MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní zpráva o výsledku výběrového řízení na zpracování díla: Aktualizace rozboru udržitelného rozvoje území ORP Písek NÁVRH USNESENÍ Rada města, smlouvu o dílo uzavřenou podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů na vyhotovení aktualizace rozboru udržitelného rozvoje území pro obec s rozšířenou působností Písek a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje d) jiné usnesení Návrh předkládá Ing. Vojtěch Bubník, místostarosta Návrh zpracoval Ing. Josef Jambura, vedoucí odboru výstavby a ÚP

2 Důvodová zpráva: Na základě 28 zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů, má úřad územního plánování za povinnost každé dva roky pořídit úplnou aktualizaci územně analytických podkladů (dále jen ÚAP). Součástí těchto ÚAP je i tzv. rozbor udržitelného rozvoje území za správní obvod obce s rozšířenou působností Písek. Výběrové řízení na aktualizaci rozboru udržitelného rozvoje území bylo vyhlášeno dne jako veřejná zakázka malého rozsahu do 100 tis. Kč v souladu se Zásadami stanovující postup zadávání veřejných zakázek schválených radou města Písku číslo 42/14 ze dne Do výběrového řízení byly vyzvány tři firmy: 1. U-24 s r.o., Perucká 2540/11a, Praha 2 2. Studio Ing. Lenka Šímová, Průběžná 592/3, České Budějovice 3. Proces-Centrum pro rozvoj obcí a regionů, s.r.o., Švabinského 1749/19, Moravská Ostrava Z těchto třech firem, podala nabídku na zpracování díla firma Proces-Centrum pro rozvoj obcí a regionů s.r.o. a firma U 24, s.r.o. Studio Ing. Lenka Šímová nabídku nepodala. Jelikož jediným kritériem hodnocení nabídek byla nejnižší nabídková cena, rozhodla výběrová komise ve složení Ing. Hana Dědečková, Ing. arch. Josef Zábranský a Jiří Bárta, že vítězem se stala firma Proces-Centrum pro rozvoj obcí a regionů s r.o., jejíž nabídková cena byla ,- Kč bez DPH. Nabídková cena firmy U 24, s.r.o. byla ,- Kč bez DPH Doporučení zpracovatele: Tuto informativní zprávu zpracovatel podává z toho důvodu, že je nutné s výše uvedenou firmou uzavřít smlouvu o zpracování díla. Na zpracování aktualizace rozboru udržitelného rozvoje území může město čerpat dotaci z grantu Jihočeského kraje, který byl vyhlášen Zastupitelstvem Jihočeského kraje na zasedání konaném dne 5. prosince 2013 s možností čerpat grant od do Výše grantu může činit až 50 % nákladů na zpracování díla. Jednou s hlavních podmínek žádosti o tento grant je uzavřená smlouva na zpracování díla. Zpracovatel proto doporučuje schválit s firmou Proces-Centrum pro rozvoj obcí a regionů s r.o. Ostrava smlouvu na zpracování díla: Aktualizace rozboru udržitelného rozvoje území ORP Písek 2014 Vztah k rozpočtu: Cena za provedení díla je stanovena ve výši ,- Kč bez DPH ( ,- Kč s DPH) jako cena nejvýše přípustná a platí po celou dobu platnosti smlouvy. Finanční prostředky na aktualizaci rozboru udržitelného rozvoje území ORP Písek jsou plně kryty rozpočtem odboru výstavby a územního plánování. Legislativní rámec: Zákon č. 183/2006 o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů. Vyhláška č. 500/2006 o územně analytických podkladech územně plánovací dokumentaci a evidenci územně plánovací činnosti. Vztah ke strategickému plánu: stránka 2 (celkem 11)

3 Přílohy: Nemá vztah SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník), níže uvedeného dne, měsíce a roku Účastníci smlouvy 1. Objednatel: Město Písek se sídlem Velké náměstí 114, Písek Zastoupen: JUDr. Ondřejem Veselým - starostou města IČ: DIČ: CZ dále jen objednatel jako první smluvní strana 2. Zhotovitel: PROCES Centrum pro rozvoj obcí a regionů, s.r.o. se sídlem: Švabinského 1749/19, Ostrava Moravská Ostrava statutární zástupce: Bc. Andrea Hrušková, jednatelka a ředitelka společnosti prokura: Ing. Ivana Foldynová IČ: DIČ: CZ zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka dále jen zhotovitel jako druhá smluvní strana se dohodli na této smlouvě o dílo: I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. Smluvní strany uzavírají podle zákona č. 89/2012 Sb. ve znění pozdějších předpisů smlouvu o dílo (dále jen smlouvu). K uzavření smlouvy dojde podpisem smlouvy oběma smluvními stranami. 1.2 Účelem uzavření smlouvy je provedení Aktualizace rozboru udržitelného rozvoje území pro obec s rozšířenou působností Písek (dále jen aktualizace RURU SO ORP Písek) Předmět díla II. PŘEDMĚT DÍLA stránka 3 (celkem 11)

4 Předmětem díla je vyhotovení aktualizace rozboru udržitelného rozvoje území (dále jen RURÚ), pro obec s rozšířenou působností (dále jen ORP) Písek. Při zpracování aktualizace bude zpracovatel vycházet z již zpracovaných RURÚ, zejména pak z poslední aktualizace zpracované k ORP Písek zahrnuje 49 obcí s celkovou výměrou 741 km2 s počtem obyvatel osob. Dílo bude provedeno v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů a v souladu s vyhláškou č. 500/2006 Sb. o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentací a způsobu evidence územně plánovací činnosti ve znění vyhlášky č. 458/2012 Sb. III. OBSAH A FORMA DÍLA 3.1. Obsah díla: Obsah Třetí úplné aktualizace Územně analytických podkladů ORP Písek 2014 bude následující: Část A. Podklady pro rozbor udržitelného rozvoje území : Textová část bude obsahovat zejména kapitoly: Zjištění a vyhodnocení stavu a vývoje území Hodnoty území, zahrnující zejména urbanistické a architektonické hodnoty Limity využití území Záměry na provedení změn v území Grafická část bude obsahovat: Výkres hodnot území Výkres limitů využití území Výkres záměrů na provedení změn v území Část B. Rozbor udržitelného rozvoje území : Textová část bude obsahovat zejména kapitoly: Tematické SWOT analýzy území, zahrnující zejména: - horninové prostředí a geologie - vodní režim - hygiena životního prostředí - ochrana přírody a krajiny - zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkce lesa - veřejná dopravní a technická infrastruktura - sociodemografické podmínky - bydlení - rekreace - hospodářské podmínky Vyhodnocení vyváženosti vztahu územních podmínek pro udržitelný rozvoj území, zahrnující zejména: - popis metody vyhodnocení vyváženosti - hodnocení stavu územních podmínek pro udržitelný rozvoj území jednotlivých obcí - vymezení a pojmenováním oblastí se shodnými územními podmínkami pro udržitelný rozvoj území, určení příčin nevyvážeností v území stránka 4 (celkem 11)

5 Problémy k řešení v územně plánovacích dokumentacích, zahrnující zejména: - urbanistické závady - dopravní závady - hygienické závady - vzájemné střety záměrů na provedení změn v území - střety záměrů s limity využití území - ohrožení v území - nevyváženosti v území, řešitelné nástroji územního plánování Dále budou součástí textové části tzv. karty obcí Karta obce bude obsahovat: Základní údaje o obci (počet katastrálních území, informaci s kterými obcemi sousedí, výměra v ha, počet obyvatel, atd.) SWOT analýzu zahrnující tematické okruhy: - horninové prostředí a geologie - vodní režim - hygiena životního prostředí - ochrana přírody a krajiny - zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkce lesa - veřejná dopravní a technická infrastruktura - sociodemografické podmínky - bydlení - rekreace - hospodářské podmínky Seznam významných limitů na území obce Problémy k řešení v územně plánovací dokumentaci (dále jen ÚPD) Grafická část bude obsahovat: Výkres problémů k řešení v územně plánovacích dokumentacích. Problémový výkres musí obsahovat především problémy k řešení v ÚPD, případně další problémy. Problémový výkres musí být přehledný a snadno čitelný, bude obsahovat podkladovou mapu (kvůli základní orientaci v území) a dále jen stěžejní limity či záměry, které způsobují problémy, a výrazně označené problémy. Grafická a textová část ÚAP musí být vždy navzájem provázána. Kartogram vyhodnocení vyváženosti vztahu územních podmínek pro udržitelný rozvoj území s vymezením oblastí se shodnými územními podmínkami pro udržitelný rozvoj území SWOT analýzy musejí být zpracovány korektně, tj. musejí obsahovat konkrétní výroky a tyto výroky musejí být lokalizovány Aktualizace RURU SO ORP Písek budou doplněny ilustrativními kartogramy, případně dalšími výkresy, schématy, tabulkami a grafy Hodnoty území, limity využití území, záměry na provedení změn v území a problémy k řešení v územně plánovacích dokumentacích budou označeny v textové i výkresové části shodným kódem (identifikátorem), pokud nebudou jednoznačně vyjádřeny graficky. stránka 5 (celkem 11)

6 3.1.4 Jednotlivé záměry na provedení změn v území budou v závěru příslušné kapitoly shrnuty do tabulky obsahující kód, název, popis, odůvodnění, subjekt (kdo záměr uplatňuje), dotčené obce, případně stav přípravy, případně územní nároky Jednotlivé problémy k řešení v ÚPD třídit v tabulkách pro jednotlivé obce podle těchto kritérií: název/označení problému. popis/zdůvodnění problému. původ zjištění problému (např. SWOT analýza, průzkum území, dotazník od starosty), problém je určen k řešení v ÚP/ZÚR/PÚR nebo je neřešitelný ÚPD. sledování vývoje problému: nový/trvá již zakreslen v ÚPD/trvá nezakreslen v ÚPD/trvá částečně řešen/ určení priorit řešení vybraných problémů. lokace problému. Dále bude v příslušné kapitole vytvořen přehled problémů k řešení, které by měly být řešeny v zásadách územního rozvoje případně v politice územního rozvoje. V případě, že se v území nacházejí problémy, které nejsou řešitelné ÚPD, ale určitým způsobem dané území ovlivňují, mohou být popsány v ÚAP, ale zároveň musejí být striktně odděleny nebo výrazně označeny jako problémy neřešitelné ÚPD Při zpracování budou přiměřeně použity tyto metodické pomůcky, sdělení a doporučení: Referenční příručka datového modelu pro digitální zpracování sledovaných jevů ÚAP v GIS ve formátu pdf. Metodický pokyn č.1/2012 odboru OREG Krajského úřadu Jihočeského kraje Metodické sdělení odboru ÚP MMR k aktualizaci ÚAP. Metodický návod pořizování ÚAP. Rozbor udržitelného rozvoje území při úplné aktualizaci ÚAP (Karel Maier, České vysoké učení technické v Praze) ze dne Případně další aktuální metodické pomůcky, sdělení a doporučení zveřejněné na webové stránce Ministerstva pro místní rozvoj ČR ( nebo na webové stránce Ústavu pro územní rozvoj ( 3.2 Forma díla: Textové dokumenty budou dodány ve formátu *.doc, *.pdf, případně *.htm. Finální dokumentace bude vytištěna ze souborů převedených do formátu pdf Grafická část bude zpracována v technologii GIS, ve formátech podporovaných softwarem firmy ESRI, v souřadnicovém systému S-JTSK Křovák EastNorth Digitálně vyjádřené problémy k řešení (střety a závady) pro ÚPD jednotlivých obcí ORP Písek. Zpracovaná digitální vrstva musí korespondovat a navazovat na vrstvy, které byly v prostředí GIS analyticky zpracovány v RURÚ v roce 2008, respektive v letech 2010 a 2012, tzn. dodržet formát dat včetně atributových položek Výkresová část (výkres limitů, výkres hodnot v území, výkres záměrů, výkres problémů v území), bude zpracována v mapových dokumentech ArcMap ve formátu mxd s relativními cestami ke zdrojovým datům. Všechny výkresy budou převedeny do formátu pdf Dílo bude odevzdáno 1x v tištěné podobě, 2x v digitální formě. Výkresy (limitů, hodnot, záměrů a problémů) budou předány 1 x v tištěné podobě za celé ORP Písek v měřítku 1: IV. Poskytnutí podkladů stránka 6 (celkem 11)

7 4.1. Pro zpracování aktualizace RURÚ budou zhotoviteli poskytnuty tyto podklady: Aktualizovaný RURÚ ORP Písek zpracovaný v roce 2012 v digitální podobě ve formátech *.doc, *.pdf a *.htm Aktualizovaná digitální data poskytnutá na základě 27 zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), která má úřad územního plánování k dispozici (viz příloha č. 1 seznam jevů). Digitální data jsou zpracována v datovém modelu společnosti Hydrosoft Veleslavín verze 4.0, softwarem firmy ESRI ArcINFO 10.2 ve formátu file geodatabase nebo shapefile Demografické údaje ČSÚ o území ORP Písek a jednotlivých obcí ve formátu xls Podkladové mapy: - vektorová data hranic území ORP Písek, obcí a katastrálních území - vektorová katastrální data (DKM, UKM), - vektorový Zabaged, - rastrová základní mapa ČR v měřítku 1:10000, - databáze Geonames, - ortofotomapa z roku 2011 s rozlišením 0,25 m na pixel Zpracovatel, v případě potřeby získání podkladových map, počítá s převzetím dat v místě zadavatele na vlastní externí medium Veškeré podklady budou zhotoviteli zapůjčeny a zhotovitel bude moci podklady použít jen pro zpracování aktualizace RURÚ ORP Písek 2014 a s předáním díla tato data nevratně smazat ze všech svých elektronických nosičů Zhotovitel nesmí poskytnuté podklady v průběhu ani po ukončení realizace díla dále šířit nebo používat pro vlastní potřebu Dílo bude zastřešeno autorizovanou osobou pro územní plánování - autorizovaným architektem. V. DOBA PLNĚNÍ 5.1. Počátek plnění předmětu této smlouvy je stanoven datem podpisu této smlouvy oběma smluvními stranami Dílo bez vad bude objednateli předáno do VI. MÍSTO PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 6.1. Místem provádění díla je celý správní obvod obce s rozšířenou působností Písek. VII. PROVÁDĚNÍ DÍLA 7.1. Zhotovitel je povinen upozornit objednatele na následky takových rozhodnutí a úkonů, které jsou zjevně neúčelné nebo objednatele poškozují Objednatel se zavazuje k účinné spolupráci formou konzultací a odsouhlasování dílčích kroků v průběhu provádění díla tak, aby byly vytvořeny podmínky pro dokončení díla ve sjednané lhůtě. VIII. CENA DÍLA A PLATEBNÍ PODMÍNKY 8.1. Cena za provedené dílo je stanovena dohodou smluvních stran a činí: celkem ,- Kč bez DPH, včetně DPH ,- Kč Cena je dohodnuta jako cena nejvýše přípustná a platí po celou dobu platnosti smlouvy. stránka 7 (celkem 11)

8 8.3. Součástí sjednané ceny jsou veškeré práce a dodávky, poplatky a jiné náklady nezbytné pro řádné a úplné provedení díla. IX. PŘEDÁNÍ DÍLA 9.1. Předání a převzetí díla: a) Dílo bude předáno k připomínkování elektronickou formou objednateli nejpozději k b) Připomínky díla objednatelem budou provedeny a elektronicky odeslány zhotoviteli do c) Zhotovitel zapracuje všechny relevantní připomínky do díla Předání a převzetí dokončeného díla bude provedeno osobně v sídle objednatele Objednatel se zavazuje převzít dílo v případě, že bude předáno bez vad a nedodělků. O předání a převzetí díla se sepíše předávací protokol, ve kterém objednatel prohlásí, zda dílo přejímá či nikoli Dílo je splněno dnem předání a jeho převzetí bez vad a nedodělků. Objednatel tuto skutečnost potvrdí podpisem předávacího protokolu. X. PLATEBNÍ PODMÍNKY Zhotoviteli bude objednatelem zaplacena práce za provedené dílo v celkové výši celkem ,- Kč bez DPH, včetně DPH ,- Kč Cena za dílo bude uhrazena objednavatelem na základě faktury (která bude mít náležitosti daňového dokladu) a bude předána objednateli na po podpisu protokolu o převzetí díla objednatelem Kromě náležitostí stanovených platnými právními předpisy pro daňový doklad je druhá smluvní strana povinna ve faktuře uvést tyto údaje: a) číslo a datum vystavení faktury, b) označení banky a číslo účtu, na který musí být zaplaceno, c) lhůtu splatnosti faktury, d) IČ a DIČ objednatele a zhotovitele, jejich přesné názvy a sídlo, e) částku, na kterou je faktura vystavena, f) informace o DPH cena včetně DPH a výše DPH Konečná faktura bude zhotovitelem vystavena do 15 kalendářních dnů po dokončení díla a jeho předání objednateli a podpisu předávacího protokolu Splatnost faktury je 30 dnů ode dne jejího doručení objednateli. Objednatel si vyhrazuje právo vrátit fakturu zhotoviteli bez úhrady, jestliže nebude splňovat veškeré stanovené náležitosti nebo nebude její obsah v souladu s plněním předmětu díla. V tomto případě bude lhůta splatnosti přerušena a nová 30-ti denní lhůta splatnosti bude započata po obdržení opravené faktury Objednatel je oprávněn provést kontrolu vyfakturovaných prací a činností. Zhotovitel je povinen oprávněným zástupcům objednatele provedení kontroly umožnit Doručení faktury se provede osobně proti podpisu zmocněné osoby nebo jako doporučené psaní prostřednictvím pošty Strany se dohodly, že platba bude provedena na číslo účtu uvedené zhotovitelem ve faktuře, přičemž plnění bude bez výjimky považováno za plnění předmětu díla zhotovitelem v souladu s touto smlouvou Povinnost zaplatit je splněna dnem odepsání příslušné částky z účtu objednatele. stránka 8 (celkem 11)

9 Pokud bude zhotovitel v prodlení s termínem plnění (viz 3.2.), je povinen zaplatit zadavateli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z celkové smluvní částky za každý den prodlení. Tato pokuta bude realizována snížením ceny díla V případě prodlení s platbami je objednatel povinen zaplatit zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z neuhrazené částky za každý den prodlení. XI. OSTATNÍ UJEDNÁNÍ Změnit nebo doplnit tuto smlouvu mohou smluvní strany pouze formou písemných dodatků, které budou vzestupně číslovány, výslovně prohlášeny za dodatek této smlouvy a podepsány oprávněnými zástupci smluvních stran Smluvní vztah lze ukončit písemnou dohodou Objednatel může smlouvu vypovědět písemnou výpovědí se 14-ti denní výpovědní lhůtou, která začíná běžet dnem doručení druhé smluvní straně V případě zániku závazku před řádným splněním díla je zhotovitel povinen ihned předat objednateli nedokončené dílo včetně věcí, které opatřil a které jsou součástí díla. Objednatel je povinen uhradit zhotoviteli cenu věcí, které opatřil a které se staly součástí díla. Smluvní strany uzavřou dohodu, ve které upraví vzájemná práva a povinnosti Zhotovitel se zavazuje, že jakékoliv informace, které se dozvěděl v souvislosti s plněním předmětu smlouvy nebo které jsou obsahem předmětu smlouvy, neposkytne třetím osobám Zhotovitel nemůže bez souhlasu objednatele postoupit svá práva a povinnosti plynoucí ze smlouvy třetí osobě Pro případ, že ustanovení této smlouvy oddělitelné od ostatního obsahu se stane neúčinným nebo neplatným, smluvní strany se zavazují bez zbytečných odkladů nahradit takové ustanovení novým. Případná neplatnost některého z takovýchto ustanovení této smlouvy nemá za následek neplatnost ostatních ustanovení Písemnosti se považují za doručené i v případě, že kterákoliv ze stran její doručení odmítne či jinak znemožní Zhotovitel odpovídá za to, že předmět plnění bude zhotovený podle pravidel zadávacích podmínek ve výzvě k podání nabídky a podmínek stanovených právními předpisy a ustanoveními státních norem platných v době zhotovení díla. Záruční doba se stanovuje na dobu 2 let. Záruční doba začíná běžet dnem předání díla objednateli. Zhotovitel se zavazuje zahájit odstranění vad zjištěných nebo vzniklých v záruční době ihned po uplatnění reklamace a vady odstranit bezplatně nejpozději do 30 dnů Obě strany prohlašují, že předem souhlasí, v souladu se zněním zákona č. 106/1999 Sb. (o svobodném přístupu k informacím), s možným zpřístupněním, či zveřejněním celé této smlouvy v jejím plném znění, jakož i všech úkonů a okolností s touto smlouvou souvisejících, ke kterému může kdykoli v budoucnu dojít Zhotovitel nesmí v průběhu ani po ukončení realizace díla dále dílo šířit nebo používat pro vlastní potřebu Smluvní strany shodně prohlašují, že si tuto smlouvu před jejím podpisem přečetly a že byla uzavřena po vzájemném projednání podle jejich pravé a svobodné vůle určitě, vážně a srozumitelně, nikoliv v tísni nebo za nápadně nevýhodných podmínek, a že se dohodly o celém jejím obsahu, což stvrzují svými podpisy Vše, co bylo dohodnuto před uzavřením smlouvy, je právně irelevantní a mezi smluvními stranami platí jen to, co je dohodnuto v této písemné smlouvě Smlouva je vyhotovena ve čtyřech (4) stejnopisech s platností originálů podepsaných oprávněnými zástupci smluvních stran, přičemž objednatel i zhotovitel obdrží dvě (2) vyhotovení. stránka 9 (celkem 11)

10 V Ostravě dne: V Písku dne: Za zhotovitele: Ing. Ivana Foldynová, prokurista společnosti Za objednatele: JUDr. Ondřej Veselý starosta stránka 10 (celkem 11)

11 stránka 11 (celkem 11)

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO 03 / I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 03 / 2012 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Igorem Kocurkem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov uzavřená dle 536 a násl. zákona č, 513/91 Sb. (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1.1 Pořizovatel : Město Litvínov

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o S m l o u v a o d í l o Článek I. Smluvní strany 1. Město Vimperk se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 00250805, DIČ: CZ00250805 zastoupené: Ing. Jaroslava Martanová, starostka (dále jen objednatel)

Více

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy. Smluvní strany Čj: MULA 1050/2017 Ukládací znak: 56 18 V/5 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 0 SMLOUVA O DÍLO Vyhotovení projektové dokumentace Lanškroun, ulice Vančurova - stavební úpravy uzavřená dle ustanovení

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. II. Základní ustanovení

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. II. Základní ustanovení STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA 1. Statutární město Opava I. Smluvní strany Sídlo: Horní náměstí 382/69, 746 26 Opava Zastoupené: Ing. Radimem Křupalou, primátorem IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Bankovní

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: není plátcem DHP Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace

Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace Smlouva o dílo na zhotovení projektové dokumentace uzavřená podle 2586 a následujícího zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany 1. Objednatel: Tepelné hospodářství

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE SMLOUVA O DÍLO. Odbor stavebního řádu, územního plánování a památkové péče. Příloha č. 2

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE SMLOUVA O DÍLO. Odbor stavebního řádu, územního plánování a památkové péče. Příloha č. 2 MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Příloha č. 2 Návrh smlouvy o dílo na akci: Změna č. 3 Územního plánu Kopřivnice SMLOUVA O DÍLO dle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) společnost: sídlo: Zastoupená: IČ: DIČ: Tel: (dále jen "prodávající") a Statutární

Více

SMLOUVA O DÍLO č I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO č I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO č. 029705 I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem

Více

KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB

KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB podle zák. 513/1991 Sb. 262 odst.1 a následujících dle obchodního zákoníku, uzavřená mezi dvěma smluvními stranami: 1. Kupující: Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice Evidenční č. smlouvy: SMLOUVA O DÍLO č. /2015/OMM /2015 uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku

VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku Poskytovatel pracovnělékařských služeb I. Smluvní strany a Zaměstnavatel II. Předmět smlouvy 1. Podle

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Účastníci

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Účastníci Příloha č.1 k výzvě Územní studie Praha Satalice SMLOUVA O DÍLO Uzavřená na základě ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Účastníci 1. Hlavní město Praha, Magistrát hl. města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a ÚP V Písku dne: 02.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nevýhradní licenční smlouva o užití základní báze geografických dat (ZABAGED ) NÁVRH

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: není plátce Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje (dále jen objednatel ) Nederman CR s.r.o.

SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje (dále jen objednatel ) Nederman CR s.r.o. SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ:

Více

Nový územní plán obce Vilémov

Nový územní plán obce Vilémov Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZMR ) na služby Zadavatel : obec Vilémov Vilémov č.p. 172, 407 80 Vilémov u Šluknova IČ: 002 61 769 DIČ: CZ00261769 zastoupený starostou obce panem Hynkem Raichartem,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586 a násl. zákona č. 89/ 2012 Sb., občanský zákoník v platném znění, tuto

SMLOUVA O DÍLO. uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 2586 a násl. zákona č. 89/ 2012 Sb., občanský zákoník v platném znění, tuto SMLOUVA O DÍLO Obchodní firma/ název: EKOLTES Hranice, a.s. Sídlo: Zborovská 606, 753 01 Hranice Zastoupená: Radkem Průchou, předsedou představenstva, Jiřím Kudláčkem, místopředsedou představenstva IČO:

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období Číslo smlouvy objednatele: Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období 2007-2013 Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících

Více

Smlouva o dílo č. 040/2015. na zhotovení díla

Smlouva o dílo č. 040/2015. na zhotovení díla Krajská knihovna v Pardubicích, PO Pk Smlouva o dílo č. 040/2015 na zhotovení díla Oprava zdi Krajské knihovny v Pardubicích uzavřená podle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb.

SMLOUVA O DÍLO. Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č /sb. SMLOUVA O DÍLO Uzavřená mezi smluvními stranami ve smyslu jednotlivých ustanovení Obchodního zákoníku č.51311991/sb. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Obecní úřad Větřní Sídlo: Na Žofině 191,382 11 Větřní IČO:

Více

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

SMLOUVA O DÍLO. Č. smlouvy objednatele: SML/ /2018 Č. smlouvy zhotovitele: mezi. na straně jedné. na straně druhé. I.

SMLOUVA O DÍLO. Č. smlouvy objednatele: SML/ /2018 Č. smlouvy zhotovitele: mezi. na straně jedné. na straně druhé. I. Dne, měsíce a roku uvedeného na straně 4, podle zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (občanský zákoník) a ve smyslu ustanovení 2586 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA O

Více

KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB

KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB KUPNÍ SMLOUVA KS 12/069/PB podle zák. 513/1991 Sb. 262 odst.1 a následujících dle obchodního zákoníku, uzavřená mezi dvěma smluvními stranami: 1. Kupující: Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková

Více

SMLOUVA O DÍLO. parcela č. KN stav dle platného územního plánu návrh na změnu využití plochy

SMLOUVA O DÍLO. parcela č. KN stav dle platného územního plánu návrh na změnu využití plochy SMLOUVA O DÍLO č. projektanta 01/2016 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku (zákon č. 89/2012 Sb.) v platném znění mezi těmito smluvními stranami:

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno : Město Semily Sídlo : Husova 82, 513 13 Semily Zastoupený

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č.

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídky NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. D/xxxx/2016/STR uzavřená níže uvedeného

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smlouva o dílo uzavřená v souladu s ustanovením 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany: Objednatel: Město Vyškov Se sídlem: Masarykovo náměstí 108/1, 682 01

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace Č. j.: 01Te/350/2015 Datum: 2. 7. 2015 Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace V souladu s ustanovením 6, 17 a

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v:

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v: SMLOUVA O DÍLO uzavřená mezi Obec Nepolisy se sídlem: Nepolisy 75, 503 63 Nepolisy IČ: 00269212 DIČ: CZ00269212 zastoupená: Ing. Dušanem Šustrem, starostou (dále jen objednatel ) Číslo účtu: 1080782309/0800

Více

! MMOPP002VVL7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

! MMOPP002VVL7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA! MMOPP002VVL7 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Statutární město Opava Sídlo: Horní náměstí 69, 746 26 Opava Zastoupeno: prof. PhDr. Zdeněk Jirásek, CSc. IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535

Více

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML

SMLOUVA O D Í L O. číslo smlouvy objednatele: SML SMLOUVA O D Í L O číslo smlouvy objednatele: SML-2017-... kterou uzavřely dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany: Městská část

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

Příloha A výzvy k podání nabídky na provedení dodávky Změny č. 3 Územního plánu města Odry

Příloha A výzvy k podání nabídky na provedení dodávky Změny č. 3 Územního plánu města Odry Příloha A výzvy k podání nabídky na provedení dodávky Změny č. 3 Územního plánu města Odry Smlouva o dílo čl. I. Smluvní strany Město Odry se sídlem: Masarykovo náměstí 16/25, 74235 Odry zastoupený: Ing.

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

zastoupená starostkou: Soňa Černá tel

zastoupená starostkou: Soňa Černá tel SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy zhotovitele: 12/2015 uzavřená podle 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Článek I. SMLUVNÍ STRANY I.1 Objednatel Obec Kamenné Žehrovice Karlovarská 6 27301 Kamenné

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník")

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") Název: se sídlem: zastoupené: IČO: DIČ: Datová schránka:

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany: 1.1 Objednatel: Ústřední vojenská nemocnice Praha, příspěvková organizace Adresa (sídlo): U Vojenské nemocnice 1200, 16902 Praha 6 - Střešovice Statutární zástupce: plk.

Více

I, -. cl '" u -' Smluvní strany f ^ÚúSi

I, -. cl ' u -' Smluvní strany f ^ÚúSi KUMSP80J9UQJ I, -. cl '" u -' m^i^\yúx.}i}aiíčur''' Smluvní strany f ^ÚúSi 1. Moravskoslezský kraj 28. října 117, 702 18 Ostrava Zastoupen: Ing. Tomášem Kotyzou, ředitelem krajského úřadu IČ: 70890692

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o provedení grafického zpracování zpravodaje Hláska. Článek I. Smluvní strany. Statutární město Opava

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o provedení grafického zpracování zpravodaje Hláska. Článek I. Smluvní strany. Statutární město Opava STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Smlouva o provedení grafického zpracování zpravodaje Hláska Objednatel: Sídlo: IČ: 00300535 DIČ: Statutární město Opava Článek I. Smluvní strany Horní náměstí 69, 746 26 Opava CZ00300535

Více

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smlouva o dílo č. 03/2016 na zhotovení díla - stavební úpravy objektu č.p. 429: Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smluvní strany 1. Objednatel: Střední odborné učiliště opravárenské

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti

Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Smlouva o dodávce pracovního centra na posílení zručnosti Střední škola - Podorlické vzdělávací centrum, Dobruška Se sídlem: Pulická 695, Dobruška 518 01 IČ: 71340726, není plátce DPH Bankovní spojení:

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE jako nedílná součást zadávacích podmínek veřejné zakázky stanovené formou Požadavků na obsah smlouvy

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE jako nedílná součást zadávacích podmínek veřejné zakázky stanovené formou Požadavků na obsah smlouvy Příloha č. 6 Obchodní podmínky zadavatele Zadavatel veřejné zakázky: Pověřená osoba: Veřejná zakázka: Nemocnice Strakonice, a.s. Strakonice, Radomyšlská 336, PSČ 386 29 IČ 260 95 181 RECTE.CZ, s.r.o. Matiční

Více

SMLOUVA O DÍLO 1. SMLUVNÍ STRANY. Jamnická 270, 738 01 Frýdek-Místek Mgr. Barbora Mazurová ředitelka ZŠaMŠ Staré Město IČ: 70983950

SMLOUVA O DÍLO 1. SMLUVNÍ STRANY. Jamnická 270, 738 01 Frýdek-Místek Mgr. Barbora Mazurová ředitelka ZŠaMŠ Staré Město IČ: 70983950 Příloha č.1 SMLOUVA O DÍLO na akci Rekonstrukce IT učebny nábytek. uzavřená podle 536 až 565 obchodního zákoníku a 2586 odst.1 NOZ a násl. tohoto zákona ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY Název

Více

Smlouva na zhotovení Tisk měsíčníku Hláska

Smlouva na zhotovení Tisk měsíčníku Hláska STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Smlouva na zhotovení Tisk měsíčníku Hláska Objednatel: Sídlo: IČ: 00300535 DIČ: Statutární město Opava Článek I. Smluvní strany Horní náměstí 69, 746 26 Opava CZ00300535 Číslo účtu:

Více

Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Článek I. Smluvní strany. Horní náměstí 69, 746 26 Opava STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA LICENČNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany Nabyvatel: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 27-1842619349/0800

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smluvní strany:.. společnost jednající... se sídlem... IČ:... společnost zapsaná v obchodním rejstříku

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015 Níže uvedené smluvní strany: název: Městská část Praha 1 sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ: 115 68 zastoupená: ing Oldřichem Lomeckým, starostou MČ Praha 1 IČ: 00063410 bank. spojení: Česká Spořitelna

Více

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice Smlouva o dílo (A) sídlo: IČO: zastoupený: bankovní číslo účtu: LUCIDA s.r.o. Marie Cibulkové 34,140 00 Praha 4 25651099 Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti ČSOB Praha 4 129373238/0300 (dále jen "Zhotovitel")

Více

SMLOUVA O DÍLO č.../2016

SMLOUVA O DÍLO č.../2016 SMLOUVA O DÍLO č..../2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Hotelová

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno:

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění uzavřená mezi níže uvedenými stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014

Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Smlouva o dílo ÚP Plzeň č. /2014 Objednatel: Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových organizační složka státu zřízená zákonem č. 201/2002 Sb. se sídlem: Rašínovo nábřeží 390/42,

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Smlouva - návrh VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY. 3D měřící přístroj. I. Smluvní strany

Smlouva - návrh VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY. 3D měřící přístroj. I. Smluvní strany Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Smlouva - návrh VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY 3D měřící přístroj I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola strojní a stavební, Tábor, Komenského 1670 na adrese: Tábor,

Více

Návrh smlouvy o dílo na akci: Územní studie Lubina Sýkorec 1 SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. I.

Návrh smlouvy o dílo na akci: Územní studie Lubina Sýkorec 1 SMLOUVA O DÍLO. dle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. I. MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Příloha č. 2 Návrh smlouvy o dílo na akci: Územní studie Lubina Sýkorec 1 SMLOUVA O DÍLO dle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. I. Smluvní strany 1.

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA o výkonu zadavatelské činnosti a poradenské činnosti

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA o výkonu zadavatelské činnosti a poradenské činnosti PŘÍKAZNÍ SMLOUVA o výkonu zadavatelské činnosti a poradenské činnosti I. Smluvní strany 1. Obec Libhošť se sídlem: 74257 Libhošť 1 IČ: 72086718 zastoupen: Ing. Jiřím Petrovským, starostou obce (dále jen

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU mezi PRAŽSKÉ SLUŽBY, A.S. jako Objednatelem a BDO Audit s.r.o. jako Auditorem Tato smlouva byla uzavřena podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb

RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb RÁMCOVÁ SMLOUVA Dodávka kancelářských potřeb uzavřená níže uvedeného dne, měsíce roku dle ustanovení 1746 odst. 2, 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi: LAW CZ s.r.o.

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

SMLOUVA O DÍLO na zhotovení územního plánu pro obec Tisem

SMLOUVA O DÍLO na zhotovení územního plánu pro obec Tisem SMLOUVA O DÍLO na zhotovení územního plánu pro obec Tisem uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami: OBEC TISEM se sídlem: Tisem č.p. 36, 257 56 Neveklov IČ: 00508420

Více

Dodávka ICT vybavení včetně SW

Dodávka ICT vybavení včetně SW Příloha C NÁVRH SMLOUVY Veřejná zakázka Zakázka malého rozsahu (podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - Tato veřejná zakázka na dodávky se neřídí

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více