STRANA 1. Stanovisko dle 45i

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STRANA 1. Stanovisko dle 45i"

Transkript

1 STRANA 1 SPISOVÁ ZNAČKA: SZ NPP 0918/2013/2 DATUM: ČÍSLO JEDNACÍ: NPP 0918/2013 TELEFON: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: Valášek valasek@nppodyji.cz Stanovisko dle 45i Správa Národního parku Podyjí (dále jen Správa NP Podyjí ), jako orgán ochrany přírody, příslušný podle ustanovení 78 odst. 1 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, v platném znění (dále jen zákon 114/1992 ), na základě předložené dokumentace ke koncepci Program rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky žadatele AMEC s.r.o.,,, vydává v souladu s ustanovením 45i odst. 1 zákona 114/1992 toto stanovisko: Předložená koncepce nemůže mít významný vliv na Ptačí oblast Podyjí a evropsky významné lokality v kompetenci Správy Národního parku Podyjí. Odůvodnění: K výše uvedenému závěru dospěl příslušný orgán ochrany přírody na základě prostudování a projednání předložené dokumentace. Z dokumentace v předložené podrobnosti není patrné, že by koncepce Program rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky měla mít významný vliv na Ptačí oblast Podyjí a evropsky významné lokality v kompetenci Správy NP Podyjí. Nelze však posoudit jednotlivé konkrétní záměry, projekty a činnosti, které budou z realizace předloženého návrhu vyplývat. Proto navazující záměry, projekty a činnosti mohou podléhat dalšímu posouzení dle 45i. Ve smyslu 90 odst. 1 zákona 114/1992 se toto stanovisko nevydává v režimu, na který se vztahují obecné předpisy o správním řízení. Toto stanovisko nenahrazuje jiná správní opatření a rozhodnutí, která se k hodnocené aktivitě vydávají podle zvláštních právních předpisů. Ing. Tomáš Rothröckl ředitel Rozdělovník: AMEC s.r.o.,, TELEFON: FAX: info@nppodyji.cz INTERNET: BANKOVNÍ SPOJENÍ: KB Znojmo /0100 IČ: DIČ: CZ

2 Nádražní Luhačovice tel.: fax: AMEC s.r.o. NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: 10198/BK/2013 VYŘIZUJE: Němec LUHAČOVICE Věc: Program rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky vyjádření z hlediska soustavy Natura 2000 Správa CHKO Bílé Karpaty (dále Správa ) jako orgán státní správy ochrany přírody a krajiny, podle ustanovení 78 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ) obdržela dne žádost o vydání stanoviska z hlediska vlivu výše uvedené koncepce na evropsky významné lokality (EVL) nebo ptačí oblasti (tedy na soustavu Natura 2000). Součástí žádosti jsou rámcové informace o plánovaném zaměření a skladbě koncepce, která dosud není zpracovávána, avšak žadatel vznik koncepce předpokládá. Tato koncepce bude zpracovávána pro území Jihomoravského kraje, dotýká se tedy také částečně území CHKO Bílé Karpaty a Správa je příslušná k jejímu posouzení podle ustanovení 45i zákona. Správa posoudila ty části koncepce, které jsou (potenciálně) lokalizovány do území CHKO Bílé Karpaty a vyhodnotila jejich vliv na soustavu Natura Doložené informace o budoucí koncepci jsou spíše metodického než obsahového charakteru a neposkytují možnost vyloučit její významný vliv na stav předmětů ochrany nebo celistvost jednotlivých lokalit soustavy Natura Po posouzení předložené žádosti vydává Správa v souladu s ustanovením 45i odst. 1 zákona následující stanovisko: Výše specifikovaná koncepce, resp. její části (potenciálně) lokalizovené do území CHKO Bílé Karpaty může resp. mohou mít samostatně nebo ve spojení s jinými významný vliv na evropsky významné lokality nebo ptačí oblasti, a tedy koncepce podléhá posouzení podle 45i odst. 2 zákona. S pozdravem Ing. Jiřina Gaťáková VEDOUCÍ IČ: Bankovní spojení ČNB Praha 1 jiri.nemec@nature.cz DS: f53dynz číslo účtu: /0710 tel.:

3 Svitavská Blansko tel.: fax: AMEC s.r.o. NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ VYŘIZUJE BLANSKO 10300/MK/13 S/10172/MK/13 RNDr. Leoš Štefka Stanovisko dle 45i_"Program rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky " Správě CHKO Moravský kras byla dne doručena žádost AMEC s.r.o. o stanovisko dle 45i zákona č. 114/92 Sb. k Programu rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky Na základě prostudování zaslaného záměru nelze významný vliv samostatně nebo ve spojení s jinými koncepcemi nebo záměry na příznivý stav předmětu ochrany nebo celistvost evropsky významné lokality Moravský kras (CZ ) vyloučit. Odůvodnění: Předmětem ochrany EVL Moravský kras je 14 typů přírodních stanovišť, z nich šest (subpanonské stepní trávníky, vápnité sutě pahorkatin a horského stupně, lesy svazu Tilio-Acerion na svazích, sutích a v roklích, smíšené jasanovo-olšové lužní lesy temperátní a boreální Evropy, panonské dubohabřiny a panonské šípákové doubravy) patří k prioritním typům. Předmětem ochrany je dále 12 druhů rostlin a živočichů. Mezi výše uvedené předměty ochrany náleží i veřejnosti nepřístupné jeskyně a 5 druhů netopýrů (netopýr černý, netopýr velkouchý, netopýr velký, netopýr brvitý a vrápenec malý). V Moravském krasu, který je nejtypičtějším krasovým územím a nejvýznamnějším zimovištěm netopýrů v ČR, by mohly nevhodné aktivity cestovního ruchu tyto předměty ochrany ohrozit. Předložený dokument v obecné informuje o záměru vypracování dokumentu Program rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky Využity budou poznatky z předchozího období , zhodnoceny budou problémy území z hlediska bariér rozvoje cestovního ruchu se specifickým zohledněním chráněných území např. i Moravského krasu. Záměr je formulován v obecné rovině bez udání konkrétních a lokalizovaných opatření. Aktivity cestovního ruchu navrhující vybudování návštěvnické infrastruktury v přírodně cenných lokalitách nebo návrhy, které neúnosně zvyšující zatížení území návštěvníky, mohou stav přírodního prostředí ohrozit i poškodit. Z tohoto důvodu tedy může mít tento záměr významný vliv na předměty ochrany evropsky významné lokality Moravský kras. RNDr. Leoš Štefka vedoucí Správy CHKO MK IČ: Bankovní spojení ČNB Praha 1 jmeno.prijmeni@nature.cz DS: jzadysm číslo účtu: /0710 tel.:

4 Náměstí Mikulov tel.: fax: AMEC s.r.o. NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ SR/10009/PA/ VYŘIZUJE Sajfrt MIKULOV Věc: Stanovisko ke koncepci Program rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky Správa Chráněné krajinné oblasti Pálava (dále jen Správa CHKO Pálava) jako věcně a místně příslušný orgán ochrany přírody dle 78 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) po posouzení koncepce Program rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky , kterou obdržela dne od společnosti AMEC s.r.o., IČ se sídlem,, vydává ve smyslu 45i odst. 1 zákona stanovisko, že výše uvedená koncepce může mít významný vliv na ptačí oblasti a evropsky významné lokality Odůvodnění: Dne obdržela Správa CHKO Pálava výše uvedenou koncepci se žádostí o vydání stanoviska dle 45i odst. 1 zákona. Vzhledem ke skutečnosti, že se jedná koncepci s působností na celém území Jihomoravského kraje, zabývala se Správa CHKO Pálava všemi možnými přímými i nepřímými vlivy této koncepce na lokality soustavy Natura 2000 v její působnosti. Programová část koncepce se zaměří na vizi rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje, navrhne cíle, priority, opatření a aktivity a prováže navrhované aktivity s možnostmi jejich financování z rozpočtu kraje, operačních programů, státního rozpočtu a dalších finančních zdrojů. Vzhledem ke skutečnosti, že koncepce je předložená v takovém stadiu rozpracovanosti, kdy neobsahuje konkrétní cíle, priority ani opatření k rozvoji cestovního ruchu, nevyloučila Správa CHKO Pálava významný vliv na lokality soustavy Natura 2000 v její kompetenci. Tyto cíle a priority budou podle předložené koncepce stanoveny až po zhodnocení rozvoje území Jihomoravského kraje za období , vyhodnocení základních socioekonomických podmínek pro rozvoj cestovního ruchu a zhodnocení problémů území z hlediska bariér rozvoje cestovního ruchu. Z předložené koncepce vyplývá, že tato hodnocení teprve probíhají a konkrétní výstupy nejsou v současné době k dispozici. Bez konkretizace cílů a priorit nelze vyloučit stanovení takových priorit, které mohou významně negativně ovlivnit předměty ochrany lokalit soustavy Natura 2000 včetně celistvosti těchto lokalit. Správa CHKO Pálava se zabývala i otázkou zda je splněna podmínka pro vydání kladného stanoviska ve smyslu 45g zákona. Na základě výše uvedeného Správa CHKO Pálava dospěla k závěru, že kladné stanovisko nelze udělit, neboť není vyloučeno závažné IČ: Bankovní spojení ČNB Praha 1 vlastimil.sajfrt@nature.cz DS: ngbdyqr číslo účtu: /0710 tel.:

5 nebo nevratné poškozování přírodních stanovišť a biotopů druhů, k jejichž ochraně je evropsky významná lokalita nebo ptačí oblast určena a může dojít k soustavnému nebo dlouhodobému vyrušování druhů, k jejichž ochraně jsou tato území určena. Stanovisko se nevydává ve smyslu 90 odst. 1 zákona v režimu, na který se vztahují obecné předpisy o správním řízení a nenahrazuje jiná správní opatření a rozhodnutí, která se k hodnocenému záměru vydávají podle zvláštních právních předpisů. Opravu nebo zrušení tohoto stanoviska lze provést dle ustanovení 156 zákona č. 500/2004 Sb, správní řád, ve znění pozdějších předpisů. Ing. Stanislav Koukal VEDOUCÍ SPRÁVY IČ: Bankovní spojení ČNB Praha 1 vlastimil.sajfrt@nature.cz DS: ngbdyqr číslo účtu: /0710 tel.:

6 Brněnská Žďár nad Sázavou tel.: fax: AMEC s.r.o. NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ 10438/ZV/2013 VYŘIZUJE BUKÁČKOVÁ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 19. srpna 2013 Správa Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy jako orgán ochrany přírody příslušný podle ust. 78 odst. 1 zákona č.114/1992 Sb. o ochraně přírody a krajiny ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), po posouzení dokumentu Program rozvoje cestovního ruchu JMK 2014, předkladatele AMEC s.r.o., (dále jen předkladatel), doručeného dne , vydává v souladu s ust. 45i odst. 1 zákona toto: S T A N O V I S K O : U koncepce Program rozvoje cestovního ruchu JMK nelze vyloučit významný vliv, ať již samostatně či ve spolupůsobení s jinými záměry či koncepcemi, na příznivý stav předmětu ochrany nebo celistvost evropsky významných lokalit (EVL, NATURA 2000) na území CHKO Žďárské vrchy. O D Ů V O D N Ě N Í : Správě Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy byla dne doručena žádost předkladatele o vydání stanoviska dle 45i zákona, zda uvedený záměr může mít samostatně nebo ve spojení s jinými záměry významný vliv na příznivý stav předmětu ochrany nebo celistvost evropsky významných lokalit a ptačích oblastí. Předmětem záměru je připravovaný dokument týkající se strategických aktivit a rozvoje turistického ruchu Jihomoravského kraje pro období Rozvoj cestovního ruchu je soustředěn zejména do turisticky významných oblastí, mezi něž se dá CHKO Ždárské vrchy také zařadit. Na území CHKO Žďárské vrchy se nachází 15 evropsky významných lokalit: Babínský rybník, Dářská rašeliniště, Dívka, Staviště, Louky u Černého lesa, Niva Fryšávky, Pod Kamenným vrchem, Ransko, Štíří důl Řeka, Údolí Svratky u Krásného, Vatín, Žákova hora, Horní Chrudimka, Borová u Poličky, Žďár nad Sázavou - garáže. Na území CHKO není vyhlášena žádná ptačí oblast Vzhledem k obecnému hodnocení priorit, návrhu opatření a aktivit nelze vyloučit, že v připravované koncepci mohou být zahrnuty záměry, které způsobí vyrušování druhů, jež jsou předměty ochrany v EVL, fragmentaci nebo zánik jejich populací nebo biotopů, nebo způsobí fragmentaci či zánik typů přírodních stanovišť, které jsou předměty ochrany EVL. Z těchto důvodů nelze vyloučit významný negativní vliv koncepce na příznivý stav předmětu ochrany nebo celistvost EVL na území CHKO Žďárské vrchy. IČ: Bankovní spojení ČNB Praha 1 pavlina.bukackova@nature.cz DS: 3hjdyhg číslo účtu: /0710 tel.:

7 P O U Č E N Í: Toto stanovisko není rozhodnutím orgánu ochrany přírody vydaným ve správním řízení a nelze se proti němu odvolat. Ing. Václav Hlaváč VEDOUCÍ SPRÁVY IČ: Bankovní spojení ČNB Praha 1 pavlina.bukackova@nature.cz DS: 3hjdyhg číslo účtu: /0710 tel.:

8 KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Váš dopis zn.: C AMEC, s. r. o. Ze dne: Č. j.: JMK 87517/ BRNO Sp. zn.: S-JMK 87517/2013 OŽP/Št Vyřizuje: Ing. Štouračová Telefon: Datum: Stanovisko orgánu ochrany přírody k možnosti existence významného vlivu koncepce Program rozvoje cestovního ruchu JMK na lokality NATURA 2000 Krajský úřad Jihomoravského kraje, odbor životního prostředí, příslušný podle ustanovení 77a odst. 4) písm. n) zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny ve znění pozdějších předpisů vyhodnotil na základě žádosti s. r. o. AMEC se sídlem, podané dne možnosti vlivu výše uvedené koncepce Program rozvoje cestovního ruchu JMK na lokality soustavy Natura 2000 a vydává s t a n o v i s k o podle 45i odstavce 1) téhož zákona v tom smyslu, že pro hodnocenou koncepci n e l z e v y l o u č i t j e jí v ý z n a m n ý v l i v na evropsky významné lokality a ptačí oblasti nacházející se na území Jihomoravského kraje. Výše uvedený závěr orgánu ochrany přírody vychází z úvahy, že hodnocená koncepce Program rozvoje cestovního ruchu JMK má být zpracována pro celé území kraje lokality soustavy Natura 2000 nevyjímaje a svou věcnou povahou má vysoký potenciál způsobit přímé i nepřímé či sekundární vlivy na jejich rozlohu a příznivý stav předmětů ochrany. Vzhledem k výše uvedenému závěru musí být hodnocený záměr Program rozvoje cestovního ruchu JMK předmětem posouzení důsledků své realizace na daná území soustavy Natura 2000 podle ustanovení 45h a 45i zákona č. 114/1992 Sb. o ochraně přírody a krajiny ve znění pozdějších předpisů, které vychází z článku 6 odstavce 3 a 4 směrnice Rady 92/43/EHS. Ve smyslu 45i zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů, se toto stanovisko nevydává ve správním řízení, ale v režimu části čtvrté zákona č. 500/2004 Sb., 1/2

9 správní řád, ve znění pozdějších předpisů. Toto stanovisko nenahrazuje jiná správní opatření a rozhodnutí, která se k hodnocené aktivitě vydávají podle zvláštních právních předpisů. otisk razítka Ing. Bc. Anna Hubáčková v. r. vedoucí odboru životního prostředí Za správnost vyhotovení: Ing. Zdenka Štouračová IČ DIČ Telefon Fax Internet CZ stouracova.zdenka@krjihomoravsky.cz 2/2

10 ODESÍLATEL: Ministerstvo životního prostředí Ing. Jaroslav P o s p í š i l ředitel odboru výkonu státní správy VII Mezírka 1 ADRESÁT: AMEC s.r.o. V Brně dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: 26. srpna /560/ /ENV/13 Mgr. Ing. Bc. Žák Věc: Žádost o stanovisko z hlediska 45i zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů, k Programu rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky Ministerstvo životního prostředí (dále jen MŽP) OVSS VII, Mezírka 1,, místně příslušné v kraji Vysočina a kraji Jihomoravském, věcně příslušné podle ust. 79 odst. 3 písm. t) zákona č.114/1992 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon č. 114/1992 Sb.), ve spojitosti s interním předpisem - organizačním řádem MŽP, vykonává působnost orgánu ochrany přírody na pozemcích a stavbách, které tvoří součást objektů, důležitých pro obranu státu mimo vojenské újezdy. K možnosti vlivu výše uvedeného záměru na lokality soustavy Natura 2000 v rozsahu své územní a věcné působnosti vydává toto s t a n o v i s k o podle ust. 45i zákona č. 114/1992 Sb., v tom smyslu, že hodnocený záměr m ů ž e m í t samostatně nebo ve spojení s jinými koncepcemi či záměry v ý z n a m n ý v l i v na evropsky významné lokality nebo ptačí oblasti ve vymezené speciální územní oblasti. Výše uvedený závěr orgánu ochrany přírody vychází z úvahy, že předložená koncepce Programu rozvoje cestovního ruchu Jihomoravského kraje pro roky svou věcnou povahou ve své stručné, velmi obecné a nekonkrétní podobě - má potenciál způsobit přímé, nepřímé či sekundární vlivy na celistvost a příznivý stav předmětů ochrany v evropsky významných lokalitách nebo ptačích oblastech ve shora vymezené speciální územní oblasti. S pozdravem Ministerstvo životního prostředí, Vršovická 65, Praha 10, (+420) , info@mzp.cz

11

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 92

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 92 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 92 DNE: 25.6.2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1615/2018/ORÚP NÁZEV: Změna č. 1 ÚP Žďár nad Sázavou - schválení pořízení ANOTACE: Návrh na pořízení změny č. 1 územního plánu Žďár nad Sázavou

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 19. 12. 2013 Č. j.: 91804/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 19526/2013 Sp. zn.: S-JMK 19526/2013 OŽP/Bed Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba Číslo jednací Spisová značka 7.3. 2014 Petr Pavelčík KUZL 14220/2014 KUSP 14220/2014

Více

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí S00RP00MCN27 nám. T.G. Masaryka 42/3 Břeclav, 690 81 Číslo jednací: MUBR 82559/2014 V Břeclavi dne 03.12.2014 Vyřizuje:Ing. Nováková Telefon: 519 311 218

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 10. 12. 2013 Č. j.: 89485/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: 25.02.2013 Č. j.: JMK 21888/2013 Sp. zn.: Vyřizuje: Telefon: 541652633 Datum: 27.03.2013

Více

O D B O R K A N C E L ÁŘ HEJTMANA. datum: vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon:

O D B O R K A N C E L ÁŘ HEJTMANA. datum: vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: +LVDCY11MW7OI+! KUCBX00LV6NH O D B O R K A N C E L ÁŘ HEJTMANA číslo jednací: KUJCK 162420/2016 spisový znak: KHEJ 160748/2016/kakr/3 datum: 20.12.2016 vyřizuje: Bc. Kamila Křížová telefon: 386 720 225

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 15. 5. 2012 Č. j.: 36025/ENV/12 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 3. 6. 2014 Č. j.: 38130/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 174640/2016 Sp. zn.: S-JMK 155180/2016 OŽP/Dah Vyřizuje: Bc. Hana Daňková Telefon: 541 652 292 Datum:

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j. SpZn. Vyřizuje/linka Brno JMK 74619/2019 S-JMK 167788/2018 OŽP/Sal Ing. Jan Salnek/541 652 637 24.05.2019

Více

Věc: Plán pro zvládání povodňových rizik v povodí Dunaje vyjádření orgánu ochrany přírody z hlediska soustavy Natura 2000

Věc: Plán pro zvládání povodňových rizik v povodí Dunaje vyjádření orgánu ochrany přírody z hlediska soustavy Natura 2000 Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky SPRÁVA CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI BÍLÉ KARPATY Nádražní 318 763 26 Luhačovice tel.: 577 119 626 8 fax: 577 119 629 bilekarp@nature.cz ID datové schránky:

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 20. 2. 2014 Č. j.:11330/env/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Magistrát města Přerova

Magistrát města Přerova Magistrát města Přerova Vyhodnocení projednání NÁVRHU ZADÁNÍ 9. změny Územního plánu města Přerova srpen 2016 Určený zastupitel: Pavel Košutek, náměstek primátora Pořizovatel: Odbor koncepce a strategického

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Praha dne 4. ledna 2019 Č. j.: MZP/2019/710/2 Vyřizuje: Ing. Benková Tel.: 267 122 486 E-mail: Barbora.Benkova@mzp.cz Rozdělovník ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba Číslo jednací Spisová značka 22.5. 2014 Petr Pavelčík KUZL 30051/2014 KUSP 30051/2014

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 3. 6. 2014 Č. j.: 38400/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 11. dubna 2014 Č. j.: 25064/ENV/14 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 19. 10. 2012 Č. j.: 89531/ENV/12 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

MCP /2018/OVUR/Har SZ MCP / Ing. Michael Macourek Č. j.: MHMP /2018 Počet listů/příloh: 3/0

MCP /2018/OVUR/Har SZ MCP / Ing. Michael Macourek Č. j.: MHMP /2018 Počet listů/příloh: 3/0 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Oddělení posuzování vlivů na životní prostředí Městská část Praha 20 Ing. Richard Měšťan Ved.odb. výstavby a územního rozvoje Jívanská

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky / ze dne: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 67412/ENV/14 Mgr. Indráková/l. 2559 1. 10. 2014 Věc: Posuzování

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 27. 9. 2013 Č. j.: 67183/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

31. výzva Ministerstva životního prostředí

31. výzva Ministerstva životního prostředí Číslo výzvy v MS 2014+: 05_16_031 Název výzvy v MS 2014+: MŽP_31. výzva, PO 4, SC 4.1, průběžná - kraje 5. změna výzvy platná od 1. 2. 2019 (změna spočívá v aktualizaci Nákladů obvyklých opatření MŽP na

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 50362/2014 Sp. zn.: S-JMK 36969/2014 OŽP/Bra Vyřizuje: Ing. Pavel Brázdil

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 77195/2013 Sp. zn.: S JMK 77195/2013 OŽP/Krch Vyřizuje: Ing. Marek Krchňavý

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 3. července 2014 Č. j.: 45714/ENV/14 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 11. srpna 2009 Č.j. : 61970/ENV09 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

zast. AQUAPROJEKT CZ s.r.o., IČ: , U Domoviny 5, Znojmo, osoba oprávněná jednat jménem společnosti: Ing.

zast. AQUAPROJEKT CZ s.r.o., IČ: , U Domoviny 5, Znojmo, osoba oprávněná jednat jménem společnosti: Ing. Městský úřad Pohořelice Odbor územního plánování a stavební úřad Vídeňská 699, 691 23 POHOŘELICE *01074923* 01074923 Vaše zn.: ze dne Č. j.: MUPO 19322/2015 Spis. zn.: SZ MUPO 09963/2015/03 Vyřizuje: ing.

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE PŘESKAČE ÚZEMNÍ PLÁN PŘESKAČE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘESKAČE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ÚZEMNÍ PLÁN VYDAL: Zastupitelstvo obce Přeskače, usnesení č. Číslo jednací: Datum

Více

Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje Hynaisova Olomouc. Návrh územního plánu Olomouc stanovisko

Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje Hynaisova Olomouc. Návrh územního plánu Olomouc stanovisko Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 89/2012 V Olomouci dne 2. 1. 2012 SpZn.: KÚOK/126838/2011/OŽPZ/7330 Sp. a skart. znak:

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 2008/13350/430 14618/ENV/08 Mgr. Petrů/l.2317 25. 2. 2008 Věc:

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 23733/2013 Sp. zn.: S-JMK 23733/2013 OŽP/Bed Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba Číslo jednací Spisová značka 29. ledna 2013 Ing. Kateřina Novotná KUZL 5808/2013

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky / ze dne: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 50792/ENV/14 Mgr. Indráková / l. 2559 31. 7. 2014 Věc:

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba jednací Spisová značka 14. února 2013 Ing. Kateřina Novotná KUZL 9691/2013 KUSP

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: 55499/ENV/15 V Praze dne 18. srpna 2015 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Čj.: MZP/201 7/620/227 Ev.č.: ENV/201 7/19075 ODESÍLATEL: ADRESÁT: Ministerstvo žívotního prostředí

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Čj.: MZP/201 7/620/227 Ev.č.: ENV/201 7/19075 ODESÍLATEL: ADRESÁT: Ministerstvo žívotního prostředí Ministerstvo žívotního prostředí ODESÍLATEL: Ministerstvo životnĺho prostředĺ Odbor zvláštní územní ochrany přírody a krajiny Vršovická 65 10010 Praha 10 ADRESÁT: Dle rozdělovníku V Praze dne 31. srpna

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 23. 11. 2011 Č. j.: 92265/ENV/11 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE KŘEPICE ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KŘEPICE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KŘEPICE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KŘEPICE VYDAL: Zastupitelstvo obce

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 16. 5. 2012 Č. j.: 38556/ENV/12 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Sp. zn.: S JMK 11340/2018/OD Brno 07.09.2018 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A O z n á m e n í o n á v r h u o p a t ř e n

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: MZP/2017/710/240 V Praze dne 28. července 2017 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 11. 4. 2013 Č. j.: 25101/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 20. ledna 2014 Č. j.: 3078/ENV/14 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 24. 7. 2012 Č. j.: 63626/ENV/12 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

10000 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

10000 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 10000 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky 1 ze dne: Naše značka: 97856/ENV/lO Vyřizuje: Ing. Krausová/1.2142 PRAHA 10. u. 2010 Věc: Posuzování

Více

STANOVISKO K POSOUZENÍ VLIVŮ KONCEPCE NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ VE FÁZI NÁVRHU

STANOVISKO K POSOUZENÍ VLIVŮ KONCEPCE NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ VE FÁZI NÁVRHU Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Městský úřad Vsetín Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Svárov 1080 755 24 Vsetín datum oprávněná úřední osoba

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí.

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí. MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 9. 9. 2008 Č.j. : STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle 10g zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 25. 11. 2014 Č. j.: 81992/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 176863/2011 Sp. zn.: S-JMK 176863/2011 OŽP/Bd Vyřizuje: Bc. Hana Bednářová

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba jednací Spisová značka 5. února 2013 Ing. Kateřina Novotná KUZL 6853/2013 KUSP 6849/2013

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 51459/2014 Sp. zn.: S-JMK 37909/2014 OŽP/Bra Vyřizuje: Ing. Pavel Brázdil

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 26. 1. 2015 Č. j.: 5429/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 11. 8. 2014 Č. j.: 53222/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 107753/2014 Sp. zn.: S-JMK 107753/2014 OŽP/Dah Vyřizuje: Bc. Hana Daňková

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: ze dne: dle Č.j.: JMK 113168/2011 rozdělovníku Sp. zn.: S-JMK 83725/2011 Vyřizuje: Mihalíková Telefon:

Více

NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: 00208/JM/19 VYŘIZUJE: RIE,HOR,DED DATUM:

NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: 00208/JM/19 VYŘIZUJE: RIE,HOR,DED DATUM: REGIONÁLNÍ PRACOVIŠTĚ JIŽNÍ MORAVA Kotlářská 51 602 00 Brno tel.: 547 427 662 ID DS: ngbdyqr e-mail: david.horal@nature.cz www.nature.cz LČR s.p. LZ Židlochovice Tyršova 1 667 01 Židlochovice NAŠE ČÍSLO

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č. j.: SpZn: Vyřizuje/linka V Brně dne: JMK 90540/2010 S-JMK 90540/2010 OŽP/Svo Ing. Svobodová/2636

Více

datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 6. června 2012 Ing. Simona Musilová KUZL 32278/2012 KUSP 13909/2012 ŽPZE-MU STANOVISKO

datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 6. června 2012 Ing. Simona Musilová KUZL 32278/2012 KUSP 13909/2012 ŽPZE-MU STANOVISKO Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 6. června 2012 Ing. Simona Musilová KUZL 32278/2012

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE CHVALOVICE ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNUOBCE CHVALOVICE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ZMĚNU Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba jednací Spisová značka 11. února 2013 Ing. Kateřina Novotná KUZL 9100/2013 KUSP

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: MUHO 7515/2017 ORM Městský úřad Hodonín Ze dne: 06.06.2017 Odbor rozvoje města

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba Číslo jednací Spisová značka 23.1. 2013 Petr Pavelčík KUZL 4996/2013 KUSP4996 /2013

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba Číslo jednací Spisová značka 26.3. 2014 Petr Pavelčík KUZL 18398/2014 KUSP 18398/2014

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01PXA31* Váš dopis zn.: ÚPSŘ75026/2016Mal Městský úřad Nový Jičín Ze dne: 04.11.2016 Odbor

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení ochrany přírody a krajiny Dle rozdělovníku Datum Oprávněná úřední osoba Číslo jednací Spisová značka 1. dubna 2014 Ing. Kateřina Novotná KUZL 19698/2014

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 STANOVISKO. Ministerstva životního prostředí MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 25. října 2011 Č. j.: 83745/ENV/11 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 22. 10. 2013 Č. j.: 76715/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 26. 3. 2014 Č. j.: 8382/ENV/14 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka Brno dne: JMK 28106/2016 S- JMK 154443/2015 OŽP/Sme Mgr. Smetana /2636 22.02.2016

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j.: JMK 128645/2018 Sp.zn.: S-JMK 70287/2018 OD Brno 03.01.2019 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Krajský úřad

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 2. 10. 2013 Č. j.: 69770/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Část I. Oznámení návrhu na vyhlášení Národní přírodní rezervace Větrušické rokle

Část I. Oznámení návrhu na vyhlášení Národní přírodní rezervace Větrušické rokle 1 Ministerstvo životního prostředí ODESílATEL: Ministerstvo životního prostředí Odbor zvláštní územní ochrany přírody a krajiny Vršovická 65 10010, Praha 10 ADRESÁT: Dle rozdělovníku V Praze dne Č.j.:

Více

PŘEDBĚŽNÉ HODNOCENÍ PRV ZPRÁVA O EX-ANTE

PŘEDBĚŽNÉ HODNOCENÍ PRV ZPRÁVA O EX-ANTE PŘEDBĚŽNÉ HODNOCENÍ PRV 2014+ - ZPRÁVA O EX-ANTE HODNOCENÍ AKTUALIZACE ZPRÁVY PO PŘEDLOŽENÍ PRV EK Datum: 23. 3. 2015 Verze:1.0 Příloha č. 5 Příloha SEA hodnocení Vypořádání vyjádření ke koncepci Příloha

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky / ze dne: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 88290/ENV/13 Mgr. Plešková / l. 2559 5. 12. 2013 Věc:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 181321/2016 Sp.zn.: S-JMK 140908/2015 OŽP-Fom Vyřizuje/linka Brno Foltýnová/2686 14.12.2016 R O

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 27. 9. 2013 Č.j.: 68150/ENV/13 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: MZP/2018/710/977 V Praze dne 27. března 2018 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor dopravy Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno N Á V R H O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Krajský úřad Jihomoravského kraje, odbor dopravy, jako příslušný orgán

Více

Větrné elektrárny vs. ochrana ptáků a netopýrů

Větrné elektrárny vs. ochrana ptáků a netopýrů Větrné elektrárny vs. ochrana ptáků a netopýrů Jan Šíma, Michaela Krestová Ministerstvo životního prostředí Negativní vlivy výstavby a provozu větrných elektráren na jedince i populace ptáků a netopýrů:

Více

STANOVISKO. Ministerstvo životního prostředí

STANOVISKO. Ministerstvo životního prostředí Č. j.: 75808/ENV/15 V Praze dne 6. listopadu 2015 STANOVISKO Ministerstva životního prostředí podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky / ze dne: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 34546/ENV/14 Ing. Soukupová/l.2321 15. 5. 2014 Věc: Posuzování

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. Sp.Zn. Vyřizuje/linka Brno JMK 23877/2016 S-JMK 160101/2015 OŽP/Zlv Mgr. Zlevorová/2682 15.02.2016 R O

Více

ZEVO Chropyně, zařízení na energetické využití odpadů

ZEVO Chropyně, zařízení na energetické využití odpadů ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: Rozdělovník V Praze dne

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Váš dopis č.j.: MUZN 50537/2015/121/SD Ze dne: 29.06.2015 Č. j.: JMK 102645/2015 Sp. zn.: S-JMK 84008/2015 OŽP/Dah

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Č. j.: 65947/ENV/15 V Praze dne 29. září 2015 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o posuzování

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 47291/2012 SpZn S-JMK 47291/2012/OŽP-Ho Brno dne 16.5.2012 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika tel.: 564 602 111, e-mail: posta@kr-vysocina.cz Číslo jednací: KUJI 75961/2018 Sp. zn.: 1567/2018

Více

vydává podle ust. 45i zákona toto stanovisko:

vydává podle ust. 45i zákona toto stanovisko: ODESÍLATEL: Ministerstvo životního prostředí Odbor výkonu státní správy V 1. máje 858/26, 460 01, Liberec 3 Vyřizuje: Ing. Jiří Holý Tel.: (0420) 267123502 e-mail: jiri.holy@mzp.cz ADRESÁT: Krajský úřad

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka Brno dne: JMK 105469/2015 S- JMK 76612/2015 OŽP/Sme Mgr. Smetana /2636 13.08.2015

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 23570/2014 V Olomouci dne 6. 3. 2014 SpZn.: KÚOK/16051/2014/OŽPZ/7644 Sp. a skart. znak:

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.J.: KUOK 30559/2015 V Olomouci dne 30. 3. 2015 Sp. Zn. KÚOK/21929/2015/OŽPZ/7232 Vyřizuje: Ing.

Více

datum vyřizuje číslo jednací Spisová značka 20. prosince 2011 Ing. Simona Musilová KUZL 74532/2010 KUZL 74532/2010 ŽPZE-MU ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací Spisová značka 20. prosince 2011 Ing. Simona Musilová KUZL 74532/2010 KUZL 74532/2010 ŽPZE-MU ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací Spisová značka 20. prosince 2011 Ing. Simona Musilová KUZL 74532/2010 KUZL 74532/2010

Více

STANOVISKO K VYHODNOCENÍ VLIVŮ ÚZEMNÍHO PLÁNU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

STANOVISKO K VYHODNOCENÍ VLIVŮ ÚZEMNÍHO PLÁNU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Krajský úřad Libereckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Adresáti dle rozdělovníku VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA LIBEREC / KULK /6510/2004 Ing. Slavíková/ 583 30. březen

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky / ze dne: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA 32818/ENV/14 Ing. Soukupová / l. 2321 15. 5. 2014 Věc:

Více

STANOVISKO K VYHODNOCENÍ VLIVŮ ÚZEMNÍHO PLÁNU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

STANOVISKO K VYHODNOCENÍ VLIVŮ ÚZEMNÍHO PLÁNU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Krajský úřad Libereckého kraje odbor životního prostředí a zemědělství Rozdělovník VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA LIBEREC KULK 5498/2016 Ing. Römišová/404 lucie.romisova@kraj-lbc.cz

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 00 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne: 13. 9. 2010 Č.j.: 76326/ENV/10 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 10d zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č. j. JMK 101416/2013 SpZn. S-JMK 101416/2013 OÚPSŘ Brno 18. 11. 2013 V E Ř E J N Á V Y

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROSICE Odbor dopravy Palackého nám. 13, Rosice pracoviště Žerotínovo nám. 1, Rosice

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROSICE Odbor dopravy Palackého nám. 13, Rosice pracoviště Žerotínovo nám. 1, Rosice MĚSTSKÝ ÚŘAD ROSICE Odbor dopravy Palackého nám. 13, 665 01 Rosice pracoviště Žerotínovo nám. 1, 665 01 Rosice VÁŠ DOPIS ZN.: Žádost o stanovení místní úpravy provozu ZE DNE: 23.07.2019 SPIS. ZN..: NAŠE

Více