MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý starosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Hana Jánová vedoucí odboru Ing. Milena Hladíková vedoucí oddělení správy majetku

2 b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: SB Oslov: hájenka Líska VN, TS, NN Návrh na usnesení: Rada města po projednání: a) souhlasí b) nesouhlasí se zřízením věcného břemene práva umístění venkovního vedení VN na podpěrných bodech, sloupové trafostanice, kabelového vedení NN s kabelovou skříní, pilířem a uzemněním na částech pozemků parc.č 1059/6, 1068, 1067, 1059/5, 1063, 1066, 1065 a parc.č.st. 179 vše k.ú. Oslov a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Lesů města Písku s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Důvodová zpráva: E.ON Distribuce, a.s. je oprávněným zřizovatelem a budoucím provozovatelem zařízení distribuční soustavy - stavby SB Oslov: hájenka Líska VN, TS, NN. Stavbou budou dotčeny pozemky parc.č. st. 179 zastavěná plocha, 1059/5 lesní pozemek, 1059/6 lesní pozemek, 1063 lesní pozemek, 1065 zahrada, 1066 orná půda, 1067 orná půda a 1068 travní porost vše k.ú. Oslov. Stavba spočívá v umístění sloupové trafostanice, venkovního izolovaného vedení NN (44m), venkovního vedení VN (130m) na dvou betonových sloupech, kabelového vedení NN s uzemněním (288m), kabelové skříně a kabelového pilíře. Náhrada za zřízení věcného břemene činí dle pravidel schválených zastupitelstvem města 20 Kč/bm vedení, Kč za každý započatý m 2 pozemku, který bude dotčen uložením stožárů, sloupů nebo pilířů, Kč/ks kabelové skříně a 80 Kč/m 2 za umístění kabelového pilíře. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady oprávněného. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a ÚP: z hlediska ÚPnSÚ bez komentáře Vyjádření odboru životního prostředí: s předmětným záměrem souhlasíme s tím, že u pozemků určených k plnění funkcí lesa (tj. 1059/5, 1059/6 a 1063 v k.ú. Oslov) budou respektována ustanovení zákona č. 259/1995 Sb., o lesích, ve znění pozdějších předpisů, týkající se dotčení lesních pozemků Vyjádření Lesů města Písku s.r.o.: souhlasíme, před započetím stavby žádáme konzultaci se zhotovitelem o konkrétních detailech umístění jednotlivých prvků Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit zřízení VB za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Lesů města Písku s.r.o. (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem do rozpočtu kapitoly RIMM Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p Pravidla města Písku P/15 stránka 2 (celkem 18)

3 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: č. 1 k bodu b1) Situace č. 2 k bodu b1) Situace detail Příloha č. 1 k bodu b1) stránka 3 (celkem 18)

4 Příloha č. 2 k bodu b1) b2) zřízení věcného břemene ve prospěch p. Herziga a pí. Dvořákové poz.parc.č. 1553/7 k.ú. Písek uložení vodovodní a kanalizační přípojky Návrh na usnesení: Rada města po projednání: a) souhlasí b) nesouhlasí se zřízením věcného břemene práva uložení vodovodní a kanalizační přípojky na části pozemku parc.č. 1553/7 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem opravy a údržby těchto přípojek za dodržení podmínek odboru životního prostředí ve prospěch pana P. Herziga a paní J. Dvořákové, oba trvale bytem Písek za jednorázovou úplatu dle pravidel města Písku P/15. K této náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. GP bude vyhotoven na náklady oprávněného. Důvodová zpráva: Pan P. Herzig a paní J. Dvořáková žádají o povolení uložení vodovodní, kanalizační a elektrické přípojky do části pozemku parc.č. 1553/7 zeleň k.ú. Písek z důvodu investičního záměru vystavět dvougenerační rodinný dům na pozemku parc.č. 846/2 k.ú. Písek. Na pozemku se v současné době nachází zbořeniště (pozůstatek vyhořelého hospodářského objektu). Náhrada za zřízení věcného břemene činí dle pravidel schválených zastupitelstvem města 50 Kč/bm vedení. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění.pokud je stavebník fyzická osoba (a sítě pro nepodnikatelské účely) budou uplatňovány sazby ve výši 50%. Geometrický plán na zaměření věcného břemene by byl vyhotoven na náklady oprávněného. stránka 4 (celkem 18)

5 Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a ÚP: z hlediska ÚPnSÚ bez komentáře Vyjádření odboru životního prostředí: souhlasíme za podmínky, že při vlastní realizaci vodovodní a kanalizační přípojky nedojde k poškození vzrostlé zeleně. Z těchto důvodů požaduje odbor životního prostředí před započetím stavby upřesnění trasy v místě realizace za účasti zástupce odboru. Dále upozorňujeme na nutnost souhlasu odboru životního prostředí se zvláštním užíváním veřejného prostranství (veřejné zeleně), který musí být udělen ještě před vlastní realizací stavby Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit zřízení věcného břemene za dodržení podmínek odboru životního prostředí (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem do rozpočtu kapitoly RIMM Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p Pravidla města Písku P/15 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: č. 1 k bodu b2) Katastrální mapa č. 2 k bodu b2) Situace stránka 5 (celkem 18)

6 Příloha č. 1 k bodu b2) Příloha č. 2 k bodu b2) stránka 6 (celkem 18)

7 b3) zřízení věcného břemene ve prospěch Lovato spol. s r.o. přípojka vody a plynu Výrobní hala LOVATO spol. s r.o. Návrh na usnesení: Rada města po projednání: a) souhlasí b) nesouhlasí se zřízením věcného břemene práva uložení přípojky vody a plynu na části pozemku parc.č. 589/1 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem oprav a údržby těchto přípojek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch LOVATO Electric spol. s r.o., IČ , se sídlem Písek, Za Nádražím 1735 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Důvodová zpráva: V zastoupení investora společnosti LOVATO Electric spol. s r.o. zajišťuje GREBNER projektová a inženýrská kancelář spol. s r.o. projektovou a investorskou přípravu na akci Výrobní hala LOVATO Písek. Ta nyní žádá o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky vody a plynu do části pozemku parc.č. 589/1 ostatní plocha ostatní komunikace k.ú. Písek. Na tento pozemek byla uzavřena budoucí smlouva s Pozemkovým fondem České republiky (původní vlastník pozemku). Náhrada za zřízení věcného břemene v komunikacích, chodnících a přilehlých pozemcích činí dle pravidel schválených zastupitelstvem města náhradu ve výši zpoplatnění omezení užívání u těchto pozemků, tj. 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady oprávněného. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a ÚP: z hlediska ÚPnSÚ bez komentáře Vyjádření Městských služeb Písek s.r.o.: bez připomínek, veškeré dotčené povrchy budou uvedeny do původního řádného stavu a předány zástupci MSP s.r.o. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit zřízení věcného břemene za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem do rozpočtu kapitoly RIMM Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p Pravidla města Písku P/15 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: č. 1 k bodu b3) Situace přípojky vody č. 2 k bodu b3) Situace přípojky plynu stránka 7 (celkem 18)

8 Příloha č. 1 k bodu b3) stránka 8 (celkem 18)

9 Příloha č. 2 k bodu b3) stránka 9 (celkem 18)

10 b4) zřízení věcného břemene ve prospěch Grosshauser Invest s.r.o. akce: Výrobní areál firmy HÜWA uložení potrubí plynovodu Návrh na usnesení: Rada města po projednání: a) souhlasí b) nesouhlasí se zřízením věcného břemene práva uložení potrubí plynovodu na částech pozemků parc.č. 588/2, 587/1 a 589/1 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby plynovodu za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch Grosshauser Invest s.r.o., IČ , Písek, Roháčova 2123, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Důvodová zpráva: Grosshauser Invest s.r.o. žádá v souvislosti se stavbou Výrobní areál firmy HÜWA o zřízení věcného břemene za účelem uložení potrubí plynovodu. Uložením potrubí plynovodu budou dotčeny pozemky parc.č. 588/2 orná půda, 587/1 orná půda a 589/1 ostatní plocha ostatní komunikace vše k.ú. Písek. Tyto pozemky jsou ve vlastnictví města. Náhrada za zřízení věcného břemene činí dle pravidel schválených zastupitelstvem města 20 Kč/bm vedení u sítí mimo zastavěné území města a s malými nároky na ochranné pásmo. Náhrada za zřízení věcného břemene v komunikacích, chodnících a přilehlých pozemcích činí dle pravidel schválených zastupitelstvem města náhradu ve výši zpoplatnění omezení užívání u těchto pozemků, tj. 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících. K této jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady oprávněného. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru výstavby a ÚP: z hlediska ÚPnSÚ bez komentáře Vyjádření odboru životního prostředí: souhlasíme za podmínky, že při vlastní realizaci uložení potrubí plynovodu nedojde k poškození vzrostlé zeleně, ani omezení interakčního prvku IP145 s názvem K Bažnému rybníku (viz Plán lokálního ÚSES ORP Písek). Z těchto důvodů požaduje odbor životního prostředí před započetím stavby upřesnění trasy v místě realizace za účasti zástupce odboru. Dále upozorňujeme na nutnost respektování ustanovení zákona č. 334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu, ve znění pozdějších předpisů, týkající se udělení souhlasu s trasou podzemního vedení. Vyjádření Městských služeb Písek s.r.o.: bez připomínek, veškeré dotčené povrchy budou uvedeny do původního řádného stavu a předány zástupci MSP s.r.o. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit zřízení věcného břemene za dodržení podmínek životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Příjem do rozpočtu kapitoly RIMM Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p Pravidla města Písku P/15 Vztah ke strategickému plánu: stránka 10 (celkem 18)

11 Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: č. 1 k bodu b4) Situace Příloha č. 1 k bodu b4) stránka 11 (celkem 18)

12 b5) majetkoprávní vypořádání zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek Jihočeský kraj Písek vodohospodářské objekty průmyslová zóna III.etapa GROSSHAUSER INVEST s.r.o. Návrh na usnesení: Rada města po projednání: a) souhlasí b) nesouhlasí se zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky 0,4 kv za účelem napájení čerpací stanice odpadních vod elektrickou energií v rámci stavby Písek vodohospodářské objekty průmyslová zóna III.etapa na části pozemku parc.č. 596/17 k.ú. Písek ve prospěch města Písek a práva přístupu a příjezdu na tento pozemek za účelem opravy a údržby této kanalizace. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114 jako budoucím oprávněným z věcného břemene a GROSSHAUSER INVEST s.r.o., se sídlem Písek, Roháčova 2123 jako budoucím povinným z věcného břemene. Důvodová zpráva: V rámci akce Písek vodohospodářské objekty průmyslová zóna III.etapa žádá Aquaserv s.r.o. město Písek o zajištění podpisu smluv o smlouvách budoucích o zřízení věcného břemene na shora uvedenou akci. Uložením kabelové přípojky 0,4 kv za účelem napájení čerpací stanice odpadních vod elektrickou energií bude dotčen pozemek parc.č. 596/17 travní porost k.ú. Písek, který je ve vlastnictví GROSSHAUSER INVEST s.r.o. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit zřízení věcného břemene (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p Pravidla města Písku P/15 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: č. 1 k bodu b5) Situace stránka 12 (celkem 18)

13 Příloha č. 1 k bodu b5) stránka 13 (celkem 18)

14 b6) majetkoprávní vypořádání zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek Jihočeský kraj Písek vodohospodářské objekty průmyslová zóna III.etapa LOVATO Electric s.r.o. Návrh na usnesení: Rada města po projednání: a) souhlasí b) nesouhlasí se zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky 0,4 kv za účelem napájení čerpací stanice odpadních vod elektrickou energií v rámci stavby Písek vodohospodářské objekty průmyslová zóna III.etapa na části pozemku parc.č. 596/15 k.ú. Písek ve prospěch města Písek a práva přístupu a příjezdu na tento pozemek za účelem opravy a údržby této kanalizace. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, se sídlem Písek, Velké náměstí 114 jako budoucím oprávněným z věcného břemene a LOVATO Electric s.r.o., se sídlem Písek, Za Nádražím 1735 jako budoucím povinným z věcného břemene. Důvodová zpráva: V rámci akce Písek vodohospodářské objekty průmyslová zóna III.etapa žádá Aquaserv s.r.o. město Písek o zajištění podpisu smluv o smlouvách budoucích o zřízení věcného břemene na shora uvedenou akci. Uložením kabelové přípojky 0,4 kv za účelem napájení čerpací stanice odpadních vod elektrickou energií bude dotčen pozemek parc.č. 596/15 travní porost k.ú. Písek, který je ve vlastnictví LOVATO Electric s.r.o. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit zřízení věcného břemene (usnesení a). Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p Pravidla města Písku P/15 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: č. 1 k bodu b6) Situace stránka 14 (celkem 18)

15 Příloha č. 1 k bodu b6) stránka 15 (celkem 18)

16 b7) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch ELSAT, spol. s r.o. akce: Pokládka HDPE trubek prostor Výstaviště, ulice U Výstaviště, Čelakovského, prostor Žižkových kasáren Pražská Návrh na usnesení: Rada města po projednání: a) souhlasí b) nesouhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva stavby Pokládka HDPE trubek prostor Výstaviště, ulice U Výstaviště, Čelakovského, prostor Žižkových kasáren Pražská na částech pozemků parc.č. 2707/9, 2707/10, 2707/11, 294/1, 310/3, 2149/1, 296/1, 290/2, 283/3, 283/4 a 294/3 vše k.ú. Písek ve prospěch ELSAT, spol. s r.o., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Důvodová zpráva: E.ON Distribuce a.s. byla investorem stavby: Pokládka HDPE trubek prostor Výstaviště, ulice U Výstaviště, Čelakovského, prostor Žižkových kasáren Pražská. Stavbou měly být dotčeny pozemky parc.č. 2695/1, 283/3, 283/4, 290/2, 294/1, 294/3, 2768, 296/1, 295/1, 310/2, 310/3, 316/6, 2097/4, 316/4, 2770/3, 290/4, 309/6, 2149/1, 2707/11 a 2707/4 vše k.ú. Písek. Ke shora uvedené akci přijala RM dne : U s n e s e n í č. 462/10 Rada města schvaluje zřízení práva věcného břemene uložení trubek HDPE pro zemní optickou síť pro veřejné účely a právo přístupu a příjezdu za účelem provozování, údržby a oprav této optické sítě na částech pozemků parc.č. 2695/1, 283/3, 283/4, 290/2, 294/1, 294/3, 2768, 296/1, 295/1, 310/2, 310/3, 316/6, 2097/4, 316/4, 2770/3, 290/4, 309/6, 2149/1 a 2707/11 vše k.ú. Písek ve prospěch Elsat, spol.s.r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Bezdrevská 1082/9, a to za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 50 Kč/bm vedení, 300 Kč/bm za výkop do komunikace, 100 Kč/bm za výkop do silničního tělesa mimo vozovku, do pozemků těsně přiléhajících, Kč za překop komunikace a 200 Kč/bm za podvrt komunikace. Jednorázová náhrada bude navýšena o DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města zmocňuje starostu podpisem smlouvy za dodržení podmínek odboru ŽP a VLHZ, Městských služeb Písek s.r.o., odboru dopravy uvedených ve stanoviscích k návrhu tohoto usnesení. a dne : U s n e s e n í č. 145/11 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene uzavřené dne mezi Městem Písek jako budoucí stranou povinnou a Elsat spol. s r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Bezdrevská 1082/9 jako budoucí stranou oprávněnou. Tímto dodatkem se do smlouvy o smlouvě budoucí doplňuje do čl. I., III., IV. a V. pozemek parc.č. 2707/4 k.ú. Písek, na jehož části je budoucí strana oprávněná oprávněna uložit HDPE trubky pro pevnou (zemní) optickou síť pro veřejné účely a protáhnout optický kabel. Ostatní ustanovení smlouvy zůstávají beze změn. Vzhledem k tomu, že byl shora uvedenou stavbou nebyly dotčeny pozemky parc.č. 2707/4, 2695/1, 2768, 295/1, 310/2, 316/6, 2097/4, 316/4, 2770/3, 290/4 a 309/6 vše k.ú. Písek a navíc byly dotčeny pozemky parc.č. 2707/9 a 2707/10 vše ostatní plocha zeleň k.ú. Písek, předkládá odbor RIMM radě města návrh na schválení konečného zřízení věcného břemene. *GP je k nahlédnutí na odboru RIMM. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit konečné zřízení věcného břemene (usnesení a.) stránka 16 (celkem 18)

17 Vztah k rozpočtu: Příjem do rozpočtu kapitoly RIMM Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p., 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: b8) konečné zřízení věcného břemene ve prospěch ELSAT, spol. s r.o. akce: Pokládka HDPE trubek pro optický kabel sídliště Portyč Návrh na usnesení: Rada města po projednání: a) souhlasí b) nesouhlasí s konečným zřízením věcného břemene práva stavby Pokládka HDPE trubek pro optický kabel sídliště Portyč na částech pozemků parc.č. 355/3, 355/38, 355/39, 356/8, 359/1, 359/9, 359/14, 359/15, 313/17, 355/4, 355/23, 355/24, 2096/5 a 2148/1 vše k.ú. Písek ve prospěch ELSAT, spol. s r.o., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Důvodová zpráva: E.ON Distribuce a.s. byla investorem stavby: Pokládka HDPE trubek pro optický kabel sídliště Portyč. Stavbou měly být dotčeny pozemky parc.č. 2770/3, 355/23, 355/40, 355/4, 355/3, 355/38, 355/39, 359/1, 359/15, 359/14, 359/16, 313/17, 2096/5, 355/24 a 2148/1 vše k.ú. Písek. Ke shora uvedené akci přijala RM dne : U s n e s e n í č. 133/10 Rada města 1. ruší svá usnesení č. 743/09 ze dne a č. 889/09 ze dne schvaluje zřízení práva věcného břemene uložení trubek HDPE pro zemní optickou síť pro veřejné účely a právo přístupu a příjezdu za účelem provozování, údržby a oprav této optické sítě na částech pozemků parc.č. 2770/3, 355/23, 355/40, 355/4, 355/3, 355/38, 355/39, 359/1, 359/15, 359/14, 359/16, 313/17, 2096/5, 355/24 a 2148/1 vše k.ú. Písek ve prospěch Elsat, spol. s r.o., IČ , se sídlem České Budějovice, Bezdrevská 1082/9, a to za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 50 Kč/bm vedení a 200 Kč/bm za podvrt komunikace. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Rada města zmocňuje starostu podpisem smlouvy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o., odboru ŽP a VLHZ a odboru dopravy uvedených ve stanoviscích k návrhu tohoto usnesení. Vzhledem k tomu, že byl shora uvedenou stavbou nebyly dotčeny pozemky parc.č. 355/40 a 359/16 vše k.ú. Písek, pozemek parc.č. 2770/3 k.ú. Písek už není ve vlastnictví města a navíc byly dotčeny pozemky parc.č. 356/8 a 359/9 vše ostatní plocha jiná plocha k.ú. Písek, předkládá odbor RIMM radě města návrh na schválení konečného zřízení věcného břemene. *GP je k nahlédnutí na odboru RIMM. stránka 17 (celkem 18)

18 Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje schválit konečné zřízení věcného břemene (usnesení a.) Vztah k rozpočtu: Příjem do rozpočtu kapitoly RIMM Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p., 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: stránka 18 (celkem 18)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.12.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 4.1.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.1.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta Návrh

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 18.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 31.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.01.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 04.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.01.2018. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 2.2.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 9.2.2017. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena + jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 94 DNE: 27. 8. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1650/2018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití Rozšíření vlastnictví u RD č.p. 322 na Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne 4.4.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku Ing. P. M., ZR k.ú.

Více

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 957/2017/OP dne Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Smlouvy o

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 957/2017/OP dne Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Smlouvy o Obsah majetkoprávních jednání RM č. 957/2017/OP dne 27.2.2017 Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Smlouvy o O. B., Světnov k.ú. Město ZR viz příloha Snížení výměry části

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 01.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 61. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2017 1317/61/RM/2017 OSV 01 - Návrh smlouvy o poskytnutí účelového příspěvku z rozpočtu obce ke spolufinancování sociálních služeb v rámci

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

za Pilskou nádrží k.ú. Zámek Žďár k.ú. Město Žďár ul. Jihlavská, ZR 1 Viz text k.ú. Město Žďár

za Pilskou nádrží k.ú. Zámek Žďár k.ú. Město Žďár ul. Jihlavská, ZR 1 Viz text k.ú. Město Žďár Obsah majetkoprávních jednání RM č. 931/2017/OP dne 30.1.2017: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Ing. M. K., ZR k.ú. Zámek ZR za Pilskou

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 254 ze dne 25.04.2018 Uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene, spočívajícího v právu zřízení a provozování součásti distribuční soustavy, která

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 12.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodeje a směny NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 1.6.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 8.6.2017. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

lllllll MMB Název:

lllllll MMB Název: Rada města Brna Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna konané dne 14.4.2015 lllllll MMB2015000000248 ZM7/ OáU, fo Název: Návrh prodeje pozemků p.č. 546/1, p.č. 546/2 a p.č. 546/3 v k.ú. Starý Lískovec

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej a výkup pozemků v k.ú. Slavíč (Alostar, s.r.o.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Prodej a výkup pozemků v k.ú. Slavíč (Alostar, s.r.o. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 45 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Radomír Bradáč Martina Križanová

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: 26. 2. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1426/2018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73 DNE: 25. 9. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1216/2017/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 4.2.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 57. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.7.2017 1193/57/RM/2017 OSV 01 - Smlouva o dílo "Realizace kanceláří pro sociální odbor - poliklinika Bučovice" smlouvu o dílo na zakázku "Realizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 05.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.04.2018. MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 88/2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 87 ze dne 14.02.2018 Uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene, spočívajícího v právu zřízení a provozování součásti distribuční

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 20.7.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.9.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatků č. 1 ke smlouvám, jejichž předmětem je provoz veřejných WC ve městě

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 12. 2013 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Starosta. Návrh usnesení

Starosta. Návrh usnesení Starosta 1. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 13. 02. 2019 Bod pořadu jednání: 11. BUDOUCÍ PRODEJ POZEMKU ČÁSTI P.P.Č. 2152/4 Věc: Budoucí prodej pozemku - části

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 19.05.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 záměr na pronájem nebytových prostor o výměře 84 m 2 v budově č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 30.10.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce po dobu provádění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 12.05.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 91 DNE: 25. 6. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1598/2018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 31.3.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 7.4.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena + jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing.

Více

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne

5. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 5. zasedání Rady města Bučovice ze dne 7.1.2019 82/5/RM/2019 KZ 01 - Žádost o poskytnutí slev poskytnutí slev na kulturní akce pořádané městem Bučovice členům Spolku zdravotně postižených

Více

USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne

USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne USNESENÍ č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne 15. 11. 2016 1. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu týkající se nesplněných úkolů z Rady města Újezd u Brna za rok 2016.

Více

Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne Rada obce bere na vědomí:

Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne Rada obce bere na vědomí: Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne 31. 7. 2017 Rada obce bere na vědomí: 1) Informaci místostarosty o plnění usnesení z minulých zasedání, úkoly jsou plněny průběžně. 2) Informace

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 09.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. 1 U S N E S E N Í z 42. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 16.11.2016 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 žadatelům dle přílohy prodloužení pronájmů bytových jednotek v

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č.j.: 146/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 136 ze dne 27.02.2013 Návrh smlouvy o zřízení věcného břemena, k tíži pozemku parc. č. 3541/3 v k. ú. Žižkov, obec Praha,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.06.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.06.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 27.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 10.08.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.4.2019 238/16/RM/2019 OÚP 01 - Výběr zhotovitele a uzavření smlouvy o dílo na akci "Rekonstrukce střechy BD na ulici Součkova v Bučovicích" výběr

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

z 1. schůze Rady městského obvodu Ostrava - Jih která se konala :00

z 1. schůze Rady městského obvodu Ostrava - Jih která se konala :00 1 z 7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA - JIH USNESENÍ z 1. schůze Rady městského obvodu Ostrava - Jih která se konala 25.11.20109:00 (usn.č. 0001/1 - usn.č. 0011/1) Mgr. Karel Sibinský Ing.

Více

MMB2015000000277. Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova, vše v k.ú. Rečkovice.

MMB2015000000277. Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova, vše v k.ú. Rečkovice. Rada města Brna MMB2015000000277 ZM7/ OM% Z7/05. zasedání Zastupitelstva města Brna 0 konané dne 14. 4. 2015 Název: Návrh směny části pozemku p.č. 3465/41 v ul. Karásek za pozemek p.č. 2988/4 v ul. Gromešova,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VODŇANY DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VODŇANY DNE Útvar: Odbor správy majetku a investic Ve Vodňanech dne: 3. 5. 2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VODŇANY DNE 15. 5. 2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Majetkoprávní vypořádání pozemků pod stavbami

Více

9. zasedání Rady města Bučovice ze dne

9. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 9. zasedání Rady města Bučovice ze dne 20.2.2019 162/9/RM/2019 MŠ 01 - Dohoda mezi Mateřskou školou Bučovice, příspěvkovou organizací a zřizovatelem městem Bučovice na termínu zápisu dětí

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 10. ledna 2018 od 09:00 hodin do 10:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.č. 5718 včetně stavby vodojemu bez č.p., pozemku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 26.03.2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č. 4.2 PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 5/2015 DNE

MĚSTO ČELÁKOVICE MATERIÁL Č. 4.2 PRO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ČELÁKOVIC Č. 5/2015 DNE 4.2 Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 10. 06. 2015 Podkladový materiál předkládá Ing. Miloš Sekyra, místostarosta města Podkladový materiál zpracoval/a Lucie Nešněrová, referent OH, Mgr.

Více

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul.

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 877/2016/OP dne 12.12.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Nabytí pozemku - schválení A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Jamská, ZR 1 5338

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva města dne: 31. 3. 2011 Bod pořadu jednání: Převzetí stavby komunikace s příslušenstvím a s tím související majetkoprávní vypořádání

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 37 věc: Zřízení věcného břemene služebnosti Reko MS ÚL - Vojnovičova důvod předložení: Žádost zpracoval: Bc. Barbora Žaludová

Více

Důvodová zpráva. žadatel kupní cena celkem cena/m 2 body pořadí 1. ASTRON studio CZ, a.s ,- Kč 410,- Kč paní M. Ž.

Důvodová zpráva. žadatel kupní cena celkem cena/m 2 body pořadí 1. ASTRON studio CZ, a.s ,- Kč 410,- Kč paní M. Ž. Důvodová zpráva A) 1. prodej p.p.č. 1191 o výměře 262 m 2 v k.ú. Mšeno nad Nisou Statutární město Jablonec nad Nisou nabylo v lednu 2016 smlouvou o bezúplatném převodu č. 963-2015-OE/OMP bez omezujících

Více

SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE. Průvodní zpráva

SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE. Průvodní zpráva Název stavby: SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE Místo stavby: Mladá Vožice, Jihočeský kraj Zastavěné pozemky: Katastrální území Mladá Vožice Parc.č. 859/4, 859/9, 859/21, 859/23, 1068/2,859/76 Okres

Více

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne:

Komentář: Město Broumov určeno Radě města č. 51. Majetkové záležitosti k jednání: předloženo RM dne: Město Broumov určeno Radě města č. 51 Majetkové záležitosti k jednání: 15.08.2016 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno Mgr.Špůr, starosta 08.08.2016,12.08.2016 předloženo RM dne: 10.08.2016

Více

70. zasedání Rady města Bučovice ze dne

70. zasedání Rady města Bučovice ze dne 1 z 6 29.9.2014 16:19 PŘEHLED USNESENÍ 70. zasedání Rady města Bučovice ze dne 17.9.2014 666/70/RM/2014 SZSS 01 - Rozhodnutí o přidělení bytu v Domě s pečovatelskou službou v Bučovicích, Zhradní 886 uzavření

Více