PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Doudleby dostavba kanalizace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Doudleby dostavba kanalizace"

Transkript

1 tel.: ; o zadávacím řízení na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Veřejný zadavatel Název: Obec Doudleby Sídlem: IČ:

2 OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE ZASTOUPENÍ ZADAVATELE V ŘÍZENÍ PŘEDMĚT PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY CENA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VYBRANÉHO DODAVATELE A JEHO SUBDODAVATELŮ ODŮVODNĚNÍ VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VŠECH UCHAZEČŮ A JEJICH NABÍDKOVÁ CENA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE UCHAZEČŮ VYLOUČENÝCH Z ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ, vč. ODŮVODNĚNÍ... 5 Strana 2 (celkem 6)

3 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele: Obec Doudleby IČ: CZ Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Kontaktní osoba zadavatele: tel.: Profil zadavatele: Zdeněk Šmíd, starosta Zdeněk Šmíd, starosta 2 ZASTOUPENÍ ZADAVATELE V ŘÍZENÍ Název společnosti: Česká vodohospodářská s.r.o. Hlinská 456/2, České Budějovice IČ: CZ Osoba oprávněná jednat jménem společnosti: Ing. Kamil Rucký, jednatel Kontaktní údaje: tel.: vr@czvoda.cz Společnost je pověřená výkonem zadavatelských činností dle 151 zák. č. 137/2006 Sb. 3 PŘEDMĚT PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 3.1 Předmět veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je dostavba gravitační a tlakové kanalizace v obci Doudleby včetně přepojení stávajících kanalizačních přípojek. Součástí díla je výstavba čerpací stanice odpadních vod a přípojky NN. Stavba se nachází na území s archeologickými nálezy. Přesné vymezení stavebních a montážních prací je obsahem projektové dokumentace, která je součástí zadávací dokumentace (dále jen ZD ). 3.2 Klasifikace předmětu veřejné zakázky (CPV) Kód předmětu veřejné zakázky dle číselníku Common Procurement Vocabulary (CPV) je: Stavební práce na výstavbě kanalizace Výstavba kanalizačních čerpacích stanic Výstavba, zakládání a povrchové práce pro komunikace Stavební práce pro potrubní, telekomunikační a elektrické vedení 4 CENA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Cena veřejné zakázky sjednaná ve smlouvě s vybraným uchazečem: ,- Kč bez DPH. 5 DRUH ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Tato podlimitní veřejná zakázka na stavební práce byla zadána v otevřeném výběrovém řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). 6 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VYBRANÉHO DODAVATELE A JEHO SUBDODAVATELŮ Název dodavatele: Společnost SWIETELSKY-RVS-Doudleby Správce společnosti: SWIETELSKY stavební s.r.o. odštěpný závod Dopravní stavby JIH České Budějovice - České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ Koresp. adresa: Branišovská 1713/35, České Budějovice IČ: CZ Strana 3 (celkem 6)

4 Společník: Radouňská vodohospodářská společnost, a.s. Jiráskovo předměstí 935, Jindřichův Hradec III, Jindřichův Hradec IČ: CZ Nabídková cena dodavatele bez DPH: ,- Kč Název subdodavatele: ISATS Ing. Prašnička s.r.o. Dukelská 456/24, České Budějovice IČ: CZ Popis prací, které jsou předmětem subdodávky: Finanční objem subdodávky v Kč bez DPH: Podíl subdodávky v % k celkovému objemu zakázky: 3 % elektroinstalace ,22 Kč 7 ODŮVODNĚNÍ VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY Hodnocení nabídek bylo provedeno v souladu s 79 ZVZ. Základním hodnotícím kritériem byla nabídková cena v Kč bez DPH. Nabídkovou cenou se pro účely hodnocení nabídek rozumí celková cena bez DPH stanovená uchazečem v návrhu smlouvy na plnění zakázky. Zadavatel seřadil nabídky podle jejich nabídkové ceny bez DPH, a to od nejlevnější po nejdražší nabídku. Vybraný uchazeč nabídl nejnižší nabídkovou cenu a vyhověl všem podmínkám zadávacího řízení. 8 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VŠECH UCHAZEČŮ A JEJICH NABÍDKOVÁ CENA Dále jsou uvedeny identifikační údaje uchazečů, jejichž nabídky byly v rámci zadávacího řízení hodnoceny. Společnost SWIETELSKY-RVS-Doudleby Správce společnosti: SWIETELSKY stavební s.r.o. odštěpný závod Dopravní stavby JIH České Budějovice - České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ Koresp. adresa: Branišovská 1713/35, České Budějovice IČ: CZ Společník: Radouňská vodohospodářská společnost, a.s. Jiráskovo předměstí 935, Jindřichův Hradec III, Jindřichův Hradec IČ: CZ ,- Kč VHS - Vodohospodářské stavby, spol. s r. o. České Budějovice, Litvínovická 1567/4, PSČ IČ: CZ ,- Kč DŘEVOTVAR - ŘEMESLA a STAVBY, s.r.o. Chýnov, Slavníkovců 455, PSČ IČ: CZ Strana 4 (celkem 6)

5 ,36 Kč I.Kamenická stavební a obchodní firma s.r.o. U Kult. domu 770, Kamenice nad Lipou IČ: CZ ,94 Kč HYDRO & KOV s.r.o. Třeboň, Rybářská 801, PSČ IČ: CZ ,- Kč 9 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE UCHAZEČŮ VYLOUČENÝCH Z ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ, vč. ODŮVODNĚNÍ ŠAFINVEST, s.r.o. Kollárova 511/1, Budějovické Předměstí, Písek IČ: CZ Odůvodnění vyloučení uchazeče: Hodnotící komise posoudila soulad předložených nabídek s požadavky zadavatele uvedenými v zadávacích podmínkách dle ustanovení 76 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ). Při tomto posouzení bylo zadavatelem zjištěno, že nabídka společnosti ŠAFINVEST, s.r.o. (IČ: ) nesplňuje následující podmínky stanovené zadavatelem v zadávacích podmínkách: 1) V zadávací dokumentaci (bod ) byl uveden požadavek na prokázání základních kvalifikačních předpokladů podle 53 odst. 1 ZVZ, způsobem podle 53 odst. 3 ZVZ, tzn. Dodavatel prokazuje splnění základních kvalifikačních předpokladů předložením: a) výpisu z evidence Rejstříku trestů [odstavec 1 písm. a) a b) a odstavec 2 písm. b)], b) potvrzení příslušného finančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani čestného prohlášení [odstavec 1 písm. f)], c) potvrzení příslušného orgánu či instituce [odstavec 1 písm. h)], d) čestného prohlášení [odstavec 1 písm. c) až e) a g), i) až k)]. Doklady uvedené v písmenu a) v nabídce společnosti ŠAFINVEST, s.r.o. chyběly. Doklady uvedené v písmenu b) a c) pak nesplňovaly ustanovení 57 odst. 2 ZVZ. 2) V zadávací dokumentaci (bod ) byl uveden požadavek na prokázání technických kvalifikačních předpokladů podle 56 odst. 3 písm. a) ZVZ, a to v následujícím rozsahu: Seznam a osvědčení musí zahrnovat přesnou specifikaci provedených stavebních prací, jejich cenu, dobu a místo provádění stavebních prací a musí obsahovat údaj o tom, zda byly tyto stavební práce provedeny řádně a odborně. Seznam a osvědčení musí obsahovat rovněž postavení v dodavatelském systému (hlavní dodavatel, subdodavatel, člen sdružení, ap.) a podíl prací realizovaných dodavatelem. Z osvědčení předložených společností ŠAFINVEST, s.r.o. nebylo možné dovodit splnění technických kvalifikačních předpokladů požadovaných zadavatelem. 3) V zadávací dokumentaci (bod ) byl uveden požadavek na předložení návrhu Smlouvy o dílo vč. příloh v elektronické podobě na CD/DVD nosiči. CD/DVD nosič v nabídce společnosti ŠAFINVEST, s.r.o. chyběl. Strana 5 (celkem 6)

6 4) Z nabídky předložené společností ŠAFINVEST, s.r.o. dále nebylo možno určit, v jakém vztahu je společnost ŠAFINVEST, s.r.o. jakožto uchazeč o veřejnou zakázku k osobám, prostřednictvím kterých prokazuje splnění profesních kvalifikačních předpokladů. Společnosti ŠAFINVEST, s.r.o. byla dne odeslána prostřednictvím datové schránky žádost zadavatele o doplnění nabídky uchazeče. Tato žádost byla doručena společnosti ŠAFINVEST, s.r.o. dne Lhůta pro doplnění dokladové části nabídky byla zadavatelem stanovena v souladu s ustanovením 76 odst. 3 ZVZ do 3 pracovních dnů od doručení žádosti. V žádosti zadavatele byly stanoveny následující požadavky: a) Žádost o doložení chybějících dokumentů (dle bodu 1) a nahrazení dokumentů, které nesplňují ustanovení 57 odst. 2 ZVZ dokumenty platnými. b) Žádost o doložení osvědčení o provedených stavebních pracích u referenčních zakázek v souladu s požadavky stanovenými v zadávací dokumentaci. c) Žádost o doložení chybějícího CD/DVD nosiče. d) Žádost o doložení vztahu společnosti ŠAFINVEST, s.r.o. (jakožto uchazeče o veřejnou zakázku) k osobám, prostřednictvím kterých prokazuje společnost ŠAFINVEST, s.r.o. splnění profesních kvalifikačních předpokladů. Společnost ŠAFINVEST, s.r.o. na žádost zadavatele o doplnění nabídky uchazeče žádným způsobem nereagovala a v požadované lhůtě 3 pracovních dnů ode dne doručení žádosti, chybějící části nabídky nedoložila. Hodnotící komise konstatuje, že nabídka předložená společností ŠAFINVEST, s.r.o. (IČ: ) nesplňuje požadavky zadavatele, stanovené v zadávacích podmínkách. V souladu s ustanovením 76 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, hodnotící komise vyřadila nabídku společnosti ŠAFINVEST, s.r.o. (IČ: ) z dalšího posouzení v zadávacím řízení. V souladu s ustanovením 76 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, byla společnost ŠAFINVEST, s.r.o. (IČ: ) vyloučena z další účasti v zadávacím řízení. Tuto písemnou zprávu zadavatel uveřejní na profilu zadavatele nejpozději do 15 dnů od ukončení zadávacího řízení. V Českých Budějovicích dne jednatel společnosti Česká vodohospodářská s.r.o. v zastoupení zadavatele dle 151 zák. č. 137/2006 Sb. Strana 6 (celkem 6)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dolní Stropnice zásobování pitnou vodou

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dolní Stropnice zásobování pitnou vodou tel.: +420 387 987 236; rimov@volny.cz o zadávacím řízení na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Jistebnice - nový vodní zdroj pro Hůrku u Jistebnice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Jistebnice - nový vodní zdroj pro Hůrku u Jistebnice tel.: +420 381 273 301; obec@jistebnice.cz o zadávacím řízení na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. ČOV a kanalizace Hodonice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. ČOV a kanalizace Hodonice tel.: +420 381 219 057; hodonice@bechynsko.cz o zadávacím řízení na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Božejovice kanalizace a ČOV

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Božejovice kanalizace a ČOV tel.: +420 381 273 301; obec@jistebnice.cz o zadávacím řízení na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ:

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz

Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-05/36-2013 V Táboře dne 2. ledna 2014 Počet listů: 5 Zpráva zadavatele Zadavatel pořizuje na základě

Více

Výzva k podání nabídek 16. března Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek 16. března Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro zjednodušená

Více

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ:

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova mostu M-01 přes potok Modla, ul. Přívozní Lovosice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova mostu M-01 přes potok Modla, ul. Přívozní Lovosice PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova mostu M-01 přes potok Modla, ul. Přívozní Lovosice ZADAVATEL: Město Lovosice Sídlem: Školní 407/2, 410 30 Lovosice Zastoupený: Ing. Milan Dian, Ph.D., starosta

Více

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě Matice slezská, místní odbor v Dolní Lomné Dolní Lomná 260 739 91 Dolní Lomná Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Muzeum folklóru a řemesel v Dolní Lomné II Vážení, v souladu

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice ZADAVATEL: Město Lovosice Sídlem: Školní 407/2, 410 30 Lovosice Zastoupený: Ing. Milan Dian, Ph.D.,

Více

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice rozvod vody zadávanou ve zjednodušeném

Více

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a

INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uherské Hradiště. V ý z v a INVESTA UH, s.r.o., Dlouhá 688, 686 01 Uh. Hradiště V ý z v a k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení, dle Závazných

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

Snížení prašnosti v Mikroregionu Horní Vltava - Boubínsko

Snížení prašnosti v Mikroregionu Horní Vltava - Boubínsko Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Snížení

Více

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice - dodávka dopravníků

Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice - dodávka dopravníků VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na dodávky s názvem Snížení prašnosti v areálu recyklačního střediska Modřice - dodávka dopravníků zadávanou ve zjednodušeném

Více

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Výměna

Více

V Ý Z V A ZADAVATELE

V Ý Z V A ZADAVATELE V Ý Z V A ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 167/2012 Sb.)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Servis 2 ks strojů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC DOLNÍ TŘEBONÍN Výzva k podání nabídek Oprava části cyklostezky v úseku Štěkře - Zlatá Koruna 16.9.2014 Zadavatel Zadavatel: Obec Dolní Třebonín Zástupce: Pavel Ševčík Adresa: Dolní Třebonín 6, 382

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce organizovaná ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ), nespadajících pod

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Kanalizace a ČOV Dolní Pěna

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Kanalizace a ČOV Dolní Pěna tel.: +420 602 284 933; obecni.urad@dolnipena.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu na projekční práce zadávanou v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Ústav sociální péče pro tělesně postižené v Hrabyni 74767 Hrabyně 202 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín Vážení, v souladu

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Město Jablunkov Dukelská 144, 739 91 Jablunkov Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením Dodávka multimediálního vybavení pro projekt Moderní škola Vážení, v souladu s Metodickým

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČ: 00007064 zastoupená Mgr. Tomášem Kroupou, pověřeným řízením odboru provozu informačních technologií a komunikací Č. j.: MV-236-642/SIK5-2017

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 1, 2 zákona

Písemná zpráva zadavatele dle ust. 85 odst. 1, 2 zákona Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Vyškov Název veřejné zakázky: Polní cesta P 29 v k.ú. Kučerov Sídlem: Palánek 1, 682 01 Vyškov Sp.zn.: 2VZ31694/2012-130763 Zastoupený:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka a konzultace

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Dodávka kompaktního teleskopického nakladače a univerzálního rozmetadla chlévské mrvy

Oznámení o zahájení zadávacího řízení. Dodávka kompaktního teleskopického nakladače a univerzálního rozmetadla chlévské mrvy Oznámení o zahájení zadávacího řízení Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace veřejné zakázky na dodávky zadávané jako podlimitní veřejná zakázka ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust. 38

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Výstavba vodovodu Šlikova Ves

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Výstavba vodovodu Šlikova Ves VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka Oznámení o zahájení výběrového řízení: Tato veřejná zakázka je zadávána jako podlimitní veřejná zakázka ve smyslu ustanovení 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Rozvojové území Podevsí - Dukovany

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Rozvojové území Podevsí - Dukovany PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rozvojové území Podevsí - Dukovany

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje podlimitní

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: Nákup školících služeb pro ICT zadávaná v otevřeném řízení dle zákona č.

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením TDI a Koordinátor BOZP pro projekt Diakonické a vzdělávací centrum Vážení, v souladu

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku Zadavatel: název: Obec Břestek sídlo: Břestek 14, 687 08 právní forma: obec IČ: 00542253 DIČ: není plátce DPH statutární zástupce: RNDr. Jindřich Krušina, starosta tel.: +420 572 595 710 e-mail: obecbrestek@seznam.cz

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zadavatel zadává tuto zakázku mimo režim zákona, jako zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst. 2) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v aktuálním znění. 1. Identifikační

Více

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení:

Název veřejné zakázky Společná zařízení v katastrálním území Švihov u Lažišť. Zadavatel: Č. j./evidenční číslo VZ Druh zadávacího řízení: Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Prachatice Sídlem: Vodňanská 329, 383 01 Prachatice Zastoupený: Ing. Františkem Šebestou Pověření číslo jednací 71814/2012-MZE- 13313

Více

Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou

Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou Výzva k podání nabídek k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Sběrný dvůr Jarošov nad Nežárkou Zadavatel: Obec Jarošov nad Nežárkou Jarošov nad

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC KAMENICE Výzva k podání nabídek Chodník Všedobrovice Štiřín, 1.etapa část B 23.9.2015 Tento projekt je spolufinancován z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury pro rok 2015 Zadavatel Zadavatel:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka pro zjednodušené podlimitní řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v rámci zadávání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Oznámení o zahájení

Více

Rouchovany chodník, kanalizace

Rouchovany chodník, kanalizace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 z.č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: stavební práce Rouchovany chodník,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE v jednacím řízení s uveřejněním podle 22, odst. 1. a 2, zákona č. 137/2006 Sb. pro veřejnou zakázku na služby Pojištění majetku města Svitavy, odpovědnosti

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Zadavatel na základě 25 odst. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v aktuálním znění (dále jen ZVZ ), zadává tuto výzvu v souladu s postupem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Nákup

Více

V Praze, dne

V Praze, dne V Praze, dne 4. 8. 2015 Věc: Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení pro zadání veřejné zakázky na dodávku s názvem Nákup svozového vozu a kontejnerů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Kanalizační přípojky DOLANY-ČÁSLAVKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Kanalizační přípojky DOLANY-ČÁSLAVKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále též jen jako zákon ) na stavební práce s názvem: Název projektu: Oznámení

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Dostavba a nové využití

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zadavatel zadává tuto zakázku mimo režim zákona, jako zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst. 2) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v aktuálním znění. 1. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM Výzva k podání nabídek Zateplení budovy - Hutě pod Třemšínem č.p. 23 5.12.2014 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Fondem soudržnosti a Státním fondem životního prostředí

Více

IČ: dle 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: dle 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Zlín Sídlem: Zarámí 88, 760 41 Zlín Evidenční číslo VZ: 2VZ1703/2011 Zastoupený: Ing. Martou Gerychovou, Druh zadávacího řízení: ředitelkou

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: SÍDLEM: IČO: ZASTOUPENÝ: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Středisko volného času RADOVÁNEK Pallova 52/19, Východní Předměstí, 301 00 Plzeň 69977836/CZ069977836 Bc. Eva Tischlerová, ředitelka organizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané zjednodušeném podlimitním řízení podle ( 38) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na stavební práce NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: Rekonstrukce komunikací v Rácovicích Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Rácovice IČ : 00378518

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o významné nadlimitní veřejné zakázce na služby zadávané v otevřeném řízení

Více

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

- VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. "Oprava kanalizace - Chvalšiny"

- VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Oprava kanalizace - Chvalšiny tel.: 380 739 114; podatelna@chvalsiny.cz ZADÁVACÍDOKUMENTACE - VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou v souladu se zákonem Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E Užší řízení Kanalizace a ČOV Stříbrnice (veřejná zakázka na stavební práce) ZADAVATEL Obec Stříbrnice zastoupená: František Holík - starosta adresa: Stříbrnice

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ Číslo zakázky: Číslo jednací úkonu: Pořadové číslo úkonu: Zajištění malířských služeb v DL 6 45442100-8

Více

Pořízení cisternové automobilové stříkačky

Pořízení cisternové automobilové stříkačky Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Pořízení

Více

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás na základě ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro zjednodušená

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: se sídlem Přechodní 1594/1, 140 00 Praha 4 IČO: 00539724 Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro

Více

Separace bioodpadů ve městě Osečná

Separace bioodpadů ve městě Osečná Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie na dodávku Separace

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4. Inovace ve společnosti pietro filipi opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k části 4 vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na dodávky s názvem: Inovace ve společnosti

Více

V Ý Z V A ZADAVATELE

V Ý Z V A ZADAVATELE V Ý Z V A ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZJEDNODUŠENÉ

Více

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení

IČ: 00020478 dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zjednodušené podlimitní řízení Zadavatel: Česká republika Název veřejné zakázky: Uzavření rámcové Ministerstvo zemědělství smlouvy na poskytování služeb v oblasti marketingové, mediální a PR kampaně na podporu nové webové platformy

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen Zákona )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen Zákona ) V Chrasti dne 18. 7. 2013 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen Zákona ) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Město Chrast Sídlo: Náměstí 1, 538 51 Chrast IČ: 00270199

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Obec Bystřice Bystřice 334, 739 95 Bystřice Věc: Písemná výzva k podání nabídky u výběrového řízení pod označením Bystřice dopravní automobil - II Vážení, v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek

Více

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA

ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO VNITRA Praha 7, Nad Štolou 936/3, IČ: 00007064 zastoupená Ing. Jiřím Koldou, ředitelem odboru koncepce, architektury a projektů informačních a komunikačních technologií Č.

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele infinity - progress o.s. 73998 Mosty u Jablunkova 316 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Interaktivní ekologické centrum Dolní Lomné I. a II. etapa Dodávky AV technologií

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE

Více

Písemná zpráva zadavatele k části č. 2 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele k části č. 2 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele k části č. 2 veřejné zakázky dle ustanovení 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Tvorba a zpracování

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás vyzvat jako účastníka zadávacího řízení podlimitní veřejné zakázky na

Více

ZADAVATEL: Obec Kájov zastoupená starostou obce, panem Bohumilem Šípem Kájovská 100, Kájov IČ:

ZADAVATEL: Obec Kájov zastoupená starostou obce, panem Bohumilem Šípem Kájovská 100, Kájov IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: 00020478 dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlem: Blanická 1 ČR Ministerstvo zemědělství, 772 00 Olomouc Zastoupený: Ing. Jaromírem Součkem Název veřejné zakázky: Komplexní pozemková úprava v k.ú. Želechovice u Uničova Spisová značka

Více

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: STAVEBNÍ ÚPRAVY OHRADNÍ ZDI HŘBITOVA Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Horní Újezd IČ : 00376981

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Město Pacov Sídlo: náměstí Svobody

Více

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová

Město Česká Třebová. Ing. Karel Švercl, Ing. Alena Glaserová VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 53 ZÁKONA č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE

Více

Zadávací dokumentace nadlimitní veřejné zakázky na dodávky Dynamický nákupní systém na vybranou výpočetní techniku pro JMK

Zadávací dokumentace nadlimitní veřejné zakázky na dodávky Dynamický nákupní systém na vybranou výpočetní techniku pro JMK Příloha č. 1 materiálu JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Zadávací dokumentace nadlimitní veřejné zakázky na dodávky Dynamický nákupní systém na vybranou výpočetní

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Oprava břehů dolní vodní nádrže

Oprava břehů dolní vodní nádrže Obec Záblatí Záblatí 3 379 01 Třeboň IČ: 005 12 761 DIČ: CZ00512761 vypisuje výzvu k podání nabídky v rámci zakázky Oprava břehů dolní vodní nádrže Zpracovatel : GARANTA CZ a.s. Sídlo : Kněžská 365/22,

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE. dle 123 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon)

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE. dle 123 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon) OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE dle 123 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon) Elektronická spisová služba města Beroun Město Beroun, Husovo nám. 68, Beroun

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více