Crowdsourcing - ubytování jezero Garda / Ledro

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Crowdsourcing - ubytování jezero Garda / Ledro"

Transkript

1 Akce Itálie 2011 (pracovní verze dokumentu, z :30) Info (na konci jsou obrázky :) předpokládaný způsob cesty: autem (příp. několika auty) termín: během července až srpna, mimo termíny: (přidávejte, pokud někdy nemůžete!) NE 24. července až 1. srpna (David G. nemůže) NE 25. až 29. července (T. Herceg nemůže) NE do 5.srpna (J. Tuček nemůže) NE od 8. srpna do 12. srpna (T. Herceg nemůže) NE 20. srpna (David G. nemůže) NE 20. srpna (HKfree fest -- Marek F.) NE 25. a 26. srpna (T. Herceg nemůže) NE 5. až 7. září (konference Mobera Brno) Možné termíny (srpen, září) , , viděl bych to na toho zkusíme to začít zajednávat? (ubytování atd.) vyhovovalo by to tedy všem? zatím je nás tedy 6 osob? (David jede na konec bez přítelkyně) Předběžný plán (postupně doplňuji, jak jsme se zatím dohodli //T. Slavíček) (sobota) nejspíš tedy pojedeme jedním autem, max 5 lidí! (Mercedesem Vito?), vyrážíme z HK, nabíráme někde po cestě :) T.Hercega a Davida NEBO: T.Herceg vyráží 1. autem z Třebíče, nabírá Davida + přítelkyni (+ kamarádku?) v Brně T. Slavíček, Marek, Honza (+ Markův kamarád? - F.Pavliš) vyráží z HK 9:00 sraz na hranicích u Mikulova (dále směr Klagenfurt, Vídeň, pobřeží) odpoledne (cca okolo 17:00?) ubytování na pobřeží - 2 noci, odpolední koupání nejspíš tedy platí městečko Caorle? hotýlek Antonella, cca 1500 Kč za obě noci za osobu, pokoj pro 4+2, viz (neděle) koupání v moři, procházka po městě...

2 15.8. (pondělí) ráno - vystěhování se návštěva Benátek (i když je to pondělí, muzea by měla být otevřena ) buď zaparkování na záchytném parkovišti + cesta lodí na ostrov (drahé), nebo parkování přímo na místě (dost drahé), nebo zaparkování na pevnině + cesta vláčkem navečer se přesuneme na Gardu - ubytování - ještě se musí pořešit! (úterý) Garda - ještě se domluvíme! předpokládáme, že tam budeme na 4 noci, v pátek pojedem domů nápadů na program je tam plno, i kdybychom měli jen prozkoumávat město, zajít na hrad, na jídlo atd. Příp. by se mělo jít koupat i v tom jezeře. program si naplánujeme přesněji, až si určíme ubytování! (podle jeho pozice atd.) pouze Canyoning se musí objednávat dopředu, jinak je to jedno. určitě musíme navštívit ten lunapark :) Plus pak možný výlet tou lanovkou,, tamten canyoning, ta Ferrata apod. (veškeré aktivity jsou na severu jezera, lunapark na jihu - cca 1 hodina cesty) je tam i in-line stezka (cca 4,5km), mohli bychom si vzít brusle (když jedeme autem), viz (T.Herceg ale prý už svoje brusle prodal...nemusíme přece všechno dělat společně, bez bruslí budeme minimálně dva...jo, jasně :) OK) x dopoledne nebo odpoledne canyoning v Integral kaňonu? viz (středa) x (čtvrtek) x (pátek) odjezd domů Crowdsourcing - ubytování jezero Garda / Ledro několik odkazů, co jsem zatím našel: klíčová slova: Riva del Garda, Nago, Torbole, Lago di Legro, Garda (severní část), region Trentino mobil homes / bungalows: tohle? je to jenom pro 4,nebo bude jeden z nás spát v autě //TJ...poslal jsem jim tam dotaz, prý ty chatky jsou pro 4-6 lidí. T.Herceg se ale teď dívá ještě po něčem jiném (pokud by byl rozdíl nějaké 3-4 stovky (jako celkem), bylo by lepší být v hotelu se snídaní... Ale uvidíme, co seženem. Levnějšího nic asi bohužel ne, většinou se musí platit ještě 8-10 eur za osobu (u těch bungalovů a mobile homes )... //T.Slavíček

3 google maps camping garda: bed and breakfast: apartments: Ubytování Aktuální info o ubytování sem T. Herceg za chvíli doplní (nebo pošle info mailem), ať se k tomu ještě můžete vyjádřit (třeba zkusit najít něco lepšího ;) buď tzv. Bed and Breakfast (apartmány se snídaní) dá se dobře hledat na této mapě: ceny se v hlavní sezóně pohybují většinou okolo eur/den viz např. v případě Gardy by bylo pěkné se ubytovat spíše někde v severní části jezera, budeme mít ale auto, tak asi nebude problém, ani kdybychom byli např. od jezera kousek dál (když to bude levnější) existují ale i kempy, příp. karavany, mohly by být i za polovinu - také se můžem zkusit podívat! zkuste se po něčem podívat, dík ;) kempů je tam prý v okolí plno, klimatizovaný domek s kuchyňkou a záchodem pro 6 lidí je za eur na den (přímo vedle pláže), viz např. Auta a řidiči Tomáš Herceg (Octavia Combi [4 místa]) Marek Fišer (Mercedes Vito [5 míst pohodlně + spousta místa na věci] nebo Opel Astra combi [5 míst, 4 pohodlně]) David Gešvindr (Opel Vectra, kdyby byla nouze o řidiče) (viděl bych to na 2 řidiče na 1 auto, abychom se mohli střídat)

4 Sedadla do Vita akce sedadla se ruší, kouknul jsem se do techničáku a už v malym se píše: počet sedících osob: 5, takže si netroufnu jet do zahraničí, to by bylo o velkej průser (kdyby se na to přišlo), po ČR bych se nebál, ale do zahraničí je to fakt zbytečnej risk Účastníci Tomáš Herceg David Gešvindr Marek Fišer Tomáš Slavíček Jan Tuček - nemá ŘP Filip Pavliš Garda - co tam lze vidět (aktivity, které jsem našel) //můžete kdyžtak přidávat další! (Tom Slavíček) Canyoning zajímavá sportovní adrenalinová aktivita, procházení s proškoleným průvodcem korytem horské říčky, skákání do tůněk, sjíždění skalních skluzavek po zadku, slaňování dolů v ceně je zapůjčení výbavy (neopren, horolezecký sedák), průvodce, drobné jídlo a pití aktivita je prý zvládnutelná i pro děti nebo rodiny, je to prý ale velký zážitek jedna aktivita trvá cca 5 hodin, cena: 65 eur na osobu (cca 1600 Kč) konkrétní nabídka pro nás (mohli bychom jít i na oba kaňony, během např. dvou dní):

5 Integral Canyon: video: Locality: Valle di Ledro. River name: Palvico...Great as first canyoning experience. Medium difficulty with lots of jumps, slides and a few abseilings in wonderful clear waterfalls and a magical rock formations. Duration: 2 hours in the water Price: 65,00 per person. Departure time: 08:00 or 13:30 from our office in Torbole Jurassik-lower: video: Locality: Valle di Ledro. River name: Rio Nero A short walk leads to the lower part of this remote canyon, where you will find great jumps and abseilings in an amazing natural environment. Duration: 2 hours in the water Price: 65,00 per person Departure time: 08:00 or 13:30 from our office in Torbole Via Ferrata - Rio Sallagoni (Castel di Drena) zajímavá zajištěná cesta (viz video), přírodní lanový park, je to bývalá cesta na hrad, cestou se prochází zajímavou džunglí a po lanovém mostu cesta trvá cca 1 hodinu, po celou dobu je člověk zajištěný pomocí horolezeckého úvazu zapůjčení úvazu, přilby atd.: 15 eur (cca 370 Kč), šli bychom sami bez průvodce video: další info:

6 Gardaland Resort jeden z největších zábavních parků Evropy, 70 různých atrakcí, 8 velkých horských drah vstupné: 15 eur za večerní vstup (cca 370 Kč, od 18:00 do 23:00), na všechny atrakce je potom neomezený vstup zdarma (takhle navečer by to mohlo být zajímavé) příp. 36 eur stojí celodenní vstup (cca 880 Kč) + možné si připlatit za přehlídku delfínů: 5 eur (cca 120 Kč) více info: Lanovka na Monte Baldo unikátní lanovka, jedna z nejlepších v Evropě, s otočnou kabinou výskový rozdíl je 1700 metrů, nahoře je krásná vyhlídka na jezero, jde se tam buď jen projít a posedět, nebo se dá pomalu sejít k prostřední stanici lanovky operuje od 8mi ráno do 18:45, zpáteční jízdenka pro obě lanovky je za 18 eur (cca 440 Kč) více info:

7 Další pamětihodnosti Gardy: samozřejmě výborné jídlo (pizza, lasagne...), Italská vína (bílé, růžové a červené)... historická městečka hrad Arco, viz mnoho stezek pro in-line brusle noční život (několik klubů a diskoték; budu mít s sebou Kindle 3G s internetem, budeme si moct kdykoliv cokoliv najít přímo na místě) Movieland a Aquaparadise Canevaworld (velký aquapark) teoreticky i koupání v jezeře (prý je nejčištší v Itálii, ale podle ohlasů to není až tak dobré) Další místa - kam bychom mohli ještě zajet před Gardou, nebo po Gardě //můžete to rozvést Benátky (Venezia)? Pisa? nějaké moře na koupání? (Lignano, Bibione, Caorle? Nebo popojet ještě někam níž?) nějaké místo po cestě - v rakouských/italských Alpách? Tomáš Herceg - můj návrh Udělal bych před Gardou i vyjížďku k moři - např. první den cesta ČR - Bibione nebo něco poblíž Benátek (cca 8 hodin), když vyjedeme ráno, tak večer bychom tam přijeli, vykoupali se, zašli na večeři a přespali do druhého dne. Druhý den by se daly projít Benátky a popojet řekněme do Pisy (je to cca 300 km, tj. 3 až 4 hodiny). Tam se dá taky vykoupat, projít se po městě a přespat do třetího dne. Pak bychom teprve jeli na Gardu (zase cca 3-4 hodiny cesty), kde můžeme strávit 2 nebo klidně i 3 dny. Anebo se to dá ještě o chvíli protáhnout, protože na cestě z Benátek do Pisy je Florencie, tam by se taky našlo něco k vidění. Z Gardy pak nemusíme jet do ČR celou cestu po dálnici, ale v Alpách udělat nějakou odbočku - kus cesty přejet přes nějaký ten kopec, před 2 lety jsme tuším jeli přes Passo di Monte Giovo. Trochu dál je Passo Stelvio, tam je to prý krásné, ale myslím že to byly 3 hodiny cesty tam a 3 zpátky na dálnici, to už je dost, vzhledem k tomu, že z Gardy je to do ČR taky cca 7-8 hodin cesty. T. Slavíček: No, ono je otázka, zda někde budou ještě k dispozici jen jednodenní ubytování... Přeci jenom by to bylo v hlavní sezóně. Jinak ale souhlasím, Benátky jsou krásné. S tím popojížděním po Itálii trochu pozor, např. u Bologne se to docela štosuje, jsou tam klidně 2-3 hodiny kolony. Minulý rok jsme Itálii autem docela projezdili, viz i když dostkrát to bylo, že člověk spíš seděl v autě, než poznával.

8 Spíš bych šel tím, že se ubytujem např. u Benátek, ty si prochodíme, vykoupem se atd., pak bych se přesunul na Gardu a tu bych zase pořádně prozkoumal. Ať to nemáme jen ochutnávka odsud, ochutnávka odtamtud, že bychom viděli jen centra měst. Můžem toho projezdit i víc, otázka bude, kolik do toho budou chtít dát lidi peněz a na jak dlouho by se jelo. Nevím, jestli se můžeš odtrhnout třeba na tejden? Já jsem to původně viděl tak na těch cca 5 dní... Ale delšímu trvání se bránit nebudu. Když se naplánuje program, není problém :) Takže to beru tak, že v Benátkách bychom se zastavili :) Benátky krásné historické město, postavené na vodě, mnoho kostelů a katedrál, hlavním kanálem plují i obří lodě, je tam určitě co k vidění :) Nejspíš bychom se ubytovali někde blízko, pak navštívili i nějaké moře na vykoupání (příp. vedle Benátek je prý nějaký akvapark)

Letní lezení ve Francii

Letní lezení ve Francii Letní lezení ve Francii Někomu se možná může zdát, že jet lézt do Francie v létě je trochu šílené. Neříkám, že ne,ale určitě se tu dají najít krásné oblasti, kde si můžete pohodově zalézt, vykoupat se,

Více

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA V období letních prázdnin jsem navštívil Irsko za účelem výuky angličtiny. Irsko je ostrov s krásnou přírodou, s nepředvídatelným počasím a známým pivem značky Guiness. Po

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Termín: 20.-25. 6. 17 Cena: 6 490,- Program: 1. den: - odjezd z Ochoze u Brna

Více

2019 ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID

2019 ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID ITÁLIE REGION RIMINI 3* + HOTEL DAVID 500 M OD VLAKOVÉ ZASTÁVKY GATTEO A MARE CHARAKTERISTIKA: dobře vybavený rodinný hotel se nachází přímo na pláži. Doporučujeme především pro rodiny s dětmi. UBYTOVÁNÍ:

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Comenius meeting Dánsko Svendborg. Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika

Comenius meeting Dánsko Svendborg. Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika Comenius meeting Dánsko Svendborg Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika Sobota 5. září 2009 Kodaň Svendborg Neděle 6. září 2009 Ostrov Strynø Pondělí 7. září 2009 Ostrov Strynø Svendborg Úterý

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

Níže detailní informace k soustředění a budeme se těšit na viděnou v zimně na soustředění endurové školy.

Níže detailní informace k soustředění a budeme se těšit na viděnou v zimně na soustředění endurové školy. Zima už se nezadržitelně blíží a bohužel u nás nebude možné moc jezdit. Proto spousta jezdců vyhledává lokality na zimní tréninky v zahraničí, kde to počasí je přeci jenom lepší. Spoustu let jsme jezdili

Více

Tatry 2015 - Nízké Tatry a další Slovenské krásy Roháče a Martinské vrchy Moto: Počasí jako v roce 2014 nebo lepší.

Tatry 2015 - Nízké Tatry a další Slovenské krásy Roháče a Martinské vrchy Moto: Počasí jako v roce 2014 nebo lepší. Tatry 2015 - Nízké Tatry a další Slovenské krásy Roháče a Martinské vrchy Moto: Poí jako v roce 2014 nebo lepší. Jedeme na Slovensko jako téměř vždy. Ubytování je již objednáno v pezionu Svatojáský Kaštiel

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Zloté pro platbu dálnice a parkovného pořídí MH. Tato částka jde do celkových nákladů. O tuto částku se MH snižuje doplatek v konečném vyúčtování.

Zloté pro platbu dálnice a parkovného pořídí MH. Tato částka jde do celkových nákladů. O tuto částku se MH snižuje doplatek v konečném vyúčtování. Alicante 2018 platnost narození doklad ubytování auto ČR auto ESP 1 Bára Pachmannová 29.5.2028 15.5.2003 op 209621547 2 A A 2 Jiří Kostka 28.3.2027 7.3.2002 op 207966863 1 A B 3 Adam Valík 25.5.2028 9.5.2003

Více

8. SPAIN TROPHY 2015

8. SPAIN TROPHY 2015 HONEYTOUR SPORTS s.r.o. Štětínská 341/38 181 00 PRAHA 8 TEL/FAX. 00420 233 550 495 MOBIL 604 762 384 honeytour@quick.cz www.honeytour.cz 8. SPAIN TROPHY 2015 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa

Více

Ferraty v okolí Hallstattu

Ferraty v okolí Hallstattu Ferraty v okolí Hallstattu pá 12.6.2015 ne 14.6.2015 Zdravím všechny sportovně založené milovníky hor a zájemce o vyzkoušení této návykové sportovní aktivity. Na následujících stránkách najdete pár základních

Více

Karta Hochkönig Card

Karta Hochkönig Card Karta Hochkönig Card S kartou "Hochkönig Card" můžete zdarma navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Hochkönig s městečky Maria Alm, Dienten a Mühlbach. Kartu

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Sicílie... moře, slunce, víno a sopka Ragusa Ibla, Catania, Etna, Taormina program prohlídky vína The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO

ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO Vlakový zájezd pro české a slovenské železničáře a jejich rodinné příslušníky s jízdenkami FIP: ÖBB a FS ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO 26.3. - 31.3.2019 5990 Kč (letní rezidence papeže) ŘÍM FLORENCIE CASTEL

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

STUDIUM ANGLIČTINY NA MALTĚ. Chamber College

STUDIUM ANGLIČTINY NA MALTĚ. Chamber College Jazyková škola Elvis, Karlínské náměstí 8, 186 00 Praha 8 tel./fax: 241 405 628, tel.: 241 409 001; Vodafone: 602 350 632, 731 570 807 http://www.elvis.cz; e-mail: elvis@elvis.cz STUDIUM ANGLIČTINY NA

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

STUDIUM ANGLIČTINY NA MALTĚ. Chamber College

STUDIUM ANGLIČTINY NA MALTĚ. Chamber College Jazyková škola Elvis, Karlínské náměstí 8, 186 00 Praha 8 tel./fax: 241 405 628, tel.: 241 409 001; Vodafone: 602 350 632, 731 570 807 http://www.elvis.cz; e-mail: elvis@elvis.cz STUDIUM ANGLIČTINY NA

Více

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino NOVINKA Organizovaný pobytový zájezd vlakem pro české a slovenské železničáře. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajišťuje si každý sám) 2018 - ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

Šumava 2018 Matěj Cocher

Šumava 2018 Matěj Cocher Šumava 2018 Matěj Cocher Cesta na Šumavu Na Šumavu jsme z Nedomic vyrazili po nedělním dopoledni, po cestě jsme se stavili u Mac Donalds a na pár benzínových stanicích. Cesta na mapách cca trvá 3 hod.,

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

Apartmány Budin Blata 94 Vodice

Apartmány Budin Blata 94 Vodice Apartmány Budin Blata 94 Vodice Vodice leží na pobřeží Jaderského moře, při Jadranské magistrále,11 km severozápadně od Šibeniku první zmínka o městě ze 14.století, název Vodice vznikl od četných vodních

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 1. den Skřipov Odjezd ze Skřipova v ranních hodinách. Klimatizovaný zahraniční autobus pravděpodobně externího dopravce bude přistaven ke škole. Autobus bude vybaven DVD,

Více

3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO

3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO ČESKÁ MAJITELKA 3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO Rodinný hotel je 2 minuty pěšky od nádraží Bergrün na známé a slavné Rhétské dráze. Na nádraží je výzmnamné železniční muzeum Albula. Hotel

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN 2 doplňující informace, rozpisy závodů

INFORMAČNÍ BULLETIN 2 doplňující informace, rozpisy závodů INFORMAČNÍ BULLETIN 2 doplňující informace, rozpisy závodů HARMONOGRAM: pátek 15.6. možný přijezd od 16 hodin, možná turistika, výlety na kole, večer možné posezení u ohně, možná návštěva hotelu, restaurace

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

Cestovní kancelář Votrok 2014. Kompletní ceny. www.votrok.cz

Cestovní kancelář Votrok 2014. Kompletní ceny. www.votrok.cz Cestovní kancelář Votrok 2014 Kompletní ceny Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, 500 02 Hradec Králové Telefon 495 534 066 Mobil 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz www.votrok.cz Při zakoupení

Více

Karta Lech Card. S kartou můžete zdarma či se slevou využít následující služby: V provozu denně od do , jezdí od 8:30 do hod.

Karta Lech Card. S kartou můžete zdarma či se slevou využít následující služby: V provozu denně od do , jezdí od 8:30 do hod. Karta Lech Card S kartou Lech Card můžete využít různé služby pro turisty, aniž byste museli platit další poplatky či vstupné, jako např.: lanovky, autobus pro turisty, koupaliště Waldchwimmbad, muzea,

Více

LAGO DI GARDA BEZ BARIÉR

LAGO DI GARDA BEZ BARIÉR LAGO DI GARDA BEZ BARIÉR 21. 28. 9. 2019 SEZNAMTE SE S JEZEREM A RIVOU dopolední program: a) kratší okruh (celkem 10 km) přes TORBOLE b) delší okruh (celkem 12 km) přes RIVA DEL GARDA odpolední individuální

Více

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub

SICÍLIE. Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE Jaroslav Solfronk, Olina Weintraub SICÍLIE SICÍLIE největší ostrov ve Středozemním moři sídlo legendární mafie jedinná činná sopka v Evropě nádherné pláže spousta památek skvělé jídlo a pití milí

Více

Jak nás Anetka vzala na Malši

Jak nás Anetka vzala na Malši Jak nás Anetka vzala na Malši 25.7. - 2.8. 2015 V sobotu ráno jsme se všichni nasnídali, oblékli, maminka s tatínkem vše dobalili a nastal čas vše naložit do auta a že toho bylo na týden pod stanem v divočině

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný) VARIANTA 1 Víkendový pobyt pro rodiče a děti Délka pobytu: pátek až neděle (2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit

Více

Polopenze 7. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4

Polopenze 7. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4 Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 21. 07. - 28. 07. ZDARMA doprava pro dítě do 12 let/3. os./htl. Rivijera! ALEM hotel. depandance u pláže, zahrada RIVIJERA

Více

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů Votrok 2015 Cestovní kancelář Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, Hradec Králové PSČ 500 02 Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Kompletní ceny Slevy za včasný nákup

Více

ACTIVITY GOLF TOUR 2012

ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 duben květen červen červenec srpen září Lago di Garda (Itálie) čtvrtek

Více

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové,

INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU Hotel a restaurace Ještěd. Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně, milí kolegové, INSTRUKCE NA PREZIDENTSKÝ VEČER NA JEŠTĚDU 15.9. 2017 Místo konání: Hotel a restaurace Ještěd Začátek: 19.30 Slavnostní zahájení: 20.00 Konec: 24.00 Téma: Budoucnost Vážení účastníci kongresu, milé kolegyně,

Více

ŠACHISTÉ Z JIŽNÍ MORAVY JIŽ PO DEVATENÁCTÉ V ITÁLII

ŠACHISTÉ Z JIŽNÍ MORAVY JIŽ PO DEVATENÁCTÉ V ITÁLII ŠACHISTÉ Z JIŽNÍ MORAVY JIŽ PO DEVATENÁCTÉ V ITÁLII Po devatenácté vyrazili šachisté z jižní Moravy nejkratší cestou přes Vídeň a Villach do severní Itálie k Jaderskému moři, aby zde strávili pohodový

Více

Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji

Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji Studijní poznávací zájezd Krásy Katalánska Termín zájezdu: 27.9 7.10. 2013 Hotel Guitart 3* v letovisku Lloret de Mar, Costa Brava Cena zájezdu: 7 990,-Kč / student ve vícelůžkovém pokoji V ceně zahrnuto:

Více

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem Cestovní kancelář z Benecka 8let s VÁMI Apartmány CHORVATSKO Termály MAĎARSKO 2018 Pobyty PRO ŠKOLY Jezdíme vlastním komfortním autobusem NÁSTUPNÍ MÍSTA KOMPLETNÍ NABÍDKA www.ckvilla.cz +420 606 506 935

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013

Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013 Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013 Program Activity Golf Tour 2013 květen červen Golf Resort Black Bridge (ČR) Úterý 14.5.2013 Golf

Více

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Je to už hodně let, co padlo rozhodnutí jet alespoň jednou za rok podívat se na světovou rally. Už od prvního Německa jsme se bavili,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 OBZOR Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Výlet autobusem do Varny Chcete navštívit DELFINÁRIUM? Sraz: Odjezd: Příjezd do Varny: Program zahrnuje: Odjezd z Varny: Předpokládaný návrat:

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Apartmány Pjerka Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE 25. 28. 9.2017 Ač moje léto každoročně není naplněno, až na výjimku žádným programem, srpen 2017 byl, dá se říci plný. Alespoň jeho víkendy. Známý z parku Hvězda Tomáš Š., kterého

Více

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. CHORVATSKO vlakem HVAR Ostrov s vůní levandule pobyt u moře s organizovanými výlety strava: ALL INCLUSIVE LIGHT průvodce: Libuše Sládečková Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné

Více

Přechod Calanques aneb Milešovka po Provensálsku ( )

Přechod Calanques aneb Milešovka po Provensálsku ( ) Přechod Calanques aneb Milešovka po Provensálsku (3-4.10.2009) Dva roky jsme již vynechali známý ústecký memoriál Hany Vocáskové - noční pochod na Milešovku a tak jsme se rozhodli, že si částečně noční

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk.

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk. Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012 Jedná se o tradiční setkání turistů a přátel přírody v oblasti Šluknovského výběžku. Připraveny jsou pro Vás denní a noční výlety

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2016 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro 2016 Jen co děti zakončily jarní prázdniny karnevalem, čekalo je

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Veletržní sraz Chytej cesta na ubytovnu

Veletržní sraz Chytej cesta na ubytovnu Veletržní sraz Chytej 2017 - cesta na ubytovnu Protože předpokládám, že většina z vás přijede autem, tak nejdřív popis jak se dostat k ubytovně, aby jste si před návštěvou osvěžovny mohli svého čtyřkolového

Více

Varianta II. 1. 8. 2008 Most 9:05 vlak Plzeň 11:54 12:03 vlak České Budějovice 13:56 14:09 BUS Rybník 14:52 15:12 vlak Vyšší Brod 15:34

Varianta II. 1. 8. 2008 Most 9:05 vlak Plzeň 11:54 12:03 vlak České Budějovice 13:56 14:09 BUS Rybník 14:52 15:12 vlak Vyšší Brod 15:34 Vltava 2008 Termín: pátek 1. 8. 2008 čtvrtek 7. 8. / pátek 8. 8. 2008 Plán etap: Kilometráž Kemp Délka etapy Den 318,9 km Vyšší Brod Pod Hrází 11,9 km Sobota 307,0 km Kemp U Nojdy 12,5 km Neděle 294,5

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 Vážení přátelé relaxace v termálních bazénech. Tak, jako v minulých letech i v roce 2016 jsme pro Vás připravili široký výběr relaxačních pobytů v termálních komplexech.

Více

Polopenze 6. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4

Polopenze 6. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4 CHORVATSKO Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 14. 07. - 21. 07. ZDARMA doprava pro dítě do 14 let/3. os./htl.sirena! Ubytování Stravování 1/2 3-12let/*14 let

Více

Camping Bella Italia (IT )

Camping Bella Italia (IT ) Italieonline s.r.o. Tel CZ: +420 284 811 218 Bryksova 5 Tel SK: +421 2 006 52 198 00 Praha 9 Tel PL: +48 22 90 664 Česká Republika Fax: +420 284 811 210 IČO: 2614140 Email: info@italieonline.eu DIČ: CZ

Více

Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877

Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877 Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877 LAST MINUTE!!! Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 07. 07. - 14. 07. ZDARMA doprava pro

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

Europa-Park aneb dvojí adrenalin a super zážitek. Napsal uživatel Yeah(c) Sobota, 11 Červenec :06

Europa-Park aneb dvojí adrenalin a super zážitek. Napsal uživatel Yeah(c) Sobota, 11 Červenec :06 Máte rádi všemožné atrakce, vláčky, horksý dráhy, adrenalin apod.? Mno pokud ano, víte o čem je řeč, pokud ne i tak to stojí za zkoušku. Výsledný zážitek je nadevšechny očekávání. Zapomeňte na Matějskou,

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

Vzdělávací exkurze do Švýcarska

Vzdělávací exkurze do Švýcarska Simona Prachařová 3. C Vzdělávací exkurze do Švýcarska Ve dnech 25. 10. 29. 10. se někteří žáci vyššího gymnázia zúčastnili exkurze do Švýcarska. Velké Meziříčí jsme opustili ve středu večer. Cesta byla

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Cesta do Zagarola Tomáš Přerost

Cesta do Zagarola Tomáš Přerost Cesta do Zagarola Město Zagarolo, které je partnerským městem obce Nelahozeves, pozvalo zastupitele naší obce a ţáky nelahozeveské školy na návštěvu. Zastupitelé zde byli na oficiální návštěvě. Ţáci byli

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY LIBUŠE TRAVEL CESTOVNÍ AGENTURA www. LibuseTravel.cz KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY Francouzská riviéra nabízí středomořské podnebí, zářící slunce, významná přímořská letoviska, historická městečka, ale hlavně

Více

Chorvatsko Tereza Červencová

Chorvatsko Tereza Červencová Tento rok týden před prázdninami jsme společně se sestrou a mamkou vyrazily do Chorvatska přesněji do města Crikvenica. Den před odjezdem jsme jeli na Moravu, kde jsme přespali, abychom se mohli déle vyspat

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury)

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Bleskový výsadek MOA v Anglii (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Rakovník jsme opouštěli ve středu 12. 9. kolem třetí hodiny odpolední. Přijel pro nás zájezdový autobus, kterým jsme po chvíli dorazili

Více

ZASTÁVKA NÁDRAŽÍ NEMOCNICE BANKA KINO RESTAURACE OBCHOD HOTEL POŠTA LETIŠTĚ PARK ŠKOLA

ZASTÁVKA NÁDRAŽÍ NEMOCNICE BANKA KINO RESTAURACE OBCHOD HOTEL POŠTA LETIŠTĚ PARK ŠKOLA BANKA HOTEL POŠTA NEMOCNICE OBCHOD ŠKOLA NÁDRAŽÍ ZASTÁVKA RESTAURACE KINO PARK LETIŠTĚ KDE? V / VE / NA ŠKOLA, POŠTA...ŠKOLE, POŠTĚ NEMOCNICE, OBCHOD KINO NÁDRAŽÍ LETIŠTĚ...NEMOCNICI, LETIŠTI...OBCHODĚ...KINĚ...NÁDRAŽÍ

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

Salzburgsko: Pidinger

Salzburgsko: Pidinger Salzburgsko: Pidinger 9. dubna 2015 11:22 Docela náročná ferrata - na víkend: - V pátek dorazit na místo na parkoviště - Sobota celý den lezení (1.5 hodiny nástup k ferratě, následně 4 hodiny lezení a

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

termín 1.-10.7.2016 a 5.-14.8.2016 Cena 7 300,- polopenze, cca 500,-- kolo Osoba na 5.lůžku v mobilhomu 4300,-

termín 1.-10.7.2016 a 5.-14.8.2016 Cena 7 300,- polopenze, cca 500,-- kolo Osoba na 5.lůžku v mobilhomu 4300,- Francouzská riviéra - Antibes Naše cestovní kancelář Vám nabízí možnost strávit Vaší dovolenou v srdci francouzské Riviéry v malebném historickém městečku Antibes, které leží mezi letovisky Nice (cca.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

NAMIBIA Adventure / 1 5 dnů + 2 dny let

NAMIBIA Adventure / 1 5 dnů + 2 dny let NAMIBIA Adventure / 1 5 dnů + 2 dny let (červen až listopad) ostatní měsíce po domluvě Program denní itinerář cesty : 1. odlet Praha 2. přílet Windhoek (hl.m. Namibie ), odjezd do půjčovny,převzetí vozů,

Více

Karta Sommercard Schladming Dachstein

Karta Sommercard Schladming Dachstein Karta Sommercard Schladming Dachstein S kartou "Sommercard" můžete navštívit 100 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Schladming - Dachstein. Kartu obdržíte u

Více

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ PROVENCE 2011 Vážení rodiče, milí studenti! V letošním školním roce máte poprvé možnost volby komplexní zahraniční exkurze. Po několika rocích, kdy se nabízelo pouze Chorvatsko, tedy destinace relativně

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma Karta Ötztal Card Při zakoupení karty Ötztal Card můžete navštívit 40 turistických zajímavostí a využít různé služby pro turisty, aniž byste museli platit další poplatky či vstupné, jako např.: lanovky,

Více

Tipy na výlety okolí Salcburku

Tipy na výlety okolí Salcburku Tipy na výlety okolí Salcburku Doporučujeme k zakoupení Salcburskou kartu: Salcburská karta (SalzburgerLand Card) je all inclusive kartou, se kterou můžete navštívit více než 190 zajímavostí v rakouské

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více