Milý čtenáři NOVOVIN.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Milý čtenáři NOVOVIN."

Transkript

1 Milý čtenáři NOVOVIN. Naše noviny tedy pokračují třetím číslem. Minulé číslo se skoro celé vyprodalo, toto číslo je přece jenom o něco málo chudší a tak opět zlevňujeme.děkujeme za vytisknutí našemu předsedovi, který nám teda trochu zlepšil image. Program: Okresní přebor mužů podzim 2014 Sobota v hod Vávrovice Pustá Polom B 4. třída, sk. B mužů podzim 2014 Sobota v hod Slavkov B Vávrovice B Krajská soutěž dorostu podzim 2014 Sobota v hod Vávrovice D. Benešov Okresní přebor žáků podzim 2014 Středa v hod Slavkov Vávrovice Sobota v hod Píšť Vávrovice

2 Á č k o První vítězství v přeboru stálo hodně sil a odříkání Vávrovický outsider přivítal doma Hradec nad Moravicí. Tým, který ještě před 2 lety hrál krajskou soutěž. Samozřejmě musíme zmínit to, že většina hráčů tehdejšího kádru skončila a toto je tzv. nový Hradec. Formovaný z odchovanců či hráčů jenom z přilehlých dědin. Přesto zápas měl určitou určitou nálepku souboje Davida a Goliáše. Trenér Greipel měl poprvé v sezóně kompletní tým. Teď ještě, aby ten komplet zapracoval a byl z toho nějaký bod. V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Soupeř měl na začátku jedinou velikou šanci, kdy šel z levé strany hradecký útočník sám, ale Košárek včasným výbehem akci zabránil. Domácí naopak první poločas rozhodli rychlou akcí. Rychle rozehráli přímý kop do strany, kde Petr Levák nacentroval do vápna a Matěj Malohlava poslal domácí do vedení. Ve druhém poločase měli hradečtí více míč na svých kopačkách. Navíc hned na začátku druhého poločasu v jasné šanci netrefili bránu. Měli dokonce serií volných přímých kopů, ale brána byla pro ně zakletá. Přibližně od 70. minuty začali hodně riskovat a jejich obrana začala být prostupnější. Toho využil opět Levák únikem po právé straně a jeho následný centr našel hlavu Davida Kříže a bylo to 2:0. Prakticky v zápětí se podařilo vstřelit další branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. Rozuzlení celého zápasu padlo 6 minut před konce, kdy si David Kříž naběhl do ulice a podél golmana přidal 3 branku. Kaňkou nad výkonem družstva udělal Petr Laifert, jenž dostal červenou kartu po strkanici s hostujícím hráčem. Vávrovice Hradec na Moravicí 3:0 (1:0) Branky: Kříž 2, Malohlava Sestava: Patrik Košárek Jan Schneider Tomáš Šenk Jan Laifert Petr Laifert (88. ČK) Jan Morisch (78. Patrik Richlý) Jakub Morbitzer (76. Brigula, 83. Matoušek, 91. Gebauer) Matěj Malohlava Jan Lichovník David Kříž Petr Levák (73. Jonáš Zavřel)

3 Na prajzské byli diváci v šoku Domácí tým Strahovic ještě loni hrál I.B třídu. Tudíž se od něj čekalo, že se hned od úvodu soutěže zapojí do návratu do této soutěže. Výsledky sice neodpovídaly, ale stačí se vždy chytnout a tak každý čekal, že ten, kdo první pořádně odnese budou Vávrovice. Poslední vzájemný zápas v přípravě byl 11:2 pro domácí a v soutěži 4:2 pro domácí. Favorit byl jasný!!! Domácí hráči byli jistě již od začátku nažhaveni. Vystavili vysoký presing na vávrovické hráče, kteří místo rozehrávky museli volit jistotu odkopu. To domácí podcenili, po první nedůrazu na levé lajně se lacino dostal k míči Zavřel, dostal se až do vápna, kde jej srazil domácí golman. Následnou penaltu Lichovník proměnil. Za 5 minut bylo o další radost více, tentokráte na právě straně vybojoval míč Levák, nacentroval do vápna, kde Kříž pohotově doklepl do prázdné brány. Domácí poté přitlačili. Po rohu v 15. minutě srovnali, po chybě Šenka v 30. minutě šel Pekárek sám, ale nedal. Poté měli domácí i prázdnou branku před sebou, ale byla jim malá a obětavost obránců hostů, kteří zbránili první střele byla vidět. Bylo jasné, že druhý poločas bude pro oba týmy těžký, domácí nedokázali proměnit vyložené šance a hosty stálo hodně sil běhat bez míče tam a zpět. Do 70. minuty byli domácí pořád bělavější a více na míči, ale od této minuty bylo vidět, že už ten přechod do útoku také není rychlý a končí na šestnáctce soupeře. Po jednom rychlém přenesení hry, dostal Petr Levák balon mezi obránce, štrejchnul si jej kolem golmana a ten jej poslal na zem, opět penalta. Postavil se k ní Tomáš Šenk, golman sice směr vystihl, ale razance byla větší 1:3. Domácí vypadali opět ve velkém šoku a hosté začali hrát více dopředu, promarnili hodně přečíslení, Brigula nestřílel po prázdné brance. Definitivní jistotu dal zápasu David Kříž, který po centru Petra Leváka zvýšil na 1:4. Domácí v závěru korigovali z rychlého brejku na 2:4. Strahovice A - Vávrovice 2:4 (1:2) Branka: Kříž 2, Lichovník (pen.), Šenk (pen.) Sestava: Patrik Košárek Jan Laifert Tomáš Šenk Jan Schneider Ondřej Levák Jakub Morbitzer (76. Patrik Richlý) Jan Lichovník Jonáš Zavřel (80. David Brigula) Matěj Malohlava David Kříž Petr Levák (85. Jakub Lichovník)

4 Krev pro život V české republice proběhla již kdysi mediální kampaň, Daruj krev, daruješ život. Tak nás zajímalo, jak na tuto věc reaguje i mužský tým ve Vávrovicích. Poslali jsme dotaz a moc se jich teda nepřihlásilo. Na krev jistojistě chodili nebo pořád ještě chodí Lukáš Scholzig a Radim Bartusek, ale ti v současné době již v týmu nepůsobí. Astma a alergie vylučuje jako vhodného dárce Jonáše Zavřela. Stříkačku vidím jenom, když krmím nějaké tele v práci, které nechce pít od krávy. Glosoval svůj postoj ke injekcím Tomáš Šenk. Svou modrou krev, posílám jenom do Británie. Snažil se být vtipný David Kříž. V týmu tedy jsou pouze tři kluci, co darují krev a to Aleš Gebauer, který pravidelně chodí i na plazmu. Jan Morisch a Jakub Morbitzer. Ostatní mají strach z jehel nebo svoji drahou tekutinu nechtějí dát jenom tak. Těžké x muší váhy a žirafy a trpaslíci Když obvykle jdete k lékaři, tak se vás zeptá doktor váha a výška, nebo vás rovnou změří a zváží. Tyto dvě 2 věci ovlivňují výkon a možnosti hráče. Kolik váží naši hráči? Spojte jméno hráče s jeho váhou. Podotýkáme, že informace jsou jenom z doslechu. Váha může být jiná, ale je to pouze pro ilustraci. Jan Morisch Tomáš Šenk Petr Laifert Jakub Morbitzer Jonáš Zavřel Jan Laifert Aleš Gebauer 79 Kg 72 Kg 74 Kg 92 Kg 87 Kg 62 Kg 95 Kg Jak si vedou Máme odehraných 5 kol. Jak si vedou kluci, co jsou na hostování v jiných oddílech? Střídavě jasno by řekl klasik. Kája Weiss zatím v Oticích zažívá docela dobrý podzim. Chytal v každé, utkání a jeho tým byl pouze jednou poražen v Bohuslavicích. Zatím si drží v I.B třídě 5. místo. Na druhém místě té samé soutěže jsou Velké Heraltice, kde pravidelně nastupují Jan Otipka, který dal i 4 branky a Miroslav Rolný. Ve Služovicích zatím příliš radosti asi nemají, jsou v prostřed tabulky III. Třídy s 5 body, Jenda Matoušek hraje pravidelně. Pravidelně nastupuje i Petr Fifeger ve Štáblovích, jenž zatím vedou IV. třídu. V pražské III. třídě zatím válí na postu stopera Jenda Olbrich a jeho tým soutěž vede po 2. kolech. (výsledky jsou k datu )

5 Ostatní výsledky 5.kolo Zápas Domácí Hosté Skóre Diváků Poznámka A1A0501 Budišov n/b Vřesina 1:3 A1A0502 Hněvošice Pustá Polom "B" 2:1 A1A0503 Kobeřice "B" Strahovice 3:2 A1A0504 Vávrovice Hradec n/m 3:0 A1A0505 Jakartovice Bělá 1:0 A1A0506 Stěbořice Malé Hoštice 2:2 A1A0507 Litultovice Skřipov 5:0 6.kolo Zápas Domácí Hosté Skóre Diváků Poznámka A1A0601 Vřesina Skřipov 5:0 A1A0602 Malé Hoštice Litultovice 2:0 A1A0603 Bělá Stěbořice 0:5 A1A0604 Hradec n/m Jakartovice 4:1 A1A0605 Strahovice Vávrovice 2:4 A1A0606 Pustá Polom "B" Kobeřice "B" 0:1 TABULKA Rk. Tým Záp Skóre Body PK (Prav) 1. Kobeřice "B" : 7 13 ( 7) 2. Stěbořice : 4 11 ( 8) 3. Litultovice : 4 10 ( 1) 4. Malé Hoštice : 9 8 ( -1) 5. Hradec n/m : 9 8 ( -1) 6. Jakartovice : 9 7 ( 1) 7. Vřesina : 10 7 ( -2) 8. Budišov n/b : 7 7 ( 1) 9. Vávrovice : 13 6 ( 0) 10. Bělá : 15 6 ( -3) 11. Strahovice : 12 4 ( -5) 12. Hněvošice : 11 3 ( -3) 13. Skřipov : 20 3 ( -3) 14. Pustá Polom "B" : 7 2 ( -7)

6 B é č k o Zklamání z Radkova Ani cesta do Radkova nebyla pro 3 body. Tým se sice snažil pracovat, ale na úzkém malém hřišti se mu nedařilo. Střelci jako Mrusek nebo Vegel v koncovce selhávali. Naopak obrana byla v některých fázích zápasu nedůsledná a golman Hrbač svým nepříliš jistým výkonem týmu, taky nepomohl Radkov Vávrovice B 3:1 Branky: Schopik Sestava: Matěj Hrbač Martin Schopik Daniel Šenk Petr Král Kevin Trcka Matěj Straka Vojtěch Černý Martin Repaský Zdeněk Richlý Rosťa Vegel (Luboš Foltýn) Filip Mrusek Do hry zasáhli: Luděk Černý, Vašek Kubišta, Luboš Foltýn a Roman Bartusek Zápasy bez bodového zisku pokračují Ani domácí hřiště nepomohlo k zisku prvních bodů. Sosnová, jenž leží na hranici okresu je známa především svou tvrdou hrou a docela nepěkným chováním fanoušků, kteří se během zápasu mění ve zvířata. Nicméně v zápase byli minimálně fotbalově šťastnější, protože vyhráli o jednu branku, i když hráli po vyloučení svého hráče o chlapa méně. V utkání však padly tři krásné branky jako ze žurnálu, což trošku zvedlo úroveň utkání, které v některých momentech připomínalo řežbu. Do branky se po dlouhé době postavil Přema Krčmařík. Důvodem jeho překvapivého tahu, je zranění klíčové brankářské jedničky Richarda Kleina a dle trenéra slabá forma a výkony Matěje Hrbače. Tým potřeboval změnu a Matěj nepodal v Radkově výkon, pro který bych jej mohl nominovat na další zápas. Vysvětlil své zařazení do sestavy prošedivělý mladý vlčák na trenérské lavici. Bohužel ani Přemkovi se zápas moc nevyvedl, protože kvůli zranění jej nemohl dochytat. Druhým hráčem, na kterého byli upřeny zraky byl Filip Mrusek, jenž zatím podává dobré výkony, ale bohužel nechce jezdit s prvním týmem, pro který by byl určitě další posilou. I když výkony a ani výsledky nejsou zas až tak katastrofální, tak to vede k závěrům, kdy zase béčko začne vyhrávat? Podaří se mu to již teď ve Slavkově?

7 Vávrovice B Sosnová 2:3 Branky: Richlý, Mrusek Sestava: Přemek Krčmařík (Michal Bartusek) Martin Schopik Daniel Šenk Petr Král Marek Cagaš Roman Bartusek Vojtěch Černý Jirka Laifert Zdeněk Richlý Filip Mrusek Rosťa Vegel Do hry ještě zasáhli: Jarek Vrba, Luboš Foltýn a Vašek Kubišta 5.kolo Zápas Domácí Hosté Skóre Diváků Poznámka A3B0502 Slavkov "B" Štáblovice 0:2 A3B0503 Těškovice Moravice 7:1 A3B0505 Klokočov Palhanec 3:1 A3B0506 Větřkovice Sosnová 1:4 6.kolo Zápas Domácí Hosté Skóre Diváků Poznámka A3B0602 Palhanec Větřkovice 5:1 A3B0603 Deštné Klokočov 1:5 A3B0605 Štáblovice Těškovice 0:0 A3B0606 Radkov Slavkov "B" 0:2 TABULKA Rk. Tým Záp Skóre Body PK (Prav) 1. Štáblovice : 3 10 ( 1) 2. Klokočov : 5 9 ( 3) 3. Sosnová : 4 9 ( 6) 4. Slavkov "B" : 7 7 ( 1) 5. Palhanec : 4 6 ( 3) 6. Těškovice : 5 5 ( -1) 7. Radkov : 8 4 ( -5) 8. Větřkovice : 18 3 ( 0) 9. Deštné : 12 2 ( -4) 10. Moravice : 12 1 ( -2) 11. Vávrovice "B" : 12 0 ( -6)

8 Doma s Hradcem nezvládli závěr utkání D o r o s t Domácí zápas se nesl v duchu domácích, ale ti nedokázali své šance proměnit. Soupeř naopak v závěru vyrovnal, což byla obrovská škoda. Vávrovice Hradec nad Moravicí 1:1 Branka: Ondřej Levák Sestava: Ondřej Levák Ondřej Tesař Jakub Otipka Ervín Bohm Vojtěch Černý Ondřej Novák (Jakub Štencel) Lukáš Blaščík Jan Schreier (Tomáš Kupka) Daniel Klein Martin Velecký Jakub Lichovník Ve Strahovácích se plakalo Na jaře proti sobě hráli finále poháru. Tehdy vyloupili Strahovice Vávrovice, nyní jim to však dali vávrovští dorostenci sežrat a něco jim přidali navíc, ať si to zapamatují. Strahovice Vávrovice 1:4 Branka: Jakub Lichovík 2, Ervin Bohm, vlastní Sestava: Ondřej Levák Ondřej Tesař Jakub Otipka Ervín Bohm Vojtěch Černý Ondřej Novák (Jakub Štencel) Lukáš Blaščík Jan Schreier (Tomáš Kupka) Daniel Klein Martin Velecký Jakub Lichovník Do hry zasáhli: Václav Pchálek, Tomáš Kupka, Jakub Štencel

9 Domácí Hosté Domácí Hosté Studénka Bílovec 1:1 Vávrovice Hradec n. M. 1:1 Vrbno p. P. Stará Bělá 4:0 Polanka Vrbno p. P. 2:3 Hradec n. M. Polanka 4:5 Bílovec Rýmařov 0:2 Strahovice Vávrovice 1:4 Odry Dolní Benešov 1:4 Dolní Benešov Fulnek 0:4 Fulnek Strahovice 4:2 Budišov n. B. Vítkov 3:2 Stará Bělá Studénka 4:0 Pořadí Družstvo Záp. V R P Body 1 Rýmařov : Fulnek : Vrbno p. P : Strahovice : Dolní Benešov Hradec n. M : : Vávrovice : Bílovec : Polanka : Stará Bělá : Budišov n. B : Vítkov : Studénka : Odry : 18 1

10 Ž á c i I nejmenší vyhlížejí první vítězství Po odchodu hráčů ročníku 1999 zbyla v týmu obrovská díra a ta nejde jenom tak zacelit. Taková rána se však jenom těžko dá tak rychle vyléčit. Trenéry ani děti nečeká jednoduchý úkol. Budou se muset popasovat s tím, že na prvním místě bude zájem dětí se něco naučit, předtím jaké výsledky děti budou mít, protože zatím to žádná sláva není, ale o to víc jim musíme všichni držet palce a povzbuzovat je při domácích i venkovních zápasech. Pochválit každou povedenou kličku, přihrávku, střelu a přimhouřit oči a zanechat kritiky, když se jim něco nepovede. Zápas Domácí Hosté Skóre E1A0401 Vávrovice Větřkovice 2:4 E1A0402 Kozmice Stěbořice 9:3 E1A0403 Píšť Slavkov 1:0 E1A0404 Pustá Polom Hať 4:2 E1A0501 Hať Vávrovice 0:0 E1A0502 Slavkov Pustá Polom 0:1 E1A0601 Vávrovice Kozmice 1:13 E1A0602 Píšť Větřkovice 2:0 E1A0604 Hať Slavkov 4:1 TABULKA Rk. Tým Záp Skóre Body PK (Prav) 1. Kozmice : 4 6 ( 3) 2. Pustá Polom : 2 6 ( 3) 3. Píšť : 0 6 ( 0) 4. Hať : 5 4 ( -2) 5. Větřkovice : 4 3 ( 3) 6. Vávrovice : 17 1 ( -5) 7. Slavkov : 6 0 ( -3) 8. Stěbořice : 9 0 ( 0)

11 T e l e g r a f i c k y Na hřiště až v zimní přípravě Jirka Otipka, v loňské sezóně kapitán družstva, který poslední rok a něco zažívá spíše fotbalový půst se pomalu chystá na návrat na fotbalový trávník. Jirka byl vloni v srpnu zraněn v mistrovském zápase s Vítkovem. Od té doby si prošel již 2 operacemi. Po operaci na jaře plně odpočíval a pak začal posilovat. Dokonce se kvůli tomu naučil plavat a jel k moři, aby to tam dokázal aplikovat. V domácí dobré stravě jej podporuje nejenom jeho maminka, ale jeho přítelkyně Maruška. I když i na nějakou tu zakázanou pochutinu si čas najde. Především orosené pivečko a domácí Maruščinu pizzu. Oslavenci V září oslavili dva členové své kulaté narozeniny. Daniel Šenk, jenž v současné chvíli hraje za B-tým oslavil 40 narozeniny. Otec 3 dětí, který pochází ze Slavkova, kde také fotbalově vyrůstal. Mimo jiné hrál i nějaký čas za Dolní Životice, přišel do Vávrovic v roce 2011 a jede tu již 4 sezónu. Starší z dvojice oslavenců je František Šnajder, který oslavil 70 let. Rovněž pochází ze Slavkova, ale do Vávrovic se přiženil a žije tady bezmála 50 let. Fotbalově vyrostl rovněž ve Slavkově, ve Vávrovicích hrál především levé křídlo. Kvůli zdravotním problémům však dost brzy skončil. Potom se věnoval především funkcionářské práci, dělal trenéra žáků, dorost, mužů, byl hospodářem klubu, ještě před 5 lety byl vedoucím dorostu. Od té doby je pouze fanoušek. Oběma přejeme všechno nejlepší do dalších let. Sponzoři Kupujete si vstupenky na zápasy mužů, díváte se na plakáty? Pak věřte, že byly tištěny firmou HB Tisk. O sponzorský dar se zasloužil Jan Schneider, který celou věc se šéfem vyjednal. Sponzorovi děkujeme. Majitel firmy Dalibor Kramný z Vlaštoviček se na základě písemné žádosti a urgence Tomáše Matouška znovu bude podílet na peněžitém fungování fotbalového klubu. Sponzorovi rovněž děkujeme.

12 Z m i n u l o s t i V minulém čísle jsme začali tím nejlepším co vávrovický mužský fotbal vyprodukoval v sezóně 1999/2000. Nyní však vzpomeneme sezónu, která hned následovala. Do nové sezóny vkročil tým hned s několika změnami. Na trenérskou lavici usedl předseda Mirek Blaščík. Do týmu přišli 2 hráči ze Stěbořic David Král a jeden mladý klučina. Po skončení stěbořického béčka neměli kam jít. Konec kariéry ohlásili Kremr a Černín (ten však ještě do několika zápasů naskočil). Břeský šel hostovat na Minervu a Beneš na Palhanec. Z dorostu přišli Přemek Frank a Franta Laifert. Všichni čekali, že sezóna se rozběhne, tak jak ta předešlá skončila. Bohužel pro všechny se tak nestalo. Muži vůbec netrénovali. Jenom pár jedinců si šlo zatrénovat s dorostenci. Jinak nebyl zas až tak veliký zájem. Chodilo se převážně jenom na zápasy. V první třetině se nezdálo, že by tým měl hrát o záchranu. Doma body zůstávaly a venku se dostal příděl. Bohužel se potom kára někde zadrhla a tým dostával jednu facku za druhou. Ani doma nebyl schopný vyhrávat. Prohrál doma s Komárovem či Dobroslavicemi. Uhájil pouze remízu se Zlatníky. Výhra se slavila až v předposledním kole v Darkovicích, které nakonec skončily poslední. Poslední zápas s Kozmicemi byl hodně divný v prvním poločase domácí prohrávali již 0:3, aby nakonec Vávrovice srovnaly, ale Hynek Šnajder neodhadl těsně před koncem výběh a fauloval ve vápně. Kozmice penaltu proměnily. Výsledek byl po podzimu zdrcující, takřka totožný tým, který loni vyhrával, co se dalo měl 10 bodů a byl předposlední. Do druhé poloviny soutěže přišlo několik změn. K týmu přišel jako hlavní trenér Pavel Maiwald. Z dorostu byl přeřazen Jirka Mayewski a na střídavý start i Jakub Morbitzer. Z ledu na několik zápasů přijeli oba bratři Galvasové a několikatý comeback nahlásil Zdeněk Richlý. Naopak konec kariéry oznámil Zdeněk Schopik a navíc skončili obě stěbořické posily. Výsledky však přicházely hodně pomalu. Na úvod pecka v podobě prohry 1:5 v Těškovicích, prohra v Komárově 3:5. Pak ovšem přišly i lepší výsledky jako remíza s Kravaři B 2:2, vítězství nad Šilheřovicemi 4:0, vítězství v Dobroslavicích 2:3, doma s Darkovicemi 3:1, doma s Hněvošicemi 3:1. Tým ve finiši zabral a skončil na 12. místě, což mu zaručilo záchranu. O soutěž níže se poroučely Darkovice. Tahle sezóna byla však předzvěstí toho horšího, co mělo ještě přijít, protože následující sezóny byly ještě horší, což vedlo až k pádu do III. třídy, kde Vávrovice byly dlouhých 8 let než se jim opět povedlo se dostat do okresního přeboru

Krátký fotbalový zpravodaj č. 10

Krátký fotbalový zpravodaj č. 10 Krátký fotbalový zpravodaj č. 10 Vážení sportovní přátelé, první čtvrtina jarní části soutěžního ročníku 2011/2012 je již za námi. Výkony a výsledky našich mužstev jsou zatím slušné. A-tým si zatím drží

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 4

Krátký fotbalový zpravodaj č. 4 Krátký fotbalový zpravodaj č. 4 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Podzim nám již ukazuje svoji sílu. Dny se krátí, noci prodlužují. Na hřišti se schází čím dál méně lidí při trénincích. A mužstvo

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 7

Krátký fotbalový zpravodaj č. 7 Krátký fotbalový zpravodaj č. 7 Vážení sportovní přátelé, Dnešním dnem končí fotbalový podzim, jak moc byl úspěšný, to můžou rozdílně posoudit hráči, trenéři či fanoušci. Po dnešních zápasech nastane dvouměsíční

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 5

Krátký fotbalový zpravodaj č. 5 Krátký fotbalový zpravodaj č. 5 Vážení sportovní přátelé, Podzimní část soutěžního ročníku 2012/2013 se nám přehoupla do své druhé poloviny. Léto již pomalu a jistě odzvonila hrana a nastupuje pravý podzim.

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 3

Krátký fotbalový zpravodaj č. 3 Krátký fotbalový zpravodaj č. 3 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Astronomické léto je již za námi. Začíná období, kdy se příroda chystá shazovat svá břímě a pomalu se chystá odpočívat. Naše mužstva

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Je polovina září a již nyní se v tabulce odpoutávají favorité a outsideři. Naše mužstva jsou zatím v tabulkách na tom velice dobře.

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 3

Krátký fotbalový zpravodaj č. 3 Krátký fotbalový zpravodaj č. 3 Vážení sportovní přátelé, vesnické soutěže pomalu, ale jistě spějí k polovině podzimní části. Naši hráči se statečně perou s tréninkovými porcemi a se zápasovým zatížením.

Více

Konečné tabulky soutěží schválené STK OFS Opava

Konečné tabulky soutěží schválené STK OFS Opava ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ Zámecký okruh 6 746 01 Opava Konečné tabulky soutěží schválené STK OFS Opava A1A Okresní přebor - muži 1 Strahovice 26 16 5 5 56 : 26 53 ( 14) 2 Budišov n/b 26 15 6 5 67 :

Více

SR 2017/2018 PŘEBOR MUŽI

SR 2017/2018 PŘEBOR MUŽI PŘEBOR MUŽI 1. Otice SO ÚZM tráva 2. Kobeřice B SO ÚZM tráva 3. Vřesina SO ÚZM tráva 4. Dolní Životice NE 10:00 tráva 5. Stěbořice SO ÚZM tráva 6. Březová SO ÚZM tráva 7. Litultovice NE ÚZM tráva 8. Slavia

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

SR 2016/2017 PŘEBOR MUŽI

SR 2016/2017 PŘEBOR MUŽI PŘEBOR MUŽI 1. Malé Hoštice NE ÚZM tráva 2. Litultovice NE ÚZM tráva 3. Kobeřice B SO ÚZM tráva 4. Hlavnice SO ÚZM tráva 5. Hněvošice NE ÚZM tráva, tráva B 6. Bělá NE 15:00 tráva 7. Pustá Polom B SO ÚZM

Více

Výsledky utkání soutěží OFS Opava

Výsledky utkání soutěží OFS Opava ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ Zámecký okruh 6 746 01 Opava Výsledky utkání soutěží OFS Opava A1A Okresní přebor - muži 1. Hradec n/m 26 21 3 2 79 : 29 66 ( 27) 2. Žimrovice 26 16 5 5 69 : 43 53 ( 14) 3.

Více

Počasí fotbalu moc nepřálo

Počasí fotbalu moc nepřálo 1 Počasí fotbalu moc nepřálo Krajský přebor pokračoval jen pěti zápasy, další tři musely být kvůli nepříznivému počasí a hlavně terénu odloženy. Nehrál ani vedoucí celek, Petřkovice, který i přes tuto

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Vážení sportovní přátelé, zima už se pomalu chýlí ke konci. Opět tedy nastává čas pro druhou část fotbalové sezóny 2011/2012. Všechna naše mužstva už od ledna započala s

Více

ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ. A1A BULY Aréna přebor muži

ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ. A1A BULY Aréna přebor muži ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Zámecký okruh 6 746 01 Opava A1A BULY Aréna přebor muži 1. Jakartovice 26 17 3 6 73 : 34 54 ( 15) 2. Malé Hoštice 26 16 4 6 54 : 34 52 ( 13) 3.

Více

SR 2010/2011 PŘEBOR MUŢI

SR 2010/2011 PŘEBOR MUŢI PŘEBOR MUŢI 1. FC MSA Dolní Benešov B NE ÚZM Zábřeh tráva 2. TJ Sokol Litultovice NE ÚZM tráva 3. TJ Slavia Malé Hoštice NE ÚZM tráva 4. TJ Sokol Slavkov B SO ÚZM tráva 5. TJ Sokol Sluţovice NE ÚZM tráva

Více

Konečné tabulky soutěží OFS Opava pro SR

Konečné tabulky soutěží OFS Opava pro SR ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Konečné tabulky soutěží OFS Opava pro SR 2008-2009 A1A BULY Aréna přebor muži 1. Štítina 26 16 6 4 80 : 37 54 ( 15)

Více

SR 2013/2014 PŘEBOR MUŽI

SR 2013/2014 PŘEBOR MUŽI PŘEBOR MUŽI 1. TJ Hradec n/m NE 15:00 tráva 2. TJ Sokol Kobeřice B SO ÚZM tráva 3. TJ Suché Lazce SO ÚZM tráva 4. TJ Slavia Malé Hoštice NE ÚZM tráva 5. TJ Sokol Hněvošice NE ÚZM tráva, tráva 6. TJ Papírny

Více

2 skupiny po 6 týmech lichá a sudá dle startovacích čísel. Ostatní týmy hrají o umístění dle umístění ve skupině

2 skupiny po 6 týmech lichá a sudá dle startovacích čísel. Ostatní týmy hrají o umístění dle umístění ve skupině Seznam družstev 1 Prodavači Patrik Richlý 2 Kladiváři Roman Bartusek 3 HFC Vastimil Richlý 4 Pivrnci Přemysl Krčmařík 5 Dorost Filip Mrusek 6 Vlaštovka Tomáš Matoušek 7 OBI team Jiří Olbrich 8 Kyles Hill

Více

Tabulky všech soutěží v rámci OFS Opava po podzimní části SR

Tabulky všech soutěží v rámci OFS Opava po podzimní části SR FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Tabulky všech soutěží v rámci OFS Opava po podzimní části SR 2014-2015 A1A Přebor muži 1. Budišov n/b 13 8 2 3

Více

Milý čtenáři NOVOVIN.

Milý čtenáři NOVOVIN. Milý čtenáři NOVOVIN. Tentokráte nevíme, jak se prodalo předešlé číslo, ale opět někteří fotbalisté přispěli trošku do mlýna dění a může vzniknout další naše číslo. Opět se budeme zaobírat výsledky našich

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 9

Krátký fotbalový zpravodaj č. 9 Krátký fotbalový zpravodaj č. 9 Milí čtenáři, příznivci vávrovického fotbalu S měsíčním zpožděním nám do soutěže vstoupila všechna 4 mužstva. Výsledky a výkony byly proměnlivé. První tým neměl dobrý začátek.

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 39 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 39 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2018-2019 Zápis č. 39 ze dne 20.6.2019 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

A1A Přebor muži - KOT STEEL

A1A Přebor muži - KOT STEEL A1A Přebor muži - KOT STEEL VÝSLEDKY 19.kolo A1A1901 Stěbořice Vřesina 4 : 0 A1A1902 Dolní Benešov "B" Pustá Polom "B" 1 : 2 A1A1903 Litultovice Služovice : nehlášeno A1A1904 Skřipov Jakartovice 1 : 2

Více

A1A Přebor muži. VÝSLEDKY 24.kolo

A1A Přebor muži. VÝSLEDKY 24.kolo A1A Přebor muži VÝSLEDKY 24.kolo A1A2401 Vřesina Vávrovice 3 : 2 A1A2402 Kobeřice "B" Jakartovice 2 : 2 A1A2403 Hněvošice Stěbořice 1 : 1 A1A2404 Budišov n/b Litultovice 0 : 4 A1A2405 Pustá Polom "B" Skřipov

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1)

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) Naši hráči A mužstva si neporadili ani s nováčkem soutěže. Naši se sice ujali vedení Zdeňkem Kryštofem brankou ze 13. minuty, kdy po faulu na Oberherra kopal

Více

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena 5,- ČTVRTEK 11. srpna 2016 Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 17:30 FC IRP Český Těšín Rozhodčí utkání KRAJSKÉHO

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena: 5 Kč Neděle 2.října 2016 Krajská soutěž dorostu 13:15 Fulnek Hlavní utkání - KRAJSKÝ PŘEBOR Šujan Stanislav

Více

TJ Sokol Velké Heraltice

TJ Sokol Velké Heraltice FOTBALOVÉ 1 KOBEŘICE Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice Neděle 25. března 2018 Cena 5,-Kč Sezóna 2017-2018 HLAVNÍ UTKÁNÍ 15:00 16. kolo krajské soutěže I. A třídy sk. A TJ Sokol

Více

Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko)

Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko) 1 Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko) Fotbalisté Kobeřic to myslí se záchranou v krajském přeboru vážné. Po smolné domácí remíze s Českým Těšínem nyní vyloupili Polanku, takže se svému nedělnímu

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Naše družstva již rozehrála druhou polovinu soutěže. Aprilové počasí začíná pomalu vystrkovat růžky. Doufejme, že se na tento víkend

Více

Postup do krajského přeboru

Postup do krajského přeboru 1 Postup do krajského přeboru Po sedmi fotbalových sezónách, kdy jsme hráli I.A třídu, postupují hráči A mužstva Kobeřic do krajského přeboru. O našem vítězství v soutěži I.A třídy skupiny A a možnosti

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 34 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 34 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2016-2017 Zápis č. 34 ze dne 25.5.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0)

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) 1 Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) Důležité utkání dvou soupeřů ze spodní poloviny tabulky vyznělo lépe pro domácí fotbalisty. Bohužel se nám v tomto utkání vůbec nevyvedl začátek, který rozhodl.

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 6

Krátký fotbalový zpravodaj č. 6 Krátký fotbalový zpravodaj č. 6 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Podzim nám dnešním zápasem končí. Byl dlouhý, náročný a zda-li byl úspěšný to vidíme každý jinak. A tým po pádu do okresní trojky,

Více

S Pustou Polomi jsme prohráli vysoko 0:5 a ve středu jsme remizovali s Frenštátem. V neděli změříme síly s TJ Kovohutě Břidličnou

S Pustou Polomi jsme prohráli vysoko 0:5 a ve středu jsme remizovali s Frenštátem. V neděli změříme síly s TJ Kovohutě Břidličnou 1 S Pustou Polomi jsme prohráli vysoko 0:5 a ve středu jsme remizovali s Frenštátem Krajský přebor pokračoval zápasy. Vedoucí celek soutěže hrál doma a zatím si ponechal čisté konto, když porazil Orlovou

Více

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 15:00 SK POLANKA

Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 15:00 SK POLANKA 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2015-2016 Cena 5,- NEDĚLE 20. března 2016 Hlavní utkání KRAJSKÝ PŘEBOR 15:00 SK POLANKA Rozhodčí utkání KRAJSKÉHO PŘEBORU

Více

Muži A nestačili na Heřmanice

Muži A nestačili na Heřmanice Muži A nestačili na Heřmanice Výsledky krajského přeboru Kobeřice A - Heřmanice 1:2 (0:2) 210 diváků Branky: 69. Čujek Jan - 11. Michalák Jakub, 32. Schwarz Patrik Kravaře - Frenštát p. R. 2:0 (0:0) Bohumín

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 23 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 23 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2015-2016 Zápis č. 23 ze dne 14.4.2016 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

Okresní přebor mužů podzim 2014. Sobota 26.10. v 14.00 hod Vávrovice Jakartovice. 4. třída, sk. B mužů podzim 2014

Okresní přebor mužů podzim 2014. Sobota 26.10. v 14.00 hod Vávrovice Jakartovice. 4. třída, sk. B mužů podzim 2014 Milý čtenáři NOVOVIN. Blíží se nám závěr sezóny. Je třeba pomalu hodnotit a rekapitulovat. Mužský A-tým pořád čeká na výhru, již 4 zápasy za sebou nedokázal zvítězit, i když v tom posledním zápase je od

Více

Program krajské soutěže I. A třídy

Program krajské soutěže I. A třídy 1 Hosté přijeli pro bod mají tři Kobeřice-Oldřišov 1:2 To, že každé utkání se začíná za stavu 0:0 svědčí utkání našeho celku s Oldřišovem. Neslo přívlastek derby, tedy se jednalo o utkání prestižní. Po

Více

Kravaře-Kobeřice-0:1 V Kravařích bylo v nedělním odpoledni hodně rušno. Výsledky krajského přeboru Kravaře - Kobeřice 0:1 Tabulka krajského přeboru

Kravaře-Kobeřice-0:1 V Kravařích bylo v nedělním odpoledni hodně rušno. Výsledky krajského přeboru Kravaře - Kobeřice 0:1 Tabulka krajského přeboru 1 Kravaře-Kobeřice-0:1 V Kravařích bylo v nedělním odpoledni hodně rušno.. Došlo zde totiž ke slavnostnímu otevřeni rekonstruovaného fotbalového areálu, takže stadion doslova praskal ve švech. Domácí pokřtili

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 1

Krátký fotbalový zpravodaj č. 1 Krátký fotbalový zpravodaj č. 1 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Je srpen a znova se otvírá fotbalová brána nové sezóny. Ta předchozí byla dosti rozporuplná. Velikou radost na poli sportovním nám

Více

TJ Sokol Kobeřice - SO Bruntál 2:1 (2:1)

TJ Sokol Kobeřice - SO Bruntál 2:1 (2:1) 1 TJ Sokol Kobeřice - SO Bruntál 2:1 (2:1) V utkání s Bruntálem chtěli naši hráči dokázat, že fotbal hrát nezapomněli a podali bojovný výkon, který vedl ke druhému vítězství v sezoně krajského přeboru.

Více

Bohumín Kobeřice 5:0 (2:0)

Bohumín Kobeřice 5:0 (2:0) 1 Bohumín Kobeřice 5: (2:) V dalším utkání krajského přeboru jsme v Bohumíně zažili velké rozčarování. Po dvou vysokých výhrách 5: a 6:1 jsme tentokrát prohráli s bohumínskými fotbalisty vysoko :5. Zpočátku

Více

Předzápas 9. kolo KS dorostu sk. A 13:15 Fulnek. Hlavní utkání 9. kolo KS 1. A třídy. 15:30 TJ Darkovičky

Předzápas 9. kolo KS dorostu sk. A 13:15 Fulnek. Hlavní utkání 9. kolo KS 1. A třídy. 15:30 TJ Darkovičky 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2017/2018 Cena 5 Kč,- Neděle 1. října 2017 Předzápas 9. kolo KS dorostu sk. A 13:15 Fulnek Hlavní utkání 9. kolo KS 1.

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0)

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) V případě vítězství v nedělním utkání se mohli naši fotbalisté po dlouhé době odpoutat ze dna tabulky KP, avšak velmi potřebné vítězství bohužel neuhráli. Nesmírně

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 11

Krátký fotbalový zpravodaj č. 11 Krátký fotbalový zpravodaj č. 11 Vážení sportovní přátelé, fotbalové soutěže se opět posunuly do další fáze. Především velké očekávání bylo od prvního mužstva, které je pořád velikým a příjemným překvapením

Více

Muži A remizovali s Frenštátem

Muži A remizovali s Frenštátem 1 Muži A remizovali s Frenštátem Toto důležité utkání hráli naši fotbalisté neplánovaně na domácím hřišti a v nezvyklém dopoledním čase. Případná výhra nás mohla odpoutat po delší době ze dna tabulky a

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 32 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 32 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 32 ze dne 17.5.2018 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice, z.s. ve fotbalové sezóně 2017/2018

Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice, z.s. ve fotbalové sezóně 2017/2018 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice, z.s. ve fotbalové sezóně 2017/2018 Cena 5 Kč,- sobota 28. října 2017 Předzápas: Krajská soutěž st. a ml. žáků 10:15 a 12:00 Vrbno pod Pradědem

Více

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne

Sportovně technická komise SR Zápis č. 13 ze dne FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Sportovně technická komise SR 2017-2018 Zápis č. 13 ze dne 21.9.2017 Přítomni: Kořínek D., Walach L., Walach S.,

Více

V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice.

V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice. V sobotu 8. února se střetne naše A mužstvo s celkem TJ Sokol Štěpánkovice. Mužstvo Štěpánkovic je účastníkem krajské soutěže I.B třídy. Po podzimní části fotbalové sezóny 2013-2014 je na 5. místě. Dosud

Více

Kobeřice - Český Těšín 2:2 (0:1)

Kobeřice - Český Těšín 2:2 (0:1) Kobeřice - Český Těšín 2:2 (0:1) 1 Naši hráči se na sobotní remízu s Českým Těšínem pořádně nadřeli, protože museli dohánět dvougólovou ztrátu. V prvním poločase se na trávníku nejprve hledali, ale po

Více

Polanka-Kobeřice 4:0 (3:0)

Polanka-Kobeřice 4:0 (3:0) Polanka-Kobeřice 4:0 (3:0) 1 Naši hráči v Polance totálně vybouchli. Zpočátku jsme sice měli určité příležitosti, ale bez gólového efektu. Nejdříve domácí brankář zlikvidoval dělovku Wirtha, a i když se

Více

Krajská soutěž dorostu 13:45 Studénka

Krajská soutěž dorostu 13:45 Studénka 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena 5 Neděle 18. září 2016 Krajská soutěž dorostu 13:45 Studénka Hlavní utkání - KRAJSKÝ PŘEBOR 16:00 SK Beskyd

Více

Milý čtenáři NOVOVIN.

Milý čtenáři NOVOVIN. Milý čtenáři NOVOVIN. V minulém prvním čísle jsme Vám řekli naše důvody zpoplatnění naši rubriky. Až tento čtvrtek jsme se dozvěděli, že naše první číslo nemělo valný ohlas, co se týče ceny ani kvality.

Více

Milý čtenáři NOVOVIN.

Milý čtenáři NOVOVIN. Milý čtenáři NOVOVIN. Tak a je tu najednou konec a zazvoní nám zvonec. Již v prostředku října skončili s mistrovskými zápasy žáci. Minulý víkend skončila sezóna kluků s rezervního týmu a tento víkend je

Více

Nepříznivé počasí úřadovalo

Nepříznivé počasí úřadovalo 1 Nepříznivé počasí úřadovalo Nepříznivé dubnové počasí zapříčinilo, že některá fotbalová utkání se v KP nehrála a byla odložena. Mezi nimi také utkání našeho celku v Čeladné. Toto utkání se bude hrát

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 9

Krátký fotbalový zpravodaj č. 9 Krátký fotbalový zpravodaj č. 9 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Jarní část se pomalu blíží do své poloviny. Zatím jsme těšili velice pěknému počasí. Výjimkou byla minulá sobota, která na některých

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

Dolní Benešov. Časy odjezdů. Bělá 900255 5. Bílovec 900262 3. Bolatice 900254 5. 910129 Bruntál. Brumovice 900250 2. 900242 3 (u Vítkova) 900261 3

Dolní Benešov. Časy odjezdů. Bělá 900255 5. Bílovec 900262 3. Bolatice 900254 5. 910129 Bruntál. Brumovice 900250 2. 900242 3 (u Vítkova) 900261 3 ODJEZDY AUTOBUSŮ Z VÝCHODNÍHO NÁDRAŽÍ SMĚR CENTRUM V O P A V Ě Platnost od 14.12.2014 do 12.12.2015 Informace o změnách během platnosti na tel.č. 553/609202 S M Ě R Linka číslo Stanoviště Bělá 900255 5

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ ŽÁKO-Góólmánie - ČASOPIS NEDĚLE 19.04. 2015 Ročník 1. číslo 13. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL

Více

16. kolo Moravskoslezského krajského přeboru mužů 13:30 FK KRNOV. Dnes na našem hřišti

16. kolo Moravskoslezského krajského přeboru mužů 13:30 FK KRNOV. Dnes na našem hřišti 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena 5 Kč Neděle 13. listopadu 2016 16. kolo Moravskoslezského krajského přeboru mužů 13:30 FK KRNOV Rozhodčí

Více

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru 1 Začíná jarní část fotbalové sezóny Fotbaloví fanoušci se dočkali. Po zimní přestávce se roztočí jarní kola krajského přeboru. Hráči našeho celku nastupují do jarní části jako patnáctý celek této soutěže.

Více

Kobeřice - Frenštát p. R. 3:4 (0:3)

Kobeřice - Frenštát p. R. 3:4 (0:3) Kobeřice A Frenštát p. R. 3:4 (0:3) 1 Naši fotbalisté zažívali doteď vydařený vstup do jarní části krajského přeboru. V úvodních dvou kolech razantně zaveleli k vytoužené záchraně, jenže proti Frenštátu

Více

Steuer Pytlík elektro, s.r.o.

Steuer Pytlík elektro, s.r.o. 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice, z.s. ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena 5 Kč,- Neděle 30. dubna 2017 KRAJSKÁ SOUTĚŽ DOROSTU 14:15 TJ DARKOVIČKY KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ 16:30

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ Ročník 1. číslo 4. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL www.kmsjuventus.estranky.cz TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 7

Krátký fotbalový zpravodaj č. 7 Krátký fotbalový zpravodaj č. 7 Vážení sportovní přátelé a naši čtenáři Ze zpravodajem jsme se rozloučili v listopadu. Dnes máme duben. Čas popošel o něco dále. Prožili jsme celkem netypickou zimu, během

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

Muži A absolvovali soustředění v areálu Dobré pohody v Žimrovicích

Muži A absolvovali soustředění v areálu Dobré pohody v Žimrovicích 1 Muži A absolvovali soustředění v areálu Dobré pohody v Žimrovicích Ve dnech 21.-24. února se hráči A mužstva Kobeřic zúčastnili soustředění v areálu Dobré pohody v Žimrovicích. Zúčastnili se tito hráči

Více

Kobeřice A -TJ Kovohutě Břidličná 5:0 (4:0)

Kobeřice A -TJ Kovohutě Břidličná 5:0 (4:0) 1 Kobeřice A -TJ Kovohutě Břidličná 5:0 (4:0) Naši hráči své fanoušky po delší době opět potěšili. Podali vynikající výkon a svého soupeře z Břidličné porazili vysoko 5:0. Byla to naše první podzimní výhra,

Více

Slavia Orlová - TJ Sokol Kobeřice 4:0 (2:0)

Slavia Orlová - TJ Sokol Kobeřice 4:0 (2:0) 1 Slavia Orlová - TJ Sokol Kobeřice 4:0 (2:0) Naši hráči rozhodně v Orlové po herní stránce nezklamali. Hned na začátku vnikl do šestnáctky Šimeček, jenže rozvlnil pouze boční síť. V další nadějné pozici

Více

KLIMKOVICE FC BÍLOVEC. Rozhodčí utkání KRAJSKÉHO PŘEBORU HLAVNÍ: Tikeridis Nikolas. 2. ASISTENT: Šafrán Martin

KLIMKOVICE FC BÍLOVEC. Rozhodčí utkání KRAJSKÉHO PŘEBORU HLAVNÍ: Tikeridis Nikolas. 2. ASISTENT: Šafrán Martin 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice z, s. ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena 5 Kč,- Neděle 16. dubna 2017 KRAJSKÁ SOUTĚŽ DOROSTU 13:45 KLIMKOVICE KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ 16:00 FC

Více

Kobeřice-Háj ve Slezsku 0:1

Kobeřice-Háj ve Slezsku 0:1 1 Kobeřice-Háj ve Slezsku 0:1 Fanoušci Kobeřic tentokrát odcházeli domů zklamaní. Jejich fotbalové modly se totiž proti Háji střelecky neprosadily a navíc hned zkraje nedělního derby inkasovaly. O rozhodující

Více

Členská základna Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. k Příloha č. 1

Členská základna Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. k Příloha č. 1 Členská základna Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. k 31.12.2017 Příloha č. 1 CZ0805001 Tělovýchovná jednota Sokol Bělá, z.s. 82 10 92 5 0 5 3 1 4 74 9 83 CZ0805002 Tělovýchovná jednota

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

Muži A přivezli důležité 3 body ze hřiště Polanky!

Muži A přivezli důležité 3 body ze hřiště Polanky! 1 Muži A přivezli důležité 3 body ze hřiště Polanky! FK SK Polanka n/odrou - TJ Sokol Kobeřice 1:2 (0:1) Nesmírně důležité vítězství vybojovali naši fotbalisté A mužstva, kteří po brankách bratří Wirthů

Více

7 Polanka : Krnov : Hlubina : Bolatice :

7 Polanka : Krnov : Hlubina : Bolatice : A1A Poháry BAUER Krajský přebor mužů 1 Dětmarovice 30 22 2 6 74:33 68 0 0 2 SO Bruntál 30 20 7 3 70:34 67 0 0 3 Heřmanice 30 21 3 6 87:33 66 0 0 4 Háj ve Slezsku 30 18 3 9 72:48 57 0 0 5 Pustá Polom 30

Více

Přidělená čísla SK-TJ - variabilní symboly 2018

Přidělená čísla SK-TJ - variabilní symboly 2018 Přidělená čísla SK-TJ - variabilní symboly 2018 Poř. Var. sym. Název 1. 805001 Bělá, TJ Sokol, z.s. 2. 805002 Bobrovníky, TJ Sokol, z.s. 3. 805003 Bohuslavice, SK, z.s. 4. 805417 Bolatice, EST, z.s. 5.

Více

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A 17.DUBNA 2016 1 Při druhém domácím utkání vítáme v Sehradicích hosty z Tečovic. Všem fanouškům přejeme ty nejlepší fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí:

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

Zápasy hrané od do

Zápasy hrané od do Krajský přebor [muži] 30.kolo Frenštát p. R. - Český Těšín 0:2 Polanka - Frýdlant n. O. 2:0 MFK Vítkovice - Krnov 3:4 Petřkovice - Heřmanice 0:1 Slavkov - Hradec n. M. 0:4 Dětmarovice - Bohumín 2:3 Dolní

Více

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV SPANILÁ MERUNA a PATRON UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV uvádí zápas 5. kola I. B třídy, skupiny A soutěžní ročník 2019/2020, PODZIM 2019 TJ SOKOL TOVAČOV versus SOKOL KOVALOVICE NEDĚLE

Více

KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ SR

KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ SR KRAJSKÝ PŘEBOR MUŽŮ 1. Slávia Orlová - Lutyně SO-ÚZM tráva (UT) 2. Šenov SO- ÚZM tráva 3. Dětmarovice SO-ÚZM tráva 4. Frenštát NE-ÚZM tráva (tráva) 5. Bohumín NE-ÚZM tráva 6. Krnov NE-ÚZM tráva (UT) 7.

Více

Členská základna Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. k Příloha č. 1

Členská základna Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. k Příloha č. 1 Členská základna Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. k 31.12.2018 Příloha č. 1 CZ0805001 Tělovýchovná jednota Sokol Bělá, z.s. 82 10 92 5 0 5 1 0 1 76 10 86 CZ0805002 Tělovýchovná jednota

Více

Členské příspěvky SK-TJ - provedenná úhrada roku 2018 k

Členské příspěvky SK-TJ - provedenná úhrada roku 2018 k Členské příspěvky SK-TJ - provedenná úhrada roku 2018 k 31.12.2018 1. CZ0805001 Bělá, TJ Sokol, z.s. 1 200 2. CZ0805002 Bobrovníky, TJ Sokol, z.s. 1 200 3. CZ0805003 Bohuslavice, SK, z.s. 1 200 4. CZ0805417

Více

KP mužů. Pozn.: Červeně zvýrazněné kluby sestupují. Rk. Družstvo Záp Skóre Body. 1 Pustá Polom :32 66

KP mužů. Pozn.: Červeně zvýrazněné kluby sestupují. Rk. Družstvo Záp Skóre Body. 1 Pustá Polom :32 66 KP mužů 1 Pustá Polom 30 20 6 4 67:32 66 2 Dětmarovice 30 18 5 7 59:31 59 3 Slavia Orlová 30 17 6 7 51:31 57 4 Bohumín 30 13 8 9 64:43 47 5 Heřmanice 30 13 7 10 56:50 46 6 Markvartovice 30 13 4 13 57:60

Více

Obyvatelstvo. z toho. ženy. ve věku 0-14 let ve věku 65 a více let

Obyvatelstvo. z toho. ženy. ve věku 0-14 let ve věku 65 a více let CZ0805 174 899 89 615 25 807 26 754 85 304 76 246 2 481 37 146 20 932 37 044 33 798 73 675 65 041 1. Bělá 51297 4 661 340 85 108 308 264 5 109 98 186 184 259 218 Bělá 00161 9 0 2. Bohuslavice 50619 2 1

Více

# KLUB Z V R P S B. 1. Litultovice 14 11 1 2 47:14 34. 2. Suché Lazce 14 9 1 4 44:24 28. 3. Stěbořice 14 9 1 4 33:25 28

# KLUB Z V R P S B. 1. Litultovice 14 11 1 2 47:14 34. 2. Suché Lazce 14 9 1 4 44:24 28. 3. Stěbořice 14 9 1 4 33:25 28 Okresní přebor mužů podzim 2015 -------------------------------------------- 03. kolo neděle 23.08. v 17.00 hod Vávrovice Slavia Opava 2:1 04. kolo neděle 30.08. v 17.00 hod Vávrovice Hradec 1:1 05. kolo

Více

Muži A zvládli důležité utkání, porazili doma Bílovec. TJ Sokol Kobeřice FC Bílovec 2:0 (1:0)

Muži A zvládli důležité utkání, porazili doma Bílovec. TJ Sokol Kobeřice FC Bílovec 2:0 (1:0) 1 Muži A zvládli důležité utkání, porazili doma Bílovec TJ Sokol Kobeřice FC Bílovec 2:0 (1:0) Další důležité utkání sehráli naši fotbalisté A mužstva v domácím prostředí. Přivítali ambiciózní Bílovec,

Více

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15 Pátek 30.3. v 10:15 FC Tempo Praha Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítám na 19. kole Pražské teplárenské přeboru. Máme za sebou první tři kola, ve kterých jsme bohužel nezískali ani bod. Věřím, že

Více

Vážení a milí čtenáři.

Vážení a milí čtenáři. Vážení a milí čtenáři. V minulých letech vycházel tzv. Krátký fotbalový zpravodaj. Letos tomu asi tak nebude, protože nikdo nechtěl tuto štafetu převzít. Přesto se našla hrstka několika lidí a vymyslela

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více