Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením"

Transkript

1 Poskytovatel:, Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením číslo registrace: Zařízení poskytované služby: PIAFA Vyškov, z ú. - Sociálně rehabilitační centrum (Žerotínova 727/2, Vyškov-Předměstí, Vyškov 1) areál Šafářský dvůr (Cukrovarská 479/3a, Vyškov-Město, Vyškov 1) Přijímání nových zájemců a vyřizování provozních záležitostí: telefon: , socialnipracovnik@piafa.cz osobně: sociální pracovník, vedoucí služby Mgr. Tereza Julínková Ambulantní forma poskytování služby: - Sociálně rehabilitačním centrum, Žerotínova 2, Vyškov Pondělí: 8:00-12:00 a 13:00-17:30 Úterý: 9:00-12:00 Středa: : 8:00-12:00 a 13:00-17:30 Čtvrtek: 9:00-12:00 a 13:00 17:30 Pátek: 8:00-10:00 - Areál Šafářský dvůr : Cukrovarská 479/3a, Vyškov Pondělí: 8:30-17:30 Úterý: 8:30-12:00 Středa: 12:30-17:30 Čtvrtek: 8:30-12:00 Pátek: pronajaté prostory pro pobytové či jednorázové akce. Terénní forma poskytování služby : - kontaktní místo: kancelář služby Žerotínova 2, Vyškov; - terénní práce: přirozené prostředí uživatele služby, doprovody na instituce; Pondělí: 9:00-12:00 (po předchozí domluvě) Úterý: 9:00-17:00 Středa: 9:00 14:00 Čtvrtek: 9:00 14:30 Pátek: ---

2 provozní doba: pondělí čtvrtek: 8:00 17:30, pátek: 8:00 12:00 Úřední hodiny sociálního pracovníka: pondělí a středa: a Popis realizace poskytování sociální služby Poslání služby: Posláním služby je poskytnout klientům individualizovanou podporu a pomoc při zvládání obtížných sociálních situací, přispět ke zkvalitnění jejich života a zjednodušit zapojení do společnosti. Cílová skupina: Služba je určena osobám v důchodovém věku a osobám se zdravotním postižením bez věkového omezení převážně z Vyškova a okolí, které jsou sociálně znevýhodněny a ohroženy sociálním vyloučením. Bližší specifikace osob se zdravotním postižením: osoby s chronickým duševním onemocněním, osoby s chronickým onemocněním, osoby s jiným zdravotním postižením, osoby s kombinovaným postižením, osoby s mentálním postižením, osoby s tělesným postižením. Negativní vymezení cílové skupiny komu nejsme schopni kvalitně poskytnout sociální službu: osobám, které nedosáhly důchodového věku nebo nejsou zdravotně handicapované, zájemci o jinou službu než jsou Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením, zájemci/uživateli pod zjevným vlivem alkoholu nebo jiných psychotropních látek, osobám vyžadujícím akutní péči ve zdravotnických zařízeních (nemocnice, psychiatrické léčebny), osobám, které nespolupracují, osobám, u kterých se vyskytuje akutní infekční nebo jiné nakažlivé onemocnění. Cílem služby je klient, který: umí hledat a navazovat kontakty s jinými lidmi a vytvářet mezilidské vztahy, umí aktivně trávit svůj volný čas, je samostatný v udržení a rozvoji svých sociálních schopností a dovedností, je v dobré fyzické a psychické kondici.

3 Kapacita služby: Maximální okamžitá denní kapacita: Individuální práce max. 5 uživatelů Skupinová práce max. 24 uživatelů Maximální denní kapacita: max. 80 uživatelů Roční kapacita služby: 250 uživatelů Ambulantní forma 130 uživatelů Terénní forma 120 uživatelů Vstup uživatele do služby: Uživatel do služby vstupuje na základě svobodné vůle a na základě informací, které o službě získal. Je seznámen s podmínkami a metodami poskytování služby včetně pravidel a případné ceny za fakultativní činnosti související se službou, zároveň je seznámen s ostatními službami a činností organizace. Pracovník seznamuje zájemce o službu s místem, kde bude služba poskytována, metodikou služby, kritérii přijetí či nepřijetí do služby (jsou předány prezentační materiály služby), popř. s podmínkami poskytování fakultativních činností (např. jednotlivé druhy zooterapií se řídí vlastními interními metodikami). Zájemce dále vyplní formulář žádosti o zařazení do služby, v případě některých doplňkových činností, pokud o ně projeví zájem, je nutné doporučení specialisty. Žádost je následně posouzena vedoucím služby (bere v úvahu aktuální naplnění kapacity služby, sociální situaci, zdravotní handicap žadatele) je s ním uzavřena Smlouva o poskytnutí sociální služby nebo je mu oznámeno z jakého důvodu nemůže být do služby zařazen. Součástí smlouvy je specifikace druhu a rozsahu služby, doba platnosti, výše a způsob úhrady, práva a povinností obou stran, výpovědní důvody a způsob ukončení služby. Služba se odvíjí od Individuálního plánu uživatele, který obsahuje osobní cíl uživatele, jeho přání a požadavky, cíl spolupráce, dílčí cíle a stanovuje také rámcový termín jeho naplnění. Uživateli je určen klíčový pracovník, který se, pokud s tím uživatel souhlasí, stává hlavní osobou, se kterou uživatel/zákonný zástupce (opatrovník) spolupracuje. Individuální plán a strategii naplňování jednotlivých dílčích cílů, které směřují k naplnění cíle spolupráce, sestavuje klíčový pracovník společně s uživatelem, přičemž jsou vždy respektovány možnosti a přání uživatele. Četnost kontaktů a míru podpory si stanovují jednotliví uživatelé služby ve spolupráci s klíčovým pracovníkem. Metody práce s uživatelem: Jsou využívány metody sociální práce, doplněné o prvky ergoterapie, speciální pedagogiky, výchovné a vzdělávací aktivity, psychoterapie, poradenství a metody zooterapií (hiporehabilitace a aktivity se psem canisterapie, jiné zooterapie) rehabilitace formou fyzioterapie. Většinou se jedná o individuální práci s jednotlivými uživateli, v případě sociálního začlenění jsou voleny kolektivní formy práce. Součástí práce s uživateli je hlavně podpora k samostatnosti, posílení sociálních dovedností a rozvoj komunikačních schopností uživatelů, snížení sociálních a zdravotních rizik a zprostředkování kontaktu se společenským prostředím.

4 Metody práce s klientem: aktivizační a motivační rozhovor zjišťování potřeb, formulace zakázky, motivace k řešení poradenský rozhovor a analýza písemných dokumentů hledání způsobů řešení zakázky, rozbor a interpretace úředních a právních dokumentů evaluační rozhovor zhodnocení spolupráce a dílčích kroků podpora a nácvik sociálních dovedností nácviky jednání na úřadech, sestavování žádostí a jiných dokumentů, sociálně terapeutické činnosti rozvoj nebo udržení schopností a dovedností, podpora klienta pro setrvání v přirozeném prostředí, podpora psychosociálních dovedností volnočasové aktivity trávení volného času vhodným způsobem asistence a doprovod při jednáních, při vyřizování osobních záležitostí, do školy síťování na další poskytovatele a odborníky Základní činnosti Sociálně aktivizačních služeb pro seniory a osoby se zdravotním postižením: a) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím: - zájmové, vzdělávací a volnočasové aktivity, Konkrétně: - pořádání a realizace integračních aktivit, - podpora setkávání uživatelů služby, - skupinové a integrační aktivity zaměřené na sdělování zkušeností a praktických informací z různých oblastí života, - aktivity pro smysluplné trávení volného času, - zájmové a vzdělávací činnosti. b) sociálně terapeutické činnosti: - socioterapeutické činnosti, jejichž poskytování vede k rozvoji nebo udržení osobních a sociálních schopností a dovedností podporujících sociální začleňování osob, Konkrétně: - podpora kladného sebehodnocení, sebepojetí a sebevědomí, posílení kompetentnosti při rozhodování o vlastním životě, určování priorit, řešení konfliktů, - podpora, rozvoj nebo udržení komunikace a intelektových funkcí, pozornosti, podpora, rozvoj nebo udržení kognitivních dovedností, posilování paměti, - emoční odreagování, podpora pozitivního psychického ladění, - rozvoj nebo udržení pohybové koordinace, pozitivní ovlivňování jemné i hrubé motoriky, posilování nebo udržení sebeobslužných dovedností, samostatnosti, - práce na orientaci v prostoru a čase, pomoc a podpora při adaptaci na novou životní situaci vycházející z nepříznivého zdravotního stavu nebo sociální situace, - podpora při setrvání v přirozeném prostředí uživatele.

5 c) pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí: - pomoc při komunikaci vedoucí k uplatňování práv a oprávněných zájmů, pomoc při vyřizování běžných záležitostí, Konkrétně: - doprovod na úřady, - podpora při vyřizování úředních záležitostí, poskytnutí základního sociálního poradenství, poskytnutí individuální podpory a pomoci formou aktivního naslouchání, společného rozboru problematické situace, hledání řešení, poskytnutí podpory pro zvýšení orientace ve vlastních právech a povinnostech v dané, problematické situaci. Služba je v rozsahu základních činností poskytována zdarma. Základní činnosti mohou být podpořeny činnostmi, kde využíváme speciální pomůcky, jedná se o činnosti fakultativní, zpoplatněné dle Sazebníku příspěvků na fakultativní činnosti: hiporehabilitace (využití koní), canisterapie (aktivity se psy), fyzioterapie, expresivní činnosti (činnosti s využitím hudby, výtvarného umění, divadelních a pohybových technik), pobytová akce. Jednotlivé fakultativní činnosti jsou poskytovány na základě přání uživatele. Tyto činnosti jsou koncipovány tak, aby vhodně a systematicky doplňovaly nebo navazovaly na základní činnosti sociální služby. Důraz je při tom kladen nejen na dobrovolnost jejich volby, ale také na kontinuitu a komplexnost poskytované podpory. Způsob, jakým jsou uživatelé zapojeni do rozhodování o využití služby: Služba je poskytována na základě rozhodnutí uživatele, nejsou mu vnucována a podsouvána řešení. Již při podpisu smlouvy si uživatel svobodně vybere z nabízených činností služby, jež jsou poskytovány ze zákona bez úhrady, nebo z fakultativních činností, které jsou zpoplatněny dle platného Sazebníku. Uživatel si tvoří ve spolupráci s klíčovým pracovníkem krátkodobé a dlouhodobé cíle. V průběhu poskytování služby je možno stanovené cíle kdykoliv měnit nebo upravovat dle aktuální situace uživatele. Uživatel může kdykoliv na základě svého rozhodnutí ukončit využívání služby. Uživatel pravidelně hodnotí průběh služby. Způsob vyřizování stížností uživatelů: Vyřizování stížností ze strany uživatelů se řídí platnými vnitřními předpisy organizace. O možnosti podání stížnosti je informován zájemce/uživatel již při úvodní schůzce se sociálním pracovníkem.

6 Stížnosti mohou zájemci i uživatelé podávat v písemné i v ústní podobě, anonymně či jmenovitě. O každé stížnosti je proveden záznam. Uživatel má právo na písemné vyřešení stížnosti do 28 dnů od podání stížnosti. Ukončení poskytování služby: Ukončení využívání služby je navázáno na dobu platnosti Smlouvy o poskytnutí sociální služby. Smlouva zaniká uplynutím doby, na kterou byla uzavřena, smlouvu lze kdykoli zrušit písemnou dohodou obou smluvních stran. Smlouvu lze vypovědět písemnou výpovědí, přičemž Poskytovatel tak může učinit v případě: - zrušení služby, - v případě, že i přes předchozí písemné upozornění Uživatel porušuje vnitřní pravidla Poskytovatele pro poskytování dané Služby. Uživatel může vypovědět Smlouvu i bez udání důvodu. Smlouva zaniká smrtí Uživatele nebo vstupem Poskytovatele do likvidace nebo prohlášením konkurzu na jeho majetek. Spoluúčast uživatele na službě: Uživatel se podílí na úhradě fakultativních činností, které si zvolil ve smlouvě o poskytnutí sociální služby. Výše úhrady se řídí platným Sazebníkem příspěvků na fakultativní činnosti, který je součástí smlouvy. Materiální a technické zabezpečení realizace sociální služby: 1. Sociálně rehabilitační centrum, Žerotínova 2, Vyškov Jedná se o bezbariérovou budovu s vyhrazenými parkovacími místy. U vstupu do budovy je orientační tabule s rozmístěním kanceláří a pracovníků. Kontaktní kancelář služby je v přízemí dveře č Kancelář je vybavena uzamykatelnými skříněmi na dokumentaci uživatelů služby. Jsou zde další kanceláře pracovníků služby, každý pracovník má k dispozici PC s připojením na internet. K dispozici je multifunkční herna s vybavením pro rehabilitační, aktivizační a terapeutické činnosti. Ve spolupráci s Nestátním zdravotnickým zařízením využíváme kancelář a vyšetřovnu rehabilitačního pracovníka (cvičebna vybavena polohovacím lehátkem a dalšími rehabilitačními pomůckami a rehabilitačním lůžkem). Pro uživatele služeb je k dispozici šatna, sociální zázemí s bezbariérovým WC. Na stejné adrese se nachází i vedení organizace, archiv. 2. Areál Šafářský dvůr Provoz na odloučeném pracovišti na ulici Cukrovarská 479/3a ve Vyškově se řídí Pracovním řádem daného pracoviště a Pravidly bezpečnosti provozu koní. Celý areál je taktéž řešen bezbariérově a klienti mají možnost parkovat v jeho bezprostřední blízkosti. Odloučené pracoviště Šafářský dvůr na ulici Cukrovarská je rozděleno na dva provozy. Provoz koní (stáje s příslušenstvím samostatná budova, výběhy a technické zázemí - sklad krmiva, steliva a pomůcek) a provoz sociálních služeb (kancelář a zázemí pro personál, pro uživatele jsou k dispozici šatna a WC). Provozy jsou provázány, splňují hygienické a bezpečnostní podmínky. Součástí areálu

7 je také multifunkční herna vybavená pro využití individuálních a skupinových činností zejména při fyzioterapii, canisterapii, aktivitách s využitím koní. Výkon hiporehabilitace je buď na venkovní jízdárně, nebo v kryté jízdárně, k dispozici jsou nástupní rampy a lavičky. Služba je realizována také formou práce s uživateli v jiných pobytových zařízeních v jejich přirozeném sociálním prostředí. Vybavení místností, čas a způsoby realizace služby jsou řešeny v součinnosti a to dohodou o spolupráci, která specifikuje bezpečnostní a hygienické parametry pro prostory, ve kterých služba probíhá. Smluvně pronajímané prostory musí splňovat bezpečnostní a hygienické parametry pro poskytování našich služeb.

Sociální rehabilitace číslo registrace:

Sociální rehabilitace číslo registrace: Poskytovatel:, Sociální rehabilitace číslo registrace: 4227106 Zařízení poskytovatele: - sociálně rehabilitační centrum (Žerotínova 727/2, Vyškov-Předměstí, 682 01 Vyškov 1) - Šafářský dvůr (Cukrovarská

Více

PIAFA Vyškov, z.ú. PIAFA Vyškov, z. ú. Sociální rehabilitace, číslo registrace: PIAFA Vyškov, z. ú. sociálně rehabilitační centrum

PIAFA Vyškov, z.ú. PIAFA Vyškov, z. ú. Sociální rehabilitace, číslo registrace: PIAFA Vyškov, z. ú. sociálně rehabilitační centrum Název poskytovatele: PIAFA Vyškov, z. ú. Druh poskytované služby: Sociální rehabilitace, číslo registrace: 4227106 Název a místo zařízení poskytované sociální služby: 1. PIAFA Vyškov, z. ú. sociálně rehabilitační

Více

Sociální rehabilitace

Sociální rehabilitace Název poskytovatele: Druh služby: Jméno služby: Forma služby: Název zařízení a místo poskytování: Dítě a kůň, z.s. Sdružení pro hipoterapii Sociální rehabilitace Sociální rehabilitace Ambulantní, terénní

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Terénní programy

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Terénní programy POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Armáda spásy v České republice z. S. Druh služby Identifikátor Číslo služby Forma služby Terénní programy 148 33 65 76 Terénní Název zařízení

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Oblastní charita Uherský Brod Sociálně terapeutická dílna Ambulantní forma

Více

Standard č. 1. Cíle a způsob poskytování služby

Standard č. 1. Cíle a způsob poskytování služby Standard č. 1 Cíle a způsob poskytování služby Obsah 1 KRITERIUM 1a... 3 1.1 Poslání... 3 1.2 Cíle... 3 1.3 Zásady... 4 1.4 Okruhy osob... 4 1.5 Věková struktura:... 5 1.6 Podmínky pro poskytování služby...

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: JORDÁN Třinec, sociálně aktivizační služby Poslání

Více

Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace

Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace I. Označení smluvních stran Poskytovatel sociální služby: Duševní zdraví, o. p. s., zastoupená sociální pracovnicí nám. Přerovského povstání

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. sociálně terapeutické dílny ambulantní

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Denní stacionář Ambulantní Denní stacionář, Podzámčí

Více

Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah

Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty (SAS Vejprty) Obsah Popis a realizace sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Vejprty... 1 Název a adresa zařízení... 2 Poslání

Více

POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY

POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY dle 79 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Poskytovatel: Lístek, o.p.s. Kroupova 427/102a, 625 00 Brno - Starý Lískovec Název služby: Pečovatelská služba

Více

S O C I Á L N Í R E H A B I L I T A C E

S O C I Á L N Í R E H A B I L I T A C E S O C I Á L N Í R E H A B I L I T A C E bydlení hospodaření finance volný čas samostatnost získání dovedností poradenství nácviky vztahy práce PRO KOHO TU JSME osoby, které vedou rizikový způsob života

Více

Popis realizace sociální služby. Název: Štafeta

Popis realizace sociální služby. Název: Štafeta Popis realizace sociální služby Název: Štafeta Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi dle 65 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění Provozovatel: Rodina v centru, o.s. Smetanova

Více

Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace

Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace Smlouva o poskytování sociální služby sociální rehabilitace I. Označení smluvních stran MENS SANA o.s. zastoupená Mgr. Jaroslavou Saidlovou, předsedkyní Rady sdružení MENS SANA o.s. Ukrajinská 1533/13

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Oblastní charita Uherský Brod Druh služby Sociálně terapeutická dílna Identifikátor 6420497 Forma služby Ambulantní forma Název zařízení

Více

I. DENNÍ STACIONÁŘ. 1. Vize. Nebýt ve službě vidět. II. Cílová skupina. III. Cíl denního stacionáře

I. DENNÍ STACIONÁŘ. 1. Vize. Nebýt ve službě vidět. II. Cílová skupina. III. Cíl denního stacionáře I. DENNÍ STACIONÁŘ 1. Vize Nebýt ve službě vidět Posláním denního stacionáře při Domově Dědina je formou celoročních ambulantních služeb poskytovat pomoc a podporu dospělým osobám s mentálním a kombinovaným

Více

Popis realizace sociální služby

Popis realizace sociální služby Příloha č. 2 Popis realizace sociální služby I. Přesný název služby Denní stacionáře - 46, zákon č. 108/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů II. Kontaktní údaje CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB Mariánské Lázně

Více

b) nabídka bezpečného prostředí, podpory a porozumění,

b) nabídka bezpečného prostředí, podpory a porozumění, Popis realizace poskytování sociálních služeb Centrum psychologické podpory,z.s. 1/Cíle, principy, veřejný závazek, okruh osob Centrum psychologické podpory,z.s. je nestátní nezisková organizace, která

Více

Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova Polikliniky Vsetín ), Vsetín

Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova Polikliniky Vsetín ), Vsetín Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Auxilium o.p.s. Osobní asistence terénní Centrum Auxilium Nemocniční 945 (budova

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

Veřejný závazek Chráněné bydlení Vejprty

Veřejný závazek Chráněné bydlení Vejprty Veřejný závazek Veřejný závazek Chráněného bydlení Vejprty je základní charakteristikou této registrované sociální služby a určuje pravidla jejího fungování. Všichni zaměstnanci se řídí tímto Veřejným

Více

Popis realizace Nizkopráhové zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let Vejprťák (NZDM Vejprťák) Obsah

Popis realizace Nizkopráhové zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let Vejprťák (NZDM Vejprťák) Obsah Popis realizace Nizkopráhové zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let Vejprťák (NZDM Vejprťák) Obsah Popis realizace Nizkopráhové zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let Vejprťák,...

Více

c) výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti: upevňování získaných psychických a

c) výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti: upevňování získaných psychických a Posláním služby je poskytnout osobám se zdravotním postižením, zejména pak s mentálním a kombinovaným postižením podporu a pomoc směřující k samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti. Poskytnout podporu

Více

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Sociální standard Veřejný závazek Místo realizace: Účel standardu: Cíl standardu: SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Domov se zvláštním režimem Vejprty Krakonoš Jasně definovaná pravidla fungování

Více

Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb

Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Cíle a způsoby poskytování sociálních služeb Poslání: V rámci pobytové služby je našim posláním komplexní péče o osoby se sníženou soběstačností, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické

Více

Veřejné informace o službě

Veřejné informace o službě Odlehčovací služba Místo poskytování služby: Urxova 297/4, Třebeš, 500 06 Hradec Králové 6 Veřejné informace o službě Právní forma: fyzická osoba IČO: 48162485 Statutární zástupce: Adresa sídla poskytovatele:,

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb. Středisko rané péče Educo Zlín z. s. Chlumská 453, Zlín

Popis realizace poskytování sociálních služeb. Středisko rané péče Educo Zlín z. s. Chlumská 453, Zlín Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Středisko rané péče Educo Zlín z. s. Druh služby Raná péče Identifikátor 5397990 Forma služby Název zařízení a místo poskytování Terénní

Více

Popis realizace sociální služby

Popis realizace sociální služby Popis realizace sociální služby Druh poskytované služby: Osobní asistence Název zařízení: Osobní asistence Bruntálsko Poslání osobní asistence Posláním Osobní asistence je individuálně pomáhat osobám se

Více

Podpora odlehčovacích služeb pro osoby se sníženou soběstačností, sociální rehabilitace a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

Podpora odlehčovacích služeb pro osoby se sníženou soběstačností, sociální rehabilitace a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Příloha č. 1 Popis podporovaných aktivit výzvy 034/03_16_047/CLLD_15_01_271 Podpora odlehčovacích služeb pro osoby se sníženou soběstačností, sociální rehabilitace a sociálně aktivizační služby pro rodiny

Více

Popis realizace poskytované sociální služby

Popis realizace poskytované sociální služby Popis realizace poskytované sociální služby V souladu se zákonem 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a vyhláškou č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona

Více

Název poskytovatele DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk, o.p.s. 39 Působnost služby Olomoucký kraj

Název poskytovatele DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk, o.p.s. 39 Působnost služby Olomoucký kraj Popis realizace poskytování sociální služby k registraci sociální služby v souladu s 79 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Platnost od: 18.6.2014 Název poskytovatele

Více

Popis realizace 37 Odborné sociální poradenství LCC domácí péče, s.r.o.

Popis realizace 37 Odborné sociální poradenství LCC domácí péče, s.r.o. Popis realizace 37 Odborné sociální poradenství LCC domácí péče, s.r.o. 1) Název a místo poskytované služby LCC domácí péče, s.r.o. IČ: 27628418, Průmyslový park Harfa, Poděbradská 540/26, 190 00 Praha

Více

Smlouva o poskytnutí služby rané péče v rámci projektu č.. /ze dne..

Smlouva o poskytnutí služby rané péče v rámci projektu č.. /ze dne.. Smlouva o poskytnutí služby rané péče v rámci projektu č.. /ze dne.. Smluvní strany: Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02 zastoupená MUDr. Ing. Robertem

Více

Popis realizace sociální služby

Popis realizace sociální služby Popis realizace sociální služby Druh poskytované služby: Osobní asistence Název zařízení: Osobní asistence Novojičínsko Poslání osobní asistence Posláním Osobní asistence je individuálně pomáhat osobám

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č )

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č ) SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) Číslo smlouvy: DSM Pan/paní (slečna): Datum narození: Trvale bytem: Adresa současného pobytu: Zastoupený/á:

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SOCIÁLNÍ SLUŽBY Centrum sociálně rehabilitačních služeb Hlučín CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB HRABYNĚ, se sídlem Hrabyně 202, 747 67 Hrabyně 3, příspěvková organizace Ministerstva práce

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE KDO JSME Domov důchodců Roudnice nad Labem,, IČO 828998, (dále jen Domov). Zřizovatelem je Město Roudnice nad Labem, Karlovo nám. 21, 413 01 Roudnice nad Labem, IČO 264334.

Více

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714

Centrum pomoci pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. Kochova 1185, Chomutov 430 12 IČO 27270955 tel. 474 332 816 mobil 606 156 714 Směrnice č. 11 Název směrnice: Provozní řád Tento provozní řád je přílohou smlouvy o poskytování služby osobní asistence a je závazný jak pro klienty CP ZPS, tak pro zaměstnance Centra pomoci pro zdravotně

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: sociální rehabilitace NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: RÚT Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 1101, 738 01 Frýdek-Místek PŘÍLOHA č. 1: POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ

Více

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč

Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Základní prohlášení Domova pro seniory Krč Obsah 1. Smysl dokumentu... 2 2. Seznámení zaměstnanců a klientů se Základním prohlášením... 2 3. Základní prohlášení Domova pro seniory Krč... 3 3.1. Poslání...

Více

Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, Brno. Realizace Terénní osobní asistence

Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, Brno. Realizace Terénní osobní asistence Církevní střední zdravotnická škola s. r. o. Grohova 112/16, 602 00 Brno Realizace Terénní osobní asistence 1 TERÉNNÍ OSOBNÍ ASISTENCE Identifikační číslo: 276 818 66 Identifikátor: 66 144 16 Název zařízení:

Více

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín

SLEZSKÁ DIAKONIE Na Nivách 7, Český Těšín DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: osobní asistence NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: TABITA Třinec, osobní asistence; Jablunkovská 241, 739 61 Třinec PŘÍLOHA č. 1: POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ

Více

Dodatek č. 1 k Střednědobému plánu rozvoje sociálních služeb města Frýdlant nad Ostravicí a obcí v jeho správním obvodu 2009 2013 ze dne 17. 12.

Dodatek č. 1 k Střednědobému plánu rozvoje sociálních služeb města Frýdlant nad Ostravicí a obcí v jeho správním obvodu 2009 2013 ze dne 17. 12. Zastupitelstvo města Frýdlant nad Ostravicí svým usnesením č. 6/4.1. ze dne 15. 9. 2011 podle ustanovení 84 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Příloha A Obsah a rozsah služby

Příloha A Obsah a rozsah služby Příloha A Obsah a rozsah služby Druh sociální služby Identifikátor sociální služby Forma poskytování služby Individuální okamžitá kapacita Skupinová okamžitá kapacita Počet lůžek Cílová skupina Místo poskytování

Více

Pravidla. Sociálně aktivizační služby pro seniory

Pravidla. Sociálně aktivizační služby pro seniory Pravidla Sociálně aktivizační služby pro seniory Sociálně aktivizační služby jsou poskytovány v souladu se standardy kvality, dle metodik, předpisů a vnitřních směrnic poskytovatele sociálních služeb.

Více

Zařízení: STŘEDISKO SOCIÁLNÍ PREVENCE A HUMANITÁRNÍ POMOCI - NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY KE DNI 1.7.

Zařízení: STŘEDISKO SOCIÁLNÍ PREVENCE A HUMANITÁRNÍ POMOCI - NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY KE DNI 1.7. Provozovatel: FARNÍ CHARITA LITOMĚŘICE Zařízení: STŘEDISKO SOCIÁLNÍ PREVENCE A HUMANITÁRNÍ POMOCI - NÍZKOPRAHOVÉ DENNÍ CENTRUM POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY KE DNI 1.7.2014 Poslání Střediska sociální

Více

Příloha 1A Obsah a rozsah služby

Příloha 1A Obsah a rozsah služby Příloha A Pověření Příloha 1A Obsah a rozsah služby Druh sociální služby Identifikátor sociální služby Forma poskytování služby Individuální okamžitá kapacita Skupinová okamžitá kapacita Počet lůžek Cílová

Více

Popis realizace poskytované sociální služby DŮM AGAPÉ II.

Popis realizace poskytované sociální služby DŮM AGAPÉ II. Popis realizace poskytované sociální služby DŮM AGAPÉ II. 1. Označení služby : Dům Agapé II. 2. Forma sociální služby: ambulantní, terénní 3. Působnost služby: Krupka 4. Poskytovatel sociální služby: Oblastní

Více

Žádost o poskytnutí sociální služby Denní stacionář Mikulov

Žádost o poskytnutí sociální služby Denní stacionář Mikulov Žádost o poskytnutí sociální služby Denní stacionář Mikulov Poskytovatel: Zařízení: Biliculum, z.ú., Denní stacionář Mikulov, Kontakty: Petr Malásek, ředitel tel: 778 489 810, e-mail: petr.malasek@biliculum.cz

Více

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby

Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby Oblastní charita Kroměříž Denní stacionář 6. Denní stacionář pro seniory a zdravotně postižené, Ztracená 63, Kroměříž Příloha A - Popis realizace poskytování sociální služby 1. Základní údaje Poslání Posláním

Více

ORGÁNY zapsaného ústavu. PIAFA Vyškov, z. ú.

ORGÁNY zapsaného ústavu. PIAFA Vyškov, z. ú. 1 2 SDRUŽENÍ PIAFA VE VYŠKOVĚ Žerotínova 727/2, 682 01 Vyškov IČO: 49408500 Č. reg. u MV ČR: 10. 11. 1994, II/s-OS/1-25809/94-R. Právní forma a typ organizace: spolek, zapsán ve spolkovém rejstříku u Krajského

Více

SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené

SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené SNN v ČR Smlouva o poskytování sociálně aktivizačních služeb (dále jen Smlouva) která se uzavírá podle 66 o poskytování sociálně aktivizačních služeb pro seniory a osoby se zdravotním postižením zákona

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Název a adresa zařízení: Salesiánské středisko mládeže dům dětí a mládeže, Emy Destinové 1, 370 05 (Středisko) Název pracoviště: NZDM Oráč Místo poskytování služeb: Komunitní centrum na sídlišti Máj, A.

Více

INFORMACE O PRŮBĚHU POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ

INFORMACE O PRŮBĚHU POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ TyfloCentrum Ostrava, o. p. s. náměstí Msgre Šrámka 1760/4, 702 00 Ostrava IČ: 25863151 INFORMACE O PRŮBĚHU POSKYTOVÁNÍ ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENSTVÍ Obsah 1. Poslání služeb odborného sociálního poradenství

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby SOCIÁLNÍ SLUŽBY UHERSKÝ BROD, příspěvková organizace Za Humny 2292, 688 01, Uherský Brod Smlouva o poskytnutí sociální služby kterou uzavřely dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném

Více

INFORMAČNÍ MATERIÁL O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ AZYLOVÝ DŮM (AD)

INFORMAČNÍ MATERIÁL O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ AZYLOVÝ DŮM (AD) Centrum J. J. Pestalozziho, o.p.s. Azylový dům Malecká 613 537 05 Chrudim tel.: 469 311 460/611, 725 719 028 e-mail: ad.chrudim@pestalozzi.cz web: www.pestalozzi.cz INFORMAČNÍ MATERIÁL O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ

Více

Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb Raná péče Dřevařská 13, Cheb 350 02. Příručka pro uživatele Rané péče

Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb Raná péče Dřevařská 13, Cheb 350 02. Příručka pro uživatele Rané péče Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb Raná péče Dřevařská 13, Cheb 350 02 Příručka pro uživatele Rané péče Raná péče Co je to raná péče? Raná péče je sociální služba definovaná zákonem č. 108/2006

Více

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Název poskytovatele Druh služby Identifikátor Forma služby Název zařízení a místo poskytování Armáda spásy Noclehárna 3573576 Ambulantní Centrum sociální služeb

Více

Základní pravidla pro poskytování Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením

Základní pravidla pro poskytování Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením Základní pravidla pro poskytování Sociálně aktivizační služby 1. základní informace Službu (dále SAS pro OZP) provozuje Asociace pracovní rehabilitace ČR (dále APR ČR). Adresa poskytovatele SAS pro OZP:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY KDP Sluníčko Komplexní domácí péče a terénní sociální Mgr. Lucie Brožková SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ODLEHČOVACÍ SLUŽBY 1. Pan/paní: Rodné číslo: Bydliště: v textu této smlouvy dále jen klient 2. Organizace:

Více

A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 65ZR817,

A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 65ZR817, Příloha 65ZR859-27/1 Datum změny: leden 2017 NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno IČ 44990260 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 65 Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ

Více

Tímto interním předpisem stanovuji výši úhrad za službu chráněného bydlení v níže uvedených výších.

Tímto interním předpisem stanovuji výši úhrad za službu chráněného bydlení v níže uvedených výších. Interní předpis: SAZEBNÍK ÚHRAD V SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ Platný od 6. 2017 Tímto interním předpisem stanovuji výši úhrad za službu chráněného bydlení v níže uvedených výších. Úhrada za ubytování:

Více

Popis realizace sociálních služeb FOKUS Vysočina

Popis realizace sociálních služeb FOKUS Vysočina Popis realizace sociálních služeb FOKUS Vysočina zpracováno pro účely registrace sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb. 78-79 v únoru 2007 STŘEDISKO PELHŘIMOV Odborné sociální poradenství Pelhřimov

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon )

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon ) Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen Smlouva ) uzavřená podle zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění (dále jen Zákon ) 1. Smluvní strany Klient příjmení a jméno: rodné číslo: trvalé bydliště:

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Příloha č. 1 Poskytovatel: Domov seniorů Břeclav Druh poskytované služby: denní stacionář 46 Název a místo realizace poskytované sociální služby: Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace Na Pěšině

Více

Sociální rehabilitace

Sociální rehabilitace Sociální rehabilitace Koncept ucelené rehabilitace - součást konceptu ucelené rehabilitace - pojem ucelená rehabilitace - překlad anglického termínu comprehensive rehabilitation comprehensive - úplný,

Více

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory)

Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Podrobný informační materiál o poskytované službě: Dům Naděje Brno-Řečkovice (domov pro seniory) Druh služby: domov pro seniory dle 49 zákona o sociálních službách Forma služby: Kapacita: Místo: pobytová

Více

Popis realizace poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Směr

Popis realizace poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Směr !!!! Popis realizace poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Směr 1. Poskytovatel sociálních služeb Pro zdraví 21 z.ú. Havlíčkova 8 26601 Beroun - Město IČ:22844660 2.

Více

Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách

Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Popis realizace poskytování sociální služby Chráněné bydlení dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Poskytovatel sociální služby chráněné bydlení (identifikátor 9510127): Nalžovický zámek,

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 PSČ 794 01 Pracoviště: Chráněné bydlení, P. Bezruče 141/4, 793 95 Město Albrechtice Pracoviště: Chráněné bydlení, Pod Hůrkou 754/26,

Více

Poskytovatel: Diakonie ČCE středisko v Praze 5 Stodůlkách, Vlachova 1502, 155 00 Praha 5 Druh sociální služby: raná péče

Poskytovatel: Diakonie ČCE středisko v Praze 5 Stodůlkách, Vlachova 1502, 155 00 Praha 5 Druh sociální služby: raná péče Poskytovatel: Diakonie ČCE středisko v Praze 5 Stodůlkách, Vlachova 1502, 155 00 Praha 5 Druh sociální služby: raná péče Poslání Rané péče Diakonie Stodůlky Pomáháme rodině zorientovat se v náročné situaci

Více

spolu v souladu s 65 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách uzavřeli tuto

spolu v souladu s 65 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách uzavřeli tuto Diakonie ČCE středisko v Jablonci nad Nisou Se sídlem: E. Floriánové 8, 466 01 Jablonec nad Nisou IČO: 736 33 992 Tel.: 730 844 353 e-mail: sas.jablonec@diakonie.cz zastoupené: Bc. Lenkou Špringlovou jakožto

Více

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod.

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod. NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno IČO :44 99 02 60 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 40 pečovatelská služba NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 40 JI 512 Charitní pečovatelská služba Telč, Špitální

Více

Zařízení Název zařízení: Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Tanvald Kontaktní adresa zařízení: Hlavní 1309, 468 51 Smržovka

Zařízení Název zařízení: Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Tanvald Kontaktní adresa zařízení: Hlavní 1309, 468 51 Smržovka Příloha č. 1 Základní informace o zařízení Zařízení Název zařízení: Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Tanvald Kontaktní adresa zařízení: Hlavní 1309, 468 51 Smržovka Telefon: 606 635 113 E-mail:

Více

Popis realizace poskytování sociálních služeb

Popis realizace poskytování sociálních služeb ODLEHČOVACÍ SLUŽBA UHERSKÝ BROD, Pod Valy 664, Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Charita Uherský Brod Druh služby odlehčovací služba Identifikátor 8168977 Forma služby ambulantní

Více

I. Předmět smlouvy. II. Účel smlouvy

I. Předmět smlouvy. II. Účel smlouvy Smlouva o poskytování sociálních služeb dle ustanovení 48 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou:

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU SOCIÁLNÍ REHABILITACE KOLLÁROVA

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU SOCIÁLNÍ REHABILITACE KOLLÁROVA INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU SOCIÁLNÍ REHABILITACE KOLLÁROVA OBSAH: POSLÁNÍ SLUŽBY KOMU JE SLUŽBA URČENA CÍLE SLUŽBY ZÁSADY PŘI POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY ROZSAH A KAPACITA POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY KDE A

Více

Smlouva o poskytnutí služby Sociální rehabilitace - vzor

Smlouva o poskytnutí služby Sociální rehabilitace - vzor Smlouva o poskytnutí služby Sociální rehabilitace - vzor Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) LUXOR Poděbrady Komunitní centrum, Tyršova 678/21, Poděbrady III, 290 01 Poděbrady v textu

Více

I. Předmět Smlouvy. II. Účel Smlouvy

I. Předmět Smlouvy. II. Účel Smlouvy Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 48 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

Standard č. 1. Cíle a způsob poskytování služby

Standard č. 1. Cíle a způsob poskytování služby Standard č. 1 Cíle a způsob poskytování služby Obsah 1 KRITERIUM 1a... 2 1.1 Poslání... 2 1.2 Cíle... 2 1.3 Zásady... 3 1.4 Cílová skupina... 3 1.5 Podmínky pro poskytování služby... 4 1.6 Služby nemohou

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088)

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Denní stacionář Mikulov (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) Číslo smlouvy.. Pan/paní (slečna): Datum narození: Trvale bytem: Adresa současného pobytu: Zastoupený/á:

Více

Model sociální služby Sociální rehabilitace

Model sociální služby Sociální rehabilitace Model sociální služby Sociální rehabilitace Struktura modelu 1. Vymezení typických nepříznivých situací, na které služba reaguje 2. Specifikace potřeb, na které služba reaguje 3. Činnosti služby 4. Optimální

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Poskytovatel: Stacionář mezi mosty Trutnov Náchodská 359,54101 Trutnov IČO: 70153884 v textu této smlouvy dále jen stacionář Klient: a Jméno a příjmení:. Datum narození:..

Více

DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, Přerov

DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, Přerov DOMOV PRO SENIORY, Kabelíkova 3217/14a, 750 02 Přerov Realizace poskytování sociální služby DOMOV PRO SENIORY Domov pro seniory - poskytuje sociální službu seniorům od 60 let se sníženou soběstačností,

Více

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO

Charita Valašské Klobouky Školní 944, Valašské Klobouky IČO Popis realizace poskytování sociálních služeb Název poskytovatele Druh služby Forma služby Název zařízení a místo poskytování Charita Valašské Klobouky Pečovatelská služba Terénní, ambulantní Charitní

Více

Elim Opava o.p.s. Rolnická 21A Opava

Elim Opava o.p.s. Rolnická 21A Opava POPIS REALIZACE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY NZDM NA HRANĚ Název a adresa provozovatele: Elim Opava, o.p.s., Rolnická 1636/21a, 747 05 Opava Kateřinky Místo poskytování sociální služby: Nízkoprahový klub

Více

Odbor sociálních služeb a sociální práce

Odbor sociálních služeb a sociální práce Stanovisko MPSV k otázce rozšíření registrace u sociální služby sociální rehabilitace o cílovou skupinu osob žijících v sociálně vyloučených lokalitách Zákon o sociálních službách nehovoří nikde o tom,

Více

Služby sociální péče a služby sociální prevence

Služby sociální péče a služby sociální prevence Služby sociální péče a služby sociální prevence Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů upravuje tyto formy sociálních služeb: Podle typu sociální situace rozlišujeme

Více

Služby poradny LOGOS jsou určeny dětem, dospívajícím, rodičům, pěstounům, dalším pečujícím osobám a rodině jako celku.

Služby poradny LOGOS jsou určeny dětem, dospívajícím, rodičům, pěstounům, dalším pečujícím osobám a rodině jako celku. Název poskytovatele: Druh služby: Forma služby: Název zařízení: Místo poskytování: Unie Kompas odborné sociální poradenství, 37 b ambulantní, terénní Logos poradna pro děti, dospívající a jejich rodiče

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE. Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo

INFORMACE PRO ZÁJEMCE. Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo INFORMACE PRO ZÁJEMCE Centrum sociálních služeb Znojmo, p. o., U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB, Mikulášské náměstí 482/12, 669 02 Znojmo Centrum denních služeb je zařízení s denním

Více

M ě s t o K r a s l i c e. Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby

M ě s t o K r a s l i c e. Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby M ě s t o K r a s l i c e Vnitřní pravidla pro poskytování pečovatelské služby Základní údaje Zřizovatel pečovatelské služby: MĚSTO KRASLICE Adresa: Městský úřad Kraslice, nám. 28. října 1438, 358 20 Kraslice

Více

CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE

CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE CENTRUM DENNÍCH SLUŽEB MĚSTA ÚPICE Národní 1109, 542 32 Úpice Zřizovatelem Centra denních služeb Města Úpice (dále jen CDS ) je Město Úpice. Centrum denních služeb je

Více

Raná péče Popis realizace služby

Raná péče Popis realizace služby Raná péče Popis realizace služby Arpida, centrum pro rehabilitaci osob se zdravotním postižením, z.ú. (dále jen centrum Arpida) je nestátní nezisková organizace zajišťující komplexní péči dětem, mládeži

Více

Osobní asistence 17. listopadu 373/36, 743 01 Bílovec

Osobní asistence 17. listopadu 373/36, 743 01 Bílovec Smlouva o poskytnutí služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.2.2018 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

Terénní sociální služba v Ralsku

Terénní sociální služba v Ralsku Terénní sociální služba v Ralsku Zpracovala: Bc. Holasová Lenka Terénní sociální služba Terénní sociální služba v Ralsku je poskytována prostřednictvím terénních programů podle 69 zákona č. 108/2006 Sb.,

Více

Popis činností poskytované služby ve Stacionáři Jasněnka

Popis činností poskytované služby ve Stacionáři Jasněnka O B Č A N S K É S D R U Ž E N Í Jasněnka, občanské sdružení IČO : 63729521 tel : 585 051 076 Jiráskova 772, Uničov 783 91 jasnenka-os@volny.cz www.jasnenka.cz Popis činností poskytované služby ve Stacionáři

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou:

Více

Model sociální služby Kontaktní centra

Model sociální služby Kontaktní centra Model sociální služby Kontaktní centra Struktura modelu 1. Vymezení typických nepříznivých situací, na které služba reaguje 2. Specifikace potřeb, na které služba reaguje 3. Činnosti služby 4. Optimální

Více