Nová skyblock PvP Arena

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nová skyblock PvP Arena"

Transkript

1 Nová skyblock PvP Arena Na server skyblock je již nějakou dobu zccela nová PvP Arena kterou stavěl Admin GothStone. Aréna je pěkná a doporučujeme se na ni mrknout. Nejsou v ní žádné bugy takže se tam můžete v pohodě mydlit jako o život :-). Nemá nějaký velký terén je to spíš rovina. Nové creative srevery Jak již dával Nightik na webu vědět, blíží se start Creative serverů. Místo Creative #1 zde máme creative plots a místo Creative #2 creative Natura.

2 Creative plots je obycejny creative server ale je na nem povolen world edit ale pouze pro King a Titan ranky. Také je na serveru lepší správa hráčů na pozemku např. zamezení přístupu Creative Natura je creative který ale na pozemkách má vygenerovanou volnou přírodu a také je na serveru povolen world edit pouze pro King a Titan a lepší správa přátel.

3 Také na serverech je povolen redstone pro guard + což udělalo radost hodně hráčům co si nemůžou dovolik víc. Nový Lobby chat Na lobby serverech se nyní dá psát do Lobby chatu. Dělá se to normálně když jste např. na Lobby 1 a do chatu napíšete "ahoj" tak to napíše na všechny Lobby servery. Takže vy, co si s tím lámete hlavu jak psát do lobby chatu už to snad chápete. Pro hráče na Lobby 2 by to vypadalo takto:

4 Bizardní rekordy by tabulator_5 Podzim aneb opadané listí Úvod: Strom nejdůležitější struktura v Minecraftu. Určitě jste viděli oholený strom, ale oholený háj? No, je to ve skutečnosti můj ostrov. Svou stromofarmu jsem pokosil, protože jsem potřeboval jablka. Jak to dopadlo?

5 No, ne moc dobře: 149 Oak Saplingů 13 Jablek 3,25 Zničených Hero Krumpáčů Slova Zrzka: Hodnocení: Mňaaaaaaaau? 2 z 5 bodů Soutěž: První soutěž v Bizardních Rekordech! Hrajeme o 2x Hero Brnění na serverech Survival PvP a Skyblock! Otázka zní:

6 Kolik Surového dřeva je potřeba na sklad, ve kterém má být 64 truhel? Odpovědi posílejte na: Offtopic > Bizardní Rekordy Soutěž Jak: Odpověď Jméno hráče na serveru Server, na kterém chceš, abys dostal cenu Upozornění! Odpovědi na MC Titan Noviny Offtopic se nepočítají! Soutěž: Tak bude to? Na Lobby je již cca 2,5 měsíce TNT Games ale stále se nespouští. Proto máme soutěž. Posílejte na webu uživateli dably do soukromé zpravy : Název SZ: MCTN soutěž 1 VÁŠ NICK a do textu znovu váš nick a tipněte si datum kdy si myslíte, že TNT Games začne? Podmínka: Napsat mi to před tím, než to někdo z AT napíše na web. Kdo bude nejpřesněji dostane odměnu na Survivalu nebo skyblocku 1x Titan set. UPOZORNĚNÍ: Pokud nebude odpověď dle vzoru, nebudete do soutěže zapsáni! Rozhovor by Devios654 Jako vždy máme v MCTN rozhovor. Tentokrát jsme si vyzpovídali adminku Ancarie ohledně její práce v AT atd. 1.)Tvoje jméno je Ancarie, jak si k tomuto došla?

7 A: K nicku "Ancarie" jsem došla při hraní hry "Sacred", která má svět "Ancaria". Z počátku jsem ten název ani nevnímala. Nepřemýšlela jsem nad tím a moje přezdívka byla před osmi lety úplně jiná. Při změně mojí internetové postavy mi ale něco říkalo, že ta postava je tomu světu podobná. Je tajemná, svým způsobem magická a nadpřirozená. Stejně jako byl ten svět. A tak vznikla modrá vlčice "Ancarie". Rozdíl tedy mezi hrou a mezi mou postavou je pouze v koncovce, která zdůrazňuje ženský rod. I když ve hře si to nikdo stejně neuvědomí. Jejich neznalost ale toleruji. A bonus? Moje přezdívka z minulosti je v této nové ve čtyřech písmenech skrytá. Kdo mě tehdy znal, tak to ví. 2.) Znáš někoho osobně z A-Teamu? A: Jistě. Dva členy AT. Konkrétně Ardyxe a Nightika. Chtěla bych poznat i pár dalších, ale již několikrát z toho sešlo a tak jsem smířená, že to zůstane ve stávajícím počtu "dva". 3.) Jak si se cítila při pohovoru do Admin-Teamu? A: Trapně. Nevěděla jsem co se po mě bude chtít a upřímně, můj pohovor byl jiný, než ty aktuální. Ne jen že otázky byly zaměřeny více na serverové znalosti jako jsou pluginy a další, taktéž ale můj pohovor tehdy vedl někdo jiný, než to bylo běžné nebo jako je tomu teď. 4.) Je z Admin-Teamu někdo koho nemusíš? A: Z mé strany mi v AT nevadí nikdo. Provokujeme se mezi sebou, občas padne i pár hádek mezi některými členy, ale nikdy to není takové, že by jsme se nenáviděli a jeden druhého tady nechtěli. 5.) Máš nějakou zkušenosts MC servery? (Myslí se příkazy - pluginy) A: Mám, i když možná nejsou na tak vysoké úrovni jako některých členů AT. To co umím jsem se naučila až tady na MC Titanu, ale celkově o těchto věcech se nerada bavím s lidma z venčí. Ani kouzelníci se nebaví o tom co umí - je lepší to dokázat. 6.) Myslíš si, že to dotáhneš daleko? A: Záleží v jaké oblasti tuto otázku myslíš. Co se týče MC serverů, tak tady to není z mé strany už kam dotáhnout. Spíše není ani proč. Co se týče osobního života, tak to už je trochu složitější na zamyšlení a otázka "zda to někam dotáhnu" nemůže být ani pravdivě zodpovězená. Já to nevím co mě potká v životě a zda se mi zadaří nebo naopak budu přežívat ze dne na den. Jsem jedinec, který nemá takřka žádné sebevědomí, ale na určité věci mám talent. Rozhoduji se až v momentech, kdy je to potřeba. Dopředu moc nad těmato věcma nepřemýšlím, protože stejně skončí jinak, než jak si to představuji. Někdy je to špatné, někdy dobré. A zda se dostanu někam daleko ve svém životě už nechám jako překvapení. 7.) Co nemáš ráda, když nějaký hráč udělá? A: Kdybych ti to řekla, tak to proti mě všichni hráči použijou. Raději tedy o tomto

8 pomlčím. Jediné co můžu říct je to, že jsem hodně tolerantní a 90% věcí týkajících se prohřešků nebo blbých keců hráčů mi nevadí. 8.) Máš nějaký sen? A: Jsou to spíše prosté věci než sny. Ale ano, mám. Hodně z nich je ale spíše soukromějšího rázu nebo je jednoduše říkat nechci kde komu. Ti, kteří to potřebují vědět, to vědí. 9.) Jak tě napadlo, stát se Adminkou na lobby? A: Nijak. Přihlásila jsem se jako moderátorka na tehdejší jediný server - Survival PVP. Z pozice moderátora jsem se dostala na Hlavního moderátora (pro admin team "hladový") až na pozici Admina, na které jsem do teď 10.) Připravuješ pro hráče nějaké překvapení? A: Nevím zda se to dá brát za překvapení, jelikož ti co umí hledat už to ví, ale ano, něco připravuji. To však hráči uvidí až po spuštění na Lobby servery.. resp. až bude Survival PVP po updatu na 1.8 a ukáže se, že vše pracuje jak má, tak teprve potom se překvapení stane realným. 11.) Pokud čteš noviny, tak jaký byl tvoje slovo když si uviděla Aprílové Vydání? A: Upřímně jsem nad tím moc nepřemýšlela a jen si to přečetla. Některé části bylo zábavné číst, některé by chtělo doladit nebo jim dát více důvěryhodný nádech, aby tomu lidé opravdu věřili. Každopádně na konkrétní téma, na které jsi se ptal a které se týká Aprílového vztahu mě a Ptka můžu odpovědět jednoslovně - "špatně". Ale zase by mě překvapilo, kdyby jste za účelem pobavení označili tu správnou osobu :) 12.) Máš ráda nějaké youtubera? A: Jak se to vezme. Ráda jako bláznivá fanynka spíše ne, ale na jejich videa se ze zvědavosti podívám. Spíše za účelem nějakého odreagování. Většinou je to někdo z česko-slovenské scény, jelikož náš humor je mi přeci jen bližší, než humor zahraničních youtuberů z Ameriky, Anglie, Švédska, Itálie, kteří sice kdysi měli dobrá videa, ale dneska už svou kvalitu zajímavosti ztrácejí. Z důvodu, že nechci nikoho urazit a ani nechci nikomu dělat reklamu, tak jejich jména psát nebudu. Můžeš to brát pouze jako obecný posudek. 13.) Řekneš nám něco z tvého osobního života? A: Můj osobní život je tajemstvím i pro aktuální Admin Team a detaily mého soukromého života znají jen někteří. Zůstanu u toho tajemství dál. To je přeci jen zajímavější :) 14.) Jak dlouho to trvalo než ses dostala na Post Adminka? A: Zhruba rok trvalo, než jsem dostala post Admina. Mohla jsem jej mít o půl roku dříve, jen jsem proti tomu z vlastních důvodů protestovala. Tehdy jsem si myslela, že na tento post jednoduše nemám a myslím si to i do teď. Přeci jen se nemohu rovnat s ostatními

9 adminy, kteří se starají o jiné zdejší servery. Přesto tento post mám něco málo už přes rok a hodlám na něm zatím i nadále zůstat. 15.) Jaká je tvoje nejoblíbenější minihra? A: Většinu zdejších miniher jsem hrála pouze před jejich spuštěním, kdy se vše testovalo a upravovalo. Naposledy jsem takto hrála Bridges. Od té doby na tyto servery chodím jen z důvodu kontroly hráčů, případně když je se servery nějaký problém. Dá se tedy říci, že žádnou oblíbenou minihru nemám. Jednoduše mě to ani nebaví, a proto jakékoliv nabídky ze strany hráčů si nějaké minihry zahrát odmítám. 16.) Zastávala jsi někdy podobný post? A: Jak jsem psala už u 5. otázky - to co umím jsem se naučila až tady na Titanu. Nikdy jsem na jiném serveru nebyla dlouhodobě a již ani nemám o to zájem. Ideální server jsem už našla. Takže ne, nezastávala. To je vše! Děkuji za rozhovor Deivos654 MCTitan Noviny. Snížení dropů z ironblocků na skyblocku (rozhovor se zendrakusem) Pokud čtete naše noviny nebo sledujete web, určitě víte že se znižoval počet island levelu za iron blocky. Kdo hraje na SkyBlocku ví, že nejlepší hráč byl "zendrakus" kteřý na ostrově neměl skoro nic jiného než iron blocky protože má 6. spawnerů na Iron golemy. Rozhodl jsem se, že se ho na pár věcí ohledně toho poptám a tady to máte :-) Pozn. Trochu jsem to potom upravil, protože zendrakus odpovídal "divně" :D dably: Tak co, jak to u tebe vypadá? Myslím ohledně iron blocků atp. zendrakus: První mě naštvalo to, že mě Stone vzal majáky z ostrova a potom že mi Stone proměnil všechno železo v kámen ikdyž to potom vrátil. No, hraju tady už jen jednou za týden dably: Na jakém serveru teď hraješ? zendrakus: C*aftMa*ia. Na tomto serveru mám 48 spawnerů na pigmeny a zlato se tam dá prodávat i rottenflesh se tam dá prodávat. dably:na serveru máš velmi hezké stavby. Co tě k tomu inspirovalo? zendrakus:mé stavby jsem udělal jakoby podle jiných staveb ale zlepšil jsem jejich vzhled

10 Zajímavosti: zendrakus má úplně jsem všechny spawnery krom : Slepice, Koně, vlky, Krávomůrky, chobotnice, slizouny a (gianty) Hexic již není moderátor Před nějakou dobou Mod Hexic na serveru Skywarp zneužil svých prav a proto byl z pozice moderátor vyhozen. No přece jen, každý někdy udělá chybu a Hexic se určitě ze svojí chyby poučil. Konkrétně používal creative. Vzhledem k tomu, že nikdo z našich redaktorů u toho nebyl, přidávám obrázek od hráče "Sorbon02" Velká hlasovací akce Určitě si většina z vás všimla, že probíhala největší hlasovací akce v dějinách MCTitanu! Když byly hlasovací akce, tak to bylo vždy 2 tokeny za 1 hlas ale v této akci byly 3 tokeny za 1 hlas!

11 Tak doufáme že se vám speciální díl bez našeho šéfredaktora pocitace770 líbil a hezký den :)

MCTN má webové stránky! Apríl

MCTN má webové stránky! Apríl MCTN má webové stránky! Už od začátku měsíce má MCTN vlastní webové stránky, kde můžete všechno přehledně najít pod jednou střechou. Jejich adresa je mctn.pyskjakdisk.eu což jak napovídá, tak běží pod

Více

Noviny. MCTitan Noviny mají premiéru. Eventový den na Galacticraftu

Noviny. MCTitan Noviny mají premiéru. Eventový den na Galacticraftu Noviny MCTitan Noviny mají premiéru Již jsou to dva týdny, co pocitac770 poprvé vyšel na veřejnost s nápadem založit MCTitan noviny. Tento nápad měl rozličné odezvy, jak dobré, tak špatné, ale nakonec

Více

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-27 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 5 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

Moje oblíbené počítačové hry

Moje oblíbené počítačové hry Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Moje oblíbené počítačové hry Jméno a příjmení: Jan Bouček Třída: 9. A Školní rok: 2015/2016 Garant / konzultant: Mgr. Iveta Krejčí Datum odevzdání:

Více

Patronus 15/05. Školní hřiště od Veni

Patronus 15/05. Školní hřiště od Veni Patronus 15/05 Školní hřiště od Veni Rozhovor s profesorem Severusem Snapem (Ředitel klubového Zmijozelu) 1) Jak moc jste si podobní s knižním Snapeem? Jaký na něj vůbec máte svůj názor? S knižním Severusem

Více

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. To jsem JÁ 1I JMENUJI SE: Baví mě: To je otisk mé ruky: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. 2I Jmenuji se......... a je mi... let. Žiju společně s: Bydlím v: Nejvíc

Více

Proč jste si vybral za místo svého zahraničního studia zrovna Turecko? Co pro vás byl rozhodující faktor?

Proč jste si vybral za místo svého zahraničního studia zrovna Turecko? Co pro vás byl rozhodující faktor? Dnešní rozhovor nás zavede to země Tisíce a jedné noci do Turecka. Student FMMI Bc. Jiří Strejc absolvoval na zahraniční univerzitě jeden semestr. Čtěte s námi, jak ho prožil. Proč jste si vybral za místo

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče. Příloha č. 2 : Dotazník pro děti. Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 : Dotazník pro rodiče Příloha č. 2 : Dotazník pro děti Příloha č. 3 : Otázky k rozhovorům s dětmi Příloha č. 4 : Žádost o souhlas s vyplněním dotazníku Příloha č. 1 - Dotazník

Více

Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná.

Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná. Většinu informací jsem už věděla, některé mě ale překvapily. Anorektiček je mi opravdu líto. Přednáška se mi moc líbila, byla zajímavě udělaná. Asi jsem si to jen zopakoval a připomněl, co to vlastně přesně

Více

ČTENÍ NEJMENŠÍM V pondělí 26. 3. 2012 navštívili žáci třídy 5.A s paní učitelkou Hanou Houškovou MŠ v Mechové ulici, kde v rámci Měsíce knihy zábavnou formou seznámili budoucí prvňáčky se známými i méně

Více

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5)

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5) Přílohy Příloha č.1 - Dotazník Ahoj kluci a holky, prosím o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník má šest stránek. U otázek zaškrtni vždy jen jednu variantu, pokud není uvedeno jinak. Dotazník je

Více

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny?

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Nikdo si mě za celý týden ani nevšiml. Jsem jen další nová studentka na nové škole. Přestoupila jsem z té minulé z toho důvodu, že se

Více

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel 1. stupeň GRAFY Termín dotazníkového šetření: listopad/prosinec 2012 Škola: Základní škola a Mateřská škola Lašťany 373, 78316 Bělkovice - Lašťany počet žáků

Více

Disney Uč se s námi Disney Uč se s námi

Disney Uč se s námi Disney Uč se s námi Milí rodiče, díky knihám ze série Disney Uč se s námi zvládnou vaše děti spoustu učiva mnohem snadněji. Uvnitř této knihy naleznete jasné a přehledně uspořádané úkoly, které vašim dětem pomohou při osvojování

Více

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské.

1. kapitola (Petra) No, já sama nevím, jak se ta zastávka jmenuje vím jen, že to kousek od Řešovské. 1. kapitola (Petra) Stojím na chodbě budovy FSV UK a snažím se zorientovat v plánku. Nervózně si přitom pohrávám s propiskou. Náhle za sebou uslyším povědomý hlas: Honzo, kolikrát jsem ti říkal, že nechci,

Více

Otevře dveře. aby mohli jít se mnou.

Otevře dveře. aby mohli jít se mnou. Jsem samotná matka Otevře dveře. Protože doma nemám se čtyřmi dětmi. Mistryně mi vždy dělala společnost, umožnila mi mnohokrát z něčeho se dostat. Speciálně chci poděkovat Mistryni. Není zač. Děkuji vám,

Více

Lekce 1: Co je to tým?

Lekce 1: Co je to tým? Lekce 1: Co je to tým? Teoretický úvod: Ať už chceme nebo ne, často se stáváme členem týmu. Schopnost týmové spolupráce je žádanou dovedností, kterou vyhledávají personalisté a na níž stojí úspěch a konkurenceschopnost

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

O expozici Pavel Kohout (2014) Vydáno v listopadu 2014 jako 2.publikace vydavatelství Vydavatel: Pavel Kohout (www.kknihy.cz)

O expozici Pavel Kohout (2014) Vydáno v listopadu 2014 jako 2.publikace vydavatelství Vydavatel: Pavel Kohout (www.kknihy.cz) O expozici Pavel Kohout (2014) Vydáno v listopadu 2014 jako 2.publikace vydavatelství Vydavatel: Pavel Kohout (www.kknihy.cz) ISBN: epub: ISBN 978-80-88061-03-8 mobi: ISBN 978-80-88061-04-5 pdf: ISBN 978-80-88061-05-2

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Seznam respondentů (tabulka) Příloha č. 2: Ukázka rozhovorů a pozorování (přepis)

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Seznam respondentů (tabulka) Příloha č. 2: Ukázka rozhovorů a pozorování (přepis) SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Seznam respondentů (tabulka) Příloha č. 2: Ukázka rozhovorů a pozorování (přepis) 2 Příloha č. 1: Seznam všech respondentů a jejich základních charakteristik (tabulka) Jméno

Více

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci?

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci? Účastnice A: No asi nic moc, protože jsem neměla práci a nikde jsem ji nemohla najít. No doufám, že mi pomůže? Myslíte jako najít práci nebo obecně? No hlavně tu práci, no a pak se budu mít jako celkově

Více

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková

PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková PORAĎ SI SE ŠKOLOU Lucie Michálková Copyright 2015 Lucie Michálková Grafická úprava a sazba Lukáš Vik, 2015 1. vydání Lukáš Vik, 2015 ISBN epub formátu: 978-80-87749-89-0 (epub) ISBN mobi formátu: 978-80-87749-90-6

Více

Deník,,správnýho psa

Deník,,správnýho psa Deník,,správnýho psa Ne, ne, ne a ještě jednou ne! Neolíznu tě! A nekoukej tak na mě! Opakoval jsem, ale marně. Aneta se na mě pořád koukala svýma smutnýma očima a musím říct, že tohle jí jde fakt dobře.

Více

"Marcela," představila se nejistě a téměř kajícně.

Marcela, představila se nejistě a téměř kajícně. "Marcela," představila se nejistě a téměř kajícně. "Ivan Toman," zareagoval stereotypně jako po každém zazvonění telefonu, a teprve poté si uvědomil, kdo volá. "To jsi ty, Marcelo?" nechtěl věřit tomu,

Více

HASIČSKÉ VÁVROVICKÉ NOVINY 2014 03

HASIČSKÉ VÁVROVICKÉ NOVINY 2014 03 HASIČSKÉ VÁVROVICKÉ NOVINY 2014 03 SLOVO ÚVODEM Je tady průběh dalšího týdne a s ním přichází i náš bulvár. Opět jsme si pro Vás připravili drby z našich Vávrovických hasičských řad a nově i slibovaný

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

DOTAZNÍK. I. Obecná část

DOTAZNÍK. I. Obecná část DOTAZNÍK I. Obecná část 1. Chceš vyplnit dotazník anonymně, abys byla schopná prozradit svůj skutečný názor na následující otázky? Na tuto otázku odpověz až jako na poslední otázku ano, chci zůstat anonymní

Více

Titul: TV_1303_Duchovné praktikovanie a úprimnosť pomáhajú planéte_iii Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano?

Titul: TV_1303_Duchovné praktikovanie a úprimnosť pomáhajú planéte_iii Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano? Zdravím, Mistryně! (Ahoj.) Ano? Dělám to teď dobře. Velice ráda Vás vidím! Já také, drahá, já také. Jste tak hezká! A toto je moje tchýně. Och, ano? Celá rodina je tady, dobrá! Dobrá, zpět k vaší poezii.

Více

MINIMUM. náhradní rodinné péci PORADCE

MINIMUM. náhradní rodinné péci PORADCE PORADCE 1) Od rodičů nebo jiných blízkých osob můžeš být oddělen/a jen na základě rozhodnutí soudu a jsou-li k tomu zákonné důvody. Chci se probudit...... aha...... chci se probudit doma...... takže se

Více

Píšete dětem černé puntíky, když něco zapomenou? Nebo jim dáváte jiný trest?

Píšete dětem černé puntíky, když něco zapomenou? Nebo jim dáváte jiný trest? Rozhovor s... Zajímá nás i to, co se děje na prvním stupni. Proto jsme vyzpovídali paní učitelku Janásovou a paní učitelku Drštičkovou. Chtěli jsme hlavně vědět, jak se daří jim a jejich prvňáčkům. PANÍ

Více

Fantastický Svět Pana Kaňky

Fantastický Svět Pana Kaňky Fantastický Svět Pana Kaňky Adam Nehůdka je chlapec, jenž velmi rád četl knížky. Doma a ve škole se mu nikdy nic nedařilo, a tak byl poslán do Akademie pana Kaňky. Chodili tam chlapci, jejichž jména začínala

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma:

Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice. Dotazník k bakalářské práci na téma: PŘÍLOHY Dotazník pro 5. ročník Základní školy Havlíčkova, Litoměřice Dotazník k bakalářské práci na téma: Programy primární prevence a jejich vliv na žáky základních škol. Ve městě Litoměřice Milí žáci,

Více

Hádanka. Malý úkol na přemýšlení:

Hádanka. Malý úkol na přemýšlení: Hádanka Malý úkol na přemýšlení: Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou

Více

... Jak kohouti obarvili svět pracovní listy 2. stupeň...

... Jak kohouti obarvili svět pracovní listy 2. stupeň... ... Jak kohouti obarvili svět pracovní listy 2. stupeň... Právo má právo má právo má právo má právo na všechno kopnout do holeně do ledvin srazit pěstí na ulici zavřít kohokoliv jen tak ze zvůle držet

Více

Ahoj kamarádi, tak co íkáte na ty dva hlupáky a vykutálence, kte í malému Jakubovi tak moc ublížili? Taky je vám z toho smutno? No aby nebylo!

Ahoj kamarádi, tak co íkáte na ty dva hlupáky a vykutálence, kte í malému Jakubovi tak moc ublížili? Taky je vám z toho smutno? No aby nebylo! Ahoj kamarádi, tak co říkáte na ty dva hlupáky a vykutálence, kteří malému Jakubovi tak moc ublížili? Taky je vám z toho smutno? No aby nebylo! Vždyť je to ostuda, když se lidi k sobě chovají tak surově

Více

1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost? 1. ano 2. ne 2) Co si pod tímto pojmem, mediální gramotnost, představujete?

1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost? 1. ano 2. ne 2) Co si pod tímto pojmem, mediální gramotnost, představujete? Vybranou odpověď vždy, prosím, zakroužkujte. Otevřené otázky (tedy ty, do kterých budete psát vlastní rukou) prosím, vyplňujte co nejčitelněji. Děkuji, B.K. 1) Setkali jste se někdy s pojmem mediální gramotnost?

Více

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ Obsah MILOST Milost je projevem Boží lásky k nám. 1. Máš přednost 9 2. Veliká bouřka 13 3. Žena u studny 17 4. Snídaně s Ježíšem 21 UCTÍVÁNÍ Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. 5. Kdykoli

Více

Pejsek štěká... Březen je tu a s ním i nový Pejsek. Redakce se jako vždy snažila zachytit nejzajímavější štěky. Z Výroční výpravy přinášíme

Pejsek štěká... Březen je tu a s ním i nový Pejsek. Redakce se jako vždy snažila zachytit nejzajímavější štěky. Z Výroční výpravy přinášíme Březen je tu a s ním i nový Pejsek. Redakce se jako vždy snažila zachytit nejzajímavější štěky. Haf!!!! Štěkám vše nejlepší k narozeninám Kryštofovi! Hodně štěstí a mnoho přečtených stránek Pejska. Haf!!!!

Více

Jak se děti a dospívající setkávají na internetu s neznámými lidmi. Mgr. Lenka Dědková Mgr. Martina Černíková

Jak se děti a dospívající setkávají na internetu s neznámými lidmi. Mgr. Lenka Dědková Mgr. Martina Černíková Jak se děti a dospívající setkávají na internetu s neznámými lidmi Mgr. Lenka Dědková Mgr. Martina Černíková Interakce s neznámými lidmi na internetu Děti a dospívající EU Kids Online II Posledních 12

Více

fb.com/klubrmosty

fb.com/klubrmosty fb.com/klubrmosty www.r-mosty.cz Vítej v Klubu R-Mosty! Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ve věku 10-21 let Možná tu jsi poprvé. Je-li ti mezi 10 a 21 lety, tak tohle všechno už teď tady můžeš získat!

Více

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje?

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Co přijde příště? Přečti si můj příběh uvnitř MOJE RODINA SE MĚNÍ Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Proč se to děje? Existuje řada důvodů, proč se někteří rodiče rozejdou. Obvykle

Více

JAK SE MARTÍNEK ZTRATIL

JAK SE MARTÍNEK ZTRATIL JAK SE MARTÍNEK ZTRATIL M ta ta, mta ta, mta ta hraje hudba u velikého kolotoče. Prásk, prásk střílí puška na střelnici. Tutú, tutú houká holčička na trumpetu s třásněmi. A těch lidí! Martínku, drž se

Více

Školní Revue. Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč

Školní Revue. Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč Školní Revue Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč Toto zařízení je sociální službou (řídí se dle Zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách), kde pracují odborně vzdělaní pracovníci, kteří dbají na nejvyšší

Více

Ovládni svou konkurenci. Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků?

Ovládni svou konkurenci. Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků? Ovládni svou konkurenci Jak se stát jasnou volbou v očích tvých zákazníků? Jak získat zákazníky tvé konkurence i když je už zavedená a ty teprve začínáš? 2 Udělej svou konkurenci nezajímavou Když začínáš

Více

Hadi útočili a pojídali barevné chameleony, ale ignorovali bzučící komáry.

Hadi útočili a pojídali barevné chameleony, ale ignorovali bzučící komáry. PŘED DÁVNÝMI ČASY NA PŘEDALEKÉM OSTROVĚ...... se vyvinul potravní řetězec. Hadi útočili a pojídali barevné chameleony, ale ignorovali bzučící komáry. Chameleoni lačně lovili bezstarostné komáry, zatímco

Více

Den kdy se vrátí láska k nám

Den kdy se vrátí láska k nám Den kdy se vrátí láska k nám obsazení: Tereza Petra Göbelová Petra Tereza Agelová 1. scéna pohoda Proslov DJ karaoke party hard repertoár Podvod, Holky z naší školky, Pohoda, Den kdy se vrátí láska k nám

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

Dagmar Lhotová, ilustroval Jiří Fixl

Dagmar Lhotová, ilustroval Jiří Fixl Dagmar Lhotová, ilustroval Jiří Fixl Robin, pes a já Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s.

Více

Paměťnároda. Helena Medková

Paměťnároda. Helena Medková Paměťnároda Helena Medková 1946 Narodila se v roce 1946 v Praze. Její rodiče ji již od malička vedli k hudbě. Hrála na klavír a její sestra na housle. Studovala na konzervatoři a poté na Akademii múzických

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

Všeobecná pravidla pro World of MIrra 3server

Všeobecná pravidla pro World of MIrra 3server Všeobecná pravidla pro World of MIrra 3server Zkratky GM = Game Master Admin = Administrátor Příspěvkář = hráč který přispěl, či přispívá, je nazýván Gm pracovníky také sponzorem. Lvl= level Acc= account

Více

Někteří lidé ho charakterizují jako věčného kluka. Souhlasíš s nimi? A co z toho pro tebe vyplývalo? Teda kromě toho užívání

Někteří lidé ho charakterizují jako věčného kluka. Souhlasíš s nimi? A co z toho pro tebe vyplývalo? Teda kromě toho užívání Ale já jsem se chtěla o Jirkovi Hrzánovi dozvědět něco bližšího. Tak jsem o něm začala psát sama. No, sama jak se to vezme. Pročetla jsem dostupné materiály, ale především jsem na něj nechala vzpomínat

Více

Rozprava v Řádu Lyricus

Rozprava v Řádu Lyricus Rozprava v Řádu Lyricus Prožitek Navigátora Celistvosti Tyto rozpravy přeložil James, tvůrce materiálů o Tvůrcích Křídel. Jsou velmi významnou součástí učebních metod, které používají instruktoři Výukového

Více

Patronus 1/06. Pobertovi od Namy ze Zmijozelu

Patronus 1/06. Pobertovi od Namy ze Zmijozelu Patronus 1/06 Pobertovi od Namy ze Zmijozelu Rozhovor Cho Chang Vánoce jsou za dveřmi,nalaďme tedy vánoční vlnu... Co máš na vánocích nejraději? 1.Na vánocích mám nejraději tu vánoční náladu,klid a pohodu

Více

část sedmá Silvestrovský výlet

část sedmá Silvestrovský výlet část sedmá Silvestrovský výlet Poslední ministrantská schůzka přinesla ještě jedno překvapení. Štěpán přišel s nápadem, že by mohli vyjet společně na Silvestra na Vysočinu lyžovat. Společně ovšem znamenalo

Více

45 odpovědi. Souhrn Zobrazit úplné odpovědi. 1) Jsem Muž 9 20% Žena 36 80%

45 odpovědi. Souhrn Zobrazit úplné odpovědi. 1) Jsem Muž 9 20% Žena 36 80% 45 odpovědi Souhrn Zobrazit úplné odpovědi 1) Jsem Muž 9 20% Žena 36 80% 2) Můj věk je méně než 30 let 2 4% 31-40 let 33 73% 41-50 let 10 22% 51-60 let 0 0% 61 let a více 0 0% Nechci uvést 0 0% 3) Mé dítě

Více

MOBILNÍ MULTIPLAYEROVÁ HRA THE HUNT. Y39PDA, školní rok 2010/2011 Ondřej Šíma

MOBILNÍ MULTIPLAYEROVÁ HRA THE HUNT. Y39PDA, školní rok 2010/2011 Ondřej Šíma MOBILNÍ MULTIPLAYEROVÁ HRA THE HUNT Y39PDA, školní rok 2010/2011 Ondřej Šíma simaondr@fel.cvut.cz Popis aplikace Hra je založena na reálné pozici hráčů. Jeden z hráčů je na začátku hry vybrán jako oběť.

Více

Projekt Odyssea, www.odyssea.cz

Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Příprava na vyučování s cíli osobnostní a sociální výchovy (typ A) Téma oborové (= téma OSV č. 1) Vzdělávací obor Ročník Časový rozsah Tematický okruh OSV Dodržujeme základní

Více

Autorka: Barbora Nosálová. Metodický list

Autorka: Barbora Nosálová. Metodický list Autorka: Barbora Nosálová Metodický list Obsahový cíl: Dítě umí popsat vlastní věci, dokáže najít věc podle popisu, dokáže popsat věc, i když neví, jak se to řekne česky, zvládne situaci, že si někde něco

Více

Gabriel Laub Hovory s ptákem

Gabriel Laub Hovory s ptákem Gabriel Laub Hovory s ptákem Pokud tomu tedy dobře rozumím, řeč u vás hraje podobnou roli jako u psů moč označujete jí hranice svého revíru (pták) Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Více

Návod pro tvorbu referátu o přečtené knize

Návod pro tvorbu referátu o přečtené knize Návod pro tvorbu referátu o přečtené knize Na co si dát pozor při tvorbě: 1) Svůj referát vypracuj na opravdu přečtenou knihu!!! Nikdy nestahuj z internetu žádné anotace knihy, na internetu můžeš čerpat

Více

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka Výsluňský plátek LISTOPAD Připravily: Anička, Jarka a Katka Z obsahu: Fotbalový turnaj osmiček Zamířeno do: 7.C- rozhovor s Martinem Gebellem I učitelé jsou jen lidé - rozhovor s panem ředitelem Jiřím

Více

Akční skupina pro zdravé stravování

Akční skupina pro zdravé stravování Akční skupina pro zdravé stravování Instrukce Dotazník pro žáky a studenty Návrh možných otázek pro zjištění stavu v oblasti školního stravování ve vaší škole. Použijte ty otázky, které jsou pro vaši situaci

Více

JAOS. povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let)

JAOS. povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let) JAOS povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let) Kapitola I. Jak to začalo a jak to u nás vypadá? Proč zrovna já? Koukej, ať už jsi zpátky v regenerační komoře! řekl nějaký hlas, když

Více

KNIHY MAJÍ ZELENOU. CO SE SKRÝVÁ MEZI KNIHAMI? Aneb Reportáž z našeho knihkupectví

KNIHY MAJÍ ZELENOU. CO SE SKRÝVÁ MEZI KNIHAMI? Aneb Reportáž z našeho knihkupectví KNIHY MAJÍ ZELENOU CO SE SKRÝVÁ MEZI KNIHAMI? Aneb Reportáž z našeho knihkupectví Naše paní učitelka nám v češtině představila soutěž pro základní školy KNIHY MAJÍ ZELENOU, kde máme za úkol vytvořit reportáž

Více

Vysvětlení jednotlivých odkazů v levém sloupci úvodní strany

Vysvětlení jednotlivých odkazů v levém sloupci úvodní strany Vysvětlení jednotlivých odkazů v levém sloupci úvodní strany 1. Notifikace zde je soupis všech důležitých událostí a změn podle typu ikonky poznáš, zda je to suplování, aktualita na webových stránkách

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

meander MEANDER_Maaičin_deníček_BLOK_ indd :42:36

meander MEANDER_Maaičin_deníček_BLOK_ indd :42:36 meander MEANDER_Maaičin_deníček_BLOK_06092016.indd 3 06.09.2016 11:42:36 MEANDER_Maaičin_deníček_BLOK_06092016.indd 4 06.09.2016 11:42:36 MYSLÍŠ, ŽE SI MOJE KAMARÁDKY PŘEDSTAVUJÍ, ŽE SE MNOU MAJÍ SEX?

Více

Obrázek č. 1 Konstantin Jireček, český bulharista. Obrázek č. 2 Ukázka z tvorby Jana Václava (Ivana) Mrkvičky.

Obrázek č. 1 Konstantin Jireček, český bulharista. Obrázek č. 2 Ukázka z tvorby Jana Václava (Ivana) Mrkvičky. Přílohy Obrázek č. 1 Konstantin Jireček, český bulharista. Zdroj: RYCHLÍK, Jan. Dějiny Bulharska. Obrázek č. 2 Ukázka z tvorby Jana Václava (Ivana) Mrkvičky. Zdroj: Иван Мърквичка [online]. Dostupné z

Více

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny.

Všechny fotografie v této diplomové práci byly zveřejněny s laskavým svolením MŠ Raduška Kadaň a MŠ Šafaříkova Louny. VI SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Fotografie Fotografie 1 Třída Motýlci (dostupné z http://raduska.kadan.cz/fotogalerie) Fotografie 2 Pískovnice (vlastní) Fotografie 3 Dílna (vlastní) Fotografie 4 Knihy a

Více

Můj milý deníčku Moje džíny jsou fakt děsný

Můj milý deníčku Moje džíny jsou fakt děsný Můj milý deníčku Moje džíny jsou fakt děsný také v tištěné verzi Objednat můžete na www.fragment.cz Jim Benton Můj milý deníčku Moje džíny jsou fakt děsný e-kniha Copyright Fragment, 2013 Všechna práva

Více

Nemusíte si ho brát, nemusíte si ho kupovat, nebo ho někde shánět. Podobenství už je vaše, patří vám.

Nemusíte si ho brát, nemusíte si ho kupovat, nebo ho někde shánět. Podobenství už je vaše, patří vám. Scénář: Dobrý pastýř Podívejte se, mám tu zlatou krabici tedy je žlutá, ale připomíná zlato. Uvnitř je něco cenného. Možná je tam podobenství. Podobenství jsou totiž ještě cennější než zlato! Krabice je

Více

ChatBot - Povídací robot

ChatBot - Povídací robot Scratch 1 ChatBot - Povídací robot Všechny Kódovací kluby - Code Clubs musí být registrovány. Tím, že zaregistrujete váš klub, můžeme měřit náš dosah, a můžeme tak pokračovat s poskytováním zdrojů pro

Více

www.ujep.cz/ujep/pf/kmat/home/page2/kos.htm

www.ujep.cz/ujep/pf/kmat/home/page2/kos.htm Milý příteli, dostal se Ti do rukou druhý ročník matematického korespondenčního semináře KOS SEVERÁK. Kategorie Student je určena pro studenty všech ročníků středních škol (tedy od 10. roku chození do

Více

Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek

Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek Využil jsem nečekané příležitosti a položil několik otázek jednomu z našich předních závodníků Petru Kláskovi, který je současně členem

Více

U Moniky a Jakuba. Z Literárních novin (12. 7. 2012) Abych nebyl tak sám. Monika mě jednou pozvala. na návštěvu.

U Moniky a Jakuba. Z Literárních novin (12. 7. 2012) Abych nebyl tak sám. Monika mě jednou pozvala. na návštěvu. U Moniky a Jakuba Z Literárních novin (12. 7. 2012) 1. Abych nebyl tak sám Monika mě jednou pozvala na návštěvu. Přišel jsem pěšky a říkal jim, že jsem přijel autem V tom autě jsme ale cestovali teprve

Více

Projektové noviny. Vypravily jsme se s pracovníky Projektových Novin zjistit,co se děje dne 3.3.2005 na projektovém dni ZŠ Masarykova v Kolíně

Projektové noviny. Vypravily jsme se s pracovníky Projektových Novin zjistit,co se děje dne 3.3.2005 na projektovém dni ZŠ Masarykova v Kolíně Projektové noviny Vypravily jsme se s pracovníky Projektových Novin zjistit,co se děje dne 3.3.2005 na projektovém dni ZŠ Masarykova v Kolíně Projektové noviny vám připravily: Jak to všechno začalo? str.

Více

Profesi mám od začátku blízkou černému řemeslu, nejdříve mechanik, strojník a řidič a v současné době už jen řidič, pro někoho dobře placený turista.

Profesi mám od začátku blízkou černému řemeslu, nejdříve mechanik, strojník a řidič a v současné době už jen řidič, pro někoho dobře placený turista. Rozhovor s řidičem, kterému není povolání řidiče lhostejné 1, dotaz: Franto něco o Tvé osobě, odkud jsi, stav -svobodný nebo ženatý, co děti, záliby? odpověď: Bydliště mám ve Šluknově, jsem ženatý, mám

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL VY_32_INOVACE 137 Téma vyučovací jednotky: LITERÁRNÍ VÝCHOVA POHÁDKA KOUZELNÁ KAREL JAROMÍR ERBEN HRNEČKU, VAŘ PŘIPOMEŇME SI: Lidová pohádka = je pohádka, která nemá jasného autora

Více

Podívejte se na Měsíc, vypadá jako písmenko D, zavolal Lukáš.

Podívejte se na Měsíc, vypadá jako písmenko D, zavolal Lukáš. Měsíc Do kluků jídlo doslova padalo. Jednak měli hlad jako vlci, ale také se už nemohli dočkat, až začnou pozorovat. Sotva dojedli poslední sousto, poprosili tatínka, aby jim dalekohled vynesl na zahradu.

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Jak získat reference, které prodávají

Jak získat reference, které prodávají Jak získat reference, které prodávají Dovolte spokojeným zákazníkům, aby Vám přivedli další klienty Publikace je chráněna autorským právem 1 Obsah Jak získat nové doporučení str. 3 Překážky v získávání

Více

Škola: FHJM Datum:

Škola: FHJM Datum: Mapa školy Vyhodnocení projektu Mapa ZŠ 2017/18 Souhrnný přehled - Škola: FHJM Datum: 17. 5. 2018 1. Chodíš do školy rád(a)? Vyber jednu odpověď. A) Do školy chodím hodně rád(a). B) Do školy chodím rád(a)

Více

Hugo a Sally se baví o materialitě

Hugo a Sally se baví o materialitě Hugo a Sally Milí kolegové auditoři, rozhodli jsme se pustit do seriálu. Proč? Protože by nás to mohlo bavit. A snad i vás by to mohlo bavit. Tím spíš, pokud si z něj něco praktického odnesete. O tom bude

Více

1 NA CHALUPU, KAM NECHCI

1 NA CHALUPU, KAM NECHCI 1 NA CHALUPU, KAM NECHCI Za výzo jsem dostal od mámy a Richarda Nintendo. Chtěl jsem ho nechat doma, aby bylo jasný, že si mě za dárek, i když je suprovej, nemůžou koupit. Stejně to vymyslel on, mamka

Více

Vážený respondente, vážená respondentko,

Vážený respondente, vážená respondentko, Vážený respondente, vážená respondentko, jsem studentkou Mendelovy univerzity v Brně a součástí mojí bakalářské práce je průzkumné šetření týkající se kyberšikany na středních školách. Ráda bych Vás požádala

Více

Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně.

Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně. Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně. 18.1 Struktury Co bude k obědu/k večeři? Dejte mi míň masa. Můžu dostat víc knedlíků? Proč nechceš jíst vepřové? Nesmím jíst vepřové, protože jsem muslim. Olga se seznámila

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel.

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel. PROSINEC Neděle Když vám někdo vypravuje o své dovolené, nejhorší je, že se musíte tvářit, jako byste měli radost S NÍM. Nikdo totiž nestojí o to, poslouchat vyprávění o zábavě, kterou sám NEZAŽIL. ZíV

Více

Jaká část těla tě nejvíc vzrušuje?

Jaká část těla tě nejvíc vzrušuje? Pravidla hry 1. Přečti otázku na pravdu nahlas. 2. Když si vybereš pravdu, uveď otevřenou a upřímnou odpověď. 3. Pokud se tě odpovědi ostatních dotýkají emocionálně nebo chceš uvést názor opačného pohlaví,

Více

,,KDO JSME? NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ. JEDNODUŠE:,,NÍZKOPRAHÁČ

,,KDO JSME? NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ. JEDNODUŠE:,,NÍZKOPRAHÁČ ,,KDO JSME? NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ. JEDNODUŠE:,,NÍZKOPRAHÁČ ,,A CO ZDE POSKYTUJETE?,,SOCIÁLNÍ SLUŽBU ,,Hm A CO JE VLASTNĚ TA SOCIÁLNÍ SLUŽBA? Sociální služba je vlastně pomoc lidem. Na

Více

PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY

PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY Identification Label PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY 4. ročník Česká školní inspekce Oddělení mezinárodních šetření Fráni Šrámka 37, 150 21 Praha 5 IEA, 2015 Pokyny V tomto dotazníku najdeš

Více

Petra Soukupová. K moři

Petra Soukupová. K moři Petra Soukupová K moři Brno 2011 Petra Soukupová, 2007 Host vydavatelství, s. r. o., 2007, 2011 (elektronické vydání) ISBN 978 80 7294 420 0 Rodičům PETROVY DVĚ ŽENY 1/ Petr a Magda se potkávají Magda

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

důvěru plnou Začněte Stavební kámen 1 S očekáváními zacházet ofenzivně Mám k vám

důvěru plnou Začněte Stavební kámen 1 S očekáváními zacházet ofenzivně Mám k vám Stavební kámen 1 S očekáváními zacházet ofenzivně Začněte Mám k vám plnou důvěru Tím nejjistějším na výměně vedení jsou očekávání. Výměny vedení jak se zdá mají téměř magickou přitažlivost a všem přáním

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

Ave dnes. 60. číslo 10. listopadu Napsal: ArchimondS

Ave dnes. 60. číslo 10. listopadu Napsal: ArchimondS Ave dnes 60. číslo 10. listopadu Napsal: ArchimondS Obsah Úvod... 3 Žebříčky... 3 Země:... 3 Aliance:... 3 V AveCesar:... 3 Rozhovory... 3 Návrhy na témata... 6 Sháníme nové reportéry... 6 Vtipy... 6 Úvod

Více