Typologie didaktických hraček

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Typologie didaktických hraček"

Transkript

1 Příloha č. 3 Typologie didaktických hraček Firmy: AUREDNIK CS, spol. s.r.o.; Trubín 84, Králův Dvůr, ; BENJAMÍN s.r.o.; Hradišťská 849, Buchlovice, ; BRIO; Šimonova 1106, Praha 6, ; BUREŠ Roman, TRUHLÁŘSTVÍ; Křižikova 553, Trutnov ; DRÁČEK.cz; Křivenická 412, Praha 8, ; FONDESING; Žilinská 30, Ostrava ; HRAČKY NEJEN Z PLECHU; Zábrdovická 20, Brno, ; Im spol. s r. o.; Cejl , Brno ; SIMBA TOYS GmbH & Co.KG; Werkstrasse 1, Fürth, 90765; LEGÁČEK; Vladimírova 6, Praha 4, ; LT Toys; Rooseveltova 1609, Kladno, ; LUMPÍK; Šimonova 1106, Praha 6, 16300; MAKRA; K loužce 131, Vysoký Újezd, ; MIKI FUN spol s.r.o.; Žlutý kopec 31, Bruntál, ; NOMI, s. r. o.; Vřesinská 828, Klímkovice, ; OLYMPtoy; K Žižkovu 9/640, Praha 9, ; PlanToys; WOODY;

2 Didaktické hračky pro: Rozvoj jemné motoriky a senzomotorické koordinace Pískovnička, f. Benjamín Pískovnička je vyrobena z masivního bukového dřeva. Děti mohou písek nabírat, posouvat, poklepávat, stlačovat, formovat a uhlazovat. Dno je skleněné. Tahy prstem nebo hráběmi vznikne obrázek. V prodeji též Svítící stolek, doplňky k pískovničce, mandaly, ozdobné trubky a válečky, pomůcky pro malování tabule, štětec Max, rám se sklem, sušák na výkresy, strojky na vzorování, vyrážení atd. Farma na navlékání, f. Benjamín Děti navlékají motivy podle předloh, které jsou rozlišeny symboly podle obtížnosti. Dřevěné obrázky (60) jsou oboustranně barevně potištěné, mají dvě díry na provlékání. V prodeji též Domečky na provlíkání, Pikaso a Kuličková hra, podložka s geotvary, Manipulo, perly na provlékání, pyramida zážitků aj. Lísteček na vyšívání, f. Aurednik Na lístečku sedí beruška, housenka, pavouček, včelka a dva motýlci. K přišití slouží 2 tkaničky o délce 80 cm. Lísteček i zvířátka jsou ze dřeva. Barevná Jenga věž, f. Lumpik Děti hází kostkou a podle barev postupně vytahují jednotlivé dřevěné kostičky a skládají je do výšky. Prohraje ten hráč komu věž spadne. Motorický labyrint, f. Lumpik Dráha z drátů, děti pohybují dřevěnými korálky po drátku, tím procvičují jemnou motoriku. Šití velbloud, f. Lumpik Dále v prodeji pes, kočka, prase, medvěd, sýr, ježek, slon, zvíře.

3 Hrací centrum, f. SIMBA Hračka obsahuje motorický labyrint a v podstavci je tabule, xylofon, hra na motoriku a hodiny. Labyrint s kuličkou, f. OLYMPtoy Pomoci dvou postranních koleček se nahýbá rovina s bludištěm. Cílem je provést kuličku od startu do cíle. Skládací pyramida, f. OLYMPtoy Dřevěné kostky zapadají do sebe, lze z nich utvořit věž až 90cm vysokou. Každá kostka má potisk zvířátek a jednu číslici z řady od 1 do 10. Lesní školka-vkládačka, f. Miki fun Dále v prodeji vkládačky: didaktická loď, Domek Alice, letadlo, beruška na kolečkách, kostka Nina, slon Jumbo, Předškoláček skládanka. Didaktický sloup, f. Miki fun Dále v prodeji: Pyramida, Slon s kroužky, Žirafa s kroužky, Pyramida klaun, Magická pyramida. Plastové hračky na písek,f.miki fun V prodeji: auta, buldozér, lopaty, lopatky, hrábě, formičky, kyblíky, hrad, konvičky a různé soupravy.

4 Dřevěný hlavolam, f. OLYMPtoy Hlavolam s barevnými kuličkami rozvíjí motoriku, logické myšlení, zrak a zručnost Tuleň, f. OLYMPtoy Cílem je klást závaží na obě strany tuleně, aby zůstal v rovnováze Medvědí rodinka, f. NOMI V sadě je 54 kusů medvědí rodinky, které se dají libovolně kombinovat. Skládací pískovnička s bazénkem, f. LT Toys V bazénku jsou dráhy na vodu, ve které si mohou děti pouštět lodičky, po vypuštění vody se dá díl s bazénkem přiklopit na pískovničku. Zatloukačka, f. NOMI Gumová ložiska v otvorech kladou odpor při zatloukání kolíčků kladívkem. Trpělivý měsíc, f. NOMI Hra pro dva hráče, kteří musí spolupracovat, aby trefili všechny kuličky do jamek.

5 Rozvoj sebeobsluhy Pavlík a Pavlínka, f. Aurednik Panenky cca 40cm vysoké s látkovým tělem, na kterých si děti mohou procvičit různé druhy zapínání a zavazování. Šněrovací šatní skříň, f. Lumpik Medvědice s příslušenstvím, které děti přivazují. Dále v prodeji střední a velká šatní skříň s medvědy nebo s klaunem. Péppi a Pepina, f. imbrno Didaktický panák pro nacvičování různého zapínaná a zavazování Ohebné myšky, f. NOMI V sadě jsou dvě myšky a kompletní oblečení pro ně.

6 Domácí souprava, f. Makra Obsahuje pomůcky pro úklid, hra upevňuje smysl pro pořádek. Sušák s doplňky, f. Makra Děti rády napodobují maminku např. i při praní, v lavórku si mohou děti vyprat oblečky pro panenku a pověsit na sušák. Kostka, f. imbrno Didaktická kostka k procvičování základních dovedností spojených s oblékáním Dvojdomek, f. Dráček Didaktický kapsář slouží k nácvikům základních dovedností jako je zapínání zipů, patentů, knoflíků atd.

7 Rozvoj hrubé motoriky, koordinace a správné držení těla Mašinka-9dílná, f. Aurednik Děti skládají části do různých kombinací, kterými mohou prolézat. Káča, f. Benjamín Děti se mohou houpat, točit v kruhu nebo postavit jeskyni. Vyvýšené hrany chrání hlavu a ruce před zraněním. Skákací talíř, f. Makra Cviky na skákacím talíři zlepšují držení těla a posilují zádové svaly. Rovnovážný disk, f. Makra Cílem je pohybovat se díky disku po ploše a neztratit rovnováhu. Houpací křeslo, f. NOMI Křeslo lze využít pro zábavu dětí nebo na protahovací cviky. Stopy, f. Bureš Pomůcka slouží pro rozvoj tělesné obratnosti a rovnováhy. Molitanová věž, f. Benjamín 11dílů umožňuje prvky variabilně sestavovat. V prodeji dále Lyže, Megabloky, Luna plastové geo tvary, houpačka, prolézačka Rehabilitační chodník, f. NOMI Tato pomůcka je vhodná pro prvenci plochých nohou a na posílení svalů.

8 Rozvoj smyslů (hmatová citlivost a sluchová percepce) Kastlíky pro budulínky, f. Benjamín Děti se učí hrou poznávat různé materiály rukou i nohou. Hra podporuje i koordinaci celého těla. Sada 10 kastlíků je vybavena různými materiály. Chodníček, f. Benjamín 7 dílů, ze kterých lze postavit cestičku s různými povrchy pro bosé nohy. Dále Hra na hlazení se zavázanýma očima děti hladí různé povrchy. Sada hudebních nástrojů, f. Benjamín Dále v prodeji bubínek, zvonkohra, metalofon aj. Piáno se zvířátkem, f. SIMBA V prodeji též elektrické piano, bubínek, mikrofon a elektronická kytara Egypt světelná a zvuková pyramida, f. Brio. V prodeji také tunel ze zvukovým systémem a železniční přejezd se signalizací Rovnovážný had, f. Makra Had z plastových dílů, na kterém se děti učí udržet rovnováhu Poznej hmatem, f. NOMI Válce obsahují různé povrchy. Cílem je rozpoznat hmatem různé materiály. Zvukové pexeso, f. Benjamín 8 párů kostek, které vydávají různé tóny, kostky můžeme plnit novým materiálem.

9 Rozvoj paměti a myšlenkových operací Kastlík na třídění, f.benjamín Děti se učí přiřazovat k sobě čísla a množství vyjádřená v různých podobách a rozlišovat rozdíly barev a tvarů. Výuková tabule, f. Benjamín Díky 9 tabulkám, které se dají snadno otáčet, se děti učí dosazovat chybějící části do celku, prohlubovat orientační schopnosti a vyprávět podle obrázků příběh. Loto u nás, f. Benjamín Loto zobrazuje děti v jejich každodenním prostředí, které přiřazují k fotografiím. Chytré blešky, f. Benjamín Děti označují správné řešení magnetickými geometrickými tvary. Správné řešení si zkontrolují sami otočením karty s úkoly. Dřevěné hodiny, f. Hračky nejen z plechu Číslice ve formě puzzle lze vyjímat pomocí úchopů. Hravá abeceda,, f. Hračky nejen z plechu Děti se učí písmena abecedy, která korespondují s obrázky na podložce. Domeček s počítadlem, f. OLYMPtoy Dřevěný domeček s kuličkovým počítadlem, tabulkou, vyjímatelnými číslicemi a matematickými znaménkami. Počítadlo malé, f. Lumpik V prodeji též velké počítadlo s hodinami.

10 Pexeso-kontrasty, f. NOMI Při této hře si děti cvičí logické myšlení, cílem je najít obrázek, který je v kontrastu (např. celé jablko a ohryzek) Didaktický strom, f. Fondesign Strom s výměnnými korunami květ, listy, sněhové vločky na suché zipy pro nácvik ročních období. Ruka, f. Bureš Tato dřevěná ruka s úchyty slouží jako pomůcka při pojmenovávání jednotlivých částí ruky. V prodeji též puzzle s lidskou postavou. Dopravní značky a semafory, f. PlanToys Mohou složit pro dopravní výchovu, ale i jako doplňky k autodráze. Puzzle nad x pod, f. NOMI Díky názornému obrázku si děti procvičují pojmy jako je nad vodou, pod vodou, na stromě, pod stromem atd. Zástěna s kameny, f. Bureš Slouží k procvičování paměti, na každé straně jsou na kolíčcích zasazeny 4 kameny rozdílných tvarů a barev. Skládanka, f. OLYMPtoy Cílem je přiřadit správnou číslici k počtu obrázků na kamenech. Korále Logik, f. OLYMPtoy Dle předlohy dítě navléká na tyčku barevné korále, tím se učí základní barvy, tvary a paměť.

11 Rozeznávání geometrických tvarů, rozvoj konstruktivní hry, vytrvalosti, pozornosti a fantazie Velká překližková stavebnice f. Benjamín Obsahuje 66 dílů ve 13 tvarech a 6 různých barvách. Oktaklips, f. Benjamín Díky svorkám, které jsou zhotoveny z umělé hmoty, si mohou děti vytvořit různá stavení. Korkové desky, f. Aurednik Děti natloukají na desky zvířátka, stromy, Colorama, f. Aurednik Cílem hry je přiřazování barevných geometrický tvarů do herního plánu. Kuličková dráha, f. Makra Cílem je postavit vlastní labyrint pro kuličku. Lego dům, f. Legáček Lego podporuje fantazii a trpělivost, je vhodné pro děti od 4 let. M-systém molitanový, M-systém plastový, f. Benjamín. Válečky, trojúhelníky a kvádry jsou vyrobeny z elastického materiálu nebo z plastu. Kostky barevné 50ks, f. Lumpik

12 Rozvoj tématické a námětové hry Dům pro panenky, f. Benjamín Dále v prodeji kadeřnické stolky, kuchyňské centrum, divadlo, prodejna atd. Moderní kuchyňský ostrov, f. Benjamín Vše, co v domácnosti potřebujeme, je soustředěno do jednoho nábytkového dílu Domeček pro panenky, f. Lumpik V prodeji též Panenky do domečku, 6 kusů, které mají nožičky a ručičky. Jsou vyrobeny z drátů potažených textilií. Vláčkodráha, f. Woody Různé sady kolejí, křižovatek a doplňků (stromy, domeček, výhybky, semafory, zvedací mosty, točna, depo, nádraží atd.) Nábytek pro panenky kancelář, f. PlanToys V prodeji také nábytek pro panenky v podobě jídelny, koupelny, kuchyně, ložnice, dětského pokoje, aj. Autosalon, f. Hračky nejen z plechu, CHEVA V prodeji i jiné stavebnice jako např. banka, bagr, dům, hrad, kovbojové, letiště, pizzerie, policejní hlídka, požární člun, restaurace, raketoplán, safari, vlaková souprava aj.

13 Pokladna, f. SIMBA Pokladna se čtečkou, pásem, mikrofonem a košíkem s potravinami Dětská prodejna s divadlem, f. OLYMPtoy Kombinace prodejny a divadla vyrobena ze dřeva umožní dětem mnoho herních kombinací. Kadeřník, f. Makra Obsahuje kadeřnické doplňky jako např. sušák, zrcadlo, lavórek na mytí hlavy, aj. Parkoviště, f. Makra Sedmi patrové parkoviště obsahuje myčku, dílny, benzínku, výtah, jeřáb a pět aut. Kostýmové čepice, f. NOMI Pomůcka pro dětské divadlo ať už ve mateřské škole nebo doma. Cirkus, f. NOMI Hra je napínavá, od postavení stanu až po skončení představení.

14 Farma, f. Aurednik Na dvoře najdete 2 dřevěná stavení, studnu, ohradu, vstupní bránu a zvířátka Letiště, f. PlanToys V prodeji také dopravní terminál, požární stanice, čerpací stanice, autoservis aj. Doktorský vozík, f. Makra Vozík včetně 17doplňků pro hru na malé doktory i doktorky. Hrad, f. OLYMPtoy Hrad s věžemi a padacím mostem, v prodeji také katapult, hradební zeď, rytíři, lučištníci, princové, vlajkonoši aj. Auto na recyklovaný odpad, f. Makra Auto obsahuje funkční rameno na nakládaní kontejnerů a otevírací kontejnery na tříděný odpad. S tímto autem se děti učí recyklovat odpad. Maňásci, f. Benjamín Maňásci jsou vyrobeni z látky, vlny a plyše. Výška maňásků je cca 32 cm.

15 Procvičování dýchání pro správný rozvoj řeči Foukací labyrint, f. Benjamín Tři rozdílné typy kuliček (pingpongový míček, dřevěná kulička, kovová kulička) vytvářejí 3 různé stupně obtížnosti. Každý stupeň vyžaduje jinou sílu dechu. Foukací větrník, f. Bureš Děti foukají do lopatek, čímž roztáčí navíjecí kladku na hřídel větrníku a namotává závaží. Nutný dohled dospělého. Je důležitá nejen intenzita foukání, ale i přesné nasměrování proti lopatkám. Uklidnění, trpělivost Váha, f. NOMI Do váhy se vkládají válce tak, aby byla vyvážená. Váha s tvary, f. Aurednik Dřevěná váha s 12 tvary a otvorem pro navléknutí. Cílem je rozestavit kostky tak, aby byla váha v rovině.

Seznam hraček na pobočce 102 Vítkovice

Seznam hraček na pobočce 102 Vítkovice Seznam hraček na pobočce 102 Vítkovice Africká zvířata- dřevěné puzzle úchopové Dřevěná destička se 4 šablonami s úchyty-africká zvířátka. Knoflíkové puzzle s obzvláště velkými knoflíky pro rozvoj jemné

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI 1. Procvičování zručnost: HR2 Tři medvídci (zručnost manipulační hra) Dřevěné puzzle k rozvíjení zručnosti - manipulační hra. Obsahuje 16

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR14 Barevná písmena na provlékání Balení obsahuje 325 kostiček v 11 barvách a šňůrky na vytvoření jmen nebo různých slov. rozměr písmenkové

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR2 Tři medvídci Dřevěné puzzle k rozvíjení zručnosti - manipulační hra. Obsahuje 16 dílů v dřevěném boxu. rozměr 26 x 19 cm HR5 Šnek Hra

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR71 Věž dřevěná Postav si vysokou věž. Barevná skládačka dřevěné kroužky na tyči. Rozměr 10 x 10 x 22 cm, 9 ks. HR72 Puzzle dřevěné magnetické

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR32 Kašpárek Kamil Textilní maňásek, výška 30 cm. HR53 Tabulka magická Grafo Výtvarná pomůcka, dětská hra a nástroj k nácviku koordinace

Více

MaDe. Název: Zatloukačka, 12ks v boxu. Název: Kostky, obrázkové 15ks. Balení malé: Balení velké: Baterie: Baterie: N.

MaDe. Název: Zatloukačka, 12ks v boxu. Název: Kostky, obrázkové 15ks. Balení malé: Balení velké: Baterie: Baterie: N. MaDe Strana: 1/25 Zkratka: 21745 Název: Barevné domino Zkratka: 37800 Název: Vlak 144KS EAN: 8590756217453 Ass/barvy: EAN: 8590756378000 Ass/barvy: Zkratka: 37848 Název: Zatloukačka, 12ks v boxu Zkratka:

Více

Obrázek Kód Popis Věk

Obrázek Kód Popis Věk * E0037 Koukej, jak rostu 0M+ 196 237 E0100 Houpací koník 10M+ 1372 1660 E0101 Čtyřkolka 10M+ 1372 1660 E0300 Mini hrkačky 12M+ 196 237 E0301 Hudební sada 12M+ 157 189 E0302 Xylofon 12M+ 294 356 E0303

Více

KATALOG SPECIÁLNÍCH DIDAKTICKÝCH POMŮCEK

KATALOG SPECIÁLNÍCH DIDAKTICKÝCH POMŮCEK KATALOG SPECIÁLNÍCH DIDAKTICKÝCH POMŮCEK Služby osobní asistence v Centru FILIPOVKA 01 Puzzle písmena Puzzle s písmenky slouží k procvičování abecedy a skládání slov. Děti se tak učí formou hry. 02 Puzzle

Více

Individuální vzdělávací plán pro dítě s oslabeným zrakovým vnímáním, Adam Jméno: Adam

Individuální vzdělávací plán pro dítě s oslabeným zrakovým vnímáním, Adam Jméno: Adam Přílohy Příloha1: Individuální vzdělávací plán pro dítě s oslabeným zrakovým vnímáním, Adam Jméno: Adam Datum narození: 5, 3 let Škola: Mateřská škola Čejetice Třída: heterogenní Základní údaje vyplývající

Více

Sport OBŘÍ STAVEBNICE. 35 cm. 35 cm

Sport OBŘÍ STAVEBNICE. 35 cm. 35 cm 5 cm 5 cm OBŘÍ STAVEBNICE. Obří stavebnice 0 maxi dílů z pevného plastu v barvách:červená, žlutá, oranžová, modrá. Velikost dílu je 5 x 5 cm. Jednotlivé díly se do sebe vzájemně zapojují jako puzzle. Snadno

Více

Katalog zboží MaDe. Balení malé: Balení malé:

Katalog zboží MaDe. Balení malé: Balení malé: Katalog zboží MaDe Strana: 1/26 Zkratka: 33950 Název: Koberec dopravní prostředky 10ks 179,00 Kč Zkratka: 34251 Název: Kousátko-chrastítko s melodií 58,00 Kč 20KS 20KS EAN: 8590756339506 216KS EAN: 8590756342513

Více

ED3004230. Průhledné korálky 250 ks plastových korálků v kyblíčku, 8 ks šňůrek na navlékání (2 x 75 cm a 2 x 45 cm ve 4 barvách).

ED3004230. Průhledné korálky 250 ks plastových korálků v kyblíčku, 8 ks šňůrek na navlékání (2 x 75 cm a 2 x 45 cm ve 4 barvách). ED3004252 1150 Kč Plastové korálky 250 ks plastových korálků, 8 ks červené navlékací šňůrky (4 x 75 cm, 4 x 45 cm). PB2471173 205 Kč Plastové korálky - Kostky s písmenky 300 ks plastových korálků k navlékání.

Více

Nabídka velkých kobercových her, mozaiky a puzzlí

Nabídka velkých kobercových her, mozaiky a puzzlí ŠTRUNC, s.r.o., Tlustice 215, 26801 Hořovice tel.: 775608203, 311513577, E-mail: objednavky@hrackystrunc.cz, strunc@hrackystrunc.cz IČO:27223761,DIČ:CZ27223761 www.hrackystrunc.cz Nabídka velkých kobercových

Více

JARO - LÉTO 2014 / Didaktické pomůcky a hry

JARO - LÉTO 2014 / Didaktické pomůcky a hry JARO - LÉTO 014 / Didaktické pomůcky a hry EPL1001KT 149 Kč Čtvercové panely Balení obsahuje 6 panelů se různými povrchy. Slouží k rozvoji hmatového vnímní. Jednoduchým spojením z nich dovedete vytvořit

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR24 Vlk se žlutýma očima Textilní maňásek s nohama Šířka: 23 cm Výška: 35 cm Délka: 13 cm HR25 Karkulka Textilní maňásek Šířka: 19.5 cm

Více

cena 279 Kč Vláčkodráha BASIC rozměry: plastový box 46 x 30 x 38 cm počet dílků: 25 ks BASIC www.drevene-vlackodrahy.cz 1

cena 279 Kč Vláčkodráha BASIC rozměry: plastový box 46 x 30 x 38 cm počet dílků: 25 ks BASIC www.drevene-vlackodrahy.cz 1 Katalog Není nic hezčího, než vykouzlit úsměv na dětské tváři. Děti mají spousty přání a splnit je nebývá vždy úplně snadné. Silic vám přináší klasické dřevěné vláčkodráhové stavebnice, které jistě nadchnout

Více

ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE

ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE ČESKÉ DŘEVĚNÉ STAVEBNICE WWW.MAKURA.CZ Najdete nás i na O NÁS Představujeme Vám zbrusu nové dřevěné stavebnice a hračky MAKURA. Na českém trhu, není jednoduché najít kvalitní a originální dřevěné hračky,

Více

šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné

šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné KATALOG 2010-2011 2www.vlacky.cz VLÁČKODRÁHY 50004 Vláčkodráha - Farmářská osmička 35 kusů Rozměr sestavené stavebnice 95 x 50 cm Doporučená cena:

Více

Nábytkové skříňky SAFETY

Nábytkové skříňky SAFETY Nábytkové skříňky SAFETY BARVY KORPUSU: buk javor bílá další odstíny na dotaz BARVY DVÍŘEK, NEBO HRAN: světle zelená (limetka) světle modrá červená žlutá oranžová Nově ve světlém provedení JAVOR PANTY

Více

šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné

šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné 2015/2016 šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné www.vlacky.cz vláčkodráhy 50048 Vláčkodráha Ovál 25 kusů Rozměr sestavené stavebnice: 60 x 45 cm Doporučená cena: 552 Kč 50028 Vláčkodráha

Více

Aktivní POLYTECH školka (Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1. 3. 00/48.0092) HRAČKA - Magnetické puzzle Výukový materiál pro účastníky kurzu

Aktivní POLYTECH školka (Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1. 3. 00/48.0092) HRAČKA - Magnetické puzzle Výukový materiál pro účastníky kurzu Aktivní POLYTECH školka (Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1. 3. 00/48.0092) HRAČKA - Magnetické puzzle Výukový materiál pro účastníky kurzu Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu

Více

Mateřská škola Brno, Záhumenice 1 Popis pomůcek

Mateřská škola Brno, Záhumenice 1 Popis pomůcek Mateřská škola Brno, Záhumenice 1 Popis pomůcek Výukové pomůcky Válce - děb se seznamují s pojmy široký úzký, dlouhý krátký, tlustý tenký, zkouší vytahovat a zasunovat do bloků, počet prvků Červená kolečka

Více

002 Aktivní pultík Výrobce: Tiny Love Cena: 1 797,- Kč. 005 Barevné míčky na hraní Cena: 99,- Kč

002 Aktivní pultík Výrobce: Tiny Love Cena: 1 797,- Kč. 005 Barevné míčky na hraní Cena: 99,- Kč 001 Aktivní hračka symfonie z moře Výrobce: Sassy Cena: 715,- Kč 002 Aktivní pultík Výrobce: Tiny Love Cena: 1 797,- Kč 003 Aktivní skládačka s rolničkou Cena: 249,- Kč 004 Balanční žába Výrobce: Roman

Více

LISCIANI. Cena her pro předškoláky Kč. Lisciani hry pro předškoláky 3-6 let

LISCIANI. Cena her pro předškoláky Kč. Lisciani hry pro předškoláky 3-6 let LISCIANI PIATNIK PRAHA uvádí na český trh unikátní řadu vzdělávacích her pro nejmenší - italskou značku Lisciani. Přináší pestrobarevné hry pro děti od 1 roku po předškoláky, které je zabaví a naučí novým

Více

Hudební činnost. Hudební nástroje. Buben modrý Buben k zavěšení na krk. Umožňuje nastavit různé tóny. Rozměr: průměr 28 x výška 14 cm.

Hudební činnost. Hudební nástroje. Buben modrý Buben k zavěšení na krk. Umožňuje nastavit různé tóny. Rozměr: průměr 28 x výška 14 cm. Hudební činnost GO14015 890 Kč Buben modrý Buben k zavěšení na krk. Umožňuje nastavit různé tóny. Rozměr: průměr 28 x výška 14 cm. LE1762 Conga Zažijte fascinující zvuk! Výzva pro šikovné a rychlé ruce.

Více

DA 0700 Pružinová vahadlová houpačka Housenka. od 2 let. Cena od Kč. včetně DPH i montáže doprava počítána individuálně. jarní nabídka 2017

DA 0700 Pružinová vahadlová houpačka Housenka. od 2 let. Cena od Kč. včetně DPH i montáže doprava počítána individuálně. jarní nabídka 2017 možnost houpání libovolného počtu dětí, od jednoho dítěte až po čtyři DA 0700 Pružinová vahadlová houpačka Housenka 31 097 Kč DA 3405 C Pětiboká lezecká sestava TIM 37 486 Kč DA 1862 B Multifunkční sestava

Více

DIDAKTIKA. Velké manipulační labyrinty. 196 www.educaplay.cz

DIDAKTIKA. Velké manipulační labyrinty. 196 www.educaplay.cz Manipulační domeček Je vyrobený ze dřeva se stabilní konstrukcí. Nabízí širokou škálu her. K jednotlivým stěnám je velmi lehký přístup a dostanou se k nim i děti na invalidním vozíku, protože tento domeček

Více

ŠETRNÉ K PŘÍRODĚ KVALITNÍ ZDRAVOTNĚ NEZÁVADNÉ- BEZPEČNÉ

ŠETRNÉ K PŘÍRODĚ KVALITNÍ ZDRAVOTNĚ NEZÁVADNÉ- BEZPEČNÉ 2 0 1 6 / 2 0 1 7 ŠETRNÉ K PŘÍRODĚ KVALITNÍ ZDRAVOTNĚ NEZÁVADNÉ- BEZPEČNÉ www.vlacky.cz VLÁČKODRÁHY 44083 Vláčkodráha 23 kusů Rozměr sestavené stavebnice: 45 x 45 cm Doporučená cena: 425 Kč 50048 Vláčkodráha

Více

MaDe 46852 55664 Pokladna Panenka Adélka 30 vět 55724 62307 Panenka Adélka chodící - 8 písniček Panenka Adélka 100 funkcí

MaDe 46852 55664 Pokladna Panenka Adélka 30 vět 55724 62307 Panenka Adélka chodící - 8 písniček Panenka Adélka 100 funkcí MaDe Strana: 1/25 Zkratka: 46852 Název: Pokladna Zkratka: 55664 Název: Panenka Adélka 30 vět EAN: 8590756468527 ANO 1 druh 8KS 8KS EAN: 8590756556644 ANO Zkratka: 55724 Název: Panenka Adélka chodící -

Více

šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné- bezpečné

šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné- bezpečné 2014 2015 šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné- bezpečné www.vlacky.cz vláčkodráhy 50048 Vláčkodráha Ovál 25 kusů Rozměr sestavené stavebnice: 60 x 45 cm Doporučená cena: 480 Kč 50028 Vláčkodráha

Více

Didaktická pomůcka k rozvoji polytechnického vzdělávání v MŠ vyrobená v rámci projektu

Didaktická pomůcka k rozvoji polytechnického vzdělávání v MŠ vyrobená v rámci projektu Didaktická pomůcka k rozvoji polytechnického vzdělávání v MŠ vyrobená v rámci projektu CZ.1.07/1.3.00/48.0073 VODA Rozvoj manuálních dovedností a používání základních nástrojů a nářadí (VP9) DIDAKTICKÁ

Více

KATALOG 2011-2012. šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné

KATALOG 2011-2012. šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné KATALOG 2011-2012 šetrné k přírodě kvalitní zdravotně nezávadné bezpečné 2www.vlacky.cz VLÁČKODRÁHY 50048 Vláčkodráha - Ovál 25 kusů Rozměr sestavené stavebnice: 60 x 45 cm Doporučená cena: 417 Kč 50004

Více

Velké plastové auto. Funkční sklápěčka. Vhodné na písek. Délka: 38 cm. Velké plastové auto. Auto délka 58,5 cm se dvěmi popelnicemi. Plně funkční.

Velké plastové auto. Funkční sklápěčka. Vhodné na písek. Délka: 38 cm. Velké plastové auto. Auto délka 58,5 cm se dvěmi popelnicemi. Plně funkční. HRAČKY - Auta 2002080 690,- 2132151 230,- 2135100 cm. 199,- Traktor se lžící a bagrem Velice kvalitně zpracovaný traktor o délce 107 Nosnost 100 kg. Auto se sklápěčkou Velké plastové auto. Funkční sklápěčka.

Více

U NÁS DŘEVO POŘÁD JEŠTĚ ZNAMENÁ DŘEVO, PROTOŽE NÁM NENÍ JEDNO, S ČÍM SI DĚTI HRAJÍ.

U NÁS DŘEVO POŘÁD JEŠTĚ ZNAMENÁ DŘEVO, PROTOŽE NÁM NENÍ JEDNO, S ČÍM SI DĚTI HRAJÍ. 2017-2018 U NÁS DŘEVO POŘÁD JEŠTĚ ZNAMENÁ DŘEVO, PROTOŽE NÁM NENÍ JEDNO, S ČÍM SI DĚTI HRAJÍ. Ručně vyráběné hračky z bukového dřeva Každá sada obsahuje 2 semínka buku Ryze české výrobky pro kluky i holky

Více

Název projektu: Polytechnická výchova zařazování kreativních technických hraček a stavebnic

Název projektu: Polytechnická výchova zařazování kreativních technických hraček a stavebnic MŠ Laudova se speciálními třídami, Laudova 1030, Praha 6 Řepy tel.235314514 Školní rok: 2012/2013 Název projektu: Polytechnická výchova zařazování kreativních technických hraček a stavebnic Cíl projektu:

Více

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu.

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. Putování Středozemí Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. 2-4 hráči od 7 let čas neuveden obsahuje: 4x13 hracích kamenů s místy ve

Více

Zahradní a venkovní hry a aktivity (šachy, kuželky, člověče nezlob se, hookbruč, minigolf )

Zahradní a venkovní hry a aktivity (šachy, kuželky, člověče nezlob se, hookbruč, minigolf ) ZAHRADNÍ MINIGOLF Minigolfová dráha (mobilní provedení pozink šířka: 0,6m; hlava dráhy: Ø 1,2 m; délka: 5m) Cena: 19.700,- (cena včetně: 1x minigolfová hůl profi + 2x míček) Cena platí při odběru 1ks,

Více

Quatrata.

Quatrata. Quatrata www.olifu.cz 2 QuaTrata QuaTrata je strategická hra společnosti olifu. Jedná se o výhradní produkt společnosti olifu, dodáván v typické žluté dřevěné krabici, který slouží k pobavení nejen dětí,

Více

Dary, které pomáhají 05/2015 Malé pomůcky (do 5000,-):

Dary, které pomáhají 05/2015 Malé pomůcky (do 5000,-): 1. IP TABLE pracovní podložka Dary, které pomáhají 05/2015 Malé pomůcky (do 5000,-): Manipulační podložka. Pokládá se na dolní končetiny sedícího uživatele. Díky vaku se speciálním jemným sypkým materiálem

Více

Rozvojový program Podpora logopedické prevence v předškolním vzdělávání v roce 2016

Rozvojový program Podpora logopedické prevence v předškolním vzdělávání v roce 2016 Rozvojový program Podpora logopedické prevence v předškolním vzdělávání v roce 2016 Základní škola a mateřská škola Rybitví vypracovala ve školním roce 2015/2016 v rámci Rozvojového programu MŠMT Podpora

Více

DIDAKTIKA. Manipulační labyrinty. 178 www.educaplay.cz

DIDAKTIKA. Manipulační labyrinty. 178 www.educaplay.cz Manipulační domeček Je vyrobený ze dřeva se stabilní konstrukcí. Nabízí širokou škálu her. K jednotlivým stěnám je velmi lehký přístup a dostanou se k nim i děti na invalidním vozíku, protože tento domeček

Více

HRAČKY - Mr.Skilled 799,- 899,- 959,- 849,- 599,- BALENO V PRAKTICKÝCH BOXECH. 12IT02545 Stavebnice INTELLECT II. 12IT02544 Stavebnice INTELLECT I

HRAČKY - Mr.Skilled 799,- 899,- 959,- 849,- 599,- BALENO V PRAKTICKÝCH BOXECH. 12IT02545 Stavebnice INTELLECT II. 12IT02544 Stavebnice INTELLECT I 12IT02544 Stavebnice INTELLECT I Stavebnice obsahuje 223 dílů a postavíte z ní dva druhy bagrů. Díly se zacvakávají k sobě. Stavebnice je po složení pevná. Pro rozebrání je potřeba použít přiložené plastové

Více

Katalog MaDe. Název: Náhradní kuličky. Název: Auto na velkých kolech na setrvačník 2 barvy 18 cm

Katalog MaDe. Název: Náhradní kuličky. Název: Auto na velkých kolech na setrvačník 2 barvy 18 cm Katalog MaDe Strana: 1/18 Zkratka: 47386 Název: Hra - opičky Zkratka: 52135 Název: Náhradní kuličky 18KS EAN: 8590756473866 EAN: 8590756521352 ne 2 barvy Zkratka: 53514 Název: Auto na velkých kolech na

Více

Výtvarná výchova. 240 ks. Pěnová fólie

Výtvarná výchova. 240 ks. Pěnová fólie Výtvarná výchova TSTSACF 275 Kč Samolepící pěnová fólie Pěnová fólie se snadno vystřihne do požadovaného tvaru a jednoduše se přilepí. Balení obsahuje 10 ks v různých barvách. Tloušťka pěny je 2 mm. Rozměr:

Více

30 dílků. Rozměr: 67 x 48 cm. 30 dílků. Rozměr: 67 x 48 cm. Puzzle MAXI - Pojď s námi do pohádky (30dílků). Rozměr: 67 x 48 cm.

30 dílků. Rozměr: 67 x 48 cm. 30 dílků. Rozměr: 67 x 48 cm. Puzzle MAXI - Pojď s námi do pohádky (30dílků). Rozměr: 67 x 48 cm. HRAČKY - Puzzle 440037701 285,- 440037702 285,- 4403231 285,- Puzzle MAXI 30 PAT a MAT Zahradníci Puzzle MAXI 30 PAT a MAT Malíři Puzzle MAXI 30 Pojď s námi do pohádky 30 dílků. Rozměr: 67 x 48 cm. 30

Více

DIDAKTIKA. Velké manipulační labyrinty. Manipulační hříbek.

DIDAKTIKA. Velké manipulační labyrinty. Manipulační hříbek. Specifikace: Šířka stěn: 120 cm výška 120 cm průměr kroužků: 4,7 cm Množství kroužků: 468 3 dřevěné kruhy o průměru 7 cm průměr hodin i provlíkaček je 30 cm rozměr počitadla: 40 x 40 cm - obsahuje 100

Více

Didaktické pomůcky a hry

Didaktické pomůcky a hry Didaktické pomůcky a hry BN88047 155 Kč Obleč medvídka Williho 18 dílná sada medvídka Williho. Rozměr krabice: 13 x 14 x 4 cm. BN88023 Obleč medvídky 36 dílná sada medvídků. Rozměr krabice: 19 x 14 x 4

Více

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ ROK: 2008/2009. VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ŠD A ŠK: Božena Grosmutová

PLÁN ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ ROK: 2008/2009. VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ŠD A ŠK: Božena Grosmutová PLÁN ČINNOSTI ŠKOLNÍ DRUŽINY A ŠKOLNÍHO KLUBU ŠKOLNÍ ROK: 2008/2009 VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ŠD A ŠK: Božena Grosmutová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace Plán

Více

2017

2017 2017 O firmě Společnost millaminis s.r.o. vznikla v roce 2012 a byla založena úspěšným českým konstruktérem a designérem hraček, Milošem Hábou. Ten po mnoha letech působení ve světě hračkářského průmyslu

Více

HOUPACÍ KONÍK, DŘEVĚNÉ ODRÁŽEDLO A HOUPACÍ PRKNO V 1! To je kůň FUTU Co si domů pořídit koníka Futíka? Nemusíte ho krmit a je s ním spousta zábavy. Fu

HOUPACÍ KONÍK, DŘEVĚNÉ ODRÁŽEDLO A HOUPACÍ PRKNO V 1! To je kůň FUTU Co si domů pořídit koníka Futíka? Nemusíte ho krmit a je s ním spousta zábavy. Fu Antonie & Emma ANTONIE & EMMA miluje ORIGINALITU, KVALITU a DŘEVO, které přežije věky. Celých 100 % našich výrobků jsou ryzí originály. Nápadité, unikátní a patentované. A hlavně je malí i velcí milují!

Více

UPOZORNĚNÍ: Nevhodné pro děti do 3 let. Riziko udušení malými částmi. UPOZORNĚNÍ: Nevhodné pro děti do 3 let. Riziko udušení malými částmi.

UPOZORNĚNÍ: Nevhodné pro děti do 3 let. Riziko udušení malými částmi. UPOZORNĚNÍ: Nevhodné pro děti do 3 let. Riziko udušení malými částmi. Matematika Kategoria tradičně i netradičně Zápalky Dřevěné klacíky pro hry a výtvarné aktivity. 500 g (cca 5000 ks) délka 5 cm Barevné zápalky bez hlaviček. Ideální pro skládání dvojrozměrných geometrických

Více

Elementárních klíčových kompetencí mohou žáci dosahovat pouze za přispění a dopomoci druhé osoby.

Elementárních klíčových kompetencí mohou žáci dosahovat pouze za přispění a dopomoci druhé osoby. Rozumová výchova Charakteristika vyučovacího předmětu Vyučovací předmět Rozumová výchova je vyučován v 1. až 10.ročníku ZŠS v časové dotaci 5 hodin týdně. V každém ročníku jsou přidány 2 disponibilní hodiny.

Více

Kuřátka modrá M5 0035. Zelenomodrý K5 0526. Náhradní potah na mazlíčka (Do objednávky nezapomeňte doplnit název potahové látky).

Kuřátka modrá M5 0035. Zelenomodrý K5 0526. Náhradní potah na mazlíčka (Do objednávky nezapomeňte doplnit název potahové látky). Sedací soupravy Mazlíček sedací kruhová výseč o délce strany 160 cm a výšce 20 cm. 2 polštáře na opření mají délku 160 cm, šířku 25 cm, výšku 25 cm. Snímatelné potahy jsou z kvalitní pevné 100% bavlny,

Více

Nabídka stavebnice a manipulační didaktické pomůcky mobil:775 608 203, tel.: 311 51 35 77 E-mail: objednavky@hrackystrunc.cz

Nabídka stavebnice a manipulační didaktické pomůcky mobil:775 608 203, tel.: 311 51 35 77 E-mail: objednavky@hrackystrunc.cz Nabídka stavebnice a manipulační didaktické pomůcky mobil:775 608 203, tel.: 311 51 35 77 E-mail: objednavky@hrackystrunc.cz IČO:27223761,DIČ:CZ27223761 www.hrackystrunc.cz Tlustice 215, 268 01 Hořovice

Více

Mateřská škola Kladno, Studentská 3077 se sídlem: Studentská 3077, Kladno 272 04

Mateřská škola Kladno, Studentská 3077 se sídlem: Studentská 3077, Kladno 272 04 Mateřská škola Kladno, Studentská 3077 se sídlem: Studentská 3077, Kladno 272 04 Č.j.: 114/2015/MŠ Kladno dne 01.09.2015 Název projektu: Kdo sportuje je zdráv a nezlobí Předmět projektu: Projekt zaměřen

Více

Rozměry: š/v/h 24 x 240 x 28 cm. Rozměry: š/v/h 24 x 200 x 28 cm.

Rozměry: š/v/h 24 x 240 x 28 cm. Rozměry: š/v/h 24 x 200 x 28 cm. 90 cm 082205 Lavička Rozměry: š/v/h 24 x 240 x 28 cm. 082201 Lavička Rozměry: š/v/h 24 x 200 x 28 cm. 3.940,- 5.920,- 4.930 250 cm 08011 Ribstol - pro děti Rozměry: výška 220, 230 nebo 240 cm, šířka 70,

Více

Hodnocení projektu START 2017 / k datu Mgr. Dagmar Megová, speciální pedagog logoped pro MŠ

Hodnocení projektu START 2017 / k datu Mgr. Dagmar Megová, speciální pedagog logoped pro MŠ Projekt START inkluzivního vzdělávání v Klášterci nad Ohří, s registračním číslem CZ.02.3.61/0.0/0.0/15_007/0000213, je spolufinancován v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání ze zdrojů

Více

kapitola 95 - tabulková část

kapitola 95 - tabulková část 9500 00 00 00/80 HRAČKY, HRY A SPORTOVNÍ POTŘEBY; JEJICH ČÁSTI, SOUČÁSTI A PŘÍSLUŠENSTVÍ (9501) (9502) 9503 00 00 00/80 Tříkolky, koloběžky, šlapací auta a podobná vozidla nebo vozítka jako hračky; kočárky

Více

SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY

SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY SKOLA HROU KREATIVNÍ POTŘEBY Pěnovky Pěnovka Ideální pro ruční práce, výtvarné a pedagogické aktivity. Na pěnovku lze malovat i kreslit a lze ji také stříhat nebo děrovat speciálními děrovačkami. Vhodná

Více

KATALOG LOGOPEDICKÝCH POMŮCEK

KATALOG LOGOPEDICKÝCH POMŮCEK KATALOG LOGOPEDICKÝCH POMŮCEK LOGOKATALOG ROZVOJOVÉHO PROGRAMU PRO PODPORU LOGOPEDICKÉ PREVENCE V PŘEDŠKOLNÍM VZDĚLÁVÁNÍ V ROCE 2016 OD POSKYTOVATELE DOTACE MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

Více

CENÍK PŮJČOVNY STŘEDISKA VÝZVA

CENÍK PŮJČOVNY STŘEDISKA VÝZVA CENÍK PŮJČOVNY STŘEDISKA VÝZVA PŮJČOVNA KOMPENZAČNÍCH, REHABILITAČNÍCH, DIDAKTICKÝCH POMŮCEK A SPECIÁLNÍHO SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ 27DM00042 27DM00047 Kompenzační pomůcky týden měsíc 3 měsíce půl roku rok

Více

REGIONÁLNÍ KNIHOVNA KARVINÁ DĚTSKÉ ODDĚLENÍ KARVINÁ MIZEROV KATALOG DIDAKTICKÝCH HER

REGIONÁLNÍ KNIHOVNA KARVINÁ DĚTSKÉ ODDĚLENÍ KARVINÁ MIZEROV KATALOG DIDAKTICKÝCH HER REGIONÁLNÍ KNIHOVNA KARVINÁ DĚTSKÉ ODDĚLENÍ KARVINÁ MIZEROV KATALOG DIDAKTICKÝCH HER POČÍTACÍ DESKA ŠPALÍČKY Pravidla půjčování didaktických her Půjčování Didaktické hračky a pomůcky byly zakoupeny za

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Projekt: Digitální učební materiál Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Příjemce Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova

Více

Nabídka magnetických didaktických her- každá hra pro 6 dětí

Nabídka magnetických didaktických her- každá hra pro 6 dětí ŠTRUNC, s.r.o., Tlustice 215, 26801 Hořovice tel.: 775608203, 311513577, E-mail: objednavky@hrackystrunc.cz, strunc@hrackystrunc.cz IČO:27223761,DIČ:CZ27223761 www.hrackystrunc.cz Nabídka magnetických

Více

nabídka více o variantách provedení na zadní straně Parkur Lanový parkur I Kč DA 3530 D Prolézací housenka Smíšek

nabídka   více o variantách provedení na zadní straně Parkur Lanový parkur I Kč DA 3530 D Prolézací housenka Smíšek Parkur Lanový parkur I 58 141 Kč DA 1235 A Loď pro hru s pískem provedení* 02 118 411 Kč 01 126 990 Kč DA 3530 D Prolézací housenka Smíšek 55 757 Kč nabídka DM 2089 B1 Lavička Housenka 7 611 Kč včetně

Více

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Obsah prezentace SKUTEČNÝ STAV PARKU VIDOULE RODINNÉ BYDLENÍ VOLNOČASOVÝ PARK VIDOULE Obecné informace Bruslařská dráha Naučná stezka Dětská hřiště Multifunkční

Více

MĚ SÍ Č NÍ PLÁ N S D 1. ODDĚ LĚNÍ LÍSTOPÁD. Tý den od

MĚ SÍ Č NÍ PLÁ N S D 1. ODDĚ LĚNÍ LÍSTOPÁD. Tý den od MĚ SÍ Č NÍ PLÁ N S D 1. ODDĚ LĚNÍ LÍSTOPÁD Tý den od 1. 10. 3. 11. 2017 Středa 1. 11. Uvolňovací a protahovací cviky NA KOBERCI Povídáme si o běžné hygieně čistota oblečení, kapesníky Vyrábíme ducha z

Více

Příloha č. 1 Tabulka pro I. fázi výzkumu

Příloha č. 1 Tabulka pro I. fázi výzkumu Příloha č. 1 Tabulka pro I. fázi výzkumu Kritéria Záznamy z pozorování 1) ORGANIZACE ŽIVOTA DĚTÍ Pravidelný denní řád je podle potřeb přizpůsobován měnícím se okolnostem, činnostem a aktivitám dětí Organizace

Více

Pohádkový nábytek. v sérii. Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v odstínu. 375-395 cm. JARO - LÉTO 2014 / Nábytek

Pohádkový nábytek. v sérii. Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v odstínu. 375-395 cm. JARO - LÉTO 2014 / Nábytek v sérii Pohádkový nábytek Všechny sestavy Pohádkového nábytku už i v u JARO - LÉTO 2014 / Nábytek Na výběr Vám nabízíme 5 pohádkových sestav dětského nábytku až délka sestav 375-395 cm Sestava nábytku

Více

Didaktické pomůcky a hry. Rozvoj smyslů - Zrakové a prostorové vnímání

Didaktické pomůcky a hry. Rozvoj smyslů - Zrakové a prostorové vnímání Didaktické pomůcky a hry JE5470 1100 Kč Lineární puzzle Způsob hry: hráč pomocí jednotlivých dílů vytváří vzor znázorněný na kartách s předlohami. Zaměření: stimulace logického myšlení, učení se o symetrii,

Více

1. příloha dotazník pro učitelky a učitele MŠ

1. příloha dotazník pro učitelky a učitele MŠ 1. příloha dotazník pro učitelky a učitele MŠ Vážené kolegyně a kolego, věnujte prosím chvíli času a zamyšlení vyplnění připojeného dotazníku, který je součástí mé bakalářské práce Konstruktivní hry a

Více

Stavíme dům. Za lesem je kopeček, na něm stojí domeček. U domečku zahrádka, na ní žijí zvířátka.

Stavíme dům. Za lesem je kopeček, na něm stojí domeček. U domečku zahrádka, na ní žijí zvířátka. Stavíme dům Za lesem je kopeček, na něm stojí domeček. U domečku zahrádka, na ní žijí zvířátka. Cíl: Seznámit děti s postupem stavby domu. Názornou ukázkou si mohou osahat a vyzkoušet různé materiály (cihla,

Více

SBORNÍK DIDAKTICKÝCH POMŮCEK pro logopedickou prevenci

SBORNÍK DIDAKTICKÝCH POMŮCEK pro logopedickou prevenci 1 S t r á n k a Mateřská škola Přerov, U tenisu 2 Přerov I Město, 750 02 Přerov SBORNÍK DIDAKTICKÝCH POMŮCEK pro logopedickou prevenci 2 S t r á n k a Tabulky Logico Piccolo Pracovní listy k tabulce Logico

Více

VYBAVENÍ- Výtvarná výchova

VYBAVENÍ- Výtvarná výchova 57001 Oboustranná tabule 680,- Oboustranná tabule na křídu, magnetická i na fix. Včetně magnetů, houbičky a fixu. Rozměry: š/v 73 x 115 cm. 3783653 Magnetická tabule oboustranná Na jedné straně si může

Více

5.4.1 Zdravotní a Rehabilitační tělesná výchova

5.4.1 Zdravotní a Rehabilitační tělesná výchova Příloha č. 2 RVP pro obor vzdělávání základní škola speciální 2. díl Obsah: 5 Učební osnovy 5.1 Člověk a komunikace 5.1.1 Rozumová výchova 5.1.2 Řečová výchova 5.2. Člověk a jeho svět 5.2.1 Smyslová výchova

Více

REGIONÁLNÍ KNIHOVNA KARVINÁ DĚTSKÉ ODDĚLENÍ KARVINÁ MIZEROV KATALOG DIDAKTICKÝCH HER

REGIONÁLNÍ KNIHOVNA KARVINÁ DĚTSKÉ ODDĚLENÍ KARVINÁ MIZEROV KATALOG DIDAKTICKÝCH HER REGIONÁLNÍ KNIHOVNA KARVINÁ DĚTSKÉ ODDĚLENÍ KARVINÁ MIZEROV KATALOG DIDAKTICKÝCH HER POČÍTACÍ DESKA ŠPALÍČKY Hravý přístup k prvním matematickým úkolům. Dřevěné kroužky lze umístit do řady ve správném

Více

Příloha č. 3. Pomůcky pro rozvoj sluchové percepce. Příloha č. 3

Příloha č. 3. Pomůcky pro rozvoj sluchové percepce. Příloha č. 3 Příloha č. 3 Pomůcky pro rozvoj sluchové percepce Charakteristiky jednotlivých pomůcek byly většinou převzaty ze stránek výrobce či prodejce, kteří jsou pod každou pomůckou uvedeni jako zdroj. Příloha

Více

Didaktické pomůcky a hry

Didaktické pomůcky a hry Didaktické pomůcky a hry DV22083 2750 Kč Maxi počítadlo Obří počítadlo se stovkou kuliček. Rozměr: 91 x 70 x 30 cm. Věková kategorie: 2+ NV4520227 4090 Kč Stojanové počítadlo s tabulí Magnetická tabule

Více

KUFŘÍK Č. 1 - LOGOPEDIE. 1. LOGOPEDIE, Ludmila Strejčková 179,- Kč. 2. LOGOPEDICKÁ CVIČENÍ, Ivana Novotná 169,- Kč

KUFŘÍK Č. 1 - LOGOPEDIE. 1. LOGOPEDIE, Ludmila Strejčková 179,- Kč. 2. LOGOPEDICKÁ CVIČENÍ, Ivana Novotná 169,- Kč KUFŘÍK Č. 1 - LOGOPEDIE 1. LOGOPEDIE, Ludmila Strejčková 179,- Kč 2. LOGOPEDICKÁ CVIČENÍ, Ivana Novotná 169,- Kč 3. LOGOPEDICKÉ VYMALOVÁNKY, Ivana Novotná 129,- Kč 3.a LOGOPEDICKÉ VYMALOVÁNKY K POUŽITÍ

Více

RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV

RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV RAMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PLÁN PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 - RVP PV Péče o dítě v dětské skupině Obecná část zpracovaly Lenka Zuczková, DiS Šárka Žluvová, DiS Obsah Specifikace, metody a forma práce...3 Rámcový

Více

Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách CZ.1.07/1.3.00/ Téma třídního vzdělávacího bloku

Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách CZ.1.07/1.3.00/ Téma třídního vzdělávacího bloku Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách CZ.1.07/1.3.00/48.0033 Téma třídního vzdělávacího bloku Hádej, hádej, kdo to ví, co nám kniha napoví Videonahrávka zahrnuje několik činností

Více

zásuvky masivní se zvířátky

zásuvky masivní se zvířátky našim dětem pro radost g V případě nejasností, dotazů či přání volejte svého odborného porade. g kastlíky a zásuvky Klasik kastlíky a zásuvky lze kombinovat se skříňovým nábytkem Klasik dle potřeby lze

Více

HRAVÁ LOGOPEDIE S MAŇÁSKEM OSKAREM

HRAVÁ LOGOPEDIE S MAŇÁSKEM OSKAREM Rozvojový program Podpora logopedické prevence v předškolním vzdělávání v roce 2014 Mateřská škola Přerov Kratochvílova 19 HRAVÁ LOGOPEDIE S MAŇÁSKEM OSKAREM Soubor pomůcek Realizace projektu je dotována

Více

Pomáháme rozvíjet potenciál našich a vašich dětí

Pomáháme rozvíjet potenciál našich a vašich dětí Chytré vzdělávání 2015 2016 Pomáháme rozvíjet potenciál našich a vašich dětí Již osmnáctým rokem jsou CHYTRÉ HRAČKY synonymem pro didaktické a naučné hry. V naší nabídce jsou pomůcky, které rozvíjejí inteligenci

Více

UBEL1NO. Kuličkodráhy Made in Germany. pro školky

UBEL1NO. Kuličkodráhy Made in Germany. pro školky UBEL1NO Kuličkodráhy Made in Germany pro školky Vážení pedagogové, již od roku 2008 stavebnice HUBELINO fascinují malé stavitele i jejich rodiče. Chceme děti inspirovat, rozvíjet jejich kreativitu, překonávat

Více

ZPRÁVA MŠ O DÍTĚTI. Po vyplnění důvěrné! Jméno a příjmení dítěte:... Datum narození:... Bydliště: kontakt... Navštěvuje MŠ:., od škol. roku...

ZPRÁVA MŠ O DÍTĚTI. Po vyplnění důvěrné! Jméno a příjmení dítěte:... Datum narození:... Bydliště: kontakt... Navštěvuje MŠ:., od škol. roku... SPECIÁLNĚ PEDAGOGICKÉ CENTRUM Dětský domov, Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Zlín Lazy 3695, Zlín 760 01 Pracoviště: Lazy 3695, Zlín tel.: 577 058 252, 736 105 795 e-mail: spc@ddskolyzlin.cz

Více

Prvouka Díl II. Charakteristika předmětu. Obsahové, časové a organizační vymezení předmětu

Prvouka Díl II. Charakteristika předmětu. Obsahové, časové a organizační vymezení předmětu Prvouka Díl II. Charakteristika předmětu Obsahové, časové a organizační vymezení předmětu Vyučovací předmět Prvouka je zařazen v 1. - 10. ročníku v hodinové dotaci 4 hodiny týdně. Ročník 1. 2. 3. 4. 5.

Více

Ohodnocení škod společenských her

Ohodnocení škod společenských her 6. bere Ohodnocení škod společenských her 104 karet á hry Abalone quattro 600 Kč á Hrací plocha 56 kuliček (14 od každé barvy) á hry Activity 2 650 Kč á Přesýpací hodiny hry 4 figurky á 550 karet Addict

Více

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL škola Střední škola F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, Brno, Křižíkova 11 číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.1037 číslo učeb. materiálu VY_32_ INOVACE_PDV_B_18 předmět, tematický

Více

DEN VE TŘÍDĚ KVĚTINEK. Uvedené hodiny jsou orientační, řídí se aktuální situací a potřebami dětí

DEN VE TŘÍDĚ KVĚTINEK. Uvedené hodiny jsou orientační, řídí se aktuální situací a potřebami dětí DEN VE TŘÍDĚ KVĚTINEK Uvedené hodiny jsou orientační, řídí se aktuální situací a potřebami dětí PŘÍCHOD DO TŘÍDY 6:00 8:00 Pozdravím paní učitelku, udělám si společně s maminkou nebo tatínkem ranní úkol,

Více

Didaktické pomůcky a hry

Didaktické pomůcky a hry Didaktické pomůcky a hry Rozvoj smyslů - Zrakové a prostorové vnímání JE5465 1320 Kč Kulaté puzzle Způsob hry: kombinováním jednotlivých dílů se dítě snaží poskládat modely znázorněné na kartách s předlohami.

Více

Programové možnosti. Ukázka monoski a sledgehokeje

Programové možnosti. Ukázka monoski a sledgehokeje Programové možnosti Ukázka monoski a sledgehokeje - Části skořepina, nosná konstrukce, lyže/nože, stabilizátory/hokejky - Základní ukázka: sed, náklon, podpora stabilizátorů vše s dopomocí Sportovní vozíky

Více

Projekt Podpora rozvoje emočního vývoje, předčtenářských dovedností a moderních metod vzdělávání v MŠ reg. č.: CZ.1.07/1.3.50/

Projekt Podpora rozvoje emočního vývoje, předčtenářských dovedností a moderních metod vzdělávání v MŠ reg. č.: CZ.1.07/1.3.50/ Přiřaď koláčky Jitka Pochtiolová Cíl: rozvoj abstraktně vizuálního myšlení, zrakového a sluchového vnímání, jemné motoriky a napodobování, přiřazování, rozeznávaní barev, čísel a tvarů. Věk: 3 5 let a

Více

PROJEKCE TŘÍD A ZAHRAD Přijedeme, vše zaměříme a po osobní konzultaci s Vámi navrhneme řešení. O nic se nemusíte starat.

PROJEKCE TŘÍD A ZAHRAD Přijedeme, vše zaměříme a po osobní konzultaci s Vámi navrhneme řešení. O nic se nemusíte starat. didaktické Pomůcky ODBORNÉ PORADENSTVÍ Naším cílem je Vaše plná spokojenost při nákupu v BENJAMÍNu. Využijte proto našeho poradenství, jsme stále připraveni se Vám věnovat. Volejte zdarma naši zákaznickou

Více

Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017

Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017 Základní škola Valašské Meziříčí, Vyhlídka 380, okres Vsetín, příspěvková organizace Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017 Září Zahájení činnosti školního klubu (23. 9. 2013), seznámení s režimem

Více

Roční plán činnosti 1. oddělení ŠD při ZŠ Dobrá pro školní rok 2011/2012

Roční plán činnosti 1. oddělení ŠD při ZŠ Dobrá pro školní rok 2011/2012 Roční plán činnosti 1. oddělení ŠD při ZŠ Dobrá pro školní rok 2011/2012 Vypracovala: Nováková Renata, vychovatelka ŠD Září Říjen Listopad seznámení ţáků s organizací ŠD a proškolení o BOZ v prostorách

Více

Pomůcky a materiály pro rozvoj řeči v MŠ. Mgr. Petra Vávrů

Pomůcky a materiály pro rozvoj řeči v MŠ. Mgr. Petra Vávrů Pomůcky a materiály pro rozvoj řeči v MŠ Mgr. Petra Vávrů Vývoj řeči dítěte v MŠ Velké interindividuální rozdíly Děti od 2 do téměř sedmi let V různé vývojové fázi měly by během MŠ projít dvěma až třemi

Více

MĚ SÍ Č NÍ PLÁ N S D 5. ODDĚ LĚNÍ LÍSTOPÁD. Tý den od

MĚ SÍ Č NÍ PLÁ N S D 5. ODDĚ LĚNÍ LÍSTOPÁD. Tý den od MĚ SÍ Č NÍ PLÁ N S D 5. ODDĚ LĚNÍ LÍSTOPÁD Tý den od 1. 11. 2. 11. 2018 Čtvrtek 1. 11. Uvolňovací a protahovací cviky na koberci (OSV,VDO) Povídáme si o běžné hygieně čistota oblečení, kapesníky (OSV,VDO)

Více

jarní nabídkaa více o variantách provedení na zadní straně* Parkur Lanový parkur DM 2086 B1 Lavička s volantem Lodička

jarní nabídkaa   více o variantách provedení na zadní straně* Parkur Lanový parkur DM 2086 B1 Lavička s volantem Lodička DA 1302 B Herní sestava MAX2 Parkur Lanový parkur 54 051 Kč DM 2086 B1 Lavička s volantem Lodička 02 7 163 Kč 01 8 228 Kč včetně DPH i dopravy 02 88 403 Kč 01 99 256 Kč jarní nabídkaa 2018 DM 2087 B1 Lavička

Více