MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č /16 a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení Návrh předkládá JUDr. Josef Knot, MBA 1. místostarosta Ing. Ladislav Toman vedoucí odboru Návrh zpracoval Ing. Roman Koc vedoucí oddělení, daní a poplatků

2 Důvodová zpráva: Na základě žádostí správců kapitol města, v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a Směrnicí upravující finanční a majetkové vztahy města Písek, je zastupitelstvu města předložen návrh na rozpočtová opatření č /16 včetně zdůvodnění požadavků. RO č. 34/16 Kapitola Příjmy Daňové příjmy plnění Daň z příjmů právnických osob za obce % Nedaňové příjmy Smluvní pokuta 36 0% Přijaté nekapitálové příspěvky a náhrady - přeplatky za energie 4 100% Smluvní pokuta % Ostatní nedaňové příjmy - vypořádání pohledávek Jarník % Přijaté vratky transferů - ZŠ T. Šobra - Zvyšování kvality vzděláv % Přijaté vratky transferů - ZŠ T. Šobra - Rozvoj techn. dovedností 2 100% Přijaté transfery (dotace) ZŠ T.G.M. - Obnova tělocvičného nářadí na ZŠ TGM Písek % ZŠ Svobodná - Divadelní kroužky pro děti % Příjmy se na základě sestaveného přiznání k dani z příjmů právnických osob zvyšují o tuto daň za město. Současně se navyšují i výdaje na kap. 741, neboť se jedná o výlučnou daň. Dále se upravují nedaňové příjmy dle rozpočtové skladby nebo skutečného plnění a v rámci přijatých transferů se do zapojují dotace pro základní školy. RO č. 35/16 Kapitola 710 Doprava Kruhový objezd - Obchodní ul % MHD - dopravní územní obslužnost - transfer na provoz % 750 Město Písek připravuje ve spolupráci s ŘSD Č. Budějovice k realizaci v letošním roce přestavbu křižovatky u obchodního centra Albert. Náklady stavebních objektů hrazených městem Písek vzešlé z výběrového řízení podle předpokladu nepřekročí částku 5 mil. Kč alokovanou v města. Aby však bylo možné vypsat výběrové řízení, musí mít podle rozpočtových pravidel město v částku potřebnou na pokrytí rozpočtových nákladů stavby vyčíslených projektantem, a proto odbor žádá o navýšení rozpočtové položky o 1 mil. Kč. Současně dochází ke snížení plánovaných nákladů dopravní územní obslužnosti MHD na základě smlouvy schválené zastupitelstvem města. stránka 2 (celkem 6)

3 RO č. 36/16 Kapitola 714 Školství, mládež a tělovýchova Školnický byt ZŠ J. Husa v Písku - 2. etapa 407 0% ZŠ E. Beneše a MŠ Rekonstrukce vnitřních prostor vč. instalací v budově 15. MŠ-PD 80 0% ZŠ T. G. Masaryka a MŠ Obnova tělocvičného nářadí na ZŠ TGM Písek, dotace JčK % ZŠ Svobodná a MŠ Divadelní kroužky pro děti, dotace JčK % ZŠ T. Šobra a MŠ Zvyšování kvality vzdělávání, NZ 321, vratka dotace 6 100% Zvyšování kvality vzdělávání, NZ 325, vratka dotace % Rozvoj technických dovedností, NZ 321, vratka dotace 1 100% Rozvoj technických dovedností, NZ 325, vratka dotace 1 100% Provoz odboru Poskytování energetických služeb - prémie za úspory 311 0% Nákup služeb Byty školníků - opravy a údržba Projektové dokumentace -80 0% 410 V roce 2015 byla zahájena rekonstrukce školnického bytu 1. etapou, na kterou bylo z města pro rok 2015 čerpáno 284 tis. Kč. V letošním roce je v letních měsících plánováno dokončení rekonstrukce za částku 407 tis. Kč (přesun ze služeb) a následně pronajmutí bytu školníkovi. Odbor školství dále žádá o navýšení položky rekonstrukce vnitřních prostor ZŠ E. Beneše - PD o 80 tis. Kč (cena za dokumentaci bude celkem 140 tis. Kč) přesunem z projektových dokumentací a zapojení průtokových dotací pro základní školy. Firma ENESA, a. s. má dle smlouvy nárok na výplatu prémie za energetické úspory, která činí 311 tis. Kč. O vyplacení prémie bude rozhodnuto ve 2. pololetí roku 2016 a v současné době probíhají jednání mezi odborem investic a rozvoje, firmou ENESA, a. s. a firmou TCP, s. r. o. o alokaci těchto prostředků zpět ve prospěch města na jiné projektové akce. Následuje návrh přesunu z nákupu služeb ve výši 100 tis. na položku opravy a údržba (po přesunu částky 407 tis. Kč na školnický byt). RO č. 37/16 Kapitola 720 Městská policie Oprava mikrovlnného spojení KS Topělecká % Oprava a přeložení mikrovlnného spojení 150 0% 0 Správce městské policie tímto návrhem žádá o přesun mezi položkami dle platné rozpočtové skladby, neboť původně schválená investiční akce se v průběhu roku charakterem změnila na neinvestiční opravu. stránka 3 (celkem 6)

4 RO č. 38/16 Kapitola 739 Správa majetku Výkupy staveb vč. pozemků % Správa majetku tímto návrhem zvyšuje plánované výdaje na výkupy staveb včetně pozemků. Konkrétně se jedná o výkup v k. ú. Hradiště za účelem rozšíření místní komunikace, akci schválilo ZM dne a celkové náklady činí tis. Kč (pořízení tis. Kč tis. Kč daň z převodu nemovitostí + 5 tis. Kč geometrický plán). RO č. 39/16 Kapitola 740 Investice a rozvoj Vodovody a kanalizace Rekonstrukce dmychárny na ČOV % Rekonstrukce dmychárny na ČOV % Vodovod Burketova ul. - Výstaviště, I. etapa % Kanalizace Burketova ul. - Výstaviště, I. etapa % Software pro správu vodovodní sítě % Hardware pro správu vodovodní sítě 800 0% Městské služby Písek s.r.o Na Nové - rekonstrukce komunikace % PD - rekonstrukce komunikací 600 0% Akce Rekonstrukce přejezdu Hradiště 50 0% Chodník a cyklostezka průmyslová zóna % Rekonstrukce objektů čp a čp nábřeží 1. máje v Písku 4 21% Stavební úpravy domu s pečovatel. službou a Diakonie čp % Diakonie - rekonstrukce střechy % Změna účelu užívání byt. domu na noclehárnu Sedláčk. - I. etapa 500 1% Hradiště - rozšíření místní komunikace - demolice objektu 500 0% Parkovací plochy Pošta 35 0% Rekonstrukce Svatotrojická ul. + P % Kompostárna - alarm a zabezpečovací zařízení 61 0% V a K odbor žádá o přesuny rekonstrukce dmychárny, vodovodu a kanalizace Burketova v souladu s rozpočtovou skladbou, dále pak o navýšení a software a hardware v rámci koncepce Smart City na pořízení matematického modelu počítajícího rychlost proudění a tlakové poměry v potrubí a s tím spojenou optimalizaci ztrát vody v síti, Městské služby Písek s. r. o. rekonstrukce Na Nové přesunem z oprav komunikací (jedná se rekonstrukci komunikace, tzn. investice) a zvýšení o projektové dokumentace ulic Čapkova, Svatotrojická, Obecní Semice a Strakonická, Akce požadavek na navýšení rekonstrukce přejezdu o technický dozor investora a BOZP, prostředky z chodníku a cyklostezky se přesouvají na neinvestiční pol studie proveditelnosti (37 tis. Kč) a na položku oprava Sedláčkovy stezky, rekonstrukce objektů na nábřeží se navyšuje o výdaje na informační bannery, které jsou povinnými výdaji na publicitu k poskytnutému úvěru, výdaje u Diakonie jsou určeny na částečnou rekonstrukci střešního pláště - zateplení a odstranění problematického zaatikového žlabu, u výstavby noclehárny zjištěn havarijní stav hlavního ležatého svodu kanalizace a vodovodní přípojky a je nutná rekonstrukce formou stavebních opatření (hydroizolace) pod rozvody vody stránka 4 (celkem 6)

5 a topení v podlahách 1. NP pro navázání ve II. etapě (původně v této etapě plánováno), dále je nutno provést statické zajištění původních příček z důvodu špatného stavu a větší opravy omítek oproti původnímu předpokladu, při přípravě projektu nebyly prováděny sondy, neboť dům byl do poslední chvíle obýván, následující návrh změny zahrnuje demolice objektu v Hradišťské ulici z důvodu rozšíření komunikace a dodržení šířkových podmínek, parkovací plochy u pošty se navyšují v souladu se smlouvou o dílo na projekční práce, která byla předložena na jednání rady města dne , náklady na rekonstrukci Svatotrojické ulice se navyšují o přeložku sítí fy. E.ON, jedná se o vynucenou investici a smlouva bude předložena ke schválení radě města a závěrečnou položku tvoří instalace zabezpečovacího zařízení, které nebylo součástí projektu nově budované kompostárny. RO č. 39/16 Kapitola 740 Investice a rozvoj Městské služby Písek s.r.o Povrchová oprava komunikací % Oprava komunikace v ulici Na Výstavišti 200 0% Městský sportovní areál - atletický stadion, oprava zázemí 40 0% Městský sportovní areál - atletický stadion, oprava zázemí -40 0% Ostatní výdaje Konzultační a poradenské služby (studie, posudky) % MěK, přemístění do čp Alšovo nám.-studie proveditelnosti 82 0% Chodník a cyklostezka průmyslová zóna - studie proveditelnosti 37 0% Architektonická studie Žižkovy kasárna 300 0% Nákup služeb % Demolice Žižkovy kasárna I % Oprava a nátěr oken na S a SZ straně objektu čp. 108, Karlova ul % Oprava Sedláčkovy stezky vč. výměny lávky - havárie 500 0% Osadní výbor Semice Dresy 10 0% Drobný majetek 6 0% Studie 20 0% Služby -36 0% Městské služby Písek s. r. o. návrh na přesun prostředků z oprav komunikací do investic (ulice Na Nové - Smrkovice), oprava komunikace na Výstavišti se navyšuje dle usnesení RM č. 305/16 ze dne (RM ukládá odboru investic a rozvoje ve spolupráci s Městskými službami Písek, s. r. o. zajistit vlastní realizaci opravy příjezdové cesty u ulice Na Výstavišti a zároveň nárokovat náklady na opravu do nejbližší rozpočtové změny), městský sportovní areál je přesun v rámci jedné akce (TDI, BOZP), Ostatní výdaje položka konzultačních a poradenských služeb se částkou 82 tis. Kč přesouvá na jmenovitou org (přemístění městské knihovny), dále se tato položka o 500 tis. Kč zvyšuje na územní studii lokality JIH III a o dalších 726 tis. Kč se zvyšuje na tepelnou koncepci města, položka výstavby chodníku a cyklostezky se zvyšuje o 37 tis. Kč přesunem z investiční položky této akce, následující položka je do zahrnována dle usnesení zastupitelstva města ze dne , na jehož základě bude lokalita jižní části Žižkových kasáren prověřena architektonickou studií a následně vznikne funkční návrh (sport, bydlení, páteřní komunikace, inženýrské sítě - zařazeno do změny územního plánu), položka nákupu služeb se navyšuje na běžné základní roční výdaje kapitoly, demoliční práce se vztahují na demolice zbývajících objektů, přesun a zpracování materiálu a likvidaci stavební suti, další položka oprava a nátěr oken objektu Karlova čp. 108 se navyšuje dle upřesnění, přičemž se akceptuje doporučení o použití izolačního skla i u ostatních oken, se kterými se v původní variantě nepočítalo (historická budova), stránka 5 (celkem 6)

6 výsledný efekt se promítne do zlepšených tepelných vlastností objektu a větších energetických úspor, dále se do zahrnuje oprava Sedláčkovy stezky z důvodu havarijního poškození části stezky po přívalovém dešti, je zde nutná rychlá oprava pro zajištění funkčnosti a bezpečnosti (bude řešeno jako pojistná událost, přesun z investiční položky chodníku a cyklostezka průmyslová zóna), Osadní výbor Semice přesuny dle požadavku výboru pro nákup dresů pro děti, nákup laviček a studie fotbalového hřiště. RO č. 40/16 Kapitola 741 Všeobecná pokladní správa Daň z příjmu % Na základě sestaveného přiznání k dani z příjmů právnických osob se zvyšuje tato daň za město. Současně se navyšují i příjmy na kap. 741, neboť se jedná o výlučnou daň. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č /16 schválit. Vztah k : V rámci navrhovaných změn dochází k navýšení příjmů o částku tis. Kč, výdajů města o částku tis. Kč a důsledkem je tedy zvýšení jeho schodku o částku tis. Kč. Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění, 84 Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění, 16 Vyhláška MF ČR č. 323/2002 Sb., o rozpočtové skladbě, v platném znění, 1 a následující Vztah ke strategickému a územnímu plánu: --- Přílohy: --- stránka 6 (celkem 6)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 3.6.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.6.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 09.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 příloha č. 1 ROZPOČTU MĚSTA PÍSEK NA ROK 2015 P Ř Í J M Y R O Z P O Č T U D A Ň O V É P Ř Í J M Y Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem 191 875 Daně ze zboží a služeb v tuzemsku celkem 141

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.07. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.07. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 28.11. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 05.12. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 27.03. MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 18.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

Komentář k V. rozpočtovému opatření k

Komentář k V. rozpočtovému opatření k Město Štětí Komentář k V. rozpočtovému opatření k 16. 12. 2010 K V. rozpočtovému opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde dochází ke změnám, a dále celkové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Převod finančních prostředků z rezervního fondu do fondu investic a použití finančních

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY

ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY Příloha č. 1 ROZPOČTOVÝ VÝHLED MĚSTA PÍSEK NA ROKY 2016-2018 PŘÍJMY Schválený rozpočet roku V ý h l e d jednotlivých roků v tis. Kč 2015 2016 2017 2018 Daně z příjmů, zisku a kapitálových výnosů celkem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 21.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací za rok 2015 včetně rozboru

Více

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉ DNE: 26.06. 2018 POŘADOVÉ ČÍSLO MATERIÁLU: 21/2018 POČET STRAN: 7 NÁZEV: Rozpočtová opatření zastupitelstva města na r. 2018 č. 13-20 a č. 22-28 PŘEDKLÁDÁ:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 29.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 20.09.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce domu v Chelčického ulici č. p. 57 na parkovací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. V Písku dne 21.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉ DNE: 25.04. 2019 POŘADOVÉ ČÍSLO MATERIÁLU: 13/2019 POČET STRAN: 8 NÁZEV: Rozpočtová opatření zastupitelstva města na r. 2019 č. 8-23 PŘEDKLÁDÁ: ZPRACOVAL:

Více

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření

Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření Schváleno ZM dne 16. 4. 2015 č. usn. 2015/4/120 Město Štětí Komentář k Návrhu II. rozpočtového opatření V rámci II. rozpočtového opatření jsou navrhovány úpravy vyplývající z vyúčtování medií, z upřesněných

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne : 16.02.2016 Zprávu předkládá: Ing. Václav C h r o u s t, místostarosta Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 1/2016 Zpracovala: Ing. Hana Chalupová

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 4.9.218 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.9.218 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města rozpočtová opatření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 14.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace a schválení rozdělení státní dotace z rezervy

Více

Komentář k III. rozpočtovému opatření k

Komentář k III. rozpočtovému opatření k Město Štětí Komentář k III. rozpočtovému opatření k 24. 6. 2010 Ke III. rozpočtovému opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde dochází ke změnám, a dále

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 15.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 9. 2013 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5 Statutárního města Liberec na rok 2013 Zpracoval: odbor,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2012 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED

MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED bod jednání číslo 9 Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA

MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA MATERIÁL PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉ DNE: 06.06.2019 POŘADOVÉ ČÍSLO MATERIÁLU: 25/2019 POČET STRAN: 8 NÁZEV: Rozpočtová opatření zastupitelstva města na r. 2019 č. 24-37 PŘEDKLÁDÁ: ZPRACOVAL:

Více

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA

ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA M ě s t o J i ř í k o v Zastupitelstvo města Jiříkova schvaluje ROZPOČET MĚSTA JIŘÍKOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Financování 4. Výdaje rozpočtu

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 9.1.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.1.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města v 2. pololetí roku 212

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 21. 6. 2018 3. změna rozpočtu města na r. 2018 (RO 141/18 - RO 157/18) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 141/18 1361 1 2 Správní poplatky za povolení VHP - navýšení

Více

Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k

Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření k 28. 4. 2011 Město Štětí K předkládanému návrhu I. rozpočtového opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde

Více

Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 71/ RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 71/ RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Schváleno RM 2. 3. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 71/2018 - RO 85/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Oddělení investic - ORJ 4 71/18/a 3314 5169 4 1217 aktivity (podíl EU 85%, ÚZ 110595113) - služby

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 19.02.2019 Ing. Václav Chroust, místostarosta města Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: 1. Rozpočtové opatření

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 6A) statutárního města Liberec na rok 2015 Stručný obsah:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 21.9.215 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.215 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o rozpočtových opatřeních schválených radou města v 1. pololetí roku 215

Více

NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE Č. RO180004

NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE Č. RO180004 NÁVRH NA PROVEDENÍ ZMĚNY ROZPOČTU MĚSTA SOKOLOV V ROCE 2018 Č. RO180004 Určeno pro jednání: ZASTUPITELSTVA MĚSTA Číslo usneseni: 28/30ZM/2018 Termín jednání: 28.06.2018 ZMĚNA V OBLASTI PŘÍJMŮ v Kč Číslo

Více

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016

PŘÍJMY návrh rozpočtu na rok VÝDAJE návrh rozpočtu na rok 2016 MĚSTO DAČICE KRAJÍŘOVA 27, 380 13 DAČICE I NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA DAČIC PŘÍJMY návrh rozpočtu Daňové příjmy 109.270,00 tis. Kč Nedaňové příjmy 13.004,50 tis. Kč Kapitálové příjmy 14.098,90 tis. Kč Přijaté

Více

ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009

ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 1) Rozpočet města Nejdek na rok 2009 2) Přílohy 1 až 8 k rozpočtu Projednáno a schváleno Radou města usnesením č.rm/2011/74/09 dne 10. 02. 2009 Finančním výborem projednáno

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč

Příloha 1 Schváleno RM Rozpočtová opatření č. RO 1/ RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Příloha 1 Schváleno RM 19. 1. 2018 Rozpočtová opatření č. RO 1/2018 - RO 34/2018 tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 1/18/a 6310 5144 1 Obecné příjmy a výdaje z finančních operací -

Více

Závěrečný účet města Poličky za rok 2017

Závěrečný účet města Poličky za rok 2017 Závěrečný účet města Poličky za rok 2017 Jaroslav Martinů, v.r. starosta města Bc. Antonín Kadlec, v. r. místostarosta města Vyvěšeno: 1. 6. 2018 Schváleno: Polička 14. března 2018 K o m e n t á ř k rozborům

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z

ZM po projednání Usnesením č. 11/2019/3 I. Schvaluje program 3. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 19A/0N/0Z Usnesení z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 25. 4. 2019 od 18.00 hodin v malém sále kina SPEKTRUM, nám. T. Bati 701, Sezimovo Ústí Usnesením č. 11/2019/3 program 3.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

Program: Kontrola plnění usnesení ZM včetně prodejů nemovitostí. Rozpočtová opatření

Program: Kontrola plnění usnesení ZM včetně prodejů nemovitostí. Rozpočtová opatření Město Ostrov Usnesení z 5. řádného zasedání Zastupitelstva města Ostrov konaného v řádném termínu dne 1. července 2010 od 15 hod. ve velkém sále Domu kultury v Ostrově Program: 1. Kontrola plnění usnesení

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 35 721 671,52 Kč 32 069 849,49 Kč 89,78 % 2. běžné (provozní) výdaje 93 785 130,30 Kč 84 701 473,40

Více

Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření

Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření Schváleno ZM dne 19. 2. 2015 č. usn. 2015/3/86 Město Štětí Komentář k Návrhu I. rozpočtového opatření Předmětem I. Rozpočtového opatření je především zařazení nových a úprava některých stávajících investičních

Více

Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne Rozpočet města úprava č. 8

Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne Rozpočet města úprava č. 8 Podklad 2. 3 pro jednání ZM 24/2013 dne 25. 9. 2013 Rozpočet města 2013 - úprava č. 8 Předkládá: Ing. Josef Pátek - starosta Zpracoval: Ing. Karel Majer ved. odboru FaP Příjmy Daňové příjmy DPPO za obce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Ekonomický odbor. Na podkladě zákona 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších zákonů, 4. Lukáš Pohanka, starosta

Ekonomický odbor. Na podkladě zákona 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších zákonů, 4. Lukáš Pohanka, starosta Ekonomický odbor 10. Zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne 12. 12. 2012 Bod pořadu jednání: 9. ROZPOČET NA ROK 2013 Věc: Rozpočet na rok 2013 Důvod předložení: Zpracoval:

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Obslužná komunikace k ČOV Písek

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Obslužná komunikace k ČOV Písek Vodárenská správa Písek, s. r. o. V Písku dne: 7.3.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.4.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Obslužná komunikace k ČOV Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 6. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 3C) statutárního města Liberec na rok 2015 Zpracoval: odbor,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 27.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 10.08.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 2/2018 DNE 3. 3 MĚSTO ČELÁKOVICE Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 30. 11. 2018 Podkladový materiál předkládá Ing. Josef Pátek - starosta Podkladový materiál zpracoval/a Ing. Karel Majer vedoucí OFaP

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2010

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2010 Hlavní stránka NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2010 1) Návrh rozpočtu na rok 2010 2) Přílohy 1 až 8 k návrhu rozpočtu 3) Komentář k návrhu rozpočtu města Nejdek 4) Pracovní materiál k návrhu rozpočtu

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

Schválený rozpočet pro rok 2019

Schválený rozpočet pro rok 2019 pro rok města Klatovy pro rok (v tis. Kč) Příloha č. 1 Rozpočet města (v tis. Kč) 10/ SCHVÁLENÝ ROZPOČET Finanční prostředky - počáteční stav 143670 289159 289159 140907 Daňové příjmy 313 250 357 608 307

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I.

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 749/2016. č. 685 ze dne Úprava rozpočtu roku I. č.j.: 749/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 685 ze dne 26.09.2016 Úprava rozpočtu roku 2016 Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. úpravu rozpočtu městské části Praha

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 05.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Petice č. 4/2015 MHD Smrkovice NÁVRH USNESENÍ Rada města žádost o obnovu spoje MHD Písek

Více

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ 16. 12. 2014

ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ 16. 12. 2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ 16. 12. 2014 ZPRÁVA KONTROLNÍHO VÝBORU O PLNĚNÍ USNESENÍ A ÚKOLŮ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ předseda: MUDr. Karel Franěk člen: Ivo Chleboun člen: Jindřich Tomášek

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 6. 2010 Bod pořadu jednání: IPRM Rochlice - revitalizace území Zpracoval: odbor, oddělení: Ing. Martin Čech rozvojových

Více

Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne Materiál k bodu č programu:

Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne Materiál k bodu č programu: Zastupitelstvo města Břeclavi 27. zasedání konané dne 11.06.2014 Materiál k bodu č. 6.35 programu: Zařazení investičních akcí do rozpočtu města na rok 2014 (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn.

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn. Město Sezemice HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k 31.03.2017 Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne 06.06.2017 usn. č Z/23/2/2017 Přijaté usnesení: Zastupitelstvo města Sezemice dle 15 zákona 250/2000

Více

Zastupitelstvo města Klatov

Zastupitelstvo města Klatov Zastupitelstvo města Klatov Určeno pro zasedání dne: 10.02.2015 Zprávu předkládá: Zprávu zpracovala: místostarosta Ing. Václav Chroust Ing. Hana Chalupová Předmět zprávy: Rozpočtové opatření č. 2/2015

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 22. 6. 2017 Útvar tajemníka MěÚ Jeseník - ORJ 2 129/17 1014 2324 2 6171 2212 2 6171 2324 2 Pohledávky po splatnosti vymožené exekucí upravené dle skutečného plnění - faktura psí

Více

USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva města Česká Lípa, konaného dne dne (č. usnesení 525/ /2013)

USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva města Česká Lípa, konaného dne dne (č. usnesení 525/ /2013) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva města Česká Lípa, konaného dne dne 21. 8. 2013 (č. usnesení 5/2013-532/2013) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 787 ze dne Rozpočtová opatření v roce 2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 787 ze dne 28.11.2018 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. rozpočtové opatření městské části Praha 3

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr

č.opatř. pol. ORJ ORG komentář +/- příjmy +/- výdaje +/- financování +/- úvěr Příloha 1 Schváleno ZM 14. 12. 2017 6. změna rozpočtu města na r. 2017 (RO 304/17 - RO 324/17) tis. Kč tis. Kč tis. Kč tis. Kč Odbor finanční - ORJ 1 304/17 1381 1 Daň z hazardních her (ÚZ 00999) - navýšení

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 3. 4. 2014 Bod programu: 25 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Komise pro investice a opravy

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 11. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 8A) statutárního města Liberec na rok 2015 Stručný obsah:

Více

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne

Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne Rozpočtová opatření schválená usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/6/8/2017 ze dne 18.9.2017 -Rozpočtová změna 333/17 druh rozpočtové změny: zapojení prostředků do rozpočtu důvod: odbor školství,

Více

ROZPOČET OBCE VÁŽANY NAD LITAVOU NA ROK 2006

ROZPOČET OBCE VÁŽANY NAD LITAVOU NA ROK 2006 Stránka č. 1 z 7 ROZPOČET OBCE VÁŽANY NAD LITAVOU NA ROK 2006 PŘÍJMY: v Kč třída 1. - daňové příjmy (sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb., - % podíl 0,003664) koeficient velikosti kategorie

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření kupní smlouvy na základě smlouvy o uzavření budoucí smlouvy

Více

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o.

Sociální služby města Žďár nad Sázavou, p.o. MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDA J Ů, p.o. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 52 DNE: 31. 10. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 825 /2016 /Ssm NÁZEV: Rozpočtové opatření ANOTACE: Žádám o schválení změn v rozpočtu pro rok 2016 dle

Více

Čerpání rozpočtu výdajů

Čerpání rozpočtu výdajů Čerpání rozpočtu výdajů upravený rozpočet skutečnost I. hledisko třídění výdajů 1. kapitálové výdaje 3 169 000,00 Kč 3 256 551,05 Kč 102,76 % 2. běžné (provozní) výdaje 90 484 120,00 Kč 85 427 565,46 Kč

Více

Město Jindřichův Hradec

Město Jindřichův Hradec Město Jindřichův Hradec V Jindřichově Hradci dne 30. 11. 2017 Schválená rozpočtová opatření města Jindřichův Hradec od 1. 11. do 29. 11. 2017 Důvod zveřejnění: 16 odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více