Rozmetací tabulky. Odstředivé rozmetadlo. Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozmetací tabulky. Odstředivé rozmetadlo. Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny!"

Transkript

1 Rozmetací tabulky az ZA-M Ultra Odstředivé rozmetadlo MH A. Printed in Germany cz Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny!

2 AMAZONE DüngeService Upozorňujeme, že individuální vlastnosti hnojiva mají při rozmetání velký vliv na jeho příčné rozložení a rozmetané množství. Proto jsou hodnoty nastavení uváděné v tabulce pouze orientační. Vlastnosti při rozhozu závisí na: - kolísání fyzikálních parametrů (specifická hmotnost, velikost zrna, kluzné vlastnosti atd.) i v rámci stejného druhu a značky; - různých vlastnostech hnojiva vyvolaných povětrnostními vlivy nebo skladovacími podmínkami. V důsledku toho nemůžeme převzít žádnou záruku, že vaše hnojivo (ačkoliv bude mít stejný název a bude pocházet od stejného výrobce) bude mít při rozhozu stejné vlastnosti jako hnojivo uvedené v tabulce. Uváděná doporučení k nastavení pro příčné rozložení se vztahují výhradně k rozložení hmotnosti a ne k rozložení živin (to platí zvláště u směsných hnojiv). Vylučujeme nároky na náhradu škod, které nebyly způsobeny samotným odstředivým rozmetadlem. Vlastníte-li rozmetadlo hnojiv AMAZONE, pak máte k dispozici také službu AMAZONE DüngeService. Přejeme si, abyste pracovali hospodárně a šetrně k životnímu prostředí. Služba AMAZONE DüngeService vám zjistí individuální vlastnosti hnojiva. Chcete-li zjistit, jaký pracovní záběr má mít vaše rozmetadlo, pak nám nám zašlete vzorek hnojiva o hmotnosti kg a my vám poskytneme doporučení k nastavení stroje na pracovní záběr, jaký potřebujete. Službu AMAZONE DüngeService doporučujeme zejména v případech, jedná-li se o nejasný původ vašeho hnojiva, jeho názvu nebo vlastností resp. pokud hnojivo není uvedeno v rozmetacích tabulkách. Jestliže nemůžete vaše hnojivo jednoznačně přiřadit určitému druhu v rozmetacích tabulkách, pak: - najdete na stránkách DüngeService nejaktuálnější doplňky k tabulce; - služba AMAZONE DüngeService vám poskytne telefonickou podporu pro přiřazení hnojiva s doporučením k nastavení rozmetadla; - služba AMAZONE DüngeService poskytne po zaslání malého vzorku hnojiva ( kg) doporučení k nastavení; - spojte se s kontaktní osobou ve vaší zemi: AMAZONE DüngeService + () / Am Amazonenwerk - + () / D- Hasbergen - Gaste duengeservice@amazone.de () () () () () () Před uvedením do provozu si prostudujte návod k obsluze a bezpečnostní předpisy a respektujte je! Strana MH A.

3 Draselné hnojivo Kaliplus / K+S Kali GmbH Korn-Kali / K+S Kali GmbH Patentkali / draselně-hořečnatá sůl K+S Kali GmbH er Kali gran. K+S Kali GmbH Fosforecné hnojivo Trojitý superfosfát TSP Amfert Hnojiva s obsahem síry SCHWEDOKAL Ledek amonný s vápencem Ledek amonný s vápencem AMI AGROLINZ LINZER NAC %N gran. Ledek amonný s vápencem K+S dusík Ledek amonný s vápencem %N + %MgO granulovaný Novomoskovsk (RUS) Ledek amonný s vápencem %N + %MgO granulovaný AB Achema (LT) Ledek amonný s vápencem %N + %MgO granulovaný Nutramon DSM Ledek amonný s vápencem %N granulovaný Kirovo- bílá perla (RUS) LOVOFERT LAD LOVOFERT LAV YARA Ledek amonný s vápencem %N + %MgO gran. Ledek se síranem amonným ENTEC K+S dusík Ledek se síranem amonným %N + %S granulovaný ZUID-Chemie Ledek se síranem amonným (+S) K+S dusík LOVODASA + S Ledek vápenatý MgO YARA ledek vápenatý,%n granulovaný ESTA Kieserit granulovaný K+S Kali GmbH Magnesia-Kainit K+S Kali GmbH Mocovina Alzon SKW Piesteritz Močovina % N expandovaná GRODNO, Belarus Močovina %N granulovaná. ALEXFERT - Ägypten Močovina %N granulovaná. EFC - Ägypten Močovina %N granulovaná. QAFCO - Katar Močovina %N prillovaná JONAVA - Standard (LT) Močovina %N prillovaná Novomoskovsk (RUS) Močovina %N prillovaná POLICE (PL) MH A. Strana

4 Mocovina NP NPK NS Močovina %N prillovaná POLICE (PL) Močovina %N prillovaná EG-Ware Piagran SKW Piesteritz Piamon -S SKW Piesteritz YARA Močovina se sírou %N + %S prilovaná YARA Močovina %N granulovaná Sluiskil (NL) YARA Ureáza %N + %S granulovaná. AMI AGROLINZ LINZER GOLD /+S+Cu+Zn AMI AGROLINZ LINZER TIP /+S+Zn DAP / Lifosa (LT) MAP / granulovaný - Čerepovec (RUS) NP + granulovaný DSM TIMAC / EUROFERTIL D-Coder NP - granulovaný TIMAC / EUROFERTIL Lithammon NP - (+ +) granulovaný AMI AGROLINZ LINZER PLUS NPK // (++) granulované. DC NPK -- (+%S) gran. ENTEC ++ (++) K+S dusík Flexammon NPK ++ (++) granulovaný K+S Kali GmbH LOVOFERT NPK -- LOVOFERT NPK -- Nitrophoska ++ (++) K+S dusík NPK -- + %S granulovaný Litva SUPROFOS NPK -- (+%MgO + %SO) TIMAC / EUROFERTIL NPK --+%S granulovaný URALCHEM NPK -- +%S granulovaný YARA NPK -- granulovaný YaraMila NPK -- granulovaný Dynamon-S %N + %S granulovaný DSM LOVOFERT LAS + MgO + S LOVOFERT LAS + S NS %N + %S gran. AB Achema (LT) TIMAC / EUROFERTIL Sulfammo granulovaný TIMAC / EUROFERTIL Sulfammo granulovaný YARA Optimag Plus %N + %MgO +%S granulovaný. YARA SAN %N (+ +) granulovaný Strana MH A.

5 Organická hnojiva Osivo PK PROVITA Haarmehl-Pellety Řepka Lupina bílá (nemořená) Oves (nemořený) Pastvinové směsi Pšenice (nemořená) Slunečnice (přečištěná) Fosfan PK - (++) granulovaný Thomaskali PK + (+ +) granulovaný K+S Kali GmbH TIMAC / EUROFERTIL D-Coder PK - Schneckenkorn frunol Delicia Schnecken-Linsen Schneckenkorn Glanzit mit % Metaldehyd Schneckenkorn MESUROL Schneckenkorn METAREX Schneckenkorn Spiess-Urania "Patrol Metapads" Síran amonný Síran amonný %N + %S DOMOGRAN Síran amonný %N + %S granulovaný "Witt-Handel Standard" Síran amonný %N Granular DSM Síran amonný %N ZAT - AS Tarnow (PL) Síran amonný %N ZAT - MACRO Super Tarnow (PL) Vápenec Třída I extra; granulovaný vápenec s % CaCO + % MgCO VKD Dammann TIMAC / EUROFERTIL Litho-Physalg G TIMAC / EUROFERTIL Physiomax Uhličitan vápenatý MH A. Strana

6 Všeobecné informace. Pokyny k prevenci chyb při rozptylování - Hnojiva skladujte správně (viz návod výrobce) - Stroj nastavte podle údajů tabulky rozmetání, internetové databáze resp. doporučení k nastavení; respektujte pokyny v návodu k provozu - Před začátkem rozptylu proveďte kontrolu rozmetaného množství - V případě neznámých druhů hnojiva i ke všeobecné kontrole zkontrolujte nastavenou pracovní šířku (vzdálenosti mezi jízdními pásy) pomocí mobilního zkušebního stojanu (zvláštní vybavení). Všeobecné informace k nastavení stroje - Respektujte všeobecné bezpečnostní pokyny návodu k provozu - Výška nástavby se měří na okraji rozmetacího kotouče a zpravidla vodorovně činí cm - Počet otáček rozmetacího kotouče je zpravidla min -. Zvláštní pokyny k rozptylu lisovaných preparátů proti plžům Lisované preparáty proti plžům jsou v některých případech velmi nebezpečné pro děti a domácí zvířata (například psy). Chraňte před přístupem dětí a domácích zvířat. Vždy bezpodmínečně respektujte návod k použití od výrobce přípravku! Odstředivé rozptylové zařízení lze v sériovém provedení použít i k plošnému rozptylu lisovaných preparátů proti plžům. Lisované preparáty proti plžům jsou lisovány do pelet a podobných zrn a rozptylují se v poměrně malém množství (například kg/ha). Při plnění odstředivého rozptylového zařízení zabraňte vdechování prachu z produktu a přímému kontaktu přípravku s kůží (používejte ochranné rukavice). Po použití si důkladně umyjte ruce a všechna zasažená místa kůže vodou a mýdlem. Při manipulaci s lisovanými přípravky proti plžům upozorňujeme, že je nutné bezpodmínečně respektovat pokyny výrobce přípravku a svědomitě dodržovat všeobecná bezpečnostní opatření při manipulaci s přípravky na ochranu rostlin (směrnice č. BBA - německého Spolkového úřadu pro zemědělství a lesní hospodářství). Při jízdě na pole a zpět dbejte, aby obě šoupátka byla uzavřená a zajištěná. Pokud by sypký přípravek nekontrolovaně unikal (vznik hromádek), přípravek ihned sesbírejte resp. zlikvidujte. Při rozptylu lisovaných přípravků proti plžům dbejte, aby výstupní otvory vždy byly zakryty sypkým přípravkem a přípravek rozptylujte se stálým počtem otáček rozmetacího kotouče. Zbývající množství cca., kg na špičku násypky nelze rozptýlit podle předpisů. K vyprázdnění rozmetadla otevřete šoupátka a sypký přípravek, který se sype ven, zachyťte (například na plachtu) a v uzavřené nádobě ho uložte na místě nepřístupném dětem a domácím zvířatům. Nastavení množství rozmetadla je uvedeno na následujících stránkách. Tyto údaje slouží jako orientační hodnoty. Před použitím vždy proveďte oboustrannou kontrolu množství rozmetaného sypkého přípravku. Další informace najdete v návodu k provozu příslušného stroje. Strana MH A.

7 Nastavení množství rozmetaného sypkého materiálu Nastavení množství rozmetaného sypkého materiálu se provádí podle vybavení rozmetadla pomocí palubního počítače nebo ručně regulačním šoupátkem na stroji. Přesný postup je uveden v přílsušném návodu k obsluze. Před zahájením rozptylu zadejte do palubního počítače množstevní faktor příslušného hnojiva jako první přiblížení kalibračního faktoru. Množstevní faktor je uveden v tabulce rozmetání. Kontrola množství rozmetaného sypkého materiálu Množství rozptylovaného sypkého materiálu lze kontrolovat pomocí dodávané záchytné nádoby ve stojanu nebo po projetí kontrolní měřicí dráhou. Přesný postup je uveden v návodu k obsluze. Je-li rozmetadlo hnojiva vybaveno vážním zařízením, lze rozmetané množství kontrolovat i během jízdy. Přesný postup je uveden v příslušném návodu k obsluze palubního počítače. a = f v b s v =, t a = množství rozptylovaného materiálu oboustranně [kg/ha] b = pracovní šířka [m] f = rychlost toku jednostranně [kg/s] s = dráha [m] v = rychlost [] t = čas [s] Rozmetadlo se dvěma kotouči. Rozmetací kotouče Pomocí rozmetadla se kotouči od společnosti AMAZONE lze rozmetat pomocí jednoho páru rozmetacích kotoučů přípravek do různých pracovních šířek. Který rozmetací kotouč je třeba na kterou pracovní šířku si lze najít v tabulce rozmetání, v internetové databázi nebo v doporučení k nastavení.. Nastavení pracovní šířky Příčné rozložení je ovlivňováno vlastnostmi sypkého materiálu hnojiva. Nejdůležitější veličiny, který mají vliv na vlastnosti materiálu při rozmetání, jsou velikost zrna, hmotnost sypkého přípravku, vlastnosti povrchu a vlhkost. Podle příslušných druhů hnojiva umožňují rozmetací kotouče nastavit různé pracovní šířky. K nastavení různých pracovních šířek lze rozmetací lopatky plynule natáčet kolem bodu rotace (Obr. ). Nastavení se odečítá v pozici resp. Obr. MH A. Strana

8 Natočením rozmetacích lopatek ve směru otáčení (Obr. /A) rozmetacích kotoučů (na vyšší hodnotu na stupnici) se pracovní šířka zvětšuje. Natočením proti směru otáčení (Obr. /B) se pracovní šířka zmenšuje. Kratší rozmetací lopatky rozmetají materiál převážně doprostřed plochy pokryté rozmetáním, zatímco delší lopatky rozmetají materiál převážně do vnější oblasti.. Příklad použití tabulky rozmetání Pracovní šířka: m - Stránku hnojiva najdete v seznamu hnojiv - Polohu lopatek rozmetacího kotouče odpovídajícího pracovní šířce m najdete přímo na této stránce tabulky a rozmetací lopatky nastavte podle kapitoly. - S palubním počítačem: Množstevní faktor hnojiva zadejte do palubního počítače jako první přiblížení kalibračního faktoru Bez palubního počítače: Postavení šoupátka najdete v tabulce nastavení množství a šoupátko nastavte podle uvedených pokynů Kontrola příčného rozložení s mobilním zkušebním stojanem (zvláštní vybavení) Příčné rozložení je ovlivňováno vlastnostmi sypkého materiálu hnojiva. Nejdůležitější veličiny, který mají vliv na vlastnosti materiálu při rozmetání, jsou - jak známo - velikost zrna, hmotnost sypkého přípravku, vlastnosti povrchu a vlhkost. Tyto vlastnosti se mohou měnit například působením vlivů prostředí. Z tohoto důvodu je třeba hodnoty nastavení tabulky rozmetání považovat jen za orientační. Doporučuje se příčné rozdělení rozmetadla hnojiva kontrolovat pomocí mobilního zkušebního stojanu. Přesný postup je uveden v příslušném návodu k obsluze. Obr. Rozptyl na okraji, rozptyl na hranici a rozptyl na hraničních příkopech na ½ pracovní šířky. Rozptyl na okraji Strana MH A.

9 Jestliže smíte hnojit přes okraj pole, například přes sousedící plochy se stejným ošetřením (výjimkou jsou povrchové vody), dosáhnete téměř úplného hnojení až na okraj pole. Tak zabráníte tomu, aby na okrajích pole byly nedostatečně pohnojené pásy. V těchto případech se poloha šoupátka nijak neredukuje. Nastavení najdete v této tabulce rozmetání u příslušných hnojiv. Obr.. Rozptyl na hranici Zabraňte hnojení přes hranici například u ploch, které se nemají ošetřovat shodně. Tím nutně vzniká nedostatečně pohnojený pás na okraji v šířce přibližně až m, podle vzdálenosti první jízdní stopy od hranice (viz Obr. ). Rozmetané množství na straně hranice snižte o uvedené množství. Tím dosáhnete nejlepšího možného příčného rozložení. Nastavení najdete v této tabulce rozmetání u příslušných hnojiv. Obr.. Rozptyl na hraničních příkopech Při rozptylu na hraničních příkopech je třeba pracovat ještě s bezpečnostní vzdáleností například v případech, kdy jde o povrchové vody. Tím je nedostatečné hnojení okrajového pásu nutně větší, než při rozmetání na hranicích. Polohu šoupátka (rozmetané množství) na straně hranice snižte o uvedené množství. Tím dosáhnete nejlepšího možného příčného rozložení. Nastavení najdete v této tabulce rozmetání u příslušných hnojiv. Obr. MH A. Strana

10 .. S hydraulickým pohonem rozmetacího kotouče Nastavení počtu otáček rozmetacího kotouče na straně okraje pole závisí na pracovní šířce, druhu hnojiva, typu hnojiva (rozptyl na okraji, na hranici nebo na hraničním příkopu) a rozmetacím kotouči. Způsob účinku počtu otáček: - Zvýšení počtu otáček: větší šířka rozmetání, plošší boky rozmetání - Snížení počtu otáček: menší šířka rozmetání, strmější boky rozmetání Aby nedošlo k přehnojení okrajového pásu, při rozptylu na hranicích a hraničních příkopech se musí množství snížit pomocí palubního počítače... S mechanickým pohonem rozmetacího kotouče... S omezovačem Nastavení omezovače závisí na pracovní šířce, druhu hnojiva, typu hnojiva (rozptyl na okraji, na hranici nebo na hraničním příkopu) a rozmetacím kotouči. Omezovač lze hydraulicky zapojit do provozu nebo ho vyřadit z provozu. Hodnoty tabulky rozmetání je třeba chápat jen jako orientační, protože vlastnosti hnojiva se mohou navzájem podstatně lišit. Případně nastavte omezovač takto: - Jestliže se přes hranici pole dostává příliš mnoho hnojiva (zejména při rozptylu na hranici), omezovač nastavte ve směru vyšších hodnot, tedy menších vzdálenosti hranice - Jestliže hnojivo nedolétne až k hranici (zejména při rozptylu na hranici) nebo oblast nedostatečného hnojení na okraji pole je příliš velká (zejména při rozptylu na okraji), omezovač nastavte směrem k nižším hodnotám, tedy větší vzdálenosti hranice Při vzdálenostech hranice m a méně se doporučuje provádět korekce v krocích po pozicích, při vzdálenostech hranice více než m v krocích po pozici.... S rozmetacími kotouči Tele-Set Nastavení rozmetacích kotoučů Teleset závisí na pracovní šířce, druhu hnojiva a typu hnojiva (rozptyl na okraji, na hranici nebo na hraničním příkopu). Způsob účinku nastavení: a) Změna polohy lopatek - Teleskopické lopatky pootočte na vyšší hodnotu na stupnici: větší šířka rozmetání, strmější boky rozmetání. b) Změna délky lopatek - Vnější díl lopatky nastavte na stupnici ve směru vyšší hodnoty: větší šířka rozmetání, plošší boky rozmetání. Strana MH A.

11 MH A. Strana

12 Kaliplus / K+S Kali GmbH () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Limiter pri okrajovém rozmetání není v záberu Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

13 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

14 Korn-Kali / K+S Kali GmbH () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Limiter pri okrajovém rozmetání není v záberu Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

15 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

16 Patentkali / draselně-hořečnatá sůl K+S Kali GmbH () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - / / / / / / / /, /, / OM -,, Limiter,,,,,,,,,, OM -,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Pocet otácek vývodového hrídele /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

17 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

18 er Kali gran. K+S Kali GmbH () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Limiter pri okrajovém rozmetání není v záberu Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

19 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

20 Trojitý superfosfát TSP Amfert () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / /, / OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Pocet otácek vývodového hrídele /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Limiter pri okrajovém rozmetání není v záberu Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

21 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

22 SCHWEDOKAL () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - / / / / / / / / OM - / / / / / / / / / / / / Strana MH A.

23 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

24 Ledek amonný s vápencem AMI AGROLINZ LINZER NAC %N gran. () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

25 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

26 Ledek amonný s vápencem K+S dusík () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

27 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

28 Ledek amonný s vápencem %N + %MgO granulovaný Novomoskovsk (RUS) () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / /, /, /, /, OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

29 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

30 Ledek amonný s vápencem %N + %MgO granulovaný AB Achema (LT) () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

31 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

32 Ledek amonný s vápencem %N + %MgO granulovaný Nutramon DSM () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - / / / / / / / / OM -,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,, OM -,,, Hydro OM - / / / / / / / / / / / / / / / OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

33 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

34 Ledek amonný s vápencem %N granulovaný Kirovo- bílá perla (RUS) () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor: mm kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / /, OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

35 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

36 LOVOFERT LAD () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

37 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

38 LOVOFERT LAV () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - / / / / / / / / OM -,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,, OM -,,, Hydro OM - / / / / / / / / / / / OM -,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM -,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

39 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

40 YARA Ledek amonný s vápencem %N + %MgO gran. () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

41 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

42 ENTEC K+S dusík () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / / /, /, OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

43 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

44 Ledek se síranem amonným %N + %S granulovaný ZUID-Chemie () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / /, /, /, OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Pocet otácek vývodového hrídele /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

45 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

46 Ledek se síranem amonným (+S) K+S dusík () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - / / / / / / / / OM -, Limiter,,,,,,,,,,,, OM -, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

47 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

48 LOVODASA + S () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / /, OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

49 kg/ha Záběr Pozice hradítka pro nastavení množství,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

50 YARA ledek vápenatý,%n granulovaný () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - / / / / / / / /, /, / OM -,, Limiter,,,,,,,,,, OM -,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Pocet otácek vývodového hrídele /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

51 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

52 ESTA Kieserit granulovaný K+S Kali GmbH () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - / / / / / / / / OM -,,, Limiter,,,,,,,,,,,,, OM -,,, Hydro OM - / / / / / / / / / / / OM -,, Limiter,,,,,,,,,, OM -,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Limiter pri okrajovém rozmetání není v záberu Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

53 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

54 Magnesia-Kainit K+S Kali GmbH () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Limiter pri okrajovém rozmetání není v záberu Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

55 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

56 Alzon SKW Piesteritz () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / / / /, /, OM - OM -,,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

57 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

58 Močovina % N expandovaná GRODNO, Belarus () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter zaklopený Limiter vyklopený Limiter pri okrajovém rozmetání není v záberu Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

59 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

60 Močovina %N granulovaná. ALEXFERT - Ägypten () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

61 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

62 Močovina %N granulovaná. EFC - Ägypten () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / /, OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

63 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

64 Močovina %N granulovaná. QAFCO - Katar () Průměr: Sypná hmotnost: Množstevní faktor:,mm,kg/l, OM - OM - / / / / / / / / / / / / / / OM - OM -,,,, Limiter,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OM - OM -,,,, Hydro Dílky Amatron+ *Regulace množství při hraničním rozmetání (rozmetání na hranici příkopu) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) - () % (%) Výška nástavby: a = cm, b = cm Limiter nenamontován Limiter zaklopený Limiter vyklopený Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Počet otáček rozmetacích kotoučů /min Strana MH A.

65 Pozice hradítka pro nastavení množství kg/ha Záběr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MH A. Strana

Rozmetací tabulky. Odstředivé rozmetadlo. Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny!

Rozmetací tabulky. Odstředivé rozmetadlo. Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny! Rozmetací tabulky az ZA-M Odstředivé rozmetadlo MH A.00 Printed in Germany cz Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny! AMAZONE DüngeService Upozorňujeme,

Více

Rozmetací tabulky ZA-V. Odstředivé rozmetadlo. Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny!

Rozmetací tabulky ZA-V. Odstředivé rozmetadlo. Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny! Rozmetací tabulky az ZA-V Odstředivé rozmetadlo MH843 A.002 / 02.17 Printed in Germany cs Před zprovozněním stroje si pečlivě pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny! AMAZONE DüngeService

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

Dynamický podnik s vedoucím postavením na trhu s rozmetadly, firma AMAZONE, na sobě neustále pracuje. 600 až 1750 litrů 10 m až 18 m

Dynamický podnik s vedoucím postavením na trhu s rozmetadly, firma AMAZONE, na sobě neustále pracuje. 600 až 1750 litrů 10 m až 18 m ZA-X Perfect Dynamický podnik s vedoucím postavením na trhu s rozmetadly, firma AMAZONE, na sobě neustále pracuje. Firma AMAZONE se při vývoji rozmetadel a související techniky zaměřila na optimalizaci

Více

ZA-V rozmetadlo pro univerzální použití. komunikace ISOBUS. záběru 36 m. 30 km/h. 200 Hz Váha se senzorem náklonu až 4200 litrů

ZA-V rozmetadlo pro univerzální použití. komunikace ISOBUS. záběru 36 m. 30 km/h. 200 Hz Váha se senzorem náklonu až 4200 litrů ZA-V ZA-V ZA-V rozmetadlo pro univerzální použití Až 33 ha/h Až 6,4 kg/s Do pracovního záběru 36 m Nejmodernější komunikace ISOBUS Pojezdová rychlost až 30 km/h 200 Hz Váha se senzorem náklonu Objem zásobníku

Více

Jistota za každého počasí!

Jistota za každého počasí! Jistota za každého počasí! SVĚTOVÁ NOVINKA jistota životní prostředí výnos DUSÍK STABILIZOVANÝ Hnojivo do každého počasí Budoucnost hnojení. Sasko, květen 2013 102 mm srážek za 9 dní Sasko, duben 2015

Více

Vysoce výkonné rozmetadlo ZA-M ultra. Ryzí vysoký výkon. Nové dimenze. účinnost a maximální preciznost rozhozu s maximálním výkonem.

Vysoce výkonné rozmetadlo ZA-M ultra. Ryzí vysoký výkon. Nové dimenze. účinnost a maximální preciznost rozhozu s maximálním výkonem. ZA-M ultra Vysoce výkonné rozmetadlo ZA-M ultra Ryzí vysoký výkon U rozmetadla ZA-M ultra se spojuje účinnost a maximální preciznost rozhozu s maximálním výkonem. Nové dimenze Maximální pracovní záběry

Více

PRŮMYSLOVÁ HNOJIVA PESTICIDY

PRŮMYSLOVÁ HNOJIVA PESTICIDY PRŮMYSLOVÁ HNOJIVA PESTICIDY Rostliny potřebují ke svému růstu a vývoji řadu prvků Nezbytné prvky jsou: C N P K Ca Mg S Fe Stopové prvky, součástí rostlinných enzymů: B Zn Cu Co Mn Mo Hnojiva Směsi pro

Více

Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné.

Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné. ZA-X Perfect Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné. Společnost AMAZONE se při vývoji techniky na hnojení zaměřuje na optimalizaci výživy rostlin.

Více

Původní návod k používání

Původní návod k používání Původní návod k používání KRH 01 -Ekonomik kolový rozmetač soli VERZE 1 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaše rozhodnuti a volbu nákupu našeho stroje. Naší snahou bylo zkonstruovat a vyrobit kvalitní

Více

CityHopper Rozmetadla

CityHopper Rozmetadla CityHopper Rozmetadla AMAZONE E + S Při jízdě po silnici v zimě se musí zabezpečit dopravní bezpečnost. Proto se musí rychle potlačit účinky náledí. AMAZONE za tímto účelem nabízí profesionální rozmetadlo

Více

E +S 300 E +S H 300 E +S 750 E +S H

E +S 300 E +S H 300 E +S 750 E +S H Návod k obsluze az E +S 300 E +S H 300 E +S 750 E +S H 750 Víceúčelový rozmetač MG3464 BAG0084.6 09.15 Printed in Germany Před prvním uvedením do provozu si přečtěte tento návod k obsluze a postupujte

Více

Etiketa/Příbalový leták Superfosfát granulovaný 19%

Etiketa/Příbalový leták Superfosfát granulovaný 19% Etiketa/Příbalový leták Superfosfát granulovaný 19% Výrobce: Zaklady Chemiczne Siarkopol Tarnobrzeg Sp. z o.o., Zakladowa 50, Tarnobrzeg 4, Polsko Dovozce: AGROFERT HOLDING, a.s., Pyšelská 2327/2, Praha

Více

Rozmetadlo hnojiva ZA-M

Rozmetadlo hnojiva ZA-M Rozmetadlo hnojiva SPEED spreading 2 3 Dvoukotoučové rozmetadlo, s objemem zásobníku až 3.000 l a pracovním záběrem 36 m, je ideální volbou pro zemědělské podniky a podniky nabízející služby, které kladou

Více

KRITÉRIA HODNOCENÍ ZÁSOBENOSTI ORNÉ PŮDY DLE MEHLICH III

KRITÉRIA HODNOCENÍ ZÁSOBENOSTI ORNÉ PŮDY DLE MEHLICH III KRITÉRIA HODNOCENÍ ZÁSOBENOSTI ORNÉ PŮDY DLE MEHLICH III Hnojení P, K, Mg Aplikace fosforečných hnojiv bývá realizována zpravidla současně s hnojivy draselnými a hořečnatými prostřednictvím směsí jednosložkových

Více

Návod k obsluze AMASPREAD + Ovládací terminál

Návod k obsluze AMASPREAD + Ovládací terminál Návod k obsluze az AMASPREAD + Ovládací terminál MG5498 BAG0126.3 05.16 Printed in Germany cs Před prvním uvedením do provozu si přečtěte tento návod k obsluze a postupujte podle něj! Uschovejte k budoucímu

Více

Univerzální velkoplošná rozmetadla

Univerzální velkoplošná rozmetadla Univerzální velkoplošná rozmetadla minerálních hnojiv a vápna s větší výkonností s nízkým tlakem na půdu s vyšší univerzálností s větším profitem pro váš podnik Proč je výhodné použít rozmetadlo s řetězovým

Více

E+S EK-S ZA-XS. Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika

E+S EK-S ZA-XS. Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika E+S EK-S ZA-XS E+S EK-S ZA-XS Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika 2 3 Prostřednictvím typů E+S, EK-S a ZA-XS nabízí společnost AMAZONE tři velmi kvalitní rozmetadla určená

Více

Pečlivě si přečtěte před uvedením do provozu! Uschovejte pro další použití!

Pečlivě si přečtěte před uvedením do provozu! Uschovejte pro další použití! Návod k obsluze KOMBINOVANÝ SYPAČ K 51 Pečlivě si přečtěte před uvedením do provozu! Uschovejte pro další použití! Na tento návod k obsluze je třeba nahlížet jako na nedílnou součást stroje. Dodavatelé

Více

MDS. 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ!

MDS. 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ! MDS 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ! MDS Rozmetadla průmyslových hnojiv Rozmetadla MDS Účinné rozmetání hnojiva ve vinicích,

Více

Tak se vaše plodiny předhánějí v růstu moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem vysokých výnosů

Tak se vaše plodiny předhánějí v růstu moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem vysokých výnosů ZG-B 1 Tak se vaše plodiny předhánějí v růstu moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem vysokých výnosů Nerušený růst polních plodin je nejdůležitějším předpokladem dobrých výnosů. Žádné stanoviště neposkytne

Více

VÝROBNÍ PROGRAM. Přeprava s náruživostí

VÝROBNÍ PROGRAM. Přeprava s náruživostí VÝROBNÍ PROGRAM VÝROBNÍ PROGRAM Přeprava s náruživostí HAWE-Wester GmbH & Co. KG Maschinenbau Zum Turm 16 26892 Wippingen Tel. +49 (0)4966 / 91880 Fax +49 (0)4966 / 1211 mail@hawe-wester.de www.hawe-wester.de

Více

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení Pracovní záběr 10 až 18 m Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení MDS ukazuje svou sílu v každodenním provozu Ať se jedná o polní výrobu se systémem kolejových řádků do 18 m nebo o speciální

Více

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 Rozmetadla průmyslových hnojiv 10-24 m MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 www.kuhn.com be strong, be KUHN MDS 10.1 11.1. 12.1. 17.1. 19.1. SILNÉ ARGUMENTY PRO SPOLEHLIVÁ ROZMETADLA! Rozmetání hnojiva

Více

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení Záběr 10 až 18 m Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení MDS ukazuje své silné stránky v každodenním pracovním nasazení Ať se jedná o obdělávání polí se systémem řádků do 18 m nebo o zvláštní

Více

TOLMAX TRX57 Tlačené rozmetadlo

TOLMAX TRX57 Tlačené rozmetadlo TOLMAX TRX57 Tlačené rozmetadlo Návod k použití a montážní návod Mikel s.r.o., obchodní a logistické centrum, výdejní místo internetového obchodu Záhumenní V 329, 763 02 Zlín-Louky (areál Pozemního stavitelství

Více

Návod k obsluze AMASET + Spínací skříň

Návod k obsluze AMASET + Spínací skříň Návod k obsluze az AMASET + Spínací skříň MG2055 BAG0007.3 02.13 Printed in Germany cs Před prvním uvedením do provozu si přečtěte tento návod k obsluze a postupujte podle něj! Uschovejte pro pozdější

Více

11. Zásobení rostlin živinami a korekce nedostatku

11. Zásobení rostlin živinami a korekce nedostatku 11. Zásobení rostlin živinami a korekce nedostatku = kapitola,,jak poznáme nedostatek které živiny a jak a čím hnojíme - Diagnostika nedostatku: o Vizuální o Chemická analýza biomasy o Histologické a biochemické

Více

474/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 13. prosince 2000 o stanovení požadavků na hnojiva

474/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 13. prosince 2000 o stanovení požadavků na hnojiva 474/2000 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 13. prosince 2000 o stanovení požadavků na hnojiva Změna: 401/2004 Sb. Změna: 209/2005 Sb. Ministerstvo zemědělství stanoví podle 3 odst. 5 a 16 písm.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Model č. 45-0315 45-0315- AF 315 ROZMETADLO. VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz

NÁVOD K OBSLUZE. Model č. 45-0315 45-0315- AF 315 ROZMETADLO. VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz NÁVOD K OBSLUZE Model č. 45-0315 VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz 45-0315- AF 315 ROZMETADLO Bezpečnost Provoz Údržba Díly nejrychlejší způsob jak nakoupit díly www.speedepart.com

Více

Návod k obsluze Technické informace o produktu TPI 650 CS Pneumaticky ovládaná kombinace spojky s brzdou Konstrukční řada 406

Návod k obsluze Technické informace o produktu TPI 650 CS Pneumaticky ovládaná kombinace spojky s brzdou Konstrukční řada 406 Návod k obsluze Technické informace o produktu Pneumaticky ovládaná kombinace spojky s brzdou Konstrukční řada 406 Obsah 1. Bezpečnostní pokyny 2 2. Technické údaje 4 3. Doprava, balení 5 4. Návod k montáži

Více

Palubní počítač AMATRON +

Palubní počítač AMATRON + Návod k obsluze az Palubní počítač AMATRON + ZG-B MG 2410 BAG0064.0 04.08 Printed in Germany Před prvním uvedením do provozu si přečtěte tento návod k obsluze a postupujte podle něj! Uschovejte pro pozdější

Více

VLIV FYZIKÁLNÍCH VLASTNOSTÍ MINERÁLNÍCH HNOJIV NA ROVNOMĚRNOST APLIKACE HNOJIV

VLIV FYZIKÁLNÍCH VLASTNOSTÍ MINERÁLNÍCH HNOJIV NA ROVNOMĚRNOST APLIKACE HNOJIV VLIV FYZIKÁLNÍCH VLASTNOSTÍ MINERÁLNÍCH HNOJIV NA ROVNOMĚRNOST APLIKACE HNOJIV The Effect of the Physical Features of Mineral Fertilizers on the Even Application of Fertilizers Milan HRŮZA Agrofert Holding

Více

Pásová a kotoučová bruska BBTS500

Pásová a kotoučová bruska BBTS500 Verze 1.1 Pásová a kotoučová bruska BBTS500 Návod k obsluze CE Číslo artiklu: 101 23 Označení artiklu: BBTS500 OBSAH Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné používání 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

E-CLICK AXIS NÁVOD K OBSLUZE MDS. Pečlivě si přečtěte před uvedením do provozu! Uschovejte pro další použití!

E-CLICK AXIS NÁVOD K OBSLUZE MDS. Pečlivě si přečtěte před uvedením do provozu! Uschovejte pro další použití! NÁVOD K OBSLUZE Pečlivě si přečtěte před uvedením do provozu! Uschovejte pro další použití! Tento návod k obsluze a montáži je součástí stroje. Dodavatelé nových a použitých strojů jsou povinni písemně

Více

ZA-V. Rozmetadla AMAZONE splňují požadavky evropské emisní normy

ZA-V. Rozmetadla AMAZONE splňují požadavky evropské emisní normy ZA-V Rozmetadla AMAZONE splňují požadavky evropské emisní normy ZA-V Nesené rozmetadlo ZA-V Rozmetadlo pro univerzální použití SPEED spreading Naše práce s rozmetadlem ZA-V byla sice krátká, ovšem přesvědčivá.

Více

Ledek amonný s dolomitem 27N(4,1 MgO)

Ledek amonný s dolomitem 27N(4,1 MgO) Ledek amonný s dolomitem 27N(4,1 MgO) Popis hnojiva, obsah živin,, forma a rozpustnost Ledek amonný s dolomitem LAD 27 je granulovaná směs dusičnanu amonného s jemně mletým dolomitem, který snižuje přirozenou

Více

St ol ní kot oučová pila

St ol ní kot oučová pila 1.1 St ol ní kot oučová pila Pr ovozní návod Čísl o artiklu: 276 02 OBSAH PROHLÁŠENÍ O SHODĚ EU Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 3 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny 3 Popis stroje

Více

Speciální osevní postupy Střídání s běžnými plodinami. Variabilita plodin Volba stanoviště Obtížná volba systému hnojení

Speciální osevní postupy Střídání s běžnými plodinami. Variabilita plodin Volba stanoviště Obtížná volba systému hnojení Speciální osevní postupy Střídání s běžnými plodinami Variabilita plodin Volba stanoviště Obtížná volba systému hnojení 1 2 3 Organická hnojiva 3 tratě 1. Přímé hnojení organickými hnojivy Košťálová zelenina,

Více

Návod k montáži a provozu 10/2018. Podružný rozváděč

Návod k montáži a provozu 10/2018. Podružný rozváděč Návod k montáži a provozu Podružný rozváděč Obsah Obsah 1. Obecné informace... 3 1.1.Použité symboly...3 1.2.Účel použití...3 1.3.Další platné dokumenty...3 2. Přehled norem a předpisů... 4 3. Bezpečnostní

Více

GKS 108 # 94077. Güde GmbH & Co. KG Birkichstraße 6 D-74549 Wolpertshausen. Güde Scandinavia A/S Engelsholmvej 33 DK-8900 Randers

GKS 108 # 94077. Güde GmbH & Co. KG Birkichstraße 6 D-74549 Wolpertshausen. Güde Scandinavia A/S Engelsholmvej 33 DK-8900 Randers GKS 108 # 94077 Güde GmbH & Co. KG Birkichstraße 6 D-74549 Wolpertshausen Güde Scandinavia A/S Engelsholmvej 33 DK-8900 Randers GÜDE CZECH, s.r.o. Počernická 120 36017 Karlovy Vary GÜDE Slovakia s.r.o

Více

Typy hnojiv. močovma kyanamid dusíkaté vápno s 18%N celkový dusík, dusíkjako celkový; kyanamid vápenatý,

Typy hnojiv. močovma kyanamid dusíkaté vápno s 18%N celkový dusík, dusíkjako celkový; kyanamid vápenatý, Příloha č. 3 k vyhlášce č. 474/2000 Sb. Typy hnojiv Druh hnojiva: 1. Minerální jednosložková hnojiva a) dusíkatá hnojiva typ označení typu minimální součásti určující hodnocené součásti a složení, způsob

Více

moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem

moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem ZG-B 1 Tak se vaše plodiny předhánějí v růstu moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem vysokých výnosů Nerušený růst polních plodin je nejdůležitějším předpokladem dobrých výnosů. Žádné stanoviště neposkytne

Více

Návod k obsluze. Počítač AMADRILL+

Návod k obsluze. Počítač AMADRILL+ Návod k obsluze az Počítač AMADRILL+ MG4259 BAH0040-8 09.2015 Přečtěte si tento provozní návod před prvním uvedením do provozu a řiďte se jím! Uschovejte jej pro pozdější použití! cs NESMÍME shledávat

Více

Bezpečnostní normy. Nedemontovat ochranné kryty

Bezpečnostní normy. Nedemontovat ochranné kryty Nadzemní pohon Bezpečnost Tato příručka slouží k podpoře instalace vašeho pohonu. Dále jsou uvedeny nejen funkce pohonu, ale i bezpečnostní normy, které musí být při bezvadném provozu dodrženy. Pozorně

Více

Představení nové technologie

Představení nové technologie Stimulátor biologické aktivity rhizosféry Představení nové technologie 18. červenec 2014 Co je explorer? Jedná se o granulát s biostimulačním efektem Rostlinné biostimulanty jsou výrobky, které obsahují

Více

ALZON 46. Stabilizovaná dusíkatá hnojiva snižují pracnost, zvyšují výnosy a jsou šetrná k životnímu prostředí. Chemie pro budoucnost.

ALZON 46. Stabilizovaná dusíkatá hnojiva snižují pracnost, zvyšují výnosy a jsou šetrná k životnímu prostředí. Chemie pro budoucnost. GRANULOVANÝ INHIBITOR NITRIFIKACE Stabilizovaná dusíkatá hnojiva snižují pracnost, zvyšují výnosy a jsou šetrná k životnímu prostředí Chemie pro budoucnost. VÝHODY PRO VÁS, POUŽIJETE-LI» vysoké výnosy

Více

Softwaru ISOBUS pro ZA-V

Softwaru ISOBUS pro ZA-V Návod k obsluze az Softwaru ISOBUS pro ZA-V MG5389 BAG0134.3 04.15 Printed in Germany cs Přečtěte si tento provozní návod před prvním uvedením do provozu a řiďte se jím! Uschovejte jej pro pozdější použití!

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

ZA-M ZA- ZA M ZA Z - A M Profi s -M Profi ZA Z - A M Ultra -M Ultr

ZA-M ZA- ZA M ZA Z - A M Profi s -M Profi ZA Z - A M Ultra -M Ultr ZA-M ZA-M ZA-M Profis ZA-M Ultra Správný čas pro celkovou bezpečnost. Přehled faktů a argumentů: Úvod Správný čas pro globální bezpečnost Str. 2/3 Řada rozmetadel Více bezpečnosti ve všech rozměrech Str.

Více

Zapuštěný pohon brány

Zapuštěný pohon brány Zapuštěný pohon brány Bezpečnost Tato příručka slouží k podpoře instalace vašeho pohonu. Dále jsou uvedeny nejen funkce pohonu, ale i bezpečnostní normy, které musí být při bezvadném provozu dodrženy.

Více

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX.

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Oblasti použití Louky a pastviny Orná půda Kukuřice Obilniny Výhody pro Vás ve zkratce: úzké trysky a lepší zasakování do horní vrstvy půdy díky speciálním zářezovým botkám

Více

POSYPOVÉ VOZÍKY EARTHWAY NÁVOD K OBSLUZE

POSYPOVÉ VOZÍKY EARTHWAY NÁVOD K OBSLUZE POSYPOVÉ VOZÍKY EARTHWAY NÁVOD K OBSLUZE 2010-12 Technické změny vyhrazeny. OBSAH 1 PROVOZNÍ POKYNY...3 2 KALIBRACE POSYPOVÉHO VOZÍKU...3 2.1 TYPY S REGULAČNÍ TYČÍ...3 2.2 TYPY S REGULAČNÍM KABELEM...3

Více

Verze: 1.0 CS / č. výr.: Osvědčená klasika

Verze: 1.0 CS / č. výr.: Osvědčená klasika Verze: 1.0 CS / č. výr.: 00210-3-292 Kotoučová rozmetadla Osvědčená klasika Univerzální využití Kotoučová rozmetadla APV mohou být používána například v následujících kombinacích Jak kotoučová rozmetadla

Více

Soustruh na dřevo HDB350. Návod k obsluze

Soustruh na dřevo HDB350. Návod k obsluze Soustruh na dřevo HDB350 Návod k obsluze OBSAH Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Použití podle účelu určení 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny 3 Popis přístroje 5 Uvedení do provozu 6 Údržba

Více

THE EFFECT OF PHYSICAL FEATURES OF MINERAL FERTILISERS ON EVEN APPLICATION OF FERTILIZERS

THE EFFECT OF PHYSICAL FEATURES OF MINERAL FERTILISERS ON EVEN APPLICATION OF FERTILIZERS THE EFFECT OF PHYSICAL FEATURES OF MINERAL FERTILISERS ON EVEN APPLICATION OF FERTILIZERS VLIV FYZIKÁLNÍCH VLASTNOSTÍ MINERÁLNÍCH HNOJIV NA ROVNOMĚRNOST APLIKACE HNOJIV Hrůza M., Ryant P., Bauer F. Ústav

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 3500

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 3500 NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 3500 DODAVATEL : DMA Praha s.r.o. Centrála-distribuce: Kunice 207, 251 63 Strančice tel.: 323 664 465-6, fax: 323 664 335 www.dmapraha.cz,

Více

Toaletní nástavec Molett / Návod k použití ÚVOD POPIS

Toaletní nástavec Molett / Návod k použití ÚVOD POPIS Toaletní nástavec Molett 30522 / 30532 Návod k použití Datum poslední revize: 02/208 ÚVOD Toaletní nástavec Molett je zdravotnický prostředek ve shodě se směrnicí 93/42/EHS pro zdravotnické prostředky.

Více

MECHANIZAČNÍ PROSTŘEDKY PRO ROZMETÁNÍ TUHÝCH MATERÁLŮ

MECHANIZAČNÍ PROSTŘEDKY PRO ROZMETÁNÍ TUHÝCH MATERÁLŮ MECHANIZAČNÍ PROSTŘEDKY PRO ROZMETÁNÍ TUHÝCH MATERÁLŮ Zemědělské stroje a zařízení Opravář zemědělských strojů Druhý Ing. Dagmar Kuběnová Prohlášení Druhý Prohlašuji, že jsem tento výukový materiál vypracovala

Více

ROZDĚLENÍ A POŽADAVKY NA KATEGORIE FUNKCE VÝROBKU, KATEGORIE SLOŽKOVÝCH MATERIÁLŮ. Jana Meitská Sekce zemědělských vstupů ÚKZÚZ Brno

ROZDĚLENÍ A POŽADAVKY NA KATEGORIE FUNKCE VÝROBKU, KATEGORIE SLOŽKOVÝCH MATERIÁLŮ. Jana Meitská Sekce zemědělských vstupů ÚKZÚZ Brno ROZDĚLENÍ A POŽADAVKY NA KATEGORIE FUNKCE VÝROBKU, KATEGORIE SLOŽKOVÝCH MATERIÁLŮ Jana Meitská Sekce zemědělských vstupů ÚKZÚZ Brno KATEGORIE HNOJIVÝCH VÝROBKŮ (DLE FUNKCE) 1. Hnojivo 2. Materiál k vápnění

Více

POZOR: Abyste se vyvarovali případnému poranění ostrými hranami, doporučujeme během montáže nasazené rukavice.

POZOR: Abyste se vyvarovali případnému poranění ostrými hranami, doporučujeme během montáže nasazené rukavice. ENDERS EVENT Návod k obsluze překlad německého originálu Návod k montáži a obsluze I. Co potřebujete (vždy se jedná o originál) II. Důležité pokyny z hlediska bezpečnosti III. Připojení přístroje na plynovou

Více

TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo

TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo Výrobce: TONAK a.s., Zborovská 823, 741 01 Nový Jičín Číslo registrace: 4284 Chemické a fyzikální vlastnosti: Vlastnost: Hodnota: vlhkost v % max. 10,0 % spalitelné

Více

Původní návod k používání

Původní návod k používání Původní návod k používání GREEN WIZARD Rozmetač rašeliny VERZE 1 Výrobce: DAKR spol. s r. o., Čs. Armády 210, 753 01 Hranice Tel: 581 616 141, Fax: 581 616 755, E-mail: dakr@dakr.cz,, Web: www.dakr.com

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 5500

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 5500 NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 5500 DODAVATEL : DMA Praha s.r.o. Centrála-distribuce: Kunice 207, 251 63 Strančice tel.: 323 664 465-6, fax: 323 664 335 www.dmapraha.cz,

Více

Návod k obsluze. Plnicí stanice BS01. k použití s kompletními stanicemi typové řady KS od data výroby 08/2002. 6301 7460 03/2002 CZ Pro obsluhu

Návod k obsluze. Plnicí stanice BS01. k použití s kompletními stanicemi typové řady KS od data výroby 08/2002. 6301 7460 03/2002 CZ Pro obsluhu 630 7460 03/00 CZ Pro obsluhu Návod k obsluze Plnicí stanice BS0 k použití s kompletními stanicemi typové řady KS od data výroby 08/00 Uschovejte prosím návod u plnicí stanice! Přečtěte prosím pečlivě

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

ELEKTROFIX FILIN HOBI KIT

ELEKTROFIX FILIN HOBI KIT BEZPEČNOSTNÍ LIST ELEKTROFIX FILIN HOBI KIT Strana 1/5 Datum vydání/revize 01. 08. 2004 1. IDENTIFIKACE VÝROBKU, VÝROBCE, DISTRIBUTOR A DOVOZCE Obchodní název přípravku: Technický název, použití: Výrobce:

Více

NOVINKA > 01/2010 - CZ

NOVINKA > 01/2010 - CZ NOVINKA > 01/2010 - CZ 2 Nová řada X12-44 pro středně velké podniky: Řada inovací Lepší výživa rostlin, lepší aplikace přesně ke stanovené hranici: to jsou agronomické požadavky. Z ekonomického hlediska,

Více

Cena bez DPH: 52,00 Kč Cena s DPH: 62,92 Kč. Skladem: ANO

Cena bez DPH: 52,00 Kč Cena s DPH: 62,92 Kč. Skladem: ANO Objednací číslo:0028 BIOMIN borůvky 1 Kg Speciální granulované biominerální hnojivo s kvalitní mletou rohovinou, které působí jako bohatý, harmonicky vyvážený zdroj všech živin od začátku vegetace až do

Více

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze Mercedes-Benz Příslušenství B6 6 87 0095 Střešní box Návod k obsluze Účel použití Tento návod k montáži je určen pro instalaci střešních boxů M, L, XL na základní střešní nosič Mercedes-Benz Alustyle a

Více

Hodina 23-24 Lesní školkařství

Hodina 23-24 Lesní školkařství Hodina 23-24 Lesní školkařství Hodina 23.-24. Opakování - lesní semenářství, stav, perspektivy a zakládání lesních školek Téma: LESNÍ ŠKOLKAŘSTVÍ Provoz lesních školek: příprava půdy a substrátů, hnojení,

Více

rsimedj SIMED s.r.o., Slovany 140, Dvůr Králové nad Labem

rsimedj SIMED s.r.o., Slovany 140, Dvůr Králové nad Labem rsimedj SIMED s.r.o., Slovany 140, 644 01 Dvůr Králové nad Labem zadavatel: Obec Psáry pražská 137 25244 Psáry IC: 00241580 E-mail: sediakova(á~psarv.cz Dvůr Králové nad Labem, 2.11.2015 Věc: Nabídka k

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Magnetická ochrana proti vodnímu kameni

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Magnetická ochrana proti vodnímu kameni MONTÁŽNÍ NÁVOD Magnetická ochrana proti vodnímu kameni A. Ochrana proti vodnímu kameni pro sprchovací armatury Obj. č.: 53 34 52 (č. zboží: 100 01) Nové senzační zařízení pro sprchy! Optimální pro citlivou

Více

ZAKLÁDÁNÍ POROSTŮ ŘEPKY A JEJÍ HNOJENÍ BĚHEM PODZIMNÍHO RŮSTU

ZAKLÁDÁNÍ POROSTŮ ŘEPKY A JEJÍ HNOJENÍ BĚHEM PODZIMNÍHO RŮSTU ZAKLÁDÁNÍ POROSTŮ ŘEPKY A JEJÍ HNOJENÍ BĚHEM PODZIMNÍHO RŮSTU Ing. Pavel Růžek, CSc., Ing. Helena Kusá, Ph.D. a Ing. Radek Vavera, Ph.D. Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. v Praze Ruzyni Vzhledem

Více

Invertorová svářečka BWIG180

Invertorová svářečka BWIG180 berlan Verze 1.1 Invertorová svářečka BWIG180 Návod k obsluze CE Číslo výrobku: 101 69 Označení výrobku: BWIG180 OBSAH Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné používání 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

Verze: 1.4 CZ / č. výr.: Osvědčená klasika

Verze: 1.4 CZ / č. výr.: Osvědčená klasika Verze: 1.4 CZ / č. výr.: 00210-3-292 Kotoučová rozmetadla Osvědčená klasika Univerzální využití Kotoučová rozmetadla APV mohou být používána například v následujících kombinacích Jak kotoučová rozmetadla

Více

DUSÍKATÁ VÝŽIVA JARNÍHO JEČMENE - VÝSLEDKY POKUSŮ V ROCE 2006 NA ÚRODNÝCH PŮDÁCH A MOŽNOSTI DIAGNOSTIKY VÝŽIVNÉHO STAVU

DUSÍKATÁ VÝŽIVA JARNÍHO JEČMENE - VÝSLEDKY POKUSŮ V ROCE 2006 NA ÚRODNÝCH PŮDÁCH A MOŽNOSTI DIAGNOSTIKY VÝŽIVNÉHO STAVU DUSÍKATÁ VÝŽIVA JARNÍHO JEČMENE - VÝSLEDKY POKUSŮ V ROCE 2006 NA ÚRODNÝCH PŮDÁCH A MOŽNOSTI DIAGNOSTIKY VÝŽIVNÉHO STAVU Karel KLEM, Jiří BABUŠNÍK, Eva BAJEROVÁ Agrotest Fyto, s.r.o. Po předplodině ozimé

Více

TECHNICKÝ LIST. MEM Renovační omítka

TECHNICKÝ LIST. MEM Renovační omítka 1. Vlastnosti je silně zušlechtěná omítka pro renovace vlhkostí ohroženého cihelného zdiva i zdiva z přírodního kamene. Ideální pro vytvoření nových obytných prostor v bytových domech a zemědělských i

Více

NÁVOD K OBSLUZE Verze 09/00

NÁVOD K OBSLUZE Verze 09/00 NÁVOD K OBSLUZE Verze 09/00 Akumulátorová vrtačka s nastavením příklepu Obj. č.: 82 76 81 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze! Jestliže

Více

Moravské gymnázium Brno s.r.o. RNDr. Miroslav Štefan

Moravské gymnázium Brno s.r.o. RNDr. Miroslav Štefan Číslo projektu Název školy Autor Tematická oblast Ročník CZ.1.07/1.5.00/34.0743 Moravské gymnázium Brno s.r.o. RNDr. Miroslav Štefan Chemie chemie ve společnosti kvarta Datum tvorby 20.3. 2013 Anotace

Více

Deutsch English Français Dansk Čeština Slovenčina Italiano Magyar Hrvatski Slovenščina Bosanski

Deutsch English Français Dansk Čeština Slovenčina Italiano Magyar Hrvatski Slovenščina Bosanski ½ PRO Deutsch English Français Dansk Čeština Slovenčina Italiano Magyar Hrvatski Slovenščina Bosanski 3 12 20 29 37 45 53 61 69 77 85 # 75130 Copyright Güde GmbH & Co. KG - Birkichstrasse 6-74549 Wolpertshausen

Více

Vyhláška č. 474/2000 Sb., ze dne 13. prosince 2000 o stanovení požadavků na hnojiva

Vyhláška č. 474/2000 Sb., ze dne 13. prosince 2000 o stanovení požadavků na hnojiva Vyhláška č. 474/2000 Sb., ze dne 13. prosince 2000 o stanovení požadavků na hnojiva Ve znění: vyhlášky č. 401/2004 Sb., vyhlášky č. 209/2005 Sb., vyhlášky č. 271/2009 Sb. Ministerstvo zemědělství stanoví

Více

Obecné informace Pokyny týkající se nasazení a montáže

Obecné informace Pokyny týkající se nasazení a montáže Obecné informace Montážní práce smí být prováděny pouze vyškoleným odborným personálem. Za škody způsobené neodbornou montáží nebo údržbou nepřebírá firma WÖHWA žádnou záruku. Montážní práce smí být prováděny

Více

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 Návesná rozmetadla rady K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prumyslových K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prum. K105 s pneu 800/65 x 32, nástavcem

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 2978 Cathode polishing powder

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 2978 Cathode polishing powder Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

PŘEVODOVÝ SET 1:20 S RUKOJETÍ

PŘEVODOVÝ SET 1:20 S RUKOJETÍ PŘEVODOVÝ SET 1:20 S RUKOJETÍ NÁVOD K POUŽITÍ OBSLUZE A ÚDRŽBĚ Převodový set 1:20 s rukojetí (dále jen nářadí) je určený výhradně k instalaci zemních vrutů BAYO.S DIY do rostlé zeminy do max. hloubky 1000

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 1500

NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 1500 NÁVOD K POUŽITÍ ZP MATRACE ANTIDEKUBITNÍ VZDUCHOVÁ S PULZNÍM KOMPRESOREM PA 1500 DODAVATEL : DMA Praha s.r.o. Centrála-distribuce: Kunice 207, 251 63 Strančice tel.: 323 664 465-6, fax: 323 664 335 www.dmapraha.cz,

Více

Tímto prohlašujeme, že typ vrtačky uvedený na přední straně odpovídá všem příslušným základním bezpečnostním a zdravotním požadavkům.

Tímto prohlašujeme, že typ vrtačky uvedený na přední straně odpovídá všem příslušným základním bezpečnostním a zdravotním požadavkům. Prohlášení o shodě Tímto prohlašujeme, že typ vrtačky uvedený na přední straně odpovídá všem příslušným základním bezpečnostním a zdravotním požadavkům. Směrnice ES Použité harmonizované normy Směrnice

Více

Vápenec mletý V/7, druh B. Výrobce: Krkonošské vápenky Kunčice, a.s., Kunčice nad Labem 150

Vápenec mletý V/7, druh B. Výrobce: Krkonošské vápenky Kunčice, a.s., Kunčice nad Labem 150 Příbalový leták Vápenec mletý V/7, druh B Výrobce: Krkonošské vápenky Kunčice, a.s., 543 61 Kunčice nad Labem 150 Číslo rozhodnutí o registraci: 0296 Chemické a fyzikální vlastnosti: vlastnost: hodnota:

Více

GAA 1100 T # 55154. Copyright Güde GmbH & Co. KG - Birkichstrasse 6-74549 Wolpertshausen - Germany

GAA 1100 T # 55154. Copyright Güde GmbH & Co. KG - Birkichstrasse 6-74549 Wolpertshausen - Germany GAA 1100 T # 55154 Copyright Güde GmbH & Co. KG - Birkichstrasse 6-74549 Wolpertshausen - Germany 1 4 2 5 6 1 230 V / 50 Hz 50 l 3,05 m 3 /min 1100 W/P1 13,6 kg 20000 min -1 2 3 4 5 CZ Dříve než uvedete

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Bezdrátové ovládaní markýz, rolet a žaluzií (868 MHz) FS20 MS

NÁVOD K OBSLUZE. Bezdrátové ovládaní markýz, rolet a žaluzií (868 MHz) FS20 MS NÁVOD K OBSLUZE Verze 04/03 Bezdrátové ovládaní markýz, rolet a žaluzií (868 MHz) FS20 MS Komfortní zařízení na stahování a vytahování elektricky ovládaných markýz a rolet (žaluzií). Obj. č.: 61 81 03

Více

b) Pěstební technologie DEN POPIS TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ Spotřeba

b) Pěstební technologie DEN POPIS TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ Spotřeba Tab. č.: 161 Poř. č. Pšenice jarní Ukazatel a) Výchozí ukazatele - standard - intenzivní - nižší vstupy 1 Výnos zrna [t/ha] 4,5 5,5 3,6 2 Cena zrna od výrobce [Kč/t] 4100 4100 4100 3 Tržba z prodeje zrna

Více

Návod k obsluze. DvoukotouČOVÁ BRUSKA. User manual. Mode d emploi. Dvoukotoučové brusky. Bruska pro broušení za mokra a za sucha.

Návod k obsluze. DvoukotouČOVÁ BRUSKA. User manual. Mode d emploi. Dvoukotoučové brusky. Bruska pro broušení za mokra a za sucha. Návod k obsluze DvoukotouČOVÁ BRUSKA GB F cz D User manual Grinding machines Mode d emploi Ponceuses Návod k obsluze Brusky Bedienungsanleitung Schleifmaschinen Dvoukotoučové brusky Bitte vor der ersten

Více

Magnetická míchadla MS-3000 a MMS-3000 Uživatelská příručka

Magnetická míchadla MS-3000 a MMS-3000 Uživatelská příručka Magnetická míchadla MS-3000 a MMS-3000 Uživatelská příručka Prodej a servis zajišťuje: Dynex Technologies, spol. s r.o. Na Čihadle 32, 160 00 Praha 6 Tel.: +420 220 303 600 Fax: +420 224 320 133 office@dynex.cz

Více

Kotoučová rozmetadla VICON vždy s akceleračním systémem rozmetání RotaFlow

Kotoučová rozmetadla VICON vždy s akceleračním systémem rozmetání RotaFlow RotaFlow RO-C, RO-M, RO-XL, RO-EDW Efektivní rozmetání pro pracovní záběry 9 45 metrů Kotoučová rozmetadla VICON vždy s akceleračním systémem rozmetání RotaFlow Princip RotaFlow Co znamená název RotaFlow

Více

berlan Nivelační přístroj BNG32X Návod k obsluze Číslo výrobku: 101 93 Označení artiklu: BNG32X

berlan Nivelační přístroj BNG32X Návod k obsluze Číslo výrobku: 101 93 Označení artiklu: BNG32X berlan Návod k obsluze Nivelační přístroj BNG32X Číslo výrobku: 101 93 Označení artiklu: BNG32X OBSAH Důležité pokyny 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní pokyny 3 Popis

Více

QUANTRON-A NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ AXIS-M MDS

QUANTRON-A NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ AXIS-M MDS NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ AXIS-M MDS Před uvedením do provozu se důkladně seznamte s obsahem! Uložte pro budoucí použití. Tento návod k obsluze a montáži je součástí stroje. Dodavatelé nových a použitých strojů

Více

AXIS. Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m. Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení

AXIS. Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m. Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení AXIS Rozmetadla hnojiv se záběrem od 12 do 42 m Vysoká přesnost a vysoká v ýkonnost při hnojení Rozmetadla hnojiv AXIS Sledováním aplikace hnojiv ke sledování výrobních nákladů! Pokud chcete získat maximum

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více