Hrůza z krále! Oficiální Walkthrough nového budovatelského simulátoru

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hrůza z krále! Oficiální Walkthrough nového budovatelského simulátoru"

Transkript

1 Hrůza z krále! Oficiální Walkthrough nového budovatelského simulátoru odhandygames. Mise 5-8

2 Všeobecný návod jak dosáhnout plně funkčního osídlení: Dávejte pozor na to, abyste udržovací náklady na další stavby, které chcete postavit mohli zaplatit. V případě nutnosti postavte raději předem průmysl (např. pro výživu), abyste mohli zabezpečit budoucí udržovací náklady. Nemůže být na škodu, když ve skladě máte více, než skutečně potřebujete. Kromě toho můžete přebytečné suroviny prodat a proměnit za cenné zlato. Produkcí nástrojů a následným prodejem můžete dosáhnout značného zisku. Při plánovaní staveb je třeba zohlednit, aby Townies mohli chodit co nejkratší cestou od zdroje surovin do skladu. Neboť jak ve skutečném životě tak i zde platí čas jsou peníze!

3 Mise 5 Už to došlo hodně daleko a královy jednotky se vypravili na Vás. Avšak král nepočítal s odvahou a bojovnosti Townies. V bažinatém terénu vybudovali skrytou pevnost, která umožňuje posílat loupežnické výpravy do královských skladu. Proto vybudujte alespoň dvě kasárny a ukořisti tolik zlata a surovin, kolik jen půjde. Trochu požehnání při posílání výprav může být užitečné. Jednejte rychle! Váš úkryt nezůstane věčně bez povšimnutí. Cíl mise: - 2 kasárny - 15 úspěšných nájezdů jednotek zlata - a to vše do 100 dnů

4 Mise 5 Začíná se s malým průmyslem, který je ideální pro výrobu zbraní, které jsou potřeba pro pozdější loupežné nájezdy. Abychom mohli provádět nájezdy je třeba kasárny. Uskladněte dostatek zbraní, abyste mohli vybavit své válečné oddíly.

5 Mise 5 Se dvěmi kasárnami a jedním kostelem můžete vyhrávat nájezdy. Doporučuje se nájezdy provádět sám. Jinak si můžeme zvolit i provedení automatických nájezdů. S malým tréninkem uloupíte čím dál více kořisti a utrpíte čím dál méně neúspěchů. Pravidelně přispívejte do kostela, abyste mohli dát svým Townies požehnání.

6 Mise 5 Válečnou výpravu vedeme tak, že označíme kurzorem pozici, kde má náš oddíl běžet. Král posílá na nás válečné obránce, kterým se raději vyhněte. V případě středu s nepřátelským vojskem můžeme ztratit jednoho nebo i více Townies. Sbírejte všechny suroviny, které se náhodně zobrazují na mapě. Abyste vyhráli, musí alespoň jeden bojovník přežít. Tip: Dlouhé diagonální úseky nám umožní zbavit se nepřátelských pronásledovatelů.

7 Mise 6 Slává! Královy jednotky se vydali na útěk! Vaši Townies byli pod boží ochranou a na znamení díků chtějí přestavět kostel na velkolepý chrám. Ukažte co jste se již naučili a doveďte je v této bažinaté krajině k lidskému blahobytu a duchovní spokojenosti. Cíl mise: jednotek zlata - 1 kostel úroveň 3

8 Mise 5 Jestliže delší dobu nemáte úspěch v loupežných nájezdech, můžete použít tržiště pro nákup potravin a surovin, abyste udrželi produktivitu staveb.

9 Mise 6 Mise šest začíná ve velmi bažinaté oblasti. Proto musíte provést určité množství krajinných změn. Nejdříve začněte přepracovávat pole v blízkosti hradu z důvodu krátké vzdálenosti do skladu.

10 Mise 6 Na rozdělené volné plochy na mapě postavte důležité základní jednotky jako rybář, dřevorubec, kameník a pila. Tržiště nemusí být postaveno přímo vedle hradu, neboť mezi trhem a zámkem neprobíhá žádný transport.

11 Mise 6 Pokud možno, přetvořte hodně polí, postavte hodně potřebných staveb, abyste mohli s přebytečnými zásoby jako např. dřevo efektivně hospodařit a získat za něj zlato. Především na tržišti druhé úrovně. Můžete také upravit tržiště na třetí nejvyšší úroveň, jestliže máte rozvinutou kovářskou průmyslovou výrobu. Potřebujete však spoustu zásobu železa a dřeva, o kterou se musíte postarat dříve.

12 Mise 6 Nástroje budou rovněž potřeba pro údržbu staveb vyšší úrovně u umožní dokonce i jejich vyzbrojení. Nejdříve se však zaměřte na základní výrobní proces jako například potravinářský průmysl.

13 Mise 6 Od teď můžete díky rostoucímu potravinářskému a kovářskému průmyslu nahospodařit na trhu dostatek zlata. Nakonec musíte ještě vybavit kostel na třetí úroveň a mise je tímto úspěšně splněna.

14 Mise 7 Pověst praví, že daleko na západě, za velikým oceánem se nalézá nová a slíbná země. Ráj podivuhodných a vzácných věcí. Král touží dobýt tuto zemi a získát všechno pro sebe. V tajnosti připravuje výpravu. Townies však chtějí krále předejít! Vyhrejte tento souboj a zábraňte v králových úmyslech zmocnění se nad touto vzácnou zemí. Bude potřeba spousta zlata, dobrá kasárna a dostatek prken na stavbu lodí. Stihnout to Townies dříve než král? Cíl mise: jednotek zlata - 80 jednotek prken - 1 kasárna úrovně 3-20 úspěšných nájezdů - dosáhnout cíle do 650 dnů

15 Mise 7 V této misi disponujete velkou mapou s mnoha volnými poli. Můžete začít stavět blízko hradu první budovy, kromě rybářů a dřevorubců. Na začátku je hrad druhé úrovně, který usnadňuje uskladnění a obchod.

16 Mise 7 Mapa je bohatě pokrytá dostatečným množstvím surovin. Můžete nahospodařit spoustu zlata prodejem dřeva, kamene a železa. Abyste vykonali 20 úspěšných nájezdů, potřebujete hodně času. Proto vybudujte nejlépe hned dvě nebo tři kasárny. Rovněž tak zbrojíře, který vybaví válečníky potřebnou výzbrojí. Požehnání z kostela je stejně tak důležité, zejména když hodláte vyhrát více nájezdů. Rovněž tak čas od času rozšiřte kasárnu. Kromě toho její rozšíření na třetí úroveň je jedním s cílů mise.

17 Mise 7 Rozšiřte budovy blízko hradu na třetí úroveň, abyste lépe dosáhli 1500 jednotek zlata, které vyžadují určitý čas.

18 Mise 8 Mořeplavci dosáhli nového světa dříve než královo loďstvo a přivezli zpátky drahocenné drahokamy a jiné cenné předměty. Obchod v nové zemi kvete a král není schopen vydělat tolik peněz jako Vy. Nyní máte příležitost definitivně s nim skončit! Postavte co největší město, dost velké na to, abyste ukázali králi, kdo je pánem a jak se má královská říše vést. Cíl mise: jednotek zlata - 1 pila - 1 kameník - 1 pec - 1 kovárna - 1 zbrojíř - 1 prasečí farma - 1 rybář - 1 tržiště - 1 kostel - 1 dřevorubec - 1 kasárna - 1 mlýn - všechny tyto stavby v té nejlepší kvalitě (úroveň 3)

19 Mise 8 Tato mise je hrána na velké mapě s mnoha surovinami. Své celkové hospodářství musíte vybudovat na třetí úroveň. Proto investujte hodně času do rozšíření. Stavby na nejvyšší úrovní potřebují spoustu zlata, potravin, nástrojů a jiných surovin.

20 Mise 8 Začínáme s hradem na třetí úrovni se spoustu zlata a surovin. S tímto můžete postavit dostatek potřebných dřevorubců, rybářů, kameníku, hutí a mlýnů. Vybudujte také dvě pily jednu prasečí farmu v blízkostí hradu, abyste co možná nejdříve mohli zbudovat tržiště na třetí úroveň.

21 Mise 8 Náklady na údržbu budov budou stále dražší. Přesto rozsáhlý průmysl může být spolehlivým příjemcem zlata. Rozšiřte své dřevorubce a huť na druhou úroveň, neboť kovářský průmysl potřebuje extrémně hodně dřeva a železa.

22 Mise 8 V rovnoměrně vyváženém průmyslu můžeme bez problému rozšířit všechny stavby. Nejlépe vždy začínáme s potravinářským průmyslem a později věnujeme pozornost stavbám jako kostel nebo kasárna. Přesto vše musíte mít neustále na očích udržovací náklady a v případě nutnosti snížit produktivitu nejméně potřebných budov. Konečně! V celém království se šíří pověsti, že malá skupina Townies se nepohodla s králem. Ponížen neustálými porážkami se král rozhodl rezignovat. Předal své království Townies a odešel. V pověsti dále stojí, že několik let později se stál pasákem vepřů

23 Jestliže jste úspěšně splnili osmou misi, jste dostatečně připraven pro velkou hru! Teď znáte všechny nápomocné triky, abyste mohli vybudovat neustálé udržitelné hospodářství. Nyní můžete vyzkoušet dosáhnout nejlepšího skóre v dějinách Townsmen 2. Hodně štěstí!

24 Kontakt GmbH i_park Klingholz Giebelstadt Germany Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) info@handy-games.com a

Hrůza z krále! Oficiální Walkthrough nového budovatelského simulátoru

Hrůza z krále! Oficiální Walkthrough nového budovatelského simulátoru Hrůza z krále! Oficiální Walkthrough nového budovatelského simulátoru odhandygames. Mise 1-4 Všeobecný návod jak dosáhnout plně funkčního osídlení: Dávejte pozor na to, abyste udržovací náklady na další

Více

Poznámky. I. Přidáná nová národnost Peršané. Národ dostane jako bonus:

Poznámky. I. Přidáná nová národnost Peršané. Národ dostane jako bonus: Poznámky I. Přidáná nová národnost Peršané - +10% těžba železa - 10% levnější lukostřelci; - o 10% rychlejší trénink Obléhacích strojů - o 20% více pochodů; - o 20% více poškození oproti Zdi; - Speciální

Více

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz Miliónový rok David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz ÚSPĚCH NENÍ ŽÁDNÉ TAJEMSTVÍ ZPŮSOB MYŠLENÍ + VĚCI DĚLAT MÁTE JEDEN CÍL OVLÁDAT ENERGII (život sám i hmotné věci v něm jsou energie) (otevřete

Více

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

VÁLEČNÝ STAV KORUPCE OBLÉHÁNÍ TROJSKÝ KŮŇ SOCHY TROJÚHELNÍKOVÝ OBCHOD

VÁLEČNÝ STAV KORUPCE OBLÉHÁNÍ TROJSKÝ KŮŇ SOCHY TROJÚHELNÍKOVÝ OBCHOD VÁLEČNÝ STAV KORUPCE Všichni hráči se zúčastní skryté dražby pomocí kostiček železa. Všechny nabídky se vracejí vlastníkům zpět. Hráč, který vsadil nejvíce (remíza se nepočítá), odstraní jednoho občana

Více

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná?

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná? CZ Habermaaß-hra 4646 Chutná nebo nechutná? Chutná nebo nechutná? Hra podporující exekutivní funkce pro 2 4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Využívá Fex-efekt na zvýšení stupně obtížnosti hry. Autoři: Markus

Více

JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU

JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU Marie Slivová (od 28.8.2010 Michaličková) Kouč osobního rozvoje JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU 1 JAK BÝT ÚSPĚŠNÝ V SÍŤOVÉM MARKETINGU Někteří vedoucí struktur

Více

Vikingská domovina. Vikingská domovina

Vikingská domovina. Vikingská domovina Vikingové. pocházeli ze Severní Evropy. Žili na území dnešního Dánska, Norska a Švédska. Podnebí v této oblasti bylo nehostinné, zimy dlouhé a obživy nedostatek. Vikingská domovina Vikingové pocházeli

Více

PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM. Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci

PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM. Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci PRAVIDLA - SUMA SUMÁRUM Warriors and Traders - Válečníci a obchodníci K dispozici máte dvě verze: 1) s bílým pozadím pro úsporný tisk 2) s barevným pozadím, pokud se vám bude víc líbit Jedná se o oboustranný

Více

Cíl hry. Herní komponenty. Spielablauf. Hra od Donalda X. Vaccariniho pro 2 4 hráče od 8 let

Cíl hry. Herní komponenty. Spielablauf. Hra od Donalda X. Vaccariniho pro 2 4 hráče od 8 let Cíl hry Hra od Donalda X. Vaccariniho pro 2 4 hráče od 8 let Dovedným budováním osídlení hráči vytváří svá vlastní království. Jejich cílem je získat na konci hry co nejvíce zlata. Podmínky pro jeho získání

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Dějepis. Myšlenkové mapy pro děti. Dějepisss! Kouzelná cesta historií. V jakém předmětu jsou hadi nejlepší?

Dějepis. Myšlenkové mapy pro děti. Dějepisss! Kouzelná cesta historií. V jakém předmětu jsou hadi nejlepší? Dějepis Kouzelná cesta historií Nebyla by to legrace, kdybyste se mohli kouzlem přenést do jiné doby Mohli byste fandit svému oblíbenému gladiátorovi nebo bojovat s vlnami na člunu Vikingů. Ať už je vaše

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0378 Zefektivnění výuky prostřednictvím ICT technologií III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

CZ.1.07/1.5.00/34.0378 Zefektivnění výuky prostřednictvím ICT technologií III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Autor: Mgr. Alena Hynčicová Tematický celek: Středověk Cílová skupina: první ročník studijních oborů SŠ Anotace: Materiál má podobu pracovního listu s úlohami, pomocí nichž se žáci seznámí s osobností

Více

Začíname bittrex.com

Začíname bittrex.com Začíname bittrex.com První věc, kterou musíte udělat je vytvořit si účet na burze. Na Bittrexu vás přivítá úvodní obrazovka. Pokud sjedete trochu níž, najdete tlačítko GET STARTED NOW a po jeho kliknutí

Více

Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy:

Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy: Podmaněné země 1. Nová budova Hrad Hrad je založen na úrovni 1 automaticky a může být vylepšen na úroveň 10. Zdokonalování budovy přináší následující bonusy: Hrad úroveň Body klanu za hodinu Produkce surovin

Více

Habermaaß-hra Dinosauří expedice

Habermaaß-hra Dinosauří expedice CZ Habermaaß-hra 4087 Dinosauří expedice Dinosauří expedice Dobrodružná dovedností hra pro 2-5 výzkumníků ve věku od 4 do 99 let. Autor: Günter Baars Ilustrace: Cornelia Haas Délka hry: cca. 15 minut Z

Více

Nemáte Žádné Reference?

Nemáte Žádné Reference? Nemáte Žádné Reference? Pak mám pro vás dobrou zprávu. Každý začíná s tím, že žádné nemá. Všichni ale musíme odněkud začít. Z vlastní zkušenosti se mi nesčetněkrát potvrdilo, že když umístíte reference,

Více

OTÁZKY k vypracování řešení

OTÁZKY k vypracování řešení příloha 1 lekce 1 Postavíme všude jaderné elektrárny, ty rok bez zavážení paliva vydrží. Kolik energie bude na rok 2020 EU potřebovat? Kolik energie vyrobí ročně jedna jaderná elektrárna? Kolik elektráren

Více

Habermaaß-hra 4778A /4680N. První hra Stavění zvířátek

Habermaaß-hra 4778A /4680N. První hra Stavění zvířátek CZ Habermaaß-hra 4778A /4680N První hra Stavění zvířátek První hra Stavění zvířátek Tři skládací hry se zvířaty pro 1-4 hráče ve věku od 2let. Autor: Klaus Miltenberger Ilustrace: Kristin Muckel Délka

Více

Úvod. Rasy a terény. Registrace. Rasy. Terény. \ rasa lidé vznešení elfové trpaslíci terén \ magická energie. úrodnost

Úvod. Rasy a terény. Registrace. Rasy. Terény. \ rasa lidé vznešení elfové trpaslíci terén \ magická energie. úrodnost - 1 - Úvod Vítejte v nápovědě hry Vojevůdci a čarodějové Vojevůdci a čarodějové jsou on-line fantasy hra. Máte k dispozici zemi, které vládnete, a o kterou se staráte. Každý den vám přibude určitý počet

Více

Dopis krále poddaným. Mapa se stanovišti

Dopis krále poddaným. Mapa se stanovišti Pirátské hrátky V pondělí 23. 5. 2016 jsme obdrželi další dopis od našeho krále, ve kterém nás pověřil důležitým úkolem - dopravit zásoby našim přátelům na vzdálené ostrovy uprostřed Žraločího moře. A

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

B) EX = 0,5, C) EX = 1, F) nemáme dostatek informací.

B) EX = 0,5, C) EX = 1, F) nemáme dostatek informací. Hlasovací otázka 9 Náhodná veličina X nabývá jen dvou různých hodnot, 0 a 1. Předpokládejme P(X = 0) = 0,5. Co můžeme říci o EX? Hlasovací otázka 9 Náhodná veličina X nabývá jen dvou různých hodnot, 0

Více

TRŽNÍ HOSPODÁŘSTVÍ. stát

TRŽNÍ HOSPODÁŘSTVÍ. stát TRŽNÍ HOSPODÁŘSTVÍ Trh = místo, kde se střetává nabídka s poptávkou Tržní mechanismus = zajišťuje spojení výrobce a spotřebitele, má dvě strany: 1. nabídka, 2. poptávka. Znaky tržního mechanismu: - výrobky

Více

MS Wodrd pro pokročilé

MS Wodrd pro pokročilé MS Wodrd pro pokročilé 1.11.5 ÚPRAVA VLOŽENÉHO OBRÁZKU Jak jsme si již uvedli, vybraný obrázek se vloží do dokumentu na místo, kam jste umístili (zanechali) kurzor myši. Takto vložený obrázek má statickou

Více

inspirujte HOSTY VAŠIMI FOTOGRAFIEMI

inspirujte HOSTY VAŠIMI FOTOGRAFIEMI inspirujte HOSTY VAŠIMI FOTOGRAFIEMI OBSAH PROČ JSOU FOTOGRAFIE DŮLEŽITÉ? 3 CO FOTIT? 6 Exteriér 7 Lobby/Recepce 8 Společné prostory 9 Jídlo 10 Zařízení 11 Pokoje 12 Výhled 15 FOCENÍ: TIPY A TRIKY 16 Rozlišení

Více

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let POZADÍ HRY Jambo je svahilský pozdrav. Tak zdraví své nakupující zákazníky zruční obchodníci na tržištích v srdci Afriky, kde již několik století rozkvétá

Více

JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek

JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek Cíl Představte si, že jste velryba. Jste velryba. Nyní jste připraveni hrát hru. Herní materiál Hráči se jako velrybí generálové pokouší sestavit nejsilnější možnou

Více

Vrabci v hrsti a holubi na střeše

Vrabci v hrsti a holubi na střeše Vrabci v hrsti a holubi na střeše Tomáš Bleša @bizwiz @bizwiz Tomáš Bleša Podnikání od 1993 (na VŠ) Mac aplikace www.bizwiz.cz Web aplikace Systém InTouch CRM (www.intouch-crm.cz) Zpravodajský agregátor

Více

Osobní trenér. První společný trénink

Osobní trenér. První společný trénink Osobní trenér První společný trénink autor: Richard Výborný www.vybo.cz První společný trénink Zdravím všechny nadšence, kteří mají rádi stolní tenis a chtějí na sobě pracovat a zlepšovat se. Když začínáme

Více

RADKA LOJA ŘÍZENÍM ČASU ŘÍDÍTE SVŮJ ŽIVOT. Miluješ život? Pak neztrácej čas. Neboť čas je tkáň, z níž se život skládá.

RADKA LOJA ŘÍZENÍM ČASU ŘÍDÍTE SVŮJ ŽIVOT. Miluješ život? Pak neztrácej čas. Neboť čas je tkáň, z níž se život skládá. RADKA LOJA ŘÍZENÍM ČASU ŘÍDÍTE SVŮJ ŽIVOT. Miluješ život? Pak neztrácej čas. Neboť čas je tkáň, z níž se život skládá. Benjamin Franklin WEB OSOBNÍHO ROZVOJE ČLÁNKY, SEMINÁŘE, AUDIONAHRÁVKY, VIDEA www.mindtrix.cz

Více

Habermaaß-hra 4343. Bál princezen

Habermaaß-hra 4343. Bál princezen CZ Habermaaß-hra 4343 Bál princezen Bál princezen Pohádkové pexeso pro 2-6 hráčů ve věku od 4 do 99 let. Obsahuje varianty pro začátečníky i profesionály. Autoři: Christine Basler a Alix-Kis Bouguerra

Více

2. Dne 22. listopadu 2016 přijala Komise sdělení nazvané Další kroky k udržitelné evropské budoucnosti: evropské úsilí v oblasti udržitelnosti.

2. Dne 22. listopadu 2016 přijala Komise sdělení nazvané Další kroky k udržitelné evropské budoucnosti: evropské úsilí v oblasti udržitelnosti. Rada Evropské unie Brusel 25. září 2017 (OR. en) 12255/17 AGRI 481 DEVGEN 199 ENV 752 ONU 115 POZNÁMKA Odesílatel: Příjemce: Předmět: Generální sekretariát Rady Zvláštní výbor pro zemědělství / Rada Provádění

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Vmódu přežití si nejspíš budete potřebovat postavit dům,

Vmódu přežití si nejspíš budete potřebovat postavit dům, DŘEVĚNÝ DŮM Vmódu přežití si nejspíš budete potřebovat postavit dům, abyste chránili sebe a svůj majetek. V kreativním módu se třeba rozhodnete postavit pěknou vesničku. Ať už jsou vaše pohnutky jakékoli,

Více

5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU

5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU 5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU 1. JE MI JEDNO, CO BUDU DĚLAT Spousta z vás to často říká. I my jsme to na začátku říkali. Bylo nám to prostě jedno, jen jsme

Více

Trhy výrobních faktorů

Trhy výrobních faktorů Trhy výrobních faktorů Výrobní faktory Výrobními faktory (VF) je obecně vše, co slouží k produkci statků. Tedy jsou to vstupy, které používáme k produkci výstupu. Standardní hrubé dělení: práce, kapitál

Více

Královská zahrada. Cíl hry. Hra pro 2 4 hráče

Královská zahrada. Cíl hry. Hra pro 2 4 hráče Královská zahrada Hra pro 2 4 hráče Úvod Jako mocní králové hledáte nová místa pro rozšíření své velkolepé zahrady. Je třeba prozkoumat všechny druhy krajiny - obilná pole, nehostinné skály i rozlehlá

Více

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino CZ Habermaaß-hra 4789A /4092N Super nosorožec Rhino Super nosorožec Rhino Napínavá stavební 3-D hra pro 2-5 super hrdinů od 5-99 let. Authors: Steven Strumpf & Scott Frisco Licence: Excel Global Development

Více

Adresa školy... Adresa bydliště... (Adresy vyplňte až po ukončení soutěžního kola, zejm. u prací postupujících do vyššího kola.)

Adresa školy... Adresa bydliště... (Adresy vyplňte až po ukončení soutěžního kola, zejm. u prací postupujících do vyššího kola.) Č. Jméno Adresa školy... Adresa bydliště.... (Adresy vyplňte až po ukončení soutěžního kola, zejm. u prací postupujících do vyššího kola.) Národní institut pro další vzdělávání Senovážné nám. 25, 110 00

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Chánové 7: Krev a Sláva

Chánové 7: Krev a Sláva Chánové 7: Krev a Sláva Poznámky k verzi Předělaní možnosti Všechna menu a funkce v menu "Nastavení" jsou přesunuty do pop-up, vyzdoben novém vzhledem a popis. Bitevní simulátor Bitevní simulátor je představení

Více

Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků. Dynamics 365

Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků. Dynamics 365 Maximalizace příležitostí k získání a udržení zákazníků Dynamics 365 Soustředíme se na správné příležitosti? Jak můžeme lépe řídit svou obchodní pipeline? Má každý možnost přístupu ke stejné historii zákazníka?

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

NOVÁ ZEMĚ OBSAH A CÍL HRY

NOVÁ ZEMĚ OBSAH A CÍL HRY Autor: Tobias Stapelfeld Design: Tobias Stapelfeld & Peter Eggert Překlad: Kavenu www.kavenu.eu NOVÁ ZEMĚ Počet hráčů: 2-4 Hrací doba: 60-120 min OBSAH A CÍL HRY Taktická stavěcí hra s dynamickým průběhem

Více

Habermaaß-hra 4446. Nadýchaný koláč

Habermaaß-hra 4446. Nadýchaný koláč CZ Habermaaß-hra 4446 Nadýchaný koláč Nadýchaný koláč Foukací hra pro 1-4 hráče ve věku od 4 do 12 let s herní variantou pro foukače profesionály. Tato hra procvičuje motoriku rtů a úst čímž se hravou

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

Doporučený postup pro uložení menšího dřevěného domku na zemní vruty

Doporučený postup pro uložení menšího dřevěného domku na zemní vruty Doporučený postup pro uložení menšího dřevěného domku na zemní vruty Před vlastní montáží si až do konce přečtěte tento návod a pokyny k údržbě. Menší dřevěné domky z naší nabídky (do plochy cca 10 m 2

Více

Habermaaß-hra 4094. Princezna Kouzelná víla

Habermaaß-hra 4094. Princezna Kouzelná víla CZ Habermaaß-hra 4094 Princezna Kouzelná víla Princezna Kouzelná víla Paměťová a kreslící hra pro družstva pro 2-4 víly od 4 do 10 let. Autor: Ilustrace: Délka hry: Thilo Hutzler Anja Rieger přibližně

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Automatické krmení. Automatické krmení je připraveno právě pro vás. Chytré krmení. Automatický systém funguje. Výhody častého krmení

Automatické krmení. Automatické krmení je připraveno právě pro vás.   Chytré krmení. Automatický systém funguje. Výhody častého krmení Výhody častého krmení 03 Chytré krmení 05 Automatický systém 07 funguje krmení Lely Vector Častější krmení má pozitivní vliv na zdraví zvířat a přírůstek hmotnosti. Krmení několikrát denně přesnými krmnými

Více

Jak sladit rodinný a pracovní život. 12.11.2014, VŠCHT Mgr. Ivana Šindlerová

Jak sladit rodinný a pracovní život. 12.11.2014, VŠCHT Mgr. Ivana Šindlerová Jak sladit rodinný a pracovní život 12.11.2014, VŠCHT Mgr. Ivana Šindlerová Vaše témata Nejčastější problémy: Mám hodně práce, kterou nestíhám ve vymezeném čase Nemám volný čas pro sebe a na odpočinek

Více

SEMESTRÁLNÍ PROJEKT Z PŘEDMĚTU SYSTÉMOVÁ ANALÝZA

SEMESTRÁLNÍ PROJEKT Z PŘEDMĚTU SYSTÉMOVÁ ANALÝZA VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ FAKULTA ELEKTROTECHNIKY A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ ÚAMT PROJEKT SEMESTRÁLNÍ PROJEKT Z PŘEDMĚTU SYSTÉMOVÁ ANALÝZA Strategie obrany Spojené federace planet proti armádě Romulanské

Více

Základní škola Karviná Nové Město tř. Družby 1383

Základní škola Karviná Nové Město tř. Družby 1383 Základní škola Karviná Nové Město tř. Družby 1383 Projekt OP VK oblast podpory 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3526 Název projektu:

Více

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OFICIÁLNÍ MINECRAFT

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OFICIÁLNÍ MINECRAFT ÚVOD VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OFICIÁLNÍ MINECRAFT STAVITELSKÉ PŘÍRUČKY, KTERÁ BY NEMĚLA CHYBĚT V KNIHOVNĚ ŽÁDNÉHO BUDOUCÍHO STAVITELE! Tato kniha obsahuje detailní návody od zkušených stavitelů z Youtube kanálu

Více

Vyhrávejte bez boje nad legislativními změnami

Vyhrávejte bez boje nad legislativními změnami Vyhrávejte bez boje nad legislativními změnami Pro většinu organizací znamená legislativní změna nekonečné hodiny jednoho nešťastníka strávené nad novým textem - studuje rozdíly, novinky, aktualizace postupů.

Více

Habermaaß-hra 5589. Klasické kostky Kravička Karla

Habermaaß-hra 5589. Klasické kostky Kravička Karla CZ Habermaaß-hra 5589 Klasické kostky Kravička Karla Vážení rodiče, gratulujeme k zakoupení hry z cyklu "Moje první hra - Farma". Učinili jste správné rozhodnutí a umožnili svému dítěti učit se prostřednictvím

Více

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu A. Cíl hry Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu b) na konci hry -za nejvíce peněz - za největší rozmanitost

Více

Doporučujeme vyhnout se komunikaci, která je: příliš složitá nepoužívejte dlouhé, komplikované věty

Doporučujeme vyhnout se komunikaci, která je: příliš složitá nepoužívejte dlouhé, komplikované věty PŘÍRUČKA PRO SNADNĚJŠÍ POROZUMĚNÍ S CIZINCEM Tato příručka vznikla s cílem usnadnit komunikaci mezi Vámi a cizincem. Konkrétními ukázkami komunikace s cizincem se snažíme předejít zbytečným neporozuměním.

Více

Případová studie: Exxon a Johnson Případová studie:

Případová studie: Exxon a Johnson Případová studie: Případová studie: 1 Všichni to víme: Důchodový systém kolabuje, důchody nebudou. Kdo je úspěšný investor? Ten, kdo si včas vybuduje vlastní penzijní fond. Ing Jan Dvořák, FCCA Investujte tak, abyste získávali

Více

PRODUKTIVNÍ. za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME!

PRODUKTIVNÍ. za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME! PRODUKTIVNÍ za 30 dní! Návod, jak se navždy zbavit prokrastinace a okamžitě získat 3 hodiny času navíc... ZA OKAMŽIK ZAČÍNÁME! Dnes se naučíte Slibuji, že během následujících 120 minut se naučíte, jak

Více

Habermaaß-hra 3389A /4521N. Počítání s piráty (mini verze)

Habermaaß-hra 3389A /4521N. Počítání s piráty (mini verze) CZ Habermaaß-hra 3389A /4521N Počítání s piráty (mini verze) Počítání s piráty mini verze Vzdělávací hra pro 2 až 4 piráty ve věku od 6 do 99 let. Obsahuje variantu pro jednoho hráče. Autor: Wolfgang Dirscherl

Více

www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech

www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech www.tuv-sud.cz TÜV SÜD Czech s.r.o. Letní akademie TÜV SÜD Czech Vážení obchodní přátelé, v rámci letošní letní sezóny si Vám dovolujeme nabídnout zajímavé ZÁŽITKOVÉ MANAŽERSKÉ KURZY v rámci UNIKÁTNÍHO

Více

Občanská válka v USA

Občanská válka v USA Občanská válka v USA AUTOR Mgr. Jana Hrubá OČEKÁVANÝ VÝSTUP stanoví hospodářské a sociální rozdíly v severní a jižní části USA, objasní příčiny a výsledky občanské války v USA - práce s textem FORMA VZDĚLÁVACÍHO

Více

Jak překonat rozchod. Radek Šíra

Jak překonat rozchod. Radek Šíra Jak překonat rozchod Radek Šíra 2 Radek Šíra, 2013 OBSAH Úvod... 4 1. Typy rozchodů... 5 1.1. Navrhovatel a obránce... 5 1.2. Délka vztahu... 6 2. Měsíc nové naděje... 8 2.1. Týden zármutku... 8 2.2. Týden

Více

Objevitelské plavby na Katanu

Objevitelské plavby na Katanu CZ Objevitelské plavby na Katanu Seznamte se s námořními výpravami na Katanu prostřednictvím těchto slavných mořeplaveb z katanské historie. Na níže uveřejněné mapě naleznete osm lokalit, kam v dějinách

Více

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět!

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět! CZ Habermaaß-hra 4973 Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Rozviklaná rotující stavěcí hra pro 2 až 4 hráče ve věku 5 99 let. Autoři: Klaus Miltenberger, Kristin Múckel Ilustrace:

Více

Variace: použijte stejné nastavení jako výše, ale přidejte neutrálního obránce, který udělá úkol útočníků ještě obtížnější.

Variace: použijte stejné nastavení jako výše, ale přidejte neutrálního obránce, který udělá úkol útočníků ještě obtížnější. 18. OBSAZENÍ PRÁZDNÉ BRANKY Tato činnost je něco jako verze hokejové hry škatulata, hejbejte se ", hry, kterou většina dětí již zná. Vyznačte kruh, asi 15 metrů v průměru, s využitím cca 10 kuželů, které

Více

Dopis od Tonyho. Kapitola první Jak vytvářet myšlenkové mapy 2

Dopis od Tonyho. Kapitola první Jak vytvářet myšlenkové mapy 2 Obsah Dopis od Tonyho viii Kapitola první Jak vytvářet myšlenkové mapy 2 1Co je myšlenková mapa 4 Proč myšlenkové mapy fungují 5 Naučte se své čáry Myslete v obrazech Myšlenková mapa vašeho domu Jak vytvářet

Více

Zem. Potraviny Textil Slitiny Stroje Luxurie Zbran Drogy. 3 /t. 6 /t. 5/t. 12 /t. 26/t. 30 /t. 10 /t. 14 /t. 40 /t. 35 /t.

Zem. Potraviny Textil Slitiny Stroje Luxurie Zbran Drogy. 3 /t. 6 /t. 5/t. 12 /t. 26/t. 30 /t. 10 /t. 14 /t. 40 /t. 35 /t. Potraviny Zem 3 /t 5 /t 12 /t 10 /t 26/t 10 /t 35 /t 5/t 6 /t 14 /t 12 /t 30 /t 14 /t 40 /t Období I Potraviny Sirius 1 /t 6/t 5/t 17/t 13/t 22/t 32/t 2/t 8/t 8/t 21/t 16/t 24/t 36/t Období I Proxima Potraviny

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Ohodnocení společnosti, marketingu a životního prostředí

Ohodnocení společnosti, marketingu a životního prostředí 1 Kapitola 2 Modul 2 Marketingový plán Ohodnocení společnosti, marketingu a životního prostředí Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 OBSAH MODUL 2. MARKETINGOVÝ PLÁN Kapitola 2: Ohodnocení společnosti,

Více

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná.

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Herní materiál 6 kostek se surovinami blok s 60 herními plány Příprava Každý hráč dostane list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Princip hry

Více

Habermaaß-hra 4280. Nešikovná čarodějnice

Habermaaß-hra 4280. Nešikovná čarodějnice CZ Habermaaß-hra 4280 Nešikovná čarodějnice Nešikovná čarodějnice Okouzlující sledovací hra podporující rychlé rozhodování, pro 2 až 4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Hra má FEX efekt pro zvýšení stupně

Více

Jak si správně přát. Zde je desatero, jak si správně přát, aby se vaše sny mohly uskutečnit:

Jak si správně přát. Zde je desatero, jak si správně přát, aby se vaše sny mohly uskutečnit: Jak si správně přát Je mnoho návodů, jak si správně přát. Není to však otázka přání, ale samotného vibračního naladění při procesu přát si - samotné činnosti, která zabezpečí vyplnění přání pomocí Zákona

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Název projektu školy: Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice Šablona

Více

DETOX ŠATNÍKU. aneb Najděte svůj. styl

DETOX ŠATNÍKU. aneb Najděte svůj. styl DETOX ŠATNÍKU aneb Najděte svůj styl Upozornění pro čtenáře a uživatele této knihy Všechna práva vyhrazena. Žádná část této tištěné či elektronické knihy nesmí být reprodukována ani šířena v papírové,

Více

VZHŮRU NA LEDOVÝ PALÁC!

VZHŮRU NA LEDOVÝ PALÁC! - 1 - CZ VZHŮRU NA LEDOVÝ PALÁC! Ravensburger hry č. 21 175 3 Napínavá závodivá hra s kostkami pro 2 4 hráče od 5 let. Námět hry: Janet Kneisel Design: Rettig Design Obsah: 1 hrací deska (sestávající ze

Více

Co je nutné prověřit před koupí parcely

Co je nutné prověřit před koupí parcely III. Parcela pro výstavbu rodinného domu Co je nutné prověřit před koupí parcely 1) Možnost výstavby rodinného domu požadované velikosti Prověření možnosti výstavby rodinného domu na dané parcele je naprosto

Více

Jak zvýšit provizní příjem o 37 %

Jak zvýšit provizní příjem o 37 % Jak zvýšit provizní příjem o 37 % Ukažte Vašim klientům, proč jsou dluhopisy na důchod nebezpečné. Ocení to. A budou investovat s Vámi! 8.5.2013 Petr SYROVÝ Petr PAVLÁSEK KFP Kořený FichtnerPavlásek s.r.o.

Více

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI Cappuccino Hra pro 2-4 hráče Abstraktní hra s velmi jednoduchými pravidly. Na začátku hry jsou kalíšky vyskládány dnem vzhůru (na každém tak můžete vidět

Více

Nájemní bydlení jak dál?

Nájemní bydlení jak dál? Nájemní bydlení jak dál? Ing. Mgr. Martin LUX, Ph.D. Sociologický ústav AV ČR, v.v.i Jilská1 110 00 Praha 1 martin.lux@soc.cas.cz http://seb.soc.cas.cz Východiska SFRB a podpora výstavby nájemních bytů

Více

1

1 www.zlinskedumy.cz 1 PŘEHLED GOTICKÉ ARCHITEKTURY ČESKÁ GOTICKÁ VRCHOLNÁ ARCHITEKTURA EU peníze středním školám, Gymnázium Valašské Klobouky Architektura za Karla IV. Karel IV. roku 1356 povolal do svých

Více

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012

Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Kdo je copywriter, co umí, kolik stojí a jak zapadá do vaší content strategy? Jan Ambrož Marketing Monday, 19. března 2012 Tipněte si, kde se stala chyba? Tady jsou ty texty. Co jim říkáte? No, váš text

Více

jazykové kurzy

jazykové kurzy jazykové kurzy www.jazygo.cz O škole JazyGo! JazyGo! je mladá a dynamická jazyková škola působící v Praze od roku 2018, kde se specializujeme na služby jazykového vzdělávání a workshopy osobnostního rozvoje

Více

1 Filozofie knihy jízd

1 Filozofie knihy jízd Návod k obsluze knihy jízd v rozhraní RealTimeGPSLocator.com 1 Filozofie knihy jízd...1 2 Funkce knihy jízd...1 2.1 Oblíbená místa...2 2.2 Nastavení vozidel...3 2.3 Údaje vozidel sledované firmy...3 2.4

Více

Autorka: Mgr. Svatava Chrastilová

Autorka: Mgr. Svatava Chrastilová Autorka: Mgr. Svatava Chrastilová Práce s pracovním listem Stoletá válka - Počáteční text je připraven pro žáka, který už alespoň trochu ovládá český jazyk. Důležité věci jsou psané tučně. Neznámá slova

Více

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení

Tento Ebook byl vytvořen ve spolupráci s institutem CHYTRÝ MAKLÉŘ   Jakékoli kopírování či šíření není dovoleno bez uvedení 7 chyb, kterých je potřeba se vyvarovat při prodeji nemovitosti. Chystáte se nakládat s majetkem, který má zřejmě milionovou hodnotu. Mnoho lidí udělalo při prodeji mnoho chyb. Vy je ale dělat nemusíte.

Více

Rezerva = 1. zadní vrátka

Rezerva = 1. zadní vrátka Rezerva = 1. zadní vrátka Mnoha lidmi podceňovaná, mnoha přeceňovaná, ale všeobecně se ví, že je potřebná. Rezerva. Troufám si říct, že bez kvalitně vybudované rezervy není možné tvořit mnohem větší a

Více

POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014

POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014 POVLTAVSKÉ SETKÁNÍ BALTÍKŮ - 9.ročník - 17.10. a 18.10. 2014 1. Úloha výcvik samuraje (24 bodů) a. Každý samuraj se musí učit. V této úlozu probíhá jeho výcvik. Na ploše se najednou objeví nápis stejný

Více

Palác v oblacích. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Doba stavby Celková doba výroby: cca 14 hodin

Palác v oblacích. OBI návod na vlastní výrobu. Stupeň obtížnosti: Pokročilý. Doba stavby Celková doba výroby: cca 14 hodin OBI návod na vlastní výrobu 1 Palác v oblacích Stupeň obtížnosti: Pokročilý Obsah Úvod/Tipy a triky str. 2 Seznam materiálů str. 3 Seznam nářadí str. 4 Montážní návod str. 5 7 Stavební plány str. 8 17

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

PENÍZE NAVÍC. pravidla hry

PENÍZE NAVÍC. pravidla hry PENÍZE NAVÍC pravidla hry PENÍZE NAVÍC - HRA O ŽIVOT(Ě) aneb 30 LET VIRTUÁLNÍ REALITY ČESKÉ DOMÁCNOSTI Vítejte ve hře o životě PENÍZE NAVÍC, která vás provede finančním životem běžné české domácnosti.

Více

Kolik čeho a jak často?

Kolik čeho a jak často? Dávám dítěti vše, co potřebuje? Mám ho nutit, když se v jídle jen tak šťourá? Jak velké porce by mělo jíst? To jsou otázky, které trápí mnohé maminky. Nebojte se, a nehledejte v tom zbytečné složitosti.

Více

NOVINKA. Nejúčinnější způsob jak ušetřit energii. Podkrovní prvky FERMACELL P+D. Profi-tip FERMACELL:

NOVINKA. Nejúčinnější způsob jak ušetřit energii. Podkrovní prvky FERMACELL P+D. Profi-tip FERMACELL: Profi-tip FERMACELL: Podkrovní prvky FERMACELL P+D Nejúčinnější způsob jak ušetřit energii Nový podkrovní prvek FERMACELL P+D splňuje požadavky na součinitel prostupu tepla stropu pod nevytápěnou půdou

Více

Sekundární trh. Krok po kroku

Sekundární trh. Krok po kroku Sekundární trh Krok po kroku 1 Obsah 1. Co je primární trh 2. Co je sekundární trh 3. Kde najdu sekundární trh 4. Kdo je prodávající 4.1 Kdy můžu prodávat 5. Jak na prodej na sekundárním trhu 5.1 Potvrzení

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více