0 SLIM FLEXLED STANDART 33 Úzký flexibilní samolepící pásek LED STANDART Technické parametry : Kód výrobku 10006 03 Led SMD

Více

SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU SOLE

SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU SOLE SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU 23.4.2019 SOLE I. STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OBJEKTU 1. TECHNICKÉ ZAŘÍZENÍ BUDOV ELEKTRO Bytový rozvaděč, zásuvky a vypínače na stěnách a počtu dle normy. SLABOPROUD BYTY

Více

ELSTAM - Elektronika Štafa Michal Produkty LED osvětlení Michal.Stafa@email.cz ELSTAM@email.cz. Napajecí zdroje

ELSTAM - Elektronika Štafa Michal Produkty LED osvětlení Michal.Stafa@email.cz ELSTAM@email.cz. Napajecí zdroje Napajecí zdroje Jednotka NE álmoc včetně ks DPH 20% ut NAPAJEČ S DOTYKOVÝM OVLÁDÁNÍM NOVINKA 1ks 1 404 Kč Funkce na dotyk : zapnuto / vypnuto Uplatnění ve všech AL profilech Max. Délka led pásku : dle

Více

CYKLOSTEZKA ŽDÁNICKO HLAVNÍ PROJEKTANT STAVBY NA KOLE PO ZRUŠENÉ ŽELEZNICI VÝKRESOVÁ DOKUMENTACE 2.9 BEZBARIÉROVÉ UŽÍVÁNÍ STAVBY ING.

CYKLOSTEZKA ŽDÁNICKO HLAVNÍ PROJEKTANT STAVBY NA KOLE PO ZRUŠENÉ ŽELEZNICI VÝKRESOVÁ DOKUMENTACE 2.9 BEZBARIÉROVÉ UŽÍVÁNÍ STAVBY ING. CYKLOSTEZKA ŽDÁNICKO C HLAVNÍ PROJEKTANT STAVBY NA KOLE PO ZRUŠENÉ ŽELEZNIČNÍ TRATI CYKLISTICKÝ KORIDOR HLAVNÍ INŽENÝR PROJEKTU ING. ADOLF JEBAVÝ VEDOUCÍ PROJEKTANT ING. ADOLF JEBAVÝ ZODP. PROJEKTANT ING.

Více

SKYFORCE. Jednoduchá a rychlá montáž Různé povrchové úpravy Je k dispozici pro různé tloušťky skel jako předem sestavený set

SKYFORCE. Jednoduchá a rychlá montáž Různé povrchové úpravy Je k dispozici pro různé tloušťky skel jako předem sestavený set SKYFORCE Jednoduchá a rychlá montáž Různé povrchové úpravy Je k dispozici pro různé tloušťky skel jako předem sestavený set Maximální šířka 3000 mm vhodné pro všechny konstrukce oken: plast, dřevo, hliník

Více

víc než PRŮMYSLOVÉ ZNAČENÍ

víc než PRŮMYSLOVÉ ZNAČENÍ víc než PRŮMYSLOVÉ ZNAČENÍ KDO JSME? Rodinná firma Založena v roce 1996 Výrobní plocha: 2222 m Zaměstnanci: 30 Jednatel: Karel Brix CO JE PRO NÁS DŮLEŽITÉ? PROKLIENTSKÁ ORIENTACE KOMUNIKACE HLEDÁNÍ ŘEŠENÍ

Více

DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3

DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3 DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3 A4 A3 jednostr. oboustr. jednostr. oboustr. 1-99 ks 2,00 Kč 3,00 Kč 3,00 Kč 6,00 Kč 100-249 ks 1,80 Kč 2,80 Kč 2,80 Kč 5,60 Kč 250-500 ks 1,60 Kč 2,60 Kč 2,60 Kč

Více

PLATNOSŤ: Plakát Sladký Popcorn A3 642 Cena s DPH: 25,00Kč. 1. Cena:za 1 kus 15,00Kč

PLATNOSŤ: Plakát Sladký Popcorn A3 642 Cena s DPH: 25,00Kč. 1. Cena:za 1 kus 15,00Kč 1 Plakát Popcorn bag A2 632.02 Plakát Sladký Popcorn A3 642 Cena s DPH: 25,00Kč 1. Cena:za 1 kus 15,00Kč Plakát Popcorn bag A4 632.04 Velikost: A3 Rozměry š v: 297 420 mm Plakát Popcorn box A2 633.02 Plakát

Více

Hi-Tech. Hi-Tech PŘÍRUČKA PRO VÝBĚR A INSTALACI

Hi-Tech. Hi-Tech PŘÍRUČKA PRO VÝBĚR A INSTALACI Hi-Tech Hi-Tech PŘÍRUČKA PRO VÝBĚR A INSTALACI Vlastnosti Vítejte ve světě Hi-Tech Triline navrhl Hi-Tech, aluminiový modulární konvexní systém, na základě mnoha let zkušeností s osvědčenou technologií

Více

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21%

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21% Nekázanka 888/20 110 00 Praha 1 tel.: 222 247 468 e-mail: info@repromedia.cz CENÍK Pracovní doba: Po So Pá 9:00 17:00 Ne zavøeno dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny

Více

Bezbariérová vyhláška ve vztahu ke stavbám pro cyklistickou infrastrukturu

Bezbariérová vyhláška ve vztahu ke stavbám pro cyklistickou infrastrukturu Bezbariérová vyhláška ve vztahu ke stavbám pro cyklistickou infrastrukturu Úvod Vyhláška č. 398/2009 Sb., o obecných technických požadavcích zabezpečujících bezbariérové užívání staveb (dále jen bezbariérová

Více

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3

Ceník. stolní kalendáře. KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 stolní kalendáře Canon imagepress C1+ Digitální barevný tisk s novými efekty KALENDÁŘ A5, stolní (na výšku nebo na šířku), týdenní, 56 stran,28 listů, 7 archů SRA 3 1-5 kusů: 480,- Kč/ks 6-9 kusů: 470,-

Více

Exterior PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI

Exterior PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI Exterior PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI VERZE: 11/2011 Triline je chráněná značka světové jedničky ve vývoji a výrobě architektonických modulárních orientačních systémů, patřící nadnárodní společnosti

Více

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt II"

...tabulky dveří,,novostavba víceúčelového domu a jednoho bytového domu s parkováním v parteru v Přerově - objekt II VEŠKERÉ KONSTRUKCE URČENÉ PRO MONTÁŽ DVEŘÍ SE MUSÍ PŘED ZAPOČETÍM VÝROBY PŘEMĚŘIT PŘÍMO NA STAVBĚ KOVÁNÍ DVEŘÍ OD FIRMY TWIN, MATERIÁL KARTÁČOVANÁ NEREZ VŠECHNY DVEŘE A STĚNY BUDOU PŘED ZAHÁJENÍM JEJICH

Více

SFERA funkční moduly 30 2VODIČOVÝ SYSTÉM AUDIO JEDNOTKA

SFERA funkční moduly 30 2VODIČOVÝ SYSTÉM AUDIO JEDNOTKA SFERA funkční moduly AUDIO JEDNOTKA 342170 342350 342170 Digitální audio jednotka se 2 tlačítky v jednom sloupci. Obsahuje zakončovací člen, který se zasouvá do posledního tlačítkového modulu, podsvětlení

Více

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky!

Návod na výběr správné oboustranné lepicí pásky! Návod na výběr správné oboustranné lepicí! Plocha 1 Polypropylen Polyetylen HD Polyetylen HD Měkčené PVC Styren ABS Neměkčené PVC Práškovaný povrch Sklo Hliník Nerezavějící ocel Plocha 2 Sklo Hliník Nerezavějící

Více

Protokol o vyhodnocení

Protokol o vyhodnocení Protokol o vyhodnocení Kancelářské potřeby Číslo: 3444/2013 Termín podání nabídek: 27.06.2013 11:00 Plánované vyhodnocení: 02.07.2013 13:00 Datum vypsání: 17.06.2013 17:00 Jeden dodavatel: Ano Rámcová

Více

beata doporučená sestava informační tabule a vitríny

beata doporučená sestava informační tabule a vitríny beata strana 12 32 strana 23 strana 33,35 strana 65 beata Informační panel doplňující řadu městského mobiliáře Beata. Tabule sendvičové konstrukce je doplněna hranatými stojinami. Tabule lze napojit použitím

Více

Příloha č. 1. Souhrnná cenová tabulka Dílčí plnění Cena bez DPH DPH Cena s DPH Cena celkem z toho: Koš č. 1 Koš č. 2 Koš č. 3 Koš č.

Příloha č. 1. Souhrnná cenová tabulka Dílčí plnění Cena bez DPH DPH Cena s DPH Cena celkem z toho: Koš č. 1 Koš č. 2 Koš č. 3 Koš č. Příloha č. 1 Požadavky zadavatele: Dodavatel publicity předloží návrh řešení jednotlivých materiálů a předmětů k odsouhlasení zadavateli. Texty do příloh, letáků, plakátů CD a tiskových zpráv zadavatel

Více

Rámové zasklívací systémy Hliníkové zábradlí Doplňky

Rámové zasklívací systémy Hliníkové zábradlí Doplňky Prostor Světlo Elegance Rámové zasklívací systémy Hliníkové zábradlí Doplňky AluFlexi Rámový posuvný systém AluFlexi Popis systému: systém zasklení s možností posuvu křídel do stran. Plynulý pojezd křídel

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 477/PJ/OVZ/2014 dne: 25. července 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 2 K podlimitní veřejné

Více

Sklenená zábradlí pro soucasnou architekturu. Katalog POCKET

Sklenená zábradlí pro soucasnou architekturu. Katalog POCKET Sklenená zábradlí pro soucasnou architekturu. Katalog POCKET naše škála produktů >> Zábradlí ALUVETRO GARDA SP GARDA AP Díky použití skla je zajištěna maximální čistota formy u nově realizovaných stavebních

Více

P R O D I S ZAK. ČÍSLO: 53512

P R O D I S ZAK. ČÍSLO: 53512 P R O D I S ZAK. ČÍSLO: 53512 SVITAVSKÁ 1469 500 12 HRADEC KRÁLOVÉ 12 INVESTOR: Městys Velké Poříči Náměstí 102, 549 32 Velké Poříčí STAVBA: OBJEKT: DOPRAVNÍ OPATŘENÍ V LOKALITĚ RŮŽEK VE VELKÉM POŘÍČÍ

Více

Pol Popis položky Rozměry (š x hl x v) Popis MJ Počet

Pol Popis položky Rozměry (š x hl x v) Popis MJ Počet 28.2.2013 Pol Popis položky Rozměry (š x hl x v) Popis MJ Počet DENNÍ VZHLED REKLAMNÍHO NÁPISU 900 DÁLKOVÉ OZNAČENÍ STANICE SAMOSTANÝMI PÍSMENY (DLE FIREMNÍHO MANUÁLU A.S., ČÁST A1 VNĚJŠÍ NAVIGAČNÍ SYSTÉM)

Více

Katalog prostředků podpory prodeje

Katalog prostředků podpory prodeje Katalog prostředků podpory prodeje Katalog prostředků podpory prodeje Vážení obchodní partneři, cílem tohoto katalogu je napomoci Vám ke zvýšení prodeje a současně propagovat značku Rockwool. Je určen

Více

Veškeré zboží v tomto katalogu, kromě židlí a stolů CONTRACT, je skladem

Veškeré zboží v tomto katalogu, kromě židlí a stolů CONTRACT, je skladem gastr10b.qxd 18.6.2010 10:20 Page 1 2/2010 STOLOVÝ A SEDACÍ NÁBYTEK A DOPLŇKY PRO INTERIÉR A EXTERIÉR ZAHRADA TERASA RESTAURACE Veškeré zboží v tomto katalogu, kromě židlí a stolů CONTRACT, je skladem

Více

Ceník potisku 2009 T1 1-49 50-99 100-499 500-999 1000-1999 2000-4999 NAD 5000 NAD 10000 NAD 20000 TAMPONOVÝ TISK

Ceník potisku 2009 T1 1-49 50-99 100-499 500-999 1000-1999 2000-4999 NAD 5000 NAD 10000 NAD 20000 TAMPONOVÝ TISK Ceník potisku 2009 T1 1-49 50-99 100-499 500-999 1000-1999 2000-4999 NAD 5000 NAD 10000 NAD 20000 TAMPONOVÝ TISK 1 BARVA 280,5 280,5 2,9 2,2 2,1 1,9 1,7 1,5 1,2 2 BARVY 392,7 392,7 4,0 3,3 3,1 2,9 2,6

Více

Railing Systems. jednoduše a efektivně

Railing Systems. jednoduše a efektivně Railing Systems jednoduše a efektivně REVOLUCE v oboru celoskleněného zábradlí Balardo je kompletně novou koncepcí skleněného zábradlí, která umožnila snížit náklady na výrobu i montáž. Systém Balardo

Více

Název Požadavek - technická specifikace Splňuje požadavaek (ANO/NE) Nabídnuto - obchodní název, typ, popis 1) Hygienické zařízení

Název Požadavek - technická specifikace Splňuje požadavaek (ANO/NE) Nabídnuto - obchodní název, typ, popis 1) Hygienické zařízení 1 Projekt: Číslo projektu: Energetické zdroje pro 21. století CZ.1.11/3.4.00/42.01656 1) Hygienické zařízení H01 Odpadkový koš nástěnný kapacita / objem: min. 34 l rozměry: cca 300 x 520 x 270 mm vlastnosti:

Více

3 ZÁSADY ŘEŠENÍ PRO OSOBY SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM

3 ZÁSADY ŘEŠENÍ PRO OSOBY SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM B.4. BEZBARIÉROVÉ UŽÍVÁNÍ Obsah 1 ZÁSADY ŘEŠENÍ PRO OSOBY S OMEZENOU SCHOPNOSTÍ POHYBU 1.1 Komunikace pro chodce - chodníky 1.2 Přechody pro chodce, místa pro přecházení 1.3 Nástupiště veřejné dopravy

Více

Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants

Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants Ukázka detailní specifikace některých propagačních předmětů s tím, že obrázky jsou pouze ilustratorní (nefinální)!!! 1. Kovová cedule s

Více

ZKUŠENOSTI S BEZBARIÉROVÝMI ÚPRAVAMI BUDOV VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ, ŠKOLSTVÍ, KULTUŘE A SPORTU

ZKUŠENOSTI S BEZBARIÉROVÝMI ÚPRAVAMI BUDOV VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ, ŠKOLSTVÍ, KULTUŘE A SPORTU SPOLEČNĚ K BEZBARIÉROVOSTI V ZKUŠENOSTI S BEZBARIÉROVÝMI ÚPRAVAMI BUDOV VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ, ŠKOLSTVÍ, KULTUŘE A SPORTU PARDUBICE, 19.5.2016, DAGMAR LANZOVÁ, NRZP ČR ÚVOD: NRZP ČR a Národní rozvojový program

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ JIHLAVA

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ JIHLAVA REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ CENÍKY 2011 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V JIHLAVĚ Statutární město Jihlava má 53 000 obyvatel a rozkládá se na 58 km 2. V městské hromadné dopravě je v provozu 8 autobusových

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

STANDARDY APARTMÁNY DOLNÍ MORAVA

STANDARDY APARTMÁNY DOLNÍ MORAVA STANDARDY APARTMÁNY DOLNÍ MORAVA Společné části domu: - Domácí telefon s elektrickým vrátným, elektrický zámek - částečně zděná - drátěná sklepní kóje, pletivo - pozink - dlažba ve spol. prostorách a klepech

Více

Hygienické ochrany stěn

Hygienické ochrany stěn VODU ODPOZUJÍCÍ ŠETŘÍ ČAS ODOLNÉ PROTI NÁRAZU PREFABRIKOVANÝ SYSTÉM BEZPEČNÉ PRO POTRAVINY HACCP Hygienické ochrany stěn VHOdné PrO POTraVInářské VýrOby, čisté PrOsTOry, supermarkety, CaTerIngOVé společnosti,

Více

Objekt přístupný* VSTUP INTERIÉR

Objekt přístupný* VSTUP INTERIÉR Objekt přístupný* FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ (FEL) monoblok FEL/FS - Dejvice Technická 2, 166 27 Praha 6 - Dejvice Tel.: 224 351 111 (telefonní ústředna ČVUT) Web: http://www.fel.cvut.cz/cz/ GPS: 50 6'11.833"N,

Více

LTsignsro

LTsignsro PLASTICKÉ PÍSMO Dle rozměrů se odvíjí i použité technologie a provedení materiálu. Možnosti materiálu jsou PVC, plexi, styrodur (polystyren XPS), různé plechy, hliník, dřevo a spousta dalšího. Na naší

Více

Plastická a světelná reklama efektivně, originálně

Plastická a světelná reklama efektivně, originálně Plastická a světelná reklama efektivně, originálně Plastická trojrozměrná reklama Plastická reklama je velmi efektní. Úspěšné firmy, ale i všichni Ti, kteří si žádají vynikající poměr ceny a kvality, ji

Více

Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ. záruka. let

Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ. záruka. let Unikátní oblé hrany dveří Cenová hladina 5 Celomasivní rámové dveře a zárubně FOLIOVANÉ HPS FOLIÍ 185 Materiál: rámové rám dveří je vyroben z vysoce kvalitního vrstveného dřeva opláštěného MDF deskou výplň

Více

ALU LED Lišty. CZ: +420608744785 SK: +421907261790 e-mail:office@dovimex.cz, www.dovimex.cz

ALU LED Lišty. CZ: +420608744785 SK: +421907261790 e-mail:office@dovimex.cz, www.dovimex.cz ALU LED Lišty št Slovak:T.Vansovej 1915, Púchov 02001 1 Slovak:T.Vansovej 1915, Púchov 02001 2 ALU LED Lišty Profil 45 MDF Dĺžka profilu 100cm, 45 -lakovaný MDF profil, štandardné farby RAL S2005Y20R,

Více

Modell ,5kN montáž na stranu i na podlahu

Modell ,5kN montáž na stranu i na podlahu Modell 6020 6021 1,5kN montáž na stranu i na podlahu kotvení průvlakovou kotvou = úspora nákladů mnoho povrchových úprav pro skla tloušťky 12-21,52 mm drenážní odvod vody We re onlevel www.onlevel.com

Více

Katalog. obalových materiálů

Katalog. obalových materiálů Katalog obalových materiálů Kartonové lepící pásky Nejčastěji používané pásky, slouží většinou k uzavírání kartonů. Dodáváme v rozměrech 12 75 mm x 66 m, v provedení hnědém nebo průhledném. V šířích 25

Více

Pasparty fotoalba příslušenství

Pasparty fotoalba příslušenství Pasparty fotoalba příslušenství řezačky - v nabídce formát od x1 do 70x0 - kvalitní pasparty do obrazových rámů - šikmý bílý řez - povrch mírně hladký až rastrovaný - tloušťka 1,4 mm PASPARTA podtrhuje

Více

CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJE - BEZ POLEPU OKEN

CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJE - BEZ POLEPU OKEN CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJE - BEZ POLEPU OKEN 1. rok 2. rok 3. rok zhotovení KT8 330 000 Kč 300 000 Kč 270 000 Kč 150 000 Kč K2 nebo Vario dlouhé 200 000 Kč 180 000 Kč 160 000 Kč 105 000 Kč T3 nebo Vario

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

STAVBA : MŠ Malátova, Ústí nad Labem REKAPITULACE - ZMĚNOVÝ LIST Č.1

STAVBA : MŠ Malátova, Ústí nad Labem REKAPITULACE - ZMĚNOVÝ LIST Č.1 STAVBA : MŠ Malátova, Ústí nad Labem REKAPITULACE - ZMĚNOVÝ LIST Č.1 Změnový list č.1 ZRN ZRN+VRN 1,5% DPH 21% VČ.DPH 21% Přípočty celkem 85 163,47 Kč 86 440,92 Kč 18 152,60 Kč 104 593,52 Kč Odpočty celkem

Více

Podpora sociálně-právní ochrany na Krajském úřadě Jihomoravského kraje

Podpora sociálně-právní ochrany na Krajském úřadě Jihomoravského kraje Příloha smlouvy č. 1.4. Kupující: Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Odbor sociálních věcí KrÚ JMK Při potisku všech reklamních předmětů je nutné dodržet pravidla vizuální identity u povinných

Více

MANUÁL EXT 50, INT 50. SERVIS CLIMAX s.r.o. Jasenice 1253 755 01 Vsetín. Tel./fax: 571 405 601. Manuál 2 (8/2004)

MANUÁL EXT 50, INT 50. SERVIS CLIMAX s.r.o. Jasenice 1253 755 01 Vsetín. Tel./fax: 571 405 601. Manuál 2 (8/2004) MANUÁL VENKOVNÍ ŽALUZIE EXT 50, INT 50 Tel./fax: 571 405 601 SERVIS CLIMAX s.r.o. Jasenice 1253 755 01 Vsetín Manuál 2 (8/2004) 1. ÚČEL POUŽITÍ Venkovní žaluzie Ext 50 a Int 50 umožňují plynule regulovat

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ J I H L A V A C E N Í K Y 2 0 1 3

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ J I H L A V A C E N Í K Y 2 0 1 3 REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ C E N Í K Y 2 0 1 3 2 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V JIHLAVĚ JIHLAVA Statutární město Jihlava má 53 000 obyvatel a rozkládá se na 58 km 2. V městské hromadné dopravě je

Více

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.:

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.: DOKUMENTAČNÍ CENTRA TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu 10 772 00 Olomouc 772 00 Olomouc tel.: 585225119 tel.: 585204827 copy3@taran.cz Tř.Svobody 4 772 00 Olomouc tel.: 585242678 copy5@taran.cz

Více

Katalog a fotodokumentace příkladů nových i rekonstruovaných výtahů firmy ELSA spol. s r. o.

Katalog a fotodokumentace příkladů nových i rekonstruovaných výtahů firmy ELSA spol. s r. o. Katalog a fotodokumentace příkladů nových i rekonstruovaných výtahů firmy ELSA spol. s r. o. Umístění: Nemocnice Jihlava, Vrchlického 59, Jihlava interní oddělení Počet výtahů: 7 ks výtah č. 1 a 4 osobní

Více

Nabídka hliníkových systémů včetně potisku

Nabídka hliníkových systémů včetně potisku Nabídka hliníkových systémů včetně potisku Hliníkový roll-up STANDART Roll-up je dodáván včetně potištěného banneru o hmotnosti 440 g/m2. Balení obsahuje roll-up, banner 200x85 cm, vypínací lať a obal

Více

Objekt částečně přístupný*

Objekt částečně přístupný* Objekt částečně přístupný* FAKULTA STROJNÍ (FS) objekt HALOVÝCH LABORATOŘÍ FS Technická 4, 166 07 Praha 6 - Dejvice Tel.: +420-22435-2482 (Ústav techniky prostředí) Web: http://utp.fs.cvut.cz/halovalab.php

Více

Nabízíme Vám široký výběr služeb

Nabízíme Vám široký výběr služeb Milan Gruber e n t r u m Nabízíme Vám široký výběr služeb kopírování a tisk od do A0, grafické práce, laminování, vazby, potisky různých materiálů, skenování od do A0, výroba kalendářů, výroba diplomových

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

Objekty částečně přístupné*

Objekty částečně přístupné* Objekty částečně přístupné* FAKULTA JADERNÁ A FYZIKÁLNĚ INŽENÝRSKÁ (FJFI) budovy HOLEŠOVIČKY (laboratoře + 6. NP v katedrovém objektu) V Holešovičkách 2, 180 00 Praha 8 Tel.: 224 358 310 (tel. ústředna

Více

Maloobchodní ceník BESTWOOD Obj.číslo Specifikace zboží Délky bm bez DPH Ks bez DPH Ks s DPH Odstíny O11-... Podlahový profil Best Wood dutý 153x23mm

Maloobchodní ceník BESTWOOD Obj.číslo Specifikace zboží Délky bm bez DPH Ks bez DPH Ks s DPH Odstíny O11-... Podlahový profil Best Wood dutý 153x23mm Maloobchodní ceník BESTWOOD Obj.číslo Specifikace zboží Délky bm bez DPH Ks bez DPH Ks s DPH Odstíny O11-... Podlahový profil Best Wood dutý 153x23mm 300cm 166 Kč / bm 498 Kč / ks 597,60 Kč / ks 350cm

Více

Hi-Tech ToTem. Multifunctional PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI

Hi-Tech ToTem. Multifunctional PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI Hi-Tech ToTem Multifunctional PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI VERZE: 11/2011 Triline je chráněná značka světové jedničky ve vývoji a výrobě architektonických modulárních orientačních systémů, patřící nadnárodní

Více

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec VÝPIS DVEŘÍ ZMĚNY c b a DOPLNĚNÍ DVEŘÍ D/P, ÚPRAVA POČTU DVEŘÍ D/P ÚPRAVA SPECIFIKACE - ROZMĚRŮ, MATERIÁLU DVEŘÍ DOPLNĚNÍ SPECIFIKACE DVEŘÍ - INTERIÉROVÉ ŽALUZIE /4 DATUM 4/6 Ing. Jana K. JAHODOVÁ /5 Ing.

Více

Hi-Tech. Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI

Hi-Tech. Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI Hi-Tech Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI VERZE: 11/2011 Triline je chráněná značka světové jedničky ve vývoji a výrobě architektonických modulárních orientačních systémů, patřící nadnárodní společnosti

Více

VYBRANÁ MUZEA USA A JEJICH PŘÍSTUP K NÁVŠTĚVNÍKŮM S OMEZENOU SCHOPNOSTÍ POHYBU A ORIENTACE

VYBRANÁ MUZEA USA A JEJICH PŘÍSTUP K NÁVŠTĚVNÍKŮM S OMEZENOU SCHOPNOSTÍ POHYBU A ORIENTACE VYBRANÁ MUZEA USA A JEJICH PŘÍSTUP K NÁVŠTĚVNÍKŮM S OMEZENOU SCHOPNOSTÍ POHYBU A ORIENTACE SELECTED MUSEUMS IN THE USA AND WHAT THEY OFFER TO THE HANDICAPPED SAN FRANCISCO CARMEL SANTA CRUZ NEW YORK CÍL

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy Vážení, rádi bychom Vás oslovili nabídkou dodávek a montáže madel pro panelové domy. Tento sortiment dodáváme na český trh již několik let. Zajišťujeme dodávky kvalitního materiálu

Více

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Popis: materiál: žárově pozinkovaná ocel objem: 70 ltr. váha: 14 kg barevné provedení RAL 6029 jednoduchá manipulace pro vyprazdňování (spodem)

Více

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Základy-vrtané piloty,železobetonové patky a pasy Svislé nosné konstrukce-železobetonový nosný skelet,vyzdívky-

Více

Sweet C-G - varianta s plast. soklem. Sweet C - varianta s rovným sklem. Sweet C - varianta s rovným sklem. Sweet CG - příklad sestavy

Sweet C-G - varianta s plast. soklem. Sweet C - varianta s rovným sklem. Sweet C - varianta s rovným sklem. Sweet CG - příklad sestavy Cukrářské prosklené chladicí vitríny SWEET C-G mají gravitační chlazení (bez ventilátorů) šetrnější k vystaveným produktům. K vitrínám se vyrábí designově stejné neutrální (nechlazené) pokladní a prodejní

Více

Archeologické haptické výstavy v Národním muzeu. Petra Belaňová Národní muzeum petra_belanova@nm.cz

Archeologické haptické výstavy v Národním muzeu. Petra Belaňová Národní muzeum petra_belanova@nm.cz Archeologické haptické výstavy v Národním muzeu Petra Belaňová Národní muzeum petra_belanova@nm.cz Doteky pravěku a antiky I. 1992, Historická budova Národního muzea, autoři: M. Dufková, V. Matoušek, J.

Více

Informační systém (exteriér, interiér) Univerzita Pardubice - budova na náměstí Čs. legií - stará část

Informační systém (exteriér, interiér) Univerzita Pardubice - budova na náměstí Čs. legií - stará část Informační systém (exteriér, interiér) Univerzita Pardubice - budova na náměstí Čs. legií - stará část Informační systém (exteriér, interiér) Univerzita Pardubice - budova na náměstí Čs. legií - stará

Více

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2 Zahrada bez starostí ZÁRUKA 2+20 20 2 LET LET dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby

Více

KATALOG LEPÍCÍ PROGRAM. Vhodné pro kancelář i domácnost.

KATALOG LEPÍCÍ PROGRAM. Vhodné pro kancelář i domácnost. KATALOG LEPÍCÍ PROGRAM Vhodné pro kancelář i domácnost. 1 Lepidla Lepidlo 8g tuhé gelové Lepidlo 15g tuhé gelové - Tuhá lepící pasta, vysouvatelná z plastové tuby, pro univerzální použití v kanceláři i

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy určená pro revitalizaci zábradlí panelových domů široká nabídka provedení materiálu a dekoru dodávky materiálu k vlastní montáži autorizovaná montáž po celé ČR množstevní slevy

Více

STANDARDY HODA reality s. r. o.

STANDARDY HODA reality s. r. o. STANDARDY HODA reality s. r. o. RD Plasy Studentská 52 323 00 Plzeň Otevírací doba vzorkovna Po-Pá 7.00 19.00 So-Ne 8.00 18.00 Centrum klientských změn Po-Pá 7.00 19.00 So-Ne 8.00 18.00 V rámci kvalitních

Více

Nabídka č. RV 05/ ze dne Na dodávku a montáž malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem.

Nabídka č. RV 05/ ze dne Na dodávku a montáž malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem. Nabídka č. RV 05/06-2016 ze dne 14.6..2016 Na dodávku a montáž malého výtahu pro Bytový dům, Hoření 2423/3, Ústí nad Labem malý výtah Vážení obchodní přátelé, děkujeme Vám za Vaši poptávku na instalaci

Více

Zadavatel: Česká republika Generální finanční ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1

Zadavatel: Česká republika Generální finanční ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1 Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 Sekce řízení úřadu Odbor veřejných zakázek a právních služeb Č. j.: 97278/16/7500-40175-050417 Vyřizuje: Bc. Nikola Hozáková Tel.: 296 854 436

Více

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg

Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg Sladká reklama Reklamní bonbóny točené 3,5 g v bílé twist fólii (cena za 1 kg) kód popis zboží potisk od 25 kg od 50 kg od 100 kg od 200 kg od 300 kg od 500 kg 90411.B 1 barva 341,60 316,40 294,00 273,00

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ CENÍK OD 1.3.2015 2 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V JIHLAVĚ Statutární město Jihlava má 53 000 obyvatel a rozkládá se na 58 km 2. V městské hromadné dopravě je v provozu

Více

Objekt částečně přístupný*

Objekt částečně přístupný* Objekt částečně přístupný* FAKULTA JADERNÁ A FYZIKÁLNĚ INŽENÝRSKÁ (FJFI) budova BŘEHOVÁ Břehová 7, 115 19 Praha 1 Tel.: 224 358 310 (tel. Ústředna FJFI) Web: http://www.fjfi.cvut.cz/desktopdefault.aspx

Více

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce

Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Polyfunkční dům Nároží 3.NP 9.NP Standardní vybavení bytových jednotek Stránka 1 z 6 Konstrukce Základy-vrtané piloty,železobetonové patky a pasy Svislé nosné konstrukce-železobetonový nosný skelet,vyzdívky-

Více

KARBONOVÝ INFRAZÁŘIČ VEITO CH1200 LT MANUÁL

KARBONOVÝ INFRAZÁŘIČ VEITO CH1200 LT MANUÁL KARBONOVÝ INFRAZÁŘIČ VEITO CH1200 LT MANUÁL Veito CH1200LT je volně stojící malý kompaktní ohřívač, vhodný pro zónové vytápění nebo menší pokoje s možností výběru ze 2 různých nastavení tepelné energie

Více

AUTORSKÁ ZPRÁVA. Ing. František Koch, Ostrovní 12, 110 00 Praha 1 ZSPD. P DNÍ VESTAVBA, ZAST EŠENÍ, VÝTAH Zborovská 68, 150 00 Praha 5 ARCHITEKTONICKÁ

AUTORSKÁ ZPRÁVA. Ing. František Koch, Ostrovní 12, 110 00 Praha 1 ZSPD. P DNÍ VESTAVBA, ZAST EŠENÍ, VÝTAH Zborovská 68, 150 00 Praha 5 ARCHITEKTONICKÁ AUTORSKÁ ZPRÁVA SGL PROJEKT s.r.o. AUTORSKÁ ZPRÁVA Architektonické ešení Jedná se o p dní vestavbu do stávajícího historického objektu, sou ástí vestavby bude také nové zast ešení budovy a dopln ní výtahu.

Více

s. r. o. Ceník info-systémů KLASSIK a příslušenství platný od 21. 7. 2015 Sídlo a provozovna: Na Návsi 7 Zbuzany, p.

s. r. o. Ceník info-systémů KLASSIK a příslušenství platný od 21. 7. 2015 Sídlo a provozovna: Na Návsi 7 Zbuzany, p. s. r. o. Ceník info-systémů KLASSIK a příslušenství platný od 21. 7. 2015 Sídlo a provozovna: Na Návsi 7 Zbuzany, p. Jinočany 252 25 Tel., fax: 257 960 151 www.rmp.cz Fax 800 100 930 rmp@rmp.cz Provozní

Více

Stavebnicový systém zábradlí evropského výrobce DIEDA

Stavebnicový systém zábradlí evropského výrobce DIEDA Stavebnicový systém zábradlí evropského výrobce DIEDA Vážený zákazníku, v naší publikaci bychom Vás rádi seznámili se základními informacemi o stavebnicovém systému zábradlí DIEDA a zodpověděli tak Vaše

Více

Specifikace reklamních předmětů FI MU

Specifikace reklamních předmětů FI MU Specifikace reklamních předmětů MU standardní Ukázky potisků a barevností dle návrhů grafického studia Zdrojová data budou dodána vybranému dodavateli. Logo a barevnost: šafranová Pantone 122 C/U CMYK

Více

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků Zahradní katalog 2018 Závěsná houpačka, umělý ratan černý nebo bílý / kovová konstrukce, křeslo 88 120 60 cm, 2x polštářek, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a Zahradní

Více

Manuál orientačního systému Univerzity Palackého v Olomouci

Manuál orientačního systému Univerzity Palackého v Olomouci Manuál orientačního systému Univerzity Palackého v Olomouci DESIGN: VĚRA MAREŠOVÁ 2014 Obsah 1 před vstupem.... 4 11 označení univerzity... 5 111 plexi deska středový logotyp vizualizace... 6 111 plexi

Více

tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ

tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ tesa ACX plus Řešení pro stavebnictví Pásky s technologií tesa ACX plus a jejich využití pro stavební průmysl KATALOG PRODUKTŮ A APLIKACÍ Samolepicí pásky tesa sofistikované řešení pro trvalé lepení Spolehlivé

Více

Externí příslušenství bazénu

Externí příslušenství bazénu Externí příslušenství bazénu 18 Bazénové schůdky 26 Bazénové výstupy a madla pro výstup z bazénu 29 Schůdky pro veřejné bazény 30 Bazénové schůdky - příslušenství 31 Sedačky pro plavčíky 32 Bazénové výtahy

Více

Termodynamické panely = úspora energie

Termodynamické panely = úspora energie Termodynamické panely = úspora energie EnergyPanel se zabývá vývojem a výrobou termodynamických a solárních systémů. Tvoří součást skupiny podniků Macral s podnikatelskou působností více než 20-ti let.

Více

migra MC 5 Velké zobrazovače LED pro flexibilní znázornění např. výrobních údajů nebo úseků výroby s aktuálními informacemi o stavu.

migra MC 5 Velké zobrazovače LED pro flexibilní znázornění např. výrobních údajů nebo úseků výroby s aktuálními informacemi o stavu. Velké grafické textové zobrazovače LED migra MC 5 Velké zobrazovače LED pro flexibilní znázornění např. výrobních údajů nebo úseků výroby s aktuálními informacemi o stavu. Rozlišení: 256 x 128 bodů (pixelů)

Více