VÝROČNÍ ZPRÁVA Educap o.p.s. ZA ROK 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA Educap o.p.s. ZA ROK 2012"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 Zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného Městským soudem v Praze, oddíl O, vložka 159 dne IČO: Adresa: Nepomucká 53/118, Plzeň - Černice bezdek@educap.cz web: Provozovna: Pražská 87/14, Plzeň Vnitřní město Ředitel o.p.s.: Bc. Marcel Bezděk Správní rada: předseda správní rady: Mgr. Petr Mudra člen správní rady: Mgr. Dominika Bezděková člen správní rady: Mgr. Pavel Hušták Dozorčí rada: člen dozorčí rady: PhDr. Pavel Hlaváček, Ph.D. člen dozorčí rady: ing. Josef Šíp, Ph.D. člen dozorčí rady: ing. Tereza Vinická Obsah: 1. Charakteristika obecně prospěšné společnosti 2. Druhy poskytovaných služeb 3. Naše činnost 4. Spolupráce s dalšími organizacemi 5. Výsledky hospodaření 6. Závěr 1. Charakteristika obecně prospěšné společnosti Naše společnost nabízí realizaci těchto aktivit v oblasti dalšího vzdělávání:

2 - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti - konzultační, poradenská a informační činnost v oblasti dalšího vzdělávání - kvalifikace a rekvalifikace pracovníků ve veřejné správě a jejich další vzdělávání - poskytování výukové podpory pro stávající studenty a příprava na další vzdělání - identifikace, podpora a aktivní realizace projektů, zejména v oblasti evropské problematiky - pořádání seminářů a kurzů pro veřejnost Jsme schopni vyučovat v námi zajištěných prostorách a výuku i v prostorách firem či institucí, které si objednají kurzy přímo na svém pracovišti. Prostorově je výuka zajištěna v moderně vybavených učebnách, vybavených multimediální technikou. Disponujeme sjednanými kontakty na kvalitní experty a lektory, které průběžně doplňujeme o další odborníky. Jde o pracovníky, kteří jsou profesně angažováni v jednotlivých oborech nebo z řad akademických vyučujících. 2. Druhy poskytovaných služeb - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti - identifikace, podpora a aktivní realizace projektů, realizovaných prostřednictvím institucí, zejména v okruhu evropské problematiky, např. v oblasti kvalifikace a rekvalifikace pracovníků ve veřejné správě a jejich dalšího vzdělávání 3. Naše činnost V souladu s jednou z hlavních předpokládaných činností naší o.p.s., se zaměřujeme na přípravu a následnou aktivní realizaci dlouhodobých projektů, zejména v oblasti vzdělávání. V průběhu první poloviny roku 2012 jsme se podíleli na přípravě dvou projektů, které usilovaly o podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OPVK), které administruje Plzeňský kraj - Výzva č. 2 pro GP - oblast podpory 1.1. Rozhodnutím k jistotě - popularizace a zatraktivnění technických oborů pro žáky základních škol v regionu Plzeňska Žadatelem projektu byla společnost Lumas Plzeň s.r.o. Hlavním cílem projektu měla být popularizace a zatraktivnění technických oborů pro žáky základních škol v Plzeňském kraji a zvýšení zájmu o tyto obory, kterým se často nedostává zasloužení pozornosti a ocenění jejich významu při hledání uplatnění těchto žáků na trhu práce. Velikost cílové skupiny na zúčastněných ZŠ činila 1000 osob jak z Plzně (pětina ZŠ), tak z vesnických oblastí (Blovice, Kralovice). Další součást projektu tvořila rovněž popularizace výuky s informačními a komunikačními technologiemi (ICT), kdy byly plánovány jak populárně-naučně kurzy zaměřené na to, jak funguje internet a co se skrývá za každodenní činností dnešní mládeže, tak fotografická soutěž, která měla vedle ovládnutí ICT a rozvoje kreativity žáků ZŠ, přispívat k popularizaci technických památek Plzeňského kraje, který je znám svou strojírenskou minulostí. Prostřednictvím projektových aktivit šlo oprávněně očekávat zvýšení pocitu sounáležitosti žáků s krajem, ve kterém žijí.

3 Projektová žádost byla bohužel vyřazena z důvodů nesplnění kritérií věcného hodnocení. MOZEK - Mezinárodní Odborné Zkoušky pro Evropskou Konkurenceschopnost Žadatelem projektu byla společnost Blue Earth s.r.o. Cílem projektu měla být podpora výuky cizích jazyků a zlepšení podmínek pro využívání ICT na základních školách. Předkládaný projekt zároveň usiloval o probuzení v žácích základních škol intenzivního zájmu o studium cizích jazyků a informatiky a umožnění jim díky projektu získat mezinárodně uznávaný certifikát z cizího jazyka a zároveň ICT, který jim měl zvýšit možnosti v budoucnu při vstupu na trhu práce jak v České republice, tak v Evropě. Získaný mezinárodní certifikát pro žáky měl zároveň představovat odrazový můstek pro jejich další studium formou objektivně nastavené srovnávací zkoušky. Součástí projektu byly jak přípravné kurzy zaměřené na složení zkoušky, tak samotná vlastní zkouška. Projektová žádost byla bohužel vyřazena z důvodů nesplnění kritérií přijatelnosti. Bezpečně po městě na základě dotační žádosti na zpracovaný projekt pod názvem Bezpečně po městě, obdržela finanční podporu z rozpočtu Plzeňského kraje krytou z dotačního titulu Dotace OKHE pro nestátní neziskové organizace ve výši Kč. Cílem projektu bylo zvýšení osvěty v oblasti prevence bezpečnosti na pozemních komunikacích u rizikové skupiny dětí (žáků ZŠ), včetně snahy o aktivní zapojení cílové skupiny. Jako vhodný prostředek pro demonstrace výše uvedeného cíle byla zvolena komentovaná jízda na dětských motokárách. Po monitoringu trhu a nabídky na území města Plzně, byla oslovena společnost BLUE EARTH s.r.o., která provozuje v současnosti nejmodernější a nejbezpečnější objekt k tomu uzpůsobený KartArenu v Zábavním centru Milenium. Uvedená společnost taktéž nabídla zvýhodněné podmínky pro uskutečnění našeho projektu. Následně byly na základě komunikace s krajským vedením organizace BESIP, která je integrální součástí Ministerstva dopravy ČR, vybrány tři plzeňské základní školy. Projekt se uskutečnil v průběhu konce června Strategie realizovaného projektu proběhla v souladu se strategickým dokumentem BESIP Národní strategie bezpečnosti silničního provozu (oddíl Děti). Projekt byl pochopitelně pro zúčastněné bezplatný a byl plně hrazen z prostředků přidělené Dotace OKHE pro nestátní neziskové organizace. Společnost BLUE EARTH s.r.o. poskytla své služby (pronájem instruktážních vozidel) s cca. 30 % slevou. Při počtu 61 účastníků bylo uskutečněno 183 jízd (každý žák po 3 jízdách). Účastníkům byla během akce nabídnuta možnost občerstvení nápoji. Participace příjemce dotace byla realizována formou ušlé mzdy ředitele (nemá hrazeny své jakékoliv aktivity z prostředků o.p.s. viz. Zakládací listina o.p.s.) a je zaměstnán v běžném občanském zaměstnání.

4 O úspěšnosti akce a jejím ohlasu svědčí taktéž pozitivní reakce představitelů zúčastněných škol (ředitele ZŠ i zúčastněných pedagogů). Z akce byla pořízena také obsáhlá fotodokumentace. 4. Spolupráce s dalšími organizacemi V rámci přípravy dotačních titulů z fondů EU - OPVK bylo spolupracováno se společnostmi - Lumas Plzeň s.r.o. - Blue Earth s.r.o. V souvislosti s přípravou projektu Rozhodnutím k jistotě byla zajištěna spolupráce s těmito vzdělávacími institucemi: - Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola elektrotechnická Plzeň - Střední průmyslová škola dopravní Plzeň ZŠ Náměstí Míru ZŠ Chválenická ZŠ Rodinná ZŠ Terezie Brzkové - Masarykova ZŠ - ZŠ Blovice - ZŠ Kralovice V rámci realizace projektu Bezpečně po městě bylo spolupracováno krajským koordinátorem BESIP p. Václavem Ircingem a s těmito základními školami: ZŠ Terezie Brzkové ZŠ Baarova ZŠ Habrmannova 5. Výsledky hospodaření Příloha k účetní uzávěrce za rok 2012 je obsažena v příloze k Výroční zprávě za rok čerpala v roce 2012 dotaci z finančních prostředků Plzeňského kraje. 6. Závěr Rok 2012 považujeme za hodnotný začátek naší činnosti, který sice neskončil úspěšným završením projektových snah, nicméně poukázal na meze vlastních kapacit a tím nastavil institucionální potenciál do budoucna. Cíle předpokládaných aktivit na rok 2013: - v případě obdržení dotačních podpor realizace projektů na zvýšení osvěty v oblasti prevence bezpečnosti na pozemních komunikacích u rizikové skupiny dětí (žáků ZŠ), včetně snahy o aktivní zapojení cílové skupiny - monitoring, identifikace a případní aktivní realizace projektů, podporovaných z fondů EU - především programu OPVK v oblasti vzdělávání - další aktivity, vycházející z cílů naší o.p.s. (viz. oddíl 1. Charakteristika naší obecně prospěšné společnosti)

5 Výroční zprávu sestavil: Bc. Marcel Bezděk Výroční zpráva byla schválena správní radou dne Podpisy:... Bc. Marcel Bezděk ředitel Členové správní rady: Mgr. Petr Mudra Mgr. Dominika Bezděková Mgr. Pavel Hušták

6 EDUCAP o.p.s. Příloha k účetní závěrce k dle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Popis účetní jednotky Název: EDUCAP o.p.s. Sídlo: Plzeň IČO: Právní forma: obecně prospěšná společnost DIČ: CZ Obecně prospěšná společnost je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností vedeného Krajským soudem v Plzni, oddíl O, vložka 159 Založení obecně prospěšné společnosti : Vznik obecně prospěšné společnosti : Druh poskytovaných obecně prospěšných služeb: a) pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti zejména v oblastech veřejné správy, energetiky, ekonomie, strojírenství, administrativních činností b) identifikace, podpora a aktivní realizace projektů, realizovaných prostřednictvím institucí, zejména v okruhu evropské problematiky, např. v oblasti kvalifikace a rekvalifikace pracovníků ve veřejné správě a jejich dalšího vzdělávání. Svoji činnost rozděluje účetní jednotka na hlavní činnost a hospodářskou činnost. - Hlavní činností je druh obecně prospěšných služeb, za kterým byla zřízena. - Hospodářskou činností jsou další činnosti, například provozování reklamy. Zakladatel OPS: obchodní společnost LUMAS Plzeň s.r.o., se sídlem Plzeň, Nepomucká 53/118, PSČ IČ: Používáné účetní metody, obecné účetní zásady a způsoby oceňování Účetní období: kalendářní rok Účetní závěrka společnosti byla zpracována na základě Zákona č. 563/1991 Sb. o účetnictví Vyhlášky č. 504/2002 Sb. Českých účetních standardů pro účetní jednotky, které účtují podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Způsob zpracování účetních záznamů: - na počítači, software Pohoda Úschova účetních záznamů: - v sídle OPS Způsoby oceňování: - účetní jednotka oceňuje majetek a závazky v souladu s 24 Zákona o účetnictví Výsledek hospodaření k

7 EDUCAP o.p.s. Výsledek hospodaření celkem v tis. Kč 63 - z toho hlavní činnost v tis. Kč 63 - z toho hospodářská činnost v tis. Kč 0 Průměrný evidenční počet zaměstnanců: Účetní jednotka nemá stálé zaměstnance. V daném účetním období zaměstnávala jednoho pracovníka na DPP. Byla mu vyplacena odměna ve výši 3.000,- Kč. Výše stanovených odměn a funkčních požitků členům orgánů sdružení: Účetní jednotka nestanovila žádné odměny. Způsob zjištění základu daně z příjmů: Účetní jednotka vycházela z účetního výsledku hospodaření, přičemž činnost je rozdělena na hlavní a hospodářskou. V průběhu účetního období účetní jednotka vykonávala pouze hlavní činnost. Základ daně byl snížen dle 20 odst.7) Zákona 586/1992 Sb. Úsporou dosažené prostředky budou využity v souladu se zákonem pro činnosti, z nichž získané příjmy nejsou předmětem daně, a to nejdéle v následujících třech zdaňovacích obdobích. Úsporou dosažené prostředky činí částku: Kč Přehled o přijatých darech: Obecně prospěšná společnost v období od do nepřijala žádné dary. V Plzni dne Bc. Marcel Bezděk - ředitel

VÝROČNÍ ZPRÁVA Educap o.p.s. ZA ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA Educap o.p.s. ZA ROK 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2011 Zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného Městským soudem v Praze, oddíl O, vložka 159 dne 12.9.2011. IČO: 29120080 Adresa: Nepomucká 53/118, 326 00 Plzeň

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Educap o.p.s. ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA Educap o.p.s. ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností, vedeného Městským soudem v Praze, oddíl O, vložka 159 dne 12.9.2011. IČO: 29120080 Adresa: Nepomucká 53/118, 326 00 Plzeň

Více

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2012 Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2012 Údaje o organizaci Název: Erudis, o.p.s. Adresa: Fügnerovo náměstí 1808/3, 120 00 Praha 2 IČ: 26435667 Bankovní spojení: UniCredit Bank, a.s., Na Příkopě

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2004 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Společnost pro Jizerské hory o.p.s. U Jezu 10. Liberec 1 IČO 25916751. Příloha. dle vyhlášky 504/2002 SB platné od 1.1.2003

Společnost pro Jizerské hory o.p.s. U Jezu 10. Liberec 1 IČO 25916751. Příloha. dle vyhlášky 504/2002 SB platné od 1.1.2003 Společnost pro Jizerské hory o.p.s. U Jezu 10 460 01 Liberec 1 IČO 25916751 Příloha dle vyhlášky 504/2002 SB platné od 1.1.2003 Příloha obsahuje alespoň informace o a) vzniku právní subjektivity a místě

Více

Nezisková společnost pro rozvoj a podporu sociálních služeb a osobnostního potenciálu člověka.

Nezisková společnost pro rozvoj a podporu sociálních služeb a osobnostního potenciálu člověka. Výroční zpráva 2014 Nezisková společnost pro rozvoj a podporu sociálních služeb a osobnostního potenciálu člověka. a) Předseda správní rady: Renzová Vendula b) Členové správní rady: Kačírková Hana Dušková

Více

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s.

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Příloha k účetní závěrce sestavené k 31.12.2010 Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. 1. Název, sídlo a obecné údaje Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Moravská Ostrava, 28.

Více

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond )

Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Výroční zpráva za rok 2014 Základní údaje o Nadačním fondu Uran (dále jen fond ) Vznik fondu: 17. října 2014 Zápis do nadačního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl N, vložka 1 181: 10. prosince

Více

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009 Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2009 Údaje o organizaci Název: Erudis, o.p.s. Adresa: Fügnerovo náměstí 1808/3, 120 00 Praha 2 IČ: 26435667 Bankovní spojení: UniCredit Bank, a.s., Na Příkopě

Více

. 1 30.6.2013 30.6.2013 sestavené ke dni 31. 12. 2012 Název a sídlo účetní jednotky F-nadace Krásova 24 130 00 Praha 3 IČ: 604 49 837 F-nadace vznikla 25. července 1994 registrací u Obvodního úřadu

Více

Výroční zpráva za rok 2015

Výroční zpráva za rok 2015 Výroční zpráva za rok 2015 1. Charakteristika organizace Základní škola Bernarda Bolzana o.p.s. byla založena v roce 1997 s hlavní činností v oblasti výchovy a vzdělávání. Od této doby se snaží svoji obecně

Více

PŘÍLOHA K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE Halda, z. s. za období leden prosinec 2016 1. Název a sídlo účetní jednotky Halda, z. s., spolek, sídlo V. Burgra 136, 272 01 Kladno datum vzniku: 19. března 2012 zapsána pod spisovou

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti. ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH, o. p. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti. ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 společnosti ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH, o. p. s. za období od 1. 1. 2017 až 31. 12. 2017 Obchodní jméno: ČISTÁ

Více

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období až

Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období až Výroční zpráva společnosti Kroužky o.p.s. za období 1.8. 2015 až 31. 7. 2016 Obsah 1. Základní data společnosti 2. Přehled činností vykonávaných v hospodářském a školním roce roce s uvedením vztahu k účelu

Více

ŽÁDOST O FINANČNÍ PROSTŘEDKY Z FONDU ZÁBRANY ŠKOD NA ROK 2019

ŽÁDOST O FINANČNÍ PROSTŘEDKY Z FONDU ZÁBRANY ŠKOD NA ROK 2019 Příloha č. 1 ŽÁDOST O FINANČNÍ PROSTŘEDKY Z FONDU ZÁBRANY ŠKOD NA ROK 2019 POUŽITÍ PROSTŘEDKŮ Z FONDU ZÁBRANY ŠKOD (dále jen FOND ) v souvislosti s: a) pořízením techniky nebo věcných prostředků* b) úpravu

Více

STATUT. VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV, o.p.s. s t a t u t :

STATUT. VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV, o.p.s. s t a t u t : STATUT VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV, o.p.s. IČ 260 04 674, se sídlem Turnov, Jana Palacha 804, PSČ 511 01, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeného Krajským soudem v Hradci Králové oddíl

Více

Příloha k účetní závěrce Pražský šachový svaz k Obsah přílohy

Příloha k účetní závěrce Pražský šachový svaz k Obsah přílohy Příloha je zpracována v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb., v aktuálně platném znění, kterým se stanoví obsah účetní závěrky pro neziskové organizace. Údaje přílohy vycházejí z účetních písemností účetní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2005 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Partnerství znalostního transferu

Partnerství znalostního transferu Partnerství znalostního transferu podpora nového typu partnerství podnikatelské a akademické sféry založená na úspěšném britském programu Knowledge Transfer Partnership přímá aplikace výzkumných poznatků

Více

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2011

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2011 Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2011 Údaje o organizaci Název: Erudis, o.p.s. Adresa: Fügnerovo náměstí 1808/3, 120 00 Praha 2 IČ: 26435667 Bankovní spojení: UniCredit Bank, a.s., Na Příkopě

Více

Příloha v účetní závěrce za období od do

Příloha v účetní závěrce za období od do Příloha v účetní závěrce za období od 1.1.2018 do 31. 12. 2018 Základní východiska pro sestavení účetní závěrky Společnost je mikro účetní jednotkou, která má povinnost ověření účetní závěrky auditorem.

Více

Příloha v účetní závěrce za období od do

Příloha v účetní závěrce za období od do Příloha v účetní závěrce za období od 1.1.2017 do 31. 12. 2017 Základní východiska pro sestavení účetní závěrky Společnost je mikro účetní jednotkou, která má povinnost ověření účetní závěrky auditorem.

Více

Příloha k účetní závěrce MAS Horní Pomoraví o.p.s. k 31.12. 2008

Příloha k účetní závěrce MAS Horní Pomoraví o.p.s. k 31.12. 2008 k 31.12. 2008 Příloha je zpracována v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 S.b, o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB 2011 PPŠ INSTITUT CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PŘEROV, s.r.o. PALACKÉHO 1380/19, 750 02 PŘEROV TEL: 581 259 138 MOBIL: 606 045 111, 724 972 133 E-MAIL: pps@ppsinstitut.cz http://www.ppsinstitut.cz

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva společnosti Computer Agency o.p.s. se sídlem Merhautova 26, 613 00 Brno za rok 2014 Úvodní slovo Computer Agency vznikla jako nezisková obecně prospěšná společnost 22.12.1998 transformací

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

2. O společnosti 2.1 Poslání Posláním společnosti Rytmus Benešov, o.p.s. je umožnit lidem se znevýhodněním aktivní zapojení a seberealizaci, zejména p

2. O společnosti 2.1 Poslání Posláním společnosti Rytmus Benešov, o.p.s. je umožnit lidem se znevýhodněním aktivní zapojení a seberealizaci, zejména p VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 Rytmus Benešov, o.p.s. Obsah: 1. Základní údaje. 1 2. O společnosti 2 2.1 Poslání.. 2 2.2 Principy. 2 2.3 Cílové skupiny 2 2.4 Poskytované služby. 2 3. Činnost v roce 2007 2 4. Zpráva

Více

NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín. Výroční zpráva za rok 2015

NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín. Výroční zpráva za rok 2015 NADAČNÍ FOND Gymnázia Zlín Výroční zpráva za rok 2015 Výroční zpráva 2015 Nadační fond Gymnázia Zlín - 1 - duben 2016 A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O FONDU 1. OBCHODNÍ JMÉNO Nadační fond Gymnázia Zlín 2. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Brána Trojzemí, o. p. s. Horní náměstí 73 Hrádek nad Nisou info@branatrojzemi.cz www.branatrojzemi.cz Zpracoval: Mgr. Vít Štrupl, ředitel 1 Název subjektu: Brána Trojzemí, o.

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2008

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2008 Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2008 Údaje o organizaci Název: Erudis, o.p.s. Adresa: Fügnerovo náměstí 1808/3, 120 00 Praha 2 IČ: 26435667 Bankovní spojení: Živnostenská banka, Na Příkopě

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

Obsah. Organizačně správní institut, o.p.s., Lidická 718/77, 602 00 Brno, IČ: 017 07 060

Obsah. Organizačně správní institut, o.p.s., Lidická 718/77, 602 00 Brno, IČ: 017 07 060 Výroční zpráva společnosti Organizačně správní institut, o.p.s. 2013 Organizačně správní institut, o.p.s., Lidická 718/77, 602 00 Brno, IČ: 017 07 060 Obsah 1 Úvodní slovo ředitele společnosti...3 2 Informace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Centrum pro restaurování a památkovou péči, o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Centrum pro restaurování a památkovou péči, o.p.s. 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA Centrum pro restaurování a památkovou péči, o.p.s. Úvod 2 Po předchozích letech, kdy Centrum pro restaurování zejména budovalo díky doplňkové činnosti své finanční zdroje, nastal v

Více

POSLÁNÍ A CÍLE POMOC V PRAVÝ ČAS. Vážení přátelé, kamarádi a příznivci.

POSLÁNÍ A CÍLE POMOC V PRAVÝ ČAS. Vážení přátelé, kamarádi a příznivci. Výroční zpráva 2012 Vážení přátelé, kamarádi a příznivci. Rok dvoutisící dvanáctý byl pro nás rokem zrodu. Zrození mnohdy předchází hlubší uvažování nad tím, jak nově zrozený bude svou existenci prožívat

Více

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky...

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 1342015 Podací číslo: 1611283852 Heslo zjištění stavu: ec1152f0 Stav podání: vyřízeno 31 12

Více

Iris, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro osvětu a vzdělávání

Iris, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro osvětu a vzdělávání Iris, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro osvětu a vzdělávání Výroční zpráva 2012 Společnost Iris, o.p.s. byla registrována 25. ledna 2001. POSLÁNÍ SPOLEČNOSTI Posláním Iris, o.p.s. je osvěta a vzdělávání

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Příloha k účetní závěrce za účetní období 1. 1. 2012 31. 12. 2012 Veškeré hodnotové údaje jsou uváděny v tisících Kč. 1 Obecné informace 1.1 Popis účetní jednotky Název Společenství vlastníků jednotek

Více

Příloha k účetní závěrce MAS Horní Pomoraví o.p.s. k 31. 12. 2007

Příloha k účetní závěrce MAS Horní Pomoraví o.p.s. k 31. 12. 2007 k 31. 12. 2007 Příloha je zpracována v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 S.b, o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky,

Více

Zásady. Zásady pro poskytování účelových dotací na podporu rozvoje bilingvní a cizojazyčné výuky ve školách se sídlem na území SMO pro rok 2015

Zásady. Zásady pro poskytování účelových dotací na podporu rozvoje bilingvní a cizojazyčné výuky ve školách se sídlem na území SMO pro rok 2015 Zásady pro poskytování účelových dotací na podporu rozvoje bilingvní a cizojazyčné výuky ve školách se sídlem na území SMO pro rok 2015 I. Úvodní ustanovení Zastupitelstvo města Ostravy rozhodlo svým usnesením

Více

ŘEKA Klub pro vodní sporty, z.s., IČ: , Císařská louka 27, Praha 5 Příloha k účetní závěrce sestavená k

ŘEKA Klub pro vodní sporty, z.s., IČ: , Císařská louka 27, Praha 5 Příloha k účetní závěrce sestavená k Základní údaje Účetní období: 1.1.2018 31.12.2018 Název: ŘEKA-Klub pro vodní sporty, z.s. Sídlo organizace: Císařská louka č. ev. 27, Praha 5, 150 00 Právní forma: zapsaný spolek Nejvyšší orgán : členská

Více

Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2015

Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2015 Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2015 Tato výroční správa podává informaci o stavu společnosti a její činnosti v roce 2015 v souladu se zák. 248/1995 Sb. zák. 231/2010 Sb. a zák. 90/2012 Sb. v

Více

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2015 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

4. Jména a příjmení členů dozorčích orgánů, stav k 31.12.2013

4. Jména a příjmení členů dozorčích orgánů, stav k 31.12.2013 Příloha k účetní závěrce ke dni 31.12.2013 Příloha je sestavena dle 39 vyhlášky 500/2002 Sb. 1. Obecné údaje Obchodní firma: ČD Restaurant, a.s. Sídlo: Praha 3, Prvního pluku 81/2a, PSČ 130 11 IČ: 278

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Pravidla pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce Vendryně na podporu kulturních, sportovních a dalších společenských aktivit

Pravidla pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce Vendryně na podporu kulturních, sportovních a dalších společenských aktivit Pravidla pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce Vendryně na podporu kulturních, sportovních a dalších společenských aktivit I. Úvodní ustanovení Rada obce Vendryně vydává tato pravidla pro poskytování

Více

Zakládací listina obecně prospěšné společnosti Medindex o.p.s.

Zakládací listina obecně prospěšné společnosti Medindex o.p.s. Zakládací listina obecně prospěšné společnosti Medindex o.p.s. Článek I Úvodní ustanovení 1. Obecně prospěšná společnost Medindex o.p.s. je právnickou osobou založenou dle zákona č.248/1995 Sb. v jeho

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 20 ll

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 20 ll VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 20 ll Centrum pro restaurování a památkovou péči, o.p.s. Předkládá : Ing. Martina Hucková, ředitelka Obsah A B Zpráva o činnosti I. Založení Centra pro restaurování a památkovou péči,

Více

Příloha k účetní závěrce za rok 2014

Příloha k účetní závěrce za rok 2014 Příloha k účetní závěrce za rok 2014 1) Bod a) odst. 1 30 vyhlášky č.504/2002 Sb. Informace o účetní jednotce, jejím sídle, názvu, právní formě, jejím poslání, tj. činnosti hlavní, hospodářské a dalších

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Příloha k účetní závěrce za období roku 2012

Příloha k účetní závěrce za období roku 2012 Příloha k účetní závěrce za období roku 2012 1 OBECNÉ ÚDAJE 1.1 Identifikace účetní jednotky Společnost: MAS Lužnicko o. p. s. Sídlo Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí Právní forma Obecně prospěšná

Více

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Jeremenkova 1142/42, 772 00 Olomouc Tel./fax: +420 587 332 311, e-mail: mvso@mvso.cz, http://www.mvso.cz Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Výroční zpráva o hospodaření

Více

Výroční zpráva 2012/2013

Výroční zpráva 2012/2013 Výroční zpráva 2012/2013 Obecně prospěšné společnosti při Gymnáziu Aloise Jiráska, Litomyšl 1 O B E C N Ě P R O S P Ě Š N Á S P O L E Č N O S T P Ř I G Y M N Á Z I U A L O I S E J I R Á S K A, L I T O

Více

Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003

Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003 Institut rozvoje evropských regionů, o.p.s. Výroční zpráva 2003 duben 2004 OBSAH ÚVOD... 3 POSLÁNÍ A ČINNOST IRER... 3 HLAVNÍ ČINNOST... 3 DOPLŇKOVÁ ČINNOST... 4 PŘEHLED ČINNOSTÍ VYKONÁVANÝCH V KALENDÁŘNÍM

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 Určeno pro jednání správní rady Koordinačního a informačního střediska pro osoby se zdravotním postižením a seniory, o.p.s. jako v pořadí 5. Výroční zprávy, a to za rok 2013.

Více

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Slovanský ústav AV ČR, v. v. i. Valentinská 91/1 110 00 Praha 1 Příloha č. 1 c Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Tato příloha je zpracována podle hlavy IV., druhé části Vyhlášky Ministerstva

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a

Výroční zpráva Nadačního fondu Advance Institute 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA. 1 S t r a n a VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 1 S t r a n a Obsah: 1) Úvodní ustanovení.. 3 2) Zřízení a vznik nadačního fondu. 3 3) Účel a poslání nadačního fondu. 4 4) Shrnutí činnosti nadačního fondu. 4 5) Dárci.. 6 6) Finanční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA Úč NO Úč 1-01 Název a sídlo účetní jednotky CZECHDESIGN.CZ, z. s. Účetní jednotka doručí výkaz 1x přislušnému fin.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2017 OBSAH 1 Úvodní slovo... 3 2 Kontaktní informace... 4 3 Idea, poslání a hlavní činnosti organizace... 5 4 Činnost v roce 2017... 6 5 Zpráva o hospodaření... 7 6 Lidé... 8 Foto:

Více

STATUT CENTRA EKONOMICKÝCH STUDIÍ VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMIE A MANAGEMENTU

STATUT CENTRA EKONOMICKÝCH STUDIÍ VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMIE A MANAGEMENTU STATUT CENTRA EKONOMICKÝCH STUDIÍ VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMIE A MANAGEMENTU Preambule Centrum ekonomických studií Vysoké školy ekonomie a managementu, o.p.s. bylo založeno s vědomím významu výzkumné činnosti

Více

Výroční zpráva MAS Třešťsko

Výroční zpráva MAS Třešťsko Výroční zpráva MAS Třešťsko za rok 2008 OBSAH 1. Informace o obecně prospěšné společnosti 2 3 2. Zakladatelé a orgány společnosti 4 5 2.1. Zakladatelé společnosti 2.2. Orgány společnosti 2.2.1. Správní

Více

Podpora MŠMT ve vzdělávání dětí a žáků cizinců Mgr. Svatopluk Pohořelý vedoucí oddělení zákaldního vzdělávání říjen 2018

Podpora MŠMT ve vzdělávání dětí a žáků cizinců Mgr. Svatopluk Pohořelý vedoucí oddělení zákaldního vzdělávání říjen 2018 Podpora MŠMT ve vzdělávání dětí a žáků cizinců Mgr. Svatopluk Pohořelý vedoucí oddělení zákaldního vzdělávání říjen 2018 1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Malá Strana, 118

Více

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k tel: 605301919 V ý r o č n í z p r á v a z a r o k 2 0 1 0 MAS Moravskotřebovsko a Jevíčsko o.p.s. založilo 15 zakladatelů v roce 2006 a její území působnosti je vymezeno katastry 33 obcí. Území MAS kopíruje

Více

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí Nadační fond Střední průmyslové školy stavební ve Valašském Meziříčí 757 01 Valašské Meziříčí, Máchova 10, IČ 44740671 tel.: 571 751 011, fax: 571 751 010, e-mail:nadfond@spsstavvm.cz Výroční zpráva 2013

Více

DAR JAKO ODČITATELNÁ POLOŽKA

DAR JAKO ODČITATELNÁ POLOŽKA DAR JAKO ODČITATELNÁ POLOŽKA Název školy Obchodní akademie, Vyšší odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Uherské Hradiště Název DUMu Dar jako odčitatelná položka Autor Ing. Jana

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah: 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2014 Za organizaci : Mgr. Lea Šmikmátorová, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO

Více

Příloha k účetní závěrce XXX, spolek k x

Příloha k účetní závěrce XXX, spolek k x Příloha k účetní závěrce Příloha je zpracována v souladu s Vyhláškou č. 504/2002 Sb., kterou se stanoví obsah účetní závěrky pro účetní jednotky, u kterých hlavním předmětem činnosti není podnikání, pokud

Více

Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti...

Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti... Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti... 4 Výroční zpráva povinné náležitosti ústav... 6 Výroční zpráva za rok

Více

Příloha k účetní závěrce ke dni

Příloha k účetní závěrce ke dni Příloha k účetní závěrce ke dni 31.12.2017 Příloha je zpracována v souladu s Vyhláškou 500/2002 Sb. Ve znění pozdějších předpisu, kterým se stanoví obsah účetní závěrky pro podnikatele. Údaje přílohy vycházejí

Více

ZkusToZdrave.cz, z. s.

ZkusToZdrave.cz, z. s. Příloha ve zkráceném rozsahu k roční účetní závěrce za rok 2016 ZkusToZdrave.cz, z. s. 1 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1. Založení a charakteristika společnosti Název společnosti: ZkusToZdrave.cz, z.s. Právní

Více

Příloha k účetní závěrce ke dni

Příloha k účetní závěrce ke dni Příloha k účetní závěrce ke dni 31.12.2017 Příloha je zpracována v souladu s Vyhláškou 500/2002 Sb. Ve znění pozdějších předpisu, kterým se stanoví obsah účetní závěrky pro podnikatele. Údaje přílohy vycházejí

Více

Výroční zpráva 2013/2014

Výroční zpráva 2013/2014 Výroční zpráva 2013/2014 Obecně prospěšné společnosti při Gymnáziu Aloise Jiráska, Litomyšl 1 O B E C N Ě P R O S P Ě Š N Á S P O L E Č N O S T P Ř I G Y M N Á Z I U A L O I S E J I R Á S K A, L I T O

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2011 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO :

Více

Výroční zpráva za r. 2014. Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r. 2014. Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2014 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Metodika MŠMT pro poskytování dotací ze státního rozpočtu na realizaci aktivit v oblasti prevence rizikového chování v období

Metodika MŠMT pro poskytování dotací ze státního rozpočtu na realizaci aktivit v oblasti prevence rizikového chování v období Metodika MŠMT pro poskytování dotací ze státního rozpočtu na realizaci aktivit v oblasti prevence rizikového chování v období 2017-2020 Metodika dotačního programu Bezpečné klima v českých školách na období

Více

Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání

Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání KLÍČOVÉ TÉMA PODPORA POLYTECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ A. Potřeby s nejvyšší důležitostí Obecná priorita A4: Podpora polytechnického vzdělávání v rámci předškolního vzdělávání Obecný cíl A4.1: Zvyšování dostupnosti

Více

Pravidla pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže

Pravidla pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže Pravidla pro poskytování finančních příspěvků na volnočasové aktivity dětí a mládeže Zastupitelstvo města Písek rozhodlo dne 03.11.2011 usnesením č. 244/11 vydat tato Pravidla pro poskytování příspěvků

Více

AGROPODNIK ZNOJMO, a.s., Dvořákova 21/2924, Znojmo IČ , CZ Zapsán v OR u krajského soudu v Brně, oddíl B vložka 864

AGROPODNIK ZNOJMO, a.s., Dvořákova 21/2924, Znojmo IČ , CZ Zapsán v OR u krajského soudu v Brně, oddíl B vložka 864 AGROPODNIK ZNOJMO, a.s., Dvořákova 21/2924,669 02 Znojmo IČ 46902180, CZ46902180 Zapsán v OR u krajského soudu v Brně, oddíl B vložka 864 PŘÍLOHA K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE Za účetní období od 1. 1. 2013 do 31.

Více

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s.

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s. Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s. ke dni 3.2.27 Obsah přílohy Podle 29 a 3 vyhlášky č. 54/22 Sb.:. Popis účetní jednotky 2. Použité obecné účetní

Více

29.02.2008 Brno. Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace. Mgr. et Mgr. Martin Potůček

29.02.2008 Brno. Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace. Mgr. et Mgr. Martin Potůček 29.02.2008 Brno Aktuální a připravované výzvy v rámci Operačního programu podnikání a inovace Mgr. et Mgr. Martin Potůček Priority, programy, alokace Operační program Podnikání a inovace Prioritní osa

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 31.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

5.2.4 OSA IV - LEADER

5.2.4 OSA IV - LEADER 5.2.4 OSA IV - LEADER Účelem osy IV Leader je především zlepšení kvality života ve venkovských oblastech, posílení ekonomického potenciálu a zhodnocení přírodního a kulturního dědictví venkova, spolu s

Více

BKB. BKB Metal, a.s. O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti BKB Metal, a.s. II.

BKB. BKB Metal, a.s. O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti BKB Metal, a.s. II. Výroční zpráva za rok 2013 O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti II. III. Orgány společnosti Hlavní předmět činnosti společnosti IV. Výkony a zisky po zdanění v letech 1996 až 2013

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA DIVADLA BOLKA POLÍVKY, Z. Ú. ZA ROK 2017 Strana 1/8 Obsah I. Základní údaje... 3 II. Shrnutí činnosti v roce 2017... 5 III. Doplňující údaje... 5 III. 1. Dlouhodobý majetek... 5 III. 2.

Více

P E V N O S T P O Z N Á N Í P E V N O S T P O Z N Á N Í 2 3

P E V N O S T P O Z N Á N Í P E V N O S T P O Z N Á N Í 2 3 PEVNOST POZNÁNÍ 2 3 4 5 IQLANDIA, Liberec 498 Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové 62 2 Techmania Science Center, Plzeň 217 574 Pevnost poznání, Olomouc 8 94 Planetárium Ostrava 125 762 PEVNOST POZNÁNÍ

Více

Příloha k účetní závěrce k 31. 12. 2014. Základní škola a mateřská škola da Vinci Na drahách 20 252 41 Dolní Břežany IČ 71341137

Příloha k účetní závěrce k 31. 12. 2014. Základní škola a mateřská škola da Vinci Na drahách 20 252 41 Dolní Břežany IČ 71341137 Příloha k účetní závěrce k 31. 12. 2014 Na drahách 20 IČ 71341137 Příloha je zpracována v souladu s Vyhláškou č. 504/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví,

Více

Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2016

Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2016 Výroční zpráva společnosti za účetní rok 2016 Tato výroční správa podává informaci o stavu společnosti a její činnosti v roce 2016 v souladu se zák. 248/1995 Sb. zák. 231/2010 Sb. a zák. 90/2012 Sb. v

Více

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb 1. Základní údaje o společnosti: Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem Olšanská 2666/7,

Více

Příloha k účetní závěrce za rok 2012

Příloha k účetní závěrce za rok 2012 Společenství Holešovice 869 Příloha k účetní závěrce za rok 2012 Název: Společenství Holešovice 869 Sídlo: Osadní 869/30, Praha 7 Holešovice, 170 00 Právní forma: společenství vlastníků jednotek IČO: 282

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Obsah přílohy Podle 39 vyhlášky č. 500/2002 Sb.: 1. Popis účetní jednotky 2. Majetková či smluvní spoluúčast účetní jednotky v jiných společnostech 3. Zaměstnanci společnosti, osobní náklady 4. Půjčky,

Více