Èíslo 43 ze dne OBSAH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Èíslo 43 ze dne 16. 5. 2000 OBSAH"

Transkript

1 Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 43 ze dne aneb veselé bloudìní pevností Akce DD Krátké povídání o táboøe Nìkolik vtípkù OBSAH Krátké zprávy Z akcí, které chystáme a kam pojedeme Pøihláška na akci Na fotografii dole je zábìr, na kterém jsme poveèeøeli po zdaøilé Roudnické soutìži s angliètinou. Byla to jedna z akcí, kterou Duha Studánka pomáhala organizovat. Právì jsme se vrátili do Prahy, kde jsme relaxovali po nároèném programu v Roudnici. Vydává a tiskne Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Duha Studánka, Bartoòova 1489, Náchod Urèeno výhradnì èlenùm a pøátelùm sdružení. Náklad 60 výtiskù Tento Šprdzpravodaj pøipravil Rolf a Jitka.

2 Místo konání: Termín: Sraz: Odjezd: Návrat: Program: Cena: Co s sebou: aneb veselé bloudìní pevností Po nìkolika cyklistických akcích tu máme další víkendovou akci. Tato víkendovka bude opravdu jedineèná. Podaøilo se nám zajistit ubytování pøímo v Josefovské pevnosti ve vojenském stanu a dokonce budeme mít i od ní klíèe a volný pøístup do podzemí, mùžeme se podívat se tam, kam se normální návštìvník nedostane. Také bychom se mìli projet ve vojenském autì a poslechnout si nìco zajímavého o Josefovì. Tato akce je dobrá v tom, že moc nezáleží na poèasí, v pevnosti se dá bloudit i za deštì, ale když bude hezky, tak máme možnost se jít koupat do nedalekého koupalištì èi do øeky. Kolem pevnosti jsou rovné travnaté plochy a tak si zahrajeme pár míèových i jiných her. Možná se Vám zdá, že je to akce spíš pro kluky, ale opak je pravdou. Holky si tam taky pìknì užijí legrace. Josefov u Jaromìøe, Josefovská pevnost od pátku do nedìle Na vlakovém nádraží v Náchodì v hod., u stánku se zeleninou a potravinami, jako vždy. Pøihlášky si vezmìte s sebou. Vlakem v hod smìr Starkoè a pak dále pøes Èeskou Skalici do Jaromìøe. Kdo bude chtít nastupovat a vystupovat napø. v Èeské Skalici nahlásí to pøedem telefonicky. Z Èeské Skalice vlak odjíždí v hod. Do Náchoda v nedìli vlakem v hod. V Èeské Skalici bude vlak v hod. Prohlídka a zkoumání celé pevnosti, míèové hry, softbal, jízda ve vojenském autì, v pøípadì pìkného poèasí koupání, spousta zpìvu a spoleèenských her a jedno malé pøekvapení. Pro èleny Duhy Studánka 200,- Kè, jinak 220,- Kè. V cenì je zahrnuto ubytování, jízdné, jídlo 5x dennì, náklady na program atd. Spacák, karimatku, ešus, lžíci, baterku (nejlepší by byla èelovka), svíèku, starší obleèení do podzemí, plavky, ruèník, èepici proti slunci, hyg. potøeby, spod. prádlo, teplé obleèení na veèer, pláštìnku, dvoje boty a prùkazku na slevu jízdného. Pøihlásit se mùžete na tel. è. 0441/ (veèer) nebo (kdykoliv) do (kvùli slevì na vlak, nákupu jídla atd.). Pøi pøihlášení nezapomeòte nahlásit jméno, pøíjmení, r.è. a kde bude pøihlašovaný nastupovat. Jitka

3 Akce DD Tento tajemný název v sobì skrývá akci, na které budou nìkteøí naši èlenové pomáhat s pøípravami na V tento den se bude konat dìtský den v Náchodì. Bude v prostorách zahrady Déèka, což pro nás není až zas tak dùležité, jako to že naše výstavní plocha bude vedle bývalého pøírodního kina na zámku. V tento den se pøedstaví hodnì náchodských sdružení, které dìlají ve volném èase s dìtmi. Proto je pro nás výhodné ukázat se veøejnosti a pøedstavit naši èinnost a akce. V minulém týdnu jsem volal nìkolika lidem, které jsem poprosil, aby nám pomohli s pøípravami a realizací této akce. Všem jsem také slíbil, že se co nejdøíve dozví podrobnosti v nejbližším Šprdzpravodaji. Ten je tady, takže: Místo konání: Termín: Sraz: Konec akce: Program: Co s sebou: Podrobnosti: Náchod, dìtské støedisko, zámek Od pátku do nedìle V pátek v 18:00 hodin v dìtském zdravotním støedisku v Purkyòovì ulici v Náchodì V nedìli kolem 18:00 hod, ihned potom co sbalíme fidlátka na zámku a uklidíme kamrlík ve støedisku. Pøíprava na dìtský den, v sobotu výlet na nìjaké zajímavé místo, možná prùzkum jeskyní, pøekvapení, grilování, písnièky a praktické ohlédnutí za dosavadní èinností našeho sdružení. Spacák, karimatku, plavky, obleèení na pøevléknutí do jeskyní (co kdyby se hodilo...), obleèení na veèer k minitáboráku, nìjaké drobné kapesné (max 50,-), baterka, kartáèek na zuby,... Spát budeme na zahradì dìtského støediska ve stanech a v pøípadì nepøíznivého poèasí v teplém kamrlíèku ve støedisku. Víkend je zamìøený lehce pracovnì, lehce recesisticky, lehce vážnì. V zásadì tedy pro otrlé a zkušené Duháky. Kdo nebudete celý víkend pøipravovat prezentaci Duhy Studánka, urèitì se na nás pøijïte podívat v nedìli na zámek k pøírodnímu kinu, kde si budete moci vyzkoušet všechno co pro Vás pøipravíme. Tìšíme se na Vás. Karel R., P. Rolf V., Jitka S., Ondra H., Bára P., Lenka P., Anèa R., Lukáš Z., Lukáš H., Ondra K., Martina P.

4 Krátké povídání o nadcházejícím táboøe Zdar všichni, už je tady nìjakou dobu jaro a za chvilku tu máme léto a tábor. Možná se to teï nezdá, ale opravdu to bude jen chvilka. Letošní tábor bude opravdu vyjimeèný a to nejen tím, že bude dlouhý tøi nedìle, ale i programem. Pøípravy programu pomalu vrcholí. Plánujeme nejen program, ale i støihy na tradièní egyptské obleèení, egyptská jídla, já si založím soubor profesionálních plaèek. Víte, co to jsou profesionální plaèky? To je skupina nìkolika žen (já budu brát i chlapy), které se zvaly na pohøby bohatých lidí a tam jim plakaly a plakaly a tanèily a plakaly za peníze. Taky mám recept na výrobu pravého egyptského piva a tak si ho vyzkoušíme a když nebude k pití, tak si udìláme jiný lahodný nápoj. Neradujte se, všechno bude nealkoholické!!! Taky si sami budeme opékat ryby na roštu èi nìjaké jiné maso, budeme si dìlat náhrdelníky a ozdoby. Taky bychom mìli modelovat a vypalovat z hlíny, støílet lukem, munifikovat zemøelého faraóna, stavìt èi hledat pyramidy a spoustu jiných zajímavých vìcí. Prostì se máme na co tìšit. Máme spoustu i jiných nápadù, ale musíme nejdøív zjistit, jak moc jsou realizovatelné a jak je zkloubit dohromady. Když budete mít nìjaký nápad (mùže to být i úplná hovadina), klidnì se nám svìøte, jestli to bude jen trosku možné pokusíme se ho zaøadit do programu. Jitka Tak, to by bylo nìco málo o pøípravách na tábor a teï, teï pøijde Nìkolik vtípkù Máme úžasného psa. Když k nám jde nìkdo cizí, hned nám dá vìdìt. Štìká? Ne, zaleze pod postel. Pøedstav si, že mi mùj pes zachránil život. Kdy a jak? Byl jsem nemocný, a on nepustil doktora do domu! Dovolí ten pes vùbec nìkomu, aby se k nìmu pøiblížil?, zajímá se známá dáma. Jisteže, ujiš uje hrdý pán, jak by ho jinak mohl kousnout?

5 Pøijde rybáø k ženì a rozzáøenì oznamuje: Celý mìsíc nemusíš vaøit maso! Tos toho tolik chytil? To ne, ale propil jsem výplatu! Vešel jsem pøímo do šéfovi pracovny, uhodil jsem do stolu a zahømìl jsem, že chci zvýšit plat!! A co šéf? Byl zrovna na svaèinì. Hajný naèapal v lese lovce, který lovil v dobì, kdy je to zakázáno. Co tu dìláte? zeptal se hrozivì. Ale mìl jsem strašnou smùlu! oznámil lovec. Jak to? Chtìl jsem spáchat sebevraždu a tak se mi tøásla ruka, že jsem strefil divokou kachnu! Kdo je tam? ptá se zdìšenì paní domu, když ji zazvoní zvonek. Nebojte, nejsme hosté, my jsme jen zlodìji! No tak, byl to dobrý jed na myši, co jsem vám dal? ptá se prodavaè v drogerii. Výborný, ony po nìm tak ztloustly, že se nevešly zpátky do díry a koèka je všechny vychytala. Ty se ani nezeptáš, jak se mám? Jak se máš? Ani se neptej! Pacient: Ploè še tak žlobíte pane doktor? Lékaø: Protože vás dva mìsíce léèím na žloutenku a teprve dnes z vás vyleze, že jste Èíòan.

6 Krátké zprávy Zdravotníkovi Incrementovi ve Španìlsku ukradli 14 dní starý (nový) batoh a dvì bundy. Má to ale smùlu! S námi a s Rolfíkem bude na táboøe nová, mladá, pìkná instruktorka!!! Budeme na nìj muset dát pozor, aby se nám na stará kolena nezvrhnul! Dita se koncem dubna vrátí z hor domù a tak s náma koneènì zase zaène jezdit na akce (teda, všichni v to doufáme). Má to ale štìstí! Lukáš Z. se zajímá opìt o zbranì, chce si nìjakou air-softovou koupit, tak bacha na nìj!!! Zdravotník je opìt otøesný. Rolfík je na Jitušku nìjak moc hodný, je to podivné, urèitì má nìco za lubem. Ondøej H. Jitušku zlobí, je zádumèivý. Mirka F. má poslední dobou nìjakou smùlu. Pokaždé když sedne na kolo a má nìkam jet, tak tam sice jede, ale pokaždé si dá alespoò trochu na kokos. Bára P. byla pøistižena, jak si dává rande v parku na Déèku s Vodníkem. Snažila se mì sice ukecat, a to neøíkám, ale co bych neudìlala pro Duhu. Pøi návratu domù z Havlovic byl Rolf ukecán, aby sjel pozadu na raftu (èlunu) Viktorèin splav v Ratiboøicích. Aèkoliv na tom nikdy nesedìl, tak se mu to kupodivu povedlo. Zmáchal si pøi tom jen kra asy a jen pøíznivé sluneèné poèasí mu pomohlo, aby nemìl vrásèitý zadek, jako ho mìla tøeba Lenka P. na Koulovaèce. Krátké ohlédnutí za výletem z Václavic do Havlovic: jako tradiènì jsme zabloudili, Lenka píchla duši na kole a když ji jeli Tomáš s Martinou a Bárou opravit, tak se takhle modlila: Andìlíèku mùj strážníèku, opatruj mi mou dušièku... Lukáš se ztratil do Havlovic, pak si dal na poøádnì kokos. Celkem jsme najeli 70km, což není pøi vší té smùle tak špatný výkon. Increment se vyboural na kole. Má odøené stehno, ruku, a.... Získal nové zkušenosti do dalšího roèníku závodu Nikdo neví kam se jede. Øíkal nìco o tom, že bychom mìli zmìnit název z Uralského na Himálajský vrchaøský závod. Máme se na co tìšit. Jeníèek, Rolfùv bratr, se dostal do novin. Celostátní deník SLOVO psal o srazu Velorexù, tedy motorových tøíkolek neboli hadrákù. Deník psal o velikém zájmu veøejnosti o jeho tøíkolovou berušku, které øíká Berouš. Týden pøed touto pøehlídkou zaèal šít dnem i nocí novou karoserii z èervené koženky. Jeho práce byla myslím náležitì ocenìna. Pro dobré známé teï poøádá vyhlídkové jízdy, takže kdo máte zájem se svézt v jeho Berouši, zavolejte mu na èíslo 0603/ a dohodnìte se s sním kdy a kde.

7 Z akcí, které chystáme a kam pojedeme Dìtský den, kde se pokusíme pøipravit zajímavý program pro všechny, kteøí projdou kolem stánku Duhy Studánka Víkendová akce v Josefovì v podzemí nebo Dvoudenní pøedtáborový prùzkum pod širákem Letní tábor v Dìdovì. Podrobnosti o všech akcích budou samozøejmì v dalších Šprdzpravodajích. Informace o všech akcích Vám podá ochotnì Rolf také na telefonech.: 0441 / (veèer) nebo 0603 / (kdykoliv) Pøihláška pro Tebe a pro kamaráda nebo kamarádku # Závazná pøihláška na akci Duhy Studánka v termínu od pátku do nedìle pøihlášku pøineste s sebou k odjezdu Závaznì pøihlašuji své dítì:... R.È.:... Zdrav. pojiš ovna:... Adresa:... # Dne:... Podpis rodièe:... Závazná pøihláška na akci Duhy Studánka v termínu od pátku do nedìle pøihlášku pøineste s sebou k odjezdu Závaznì pøihlašuji své dítì:... R.È.:... Zdrav. pojiš ovna:... Adresa:... Dne:... Podpis rodièe:...

8

Èíslo 33 ze dne 25. 11. 1998. Fotka z Vernéøovické Studánky, z víkendu netradièních sportù

Èíslo 33 ze dne 25. 11. 1998. Fotka z Vernéøovické Studánky, z víkendu netradièních sportù Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 33 ze dne 25. 11. 1998 Pozvánka na Koulovaèku Krátké povídání

Více

Èíslo 38 ze dne 10. 10. 1999. Obsah

Èíslo 38 ze dne 10. 10. 1999. Obsah Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 38 ze dne 10. 10. 1999 Obsah Pozvánka na další jeskyòáøskou víkendovku.

Více

Èíslo 42 ze dne 25. 4. 2000 OBSAH. Na str. 4 si pøeètìte povídání o letošní kouzelnické galapøehlídce.

Èíslo 42 ze dne 25. 4. 2000 OBSAH. Na str. 4 si pøeètìte povídání o letošní kouzelnické galapøehlídce. Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 42 ze dne 25. 4. 2000 Nikdo neví, kam se jede Cyklistický jídelníèek

Více

Èíslo 39 ze dne 21. 11. 1999. Obsah

Èíslo 39 ze dne 21. 11. 1999. Obsah Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 39 ze dne 21. 11. 1999 Obsah Pozvánka na Koulovaèku 1999 Jaké

Více

Èíslo 41 ze dne 12. 3. 2000 OBSAH

Èíslo 41 ze dne 12. 3. 2000 OBSAH Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 41 ze dne 12. 3. 2000 Informace o LT 2000 OBSAH Vydává a tiskne

Více

Obsah. Naposledy jsme se vidìli na táboøe. Prázdniny jsou fuè, takže se pokusíme pøipomenout atmosféru tábora nìkolika obrázky a krátkým povídáním

Obsah. Naposledy jsme se vidìli na táboøe. Prázdniny jsou fuè, takže se pokusíme pøipomenout atmosféru tábora nìkolika obrázky a krátkým povídáním Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 32 ze dne 1. 10. 1998 Pozvánka na podzimní akci Informace pro

Více

Èíslo 35 ze dne 31. 3. 1999. Obsah

Èíslo 35 ze dne 31. 3. 1999. Obsah Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 35 ze dne 31. 3. 1999 Obsah Tam, kde nejsou vidìt hvìzdy I. 2

Více

Èíslo 44 ze dne 9. 9. 2000 OBSAH. Celý tábor v egyptských obleècích

Èíslo 44 ze dne 9. 9. 2000 OBSAH. Celý tábor v egyptských obleècích Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 44 ze dne 9. 9. 2000 NIKDO NEVÍ KAM SE JEDE II. Výstava fotografií

Více

VEDOUCÍ TÁBORA: Magdaléna Soukupová 777 031 830 mag.soukupova@centrum.cz Miroslav Horák 603 972 299 horak21@tiscali.cz

VEDOUCÍ TÁBORA: Magdaléna Soukupová 777 031 830 mag.soukupova@centrum.cz Miroslav Horák 603 972 299 horak21@tiscali.cz Informace o jachtaøském soustøedìní mládeže 2011 TERMÍN: 8. - 17. èervence 2011 MÍSTO KONÁNÍ: areál YC TJ Lokomotiva Plzeò ADRESA: Plzeò, U Velkého rybníka E980 (GPS - 49 46'18.12"N; 13 23'46.4"E) VEDOUCÍ

Více

Èíslo 45 ze dne 9. 10. 2000 OBSAH. Zábìr z vydaøené výstavy fotografií v Èeské Skalici

Èíslo 45 ze dne 9. 10. 2000 OBSAH. Zábìr z vydaøené výstavy fotografií v Èeské Skalici Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 45 ze dne 9. 10. 2000 Drakyáda 2000 Martininy vzpomínky na tábor

Více

Obèanské sdružení Vesmír VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2008. Obsah výroèní zprávy

Obèanské sdružení Vesmír VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2008. Obsah výroèní zprávy Obèanské sdružení Vesmír VÝROÈNÍ ZPRÁVA 2008 Obsah výroèní zprávy 1. Úvodem k èinnosti OS 2. Vznik a poslání OS 3. Rada OS 4. Aktivity v roce 2008 5. Podìkování dárcùm 6. Kontaktní údaje 7. Závìr 1. Slovo

Více

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR

AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR SPOLEK BLESK WWW.SDRUZENIBLESK.CZ, 777 624 456 AKCE NA CELÉ JARO, LÉTO A PRÁZDNINY 2015 PÁLENÍ ČARODĚJNIC, BEROUNKA, PRÁZDNINOVÁ VLTAVA A TÝDENNÍ TÁBOR Ahoj, tady jsou nové akce na letošní jaro a léto!!!

Více

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk

Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Přihláška na letní tábor DDM Vimperk Název tábora:.. Termín:. Jméno a příjmení.... Škola. třída. narozen zdravotní pojišťovna. Adresa bydliště.. Telefon..e-mail. Otec dítěte jméno a příjmení, zaměstnání.

Více

KRAJSKÝ OBRANÁØSKÝ PØEBOR

KRAJSKÝ OBRANÁØSKÝ PØEBOR Kynologické výcvikové centrum ZLÍN MLADCOVÁ poøádá KRAJSKÝ OBRANÁØSKÝ PØEBOR 2011 KVC Zlín Mladcová 26.3.2011 ORGANIZAÈNÍ VÝBOR Poøadatel akce - KVC Zlín Mladcová (www.kvczlin.wz.cz) Vedoucí závodu - Pavla

Více

Povinné lékaøské prohlídky

Povinné lékaøské prohlídky Povinné lékaøské prohlídky Èeský volejbalový svaz reagoval na platné zákony Èeské republiky a od nové sezóny, která zaèala 1.7.2015, vstoupil v platnost upravený Soutìžní øád volejbalu. V èlánku 12 tohoto

Více

Konference sekce fyziky, elektroniky a výpoèetní techniky Èeské spoleènosti nukleární medicíny ÈLS JEP

Konference sekce fyziky, elektroniky a výpoèetní techniky Èeské spoleènosti nukleární medicíny ÈLS JEP Konference sekce fyziky, elektroniky a výpoèetní techniky Èeské spoleènosti nukleární medicíny ÈLS JEP Havlíèkùv Brod, Hotel Slunce 28. 30. duben 2010 Foto: Ing. Vladimír Kunc poøádaná Èeskou spoleèností

Více

OBSAH. Silná sestava Duhy Studánka na Víkendu her. Jako tradiènì chybí Adéla.

OBSAH. Silná sestava Duhy Studánka na Víkendu her. Jako tradiènì chybí Adéla. Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 49 ze dne 26. 3. 2001 Kratièké povídání na zaèátek. Bubušou, aneb

Více

R A N Ž Á D A. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice V Í T Á M E V Á S P O P R Á Z D N I N Á C H

R A N Ž Á D A. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice V Í T Á M E V Á S P O P R Á Z D N I N Á C H R A N Ž Á D A Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice roèník 8, èíslo 1 vyšlo: záøí 2013 V Í T Á M E V Á S P O P R Á Z D N I N Á C H Vítejte v novém školním roce 2013/2014, vítejte

Více

ÈESKÝ SVAZ KARATE MÌSTO HRADEC KRÁLOVÉ KARATE SPARTAK HK

ÈESKÝ SVAZ KARATE MÌSTO HRADEC KRÁLOVÉ KARATE SPARTAK HK KONGRESOVÉ CENTRUM ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ 24.-25. DUBNA 2010 ÈESKÝ SVAZ KARATE MÌSTO HRADEC KRÁLOVÉ KARATE SPARTAK HK 24.4. (sobota) - dorost, junioøi, senioøi, masters 25.4. (nedìle) - mladší žactvo, starší

Více

CZECH KARATE FEDERATION & CITY OF HRADEC KRÁLOVÉ. 23-24 DUBNA 2011 www.karaterec.com CONGRESS CZECH

CZECH KARATE FEDERATION & CITY OF HRADEC KRÁLOVÉ. 23-24 DUBNA 2011 www.karaterec.com CONGRESS CZECH CZECH KARATE FEDERATION & CITY OF HRADEC KRÁLOVÉ PRESENT: 23-24 DUBNA 2011 www.karaterec.com KARATE IN CONGRESS CENTRE ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ CZECH REPUBLIC Ing. Jiøí Boèek / President Èeského svazu karate

Více

R A N Ž Á D A. Obèasník Domu dìtí a mládeže Praha 8 - Kobylisy, Bohnice VÍTÁME VÁS VE ŠKOLNÍM ROCE 2011/2012

R A N Ž Á D A. Obèasník Domu dìtí a mládeže Praha 8 - Kobylisy, Bohnice VÍTÁME VÁS VE ŠKOLNÍM ROCE 2011/2012 R A N Ž Á D A Obèasník Domu dìtí a mládeže Praha 8 - Kobylisy, Bohnice roèník 6, èíslo 1 vyšlo: záøí 2011 VÍTÁME VÁS VE ŠKOLNÍM ROCE 2011/2012 Vážení rodièe, milé dìti, studenti i dospìlí! Vítáme vás na

Více

Copyright 1996, 2003 SAMUEL, Biblická práce pro děti ISBN 80-239-0735-2

Copyright 1996, 2003 SAMUEL, Biblická práce pro děti ISBN 80-239-0735-2 první kapitola Nejúrodnìjší misijní pole svìta 0 Nejúrodnìjší misijní pole svìta není na nìjakém zvláštním místì. Není to nìjaká urèitá zemì. Je to urèitý druh lidí jsou to dìti! Žádná skupina lidí není

Více

Varianta II. 1. 8. 2008 Most 9:05 vlak Plzeň 11:54 12:03 vlak České Budějovice 13:56 14:09 BUS Rybník 14:52 15:12 vlak Vyšší Brod 15:34

Varianta II. 1. 8. 2008 Most 9:05 vlak Plzeň 11:54 12:03 vlak České Budějovice 13:56 14:09 BUS Rybník 14:52 15:12 vlak Vyšší Brod 15:34 Vltava 2008 Termín: pátek 1. 8. 2008 čtvrtek 7. 8. / pátek 8. 8. 2008 Plán etap: Kilometráž Kemp Délka etapy Den 318,9 km Vyšší Brod Pod Hrází 11,9 km Sobota 307,0 km Kemp U Nojdy 12,5 km Neděle 294,5

Více

BELLE PRESTIGE. - podpora prodeje - reklamní kampaò na klíè (návrh, casting, výroba, realizace), - promotion, - distribuce, - hostesky, - openingy,

BELLE PRESTIGE. - podpora prodeje - reklamní kampaò na klíè (návrh, casting, výroba, realizace), - promotion, - distribuce, - hostesky, - openingy, BELLE PRESTIGE 2009 BELLE PRESTIGE Karlovarská modelingová a hostesingová agentura Belle Prestige zastupuje modelky, fotomodelky, hostesky, dìti, modely a promotéry nejen pro Karlovarský kraj. Vedle toho

Více

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016

XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE. TERMÍN 10. 20. července 2016 XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

4. èervna 2009. Mìstské kulturní centrum Pasáž UNIOR ARVING UP

4. èervna 2009. Mìstské kulturní centrum Pasáž UNIOR ARVING UP 4. èervna 2009 Mìstské kulturní centrum Pasáž UNIOR RVING UP elostátní soutìž s mezinárodní úèastí pro juniory do 21 let - probìhne v rámci akce JUNIOR SHOW v Tøebíèi kategorie soutìž ve vyøezávání zeleniny

Více

Hejkal. prosinec 2005 cena 5 Kè. Obecní noviny vydává OÚ Vítìzná. Hejkala? Nový Hejkal. Nového Hejkala

Hejkal. prosinec 2005 cena 5 Kè. Obecní noviny vydává OÚ Vítìzná. Hejkala? Nový Hejkal. Nového Hejkala nový nový Hejkal 3. roèník Obecní noviny vydává OÚ Vítìzná prosinec 2005 cena 5 Kè INFORMACE PRO OBÈANY Nový Hejkal Nového Hejkala Starosta CHCETE PSÁT DO Hejkala? Máte-li zájem podìlit se s ostatními

Více

Šprdzpravodaj. speciálek. Obsah. Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc. volný èas, pøírodu a recesi. Vtipy 8 Perlièky 10

Šprdzpravodaj. speciálek. Obsah. Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc. volný èas, pøírodu a recesi. Vtipy 8 Perlièky 10 Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 34 ze dne 1. 1. 1999 Obsah 1 Zážitky z Koulovaèky 98 2 Národní

Více

5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky

5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky 30 5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky Prùzkumový pracovník vyøizuje žádosti o mezinárodní zápis ochranných známek pøihlašovatelù, pro

Více

Adaptační kurz tercie

Adaptační kurz tercie Adaptační kurz tercie Datum konání: 2. 4. 9. 2015 Místo konání: Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou www.zakouti.cz, Penzion Zákoutí, Pec pod Sněžkou 180, PSČ 542 21, okres Trutnov, tel. +420 499 736 215,

Více

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE

MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE XV. HASIČSKÝ TÁBOR NEJEN PRO HASIČE TERMÍN 10. 20. července 2016 MÍSTO - RADÍKOV U OLOMOUCE Blízká lokalita tábora je velkou výhodou snížení nákladů na dopravu dítěte 1 UBYTOVÁNÍ celkem max. 100 dětí ve

Více

5.číslo Leden 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno

5.číslo Leden 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno 5.číslo Leden 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno Kampak se pojede na začátku roku? 8.1. Novoroční oddílovka 10.1. Dršmaš Florbal 23.-25.1. DA Sirotci 30.1.-1.2. Steinbach

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

MONITOR Listopad 2015

MONITOR Listopad 2015 MONITOR Listopad 2015 Pravidelný měsíčník českobudějovického Outdoor clubu Hanace Říjen je úspěšně za námi a nám nezbývá nic jiného, než se vrhnout do dalšího měsíce. V říjnu jsme si vyzkoušeli, jaké to

Více

Kateøina Zitová Krize šance pro Vás? A proè ne! Kniha I. Nevážné pojednání o tom jak nalézt štìstí a klid v sobì aneb jak pohlédnout pravdì do oèí Kateøina Zitová Krize šance pro Vás? A proè ne! Autorská

Více

,,Týden nových zážitků,,

,,Týden nových zážitků,, Přihláška na letní příměstský dětský tábor Termíny: 13. 18. července 2015 17. 22. srpna 2015 (vybraný termín označte podtržením) denně od 8:00 16:00,,Týden nových zážitků,, Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:..

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

Nástroj 6.1.1 Hlavní dotazník

Nástroj 6.1.1 Hlavní dotazník Nástroj 6.1.1 Hlavní dotazník Tento dotazník je souèástí prùzkumu, který je zamìøen na vaše zkušenosti a názory na rùznorodé otázky a témata související se zdravím, školou, návykovými látkami atp. Dotazník

Více

Co má housenka na srdci

Co má housenka na srdci Září 2015 ORONGONG Co má housenka na srdci Zdravím čtenáře Orongongu, prázdniny jsou u konce a nový školní rok 2015/2016 nám začíná. Tábor si všichni užili, děti ho hodnotily jako jeden z nejlepších za

Více

Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku. Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí

Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku. Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí 2014 Výronízprávaoinnosti Centrum aktivního odpo!inku Jezdecká spole!nost Na Špi!áku Mikulovice 57 431 51 Klášterec nad Ohøí 1. Základní údaje: Právní forma Statutární zástupce Sídlo obèanské sdružení

Více

Èíslo 37 ze dne 9. 9. 1999. Obsah. Škola je tady, prázdniny fuè, pojïme si tedy spolu alespoò trochu zavzpomínat.

Èíslo 37 ze dne 9. 9. 1999. Obsah. Škola je tady, prázdniny fuè, pojïme si tedy spolu alespoò trochu zavzpomínat. Šprdzpravodaj Sdružení dìtí a mládeže pro volný èas, pøírodu a recesi Interní nepravidelník sdružení Vychází jednou za uherský mìsíc Èíslo 37 ze dne 9. 9. 1999 Pozvánka na Drakyádu Vzdìlávací akce pro

Více

/2010 Podzimniny Jídlo do středy do večeře.

/2010 Podzimniny Jídlo do středy do večeře. Říjen 2017 ORONGONG Jak to vidí Fíla Perspektiva {ž} podst. jm. (z lat. perspicere, prohlédati) je nahlížení na určitý problém či jev a postoj vůči němu v závislosti na individuálním vztahu. Jedná se o

Více

Qěten 2010 MĚSÍČNÍK OUTDOORCLUBU

Qěten 2010 MĚSÍČNÍK OUTDOORCLUBU Qěten 2010 MĚSÍČNÍK OUTDOORCLUBU Drazí a milí. Je tu opět bodování, tentokrát za měsíc duben. V dubnu se oddíl tak trochu osvěžil, začli jsme chodit na vodu, do Stromovky a do toho to počasí, co? Možná

Více

Outdoor club HANACE uvádí. měsíčník jménem Monitor. na měsíc září 2015. Naší poslední oddílovou akcí byl Hanman,

Outdoor club HANACE uvádí. měsíčník jménem Monitor. na měsíc září 2015. Naší poslední oddílovou akcí byl Hanman, Outdoor club HANACE uvádí měsíčník jménem Monitor na měsíc září 2015 Naší poslední oddílovou akcí byl Hanman, letos určitě, jako každý rok, vydařený a kromě Hanmana jsme měli podařený tábor plný srandy

Více

Tábor Tuláci 2013. Vážení rodiče,

Tábor Tuláci 2013. Vážení rodiče, Tábor Tuláci 2013 Vážení rodiče, ve dnech 6. 7. - 20. 7. 2013 se bude na louce u Rosovic konat tradiční letní tulácký tábor. Místo našeho čtrnáctidenního pobytu je asi pět kilometrů od Dobříše. V blízkosti

Více

10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno

10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno 10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno Co nás čeká v červnu a o prázdninách? 4.6. Oddílovka 5.-7.6. Pleskoty v Českém Ráji (závěrečný turnaj ve víceboji)

Více

Ježčí oddílové zkoušky úvod + základní zkouška Dutec. Ježborka Pøírodovìdec 3. stupeò. Ježborka Táborník 3. stupeò. Ježborka Cestovatel 3.

Ježčí oddílové zkoušky úvod + základní zkouška Dutec. Ježborka Pøírodovìdec 3. stupeò. Ježborka Táborník 3. stupeò. Ježborka Cestovatel 3. Obsah strana 3 strana 4 strana 5 strana 6 strana 7 strana 8 strana 9 strana 10 strana 11 strana 12 strana 13 strana 14 strana 15 Ježčí oddílové zkoušky úvod + základní zkouška Dutec Ježborka Ohnivec Ježborka

Více

Krátké texty pro ètenáøe

Krátké texty pro ètenáøe 2.-5. roè. 3 Krátké texty pro ètenáøe OSV VDO EGS MKV ENV MED Využití: Krátké pøíbìhy usnadòují zlepšení ètení s porozumìním a umožòují dìtem lepší orientaci v textu. Pracovní listy lze využít také pro

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2017 Termín : 16. 22. července 2017 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého bydliště:...

Více

Tábor Tuláci 2011. Vážení rodiče,

Tábor Tuláci 2011. Vážení rodiče, Tábor Tuláci 2011 Vážení rodiče, ve dnech 2.7-16.7.2011 se bude na louce u Rosovic konat tradiční letní tulácký tábor. Místo našeho čtrnáctidenního pobytu je asi pět kilometrů od Dobříše. V blízkosti jsou

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:...

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:... Oddíl Stříbrný vlček Rudná Česká tábornická unie ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** Provozovatel: Oddíl Stříbrný vlček Rudná, ČTU Cena tábora pro rok 2015: 3400,- Kč konaného

Více

R A N Ž Á D A. Hudba dunìla na letošním KobylaFestu. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice

R A N Ž Á D A. Hudba dunìla na letošním KobylaFestu. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice R A N Ž Á D A Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice vyšlo: prosinec 2014 roèník 9, èíslo 4 CO SE DÌLO ZAJÍMAVÉHO Hudba dunìla na letošním KobylaFestu Na 4. roèník festivalu

Více

Úvodní slovo pøedsedy

Úvodní slovo pøedsedy Výroèní zpráva Obèanské sdružení K srdci klíè Úvodní slovo pøedsedy Vážení pøátelé, kolegové, ètenáøi této výroèní zprávy Dokument, který právì držíte v rukou, popisuje události, které ovlivnily èinnost

Více

ČTRTLETNÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLY STRÁŽ NAD NISOU Č.4 ZÁŘÍ-LISTOPAD 2013

ČTRTLETNÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLY STRÁŽ NAD NISOU Č.4 ZÁŘÍ-LISTOPAD 2013 ČTRTLETNÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLY STRÁŽ NAD NISOU Č.4 ZÁŘÍ-LISTOPAD 2013 !! $ % &!"!#!!!! ' "( '$ ' $ ' "!"" "#" ") % " ÚVODNÍK Vítáme Vás v novém školním roce. Věříme, že jste si o prázdninách dostatečně odpočinuli

Více

V souèasné dobì pùsobíme pøedevším v Praze a Støedoèeském kraji. Po domluvì však kdekoliv v ÈR.

V souèasné dobì pùsobíme pøedevším v Praze a Støedoèeském kraji. Po domluvì však kdekoliv v ÈR. více jak 30 let se pohybujeme v oblasti výzbroje, munice a pøedevším v pyrotechnice absolventství Univerzity Obrany, katedra Ženijní, obor Vojenské pozemní stavby dlouholetá praxe u armády a policie úèast

Více

PhDr. Ilona Špaòhelová KOMUNIKACE MEZI RODIÈEM A DÍTÌTEM ISBN

PhDr. Ilona Špaòhelová KOMUNIKACE MEZI RODIÈEM A DÍTÌTEM ISBN PhDr. Ilona Špaòhelová KOMUNIKACE MEZI RODIÈEM A DÍTÌTEM Vydala Grada Publishing, a.s. U Prùhonu 22, 170 00 Praha 7 tel.: +420 220 386 401, fax: +420 220 386 400 www.grada.cz jako svou 3691. publikaci

Více

Pivovarská pou / 13:00 h - 22:00 h / Podskalí Strakonice

Pivovarská pou / 13:00 h - 22:00 h / Podskalí Strakonice Pivovarská pou 2009 27. 6. 2009 / 13:00 h - 22:00 h / Podskalí Strakonice Pivovarská pou bude zahájena již tradièním výstøelem z dìla pøed pódiem na parkovišti pøed pivovarem, za asistence èlenù skupiny

Více

V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ

V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ 3.-16. srpna 2014 Chedrbí (okr. Čáslav) Vážení zájemci, tento tábor je určen jakémukoli dítěti, které chce zažít spoustu zábavy a dobrodružství. Vyzkoušet si žít čtrnáct dní v přírodě,

Více

Mladé nápady pro Èeský Západ SPOV PK / 13. 2. 2007

Mladé nápady pro Èeský Západ SPOV PK / 13. 2. 2007 Mladé nápady pro Èeský Západ SPOV PK / 13. 2. 2007 místní akèní skupina - MAS vznikala v letech 2003-2004 - Mikroregion Konstantinolázeòsko, Støíbrský region, mìsto Planá a obec Hnìvnice - snaží se o maximální

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

26. - 27. dubna 2014, Èesk? republika

26. - 27. dubna 2014, Èesk? republika 26. - 27. dubna 2014, Èesk? republika - world karate cup - 15 let tradice - nová rozcvièovna - - prize money - pro všechny vìkové kategorie Pozvání Kamil Guzek Øeditel Grand Prix Hradec Králové Pozvání

Více

KABARET U TŘÍ VEVEREK

KABARET U TŘÍ VEVEREK DDS BRNKADLA A LUŽÁNKY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU pořádají tradiční letní tábor KABARET U TŘÍ VEVEREK 21.7.-4.8.2012 ŽIROVNICE PROGRAM Velevážení herci, tanečníci, kouzelníci, dramatici, mimové, žongléři,

Více

25. - 26. dubna 2015, Èesk? republika

25. - 26. dubna 2015, Èesk? republika 25. - 26. dubna 2015, Èesk? republika - world karate cup - 16 let tradice - nová rozcvièovna - - prize money - pro všechny vìkové kategorie Pozvání Kamil Guzek Øeditel Grand Prix Hradec Králové Pozvání

Více

Comenius meeting Dánsko Svendborg. Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika

Comenius meeting Dánsko Svendborg. Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika Comenius meeting Dánsko Svendborg Finsko Itálie Island Dánsko Česká republika Sobota 5. září 2009 Kodaň Svendborg Neděle 6. září 2009 Ostrov Strynø Pondělí 7. září 2009 Ostrov Strynø Svendborg Úterý

Více

YMCA PRAHA. Na mapě je to zde:

YMCA PRAHA. Na mapě je to zde: 27. 6. 2018 v Praze Milí rodiče, rok se s rokem sešel a pomalu nastává čas opět vyslat vaše potomky na cestu za dobrodružstvím. Oblast, do které se vydáme tentokrát, se zmítá v souboji dobra a zla, je

Více

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017 Bylo to super! Skvělá lektorka, skvělé aktivity. Doporučuji. Velmi se mi líbily obě etické dílny. Přidala bych tam ještě nějaké hry. Paní Dana byla velmi sympatická a legrační. Nejvíce mě zaujaly Předsudky.

Více

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE 25. 28. 9.2017 Ač moje léto každoročně není naplněno, až na výjimku žádným programem, srpen 2017 byl, dá se říci plný. Alespoň jeho víkendy. Známý z parku Hvězda Tomáš Š., kterého

Více

HOTELOVÁ ŠKOLA Školní rok 2014/2015

HOTELOVÁ ŠKOLA Školní rok 2014/2015 PRVNÍ SOUKROMÁ HOTELOVÁ ŠKOLA Školní rok 2014/2015 STUDIUM PRO ABSOLVENTY ZÁKLADNÍ ŠKOLY Studijní obor 65-42 - M/01 HOTELNICTVÍ KDO JSME První soukromá hotelová škola, spol. s r. o. má dlouholetou tradici,

Více

CPDM, o.p.s. Organizační informace. Přeshraniční spolupráce mládeže Informace o projektu

CPDM, o.p.s. Organizační informace. Přeshraniční spolupráce mládeže Informace o projektu CPDM, o.p.s. Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Český Krumlov CZ-381 01 Český Krumlov Špičák 114 Tel. / fax 380 712 427 E-mail:cpdm@icmck.cz www.cpdm.cz Přeshraniční spolupráce mládeže Informace

Více

Střediska YMCA-SKAUT Břeclav

Střediska YMCA-SKAUT Břeclav KVĚTEN 2009 Střediska YMCA-SKAUT Břeclav ročník XV, číslo 5. Milé skautky a skauti, vážení rodiče, máme tady předposlední měsíc školního roku, který by v nás měl vyvolat zvýšené úsilí zejména ve škole.

Více

Školní Revue. Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč

Školní Revue. Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč Školní Revue Mimořádné vydání - ZASTÁVka Telč Toto zařízení je sociální službou (řídí se dle Zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách), kde pracují odborně vzdělaní pracovníci, kteří dbají na nejvyšší

Více

Cesta pojistné smlouvy

Cesta pojistné smlouvy Cesta pojistné smlouvy 1 Proc je dulezité mít zivotní a úrazové pojištení? Životní a úrazové pojištìní pomáhají Vám a Vašim blízkým zmírnit nepøíjemné finanèní dùsledky nahodilých životních událostí, jako

Více

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013 Sdružení evangelické mládeže v České republice Jungmannova 9 110 00 Praha 1 info@semcr.cz http://semcr.cz/ IČ: 270 31 225 číslo účtu: 2700382555/2010 LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU Strmilov 7.

Více

ZASTÁVKA NÁDRAŽÍ NEMOCNICE BANKA KINO RESTAURACE OBCHOD HOTEL POŠTA LETIŠTĚ PARK ŠKOLA

ZASTÁVKA NÁDRAŽÍ NEMOCNICE BANKA KINO RESTAURACE OBCHOD HOTEL POŠTA LETIŠTĚ PARK ŠKOLA BANKA HOTEL POŠTA NEMOCNICE OBCHOD ŠKOLA NÁDRAŽÍ ZASTÁVKA RESTAURACE KINO PARK LETIŠTĚ KDE? V / VE / NA ŠKOLA, POŠTA...ŠKOLE, POŠTĚ NEMOCNICE, OBCHOD KINO NÁDRAŽÍ LETIŠTĚ...NEMOCNICI, LETIŠTI...OBCHODĚ...KINĚ...NÁDRAŽÍ

Více

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-27 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 5 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

Přeshraniční spolupráce mládeže 2018

Přeshraniční spolupráce mládeže 2018 CPDM, o.p.s. Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Český Krumlov CZ-381 01 Český Krumlov T.G.Masaryka 114 Tel. / fax 380 712 427 E-mail:cpdm@icmck.cz www.cpdm.cz Přeshraniční spolupráce mládeže 2018

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Klubový zpravodaj outdoor clubu Hanace Duben 2013

Klubový zpravodaj outdoor clubu Hanace Duben 2013 Klubový zpravodaj outdoor clubu Hanace Duben 2013 Ahoj Hanačáci! Je tady duben, druhý jarní měsíc, ale venku to pořád vypadá jako o Vánocích. Ale pozor, v Hanaci rozhodně neplatí přísloví březen za kamna

Více

Tábor Tuláci 2012. Vážení rodiče,

Tábor Tuláci 2012. Vážení rodiče, Tábor Tuláci 2012 Vážení rodiče, ve dnech 7. 7. - 21. 7. 2012 se bude na louce u Rosovic konat tradiční letní tulácký tábor. Místo našeho čtrnáctidenního pobytu je asi pět kilometrů od Dobříše. V blízkosti

Více

Pokyny k odjezdu na tábor

Pokyny k odjezdu na tábor Dům dětí a mládeže, Chlumec nad Cidlinou, 9. května 198, 503 51 Chlumec nad Cidlinou Tel.,fax.: 495 485 357, www.ddmchlumec.net Název tábora: Všeobecný II. - Kobliha Termín: 3. 8. 17. 8. 2013 Cena: 4 450,--

Více

Co je ještě potřeba zajistit ze zásadních věcí před odjezdem?!

Co je ještě potřeba zajistit ze zásadních věcí před odjezdem?! EXPEDICE BANÁT 2011 - organizační pokyny a základní informace Důležitá předmluva: Jsme velmi rádi, že jste se rozhodli vyrazit s námi za nefalšovaným dobrodružstvím. Důrazně Vás ale žádáme - berte následující

Více

Deník mých kachních let. Září. 10. září

Deník mých kachních let. Září. 10. září Deník mých kachních let Září 10. září Kdybych začínala psát o deset dní dříve, bylo by zrovna 1. září. Den, na který jsem se těšila po několik let pravidelně, protože začínala škola. V novém a voňavém

Více

R A N Ž Á D A. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice

R A N Ž Á D A. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice R A N Ž Á D A Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice vyšlo: bøezen 2011 roèník 5, èíslo 7 CO SE DÌLO ZAJÍMAVÉHO Èáry máry ententýky, letìli jsme do Afriky! Po celý týden letošních

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA. Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ Termín tábora: neděle pátek

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA. Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ Termín tábora: neděle pátek ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ 2019 Pořadatel tábora: RADOST CZECH REPUBLIC z.s., Rudé armády 121, 533 74 Horní Jelení zastoupený : Vladislavou Maškovou tel. 607 574 032 Hlavní vedoucí:

Více

pro všechny vìkové kategorie 30. dubna 1. kvìtna 2016, Hradec Králové - world karate cup - 17 let tradice - prize money - 8 tatami -

pro všechny vìkové kategorie 30. dubna 1. kvìtna 2016, Hradec Králové - world karate cup - 17 let tradice - prize money - 8 tatami - 2016 pro všechny vìkové kategorie 30. dubna 1. kvìtna 2016, Hradec Králové - world karate cup - 17 let tradice - prize money - 8 tatami - www.karatecup.com Pozvání Kamil Guzek øeditel Grand Prix Hradec

Více

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že na tuto ukázku knihy se vztahují autorská práva, tzv. copyright. To znamená, že ukázka má sloužit výhradnì pro osobní potøebu potenciálního kupujícího

Více

Tábor 2010. Olina 2010. Pro všechny poutníky...

Tábor 2010. Olina 2010. Pro všechny poutníky... Tábor 2010 Olina 2010 Pro všechny poutníky... SPRÁVNÉ ODPOVÌD I NA OBRÁZKOVOU SOUTÌŽ: 1. Galadrie l, Sa m a Frodo 2. Frodo Pytlík 3. Východ z Morie 4. Gandal f a orel Gwaihi r nad Helmov ým žlebem 5. Ent

Více

Víkend 9. - 10.4. výprava na Švýcarák Vedení. Tento víkend pojedeme společně opět na výpravu. Čeká nás spousta her a snad i pěkné počasí.

Víkend 9. - 10.4. výprava na Švýcarák Vedení. Tento víkend pojedeme společně opět na výpravu. Čeká nás spousta her a snad i pěkné počasí. MONITOR duben 2016 Nastává duben, druhý jarní měsíc. Nám všem již zbývá pár měsíců do vytoužených a především zasloužených prázdnin. A proto se budeme povalovat doma u počítače a nebudeme nic dělat APRÍL!

Více

KOMPLETNÍ NABÍDKA LETNÍCH TÁBORŮ SE ZIPem NA ŠUMAVĚ V RZ OLŠINA nebo U NÁS DOMA V ZIPu

KOMPLETNÍ NABÍDKA LETNÍCH TÁBORŮ SE ZIPem NA ŠUMAVĚ V RZ OLŠINA nebo U NÁS DOMA V ZIPu NABÍDKA LETNÍCH TÁBORŮ KOMPLETNÍ NABÍDKA LETNÍCH TÁBORŮ SE ZIPem NA ŠUMAVĚ V RZ OLŠINA nebo U NÁS DOMA V ZIPu LETNÍ TÁBORY V ŠUMAVSKÉ OLŠINĚ Loni jsme se přesvědčili, že Olšina je na úžasném místě a hlavně

Více

ZÁKLADNÍ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY

ZÁKLADNÍ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY poøádá pod záštitou Èeské neurochirurgické spoleènosti, Èeské lékaøské komory a ve spolupráci s Univerzitním centrem chirurgické anatomie kurz ZÁKLADNÍ NEUROCHIRURGICKÉ PØÍSTUPY Místo konání: Anatomický

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012 LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2012 14. 7. 28. 7. 2012 Informace pro rodiče a děti o táboře a jeho okolí odjezdu a platbě kontaktech vybavení dětí PÁR SLOV ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází v klidném prostředí

Více

R A N Ž Á D A. Zážitky s našimi CPD. Zabavili jsme se Pexesádou. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice

R A N Ž Á D A. Zážitky s našimi CPD. Zabavili jsme se Pexesádou. Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice R A N Ž Á D A Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice vyšlo: únor 2012 roèník 6, èíslo 7 CO SE DÌLO ZAJÍMAVÉHO Zážitky s našimi CPD V prùbìhu února jsme v rámci našich Center

Více

R A N Ž Á D A. Obèasník Domu dìtí a mládeže Praha 8 - Kobylisy, Bohnice CO JE U NÁS NOVÉHO. Altánek, høištì a veranda

R A N Ž Á D A. Obèasník Domu dìtí a mládeže Praha 8 - Kobylisy, Bohnice CO JE U NÁS NOVÉHO. Altánek, høištì a veranda R A N Ž Á D A Obèasník Domu dìtí a mládeže Praha 8 - Kobylisy, Bohnice vyšlo: kvìten 2010 roèník 4, èíslo 12 CO JE U NÁS NOVÉHO Altánek, høištì a veranda Na zahradì v Pøemyšlenské ulici mohou dìti využívat

Více

Skautský tábor Orlovy 2019

Skautský tábor Orlovy 2019 Skautský tábor Orlovy 2019 Termín konání: 7. - 14. července 2019 Příjezd: rodiče děti přivezou v neděli 7. července mezi 18:00 a 18:30 hodin na skautskou základnu Orlovy Návrat: rodiče si děti vyzvednou

Více

PIONÝRSKÁ SKUPINA KOLO KOLOVEČ CO VÁS ČEKÁ.

PIONÝRSKÁ SKUPINA KOLO KOLOVEČ CO VÁS ČEKÁ. PIONÝRSKÁ SKUPINA KOLO KOLOVEČ CO VÁS ČEKÁ. AKCE, DÍLNY, VOLNOČASOVÝ KLUB, AIRSOFT, TÁBOR leden červenec 2012 NABÍDKA ČLENSTVÍ Staňte se členy Sdružení PIONÝR Pionýrské skupiny Kolo Koloveč členský příspěvek....

Více

R A N Ž Á D A C O S E D Ì L O Z A J Í M A V É H O. Vypravili jsme se na ruzyòské letištì. Dovedou Múzy studovat? Vytváøeli jsme brože a šperky

R A N Ž Á D A C O S E D Ì L O Z A J Í M A V É H O. Vypravili jsme se na ruzyòské letištì. Dovedou Múzy studovat? Vytváøeli jsme brože a šperky R A N Ž Á D A Obèasník Domu dìtí a mládeže SPIRÁLA; Praha 8 - Kobylisy, Bohnice roèník 5, èíslo 6 vyšlo: únor 2011 C O S E D Ì L O Z A J Í M A V É H O Vypravili jsme se na ruzyòské letištì V prùbìhu ledna

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

Polské Krkonoše

Polské Krkonoše Diderot: Volný čas tvoří nejdůležitější část našeho života. Polské Krkonoše 15.11.2010 Szklarská Poroba Jakuszyce Orle Před několika týdny bylo s přispěním EU obnoveno vlakové spojení mezi Harrachovem

Více

pod záštitou SOSNOVÁ u ÈESKÉ LÍPY LIBERECKÝ KRAJ

pod záštitou SOSNOVÁ u ÈESKÉ LÍPY LIBERECKÝ KRAJ 6. roèník mistrovství automobilních škol ÈR pro žáky oboru mechanik opraváø motorových vozidel pod záštitou ASOCIACE KRAJÙ ÈESKÉ REPUBLIKY GLOBAL ASSISTANCE RACING ARENA - AUTODROM SOSNOVÁ SOSNOVÁ u ÈESKÉ

Více

Pedikúra Manikúra Modeláž nehtů Šárka Fetterová Husovo nám. 41, Česká Skalice, tel.: 605 828 213 Po Pá 8 15.30 Další objednávky dle telefonické dohody Nabízím dojezd za klienty domů Placená inzerce Peníze

Více