Na českém trhu působíme již od roku 1998 a jsme tak již osvědčeným hráčem s mnoha referencemi, jak od ryze českých, tak nadnárodních společností.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Na českém trhu působíme již od roku 1998 a jsme tak již osvědčeným hráčem s mnoha referencemi, jak od ryze českých, tak nadnárodních společností."

Transkript

1 O společnosti Společnost I.S.C. Sports je dynamicky se rozvíjející společnost nabízející služby v oblasti zajištění sportovních a společenských akcí na klíč, je pořadatelem největší halové fotbalové ligy firem ve střední Evropě a pravidelně se podílí také na různých charitativních akcích. Na českém trhu působíme již od roku 1998 a jsme tak již osvědčeným hráčem s mnoha referencemi, jak od ryze českých, tak nadnárodních společností. Vývoj společnosti a projektů Na úplném začátku byla myšlenka pořádat sportovní akce pro firmy, hotely a instituce v České republice. Nejprve se jednalo o fotbalové halové turnaje, které postupně začaly doplňovat tenisové V.I.P. turnaje, akce na klíč a další projekty, jako např. doprovodné akce v rámci Zlínského filmového festivalu, spolupráce se starou gardou Bohemians Praha, tradiční tenisový turnaj osobností Memoriál Strýčka Jedličky spojený s Nadací Jedličkova Ústavu a podobně hodnotné sportovně-společenské aktivity. V roce 1999 se z několika jednorázových turnajů uspořádala fotbalová halová liga firem pod názvem Golden League (nyní Golden Tour). Premiéra tohoto projektu byla úspěšná a v dalších letech se z něj stala již tradiční akce. Rok 2001 rozšířil řadu aktivit společnosti o beachfotbalový turnaj, který byl pořádán až do roku 2010 na hlavní pláži Máchova jezera v Doksech. Turnaj se stal oblíbenou stálicí v kalendáři našich sportovních akcí a v roce 2011 jsme na něj navázali pořádáním Amaterského mistrovství ČR v plážové kopané. Od roku 2001 se I.S.C. Sports zaměřila také na jiná sportovní odvětví jako např. squash, bowling, volejbal a další. Rok 2004 byl pro naši společnost významným mezníkem v pořádání fotbalových turnajů. S holandskou společností Euro-Sportring, zabývající se pořádáním mezinárodních sportovních turnajů všech věkových kategorií, jsme uskutečnili I. ročník mezinárodního mládežnického fotbalového turnaje pod názvem Golden City Cup a halového mezinárodního turnaje dospělých Karls Cup, na který následně navázal mezinárodní turnaj dospělých Moldava Cup. Mezi další aktivity společnosti patří i pořádání společenských akcí a tzv. akcí na klíč. Jako reference můžeme použít společnosti, pro které jsme již tento typ akcí pořádali, např. T- Mobile, Eurotel, Maersk Logistics, Phoenix-Zeppelin, ČD Cargo, Generali pojišťovna, KMX Auto Nissan, KFC, IPB Pojišťovna, OSPAP, Gigasport, Seta, RK Centa, Philip Morfia, Setto, Allianz, Porr (Česko), ČPP a další.

2 Co pořádáme a nabízíme 1) Sportovní a společenské akce na klíč 2) Outdoorové a teambuildingové akce 3) Školení 4) Doprovodné akce (hostesky, cheerleaders, módní přehlídky, V.I.P. osobnosti, rautové občerstvení) 5) Reklamní prezentace a kampaně prostřednictvím našich sportovních akcí i samostatně (TV, radio, tisk, D-Boardy, apod.) 6) Golden Tour největší fotbalová halová liga firem ve střední Evropě (Praha, Brno, Plzeň, Bratislava) 7) Memoriál Strýčka Jedličky vzpomínkový V.I.P. tenisový turnaj 8) Oficiální amatérské mistrovství ČR v plážové kopané 9) Moldava Cup mezinárodní fotbalový turnaj pro dospělé 10) Golden City Cup mezinárodní mládežnický fotbalový turnaj 11) Greece Tour dovolená u moře spojená s fotbalovými turnaji firem 12) Golden Tip tipovací soutěž 1) Sportovní a společenské akce na klíč Rádi pro Vaši společnost připravíme sportovní akci na klíč, ať se již jedná o sportovní odpoledne s mnoha disciplínami a soutěžemi, nebo o turnaj pro Vaše zaměstnance či obchodní partnery v jednom sportu. Máme zkušenosti s pořádáním turnajů a závodů především v těchto sportech: fotbal basketbal volejbal tenis petanque bowling cyklistika paintball minigolf golf lukostřelba Pro naše klienty ale dokážeme také zajistit další sportovní disciplíny, které pobaví každého (např. auto na dálkové ovládání, jízda na čtyřkolce, Play Station Move virtuální propojení techniky a sportu, rafting atd.), vše na přání klienta. Naší specializací jsou kromě sportovních projektů také kulturní a společenské akce. Hledáte dobré místo pro Vaší vánoční párty? Nebo reprezentační firemní ples? Nebo snad pro oslavu výročí vzniku Vaší společnosti? Nevíte jaký program zvolit tak, aby Váš firemní rozpočet neutrpěl újmu, ale program byl na úrovni a dostatečně reprezentativní, zkrátka takový, který pobaví všechny? Právě s námi můžete realizovat Vaše představy. Kontakty, zkušenosti na různé lokality, místa, zajištění umělců a nevšedních programů zábavy to jsou naše devízy. Máme za sebou již velmi zajímavé akce pro renomované společnosti.

3 2) Outdoorové a teambuildingové akce Dovolte nám představit nabídku, kterou jsme připravili na základě našich zkušeností z teambuildingových akcí, které jsme začali naplňovat a zajišťovat od roku Úvodem bychom Vás rádi seznámili se samotnou koncepcí teambuildingu a s konečným efektem, který akce pro klienta přináší. Každá společnost je tak kvalitní, jak kvalitní jsou zaměstnanci, ze kterých se skládá. Někteří odborníci spatřují v soutěživých hrách vhodnou přípravu pro život v kompetitivní společnosti, jiní naopak toho názoru, že soutěživosti je na škole i v životě mimo školu až příliš. Bylo by naopak důležitější klást větší důraz na různé formy spolupráce (teambuildingu) a přípravu k týmové práci. Podobné názory našich klientů nás přivedly k myšlence vytvořit kooperativní a poznávací akce, spojené se sportovní či společenskou částí, na které se naše společnost zaměřuje. Teambuildingové akce poskytují ve vztahu k účastníkům následující možnosti: Poznat vlastní způsoby reagování a jejich vliv na okolí Vědomě prožívat různé formy komunikace Projevovat vlastní emoce a poznávat své reakce na emoce druhých Být konfrontován s konflikty během rozhodování Prožít různé styly vedení, autority a naučit se s nimi pracovat Zajistíme pro Vaší firmu jednodenní či víkendový teambuildingový program podle Vašich představ a dle Vašich možností. Dále nakombinujeme program s nabídkou občerstvení, ubytování, dopravy, hudby a mnoho dalších možností zajištění. Nabídka možností teambuildingových aktivit Místo akce: Jsme připraveni pro Vás akci realizovat v jakékoliv oblasti na území České republiky a Slovenska Týmové hry Outdoor - systém tvoření týmových vazeb pomocí outdoor her. Zábavnou formou se tvoří neformální vazby mezi jednotlivci na základě společného prožitku, komunikace a sdílení, dochází k prohloubení pocitu zodpovědnosti za týmový výsledek. Zpravidla se jedná o pohybově-adrenalinové zaměřené hry s důrazem na vzájemnou komunikaci Týmové hry Indoor - systém tvoření týmových vazeb pomocí indoor her, v případě nevhodných klimatických lze také nahradit outdoorové hry. Zábavnou formou se tvoří neformální vazby mezi jednotlivci na základě společného prožitku, komunikace a sdílení, dochází k prohloubení pocitu zodpovědnosti za týmový výsledek. Zpravidla se jedná o vědomostní hry a společenské hry zaměřené na vzájemnou komunikaci. V náročných situacích a úkolech si účastníci vyzkouší, jakým způsobem efektivně použít základní myšlenky spolupráce. Projekt, který připravíme pro klienta, vytváří otevřenou atmosféru a výrazně napomáhá většímu poznání se navzájem mezi účastníky (spolupracovníky, klienty). Velkou měrou se tak upevňují vztahy v pracovním týmu, popř. s vaším klientem.

4 3) Školení Rádi pro Vás zajistíme podmínky pro školení Vašich zaměstnanců a to komplexním zajištěním prostor, dataprojektrů, flipchartů, cateringu, ubytování apod. Velmi oblíbená a často poptávaná je pak forma kombinace školení spolu se sportovními aktivitami, až již jako jednodenní či vícedenní akce, viz výše. 4) Doprovodné akce Veškeré akce dokážeme zajistit jak po stránce technické, tak i organizační a personální. Díky našim kontaktům dokážeme zajistit výhodné ceny v ubytovacích zařízeních a sportovních areálech. Ke všem námi pořádaným akcím dokážeme zajistit: Občerstvení, catering (grilování, opékání, rauty) Ubytování, dopravu (hotel, penzion, autobus) Doprovodný program (diskotéka, karaoke, živá kapela, vystoupení známé osobnosti, zajištění populárního moderátora akce apod.) Zvuková aparatura Informační a výsledkový servis na LCD televizorech 5) Reklamní prezentace a kampaně prostřednictvím našich sportovních akcí i samostatně (TV, radio, tisk, D-Boardy, apod.) Pro naše klienty nabízíme díky naším kontaktům výhodné marketingové kampaně, ať již v televizi, radiu, tisku či na webových stránkách. Reklamní spolupráci nabízíme také na sportovních akcích, pořádaných naší společností (V.I.P. tenisový Memoriál Strýčka Jedličky, halová liga Golden Tour, Amatérské mistrovství ČR v plážové kopané atd.). 6) Halová fotbalová liga firem Golden Tour Rok 1999 přinesl vznik našeho největšího projektu, který se až do dnešního dne stále rozrůstá a získává čím dál tím větší popularitu. Původní koncept fotbalové ligy firem pořádané především pro pražské týmy se v roce 2005 rozvinul i na Slovensko, kde jsme s pomocí někdejšího vynikajícího Československého reprezentanta ve fotbale Ondřeje Krištofíka získali 20 účastníků na 1. ročník Golden Tour Slovakia, hraného v Bratislavě. V roce 2007 se liga firem opět začala rozšiřovat a to do moravské metropole Brna, kde jsme v posledním ročníku přivítali 14 týmů. Postupně se Golden Tour rozrostla ještě do Plzně a od roku 2011 také do Ostravy. V roce 2011 tak v lize soutěžilo přes 100 českých a slovenských společností a mnoho dalších je na soutěž napojeno v rámci reklamní spolupráce. Tím tento projekt získává punc největší halové ligy firem ve střední Evropě.

5 7) Memoriál Strýčka Jedličky vzpomínkový V.I.P. tenisový turnaj Již 13 let trvá tradice pořádání vzpomínkového turnaje na památku legendárního baviče strýčka Jedličky, který svůj život završil právě na tenisovém kurtu. Tato charitativní akce, na které se organizačně podílí kromě agentury I.S.C. Sports také známý zpěvák Karel Štědrý, je zaměřena na podporu Nadace Jedličkova ústavu, které je každoročně předán šek na pomoc dětem a mladým lidem s postižením. Turnaje se pravidelně účastní známé osobnosti ať již ze světa showbusinessu, sportu, politiky či podnikání, např. Josef Dvořák, Karel Fiala st. (alias Limonádový Joe), Petr Vichnar, Martin Hrdinka, Karel Bláha st., Jolana Smyčková, Petr Janda, Marie Retková, Vladimír Šmicer, Milan Pitkin, Ladislav Vízek atd. Na akci nabízíme našim partnerům reklamní spolupráci a zároveň možnost aktivního zapojení se do turnaje. Jelikož jednotlivé páry jsou náhodně losovány, má náš partner možnost strávit den po boku populárního herce, baviče, zpěváka apod. 8) Oficiální amatérské mistrovství ČR v plážové kopané Od roku 2011 jsme pořadatelem amatérského mistrovství ČR v plážové kopané pod záštitou subkomise plážové kopané Fotbalové asociace ČR. Navazujeme tak na dlouhodobý projekt Sahara Cup turnaj v plážové kopané na břehu Máchova jezera. Na této akci Vám nabízíme poslat do akce Váš firemní tým a zároveň se partnersky podílet na zajištění celého mistrovství. 9) Moldava Cup mezinárodní fotbalový turnaj pro dospělé Mezinárodní fotbalový turnaj Moldava Cup pořádáme spolu s holandskou společností Euro- Sportring, která pořádá nejen fotbalové turnaje po celé Evropě. Díky naší dlouhodobé spolupráci jsme mohli čerpat z jejich bohatých zkušeností a posunout tak i naše projekty o další stupeň výše. Fotbalového turnaje se účastní týmů z celé Evropy, které během dvou dnů zápolí v kategorii open a v kategorii veteráni. Nabízíme Vám možnost zapojení Vašeho firemního týmu či partnerského napojení na tento projekt, který každoročně probíhá v jarních měsících v Praze. 10) Golden City Cup mezinárodní mládežnický fotbalový turnaj Turnaje rozděleného do čtyřech věkových kategorií (U13, U15, U17 a U19) se pravidelně účastní okolo 50 mládežnických týmů z celé Evropy. Turnaj se odehrává ve 4 fotbalových areálech v Praze a to během velikonočního víkendu. Na akci Vám nabízíme možnost partnerského zapojení.

6 11) Greece Tour dovolená u moře spojená s fotbalovými turnaji firem Po úspěchu projektu Croatia Tour v letech jsme v roce 2011 pokračovali v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím pod názvem Greece Tour Tento projekt v sobě snoubí fotbalové turnaje a zápasy rekreantů s klasickou pohodovou dovolenou u moře se vším všudy. Pro naše klienty zajišťujeme celkové zajištění dovolené leteckou dopravu, ubytování a stravování, služby delegáta, zajištění fotbalového turnaje, zajištění cvičitele aerobicu. V současné době spolupracujeme se špičkovým 5 hvězdičkovým hotelem Platamon Palace v městečku Nei Pori a dalšími hotely v oblasti Platamonas. Pro naše klienty nabízíme možnost příjemné, finančně dostupné dovolené v exkluzivním hotelu s možností vytvořit Váš firemní tým pro fotbalový turnaj. Zároveň je možné se na akci podílet také partnersky. 12) Golden Tip tipovací soutěž Na webovém portálu provozujeme soutěžní tipovací hru Golden Tip, do které se mohou zcela zdarma zapojit všichni občané České a Slovenské republiky. Jde o obdobu sázkové kanceláře, ve které mohou účastníci sázet nejen na domácí a světové fotbalové, basketbalové, hokejové a další soutěže, ale také na turnaje pořádané naší společností. Každý měsíc se hraje o hodnotné ceny a také o celoroční ceny (mobilní telefony, podepsané sportovní dresy apod.). Nabízíme Vám možnost partnerství ve formě umístění reklamního banneru na stránky Golden Tipu. Závěrem Věříme, že si z naší nabídky vyberete, jsme připraveni pro Vás a Vaše zaměstnance, klienty či obchodní partnery připravit nezapomenutelné zážitky při sportovních či společenských příležitostech. ISC SPORTS info@isc-sports.cz

Akce pro rozvoj plážového fotbalu v ČR

Akce pro rozvoj plážového fotbalu v ČR ROK 2011 BEACHSOCCER I.S.C. Sports / subkomise plážové kopané ČMFS OFICIÁLNÍ AMATÉRSKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLÁŽOVÉ KOPANÉ Akce pro rozvoj plážového fotbalu v ČR Obsah nabídky : Vizitka pořadatele

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 2015. 10. 12. 9. 2015 Sportovní areál Na Šancích, Turínská 1, Praha 10

ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 2015. 10. 12. 9. 2015 Sportovní areál Na Šancích, Turínská 1, Praha 10 ČESKÉ SPORTOVNÍ HRY 2015 10. 12. 9. 2015 Sportovní areál Na Šancích, Turínská 1, Praha 10 1 Hlavní cíle akce České sportovní hry 2015 Založit tradici mezinárodního projektu, který každoročně svede do Prahy

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

TENNIS ARENA NABÍDKA NA ORGANIZACI FIREMNÍCH TENISOVÝCH TURNAJŮ NA KLÍČ

TENNIS ARENA NABÍDKA NA ORGANIZACI FIREMNÍCH TENISOVÝCH TURNAJŮ NA KLÍČ TENNIS ARENA NABÍDKA NA ORGANIZACI FIREMNÍCH TENISOVÝCH TURNAJŮ NA KLÍČ FIREMNÍ TENISOVÉ AKCE OBSAH Nabídka akcí Soubor činností Sportovní část příklad herního systému* Sportovní část doprovodný program

Více

Byrokrat Cup Nabídka Partnerství

Byrokrat Cup Nabídka Partnerství Byrokrat Cup 2017 Nabídka Partnerství www.byrokratcup.cz Rozdej si to s konkurencí www.freesport.cz Sportovní a Teambuildingové akce na klíč Co je Byrokrat Cup Seriál sportovních turnajů pro firemní týmy

Více

Golden Tour 2014 - nabí dka spolupra ce

Golden Tour 2014 - nabí dka spolupra ce - nabí dka spolupra ce spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého

Více

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály.

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály. Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům jedinečný zážitek soutěžního golfu ve společném flightu se špičkovými českými golfovými profesionály. Již 4. ročník série golfových turnajů pro tzv. TEACHING PRO,

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Byrokrat Cup 2015. Nabídka Partnerství. www.byrokratcup.cz

Byrokrat Cup 2015. Nabídka Partnerství. www.byrokratcup.cz Byrokrat Cup 2015 Nabídka Partnerství Rozdej si to s konkurencí www.freesport.cz Sportovní a Teambuildingové akce na klíč Co je Byrokrat Cup Seriál sportovních turnajů pro firemní týmy Patnáct turnajů

Více

HVĚZDNÁ ŠKOLA BEACHE

HVĚZDNÁ ŠKOLA BEACHE HVĚZDNÁ ŠKOLA BEACHE KDO JSME? United Sport Partners s.r.o. je společnost zabývající se sportovním marketingem se zaměřením na beachvolejbal - na trhu jsme od r. 2005 - spolupracujeme s mezinárodní, evropskou

Více

G O L F SL GOLF TOUR SPORT & LEISURE

G O L F SL GOLF TOUR SPORT & LEISURE G O L F SL GOLF TOUR 2019 SPORT & LEISURE AGENCY SL, S.R.O. KDO JSME? eventová agentura, která Vás s nadšením a veselím provede Vašimi zážitky, nejen golfovými o co kratší dobu jsme na trhu jako celek,

Více

Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s.

Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s. ntace Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s. preze Prezentace areálů plážových sportů SPORTZONE a.s. ntace AREÁL BEACHKLUBU PANKRÁC 7 kvalitních hřišť

Více

Byrokrat Cup 2015. www.byrokratcup.cz

Byrokrat Cup 2015. www.byrokratcup.cz Byrokrat Cup 2015 Rozdej si to s konkurencí www.freesport.cz Sportovní a Teambuildingové akce na klíč Co je Byrokrat Cup Seriál sportovních turnajů pro firemní týmy Patnáct turnajů v jedenácti sportech,

Více

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding...

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Nabízíme klientům naše služby v oblasti pořádání firemních akcí (oslavy, reklamní kampaně, outdoorové akce či teambulding) a to se specializací

Více

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného.

PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR. Flip chart s papírem a fixami i dataprojektor jsou v ceně nájemného. PRONÁJEM KONGERSOVÝCH SÁLŮ, JEDNACÍCH SALONKŮ A DALŠÍCH PROSTOR KONGRES 1, KAPACITA MAX 120 LIDÍ ( 132 m2, 12mx11m) 6 a více hodin 10 000,- Kč 3 až 6 hodin 7 500,- Kč 3 hodiny a méně 5 000,- Kč Flip chart

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje!

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje! FIREMNÍ NABÍDKA Zvolte si ty pravé prostory pro firemní akci, zvolte hotel Vega.. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro

Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro Školicí a ubytovací středisko IAT v Náměstí Republiky 33 Kladruby 349 01 Stříbro v v Školicí středisko Vážený zákazníku, rádi bychom Vaší firmě nabídli prostory, zázemí a služby pro školení, porady a semináře

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Golden Tour, Ekonoprint, Česká televize, Metropol TV, Seznam.cz

Golden Tour, Ekonoprint, Česká televize, Metropol TV, Seznam.cz Agentura I.S.C. Sports a subkomise plážové kopané FA ČR představuje pro rok 2012 nový cílevědomý projekt, který se má stát každoroční podporou stále rostoucího zájmu o beachsoccer v České republice. Akce

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

I. SPORT. Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: Země. Podrobnosti úpravy pouze letní hry

I. SPORT. Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: Země. Podrobnosti úpravy pouze letní hry Seznam událostí značného společenského významu v členských státech Rady Evropy: dle článku 9 Protokolu k Úmluvě o přeshraniční televizi (Rady Evropy); článku 3a směrnice o Televizi bez hranic (89/552 EEC),

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 Memoriál Jaroslava Valenty a Tomáše Poláčka Místo konání: SK Dynamo ZČE Plzeň Pořádají: Společnosti skupiny B. Braun Ú V O D N Í S L O V O Vážení

Více

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10.

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. jubilejní ročník Jako jediná organizace u nás pomáháme výhradně pacientům s EB, tzv.

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

ÚVOD ÚVOD PRONÁJEM PRONÁJEM firemní r o d i n n o u společenskou akci INFORMACE OSTATNÍ Možnost venkovního i vnitřního použití.

ÚVOD ÚVOD PRONÁJEM PRONÁJEM firemní r o d i n n o u společenskou akci INFORMACE OSTATNÍ Možnost venkovního i vnitřního použití. HRY - SLUŽBY ÚVOD Vážení přátelé, dovolte nám představit katalog, který obsahuje služby, které pro Vás v rámci zahradní a venkovní zábavy zajišťuje naše společnost. Všem zájemcům o naše hry a aktivity

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Rámcová nabídka a prezentace

Rámcová nabídka a prezentace Rámcová nabídka a prezentace Judo Show Cup Obsah 1.Představení Judo Show Cup 1.1. Co je Judo Show Cup 1.2. Záštity akce 1.3. Charitativní účel akce 1.4. Pro koho je Judo Show Cup určen 1.5. Program 1.6.

Více

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička Věděli jste, že je Česko softballovou velmocí? Softball, pálkovací hra podobná baseballu, není pro Čechy již jen exotickým sportem známým z amerických filmů. Naopak, v posledních letech sklízí na evropské

Více

PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5

PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5 Prezentace III. ročníku projektu PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5 Představení projektu Sport bez BARIÉR Sport bez bariér je projektem Konta BARIÉRY, které podporuje

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE Základní informace o soutěžích Brněnského svazu malé kopané Co jsou soutěže Brněnského svazu malé kopané? amatérské soutěže malé kopané hrané na celém

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019.

Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019. Školní sportovní klub ZŠ Chlumčany a školní sport ve školním roce 2018/2019. Ve školním roce 2018/2019 náš sportovní klub uspořádal nebo se zúčastnil celkem 47 sportovních soutěží v atletice, gymnastice,

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

SK ToRiK. SK ToRiK DOKSY. využití reklamních ploch v areálu klubu. ... sportovní vyžití a relax pro každého... volejbal beachvolejbal nohejbal

SK ToRiK. SK ToRiK DOKSY. využití reklamních ploch v areálu klubu. ... sportovní vyžití a relax pro každého... volejbal beachvolejbal nohejbal NABÍDKA NABÍDKA SK ToRiK využití reklamních ploch v areálu klubu volejbal beachvolejbal nohejbal volejbal beachvolejbal nohejbal... sportovní vyžití a relax pro každého... OBSAH základní informace klub

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička Věděli jste, že je Česko softballovou velmocí? Softball, pálkovací hra podobná baseballu, není pro Čechy jiţ jen exotickým sportem známým z amerických filmů. Naopak, v posledních letech sklízí na evropské

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás

Tešíme se na Vás. Tešíme se na Vás O nás Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné a klidné krajině s velkými možnostmi

Více

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Hledáte prostor pro reprezentativní akci, večírek či konferenci? Divadlo na Šantovce Vám nabízí širokou a pestrou škálu možností v originálním prostoru, který

Více

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 KDO JSOU JOUDRS 02 představení SK Joudrs Praha je softballový klub, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě. V současné době hledá partnera

Více

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu SKC Zruč nad Sázavou Oddíl stolního tenisu Stolní tenis ve Zruči n. S. dlouholetá tradice stolního tenisu v současné době nejúspěšnější oddíl v regionu 2008 vznik SKC Zruč n. S., 2009 spojení s tradičním

Více

Prominent Golf Tour 2010

Prominent Golf Tour 2010 Prominent Golf Tour 2010 Obsah Ohlédnutí za premiérovým turnajem Prominent Golf Tour KONCEPT Prominent Golf Tour 2010 KALENDÁŘ Prominent Golf Tour 2010 O co se postaráme Partnerství Prominent Golf Tour

Více

PROMOTION. Nabídka pro dealery automobilů. AGENTURA 3K s.r.o.

PROMOTION. Nabídka pro dealery automobilů. AGENTURA 3K s.r.o. PROMOTION Nabídka pro dealery automobilů AGENTURA 3K s.r.o. Vážení přátelé, dovolujeme si Vám předložit tuto nabídku na zajištění promotion akce ve Vašem autosalónu. Naše agentura se jako jediná v ČR dlouhodobě

Více

Jiří Zmidloch. Realizace firemní akce od A po Z

Jiří Zmidloch. Realizace firemní akce od A po Z Jiří Zmidloch Realizace firemní akce od A po Z Struktura přednášky Obecná část Komunikace s klientem Vizitka Nejlepší teambuilding na světě s.r.o. Představení společnosti Cíl jednání s klientem Proč to

Více

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály Casa Serena CUP by Czech Chamber of Commerce 28. 8. - 1. 9. Představení resortu CASA SERENA CUP Hospodářská komora České republiky se stala partnerem TOP společenské a sportovní akce golfového turnaje

Více

G2000 GOLF TOUR

G2000 GOLF TOUR G2000 GOLF TOUR 2012 www.g2000.cz CÍL G2000 GOLF TOUR 2012 Cílem G2000 GOLF TOUR je nabídnout společnostem, které mají zájem zúčastnit se, sérii golfových turnajů se servisem na vysoké úrovni, tak aby

Více

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016 - CROATIA TOUR 2016 Dovolená v oblasti Zelená Laguna (Poreč) s I.S.C. Sports a CK IDEAL TOUR PRAHA Pokračujeme v krásné tradici oblíbené dovolené pro všechny spojené se sportovním vyžitím pod názvem CROATIA

Více

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze.

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze. SUPER BALL 2012 SUPER BALL 2012: Prague Football Freestyle Contest celosvětový turnaj ve Fotbal Freestylu je vyvrcholením celé sezóny, na které se soustředí maximální pozornost všech hráčů a příznivců

Více

CONCIERGE Unique Concept

CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE Unique Concept CONCIERGE UNIQUE CONCEPT Virtuální svět budoucnosti vypráví o životě bez starostí. CONCIERGE Unique Concept nabízí takový svět již nyní. Svět, ve kterém je na dosah vše, co si

Více

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty TEAMBUILDING Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty Naše společnost BEST KITES pro vás má velmi

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

Když vysvitne slunce, všude letí Beach

Když vysvitne slunce, všude letí Beach Když vysvitne slunce, všude letí Beach ...proč Plážový volejbal? beach je atraktivní freestylový sport, který se dynamicky šíří po celém světě beach vzbuzuje zájem sportovních kanálů televizních stanic

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

Zámecký hotel Sychrov

Zámecký hotel Sychrov Zámecký hotel Sychrov Kongresová nabídka Zámecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesionální

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE

PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE SPLŇ SI SVŮJ FOTBALOVÝ SEN A VYZKOUŠEJ SI REPREZENTAČNÍ TRÉNINK Záštitu převzal předseda FAČR MILOSLAV PELTA PRO VŠECHNY MLADÉ HRÁČE V KATEGORIE U12 AŽ U13 ZE VŠECH SOUTĚŽNÍCH ODDÍLU ZLÍNSKÉHO KRAJE VĚKOVÁ

Více

Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o.

Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o. 1991 2013 91 013 Cestovní kancelář SIT TRAVEL v současnosti zajišťuje servis pro více než 40 předních firem a institucí. To spolu s dvacetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru zaručuje profesionální servis

Více

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Obsah > Představení projektu 1/ Základní informace 2/ Vize 3/ Lokalita 4/ Konsorcium pořadatelů 5/ Hlavní benefity akce 6/ Potenciál růstu 7/ Mediální podpora 8/ Mediální

Více

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí?

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? 1 Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? NABÍDKA SLUŽEB A EVENTŮ NA MÍRU DLE VAŠICH PŘEDSTAV Vytvoříme pro Vás módní přehlídku či akci, dle Vašich představ. Dbáme na to, aby každá

Více

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Konečně Mezi Talenty www.skslaviapraha.cz SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Sportovní uskupení se zaměřením a specializací na volejbal a tenis Kdo jsme: Sportovní uskupení s úspěšným třináctiletým působením

Více

Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách.

Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách. Jsme společnost poskytující svým klientům profesionální servis v marketingových službách. NAŠE HLAVNÍ ČINNOST Zajištění hostesek a promotérů Ochutnávky Event marketing Road show Centrála Projekt manager

Více

Spolupráce, reklama, ZÁŽITKY!

Spolupráce, reklama, ZÁŽITKY! Spolupráce, reklama, ZÁŽITKY! Nemáte čas? Přeskočte na poslední stránku! sponzorství kulturních / sportovních akcí a s tím související reklamní plnění dle dohody Jak podpořit naše akce? Finanční příspěvek

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

Z rozhodnutí Mezinárodní nohejbalové asociace (UNIF),

Z rozhodnutí Mezinárodní nohejbalové asociace (UNIF), Z rozhodnutí Mezinárodní nohejbalové asociace (UNIF), pod záštitou světového rekordmana Jana Železného a předsedy Českomoravského fotbalového svazu Ivana Haška pořádá Český nohejbalový svaz ve spolupráci

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

p.e.m.a. S.K. P.E.M.A. Opava OPAVA Sportovní klub skpema@atlas.cz +420 724 474 818

p.e.m.a. S.K. P.E.M.A. Opava OPAVA Sportovní klub skpema@atlas.cz +420 724 474 818 S.K. P.E.M.A. Opava Vše co potřebujete o našem klubu vědět, co vám spolupráce s námi může přinést Sportovní klub p.e.m.a. OPAVA Úvod: Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura

Více

OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS

OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS PÁRTY KP 2017 OSLAVY & PÁRTY KENNING PRODUCTIONS OSLAVY & PÁRTY A-Z KENNING PRODUCTIONS Měníme sny ve skutečnost Tematické programy & interakce s hosty - showdance & exotic dance - exhibice asijských bojových

Více

Projekt Volejbal partner Břeclav

Projekt Volejbal partner Břeclav Vážené dámy a pánové, rádi bychom Vám nabídli partnerství na následujícím projektu: Projekt Volejbal partner Břeclav Zaměření projektu: Podpora ženského volejbalu ve městě Břeclavi a okolí Cíl projektu:

Více

Firemní kite dny / teambuilding

Firemní kite dny / teambuilding Firemní kite dny / teambuilding Firemní kite dny / teambuilding Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost

Více

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o.

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. Běh pro život 2012 Projekt, který má srdce Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. 5 ročník Úvod Běh pro život je projekt Nadačního fondu Tesco, který

Více

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy.

Pro Váš klid a bezpečí disponuje uzavřený areál Hotelu LIONS vnitřním parkovištěm s více než 150 parkovacími místy. Vítáme Vás v Hotelu Lions Nesuchyne Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou a lázeňským městem Karlovy Vary. Nachází se ve velmi pohostinné

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28 Výroční zpráva 2016 Úvodní slovo Milí přátelé, rok 2016 je v našich očích považován rokem úspěšným především díky usilovné činnosti všech členů spolku. Tento rok se nám opět podařilo úspěšně navýšit počet

Více

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee POPIS TURNAJE Frisbeer Cup 2014 je otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee. Ročník 2014 je již osmým v řadě a bude navazovat na úspěšnou

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

SPORTOVNÍ UDÁLOST ROKU NABÍDKA PARTNERSTVÍ

SPORTOVNÍ UDÁLOST ROKU NABÍDKA PARTNERSTVÍ SPORTOVNÍ UDÁLOST ROKU NABÍDKA PARTNERSTVÍ ZKUŠENOST Máme více než 15 let zkušeností v pořádání velkých projektů. Mezi naše nejúspěšnější projekty patří například SDK EUROPE, SDK ASIA, DANCE LIFE EXPO

Více

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika Mistrovství světa v boxlakrosu FIL 21. 28. května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika www.wilcprague2011.com Základní informace Mistrovství světa v boxlakrosu je vrcholná lakrosová akce, která

Více

Představení společnosti

Představení společnosti Představení společnosti Agentura Allice s.r.o. byla založena v roce 2000. Zajišťujeme komplexní servis v oblasti firemních akcí, konferencí a marketingu. Chápeme velkou důvěrnost informací spojených s

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Naši zaměstnanci se pravidelně účastní gastronomických soutěží.

Naši zaměstnanci se pravidelně účastní gastronomických soutěží. HAPPYCATERING s.r.o. je firma, která se specializuje na poskytování gastronomických služeb od roku 1993. Základem naší činnosti jsou cateringové služby, které poskytujeme tzv. na klíč na celém území ČR.

Více

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE T J S O K O L S T O D Ů L K Y w w w. s o k o l s t o d u l k y. c z Stojíci: Černý, Vojta, Vydra st., Ferenc Futurista, Burian, Hašler, Vrbský, Dostál, Vydra ml. Sedící: Štěpánek, Veverka, Vošahlík a Kovařík

Více