Zdravé město Tábor. Ing. autor Hana Randová

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zdravé město Tábor. Ing. autor Hana Randová"

Transkript

1

2 Historie Tábora je nerozlučně spojena od roku 1420 s hnutím husitů. Jedná se o významné náboženské reformační hnutí středověku, založené na učení Mistra Jana Husa Historie Další slavná osobnost spojená s naším městem je Jan Žižka z Trocnova Jména obou osobností nesou i centrální náměstí a park města, kde jsou umístěny sochy těchto duchovních vůdců husitství.

3 Hlavní táborské Žižkovo náměstí je slohově velmi bohaté a zachycuje víceméně téměř všechny stavební slohy. Z tohoto důvodu bylo historické centrum města vždy předmětem ochrany památkové péče.

4 Táborská setkání Táborská setkání jsou tradičním vyvrcholením kulturních akcí, pořádaných městem již od r V letošním roce nás v září čeká 18. ročník slavností.

5 Volný čas Pro volnočasové aktivity lze využít i bohatou síť turistických a naučných stezek. Turisté mají možnost navštívit rozhlednu Hýlačka na Větrovech, která poskytuje krásný výhled na Tábor. Rozhledna je postavena ve stylu husitské hlásky. Cyklisté mohou využívat neustále se rozvíjející síť cyklistických tras, vedoucích v širokém okolí Tábora s napojením na síť cyklostezek kraje. Tábor je městem dynamicky se rozvíjejícím a poskytujícím možnosti aktivního odpočinku a sportu nejen svým obyvatelům, ale i obyvatelům okolních sídel a návštěvníkům.

6 K dispozici je zimní stadion s posilovnami a fitness-centrem. V jeho sousedství se nachází nová umělá plocha nabízející možnost celoroční bruslení, sportovní areál je doplněn krytou tenisovou halou, venkovními tenisovými kurty a kurty s umělým povrchem pro míčové hry. Celoročně máme v provozu areál plaveckého stadionu, krytý bazén je hojně navštěvován v zimě a v létě je k dispozici i venkovní areál s řadou atrakcí pro děti i dospělé. V sousedství najdeme letní plovárnu, která nabízí návštěvníkům využití přírodní plochy nádrže Jordán ke koupání.

7 Nově prošel rekonstrukcí atletický stadion Míru. Stadion má jeden z nejmodernějších umělých povrchů a hostil řadu celostátních atletických mítinků, naposledy Mistrovství ČR veteránů. Město disponuje řadou fotbalových hřišť. Od loňského roku máme k dispozici pro fotbal hřiště s umělou trávníkovou plochou třetí generace.

8 Botanická zahrada Botanická zahrada, jediná v jižních Čechách a druhá nejstarší v ČR, nabízí jak možnost odpočinku ve stínu stromů v části arboreta, tak i poznání na políčkách uspořádaných do tzv. hospodářského systému, členícího rostliny podle způsobu využívání. Skleníky jsou domovem teplomilných rostlin kaktusů, bromélií, orchidejí nebo masožravých rostlin.

9 Pro návštěvníky města, ale i pro život obyvatel, je důležité, jaký dojem z města získají a jaký vztah si k němu vytvoří.

10 Proto je snahou vedení města obnovovat parky, vytvářet nové plochy zeleně v ulicích a zvýšit tak pohodu obyvatel i atraktivnost pro návštěvníky. Hlavní parkové plochy představují Holečkovy sady, nejstarší a největší parková plocha v Táboře. Je i hlavní součástí tzv. zeleného kruhu okolo historického středu města.

11 Jeho další součástí je nově upravená plocha Velký Šanc

12 Na tyto plochy pak navazují lesní komplexy Pintovka s naučnou a zdravotní stezkou na levém břehu Lužnice a lesní komplex Chlum, nacházející se na protilehlém břehu řeky.

13 Významnou plochou je i Jordán s porosty dřevin na hrázi a okolo břehů, jedna z nejstarších vodních nádrží ve střední Evropě. Nutno připomenout, že Jordán je kulturní technickou památkou.

14 Odpočinkové zóny Komora, Jordán a Čekanice Projektové práce probíhají na dalším zajímavém projektu odpočinkové zóny Komora, která by měla stát především rájem milovníků cyklistiky a nový sportovní komplex by měl umožnit i další aktivity především obyvatelům největšího táborského sídliště -Sídliště nad Lužnicí. Nyní probíhá realizace odpočinkové zóny Jordán A dále je ve stadiu realizace také odpočinková zóna Čekanice

15 Pro spokojenost obyvatel města je důležité mít zpětnou vazbu na vedení města. Zejména příměstské části, které se dynamicky rozvíjí díky přístupnosti a možnosti klidného bydlení v rodinných domech, využívají systém tzv. samosprávy, kdy volení zástupci jednají s vedením města o svých problémech a požadavcích na rozvoj těchto území. Na základě těchto požadavků byla vybudována řada dětských hřišť, realizovaly úpravy centrálních prostranství či se řešily otázky dopravní obslužnosti, separace a likvidace odpadů a další.

16 Občané kromě toho využívají i různá občanská sdružení, která na území města pracují a pomáhají řešit otázky sociální i životního prostředí. Pro některé obyvatele Tábora bylo důležité rozhodnutí, zda bude Botanická zahrada předělena komunikací či nikoliv. V uskutečněném referendu se občané vyjádřili proti rozdělení a vedení města tento výsledek akceptuje ve stávajícím i chystaném územním plánu města. Mezi významná občanská sdružení, působící v Táboře patří Sdružení pro ochranu Botanické zahrady, které každoročně mimo své další aktivity vyhlašuje pro občany města anketu Táborský strom roku.

17 Mezi hlavní aktivity lze zařadit vybudování geologické expozice vydání Ročenky o stavu životního prostředí v Táboře za rok 2006 již pravidelně každým rokem vydáváme pro občany města odpadový kalendář

18 Velmi důležitým aspektem naší práce je práce s dětmi v mateřských školách. Podařilo se nám vydat pro naše malé kamarády pohádkovou knížku o víle Vodánce, která putuje po rybnících, potocích a řece Lužnici, táborských kašnách a seznamuje děti s důvody ochrany vody. Doprovodným herním prvkem bylo vydané Pexeso s vílou Vodánkou a na český knižní trh byla uvedena celá kniha o táborské víle Vodánce. V letošním roce je připravena na realizaci hra s tématem víly Vodánky, které má za úkol dětem zopakovat a připomenout důležitost ochrany vod a životního prostředí.

19 Lidé však potřebují ke zdravému životu příjemné a přívětivé prostředí. Proto je velká pozornost věnována stavu veřejné zeleně, květinové výzdobě, návratu dřevin a zeleně do ulic. Významná turistická trasa od nádraží do historického centra byla v roce 2005 a 2006 zrekonstruována a v ulici 9. května se objevily po několika desítkách let opět stromy a květiny.

20 Také nám krásně rozkvetly kruhové křižovatky

21 Město nezapomíná ani na malé děti. Byla provedena revize všech dětských hřišť, dětská hřiště se postupně obnovují novými herními prvky a můžeme se pochlubit, že v současné době máme 50 dětských hřišť v souladu se všemi evropskými standardy. Přibližme si společně alespoň na fotografiích některá táborská hřiště pro naše malé - hřiště na Pražském sídlišti, na Sídlišti nad Lužnicí, na Blanickém předměstí, v Holečkových sadech.

22 Oblast životního prostředí je v současné době zřejmě nejvíce zatížena odpady. Ty produkuje všichni. Tábor se jako většina měst aktivně zapojil do separace a v současné době má k dispozici 120 separačních hnízd, kde se třídí papír, sklo a plasty, postupně přibývají kontejnery na separaci Tetrapaků. Dotřídění komodit probíhá na třídící lince. V provozu máme dva sběrné dvory, které jsou otevřeny pro občany města po 6 dnů v týdnu a další dva budou v letošním roce v měsíci červenci nově otevřeny. Biologický odpad je likvidován v kompostárně Technický služeb Tábor s.r.o. Pro zapojení žáků do separace odpadů jsme v rámci enviromentální výchovy a osvěty připravili v roce 2006 projekt na sběr baterií na základních školách a v roce 2007 jsme tento projekt rozšířili i do mateřských škol. Projekt je velmi úspěšný a podařilo se nám takto nasbírat za tři roky téměř 4,5 tuny baterií a monočlánků.

23 Pro využívání služebních cest jsme na městském úřadě rozšířili vozový park o automobil na pohon CNG

24 Rádi bychom Vás pozvali na následující pořádané akce naším městem... Letní olympiáda dětí a mládeže Tábor 2009

25 FESTIVAL LÉTO NAD JORDÁNEM - TÁBOR 2009 spojený s přehlídkou ohňostrojů VULKÁN 2009

26 Věříme, že se Vám bude ve Zdravém městě Tábor líbit a navštívíte nás ještě několikrát jak z důvodu pracovních povinností, tak z důvodu rekreační relaxace. Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Jména obou osobností nesou i centrální náměstí a park města, kde jsou umístěny sochy těchto duchovních vůdců husitství.

Jména obou osobností nesou i centrální náměstí a park města, kde jsou umístěny sochy těchto duchovních vůdců husitství. Tábor se nachází v jižních Čechách, na polovině cesty mezi Prahou a Českými Budějovicemi. Má necelých 38 tisíc obyvatel a rozlohu přes 6 tisíc ha. Je druhým největším městem Jihočeského kraje. Z hlediska

Více

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor

Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009. 23. 27. června 2009 Tábor Hry IV. olympiády dětí a mládeže 2009 23. 27. června 2009 Tábor Vítejte v Táboře Město Tábor bylo založeno husity v roce 1420. Leží 90 km od hlavního města České republiky a je druhým největším jihočeským

Více

Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí

Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí Analýza volnočasových aktivit obyvatel obcí přilehlých k městu Štětí Výsledky kvantitativního průzkumu 2009 1 Obsah 1. Úvod... 2 1.1. Sociodemografické složení vzorku obyvatel přilehlých obcí.... 2 2.

Více

Město Tábor. starosta města

Město Tábor. starosta města Město Tábor Ing Jiří Fišer, starosta města Město Tábor 35 tis. obyvatel příjmy 940 mio Kč výdaje 915 mio Kč saldo 25 mio Kč Historie: 1420 založení města husity. Spojení se jménem Jana Husa, duchovním

Více

9. REKREACE 9.1 HRADECKO

9. REKREACE 9.1 HRADECKO 9.1 HRADECKO - rekreační osady na Orlici - zahrádkářské kolonie - rozlehlé rekreační lesy včetně vybavenosti (veřejná tábořiště, naučné stezky, hradiště) - rekreační plochy ve vazbě na vodní plochy (např.

Více

Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín

Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín Plán rozvoje sportu na období od 2017 do 2024 město Černošín Plán rozvoje sportu v obci byl schválen radou města dne 9. 1. 2017, usnesením č. 51/II/2. Tento plán rozvoje sportu v obci na období od 2017

Více

ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA

ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA Základní škola a Mateřská škola Palackého náměstí Palackého náměstí 238, 686 01 Uherské Hradiště ENVIRONMENTÁLNÍ VÝCHOVA Plán akcí pro školní rok 2017 /2018 Vypracovala: Mgr. Andrea Vršovská Úvod: Environmentální

Více

MAS Podbrdsko, o.s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

MAS Podbrdsko, o.s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí MAS Podbrdsko, o.s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí ISRÚ Integrovaná strategie rozvoje území Nástroj pro čerpání finančních prostředků a jejich přerozdělování

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy

Bazén a sauna přímo za domem? Pohodlně ne kole cyklotrasy Bazén a sauna přímo za domem? Plavecký bazén Sportovního centra Univerzity Karlovy v Praze Hostivaři je určen především pro potřeby studentů. K dispozici je plavecký bazén 25m se 6ti drahami a sauna. Pro

Více

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro

Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro Karlovy Vary 12.11.2009 Území podél toku řek Ohře a Rolavy nebylo možné před územním vyjasněním a před realizací páteřních dopravních staveb nadmístního významu využívat pro další odpovídající investice

Více

Zpráva o konání veřejných fór

Zpráva o konání veřejných fór Zpráva o konání veřejných fór Předkládá: Mgr. Kateřina Bláhová místostarostka politička Zdravého města a MA21 Zpracovala: Ing. Jana Lorencová koordinátorka Zdravého města a MA21 Desáté veřejné Fórum Zdravého

Více

Program obnovy venkova obec Březnice

Program obnovy venkova obec Březnice Program obnovy venkova obec Březnice 2015 2020 Program 1 Rozvoj osvěty kultury, výchovy a společenského života Trvalá podpora činnosti místních spolků, zájmových kroužků a sdružení (TJ Sokol, SK Březnice,

Více

1: Zákaz volného pohybu psů - CELKOVÝ PŘEHLED. Legenda. Město Havlíčkův Brod. Havlíčkovo nám Havlíčkův Brod

1: Zákaz volného pohybu psů - CELKOVÝ PŘEHLED. Legenda. Město Havlíčkův Brod. Havlíčkovo nám Havlíčkův Brod Příloha č. 1 obecně závazné vyhlášky města Havlíčkův Brod č. 8/2015, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejných prostranstvích v Havlíčkově Brodě Legenda č. 1 centrum města č. 2 okolí nemocnice

Více

( Stezka Sv. Josefa )

( Stezka Sv. Josefa ) ( Stezka Sv. Josefa ) 3. Referenční NS: Reference NS Praha 9: Reference - NS Vinoř: Zastávka NS: (příklad z realizované NS Vinoř) Plánek a fotografie z Naučné stezky Prahy 9, která je ukončena v areálu

Více

JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst

JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst JARNÍ ŠKOLA Zdravých měst úvodní seminář Tábor, 18. března 2015 www.zdravamesta.cz/js2015 Akce je součástí projektu NSZM ČR Strateg-2 podpořeného finančními prostředky z ESF a ze státního rozpočtu v rámci

Více

Praha,

Praha, Praha, 24. 11. 2016 1 Malá městská část (8500 obyvatel). Sídlo správního obvodu (20 tis. obyvatel). Rozkládá se na levém břehu Berounky. Leží na jihozápadě Prahy. 2 Celkový pohled na Radotín 3 4 Školství

Více

Obec Drážov. Obec Drážov, Drážov 41, Čestice, IČO:

Obec Drážov. Obec Drážov, Drážov 41, Čestice, IČO: Obec Drážov Plán rozvoje sportu obce Drážov na léta 2018-2028 Obec Drážov, Drážov 41, 38719 Čestice, IČO: 00251143 Obsah 1. Úvod 2. Základní východiska a pojmy 3. Obec Drážov 4. Současný stav podpory sportu

Více

Souhrnná hlasovací tabulka z 39. schůze Rady města Tábora dne

Souhrnná hlasovací tabulka z 39. schůze Rady města Tábora dne Souhrnná hlasovací tabulka z 39. schůze Rady města Tábora dne 31.10.2016 Tábor 2020 ČSSD Ano 2011 JINAK! bod 1 Zmocnění k zastupování města Tábora na Podzimním zas. Valné hromady NSZM ČR 2016 dne 2.11.

Více

VÝSTUPY Z 1. KULATÉHO STOLU

VÝSTUPY Z 1. KULATÉHO STOLU VÝSTUPY Z 1. KULATÉHO STOLU MAS Podbrněnsko, o.s. 26.9.2013 Podmínky pro bydlení shrnutí (flipchart) - Možnost dotace na zavedení systému kontroly rychlosti s napojením na nejbližší městskou policii -

Více

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ

ČESKY. Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ ČESKY 17 Osvěžení ve vodě NEJLEPŠÍ RYBNÍKY A KOUPALIŠTĚ 1 Panenské koupání V letních měsících se můžeme osvěžit v rozmanitém množství Komáří rybníky přírodních 2 se nachází a umělých na žluté koupališť.

Více

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ Projekt Berounská brána je oázou klidu. Místem, kde jste obklopeni nádhernou přírodou a zároveň jste stále v centru města s veškerou občanskou vybaveností. Jste na dosah

Více

PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k ) Odbor rozvoje města

PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k ) Odbor rozvoje města PŘEHLED DOPOSUD ZÍSKANÝCH DOTACÍ A ZREALIZOVANÝCH INVESTIČNÍCH PROJEKTŮ Z DOTACÍ (k 31.12.2013) Odbor rozvoje města P.č. Název projektu Popis projektu Dotační program Typ projektu Období realizace zahájení*

Více

Lokalita Ďáblic v rámci Prahy

Lokalita Ďáblic v rámci Prahy Lokalita Ďáblic v rámci Prahy Ďáblice jsou situovány na severovýchodním okraji Prahy. Vzhledem k tomu, že území Prahy je ve vztahu k centru asymetrické, jsou Ďáblice přes svoji okrajovou polohu od centra

Více

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B.

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Cyklovýlet č. 6 České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Trasa : Č.B. pravý břeh Vltavy Hrdějovice Borek Dvořiště Lomnice Rožmberk Stará Hlína Třeboň rybník Svět Zvíkov Kaliště Dobrá Voda

Více

Kde žil a bádal Charles Darwin

Kde žil a bádal Charles Darwin Kde žil a bádal Charles Darwin Dům a zahrada, kde proslulý Charles Darwin a jeho rodina žili skoro 40 let, je nyní pod ochranou společnosti English Heritage, která se zasloužila o celkovou rekonstrukci.

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY

PLÁN ROZVOJE SPORTU OBEC BUKOVANY PLÁN ROZVOJE SPORTU Říjen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Zpracovatel: Obec Bukovany Bukovany 40 262 72 Březnice IČO: 00662771 Tel.: 318 695 153 Email: bukovanypb@seznam.cz www.bukovanypb.cz statutární

Více

Brownfields - Venkovní koupaliště Semily

Brownfields - Venkovní koupaliště Semily Brownfields - Venkovní koupaliště Semily Ing. Michal Strnad Předmětem projektu je rekonstrukce venkovního koupaliště Semily. Stav stávajícího letního koupaliště neodpovídá technickým požadavkům a technologie

Více

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ

TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ TĚLESNÁ VÝCHOVA NA GJVJ CO ZDOBÍ TĚLESNOU VÝCHOVU NA GJVJ? Velké množství sportovních kurzů a akcí ve velmi zajímavých destinacích, jak v ČR tak i v cizině Mnoho úspěchů na meziškolníchsoutěžích, jak na

Více

Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje

Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje soutěž ARCHITEKT OBCI PŘIHLÁŠKA Jméno obce, jejího statutárního zástupce a jméno architekta, který s obcí dlouhodobě spolupracuje Přihlašovatel Město Hulín Statutární zástupce Mgr. Roman Hoza Adresa nám.

Více

PROGRAM ROZVOJE OBCE KRHOVÁ

PROGRAM ROZVOJE OBCE KRHOVÁ PROGRAM ROZVOJE OBCE KRHOVÁ na období 2015-2025 Schváleno Zastupitelstvem obce Krhová, dne 29.1.2015, usnesením č. 3/2015/Z-051 Doplnění č. 1 schváleno Zastupitelstvem obce Krhová, dne 10.2.2015, usnesením

Více

Živá brána Jeseníků... město s Dobrou adresou

Živá brána Jeseníků... město s Dobrou adresou Živá brána Jeseníků... město s Dobrou adresou 2 Představení města Město Šumperk leží v severní části Olomouckého kraje ve vzdálenosti 61 km od krajského města Olomouce. Město je správním, politickým a

Více

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6

SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK. Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 SPORTOVNÍ CENTRUM NYMBURK Česká unie sportu, z.s. Zátopkova 100/2 Praha 6 Sportovní centrum NYMBURK úvod Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko České unie sportu. Nachází se v nádherném prostředí

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BYSTŘICE KVÍZ O BYSTŘICI 2005

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BYSTŘICE KVÍZ O BYSTŘICI 2005 ZÁKLADNÍ ŠKOLA BYSTŘICE SOCRATES - COMENIUS - OLYMPISM KVÍZ O BYSTŘICI 2005 ZŠ BYSTŘICE 848 739 95 Bystřice WWW.bystrice.cz/skola CZECH REPUBLIC zs@bystrice.cz BYSTŘICE POČET OBYVATEL 5 078 HISTORIE Obec

Více

Apartmánový dům u Brněnské přehrady

Apartmánový dům u Brněnské přehrady Apartmánový dům u Brněnské přehrady Nabízíme Vám lukrativní investiční příležitost v podobě apartmánového domu nedaleko Brněnské přehrady. Původně malý penzion, stavba určená k rodinné rekreaci, je nyní

Více

Vážení a milí spoluobčané,

Vážení a milí spoluobčané, Vážení a milí spoluobčané, právě se vám dostává do rukou další číslo našeho občasníku, ve kterém bychom vás chtěli seznámit s přípravou projektových prací na stavbu Revitalizace sídliště Lučina v Chodové

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE 2018-2023 Červen 2018 1 Obsah Úvod......3 1.Přehled současné sportovní vybavenosti....4 1.1. Sportovní areál Střelnice.........4 1.2.Plavecký bazén..........5 1.3. Městská

Více

Akční plán k realizaci koncepce EVVO Karlovarského kraje na rok 2019

Akční plán k realizaci koncepce EVVO Karlovarského kraje na rok 2019 Akční plán k realizaci koncepce EVVO Karlovarského kraje na rok 2019 Stránka 1 z 16 AKTIVITA EVVO č. 19/1 Aktualizovat Akční plán EVVO Karlovarského kraje každý rok 1 Provádět aktualizaci Akčního plánu

Více

STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE

STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE nuance - architektonická dílna STUDIE ZASTAVITELNOSTI CENTRA OBCE Studie využití lokality v okolí obecního úřadu a základní školy v Dolních Domaslavicích. Hlavní seznam příloh: A B C D E identifikační

Více

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice

Obec Příšovice. Místní program obnovy vesnice. Obec Příšovice, Příšovice 60, 463 46 Příšovice Obec Příšovice Místní program obnovy vesnice Strana 1 z 1 Místní plán obnovy vesnice v Příšovicích se skládá z následujících akcí v průběhu let 2013 až 2017 a dále Akce osvětové, kulturní a společenské

Více

SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU

SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU Nabízíme kvalitní zázemí pro přípravu sportovců Vysoké Mýto je dobře dostupné jak vlakovou, tak autobusovou dopravou. Malé město nabízí velmi dobrý komfort

Více

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014

REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ. Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 REKREAČNÍ OBLAST OLEŠNÁ Fórum cestovního ruchu turistické oblasti BESKYDY-VALAŠSKO 2014 Hukvaldy, 28. března 2014 OLEŠNÁ HISTORIE Vodní nádrž Olešná vybudována na řece Olešná 1960-1964 celkový objem nádrže

Více

1 Dotazníkové šetření

1 Dotazníkové šetření 1 Dotazníkové šetření Úkolem dotazníkového šetření bylo zjistit, jaké jsou potřeby obyvatel města v konkrétních oblastech a jak jsou s těmito oblastmi spokojeni. Otázky byly zaměřeny zejména oblasti kultury,

Více

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor školství, kultury, sportu a sociálních služeb Oddělení podpory školství, kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 4. jednání

Více

Akční plán pro období

Akční plán pro období Akční plán pro období 2019 2020 1 Život ve městě 1.1.1 Rekonstrukce a zateplení budov v majetku města MŠ Butovická energetická opatření 2019-2020 SŘÚPaR 2 600 OPŽP 5.1 Snížit energ. náročnost veř. budov

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Záměry obcí na období 2014-2020

Záměry obcí na období 2014-2020 Pořadové číslo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Žadatel Obec Hamry (CHR) Záměry obcí na období 2014-2020 Projekt Oprava místních komunikací Oprava veřejného osvětlení Zateplení ZŠ Rekonstrukce dětského hřiště Rekonstrukce

Více

Strategický plán rozvoje obce Milotice nad Bečvou

Strategický plán rozvoje obce Milotice nad Bečvou PROBLÉMOVÉ OKRUHY STRATEGIE OBCE MILOTICE NAD BEČVOU Z výchozí SWOT analýzy a dotazníkového šetření se jeví účelně rozčlenit slabé stránky a problémy obce Milotice nad Bečvou do pěti problémových okruhů

Více

PASOHLÁVKY. Kampaň TADY ŽIJU

PASOHLÁVKY. Kampaň TADY ŽIJU PASOHLÁVKY Kampaň TADY ŽIJU Pasohlávky představení obce: Poloha: - Obec leží v Jihomoravském kraji, na významné dopravní trase mezi Brnem a Vídní. Počet obyvatel: - Cca 750 obyvatel Rozloha obce: - Cca

Více

SKOCZÓW HRÁDEK. REVITALIZACE CENTRA OBCE ZVÝŠENÍ TURISTICKÉ ATRAKTIVITY ÚZEMÍ II

SKOCZÓW HRÁDEK. REVITALIZACE CENTRA OBCE ZVÝŠENÍ TURISTICKÉ ATRAKTIVITY ÚZEMÍ II SKOCZÓW HRÁDEK. REVITALIZACE CENTRA OBCE ZVÝŠENÍ TURISTICKÉ ATRAKTIVITY ÚZEMÍ II 1. Identifikační údaje stavby Akce: Skoczów-Hradek. Revitalizace centra obce - Zvýšení turistické atraktivity území II Investor:

Více

SWOT Analýza. BM region o.p.s. 1

SWOT Analýza. BM region o.p.s. 1 SWOT ANALÝZA BM region o.p.s. 1 OBSAH OBSAH... 2 ÚVOD... 2 1. OBYVATELSTVO A OBČANSKÁ VYBAVENOST... 3 2. TECHNICKÁ A DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA... 4 3. PODNIKÁNÍ... 5 4. CESTOVNÍ RUCH... 6 ÚVOD SWOT analýza

Více

ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR

ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR 2018 ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR Mgr. Ondřej Syrovátka Bc. Kateřina Imrýšková ZÁPIS ZE ŠKOLNÍCH FÓR 2018 ZÁKLADNÍ INFORMACE O VEŘEJNÉM FÓRU Datum konání: Školní fórum na ZŠ Jubilejní: 22.5.2018 Školní fórum

Více

Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 )

Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) Stránka 1 z 6 Komunitní plán zdraví a kvality života Desná ( 2007 ) A. VEŘEJNÁ SPRÁVA, INFORMOVANOST, STRATEGICKÝ ROZVOJ B. ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL, SOCIÁLNÍ

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 obor vzdělání 79-41-K/81 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU) osmileté studium, Prima Výhody

Více

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strážkovice, vyjadřující předpokládaný vývoj

Více

Bytový dům SUCHDOLSKÉ NÁMĚSTÍ I

Bytový dům SUCHDOLSKÉ NÁMĚSTÍ I www.bytysuchdol.cz Vizualizace pohled ze Suchdolského náměstí Moderní budova vznikne v krásném prostředí Prahy 6 Suchdola na Suchdolském náměstí. 5 podlaží, 26 bytových jednotek o velikostech 1+kk až 4+kk,

Více

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Předmětné aktivity byly definovány s ohledem na jejich očekávaný příspěvek k naplnění cílů projektu a

Více

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice

Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický rozvojový plán obce Strážkovice a místních částí Lomec a Řevňovice Strategický plán rozvoje je jedním ze základních dokumentů územního celku obce Strážkovice, vyjadřující předpokládaný vývoj

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

Vídeň císařská? Moderní? Zahradní! II.

Vídeň císařská? Moderní? Zahradní! II. Vídeň císařská? Moderní? Zahradní! II. Author: Tomáš Sklenář Published: 06.09.2006 Tři panelové domy o 32 patrech jsou spojeny betonovou deskou. Pod ní se nachází velké podzemní prostory, ve kterých je

Více

R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y

R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y R o z p o č e t města Nová Bystřice na rok 2018 P ř í j m y Paragraf Položka Text Třída 1 Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob

Více

9. REKREACE 9.1 HRADECKO

9. REKREACE 9.1 HRADECKO 9.1 HRADECKO - rekreační osady na Orlici - zahrádkářské kolonie - rozlehlé rekreační lesy včetně vybavenosti (veřejná tábořiště, naučné stezky) - rekreační plochy ve vazbě na vodní plochy (např. Stříbrný

Více

3. Cyklofórum města Tábora

3. Cyklofórum města Tábora 3. Cyklofórum města Tábora 27.2.2017 Program: 1) přivítání, úvodní slovo starosty města 2) Co se v uplynulém období od roku 2014 podařilo a nepodařilo, co plánujeme do konce roku 2018 3) Diskuse o námětech

Více

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA

OBEC RADEŠÍNSKÁ SVRATKA . PLÁN ROZVOJE SPORTU Červen 2018 1 Identifikační údaje: Zadavatel: Obec Radešínská Svratka Radešínská Svratka 85 59233 Radešínská Svratka IČO: 00295205 Tel.: 566673326 Email: obec.radsvratka@tiscali.cz

Více

INVESTICE MĚSTA TELČE

INVESTICE MĚSTA TELČE INVESTICE MĚSTA TELČE 2018 OBSAH: Rekonstrukce věže svatého Ducha Rekonstrukce Štěpnického rybníka Cyklostezka po hrázi rybníka Roštejn Cyklostezka Lipky Cyklostezka kolem Belpské lávky Sportovní areál

Více

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK Hanspaulka Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK PROPERTIES ID 11242 Hanspaulka Jeden z klenotů pražských rezidenčních čtvrtí Kouzelná část šesté pražské čtvrti Dejvice,

Více

Schválený rozpočet města na rok 2019 (údaje v tis. Kč)

Schválený rozpočet města na rok 2019 (údaje v tis. Kč) Příjmy celkem 218 925,20 Odbor sociálních věcí, školství a zdravotnictví 1 381,70 Příspěvky od obcí na pohotovost stomatologů 101,40 Příjmy na lékařskou pohotovost 1 280,30 Odbor Kancelář tajemníka 11

Více

Regionální operační program NUTS II Severovýchod 2007-2013. www.rada-severovychod.cz

Regionální operační program NUTS II Severovýchod 2007-2013. www.rada-severovychod.cz Regionální operační program NUTS II Severovýchod 2007-2013 Zveme Vás do severovýchodních Čech: mezi Krkonoše, Orlické a Jizerské hory do regionu s historickou a kulturní tradicí Chcete odpočívat a bavit

Více

Roční plán EVVO. ZŠ a MŠ Kosmonautů 177, Děčín

Roční plán EVVO. ZŠ a MŠ Kosmonautů 177, Děčín Roční plán EVVO ZŠ a MŠ Kosmonautů 177, Děčín Školní rok: 2014-2015 Cílové zaměření plánu environmentální výchovy, vzdělávání a osvěty (EVVO) Poskytovat potřebné znalosti a dovednosti, které žákům umožní

Více

Schválený rozpočet města na rok 2018 (údaje v tis. Kč)

Schválený rozpočet města na rok 2018 (údaje v tis. Kč) Příjmy celkem 210 648,90 Odbor sociálních věcí, školství a zdravotnictví 1 300,50 Příspěvky od obcí na pohotovost stomatologů 100,00 Příjmy na lékařskou pohotovost 1 200,50 Odbor Kancelář tajemníka 11

Více

Opatření E 1.1 Podpora přípravy a tvorby programů a produktů cestovního ruchu

Opatření E 1.1 Podpora přípravy a tvorby programů a produktů cestovního ruchu Opatření E 1.1 Podpora přípravy a tvorby programů a produktů cestovního ruchu ucelená nabídka turistických programů a produktů zaměřených na různé tematické oblasti nabídka turistických programů a produktů

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 15.5.2018 Revize:11 (dle usnesení RM č.366/18 z 14.5.2018) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE JABLONNÁ

STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE JABLONNÁ STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE OBCE JABLONNÁ Pro období 2014 až 2022 Jablonná, červen 2014 1 Obsah: Preambule 3 Úvod 4 Cíl strategického plánu rozvoje obce Jablonná 5 SWOT analýza obce Jablonná 5 Vize a Obecné

Více

NÁVRH ZADÁNÍ PRO VYPRACOVÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KURDĚJOV

NÁVRH ZADÁNÍ PRO VYPRACOVÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KURDĚJOV NÁVRH ZADÁNÍ PRO VYPRACOVÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KURDĚJOV A. POŽADAVKY VYPLÝVAJÍCÍ Z POLITIKY ÚZEMNÍHO ROZVOJE, ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACE VYDANÉ KRAJEM, POPŘÍPADĚ Z DALŠÍCH ŠIRŠÍCH ÚZEMNÍCH

Více

Putování Bystřickem Mikroregion Bystřicko vyhlášený turistický region EDEN 2010

Putování Bystřickem Mikroregion Bystřicko vyhlášený turistický region EDEN 2010 Putování Bystřickem Mikroregion Bystřicko vyhlášený turistický region EDEN 2010 Jmenuji se Vodomil a jsem maskotem Svratecké vodohospodářské naučné stezky, která vede návštěvníky překrásným údolím Svratky,

Více

Územní plán Plzeň krajina ve městě

Územní plán Plzeň krajina ve městě Útvar koncepce a rozvoje města Plzně Územní plán Plzeň krajina ve městě WORKSHOP 17. LEDNA 2013 Útvar koncepce a rozvoje města Plzně Program workshopu 1. pohled na město a okolí 2. krajina ve městě 3.

Více

přírodovědný zpravodaj Elektronický měsíčník o přírodě a lidech kolem ní nejen na Opavsku

přírodovědný zpravodaj Elektronický měsíčník o přírodě a lidech kolem ní nejen na Opavsku Opavský září 2013 přírodovědný zpravodaj Elektronický měsíčník o přírodě a lidech kolem ní nejen na Opavsku V Žimrovicích se nebojí velkých projektů Projekt Český les na ZŠ Vávrovice Černýš hajní posel

Více

Mimo soutež web, úvodní strana. Prezentace Jiří Kopecký R3

Mimo soutež web, úvodní strana. Prezentace Jiří Kopecký R3 Mimo soutež web, úvodní strana Mimo soutež web, vnitřní strana Mimo soutež letáček, strana 1 Turisticky zajímavými místy spjatými s historií jsou i kostely v obcích Proseč a Perálec. O prosečském kostelu

Více

Projektové záměry, program rozvoje obce pro období

Projektové záměry, program rozvoje obce pro období ové záměry, program rozvoje obce pro období 2014-2020 NÁZEV OBCE: VOJTĚCHOV, místní část PLÁŇAVY 1. DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA (místní komunikace včetně příslušenství, chodníky, autobusové a vlakové zastávky,

Více

Podklad pro zpracování Strategického plánu udržitelného rozvoje městské části Prahy 10 pro období

Podklad pro zpracování Strategického plánu udržitelného rozvoje městské části Prahy 10 pro období Co zlepšit na Desítce: Podklad pro zpracování Strategického plánu udržitelného rozvoje městské části Prahy 10 pro období 2020 2030 Závěrečná zpráva Zpracovalo: oddělení strategického rozvoje a participace,

Více

Akční plán rozvoje území

Akční plán rozvoje území Akční plán rozvoje území Dokument je zpracován pro období 2016-2019 Aktualizace č. 3 (listopad 2017) OBSAH: 1. Základní informace o strategiích... 3 2. Zásobník projektů... 5 3. Akční plán... 8 4. Schválení...

Více

Botanické zahrady ČR

Botanické zahrady ČR Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 5.,7.25 Vzdělávací oblast: Přírodověda - Autor: Mgr. Aleš Hruzík Jazyk: český Očekávaný výstup: žák správně definuje základní probírané pojmy a jejich vzájemné vztahy

Více

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - - Prodejní cena od 1.976.000,- Kč Všeobecný popis Rekreační areál Riviera Lipno v obci Lipno nad Vltavou se nachází v klidném prostředí, přímo u Lipenského

Více

Starý důlní odval EMA v Ostravě (Součastnost a budoucnost)

Starý důlní odval EMA v Ostravě (Součastnost a budoucnost) J. Hájovský SG Geoinženýring, s.r.o. Sídlo : 28 října 150, Moravská Ostrava Odborné informace a konzultace : Ing. Jiří Hájovský, CSc. t.č. 00 420 606 564 269 Důlní odvaly úložná místa těžebního odpadu

Více

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod

Technické služby Havlíčkův Brod, Na Valech 3523, Havlíčkův Brod Ceník hlavní činnosti Technických služeb Havlíčkův Brod (ceny jsou uvedeny včetně DPH) Platnost od 20.6.2016 Revize:7 (dle usnesení RM č.521/16 z 20.6.2016) Letní koupaliště Základní vstupné Celodenní

Více

ANALÝZA STAVU PĚŠÍ A KOLOVÁ DOPRAVA

ANALÝZA STAVU PĚŠÍ A KOLOVÁ DOPRAVA ANALÝZA STAVU PĚŠÍ A KOLOVÁ DOPRAVA Ing.Václav Betka Předseda komise dopravy Obec PROBOŠTOV HODNOCENÉ UKAZATELE Pro zhodnocení stavu pěší a kolové dopravy bylo využito stávajících mapových podkladů určených

Více

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje

Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28 se představuje Sportovní gymnázium Plzeň otevírá pro školní rok 2015/2016 čtyřleté studium oboru vzdělání 79-41-K/41 GYMNÁZIUM (VŠECHNY DRUHY SPORTU), třída B 79-41-K/81

Více

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE

VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE VÍTAJÍ VÁS BOSKOVICE MĚSTO SEDMIZUBÉHO HŘEBENE Kde nás najdete BOSKOVICKO a MORAVSKÝ KRAS Boskovice leží na střední Moravě asi 40 km severně od Brna na hranici mezi Boskovickou brázdou a Drahanskou vrchovinou

Více

Živá brána Jeseníků. město s dobrou adresou!

Živá brána Jeseníků. město s dobrou adresou! Živá brána Jeseníků město s dobrou adresou! Představení města 2 Město Šumperk leží v severní části Olomouckého kraje ve vzdálenosti 61 km od krajského města Olomouce. Město je správním, politickým a hospodářským

Více

Generel rozvoje areálu Kutilka

Generel rozvoje areálu Kutilka Generel rozvoje areálu Kutilka Český Brod listopad 2012 Účel a použití generelu SK Český Brod iniciativně vypracoval návrh generelu rozvoje areálu Kutilka jako součást strategického plánu SK Český Brod

Více

Děkujeme všem příznivcům a spolupracovníkům za jejich pomoc a podporu při výchově a vzdělávání dětí. Úspěšná devadesátiletá historie školy je pro nás

Děkujeme všem příznivcům a spolupracovníkům za jejich pomoc a podporu při výchově a vzdělávání dětí. Úspěšná devadesátiletá historie školy je pro nás VÁVROVICKÉ MALOTŘÍDCE BUDE DEVADESÁT (1922 2012) Od února 2012, v souvislosti s výročím, zahájili ve škole realizaci projektu 90 ŠKOLNÍCH SEZÓN. Jeho cílem je, v rovině osobních setkání, představit současné

Více

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora

Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Projektový záměr AREÁL VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT ZA MLÝNEM, Černá Hora Definice projektového záměru a jeho cíle: Vytvoření Areálu volnočasových aktivit Za mlýnem (dále jen Areál ) je navrhováno pro obecní

Více

PRIORITY ROZVOJE ÚZEMÍ MAS DOLNOBŘEŽANSKO PRO PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ

PRIORITY ROZVOJE ÚZEMÍ MAS DOLNOBŘEŽANSKO PRO PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ PRIORITY ROZVOJE ÚZEMÍ MAS DOLNOBŘEŽANSKO PRO PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014-2020 MAS Dolnobřežansko provedla v průběhu měsíce května dotazníkové šetření mezi zástupci veřejného, neziskového a soukromého sektoru

Více

Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice

Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice 3/98 M Ě S T O Ú S T Í N A D O R L I C Í Obecně závazná vyhláška města Ústí nad Orlicí č. 3/98 o závazných částech územního plánu zóny Sportovní a rekreační park Tichá Orlice Městské zastupitelstvo v Ústí

Více

a.1 Historická zeleň ve městě (historické parky a zahrady)

a.1 Historická zeleň ve městě (historické parky a zahrady) a.1 Historická zeleň ve městě (historické parky a zahrady) Základní údaje: zadání (dle rozpisu): poloha v Praze (MČ): slohové zařazení (původní): překryv s nějakou formou památkové ochrany (areál kulturní

Více

Tvorba produktů a balíčků cestovního ruchu

Tvorba produktů a balíčků cestovního ruchu Tvorba produktů a balíčků cestovního ruchu Simona Fink Turistické centrum VHS Regen Důležitým aspektem při tvorbě balíčků je: 1. profil destinace Od roku 1989 neustále stoupá návštěvnost turistického regionu

Více

Akční plán realizace strategického plánu rozvoje města Šumperka

Akční plán realizace strategického plánu rozvoje města Šumperka Akční plán realizace strategického plánu rozvoje města Šumperka 2011-13 Popis Možná dotacezdroj 2011 2012 2013 I1- Dobudování kvalitního dopravního systému města Cyklistické stezky Vybudování cyklostezky

Více

Program rozvoje města Rychnov u Jablonce nad Nisou. Setkání s občany

Program rozvoje města Rychnov u Jablonce nad Nisou. Setkání s občany Program rozvoje města Rychnov u Jablonce nad Nisou Setkání s občany 26. 10. Co nás čeká? Seznámení s procesem tvorby Programu rozvoje města Seznámení s obsahem Programu rozvoje města Prostor pro náměty

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více