4) Vlastní příjmy MČ Praha Libuš, tj. příjmy z místních daňových poplatků a nedaňových příjmů. Předpoklad pro rok 2011 je tis. Kč.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "4) Vlastní příjmy MČ Praha Libuš, tj. příjmy z místních daňových poplatků a nedaňových příjmů. Předpoklad pro rok 2011 je 5.080 tis. Kč."

Transkript

1 Komentář k rozpočtu: Rozpočet MČ Praha Libuš se zpravidla sestavuje jako vyrovnaný (zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů). Obsahem rozpočtu jsou jeho příjmy a výdaje a ostatní operace, včetně tvorby a použití peněžních fondů. Příjmy rozpočtu MČ pro rok ) dotační vztahy z rozpočtu HMP opírající se o tzv. objektivní ukazatele - počty obyvatel MČ k tj. o 641 obyvatel méně - rozloha území MČ v km2 (5,2337) - počty žáků ZŠ a MŠ, jejichž zřizovatelem je MČ (683) Celkový objem dotačních vztahů z rozpočtu hl.m. Prahy k městským částem na r byl stanoven v návaznosti na úsporná opatření a s ohledem na skutečnost, že pokles daňových příjmů města v minulých obdobích byl hlubší, než se očekávalo, a výrazně předstihl pokles dotačních vztahů hl.m. Prahy k městským částem. Hospodářský vývoj v letošním roce se výrazně odlišuje od vývoje posledních let a současná hospodářská recese má za následek významný pokles daňových příjmů města. Tato skutečnost se tedy promítá i do výše dotačních vztahů k městským částem. Obdobně jako v předchozích letech byl i pro rok 2011 zachován princip tzv. minimálního dotačního vztahu, a to ve výši 2,4 tis. Kč na jednoho obyvatele městské části. Celková dotace z MHMP je pro MČ Praha Libuš na rok tis. Kč, což je o tis. Kč méně než v r ( tis. Kč). 2) Dotační vztahy státního rozpočtu, k rozpočtu hl.m. Prahy - příspěvek na školství (na částečnou úhradu provozních výdajů ZŠ a MŠ zřízených městskou částí) pro rok 2011 je počet žáků 683. Sazba příspěvku na 1 žáka byla obecně pro rok 2011 stanovena ve stejné výši jako v r tj Kč. K valorizaci pro rok 2011 nedošlo. V podmínkách hl.m. Prahy vzhledem k tomu, že počet dětí meziročně mírně stoupl, dochází ve vazbě na tyto aktuální údaje ke snížení propočtového ukazatele na částku Kč. - příspěvek na výkon státní správy (na částečnou úhradu výdajů spojených s výkonem státní správy) je stanoven jako součet příspěvku vypočteného použitím pevné sazby na 100 obyvatel hl.m. Prahy a příspěvku odvozeného od počtu funkčních míst převedených v průběhu reformy veřejné správy.i přes meziroční nárůst počtu obyvatel a skutečnost, že k zásadním změnám v konstrukci příspěvku nedochází, celkový objem příspěvku na výkon státní správy proti r výrazně klesá. Důvodem je dodatečné násobení zjištěné hodnoty příspěvku koeficientem 0,824 v závěru propočtu. Rozdělení celkového objemu mezi jednotlivé městské části hl.m. Prahy je propočteno jako v předchozích letech: všechny městské části (MČ Praha 1 57) obdrží na činnosti vykonávané v přenesené působnosti v rozsahu stanoveném zákonem a Statutem hl.m. Prahy obecný příspěvek ve výši 2 492,- Kč/100 obyvatel; Strana 1 (celkem 7)

2 správní obvody hl.m. Prahy (MČ Praha 1 22) obdrží ještě další příspěvek propočtený ve vazbě na počet obyvatel správního obvodu a jeho rozlohu v poměru 90 : 10. Celková dotace ze státního rozpočtu je pro MČ Praha Libuš tis. Kč. 3) Orientační ukazatel výnosu z daně z nemovitosti, které se nacházejí na území MČ: Zákonem č. 362/2009 Sb., kterým se mění některé zákony v souvislosti s návrhem zákona o státním rozpočtu na rok 2011, došlo m.j. ke změnám sazeb daně z nemovitosti u vybraných pozemků a u převážné většiny staveb, a to tak, že se sazby zdvojnásobily. Odbor daní, poplatků a cen MHMP provedl rozpis předpokládané výše vybrané daně z nemovitosti v r pro MČ Praha Libuš ve výši 7,4 mil. Kč. 4) Vlastní příjmy MČ Praha Libuš, tj. příjmy z místních daňových poplatků a nedaňových příjmů. Předpoklad pro rok 2011 je tis. Kč. 5) Posílení rozpočtu z výnosů vedlejší hospodářské činnosti (VHČ) za r ve výši 600 tis. Kč. Celkové příjmy pro rok 2011 jsou tis. Kč. Výdaje rozpočtu MČ Praha Libuš pro rok 2011 Výdaje dle jednotlivých kapitol jsou pro rok 2011 ve výši tis. Kč. Rozdíl mezi příjmy a výdaji bude kryt třídou 8 financování, tj. 515 tis Kč (z fondu rezerv a rozvoje) a tis. Kč (zůstatek hospodaření r. 2010) Vysvětlivky k jednotlivým položkám vlastních příjmů: Správní poplatek předpoklad příjmů na základě vydaných povolení na výherní hrací přístroje, rybářské lístky a příjmy za ověřování Poplatek ze psů předpoklad dle počtu přihlášených psů při úlevách na poplatcích při splnění požadavku na čipování (Vyhláška HMP č.18/2004 Sb.) snížený o 25% odvod na MHMP Rekreační poplatek poplatek ve výši 15 Kč za dospělou osobu a noc poskytnutou rekreantům snížený o 50% odvod na MHMP Veřejné prostranství předpoklad výše poplatků za zábor veřejného prostranství Poplatek za ubytování poplatek ve výši 4 Kč za osobu a noc poskytnutou osobám ubytovaným za účelem práce Výherní hrací přístroje místní poplatek ve výši 5 tis. Kč/1 hrací přístroj za každé čtvrtletí. Jedná se o předpoklad výše poplatku za dosud povolené výherní hrací přístroje 6% výtěžek z výherních hracích přístrojů jedná se o 6% z výtěžku společností provozujících výherní hrací přístroje za rok 2010, splatný do konce března r Strana 2 (celkem 7)

3 Nahodilý příjem jedná se o identifikovaný nedaňový příjem, který nelze zařadit na jinou druhovou položku, je to příjem, který se neopakuje Zájmová činnost Klub Junior příspěvky, tzv. kursovné za jednotlivé provozované kroužky v Klubu Junior Příjmy ze služeb např. příjmy za děti navštěvující ZŠ naší městské části s trvalým bydlištěm mimo hl.m. Prahu. Výpočet je z neinvestičních nákladů školského zařízení za minulý rok. Dále se jedná o jiné služby poskytované úřadem jako je elektřina, plyn, voda apod. Příjmy z úroků předpoklad příjmů z úroků u České spořitelny Přijaté sankční platby převážně pokuty z přestupkových řízení. Vysvětlivky k výdajům dle kapitol a položek: Komunikace Materiál 100 tis. Kč dopravní značení, popřípadě při získání dalších fin. prostředků instalace zpomalovacích polštářů v ulicích (K Lukám, Na Musilech, Drůbežářská, Husařská, Chladírenská, V Koutě, Burianova Oprava,údržba 600 tis. Kč 500 tis. Kč opravy komunikací podle aktuální potřeby a oprava propadlého povrchu (část vozovky a trávníku) v ulici Nad Šejdrem. Patří sem i zimní údržba komunikací a chodníků. Služby 50 tis. Kč čištění kanalizačních vpustí a propustků pod komunikacemi Školství Dotace na provoz jsou to neinvestiční příspěvky zřízeným příspěvkovým organizacím od zřizovatele, např. elektřina, plyn, voda, teplo, drobné opravy, materiál, služby, pojištění apod. výdaje na zajištění provozu školského zařízení. Výdaje na platy učitelů a školní pomůcky jsou přímo školám dotovány z MHMP. U ZŠ Meteorologická a MŠ Mezi Domy byla dotace snížena o předpokládané energetické úspory zjištěné Enesa a.s. Investice ZŠ 300 tis. Kč Konvektomat do školní kuchyně (min. pro 150 jídel denně) pro ZŠ L. Coňka Knihovna Knihy 5 tis. Kč požadavek na obnovu nových titulů Strana 3 (celkem 7)

4 Zájmová činnost OON Klub Junior 490 tis. Kč odměny lektorům zájmových kroužků Materiál 20 tis. Kč potřeby pro výtvarné kroužky (papíry,různé pomůcky apod.) Služby 220 tis. Kč 2 lektorky AJ pracují jako OSVČ a jsou jim propláceny faktury Výše výdajů je úměrná příjmům za kursovné. Sběr a svoz komunálního odpadu Materiál 70 tis. Kč koše, sáčky na psí exkrementy Služby 500 tis. Kč zajišťování kontejnerů pro občany na objemný odpad v jarním a podzimním období, kontejnerů na listí, pronájem kontejnerů pro potřeby MČ a kontejnery na odpad z čistícího stroje Opravy,údržba 100 tis. Kč likvidace černých skládek Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň Materiál 100 tis. Kč materiál na opravu městského mobiliáře (lavičky, odpadkové koše do zeleně apod.) Služby 10 tis. Kč konzultační služby Opravy, údržba tis. Kč na údržbu ploch ve správě MČ o rozloze cca 10 ha (sekání, hrabání listí, úklid, ošetřování stromů, údržba výsadeb výměra ploch narůstá a z toho cca 50 tis. Kč na výsadbu stromů v rámci kampaně Den Země Požární ochrana Celkem 405 tis. Kč MČ Praha Libuš má dva sbory dobrovolných hasičů. SDH Písnice bude dle požadavků čerpat 305 tis. Kč a SDH Libuš 100 tis. Kč. Každoročně hasiči využívají účelové neinvestiční dotace z MHMP. Zastupitelstvo OON tis. Kč odměny zastupitelů dle Nařízení vlády a schválené odměny ZMČ Praha Libuš místostarostům. Zdravotní pojištění 190 tis. Kč Pojištění na soc. zabezpečení 160 tis. Kč Místní správa Platy zaměstnanců tis. Kč platy zaměstnanců dle Nařízení vlády OON 600 tis. Kč ostatní osobní náklady na dohody o pracovní činnosti a provedení práce (úklidy, knihovník, volby apod.) Sociální pojištění tis. Kč zákonné pojištění z platů a odměn Zdravotní pojištění 830 tis. Kč zákonné pojištění z platů a odměn Léky a zdrav.materiál 4 tis. Kč povinné vybavení lékárniček Prádlo, oděv 10 tis. Kč ochranné oděvy pro zaměstnance dle zákona Strana 4 (celkem 7)

5 Tisk 15 tis. Kč výdaje za odborné publikace, časopisy a Sbírky zákonů DHIM 250 tis. Kč drobný hmotný majetek (dříve DKP) v hodnotě do 40 tis. Kč Materiál 400 tis. Kč veškerý materiál potřebný pro chod úřadu (kancelářské potřeby, čistící prostředky pro úklid, toaletní potřeby apod.) Voda 130 tis. Kč předpoklad spotřeby s přihlédnutím k růstu cen Teplo 380 tis. Kč předpoklad spotřeby tepla v Klubu Junior Plyn 900 tis. Kč předpoklad spotřeby Elektr.energie 350 tis. Kč předpoklad spotřeby Pohonné hmoty 130 tis. Kč předpoklad spotřeby Služby pošt 90 tis. Kč předpoklad spotřeby Služby telekomunikací 500 tis. Kč předpoklad loňské skutečnosti Zákonné pojištění zaměstn. 50 tis. Kč zákonné pojištění odpovědnosti organizace za škodu při pracovním úrazu dle zákona 125/1993 Sb. Nájemné 265 tis. Kč vánoční osvětlení, hřiště Písnice, zátěžové koberce Odborné a konzultační služby 300 tis. Kč posudky, poradenské služby, odhady, právní služby, analýzy, studie apod. Školení 60 tis. Kč vzdělávání zaměstnanců Služby tis. Kč patří sem výdaje na úpravu věcí nespojenou s významnější spotřebou materiálních prostředků, dodavatelské pořízení informací, které nemají povahu majetku, úpravy nehmotného majetku např. počítačových programů nebo souboru informací, nepředstavují-li technické zhodnocení, rozhlas.poplatky, praní prádla, mytí oken, čištění koberců, revize komínů, elektr.zařízení, plyn.kotlů, tisk časopisu U nás a jeho příprava, akce Den Země, softwarové práce, www stránky, nákup stravenek, práce spojené s převody a zjišťováním pozemků, zaměřování a vytyčování hranic pozemků, aktualizace a servisy počítač. programů apod. Opravy,údržba 500 tis. Kč oprava fasády čp tis. Kč, údržba hřišť 60 tis. Kč, opravy střech 200 tis. Kč, běžné opravy na majetku MČ 90 tis. Kč. Cestovné 40 tis. Kč výdaje na služební cesty a MHD dle zákona o cestovních náhradách. Pohoštění 50 tis. Kč výdaje na pořízení věcí a služeb, které se použijí k pohoštění Nájem s právem koupě 440 tis. Kč leasing vozidla Ford Connect a leasing vozidla Magma Alficara sypač vozovek. Ostatní náklady 75 tis. Kč dálniční známky a poplatky, náhrady za výkon kontroly nad bezpečností a ochranu zdraví při práci, technické zhodnocení nehmotného majetku mimo počítačové programy, které nepřesahuje 60 tis. Kč, čerpání ze soc. fondu. Neinvestiční transfery obyvatelstvu 529 tis. Kč a z toho: - dětské akce 100 tis. Kč realizace akcí Den dětí, Jarmark, Drakiáda ap. - zdravá města 150 tis. Kč na podporu aktivit vycházejících z komunitního plánu MČ směřujících k více cílovým skupinám - péče o seniory 40 tis. Kč poznávací zájezdy - reprefond+reklamní předměty 40 tis. Kč propagace MČ - grantový program-volnočasové aktivity 100 tis. Kč grantový program na podporu projektů v oblasti kultury, sportu, volnočasových aktivit - životní jubilea 34 tis. Kč dárkové balíčky pro životní jubilanty (250 Kč/osoba) - grantový program školství 20 tis. Kč dle schválené koncepce školství na schválené aktivity - vítání občánků 40 tis. Kč pamětní destičky a drobné dárky pro nové občánky - žákovské zastupitelstvo 5 tis. Kč na realizaci a vyhodnocení anket, propagační materiály ap. Strana 5 (celkem 7)

6 Nákup kolků 5 tis. Kč pořízení kolkových známek k úhradě daní a poplatků organizace vůči státu Platby daní a popl. stát. rozpočtu 7 tis. Kč - Investice (budovy, stavby) 400 tis. Kč prostředky na projektovou dokumentaci pro přípravu příštích investičních záměrů MČ, zateplení a rekonstrukce bytu, na pokračování projekčních prací na čp. 1 apod. Projekty EU 120 tis. Kč zpracování projekt.dokumentace, studie proveditelnosti, odborné posudky, právní a technické poradenství. Akční plán MČ 370 tis. Kč plnění dle schválené koncepce Klub Junior splátka 890 tis. Kč plnění závazku vyrovnání za technické zhodnocení budovy čp tis. Kč tis. Kč za mobilní buňky uvnitř objektu Platby za energii Enesa 915 tis. Kč dle smlouvy o poskytování energetických služeb jsme povinni hradit dle splátkového kalendáře až do r pohledávky v celkové výši tis. Kč, tj 825 tis. ročně + měsíčně 7,5 tis. Kč za management Rekultivace parku spolufinancování 450 tis. Kč schválený projekt s dotací cca 9 mil Kč Revolvingový fond MŽP 70 tis. Kč spolufinancování Byt. jednotka Ke Kašně 500 tis. Kč nedočerpaná investiční akce z r Projekt. dokumentace na Garáže 840 tis. Kč parkovací dům Dobronická 694 Klub Junior 220 tis. Kč nedočerpaná investice z r Služby peněžních ústavů 30 tis. Kč poplatky bance Pojištění majetku 270 tis. Kč pojištění majetku a dopravních prostředků dle pojistných smluv Přehled MHMP: požadavků na investiční akce, které jsou postupně uplatňovány na Rozvoj obce Rekonstrukce bytové jednotky Ke Kašně 3. etapa tis. Kč Zateplení fasády a oprava střechy K Vrtilce tis. Kč Městská infrastruktura Technická vybavenost Libuš-Písnice tis. Kč (jde přes OMI a ZAVOS) Školství Plynofikace MŠ Ke Kašně vybudování kotelny, topení tis. Kč Rekonstrukce plechové střechy K Lukám 650 tis. Kč Rekonstrukce venk. prostor oplocení, schody v MŠ Mezi Domy 500 tis. Kč Rekonstrukce zahrady, teras, oplocení MŠ Lojovická 450 tis. Kč Rekonstrukce sociál. zařízení ZŠ L. Coňka 300 tis. Kč Rekonstrukce teras a chodníků MŠ K Lukám tis. Kč Rekonstrukce rozvodů vody MŠ Ke Kašně 300 tis. Kč Výměna podlahových krytin ZŠ L. Coňka 100 tis. Kč Výstavba sport. haly ZŠ L. Coňka 500 tis. Kč Zateplení fasády MŠ Lojovická tis. Kč Strana 6 (celkem 7)

7 Výměna oken ZŠ Meteorologická zbytek tis. Kč ZŠ Meteorologická rekonstrukce tis. v tom je i oprava střech tis. Kč Kultura, sport Dětské dopravní hřiště MŠ Lojovická tis. Kč Klub Junior plynofikace a topení tis. Kč ploché střechy 500 tis. Kč voda a elektro tis. Kč výměna oken a zateplení tis. Kč (zatím jsme dostali tis.) rekonstrukce histor.objektu čp tis. Kč Bezpečnost Nová hasičská zbrojnice polyfunkční dům tis. Kč Strana 7 (celkem 7)

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS. 7. Rozpočet. Komentář k rozpočtu na rok MČ Praha Libuš na rok 2010

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS. 7. Rozpočet. Komentář k rozpočtu na rok MČ Praha Libuš na rok 2010 Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS 7. Rozpočet Komentář k rozpočtu na rok MČ Praha Libuš na rok 2010 Rozpočet MČ Praha Libuš se zpravidla sestavuje jako vyrovnaný (zákon č. 250/2000

Více

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS 7. Rozpočet Komentář k rozpočtu MČ Praha Libuš na rok 2009 Rozpočet MČ Praha Libuš se sestavuje zpravidla jako vyrovnaný (Zákon 250/2000 Sb. o

Více

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS

Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS Povinné informace podle zákona 106/1999 Sb. standart ISVS 7. Rozpočet Komentář k rozpočtu MČ Praha Libuš na rok 2009 Rozpočet MČ Praha Libuš se sestavuje zpravidla jako vyrovnaný (Zákon 250/2000 Sb. o

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2007 - Hlavní činnost Položka Paragraf Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 100,00 100,00 131 187,00 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 220,00 220,00 120

Více

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011

Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 Rozpočet hlavní činnosti MČ Praha-Řeporyje na rok 2011 P ř í j m y Třída 1 - Daňové příjmy Závazný ukazatel Kč Položka Poplatky za znečišťování ovzduší 1332 17,0 Poplatek ze psů 1341 100,0 Poplatek za

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2008

Rozpočet Obce Studenec na rok 2008 Číslo řádku Rozpočet Obce Studenec na rok 2008 Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Rozpočet roku 2007 Skutečnost roku 2007 Rozpočet na rok 2008 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 580 2 893 2 700 2 Daň

Více

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 Položka Druhové třídění: p ř í j m y V ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 7 380,00 1112 Daň z příjmů FO z podnikání 1 206,00 1113 Daň z příjmů

Více

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV Statutární město Ostrava Městský obvod Martinov ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV na rok 2014 Schválen usnesením Zastupitelstva městského obvodu Martinov č. 184/23 dne 13. prosince 2013 PŘÍJEM Třída Třída

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2007

Rozpočet Obce Studenec na rok 2007 Rozpočet Obce Studenec na rok 2007 Číslo řádku Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Rozpočet Skutečnost roku 2006 roku 2006 Rozpočet na rok 2007 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 580 2 592 2 580 2 Daň

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2006

Rozpočet Obce Studenec na rok 2006 Číslo řádku Obce Studenec na rok 2006 Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Skutečnost na rok 2006 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 450 2 506 2 580 2 Daň z příjmů FO - podnikání 1 920 1 799 1 850 3 Daň

Více

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost

MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY Hlavní činnost MČ PRAHA KUNRATICE: PŘÍJMY 2008 - Hlavní činnost Pol. Par Rozpočtové příjmy příjmy 1341 Poplatek ze psů 170,00 170,00 164 862,50 1342 Poplatek za lázeňský nebo rekreační pobyt 100,00 100,00 164 210,00

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/6 schválené v rámci programu 14. zasedání zastupitelstva dne 14. listopadu 2016 PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/6 schválené v rámci programu 14. zasedání zastupitelstva dne 14. listopadu 2016 PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/6 schválené v rámci programu 14. zasedání zastupitelstva dne 14. listopadu 2016 plnění k 14.11.2016 po RO 2016/5 RO 2016/6 po RO 2016/6 1111 Daň z příjmů fyz.

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné

Více

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV Statutární město Ostrava Městský obvod Martinov ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV na rok 2016 Schválen usnesením Zastupitelstva městského obvodu Martinov č. 73/10 dne 18. prosince 2015 PŘÍJEM Třída Třída

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/1 schválené v rámci programu 24. zasedání zastupitelstva obce dne 16.

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/1 schválené v rámci programu 24. zasedání zastupitelstva obce dne 16. Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/1 schválené v rámci programu 24. zasedání zastupitelstva obce dne 16. dubna 2014 SOUHRN Schválený rozpočet 2014 Rozpočet obce po Změna Příjmy 3 960 907,00 4

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/7 schválené v rámci programu 15. zasedání zastupitelstva dne 19. prosince 2016 plnění k 19.12.2016 po RO 2016/6 RO 2016/7 po RO 2016/7 1111 Daň z příjmů fyz.

Více

Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis

Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis Rozpočet MČ Praha - Kolovraty na rok 2017 rozpis ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY v tis.kč název položky ORJ OdPa položka RS 2017 RS 2017 položky celkem poplatek ze psů 900 0000 1341 90 poplatek za užívání veřejného

Více

Rozpočet MČ Praha-Zličín na rok 2007. Příjmy (v tis.kč)

Rozpočet MČ Praha-Zličín na rok 2007. Příjmy (v tis.kč) Rozpočet MČ Praha-Zličín na rok 2007 Příjmy (v tis.kč) Poplatek ze psů... 90 Poplatek za veř.prostranství... 330 Poplatek z ubytovací kapacity. 48 Poplatek za VHP... 1 010 Odvod výtěžku z provoz. loterií...

Více

PŘÍJMY. rozpočet po RO 2016/4 RO 2016/ , , , , , , , , , ,00

PŘÍJMY. rozpočet po RO 2016/4 RO 2016/ , , , , , , , , , ,00 Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2016/5 provedené dle 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), dne 12. září 2016 (odsouhlasené v rámci programu 14. zasedání zastupitelstva

Více

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV Statutární město Ostrava Městský obvod Martinov ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV na rok 2017 Schválen usnesením Zastupitelstva městského obvodu Martinov č. 129/18 dne 16. prosince 2016 PŘÍJEM - 1 - Třída

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 11 970 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Návrh rozpočtu obce pro rok 2012

Návrh rozpočtu obce pro rok 2012 Návrh rozpočtu obce pro rok 2012 OBEC BECHLÍN ROZPOČET 2012 PŘÍJMY 02 02/28 000001 231 0000 1111 1 700 000,00 DAŇ Z PŘÍJMU FO ze závislé činnosti 02 02/28 000001 231 0000 1112 150 000,00 DAŇ Z PŘÍJMU FO

Více

ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009

ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 1) Rozpočet města Nejdek na rok 2009 2) Přílohy 1 až 8 k rozpočtu Projednáno a schváleno Radou města usnesením č.rm/2011/74/09 dne 10. 02. 2009 Finančním výborem projednáno

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 1) Návrh rozpočtu 2) Přílohy 1 až 8 k návrhu rozpočtu 3) Komentář k návrhu rozpočtu města Nejdek na rok 2009 4) Pracovní materiál k návrhu rozpočtu Projednáno a

Více

Rozpočet MČ Praha-Zličín na rok 2006. Příjmy (v tis.kč)

Rozpočet MČ Praha-Zličín na rok 2006. Příjmy (v tis.kč) Rozpočet MČ Praha-Zličín na rok 2006 Příjmy (v tis.kč) Poplatek ze psů... 130 Poplatek za veř.prostranství... 500 Pobytové poplatky... 40 Místní poplatek za výherní hrací přístroje... 1 620 Správní poplatky...

Více

Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok Přehled plánovaných investic na rok 2012

Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok Přehled plánovaných investic na rok 2012 Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok 2012 ZM schvaluje územní rozpočet na rok 2012 jako schodkový s tím, že rozdíl mezi příjmy a výdaji je krytý finančními prostředky z minulých let

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob placená plátci 13 530 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob placená poplatníky

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN Rozpočtovým opatřením č. 2015/8 se mění rozpočet obce Lichoceves na rok

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Rozpočet - příjmy Příjmy běžné - daňové: - Daň z přidané hodnoty 23 604,6 0,0 23 604,6 0,0 23 604,6-58,1 23 546,5 0,0 23 546,5 - Podíl na daních 19 581,7 19 581,7 19 581,7 19 518,7 19 518,7 - Transfer

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7 Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7 provedené dle 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), dne 4. listopadu 2015 (schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 září Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13 230 000,00

Více

Schválený rozpočet obce Lichoceves na rok 2019 schválený v rámci 2. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2018 PŘÍJMY

Schválený rozpočet obce Lichoceves na rok 2019 schválený v rámci 2. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2018 PŘÍJMY Rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 IČO: 00640735 strana: 1/5 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve

Více

. Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel

. Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel . Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13

Více

Rozpočet obce Tchořovice na rok příjmy (v tis. Kč) - návrh

Rozpočet obce Tchořovice na rok příjmy (v tis. Kč) - návrh Rozpočet obce Tchořovice na rok 2017 - příjmy () - návrh Par POL druh příjmů příjmy 2017 Daňové a nedaňové příjmy 1111 daň z příjmů fyzických osob ze záv. čin. a fun. požitků 510 1112 daň z příjmů fyzických

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 RO 2015/3 RO 2015/4 Změna

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2019

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2019 Rozpočet městské části je základním finančním plánem, jímž se řídí financování potřeb městské části. Je sestavován pouze na období jednoho kalendářního

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2012 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis schválený upravený Čerpání 2011 Návrh 2012 0000 1332 Poplatek za znečištění 0 0 600 0 0000 1341 Poplatek ze psů 300 000 300

Více

Rozpočet obce Lichoceves na rok 2018 návrh FV k projednání zastupitelstvem obce PŘÍJMY

Rozpočet obce Lichoceves na rok 2018 návrh FV k projednání zastupitelstvem obce PŘÍJMY Rozpočet - závazné ukazatele rok 2018 IČO: 00640735 strana: 1/5 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve

Více

Text Položka V tis. Kč 1.Daňové příjmy 2002

Text Položka V tis. Kč 1.Daňové příjmy 2002 Městská část Praha - Dolní Počernice Schválený rozpočet na rok 2015 Text Položka V tis. Kč 1.Daňové příjmy 2002 - místní poplatky celkem 284 z toho: ze psů 1341 81 za lázeňský nebo rekreační pobyt 1342

Více

Obec Nová Ves u Světlé Návrh rozpočtu na rok 2014

Obec Nová Ves u Světlé Návrh rozpočtu na rok 2014 Obec Nová Ves u Světlé Návrh rozpočtu na rok 2014 Příjmy 2014 tis. daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 0000 1111 702,0 daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 0000 1112 50,0 daň z příjmů fyzických

Více

15.300 *G. Výdaje celkem 4 307 20 186 Financování : -574 14 984-730 -710-700 -700 Přijaté úvěry 8123 15.000 *G Splátky úvěrů 8124-624 *F -76 *H

15.300 *G. Výdaje celkem 4 307 20 186 Financování : -574 14 984-730 -710-700 -700 Přijaté úvěry 8123 15.000 *G Splátky úvěrů 8124-624 *F -76 *H Základní Rok 2008 2009 2010 2011 2012 2013 členění rozpočtu Daňové příjmy 4.000 4 260 4 350 4 300 4 350 4 400 Nedaňové příjmy 592 680 680 680 650 650 Kapitálové příjmy 248 280 300 100 100 100 Dotace provozní

Více

Městská část Praha Dolní Chabry

Městská část Praha Dolní Chabry Výdaje rozpočtu: Neinvestiční výdaje Městská část Praha Dolní Chabry Kap. 02 městská infrastruktura Schválený rozpočet na rok 2008 3722 5169 odvoz odpadů 200 000 veřejná zeleň 3745 5171 opravy a údržba

Více

Závěrečný účet za rok 2012 MČ Praha Šeberov

Závěrečný účet za rok 2012 MČ Praha Šeberov 2012 2012 2012 2012 2012 pozn. rozpočet Kč úpravy rozpočtu upravený rozpočet skutečnost Kč % UR Hlavní činnost - příjmy 0000 1341 Poplatek ze psů 87 000 0 87 000 88 819 102,09% 0000 1342 Poplatek za lázeňský

Více

Rozpočet MČ Brno - Starý Lískovec na rok 2015 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y

Rozpočet MČ Brno - Starý Lískovec na rok 2015 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y Rozpočet MČ Brno - Starý Lískovec na rok 2015 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y A. Příjmy daňové a poplatky z vybraných činností 1122 6 000 daň z příjmů právnických osob 1341 350 poplatek ze psů 1342 5 poplatek

Více

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2003

Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2003 Rozbor hospodaření MČ Praha-Zličín za rok 2003 Příjmy Uprav.rozpočet Skutečnost % k uprav. Komentář v tis. v Kč rozpočtu Poplatek ze psů 115 117 570,00 102,23 (vybírá se dle vyhlášky) Pobytové poplatky

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/5 schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/5 schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 RO 2015/3 RO 2015/4 Změna RO Příjmy

Více

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy

Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 2009 - Rozpočtové příjmy Rozpočet MČ Praha - Zbraslav pro rok 29 - Rozpočtové příjmy OdPa Pol Popis Rozpočet 8 Rozpočet 8 po Plnění 28 Návrh 29 schválený změnách 1341 Poplatek ze psů 22 22 267 514 27 1342 Poplatek za lázeňský

Více

Komentář k návrhu rozpočtu MO Plzeň 1 na rok 2019 a střednědobého výhledu rozpočtu v letech

Komentář k návrhu rozpočtu MO Plzeň 1 na rok 2019 a střednědobého výhledu rozpočtu v letech Komentář k návrhu rozpočtu MO Plzeň 1 na rok 2019 a střednědobého výhledu rozpočtu v letech 2020-2022 Rozpočet města je členěn na rozpočet celoměstských orgánů a rozpočty jednotlivých městských obvodů.

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Daňové příjmy celkem

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Daňové příjmy celkem Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové příjmy celkem z toho: 66 275 000,00 66 275 000,00 1111 DPFOZČ

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13 230 000,00

Více

oddíl pol. druh příjmu rozpočet

oddíl pol. druh příjmu rozpočet ROZPOČET 2008 - Příjmy oddíl pol. druh příjmu rozpočet 0 1111 daň z příjmů fyzických osob ze záv. činnosti 3 200 000,00 Kč 0 1112 daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 1 500 000,00 Kč 0 1113 daň z příjmů

Více

Návrh rozpočtu obce pro rok 2017

Návrh rozpočtu obce pro rok 2017 Rekapitulace Návrh rozpočtu obce pro rok 2017 Rekapitulace Pos. Položka A Rozpočtové příjmy 18 404 650,00 Kč B Rozpočtové výdaje 18 404 650,00 Kč Hospodaření 2016 0,00 V návrhu rozpočtu mj. zařazeno: odhad

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/3 schválené v rámci programu 6. zasedání zastupitelstva obce dne 17. března 2015 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/3 schválené v rámci programu 6. zasedání zastupitelstva obce dne 17. března 2015 SOUHRN Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/3 schválené v rámci programu 6. zasedání zastupitelstva obce dne 17. března 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 Změna Příjmy 4 294 600,00

Více

Rozpočet na rok 2004 schválený Změ ze dne

Rozpočet na rok 2004 schválený Změ ze dne Rozpočet na rok 2004 schválený Změ ze dne 11.12.2003 Položka Druhové třídění p ř í j m y v ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze záv. činnosti 7 600,00 1112 Daň z příjmů FO - podnikání 3 500,00 1113

Více

Rozpočtový výhled. na roky 2015 až 2017. statutárního města. České Budějovice

Rozpočtový výhled. na roky 2015 až 2017. statutárního města. České Budějovice Rozpočtový výhled statutárního města České Budějovice na roky 2015 až 2017 tis. Kč STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROKY 2015-2017 Porovnání schváleného rozpočtu, upraveného rozpočtu,

Více

Podrobný rozpis rozpočtu na rok 2019 v tis. Kč

Podrobný rozpis rozpočtu na rok 2019 v tis. Kč Kapitola Odvětvové třídění Druhové třídění Příjmy 10 1361 správní poplatky 53,00 místní poplatky: 10 1341 poplatky za psy 83,00 10 1345 poplatky ubytovací 123,00 10 1343 poplatky za užívání veřejného prostranství

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Rozpočet - příjmy 2016 Příjmy běžné - daňové: - Daň z přidané hodnoty 19 678,9 0,0 19 678,9-6,3 19 672,6 0,0 19 672,6 0,0 19 672,6 - Podíl na daních 15 706,1 15 706,1 15 706,1 15 706,1 15 706,1 - Transfer

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE -------------------------------------------------------------

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZA ROK 2005 --------------------- I. Úvod Bilance příjmů a výdajů za rok 2005. II. Plnění rozpočtu příjmů II.

Více

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část

Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Schválený rozpočet městského obvodu Hošťálkovice na rok 2014 Příjmová část Příjmy Položka Název položky 2012 2013 Návrh 2014 1341 Poplatek ze psů 44 44 43 1343 Poplatek za užívání veřejného prostranství

Více

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 Zveřejněn na elektronické úřední desce a úřední desce obce: Vyvěšen: 14. 1. 2014 Sejmut: 4. 2. 2014 Projednáno v zastupitelstvu dne 7. 1. 2014 Schváleno v zastupitelstvu

Více

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI TABULKA PLNĚNÍ ROZPOČTOVÝCH PŘÍJMŮ ke

Městský obvod - Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI TABULKA PLNĚNÍ ROZPOČTOVÝCH PŘÍJMŮ ke TABULKA PLNĚNÍ ROZPOČTOVÝCH PŘÍJMŮ ke 30.06.2017 ZDROJE ROZPOČTOVÝCH PŘÍJMŮ 1. Běžné příjmy: 1211 Podíl na sdílených daňových příjmech včetně ostatních transferů 18 849 400,00 17 074 200,00 7 830 701,00

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2010

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2010 Hlavní stránka NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2010 1) Návrh rozpočtu na rok 2010 2) Přílohy 1 až 8 k návrhu rozpočtu 3) Komentář k návrhu rozpočtu města Nejdek 4) Pracovní materiál k návrhu rozpočtu

Více

Městská část Praha Dolní Chabry Návrh rozpočtu na rok 2009

Městská část Praha Dolní Chabry Návrh rozpočtu na rok 2009 Výdaje rozpočtu: Neinvestiční výdaje Městská část Praha Dolní Chabry Návrh rozpočtu na rok 2009 Kap. 02 městská infrastruktura 3722 5169 odvoz odpadů 200 000 veřejná zeleň 3745 5171 opravy a údržba - veřejná

Více

výše příjmů v Kč Daň z příjmů práv. osob za obce 680 000,-- Správní poplatky 220 000,-- Odvod výtěžku z provozování loterií 80 000,--

výše příjmů v Kč Daň z příjmů práv. osob za obce 680 000,-- Správní poplatky 220 000,-- Odvod výtěžku z provozování loterií 80 000,-- ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-BOSONOHY NA ROK 2008 Příjmy výše příjmů v Kč Daň z příjmů práv. osob za obce 680 000,-- Správní poplatky 220 000,-- Odvod výtěžku z provozování loterií 80 000,-- MÍSTNÍ POPLATKY

Více

Obec Poteč. Rozpočet na rok 2015 /tis.kč/ NÁVRH

Obec Poteč. Rozpočet na rok 2015 /tis.kč/ NÁVRH Rozpočet na rok 2015 /tis.kč/ NÁVRH OdPa Položka Příjmy Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Čerpání Rozpočet 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1111 Daň z příjmů FO ze ZČ 1084 970 1120 1155 1260 1453

Více

Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-6/2015 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet skutečnost %

Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-6/2015 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet skutečnost % Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-6/2015 A - daňové příjmy 1111 daň ze závislé činnosti 2 200 1 264 1112 daň z příjmu fyz. osob (OSVČ) 100 16 1113 daň srážková 255 144 1121 daň z příjmu práv. osob

Více

Rozpočet příjmy. Příjmy celkem 11008,4

Rozpočet příjmy. Příjmy celkem 11008,4 Rozpočet 212 - příjmy (v tis. Kč) Nedaňové příjmy celkem 2 98,2 x Daňové příjmy: x Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti a funkčních požitků 1 28, Daň z příjmů fyz. osob ze samost. výděl. činnosti 5,

Více

starosta obce Svatá Maří

starosta obce Svatá Maří Rozpočet obce Svatá Maří na rok 215 dle níže uvedeného členění Příjmy: 5 8 Kč Výdaje: 5 8 Kč starosta obce Svatá Maří František Linha Vyvěšeno: 16.1.215 Sejmuto: 6.2.215 Na úřední desce a v elektronické

Více

Rozpočtové opatření č.5 obce Horní Maršov pro rok 2011

Rozpočtové opatření č.5 obce Horní Maršov pro rok 2011 Rozpočtové opatření č.5 obce Horní Maršov pro rok 2011 OdPa Pol. Popis Rozpočet opatření Rozpočet upr. R o z p o č t o v é p ř í j m y 43 805 910-1 884 740 41 921 170 0000 1111 Daň z příjmů fyzických osob

Více

(schválený ve znění předloženého návrhu)

(schválený ve znění předloženého návrhu) Střednědobý výhled rozpočtu města Napajedla na roky 2019-2022 (schválený ve znění předloženého návrhu) Podle 3 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů sestavují územní samosprávné

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/5 schválené v rámci programu 2. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2014

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/5 schválené v rámci programu 2. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2014 Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/5 schválené v rámci programu 2. zasedání zastupitelstva obce dne 19. prosince 2014 30.12.2013 po RO 2014/1 SOUHRN po RO 2014/2 RO 2014/3 RO 2014/4 Změna Příjmy

Více

Návrh rozpočtu obce Štěpánovice na rok 2012

Návrh rozpočtu obce Štěpánovice na rok 2012 Návrh rozpočtu obce Štěpánovice na rok 2012 Vyvěšeno : Sejmuto : Schváleno zastupitelstvem obce dne : Starosta obce : ing.václav Kopačka I. PŘÍJMY Třída 1 - daňové příjmy Paragraf Položka Popis Návrh rozpočtu

Více

Městská část Praha Dolní Chabry Schválený rozpočet na rok 2010

Městská část Praha Dolní Chabry Schválený rozpočet na rok 2010 Výdaje rozpočtu: Neinvestiční výdaje Městská část Praha Dolní Chabry Schválený rozpočet na rok 2010 Kap. 02 městská infrastruktura 3722 5169 odvoz odpadů ( kontejnery ) 200 000 37 22 5137 městský mobiliář

Více

Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015

Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015 Komentář k návrhu rozpočtu MČ Brno Jundrov na rok 2015 Prosinec 2014 Zpracovala: Bc. Ivana Breburdová, tajemnice ÚMČ Brno Jundrov 1 A. Návrh rozpočtu 1. Bilance rozpočtu Příjmy Výdaje 21 047 tis. Kč 22

Více

Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-3/2015 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet skutečnost %

Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-3/2015 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet skutečnost % Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-3/2015 A - daňové příjmy 1111 daň ze závislé činnosti 2 200 679 1112 daň z příjmu fyz. osob (OSVČ) 100 16 1113 daň srážková 255 81 1121 daň z příjmu práv. osob 2 400

Více

TŘÍDA 1. Návrh rozpočtu obce Svatá Maří na rok 2010 Vyvěšeno dne 17.1.2010 Sejmuto dne 5.2. 2010. Rozpočtové p ř í j m y

TŘÍDA 1. Návrh rozpočtu obce Svatá Maří na rok 2010 Vyvěšeno dne 17.1.2010 Sejmuto dne 5.2. 2010. Rozpočtové p ř í j m y Návrh rozpočtu obce Svatá Maří na rok 21 Vyvěšeno dne 17.1.21 Sejmuto dne 5.2. 21 Rozpočtové p ř í j m y TŘÍDA 1 Třída 1 SU AU Funkční třídění Druhové třídění Částka Daňové příjmy-text XXX XXX Paragraf

Více

C - kapitálové příjmy příjmy z prodeje pozemků ,9 %

C - kapitálové příjmy příjmy z prodeje pozemků ,9 % Plnění rozpočtu za období 1-9/2010 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet v tis. Kč skut. v tis. Kč v % 1111 daň ze závislé činnosti 2 250 1 382 1112 daň z příjmu fyz. osob (OSVČ) 200 412 1113

Více

v tis. Kč Text položka 1.Daňové příjmy 2148

v tis. Kč Text položka 1.Daňové příjmy 2148 Městská část Praha - Dolní Počernice Schválený rozpočet na rok 2016 v tis. Kč Text položka 1.Daňové příjmy 2148 - místní poplatky celkem 403 z toho: ze psů 1341 57 za lázeňský nebo rekreační pobyt 1342

Více

ROZPOČET OBCE VOLFARTICE NA ROK Rozpočtové příjmy

ROZPOČET OBCE VOLFARTICE NA ROK Rozpočtové příjmy ROZPOČET OBCE VOLFARTICE NA ROK 2015 Rozpočtové příjmy Paragraf Položka Funkční třídění Částka v Kč 1111 DPFO ze závislé činnosti 1 200 000 1112 DPFO ze SVČ 500 000 1113 DPFO z kapitálových výnosů 150

Více

ROZPOČET OBCE STAVENICE 2014

ROZPOČET OBCE STAVENICE 2014 ROZPOČET OBCE STAVENICE 2014 Rozpočet příjmů na rok 2014 Třída Položka Text Částka 1 1 Daňové příjmy obce celkem 1 505 000,00 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 300 000,00 1112 Daň z

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/2 schválené v rámci programu 26. zasedání zastupitelstva obce dne 27. června 2014 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/2 schválené v rámci programu 26. zasedání zastupitelstva obce dne 27. června 2014 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2014/2 schválené v rámci programu 26. zasedání zastupitelstva obce dne 27. června 2014 SOUHRN Schválený rozpočet Rozpočet obce po Změna Příjmy 4 133 109,88 4 459

Více

ROZPOČET OBCE NA ROK 2015 Schválený rozpočet na 2/2015 ZZO, dne

ROZPOČET OBCE NA ROK 2015 Schválený rozpočet na 2/2015 ZZO, dne PŘÍJMY 1. strana ze 2 třída 1. - daňové příjmy sdílené daňové příjmy dle zákona č. 243/2000 Sb.) koeficient velikosti kategorie obce 1,064 v Kč návrh rozpočtu 2015 1111 daň z příj.fyz. osob ze závislé

Více

Schválený rozpočet MČ Brno - Starý Lískovec na rok 2016 (v tis. Kč)

Schválený rozpočet MČ Brno - Starý Lískovec na rok 2016 (v tis. Kč) Schválený rozpočet MČ Brno - Starý Lískovec na rok 2016 (v tis. Kč) P Ř Í J M Y A. Příjmy daňové a poplatky z vybraných činností 1122 5 400 daň z příjmů právnických osob 1341 360 poplatek ze psů 1342 5

Více

PŘÍJMY PARAGRAF POLOŽKA POPIS NÁVRH

PŘÍJMY PARAGRAF POLOŽKA POPIS NÁVRH ROZPOČET OBCE SVĚTLÍK NA ROK 2010 PŘÍJMY 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 610 000 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné činnosti výdělečné činnosti 40 000

Více

ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012

ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012 ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: ROZPIS ROZPOČTU OBCE JEZEŘANY-MARŠOVICE PRO ROK 2012 par. pol. Název částka 0000 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1.050.000,- 1112 Daň z příjmů FO ze závislé

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2013 (v Kč)

SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2013 (v Kč) SCHVÁLENÝ ROZPOČET 2013 (v Kč) Příjmy v Kč: OD PA POL: Rozpočet 2013: Daň z příjmu FO ze závislé činnosti 1111 2 400 000 Daň z příjmu FO ze samostatné výděleč.činnosti 1112 150 000 Daň z příjmu FO z kapitálových

Více

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017

Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Plnění 12/2017 Příloha č. 5 Výdaje jednotlivých ORJ a příjmy v členění dle rozpočtové sklady SOUHRNNÉ UKAZATELE Druhové třídění Schválený rozpočet Upravený rozpočet Daňové příjmy 91 510 000,00 92 491 960,00 116 739 669,86

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/2 schválené v rámci programu 18. zasedání zastupitelstva obce dne 26. června 2013 SOUHRN

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2013/2 schválené v rámci programu 18. zasedání zastupitelstva obce dne 26. června 2013 SOUHRN Rozpočtové opatření obce ceves č. 2013/2 schválené v rámci programu 18. zasedání zastupitelstva obce dne 26. června 2013 SOUHRN Schválený rozpočet po RO 2013/1 Rozpočet obce po RO 2013/2 Změna RO 2013/2

Více

Návrh rozpočtu obce Těchlovice na rok 2017

Návrh rozpočtu obce Těchlovice na rok 2017 Návrh rozpočtu obce Těchlovice na rok 2017 Rozpočtové příjmy Daňové příjmy Paragraf Položka Text Návrh rozpočtu Kč 1111 Daň z příjmu fyz. osob ze záv. čin. 600.000,-- 1112 Daň z příjmu fyz. osob ze sam.

Více

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice

Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Příjmy Rozpočet na rok 2010 obce Radimovice Paragraf Položka 0 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze záv.čin. 0 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze SVČ 0 1113 Daň z příjmů fyzických osob z kapit. výnosů

Více

C - kapitálové příjmy příjmy z prodeje pozemků ,0 %

C - kapitálové příjmy příjmy z prodeje pozemků ,0 % Plnění rozpočtu za období 1-3/2014 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet v tis. Kč skut. v tis. plnění Kč v % 1111 daň ze závislé činnosti 2 300 665 1112 daň z příjmu fyz. osob (OSVČ) 280

Více

Rozpočet obce Dolní Nivy na rok 2019

Rozpočet obce Dolní Nivy na rok 2019 Rozpočet obce Dolní Nivy na rok 2019 Příjmy Paragraf Položka Rozpočet Daňové příjmy daň z příjmu fyz.osob ze závislé činnosti 0000 1111 1 398 000 Kč Daňové příjmy daň z příjmu fyz.osob ze sam.výdělečné

Více

Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-9/2015 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet skutečnost %

Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-9/2015 A - daňové příjmy Paragraf, položka, text rozpočet skutečnost % Plnění rozpočtu v tis. Kč za období 1-9/2015 A - daňové příjmy 1111 daň ze závislé činnosti 2 200 1 958 1112 daň z příjmu fyz. osob (OSVČ) 100 16 1113 daň srážková 255 232 1121 daň z příjmu práv. osob

Více

Rozbor hospodaření Obce Zavlekov - k 31.12.2005 PŘÍJMY. PŘÍJMY CELKEM po konsolidaci 5.166.071,67

Rozbor hospodaření Obce Zavlekov - k 31.12.2005 PŘÍJMY. PŘÍJMY CELKEM po konsolidaci 5.166.071,67 Rozbor hospodaření Obce Zavlekov - k 31.12.2005 PŘÍJMY Daňové příjmy 1111 - Daň z příjmu fyz. osob ze záv. činnosti 646.639,- 1112 -Daň z příjmu fyz. osob ze sam. výd. činnosti 158.131,- 1113 - Daň z příjmu

Více

Schválený rozpočet 2019

Schválený rozpočet 2019 ze dne 23.1. Rozpočet po změnách fialově-schválené RO Investiční nákupy a související výdaje - červeně-přesun mezi název akce 2212 Silnice položkami 5139 Nákup materiálu jn. 50 000,00 Kč 50 000,00 Kč 5154

Více

JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017

JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 JEDNOTLIVÁ SCHVÁLENÁ ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ V RÁMCI 1. ZMĚNY ROZPOČTU NA R. 2017 V rámci 1. změny byla schválena následující rozpočtová opatření: 1. Přesun 414 tis. Kč z položky předpokládaná dotace od ÚP

Více

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014

ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 Příjmy ROZPOČET OBCE HORY PRO ROK 2014 schválený na zasedání zastupitelstva obce dne 31.3.2014 231 10 0000 1111 Daň z příjmů FO ze záv. čin. a funk. požitků 43 231 10 0000 1112 Daň z příjmů FO ze SVČ 21

Více

ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROK 2009-2011

ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROK 2009-2011 tis. Kč ROZPOČTOVÝ VÝHLED NA ROK 2009-2011 Porovnání schváleného rozpočtu, upraveného rozpočtu a rozpočtového výhledu města v letech 2003-2011 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 schválený rozpočet

Více