fznmlino pr-,auu NAvRH ZADANI DOLOPL AZY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "fznmlino pr-,auu NAvRH ZADANI DOLOPL AZY"

Transkript

1 NAvRH ZADANI fznmlino pr-,auu DOLOPL AZY Zdacov6n v souladu se z6konem d 183/2006 Sb., o tizernnim Plrnov6ni a stavebnim i6du (stavebni zikon), ve zneni pozddjsich piedpis0 a dle 1yhl65lry d.500/2006 Sb., o iaemn6 ana$ickjch podkladech, irzemnd planovaci dokumentaci a zprisobu evidence rizemnd pla{ovaci dinnosti, ve znenl pozdej5ich piedpisri ve spolupdci s urdenim zastupitelern. UraenY zastupitel: Schvalujici orgin: Poiizovatel: Opdvn n6 osoba pofizovatele: Bc, JosefZdelil Zastupit lstvo obc Doloplazy Magistrdt mista Olomouce, odbor koncepce a rozvoje Ing. Marek dernf, poveieny zastupov6nlm vedouclho odboru koncepce a rozvoje Magish6tn mdsta Olomouce kv6tbn 2014

2 Nevrh zadanl ljzemniho planu Doloplazy I. IIVOD II, ITMEZENi iesenfho TZEMi OBSAH: I. PoZADAVKY NA zpracovani {IZEMNiHO PLANU a) poiadevkv re zakladni koncepci rozvoie izemi obce. vyj6dfen6 zejm6na v cilech zlepsov6ni dosavadniho stavir, vdetnd rozvoje obc a ochrany hodnotjejiho izemi, v po:adavcich na zmdnu chamkeru obce, jejlho vztahu k sidelni struktuie a dostupnosti v iejn6 infrastuktury; q4o pozadavky lze dle potleby d{le upiesnit a doplnit v dlenenl na pozadavky na a.1. gbes!$igi9g t9s99pg!, zejm6na na provdfen{ plo5n6ho a prostoroveho uspofid6nl zastaveneho ilzemi a na provdieni moznich zmdn, vdetnd itmez ni zastavitelnich ploch, a.2. koncepci velein6 infrastruktur-v, zejm6na na provdieni uspol6ddni veiejn6 infrastruktury a moznosti jejlch zm n, a.3.!g4s9p9i-g!p9i6dji4lgjj4y, zejmdna na proveieni plo5n6ho a prostorovdho uspoiedani nezastav6n ho irzemi a na provefuni moinich zmdn, vdetnc provdieni, ve kerjch plochach je vhodn6 lyloudit umisfovani staveb, zalizeni a jinich opati ni pro idely uveden v $ 18 odst. 5 stavebniho z6kona, b) poiadavlw ns rrymezeni ploch a koridort fzemnich rezerv a na stanoveni jejich wuzitl, lder6 bude nutno prov iit, c) potadavkv na proveieni vvdezedi v leine prosp&n{ch staveb. velein proso6snich opatlenl a asanaci, pro ker6 bude moznd uplatnit lyvlastneni nebo piedkupni pnevo, d) pozadavky na provcienl lymezeni ploch a koridoru, ve kerjch bude rozhodovani o zm nach v fzemi podmindno lyd6nlm reeulaeniho pl6nu. zpracovsdim {zemnf studie rebo uzavienim dohodv o parcelaci, e) piipadny pszsdevgi-eezprcs9]iji4i.gri4lti9!94!, f) pozadavky na jglgjdtlpglhivdetnd m6iitek Wkrest a podtu lyhotovenl, g) pozqdavkv na whodnoceni piedpold6danich vlivi tiz mnlho pldtru na udrzitelnf rozvoi fzemi, Shora uvedend body zahmuji: 1. upiesneni pozadavkri rypl)tvaj {cich z politilf rlz mniho rozvoje, 2. uplesndni poiadavlli rypljvajlcich z izemn plenovaci dokumentace rydand krqiem, 3. uplesneni poiadavkt rypljvajicich z fzemne anabtichich podkladi, zejmdna z Fobl6mi urcenych k ie5eni v tzemnb pl6novaci dokumentaci a piipadn z dopliuj icich pr'uzkumri a rozbori, 4. dafsi pozadavky, napiiklad potudavky obce, poiadavky 'tsplfrajici ze zptlq o uplatiov6ni izemniho plenu podle $ 55 odst. I stavebnlho zikona, nebo z projednani s dotdenlimi org6ny a velejnosti.

3 Nawh zadanl UzemnJho pl6nu Doloplazy I. UVOD Polizenl Uzemniho pbnu Doloplazy schvalilo Zastupit lstvobce Doloplazy na sv6m 11. zased6ni dne Zasxrpitelem urden:fin pro spolupneci byl urden Bc. Josef Zdalil, starosta obce. II. \\TIIIEZENI RESENEHO UZEMI Resenlim irzemim Uzemnfto pldnu Doloplazyj spr6\ni!i/emi obce Doloplazy. IU. a) POZADAVKY NA ZPRACOVANI UZE pozadavkv na z6kladni koncedci rozvoie fzemi obce (\yjedien6 zejm6na v cilech zlepsoveni dosavadniho stavu, vdetn6 rozvoje obce a ochrany hodnot jejlho izemi, v pozadavcich na zmenu charakeru obce, jejlho vztahu k sidelni struktuie a dostupnosti veiejn infrastrukury) Pii zpracovrini fzemniho pl6nu Doloplazy respektovat Politiku irzemniho rozvoie Ceskd republikv (PIJR ar), schvalenousnesenim vledy d.929 drc , podle kter spada obec Doloplazy do rozvojove oblasti OB8 Olomouc, ker6 je charakterizovina silnou koncentraci obyvatelstva a koncentmci ekonomickjch dinnostl s republikov.-im viznamem. Jedn6 se o izeml ovlivnbnd rozvojovou dynamikou krajsk6ho mdsta Olomouce. Uzemi obce Dolo_plazy je souddsti tzemi ie5en ho Z6sgdeqlj@lqqiha rq4qis Olomouck ho kraje (ZUR OK), lydanymj Zastupitelstvem Olomouckdho kraje dne (opatieni obecnd povahy, kerym byly ZUR OK Wd{ny, nabylo ridinnosti dne ), po prvni akualizaci sch! lene dne 22,4.201I (opafreni ob cne povahy, kteqim byla allualizace ZUR rydrina, nabylo irdinnosti dne ). Uzemnd anal),tick6 podklady sprdvnlho trc SoudAsti UAP je Rozbor udditeln6ho rozvoje izemi, ktery mimo jin6 definuje i probl6my v rizemi, ke rd je nutno v irzemnim pliinu ieiit. 1) poisdavkv nr urbanistickou konceoci. zejmdna na prov ieni plosn6ho a prostorovdho uspoidddni zastav n ho fizemi a na provdieni molnly'ch zm n, vdetnd lymezeni zastavitelnich ploch Budou respektov6ny mimo jin6 tj4o r publikov6 priority: Chranit a rozvijet plirodni, civilizadni a kultumi hodnoty rizemi, vdetne urbanistick ho, architektonickeho a archeologick ho dedictvl. zachovat rdz urbanistick struktury izemi, struktury osidleni a L:ultumi krajiny, Ller jsou rt'razem identity lzemi, jeho historie a tradice. 6L 11) Pbdchazet prostorovd socialni segregaci s negativnimi vliry na socirilni soudrznost izemi. /il ts) Pii stanovovani zprisobu Wuziti izemi v tzemnb pl6novaci dokumentaci devat piednost komplexnim iesenim pied uplatiov6nlm jednostrann:ich hledisek a pozadavkri, kter ve s{ich disledcich zhorsuji stav ihodnoty ilzemi. (il. 16)

4 Newh zadeni Uzernnlho pl6nu Doloplazy Hospod6md lyuiivat zastavdn6 lzemi (podpora piestaveb revitalizaci a sanaci tzemi) a zajistit ochmnu nezastavdn6ho irzemi (zejm6na zem6d6lskd a lesni pridy) a zachov6ni veiejnd zeleft. (il. 19) V)tv6let podminky pro rozvoj a lyuziti piedpokladi irzemi pro nizn6 formy cestovnlho ruchu (napt. cykfoturistik4 p6ii turistika), pii zachovinl a rcz-rojl hodnot tzr-mi. (il. 22) Z uvedenich ZilR OK \,ylivaji pozadavky: pro fuleni fzemniho pl6nu Doloplazy mimo jind tlto Zachovat a rozviiet soudasnli stav polycentrickdho osidleni Olomouck6ho kraje. (odst ) Plochy bydleni lymezovat s ohledem na posileni sociehi soudrznosti oblnr'atel. Zamezovat izemni segregaci obyv^tel. (odst ) Chranit a rozvijet piirodni, civilizacni a kultumi hodnoty izemi, vdetne urbanistick6ho, architekonickeho a archeologickdho dedictvi. (odst. 5.1) Vhodn:tm uspoi6dinim ploch vltvaiet podmlnky pro minimalizaci negativnich vlivi ploch s koncentrovanou virobnl dinnosti na plochy bydleni. (odst ) Respektovat z4sady ochrany nemovitjch kultumich pametek a podminky ochrany pamdtkovd ctu'ndnich itz.f ml. (odst. 76) Zacho\at raz urbanistickd struktury rizemi se specifick;y'mi hodnotami, jedinedn kultumi kajiny, kter6jsou v'.irazem identity izemi, jeho historie a tradice. (odst.gq.l) Nepodporovat vznik,,satelitnich" mestedek mimo zastavdnd fzemi sidel a jiz zaloienou sidelnl strukturu. (odsr 9al) Zmdny y ]trzf)mi provadet s ohledem na hospod.im6 qnziti zastaveneho irzemi, zejm6na existujicich proluk v zistavb6 a ploch nev]'uzitich. (odst. 91.1) N6vrh ploch pro novou b)'tovou \"istavbu stanovit piim6iend s ohled m na odek6vanou koup schopnou popt6vku v rizemi obce a moznosti optim6lniho qnziti dzemi. (odst. 91.3) ReSit navaznosti na tzemne pldnovaci dokumentaci sousednich obci: Pi6slavice, Daskabet, Trsice, Sv6sedlice - pfedevllm nivaznosti dopravni a technickd infrastruktury, tzemniho syst6mu ekologick6 stability a limitu Wuzitlrizemi. D6le respektovat: Progmm rozvoje irzemniho obvodu Olomouckeho kaje Z rizemn6 anallticktch podkladi rypljvaji pro ieleni fzemniho pl6nu Doloplazy n6sledujici po:adavky: Respektovat historickou struktuu navsi. Respehovat plochy, kde se soustied'uji akivity ob''vatelstva a podporovat tim jejich soudrznosl Respekovat st6vajlci plochy obdansk6 rybavenosti, poplipaddje doplnit v navaznosti na nove navrhovan6 plochy plo bydleni. V''tvoiit irzemni podminky pro optim6lni ryuziti stavajicich areafii. Prov6iit moznost rozsifuni sokolsk6ho are6lu. Provdiit moznost umlst6ni domova pro seniory.

5 Newh zadeni Uzemniho pl6nu Doloplazy Respektovat postaveni obce ve struktui osidleni s pievlrdajici funkci obynou a obsluznou, s dobnimi piedpoklady pro rozvoj techto funkci, s rozsllenim funkce rekreadnl. Respektovat historiclc-i pridorys obce vdetnd pam6tkovd chiandn:ich objekti a pamatek mistniho vimamu V rizemnim pl6nu bude formulov6n budouci rozvoj obce s cilem vytvoieni harmonick6 obce vsestrannd atraktivni s ohledem na jeji celko\.i potenci6l. Koncepce izemniho pl6nu bude tvoiit soulad mezi rozvojem obce na jednd strand a zachovanim kvalitni okolni nezastavbn6 kmjiny na strand druh6. Je tieba zohlednit zejm6na jeji krajinnj 16z a rekreadni potenci6l se zajistdnim prostupnosti izemi pro nemotorovou dopravu. Prostupnost bude smbrov6na i k ploch6m zelend a ke v5em vodnim ploch6m a tokim v lesendm rizemi. VSechny plochy izemniho pl6nu budou rymezeny podle st6vajiciho nebo pozadovan6ho zpisobu quziti s respektovtnim ochrany vetejnich zejmt (ochrana piirodniho a kultumiho d dictvi, civilizadnich, architektonicktch a urbanistickic hodnot). Rozvoj obce na novjch plochach iesit zejmdna v navaznosti na stivaj ici zistavbu a s ohledem na Zivotni prostledl aekologickou inosnost irzemi s minimalizaci zisahi do kmjiny. V rizemnim plenu respektovat st6vajici plochy zelene. V rozvojo{ich plochach na!.rhnout dalsi plochy zelen plo zwieni obltnosti prostoru. Umornit umistenl zelene v pfislusn6 form ve vlech plochach a zv62it povinn:i podil zelend v plochich s potencialnim negativnim vlivem na sv6 okoli. Nevrh irzemniho pbnu bude zohlediovat prostorov6 uspoiedani zastaviteln6ho tzemi i iz mi n zastavitelndho - kajiny. Stanovit prostorov regulatiry jak pro rozvojovd plochy, tak pro stabilizovan6 izemi. U stabilizovan:ich ploch popsat charakter zdstavby a urbanistickou strukturu. Stanovit z6kladni podminky ochrany krajinndho rrzu (vi3kova regulace, intenzita \yuiiti zestavby atd.). Prov6iit moinost doplneni velejne \ybavenosti zejm na zhlediska cestovniho ruchu a rekreace. Projektant zhodnoti lyuziti suivajicich zastav6nych i zastavitelnych ploch a navrhne jejich dalgl wuzitl, pllpadnd nawhne nov6 plochy s ohledem na pledpohedany demografickj vjvoj a s ohledem na limity qnziti fzemi. Projellant proveti ptedpokladand disledky navrhovan6ho ieseni na ZPF. ZAbory ZPF budou i6dnd odrivodn ny. Projektant proveti nutnost 4/mezeni a rozsah p6sma hygienick6 ochrany kolem arealu zemedehkdho druzstva. V),uZitelnost funkdnich ploch bude specifikovhna v souladu s pozadavky vyhl.d.501/2006 Sb., o obecnich pozadavclch na,vyrzivenl fzemi. Projektant stanovi podminlf pro qnziti ploch s rozdiln)tm zprisobem q,uiiti s urdenim hlalniho fdelu quiiti, piipustn6ho WuZiti, neplipustn6ho \yuziti, podmindn piipustndho qarziti. V piipad podmin ne pfipustneho ryuziti stanovit podm{nky podmlnene plipustnosti. Uv6st Wsvdtleni pojmri. Koncepce fzemniho pl6nu vymezi zejm6na funkdni plochy bydleni, obfanskd vybavenosti, rekeace, velejnich prostranstvi, dopravni a technick6 infrastruktury, zelend a vfvoii izemni piedpoklady pro funkdni USES. Plochy v centftilni d6sti obce iesit jako plochy smisend ob),tn6. V navrhu prostorov6ho uspohdani izemi budou stanoveny v,.fskovd hladiny jednotlir"rch Iokalit v n6vaznosti na zastavdnd irzemi a plochy piestavby. Specifikovat koeficienty zastavitelnosti rizemi. Toto uvest rovn Z formou sch mat. Jednim z irkoli prostorov6ho uspol6d6ni izemi obce bude dotvoieni syst6mu pdsich tras a cyklotras, propojujicich vsechny wjznamnd body obce s kajinnou zeleni a vodnimi prvky. Newh izemniho pl6nu obce bude respekovat a B'uzije *evajici potencial lesendho fzemi, jak v urbanizovand d6sti, tal i v neurbanizovand 6esti fuleniho fzemi. P.ojektant provdii moznost zahmuti pozadavki obdanri obce, fuzickjch a pr6vnickjch osob lyplivajlcich z prirzkumfi a rozbori. Pozadavky prov6if zejm na s ohledem na limity a hodnoty v dandm tzemi a na moind probl my r,lplivajici ze stletu s nimi.

6 Nrvrh zadani ljzemnlho planu Doloplazy 2) poi.davkv na koncepci veiein6 infrastrukturv, zejmena na prov ieni uspoied6ni veiejn infrastrukury a moznostijejich zm6n Vytv6tet podminky pro koordinovan6 umisfovdni v i jnd infrastruktury v fzemi. Podle mistnich podminek wtv6let pledpoklady pro lepsi dostupnost irzemi a zkvalitn ni dopravni a technicki infrastruktury s ohledem ha prostupnost kajiny. Pii umislovdni dopravni a technick6 infrashuktury zachovat prostupnost krajiny a minimalizovat rozsah liagmentace krajiny;jeji to z t chto hledisek ideln6, urnlsfovat tato zaiizeni soubdhrd. Prc novd zastavitelnd plochy, kter6 budou ryzadovat lybudovdni dopravni nebo technick6 infrastrullury, budou ryznadeny koridory dopravni a technick6 infrastruktury od bodi napojeni. Inzen:ftsk6 sitd proto budou graficky zn6zom ny vdetnd ulidnich siti. Budou respektovdny mimo jin6 g4o r publikov6 priority: V),tv6tet pledpoklady pro lepsi dostupnost riz mi a zkvalitn ni dopravni a technicki infrastruktury s ohledem na prostupnost kajiny. Pii umisfov6ni dopravni a technicki infrastruktury zachovat prostupnost krajiny a minimalizovat rozsah fragmentac krajiny. Jeli to z techto hledisek ideln6, umisfovat tato zaiizeni soubd2ne. (il. 23) V)&aiet podminky pro zlepsovdni dostupnostilzemi rozliiov6nim a zkvalitiovanim dopravni infrastruktury s ohledem na potleby velejnd dopravy a poiadavlj ochrany veiejn6ho zdravi. ct. 24) Novou v,istavbu posuzovat s ohledem na to, jak6 vyr'ola n6rol7 na zmdny dopravni infrastruktury a velejnd dopra\"y. (dl. 24) V)tv6i t podminky pro zvysovani bezpednosti a plynulosti dopraly, ochmny a bezp dnosti ob).r'atelstva. (il 24 VFvaiet podminky plo dopmvu Setmou k Zivotnimu prostledi, napi. cyklistickou dopraw. (il 24) Vytvaiet podmlnky pro zv,i5eni piiroz n6 retence srizkovjch vod v fizemi s ohledem na strukturu osidleni a kultuml kr4iinu jako altemativy k um6l6 akumulaci vod. (il 25) V zastavdnich fzemich a zastavitelnych plochdch vfveiet vsakovani a movu \,]ulivini destovlch vod. (il. 25) podminky pro zadrzovani, v),tvaiet podminky pro koordinovand umlsfovani veiejn6 infrashukury v izemi ajejl rozvoj a tim podporovat jeji rideln6 Wuziveni v fimci sidelni stfitktury. GL 27) Pro zajistdni kvality Zivota ob,'vatel zohlediovat n6roky daliiho \.ivoje tz mi, pozadovat j eho Fesenl ve vlech podebnich dlouhodob:ich souvislost ch, vletn niiroki na veiejnou infiastrukturu. /il 28) V),tvaiet rizemni podmlnky pro rozvoj v,.foby energie z obnovitelnlch zdroji, 5etm6 k Zivotnimu prosfedi. (il -tl) Z uveden:ich ZUR OK \,yplivaji pro iesenl izemniho pl6nu Doloplazf mimo jin6 q4o pozadavl'f : Vymezit plochy a koridory velejnd infrashukury piim6ien6 velikosti a funkdnimu v:imamu obce, a to zejmdna vzhledem ke stavu a odek6van6mu v:tsoji dopravni obsluznosti izemi. (odst.3.2.2) Podporovat \rlrziveni netradidnich zdrojri energie. (odst I.2)

7 N6wh zaddnl Uz mniho plenu Doloptazy Pfednostne w'uzivat st6vajicl sif zalizeni pro lyuziveni nebo odstra.iovdni odpadi. z nouich zaiizeni podporovat zejm na budov6ni z.afizenl pto vyuzlveni biologicky rozlozitelnich odpadi, vdetne kali z COV (kornpostiren, bioplynovjch stanic apod.) a zaiizenl pro tiid6ni komun6lnich odpadri a zdroji k energetick6mu vyuiiti odpadri, kter budou umist'oviny v lokalitech pro tento idel vhodnich (odst ) Optimalizovat ie3eni veiejn6 infrastruktury v koordinaci s lokalizaci prumyslowch z6n. fodrt ) Respektovat z{kladni slt' cyklistichich tras. fodrt 32) Podporovat rozvoj cykloturistiky, budov6ni sitd cyklostezek v obclch i cyklostezek spojujicich obce pro rekreadni wuzitl i pro kazdodennl dojiidkrr (odst.34) Prov6lit rozsileni cyklostezek v obci i cyklostezek spojujicich Doloplazy s okolnimi obcemi. bdst.34) Vytvoiit izemnl podminky pro zleplenl funkce hromadn6 doplaly. fodrr 38) Akceptovat a chrdnit stavajici rozsah vodnich zdrojt q,uzivanych pro hromadnd zesoboveni pitnou vodou vdetndjejich stanovenjch ochrannich p6sem. (odst. 52) Pii ndvrhu z6sobovdni pitnou vodou v fzemnich pl6nech obci rychezet z aktuelniho Pl6nu rozvoje vodovodli a kanalizaci Olomouck ho kraje a ze schvdlen:ich Pliint oblasti povodi Dyje,Morary aodry bdst. 56) Pii n6vrhu odv6ddni a li5teni odpadnich vod v izemnich phnech obci \ychrzet z aktuahiho zneni Planu rozvoje vodovodri a kanalizaci Olomouckdho kaj. lodst J9) Respekovat koncepci z6sobovdni elekrickou eneryil. (odst. 60) Respektovat VTL plynovod. (odst. 65.3) D6le respektovat: P16n rozvoje vodovodtl a kanalizaci Olomouckdho kmje Pl6n odpadoviho hospodeistvi olomouck6ho klaje lntegrovani progmm sniiov6ni emisi Olomouck ho kraje Program ke zlepieni kvality ovzdusi Olomouck ho kraj ljzemni generel doprary silnic II. a IIl. tiidy na izemi Olomouckiho kaje Ilzemni energetick6 koncepce Olomouck6ho kraje Z fzrmn rnalytickich podklad'i wplivajl pro ieseni rizemniho phnu Doloplazf nesledujici pozadavky: Provdiit moznost dobudovdni zdchltndho poldru. Navrhnout cyklost zku sm r Trsice a Velk6 Bystiice. Podpolit v tii lyuziti altemativnich zdrojt ry6p6ni a ohievu vody. Podporovat tiid6ni odpadri k jejich minimalizaci. Respekovat stavajici koncepci dopravni sit6 - komunikace IIL tiidy ajeji ochrann6 pesma, Doplnit sif cyklostezek. Respektovat soudasnd vedeni inzenjrskjch sltl ajejich ockanne pesma.

8 Newh zadani tijzemnlho pl6nu Doloplazf Respektovat stavajici sil cyklostezek. Novg navrhovan6 zastavitelni plochy lyhovujicim zpr:sobem napojit na st6vajici dopravni skelet. Piiiezdy k navrhov'.im ploch6m iesit jako vetejna prostranstvi, jehoz soudasti budou komunikace a chodniky. Navrhnout fuleni dopravnlch z6vad dle moinosti a chamkeru komunikace. fre5it parkoveni a odstavov6ni vozidel pro st6vajici nove navrhovand plochy. V r6mci n6vrhu izemniho pl6nu iesit trasy pro p65i a cyklisty. Doplnit syst6m p63ich a cyklisticlcjch tlas tak, aby vhodne propojovaly jednotliv6 i6sti obce s centrem obce i zastav6n6 tzemi s okolni krajinou, zejmdna s rekealnimi plochami. Navrhnout sit' cyklistick:ich stezek v nevamosti na cyklistick stezky v regionu. Vodni hospodeistvi. Doplnit chybdjici inien:irsk6 sit v iesen6m rizemi a lokalit6ch navrhovanych k \"istavb. Bude respektovana koncepce zesobovlini obce pitnou vodou ze stavajiclho vodovodu.. Bude provelena spotleba vody a tlakov6 pomdry s ohledem na novd navrhovan6 zastaviteln6 plochy, vdetnd kapaciry vodnich zdrojfi.. Budou respektovena stavajici voddrenska zaiizeni, zdroje vody ajejich ochranna pdsma.. Navrhnout napojeni zastavitelnlich ploch na vodovod, individu6lne zdroje vody vyuzivat pouze jako vodu uzitkovou.. Vodovod v co nejv&si miie zokruhovat. Zohlednit pozadavky na zabezpelenl obce poz6mi vodou.. Splaikove vody znovd navrz nych zastavitelnlich ploch budou svedeny na centralni distimu odpadnich vod.. Bude posouzena kapacita stivajiciho systemu odkanalizoveni, vdetn posouzeni kapacity COV. Navrhnout napojeni zastavitelnich ploch na oddiln:i syst m kanalizace. S odvedenim nezas6klfch nebo nezadrzenlich desfovjch vod do recipientu, de3tbv6 kanalizace.. Desfov6 vody je tieba pro zachovani odtokovich pom6ni v ma-{imelni mozni miie vsakovat, zadrzovat na pozemku. Pii odvodn ni rekonstruovan ho nebo nov6ho vefejn6ho prostranstvi uplatnit piirode blizk6 hospodafeni s desfoq mi vodami.. Vyznadit a respekovat plochy odvodn ni, piipadnli z6bor techto ploch dokumentovat v grafickd i textovd d6sti r.izemniho pl6nu. V rimci izemi navrhnout revitalizaci vodnich tokri a ploch.. Doplnit chyb j ici inzenyrskd site v tulenim izemi Energetika spoje. Respektovat st6vajici trasy vedeni a zaiizeni elekrickd energie. Na ploch6ch, kde dojde ke sti tu navrzen6ho r?uziti plochy se stavajicim zaiizenim n bo vedenim nebo nebude mozn6 dodrzet rezim stanoveny v ochrann m pismu dotden6ho zaiiireni, bude navrzeno plelozeni vedeni nebo zaiizeni.. P.o navrz nou zistavbu zpmcovat qfkonovou bilanci a navrhnout rozsiieni distribudnich siti VN a pfipadn6 navrhnout umlsteni novich trafostanic.. Respektovat radiorel6ovd spoje.. V r6mci navrhu irzemniho punu bude leieno z6sobovani pllnem nov zastavitelnich ploch. Nakl6d6ni s odpady. Pii ieseni zpisobu likvidace odpadi provelit pledpoklady pro hospodemou a ekologickou likvidaci t6chto odpadri, zejmena jejich druhotnd WuZitl.. Vymezit plochy pro ukl6d6ni odpadu v rozvojowch plochech. V',rnezit star ekologick6 zatez, neleg6lni skledky a navrhnout ieieni tohoto probl6mu. vytvoiit co nejlepsl podminky pro tifd6ni komun6lniho odpadu a pii leleni zpisobu likvidace odpadfr provdtitjejich druhotn6 vpiiti na fzemi obce (zejm na bioodpad);

9 Nrwh zadeni Uzemnlho planu Doloplazy Respektovat stdvajici slf cyklostezek. Novd na\.rhovane zastavitelnd plochy vyhovujicim zptlsobem napojit na stevajici dopravni skelet. Ptijezdy k navrhovim plochem iesit jako veiejne prostmnstvi, jehoz soud6sti budou komunikace a chodniky. Navrhnout ieieni dod.avnich zivad dle mo;nosti a charakteru komunikace. Resit parkovdni a odstavoveni vozialel pro stavajici i nov navrhovand plochy. V nimci n6vrhu fz mniho p16nu lesit trasy pro p6si a cyklisty. Doplnit syst m pdsich a cyklistick:ich tras tak, aby vhodnd propojovaly jednotliv6 ddsti obce s centrem obce i zastavcn irzemi s okolni kajinou, zejm6na s rckeadn{mi plochami. Navrhnout sld cyklisticloich stezek v navaznosti na cyklisticki stezky v regionu. Vodni hospoddistvi. Doplnit chybdjici inzenyrskd sitd v iesen6m izemi a lokalitach navrhovanich k \"istavbd. Bude respektovena koncepce z6sobovini obce pitnou vodou ze st6vajiciho vodovodu.. Bude provdiena spotieba vody a tlakovd pom6ry s ohledem na nove navrhovani zastavitelnd plochy, vdetnd kapacity vodnich zdroji.. Budou respektovrina st6vaj ic i vod6renski zaiizeni, zdroje vody ajejich ochranne pdsma.. Navrhnout napojeni zastavitelnich ploch na vodovod, individudln zdroje vody quzivat pouze jako vodu uzitkovou.. Vodovod v co nejv tsi miye zokruhovat. Zohlednit pozadavky na zabezpedeni obce poidmi vodou.. SplaSkove vody znovd navrzen:ich zastavitelnych ploch budou svedeny na centralni distimu odpadnich vod.. Bude posouzena kapacita slivajiciho syst mu odkanalizovani, vdetnd Posouzeni kapacity cov. Navrbnout napojeni zastavitelnjch ploch na oddilni systdm kanalizace. s odvedenim nezasaklych nebo nezadrzen:ich destb\.ich vod do recipientu, dest'ov kanalizace.. Dest'ov vody je tieba pro zachovani odtokowch pomeri v maximalni mozn6 miie vsakova! zadrzovat na pozemku. Pii odvodn6ni rekonshuovan ho nebo novdho velejn6ho prostranstui uplatnit ptirod6 blizke hospodaieni s deslbvimi vodami.. Vyznadit a respeldovat plochy odvodndni, plipadn:i z6bor tdchto ploch dokumentovat v grafick i textov6 dasti tzemniho pl6nu. v rdmci irzemi navrhnout r vitalizaci vodnich tokt a ploch.. Doplnit chybdjici inzen:fusk6 sitd v tusendm irzemi Energetika spoje. Respektovat stivajici trasy vedenl a zalizeni elekrick energie. Na plochech, kde dojde ke stletu navrzendho Wuziti plochy se st6vajicim zaiizenim nebo vedenlm nebo nebude moznd dodrzet rezim stanoveny v ochmnn6m pasmu dotlen6ho zaiizeni, bude navrzeno pielozeni vedeni n bo zalizeni.. Pro navrlenou zistavbu zpmcovat vjkonovou bilanci a nawhnout rozilieni distribudnich siti M\t a piipadnd navrhnout umist ni novtch trafostanic.. Respektovat mdiorcleov6 spoje.. V ramci nrivrhu ilzemniho pl6nu bude ieseno zasobovani p\'nem novc zastavitelnych ploch. Naklidanl s odpady. Pii ieseni zpisobu likvidace odpadi Fov iit pfudpoklady pro hospodrirnou a ekologickou likvidaci tdchto odpadri, z jm6na jej ich druhotnd Wuziti.. Vymezit plochy pro ukl6drini odpadu v rozvojo\tch plochach. Vymezit star6 ekologickd z{teue, nelegdlni skudky a navrhnout ieieni tohoto problemu. V)'tvoiit co nejlepii podminky pro tliddni komunelniho odpadu a pli leieni zptsobu likvidace odpadri provdiitj jich druhotne v]'uiiti na izemi obce (zejmdna bioodpad);

10 Nawh zad6ni Uzemniho plrnu Doloplazy 3) Doiadavkv na koncepci uspoi6dini kraiiny, zejm6na na provdieni plosn ho a prostorov6ho uspoied6ni nezastaven6ho izemi a na provdieni moznich zm6n, vdetnd provdieni, ve kterich ploch6ch je vhodn6 lyloudit umistbvani staveb, zaiizeni a jinich opatieni pro iiely uveden6 v $ 8 odst. 5 stavebniho zekona Budou respektov6ny mimo jin qto republikov6 priority: V)tv6iet tzemni podminky pro implementaci a respektov6ni tzemnich syst6mt ekologickd stability a z\ysovdni a udrzoveni ekologick stability a k zajist6ni ekologickich funkci krajiny i v ostatni voln6 kajin6. fcz 20l Vymezit a chranit pied zastavdnim pozemky nezb),tn pro vltvoleni souvisllich ploch veiejnd piistvpne zebne. GL 21) Z uvedenich Zf,IR OK vyplivaji pro ieseni izemniho plrnu Doloplazy mimo jin q'to pozadavky: Podporovat mimoprodukini funkce zem delstvi v krajinb a mimoprodukdni funkce lesi v oblastech zvysen6ho z6jmu o quziti ploch pro rekreaci. (odst. 4.6) Podporovat provhddni pozemko\.ich irprav smdiujicich k ochrand ptdy proti vctme erozi. (odst ) K z6boru ZPF (a PUPFL) navrhovat pouze nezb',tnd nutn6 plochy. lodst J.43.1) Podporovat ochranu pfidy pied vodni a vdtmou erozi a rovnez pied negativnimi j ry zpisoben:imi piivalowmi sraikami. (odst ) Podporovat mimoproduklni f\\nkce 1esi. (odst ) Respektovat nezb),tnost ochrany knjiny a jejiho krajinn ho r6zu. Podporovat a realizovat knjinotvoma opatieni podporujici Zidouci environment6lni iestetick funkce kajiny a ekosyst6mi; dtraz kl6st na posilovani r tendni schopnosti kajiny a omezov6ni fragmentace kraiiny. (ods t I ) K ochrand jednotlivjch prvki USES a zptsobtm zapracovinl do iizemn6 pl6novaci dokumentace se stanovuji z{sady nveden''r odst. 7 I. Pii lyuziti izemi a jeho zmdn6ch respektovat vymezeni, charakter a funkci jednotlivich skladebnich pwki USES. (odst. 72) V krajinn6m Opu A - Hane udrzet charakter otevien6 kultumi venkovske krajiny s dominantni zemedefskov fiinkci. (odst. 81.1) Dele respektovat: Koncepci ochrany piirody a kmj iny pro irzemi Olomouck ho kmje Plen oblasti Povodi Moraly Z rizemn6 analytickych podkladi ryplivaji pro ieieni izemniho pl6nu Doloplazy n6sledujici poiadavky: fresit n6vaznosti USESjak v r6mci obce, tak v n6vamosti na sous dni obce. Rozvojov6 plochy rymezovat tak, aby nedollo k nadm6m6mu z6boru ZPF. Navrhnout proti rozni opatieni.

11 N6vrh zadani Uzetunlho planu Doloplazy Chn6nit a doplnit liniovou i plolnou zelei v nezastav6ndm ilzemi Ve voln kr4iin6 nedovolii nov6 sidla nebo samoty, zejm na pro Wuzivani individualni rekreace,. Zabr6nit naruseni di zhorseni st6vajiciho kajinn6ho n4zu. V tzemnim pl6nu vymezit plochy s rozdllnjm zpisobem vyuiiti tak, aby byl 7oh1edn6n strivajici stav, zejmdna v nejhodnotn jsich d6stech tento stav zachovat, v problematickich navrhnout ieseni s ohledem na lirii souvislosti i zamery v tzemi. Respekovat obecnou i zvldstni ochranu piirody a kajiny Zachovat st6vajici stav s Diedookladem dalsiho posilovani piirodnich a estetickich hodnol. Pioveiit skladebnd aesti USES (mistnd navrzen6 a lymezen6 dle dosud platniho izemniho ptanu dle jejich aktualniho stavu a zajistitjejich koordinaci s limity a zamery v izemi ajejich navamost na izemi okolnich obci. ZAvazr,e vymezeni 0SeS.je ti"tu prov6st m todiclf spr6vni, zajistit provdzanost syst mu jako celku a podminky q'uiiti (piipustn6, nepiipustn6. podmincnc piipustne).nastavit tak, aby "vyludovaly vyriiti irzem'i zprisobern zhoriujicim ekologickou stabilitu a vedly k.zachovanl di dosazeni iunltnosti skladebnich d6sti tses. Pli wmezoveni skladebnych dasti USES je tieba pfihl6dnout takd k majetkopr6vnim vzahrim a vyuzit plednostnd pozemky ve veiejnem vlastnictvi. Respektovat a diile posilovat veskerou krajinnou zeleii. zajiscujici zpomal ni odtoku exrlvil6noqfch vod a protierozni ochranu. ^]sujici ekologickou stabiliru kajiny i jeji estetickou hodnotu. Provdiit plochy pro mozn6 zalesn6ni a pli stanovovani funkdniho vyrziti ploch s rozdilnltm zpisobem \,)atiti zohlednit takd polohu ochranndm pesmu lesa Navrhnout opatieni pro ztileni retendnl schopnosti kajiny- Projektant \,yhodnoti riziko ohrozeni pird erozi, popfipadd navrhne prolieroznl opatien{' Vodni toky nenavrhovat k zatmbneni a ptovdiit obnoveni zatrubndnich ddsti Chr6nit nezastav6n:i volni prostor o Siice cca 6-8 rn od biehov hrany tokir' Provdiit a LrmoZnit ievitalizace vodnich tokt a ploch a doplndni dal5ich vodnich a mokiadnich prvkfi vdetn veg tadnich doprovodt!. 2ajistit piedpokiady pro obnbru nebo doplndni polnich cest v nezastaven m rizeml D6le pak,aii"tlt pfeai,of,,uai p- dopln ni liniovjch porosti poddl cest a vodnich toki, piipadnd i samostttnich ploch,jako prosdedku pro ochranu a podporu krajinn ho r6zu' Stanovit podminlry pro oplocovani pozemkli v nezastavdn m tzemi. Prov6iit v nezaswitelrqy'ch ploch6ch ryloudeni umistbvini staveb' zalizeni ajinich opatteni pro irdely uveden6 v $ l8 odst. 5 stavebniho 7-ikona. vyuziti a na stanoveni jejich V ptipade potleby lymezit plochy a koridory irzemnich rezerv s cilem prov Fit moznost budouciho w'uziti pro stanoven:i tdel. dav prosd65nich opatienl a asanaci. pro kter6bude mozn uplatnit vlnr'lastn ni nebo piedkupni pr6vo tzemni pl6n wmezi dalii veiejnd prospesn6 stavby a veiejn6 prosplfue opatleni, ktera wllvnou pii zpracoveni navrhu. Jzemni pi5n vpiipadd polieby vymezi plochy neb objekt) uraend k asanacii

12 N6r.rh zad6nl Uz mnlho p16nu Doloplazy V ptlpad \ymezeni velejnd prospeinlich staveb nebo veiejnd prospdsnjch opatfunich bude vypracov6n jejich semam s jednoznadnou identifikaci ploch pro ne urden:ich, pro kterd lze prdva lyvlastnit a ddle seznam dotdenich pozemkrl staveb, pro kter6 znich lz soulasnd uplatnit piedkupni pr6vo s uvedenim v di prosp ch m6 bjt pledkupni pr6vo vloieno (mdsto, kaj, Cesk6 republika). d) pozadavky na proveleni qmezeni ploch a koridoru, ve kterlfch bude rozhodov6nl o zm6nech v rizemi podmin6no studie nebo uzavien{m dohodv o parcelaci Pozadavek na rymez ni ploch a koridori, pro kter budou podminky pro rozhodovani o zmen6chjejich Wuziti stanoveny reguladnim phnem neni stanoven. Budou rymezeny plochy, ve kerjch bude ulozeno provdleni znen jejich ryuziti fzemni studii nebo dohodou o parcelaci. Zejmdna se bude jednat o zastaviteln6 plochy, u kerych nebude mozno rymezit veiejnd prostranstvizemnim pl6nem. e) piipadnf poiadavky na zpracovini variant ieseni Pozadavek na zpracovrinl variant neni stanoven. f) pozadavek na uspoi6dini obsahu n6vrhu rizemniho pl6nu a na uspoitddni obsahu ieho odivodn6ni vdetn meiitek rtkesi a podtu lyhotoveni Dokumentace fzemniho pl6nu bude dlenena v souladu s ryhl. l. 500/2006 Sb. do dvou oddili (\"yrokove d6st a d6st odivodneni). Uzemni pl6n bude zpracoven digit6ln6 nad katash:ilni mapou. Pro idely feze projednaveni nivrhu bude dokum ntace odevzddna ryzicky ve tiech \yhotovenich, textova i graficki d6st bude d6le odevzd6na v digitelni podobd ve formatu PDF a textova d6st i ve formetu DOC. Konedne podoba navrhu /iistopis/ k lydani bude odevzd6na v podtu dtyl qlisht a v digit.ehi podob na CD, vge bude odevzdeno ve formatu PDF a v'.fkresy budou navlc odevzdany v n kerdm z form6ti DGN, DWG. I- tz mnf pl6d obce bud obsahovat Textovou d6sl Texlova d6st bude obsahovat n6lezitosti dle piilohy d. 7 ryhl65ky d. 500/2006 Sb. Gl4qgklijlEt bude obsahovat nasledujici Wkesy: Vl Vjkres z6kladniho dlendni tzemi Y2 Hlavni Wkes V3 Vjkres koncepce veiejn6 infrastruktury V4 Vikres veiejnd prospcsnich staveb, opatlenl a asanaci V5 Vjkres poiadizmdn v izemi (etapizaci) V6 Schdmata 1:5000 1:5000 1:5000 l:5000 1l

13 N6vrh zadtul Uzemnlho pl6nu Doloplazy II - OdfivodrlDl bude obsahovet Textovou e66t Odrivodn ni nivrhu izernnlho pl6nu bude odpovidat rozsahu dandm v pliloze d.7!ryh16!ky d. 500/2006 Sb. a d6le bude obsahovat nalettosti imlivajici ze sprfvnlho l6du a $ 53 odst. 4 a 5 stavebnlho z6kona. Grafiok6 ddst bude obsahovat nrisledujici vjkresy: fill Koordinaini vjkres I :5 000 IIl2 Sirsi vztahy I ; IIl3 Vtkes pledpokladan6ho ziboru pidnlho fondu I : 5000 Vjikesy budou obsahovat jery zobraziteln v don6m m6iitku. Giaficke ddst mtze btt dophena schcmaty. g) ooiadavky na whodnocenl pfedpoklirlan{ch vlivfi rizemnlho pl6nu na udrzitelnf rozvoi fzebi f' PoZadavek na ryhodaoceni vlivu rizemnlho pl6nu na udrritehy rozvoj izemi nenl navrzen. Na iesen6m rlzemi se nenach6zl ei,ropslry Wznamne lokalita soustaly NATURA Poiadavky na rizemni rczvoj obce a urbanistiokou koncepci dle zadanl jsou nawzeny v takovdm rozsahu, Ze nevyvolaji takov zmdny v izeml, litetd by bylo nuhlo posuzovet z hlediska vlivu m udrtitehy rozvoj. 12

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VELKÉ PŘÍLEPY

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VELKÉ PŘÍLEPY NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VELKÉ PŘÍLEPY podle 47 zákona č. 183/2006 Sb. schvalující orgán datum schválení číslo usnesení jméno oprávněné osoby podpis Zastupitelstvo obce Velké Přílepy otisk úředního

Více

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA UNIČOVA Uničov, červenec 2016 Zpracoval : Ing. Renáta Urbášková ve spolupráci

Více

SOUBORU ZMĚN Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BOHUŇOVICE

SOUBORU ZMĚN Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BOHUŇOVICE NÁVRH ZADÁNÍ SOUBORU ZMĚN Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BOHUŇOVICE Zpracován v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a dle vyhlášky

Více

Návrh zadání územního plánu Úlice

Návrh zadání územního plánu Úlice Návrh zadání územního plánu Úlice Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úlice prosinec 2014. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní

Více

ÚZEMNÍ PLÁN Běšiny. Návrh zadání územního plánu. Pořizovatel: Městský úřad Klatovy, odbor výstavby a územního plánování

ÚZEMNÍ PLÁN Běšiny. Návrh zadání územního plánu. Pořizovatel: Městský úřad Klatovy, odbor výstavby a územního plánování ÚZEMNÍ PLÁN Běšiny Návrh zadání územního plánu Pořizovatel: Městský úřad Klatovy, odbor výstavby a územního plánování Datum: 02/2015 Řešená sídelní jednotka Název obce: Běšiny Adresa obce: OÚ Běšiny 150,

Více

ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE

ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘÁSLAVICE Zpracován v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a dle vyhlášky č. 500/2006

Více

ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV

ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV ÚZEMNÍ PLÁN JÍVKA ZPRACOVATEL: ING.ARCH.MILAN VOJTĚCH NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV OBJEDNATEL: OBEC JÍVKA DATUM: 10/2014 NÁVRH ÚP JÍVKA 2 Zastupitelstvo obce Jívka, příslušné

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE I. TEXTOVÁ ČÁST Závazná část Územního plánu obce Tršice se mění takto: Označení plochy Kód navrhované funkce Lokalizace Výměra (ha) Specifické podmínky, k koeficient

Více

Zpráva o uplatňování Územního plánu Kozlovice za období 11/ /2018. návrh určený pro projednání

Zpráva o uplatňování Územního plánu Kozlovice za období 11/ /2018. návrh určený pro projednání Zpráva o uplatňování Územního plánu Kozlovice za období 11/2014-11/2018 návrh určený pro projednání dle ustanovení 55, odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV

ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA VRATIMOV ZMĚNA č. 10 N Á V R H Z A D Á N Í určený k projednání Zpracován ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

ÚZEMNÍ PLÁN HUTISKO-SOLANEC

ÚZEMNÍ PLÁN HUTISKO-SOLANEC Městský úřad Rožnov pod Radhoštěm, Odbor výstavby a územního plánování ÚZEMNÍ PLÁN HUTISKO-SOLANEC NÁVRH ZADÁNÍ Pořizovatel : MěÚ Rožnov pod Radhoštěm odbor výstavby a ÚP Letenská 1918 756 61 Rožnov pod

Více

N Á V R H Z A D Á N Í

N Á V R H Z A D Á N Í ÚZEMNÍ PLÁN BÍLÁ N Á V R H Z A D Á N Í určený k projednání Zpracován ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, a zpracován v souladu s

Více

A. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ... 3

A. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ... 3 OBSAH: A. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ... 3 B. POŽADAVKY NA VYMEZENÍ PLOCH A KORIDORŮ ÚZEMNÍCH REZERV A NA STANOVENÍ JEJICH VYUŽITÍ, KTERÉ BUDE NUTNO PROVĚŘIT... 8 C. POŽADAVKY NA PROVĚŘENÍ

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Dřevčice změna č. 2

ÚZEMNÍ PLÁN OBCE Dřevčice změna č. 2 Návrh Zadání Zpracovaný v souladu s 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění, a v souladu s 11 a s přílohou č. 6 vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických

Více

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013 NÁVRH ZADÁNí ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU " HODEJICE ÚNOR 2013 Na základě návrhu vlastníků pozemků schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání dne 6.8.2012 a dále dne 24.9.2012 rozhodnutí o pořízení Změny

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST Zadání na zpracování změny č. 3 územního plánu Chrást ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů (stavební

Více

Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto

Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto pořizovatel: Obecní úřad Vráto Prosinec 2014 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a. Požadavky na základní koncepci rozvoje území obce, vyjádřené zejména v cílech zlepšování

Více

NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRUZOVICE

NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRUZOVICE NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BRUZOVICE sestavený k projednání ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, zpracovaný

Více

Zadání územního plánu Ostřetice Návrh

Zadání územního plánu Ostřetice Návrh Zadání územního plánu Ostřetice Návrh Objednatel : Obec Ostřetice, Ostřetice čp. 27, 339 01 Klatovy Pořizovatel : Městský úřad Klatovy, odbor výstavby a územního plánování, nám. Míru 62, 339 20 Klatovy

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBĚŠIČKY

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBĚŠIČKY NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBĚŠIČKY Zpracovaný v souladu s 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s 11 a s přílohou

Více

A. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ... 3 G. POŽADAVKY NA VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH VLIVŮ ÚZEMNÍHO PLÁNU NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ...

A. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ... 3 G. POŽADAVKY NA VYHODNOCENÍ PŘEDPOKLÁDANÝCH VLIVŮ ÚZEMNÍHO PLÁNU NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ... OBSAH: A. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ... 3 B. POŽADAVKY NA VYMEZENÍ PLOCH A KORIDORŮ ÚZEMNÍCH REZERV A NA STANOVENÍ JEJICH VYUŽITÍ, KTERÉ BUDE NUTNO PROVĚŘIT... 8 C. POŽADAVKY NA PROVĚŘENÍ

Více

Územní plán KOUNOV NÁVRH ZADÁNÍ

Územní plán KOUNOV NÁVRH ZADÁNÍ Územní plán KOUNOV NÁVRH ZADÁNÍ Zadání vypracovala: Ing. Naděžda Lžíčařová, odbor rozvoje města, úřad územního plánování, Městský úřad Dobruška, ve spolupráci s určeným členem zastupitelstva Ing. Tomášem

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BLAZICE

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BLAZICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BLAZICE Zpracováno v souladu s ustanovením 47, odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) v platném znění, podle přílohy

Více

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov 1 Na základě návrhu vlastníka pozemku (občana obce) schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání rozhodnutí o pořízení Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov.

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŘEVNICE

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŘEVNICE NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŘEVNICE podle 47 zákona č. 183/2006 Sb. schvalující orgán Zastupitelstvo města Řevnice datum schválení číslo usnesení jméno oprávněné osoby podpis starosta Libor Kvasnička otisk

Více

Zadání územního plánu Horní Bříza

Zadání územního plánu Horní Bříza Zadání územního plánu Horní Bříza Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo města Horní Bříza září 2016. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na

Více

Obsah Opatření obecné povahy č. 1/2013, kterým se vydává Územní plán Zlaté Hory. str.

Obsah Opatření obecné povahy č. 1/2013, kterým se vydává Územní plán Zlaté Hory. str. Obsah Opatření obecné povahy č. 1/2013, kterým se vydává Územní plán Zlaté Hory I.A TEXTOVÁ ČÁST 1 A. Vymezení zastavěného území 2 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot 2 C. Urbanistická

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KVASICE

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KVASICE Návrh zadání územního plánu Kvasice. 1 Příloha č. 1 NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KVASICE Pořizovatel: Městský úřad Kroměříž Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Kvasice Určený zastupitel: Lubomír Musil,

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MEZIHOŘÍ. Návrh zadání územního plánu. Pořizovatel: Městský úřad Klatovy, odbor výstavby a územního plánování

ÚZEMNÍ PLÁN MEZIHOŘÍ. Návrh zadání územního plánu. Pořizovatel: Městský úřad Klatovy, odbor výstavby a územního plánování ÚZEMNÍ PLÁN MEZIHOŘÍ Návrh zadání územního plánu Pořizovatel: Městský úřad Klatovy, odbor výstavby a územního plánování Datum: 11/2018 Řešená sídelní jednotka Název obce: Mezihoří Adresa obce: Obecní úřad

Více

T U R O V I C E II. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU

T U R O V I C E II. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU Ú Z E M N Í P L Á N T U R O V I C E II. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU TEXTOVÁ ĆÁST URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 62 Brno, Příkop 8 tel.: +42 545 75 896 fax: +42 545

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.v

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.v NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.v ÚPO Chudčice Zpracované na základě zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavením řádu ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon ) a vyhlášky č. 500/2006 Sb. o

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ROZTOKY

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ROZTOKY NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ROZTOKY podle 47 zákona č. 183/2006 Sb. schvalující orgán Zastupitelstvo města Roztoky datum schválení číslo usnesení jméno oprávněné osoby podpis starosta Jan Jakob otisk úředního

Více

Návrh zadání územního plánu Město Touškov

Návrh zadání územního plánu Město Touškov Návrh zadání územního plánu Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo města leden 2015. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na základní koncepci

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU O s e k

ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU O s e k ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU O s e k N Á V R H Pořizovatel: Schvalující orgán: Městský úřad Milevsko Zastupitelstvo obce Osek Zadání územního plánu Osek bylo schváleno zastupitelstvem obce Osek dne.usnesením

Více

26. října 2012 26. listopadu 2012

26. října 2012 26. listopadu 2012 Městský úřad Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 251, fax: +420 321 748 257 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Vyřizuje:

Více

s.r.o., Architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN VLASATICE VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (části B, C, D, F)

s.r.o., Architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN VLASATICE VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (části B, C, D, F) s.r.o., Architektonická kancelář, Zelná 104/13, 619 00 Brno ÚZEMNÍ PLÁN VLASATICE VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ (části B, C, D, F) Pořizovatel: Městský úřad Pohořelice odbor územního plánování

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU TŘINEC

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU TŘINEC NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU TŘINEC sestavený k projednání Zpracován v souladu s 47, odst. 1, zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KARLOVICE

NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KARLOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU KARLOVICE pořizovatel: Magistrát města Zlína, odbor stavebních a dopravních řízení, oddělení územního plánování schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Karlovice určený zastupitel:

Více

Ú Z E M N Í P L Á N T R N A V A N Á V R H TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU

Ú Z E M N Í P L Á N T R N A V A N Á V R H TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU Ú Z E M N Í P L Á N T R N A V A N Á V R H TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU BŘEZEN 2011 Pořizovatel: Městský úřad Vizovice Stavební úřad Masarykovo nám. 1007 763 12 Vizovice Zprostředkovatel Urbanistický ateliér

Více

ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VYŠEHOŘÍ

ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VYŠEHOŘÍ NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VYŠEHOŘÍ zpracováno v souladu s ustanovením 47 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), podle přílohy č. 6 k vyhlášce

Více

ÚZEMNÍ PLÁN HOSTĚTÍN

ÚZEMNÍ PLÁN HOSTĚTÍN ÚZEMNÍ PLÁN HOSTĚTÍN Etapa územně plánovací dokumentace ZADÁNÍ Pořizovatel: MĚSTSKÝ ÚŘAD UHERSKÝ BROD Odbor architektury, územního plánování a regionálního rozvoje Určený zastupitel obce: Ing. Robert Janota

Více

ZMĚNA Č.8 A Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Ú J E Z D ODŮVODNĚNÍ CI. TEXTOVÁ ČÁST. Pořizovatel: MěÚ Uničov Projektant: ing.arch.petr Malý a kol.

ZMĚNA Č.8 A Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Ú J E Z D ODŮVODNĚNÍ CI. TEXTOVÁ ČÁST. Pořizovatel: MěÚ Uničov Projektant: ing.arch.petr Malý a kol. ZMĚNA Č.8 A Č.9 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE Ú J E Z D ODŮVODNĚNÍ CI. TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel: MěÚ Uničov Projektant: ing.arch.petr Malý a kol. Křelov, listopad 2016 O B S A H O V Ý L I S T 1. Postup při pořízení

Více

ÚZEMNÍ PLÁN PROSTĚJOVIČKY NÁVRH ZADÁNÍ

ÚZEMNÍ PLÁN PROSTĚJOVIČKY NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍ PLÁN PROSTĚJOVIČKY NÁVRH ZADÁNÍ Návrh zadání územního plánu Prostějovičky (dále jen návrh zadání ) určený k veřejnoprávnímu projednání v souladu s 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

Návrh zadání Změny č. 1 ÚP Srubec

Návrh zadání Změny č. 1 ÚP Srubec Návrh zadání Změny č. 1 ÚP Srubec pořizovatel: Obecní úřad Srubec Říjen 2016 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a. Požadavky na základní koncepci rozvoje území obce, vyjádřené zejména v cílech zlepšování

Více

1. Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území

1. Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území ÚZEMNÍ PLÁN TROUBKY- ZDISLAVICE - ZMĚNA Č. 1 - P3-1 - TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ 2 OBSAH TEXTOVÉ ČÁSTI Dle přílohy č.7 k vyhlášce č.500/2006 Sb. Textová část odůvodnění územního plánu obsahuje, kromě náležitostí

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel: Zadavatel: Magistrát města Olomouce, odbor koncepce a rozvoje Obec Tršice Tršice 50 783 57 Tršice Zpracovatel: Ing. arch. Věra Filipová, ČKA

Více

NÁVRH ZADÁNÍ HORNÍ DUNAJOVICE ŘÍJEN 2011

NÁVRH ZADÁNÍ HORNÍ DUNAJOVICE ŘÍJEN 2011 Městský úřad ve Znojmě, odbor výstavby (dále jen úřad územního plánování), který na žádost obce pořizuje v souladu s ust. 6 odst. 1 písm. c) zák.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

Návrh Zadání změny č. 7. územního plánu sídelního útvaru. Loket

Návrh Zadání změny č. 7. územního plánu sídelního útvaru. Loket Návrh Zadání změny č. 7 územního plánu sídelního útvaru Loket Němčice Návrh zadání k projednání s dotčenými orgány, sousedními obcemi, veřejností a dalšími organizacemi Pořizovatel : Město Vlašim, zastoupené

Více

ÚZEMNÍ PLÁN TASOVICE TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ PLÁN TASOVICE TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN TASOVICE TEXTOVÁ ČÁST USB Urbanistické středisko Brno, Příkop 8, 602 00 Brno Akce : TASOVICE ÚZEMNÍ PLÁN Evidenční číslo zhotovitele : 27 001 168 Objednatel : Pořizovatel : Obec TASOVICE Městský

Více

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DOUDLEBY NAD ORLICÍ

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DOUDLEBY NAD ORLICÍ NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU DOUDLEBY NAD ORLICÍ za období 01/2012 05/2016 Návrh zprávy o uplatňování územního plánu podle 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV

NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV NÁVRH ZADÁNÍ PRO ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PASKOV sestavený k projednání ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, zpracovaný

Více

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu Obsah. Změna č.2 Územního plánu obce Soběchleby 1

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu Obsah. Změna č.2 Územního plánu obce Soběchleby 1 Změna č.2 Územního plánu obce Soběchleby 1 I. ÚZEMNÍ PLÁN Textová část územního plánu Obsah 1. TEXTOVÁ ČÁST... 3 a) Vymezení zastavěného území... 3 b) Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho

Více

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Pořizovatel: Městský úřad Konice, odbor výstavby Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště: Na Příhonech 405, 798 52 Konice Oprávněná osoba: Ing. Tomáš

Více

ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ŽĎÁRNÁ

ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ŽĎÁRNÁ ZADÁNÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ŽĎÁRNÁ OKRES BLANSKO Zpracované na základě zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu v platném znění a vyhlášky č. 500/2006 Sb. o

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU LODĚNICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU POŘIZOVATEL: Městský úřad Beroun - odbor územního plánování a regionálního rozvoje PROJEKTANT: Ing. arch. Václava Dandová ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: Ing. Stanislav Zeman listopad

Více

Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6

Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6 Návrh zadání změny č. 6 ÚPSÚ Kvilda St rana 1 (celkem 13) Územní plán sídelního útvaru Kvilda změna č. 6 Návrh zadání Podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění,

Více

změna č. 5 územního plánu obce Čejč

změna č. 5 územního plánu obce Čejč Spis: MUHO 21047/2013 ORM NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 5 územního plánu obce Čejč okr. Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva

Více

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY

ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DRAŽIČKY Pořizovatel: Městský úřad Tábor, odbor územního rozvoje, Žižkovo nám.2, 39002 Tábor Určený zastupitel: starosta obce Milan Mrázek Březen 2012 1 OBSAH A)

Více

ÚZEMNÍ PLÁN OTICE A. TEXTOVÁ ČÁST

ÚZEMNÍ PLÁN OTICE A. TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍ PLÁN OTICE A. TEXTOVÁ ČÁST Obsah textové části Územního plánu Otice A. Vymezení zastavěného území 1 B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jejích hodnot 1 C. Urbanistická koncepce,

Více

změna č. 1 územního plánu Hodonín

změna č. 1 územního plánu Hodonín Spis: MUHO 707/2013 NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 1 územního plánu Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva města Hodonín ze dne

Více

Územní plán PODBŘEZÍ NÁVRH ZADÁNÍ

Územní plán PODBŘEZÍ NÁVRH ZADÁNÍ Územní plán PODBŘEZÍ NÁVRH ZADÁNÍ Zadání vypracovala: Ing. Naděžda Lžíčařová, odbor rozvoje města, úřad územního plánování, Městský úřad Dobruška, ve spolupráci s určeným členem zastupitelstva Antonínem

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŘEPEČ

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŘEPEČ ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU ŘEPEČ Dle 55 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (dále jen stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, upravená na základě projednání. Obsah:

Více

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá pořizovatel: Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Květen 2017 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ:

Více

NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU VALY

NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU VALY NÁVRH ÚP VALY 1 NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU VALY ZPRACOVATEL: ING.ARCH.MILAN VOJTĚCH NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ OBJEDNATEL: OBEC VALY DATUM: 03/2016 NÁVRH ÚP VALY 2 Zastupitelstvo

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU PRÁDLO

ÚZEMNÍHO PLÁNU PRÁDLO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU PRÁDLO Pořizovatel: Městský úřad Nepomuk úřad územního plánování Datum: leden 2017 1 Kompetence Objednatel: Pořizovatel ÚP: Zpracovatel ÚP: Název akce: Etapa: Obec

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST v období 2011 2015

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST v období 2011 2015 Zpráva o uplatňování územního plánu Chrást za období 2011 2015 ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST v období 2011 2015 Předkládaná: Zastupitelstvu obce Chrást ke schválení dle ustanovení 55 stavebního

Více

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu - Obsah

I. ÚZEMNÍ PLÁN. Textová část územního plánu - Obsah I. ÚZEMNÍ PLÁN Textová část územního plánu - Obsah Textová část územního plánu - Obsah... 1 1. TEXTOVÁ ČÁST... 2 1.1 (a) Vymezení zastavěného území... 3 1.2 (b) Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUNAJOVICE

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUNAJOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DUNAJOVICE říjen 2015 SCHVALUJÍCÍ ORGÁN URČENÝ ZASTUPITEL DATUM SCHVÁLENÍ ČÍSLO USNESENÍ ZASTUPITELSTVO OBCE DUNAJOVICE František Uhlíř PODPIS A OTISK ÚŘEDNÍHO RAZÍTKA

Více

ÚZEMNÍ PLÁN STRUŽINEC

ÚZEMNÍ PLÁN STRUŽINEC ÚZEMNÍ PLÁN STRUŽINEC OBJEDNATEL: OBEC STRUŽINEC POŘIZOVATEL: MĚÚ SEMILY, OBVODNÍ STAVEBNÍ ÚŘAD, ODD. ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ VEDOUCÍ PROJEKTANT: ING. ARCH. ALENA KOŠŤÁLOVÁ ZODPOVĚDNÍ PROJEKTANTI: URBANISTICKÉ

Více

ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU VELEŠOVICE

ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU VELEŠOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU VELEŠOVICE ÚNOR 2017 Zastupitelstvo obce Velešovice schválilo na svém zasedání dne 19.10.2016 a 14.12.2016 rozhodnutí o pořízení Změny č. 4 územního

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÉ MÉSTO

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÉ MÉSTO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÉ MÉSTO Předložený k projednání Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších

Více

Zadání Změny č. 1 územního plánu Borovník

Zadání Změny č. 1 územního plánu Borovník Zadání Změny č. 1 územního plánu Borovník Návrh Zadání Změny č. 1 územního plánu Borovník bylo schváleno usnesením č.. přijatým Zastupitelstvem obce Borovník na. zasedání dne Pořizovatel: Městský úřad

Více

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU KOMENTÁŘ A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN A. 1. Textová část A. 1. 1. Vymezení zastavěného území - datum, ke kterému bylo vymezeno zastavěné území

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NEZABUDICE. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Nezabudice PROJEKTANT:

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NEZABUDICE. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Nezabudice PROJEKTANT: ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NEZABUDICE POŘIZOVATEL: Obecní úřad Nezabudice PROJEKTANT: srpen 2011 Název územně plánovací dokumentace: Změna č.1 územního plánu Nezabudice Řešené území: části k.ú.

Více

Územní plán LAŽANY. I. NÁVRH ŘEŠENÍ Textová část

Územní plán LAŽANY. I. NÁVRH ŘEŠENÍ Textová část Územní plán LAŽANY I. NÁVRH ŘEŠENÍ Textová část vydal správní orgán: Z Á Z N A M O Ú Č I N N O S T I razítko správního orgánu: ZASTUPITELSTVO OBCE LAŽANY číslo jednací:... datum vydání:... datum nabytí

Více

změny č. 4 územního plánu obce

změny č. 4 územního plánu obce ZADÁNÍ změny č. 4 územního plánu obce JENEČ zpracované přiměřeně podle 47 odst. 1 ve spojení s 55 odst. 2 stavebního zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění a 11 a přílohy č. 6 vyhlášky č. 500/2006 Sb.,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na

Více

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU CHOLINA. za období květen 2009 leden 2015

NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU CHOLINA. za období květen 2009 leden 2015 1 NÁVRH ZPRÁVY O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU CHOLINA za období květen 2009 leden 2015 Zpracoval: Městský úřad Litovel, odbor výstavby Leden 2015 2 Návrh zprávy o uplatňování Územního plánu Cholina dle 55

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na základní koncepci

Více

ÚZEMNÍ PLÁN FRYČOVICE

ÚZEMNÍ PLÁN FRYČOVICE ÚZEMNÍ PLÁN FRYČOVICE A. TEXTOVÁ ČÁST A. TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU FRYČOVICE Obsah A. Vymezení zastavěného území 1 B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jejích hodnot 1 C. Urbanistická

Více

ÚZEMNÍ PLÁN MORAŠICE NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ

ÚZEMNÍ PLÁN MORAŠICE NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ ÚZEMNÍ PLÁN MORAŠICE ZPRACOVATEL: ING.ARCH.MILAN VOJTĚCH NERUDOVA 77, 533 04 SEZEMICE POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘELOUČ OBJEDNATEL: OBEC MORAŠICE DATUM: 09/2014 NÁVRH ÚP MORAŠICE 2 Zastupitelstvo obce

Více

Ú Z E M N Í P L Á N DUBŇANY

Ú Z E M N Í P L Á N DUBŇANY Spis: MUHO 12298/2015 ORM Ú Z E M N Í P L Á N DUBŇANY Z A D Á N Í Návrh zadání Územního plánu Dubňany zpracovaný k projednání dle 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

Zpráva č. 2 o uplatňování Územního plánu Mladý Smolivec za období 4/2014-4/2018 návrh určený pro projednání

Zpráva č. 2 o uplatňování Územního plánu Mladý Smolivec za období 4/2014-4/2018 návrh určený pro projednání Zpráva č. 2 o uplatňování Územního plánu Mladý Smolivec za období 4/2014-4/2018 návrh určený pro projednání Pořizovatel: Městský úřad Nepomuk, odbor výstavby a životního prostředí Schvalující orgán: Zastupitelstvo

Více

V O C H O V ú z e m n í p l á n - z m ě n a č. 1. Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň. Odbor územního plánování Plzeň

V O C H O V ú z e m n í p l á n - z m ě n a č. 1. Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň. Odbor územního plánování Plzeň ZÁKLADNÍ ÚDAJE: Pořizovatel: Městský úřad Nýřany pracoviště Plzeň Odbor územního plánování 301 00 Plzeň Zhotovitel: Ing.arch.Václav Mastný architektonická projektová kancelář nám. T.G.Masaryka 9, 30138

Více

Návrh zadání Územního plánu Jablonné nad Orlicí

Návrh zadání Územního plánu Jablonné nad Orlicí Návrh zadání Územního plánu Jablonné nad Orlicí Zadání vypracovala: Melanie Holubová, Městský úřad Žamberk, Odbor regionálního rozvoje a územního plánování, Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk ve spolupráci

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY

NÁVRH ZADÁNÍ. ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU NĚMČIČKY Pořizovatel: Městský úřad Ivančice, Odbor regionálního rozvoje, úřad územního plánování Vypracoval: Ing. Eva Skálová za pořizovatele, Jan Jelínek pověřený

Více

Ing. arch. Milan Rak, Ph.D. květen srpen 2013

Ing. arch. Milan Rak, Ph.D. květen srpen 2013 Ing. arch. Milan Rak, Ph.D. květen srpen 2013 1 Obsah dokumentace návrh územního plánu textová část A1. Návrh územního plánu grafická část B1. Základní členění území M 1 : 5 000 B2. Hlavní výkres M 1 :

Více

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany

B O R O V A N Y. Návrh zadání. ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU. Zadání změny č.6 ÚP Borovany Návrh zadání ZMĚNY č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU B O R O V A N Y Podle vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 500/2006 Sb o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VELETINY NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU

ÚZEMNÍ PLÁN VELETINY NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU Etapa územně plánovací dokumentace: návrh ÚZEMNÍ PLÁN VELETINY I. NÁVRH ÚZEMNÍHO PLÁNU PARÉ Č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN VELETINY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Veletiny

Více

Obsah textové části návrhu Územního plánu Palkovice A. Vymezení zastavěného území 1 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jejích hodnot 1

Obsah textové části návrhu Územního plánu Palkovice A. Vymezení zastavěného území 1 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jejích hodnot 1 Obsah textové části návrhu Územního plánu Palkovice A. Vymezení zastavěného území 1 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jejích hodnot 1 C. Urbanistická koncepce, vymezení zastavitelných ploch,

Více

ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO

ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO NÁVRH ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU SYTNO Zadání územního plánu Sytno bylo schváleno Zastupitelstvem obce Sytno dne. pod číslem usnesení.. Václav Bodiš starosta obce 1 Kompetence Objednatel: Pořizovatel ÚP: Zpracovatel

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘEŠŤOVICE TEXTOVÁ ČÁST Pořizovatel MěÚ Strakonice odbor rozvoje úřad územního plánování Oprávněná úřední osoba pořizovatele Mgr. Robert Flachs Srpen 2017 NÁVRH ZADÁNÍ

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í

ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í Objednatel : Obec Vřeskovice, Vřeskovice 112, 334 01 Přeštice Pořizovatel : MěÚ Klatovy - odbor výstavby a územního plánování Datum : 2/2014 Obsah

Více

Návrh zadání územního plánu Úherce

Návrh zadání územního plánu Úherce Návrh zadání územního plánu Úherce Pořizovatel: Městský úřad Nýřany, odbor územního plánování Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Úherce listopad 2015. 1 Obsah zadání územního plánu A. Požadavky na

Více

Příloha TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA MĚNĚNÉHO ZMĚNOU Č. 1 (SROVNÁVACÍ TEXT) A. Vymezení zastavěného území B. Základní koncepce rozvoje území

Příloha TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA MĚNĚNÉHO ZMĚNOU Č. 1 (SROVNÁVACÍ TEXT) A. Vymezení zastavěného území B. Základní koncepce rozvoje území Příloha TEXTOVÁ ČÁST ÚZEMNÍHO PLÁNU LUČINA MĚNĚNÉHO ZMĚNOU Č. 1 (SROVNÁVACÍ TEXT) A. Vymezení zastavěného území B. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot C. Urbanistická koncepce,

Více

1. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, VYJÁDŘENÉ ZEJMÉNA V CÍLECH ZLEPŠOVÁNÍ DOSAVADNÍHO STAVU, VČETNĚ ROZVOJE OBCE A OCHRANY HODNOT

1. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, VYJÁDŘENÉ ZEJMÉNA V CÍLECH ZLEPŠOVÁNÍ DOSAVADNÍHO STAVU, VČETNĚ ROZVOJE OBCE A OCHRANY HODNOT 1. POŽADAVKY NA ZÁKLADNÍ KONCEPCI ROZVOJE ÚZEMÍ OBCE, VYJÁDŘENÉ ZEJMÉNA V CÍLECH ZLEPŠOVÁNÍ DOSAVADNÍHO STAVU, VČETNĚ ROZVOJE OBCE A OCHRANY HODNOT JEJÍHO ÚZEMÍ, V POŽADAVCÍCH NA ZMĚNU CHARAKTERU OBCE,

Více

Návrh zadání. Regulačního plánu Pod Humny. Odolena Voda

Návrh zadání. Regulačního plánu Pod Humny. Odolena Voda Návrh zadání Regulačního plánu Pod Humny Odolena Voda ( k projednání ) březen 2015 1 Zastupitelstvo města Odolena Voda ze dne 13.11. 2013 usnesením č.7/2013 předběžně rozhodlo o pořízení regulačního plánu

Více

pozemky určené k plnění funkcí lesa 7 j) Rozhodnutí o námitkách a jejich vyhodnocení 7 k) Vyhodnocení připomínek 7

pozemky určené k plnění funkcí lesa 7 j) Rozhodnutí o námitkách a jejich vyhodnocení 7 k) Vyhodnocení připomínek 7 II. OBSAH ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU 1. TEXTOVÁ ČÁST strana a) Postup při pořízení změny č.1 územního plánu 2 b) Vyhodnocení souladu s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PRŽNO určený k projednání. Zpracováno ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů,

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LICHOCEVES, S ČÁSTMI OBCE LICHOCEVES A NOUTONICE

ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LICHOCEVES, S ČÁSTMI OBCE LICHOCEVES A NOUTONICE ZADÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE LICHOCEVES, S ČÁSTMI OBCE LICHOCEVES A NOUTONICE ZADAVATEL Obecní úřad Lichoceves 252 64 Lichoceves 20 ŘÍJEN 2010 OBSAH I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 4 II. TEXTOVÁ ČÁST... 5 A. požadavky

Více