Zápis Správní rada č na MěÚ v Králíkách

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis Správní rada č na MěÚ v Králíkách"

Transkript

1 Přítomni: dle prezenční listiny (příloha zápisu) Zápis Správní rada č na MěÚ v Králíkách Program: 1. Zahájení 2. Projednání Závěrečného účtu Sdružení obcí Orlicko za rok Malé památky Orlicka návrh na realizaci projektu 4. Finanční příspěvky na oslavy obcí 5. Smluvní záležitosti ( Dodatek č.2 Ekotoxa - prodloužení termínu a navýšení ceny o DPH, Dodatek č.2 FTV ( DVD obce) - prodloužení termínu., smlouvy centralizovaném nákupu plynu 6. Studie proveditelnosti přírodě blízkých protipovodňových a protierozních opatření - výběr opatření k realizaci v povodí Tiché Orlice 7. Projekt Dovybavení cyklostezek a cyklotras - schválení smlouvy 8. DVD - obce Orlicka a Orlicko - krajina koní, předfinancování 9. Různé + OHP ( rezervní fond, změna stanov, přistoupení k závazkům ) Ad 1 ) Zahájení Předseda svazku přivítal členy správní rady a kontrolní komise a přednesl návrh programu, ve kterém je oproti původně předloženému návrhu programu doplněn bod 4 - Finanční příspěvky na oslavy obcí. Usnesení SR 55/2013 SR schvaluje navržený program jednání. Ad 2) Projednání Závěrečného účtu Sdružení obcí Orlicko za rok 2012 Při přezkoumání hospodaření Sdružení obcí Orlicko za rok 2012 byly zjištěny méně závažné chyby a nedostatky, a to při zaúčtování přijatého úvěru od firmy VAK Žamberk. Úvěr byl přijat jako dlouhodobý, přestože měl být splacen do jednoho roku. Tato chyba byla odstraněna dne tím, že úvěr byl splacen a chybně zaúčtovaný závazek zanikl ještě před odesláním první čtvrtletní závěrky. Usnesení SR 56/2013 SR bere na vědomí provedení opatření k nápravě chyb a nedostatků ze Zápisu o výsledku přezkoumání hospodaření Sdružení obcí Orlicko za rok Závěrečný účet Sdružení Obcí Orlicka za rok 2012 byl vypracován v souladu s 17 zákona č.250/2000 Sb. Dne byl elektronicky zaslán na všechny členské obce k vyvěšení na úřední desce.

2 Usnesení SR 57/2013 SR doporučuje valné hromadě schválit Závěrečný účet Sdružení obcí Orlicko za rok 2012 včetně Zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření Sdružení obcí Orlicko za rok 2012 bez výhrad. Ad 3) Malé památky Orlicka návrh na realizaci projektu Sdružení obcí Orlicko obdrželo 17 žádostí na realizaci projektu Malé památky Orlicka s celkovou hodnotou příspěvků Kč. Z POV má být po schválení příspěvku Zastupitelstvem Pardubického kraje poskytnuto na realizaci projekt Kč. SR proto posuzovala přidělení příspěvků žádajících měst a obcí dle četnosti obdržených příspěvků v minulých letech. Usnesení SR 58/2013 SR navrhuje Valné hromadě Sdružení obcí Orlicko realizaci projektu Malé památky Orlicka na rok 2013 dle přílohy tohoto zápisu. Příloha : návrh na realizaci projektu Malé památky Orlicka Ad 4) Finanční příspěvky na oslavy obcí Sdružení obcí Orlicko obdrželo 6 žádostí o příspěvek na různé oslavy obcí. Žádost obce Těchonína byla vyřazena z důvodu konání oslav 500. výročí obce až v příštím roce s doporučením obci požádat v roce konání oslav. Zbývajících 5 žádostí bylo posouzeno dle důležitosti a předpokládaných nákladů. Předseda svazku poté navrhl ke schválení rozdělit 40 tis Kč mezi obce Nekoř, Šedivec, Klášterec n. O., Hejnice a Záchlumí. Zbývajících 10 tis Kč bude převedeno do r a správní rada se shodla, že v příštím roce bude počítat s podporou významného výročí (500 let) obce Těchonína. Usnesení SR 59/2013 I. SR schvaluje finanční příspěvky obcím na výročí takto: Nekoř 10 tis. Kč, Šedivec 10 tis. Kč, Klášterec n.o. 8 tis. Kč, Hejnice 5 tis. Kč a Záchlumí 7 tis. Kč. II. SR ukládá manažerovi svazku zajistit zhotovení 2 kusů bilbordů (plachet) s logem Sdružení obcí Orlicko, které budou viditelně umístěny na probíhajících oslavách obcí a sepsat smlouvy s podpořenými obcemi. Ad 5) Smluvní záležitosti ( Dodatek č.2 Ekotoxa-prodloužení termínu, navýšení ceny o sazbu DPH, Dodatek č.2 FTV ( DVD obce) - prodloužení termínu, smlouvy o centralizovaném nákupu plynu EKOTOXA - manažer svazku předložil ke schválení dodatek č.2 ke smlouvě o dílo uzavřené dne Ve smlouvě dochází k prodloužení termínu plnění, změně ceny (navýšení sazby DPH v r.2013) a změně termínů dílčích fakturací. Usnesení SR 60/2013 I.SR schvaluje Dodatek č.2 s firmou EKOTOXA s.r.o. II.SR pověřuje předsedu podpisem Dodatku č.2.

3 Petr Kvapil - FTV Production - manažer svazku předložil ke schválení dodatek č.2 ke smlouvě o dílo č.j.66/ Ve smlouvě dochází k prodloužení termínu plnění. O prodloužení projektu bylo požádáno i u poskytovatele dotace. Náhledy videa již byly rozeslány na členské obce k prvotnímu shlédnutí a připomínkám. Po zhotovení DVD musí být rozhodnuto, v jakém množství budou DVD rozděleny mezi obce. Předseda svazku navrhl ponechat 50 ks na sekretariátu Sdružení obcí Orlicko a zbývajících 950 ks rozdělit mezi jednotlivé členy poměrem obyvatel. Dále je také potřeba zjistit, zda je možné toto DVD kopírovat, nebo video o obci uložit na internetových stránkách, zda bude DVD chráněno autorskými právy nebo bude moci Sdružení obcí Orlicko udělit např. souhlas s kopírováním. Usnesení SR 61/2013 I.SR schvaluje Dodatek č.2 s firmou Petr Kvapil - FTV Production II.SR pověřuje předsedu podpisem Dodatku č.2. III: SR ukládá manažerovi svazku navrhnout rozdělení DVD mezi členská města a obce a zjistit autorská práva na DVD (kopírování, zveřejnění na web). Centralizovaný nákup plynu - nákup plynu bude probíhat stejně jako nákup elektřiny přes firmu FIN Servis a ČMKB Kladno. Usnesení SR 62/2013 I. SR schvaluje uzavření Smluv o centralizovaném zadávání v souvislosti s podáním centrální poptávky po plynu v rámci sdružených služeb dodávky plynu na ČMKB Kladno s městem Letohrad, Jablonné nad Orlicí a Lanškroun a s obcemi Tatenice, Lukavice a Horní Černá. II. SR pověřuje předsedu podpisem smluv. Ad 5 ) Studie proveditelnosti přírodě blízkých protipovodňových a protierozních opatření - výběr opatření k realizaci v povodí Tiché Orlice Všechna jednání ohledně navrhovaných lokalit určených k dalšímu zpracování jsou dotažena do konce. Seznam lokalit, popis problému a současného stavu s návrhem řešení je zpracováno do jedné finální tabulky. Usnesení SR 63/2013 SR schvaluje lokality v rámci projektu Studie proveditelnosti přírodě blízkých protipovodňových a protierozních opatření k dalšímu zpracování v druhé úrovni řešení. Vybrané lokality jsou uvedeny v příloze k tomuto zápisu Příloha. seznam navržených lokalit Ad 6) Projekt Dovybavení cyklostezek a cyklotras - schválení smluv Po prvním neúspěšném výběrovém řízení byly ve druhém doručeny čtyři nabídky. Komise provedla hodnocení a kontrolu nabídky v souladu s postupy zadávání veřejných zakázek a předložila zadavateli návrh vítězné firmy zadávacího řízení s výslednou cenou Kč bez DPH. Tato akce bude provedena z dotace MAS Orlicko a příspěvku města Letohrad.

4 Usnesení SR 64/2013 I. SR na základě výsledků výběrového řízení souhlasí s uzavřením smlouvy na realizaci projektu Dovybavení cyklostezek a cyklotras Orlicka, část Realizace cykloodpočívadla v Letohradě s firmou Dušan Nádvorník - stavitelství se sídlem Kunčice 53, II. SR pověřuje předsedu podpisem smlouvy. Ad 7) DVD - obce Orlicka a Orlicko - krajina koní, předfinancování Projekt DVD - obce Orlicka a Orlicko - krajina koní musí být zaplacen do konce července Dotace bude vyplacena následně, a to pravděpodobně v prvním čtvrtletí Proto je nutné řešit předfinancování nákladů formou finanční půjčky. Manažer svazku navrhl a projednal půjčku až do výše 1700 tis Kč u firmy VaK Žamberk v.o.s. s úročením 2,25% a splatností do Konečná výše půjčky bude známa nejdéle do konání nejbližší Valné hromady Orlicka. Usnesení SR 65/2013 I.SR doporučuje VH schválit přijetí finanční půjčky od společnosti Vodovody a kanalizace Žamberk v.o.s. do výše Kč s úrokem 2,25 % p.a. a s dobou splatnosti do za účelem předfinancování nákladů na realizaci projektů Propagace Orlicko-kladského pohraničí - jeho obce a města a Orlicko - kladské pohraničí - krajina koní. II. SR ukládá manažerovi svazku upřesnit do konání Valné hromady přesnou výši finanční půjčky. Ad 8) Různé a) OHP změna stanov, rezervní fond, smlouva o přistoupení k závazkům Destinační společnost Orlické hory a Podorlicko chce vytvořit rezervní fond na předfinancovávání projektů a jako pojistku pro možné budoucí závazky (např. vratka dotace, ekonomická ztráta, vyšší sankce nebo pokuty, nezbytné náklady pro udržitelnost projektu ). Sdružení obcí Orlicko by mělo v příštích třech letech přispívat ve výši 4,- Kč /osobu/ rok. Z tohoto příspěvku jsou 2 Kč na platbu základního členského příspěvku a v letech jsou zbylé 2,- Kč určeny do nově zřízeného rezervního fondu. Peníze na rezervním fondu zůstanou DS OHP jako pojistka i v případě nedojde-li dlouhodobě k jejich využití, nebo zanikne-li jakékoliv členství obce/sdružení v OHP. Stejná situace s neplánovanými závazky může nastat i v našem svazku. Proto je nutné projednat a schválit Smlouvu o přistoupení k závazkům Sdružení obcí Orlicko pro všechny členy svazku, ve které budou přesně stanoveny povinnosti člena vůči Orlicku. Každý jednotlivý člen by měl mít ve své smlouvě přesně stanovený okruh projektů, u kterých se bude podílet na pokrytí možného závazku vyvstalého z činnosti Sdružení obcí Orlicko a dalších závazků (např. i pramenících z členství Sdružení obcí Orlicko v jiných organizacích).

5 Usnesení SR 66/2013 I. SR doporučuje VH vzít na vědomí založení rezervního fondu destinační společnosti Orlické hory a Podorlicko a pověřit předsedu svazku vyjádřit souhlas se změnou stanov destinační společnosti Orlické hory a Podorlicko. II. SR doporučuje VH schválit poskytnutí příspěvku do rezervního fondu ve výši 6,- Kč na obyvatele, který bude splácen během tří let ve výši 2,- Kč/obyvatel/rok do rezervního fondu DS OHP III. SR ukládá manažerovi svazku připravit návrhy smluv o přistoupení členských obcí Orlicko k závazkům Sdružení obcí Orlicko. Termín: září 2014 b) nákup p.p.č.1868/1 v k.ú.žamberk Starostka obce Lukavice předložila návrh k odkoupení parcely č.1868/1 v k.ú. Žamberk, která leží vedle cyklostezky (souběžně s cestou do parku v Lukavici). Náklady na pořízení parcely jsou Kč. Na pozemku by se výhledově mohlo zřídit zázemí pro cyklisty. Na nákupu pozemku by se podílely obce Letohrad, Žamberk a Lukavice a to buď přepočtem na počet obyvatel nebo přepočetem na 5 dílů (jako bylo řešeno u stavby cyklostezky) v poměru 2:2:1. Starostové obou měst by souhlasili s přepočtem na díly. Starosta města Žamberk navrhl, že tento záměr předloží na nejbližším jednání Rady města, zda by celý pozemek neodkoupilo město Žamberk a následně ho dal Orlicku do výpůjčky. Usnesení SR 67/2013 I. SR bere na vědomí informaci paní Severové o nabídce odkupu pozemku p.p.č.1868/1 v k.ú. Žamberk II. SR žádá starostu města Žamberk o projednání případného odkupu pozemku městem Žamberk s následnou výpůjčkou Orlicku c) internetové stránky Orlicka Manažer svazku informoval SR o aktuálním stavu internetových stránek Pan Vanický již nemá zájem dále aktualizovat a udržovat náš web. Proto manažer předložil nabídku firmy ANTEE, která má zkušenosti s vytvářením stránek DSO. Údržbu a aktualizaci stránek by manažer prováděl v rámci svých poskytovaných služeb. Usnesení SR 68/2013 SR pověřuje manažera zajistit nový redakční systém internetových stránek Sdružení obcí Orlicko od firmy ANTEE a podílet se poté na jejich údržbě a soustavné aktualizaci. d) Ostatní Na konci května byl zahájen každoroční provoz cyklobusů v rámci Orlických hor a Králického Sněžníku. Manažer informoval o připravovaném jednání na generálním ředitelství Lesů ČR s.p. ve věci financování investice.

6 Manažer informoval o průběhu projektu Běžkování v turistické destinaci Králický Sněžník Snieznik-Góry Bialskie. Do současnosti není podepsána smlouva o poskytnutí dotace. RDA připravuje zadávací podmínky pro výběrové řízení na dodavatele roleb a na provozovatele lyžařských tratí. Co se týče předfinancování a dofinancování Dolní Morava má vyčleněno dostatek peněz na financování svého závazku. Červená Voda finance nemá a nákup rolby a ostatní související náklady se budou muset řešit bankovním úvěrem. Úroky z úvěru budou začleněny do příspěvku od obce. Pan Paďour požádal o možnost prezentace firmy zpracovávající pasporty místních komunikací na příštím jednání VH Orlicka. Předseda svazku ukončil jednání Správní rady Sdružení obcí Orlicko zapsala Simona Dudková Sdružení obcí Orlicko Petr Fiala předseda ověřil: Ing. Josef Paďour

Sdružení obcí ORLICKO

Sdružení obcí ORLICKO Sdružení obcí ORLICKO Dobrovolný svazek obcí ORL ICKO Závěrečný účet 2015 V souladu s 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Hospodaření svazku

Více

Sdružení obcí ORLICKO

Sdružení obcí ORLICKO Sdružení obcí ORLICKO Dobrovolný svazek obcí ORL ICKO Závěrečný účet 2015 V souladu s 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Hospodaření svazku

Více

Sdružení obcí ORLICKO

Sdružení obcí ORLICKO Sdružení obcí ORLICKO Dobrovolný svazek obcí ORL ICKO Závěrečný účet 2012 V souladu s 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Hospodaření svazku

Více

Sdružení obcí ORLICKO

Sdružení obcí ORLICKO Sdružení obcí ORLICKO Dobrovolný svazek obcí ORLICKO Závěrečný účet 2012 V souladu s 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Hospodaření svazku

Více

Sdružení obcí ORLICKO

Sdružení obcí ORLICKO Sdružení obcí ORLICKO Dobrovolný svazek obcí ORL ICKO Závěrečný účet 2017 V souladu s 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Hospodaření svazku

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J. M. Marků 12, 563 01 Lanškroun, tel. 465 385 220, fax. 465 385 244 Zápis z jednání Rady svazku obcí Lanškrounsko Místo jednání : Horní Heřmanice Datum jednání

Více

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ZÁPIS z 31. jednání Valné hromady Svazku obcí Podřipsko, které se

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Místo jednání : MěÚ Lanškroun Datum jednání : 17.7.2014 Přítomni: Stanislava Švarcová Lenka

Více

ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 7/2016

ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 7/2016 ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 7/2016 konané dne 23. 5. 2016 v 15:30 Místo konání: zasedací sál MěÚ Šlapanice, Opuštěná 9/2, Brno Program: 1. Zahájení a schválení programu 2. Určení termínu Valné hromady

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Zápis z jednání Rady svazku obcí Lanškrounsko Místo jednání : Lanškroun Datum jednání : 3.12.2012

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANICKO č. 4

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANICKO č. 4 . Dobrovolný svazek obcí Šlapanicko ZÁPS Z VALNÉ HROMADY DSO ŠLAPANCKO č. 4 konané dne 21. 6. 2016 od 9:00 hod. Místo konání: zasedací sál MěÚ Šlapanice, Opuštěná 9/2, Brno Navrženy program jednání: 1.

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Zasedací místnost MAS Žamberk 19. 4. 2011, ve 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing. Dana Hubálková Ing. Josef Paďour

Více

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Zápis z jednání Rady svazku obcí Lanškrounsko Místo jednání : Lanškroun Datum jednání : 3.2.2011

Více

Informační zpravodaj o aktivitách svazku obcí Sdružení obcí Orlicko a Centru společných služeb Sdružení obcí Orlicko

Informační zpravodaj o aktivitách svazku obcí Sdružení obcí Orlicko a Centru společných služeb Sdružení obcí Orlicko Informační zpravodaj o aktivitách svazku obcí Sdružení obcí Orlicko a Centru společných služeb Sdružení obcí Orlicko 5/2018 Projekty Sdružení obcí Orlicko zaměřené na bezpečnost dopravy Jednou z hlavních

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Zápis z jednání Shromáždění starostů obcí Lanškrounsko Místo jednání : sál restaurace C Dolní

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk M A S Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: statek U Krtka, Helvíkovice Dne: 14.05.2009 Účastníci: Hosté: členové MAS ORLICKO dle

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis z valné hromady Svazku obcí Pardubická labská Valná hromada 05/2017

Zápis z valné hromady Svazku obcí Pardubická labská Valná hromada 05/2017 Zápis z valné hromady Svazku obcí Pardubická labská Valná hromada 05/2017 Termín konání: 15. 6. 2017 od 15:00 Místo konání: Zasedací sál Městského úřadu Přelouč Přítomni: Statutární město Pardubice Ing.

Více

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O dobrovolný svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Zápis z jednání Shromáždění starostů obcí Lanškrounsko Místo jednání : zasedací místnost města

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

Region HANÁ. občanské sdružení. 5. schůze Rady MAS Regionu HANÁ konané v úterý 6.listopadu 2007 v 16 hod. na IC Regionu HANÁ v Těšeticích.

Region HANÁ. občanské sdružení. 5. schůze Rady MAS Regionu HANÁ konané v úterý 6.listopadu 2007 v 16 hod. na IC Regionu HANÁ v Těšeticích. Region HANÁ občanské sdružení Z Á P I S 5. schůze Rady MAS Regionu HANÁ konané v úterý 6.listopadu 2007 v 16 hod. na IC Regionu HANÁ v Těšeticích. Přítomni: viz prezenční listina Hosté: Ing. Hana Lebedová,

Více

Zápis z jednání Správní rady

Zápis z jednání Správní rady Zápis z jednání Správní rady Místo konání: Evropský dům, Králíky Dne: 17.4.2009 Účastníci: dle presenční listiny Program: 1. Informace o průběhu a realizaci projektů 2. Rozšíření úvěrové smlouvy financování

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program:

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program: ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015 Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny Program: 1. Informace o průběhu rekonstrukce Zateplení OU Jarošov 2. Žádost o odkoupení obecního

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

OZNÁMENÍ O ZVEŘEJNĚNÍ ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU DSO KANALIZACE-HOSTĚRADICE,SKALICE,MORAŠICE za rok 2013

OZNÁMENÍ O ZVEŘEJNĚNÍ ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU DSO KANALIZACE-HOSTĚRADICE,SKALICE,MORAŠICE za rok 2013 OZNÁMENÍ O ZVEŘEJNĚNÍ ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU DSO KANALIZACE-HOSTĚRADICE,SKALICE,MORAŠICE za rok 2013 Valná hromada na své schůzi projedná,,návrh závěrečného účtu DSO za rok 2013. Přílohy: - Zpráva o výsledku

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

viz presenční listina - 6 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Josef Obršlík, Zděnek Kališ

viz presenční listina - 6 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Josef Obršlík, Zděnek Kališ Z Á P I S z 50. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 28. srpna 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : Hosté: viz presenční

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 1/2008 Zastupitelstvo obce Těchobuz se konalo 28.2.2008 v 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Těchobuz. Mimo jiné byly projednávány projekty vodovod, kanalizace

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO, z.s.

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO, z.s. Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO, z.s. Místo konání: Dne: Účastníci (SPL 2009-2013): Zasedací místnost MAS ORLICKO, z.s., Divišova 669, 564 01 Žamberk 21.5.2015, od 10:00 hodin ŽIVA zemědělská obchodní,

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016 konané dne 28. 6. 2016 od 17.00 hod. Místo konání: Obecní úřad, Předklášteří, 2. patro, sál Navržený program jednání: 1. Zahájení technické záležitosti 2.

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2007 Strana 1/ Vojkovice

VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2007 Strana 1/ Vojkovice VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2007 Strana 1/8 ZÁPIS č. 30-1/2007 z jednání valné hromady DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko, konané dne 12.4.2007 ve Vojkovicích Přítomni: viz. prezenční listina (příloha

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 30.3.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

L A N Š K R O U N S K O svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244

L A N Š K R O U N S K O svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 L A N Š K R O U N S K O svazek obcí J.M.Marků, 563 01 Lanškroun, tel.465 385 220, fax.465 385 244 Zápis z jednání Shromáždění starostů obcí Lanškrounsko Místo jednání : Lanškroun Datum jednání : 28. 3.

Více

Lanškrounsko. V souladu s 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů

Lanškrounsko. V souladu s 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Lanškrounsko Dobrovolný svazek obcí.. Závěrečný účet 2013 V souladu s 17 zákona č.250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Hospodaření svazku Sdružení vzniklo

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 24. 6. 2019 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, MVDr. Ivana Koláčková Ph.D., Ing. Jana Zemanová Ph.D., Pavel Kaláb. Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.6.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Rovná ze dne 1. 12. 2016 Přítomni: Ing. Jan Kudrle, Karel Sokol, Monika Kubařová, Pavla Rácová, Dana Cimburková, Jiří Nepodal, Josef Topka Omluveni: Jana Mrázová, Vladimír

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015 1 č.j. 7/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 25.6.2015 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 25.6.2015 20:45

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ski areál Dlouhoňovice, objekt Chaty Rolba, první patro 7.4.2010, od 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing.

Více

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1

Z Á Z N A M. z jednání Rady regionu. konané dne od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Z Á Z N A M z jednání Rady regionu Přítomni: Omluveni: konané dne 2. 9. 2015 od 9 hod v kanceláři SORP v Písku, Velké nám. 1 Ing. Miroslav Sládek, Ing. Ivan Radosta, Pavel Souhrada, Zdeněk Bárta, Hana

Více

Identifikační karta č. Ing. Martin Hajduk kontrolor pověřený řízením 390/03/ Jméno, příjmení Funkce Pověření č.

Identifikační karta č. Ing. Martin Hajduk kontrolor pověřený řízením 390/03/ Jméno, příjmení Funkce Pověření č. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01PRRED Čj.: MSK 149032/2016 Sp. zn.: KON/1793/2016/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Martin

Více

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Přítomni: Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Ladislav Vlach, Jiří Kotrba, Tomáš Kertis, Lukáš Tichý, Josef Mareš, Miroslav Zíka, Ing. Pavel Martinec viz prezenční listina Ověřovateli

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO konaná dne 26. září 2016 v 17:00 hod. v kanceláři Mikroregionu Ivančicko, Zemědělská ul. 2, Ivančice Přítomní členové správního výboru: Naděžda Chajmová,

Více

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 22. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 12. 7. 2016 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: Omluveni: L. Kodešová, M. Kadeřávková,

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne v hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne v hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 17. 6. 2015 v 18.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková (odchod 19.30

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice.

Z á p i s. ze schůze Rady města Beroun konané dne v radní místnosti budovy radnice. Č. 42 Z á p i s ze schůze Rady města Beroun konané dne 27. 4. 2016 v radní místnosti budovy radnice. Přítomni: Mgr. Kůs Ivan, starosta města Ing. Mišina Michal, místostarosta města Mgr. Chlumská Eva Ing.

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ Č. 3/2019 ZASTUPITELSTVA OBCE PÍSKOVÁ LHOTA, KONANÉHO DNE 26. června 2019 OD 17 HODIN

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ Č. 3/2019 ZASTUPITELSTVA OBCE PÍSKOVÁ LHOTA, KONANÉHO DNE 26. června 2019 OD 17 HODIN PÍSKOVÁ LHOTA ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ Č. 3/2019 ZASTUPITELSTVA OBCE PÍSKOVÁ LHOTA, KONANÉHO DNE 26. června 2019 OD 17 HODIN Přítomni: Omluveni: Zapisovatelka: A. Rosenbergová, I. Šafránková, R. Fialová,

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.2.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z jednání Správní rady

Zápis z jednání Správní rady Zápis z jednání Správní rady Místo konání: Evropský dům, Králíky Dne: 13.3.2009 Účastníci: dle presenční listiny Program: 1. Příprava projektů do Fondu mikroprojektů 2. TOKS Profesionální partner v CR

Více

Návrh usnesení č. 2/3/2019: Zastupitelstvo obce Hostim schvaluje následující program zasedání:

Návrh usnesení č. 2/3/2019: Zastupitelstvo obce Hostim schvaluje následující program zasedání: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hostim č. 3/2019, konaného dne 27.5.2019 Zasedání zastupitelstva obce Hostim (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou obce Hostím Mgr.Marcelou

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * *

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * * Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 11.6.2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomní: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

9. ŘÁDNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÍŠNÝ ZÁPIS

9. ŘÁDNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÍŠNÝ ZÁPIS 9. ŘÁDNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LÍŠNÝ konané dne 15.06. 2016 od 18.00 hodin v Jiráskově lidové knihovně ZÁPIS Přítomní zastupitelé: Mikeš, Zahradník, Kinská, Kučerová, Šilhán P., Šilhán J. Nepřítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 21. 11. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 10986/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 9.12.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

OBEC CHRTNÍČ. Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne

OBEC CHRTNÍČ. Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne OBEC CHRTNÍČ Zápis z jednání zastupitelstva obce ze dne 136 2018 Jednání zastupitelstva zahájeno v 19:00 hod Na jednání přítomno 7 zastupitelů Program: Starosta obce, dále předsedající, zahájil zasedání

Více

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová

Z Á P I S. Mgr. Věra Křivánková, Mgr. Vladimír Soukop, Mgr. Renáta Macharová Z Á P I S z 1. mimořádného zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, která se konala dne 4.5.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: Ověřovatelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016 Městys LOUČEŇ Nymburská 345, 289 37 Loučeň IČ: 00239399 tel./fax 325 585 283, ID 6sgbyaf, e-mail: ou.loucen@tiscali.cz Bankovní spojení: ČSOB Praha č. účtu 110987141/0300 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková

Mgr. Luboš Rambousek, Jaromír Štěpán, Mgr. Zuzana Sovová, Ing. Zdeněk Fišer, Jaroslava Kubová, Marie Šestáková Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 19.5.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis z valné hromady Mikroregionu Šternbersko dne v hodin v Liboši

Zápis z valné hromady Mikroregionu Šternbersko dne v hodin v Liboši Zápis z valné hromady Mikroregionu Šternbersko dne 25. 09. 2018 v 13.30 hodin v Liboši 1. Zahájení Přítomni viz prezenční listina. Ing. Jiří Petřek (předseda) přivítal všechny přítomné, poděkoval hostiteli

Více

Z Á P I S č. 9 / z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin

Z Á P I S č. 9 / z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin Z Á P I S č. 9 / 2014 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 12. 11. 2014 v 19:00 hodin Přítomni : Smolíková A., Bc. Halbich Vl., Pokorná V., Špatenka K., Šafařík Fr., Sůrová E., Štumrová B. Hosté

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012

č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 1 č.j. 4/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 31. 5. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 31.5.2012 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 31.5.2012 20:17

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis z valné hromady Svazku obcí Pardubická labská. Valná hromada 06/2017

Zápis z valné hromady Svazku obcí Pardubická labská. Valná hromada 06/2017 Zápis z valné hromady Svazku obcí Pardubická labská Valná hromada 06/2017 Termín konání: 30. 11. 2017 od 15:00 Místo konání: Zasedací sál Městského úřadu Přelouč Přítomni: Statutární město Pardubice Obec

Více

Usn.č. 16/02 1) Usn.č. 16/03 1)

Usn.č. 16/02 1) Usn.č. 16/03 1) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 16. zasedání konaného dne 3. 6. 2015 v prostorách MěÚ v Nové Roli ********************************************************************************************* Usn.č.

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 5.9.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ondřej Lejdar, Květa Štilcová, Ing. Lucie Bartošová, Pavel Votoček, Ing. Josef Bušák, Martin

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2009 Strana 1/ Židlochovice

VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2009 Strana 1/ Židlochovice VH VaK Židlochovicko Zápis 1/2009 Strana 1/11 ZÁPIS -č. 1/2009 z jednání valné hromady svazku Vodovody a kanalizace Židlochovicko, konaného dne 16.4.2009 v Židlochovicích Přítomni: viz prezenční listina

Více