TEAC SR-80i USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TEAC SR-80i USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním"

Transkript

1 TEAC SR-80i USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním Před prvním použitím Zkontrolujte obsah balení: Dálkové ovládání (RC-1274) Baterie (CR2025) pro dálkové ovládání Napájecí kabel + adaptér FM a AM antenna RCA pin-stereo mini plug kabel RCA (pin) video kabel iphone dock adapter Krytka dock stanice pro iphone Základní návod k obsluze (tento dokument) Důležité pokyny k použití TEAC SR-80i SR-80i obsahuje AM/FM rádio, USB rozhraní, audio / video výstup a stereo audio zesilovače s připojenými reproduktory. Jeho zamýšlené použití je příjem rozhlasových stanic a reprodukce zvukových souborů. Dodávané dálkové ovládání umožňuje ovládání SR-80i v jeho akčním rádiusu. Jakékoliv použití jiné než uvedené v této příručce, především užívání, které může vést k poškození, je zakázáno. Důležité: Vyvarujte se za každých okolností užití níže, jež může poškodit zařízení. Neotevírejte skříň, mohlo by to mít za následek úraz elektrickým proudem. Pokud se cizí objekt dostane do přístroje, obraťte se na svého prodejce nebo servisní společnosti. Odpojte napájecí kabel ze zásuvky pouze vytažením ze zásuvky a nikdy netahejte za kabel! Umístění provozu Vyhněte se následujícímu za všech okolností: Lokality jež jsou vystaveny přímému slunečnímu záření, jiným zdrojům tepla, s nadměrnou prašností, teplem, chladem nebo vlhkostí. Nezakrývejte větrací otvory, aby se zabránilo přehřátí přístroje. Nepokládejte přístroj na zesilovač, přijímač nebo jiné zařízení, které vytváří teplo. Pokud je přístroj zapnutý a pokud je televizor zapnutý v blízkosti, mohou se na obrazovce vytvořit čáry v závislosti na frekvenci TV vysílání. Nejedná se o poruchu přístroje nebo TV. Prosím zvětšit vzdálenost mezi SR-80i a televizí. Péče a údržba Vždy odpojte napájecí kabel ze zásuvky před čištěním. Je-li povrch přístroje špinavý, otřete měkkým hadříkem nebo použijte zředěné mírně tekuté mýdlo. Nechte povrch jednotky zcela vyschnout před použitím. Nikdy nepoužívejte kapalinu přímo na tento přístroj. Nepoužívejte ředidlo nebo alkohol. Dejte si pozor na kondenzaci Pokud je přístroj přemístěn z chladného do teplého místa, nebo dojde k náhlé změně teploty, je zde nebezpečí kondenzace. Aby se tomu zabránilo, nebo pokud k tomu dojde, nechte přístroj vypnutý pro jednu nebo dvě hodiny, aby došlo k postupnému oteplování.

2 Velmi důležité: USB Media Pouze USB flash paměti mohou být použity (nepoužívejte USB pevné disky nebo DVD / CD disky atd.). Některé flash přehrávače, které se nabíjejí z USB, nelze použít pro přehrávání. SR-80i neumí přesunout nebo zkopírovat soubory. Podporované souborové systémy: FAT16, FAT32 NTFS, HFS a HFS + souborové systémy nemohou být použity. Maximální počet složek: 99, Maximální počet souborů (přehrávání): 99 Tento přístroj může přehrávat mono a stereo MP3 soubory, které jsou ve formátu MPEG-1 Audio Layer 3 formát se vzorkovací frekvencí 44,1 nebo 48 khz a bitovou rychlostí 320 kb / s nebo nižší. Tento přístroj není kompatibilní s disky, které byly zaznamenány s použitím více relací. Pouze první session lze přehrávat. WMA soubory musí být zaznamenány s frekvencí 44,1 khz a datový tok 192 kb / s nebo nižší. Tento přístroj nemůže přehrávat soubory chráněné autorským právem. Informační displej Displej tohoto přístroje může zobrazit pouze jeden byte - písmena a čísla. Pokud informace o souboru (ID3 tagy) obsahují japonské, čínské či jiné dvojitý-byte znaky, přehrávání je možné, ale název se nezobrazí správně. Příprava souborů MP3/WMA pomocí počítače nebo jiného zařízení Vždy nechávejte příponu v názvu souboru. SR-80i rozeznává MP3 soubory podle jejich ". Mp3", a WMA soubory podle jejich ". Wma" přípon souborů. Vždy uzavřít relaci (kompletní vytváření disků). Soubory, které jsou nehratelné, nebo jen částečně přehratelné Soubory bez přípony nelze přehrát. Soubory, které nejsou ve formátu MP3/WMA Variabilní přenosová rychlost souborů Pokud disk / paměťové zařízení USB obsahuje více než 99 souborů a 99 složek, může tento přístroj přehrát nesprávně. Připojení SR-80i Poté, co všechny spoje (koncovky) byly propojeny, připojte zástrčku do zásuvky el. sítě. Aby se zabránilo brumu a šumu, nemějte kabely ve svazcích.

3 A/ USB port K Připojení USB flash pomocí dodávaného USB kabelu B/ VIDEO výstup - jack Tento terminál zprostředkovává výstup video signálu z přehrávače ipod / iphone, který je připojen k dokovací stanici SR-80i. Připojte přístroj ke kompozitnímu video konektoru televize nebo monitoru pomocí dodávaného RCA (pin) video kabelu. * Při výstupu videa na TV z vašeho ipodu / iphone se video nezobrazí na ipod / iphone obrazovce. * Pokud má váš ipod / iphone "TV OUT" menu, zvolte "On" nebo "Ask", jinak ipod / iphone nebude vysílat výstupní video signál. Když nastavíte "TV OUT" na "Ask", pokaždé při přehrávání videa Vás ipod vyzve k volbě zda chcete vysílat video do výstupu na TV. * Chcete-li zobrazit video z vašeho ipodu nebo iphone na TV nebo jiné zařízení prostřednictvím konektoru VIDEO OUTPUT, vložte váš ipod nebo iphone do ipod / iphone dokovací stanicesr-80i před spuštěním přehrávání videa. C/ AC IN Poté, co všechny spoje byly propojeny: zapojte zástrčku do zásuvky. Ujistěte se, že napájecí kabel je připojen na správné napětí. Napětí dodávané elektrické zásuvky, musí být stejné jako je uvedeno na zadní straně přístroje. D/ Audio konektory Tyto zdířky přenášejí analogový stereo audio signál. Připojte přenosný audio přehrávač pomocí RCA stereo mini konektor kabelu. Připojte takto: Bílý konektor -> Bílý jack (L: levý kanál) Červený konektor -> Červený jack (R: pravý kanál) Zajistěte dostatečné nastavení hlasitosti na externí přehrávač, pokud používáte své sluchátka. Vysoké úrovně hlasitosti externího přehrávače mohou vést k rušení. E/ FM anténa terminál Připojte dodanou FM anténu. Najděte pozici pro nejlepší příjem a připojte anténu důkladně. F/ AM anténa terminál Připojte dodanou AM anténu. Najděte pozici pro nejlepší příjem a připojte anténu důkladně. Uživatelské Ovládací prvky A/ STANDBY / ON FUNKCE Přepínač On / Off (Vypnuto = pohotovostní režim) Stiskněte déle než na 3 sekundy -> SR-80i je vypnutý. ipod není v dokovací stanici: ECO PWR je krátce zobrazeno. SR-80i/ je vypnutý (= pohotovostní režim). V pohotovostním režimu svítí LED dioda.

4 ipod je v dokovací stanici: je zobrazen čas. ipod baterie se nabíjí. Pokud je ipod vyjmut a 90 sekund není stisknuto žádné tlačítko, SR-80i vypne (pohotovostní režim). V pohotovostním režimu svítí ECO POWER dioda. B/ Play / Pause USB, ipod režim: Spuštění nebo pozastavení přehrávání C/ Stop USB režim: Stop přehrávání D/ FUNCTION Mění se zdroj signálu (ipod/usb) E/ VOLUME (+/-) Nastavení hlasitosti F/ ipod / iphone dokovací stanice Vložte ipod / iphone do této dokovací stanice. * Před připojením ipod / iphone do dokovací stanice, nastavte pro ipod / iphone "power on zapnuto. Pokud je ipod / iphone připojen k dokovací stanice s "power off ", přehrávání nemusí spustit správně. * Chcete-li zabránit usazování prachu, nasaďte dodaný kryt na dokavací stanici, když není používána. G/ displej Zobrazuje hodiny, zdroj signálu atd. H/ Infračervený senzor Dálkové ovládání musí být zaměřeno na tento senzor I/ ECO POWER indicator LED pohotovostního režimu Svítí v pohotovostním režimu J/ reproduktory (stereo) Dálkové ovládání Dálkové ovládání se používá pro ovládání SR-80i bezdrátově v rozsahu cca. 5m. Nastavte jej v horizontálním úhlu 60 a 20 vertikálně ve směru infračerveného snímače SR80i. Překážky mezi SR-80i a dálkovým ovládáním mohou ovlivnit správnou funkci. Jestliže se používá jiné infračervené zařízení v blízkosti SR-80i dálkového ovládání, nebo jiná zařízení může nastat nepředvídatelná porucha SR-80i. Vložení nové baterie 1. Odstraňte kryt baterie. 2. Vložte lithium-ion baterie (CR2025, 3V). Ujistěte se, že strana oštítkované "+" je na horní straně. 3. Zavřete kryt baterie. Výměna baterie Pokud je provozní rozsah menší, došlo k vybití baterie.

5 Klíčové funkce A/ STANDBY / ON Přepínání SR-80i On / Off (Zapnuto / Vypnuto): Vypnutí bez ipod v dock. stanici: Displej: ECO PWR. SR-80i je vypnut (pohotovostní režim). V pohotovostním režimu svítí LED dioda. Vypnutí s ipod v dock. stanici: Zobrazení: čas. ipod baterie se nabíjí. Pokud je ipod vyjmut a 90 sekund není stisknuto žádné tlačítko, SR-80i se vypne (pohotovostní režim). V pohotovostním režimu svítí LED dioda. B/ FUNKCE (FUNCTION) Výběr zdroje signálu: -> ipod-> USB-> FM-> AUX-> C/ SNOOZE / DIMMER Stiskněte toto tlačítko pro změnu jasu displeje. Po probuzení časovačem v daném čase, stiskněte toto tlačítko pro uvedení přístroje do pohotovostního režimu (vypnuto) po dobu 6 minut. D/ ALARM 1, 2 (budík) Podržte tato tlačítka po dobu delší než 2 sekundy a vstoupíte do režimu nastavení časovače probuzení Po nastavení časovače probuzení, stiskněte tato tlačítka krátce k zobrazení nastavení jedno po druhém. Tato tlačítka jsou také používána pro zapnutí a vypnutí časovače buzení. E/ Shuffle (náhodné přehrávání) Když je zdroj "ipod", nebo "USB", stisknutím tohoto tlačítka zapnete a vypnete náhodné přehrávání. * RDS (Radio Data System) nefunguje s touto jednotkou. * funkce INFO nepracuje s tímto přístrojem.

6 F/ AUTO SCAN / Repeat Když je zdroj "ipod", nebo "USB", stisknutím tohoto tlačítka změníte nastavení opakování. Když je zdrojem "FM" nebo "AM", stisknutím tototo tlačítka po více než 2 sekundy spustíte ukládání předvoleb rádia automaticky. G/ MENU / DISPLAY Když je zdrojem "ipod", stisknutím tohoto tlačítka se vrátíte zpět na předchozí ipod / iphone menu. Toto tlačítko má stejné funkce jako jeho protějšek ipod. Když je zdroj "USB", stisknutím tohoto tlačítka se zobrazí informace o souboru. H/ Play / Pause USB, ipod režim: start a přerušení (pauza) přehrávání. Konec pauzy: stiskněte znovu I/ Stop Zastavení USB režimu přehrávání, zrušení módu programu. J/ PRESET/Tlačítka (Scroll) Když je zdrojem "ipod", stiskněte tato tlačítka k posouvání nahoru a dolů v ipod / iphone menu. Tato tlačítka mají stejné funkce jako "klikací kolečko ipodu. Když je zdrojem "USB", stiskněte tato tlačítka k vyběru složky. Když je zdrojem "FM" nebo "AM", stiskněte tato tlačítka k vybrání přednastavené stanice. K/ BASS Pomocí tohoto tlačítka a VOLUME (+ / -) tlačítka nastavíte úroveň nízkých frekvencí zvuku (basů) L/ TREBLE Pomocí tohoto tlačítka a VOLUME (+ / -) tlačítka nastavíte úroveň vysokofrekvenčního zvuku (výšek) M/ CLOCK ADJ / TIME Když je přístroj v pohotovostním režimu, použijte toto tlačítko k nastavení hodin. Když je zdrojem "USB", "FM" nebo "AM", stisknětw toto tlačítko pro zobrazení hodin po dobu 5 sekund. N/ BAND Stisknutím tohoto tlačítka zvolte "FM" nebo "AM". O/ FM MODE Když je zdrojem "FM", stisknutím tohoto tlačítka zvolíte stereo nebo mono režim. P/ SLEEP Stiskněte toto tlačítko pro výběr režimu spánku nebo nastavení časovače Q/ MEMORY Když je zdroj "USB", použijte toto tlačítko na programování souborů Když je zdrojem "FM" nebo "AM", použijte toto tlačítko k přednastavení uložení stanic ručně Programování souborů: 1. Použijte funkci k výběru "USB". 2. Poté, co byla zastavena přehrávání: stiskněte tlačítko FUNCTION Displej MP3/WMA souborů: Číslo titulu (01) spisové číslo (01) Číslo programu (P-00) Opuštění programovacího režimu: stiskněte tlačítko STOP 3. Pro pouze MP3/WMA soubory: vyberte složku navigační klávesou 4. Vyberte titul nebo soubor navigační klávesou. Stiskněte tlačítko FUNCTION. Název / soubor je naprogramován. Číslo programu (P-01) je zobrazeno. Programování více titulů: opakujte kroky 3 a Stisknutím tlačítka PLAY / PAUSE spustíte přehrávání Poté, co jsou přehrány naprogramované tituly, zastaví se řehrávání. Stisknutím tlačítka PLAY / PAUSE znovu restartujete reprodukci. Funkce Přeskočit umožňuje výběr dalších titulů / souborů. Funkce Shuffle není k dispozici. Odstranění naprogramovaného seznam titulů Naprogramovaný seznam bude smazán: Po ukončení / zrušení přehrávání stisknutím Stop tlačítka

7 Zvolením jiného zdroje signálu Stisknutím tlačítka STANDBY / ON Vysunutím disku Odpojením USB média Odpojením napájení R/ TUNING / SKIP Když zdrojem je "ipod", nebo "USB", stiskněte tato tlačítka k přeskočení na další nebo předchozí skladbu / soubor. Podržte tato tlačítka k vyhledávání konkrétní části písně / souboru Když je zdrojem "FM" nebo "AM", stiskněte tato tlačítka k naladění stanice. Podržte tato tlačítka po více než 2 sekundy pro spuštění automatického ladění. Režim FM rádia: Úprava přijímané frekvence s <or>. Stisknutí trvale: automatické vyhledávání rozhlasových stanic. Rozhlasová stanice byla zjištěna: vyhledávání se zastaví. Krátké stisknutí: automatické vyhledávání je ukončeno. Ukládání rozhlasových stanic (přednastavených): nastavení frekvence -> stiskněte tlačítko PROGRAM -> pozice úložného místa bliká, nastavte číslo předvolby s navigační klávesou -> stiskněte tlačítko PROGRAM, stanice se uložení. Více stanic: (20 max.) Opakujte proces. Připomenutí rozhlasové stanice: vyberte přednastavení navigační klávesou -> stiskněte ENTER RDS: nastavení rozhlasové stanice s RDS: -> stiskněte tlačítko DISPLAY. Stiskněte tlačítko DISPLAY několikrát: -> PS (Program Service) -> PTY (Program Type) -> frekvence -> S/ SELECT Když zdrojem je "ipod", stiskněte toto tlačítko pro potvrzení výběru v ipod / iphone menu. Toto tlačítko je ekvivalentní středovému tlačítku ipod. T/ VOLUME (- / +) Pomocí těchto tlačítek nastavíte hlasitost. U/ MUTING Stiskněte toto tlačítko pro ztlumení zvuku. Stiskněte toto tlačítko znovu k obnovení zvuku. Nastavení času Před použitím přístroje: nastavte aktuální čas! 1. SR-80i zapnutý: použijte tlačítko STANDBY / ON - jít do pohotovostního režimu 2. Stiskněte tlačítko CLOCK tolikrát, než se zobrazí CLK SET. hodinové hodnoty blikají (Po 30 sekundách bez stisknutí klávesy: nastavení se zruší) 3. Nastavte hodiny - hodnotu VOLUME (+/-). Stiskněte CLOCK pro nastavení minut: minuta bliká. 4. Nastavte minuty - hodnotu VOLUME (+/-). 5. Potvrďte nastavení pomocí CLOCK Nastavení časovače probuzení 1. SR-80i je zapnutý: použijte tlačítko STANDBY / ON - jít do pohotovostního režimu 2. Stiskněte tlačítko TIMER tolikrát, než se zobrazí ALM SET. hodinové hodnoty blikají (Po 30 sekundách bez stisknutí klávesy: nastavení se zruší) 3. Nastavte hodiny - hodnotu VOLUME (+/-). Stiskněte tlačítko TIMER pro nastavení minut: minuta bliká. ipod touch: Zdroj signálu: Wake up timer funkce ipod touch. ipod touch je v dokovací stanici, časovač probuzení nefunguje, je-li ipod touch vypnut posuvným spínačem. ipod se vloží do dock. stanice: Wake up timer nefunguje, je-li video soubor vybrán pro přehrávání na ipodu. 4. Nastavte minuty - hodnotu VOLUME (+/-). Stiskněte tlačítko TIMER. Stav časovače (ON / OFF) bliká. 5. Stisknutím tlačítka VOLUME (+/-) nastavte na ON. Stiskněte tlačítko TIMER. Displej: ON a čas. Deaktivovace: nastavte na OFF. Standard: SLEEP 60. SR-80i přepne po 60 minutách do pohotovostního režimu. Technická specifikace Tuner sekce FM Frequency Range MHz až MHz AM Frequency Range khz až 1,710 khz Zesilovač Celkový výstupní výkon (maximum) 15 W + 15 W Systém reproduktorů Woofer: 3 (76 mm) x 2 Impedance: 8 ohmů

8 Obecné Požadavky na napájení 120V, 60 Hz Spotřeba energie (nominální) 19 W Rozměry (Š x H x D) 392 x 180 x mm Hmotnost (netto) 1,9 kg Kompatibilní ipod iphone Generace: 1./ Color 5. classic touch 1. touch 2./3. Kapacita (GB) 5/10/20 10/15/20/30/40 20/40/U2 20/30/40/60/U2 30/60/80 80/120/160 8/16/32 8/16/32/64 Připojení k SR-LUXi AUX Dock Dock Dock Dock Dock Dock Dock Napíjení přes SR-LUXi n n y y y y y y ipod Generace: shuffle 1. shuffle 2./3. mini nano 1. nano 2. nano 3. nano 4./5. Kapacita (GB) 512MB/1 1/2/4 4/6 1/2/4 2/4/8 4/8 8/16 Připojení k SR-LUXi AUX AUX Dock Dock Dock Dock Dock Napíjení přes SR-LUXi n n y y y y y Důležité informace Veškeré změny v designu a technických vlastnostech jsou vyhrazeny. Tento přístroj byl navržen pro použití s ipod. Apple Corp. nepodporuje svůj provoz v žádném případě. Všechny texty a ilustrace byly vytvářeny s velkou pečlivostí. TEAC nemůže přijmout žádnou právní či jinou odpovědnost za jakékoli zbývající nesprávné informace a jejich důsledky. Změny specifikací a charakteristik mohou být provedeny bez předchozího upozornění nebo povinnosti. Názvy společností a produktů zde uvedené jsou ochrannými známkami příslušných vlastníků. Poznámky k WEEE Přístroj nesmí být likvidován spolu s domácím odpadem. Tento spotřebič je označen v souladu s evropskou směrnicí 2002/96/ES o použitých elektrických a elektronických zařízení (odpadních elektrických a elektronických zařízeních - WEEE). Tato směrnice stanoví rámec pro vracení a recyklaci použitých zařízení, která jsou platná v EU. Chcete-li vrátit použité zařízení, použijte prosím systém vracení a sběru který je k dispozici ve vaší zemi. Copyright TEAC Europe GmbH

TEAC SR-100i CD / USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním

TEAC SR-100i CD / USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním TEAC SR-100i CD / USB Hi-Fi rádio s ipod dock a dálkovým ovládáním Před prvním použitím Zkontrolujte obsah balení: Dálkové ovládání (RC-1265) Baterie (CR2025) pro dálkové ovládání Napájecí kabel FM anténa

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k použití Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ ~AC IN 1. Madlo k přenášení 2. Teleskopická anténa 3.

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

RCD220. CD Boombox

RCD220. CD Boombox RCD220 CD Boombox 10029927 10029928 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem P. 1 Popis obrázku: Figure 1: ENGLISH ČESKY Front View LED DISPLAY SET / MEMORY DIMMER DOWN MODE SNOOZE / LIGHT UP / NAP VOLUME SLEEP Pohled zepředu

Více

Vertical 90 stereo systém

Vertical 90 stereo systém 10026865 10026866 Vertical 90 stereo systém Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah:

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah: Návod k obsluze DB 72026 CD CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203 Obsah: Funkce... 2 Kompaktní disk (CD)... 2 Výběr titulu... 2 Hledání v titulu... 2 Zvolení titulu na CD disku... 2 Programování... 2 Obslužné prvky...

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY BLAUPUNKT PP10BK/WH Návod k použití Přenosné rádio DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Konstrukce tohoto zařízení zajišťuje osobní bezpečnost, pokud zařízení je používáno v souladu s pokyny. Nesprávné použití

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

Gramofón.

Gramofón. Gramofón 1008990 www.auna-multimedia.com Obsah Technické údaje 2 Obsah dodávky 2 Bezpečnostní pokyny 3 Přehled zařízení 4 Před použitím 5 Likvidace 6 Technické údaje Číslo produktu 10008990 Napájaení 230

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Výrobce: Chal-Tec GmbH, Wallstraße 16, Berlín, Německo. Tento produkt je v souladu s následujícími evropskými normami:

Výrobce: Chal-Tec GmbH, Wallstraße 16, Berlín, Německo. Tento produkt je v souladu s následujícími evropskými normami: Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Jakékoliv selhání způsobené ignorováním

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

Duke. přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio ,

Duke. přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio , Duke přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio 10030562, 10030563 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

HiFi-zesilnovač AUX / BT.

HiFi-zesilnovač AUX / BT. HiFi-zesilnovač AUX / BT 10008978 10008979 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Dr. Bang

Dr. Bang Dr. Bang 10029208 10029209 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

T-60X Návod na obsluhu

T-60X Návod na obsluhu OD ROKU T-60X Návod na obsluhu 2.0 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat.

Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat. Děkujeme vám, že jste si zakoupili tento značkový výrobek. Přečtěte si prosím pozorně tento návod, abyste se naučili přístroj správně používat. DŮLEŽITÉ Přečtěte si tyto pokyny. Věnujte pozornost všem

Více

Umístění ovladačů (vpředu)

Umístění ovladačů (vpředu) Umístění ovladačů (vpředu) POHLED ZPŘEDU 1 4 2 5 3 6 1 ANTÉNA 2 DISPLEJ (pozitivní LCD) 3 REPRODUKTOR (vlevo) 4 DVÍŘKA CD 5 OTEVÍRÁNÍ 6 REPRODUKTOR (vpravo) OVLÁDACÍ PANEL 1 2 3 5 6 7 4 1 KONTROLKA NAPÁJENÍ

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

TECHNICKÁ DATA

TECHNICKÁ DATA Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením instrukcí

Více

A180X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

A180X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor A180X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Graceland. Jukebox + FM + USB + SD + AUX + BT

Graceland. Jukebox + FM + USB + SD + AUX + BT Graceland Jukebox + FM + USB + SD + AUX + BT 110028536 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující

Více

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26

Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 Návod k obsluze Bluetooth FM transmiter DFS-BC26 2018-10-01 Děkujeme, že jste si vybrali tento LCD bluetooth transmiter! Před použitím si pozorně přečtěte návod k obsluze! I. Představení produktu Zařízení

Více

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone

Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Diktafon vhodný pro nahrávání hovorů na smartphonech včetně iphone Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Přístroj lze použít jako běžný diktafon Velmi jednoduché nahrávání probíhajících hovorů Nahrávání

Více

HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108

HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108 HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108 Tato šipka ve tvaru blesku označuje neizolované části ve vašem přístroji, které mohou způsobit úraz elektrickým proudem. Z důvodu bezpečnosti všech členů domácnosti

Více

Uživatelský manuál Digital MicroCD-Radio Hi-Fi Systém

Uživatelský manuál Digital MicroCD-Radio Hi-Fi Systém Blesk a šipka v trojúhelníku je varovným znamením před nebezpečím napětí uvnitř produktu. VAROVÁNÍ: Vyvarujte se nebezpečí úrazu elektrickým proudem, nesnímejte kryt (nebo zadní část). Vykřičník s tečkou

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation 2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation SLEEP Modely pro Kanadu a Evropu (kromě modelu pro východní

Více

LightUp BT-vežový reproduktor

LightUp BT-vežový reproduktor LightUp BT-vežový reproduktor 10030357 10030358 www.auna-multimedia.com Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa

Více

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze STEREOMAN ISI Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače Návod k obsluze Úvod Tyto 2.4 GHz digitální bezdrátová sluchátka/naslouchadla, využívají nejnovější bezdrátové technologie a umožňují

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon

Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon. Dveřní kamerová jednotka. Montáž: Videotelefon Popis videotelefonu a kamerové jednotky: Videotelefon 1. Obrazovka 2. Tlačítko pro příjem hovoru 3. Tlačítko vyvolání obrazu z dveřní jednotky 4. Tlačítko pro uvolnění dveřního zámku 5. Tlačítko Interkomu

Více

s displejem Uživatelská příručka HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku

s displejem Uživatelská příručka   HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku FM Transmitter s displejem Uživatelská příručka HY68 Vlastnosti produktu 1) Připojte zařízení do autozapalovače cigaret, poté se automaticky zapne; když je v provozním stavu, obrazovka zobrazí napětí autobaterie,

Více

DISCO 300. Disko sada s BLUETOOTH, Bezdrátovým mikrofonem a mixážním pultem

DISCO 300. Disko sada s BLUETOOTH, Bezdrátovým mikrofonem a mixážním pultem DISCO 300 Disko sada s BLUETOOTH, Bezdrátovým mikrofonem a mixážním pultem VAROVÁNÍ! VAROVÁNÍ: PRO SNÍŽENÍ RIZIKA ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, NEODNÍMEJTE KRYTY TOHOTO PŘÍSTROJE. UVNITŘ PŘÍSTROJE NEJSOU

Více

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04

Rozhraní c.logic lite. Mi-092 + MCS-04 Rozhraní c.logic lite Mi-092 + umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel vybavených navigačním systémem Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Funkce

Více

Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP

Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP OBSAH Poznámky k instalaci 4 Kabelové zapojení 5 Instalace 6 Ovládací prvky autorádia 8 Přehrávání z SD/MMC/USB paměť. karet 9 Základní ovládání 10 Ovládání

Více

T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka

T2210HD/T2210HDA 21,5 širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka T2210HD/T2210HDA 21,5" širokoúhlý monitor LCD Uživatelská příručka Obsah Obsah balení...3 Instalace... 4 Připojení monitoru k počítači... 4 Nastavení monitoru... 5 Funkce tlačítek a indikátoru... 5 Seznam

Více

Citlivý diktafon s aktivací hlasem

Citlivý diktafon s aktivací hlasem Citlivý diktafon s aktivací hlasem Návod k obsluze Hlavní výhody VOR/AVR nastavitelná citlivost u aktivace hlasem Čtyři úrovně kvality nahrávání Doba nepřetržitého nahrávání až 12 hodin na jedno nabití

Více

Video adaptér MI1257

Video adaptér MI1257 Video adaptér MI1257 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených NTG4.5-204 s Comand Online, Audio50 APS nebo Audio 20 s 4-pinovým konektorem

Více

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní

Vytáhněte LCD monitor opatrně z krabice a přesvědčte se, že je obsah dodávky kompletní LCD TFT M2002 OBSAH Bezpečnostní pokyny 1 Základní charakteristika 1 1. Vybalení 1 2. Montáž 2 3. Nastavení monitoru 2 4. Specifikace LCD monitoru 6 5. Řešení problémů 7 6. Dodatek 8 Bezpečnostní pokyny:

Více

Rozhraní c.logic. mi107new. umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1

Rozhraní c.logic. mi107new. umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1 Rozhraní c.logic mi107new umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1 Funkce adaptéru Multimediální rozhraní typu plug-and-play 3 AV vstupy Ovládání připojeného DVB-T

Více

MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5

MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5 MI1308 Video rozhraní pro vozidla Volvo s displejem 5 Toto rozhraní (adaptér) umožňuje zobrazit RGB signál z navigačního systému, AV signál a video signál z kamery při couvání na 5 displeji ve vozidlech

Více

Rozhraní c.logic lite MI-092 + MCS-02. umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2.

Rozhraní c.logic lite MI-092 + MCS-02. umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2. Rozhraní c.logic lite + MCS-02 umožňuje připojení zdroje AV signálu do vozidel Mercedes Benz s navigačním systémem Comand 2.5 Funkce adaptéru Multimediální rozhraní typu plug-and-play 1 AV vstup Ovládání

Více

5.1 Multimediální reproduktory

5.1 Multimediální reproduktory 5.1 Multimediální reproduktory Bezpečnostní opatření Funkce a výkon 1. Napájení: lze použít pouze napájení specifikované v návodu k použití nebo na štítku hlavní jednotky reproduktoru. 2. Ochrana napájecích

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele . Bezpečnostní pokyny pro uživatele U tohoto přístroje používejte pouze specifikované napětí. Při překročení povoleného rozsahu napětí může dojít k poškození nebo nesprávné funkci přístroje. Důležitá poznámka:

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH Návod k použití Radiobudík s projektorem a USB nabíjením Důležité informace Uschovejte tento návod a bezpečnostní informace pro jejich použití v budoucnu. Nedovolte, aby na přístroj

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X101td Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji

Více

NEW_E2_XC12_CZE_MFL38343836 MODELY : XC12 CZECH

NEW_E2_XC12_CZE_MFL38343836 MODELY : XC12 CZECH NEW_E2_XC12_CZE_MFL38343836 MODELY : XC12 CZECH Váš Hi-Fi systém má mnoho funkcí Nahrávání z rádia nebo CD na kazetu Viz strana 8 Nechte se ukolébat k spánku a poté vzbudit Viz strana 9 Obsah Nastavení

Více

Přenosné rádio. Mini Boy 62

Přenosné rádio. Mini Boy 62 Přenosné rádio Mini Boy 62 CZ-GRR2000 PŘENOSNÉ RÁDIO MINI BOY 62 1. Anténa 2. LOCK ON/OFF - Zamknutí tlačítek 3. Konektor pro sluchátka 4. UBS ON/OFF zapnutí/vypnutí funkce zesilovače basů 5. Tlačítka

Více

2-899-568-12(1) HI-FI mikro systém. Návod k obsluze CMT-GS10. http://www.sony.net/ 2007 Sony Corporation Vytištěno v České republice

2-899-568-12(1) HI-FI mikro systém. Návod k obsluze CMT-GS10. http://www.sony.net/ 2007 Sony Corporation Vytištěno v České republice 2-899-568-12(1) HI-FI mikro systém Návod k obsluze CZ CMT-GS10 http://www.sony.net/ 2007 Sony Corporation Vytištěno v České republice VAROVÁNÍ Abyste zabránili nebezpečí vzniku požáru nebo úrazu elektrickým

Více

PH 1 LN 1 PH 2 LN 2 MP 3 LN 3 POWER USB

PH 1 LN 1 PH 2 LN 2 MP 3 LN 3 POWER USB Resident dj Mixážní pult Mikr PH 1 LN 1 PH 2 LN 2 MP 3 LN 3 POWER USB L 15 0 4 10 4 Digitální displej MP3 Přehrávač R 10 10032076 10032077 Chal-Tec Wallstr.16 10179 Berlín Německo. www.chal-tec.com www.electronic-star.de

Více

PDC75 Přehrávač médií Ref. č.:

PDC75 Přehrávač médií Ref. č.: PDC75 Přehrávač médií Ref. č.: 172.827 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.0 2 CZ Blahopřejeme k nákupu tohoto produktu Power Dynamics. Před použitím produktu si důkladně přečtěte tuto příručku, abyste mohli plně využívat

Více

S A T E L I T

S A T E L I T S A T E L I T 380002650 Obsah balení BOX 1x Dálkový ovladač 1x HDMI kabel 1x El. Zdroj 1x Dálkový ovladač 1. POWER - Zapnout/Vypnout přijímač 2. MUTE - Zapnout/Vypnout zvuk 3. FIND - Vyhledat kanál, program

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více

MI1249. Video rozhraní pro vozidla Citroen C5 a Peugeot 508

MI1249. Video rozhraní pro vozidla Citroen C5 a Peugeot 508 MI1249 Video rozhraní pro vozidla Citroen C5 a Peugeot 508 Toto rozhraní (adaptér) umožňuje zobrazit RGB signál, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při couvání

Více

NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3

NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3 NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3 1 Základní bezpečnostní pokyny Nevystavujte přístroj vlhkosti nebo dešti, abyste zamezili vzniku požáru nebo úrazu způsobenému elektrickým

Více

F550X Návod na obsluhu

F550X Návod na obsluhu F550X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T

Dotykový 8 LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Dotykový 8" LCD monitor s HDMI 869GL80NP/C/T Bezpečnost 1. Používejte prosím pouze adaptér přiložený jako příslušenství. 2. Nevystavujte tento výrobek přímému slunečnímu světlu, teplu nebo vlhku. 3. Nepoužívejte

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

Blu-ray/DVD systém domácího kina. Začínáme Ahoj, toto je váš průvodce rychlým spuštěním

Blu-ray/DVD systém domácího kina. Začínáme Ahoj, toto je váš průvodce rychlým spuštěním Blu-ray/DVD systém domácího kina CZ BDV-L600 Začínáme Ahoj, toto je váš průvodce rychlým spuštěním 1 2 CZ Co je součástí dodávky Nastavení reproduktorů Připojení TV Toto je so dodávky Hlavní j 3 Připojení

Více

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér Poslední aktualizace: 1. března 006 1 Podporované přijímače JVC Tento adaptér podporuje následující přijímače JVC* 1 : Přijímače

Více

Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce

Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce 1 Děkujeme, že jste si vybrali PURE ONE Mi Series 2. Tento návod k použití vám pomůže přístroj zprovoznit v minimálním čase a vysvětlí Vám, jak nejvíce využít všechny jeho skvělé vlastnosti. Pokud budete

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu VL2-MMI2G. pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu VL2-MMI2G. pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G Adaptér pro připojení zdrojů video signálu pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G Adaptér umožňuje připojení 2 externích zdrojů video signálu, RGB signálu a kamery při couvání Obsah 1. Před zahájením

Více

Návod k použití FMT200BT

Návod k použití FMT200BT Návod k použití FMT200BT FMT200BT je Bluetooth hands free sada pro mobilní telefony a PDA a bezdrátový MP3- přehrávač pro audio systémy. Před použitím si důkladně přečťete návod. Obsah balení: FMT200BT,

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více