Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO"

Transkript

1 Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 74/2016/RM Místo konání: Den konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek, Martin Matoušek, MUDr. Bohumil Vašek, Ing. Pavel Bartoníček, Mgr. Stanislav Berkovec, Mgr. Pavel Rubík, Jiří Zíma, Ing. Pavel Zálom Omluven: Přítomni: Petra Budilová, vedoucí úseku správních činností Jana Mašková Cathnerová, kancelář starosty oblast společné státní a veřejné správy PROGRAM JEDNÁNÍ JE PŘÍLOHOU TOHOTO ZÁPISU Aktuální počet radních 7 Pan starosta přivítal členy rady města. Zasedání probíhalo od do OVĚŘENÍM ZÁPISU BYL POVĚŘEN: MUDR. VAŠEK (pro: 6 / zdržel se 1 Vašek) V průběhu zasedání Rady města byl přítomen zastupitel Ing. Pavel Zlámal, a to v souvislosti s programovým bodem číslo 1. SCHVÁLENÍ PLÁNU INVESTIC SPOLEČNOSTI NA ROK SPOLEČNOSTI TECHNICKÉ SLUŽBY SLANÝ S.R.O. PRO ROK Členové Rady města s jeho přítomností souhlasí. (pro 7) Přichází 1 Zíma Aktuální počet přítomných radních: 8 Starosta města v úvodu zasedání navrhl zařazení následujících bodů do programu dnešního jednání. SLÁNSKÁ RADNICE DO SCHRÁNEK a označit jej coby programový bod č. 14/74/2016/RM. CENA VLASTIMILA KYBALA a označit jej coby programový bod č. 15/74/2016/RM. DISKUSE bude přesunuta na závěr zasedání a označena jako bod č. 16/73/2016/RM

2 Stránka 2 z 7 PROGRAM RADY MĚSTA BYL SCHVÁLEN V UPRAVENÉM ZNĚNÍ ZNĚNÍ PROGRAMU ZASEDÁNÍ 74RM 01/74/2016/RM SCHVÁLENÍ PLÁNU INVESTIC SPOLEČNOSTI NA ROK SPOLEČNOSTI TECHNICKÉ SLUŽBY SLANÝ S.R.O. PRO ROK /74/2016/RM VYSLOVENÍ SOUHLASU S UZAVŘENÍM VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY MEZI MĚSTEM SLANÝ A OBCÍ HOBŠOVICE NA VÝKON AGENDY SPECIÁLNÍHO STAVEBNÍHO ÚŘADU VE VĚCECH MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ A PŘENESENÍ TÉTO AGENDY NA MĚSTO SLANÝ. 03/74/2016/RM NÁVRH NA ZMĚNU VYUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ PŮVODNĚ SCHVÁLENÝCH NA AKCI ÚSEKOVÉ MĚŘENÍ RYCHLOSTI PŘÍVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE NA NÁKUP INFORMAČNÍHO MĚŘIČE RYCHLOSTI 04/74/2016/RM NÁVRH NA POSKYTNUTÍ PENĚŽITÉHO DARU NA KOMPENZACI JÍZDNÉHO OBČANŮM MÍSTNÍ ČÁSTI SLANÝ, KVÍC, KVÍČEK 05/74/2016/RM SOUHLAS OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ 06/74/2016/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA REALIZACI AKCE OPRAVA ELEKTROINSTALACE SPOLEČNÝCH PROSTOR Č P , J. ŽELIVSKÉHO, SLANÝ. 07/74/2016/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA REALIZACI AKCE OPRAVA ELEKTROINSTALACE SPOLEČNÝCH PROSTOR Č. P , ARBESOVA, SLANÝ. 08/74/2016/RM NÁVRH DALŠÍHO POSTUPU VE VĚCI SMLUV O NÁJMU BYTU, JEJICHŽ PLATNOST KONČÍ V 12/ /74/2016/RM NÁVRH NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR V Č. P. 599 VE WILSONOVĚ ULICI VE SLANÉM 10/74/2016/RM NÁVRH NA UDĚLENÍ SOUHLASU S UZAVŘENÍM NÁJEMNÍ SMLOUVY NA BYT V Č. P. 821 V RABASOVĚ ULICI VE SLANÉM A STANOVENÍ VÝŠE NÁJEMNÉHO ZA UŽÍVÁNÍ BYTU 11/74/2016/RM ŽÁDOST LADISLAVA POKUTY O PŘIDĚLENÍ UBYTOVÁNÍ V Č. P. 392 V OUVALOVÉ ULICI VE SLANÉM 12/74/2016/RM ŽÁDOST NORY BÁNOMOVÉ O SOUHLAS S PŘIHLÁŠENÍM DALŠÍ OSOBY DO UBYTOVÁNÍ Č. 112 V Č. P. 392 V OUVALOVÉ ULICI VE SLANÉM 13/74/2016/RM ŽÁDOST O UKONČENÍ NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR V Č. P. 621 VE WILSONOVĚ ULICI VE SLANÉM 14/74/2016/RM SLÁNSKÁ RADNICE DO SCHRÁNEK 15/74/2016/RM CENA VLASTIMILA KYBALA 16/74/2016/RM DISKUSE Aktuální počet přítomných radních: 8 01/74/2016/RM SCHVÁLENÍ PLÁNU INVESTIC SPOLEČNOSTI NA ROK SPOLEČNOSTI TECHNICKÉ SLUŽBY SLANÝ S.R.O. PRO ROK 2016 Rada města schválila předložený návrh v upraveném znění. Rada města schválila předložený plán investic společnosti Technické služby Slaný s.r.o. na rok 2016 v předloženém znění.

3 Stránka 3 z 7 Rada města ukládá zástupci města na valné hromadě společnosti jednat ve smyslu tohoto rozhodnutí. Rada města žádá jednatele, aby výsledky výběrových řízení předložili zástupci města pro informaci. Úkol č / pro: Ing. Pavla Zlámala T: Odsouhlasit plán investic ve schváleném znění na valné hromadě společnosti Technické služby Slaný s.r.o. s termínem konání dne Požádat jednatele, aby výsledky výběrových řízení ve formě srovnání minimálně tří nabídek předložili zástupci města pro informaci. Starosta města předal Ing. Zlámalovi v této souvislosti písemné potvrzení o schválení investic společnosti Technické služby Slaný s.r.o. na rok /74/2016/RM VYSLOVENÍ SOUHLASU S UZAVŘENÍM VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY MEZI MĚSTEM SLANÝ A OBCÍ HOBŠOVICE NA VÝKON AGENDY SPECIÁLNÍHO STAVEBNÍHO ÚŘADU VE VĚCECH MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ A PŘENESENÍ TÉTO AGENDY NA MĚSTO SLANÝ. Rada města vyslovuje souhlas s uzavřením veřejnoprávní smlouvy s obcí Hobšovice o přenesení výkonu agendy silničního správního úřadu z obce Hobšovice na Město Slaný, jakož i přenesení výkonu agendy speciálního stavebního úřadu pro místní komunikace. Úkol č / Mgr. Tomáši Černickému, vedoucímu ODSH T: neprodleně Informovat dotyčné obce o stanovisku rady města k uzavření veřejnoprávní smlouvy. Úkol č / Mgr. Pavlovi Matějkovi, právníkovi města Slaný T: Vyhotovit veřejnoprávní smlouvu s obcí Hobšovice na výkon příslušné agendy. Úkol č / Mgr. Tomáši Černickému, vedoucímu ODSH T: Odeslání veřejnoprávních smluv k posouzení na Krajský úřad Středočeského kraje. 03/74/2016/RM NÁVRH NA ZMĚNU VYUŽITÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ PŮVODNĚ SCHVÁLENÝCH NA AKCI ÚSEKOVÉ MĚŘENÍ RYCHLOSTI PŘÍVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE NA NÁKUP INFORMAČNÍHO MĚŘIČE RYCHLOSTI Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit změnu využití finančních prostředků původně schválených na akci Úsekové měření rychlosti přívod elektrické energie na akci Nákup informačního měřiče rychlosti úkol č /Mgr. Tomáši Černickému, vedoucímu ODSH T: Zajistit zpracování návrhu do zastupitelstva města dle usnesení rady města. 04/74/2016/RM NÁVRH NA POSKYTNUTÍ PENĚŽITÉHO DARU NA KOMPENZACI JÍZDNÉHO OBČANŮM MÍSTNÍ ČÁSTI SLANÝ, KVÍC, KVÍČEK Rada města schválila poskytnutí peněžitého daru na kompenzaci jízdného uvedeným občanům místní části Slaný, Kvíc, Kvíček v celkové výši 2198 Kč. úkol č / Mgr. Tomášovi Černickému, vedoucímu ODSH T: Zajistit vyplacení peněžitého daru občanům, kterým byl peněžitý dar poskytnut.

4 Stránka 4 z 7 05/74/2016/RM SOUHLAS OBCE S POSKYTNUTÍM DOPLATKU NA BYDLENÍ 1. Rada města neschválila udělení souhlasu obce s poskytnutím doplatku na bydlení panu M. Kačovi, Slaný. 2. Rada města neschválila udělení souhlasu obce s poskytnutím doplatku na bydlení paní J. Kováčové, Slaný. Úkol č / Ing. Lucii Krčkovou, referenta pro vnější vztahy T: Zajistit podklady pro ÚP ČR. 06/74/2016/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA REALIZACI AKCE OPRAVA ELEKTROINSTALACE SPOLEČNÝCH PROSTOR Č P , J. ŽELIVSKÉHO, SLANÝ. Rada města schválila uzavření smlouvy s uchazečem Ing. Antonín Kotlík, Slaný na realizaci akce Oprava elektroinstalace společných prostor č p , J. Želivského, Slaný. Nehlasoval: 1 Víšek úkol č / Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit uzavření smlouvy s uchazečem Ing. Antonín Kotlík, Slaný na realizaci akce Oprava elektroinstalace společných prostor č p , J. Želivského, Slaný. 07/74/2016/RM NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA REALIZACI AKCE OPRAVA ELEKTROINSTALACE SPOLEČNÝCH PROSTOR Č. P , ARBESOVA, SLANÝ. Rada města neschválila návrh na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na realizaci akce Oprava elektroinstalace společných prostor č. p , Arbesova, Slaný v předloženém znění. Rada města se usnesla na vypsání nového zadání veřejné zakázky malého rozsahu na realizaci akce Oprava elektroinstalace společných prostor č. p , Arbesova, Slaný (pro 6 / zdržel se: 1 Zíma) Nehlasoval: 1 Víšek úkol č / Richardu Jankovičovi, vedoucímu úseku investic OSM T: neprodleně Vypsat nové výběrové řízení na realizaci akce Oprava elektroinstalace společných prostor č. p , Arbesova, Slaný. Přichází: 1 Berkovec Aktuální počet přítomných radních: 9 08/74/2016/RM NÁVRH DALŠÍHO POSTUPU VE VĚCI SMLUV O NÁJMU BYTU, JEJICHŽ PLATNOST KONČÍ V 12/ Rada města schvaluje uzavření nových smluv o nájmu bytu s nájemci uvedenými v seznamu a vypořádání složených finančních prostředků dle původní smlouvy o nájmu bytu. 2. Rada města schvaluje uzavření nové smlouvy o nájmu bytu č. 3 v č.p. 271 se současnými uživateli bytu na dobu určitou do úkol č /Ing. Josefu Rabasovi, řediteli RDK servis s. r. o. Slaný T: Informovat nájemce bytů o rozhodnutí rady města.

5 Stránka 5 z 7 09/74/2016/RM NÁVRH NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR V Č. P. 599 VE WILSONOVĚ ULICI VE SLANÉM Rada města schválila uzavření smlouvy na pronájem nebytových prostor o celkové výměře 15,45 m 2 v 1. patře domu č. p. 599 ve Wilsonově ulici ve Slaném s Lenkou Krpatovou, IČ: za účelem výuky angličtiny dětí za nájemné ve výši ,91 Kč/rok. úkol č / Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Informovat žadatelku a zajistit uzavření smlouvy dle usnesení rady města. 10/74/2016/RM NÁVRH NA UDĚLENÍ SOUHLASU S UZAVŘENÍM NÁJEMNÍ SMLOUVY NA BYT V Č. P. 821 V RABASOVĚ ULICI VE SLANÉM A STANOVENÍ VÝŠE NÁJEMNÉHO ZA UŽÍVÁNÍ BYTU Rada města schválila příspěvkové organizaci Základní škola Slaný, Rabasova 821, okres Kladno uzavření smlouvy o nájmu bytu v č. p. 821 v Rabasově ulici ve Slaném vlastním jménem od do s Rostislavem Šmardou s tím, že základní měsíční nájemné za užívání bytu bude stanoveno ve výši 4.000,00 Kč a k základnímu měsíčnímu nájemnému bude připočteno nájemné za vybavení bytu. úkol č / Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Informovat zástupce ředitele školy o usnesení rady města. 11/74/2016/RM ŽÁDOST LADISLAVA POKUTY O PŘIDĚLENÍ UBYTOVÁNÍ V Č. P. 392 V OUVALOVÉ ULICI VE SLANÉM Rada města neschválila přidělení ubytování v č. p. 392 v Ouvalové ulici ve Slaném Ladislavu Pokutovi, Slaný. úkol č / Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Informovat žadatele o usnesení rady města. 12/74/2016/RM ŽÁDOST NORY BÁNOMOVÉ O SOUHLAS S PŘIHLÁŠENÍM DALŠÍ OSOBY DO UBYTOVÁNÍ Č. 112 V Č. P. 392 V OUVALOVÉ ULICI VE SLANÉM Rada města udělila souhlas, aby Jaroslav Kotlár užíval ubytování č. 112 v č. p. 392 v Ouvalové ulici ve Slaném spolu se svojí matkou Norou Bánomovou s tím, že před vydáním souhlasu Jaroslav Kotlár a Nora Bánomová uzavřou splátkové kalendáře na úhradu pohledávky, které vůči nim má město Slaný a tyto uzavřené splátkové kalendáře předloží na odbor správy majetku. Souhlas s užíváním ubytování se uděluje na dobu určitou 6 měsíců a po uplynutí této doby může být, po projednání v radě města, prodloužen za předpokladu, že platby dle uzavřených splátkových kalendářů budou dodržovány. úkol č / Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Informovat žadatele a vyzvat je k uzavření splátkových kalendářů dle usnesení rady města. úkol č / Ing. Zině Nové, vedoucí finančního odboru T: Zajistit uzavření splátkových kalendářů dle usnesení rady města. úkol č / Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Informovat žadatelku o rozhodnutí města.

6 Stránka 6 z 7 13/74/2016/RM ŽÁDOST O UKONČENÍ NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR V Č. P. 621 VE WILSONOVĚ ULICI VE SLANÉM Rada města schválila uzavření Dohody o skončení nájmu se Všeobecnou zdravotní pojišťovnou ČR, Regionální pobočka Praha, se sídlem Na Perštýně 359/6, Praha, IČ: uzavření Dohody o skončení nájmu nebytových prostor o výměře 49,90 m 2 v přízemí v č. p. 621 ve Wilsonově ulici ve Slaném o celkové výměře 49,90 m 2 dohodou k úkol č / Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit uzavření Dohody o skončení nájmu dle usnesení rady města. 14/74/2016/RM SLÁNSKÁ RADNICE DO SCHRÁNEK Rada města schválila navýšení nákladu měsíčníku na ks a přímou distribuci do schránek občanů. Úkol č / Ing. Lucii Krčkovou, referenta pro vnější vztahy T: Informovat veřejnost o změně v distribuci měsíčníku a zajistit distribuci. 15/74/2016/RM CENA VLASTIMILA KYBALA Rada města souhlasí s vytvořením Ceny Václava Kybala a s jejím udělením pro následující osobnosti: paní Olinka Broadfoot pan Tommy Griffin a JUDr. Josef Čermák Úkol č / Mgr. Janu Čečrdlemu, řediteli Vlastivědného muzea ve Slaném T: neprodlenně Informovat nominované osobnosti a zajistit vytvoření a předání cen. 16/74/2016/RM DISKUSE RADA MĚSTA V RÁMCI DISKUSE PROJEDNALA NÁSLEDUJÍCÍ OBLASTI A STANOVILA TYTO ÚKOLY: MATOUŠEK: JEDNACÍ ŘÁD ZASTUPITELSTVA MĚSTA. Diskuse k bodu č. 12. Jednacího řádu Zastupitelstva města. RUBÍK: 24. ZASTUPITELSTVO MĚSTA Návrh na opětovné zařazení programového bodu č. 04/23/2016/ZM z 23. zasedání ZM s názvem: PLÁN PRIORITNÍCH INVESTIČNÍCH AKCÍ na další zasedání zastupitelstva. Členové Rady města s tímto návrhem vyslovili souhlas. PODLEŠÍN BUNKR Rada města se zabývala problematikou pozemků v lokalitě podlešínského bunkru a stanovila úkol místostarostovi města. úkol: č / Ing. Pavlu Zálomovi, místostarostovi T: Připravit podklady k danému tématu a předložit je na příští jednání Rady města.

7 Stránka 7 z 7 VAŠEK: PROGRAM ZM Zdůraznil potřebu důslednosti v přípravě programu ZM. BERKOVEC: OVUS SLANÝ S.R.O. Rada města diskutovala ohledně záměru společnosti Ovus Slaný s.r.o. ZÁLOM: APD: Informoval o zprávě právního zástupce JUDr. Bezděka ve věci žaloby APD. 75. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA SE BUDE KONAT DNE OD 14 HODIN ZAPSALA: JANA MAŠKOVÁ CATHNEROVÁ ZPRACOVALA: JANA MAŠKOVÁ CATHNEROVÁ Datum pořízení zápisu: Zápis ze 74. zasedání rady města má 7 stran. OVĚŘIL: DATUM OVĚŘENÍ ZÁPISU: MUDR. VAŠEK MGR. MARTIN HRABÁNEK STAROSTA MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 91/2017/RM Místo konání: Den konání: 26. 4. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 83/2016/RM Místo konání: Den konání: 21. 12. 2016 Přítomní radní: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 89/2017/RM Místo konání: Den konání: 29. 03. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 13/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 11. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 07. 12. 2016 číslo jednání: 82/2016/RM Přítomní radní: Jiří Víšek, Martin Matoušek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 8. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 34/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 105/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 08112017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 10 05 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 92/2017/RM Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 102/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 26. 09. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 22/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 29. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 28/2015/RM Den konání: 03. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 11 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 27 04 2016 Přítomní radní: Přítomni: číslo jednání: 65/2016/RM Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21 10 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 46/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 16/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 25. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 76/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 12. 10. 2016 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 84 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 8. 10. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty Stránka 1 z 11 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 106/2017/RM Místo konání: Den konání: 22. 11. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 104/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 25. 10. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 10 02 2016 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: číslo jednání: 59/2016/RM Ing. Pavel

Více

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.12.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18. 12. 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 29. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 36/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 07 10 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 44/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 96/2017/RM Místo konání: Den konání: 21. 6. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 78/2016/RM Místo konání: Den konání: 26. 10. 2016 Přítomní radní: Omluven: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 86/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 15. 02. 2017 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 75/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 29. 09. 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 06/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 14. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 103/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 11. 10. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 108/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 06122017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 23.10.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. října 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek,

Více

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 06. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. června 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Miroslava Kaisrlíková, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 07/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18 11 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 50/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 2. března 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 22. prosince 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 12. 02. 2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 3. 3. 2010 Místo konání: Čas konání: 3. března 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 100/2017/RM Místo konání: Den konání: 23. 8. 2017 Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 79/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 9. 11. 2016 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Martin Matoušek,

Více

Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004

Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004 Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Místo konání: Čas konání: 27. 10. 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel Ležák,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 99/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 19. 7. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 6. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. června 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 12 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 73/2016/RM Místo konání: Den konání: 31. 08. 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 05. 08. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 37/2015/RM Ing. Pavel Zálom, RNDr. Ladislav

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 13 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 22 06 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 69/2016/RM Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 38/2015/RM Den konání: 19. 08. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 80 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 06. 08. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil Vašek,

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. října 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15.01.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15.01.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 29/2015/RM Den konání: 10. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 63/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 23 03 2016 Přítomní radní: pan Jiří Hůla, Ing. Milan Grohmann,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Stránka 1 z 11 číslo jednání: 53/2015/RM Den konání: 09 12 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 24. 6. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 32/2015/RM Ing. Pavel Zálom, pan Jiří Hůla, RNDr. Ladislav

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007 Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 10. října Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. února 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.vojtěch

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 12 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 101/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 14. 9. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Městský úřad Slaný Den konání: 4. 2. 2015 číslo jednání: 09/2015/RM Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. srpna 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Ladislav Schneider, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. 11. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. listopadu 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, MUDr. Bohumil Vašek, p.

Více

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 22. února 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 12/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 4. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 01/2014/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 26. 11. 2014 Přítomni: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 83 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 24. 09. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Městský úřad Slaný Den konání: 18. 2. 2015 číslo jednání: 10/2015/RM Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Místo konání: Čas konání: 14. dubna 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing.

Více

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. 2. 2006 Místo konání: Čas konání: 15. února 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák, p. Petr Čapek, Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 1 konané dne 11. ledna 2012 Přítomni: Ing. Kroužecký, Mgr. Morava, Mgr. Mrzílková, Ing. Kocourek, Ing. Dominik, Ing. Hrodek, p. Šenkýř Jednání rady města bylo přítomno

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 26/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 27. 5. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2015, konané dne 26. ledna 2015 Přítomni: Mgr. Mrzílková, p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Hrodek, p. Wiesner Za MěÚ: Ing. Svobodová Omluveni: Ing.

Více

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 7. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 28. července 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 02/2014/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 03. 12. 2014 Přítomni: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 42/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 23 09 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014

Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014 Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 9.04.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 48/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 04 11 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 5. 2006 Místo konání: Čas konání: 3. května 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák Ing. Petr Kolačkovský,

Více

Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 24. 11. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 24. listopadu 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 19/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 17/2019/RM. Ověřením zápisu byl pověřen: Svatopluk Šváb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 17/2019/RM. Ověřením zápisu byl pověřen: Svatopluk Šváb Stránka 1 z 12 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 17/2019/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 05. 06. 2019 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Vondráček

Více

ZÁPIS. Městské centrum GRAND, 27. června 2016 I od 16 7 hodin PROGRAM JEDNÁNÍ JE PŘÍLOHOU TOHOTO ZÁPISU

ZÁPIS. Městské centrum GRAND, 27. června 2016 I od 16 7 hodin PROGRAM JEDNÁNÍ JE PŘÍLOHOU TOHOTO ZÁPISU ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ číslo jednání: 22/2016/ZM Městské centrum GRAND, 27. června 2016 I od 16 7 hodin Stránka 1 z 16 Vzhledem k této skutečnosti, budou případné námitky k tomuto zápisu

Více

Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od hodin v kanceláři starosty města

Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od hodin v kanceláři starosty města Zápis z 15. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 2. července 2007 od 16.00 hodin v kanceláři starosty města Přítomno: Omluven: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice úřadu Ing.

Více

Varianta 1 Rada města projednala žádost Stavební firmy Marek Kopinec s.r.o. o revokaci usnesení a

Varianta 1 Rada města projednala žádost Stavební firmy Marek Kopinec s.r.o. o revokaci usnesení a Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 37 31-33 Název: Revokace usnesení rady města č. RM 15 19 37 24 a č. RM 15 19 37 25 N Mimořádný materiál: Návrh usnesení: 1 RM 15 21 37 31 Varianta 1 Rada města projednala

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 47/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 26 10 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, Ing. Milan Grohmann,

Více

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 05. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. května 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 94/2017/RM Místo konání: Den konání: 7. 6. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 11. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. listopadu 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 12. 2010 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.6.2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 18. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Petr Svoboda Omluven: Ing.

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2018 konané dne 8. srpna 2018

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2018 konané dne 8. srpna 2018 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2018 konané dne 8. srpna 2018 Přítomni: Mgr. Mrzílková, p. Wiesner, p. Lenc, Mgr. Kořanová Omluveni: Bc. Rajchertová, Ing. Hrodek, Ing. Dominik Za MěÚ: Ing.

Více

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 23. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor

Více

Obec Obora. Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712

Obec Obora. Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712 Obec Obora Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712 Zápis z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce Obora, konaného dne 16.12.2013 v 18.00 hodin. Přítomni : Alexa Josef, Malachová Radmila,

Více

SOUBOR USNESENÍ z 89. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 89. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 89. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 21.12.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Výkaz Fin 2-12 M Města Lomnice nad Lužnicí k 30.11.2016 3. Informační

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 79 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 30. 06. 2014 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martin Hrabánek, Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ Z Á P I S Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLANÝ číslo jednání: 33/2017/ZM Městské centrum GRAND, 25. 10. 2017 / od 16 14 hodin STAROSTA MGR. MARTIN HRABÁNEK zahájil a řídil 33. zasedání Zastupitelstva města

Více