PŘÍPADOVÉ STUDIE. 1 year and more production.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘÍPADOVÉ STUDIE. 1 year and more production. www.1year.cz"

Transkript

1 PŘÍPADOVÉ STUDIE 1 year and more production

2 SPOTŘEBITELSKÁ SOUTĚŽ KLASA Navrhnout mechanismus spotřebitelské soutěže, který by motivoval zákazníky k aktivnímu vyhledávání produktů označených logem Klasa a tím napomáhat jejich prodeji. Státní instituce (SZIF) je akreditovanou platební agenturou - zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů. Je také správcem značky Klasa Klasa Oddělení podpory značky Klasa Ve Smečkách 33, Praha 1, Tel: Fax: marketing@szif.cz Národní značka kvality KLASA slouží spotřebitelům a odběratelům k lepší orientaci při identifikaci typických regionálních produktů, prezentaci jejich kvality v porovnání s konkurenčními potravinami. Ocenění národní značkou KLASA již získalo k únoru produktů od 220 českých a moravských výrobců. Povědomost o značce je poměrně vysoká, ale informace o šíři sortimentu je již nižší. Návrh a kompletní zajištění spotřebitelské soutěže založené na principu zasílání vystřižených log, 3 měsíce v každém roce. Úkolem agentury bylo navrhnout řešení, realizaci, podporu a logistiku. Velký důraz byl kladen také na legislativní oporu a transparentnost celé akce. Soutěž se setkala s obrovským zájmem, každoročně přišlo více než herních karet a to znamená, že se prodalo téměř kusů výrobků s označením Klasa a bylo rozesláno přes cen.

3 ROAD SHOW KLASA Navrhnout mechanismus Road Show, který by, kromě prezentace značky, dal také příležitost prezentace konkrétním producentům a jejich výrobkům s označením Klasa. Státní instituce (SZIF) je akreditovanou platební agenturou - zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů. Je také správcem značky Klasa Klasa Oddělení podpory značky Klasa Ve Smečkách 33, Praha 1, Tel: Fax: marketing@szif.cz Národní značka kvality KLASA slouží spotřebitelům a odběratelům k lepší orientaci při identifikaci typických regionálních produktů, prezentaci jejich kvality v porovnání s konkurenčními potravinami. Ocenění národní značkou KLASA již získalo k únoru produktů od 220 českých a moravských výrobců. Povědomost o značce je poměrně vysoká, ale informace o šíři sortimentu je již nižší. Návrh a kompletní zajištění Road Show Společně s producenty oceněných výrobků jsme návštěvníkům představovali značku Klasa a její benefity. Úkolem agentury bylo navrhnout řešení, realizaci, podporu a logistiku. Více než 100 výstav, městských slavností, dožínek s celkovou návštěvností převyšující návštěvníků.

4 OCHUTNÁVKY KLASA Cílem ochutnávek bylo seznámit zákazníky hypermarketů zejména s šíří sortimentu pod značkou Klasa. Státní instituce (SZIF) je akreditovanou platební agenturou - zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů. Je také správcem značky Klasa Klasa Oddělení podpory značky Klasa Ve Smečkách 33, Praha 1, Tel: Fax: marketing@szif.cz Národní značka kvality KLASA slouží spotřebitelům a odběratelům k lepší orientaci při identifikaci typických regionálních produktů, prezentaci jejich kvality v porovnání s konkurenčními potravinami. Ocenění národní značkou KLASA již získalo k únoru produktů od 220 českých a moravských výrobců. Povědomost o značce je poměrně vysoká, ale informace o šíři sortimentu je již nižší. Úkolem agentury bylo navrhnout řešení, realizaci, podporu a logistiku. Během projektu se podařilo na vybraných sítích dočasně označit všechny produkty na regálech a následně promo podpořit ochutnávkami. Na stánku probíhala najednou ochutnávka až šesti různých výrobků, které se během dne ještě měnily. Byli jsme první, komu se takto rozsáhlá podpora podařila.

5 INSTALACE POS MATERIÁLŮ KLASA Státní instituce (SZIF) je akreditovanou platební agenturou - zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů. Je také správcem značky Klasa Klasa Oddělení podpory značky Klasa Ve Smečkách 33, Praha 1, Tel: Fax: marketing@szif.cz Návrh a instalace kompletního navigačního systému Národní značka kvality KLASA slouží spotřebitelům a odběratelům k lepší orientaci při identifikaci typických regionálních produktů, prezentaci jejich kvality v porovnání s konkurenčními potravinami. Ocenění národní značkou KLASA již získalo k únoru produktů od 220 českých a moravských výrobců. Povědomost o značce je poměrně vysoká, ale informace o šíři sortimentu je již nižší. Agentura navrhla a instalovala kompletní navigační systém, který zjednoduší spotřebitelům orientaci na prodejní ploše a provede spotřebitele nákupním centrem až k samotným výrobkům KLASA. Bylo instalovány POS materiály v řádech tisíců kusů: reklamy na nákupní vozíky, přístřešky na nákupní vozíky, polepy zálivů pokladen, letáky, vsuvky do lišt stoppery, regálové pásy a kapsy, image plakáty, A stojany Celkem byla instalace provedena na 44 hypermarketech a 3000 menších prodejnách sítě Interspar, Globus a Coop.

6 VÁNOČNÍ SETKÁNÍ PŘÍZNIVCŮ KVALITNÍCH ČESKÝCH POTRAVIN Zajímavé prostory, doprovodný program, bohatý catering to je každoroční příjemné setkání výrobců českých potravin na konci roku Státní instituce (SZIF) je akreditovanou platební agenturou - zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů. Je také správcem značky Klasa Klasa Oddělení podpory značky Klasa Ve Smečkách 33, Praha 1, Tel: Fax: marketing@szif.cz Národní značka kvality KLASA slouží spotřebitelům a odběratelům k lepší orientaci při identifikaci typických regionálních produktů, prezentaci jejich kvality v porovnání s konkurenčními potravinami. Ocenění národní značkou KLASA již získalo k únoru produktů od 220 českých a moravských výrobců. Každoročně se zástupci zadavatele střetávají s producenty na neformálním setkání v předvánoční atmosféře. Úkolem agentury bylo navrhnout řešení a realizaci. Ta zahrnovala návrh vhodných prostor, zajištění programu, cateringu, návrh a tisk pozvánek. Každoročně je setkání organizováno pro cca 400 hostů

7 CESTUJTE S BUDVAREM ZA JÍDLEM SPOTŘEBITELSKÁ SOUTĚŽ 2010 Budweiser-Budvar Potravinářství Pivovar Budějovický Budvar, n. p. je dlouhodobě jedním z nejúspěšnějších potravinářských podniků v České republice. Novodobá historie pivovaru se datuje od roku 1967, kdy Ministerstvo zemědělství České republiky založilo národní podnik Budějovický Budvar jako přímého nástupce Českého akciového pivovaru, který vařil pivo v Českých Budějovicích již od roku Budweiser-Budvar světlý ležák Budějovický Budvar, národní podnik Karolíny Světlé 4, České Budějovice, Tel: Navrhnout mechaniku spotřebitelské soutěže založené na zasílání kódů umístěných pod víčky lahví, včetně podpory Světlý ležák BB se řadí mezi prémiová piva na českém trhu. Dlouhodobě se ale potýká s klesající popularitou a tím i nižší spotřebou v porovnání s konkurenty. Tento projekt měl napomoci ke zvýšení prodejů a rozšíření povědomí o produktu formou soutěže, kde hlavní výherce poznával evropské kuchyně Úkolem agentury bylo navrhnout řešení a realizaci. To zahrnovalo návrh mechaniky soutěže (SMS kódy), včetně organizace výher a jejich předání na poštách Automatické unikátní pivní zvonění Drobné dárkové předměty Hlavní zájezdy do vybraných evropských metropolí spojených s návštěvou vyhlášené restaurace (Michelin) RS osobní předání výher Celkem přišlo kódů Během soutěže byl zorganizován i store check z důvodů výpadků produktu v distribuci a následná aktivní podpora přímo na HM

8 IN STORE PROMOTION VÍTĚZSTVÍ VÁS ZMĚNÍ 2010 Budweiser-Budvar Potravinářství Pivovar Budějovický Budvar, n. p. je dlouhodobě jedním z nejúspěšnějších potravinářských podniků v České republice. Novodobá historie pivovaru se datuje od roku 1967, kdy Ministerstvo zemědělství České republiky založilo národní podnik Budějovický Budvar jako přímého nástupce Českého akciového pivovaru, který vařil pivo v Českých Budějovicích již od roku Budweiser Budvar je dlouholetým partnerem českého hokeje. Cílem akce bylo toto povědomí podpořit na hypermarketech i extraligových stadionech Světlý ležák BB se řadí mezi prémiová piva na českém trhu. Dlouhodobě se ale potýká s klesající popularitou a tím i nižší spotřebou v porovnání s konkurenty. Tento projekt měl napomoci ke zvýšení prodejů a rozšíření povědomí o produktu formou soutěže, přímo na hypermarketech v městech, kde se hraje extraliga Úkolem agentury bylo navrhnout řešení a realizaci. To zahrnovalo návrh mechaniky, přípravu Tour Planu, vybavení týmů, domluvu se stadiony o návštěvě BB týmů. Během projektu byl realizován i pilot prodej piv BB týmy přímo v hledišti stadionů a podpora fanoušků vzkazem na videokostce Budweiser-Budvar světlý ležák Budějovický Budvar, národní podnik Karolíny Světlé 4, České Budějovice, Tel:

9 CHCEŠ VIDĚT I DALŠÍ FESŤÁK NAŽIVO? JE TO NA TOBĚ! ROAD SHOW 2011 BESIP Bezpečnost silničního provozu BESIP je integrální součástí Ministerstva dopravy. Provádí preventivní činnost v oblasti bezpečnosti provozu na pozemních komunikacích Je to na Tobě Ministerstvo dopravy oddělení BESIP Nábřeží Ludvíka Svobody 12/ Praha 1 BESIP připravil kampaň Je to na Tobě, ve snaze přimět mladé lidi přemýšlet předtím, než si sednou za volant, stála za vznikem projektu Road Show po vybraných hudebních festivalech s cílem ukázat jim možné následky nezodpovědného chování za volantem, zejména v souvislosti s alkoholem. Na českých silnicích každý rok zahyne několik tisíc lidí, mnohdy právě v důsledku nepozornosti způsobené jízdou "pod vlivem". Cílem projektu bylo oslovit mladé lidi na hudebních akcích a přesvědčit je, že tou nejmenší věcí, kterou pro to můžeme udělat, je sedat si za volant pouze s čistou hlavou. Úkolem agentury bylo navrhnout řešení a realizaci. To zahrnovalo návrh mechaniky, kompletní grafický styl, přípravu Road Show, vybavení týmů, přípravu www stránek i FCB profilu, domluvu s festivaly o návštěvě týmů a v neposlední řadě i spojení s kapelami, které tento projekt osobně podpořily. Právě díky aktivní podpoře kapel (Chinaski, Nightwork, Marpo, ad.) se dostalo projektu i mediální podpory a celkově se zvýšil dopad celého projektu Celkem odpracováno 12 promodní Celkem soutěžících ve stanu Celkem vydáno dárků ks

10 MYSTERY SHOPPING BACK TO SCHOOL HERLITZ 2011 Herlitz Kancelářské potřeby Už více než 100 let se u společnosti Herlitz vše točí okolo papírenského zboží, kancelářských a psacích potřeb. Se silnými značkami Herlitz, Susy Card a Falken patří s ročním obratem 233,8 milionů eur (2010) k předním výrobcům papírenského zboží, kancelářských a psacích potřeb v Evropě. Herlitz HERLITZ, spol. s r.o. Obchodní 101, Čestlice Tel: info@herlitz.cz Společnost Herlitz pověřila agenturu realizací projektu Tajný Zákazník Herlitz spol. s r.o. na vybraných prodejnách nezávislého trhu ČR. Dle předem nadefinovaných pravidel a komunikačních toků probíhal projekt ve dvou vlnách Společnost Herlitz dodává zejména do velkých sítí a velkoobchodů, ale významné procento prodejů se uskuteční také v nezávislých prodejnách. Coby dodavatel prémiových produktů se potýká s nárůstem levné konkurence. Cílem akce tedy bylo: Navýšení prodeje v období Back To Shool Navýšení povědomí o značce Herlitz Motivace majitelů a prodavačů nezávislých prodejen k doporučování produktů Herlitz Pro dvoukolový projekt bylo vybráno 99 prodejen v ČR. Úkolem agentury bylo navrhnout kompletní mechanismus projektu a jeho realizaci. To zahrnovalo návrh mechaniky, zvací mechanismus, návrh TP, zajištění dárků, detailní reportovací systém, včetně návrhu dotazníku.

11 TELEMARKETING REFRESHING D-BASE TOI TOI 2011 Toi Toi Společnost Toi Toi pověřila agenturu realizací projektu Refreshing D-base, jehož cílem bylo ověřit aktuálnost kontaktů klientské databáze a případně nabídnout katalog pro nový rok. Kancelářské potřeby Společnost TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. vznikla v listopadu Založením firmy tak vznikla další mezinárodní pobočka firmy TOI TOI Sanitärsysteme GmbH, která na trhu v SRN působí již od roku K hlavním zákazníkům společnosti patří stavební firmy, městské úřady, organizátoři sportovních i kulturních akcí. Toi Toi TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. Pražská 264, Slaný tel.: , info@toitoi.cz Společnost Toi Toi disponuje obsáhlou databází kontaktů, které kdy poptávaly služby. Nicméně s touto dtb se průběžně napracovalo a bylo třeba jí ověřit a případně aktualizovat. Řádově se jednalo o tisíce kontaktů. Úkolem agentury bylo zajistit přípravu skriptu, proškolit operátory a zasílat průběžná vyhodnocení. Úspěšnost obnovení kontaktů téměř 70%

12 REGIONFEST REGIONÁLNÍ POTRAVINA 2010 Využít obecné popularity farmářských trhů a představit na jednom místě širokou nabídku produktů s označením Regionální potravina Potravinářství Ministerstvo zemědělství již druhým rokem zajišťuje podpůrnou kampaň, která seznamuje spotřebitele s regionálními potravinami z jednotlivých krajů České republiky. Součástí této kampaně je značka Regionální potravina, kterou mohou vybraní lokální výrobci a prodejci umísťovat na své výrobky. Regionální potravina Těšnov 65/17, Praha 1, Tel: info@mze.cz Základním účelem celé kampaně bylo rozšířit povědomí o nové značce Regionální potravina, zlepšit situaci v oblasti informování spotřebitelů a odborné veřejnosti o regionální produkci potravin. Sekundárním cílem bylo podpořit poptávku po těchto potravinách napříč spotřebiteli s důrazem na preferované cílové skupiny a přesvědčit je, že u potravin nemají důležitá pouze na cena, ale také jejich kvalita a původ. Nově vybudovaný festival Regionfest - společné setkání výrobců regionálních potravin a propagace potravin proběhl na Náměstí Jiřího z Poděbrad - formou prodejních prezentací na stáncích jednotlivých krajů (30x vybavený stánek 3x3 m) a na samostatném stánku prezentace projektu regionálních potravin (1x vybavený stánek 3x3 m). Každý stánek byl podporován min. jednou hosteskou v barvách Regionálních potravin, další hostesky nabízely informace v okolí stánků. Kulturní program se odehrával na zastřešeném vyvýšeném pódiu. Program byl naplněn hudebním vystoupením, kuchařskou show, soutěží, ukázkou tradiční výroby pokrmů s možností vyzkoušení pro veřejnost (šlapaní zelí, tlučení másla) Pro odbornou veřejnost proběhl Galavečer s bohatým doprovodným programem v Kaiserštejnském paláci. Veletrh byl prezentován na svých webových stránkách a na stránkách regionálních potravin, byl nasazen radiový spot s pozvánkou na Regionfest Regionfest navštívilo celkem lidí a setkal se s velkou odezvou i v médiích a prezentovalo se více jak 30 výrobců z celé republiky

13 WORKSHOP REGIONÁLNÍ POTRAVINA 2010 Organizace workshopu, zajištění vhodných prostor, technického zabezpečení, programu, návrh a distribuce pozvánek Potravinářství Ministerstvo zemědělství již druhým rokem zajišťuje podpůrnou kampaň, která seznamuje spotřebitele s regionálními potravinami z jednotlivých krajů České republiky. Součástí této kampaně je značka Regionální potravina, kterou mohou vybraní lokální výrobci a prodejci umísťovat na své výrobky. Regionální potravina Těšnov 65/17, Praha 1, Tel: info@mze.cz Základním účelem celé kampaně bylo rozšířit povědomí o nové značce Regionální potravina, zlepšit situaci v oblasti informování spotřebitelů a odborné veřejnosti o regionální produkci potravin. Sekundárním cílem bylo podpořit poptávku po těchto potravinách napříč spotřebiteli s důrazem na preferované cílové skupiny a přesvědčit je, že u potravin nemají důležitá pouze na cena, ale také jejich kvalita a původ. Workshop byl pořádán ve spolupráci s VŠCHT Praha. Konal se v respiriu Vysoké školy chemicko technologické. Cílem bylo seznámit výrobce a další zúčastněné subjekty s plány rozvoje projektu v dalších letech a nabídnout prostor pro výměnu zkušeností, názorů. Workshopu se zúčastnilo 15 výrobců a více jak 30 zástupců ostatních institucí (AK, PK, městské a krajské úřady, veterinární správy).

14 GALAVEČER REGIONÁLNÍ POTRAVINA 2010 Zajistit reprezentativní prostory, program, catering, návrh, tisk a distribuci pozvánek setkání pro oceněné výrobce značky Regionální potravina a odbornou veřejnost Potravinářství Ministerstvo zemědělství již druhým rokem zajišťuje podpůrnou kampaň, která seznamuje spotřebitele s regionálními potravinami z jednotlivých krajů České republiky. Součástí této kampaně je značka Regionální potravina, kterou mohou vybraní lokální výrobci a prodejci umísťovat na své výrobky. Regionální potravina Těšnov 65/17, Praha 1, Tel: info@mze.cz Základním účelem celé kampaně bylo rozšířit povědomí o nové značce Regionální potravina, zlepšit situaci v oblasti informování spotřebitelů a odborné veřejnosti o regionální produkci potravin. Sekundárním cílem bylo podpořit poptávku po těchto potravinách napříč spotřebiteli s důrazem na preferované cílové skupiny a přesvědčit je, že u potravin nemají důležitá pouze na cena, ale také jejich kvalita a původ. Úkolem agentury bylo navrhnout řešení a realizaci. Ta zahrnovala návrh vhodných reprezentativních prostor, zajištění programu, cateringu, návrh, tisk a distribuce pozvánek. Galavečer s bohatým doprovodným programem se konal v Kaiserštejnském paláci.

15 OCHUTNÁVKY REGIONÁLNÍ POTRAVINA 2010 Zvýšit povědomí zákazníků o značce Regionální potravina a prezentace oceněných výrobků Potravinářství Ministerstvo zemědělství již druhým rokem zajišťuje podpůrnou kampaň, která seznamuje spotřebitele s regionálními potravinami z jednotlivých krajů České republiky. Součástí této kampaně je značka Regionální potravina, kterou mohou vybraní lokální výrobci a prodejci umísťovat na své výrobky. Regionální potravina Těšnov 65/17, Praha 1, Tel: info@mze.cz Základním účelem celé kampaně bylo rozšířit povědomí o nové značce Regionální potravina, zlepšit situaci v oblasti informování spotřebitelů a odborné veřejnosti o regionální produkci potravin. Sekundárním cílem bylo podpořit poptávku po těchto potravinách napříč spotřebiteli s důrazem na preferované cílové skupiny a přesvědčit je, že u potravin nemají důležitá pouze na cena, ale také jejich kvalita a původ. Úkolem agentury bylo navrhnout řešení, realizaci, podporu a logistiku. Cílem ochutnávek bylo zvýšit povědomí zákazníků o značce a prezentovat samotné oceněné výrobky. Realizace ochutnávek: 13 krajů, 20 promomíst, 52 promodní.

Regionální potravina 2012-2013

Regionální potravina 2012-2013 Regionální potravina 2012-2013 Kampaň v roce 2012 Cíle marketingové, mediální a PR kampaně: zvýšit povědomí o značce Regionální potravina mezi spotřebiteli zvýšit povědomí o oceněných produktech a producentech

Více

Závěrečná zpráva 22. Veletrhu

Závěrečná zpráva 22. Veletrhu Závěrečná zpráva 22. Veletrhu ikariéra VŠCHT Praha 2016 Ve středu 20. března 2016 se uskutečnil 22. Veletrh ikariéra VŠCHT Praha, pořádaný studentskou organizací IAESTE VŠCHT Praha. Veletrh se tradičně

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU PIVO 2018 VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU PIVO 2018 VYPLATÍ? 22. - 25. 5. 2018 Mezinárodní veletrh PIVO je v Rusku vnímán jako významná mezinárodní událost v oblasti potravinářského průmyslu vším co je spojeného s pivovarnickým odvětvím, výrobou nealko nápojů, tj.

Více

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie BULLETIN 179. Žofínské fórum konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie Praha, Velký sál paláce Žofín 26. 5. 2015 179. Žofínské fórum konané

Více

Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky

Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky Autor bakalářské práce: Markéta Jirásková

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k )

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k ) Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého e za rok (stav k 31. 12. ) 1 P.č. Název projektu, místo, vazba na 1 Marketingové aktivity Olomouckého e 2 Vybudování rezervačního

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

VÝSTAVIŠTĚ: SOČI, RUSKÁ FEDERACE OBOR: POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL, STROJÍRENSTVÍ VÝROBA STROJŮ A TECHNIKY

VÝSTAVIŠTĚ: SOČI, RUSKÁ FEDERACE OBOR: POTRAVINÁŘSKÝ PRŮMYSL, STROJÍRENSTVÍ VÝROBA STROJŮ A TECHNIKY PIVO 2017 16. - 19. KVĚTNA 2017 Soči, Ruská federace Obor: potravinářský průmysl, strojírenství výroba strojů a techniky Mezinárodní veletrh PIVO je v Rusku vnímán jako významná mezinárodní událost v oblasti

Více

Hospodářská informatika

Hospodářská informatika Hospodářská informatika HINFL, HINFK Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a dřevařské fakulty MENDELU v Brně (LDF) s ohledem na disciplíny společného základu reg.

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 19. 21. 8. 2016, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1940 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne 6. 8. 2019 6. 8. 2019 1 Zhodnocení kampaně 6. 8. 2019 2 Hlavní cíle komunikační kampaně Cílem bylo zvýšit znalost značek BIO (BIO

Více

ANUGA FOODTEC Výstaviště Kolín n. Rýnem, Německo Obor: technologie pro potravinářský průmysl

ANUGA FOODTEC Výstaviště Kolín n. Rýnem, Německo Obor: technologie pro potravinářský průmysl 20. 23. 03. 2018 Výstaviště Kolín n. Rýnem, Německo Obor: technologie pro potravinářský průmysl Anuga FoodTec je mezinárodně nejvýznamnější akcí potravinářského průmyslu. Veletrh pokrývá veškeré potřeby

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme PIVO 2016 Mezinárodní veletrh Obor: potravinářský průmysl, strojírenství výroba strojů a techniky Mezinárodní veletrh PIVO je v Rusku vnímán jako významná mezinárodní

Více

Instore propagace v drogeriích TETA

Instore propagace v drogeriích TETA Instore propagace v drogeriích TETA Charakteristika naší agentury Visual Impact (VI) je specializovanou agenturou, která se zaměřuje na reklamní média v místě prodeje. Orientujeme se na pronájem a produkci

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

MAPA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ

MAPA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ MAPA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ Asociace POPAI CENTRAL EUROPE vydává ve spolupráci s dalšími oborovými asociacemi aktualizovanou verzi komplexní mapy marketingových komunikací s detailním dělením podlinkových

Více

Nová komunikační strategie národní značky kvality KLASA. MOMENTUM (McCann WorldGroup), Retail Summit - 3.2.2010

Nová komunikační strategie národní značky kvality KLASA. MOMENTUM (McCann WorldGroup), Retail Summit - 3.2.2010 Nová komunikační strategie národní značky kvality KLASA MOMENTUM (McCann WorldGroup), Retail Summit - 3.2.2010 KRIZE = CENOVÉ AKCE * NIŽŠÍ KVALITA? Obsah prezentace I. Historie značky KLASA II. Důvody

Více

Program Koruna pro BIO do ŠKOL

Program Koruna pro BIO do ŠKOL Program Koruna pro BIO do ŠKOL :: ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Hlavním cílem programu je podpora dlouhodobého a z hlediska spotřebitelů dobře přijímaného projektu Biopotraviny do škol, který je organizován

Více

THE BIG DWTC DUBAI, SAE stavebnictví/stavební materiály

THE BIG DWTC DUBAI, SAE stavebnictví/stavební materiály THE BIG 5 26. 29. 11. 2017 https://www.thebig5.ae/ Veletrh The BIG 5 se vrací v roce 2017 po třicáté sedmé. Jedná se tak o veletrh s nejdelší tradicí v SAE. The BIG 5 je největší stavební veletrh v zemích

Více

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Zápis z jednání PS Propagace Termín: 26. dubna 2012 ve 12 hodin Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Přítomni: Jozef Jančo, Olga Špiková, Miloslav Oliva, Petra

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE.

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. www.amden.cz O SPOLEČNOSTI JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. SVOBODA Jsme svobodná firma... OTEVŘENOST

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Obsah: přehled realizovaných aktivit v R1/P1 dle činností ve schváleném projektu přehled realizovaných aktivit v R1/P2 dle činností ve schváleném projektu

Více

MACHŘI ROKU CELOSTÁTNÍ SETKÁNÍ UČŇOVSKÉ MLÁDEŽE

MACHŘI ROKU CELOSTÁTNÍ SETKÁNÍ UČŇOVSKÉ MLÁDEŽE CELOSTÁTNÍ SETKÁNÍ UČŇOVSKÉ MLÁDEŽE MACHŘI ROKU Česká hlava PROJEKT z.ú. Konojedská 1575/20, 100 00 Praha 10, manažer projektu: Ing. Veronika Černá e-mail: cerna@ceskahlava.cz, tel.: +420 606 651 651,

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

Dilo vyžaduje ochranu dle autorského zákona.

Dilo vyžaduje ochranu dle autorského zákona. 02 Metodika a pracovní listy s úkoly pro žáky pro zpracování cvičné marketingové nabídky produktů malého hospodářského dvora v předmětu Marketing pro obor Ekonomika a podnikání Dilo vyžaduje ochranu dle

Více

Závěrečná zpráva k realizaci projektu Tržnice Hradeckého venkova

Závěrečná zpráva k realizaci projektu Tržnice Hradeckého venkova Závěrečná zpráva k realizaci projektu Tržnice Hradeckého venkova V rámci projektu byl vypracován nový propagační roll up, kterým spolu s výstavou a ochutnávkou regionálních potravin účinně propagujeme

Více

Marketing ve službách

Marketing ve službách Marketing ve službách 1. ročník Učební obor: Kuchař - číšník Propagace = komunikace, jejímž cílem je získat zákazníka a udržet dlouhodobě jeho zájem a pozornost informuje o výrobku nebo službě vytváří

Více

DRINKTEC Výstaviště Mnichov, Německo Obor: nápojová technika

DRINKTEC Výstaviště Mnichov, Německo Obor: nápojová technika 11. 15. 9. 2017 Výstaviště Mnichov, Německo Obor: nápojová technika Mezinárodní odborný veletrh nápojové techniky a technologií pro Liquid Food. Celosvětově největší akce pro prezentaci novinek z oblasti

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012

Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Průběžné vyhodnocení projektu R2/P1-P3 k 30.06.2012 Obsah: Rekapitulace realizovaných aktivit v R2/P1 a P2 dle činností ve schváleném projektu Přehled realizovaných aktivit v R2/P3 dle činností ve schváleném

Více

www.admd.cz ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Vážená paní, vážený pane,

www.admd.cz ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Vážená paní, vážený pane, Kde nás najdete: INFOTHERMA OSTRAVA 16. 19. 1. 2012 FOR WOOD PRAHA 8. 11. 2. 2012 DŘEVOSTAVBY PRAHA 23. 26. 2. 2012 KONFERENCE DŘEVOSTAVBY VOLYNĚ, 5. 6. 4. 2012 STAVEBNÍ VELETRH BRNO 24. 28. 4. 2012 FOR

Více

LOGIMAT Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: intralogistika

LOGIMAT Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: intralogistika 14. - 16. 3. 2017 Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: intralogistika LogiMAT je mezinárodně významnou akcí intralogistiky, distribuce, materiálových a informačních toků. Jedná se o jedinečnou prezentaci

Více

ISM Výstaviště Kolín nad Rýnem, Německo Obor: potravinářství

ISM Výstaviště Kolín nad Rýnem, Německo Obor: potravinářství Výstaviště Kolín nad Rýnem, Německo Obor: potravinářství ISM je mezinárodní veletrh pro prezentaci světových novinek z oboru sladkostí a cukrovinek a patří mezi nejdůležitější světové akce ve svém oboru.

Více

LBS jako nová forma marketingu

LBS jako nová forma marketingu LBS jako nová forma marketingu Vize beevendo: Promptní informování vašich klientů prostřednictvím mobilních telefonů v čase a dané lokalitě. 1 Pokrytí smartphony Podíl operačních systémů Důležitost smartphonů

Více

ACHEMA Výstaviště Frankfurt nad Mohanem, Německo Obor: chemický průmysl

ACHEMA Výstaviště Frankfurt nad Mohanem, Německo Obor: chemický průmysl 11. 15. 6. 2018 Výstaviště Frankfurt nad Mohanem, Německo Obor: chemický průmysl ACHEMA je jedním z nejdůležitějších veletrhů v rámci zpracovatelského průmyslu. Jedná se o prvotřídní platformu pro prezentaci

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

KLASA PRODÁVÁ! Zhodnocení nové komunikační strategie Klasa 2009-10 MCCANN WORLDGROUP 24.1. 2011

KLASA PRODÁVÁ! Zhodnocení nové komunikační strategie Klasa 2009-10 MCCANN WORLDGROUP 24.1. 2011 KLASA PRODÁVÁ! Zhodnocení nové komunikační strategie Klasa 2009-10 MCCANN WORLDGROUP 24.1. 2011 Stručné zhodnocení komunikační strategie v letech 2009-2010 Zhodnocení komunikační strategie 2009-10 Nová

Více

Vaše budoucnost začíná zde

Vaše budoucnost začíná zde Vaše budoucnost začíná zde Proč Mexiko? Mexiko aktuálně spolupracuje s 44 zeměmi (včetně zemí Evropské unie) a disponuje 12. dohodami o volném obchodu. Mexiko je 14. největší ekonomika světa. Ve světě

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Interzoo Výstaviště Norimberk, Německo Obor: chovatelské potřeby

Interzoo Výstaviště Norimberk, Německo Obor: chovatelské potřeby Výstaviště Norimberk, Německo Obor: chovatelské potřeby Interzoo je světově největší veletrh pro prezentaci inovativních novinek v péči o zvířata a patří mezi nejdůležitější světové akce ve svém oboru.

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

Kampaně Koruna pro BIO do ŠKOL Prezentace konceptu prvního ročníku multiklientské akce

Kampaně Koruna pro BIO do ŠKOL Prezentace konceptu prvního ročníku multiklientské akce Kampaně Koruna pro BIO do ŠKOL Prezentace konceptu prvního ročníku multiklientské akce Organizátoři akce CÍL PROJEKTU Pomoc při zavádění biopotravin do školního stravování, osvěta dětí a mládeže v oblasti

Více

Případová studie ZyXEL Bestseller

Případová studie ZyXEL Bestseller ZyXEL Náš klient ZyXEL, světový výrobce širokopásmových síťových technologií, nás seznámil se svým záměrem co nejvíce obsadit tržní segment low endových produktů, kde již působila konkurence. Jednalo se

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

INTERBAD Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: výroba bazénů, saun a lázeňství

INTERBAD Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: výroba bazénů, saun a lázeňství Výstaviště Stuttgart, Německo Obor: výroba bazénů, saun a lázeňství INTERBAD je světově nejvýznamnější platformou pro prezentaci novinek z oblasti výroby a údržby bazénů a saun, lázeňství a wellness. Veletrh

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme STROJÍRENSTVÍ, KOVOOBRÁBĚNÍ, SVÁŘENÍ Obor: kovoobrábění, sváření a ostatní strojírenství Strojírenství patří v Rusku tradičně a dlouhodobě k jednomu z nejperspektivnějších

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme TUBE 2016 Mezinárodní odborný veletrh trubek, rour a potrubních systémů Místo konání: Výstaviště Düsseldorf, Německo Datum konání: 4. 8. dubna 2016 Obor: výroba a zpracování

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

Regionální potravina. Informace o výsledcích kampaně v letech

Regionální potravina. Informace o výsledcích kampaně v letech Regionální potravina Informace o výsledcích kampaně v letech 2012-2013 Struktura projektu 13 krajských soutěží Celostátní kampaň Cílové skupiny Primární ženy/hospodyně Sekundární široká veřejnost/spotřebitelé

Více

INCOMA GfK Shopping Monitor 2015 1

INCOMA GfK Shopping Monitor 2015 1 INCOMA GfK Shopping Monitor 2015 1 AUTOR STUDIE INCOMA GfK, s.r.o. Kavčí Hory Office Park Na Hřebenech II 1718/10 140 00 Praha 4 Telefon: +420 251 117 545 e-mail: incoma@gfk.com http: //www.incoma.cz člen

Více

STUTTGART, NĚMECKO STROJE, VYBAVENÍ A PECE Z PEKAŘSKÉHO A CUKRÁŘSKÉHO ŘEMESLA

STUTTGART, NĚMECKO STROJE, VYBAVENÍ A PECE Z PEKAŘSKÉHO A CUKRÁŘSKÉHO ŘEMESLA Südback je významným místem pro profesionály z oblasti pekařství, cukrářství a návazných odvětví. Kromě navazování kontaktů slouží k výměně názorů a informací, prezentaci aktuálních trendů, vývoje a inovací.

Více

Marketing. Struktura učiva

Marketing. Struktura učiva Marketing Didaktické zpracování učiva Struktura učiva 1. Zařazení učiva 2. Cíle učiva 3. Struktura učiva 4. Metodické zpracování učiva týkající se marketingových koncepcí 5. Metodické zpracování učiva

Více

Veletrhy a výstavy. III. přednáška

Veletrhy a výstavy. III. přednáška Veletrhy a výstavy III. přednáška Komunikační specifika veletrhů a výstav 1. slouží ke komunikaci informací v daném oboru 2. představují i širší komunikační souvislosti 3. časoprostorová danost 4. působení

Více

FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice

FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice O Festivalu Sýrový svět Rádi bychom Vám v krátkosti představili Festival Sýrový svět, který organizuje společnost Rozvojové Projekty Praha,

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

Úloha marketingu v řízení podniku

Úloha marketingu v řízení podniku Úloha marketingu v řízení podniku marketingové kampaně jako součást marketingového plánování Životní cyklus produktu a komunikace PROPAGACE nadřazený pojem pro jednotlivé části marketingové komunikace

Více

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik

Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Příloha 6b: Komunikační mix - detailní popis taktik Production tvorba / aktualizace komunikačních nástrojů...2 Aktualizace kariérních stránek...2 Implementace ATS... 2 Výroba sady reklamních bannerů...2

Více

Aktivity INFOCENTRA 2014

Aktivity INFOCENTRA 2014 Aktivity INFOCENTRA 2014 Statistika návštěvnosti města Návštěvnost a přenocování v hromadných ubytovacích zařízeních města Karlovy Vary 2013 2014 2014/2013 Hosté Přenocování Hosté Přenocování Hosté Přenocování

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015. Nabídka partnerství GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK 16. 22. listopadu 2015 Nabídka partnerství Využijte k propagaci služeb a produktů tu největší událost pro podnikatele, firmy, startupy a inovace v Česke republice a ve světě,

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ECOFAIR a ENERGETIKA 2016 Mezinárodní veletrhy ekologie a energetiky Datum konání: 12. 14.října 2016 Obor: ochrana životního prostředí, energetika Mezinárodní veletrh

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy Reklamní strategie, reklamní kampaň Plánování reklamy Jak postupovat při přípravě reklamní kampaně 1. Stanovení cílů kampaně CO se očekává? 2. Potvrzení rozpočtu budget - KOLIK se utratí? 3. Stanovení

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EXPO MONGOLIA 2015 Mezinárodní veletrh se zaměřením na těžbu a stavebnictví Místo konání: Buyant Ukhaa Sportpalace, Ulánbátar, Mongolsko Datum konání: 23.-25. března 2015

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

Úvod do on-line marketingu

Úvod do on-line marketingu Úvod do on-line marketingu Lektor: Jiří Eder Obsah videosemináře co je on-line marketing možnosti,výhody a rizika on-line marketingu pozice on-line marketingu v marketingovém mixu stanovení cílů a měření

Více

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz ...pozvánka s volnou vstupenkou Pořadatel: Hlavní partner: www.reklama-fair.cz 18. veletrh reklamy, médií, polygrafie a obalů Poukázka na volnou vstupenku Zde je místo pro nalepení vizitky! Výstaviště

Více

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o.

Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. Případová studie: Správa a optimalizace PPC kampaní pro společnost MP toner s.r.o. www.mptoner.cz Společnost MP toner, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kompatibilních tonerů MP Print a prodejem kompletního

Více

FAKUMA Výstaviště Friedrichshafen, Německo Obor: zpracování plastů

FAKUMA Výstaviště Friedrichshafen, Německo Obor: zpracování plastů 16. 20. 10. 2018 Výstaviště Friedrichshafen, Německo Obor: zpracování plastů FAKUMA je mezinárodní veletrh pro zpracování plastů a patří mezi nejdůležitější světové akce ve svém oboru. Koná se ve Friedrichshafenu,

Více

INDAGRA FOOD Romexpo Bukurešť, Rumunsko Mezinárodní potravinářský veletrh

INDAGRA FOOD Romexpo Bukurešť, Rumunsko Mezinárodní potravinářský veletrh Romexpo Bukurešť, Rumunsko Mezinárodní potravinářský veletrh Mezinárodní potravinářský veletrh INDAGRA FOOD 2017 a paralelně probíhající veletrhy INDAGRA (Zemědělství a zemědělská technika) a EXPO DRINK&WINE

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi Projekt: Reg.č.: Operační program: Škola: Tematický okruh: Téma: Jméno autora: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Vzdělávání pro konkurenceschopnost Hotelová škola,

Více

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 Obsah: - Přednášející v hlavní

Více

Regionální potravina v roce 2011

Regionální potravina v roce 2011 Regionální potravina v roce 2011 Ing. Jindřich Fialka Odbor potravinářské výroby a legislativy Sekce potravinářských výrob - Úřad pro potraviny - MZe 29.11.2010 Praha Regionální potravina v roce 2011 Plná

Více

(Americká marketingová asociace) 13.12.2009 Management I

(Americká marketingová asociace) 13.12.2009 Management I Základy marketingu Co je marketing? Marketing je manažerská funkce zodpovědná za identifikaci, předvídání a uspokojování požadavků zákazníka tak, aby společnost dosáhla zisku. (Wilson, Gilligan, Pearson,

Více

Prezentace společnosti. KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba

Prezentace společnosti. KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba Prezentace společnosti KAUMY GROUP Kaumy s.r.o. dovoz & distribuce Heinz Food a.s. vývoj & výroba Profil společnosti Historie a vývoj trhu Společnost KAUMY s.r.o. byla založena v roce 1994 Sídlo společnosti

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství Ministerstvo zemědělství dne

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství Ministerstvo zemědělství dne Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství Ministerstvo zemědělství dne 14. 5. 2019 14.05.2019 1 Komunikační strategie 14.05.2019 2 Vstupní informace - Kvantitativní průzkum zaměřen

Více

Regionální značka jako součást marketingu

Regionální značka jako součást marketingu Regionální značka jako součást marketingu Magda Sedmíková Asociace regionálních značek, o.s. Znojmo, 23. března 2011 Co je to regionální značka? vizuální označení = logo, grafická značka záruka původu

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

1. Zařazení učiva. Marketing. 2. Kompetence - pracovní

1. Zařazení učiva. Marketing. 2. Kompetence - pracovní 1. Zařazení učiva Marketing Didaktické zpracování učiva 1. Na všech středních školách většinou jako první téma v oblasti podnikových činností 2. Na obchodních akademiích v I. a II. koncentrickém okruhu

Více

INDEX DWTC DUBAI, SAE interiérový/exteriérový design - vybavení

INDEX DWTC DUBAI, SAE interiérový/exteriérový design - vybavení INDEX 2017 22. 25. 5. 2017 https://www.indexexhibition.com/ Veletrh INDEX se vrací v roce 2017 po dvacáté sedmé. Tento největší designový veletrh v zemích GCC se koná každoročně v květnu a je určen jak

Více

RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU

RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU RODINNÉ PASY PREZENTACE PROJEKTU 1 Princip projektu Rodinné pasy vznikly jako projekt na podporu rodin s dětmi. Jeho podstatou je vytvoření a realizace systému poskytování slev a dalších výhod rodinám

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Velká vánoční soutěž v prodejnách COOP

Velká vánoční soutěž v prodejnách COOP Velká vánoční soutěž v prodejnách COOP Podrobná pravidla 1. COOP Centrum družstvo, U Rajské zahrady 3, Praha 3, IČ 60194910 (dále jen provozovatel ), pořádá v období 21. 11.- 31. 12. 2018 včetně spotřebitelskou

Více

Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz

Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz Příloha č. 2 Výzvy - Detailní popis předmětu VZ Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz V rámci dodávky vznikne dokument s analýzou současného stavu Portálu veřejné správy (PVS), určením

Více

Informační priorita Indikátor Jednotka Specifikace a přibližný počet

Informační priorita Indikátor Jednotka Specifikace a přibližný počet Opatření/nástroje komunikace a propagace Návrh ročního komunikačního plánu OPŽP pro rok 2008 Informační priorita Indikátor Jednotka Specifikace a přibližný počet Rozpoče t cca (Kč) Zdroj dat On-line komunikace

Více

blízko, rychle, pohodlně

blízko, rychle, pohodlně STRATEGIE STRATEGIE STRATEGIE vize Žabka vstupuje do ČR s novým typem prodejen convenience je tu pro vás blízko, rychle, pohodlně convenience definice 1. Velikost a otevírací doba: Velikost prodejní plochy

Více

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí?

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? 1 Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? NABÍDKA SLUŽEB A EVENTŮ NA MÍRU DLE VAŠICH PŘEDSTAV Vytvoříme pro Vás módní přehlídku či akci, dle Vašich představ. Dbáme na to, aby každá

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Autor: Gennadij Kuzněcov VY_32_INOVACE_1274_Marketingová komunikace. Podpora prodeje_pwp

Autor: Gennadij Kuzněcov VY_32_INOVACE_1274_Marketingová komunikace. Podpora prodeje_pwp Autor: Gennadij Kuzněcov VY_32_INOVACE_1274_Marketingová komunikace. Podpora prodeje_pwp STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ, Česká Lípa, 28. října 2707, příspěvková organizace Název školy:

Více

MISE FOOD & AGRO URAL Ťumeň Jekatěrinburg Čeljabinsk, Rusko Potravinářství, zemědělství

MISE FOOD & AGRO URAL Ťumeň Jekatěrinburg Čeljabinsk, Rusko Potravinářství, zemědělství MISE FOOD & AGRO URAL Ťumeň Jekatěrinburg Čeljabinsk, Rusko Potravinářství, zemědělství Zastoupení CzechTrade v Jekatěrinburgu připravuje za podpory Generálního konzulátu České republiky v Jekatěrinburgu

Více

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI:

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI: MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY 10. ROČNÍK 7. - 11. 12. 2016 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI: 1. 9. 2016 I. ZÁKLADNÍ INFORMACE

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme METALLOOBRABOTKA. SVARKA 2015 Obor: kovoobrábění Kovoobrábění v Rusku patří tradičně a dlouhodobě k jednomu z nejperspektivnějších a nejpřitažlivějších odvětví. Obrovské

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice OBCHODNÍ ČINNOST 6. TYPOLOGIE MALOOBCHODNÍCH JEDNOTEK Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v

Více

MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ

MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ PROČ SE ZABÝVAT MARKETINGEM? Firmy musí hledat nové trhy a nového zákazníka Hledat nové přístupy k zákazníkovi tj. marketingové nové přístupy Neustále zdokonalovat marketingové

Více