ewrc.cz Octavia Cup 2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ewrc.cz Octavia Cup 2006"

Transkript

1 Letos to bude bohužel bez závodění! Autor: :29 Jiří Navrátil má za sebou třináct sezon za volantem závodních aut a motokár. Tu letošní čtrnáctou ale vynechá. (A tradičně vše říká tak, jak to je, bez zbytečných pozlátek a kudrlinek.) Zdravím všechny svoje přátele, kamarády, známé a fanoušky. Když jsme na podzim začali rozebírat Sierru, těšil jsem se, co všechno s ní uděláme a jak se z monstra stane poslušná hračka, se kterou pojedeme celou sérii závodů od MČR historiků přes Star Barum Rally Zlín až po fantastické Rallylegend San Marino. Hlavou se mi honily i nápady na nový a věřím, že velice nevšední design. Jak už to však občas v životě bývá, člověk míní a věci se mění. Letošní rok proto bohužel vynechám. Těch důvodů je hned několik. Každý sám o sobě by byl řešitelný, ale když se vezmou všechny dohromady, tak je to najednou všechno jinak. Vždy jsem si svých fanoušků velmi vážil, a tak mi dovolte představit Vám své důvody, ať víte, proč tu Sierru, které létají plameny z výfuku, na trati letos nevidíte. A protože nic nemá jen rub, ale také líc, představuji Vám celé spektrum svých myšlenek. Důvod první, negativní motivace: Octavia Cup 2006 Všeobecně bylo hodně těžké rozdýchat sezonu s Fiestou S2000 v roce Na jedné straně jsme dosáhli skvělého výsledku v MČR Sprintrally 2012, kde jsme skončili celkově na 3. místě ve třídě 2 (S2000). Obrovským zážitkem byl start v Rallye Sanremo, o které jsme dokonce vyrobili krátký film. Pro mě velmi důležitou součástí bylo také startovat v moderní třídě, kde proti sobě závodí technicky hodně blízká auta a srovnáváte se na trati se skvělými jezdci tohoto sportu. Za velmi negativní

2 považuji, že i přes náš velký výkonový růst během sezony 2012 a dobrým šancím na sezonu 2013 jsme nedokázali sehnat žádného dalšího silného partnera. To kladlo velké nároky na našeho hlavního partnera, firmu Interaction s.r.o. V jejích silách a marketingovém zájmu však nebylo další pokračování v tak náročném projektu, a tak jsme ho nakonec museli násilně ukončit již v jeho třetině. Auto se tak prodávalo ve velmi špatné době a nakonec se bohužel/bohudík prodalo za směšnou cenu. Jinými slovy, fantastické auto a svezení na jedné straně, a velké zklamání z nezájmu dalších sponzorů a finanční nákladnosti na straně druhé. Pro rok 2013 jsem proto přesedl zpátky do Sierry a Však víte jaké to je, když jdete z lepšího do horšího. Samozřejmě si souboje s Kalistou v Legacy a Káňou ve druhé Sieře náležitě užívám. Navíc řídit tu moji Sierru, kterou jsem vymyslel a dal jí život, je neskutečný zážitek! Ale taková Barumka v letošním ERC proti plejádě vozů R5, to by prostě bylo něco trochu jiného. Musím také zmínit krizi, kterou dnešní rallyesport prožívá v České republice. V Evropě tento sport zasáhla finanční krize, u nás se to vše ještě znásobilo nešťastnými nehodami, které náležitě zneužila média a udělala tak z tohoto sportu vražednou zábavu. A tak klesá jak kvalita tratí, tak délka soutěží, a tím pádem ubývá i kvalitních posádek. To se bohužel podílí jak na sníženém zájmu médií, tak hlavně diváků. A o tom pro mě tenhle sport vždy byl. Kulisa aut podobných těm, co máme v garáži, společně s davy lidí kolem tratě, povzbuzujících své borce, to je pro mě rallye. Takže v krátkosti, rád bych řekl, že je pro mě hodně motivační se v letošní sezoně postavit na start proti jednomu Subaru, do soutěží, na které chodí čím dál méně lidí, a navíc riskovat, že až vyletím z tratě a způsobím jakoukoli škodu či neštěstí, budu gauner, co jezdil jako blázen! A ne sportovec, který jel naplno. Jenže pro mě to prostě motivační není! Důvod druhý, pozitivní tým: Na konci loňského roku jsme se dohodli s Honzou Černým. Byl to nejlepší tah za posledních několik let. Je to naprosto špičkový tým, kde každý má svoji funkci. Všechno jde, nikdy není po pracovní době a nikdo na nic nezapomene. Mají systém, chuť a šikovnost. Zároveň ovšem také mladý kolektiv, vtip a vášeň! Hodně mě mrzí, že zrovna tahle sezona nebude. Je to poprvé, kdy jsem měl strach, že tím slabým článkem budu já. A ne motorem všeho jako jindy

3 Důvod třetí, negativní firma, podnikání: ME motokár 2008 Když chcete na sto procent závodit, musíte svůj čas i mysl věnovat jen tomu. Jinak to ani nejde. To už jsem zjistil, když jsem naplno jezdil s Fiestou S2000 a motokáry. V segmentu, kde se se svým podnikáním pohybuji, se už několik let docela tvrdě bojuje, a přestože jsme stále na špici a máme myslím věci pod kontrolou, cítím, že je teď potřeba víc. Ano, mám kolem sebe špičkové lidi, na které se mohu plně spolehnout, ale to teď stejně nestačí. Je potřeba víc času, víc prostředků a víc zájmu! Důvod čtvrtý, pozitivní řízení: Řízení auta nebo motokáry mě strašně baví a určitě mi bude hrozně moc chybět. Stejně jako to srovnávání se soupeři a atmosféra závodů. Navíc jak mojí mamince slušely klobouky, tak mně sluší kombinéza a nenucené klábosení v depu. Prostě jak jsem kdysi napsal na svůj web: Neznám krásnější pocit než nastartovat a vyrazit na trať! Platí to pořád! Důvod pátý, negativní peníze: Stavba auta tradičně spolyká víc prostředků, než si člověk na začátku myslí. Můžete si to říkat desetkrát, můžete postavit klidně dvacet aut, ale člověk je stejně nepoučitelný. Ano, Honza mi několikrát říkal, že to nebude stát to, co já jsem říkal, ale já jsem prostě blázen. A tak i repase/stavba Sierry stojí víc peněz, než jsme měli naplánováno. Protože jsem chtěl, aby byla, ehm, perfektní!

4 Důvod šestý, pozitivní historické závodní auto: Je krásné usedat do historiků. Ta auta mají duši a ďábelskou výbušnost, která je dnešním autům cizí. Sierra zajímá všechny od malých kluků až po staré dámy. Je neuvěřitelné, jaké má ten pomalovaný starý křáp kouzlo pro tak široké spektrum lidí! Navíc je to celé tak trochu o dobrodružství. Když jsem loni v Žiželicích nacouval do sloupu, neříkal jsem Vítkovi, napiš prosím do M-Sportu, já jdu řešit peníze. Řekl jsem mu: To jsem zvědavý, kde to zase seženem! Závěr: Takže jsem si to dal všechno dohromady, sepsal si to na papír, sedl si se svými sponzory, Vítkem, lidmi z týmu. Bylo to velmi složité rozhodnutí, ale všichni ho chápali a domluvili jsme se, že letošní rok odpískáme. Věnujeme se raději pečlivému dokončení kompletní renovace a přípravě auta pro budoucnost. Nakonec je to historik a tomu už nic neuteče. Snad také bude nějaké to testování a třeba se alespoň jednou někde svezeme. A také si počkáme, co nám vývoj v rallye přinese. Protože já bych se s tím svým krásným a drahým autem chtěl vrátit do lepší doby, než je ta, ve které na legendární Rallye Šumava dojede do cíle před poloprázdnými škarpami jen 28 aut. Toto rozhodnutí mi také dá víc času jak na můj soukromý život, tak na další vymýšlení, co v závodech dál. A hlavně mi teď dá prostor a prostředky soustředit se na firmu a podnikání. A bez něj by tady nebylo posledních 13 let co jezdit ani o čem psát. Bez reklamy na špičkové autolaky firmy Spies Hecker bych totiž asi ani nevyjel z garáže. Zažil jsem toho na různých tratích celé Evropy strašně moc! A byly to fantastické zážitky ve skvělých strojích, navíc v naprosto rozličných kategoriích! Měl jsem celou dobu obrovské štěstí a většinou kolem sebe bezvadné lidi. Byl to zážitek, byl to celé můj sen! Všechno se ovšem srdcem dělat nedá, někdy musí mít člověk i rozum. :-)

5 Velice rád bych také zmínil některé další sponzory a kamarády, kteří během posledních 13 let pomáhali. Děkuji tedy firmám: RTIcz, Brudra, Folcut reklama, BAR radiators, Caffe Slavia, 3M, LogoSign, Hitrádio FM Plus, B2 design, Křenek Motorsport a ProKart Raceland. Děkuji také týmům JOKA Racing, ACA Autocentrála, DR Racing, AP motorsport a Černý Racing. Vít Kouřil, spolujezdec Jak Jirka sám píše, posledních třináct let žil více či méně závoděním a na ostatní věci neměl moc čas. Myslím, že mu tato nucená pauza prospěje. Srovná si v hlavě životní priority a odpočine si od té povinnosti být automobilovým závodníkem. Píšu to napůl ironicky, ale jet na rychlostní zkoušce je jen malá část toho, co musíte jako závodník dělat, a všechno ostatní a není toho málo vás po letech psychicky unaví. A unaví to, i když nemusíte noc před závodem trávit na dílně rozebíráním a skládáním nefungujícího auta, jak to pravidelně dělá Jirka Petrášek a spousta dalších. Třeba bude příští rok lepší finanční situace, Kalda a Letoun to nezabalí a bude s kým závodit a Jirka se se mnou nebo s někým jiným na tratě rychlostních zkoušek vrátí. A třeba taky ne a Jirka zjistí, že ho rybaření naplňuje mnohem víc. Uvidíme.

6 Martin Písařík, ředitel firmy Interaction s.r.o. Je až fantastické, jakou reklamu udělal Jirka za celou tu dobu širokému spektru produktů, které dováží a prodává Interaction s.r.o. Reklama a propagace značky (v tomto případě zejména opravárenských autolaků Spies Hecker) se dělá různými způsoby a mimo vození loga se také hledí na osobu, která to logo propaguje a vozí. Jirka kromě jeho sportovních výsledků v různých závodech dokáže zaujmout svojí bezesporu dobráckou a otevřenou povahou a také šířením dobré nálady. Dejte si to dohromady s různými adrenalinovými akcemi a eventy pro naše zákazníky a je vám jasné, že u nás bylo o zábavu vždy postaráno. V letošní pauze Jirka dožene vše, co zameškával, a vyladí (nejen) auto tak, aby z něj měl radost, teprve pak bude plně spokojen! A jak já ho znám, tak se na trať opět vrátí s novým elánem a doufám, že také s logem Spies Hecker.

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Autor: Petr Sabotage Medřík, 22. 11. 2009 17:01 Přestože je Ostravsko jen něco málo přes 100 kilometrů vzdáleno mecce rallysportu Zlínu, posádek z této oblasti startujících

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

ewrc.cz Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, :45

ewrc.cz Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, :45 Tým ROTO si převzal nové Subaru Autor: Subaru ČR, 26. 6. 2012 21:45 V sídle společnosti Subaru ČR si minulý týden plzeňský tým ROTO převzal nový vůz Subaru Impreza STI, který bude využit pro stavbu náhrady,

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Pražský pilot Robert Čonka (27.8.1968) zahájil svoji soutěžáckou kariéru už v polovině devadesátých let s kadettem, aby se po téměř desetileté

Více

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2 Autor: Martin Agnus Bobek, 17. 10. 2005 00:00 Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 1. díl Mistrovství světa v rally jsme od roku 1999 absolvovali

Více

Manažerem talentů. 1. kapitola

Manažerem talentů. 1. kapitola 1. kapitola Manažerem talentů Mám neodbytný pocit, že se v Čechách snad nenajde člověk, který by se domníval, že na výchově automobilových talentů se dá něco vydělat, neřku-li zbohatnout. Leda, že by z

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz

Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz www.rungoliga.cz Marek Odstrčilík šéfredaktor RUNGO.cz Tým je něco, bez čeho bych tady popravdě už asi nebyl. Parta, ale klidně jim říkejme tým, mých lékařských přátel mi zachránil život. Byli to oni,

Více

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři Martin Hudec ze dvou kol na čtyři 1. Kdy a jak jste se dostal od motocyklových soutěží k automobilovým? K autům jsem se dostal díky kamarádovi od motorek, který si zkusil jet sprint na Hondě a když jsem

Více

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE 25. 28. 9.2017 Ač moje léto každoročně není naplněno, až na výjimku žádným programem, srpen 2017 byl, dá se říci plný. Alespoň jeho víkendy. Známý z parku Hvězda Tomáš Š., kterého

Více

barum czech rally zlín

barum czech rally zlín 1 barum rally 6/2014 Trochu jiný magazín o motoristickém sportu barum czech rally zlín SPECIÁL Miloslav Regner Tipy na zajímavá místa přímo od ředitele Dunění monster vzbuzovalo respekt 2 Úvodník Barum

Více

Michalík poprvé v první desítce i za volantem

Michalík poprvé v první desítce i za volantem Michalík poprvé v první desítce i za volantem Autor: Miroslav Vebr, 19. 1. 2009 12:36 Romana Michalíka si motoristická veřejnost spojuje hlavně s úzkými řidítky. S motorkami v terénu dosáhl Palič mnoha

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

Bard amatérů letos i v Rallye Cupu 2008!

Bard amatérů letos i v Rallye Cupu 2008! Bard amatérů letos i v Rallye Cupu 2008! Autor: Přemysl maevad Budín, 14. 4. 2008 20:32 Váša Rally Team je týmem otce a syna Kopáčkových, kterým vypomáhají jejich přátelé. Tento tým má v motorsportu své

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017 Bylo to super! Skvělá lektorka, skvělé aktivity. Doporučuji. Velmi se mi líbily obě etické dílny. Přidala bych tam ještě nějaké hry. Paní Dana byla velmi sympatická a legrační. Nejvíce mě zaujaly Předsudky.

Více

ewrc.cz Profil jezdce: Jan Jakubec Autor: Vlastimil Resl, :21

ewrc.cz Profil jezdce: Jan Jakubec Autor: Vlastimil Resl, :21 Profil jezdce: Jan Jakubec Autor: Vlastimil Resl, 20. 1. 2008 15:21 Pražský pilot Jan Jakubec má za sebou velmi úspěšný rok. Stal se vítězem třídy N2 v MČR rallye a jeho fotbalová Slavia se po delší době

Více

Zkusil jsem to podržet a bylo to moc

Zkusil jsem to podržet a bylo to moc Zkusil jsem to podržet a bylo to moc Autor: Vlastimil Resl, 9. 9. 2008 20:57 Přestože posádka PCD Racing Josef Čermák Anna Maťková vstoupila do pačejovské soutěže velmi dobře a usadila se v čele třídy

Více

Zájezd jižní Anglie

Zájezd jižní Anglie Zájezd jižní Anglie 13. 18. 5. 2019 Když mi byla nabídnuta možnost zorganizovat na naší škole výlet do Anglie, okamžitě jsem souhlasila. Věděla jsem, že máme ve škole spoustu žáků, které baví angličtina,

Více

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 %

na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče a) určitě ano 67,5 % b) spíše ano 30 % c) nevím, nedokážu posoudit 0 % d) spíše ne 2,5 % Vyhodnocení dotazníků: rozdáno 100% dotazníků, vráceno 95% dotazníků na některé otázky všichni neodpověděli Dotazník pro rodiče Je atmosféra školy, když ji navštívíte, podle vás pozitivní? a) určitě ano

Více

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC?

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC? Vyhodnocení dotazníku k etapovému závodu SPAC (Velká cena FORCE) Dotazník vyplnilo 53 závodníků, někteří neodpověděli na všechny otázky. Dotazníky vyplnili - podle kategorií: 16 11 9 6 4 3 2 2 A B C D

Více

Jak překonat rozchod. Radek Šíra

Jak překonat rozchod. Radek Šíra Jak překonat rozchod Radek Šíra 2 Radek Šíra, 2013 OBSAH Úvod... 4 1. Typy rozchodů... 5 1.1. Navrhovatel a obránce... 5 1.2. Délka vztahu... 6 2. Měsíc nové naděje... 8 2.1. Týden zármutku... 8 2.2. Týden

Více

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel.

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel. PROSINEC Neděle Když vám někdo vypravuje o své dovolené, nejhorší je, že se musíte tvářit, jako byste měli radost S NÍM. Nikdo totiž nestojí o to, poslouchat vyprávění o zábavě, kterou sám NEZAŽIL. ZíV

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy.

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy. Odvážné, ale jednoduché Psychopati, sociopati, deprivanti atd. (dále jen predátoři), jsou podle mého nový druh člověka. Slovem nový ve skutečnosti myslím jiný druh, protože predátoři se vyskytuji mezi

Více

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou Bleskovka s... Inessou Tushkanovou (Text: Marek Felt, foto: archiv jezdce) Dnes jsme vyzpovídali čtyřiadvacetiletou Inessu Tushkanovou. Tato ukrajinská závodnice, žijící však v Moskvě, se účastní rallyového

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

ewrc.cz Foto: Petr Frýba

ewrc.cz Foto: Petr Frýba Profil nejen spolujezdce: Rudolf Kouřil Autor: Vlastimil Resl, 18. 7. 2007 00:00 Rudolf Kouřil patří k našim nejzkušenějším spolujezdcům. V posledních letech je také ředitelem nádherné a velmi ambiciózní

Více

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH Stručná charakteristika soutěže: soutěž seriálu mistrovství ČR v automobilových rally centrum soutěže v Okříškách cca 10 km

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2017 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2017 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48 Fotky žloutnou, vzpomínky ne... - 8. díl Autor: Jiří Seliger, 31. 3. 2014 19:48 Nedávno přibyly na ewrc-results.com výsledky Rallye Toužim 1979 a já jsem si vzpomněl, že jsme tuto rallye také jeli. Začal

Více

Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex.

Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex. Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex. Ve vztahu velmi šťastná, se svým manželem nerozlučná dvojka, přátelé, partneři, parťáci. On v sexu stále při chuti, ona

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Tajemství rallyového navigátora https://www./cs/zivotni-styl/sport/motorsport-cs/tajemstvirallyoveho-navigatora/ Jak moc může spolujezdec při rallye ovlivnit výsledný čas? Jak přesně vzniká itinerář a

Více

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ REVOLUČNÍ MARKETING - nejpoužívanější on-line vzdělávací systém pro síťový marketing v Česku a na Slovensku. REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ Naučte se pomocí transformačního a zároveň jednoduchého a velice účinného

Více

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče r. 2015 - Zdravotnický personál dělá vše pro to, aby pacient opět dostal chuť do života podle stávajících možností. - Dodržování doby návštěv. Ve 14 hod.

Více

Laura a její tygři - cesta

Laura a její tygři - cesta Laura a její tygři - cesta Tereza Pokorná Michaela Spálenková CDZ pro Prahu 9 Každý máme tygra?! Tygrem může být: naše silná stránka; naše slabá stránka; naše nemoc, ze které uděláme moc; nemoc, se kterou

Více

Nemáte Žádné Reference?

Nemáte Žádné Reference? Nemáte Žádné Reference? Pak mám pro vás dobrou zprávu. Každý začíná s tím, že žádné nemá. Všichni ale musíme odněkud začít. Z vlastní zkušenosti se mi nesčetněkrát potvrdilo, že když umístíte reference,

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

Můj život s autem: Nikdy bych nejel do myčky https://www./cs/zivotni-styl/lide/muj-zivot-s-autem-nikdy-bychnejel-do-mycky/ Mnohonásobný šampion České republiky v rallye, mistr Evropy a vítěz řady slavných

Více

Projekt RAAM 2011. Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz. Ing. Jiří H l e d í k. jednatel CUT

Projekt RAAM 2011. Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz. Ing. Jiří H l e d í k. jednatel CUT Projekt RAAM 2011 Czech Ultracycling Team o.s. www.jirihledik.cz www.cut-raam.cz Ing. Jiří H l e d í k jednatel CUT Představení projektu Občanské sdružení Czech Ultracycling Team (CUT) si Vám dovoluje

Více

podporováno Swiss Life Select 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj

podporováno Swiss Life Select 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj 2. čtvrtletí 2014 Zpravodaj Invalidní vozík pro Michalku Michalčin příchod na svět nebyl příliš veselý. Ihned po porodu prodělala krvácení do mozku, které bohužel zapříčinilo celoživotní následky. Lékaři

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. RC Rallye Český Krumlov 2017 13. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

Tvorba internetových stránek

Tvorba internetových stránek VŠB TU Ostrava, Ekonomická fakulta Tvorba internetových stránek www.enduroteam-frenoil.wz.cz Pavlíková Tereza Pav0086 EB2API01 5.1.2012 Obsah Obsah... 2 Úvod... 3 1. Název webu... 4 2. Záměr a cíle...

Více

3. část - duben a květen

3. část - duben a květen Přílohy kroniky 2013 3. část - duben a květen Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( červenec 2013 ) 3. část - Strana 1 / celkem stran 29 Mladí hasiči Plnění odznaků odbornosti Nová Role ( 7.4.

Více

ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ T-parket s.r.o.

ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ T-parket s.r.o. ANALÝZA SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKŮ T-parket s.r.o. INFORMACE O ANALÝZE Datum realizace dotazníku: 19.8.-7.9.2010 Forma dotazování: Telefonicky Zkoumané období: 2009-2010 Počet zákazníků celkem: 87 Počet oslovených

Více

Maledivy. Thajsko Itálie. Francie. Rakousko Slovensko Francie. Mauricius. Thajsko Francie Česká rep. Réunion

Maledivy. Thajsko Itálie. Francie. Rakousko Slovensko Francie. Mauricius. Thajsko Francie Česká rep. Réunion Maledivy Francie Thajsko Itálie Mauricius Rakousko Slovensko Francie Thajsko Francie Česká rep. Réunion 2012 Vážení a milí přátelé!. Je tu zase konec roku a já pravidelně, na poslední chvíli, jak jinak,

Více

Tisková zpráva z budoucnosti Easytask.cz Léto 2017

Tisková zpráva z budoucnosti Easytask.cz Léto 2017 Tisková zpráva z budoucnosti Easytask.cz Léto 2017 Co je six-pager? Amazon používá six-pager pro zvýšení efektivity svých meetingů. Jde o dokument, který si na začátku schůzky všichni přečtou, aby se dostali

Více

Posádka bratří Kyselů černým koněm sk. H v RC08

Posádka bratří Kyselů černým koněm sk. H v RC08 Posádka bratří Kyselů černým koněm sk. H v RC08 Autor: Přemysl maevad Budín, 6. 3. 2008 10:14 Loni sice stihl odjet jediný závod, ale myslím, že nejen mě na něm udivil svou rychlostí. Nebyl jsem překvapen,

Více

JanČerný. WTCC x BTCC. Na lyže teď radši moc nelezu. Komu zvoní hrana Za světovou rally bez přípravy Sedlčany mají své kouzlo

JanČerný. WTCC x BTCC. Na lyže teď radši moc nelezu. Komu zvoní hrana Za světovou rally bez přípravy Sedlčany mají své kouzlo 1 5/2014 Trochu jiný magazín o motoristickém sportu JanČerný Na lyže teď radši moc nelezu WTCC x BTCC Komu zvoní hrana Za světovou rally bez přípravy Sedlčany mají své kouzlo 2 Úvodník Někteří mluví, někteří

Více

JAK ROSTOU. aneb Každý obrázek vypráví svůj příběh, každý příběh tvoří vlastní obraz. Velikost materiálu po složení x 210 mm

JAK ROSTOU. aneb Každý obrázek vypráví svůj příběh, každý příběh tvoří vlastní obraz. Velikost materiálu po složení x 210 mm JAK ROSTOU aneb Každý obrázek vypráví svůj příběh, každý příběh tvoří vlastní obraz Velikost materiálu po složení - 210 x 210 mm JAK ROSTOU PRÍBEHY OD DETÍ O DETECH A PRO DETI, KTERÉ MAJÍ PROBLÉMY S RUSTEM,

Více

Výšlap s Líbou reportáž slovem i obrazem

Výšlap s Líbou reportáž slovem i obrazem Výšlap s Líbou reportáž slovem i obrazem Líba Fáryová organizuje Ondrovy výšlapy už několik let. Občas jsem měla touhu se přidat, ale já jsem více přemýšlivý než sportovní typ. V červnu 2012 jsem si přece

Více

Rezerva = 1. zadní vrátka

Rezerva = 1. zadní vrátka Rezerva = 1. zadní vrátka Mnoha lidmi podceňovaná, mnoha přeceňovaná, ale všeobecně se ví, že je potřebná. Rezerva. Troufám si říct, že bez kvalitně vybudované rezervy není možné tvořit mnohem větší a

Více

extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m

extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m extrémní triatlon 3,8 km plavání 180km kolo 42,2km běh převýšení 5700 m 18. 10. 2015 05:00 celková vzdálenost 226km celkové převýšení 5700 výškových metrů 3,8 km plavání v proudu řeky Labe 180km na kole

Více

linka pomoci Čekáte nečekaně dítě? Poradna (nejen) pro ženy v tísni Celostátní linka pomoci: 800 108 000 www.linkapomoci.cz

linka pomoci Čekáte nečekaně dítě? Poradna (nejen) pro ženy v tísni Celostátní linka pomoci: 800 108 000 www.linkapomoci.cz Bylo mi teprve 17, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Hlavou mi svištělo, že chci studovat, užívat si života, a že mě naši zabijou. Ti nám ale nakonec pomohli ze všech nejvíc. S prckem to dnes už skvěle

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. RC Rallye Český Krumlov 2013 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

Co nás zajímá. Tady je ukázka některých novoročních předsevzetí z kolektivu 6. a 7. ročníků. Podaří se jim je dodržet? Zkusíme se zeptat na konci roku

Co nás zajímá. Tady je ukázka některých novoročních předsevzetí z kolektivu 6. a 7. ročníků. Podaří se jim je dodržet? Zkusíme se zeptat na konci roku Milí čtenáři, máme tady první číslo našeho časopisu v novém roce 2016. Naše redakce Vám všem přeje mnoho zdraví, lásky, štěstí a úspěchů. Ať je tento rok mnohem lepší než minulý! I když jste nyní zavaleni

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek

Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb. Mám svůj plán. Jiří Sobek Příručka o individuálním plánování pro uživatele sociálních služeb Mám svůj plán Jiří Sobek Praha, 2012 Co je individuální plánování Každý člověk, který využívá sociální službu, má svůj individuální plán.

Více

VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM. Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj

VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM. Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj VÝZNAM A DOSTUPNOST ODLEHČOVACÍCH SLUŽEB POHLEDEM PEČUJÍCÍCH O DĚTI S POSTIŽENÍM Vybraná data z výzkumu pro Jihomoravský kraj Péče bez překážek, z. s. Praha 2019 JIHOMORAVSKÝ KRAJ 3483 2 příjemců příspěvku

Více

ewrc.cz Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, :27

ewrc.cz Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, :27 Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, 13. 1. 2016 12:27 Kunovický René Dohnal začal jezdit rally v roce 2011. Již v následující sezoně získal absolutně 2. místo ve třídě 10 ve sprintech.

Více

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková 4 Březen / duben 2009 Naši milí čtenáři! Po delší odmlce vás znovu všechny vítám na stránkách školního časopisu Školáček. Je vidět, že se vám časopis zalíbil, neboť si jej chodíte stále víc a víc půjčovat.

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce Dvakrát v závěru loňské sezony se na českých tratích představil pohárový speciál Opel ADAM. Starty dokladovaly společnou snahu společnosti Opel C&S, českého zastoupení

Více

Někteří lidé ho charakterizují jako věčného kluka. Souhlasíš s nimi? A co z toho pro tebe vyplývalo? Teda kromě toho užívání

Někteří lidé ho charakterizují jako věčného kluka. Souhlasíš s nimi? A co z toho pro tebe vyplývalo? Teda kromě toho užívání Ale já jsem se chtěla o Jirkovi Hrzánovi dozvědět něco bližšího. Tak jsem o něm začala psát sama. No, sama jak se to vezme. Pročetla jsem dostupné materiály, ale především jsem na něj nechala vzpomínat

Více

SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA

SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA SETKÁNÍ S MARTINOU SÁBLÍKOVOU A JEJÍM TRENÉREM 13. 2. 2017 LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA Již roky jsem snila o tom, setkat se s neuvěřitelnou hvězdou českého sportu Martinou Sáblíkovou, (která se nejspíš s rychlobruslařskými

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ JAN ČERNÝ SPORTOVNÍ CÍLE PRO 2016 - Umístění v top 3 šampionátu absolutně - Snížení ztráty na vítěze soutěže (s/km) - Boj o vítězství

Více

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( https://www.lf2.cuni.cz) Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil seriál rozhovorů s našimi úspěšnými sportovci Vracíme se s dalším pokračováním

Více

Evropský sociální výzkum

Evropský sociální výzkum Sociologický ústav Akademie věd ČR STEM Středisko empirických výzkumů Jilská 1, 110 00 Praha 1 Evropský sociální výzkum Doplňkový dotazník verze F-F2 A Listopad-prosinec 2002 Tazatel Kodér Děrovač Respondent

Více

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný Jan Charouz Datum narození: 17. července 1987 Místo narození: Praha, Česká republika Národnost: česká Bydliště: Praha Rodinný stav: svobodný První závod: 1995 Tovární jezdec Aston Martin Racing v Le Mans

Více

Touto cestou Vás žádám o vyplnění přiloženého dotazníku, jehož vyplnění Vám zabere max. 15 minut.

Touto cestou Vás žádám o vyplnění přiloženého dotazníku, jehož vyplnění Vám zabere max. 15 minut. Vážená paní, vážený pane, jsem studentkou 3. ročníku Mendelovy univerzity v Brně, Provozně ekonomické fakulty. V rámci svojí bakalářské práce, kterou zpracovávám na téma Problematické pracovní vztahy se

Více

Předem nezbývá nic jiného, než poděkovat vedení našeho SC, že mi a mým kamarádům tento výjezd umožnili a zprostředkovali nám lupeny.

Předem nezbývá nic jiného, než poděkovat vedení našeho SC, že mi a mým kamarádům tento výjezd umožnili a zprostředkovali nám lupeny. Předem nezbývá nic jiného, než poděkovat vedení našeho SC, že mi a mým kamarádům tento výjezd umožnili a zprostředkovali nám lupeny. Děkuju :-) Už je tomu asi 5 let co jsem začal snít tenhle sen. Kdysi

Více

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 11. 8. 2015 22:03 Josef Peták s Alenou Benešovou ačali svou náročnou letní tour už při ally Bohemia na počátku července,

Více

Klíčové kompetence vedoucího pracovníka v procesu řízení školy

Klíčové kompetence vedoucího pracovníka v procesu řízení školy Název projektu: Reg. č. projektu: Rozvoj klíčových kompetencí zástupců ředitele na školách a školských zařízeních CZ.1.07/1.3.49/01.0002 Modul : Klíčové kompetence vedoucího pracovníka v procesu řízení

Více

Nový Škoda kalendář - Rally legendy Škoda ožívají!

Nový Škoda kalendář - Rally legendy Škoda ožívají! Nový Škoda kalendář - Rally legendy Škoda ožívají! Autor: www.skodateam.cz, 17. 10. 2012 19:13 S partou ŠkodaTeam se na našich stránkách setkáváme, když zveme všechny fandy na sraz vozů Škoda do Běšin

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 5. 11. 2011 13:24 Jelikož doba a pokrok jdou nezadržitelně kupředu, což obzvláště v motorsportu platí dvojnásob, tak sezóna 2004 se

Více

Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška

Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška Letos již po dvaačtyřicáté zamíří soutěžní posádky do Mladé Boleslavi, kde se ve dnech 10. 12. července uskuteční Rally Bohemia. Tato soutěž bude započítávána

Více

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé,

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé, Může se však stát, že takové štěstí mít nebudete a lékař vám oznámí, že narazil na zdravotní potíže onkologického charakteru a je třeba je řešit. Sám si dost těžko dokážu představit, co v této chvíli může

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

ewrc.cz Jan Vajsejtl: Náš cíl? Dokončit závod! Autor: Přemysl maevad Budín, :55

ewrc.cz Jan Vajsejtl: Náš cíl? Dokončit závod! Autor: Přemysl maevad Budín, :55 Jan Vajsejtl: Náš cíl? Dokončit závod! Autor: Přemysl maevad Budín, 28. 5. 2009 20:55 Honza Vajsejtl naskočil do rally loni, a to hned do skupiny A4 - soudobých vozů nad 2000 ccm. Rozhodnutí to určitě

Více

ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor.

ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor. P C ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor. hceme na sobě pracovat a zdokonalovat se. Důležitým faktorem v soutězích

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

TipCars Pražský Rallysprint 2013

TipCars Pražský Rallysprint 2013 TipCars Pražský Rallysprint 2013 Další volný podnik v rámci Czech Rally Cupu se odehrál na území hlavního města. Na přelomu listopadu a prosince se tak do Prahy sjelo celkem 40 posádek, ale do cíle soutěže

Více

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny?

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Nikdo si mě za celý týden ani nevšiml. Jsem jen další nová studentka na nové škole. Přestoupila jsem z té minulé z toho důvodu, že se

Více

Jak se nespálit při výběru vyhlídkového letu.

Jak se nespálit při výběru vyhlídkového letu. Jak se nespálit při výběru vyhlídkového letu. Od: Jan Rudzinskyj O létání sním od malička co si pamatuji. Za komunistů jsem se dozvěděl, že nejsem vhodný kandidát pro létání (asi bych jim s tím Blaníkem

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

Vážení a milí přátelé!

Vážení a milí přátelé! Vážení a milí přátelé!. Zdravím Vás všechny opět po roce. Právě jsem si zapálil v krbu, uvařil si výborný zelený čaj a zasedl jsem ke svému počítači s tím, že napíšu tento úvodník. Manželka mi říkala,

Více

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY 17. - 18.5. 2019 www.podorlickarally.cz Poupravené věci z 1. průvodce soutěží Po delší době přinášíme druhou část průvodce soutěží Podorlická rally. Změnili

Více

ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí.

ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí. ČERVEN Pátek Pro mě jsou letní prázdniny v podstatě tři měsíce výčitek svědomí. Jenom proto, že je hezky, každý čeká, že budete venku a skotačitˮ nebo tak něco. A když venku netrávíte každou vteřinu, hned

Více

SLOVO ÚVODEM. Druhou položkou jsou výjezdy, kterých bylo deset a tam jsme jízdné hodně dotovali, aby byla co největší účast.

SLOVO ÚVODEM. Druhou položkou jsou výjezdy, kterých bylo deset a tam jsme jízdné hodně dotovali, aby byla co největší účast. VÝROČNÍ ZPRÁVA FANKLUBU HC SLAVIA PRAHA Z. S. ZA SEZÓNU 2016/2017 SLOVO ÚVODEM Vážení sešívaní přátelé, Letošní sezona byla pro nás úplně nová. Jako nové vedení jsme to neměli vůbec jednoduché. Delší dobu

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce Premiérové snažení společnosti Opel C&S, českého zastoupení automobilky Opel, a promotéra XTG motorsport při debutu XTG Opel ADAM Cup 2015 výrazně

Více

Když bude delší než mají ostatní tak se bude mít snahu převrátit ale nakonec i tento problém se jim podařilo vyřešit. Jak? No musí být o dost širší

Když bude delší než mají ostatní tak se bude mít snahu převrátit ale nakonec i tento problém se jim podařilo vyřešit. Jak? No musí být o dost širší Super Rudolf. V jedné staré továrně,kde vyrábějí všelijaká speciální vozidla jako jsou náklaďáky,cisterny,kombajny a různé jiné velké stroje dostaly jednu nečekanou zvláštní objednávku.tato objednávka

Více