Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology"

Transkript

1 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu National University of Science and Technology

2 1 Osobní údaje Jméno: Nikola Zumrová Kontakt: facebook: Nikola Zumrová Délka pobytu: Vysílající univerzita: Fakulta Informatiky a Managementu, Univerzita Hradec Králové Kontaktní osoba na vysílající univerzitě: Bc. Vendula Pourová, FIM UHK vendula.pourova@uhk.cz Přijímací univerzita: National Taiwan University of Science and Technology Kontaktní osoba na přijímající univerzitě: Irene Ho, Office of International Affairs irene72@mail.ntust.edu.tw 2 Příprava pobytu Před odletem je nutné zařídit si pár věcí a to: 2.1 Očkování Doporučuji si začít zajišťovat hned po výběrové schůzce, u některých druhů očkování jsou tři dávky a je mezi nimi nutná časová prodleva. Já jsem se chodila očkovat do Fakultní nemocnice v Hradci Králové Centrum pro očkování a cestovní medicínu. 2.2 Zdravotní vyšetření Z přijímací univerzity Vám přijde dokument, který je potřeba vyplnit lékařem. V centru po očkování a cestovní medicínu mi nejprve slíbili, že dokument vyplní, nakonec jsem musela ale k obvodnímu lékaři. Kvůli tomuto dokumentu musíte podstoupit několik dalších vyšetření a to: test na HIV, syfilis a rentgen hrudníku. Vše je možné si zařídit přímo ve FN HK. 2.3 Letenka Letenku jsem si kupovala koncem listopadu 2014 přes pana Bezoušku z Action Travel (kontakt dostanete na výběrové schůzce). Stačí mu napsat , že byste rádi letenku na Taiwan a zhruba mu napsat, kdy chcete odlétat a kdy se chcete vracet. Plus jsem mu napsala, že bych v té letence měla ráda po cestě na Taiwan nějakou zemi a po cestě zpět také. Dal mi nějaké možnosti a já si vybrala, že na cestě tam navštívím Thajsko a na cestě zpět Čínu. Cena letenky se totiž navýší jen o pár tisíc, než kdyby jste si kupovali letenku pouze na Taiwan, proto je výhodné udělat si takový balíček a využít možnost navštívit i jiné země.

3 2.4 Dokumenty Z přijímací školy Vám přijde s potřebnými dokumenty, které je nutné vyplnit a vzít s sebou na Taiwan, nebo naskenovat a poslat ještě před odjezdem. Také je dobré zařídit si mezinárodní řidičský průkaz. 2.5 Vízum Vízum je pro studenty, kteří dostávají stipendium od své univerzity zdarma. Vyřizuje se v Praze v Taipeiské obchodní a kulturní kanceláři. Je nutné s sebou přivést vyplněný formulář, který je ke stažení na jejich webových stránkách, dvě fotografie, pas, finanční dohodu, zvací dopis od přijímací univerzity a letenku. Vyřízení trvá 2-4 pracovní dny. 2.6 Pojištění Nutné je mít cestovní pojištění. Já jsem si ho vyřídila u Fio banky. Podmínkou pro získání pojištění je založení běžného účtu (vše zdarma založení, vedení, výběry v ČR, ). Cena 60Kč/měsíc. 3 Příjezd, ubytování, doprava NTUST zařizuje airport pick-up, bohužel vám termín oznámí v lednu, když už máte koupenou letenku, takže jsme se s termínem neshodli, proto jsme se museli do Taipeie z letiště dostat sami. Přímo na letišti si koupíte lístek na autobus, který vás doveze na hlavní nádraží v Taipei a tam si buď vezmete taxi, nebo lze jet metrem, ale na poprvé doporučuji taxi. 3.1 Ubytování Ubytovat se lze na univerzitních kolejích, je to velice levné (asi 6 000Kč/semestr), ale kvalita také odpovídá ceně. Koleje jsou oddělené na dámské a pánské, ty dámské jsou o něco lepší, každý pokoj má svůj záchod a sprchu na rozdíl od pánských, tam jsou záchody a sprchy společné pro jedno patro. Jelikož jsem tam jela studovat s přítelem, na kolejích jsme z důvodu oddělení bydlet nechtěli. Bydlení jsme si zařídili přes facebookovou stránku Looking for Roommates or Apartments in Taipei and Taiwan., tam jsem našla stránku In taipei apartments, jsou to různě velké domy rozmístěné v centru Taipeie zařízené převážně pro výměnné studenty. Cena byla 8 000Kč/měsíc za pokoj.

4 3.2 Doprava Doprava po městě je velice pohodlná, metrem se dostanete všude tam, kam potřebujete, je levné, přehledné a čisté. Já jsem využívala každý den vypůjčení kola. Škola vám zařídí studentskou kartičku, kterou můžete používat jak na metro, placení v obchodech nebo na půjčování městských kol. Po městě je asi 50 stanic, kde se dá kolo půjčit a také vrátit, první půlhodinu máte zadarmo. 4 Studium 4.1 Zápis předmětů Zápis předmětů probíhá první tři týdny. Doporučuji si vybrat více předmětů a vybrat si, které Vás budou nejvíce bavit. Dejte ale pozor na to, že musíte vybírat předměty z magisterského studia, za předměty z bakalářského studia se platí docela vysoký poplatek (asi 1000Kč za kredit). Předměty z magisterského studia jsou ale samozřejmě těžší než z bakalářského, takže pokud Vám nevadí si připlatit, tak si můžete dát ty lehčí předměty, například nějakou angličtinu, kde je úroveň výuky tak střední školy. Ve zprávách z předchozích let se můžete dočíst, že i přes poplatky si studenti předměty zapsali a potom nakonec nic neplatili, že je se to zapomnělo, od letoška už to tak nefunguje. Musí se platit na začátku semestru, jinak Vám předmět nezapíšou do systému a nemůžete ho navštěvovat. 4.2 Studované předměty Multinational Corporate Management Tento předmět byl ze všech mnou studovaných předmětů nejtěžší. Vyžaduje poměrně dobrou znalost angličtiny. Výuka probíhá tak, že se nejdříve rozdělíte do týmů, pokud to jde, v týmu nesmějí být lidé stejné národnosti. V průběhu semestru mezi s sebou týmy soutěží v prezentování určených případových studií. Tým dostane jednu případovou studii, kterou musí zpracovat a dále z toho vyvodit nějaké závěry a aplikovat je na jinou firmu, což je poměrně náročné, ale dá se to zvládnout. Zkouška u tohoto předmětu není. Hodnocení se skládá z bodů získaných ve skupině, z aktivity v hodině a na konci semestru je nutné poslat final assigment (popsání 3 případových studií, které Vás nejvíce zaujaly, celkové hodnocení přemětu).

5 Applied Ergonomics Poměrně jednoduchý předmět, probírá se tam taková všehochuť, pořádně jsem nepochopila smysl tohoto předmětu, ale bylo to docela zábavné. Výuka probíhala tak, že buď přednášela učitelka, nebo přednášeli studenti své prezentace na zadané téma. Předmět je zakončen krátkou písemnou zkouškou z probraných témat. English writing and oral presentation Tento předmět vyučuje profesor z Harvardu, velice milý postarší pán, díky jeho historkám a jeho osobnosti je předmět velice zajímavý a zábavný. Jediné co mi vadilo, že se tam muselo dělat poměrně dost úkolů, na každou hodinu minimálně dva, ale nebyly nijak složité a díky tomu se na konci nedělá žádná zkouška. Předmět má dvě části writing kde se učí, jak správě psát diplomové a jiné práce a druhá část se zaměřuje na umění prezentace (umění proslovu). Tento předmět určitě doporučuji, byl velice přínosný. Mandarin Chinese practical (level 1) Pro mě byl tento předmět ze všech nejlepší, určitě ho nevynechte. Na výběr jsme měli ze dvou učitelů žena (docela přísná a náročná dělala se u ní jak ústní zkouška, tak písemná) a muž. Naštěstí jsem si vybrala muže pana Wanga. Velice milý, mladý učitel, který neměl vysoké nároky. Ob týden jsme psali takový malý testík ze slovíček a to bylo vše, žádná zkouška. Učení čínštiny probíhalo celkem zábavnou formou. Cokoliv jste potřebovali přeložit, stačilo přinést na papírku, nebo vyfocené v telefonu, nebo poslat em a vše ochotně přeložil. Tento předmět určitě doporučuji. 5 Náklady na pobyt Kč Letenka Očkování 4000 Vyšetření 872 Cestovní pojištění 275 Strava Ubytování Ostatní (zábava, doprava, cestování po Taiwanu)

6 Thajsko Indonésie Čína Celkem Náklady na pobyt jsem hradila částečně ze stipendia od UHK (65 000Kč), částečně ze svých úspor a zbytek z peněz od rodičů. Určitě by šlo za ten půlrok utratit mnohem méně peněz, bydlet pouze na Taiwanu, ubytovaní na školních kolejích a cestovat pouze tam, nenavštívit ostatní země (což je podle mě velká škoda), asi by i stačilo vyžít ze stipendia od školy. 6 Celkové hodnocení pobytu Pokud bych tento pobyt měla zhodnotit, tak hodnotím jednoznačně kladně, je to obrovská zkušenost, kterou Vám nikdo nevezme. Naučíte se starat sami o sebe, řešit krizové situace, uděláte si přátele po celém světě a hlavně si zlepšíte angličtinu. Kdybych věděla dopředu, jak bude celý ten půlrok probíhat a někdo by se mě zeptal, jestli bych si to rozmyslela, tak určitě nerozmyslela, i přes pár problémů, které nastaly, (hlavně při cestování, to občas není úplně jednoduché atd.) bych si to určitě nerozmyslela a jela. Pokud máte tu možnost, tak určitě jeďte. Na závěr bych chtěla moc poděkovat univerzitě, že mi umožnila vycestovat na druhý konec světa a strávit tak zatím nejlepší půlrok mého života a také mým rodičům za finanční a psychickou podporu.

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology 1. Osobní údaje Jméno: Iuliia Ilinykh Kontakt: juliajulia663@gmail.com Délka pobytu: 18.02.2015

Více

Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová

Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2016 Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Denisa Andrlová Email: denisa.andrlova@gmail.com Délka

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu NATIONAL TAIWAN UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology Autor: Matěj Bouška E-mail: matej.bouska@uhk.cz

Více

Wenzao Ursuline University of Languages. Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal

Wenzao Ursuline University of Languages. Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Jan Nedbal Obsah Osobní údaje... 3 Před cestou... 3 Letenka... 3 Očkování... 3 Pojištění... 4 Vízum... 4

Více

Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012. National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O.

Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012. National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O. Závěrečná zpráva o studijním pobytu Tchaj-wan 2012 National Taiwan University of Science and Technology (NTUST/ TAIWAN TECH) Taipei, Taiwan R.O.C 1. Osobní údaje Jméno: Michal Klapal Email: michalklapal@gmail.com

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí magisterské Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Soochow University 1. Osobní údaje Jméno: Jakub Kulhánek E-mail: j.kulhanek@me.com Délka pobytu: 5 měsíců (6. 2. 2012 14. 7. 2012) Vysílající univerzita:

Více

Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages

Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Wenzao Ursuline University of Languages Kaoshiung, Taiwan Letní semestr 2017 Osobní údaje Jméno a příjmení: Michaela Jirková Email: michaelajirkova9@seznam.cz Délka

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Softwarové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Kanada Název zahraniční školy: University of Waterloo

Více

STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU

STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU STUDIJNÍ POBYT NA TAIWANU 1)Osobní údaje: Jméno: Jan Pastyřík Studijní obor: AI2 Kontaktní e-mail: jan.pastyrik.2@uhk.cz Délka pobytu: 28. 1. 2014 4. 7. 2014 Kontaktní osoba na UHK: Vendula Pourová (vendula.pourova@uhk.cz)

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology (NTUST) 1. Osobní údaje Jméno: Martin Prajzler E-mail: martin.prajzler@uhk.cz Délka pobytu: 5 měsíců

Více

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT CVUT Obor studia: Softwarové Inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: Chung Hua University

Více

Osobní údaje. Wenzao Ursuline University of Languages. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský. Letní semestr 2017

Osobní údaje. Wenzao Ursuline University of Languages. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský. Letní semestr 2017 Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Daniel Jablonský Osobní údaje Jméno a příjmení: Email: Daniel Jablonský Daniel.Jablonsky@seznam.cz

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta informačních technologií Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Webové a softwarové inženýrství 2. ročník magisterské Zahraniční škola Země: Název

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT (Informačních technologií) Obor studia: Znalostní inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční

Více

Wenzao Ursuline University of Languages

Wenzao Ursuline University of Languages Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Bohumil Franc Osobní údaje Jméno a příjmení: Email: Bohumil Franc bohous.franc@gmail.com Délka

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Základní údaje o studentovi Fakulta Strojní Obor studia Mechatronika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: National Taipei University

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Masarykův ústav vyšších studií Obor studia Řízení inovačních projektů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí druhý ročník magisterského studia Zahraniční škola Země:

Více

LS Kontaktní osoba na vysílající univerzitě: Monika Hebková

LS Kontaktní osoba na vysílající univerzitě: Monika Hebková Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na univerzitě Kao Yuan University na Tchaj-wanu LS 2018 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Martina Stránská Kontakt: FB Marťa Stránská Obor: Management cestovního ruchu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: magisterské Zahraniční škola Země: Spojené státy americké, Texas

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie.

Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie. Základní údaje o studentovi Fakulta Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Fakulta Elektrotechnická Softwarové inženýrství a technologie Bakalářský program Zahraniční škola Země: Název zahraniční

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na

Více

Závěrečná zpráva o studijním pobytu Kazachstán 2013. Karaganda Technical State University (KSTU/Polytech) Karaganda, Kazachstán

Závěrečná zpráva o studijním pobytu Kazachstán 2013. Karaganda Technical State University (KSTU/Polytech) Karaganda, Kazachstán Závěrečná zpráva o studijním pobytu Kazachstán 2013 Karaganda Technical State University (KSTU/Polytech) Karaganda, Kazachstán 1. Osobní údaje Jméno: Michal Klapal Email: michalklapal@gmail.com Délka pobytu:

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Strojní Obor studia Material and Production Engineering Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Zahraniční škola Země: Indonésie Název zahraniční školy:

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie

Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie Závěrečná zpráva Taiwan Hájková Lucie Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2016 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Lucie Hájková Email: lucie.hajkova88@gmail.com Délka pobytu: 5 měsíců

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2016-2017 Osobní údaje Jméno a příjmení studenta: E-mail: Domácí VŠ: Domácí fakulta: Obor studia: Hostitelská země: Hostitelská VŠ: Délka pobytu: Univerzita

Více

Web zahraniční školy pro výměnné studenty: en.ntut.edu.tw/bin/home.php

Web zahraniční školy pro výměnné studenty:   en.ntut.edu.tw/bin/home.php Základní údaje o studentovi Fakulta: Fakulta architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 1.ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Taiwan Název

Více

Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi: Aneta Požárová Fakulta: MÚVS Obor studia: Ekonomika a Managment Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 2.ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: NTHU

Více

CampusFrance Praha Česká republika. Studovat ve Francii

CampusFrance Praha Česká republika. Studovat ve Francii Studovat ve Francii Proč vybrat Francii? CampusFrance Velká moderní evropská země, ve které byly vynalezeny velké technické objevy Příjemné životní prostředí Široká nabídka studijních programů -----------------------------------------

Více

Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017

Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017 Závěrečná zpráva z letní školy City University of Hong Kong 2017 1. Osobní údaje Jméno, příjmení: Nikola Burešová Obor, ročník: IM2, 1.ročník Email: buresnikolka01@email.cz Délka pobytu: 3.7-1.8 (4 týdny)

Více

ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ

ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ ERASMUS+ UNIVERSITA CATÓLICA DE VALENCIA 2016/2017 ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ ANNA KREJČÍKOVÁ PŘED ODJEZDEM Podívat se na stránky LF UP, kde najdete všechny potřebné informace ohledně výběrového řízení a dalšího

Více

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3.

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. semestr MSP Zahraniční škola Země: Singapur

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta strojní Obor studia: Procesní technika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský program Zahraniční škola Země: Austrálie Název zahraniční školy: Queensland

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Konstrukce a dopravní stavby Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 1. ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Mexiko Název zahraniční

Více

Zpráva ze studijního pobytu. Chang Jung Christtian University Taiwan 2017

Zpráva ze studijního pobytu. Chang Jung Christtian University Taiwan 2017 Zpráva ze studijního pobytu Chang Jung Christtian University Taiwan 2017 Jméno: Tereza Urbanová Mail: tereza.urbanova@uhk.cz Obor: 1. ročník im2 Místo pobytu: Taiwan, Tainan Termín pobytu: 28.6. 8. 8.

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě:

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Jmenuji se Adam Karaffa a jsem studentem oboru všeobecná sestra. Nyní jsem v druhém ročníku a tento letní semestr jsem strávil v Litevském městě Kaunas, kde

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Zahraniční škola

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Vyhláška rektora pro studium a stáže studentů Soukromé vysoké školy ekonomické Znojmo v zahraničí a zahraničních studentů na SVŠE

Vyhláška rektora pro studium a stáže studentů Soukromé vysoké školy ekonomické Znojmo v zahraničí a zahraničních studentů na SVŠE Vyhláška rektora pro studium a stáže studentů Soukromé vysoké školy ekonomické Znojmo v zahraničí a zahraničních studentů na SVŠE Článek 1 Základní ustanovení 1. Studenti Soukromé vysoké školy ekonomické

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta FSV Obor studia A+S Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 1.ročník Mgr. studia Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: NTUT Fakulta/katedra/ateliér zahraniční

Více

Výhody: menší nemocnice i fakulta, historické památky, zajímavé okolí, levnější ubytování i ceny v obchodech

Výhody: menší nemocnice i fakulta, historické památky, zajímavé okolí, levnější ubytování i ceny v obchodech Praktické informace ke stáži Erasmus v Nîmes (Montpellier) Studentka 5. ročníku Ivana Lukášová sepsala na základě svých zkušeností ze stáže ve francouzském Nîmes kromě reportáže i přehled praktických informací

Více

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ)

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ) DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ) Akademický rok a semestr výjezdu: letní semestr 2012 Země výjezdu: Finsko DOMÁCÍ ŠKOLA: - Obor studia: Mediální studia - Ročník studia na FHS UK v době

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Vyhláška rektora pro studium a stáže studentů Soukromé vysoké školy ekonomické Znojmo v zahraničí a zahraničních studentů na SVŠE

Vyhláška rektora pro studium a stáže studentů Soukromé vysoké školy ekonomické Znojmo v zahraničí a zahraničních studentů na SVŠE Vyhláška rektora pro studium a stáže studentů Soukromé vysoké školy ekonomické Znojmo v zahraničí a zahraničních studentů na SVŠE Článek 1 Základní ustanovení 1. Studenti Soukromé vysoké školy ekonomické

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Peru. Universidad de Lima 2010-2011 www.ulima.edu.pe

Peru. Universidad de Lima 2010-2011 www.ulima.edu.pe Peru Universidad de Lima 2010-2011 www.ulima.edu.pe Údaje ke stáži Typ stáže: meziuniverzitní dohoda Místo: Peru Instituce: Universidad de Lima (2010-2011) Doba: 6 měsíců Stipendium: polovina nákladů (Fond

Více

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS: PROGRAM ERASMUS / LLP

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS: PROGRAM ERASMUS / LLP DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS: PROGRAM ERASMUS / LLP Akademický rok a semestr výjezdu: 2012/2013, zimní semestr Studijní program na FHS: Mediální a komunikační studia (EKS) Název zahraniční univerzity: Panepistimio

Více

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 PROGRAM LLP/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na e-mail. adresu:

Více

Život v zahraničí Studium

Život v zahraničí Studium - Univerzita Rád/a bych se zapsal/a na vysoké škole. Uvést, že se chcete zapsat Rád/a bych se zapsal/a na. Uvést, že se chcete přihlásit na předmět bakalářské studium postgraduální studium doktorské studium

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Jméno: Kontakt: Univerzita: Délka pobytu: Jiří Hála hala.jiri@gmail.com Soochow University 5 měsíců KONTAKTNÍ OSOBA NA VYSÍLACÍ VŠ: BC.VENDULA POUROVÁ (VENDULA.POUROVA@UHK.CZ)

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia

Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Základní údaje o studentovi RADKA SMIČKOVÁ Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Zahraniční škola

Více

Studium ve Spojeném království Eva Zímová, Britské velvyslanectví v Praze

Studium ve Spojeném království Eva Zímová, Britské velvyslanectví v Praze Studium ve Spojeném království Eva Zímová, Britské velvyslanectví v Praze Trocha propagandy na úvod aneb proč studovat v UK 2 Spojené království je domovem čtyř z šesti nejlepších světových univerzit Oxford,

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Letní semestr 2017 Osobní údaje Jméno: Kontakt: Studijní obor: Vysílající instituce: Přijímací instituce: Délka pobytu: Kontaktní osoba na UHK: Kontaktní

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Stavební Management Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské, 2.ročník Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy: Texas Tech

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Dopravní Obor studia Logistika a řízení dopravních procesů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské studium Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy:

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta FIT Obor studia Znalostní Inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 1. semestr Mag. studia Zahraniční škola Země: Čína Název zahraniční školy: University

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu. Kao Yuan University Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Kao Yuan University LS 2017 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Pavlína Formanová Kontakt: pavlina.formanova@atlas.cz Obor: Management cestovního ruchu, 3.

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Projektové řízení inovací v podniku. Navazující magisterská

Projektové řízení inovací v podniku. Navazující magisterská Základní údaje o studentovi Fakulta Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí MUVS Projektové řízení inovací v podniku Navazující magisterská Zahraniční škola Země: Taiwan (Republic of China)

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Web zahraniční školy pro výměnné studenty www en.ntut.edu.tw/bin/home.php

Web zahraniční školy pro výměnné studenty www en.ntut.edu.tw/bin/home.php Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta architektury Obor studia architektura a urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 2. magisterský ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU Jméno a příjmení studenta:tomáš KREJCAR Kontaktní e-mail: krejcart@gmail.com Země, město pobytu: Thajsko, Bangkok Datum začátku pobytu: 18. října

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta Informačních Technologií Obor studia Teoretická informatika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 2. ročník magisterský Zahraniční škola Země: Singapur Název

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Část první Pobyt studentů SVŠE Znojmo v zahraničí. Článek 1 Základní ustanovení

Část první Pobyt studentů SVŠE Znojmo v zahraničí. Článek 1 Základní ustanovení SOUKROMÁ VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ ZNOJMO s.r.o. Loucká 656/21, 669 02 Znojmo, info@svse.cz Vyhláška prorektorky pro vnější vztahy č. 3/2015 pro studium a stáže studentů Soukromé vysoké školy ekonomické

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Vojtěch Volejník FIMU-UHK IM5 2011 1. Osobní údaje Jméno: Vojtěch Volejník Kontakt: vojtech.volejnik@uhk.cz Studijní obor: Informační management pětiletý

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Kde je možné získat informace o kurzech vyučovaných na zahraniční škole(uveďte odkaz na web)?

Kde je možné získat informace o kurzech vyučovaných na zahraniční škole(uveďte odkaz na web)? Základní údaje o studentovi Fakulta: Masarykův Ústav Vyšších Studií Obor studia: Management Inovací Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 2.semestr magisterského studia Zahraniční škola Země: Taiwan

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta stavební Obor studia: Management a ekonomie ve stavebnictví Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 1 ročník magisterského studia, obor Projektový management a inženýring

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2001/2002 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. V

Více

Fakulta informačních technologií Softwarové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské

Fakulta informačních technologií Softwarové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta informačních technologií Obor studia Softwarové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být zaslána elektronicky Centru zahraničních studií MU do 30 dnů po ukončení studijního pobytu

Více

Stipendium MŠMT v rámci mezivládního výměnného programu

Stipendium MŠMT v rámci mezivládního výměnného programu Stipendium MŠMT v rámci mezivládního výměnného programu 1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Malá Strana, 118 12 Praha 1 tel.: +420 234 811 111 msmt@msmt.cz www.msmt.cz Smluvní

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Fakulta informačních technologií. magisterské. Singapur Nanyang Technological University

Fakulta informačních technologií. magisterské. Singapur Nanyang Technological University Základní údaje o studentovi Fakulta Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Zahraniční škola Země: Název zahraniční školy: Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy Jméno koordinátora zahraniční

Více

ZÁPIS do STUDIA NA FF UP 1. ročník 2019/20

ZÁPIS do STUDIA NA FF UP 1. ročník 2019/20 ZÁPIS do STUDIA NA FF UP 1. ročník 2019/20 Základní informace http://www.ff.upol.cz/ záložka studentům 1.Studium 1.1. Harmonogram akademického roku 1.2. Studijní plány a předměty 1.3. Studijní oddělení

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007. Universidade de Santiago de Compostela

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007. Universidade de Santiago de Compostela PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 Osobní údaje Jméno a příjmení studenta: Hostitelská VŠ: Hostitelská země: Kontaktní osoba na vysílající univerzitě

Více

Závěrečná zpráva ze stáže - Německo, Berlín

Závěrečná zpráva ze stáže - Německo, Berlín Závěrečná zpráva ze stáže - Německo, Berlín 1.07.2017 31.08.2017 Braniborská brána Před odjezdem Poté, co projdete konkurzem a jste vybráni na stáž, tak je třeba vyplnit některé dokumenty. Veškeré dokumenty

Více

Kde jste získal/a informace o možnosti vyjet v rámci MBD? Od spolužáků z vyššího ročníku. Od pana profesora Beneše.

Kde jste získal/a informace o možnosti vyjet v rámci MBD? Od spolužáků z vyššího ročníku. Od pana profesora Beneše. Základní údaje o studentovi Fakulta: FJFI Obor studia: matematické inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 2. ročník Zahraniční škola Země: Japonsko Název zahraniční školy: Kanazawa University

Více