Ing. Libor Picka, starosta města Bělá nad Radbuzou Ing. Miroslav Rauch, starosta města Hostouň

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ing. Libor Picka, starosta města Bělá nad Radbuzou Ing. Miroslav Rauch, starosta města Hostouň"

Transkript

1 OBČASNÍK VYDÁVANÝ MĚSTSKÝM ZASTUPITELSTVEM 1/2009 Město Bělá nad Radbuzou a město Hostouň ve spolupráci s U.S. Army, 2. Kavalerie Stryker, Grafenwoehr Vás srdečně zvou na VZPOMÍNKOVOU SLAVNOST U PŘÍLEŽITOSTI OSLAV KONCE 2. SVĚTOVÉ VÁLKY A OSVOBOZENÍ NAŠEHO KRAJE AMERICKOU ARMÁDOU v pátek 1. května 2009 Chceme připomenout Operaci Kovboj, která pomohla v roce 1945 zachránit z rukou Wehrmachtu především sto padesát zde internovaných válečných zajatců a navíc se stala záchranou i pro několik stovek koní, které Němci shromáždili z celé Evropy. Naším záměrem je akci zopakovat vytvořit konvoj, který by absolvoval cestu z Hostouně přes Růžov do Bělé nad Radbuzou s krátkou pietní zastávkou v těchto třech místech. Konvoje se zúčastní příslušníci americké armády, následníci Pattonových duchů, dále veteráni americké a české armády, členové Military Car Clubu Plzeň s dobovou vojenskou technikou, a rovněž jezdci na koních. Program slavnosti: 10:00 Hostouň přivítání hostů u statku, odhalení informační tabule, položení kytic 10:30 seřazení konvoje, přejezd na Růžov 11:30 Růžov krátká zastávka, položení kytic 12:00 přejezd do Bělé nad Radbuzou 12:30 Bělá nad Radbuzou slavnostní akt u Památníku padlým, položení věnců country hudba a občerstvení ve stanu za úřadem Program v Hostouni: Čtvrtek výstava bojových vozidel před Městským úřadem Pátek sraz na Perláku koňáci a kolona vojenské techniky 9.30 společný odjezd na náměstí přivítání hostů u statku, odhalení informační tabule a položení kytic dechová hudba Dupalka v kulturním domě promítání dokumentu Operace Kovboj v kulturním domě country kapela Orient Express v kulturním domě Po celý den výstava dobových materiálů v kulturním domě a tamtéž již od 8.00 hodin otevřeno občerstvení pivo, limo, utopenci a další česká klasika od hostouňských hasičů Ing. Libor Picka, starosta města Bělá nad Radbuzou Ing. Miroslav Rauch, starosta města Hostouň

2 Informace z městského úřadu POPLATKY ZA ODPAD Poplatek platí podle vyhlášky města Hostouň č. 1/2006 fyzická osoba, která má v obvodu města Hostouň trvalý pobyt, nebo která má v obvodu města Hostouň ve vlastnictví stavbu určenou nebo sloužící k individuální rekreaci, ve které není hlášena k trvalému pobytu žádná fyzická osoba. Poplatník je povinen podle této vyhlášky ohlásit na MÚ vznik a zánik poplatkové povinnosti, např. v důsledku změny trvalého bydliště v obci, a to nejpozději do 30 dnů, kdy tato změna nastala. Také majitelé rekreačních objektů jsou povinni ohlásit vznik nebo zánik poplatkové povinnosti nejpozději do 30 dnů ode dne, kdy došlo ke vzniku nebo zániku poplatkové povinnosti (pokud objekt koupili nebo prodali). Na MěÚ je nutno ohlásit příjmení, jméno a datum narození poplatníka a evidenční nebo popisné číslo stavby, sloužící k individuální rekreaci (není-li stavba označena popisným nebo evidenčním číslem, uvede se parcelní číslo pozemku, na kterém je umístěna). Poplatek činí 450 Kč za kalendářní rok, termín pro zaplacení je do 31.srpna Více informací získáte v pokladně městského úřadu. POPLATKY ZE PSŮ Poplatek platí podle Vyhlášky města Hostouň č. 2/2004 každý majitel psa, který má trvalý pobyt nebo sídlo v územním obvodu Města Hostouň. Poplatku podléhají psi starší tří měsíců. Majitel psa je povinen ohlásit na městském úřadě (v pokladně) do 15 dnů dovršení stáří psa tří měsíců, nebo započetí držení psa staršího. Rovněž neprodleně ohlaste, pokud už psa nemáte. Poplatek Hostouň rod. dům 100,- Kč Hostouň bytovka 400,- Kč Ostatní obce 100,- Kč Více informací získáte v pokladně městského úřadu. PLATBY MÍSTNÍCH POPLATKŮ Bezhotovostní platby převodem na účet. Bankovní spojení: Číslo účtu: , kód banky: 0800 variabilní symbol poplatek za odpad variabilní symbol poplatek za psy variabilní symbol poplatek za pronájem pozemků Pokud poplatky nebudou uhrazeny v termínu, daném vyhláškou, budou navýšeny o sankční poplatek 50% a budou vymáhány exekučně. Na tyto poplatky Městský úřad nerozesílá složenky!

3 ODPADY Vývoz popelnic Hostouň I. 13.4, 27.4., 11.5., 25.5., 8.6., Hostouň II , 28.4., 12.5., 26.5., 9.6., Sběrný dvůr v Bělé nad Radbuzou možno využít za poplatek : Provozní doba: pondělí, čtvrtek 13:00-17:00 sobota 8:00-12:00 Co patří do sběrného dvora? Pneumatiky, lednice, nebezpečný odpad (chemické látky, rozpouštědla, barvy, laky, lepidla, těsnicí materiály), papír, textil, sklo, plasty, sorpční materiály, obaly znečištěné škodlivinami, asfalt, dehty, odpadní oleje, baterie, zářivky, výbojky, elektrospotřebiče, elektrotechnický odpad, velkoobjemový odpad (koberce, nábytek), stavební suť, dřevo apod. Při odevzdávání odpadů do sběrného dvora je nutno se řídit pokyny obsluhujícího a podle jeho určení dávat odpad do jednotlivých kontejnerů. Kolik odpadové hospodářství stálo v roce 2008? Příjmy: od občanů: od podnikatelů: ,- Kč ,- Kč Výdaje: sběr, odvoz a uložení odpadu: ,- Kč Příjmy celkem: Výdaje celkem : ,- Kč ,- Kč Město doplatilo z rozpočtu ,- Kč, což představuje 35% celkových výdajů za sběr, odvoz a uložení odpadu. Z těchto čísel vyplývá, že poplatek za odpad na osobu a kalendářní rok by měl činit 714,- Kč a ne současných 450,- Kč!

4 CZECH POINT Co je Czech POINT? Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, který by měl zredukovat přílišnou byrokracii ve vztahu občan veřejná správa. V současnosti musí občan navštívit několik úřadů k vyřízení jednoho problému. Czech POINT bude sloužit jako asistované místo výkonu veřejné správy, umožňující komunikaci se státem prostřednictvím jednoho místa tak, aby obíhala data ne občan. Cílem projektu Czech POINT je vytvořit garantovanou službu pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho universálního místa, kde bude možné získat a ověřit data z veřejných i neveřejných informačních systémů, úředně ověřit dokumenty a listiny, převést písemné dokumenty do elektronické podoby a naopak, získat informace o průběhu správních řízení ve vztahu k občanovi a podat podání pro zahájení řízení správních orgánů. Jde tedy o maximální využití údajů ve vlastnictví státu tak, aby byly minimalizovány požadavky na občany. Projekt Czech POINT přináší značné ulehčení komunikace se státem. V některých situacích bude stačit dojít pouze na jeden úřad. V konečné fázi projektu by občan mohl své záležitosti vyřizovat i z domova prostřednictvím internetu. Od byla zřízena pobočka Czech POINTu na Městském úřadu v Hostouni. Co poskytuje Czech POINT Výpis z Katastru nemovitostí Výpis z Obchodního rejstříku Výpis z Živnostenského rejstříku Výpis z Rejstříku trestů Výpis z bodového hodnocení řidiče Co potřebujete mít s sebou při podání žádosti o výpis: - Katastr nemovitostí: číslo listu vlastnictví nebo alespoň číslo parcely - Živnostenský rejstřík: IČO - Obchodní rejstřík: IČO - Rejstřík trestů: občanský průkaz - Výpis bodového stavu z registru řidičů: občanský průkaz a řidičský průkaz Ceny za výpisy Katastr nemovitostí, Živnostenský r., Obchodní r.: za první stranu 100,-- Kč, za každou další stranu 50,- Kč. Centrální registr řidičů: za první stranu 100,- Kč, za každou další stranu 50,- Kč. Rejstřík trestů 50,- Kč. Úřední hodiny Pondělí: 8: :00 Úterý: 8: Středa: 8: Pátek: 8:

5 Kam za kulturou Pozvánka na Den dětí s Mudráčkem Ve čtvrtek 7.5. připravilo Město Hostouň, RTC PRODUCTION, TJ Hostouň a SDH Hostouň pro všechny děti a jejich rodiče zábavné odpoledne HRAJEME SI S MUDRÁČKEM. Od hodin na fotbalovém hřišti čekají na děti dvě hodiny her, soutěží a tance a nakonec i sladká odměna. Pro rodiče je připraveno občerstvení. Zveme: od hodin Tradiční posezení seniorů v Jídelně u Brabců od hodin Country show ve Svržně 1.6. od hodin Den dětí na farmě ve Svržně od hodin Broučkiáda od hodin Piráti ze Štítar Tříkrálová sbírka Hlavním posláním Tříkrálové sbírky je upozornit na potřebné lidi kolem nás a pomoci jim. Kromě toho chce umožnit všem lidem dobré vůle, aby zakusili radost a uspokojení z toho, že obdarovali jiného člověka. Letošní Tříkrálová sbírka v Hostouni začala v sobotu 3. ledna požehnáním biskupa Mons. Františka Radkovského a představitelů města. Výnos této akce se díky štědrosti a důvěře dárců dostal na částku ,-Kč. Z toho 3.718,- Kč bylo odesláno na účet školy pro potřeby školní družiny. Velké poděkování patří všem organizátorům paní Milové, Duškové a Pichové, panu Jiřímu Benešovi. Díky si zaslouží i všichni králové Šárka Turnerová, Dominika Strnadová, František Pivovarník, Jiří Beneš, Zuzana, Klára, Nikola Nozarovi, Karel Hladík, Blanka Hladíková, Saša Zaruckij, Sabina Králová, Petra Turnerová, Lucie Šinálová a Milan Horváth. PODĚKOVÁNÍ Dne 31. ledna 2009 pořádali maminky ze Spolku rodičů a Sbor dobrovolných hasičů v Hostouni maškarní bál pro děti v odpoledních hodinách a pro dospělé maškarní a pyžamový bál večer. Rádi bychom jim touto cestou poděkovali nejen za opravdu skvěle připravenou akci, která měla v Hostouni i v blízkém okolí velký ohlas, ale také za sponzorský dar z výtěžku obou akcí věnovaný MŠ Hostouň. Na vybavení školní zahrady - bazénu daroval Spolek rodičů 5 500,- Kč a SDH 5 000,- Kč.

6 Stalo: Knihovna v Hostouni slavila poprvé Andersena K akci Noc s Andersenem, která se každoročně slaví v knihovnách v zemích Evropy, se v pátek poprvé připojila i Městská knihovna v Hostouni. Pro dvaadvacet dětí, které se na první Noc, či spíše odpoledne přihlásily, připravily maminky ze Spolku rodičů v Hostouni spolu s knihovnicí Annou Matějkovou povídání Skřítka Knihovníčka o putování za pohádkou, hry, pohádkové kvízy a soutěže a hlavně dva vzácné hosty pana Václava Bártu st. - autora pohádkových knížek a zejména písniček z pohádek jako je např. Princezna ze mlejna a Radka Krýsla - čerta z Troškovy pohádky Z pekla štěstí. A tak společné čtení z knihy o Zpěvavém království, kterou napsal pan Bárta, vystřídalo společné zpívání písniček z pohádek a večerníčků v doprovodu kytary a dětských hudebních nástrojů. A protože v nejlepším se má končit, aby se mohlo těšit na příště, pohádkové odpoledne v Hostouni ukončila pohádka O Červené Karkulce v podání maminek z pořádajícího Spolku rodičů. Na památku si každý z malých účastníků odnesl mimo hezkých zážitků a vzpomínek i pamětní list s logem Noci s Andersenem. Otvírací doba v knihovně: Pondělí: hodin Středa : hodin VOLBY DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU 2009 Vážení občané, ve dnech a se v České republice podruhé uskuteční volby do Evropského parlamentu. Hlasování bude probíhat v pátek od 14:00 do 22:00 hod a v sobotu od 8:00 do 14:00 hod. Hlasovací lístky obdrží voliči do schránek nejpozději tři dny přede dnem voleb. Občasník HOSTOUŇSKO, povoleno Ministerstvem kultury České republiky pod č.j. MK ČR E 11535, vydává Městský úřad Hostouň, Dobrohostova 110, Hostouň, IČ

Co je Czech POINT? Co to znamená pro občana?

Co je Czech POINT? Co to znamená pro občana? Co je Czech POINT? Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, jehož cílem je zredukovat přílišnou byrokracii ve vztahu občan veřejná správa. V současnosti musí občan

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE MAČKOV O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH č. 1/2007

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE MAČKOV O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH č. 1/2007 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE MAČKOV O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH č. 1/2007 Zastupitelstvo Obce Mačkov vydává podle ustanovení 14, odst. 2), zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů,

Více

ověřený výpis z Katastru nemovitostí parcelní číslo 100,- Kč za první stránku, 50,- Kč za každou další stránku

ověřený výpis z Katastru nemovitostí parcelní číslo 100,- Kč za první stránku, 50,- Kč za každou další stránku Co je Czech POINT? Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, jehož cílem je zredukovat přílišnou byrokracii ve vztahu občan - veřejná správa. V současnosti musí

Více

Obecně závazná vyhláška Obce Bukovno č. 2/2006. o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška Obce Bukovno č. 2/2006. o místních poplatcích OBEC BUKOVNO, okres Mladá Boleslav Obecně závazná vyhláška Obce Bukovno č. 2/2006 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce BUKOVNO schválilo a vydává dne 6.12.2006 v souladu s ust. 10 písm. d), 35 a 84

Více

Město Bělá pod Bezdězem

Město Bělá pod Bezdězem Město Bělá pod Bezdězem Obecně závazná vyhláška č. 2/2011, o poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Bělá pod

Více

OBEC ZLATÁ OLEŠNICE. Obecně závazná vyhláška obce Zlatá Olešnice č. 3/2012,

OBEC ZLATÁ OLEŠNICE. Obecně závazná vyhláška obce Zlatá Olešnice č. 3/2012, OBEC ZLATÁ OLEŠNICE Obecně závazná vyhláška obce Zlatá Olešnice č. 3/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů vznikajících

Více

Stránka 1 z 9. ORJ Odbor kancelář tajemníka. ORG výpis z katastru nemovitostí

Stránka 1 z 9. ORJ Odbor kancelář tajemníka. ORG výpis z katastru nemovitostí Stránka 1 z 9 ORJ 0001 - Odbor kancelář tajemníka ORG 0000000115 - výpis z katastru nemovitostí ---- 1361 Správní poplatky 20 000,00 ---- Nezadaná hodnota ODPA 20 000,00 CELKEM ZA ORG 0000000115 - výpis

Více

OBEC HOŠTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HOŠTICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HOŠTICE č. 1/2017

OBEC HOŠTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HOŠTICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HOŠTICE č. 1/2017 OBEC HOŠTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HOŠTICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HOŠTICE č. 1/2017 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Hoštice se na svém zasedání dne 29.12. 2017, usnesením č.8, usneslo vydat

Více

N Á V R H Obecně závazná vyhláška obce Vavřinec č. 1/2018,

N Á V R H Obecně závazná vyhláška obce Vavřinec č. 1/2018, OBEC VAVŘINEC N Á V R H Obecně závazná vyhláška obce Vavřinec č. 1/2018, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

Čl. 1 Základní ustanovení. Čl. 2 Předmět poplatku. Čl. 3 Poplatník

Čl. 1 Základní ustanovení. Čl. 2 Předmět poplatku. Čl. 3 Poplatník Úplné znění obecně závazné vyhlášky obce Mokrá-Horákov č. 2/2007, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů na území obce

Více

POZVÁNKA NA VZPOMÍNKOVOU AKCI 65. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ OBCE TRNÁVKA

POZVÁNKA NA VZPOMÍNKOVOU AKCI 65. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ OBCE TRNÁVKA Trnavský občasník Duben 2010 V dnešním čísle najdete: 65. let osvobozeni obce Konání voleb do parlamentu Jednání zastupitelstva obce Slet čarodějnic Humanitární sbírka Velkoobjemový odpad Zápis dětí do

Více

Vážení a milí spoluobčané,

Vážení a milí spoluobčané, Vážení a milí spoluobčané, právě se vám dostává do rukou další číslo našeho občasníku, ve kterém bychom vás chtěli seznámit s přípravou projektových prací na stavbu Revitalizace sídliště Lučina v Chodové

Více

O B E C C H A L O U P K Y

O B E C C H A L O U P K Y O B E C C H A L O U P K Y Obecně závazná vyhláška č. 2/2018 ze dne 27.12.2018, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Více

Kategorie osobních údajů. Příjemce osobních údajů nebo kategorie příjemců. Doba uchování osobních údajů

Kategorie osobních údajů. Příjemce osobních údajů nebo kategorie příjemců. Doba uchování osobních údajů Mzdová a personální agenda odměny zastupitelů, odměny volebních komisí BOZP Vyplácení cestovních náhrad, evidence cestovních dokladů Evidence obyvatel včetně přihlašovacích lístků Účel zpracování Vedení

Více

Článek I. Základní ustanovení

Článek I. Základní ustanovení Město Mirošov Obecně závazná vyhláška č. 3/2008 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Mirošov se

Více

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava.

DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. BŘEZEN 2014 (vyšlo 31 3. 2014) DŘETOVICKÝ M ĚSÍČNÍK Obec Dřetovice, evid.č. MK ČR E 10584, neprodejný výtisk Stručné info. Jarní ples 21.3.2014. Akce Rodinného centra. Maškarní bál. Májová zábava. Placená

Více

Obecně závazná vyhláška obce Vavřinec č. 2/2017,

Obecně závazná vyhláška obce Vavřinec č. 2/2017, OBEC VAVŘINEC Obecně závazná vyhláška obce Vavřinec č. 2/2017, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce

Více

Obecně závazná vyhláška města Sedlice č. 1 / 2012 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška města Sedlice č. 1 / 2012 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška města Sedlice č. 1 / 2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Sedlice se na svém zasedání dne 21. listopadu 2012, usnesením číslo 179/2012, usneslo vydat na základě 14, odst.

Více

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Mzdová a personální agenda odměny zastupitelů, odměny volebních komisí BOZP Vyplácení cestovních náhrad, evidence cestovních dokladů Evidence obyvatel včetně přihlašovacích lístků Účel zpracování Vedení

Více

Obecně závazná vyhláška obce Ovčáry

Obecně závazná vyhláška obce Ovčáry OBEC OVČÁRY, okres Mělník Obecně závazná vyhláška obce Ovčáry č. 1/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Ovčáry schválilo a vydává dne 16.6.2010 v souladu s ust. 10 písm. d), 35 a 84 odst. 2)

Více

Obecně závazná vyhláška obce Okrouhlá č. 2 /2012

Obecně závazná vyhláška obce Okrouhlá č. 2 /2012 Obecně závazná vyhláška obce Okrouhlá č. 2 /2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Okrouhlá se

Více

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů

Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Mzdová a personální agenda odměny zastupitelů, odměny volebních komisí BOZP Vyplácení cestovních náhrad, evidence cestovních dokladů Evidence obyvatel včetně přihlašovacích lístků Účel zpracování Vedení

Více

OBEC Kněžnice. Obecně závazná vyhláška obce Kněžnice č. 1/2016,

OBEC Kněžnice. Obecně závazná vyhláška obce Kněžnice č. 1/2016, OBEC Kněžnice Obecně závazná vyhláška obce Kněžnice č. 1/2016, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce

Více

Dobrá Voda Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ČI. 1 Úvodní ustanovení. ČI. 2 Poplatník a předmět poplatku

Dobrá Voda Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ČI. 1 Úvodní ustanovení. ČI. 2 Poplatník a předmět poplatku Obec Dobrá Voda Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Dobrá Voda se na svém zasedání dne 10. 12. 2010 usnesením č. 12/2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

OBEC HRUBÁ VRBKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC HRUBÁ VRBKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC HRUBÁ VRBKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hrubá Vrbka se na svém zasedání dne 26.01.2012 usnesením č. usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Pracoviště Czech POINT - ověřené výpisy z centrálních registrů

Pracoviště Czech POINT - ověřené výpisy z centrálních registrů Pracoviště Czech POINT - ověřené výpisy z centrálních registrů 03. Pojmenování (název) životní situace Pracoviště Czech POINT - ověřené výpisy z centrálních registrů 04. Základní informace k životní situaci

Více

OBEC PĚČNOV. Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích

OBEC PĚČNOV. Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích OBEC PĚČNOV Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Pěčnov na svém zasedání dne 19. listopadu 2010 usnesením č. 22 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBEC LHOTY U POTŠTEJNA

OBEC LHOTY U POTŠTEJNA OBEC LHOTY U POTŠTEJNA Obecně závazná vyhláška č. 2 / 2007 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Lhoty u Potštejna se usneslo dne 31. 8. 2007 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2015

Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 OBEC Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16 Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

OBEC PROBULOV. Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl 1 Úvodní ustanovení

OBEC PROBULOV. Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl 1 Úvodní ustanovení OBEC PROBULOV str. 1 : Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích. Zastupitelstvo obce Probulov se na svém zasedání dne 9.12.2010 usnesením č. 29/10 usneslo vydat v souladu s ustanovením

Více

Čl. 3 Ohlašovací povinnost Čl. 4 Sazba poplatku

Čl. 3 Ohlašovací povinnost Čl. 4 Sazba poplatku OBEC PERTOLTICE Obecně závazná vyhláška č. 2/2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Pertoltice

Více

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU DRAHELČICE

INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU DRAHELČICE INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU DRAHELČICE Placení poplatku za tuhý komunální odpad a platba za psy v roce 2019 Místní poplatek za tuhý komunální odpad byl zastupitelstvem obce dne 7.12.2018 zvýšen pro rok 2019

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.01/2012,

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.01/2012, OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č.01/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Dubno se na svém zasedání

Více

OBEC JEŘMANICE Obecně závazná vyhláška obce Jeřmanice č. 1/2011

OBEC JEŘMANICE Obecně závazná vyhláška obce Jeřmanice č. 1/2011 OBEC JEŘMANICE Obecně závazná vyhláška obce Jeřmanice č. 1/2011 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

Obecně závazná vyhláška obce Březejc č.l/2010 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Březejc č.l/2010 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Březejc č.l/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Březejc se na svém zasedání dne 25.11.2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Obecně závazná vyhláška Obce Starkoč č. 4/2003 O místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška Obce Starkoč č. 4/2003 O místních poplatcích Obecně závazná vyhláška Obce Starkoč č. 4/2003 O místních poplatcích Zastupitelstvo obce Starkoč se usneslo dne.. dle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE LIBÁ č. 2/2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obec Libá se na svém

Více

OBEC DEŠNÁ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích

OBEC DEŠNÁ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích OBEC DEŠNÁ Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Dešná se na svém zasedání dne 10.12.2012 usnesením Č. 7/2012 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č. 565/1990

Více

OBEC Hřebečníky Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNí USTANOVENí

OBEC Hřebečníky Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNí USTANOVENí OBEC Hřebečníky Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Hřebečníky se na svém zasedání dne 14.12.2010 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona Č. 565/1990 Sb., o

Více

(2) Řízení o poplatcích vykonává obecní úřad. 1. Čl. 2 Poplatník

(2) Řízení o poplatcích vykonává obecní úřad. 1. Čl. 2 Poplatník OBEC Křtěnov Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Křtěnov se na

Více

Obec Vranov. Obecně závazná vyhláška č. 2/2006, o místních poplatcích

Obec Vranov. Obecně závazná vyhláška č. 2/2006, o místních poplatcích Obec Vranov Obecně závazná vyhláška č. 2/2006, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Vranov se na svém zasedání dne 22.11.2006 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Mzdová a personální agenda vč. odměny zastupitelů, odměny volebních komisí. Zaměstnanci obce, zastupitelé, dohodáři, členové volebních komisí

Mzdová a personální agenda vč. odměny zastupitelů, odměny volebních komisí. Zaměstnanci obce, zastupitelé, dohodáři, členové volebních komisí Mzdová a personální agenda vč. odměny zastupitelů, odměny volebních komisí BOZP Cestovní doklady Evidence obyvatel Účel zpracování Vedení mzdové a personální agendy Bezpečnost na pracovišti Vedení cestovních

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC PÍSEČNÁ Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Písečná se na

Více

M Ě S T O P Ř Í B R A M

M Ě S T O P Ř Í B R A M M Ě S T O P Ř Í B R A M Obecně závazná vyhláška č. 3/2013 ze dne 9. prosince 2013, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Více

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á

O B E C N Ě Z Á V A Z N Á OBEC NASAVRKY O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 2/2005 o místních poplatcích Zastupitelstvo Obce Nasavrky schválilo dne 30.11. 2005 podle ustanovení 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. i) zákona

Více

Obec SEMČICE, okres Mladá Boleslav. Obecně závazná vyhláška obce Semčice č. 2/2005

Obec SEMČICE, okres Mladá Boleslav. Obecně závazná vyhláška obce Semčice č. 2/2005 Obec SEMČICE, okres Mladá Boleslav Obecně závazná vyhláška obce Semčice č. 2/2005 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Semčice schválilo a vydává dne 7. 12. 2005 v souladu s ust. 10 písm. d), 35 a

Více

OBEC Jahodov Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Jahodov Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích. ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Jahodov Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o místních poplatcích. Zastupitelstvo obce Jahodov se na svém zasedání dne 14.12.2010. usnesením č.1 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Měňany č. 1/2014 ze dne 2.12.2013 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Měňany vydalo dne 2.12.2013 podle ustanovení 14 odst. 2 zákona č.565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

OBEC STUDENEC ZASTUPITELSTVO OBCE STUDENEC

OBEC STUDENEC ZASTUPITELSTVO OBCE STUDENEC OBEC STUDENEC ZASTUPITELSTVO OBCE STUDENEC Obecně závazná vyhláška č. 1/2016, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

Město Jirkov OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č.1-11 Č. 1-11

Město Jirkov OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č.1-11 Č. 1-11 Č.1-11 Město Jirkov OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 1-11 Obecně závazná vyhláška města Jirkova o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních

Více

ČI. 1 Úvodní ustanovení

ČI. 1 Úvodní ustanovení OBEC Řepov Obecně závazná vyhláška č. 2/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Řepov se na svém zasedání dne 5. prosince 2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních

Více

Obec ZBOROVICE. Obecně závazná vyhláška č. 01/2012 o místních poplatcích. ČÁST I. Základní ustanovení. Čl. 1 Úvodní ustanovení

Obec ZBOROVICE. Obecně závazná vyhláška č. 01/2012 o místních poplatcích. ČÁST I. Základní ustanovení. Čl. 1 Úvodní ustanovení Obec ZBOROVICE Obecně závazná vyhláška č. 01/2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Zborovice se na svém zasedání dne 13.12.2012 usnesením č. 10.27 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

OBEC SEZEMICE, okres Mladá Boleslav

OBEC SEZEMICE, okres Mladá Boleslav OBEC SEZEMICE, okres Mladá Boleslav Obecně závazná vyhláška obce SEZEMICE č. 2/2005 o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a o poplatku za komunální

Více

Město Bělá pod Bezdězem

Město Bělá pod Bezdězem Město Bělá pod Bezdězem Obecně závazná vyhláška města Bělá pod Bezdězem č. 4/2005 ze dne 14. 12. 2005 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Bělá pod Bezdězem schválilo a vydává dne 14. 12. 2005, č.

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná JUBILANTI ŘÍJEN 2016 Ludmila Záhořáková, 92 let Anežka Vyoralová, 80 let Terezie Hlaváčová, 75 let Hodně zdraví, štěstí a spokojenosti přeje Obec Hvozdná. ZŠ

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZASTUPITELSTVO MĚSTA M Ě S T O T R U T N O V ZASTUPITELSTVO MĚSTA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2012 O MÍSTNÍM POPLATKU ZA PROVOZ SYSTÉMU SHROMAŽĎOVÁNÍ, SBĚRU, PŘEPRAVY, TŘÍDĚNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ KOMUNÁLNÍCH ODPADŮ

Více

(2) Řízení o poplatcích vykonává obecní úřad. 1. Čl. 2 Poplatník

(2) Řízení o poplatcích vykonává obecní úřad. 1. Čl. 2 Poplatník OBEC KOSOŘICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Kosořice se

Více

Czech POINT. RT=Výpis z rejstříku trestů. KN= Výpis z katastru nemovitostí

Czech POINT. RT=Výpis z rejstříku trestů. KN= Výpis z katastru nemovitostí Czech POINT Projekt Czech POINT (Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál) byl vytvořen pro zjednodušení komunikace občana s úřady. Nyní lze na jednom místě získat ověřené výstupy z informačních

Více

o místním poplatku za provoz systému shromažďován í, sběru, přepravy, Čl. 1 Čl. 2 Poplatník

o místním poplatku za provoz systému shromažďován í, sběru, přepravy, Čl. 1 Čl. 2 Poplatník MĚSTO NÁM ĚŠŤ NAD OSLAVOU Obecn ě závazn á vyhláška č. 1/2016 o místním poplatku za provoz systému shromažďován í, sběru, přepravy, tříděn í, využíván í a odstraňován í komunálních odpad ů Zastupitelstvo

Více

Obec Olšovice. Obecně závazná vyhláška č. 1/2013

Obec Olšovice. Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 Obec Olšovice Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 O místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Olšovice se

Více

Článek 1 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Článek 2 POPLATNÍK

Článek 1 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Článek 2 POPLATNÍK MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Obecně závazná vyhláška č. 1/2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. Zastupitelstvo města Česká

Více

ČÁST I. OBECNÁ ČÁST. Článek 1 Základní ustanovení

ČÁST I. OBECNÁ ČÁST. Článek 1 Základní ustanovení OBEC PAMĚTICE OBECNÍ VYHLÁŠKA č. 1/2001 o systému shromažďování,sběru,přepravy,třídění,využívání a odstraňování komunálních odpadů,včetně systému nakládání se stavebním odpadem Zastupitelstvo Obce Pamětice

Více

O B E C C H A L O U P K Y

O B E C C H A L O U P K Y O B E C C H A L O U P K Y Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 ze dne 28.12.2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Více

ČÁST 1 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

ČÁST 1 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Městyse Moravská Nová Ves č. 3/2014 o místních poplatcích Zastupitelstvo Městyse Moravská Nová Ves se na svém zasedání dne 27.6.2014 usnesením č. 11/26/2014 usneslo vydat na základě

Více

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy

Informační občasník OÚ Staré Heřminovy Informační občasník OÚ Staré Heřminovy 26.11.2018 2/2018 Seznámení s výsledky voleb do ZO Staré Heřminovy ve dnech 5. - 6. 10. 2018 Počet volebních okrsků 1 Počet okrskových volebních komisí, které předaly

Více

OZV o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

OZV o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Město Frenštát pod Radhoštěm Identifikace dokumentu OZV-2018-02 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Stav dokumentu

Více

Jmenné, identifikační, podpisy

Jmenné, identifikační, podpisy Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Mzdová a personální agenda odměny zastupitelů, odměny BOZP a školení Cestovní příkazy Evidence obyvatel volebních komisí Účel zpracování

Více

Obecně závazná vyhláška obce Číhaň č. 1/2012,

Obecně závazná vyhláška obce Číhaň č. 1/2012, Obecně závazná vyhláška obce Číhaň č. 1/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Číhaň se na svém

Více

OBEC VOJKOVICE. Obecně závazná vyhláška obce Vojkovice č. 2/2015,

OBEC VOJKOVICE. Obecně závazná vyhláška obce Vojkovice č. 2/2015, OBEC VOJKOVICE Obecně závazná vyhláška obce Vojkovice č. 2/2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2015

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2015 MĚSTO NOVÉ MĚSTO POD SMRKEM OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na

Více

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy:

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy: Zpravodaj obce MIKOLAJICE Březen 2015 Váţení a milí občané, v tomto vydání obecního zpravodaje Vám opět přinášíme důležité informace o dění v obci Mikolajice. Také se v několika řádcích ohlédneme za již

Více

INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU:

INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU: OKENSKÝ ZPRAVODAJ leden 2011 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU: Poslední veřejné zasedání zastupitelstva obce se konaloo 21.12.2010. Na zasedání zastupitelstvo schválilo mimo jiné, prodeje pozemků v majetku obce.

Více

Co je Czech Point? Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, zredukovat přílišnou byrokracii ve vztahu

Co je Czech Point? Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, zredukovat přílišnou byrokracii ve vztahu Czech Point Co je Czech Point? Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, který by měl zredukovat přílišnou byrokracii ve vztahu občan veřejná správa. Czech POINT bude

Více

Ročník 2017 Částka 2 Vyhlášena 11. prosince OBSAH:

Ročník 2017 Částka 2 Vyhlášena 11. prosince OBSAH: Ročník 2017 Částka 2 Vyhlášena 11. prosince 2017. OBSAH: 1. Obecně závazná vyhláška o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů na území obce

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Obecně závazná vyhláška č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 9/2012

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 9/2012 Město Třebíč OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 9/2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Třebíč se na

Více

OBEC MALÁ MORÁVKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC MALÁ MORÁVKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC MALÁ MORÁVKA Obecně závazná vyhláška č. 1/2019, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Malá Morávka se na svém zasedání dne 26.6.2019 usnesením č. 3/2019, č.j.: 35/2019 usneslo vydat na základě

Více

Pracoviště Czech POINT - ověřené výstupy z informačního systému veřejné správy

Pracoviště Czech POINT - ověřené výstupy z informačního systému veřejné správy Pracoviště Czech POINT - ověřené výstupy z informačního systému veřejné správy 03. Pojmenování (název) životní situace Pracoviště Czech POINT - ověřené výstupy z informačního systému veřejné správy 04.

Více

MĚSTA TIŠNOVA č. 9/2017,

MĚSTA TIŠNOVA č. 9/2017, OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA TIŠNOVA č. 9/2017, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Tišnova se

Více

OBEC OSTROV Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 o místních poplatcích

OBEC OSTROV Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 o místních poplatcích OBEC OSTROV Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce OSTROV se na svém zasedání dne 27. listopadu 2014, usnesením č.7/2014, bod č.9 usneslo vydat podle 14 odst. 2 zák.

Více

M ě s t o S t a r ý P l z e n e c

M ě s t o S t a r ý P l z e n e c M ě s t o S t a r ý P l z e n e c V y h l á š k a č. 4/2017 Zastupitelstvo města Starého Plzence se na svém zasedání dne 11.12.2017 usnesením č. 20.11/2017 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2015,

MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2015, OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA TIŠNOVA č. 3/2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Tišnova se

Více

MĚSTO CHRAST. Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 3/2011. o místním poplatku ze psů a poplatku ze vstupného NOVELY NORMY

MĚSTO CHRAST. Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 3/2011. o místním poplatku ze psů a poplatku ze vstupného NOVELY NORMY MĚSTO CHRAST Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 3/2011 o místním poplatku ze psů a poplatku ze vstupného Platí od: 25. 3.2011 Účinná od: 9.4.2011 Platí do: Vyvěšeno dne: 25.3.2011 Sejmuto dne: 11.4.2011

Více

MĚSTO CHRAST. Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 2/2013

MĚSTO CHRAST. Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 2/2013 MĚSTO CHRAST Obecně závazná vyhláška města Chrasti č. 2/2013 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Platí od 16. 12. 2013

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

Obecně závazná vyhláška číslo 4/2010 o místních poplatcích. Část I. Část II. Poplatek ze psů

Obecně závazná vyhláška číslo 4/2010 o místních poplatcích. Část I. Část II. Poplatek ze psů Obecně závazná vyhláška číslo 4/2010 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Zhoř se na svém zasedání dne 6.12.2010 usnesením č. 10 zápisu ZO 6/10 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení. Čl. 2 Poplatník

Čl. 1 Úvodní ustanovení. Čl. 2 Poplatník Město TRHOVÉ SVINY Obecně závazná vyhláška č. 5/2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Trhové

Více

1/2015 M Ě S T O Ú S T Í N A D O R L I C Í

1/2015 M Ě S T O Ú S T Í N A D O R L I C Í 1/2015 M Ě S T O Ú S T Í N A D O R L I C Í Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 1/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování

Více

Obecně závazná vyhláška č. 2/2012,

Obecně závazná vyhláška č. 2/2012, M Ě S T O P O S T O L O P R T Y Obecně závazná vyhláška č. 2/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2017

STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2017 STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 7/2017 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města

Více

OBEC Okřínek Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Okřínek Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Okřínek Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Okřínek se na svém zasedání dne 5. ledna 2011 usnesením č. 1-1/2011 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č.

Více

Informace občanům obce Svésedlice

Informace občanům obce Svésedlice Informace občanům obce Svésedlice 4/2015 Srovnání vývozu za Novotným Mezi další aktivity, do kterých se obec pustila, byla částečná úprava vývozu za Novotným. Jak možná někteří pamatujete, dříve zde byla

Více

Obec Dolany Dolany 78, p.opatovice nad Labem IČO:

Obec Dolany Dolany 78, p.opatovice nad Labem IČO: Obec Dolany Dolany 78, 533 45 p.opatovice nad Labem IČO:00273490 Obecně závazná vyhláška obce Dolany č. 1/2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a

Více

Czech POINT. Co je to Czech POINT. Kde najdu pobočky Czech POINT? Obecní úřad Ohrobec v současnosti poskytuje tyto služby:

Czech POINT. Co je to Czech POINT. Kde najdu pobočky Czech POINT? Obecní úřad Ohrobec v současnosti poskytuje tyto služby: Czech POINT Co je to Czech POINT Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, tedy Czech POINT je projektem, který by měl zredukovat byrokracii ve vztahu občan - veřejná správa. Kde najdu pobočky

Více

MĚSTO TŘEBOŇ. Čl. 1 Úvodní ustanovení

MĚSTO TŘEBOŇ. Čl. 1 Úvodní ustanovení MĚSTO TŘEBOŇ Obecně závazná vyhláška č. 2/2014 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Třeboně se

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC Babice Obecně závazná vyhláška č. 2 / 2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Babice se

Více

OBEC OBŘÍSTVÍ okres Mělník. Obecně závazná vyhláška obce Obříství č. 2/2012

OBEC OBŘÍSTVÍ okres Mělník. Obecně závazná vyhláška obce Obříství č. 2/2012 OBEC OBŘÍSTVÍ okres Mělník Obecně závazná vyhláška obce Obříství č. 2/2012 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

M Ě S T O P Ř Í B R A M

M Ě S T O P Ř Í B R A M M Ě S T O P Ř Í B R A M Obecně závazná vyhláška č. 5/2015 ze dne 16. prosince 2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení. Čl. 2 Poplatník

Čl. 1 Úvodní ustanovení. Čl. 2 Poplatník Město TRHOVÉ SVINY Obecně závazná vyhláška č. 3/2016 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Trhové

Více

Evidence obyvatel. Smlouvy. Evidence smluv týkajících se obce. Vedení evidence obyvatel. Občané obce s trvalým pobytem. Jakákoli fyzická osoba

Evidence obyvatel. Smlouvy. Evidence smluv týkajících se obce. Vedení evidence obyvatel. Občané obce s trvalým pobytem. Jakákoli fyzická osoba Pojmenování a popis agendy / parametr zpracování Osobních údajů Mzdová a personální agenda obyvatel Smlouvy poplatků Spisová služba Vítání občánků, jubilea Zápisy ze zastupitelstva, rady a výborů Jsem

Více