Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010"

Transkript

1 Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 24. listopadu 2010 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Miroslava Kaisrlíková, p. Libor Dobner, p. Svatopluk Šváb, Mgr. Martin Hrabánek, ing. Pavel Bartoníček Ing. Zbyněk Frolík, MUDr. Bohumil Vašek PROGRAM je přílohou tohoto zápisu Pan starosta přivítal přítomné členy rady města a sdělil, že dnešní jednání rady města bylo doplněno dodatečnými podkladovými materiály: č. 3/A Návrh na schválení zhotovitele zakázky Slaný, Dolín odkanalizování, č. 3/B Návrh na rozpočtové opatření č. 35/2010, č. 6/A Návrh splátkových kalendářů na úhradu pohledávek, vznikajících z titulu neuhrazených plateb, spojených s užíváním bytu, č. 9/A Žádost Vojtěcha Červeňáka o přidělení ubytování v čp. 392 v Ouvalové ulici ve Slaném, č. 10/A Návrh na přidělení bytu č. 10 v čp. 99 v ulici Dr. E. Beneše ve Slaném formou losování, č. 10/B Návrh na přidělení bytu č. 16 v čp. 270 v ulici Cyrila Boudy ve Slaném, č. 11/A Návrh na výpověď z nájmu nebytových prostor v čp. 599 ve Wilsonově ulici ve Slaném, č. 17/A Návrh na zřízení věcných břemen ve prospěch vlastníka přípojek (voda, plyn, elektro) uložených v pozemkové parcele č. k. 601/2 v k. ú. Kvíc (ul. K. H. Borovského), č. 17/B Návrh na převzetí prodloužení vodovodního řadu v pozemkové parcele č. k. 601/2 v k. ú. Kvíc (ulice K. H. Borovského), č. 21 Návrh sportovní komise a komise pro mládež, kulturu a spolkovou činnost na témata grantů pro rok 2011, č. 22 návrh na pojmenování nově vzniklé ulice, č. 23 Návrh na pověření členů zastupitelstva města ve Slaném k provádění občanských obřadů uzavírání manželství a práva při těchto obřadech užívat závěsný znak se státním znakem České republiky.č. 24 Návrh prodejní ceny knihy Václav Štech. Rada města schválila doplněný program rady města. ad 1 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA SLANÉHO NA ROK 2011 Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit návrh rozpočtu města Slaného na rok 2011 (ke stažení na a doporučila zastupitelstvu města schválit tyto závazné ukazatele rozpočtu na rok 2011:

2 příjmy dle jednotlivých tříd příjmy daňové, nedaňové, kapitálové, přijaté transfery běžné výdaje dle jednotlivých ORJ (kapitol) viz tabulka č.9 kapitálové výdaje dle jmenovitého seznamu investičních akcí - viz tabulka č.8 finanční vztahy k příspěvkovým organizacím - viz tabulka č.11 finanční vztahy ke třetím osobám (právnickým organizacím, neziskovým organizacím, sportovním a zájmovým organizacím, občanským sdružením apod.) viz tabulka č.12. (7 pro) úkol č. 1 Ing. Zině Nové, vedoucí finančního odboru T: Zajistit předložení návrhu rozpočtu města Slaného na rok 2011 ke schválení v zastupitelstvu města a zveřejnit návrh rozpočtu v písemné i elektronické podobě. ad 2 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 31/2010 Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit rozpočtové opatření č. 31/2010 a to zapojení mimořádných příjmů vybraných v Infocentru Slaný ve výši ,-- a navýšení rozpočtu odboru kultury ORG 603 infocentrum o tuto částku. (7 pro) úkol č. 2 Ing. Zině Nové, vedoucí finančního odboru T: Zajistit zpracování návrhu na rozpočtové opatření č. 31/2010 a předložit tento návrh ke schválení zastupitelstvu města. ad 3 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 32/2010 Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit návrh na rozpočtové opatření č. 32/2010 a to převod částky ,-- Kč v rámci běžných výdajů odboru školství a tělovýchovy z uspořených prostředků na Den dětí do neinvestičního příspěvku 2. ZŠ Slaný. (7 pro) úkol č. 3 Ing. Zině Nové, vedoucí finančního odboru T: Zajistit zpracování návrhu na rozpočtové opatření č. 32/2010 a předložit tento návrh ke schválení zastupitelstvu města. ad 3/A NÁVRH NA SCHVÁLENÍ ZHOTOVITELE ZAKÁZKY SLANÝ, DOLÍN-ODKANALIZOVÁNÍ Rada města schválila jako zhotovitele veřejné zakázky Slaný, Dolín - odkanalizování společnost FISA s.r.o., Ctiborova 407, Kladno, IČO : (7 pro) úkol č. 4 - RNDr. Ivo Rubíkovi, starostovi města T: Uzavřít s vybraným zhotovitelem smlouvu o dílo. ad 3/B NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 35/2010 Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit rozpočtové opatření č. 35/2010 a to navýšení investičních výdajů OSM ve výši ,- Kč na akci Rekonstrukce strojovny vytápění ve 3. ZŠ Slaný zapojením neplánované vratky DPH z roku (7 pro) úkol č. 5 Ing. Zině Nové, vedoucí finančního odboru T: Zajistit zpracování návrhu na rozpočtové opatření č. 35/2010 a předložit tento návrh ke schválení zastupitelstvu města. ad 4 NÁVRH NA ZMĚNU ČLENŮ KOMISE PRO REGENERACI PAMÁTEK Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit navrženou změnu členů komise pro regeneraci památek. (6 pro, 1 zdrž.) úkol č. 6 - P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit zpracování návrhu pro zastupitelstvo města na změnu členů komise pro regeneraci památek. ad 5 NÁVRH NA ÚPRAVU VÝŠE ZÁKLADNÍHO MĚSÍČNÍHO NÁJEMNÉHO V BYTECH V MAJETKU MĚSTA SLANÉHO, KDE JE UZAVŘENA SMLOUVA O NÁJMU BYTU NOVÉ PO (TZV. VOLNÉ NÁJEMNÉ)

3 Rada města schválila základní měsíční nájemné pro byty, kde je smlouva o nájmu bytu nově uzavřena po s účinností od ve výši: pro nově uzavřené smlouvy o nájmu bytu s novým nebo stávajícím nájemcem: pro byt: 68,13 Kč/m 2 /měsíc pro byt se sníženou kvalitou: 50,39 Kč/m 2 /měsíc úkol č. 7 - Ing. Josefu Rabasovi, řediteli RDK servis s.r.o. Slaný T: Informovat nájemce bytů o usnesení rady města ve věci úpravy výše základního měsíčního nájemného pro rok ad 6 NÁVRH NA ÚPRAVU VÝŠE ZÁKLADNÍHO MĚSÍČNÍHO NÁJEMNÉHO U BYTŮ SE SMLOUVOU, UZAVŘENOU NA NÁJEMNÉ REGULOVANÉ Rada města schválila úpravu základního měsíčního nájemného pro byty s regulovaným nájemným s účinností od (6 pro, 1 proti) A) pro byty (dříve I. a II. kategorie) ve výši: 58,08 Kč/m 2 56,70 Kč/m 2 B) pro byty se sníženou kvalitou (dříve III. kategorie) ve výši: 50,39 Kč/m 2 C) pro byty s individuálním nájemným (dříve s poskytnutými slevami) ve výši: 52,15 Kč/m 2 50,18 Kč/m 2 úkol č. 8 - Ing. Josefu Rabasovi, řediteli RDK servis s. r. o. Slaný T: Informovat nájemce bytů, kde je smlouva o nájmu bytu uzavřena na nájemné regulované o usnesení rady města ve věci úpravy výše základního měsíčního nájemného od ad 6/A NÁVRH SPLÁTKOVÝCH KALENDÁŘŮ NA ÚHRADU POHLEDÁVEK, VZNIKAJÍCÍCH Z TITULU NEUHRAZENÝCH PLATEB, SPOJENÝCH S UŽÍVÁNÍM BYTU Rada města schválila uzavření splátkového kalendáře k pohledávkám, vzniklým z titulu neuhrazených plateb, spojených s užíváním bytu v majetku města dle přiloženého seznamu p. č. 5/10. (7 pro) úkol č. 9 - Ing. Josefu Rabasovi, řediteli RDK servis s. r. o. Slaný T: Informovat uživatele bytů o rozhodnutí rady města. ad 7 NÁVRH NA UZAVŘENÍ NOVÉ SMLOUVY O NÁJMU SLUŽEBNÍHO BYTU O VELIKOSTI 2+1 V ČP. 220 NA HLAVÁČKOVĚ NÁMĚSTÍ VE SLANÉM Rada města schválila uzavření nové smlouvy o nájmu služebního bytu v čp. 220 na Hlaváčkově náměstí ve Slaném s panem Pavlem Kadlecem na dobu určitou od do s tím, že nájemné z podlahové plochy bytu bude stanoveno ve výši 48,55 Kč/m 2 /měsíc. (7 pro) úkol č. 10 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucími odboru správy majetku T: Zajistit uzavření nové smlouvy o nájmu služebního bytu dle rozhodnutí rady města. ad 8 NÁVRH NA UZAVŘENÍ NOVÉ SMLOUVY O NÁJMU SLUŽEBNÍHO BYTU O VELIKOSTI 3+1 V ČP. 775 VE SMEČENSKÉ ULICI VE SLANÉM Rada města schválila uzavření nové Smlouvy o nájmu služebního bytu v č. p. 775 ve Smečenské ulici ve Slaném s panem Josefem Urbánkem na dobu určitou od do s tím, že nájemné z podlahové plochy bytu bude stanoveno ve výši 48,55 Kč/m 2 /měsíc a bude sníženo na 50% z vypočtené částky. (7 pro) úkol č. 11 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit uzavření nové Smlouvy o nájmu služebního bytu dle usnesení rady města.

4 ad 9 ŽÁDOST VLADIMÍRA TRSKA O PŘIDĚLENÍ UBYTOVÁNÍ V ČP. 392 V OUVALOVÉ ULICI VE SLANÉM Rada města neschválila přidělení ubytování v čp. 392 v Ouvalové ulici ve Slaném panu Vladimíru Trskovi, trvale hlášeného k pobytu Slaný, Rabasova (7 pro) úkol č. 12 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: O rozhodnutí rady města informovat žadatele. ad 9/A ŽÁDOST VOJTĚCHA ČERVEŇÁKA O PŘIDĚLENÍ UBYTOVÁNÍ V ČP. 392 V OUVALOVÉ ULICI VE SLANÉM Rada města neschválila přidělení ubytování v čp. 302 v Ouvalové ulici ve Slaném Vojtěchovi Červeňákovi a jeho synovi Janovi Červeňákovi, oba trvale hlášeni na adrese Slaný, Velvarská 136. (7 pro) úkol č. 13 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: O rozhodnutí rady města informovat žadatele. ad 10 ROZŠÍŘENÍ NÁJEMNÍ SMLOUVY BYTU Č. 13 V DPS NA SADECH O NOVÉHO NÁJEMNÍKA Rada města souhlasila s rozšířením nájemní smlouvy bytu č. 13 v DPS Na Sadech o nájemníka pana Jiřího Tomse. (7 pro) úkol č. 14 Ing. Aleně Zahrádkové, vedoucí Pečovatelské služby Slaný -T: Informovat paní Nejedlou a p. Tomse o výsledku jednání rady města. ad 10/A NÁVRH NA PŘIDĚLENÍ BYTU Č. 10 V ČP. 99 V ULICI DR. E. BENEŠE VE SLANÉM FORMOU LOSOVÁNÍ Rada města vylosovala na přidělení bytu č. 10 v čp. 99 v ulici Dr. E3. Beneše ve Slaném žadatele v tomto pořadí: 1. Karel Průcha, Slaný, 2. Michaela Horáková, Slaný, 3. Luboš Kerpl, Slaný. (7 pro) úkol č. 15 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Informovat žadatele a vystavit podklad pro uzavření smlouvy o nájmu bytu dle usnesení rady města. ad 10/B NÁVRH NA PŘIDĚLENÍ BYTU Č. 16 V ČP. 270 V ULICI CYRILA BOUDY VE SLANÉM Rada města schválila přidělení bytu č. 16 v čp. 270 v ulici Cyrila Boudy ve Slaném Jindřišce Kindlové, Dolín 110. (7 pro) úkol č. 16 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Informovat žadatele a vystavit podklad pro uzavření smlouvy o nájmu bytu dle usnesení rady města. ad 11 NÁVRH NA VÝPOVĚĎ Z NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR V ČP. 161 V TŘEBÍZSKÉ ULICI VE SLANÉM Rada města k výše uvedenému vedla rozsáhlou rozpravu a schválila podkladový materiál odložit s tím, že bude opětovně předložen na jednání rady města na lednovém zasedání v r (5 pro, 1 proti, 1 zdrž.) úkol č. 17 Ing. Pavlu Bartoníčkovi, místostarostovi T: leden 2011 Zajistit předložení důvodové zprávy na jednání rady města v lednu ad 11/A NÁVRH NA VÝPOVĚĎ Z NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR V ČP. 599 VE WILSONOVĚ UL. VE SLANÉM Rada města schválila výpověď z nájemní smlouvy na pronájem nebytových prostor o celkové výměře 78,64 m 2 v čp. 599 ve Wilsonově ulici ve Slaném uzavřené dne s panem Ervínem Poláčkem, bytem Jedomělice 90, IČ: dle 10 zákona č. 116/1990 Sb. o nájmu a podnájmu nebytových prostor. (6 pro, 1 zdrž.) úkol č. 18 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit výpověď z nájmu nebytových prostor dle usnesení rady města.

5 ad 12 NÁVRH NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR V ČP. 8 VE SMEČENSKÉ ULICI VE SLANÉM Rada města schválila pronájem nebytového prostoru v č. p. 8 ve Smečenské ulici ve Slaném o celkové výměře 95,29 m 2 v pořadí: 1. firma Devecon s. r. o., se sídlem Hanžburského 77/5, Slaný zastoupená jednatelem Martinem Vondrou, bytem Kladno, V. Lanny 3285 za celkové roční nájemné ,00 Kč, 2. Ján Sobola, bytem Slaný, Plynárenská 1454 za celkové roční nájemné ve výši ,00 Kč s tím, že v podmínkách nájemní smlouvy bude uvedeno, že tříměsíční nájemné bude hrazeno vždy předem. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. Nájemné se bude upravovat počínaje rokem 2012 o částku odpovídající roční míře inflace tak, jak bude zveřejněna Českým statistickým úřadem (nebo jinou k tomu oprávněnou státní institucí) za kalendářní rok předcházející kalendářnímu roku, pro který se výše nájemného stanovuje. Takto upravená výše nájemného bude základem pro výpočet nájemného na další následující rok. (6 pro, 1 zdrž.) úkol č. 19 P. Karlovi Hamplovi, řediteli KZMS T: Uzavřít nájemní smlouvu na pronájem nebytového prostoru dle usnesení rady města. ad 13 NÁVRH NA ODPRODEJ POZEMKOVÝCH PARCEL Č. K. 1430/1 O VÝMĚŘE M 2, Č. K. 1430/2 O VÝMĚŘE 462 M 2 A Č. K. 1430/3 O VÝMĚŘE 326 M 2, VŠE V K. Ú. SLANÝ (V RÁJI) Rada města schválila zveřejnění výzvy na odprodej pozemkových parcel č. k. 1430/1 o výměře m 2, 1430/2 o výměře 462 m 2 a č. k. 1430/3 o výměře 326 m 2, vše orná půda v k. ú. Slaný za nejvyšší nabídku obálkovou metodou s tím, že minimální kupní cena bude činit 1 200,- Kč/m 2. (7 pro) úkol č. 20 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit veškeré náležitosti spojené se zveřejněním výzvy na odprodej nemovitosti. ad 14 NÁVRH NA ODPRODEJ POZEMKOVÝCH PARCEL Č. K. 697 O VÝMĚŘE 353 M 2 A Č. K O VÝMĚŘE 597 M 2 V K. Ú. SLANÝ Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit odprodej pozemkových parcel č. k. 697 o výměře 353 m 2 a č. k o výměře 597 m 2, obě ostatní plocha v k. ú. Slaný za kupní cenu 270,- Kč/m 2. (6 pro, 1 zdrž.) úkol č. 21 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit vypracování důvodové zprávy pro zastupitelstvo města dle usnesení rady města a zajistit veškeré náležitosti dle ustanovení 39 zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění. ad 15 NÁVRH NA ODPRODEJ POZEMKOVÉ PARCELY Č. K. 856/3 O VÝMĚŘE M 2 A ČÁSTI POZEMKOVÉ PARCELY Č. K. 856/5 O VÝMĚŘE CCA 80 M 2, OBĚ V K. Ú. SLANÝ (PRAŽSKÁ) Rada města schválila zveřejnění výzvy na odprodej pozemkové parcely č. k. 856/3 o výměře m 2 orná půda a části pozemkové parcely č. k. 856/5 o výměře cca 80 m 2 orná půda, obě v k. ú. Slaný za nejvyšší nabídku obálkovou metodou s tím, že minimální kupní cena bude činit Kč/m 2. (7 pro) úkol č. 22 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit veškeré náležitosti spojené se zveřejněním výzvy na odprodej nemovitosti. ad 16 NÁVRH NA ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE VE PROSPĚCH VLASTNÍKA KABELOVÉHO VEDENÍ NN V POZEMKOVÉ PARCELE Č. K. 1756/1 V K. Ú. SLANÝ (VEPŘKOVA UL.) Rada města schválila zřízení věcného břemene spočívající v právu zřízení a uložení, provozu, údržby a oprav kabelového vedení NN v pozemkové parcele č. k. 1756/1 v k. ú. Slaný ve vlastnictví Města Slaného pro oprávněného, t. j. ČEZ Distribuce a. s. za jednorázovou úplatu dle schválených sazeb radou města ze dne , t. j. 100,- Kč/bm hlavního kabelového vedení a 60,- Kč/bm přípojky. K výsledné ceně bude připočtena DPH. (7 pro)

6 úkol č. 23 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Uzavřít smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene. ad 17 NÁVRH NA ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE VE PROSPĚCH VLASTNÍKA PLYNOVODU V POZEMKOVÉ PARCELE Č. K V K. Ú. SLANÝ (HLAVÁČKOVO NÁMĚSTÍ) Rada města schválila zřízení věcného břemene spočívající v právu zřízení a uložení, provozování, údržby a oprav plynárenského zařízení (PZ) v pozemkové parcele č. k v k. ú. Slaný pro oprávněného, t. j. pro vlastníka PZ RWE GasNet, s. r. o. za úplatu dle schválených sazeb radou města ze dne , t. j. 100,- Kč/bm hlavního vedení a 60,- Kč/bm přípojky. K výsledné ceně bude připočtena DPH. (7 pro) úkol č. 24 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Uzavřít dodatek ke smlouvě o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene č. 97/2010/OSM. ad 17/A NÁVRH NA ZŘÍZENÍ VĚCNÝCH BŘEMEN VE PROSPĚCH VLASTNÍKA PŘÍPOJEK (VODA, PLYN, ELEKTRO) ULOŽENÝCH V POZEMKOVÉ PARCELE Č. K. 601/2 V K. Ú. KVÍC (UL. K. H. BOROVSKÉHO) Rada města schválila zřízení věcných břemene spočívajících v právu zřízení a uložení, provozu, údržby a oprav elektropřípojky, vodovodní přípojky a přípojky plynu uložených v pozemkové parcele č. k. 601/2 v k. ú. Kvíc ve vlastnictví Města Slaného pro vlastníka zřízení za jednorázovou úplatu dle schválených sazeb radou města ze dne , t. j. 60,- Kč/bm přípojky, přičemž částka nesmí být nižší než 500,- Kč. K výsledné ceně bude připočtena DPH. (7 pro) úkol č. 25 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Uzavřít smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene. ad 17/B NÁVRH NA PŘEVZETÍ PRODLOUŽENÍ VODOVODNÍHO ŘADU V POZEMKOVÉ PARCELE Č. K. 601/2 V K. Ú. KVÍC (ULICE K. H. BOROVSKÉHO) Rada města doporučila zastupitelstvu města po dokončení výstavby nové části vodovodního řadu vybudovaného v pozemkové parcele č. k. 601/2 v k. ú. Kvíc schválit převod výše uvedeného vodovodního řadu do majetku Města Slaného. (7 pro) úkol č. 26 P. Jiřímu Sejkorovi, vedoucímu odboru správy majetku T: Zajistit vypracování důvodové zprávy pro zastupitelstvo města dle usnesení rady města. ad 18 NÁVRH NA VYDÁNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÝCH VYHLÁŠEK MĚSTA SLANÉHO O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH (OZV Č. 4, 5, 6, A 7/2010) Rada města doporučila zastupitelstvu města ke schválení OZV č. 4/2010 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství podle předloženého znění. (7 pro) Rada města doporučila zastupitelstvu města ke schválení OZV č. 5/2010 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. (7 pro) Rada města doporučila zastupitelstvu města ke schválení OZV č. 6/2010 o místních poplatku za provozovaný výherní hrací přístroj nebo jiné technické herní zařízení povolené Ministerstvem financí podle jiného právního předpisu podle předloženého znění. (7 pro) Rada města doporučila zastupitelstvu města ke schválení OZV č. 7/2010 o místním poplatku ze psů podle předloženého návrhu. (7 pro) úkol č. 27 Ing. Petru Kolačkovskému, tajemníkovi MěÚ Slaný T: Zajistit předložení úpravy OZV č. 4, 5, 6 a 7/2010 o jednotlivých místních poplatcích na nejbližší zasedání zastupitelstva města. ad 19 NÁVRH NA POSKYTNUTÍ ODMĚN ZA SPLNĚNÍ MIMOŘÁDNÝCH PRACOVNÍCH ÚKOLŮ Rada města schválila vyplacení mimořádných odměn dle předloženého návrhu. (7 pro)

7 úkol č. 28 Ing. Petru Kolačkovskému, tajemníkovi MěÚ Slaný T: Zajistit vyplacení odměn ve schválené výši. ad 21 NÁVRH SPORTOVNÍ KOMISE A KOMISE PRO MLÁDEŽ, KULTURU A SPOLKOVOU ČINNOST NA TÉMATA GRANTŮ PRO ROK 2011 Rada města schválila předložené návrhy na témata grantů pro rok 2011 v upraveném znění tzn. v bodě č. 2 Sportovní komise navrhla znění: Pořádání sportovních akcí pro příchozí děti a mládež do 15 let, které se konají na území města Slaného a jsou organizovány sport. oddíly se sídlem ve městě Slaném s termínem do a pověřila starostu města, aby vyhlásil zahájení grantového řízení o poskytnutí příspěvku z prostředků městského rozpočtu pro sportovní organizace a organizace pro mládež, kulturu a spolkovou činnost v roce (6 pro, 1 zdrž.) ad 22 NÁVRH NA POJMENOVÁNÍ NOVĚ VZNIKLÉ ULICE Rada města vedla k výše uvedenému podkladovému materiálu rozsáhlou rozpravu a následně jej odložila s tím, že bude návrh rozšířen o další možné názvy a opětovně předložen na nejbližší jednání rady města. (7 pro) úkol č. 29 Pí Petře Budilové, vedoucí správního odboru T: Připravit na jednání rady města nový návrh na pojmenování nově vzniklé ulice dle rozhodnutí rady města.. ad 23 NÁVRH NA POVĚŘENÍ ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VE SLANÉM K PROVÁDĚNÍ OBČANSKÝCH OBŘADŮ UZAVÍRÁNÍ MANŽELSTVÍ A PRÁVA PŘI TĚCHTO OBŘADECH UŽÍVAT ZÁVĚSNÝ ZNAK SE STÁTNÍM ZNAKEM ČESKÉ REPUBLIKY Rada města pověřila s účinností od funkcí uzavírání manželství a tím práva při těchto obřadech užívat závěsný znak se státním znakem České republiky pana Mgr. Stanislava Berkovce, pana Ing. Miroslava Hampla, paní Mgr. Miroslavu Kaisrlíkovou a Mgr. Martina Hrabánka, ing. Zbyňka Frolíka, MUDr. Marii Peterkovou. (7 pro) úkol č. 30 Pí Petře Budilové, vedoucí správního odboru T: Oznámit pověření k provádění občanských obřadů na Krajský úřad Středočeského kraje referát vnitřních věcí a krajského živnostenského úřadu. úkol č. 31 RNDr. Ivo Rubíkovi, starostovi města Předat výše jmenovaným písemné pověření. ad 24 NÁVRH PRODEJNÍ CENY KNIHY VÁCLAV ŠTECH: PŘES OSTNATÉ DRÁTY. PAMĚTI ČESKÉHO TRDOHLAVCE A URČENÍ POČTU KUSŮ K PRODEJI A PROPAGACI Rada města schválila prodejní cenu knihy ve výši 150,- Kč a rozdělení jejich kusů k prodeji a propagaci/darům. (7 pro) ad 20 SDĚLENÍ A PŘIPOMÍNKY: Pan starosta přednesl několik sdělení a informací informoval o zahájení I. etapy revitalizace historického jádra města - Vinařického ul. přepokládané ukončení IV./2011 k revitalizaci historického jádra Husova ul. sdělil, že je vypsaná soutěž přepokládané zahájení v druhé polovině května 2011 informoval o rekonstrukci komunikací K. H. Borovského a Tyršovy ukončena etapa prací v roce 2010 informoval o ukončení vybudování dětských hřišť v místních částech Otruby, Želevčice, Na Chmelnici sdělil, předpokládaný termín dokončení kanalizace ve Kvíci, bude ke konci dubna 2011 rozšíření Městské hvězdárny je před kolaudací

8 upozornil na některé stavební a dotační problémy v rámci ukončení rekonstrukce kapličky ve Smečenské ulici sdělil, že obnova městských hradeb vstupuje do poslední etapy a předpokládaný termín dokončení je v r upozornil, že v rámci revitalizace historického jádra je uzavřena smlouva na stavbu garáže p. Fialy (vytvoření průchodu na Kostelní nám.) upozornil na revitalizaci lesoparku Háje dle studie ing. Vodrážkové další etapa vybudování cest, umístění laviček a odpadkových košů informoval o získání dotace na Modernizaci Vlastivědného muzea vybudování výtahu, depozitářů, oprava atria informoval o podané žádosti na vybudování kanalizace v Dolíně s vytvořenou kapacitou i pro Želevčice informoval o probíhajících akcích v MŠ U Divadla zateplení stávající budovy a přístavba dvou nových tříd sdělil, že rekonstrukce ZŠ Komenského nám., tzn. střecha, sociální zařízení, světla, učebny je před dokončením předpokládaný termín je prosinec 2010 upozornil na přístavbu v Intergrované škole - probíhá dle harmonogramu podmínky pro soutěž na obnovu atletického stadionu jsou na kontrole Úřadu regionální rady - ihned poté bude soutěž vyhlášena prvních 14 parkovacích automatů fi Citymetr by mělo být instalováno do autobusová zastávka Piet Modriani by měla být instalována fi Pepsi do konce roku 2010 sdělil, že dostal nabídku od fi Vacco Invest na převzetí zámečku Benar do majetku města požádal radní o promyšlení účelu a funkce nutnost vyjádření do konce ledna 2011 upozornil na prezentaci plánované akce Parkovací dům pro členy zastupitelstva a pro veřejnost upozornil na jednání s ŘSD v rámci přeložky silnice 1/16 informoval o končící akci modernizace přístrojového vybavení Nemocnice Slaný závěrem informoval o některých kulturních akcích: Oslava státního svátku, Historická konference Slaný a Slánsko ve XX. století, a 30. let Zimního stadionu, hokejové utkání Finsko ČR 17, ročník Slánské brusle, proběhlo senátní odpoledne s A. Vondrou v jeho kanceláři, Oslava státního svátku a beseda s Vladimírem Hučínem a Zdenou Mašínovou v Knihovně V. Štecha, proběhl 44. ročník Slánských jazzových dnů, v Gymnáziu Slaný se konalo představení Talentcentra, proběhne 5. ročník volejbalového turnaje (MěÚ Stochov, Ostrov dětí Slaný, Gymnázium Slaný, MěÚ Slaný, Policie Slaný, 3. ZŠ Slaný), upozornil na jednání Sdružení historických měst a sídel Čech, Moravy a Slezska v Berouně , v tento den proběhne od hod. Slavnost světla, a volejbalový turnaj Obchodních akademií Slaný, Rakovník a Žatec, bude probíhat 3. Divadelní festival v Městském divadle ve Slaném, proběhne křest nové knihy paměti V. Štecha od hod. ve Vlastivědném muzeu Slaný, se koná 5. Zimní valník od hod., proběhne slavnostní setkání Sdružení historických měst a sídel Čech, Moravy a Slezska v městě Chrudimi závěrem byl předložen návrh na určení prioritních ulic v rámci Fondu obnovy domů ul. Pražská, Lázeňská (6 pro, 1 proti)

9 vyjádřil velkou nespokojenost s prací některých firem (celkem 5) provádějících práce na výměně plynovodů pro investora RWE firmě bude zaslán upozorňující a nesouhlasný dopis přečetl děkovný dopis odstupujícího místopředsedy ústavně právního výboru Senátu ČR Jiřího Žáka, kde děkuje zastupiteli města panu Berkovcovi za dlouhodobou vynikající spolupráci v řadě společných činností a projektů upozornil na zasedání zastupitelstva a a jednání rady města proběhne a Zapsali a zpracovali: Ing. Petr Kolačkovský, Jaroslava Prošková Ověřil: Mgr. Miroslava KAISRLÍKOVÁ.. RNDr. Ivo Rubík starosta města

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 2. března 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15.01.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15.01.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 22. února 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 3. 3. 2010 Místo konání: Čas konání: 3. března 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 23.10.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. října 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek,

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. října 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.12.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18. 12. 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004

Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004 Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Místo konání: Čas konání: 27. 10. 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel Ležák,

Více

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 06. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. června 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Miroslava Kaisrlíková, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007 Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 10. října Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. 11. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. listopadu 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, MUDr. Bohumil Vašek, p.

Více

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Místo konání: Čas konání: 14. dubna 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing.

Více

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. února 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.vojtěch

Více

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 11. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. listopadu 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 105/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 08112017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 5. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. května 2010 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 12. 02. 2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 22. prosince 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 05. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. května 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 23. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor

Více

Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 6. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. června 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.6.2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 18. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 13. 04. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 13. dubna 2011 Přítomni: Ing. Pavel Bartoníček p. Jaroslav Hložek, p. Libor Dobner, MUDr. Bohumil

Více

Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 12. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 12. října 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011

Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011 Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 8. června 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Libor Dobner, p. Svatopluk Šváb,

Více

Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 9. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 3. září 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Bohumil Vašek, JUDr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 13/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 11. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 84 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 8. 10. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 9. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. srpna 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Ladislav Schneider, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21 10 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 46/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jana Mašková Cathnerová - kancelář starosty referent společné státní a veřejné správy Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 104/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 25. 10. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 102/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 26. 09. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 80 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 06. 08. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil Vašek,

Více

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. 2. 2006 Místo konání: Čas konání: 15. února 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák, p. Petr Čapek, Ing.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 22/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 29. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 7. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 28. července 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 91/2017/RM Místo konání: Den konání: 26. 4. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 9. 12. 2009 Místo konání: Čas konání: 9. prosince 2009 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: RNDr. Ivo Rubík Ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Renata (dostavila se později)

Více

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 5. 2006 Místo konání: Čas konání: 3. května 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák Ing. Petr Kolačkovský,

Více

Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010

Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010 Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 8. září 2010 Přítomni: Omluveni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 01/2014/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 26. 11. 2014 Přítomni: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S ZE 79. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 79. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 79. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 4. 8. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 4. srpna 2010 Přítomni: Omluveni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.

Více

Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008

Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008 Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 4. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008

Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008 Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 15. října 2008 Přítomni: Hložek, Omluveni: Ing. Pavel Bartoníček, ing. Petr Kolačkovský,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 28/2015/RM Den konání: 03. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 74/2016/RM Místo konání: Den konání: 15. 09. 2016 Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 24. 11. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 24. listopadu 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005

Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005 Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 27. července 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, Ing.

Více

Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 5. 12. 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 5. prosince 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, JUDr.

Více

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne 19.11.2012 Číslo 1481 Zodpovídá: OKS Termín: 19.11.2012 program schůze dne 19.11.2012 Číslo 1482 Zodpovídá: FO Termín: 30.11.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 12 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 101/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 14. 9. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Stránka 1 z 11 číslo jednání: 53/2015/RM Den konání: 09 12 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 16/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 25. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Městský úřad Slaný Den konání: 4. 2. 2015 číslo jednání: 09/2015/RM Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007

Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007 Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 14. března 2007 Přítomni: Přizván: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 99/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 19. 7. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 07. 12. 2016 číslo jednání: 82/2016/RM Přítomní radní: Jiří Víšek, Martin Matoušek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 10 05 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 92/2017/RM Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 89/2017/RM Místo konání: Den konání: 29. 03. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 11 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 27 04 2016 Přítomní radní: Přítomni: číslo jednání: 65/2016/RM Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014

Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014 Z Á P I S ZE 74. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 9.04.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 9.04.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Rada města Přibyslav. Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí

Rada města Přibyslav. Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí Zápis z 18. schůze Rady města Přibyslav, konané dne 1. 7. 2015 v 16:00 hodin v zasedacím sále Lesního družstva obcí Přítomni: Martin Kamarád, starosta Michael Omes, místostarosta Václav Henzl, radní Ing.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 78/2016/RM Místo konání: Den konání: 26. 10. 2016 Přítomní radní: Omluven: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 81 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 01. 09. 2014 Přítomni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil Vašek, p. Ladislav

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 29. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 36/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 06/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 14. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty Stránka 1 z 11 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 106/2017/RM Místo konání: Den konání: 22. 11. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 07/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 13 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 22 06 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 69/2016/RM Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 12 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 73/2016/RM Místo konání: Den konání: 31. 08. 2016 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S. 2 (RNDr. Peška, ing. Šmehlík) Pracovníci MěÚ: 11 Občané, hosté 2 Celkový počet: 34

Z Á P I S. 2 (RNDr. Peška, ing. Šmehlík) Pracovníci MěÚ: 11 Občané, hosté 2 Celkový počet: 34 Z Á P I S Z 17. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 22. 6. 2005 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 17. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 22. června 2005.

Více

zakázky "Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice".

zakázky Rekonstrukce komunikací v historickém jádru Uničova - Olomoucká ulice. Šumperk, IČ: 64618951, za nabídkovou cenu 8 078 336 Kč včetně DPH po uplynutí zákonných lhůt pro podání námitek proti úkonům zadavatele. UR24/91/2010 Rekonstrukce části komunikace Olomoucká - výběrové

Více

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání:

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání: Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 22.02.2017 Místo jednání: Městský úřad Sezemice - zasedací místnost Číslo jednací: č.

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 103/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 11. 10. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 96/2017/RM Místo konání: Den konání: 21. 6. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 79 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 30. 06. 2014 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martin Hrabánek, Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 31. 07. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 31. července 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, Ing. Petr

Více

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 31. 08. 2011

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 31. 08. 2011 Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 31. 08. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 31. srpna 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 83 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 24. 09. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 19.05.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem nebytových prostor o výměře 84 m 2 v budově č.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 86/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 15. 02. 2017 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 1 Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 17. 6. 2019 Výběrové řízení na podnájem nebytového prostoru velká výkladní skříň č. 1, čp. 663 (mat. č. 205/2019) Usnesení č. 208/2019 vyhlášení

Více

Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005

Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005 Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 30. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek Ing. Pavel Bartoníček, JUDr. Tomáš

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 38/2015/RM Den konání: 19. 08. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 26/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 27. 5. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

PROGRAM. je přílohou zápisu

PROGRAM. je přílohou zápisu Z 82. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 19. ČERVNA 2002 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 19. června 2002 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Karel Ležák p. Vojtěch Kočka, MUDr. Bohumil Vašek Ing. Petr

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 12-2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 22. 10. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 10 02 2016 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: číslo jednání: 59/2016/RM Ing. Pavel

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 108/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 06122017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 79/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 9. 11. 2016 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Martin Matoušek,

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 7. října 2009 (upravená verze) č. 344 se zpětnou účinností od 23. 9. 2009 do 31. 12. 2009 uzavření dohody o provedení práce s XXX, kdy sjednaným pracovním úkolem

Více

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 13.08.2019 (usnesení č. 178-195) USNESENÍ č. 178/16-19 R I. s o u h l a s í se změnou v osobě nájemce bytu č. 6 v domě čp. 687 v Bechyni na sídl. Na

Více