Posilování sociálního dialogu prostřednictvím integrovaného systému podpory spolupráce zástupců zaměstnanců ipodpora II

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Posilování sociálního dialogu prostřednictvím integrovaného systému podpory spolupráce zástupců zaměstnanců ipodpora II"

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: Posilování sociálního dialogu prostřednictvím integrovaného systému podpory spolupráce zástupců zaměstnanců ipodpora II Identifikace zadavatele: Asociace samostatných odborů (dále též jen ASO) Tyršova Praha 2 IČ: Osoba zastupující zadavatele: Mgr. Daniel Kulhavý (administrátor zadávacího řízení v zastoupení a pověření zadavatele) mob.: (+420) daniel.kulhavy@enovation.cz adresa:, Praha 1 Výše uvedený zadavatel Vám sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci vztahující se k nadlimitní veřejné zakázce s názvem Posilování sociálního dialogu prostřednictvím integrovaného systému podpory spolupráce zástupců zaměstnanců ipodpora II, zadané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), ev. číslo zakázky: Znění dodatečné informace č. 5: Dotaz č. 1: V dokumentu Příloha č. 2 Technické podmínky v kapitole 2.6 Pilotní provoz IIS ipodpora na straně 12 je uvedeno k harmonogramu: Aktivita probíhá od 1. do 10. měsíce realizace zakázky. Dále pak je uvedeno, že tvorba technické projektové dokumentace má probíhat od 1. do 4. Měsíce realizace zakázky a Integrace (včetně integrace nových služeb a aplikací pro pilotní provoz) má trvat od 1. do 6. měsíce realizace zakázky. Jakou podobu a rozsah pilotního provozu vůči uživatelům očekává zadavatel v prvních 5 měsících realizace zakázky? Odpověď č. 1: Možnost správy a autentizace uživatelů, škálovatelnost systému v dostatečné podobě dle dodavatelem nabízeného řešení a dle požadavků pro funkčnost dalších modulů, DMS apod.

2 Dotaz č. 2: V dokumentu Příloha č. 2 Technické podmínky v kapitole 2.7 Školení správců a uživatelů systému je uvedeno, že aktivita probíhá od 1. do 6. měsíce realizace zakázky. Dále je v kapitole 2.4 přílohy 2 uvedeno, že vývoj probíhá od 1. do 8. měsíce realizace zakázky. Jaký rozsah proškolení uživatelů a správců očekává zadavatel, když funkční a technické vlastnosti řešení budou dokončeny až v 8. měsíci? Odpověď č. 2: Termíny proškolení budou upraveny podle aktuálního harmonogramu plnění veřejné zakázky. V souladu s podmínkami a termíny stanovenými ve Smlouvě o poskytnutí integrovaného informačního systému a dodatečných informacích č. 2. Dotaz č. 3: V dokumentu Příloha č.2 Technické podmínky v kapitole 2.8 Ostrý provoz systému je uvedeno, že aktivita probíhá od 1. do 10. měsíce realizace zakázky. Dále je v kapitole 2.4 přílohy 2 uvedeno, že vývoj probíhá od 1. do 8. měsíce realizace zakázky. Jakou podobu a rozsah ostrého provozu vůči uživatelům očekává zadavatel od 1. do 8. měsíce realizace zakázky? Odpověď č. 3: Např. možnost správy a autentizace uživatelů, škálovatelnost systému v dostatečné podobě dle dodavatelem nabízeného řešení a dle požadavků pro funkčnost dalších modulů systému, DMS apod. Žádoucí je pochopitelně maximální funkcionalita, která však přímo souvisí s kombinací výsledků technické a systémové analýzy a možnostmi dodavatelem nabízeného řešení. Dotazy týkající se dokumentu Příloha 1. Katalog integrovaných služeb a procesů Dotaz č. 4: Kap. 2: str. 21- Zadavatel předpokládá integraci s eklep. Prosíme o specifikaci rozhraní a uvedení podmínek pro přístup autorizovaných osob k daným dokumentům v systému. Bude k dispozici nějaký technický účet, resp. sada účtů pro eklep pro celý portál, nebo se bude autorizovat na eklep každý přihlášený uživatel v systému, který je předmětem nabídky? Pokud se jedná o druhou možnost, jak bude zajištěn proces vytváření příslušných uživatelů v rámci eklep? Odpověď č. 4: Předpokládá se pouze omezený počet uživatelských účtů, pouze pro automatický přesun dokumentů z eklepu do IIS ipodpora. Dotaz č. 5: str Co se myslí časovým postupem indexace a dokumentačním harmonogramem? Odpověď č. 5: Dokumentační harmonogram by měl obsahovat časové údaje o různých událostech (např. vznik dokumentu, předání dokumentu na připomínková místa či sociálním partnerům, termín odevzdání připomínkovaného materiálu apod.), indexace by pak měla umožňovat snadný přehled a vyhledání stavu a změn dokumentu v rámci tohoto časového harmonogramu.

3 Dotaz č. 6: str Myslí se časovým razítkem v odstavci Připomínkový a rozhodovací systém, časové razítko vydané Českou poštou či jinou certifikační autoritou? Pokud ano, jakou? Kdo zajišťuje nákup / generování časových razítek zadavatel nebo dodavatel? Odpověď č. 6: Jedná pouze o vnitřní výraz pro rozlišení úprav dokumentu v čase. Dotaz č. 7: str Co se myslí požadavkem na sjednocení veškerých dokumentů i ostatních organizací? Prosíme o výčet organizací, kterých se to týká. Jedná se o automatické sjednocení? Pokud ano, prosíme o specifikaci rozhraní jednotlivých systémů pro získávání dokumentů těchto organizací. Zadavatel zřejmě předpokládá, že dodávaný systém má umožnit sjednocení potřebných dokumentů a vytvoření podkladů pro optimalizaci připomínkového procesu. Je správný náš předpoklad, že analýza a optimalizace těchto procesů v různých odborových organizacích není v rozsahu tohoto dodávaného řešení? Odpověď č. 7: Optimalizace procesů v různých odborových organizacích není požadována v dodávaném řešení; nejedná se o automatické sjednocení, řešení však musí obsahovat dostačující systém pro správu dokumentů využitelný pro různé odborové organizace. Dotaz č. 8: str Elektronický archiv - Je možné specifikovat výčtem veškeré typy (formáty) dokumentů, které by měl elektronický archiv indexovat a evidovat? Je struktura rodného listu dokumentu shodná pro všechny typy dokumentů? Prosíme o přesnou definici rodného listu dokumentu, s jakou se v nabídkové dokumentaci počítá. Odpověď č. 8: Elektronický archiv by měl indexovat a evidovat: DOCX, XLSX, PPTX, PDF, ODF, ODS, XML formáty. Struktura rodného listu je shodná pro všechny typy dokumentů. Dotaz č. 9: str Aplikační provider - Co se přesně myslí legislativním procesem a jeho řešením v rámci dodávaného systému? Co konkrétně se myslí tím, že na jádru komunikačního systému by měly běžet veškeré současné aplikace, služby a procesy? Jedná se výhradně o aplikace, služby a procesy popsané v kap. 2 přílohy 1. nebo i o nějaké další? Pokud se jedná o nějaké další v zadávací dokumentaci nepopsané, prosíme o jejich doplnění do zadávací dokumentace.je správný náš předpoklad, že dodávaný systém bude pouze integrovat stávající systémy popsané v kap. 2, nikoli je nahrazovat? Odpověď č. 9: V případě, že nejsou tyto systémy integrovatelné, musí systém nabídnout adekvátní náhradu. Vše vyplyne až z analýzy aktuálního stavu.

4 Dotaz č. 10: str Hlasovací a volební systém - Prosíme upřesnit automatické získání / vytvoření programu rady, z jakých systémů se bude získávat (výčtem) a jaká tyto systémy pro získání programu poskytují rozhraní (specifikace)? Co se myslí automatickým vytvoření programu rady, přesně z jakých listin a okolních systémů má být program vytvořen? Odpověď č. 10: Automatizovaný systém pro tuto činnost zadavatel v tuto chvíli nemá. V případě jakékoliv automatizace by se jednalo např. o převod obsahu polí dokumentů formátu DOCX, XLSX (PDF) tak, aby systém umožňoval dle pevně nastavených šablon dokumentů získávat např. obsahy jednání / rad či komunikace mohla probíhat druhým směrem (tedy generováním dokumentů dle aktuálních programů jednání / rad či hlasování). Dotaz č. 11: str Jedná se o automatický překlad typu google translator, nebo jde pouze o možnost udržovat jeden dokument ve více jazykových mutacích, ale překlad bude zajištěn procesem mimo systém na straně zadavatele? Odpověď č. 11: Možnost udržovat jeden dokument ve více jazykových mutacích by měl být dostačující. Dotaz č. 12: str co se přesně myslí monitoringem zajímavých mediálních výstupů? Odpověď č. 12: Mělo by se jednat o manuálně plněnou databázi hypertextových odkazů/otisků webových stránek či scanovaných dokumentů. Možnosti automatizace jsou vítány. Dotazy týkající se dokumentu Příloha 2. Technické podmínky Dotaz č. 13: str prosíme o specifikaci seznamu a rozsahu dokumentů tvořících projektovou dokumentaci IIS ipodpora. Odpověď č. 13: Katalog integrovaných služeb a procesů, Technické podmínky. Dotaz č. 14: str kolik portů a jakou propustnost mají mít požadované switche? Odpověď č. 14: Uchazeč může nabídnout nejvýhodnější řešení. Dotaz č. 15: str Jaká propustnost se očekává mezi lokalitami ASO, ČMKOS a datovým centrem?

5 Odpověď č. 15: Uchazeč může nabídnout nejvýhodnější řešení. Dotaz č. 16: str má být mobilní brána napojena přímo na mobilního operátora linkou, nebo přes GSM síť? Odpověď č. 16: Přes GSM síť je vyhovující. Dotaz č. 17: str jaký se očekává celkový objem uložených dat (především dokumentů) při iniciálním naplnění systému a objem měsíčních přírůstků? Odpověď č. 17: Celkový objem uložených dat bude v rámci stovek GB. Přírůstky běžných dokumentů by pak neměly činit více jak jednotky GB měsíčně. Dotaz č. 18: str Z jakých důvodů zadávací dokumentace specifikuje minimální počet serverů? Nemělo by být na zvážení dodavatele dle použitého řešení a technologie, jaký použije HW? Je uvedený požadavek na minimální počet serverů a síťových prvků závazný? Odpověď č. 18: Minimální počet serverů byl stanoven s ohledem na předpokládaný možný nárůst požadavků na výkon a kapacitu jednotlivých služeb. Preferujeme tedy menší zatížení jednotlivými službami na více zařízeních, nikoliv naopak. Dotaz č. 19: str Prosíme o specifikaci požadavků na propojení partnerů, úřadů a Evropské komise. Prosíme o výčet partnerů a specifikaci jejich rozhraní. Odpověď č. 19: Jedná se o systémy sociálních partnerů na národní úrovni a úrovni Evropské unie (např. Evropská odborová konfederace, Evropská komise, Výbory pro sociální dialog při EK, RHSD, zaměstnavatelské svazy v ČR apod.). Specifikaci rozhraní bez analýzy není v tuto chvíli možné určit. Dotaz č. 20: str. 10. kap. 2.5 Obsah uvádí, že součástí projektu je autorská tvorba obsahu. Skutečně Zadavatel očekává, že autorská tvorba obsahu bude součástí dodávky v rámci vývoje a zajištění provozu systému od IT společnosti? Odpověď č. 20: Toto plnění může být realizováno prostřednictvím subdodavatelů.

6 Dotaz č. 21: str kap. 2.7 uvádí, že dodavatel proškolí 5 školitelů. Vzápětí je v rámci aktivity plánováno proškolení 500 uživatelů. Předpokládáme správně, že cílové uživatele vyškolí proškolení školitelé odběratele, tj. bez účasti dodavatele? Pokud se proškolení cílových uživatelů požaduje od dodavatele, lze použít metodu e-learningu? Odpověď č. 20: Ano. Dotaz č. 21: str. 14 kap kolik interních uživatelů IIS ipodpora příjemce a partnera je požadováno od dodavatele proškolit? Lze použít e-learning? Odpověď č. 21: Cca 105 uživatelů; e-learning lze využít. Znění dodatečné informace č. 6: Zadavatel se vzhledem k uveřejnění dodatečných informací v souladu se zněním odst zákona rozhodl prodloužit lhůtu pro podání nabídek a změnit termín otevírání obálek a to následujícím způsobem: PŮVODNÍ LHŮTA PRO PODÁVÁNÍ NABÍDEK A TERMÍN OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK: Lhůta pro podání nabídek a termín otevírání obálek: do 10:00 NOVÁ LHŮTA PRO PODÁVÁNÍ NABÍDEK A TERMÍN OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK: Lhůta pro podání nabídek a termín otevírání obálek: do 10:00 V Praze dne Daniel Kulhavý osoba zastupující zadavatele dle 151 zákona

ČŠIG-S-457/12-G21 1/5

ČŠIG-S-457/12-G21 1/5 název zakázky: Vývoj interaktivního prostředí pro tvorbu, modifikaci a hodnocení ŠVP, implementaci metodik hodnocení a platformy pro vzdělávání číslo zakázky: 46/12/51 ev. č. dle Věstníku veřejných zakázek:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 16 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele.

zákonem, váže k subjektu (dodavateli, příp. subdodavateli) nikoliv k osobám u něj zaměstnaným, a slouží k prokázání zkušeností dodavatele. Č.j.: 1921/2014-RSL Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na služby Zpracování e-learningu a webového portálu, Evidenční číslo ve VVZ: 485319 Zadavatel obdržel dne 16.

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 31078 /2014 MUCL/121828/2014 Vyřizuje:

Více

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje

Mgr. Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje Dodatečná informace č. 3 pro otevřené nadlimitní řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a dle metodiky IOP Název veřejné zakázky Technologické centrum

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Vytvoření nového informačního systému MZe pro výzkum a vývoj - "VÝZKUM-AGRI" Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční

Více

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám.

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Dodatečné dotazy Veřejná zakázka Processing datových zpráv Portálu ZP a důvěryhodné úložiště datových zpráv Portálu ZP pro VoZP ČR (VZ 60064418) dodatečné dotazy V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Odbor právní Oddělení veřejných zakázek DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/004 vedeném v užším řízení k zadání nadlimitní

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Číslo jednací zadavatele: 11070/2008-42 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Příloha číslo 1: Technická specifikace k veřejné zakázce Vytvoření, údržba a rozvoj informačního systému

Více

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015 Specifikace veřejné zakázky: Zadavatel: Město Kolín Sídlo zadavatele: Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín Způsob zadání: zjednodušené podlimitní řízení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 17. 4. 2015 ZADAVATEL: Městská část Praha 21 Sídlem: Staroklánovická 260, 190 16 Praha 9 Jednající: Zdeněk Růžička, starosta IČ: 00240923 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA:

Více

V souladu s ustanovením 49 zákona sděluje zadavatel následující dodatečné informace na základě dotazu jednoho z dodavatelů:

V souladu s ustanovením 49 zákona sděluje zadavatel následující dodatečné informace na základě dotazu jednoho z dodavatelů: Dodatečná informace č. 1 pro otevřené nadlimitní řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a dle metodiky IOP Název veřejné zakázky Vnitřní integrace úřadu

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení)

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Část 4: Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Integrace se systémem pro řízení a správu tisku MČ Praha 5 Dodaná

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k nadlimitní veřejné zakázce Dodávka serverů, diskových polí a dalšího technického vybavení pro Technologické centrum Plzeňského kraje Evidenční číslo ve VVZ: VZ 343877 VZ v E-ZAK:

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Dodatečné informace I. k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: CRM systém pro potřeby PK KV

Dodatečné informace I. k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: CRM systém pro potřeby PK KV Dodatečné informace I. k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: CRM systém pro potřeby PK KV Identifikační údaje zadavatele Název: Projektová kancelář Kraje Vysočina, příspěvková organizace

Více

Poptávkové řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Poptávkové řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Poptávkové řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů DOKUMENTACE POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen PD ) Výběr dodavatele na vytvoření nových webových stránek

Více

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

DODATEČNÉ INFORAMCE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 Sdružení zadavatelů Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně se sídlem Pekařská 664/53, 656 91 Brno, IČ: 00159816 a Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, příspěvková organizace se sídlem nám.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace K podání nabídek ve vnitřním výběrovém řízení Název veřejné zakázky: Systém pro elektronické zadávání veřejných zakázek Zadavatel: Nemocnice Na Homolce Sídlo: Roentgenova 37/2, 150

Více

Vytvoření portálu odboru strukturálních fondů Ministerstva vnitra a zajištění jeho hostingu na serveru dodavatele

Vytvoření portálu odboru strukturálních fondů Ministerstva vnitra a zajištění jeho hostingu na serveru dodavatele MINISTERSTVO VNITRA odbor strukturálních fondů č.j. MV- 82945-5 /OSF Praha dne 24. listopadu 2009 Počet listů: 5 Odpověď zadavatele na otázky ze dne 20. listopadu 2009 k Zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 4 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Jednající: Název veřejné zakázky: Ing.

Více

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace

Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle ust. 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL Všem uchazečům VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA DATUM 64610-2/2015-900000-090 Mgr. Bolfová/261332550 15. 12. 2015 Odpověď na žádost o dodatečné informace č. 3 k zadávací dokumentaci a úprava

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: C142377. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 6 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 6 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/002309/2015 17.9.2015 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Zahálková 956 999 203 724 623 712 495 262 391 99_ozvz@lesycr.cz Dodatečné informace k zadávacím

Více

4.4.1 Ustavení vztahu, zpracování Projektu

4.4.1 Ustavení vztahu, zpracování Projektu Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Zajištění bezproblémového provozu, dostupnosti, rozvoje a optimalizace portálu ČPZP Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění

Více

VÝDAJE NA POŘÍZENÍ SW, VČ. AGEND ÚŘADU VÝDAJ KDY ZPŮSOBILÝ KDY NEZPŮSOBILÝ Pořízení nového operačního systému

VÝDAJE NA POŘÍZENÍ SW, VČ. AGEND ÚŘADU VÝDAJ KDY ZPŮSOBILÝ KDY NEZPŮSOBILÝ Pořízení nového operačního systému Způsobilost níže uvedených výdajů byla schválena garantem oblasti intervence 2.1 Řídícího orgánu IOP. V případě potřeby bude přehled výdajů doplňován. Před předložením zadávací dokumentace ke kontrole

Více

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku.

EU peníze do škol. Dodávka IT techniky. Zakázka na dodávku. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593

Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: VZ004 ICT Dodávka a obnova ICT v rámci projektu Redesign statistického informačního

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 7 VYSVĚTLENÍ, DOPLNĚNÍ, ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: statutární město Karviná Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná - Fryštát Zastoupený:

Více

Příloha č. 1. k zadávací dokumentaci veřejné zakázky DATOVÝ SKLAD. Technická specifikace

Příloha č. 1. k zadávací dokumentaci veřejné zakázky DATOVÝ SKLAD. Technická specifikace Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci veřejné zakázky DATOVÝ SKLAD Technická specifikace Zpracovatel: Ivo Šicner, odbor vnitřní správy MěÚ Jindřichův Hradec Květen 2015. Registrační číslo projektu: CZ.1.06/2.1.00/22.09640

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

TECHNICKÁ SPECIFIKACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 3 k č.j. MV-159754-3/VZ-2013 Počet listů: 7 TECHNICKÁ SPECIFIKACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Nové funkcionality Czech POINT 2012 Popis rozhraní egon Service Bus Centrální Místo Služeb 2.0 (dále jen CMS

Více

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel )

Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) Zadavatel veřejné zakázky: KORDIS JMK, a.s. Brno, Nové sady č.946/30, PSČ 602 00 IČ: 26298465 (dále jen zadavatel ) MODERNIZACE ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH V IDS JMK - ELEKTRONICKÉ ODBAVOVÁNÍ CESTUJÍCÍCH Evidenční

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: VYBUDOVÁNÍ A PROVOZ KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY MZE AGRIBUS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 Název veřejné zakázky: UniMeC - dodávky a instalace ICT Název zadavatele: Univerzita Karlova v Praze Dotčená součást Lékařská fakulta v Plzni sídlo: Ovocný

Více

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby

Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby Doplňující informace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka elektronického systému spisové služby 1. Z obsahu zadávací dokumentace (výzvy) vyplývá, že součástí požadovaného plnění je rovněž servisní

Více

Č.j. MV /VZ-2014 V Praze 22. dubna 2015

Č.j. MV /VZ-2014 V Praze 22. dubna 2015 *MVCRX02EFWAI* MVCRX02EFWAI prvotní identifikátor ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064 Zastoupená Ing. Vladimírem Velasem, ředitelem odboru

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU

TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU zadávací dokumentace TECHNICKÉ POŽADAVKY NA NÁVRH, IMPLEMENTACI, PROVOZ, ÚDRŽBU A ROZVOJ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU Stránka 1 z 6 Obsah 1. Specifikace požadavků webové stránky... 4 2. Specifikace technických

Více

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

- j EVROPSKÁ UNIE INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ evropský sociální fond v ČR - j EVROPSKÁ UNIE MINISTERSTVO šk Q LS T V Í, m lá d e ž e a t ě l o v ý c h o v y INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Identifikační údaje zadavatele Název zakázky: Studie proveditelnosti webových stránek Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s.

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Zakázka Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadavatel: K MEGA a.s. Drahobejlova 1452/54 190 00 Praha 9 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

PŘÍLOHA C Požadavky na Dokumentaci

PŘÍLOHA C Požadavky na Dokumentaci PŘÍLOHA C Požadavky na Dokumentaci Příloha C Požadavky na Dokumentaci Stránka 1 z 5 1. Obecné požadavky Dodavatel dokumentaci zpracuje a bude dokumentaci v celém rozsahu průběžně aktualizovat při každé

Více

programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Sídlo zadavatele: Revoluční 1003/3, Praha, provozovna Nové Sady 988/2, Brno

programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Sídlo zadavatele: Revoluční 1003/3, Praha, provozovna Nové Sady 988/2, Brno Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č

DODATEČNÉ INFORMACE Č Na padesátém 81 100 82 Praha 10 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI A ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPRÁVY A ROZVOJE INFORMAČNÍHO SYSTÉMU ZÁKLADNÍ

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 5208 /2015 MUCL/4177/2015 Vyřizuje: Martina

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 27

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 27 Zadavatel: E.ON Distribuce, a.s. se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice 7, 370 01 České Budějovice IČO: 280 85 400 Veřejná zakázka: Smart metering pilotní projekt Evidenční číslo VZ: 647035

Více

Dotazy k zadávacímu řízení Digitalizace dat SUKL:

Dotazy k zadávacímu řízení Digitalizace dat SUKL: Dotazy k zadávacímu řízení Digitalizace dat SUKL: Je požadováno v rámci digitalizace dokumentů skenovat dokumenty přes tzv. ploché lože (sešité dokumenty, smlouvy apod.)? Ano, digitalizovány budou také

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE pro veřejnou zakázku na dodávky pro projekt CZ.1.07/1.1.24/01.0134 DODÁVKA ICT PRO PROJEKT ROZVOJ 2014 ZADAVATEL: Vyšší odborná škola, Střední odborná

Více

D O D A T E Č N É I N F O R M A C E

D O D A T E Č N É I N F O R M A C E D O D A T E Č N É I N F O R M A C E dle ustanovení 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejná zakázka Vybudování informačního systému a webových stránek Zadavatel

Více

MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU, PRONÁJEM KOPÍROVACÍCH STROJŮ A KANCELÁŘSKÝCH TISKÁREN

MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU, PRONÁJEM KOPÍROVACÍCH STROJŮ A KANCELÁŘSKÝCH TISKÁREN MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Masarykovo nám. 104, 67571 Náměšť nad Oslavou, IČ: 00289965 VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM MĚSTO NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU podle směrnice č.3/2017 (kategorie C) pro zadávání veřejných zakázek města

Více

Výzva k jednání v jednacím řízení s uveřejněním

Výzva k jednání v jednacím řízení s uveřejněním Výzva k jednání v jednacím řízení s uveřejněním Zadavatel Plzeňský kraj, IČ: 70890366, se sídlem Škroupova 18, 306 13 Plzeň oznamuje svůj úmysl zadat v jednacím řízení s uveřejněním (JŘSU) dle 22 odst.

Více

Č.j. PPR-19172-342/ČJ-2013-990640 Praha 9.4.2015 Počet listů: 6 DS, EZAK

Č.j. PPR-19172-342/ČJ-2013-990640 Praha 9.4.2015 Počet listů: 6 DS, EZAK POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Odbor veřejných zakázek Č.j. PPR-19172-342/ČJ-2013-990640 Praha 9.4.2015 Počet listů: 6 DS, EZAK Dodatečné informace č. 12 k uveřejněné zadávací dokumentaci Dodatečné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 Zadavatel: Sídlem: Česká republika Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Česká republika Název veřejné zakázky: OBNOVA CENTRÁLNÍ HW INFRASTRUKTURY V DATOVÉM CENTRU Evidenční číslo veřejné

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ve výběrovém řízení Digitalizace archivu stavebního úřadu statutárního města Havířov (OTEVŘENÉ NADLIMITNÍ ŘÍZENÍ NA SLUŽBY) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): 8148 Pořízení elearningového prostředí Statutárního města

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 8 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 8 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Odbor právní Oddělení veřejných zakázek DODATEČNÉ INFORMACE č. 8 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/004 vedeném v užším řízení k zadání nadlimitní

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 na dotazy možných účastníků VoZP - ZD Zajištění HW a dlouhodobé podpory infrastruktury Intel pro VoZP ČR Dotaz -1 Zadavatel v rámci Zadávací dokumentace používá pojmy

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 137295/2014 Sp. zn.: S-JMK Vyřizuje: Megová Telefon: 541 651 338 Počet listů: 6 Počet příloh/listů : 0/0 Datum: 4. 12.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 10. 11. 2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 10. 11. 2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 10. 11. 2014 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena: Robinem Povšíkem,

Více

Podpora provozu aplikačního software StaproMEDEA

Podpora provozu aplikačního software StaproMEDEA Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), zadávaná mimo rámec zákona v souladu s 18 odst.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 ZADAVATEL: Česká republika CENIA, česká informační agentura životního prostředí IČO: 45249130 Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 Zastoupený Ing. Vladimírem

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 52 a 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona

Více

Ing. Šárka Endrlová, starostka. Ing. Jana Dvořáková.

Ing. Šárka Endrlová, starostka. Ing. Jana Dvořáková. Dodatečná informace č. 5 k nadlimitní veřejné zakázce, zadávané formou otevřeného řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Provozovatel klubové restaurace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Provozovatel klubové restaurace 1. Zadavatel Název: TJ Sokol Holubice zapsaný spolek Sídlo: Holubice 184 Zastoupený: Františkem Marešem, předsedou IČ: 44685041

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Pořadové číslo dodatečných informací: 14. ČÁST 1: Přesné znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Otázka

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 15

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 15 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz eagri a související aplikační infrastruktury Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle zákona č.137/2006 Sb. PROVOZOVÁNÍ ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK VEŘEJNÝ ZADAVATEL STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN A)

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem On-line vyjádření k existenci sítí" Technická dokumentace 1/5 Úvod Tento dokument je nedílnou součástí zadávacích podmínek

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Dalšími ustanoveními zákona č. 134/2016 Sb. není zadávací řízení vázáno. Zadavatel Kontaktní

Více

Věc: Dodatečné informace ve veřejné zakázce číslo 237303 s názvem NDA - zadávací řízení na dodavatele technologií ICT a implementaci a vývoj SW".

Věc: Dodatečné informace ve veřejné zakázce číslo 237303 s názvem NDA - zadávací řízení na dodavatele technologií ICT a implementaci a vývoj SW. Národní archiv Jiří Bernas Archivní 2257/4 149 01 Praha 4 jiri.bernas@nacr.cz Praha 28.3.2013 Věc: Dodatečné informace ve veřejné zakázce číslo 237303 s názvem NDA - zadávací řízení na dodavatele technologií

Více

Vzdělávací portál města e-learningové kurzy + evidence vzdělávání úředníků

Vzdělávací portál města e-learningové kurzy + evidence vzdělávání úředníků STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Magistrát Kancelář tajemníka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Číslo zakázky GYMPOL/VŘ/01/2015 Název programu: Název projektu: Název výběrového řízení: Předmět výběrového řízení (služba/dodávka/stavební práce): Datum vyhlášení výběrového řízení:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Vývoj e-learningového kurzu 1. Identifikační údaje Zadavatel (název subjektu) ČD Cargo, a.s. Právní forma Akciová společnost

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 16. 6. 2015

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 16. 6. 2015 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. II ZE DNE 16. 6. 2015 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 376/1, 128 01 Praha 2 Zastoupena: Mgr. Petrem

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace Kontaktní osoba Jan Tůma, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 288; 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 097470/2015 E-mail: jan.tuma@sfzp.cz; peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 23/2015 Systémové číslo VZ na

Více

URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji zadavatele Plzeňského kraje v E-ZAK: Dodatečné informace č. 4

URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji zadavatele Plzeňského kraje v E-ZAK: Dodatečné informace č. 4 Nadlimitní veřejná zakázka zadávaná v otevřeném zadávacím řízení s názvem Systém sběru informací o průjezdu a měření rychlosti vozidel na území Plzeňského kraje URL veřejné zakázky v elektronickém nástroji

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice Datum vyhlášení zakázky: 8.1.2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 03/1.1/30/05 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.05

Více

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost

VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost VZ20/2009 Modernizace TS se zaměřením na dostupnost a bezpečnost Dodatečné informace k ZD Dotaz č. 1 K bodu 5.1.1. SERVER DATOVÉHO CENTRA Můžete potvrdit, že pro dodávku 1 ks nového blade serveru bude

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Služby ICT provozu

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Služby ICT provozu Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: IČO: 00020478

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 5 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 5 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK DODATEČNÉ INFORMACE č. 5 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/131 vedeném v otevřeném řízení k zadání nadlimitní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k internímu výběrovému řízení ČUS s názvem. Přeprogramování informačního systému České unie sportu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k internímu výběrovému řízení ČUS s názvem. Přeprogramování informačního systému České unie sportu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k internímu výběrovému řízení ČUS s názvem Přeprogramování informačního systému České unie sportu vydaná v souladu s usnesením Výkonného výboru ČUS ze dne 8.9.2014 1. Zadavatel Název:

Více

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86

NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ x86 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 02 dle ustanovení 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů NÁKUP SERVEROVÝCH TECHNOLOGIÍ NA PLATFORMĚ Zadavatel:

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení. E-learning CZ.1.07/3.2.04/04.0040. In Company Education, a.s.

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení. E-learning CZ.1.07/3.2.04/04.0040. In Company Education, a.s. Číslo zakázky: VŘ 89/2013 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení E-learning Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: Název zakázky: Datum vyhlášení zakázky: Název zadavatele: Cílová

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky dle Závazných pokynů pro zadávání veřejných zakázek v rámci Národních programů SFŽP ČR (nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách) Číslo zakázky: Veřejná zakázka

Více

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 69719/2013 Sp. zn.: S-JMK 169134/2010 ORR Vyřizuje: Ing. Grmolcová, Mgr. Megová Telefon: 541 651 392, 541 651 338 Počet

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. zadavatel město Lovosice vyzývá v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016 uchazeče k podání nabídky na služby s názvem:

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. zadavatel město Lovosice vyzývá v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016 uchazeče k podání nabídky na služby s názvem: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadavatel město Lovosice vyzývá v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016 uchazeče k podání nabídky na služby s názvem: Informační a dohledový systém autobusového nádraží Lovosice

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená podle ust. 217 z. č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ) Jednací řízení bez uveřejnění Zadavatel: Univerzita Karlova Ovocný trh 560/5, 116 36

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Výzva k jednání. Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis

Výzva k jednání. Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění na nadlimitní veřejnou zakázku na služby Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis zadávanou v jednacím

Více