Příští číslo vyjde v pondělí 9. září Výherci z minulého čísla:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příští číslo vyjde v pondělí 9. září Výherci z minulého čísla:"

Transkript

1 Výherci z minulého čísla: Anna Sýkorová (ZŠ Blovice, 2.A) Petra Lajpoldová (ZŠ Blovice, 2.B) Patricie Houšková (ZŠ Chocenice, 5.) Václav Šlajs (ZŠ Blovice, 3.C) Vladyslav Murnyk (ZŠ Blovice, 5.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde v pondělí 9. září 2013 Uzávěrka ve středu 4. září 2013

2 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Červen 2013

3 Už je červen, školního roku konec, prázdniny jsou za dveřmi. Všem našim čtenářům přejeme pěkné vysvědčení, které se bude líbit nejen vám a rodičům, ale všem. Užijte si prázdniny, ať máte jen slunečné dny, teplou vodu na koupání, hodně kamarádů na táborech, nezlobte u babičky a dědečka a hlavně celé prázdniny přežijte ve zdraví a v září na shledanou a na čtenou. Vaše Chobotnice

4 Léto s DDM Blovice 5. července 15. července 2013 Jezdecký tábor v Blovicích 8. července 12. července 2013 Putování Českým Švýcarskem 8. července 12. července 2013 Příměstský tábor v Domečku Spálené Poříčí 27. července 10. srpna 2013 Letní tématický tábor Kořen 29. července 4. srpna 2013 Letní tábor Svržno s možností jízdy na koni 19. srpna 23. srpna 2013 Výletní příměstský tábor po Plzeňském kr. 26. srpna 30. srpna 2013 Příměstský tábor v Blovicích 26. srpna 30. srpna 2013 Příměstský tábor v Domečku Spálené Poříčí Více informací o letních táborech v DDM Blovice a Domečku Spálené Poříčí. DDM Blovice tel.: Domeček Spálené Poříčí tel.:

5 Školní rok 2013/2014 Informace z Klubu Chobotnice pro děti i rodiče Tak jako letos i v příštím školním roce nabízíme možnost využití Klubu Chobotnice pro všechny věkové kategorie dětí. Dětem, které mají zájem vyplnit svůj volný čas u počítačových her, moderních deskových her, stolním hokeji a fotbale tuto možnost nabízíme po celý týden. Klub je otevřen od 11:30 do 17:00 hodin. Naší nabídky letos využily děti, které přicházely dříve na kroužky DDM nebo naopak po kroužku čekají na rodiče, dále děti, které z nejrůznějších důvodů už nenavštěvují školní družinu nebo ti, kteří skončí v ZUŠ s výukou a čekají na spoje do sousedních vesnic či čekají na rodiče. Do programu klubu po dohodě s dětmi jsou zařazeny videoprogramy, pohádková odpoledne s DVD, rukodělné činnosti nebo hry na sále. Součástí nabídky jsou i rukodělné a výtvarné činnosti. Pokud dítě dochází nepravidelně nebo v klubu vyčkává na zahájení kroužku, či na vyzvednutí rodiči, je pobyt zdarma. Budou-li mít rodiče zájem, aby dítě navštěvovalo klub pravidelně, zaplatí poplatek 50,- Kč měsíčně. V případě, že má dítě zaplaceno alespoň jeden kroužek v DDM je od poplatku osvobozeno. Podmínkou pravidelné docházky je řádně vyplněná a odevzdaná přihláška. Bližší informace o fungování klubu získáte v DDM Blovice osobně nebo na tel. č.: , popř (Božena Šroubková).

6 Floorballový turnaj mladších žáků Florbalový turnaj žáků druhých až pátých tříd O pohár ředitelky DDM a ZŠ Blovice se konal v úterý 7. května Celkem 15 zápasů shlédlo velké množství diváků rodičů, pedagogů a spolužáků, kteří přicházeli fandit svým favoritům. Vyrovnané boje jsme mohli sledovat po celé dopoledne a po poledni jsme vyhlásili výsledky. 1. místo získalo družstvo FC Čelenky (DDM Blovice) složené převážně z děvčat pod vedením dvou hráčů Radka Šabaty a Marka Černého, 2. místo se ztrátou 1 bodu získalo družstvo 5.B, tým Grazy floorball pod vedením Vojty Sýkory a 3. skončilo družstvo z pobočky DDM a ZŠ ve Sp. Poříčí pod názvem KHL Spálené Poříčí vedeno Radkem Šlejskou. Čtvrté místo obsadilo další ze Spáleného Poříčí družstvo Indiánů Spálené Poříčí s kapitánem Tomášem Kutálkem, pátí byli Bílí tygři, tř. 4.A ZŠ Blovice kapitán Jakub Herejk a šestí skončili Mentosky (5.A) s kapitánem Honzou Smítkou. Tak jako v minulých letech i letos hrály na turnaji i děvčata. Výborně si vedla především Šárka Andělová (Grazy floorball), která se představila jako skvělá útočnice, vstřelila 4 branky. Další vynikající hráčkou byla Klára Černá (FC Čelenky), která vsítila 3 důležité góly. Ani tým Bílí tygři se neobával zařadit do svého týmu Terezu Heřmanovou a Kateřinu Michkovou. Nejlepším střelcem turnaje se stal se 6-ti góly Radek Šlejska (KHL Spálené Poříčí), 5 gólů vstřelil Tomáš Kutálek (Indiáni Sp. Poříčí) a po 4 gólech dali Jan Hrubý a Šárka Andělová (Grazy florball). Nejlepším brankářem s jedinou obdrženou brankou se stal Marek Černý z vítězného družstva FC Čelenky. Velké poděkování patří Martinovi Hoškovi, který celý turnaj spravedlivě odpískal.

7 Letní osvěžení Borůvkový šejk s mátou 400 g borůvek 1 l mléka 200 ml kondenzovaného mléka 100 g cukru 300 g ledové tříště snítka máty Do mixéru vkládáme přiměřený poměr od všech surovin a umixujeme dohladka. Jahodový koktejl 200 g jahod ½ l mléka 1 lžička vanilkového cukru jemný třtinový nebo krupicový cukr Jahody vložíme do mixéru, přidáme mléko a vanilkový cukr, podle chuti a vyzrálosti jahod můžeme přidat jemný třtinový nebo krupicový cukr, dobře rozmixujeme a ihned podáváme.

8 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pořádá pětidenní turisticko poznávací tábor KŘÍŽEM KRÁŽEM ČESKÝM ŠVÝCARSKEM Termín: 8. července 12. července 2013 Ubytování: Cena: Doprava: Penzion Romance (Srbská Kamenice) 2200,- Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, celodenní stravování + pitný režim, doprava a vstupné) vlakem Blovice Praha Děčín, autobusem Děčín Srbská Kamenice a zpět Program: návštěva Pravčické brány (Hřensko), plavba lodičkou na říčce Kamenici Tichou soutěskou, vycházka k Dolskému mlýnu (zde se natáčela Pyšná princezna), výlet do Jetřichovického skalního města k Mariině vyhlídce, návštěva ZOO a aquaparku v Děčíně, výlet parníkem z Děčína do Hřenska, hry a soutěže v okolí penzionu. Přihlášky a podrobné informace: v DDM Blovice (Šárka Fialová) nebo na tel.: Děti je nutné přihlásit nejpozději do a zároveň zaplatit zálohu 500,- Kč Odjezd: Návrat: pondělí v 7:22 hodin vlakem z Blovic pátek v 18:37 hodin vlakem do Blovic Informační schůzka pro rodiče 19. června 2013 v 18:00 hodin a doplatek pobytu: v DDM Blovice!!! (později pouze po domluvě)

9 SUDOKU Pro začátečníky Pro pokročilé

10 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: , zve všechny děti, rodiče a příznivce DDM Blovice na společnou AKADEMII KROUŽKŮ DDM BLOVICE Dne 6. června 2013 od 17:00 hodin v Lidovém domě v Blovicích. Na Akademii kroužků uvidíte kroužky juda a karate, moderní gymnastiky, taneční skupiny z tanečního oddělení, taneční soubory Torzo a Cvrčci, cvičení rodičů s dětmi, kytarový kroužek, dále herní koutek pro nejmenší, výtvarná dílna, živé zvíře, ochutnávka dobrot z kuchyně, jízda na koni, časopis Chobotnice, nabídky letních táborů, kroniky již konaných táborů.

11 Letošní školní rok byl opět velice úspěšný pro sportovní oddělení DDM Blovice. Naši členové sportovních kroužků přivezli celou řadu ocenění a medailí a navíc sami zorganizovali několik turnajů a soutěží nejen pro blovické děti. Jednalo se zejména o florbalisty a pozadu nezůstali ani karatisté (Velká cena města Blovic), judisté (Vánoční turnaj juda) a stolní tenisté, kteří připravili turnaj (O vánoční ozdobu). V jarních měsících nás čekají ještě turnaje ve florbale, v hokejbale (Dům dětí zdobí několik letošních pohárů) a několik turnajů v judu a karate. Právě děti z kroužků juda a karate se nyní zúčastnily celé řady klání u nás, ale i v zahraničí. Karatisté se v květnu zúčastnili Velké ceny Hrádku, kde na 2. místě skončil Jakub Herejk a na třetí místa obsadili Vojta Mužík a Jiří Vydra. Také judisté byli na posledních turnajích velice úspěšní v Týně nad Vltavou obsadili Kryštof Bláha a Filip Bláha shodně 1. místo ve svých váhových kategoriích, na Velké ceně města Blatné obsadil 1. místo Kryštof Bláha, Filip Bláha a Alexej Galin a 2. místo Maxim Galin. Jarní turnaj v Nepomuku přinesl 1. místa Filipu Bláhovi, Maximu Galinovi, druhá místa získali Pavel Kozák a Ondra Šlajs a třetí místa obsadili Maxim a Alexej Galin. V Německu ve městě Aue získali 3. místo Filip Bláha a Maxim Galin ve svých váhových kategoriích. Na tomto turnaji se zúčastnilo více než 200 judistů z několika zemí. Ani moderní gymnastky nezůstaly pozadu a připravily gymnastické závody pro blovické a plzeňské závodnice. V oblastním přeboru pro celý západočeský kraj, kde se zúčastnilo 108 závodnic ze 6-ti oddílů, se naše závodnice umístily v kategorii I. ve třetí desítce, a to Terezka Berglová, Marie Synáčová a Petra Krejčová. V kategorii II. skončily na krásném 11. a 14. místě Karolína Pachová a Kateřina Fořtová. Velké poděkování patří i družstvu florbalistů staršího dorostu a mužů pod vedením Jaroslava Vakeše, kteří již třetí rok hrají přebor Plzeňského kraje. V loňském roce v tomto přeboru zvítězili a letos také velice dobře reprezentovali DDM a město Blovice. Velké poděkování patří všem trenérům a vedoucím sportovních kroužků za činnost, kterou vykonávají pro naše děti, které vedou nejen k aktivnímu využití volného času, ale vychovávají z nich sportovce s kladným přístupem k pohybu.

12 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pořádá jednodenní výlet pro rodiče, popř. prarodiče s dětmi ZOO Ohrada (Hluboká nad Vltavou) Termín: 7. června 2013 (pátek) Cena: vstupné do ZOO: 90,- Kč / dospělá osoba 50,- Kč / dítě 3 15 let zdarma / dítě do 3 let doprava: 150,- Kč / osoba (cena platí při plné obsazenosti autobusu) Informace: v DDM Blovice (Šárka Fialová), tel.: , nabízí jednodenní výlet pro rodiče, popř. prarodiče s dětmi do přírodního zábavného parku ŠŤASTNÁ ZEMĚ - RADVÁNOVICE Termín: 15. června 2013 (sobota) Cena: doprava autobusem: 250,- Kč / osoba (platí při plné obsazenosti autobusu) vstupné: 80,- Kč / dospělá osoba a děti od 2 let zdarma (děti do 2 let) Informace: v DDM Blovice (Šárka Fialová), tel.: ,

13

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Červen 2013 Léto s DDM Blovice 5. července 15. července 2013 Jezdecký tábor v Blovicích 8.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Červen 2014 Přijde zajíc do cukrárny a povídá: Jakou máte zmrzlinu? Cukrář na to: jahodovou,

Více

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016 Výherci z minulého čísla: Václav Roj (ZŠ Blovice, 2.B) Jan Jandík (Gymnázium Blovice) Václav Herbolt (ZŠ Blovice, 4.C) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod okres Plzeňjih, Nádražní 722, 33301 ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2016/2017 www.ddmstod.cz mddmstod@volny.cz Pondělí 1 Angličtina 2 Bosu pro děti + taneční rytmika Zálesák 3 16.30 4 Angličtina

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2013 Dubnové pranostiky První dubnový den se nazývá apríl. Už od 16. století je apríl

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2012 Chobotnice pro vás našla básničku od Natálie Čačíkové Dětská sněženka Maminko,

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2016 MÁJE Máje, májka nebo máj je označení ozdobeného kmene stromu, který tvoří ústřední

Více

Příští číslo vyjde v pátek 2. června 2017

Příští číslo vyjde v pátek 2. června 2017 Výherci z minulého čísla: Ivana Bystřická (ZŠ Blovice, 1.A) Alžběta Sochorová (ZŠ Blovice, 2.A) Karolína Janovská (ZŠ Blovice, 3.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2012 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice LETNÍ TÁBOR KOŘEN 2012

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2017 JARO Jaro, zastarale vesna, je jedno ze čtyř ročních období. V mírném pásu se

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2014 Pro chytré hlavičky BŘEZEN Březen je podle gregoriánského kalendáře třetí měsíc

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2014 Vyčerpaný lovec se potácí divočinou a na jedné mýtině vidí malé tábořiště se

Více

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Výherci z minulého čísla: Na tomto místě najdete výherce LUŠŤOVKY Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Uzávěrka v pondělí 3. října

Více

DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007

DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007 Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Ústí nad Labem, příspěvková organizace DŮLEŽITÉ TERMÍNY školní rok 2006/2007 Zahájení školního roku: pondělí 4. září 2006 Konec I. pololetí:

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2014 Autor: Dagmar Vysoká LEDEN Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám "šťastnou ruku" při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách.

Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Přejeme Vám šťastnou ruku při volbě tábora a těšíme se na Vás o letních prázdninách. Ahoj holky a kluci, vážení rodiče. Celoročním vyvrcholením naší zájmové činnosti, jsou už po mnoho let letní dětské tábory. Dům dětí a mládeže Jihlava, p. o. patří k tradičním a mnohaletým pořadatelům

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Říjen 2011 TŘÍDNÍ UČITEL 1. Třídní učitel má pravdu. 2. Třídní učitel má vždy pravdu. 3.

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Příští číslo vyjde v pátek 8. září 2017

Příští číslo vyjde v pátek 8. září 2017 Výherci z minulého čísla: Denisa Fialová (ZŠ Blovice, 4.A) Martin Němeček (ZŠ Blovice, 5.C) Adéla Zemanová (ZŠ Blovice, 5.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

KAMARÁD. prázdniny se určitě vydařily jako každým rokem a je tu opět škola - HURÁ. Nachystali jsme

KAMARÁD. prázdniny se určitě vydařily jako každým rokem a je tu opět škola - HURÁ. Nachystali jsme Dům dětí a mládeže Třešť ZÁŘÍ 2017 Kontakt : telefonní číslo 567 224 986 E mail: ddm@zs-trest.cz Web: www.zs-trest.cz KAMARÁD Časopis plný zábavy, informací, soutěží a dobrých rad. Ahoj holky a kluci,

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

BAREVNÝ SPORTOVNÍ TÝDEN

BAREVNÝ SPORTOVNÍ TÝDEN NESTŮJ! POJĎ SE PŘIDAT, MÁŠ PRÁVO MÍT KAMARÁDY! Základní školy v Děčíně: ZŠ Školní, ZŠ Dr. Miroslava Tyrše a ZŠ Vojanova spolu s Domem dětí a mládeže Teplická, Děčín IV Okresní radou AŠSK Děčín, BK Děčín

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016 Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2015/2016 Zpracovali: Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1. FK Příbram Mgr. Jaroslav Černý, za Fotbalové

Více

DOTAZNÍK NEJLEPŠÍHO SPORTOVCE 2016

DOTAZNÍK NEJLEPŠÍHO SPORTOVCE 2016 Oddíl: karate kroužek DDM Blovice Nejúspěšnější sportovec oddílu: trenér ing. Karel Průcha Krátké hodnocení jeho sportovní činnosti Již 42 let se pan ing. Karel Průcha se aktivně věnuje karate. Nejprve

Více

Zpráva o připravenosti DDM Slavkov u Brna na školní rok 2015/2016

Zpráva o připravenosti DDM Slavkov u Brna na školní rok 2015/2016 Zpráva o připravenosti DDM Slavkov u Brna na školní rok 2015/2016 1.Úvod DDM Slavkov u Brna je školské zařízení, které má právní subjektivitu od roku 2000. Zajišťuje výchovné, vzdělávací, zájmové, rekreační,osvětové

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden únor 2013 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pořádá v době pololetních

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2015 Březnová básnička BŘEZEN Dagmar Vysoká Když se březen vydaří, je to krásné předjaří.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2016 LEDEN Autor: Dagmar Vysoká Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2015-2016 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018 NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018 Jazykové kroužky ANGLIČTINA 1.třídy ANGLIČTINA 2.třídy Mgr. Anna Kubálková Mgr. Radka Gregorová Po 12,00 12,45 hod. Po 13,00

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová Již 7. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohli pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Během celého týdne

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK AŠSK při SŠ Bohumín, p. s. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně kolem 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Datum konání: 4. 2. 2019-8. 2. 2019 Místo konání: SVČ POHODA A POHODA COOL Budovatelů 1229, Hlinsko Denní doba

Více

1. Činnost ANA za rok 2010

1. Činnost ANA za rok 2010 1. Činnost ANA za rok 2010 Dny otevřených dveří (11.-13.2.) Herní víkendový pobyt Věšín I (11.-13.6.) Herní víkendový pobyt Věšín II (24.-28.9.) Prázdninový pobyt v Peci pod Sněžkou (4.-11.7.) Víkendový

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2013 Tradiční a možná i netradiční velikonoční zvyky Škaredá středa V tento den se

Více

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2018/2019 Den ZÁPIS do zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2018/2019 bude probíhat v tyto dny: Knihovna 1.

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

Zápis z valné hromady 28. 3. 2013

Zápis z valné hromady 28. 3. 2013 Zápis z valné hromady 28. 3. 2013 Program: 1. Informace o činnosti oddílu za rok 2013: soutěže družstev turnaje jednotlivců pořádané naším oddílem výsledky našich hráčů na turnajích hospodaření oddílu

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK HODNOTÍCÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE NOVÁ ROLE, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZA ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Dům dětí a mládeže Nová Role, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace Adresa : Chodovská 236,

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2013/2014

Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2013/2014 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pobočka DDM ve Spáleném Poříčí Domeček, Tyršova 31 Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2013/2014 Zpracovaly: Ing. Božena Šroubková, ředitelka

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

DĚTSKÝ MAŠKARNÍ REJ. v sobotu 15. března 2014 od 14:00 hodin. o. s. Karabina a SK Zvole zvou všechny maškary na. Vyhlašuji "J a r n í s b í r á n í"

DĚTSKÝ MAŠKARNÍ REJ. v sobotu 15. března 2014 od 14:00 hodin. o. s. Karabina a SK Zvole zvou všechny maškary na. Vyhlašuji J a r n í s b í r á n í Přijďte se podívat mezi nás. Pravidelné tréninky: oddíl Trénink Orientační běh Tomáš Hájek st 17-18.30, 18.45-20.15 Šachy Jana Straková út 17-19, pá 15-17 děti, ne 19-21 dospělí Wushu Tomáš Veselý út 16-19,

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště

AKADEMIE CUP kategorie U15. Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště AKADEMIE CUP 2017 18.- 21.06.2017 kategorie U15 Tréninkové centrum SK Dynamo České Budějovice - Složiště Pořadatel: FAČR úsek talentované mládeže Termín: neděle 18.06.2017- středa 21.06.2017 Kategoie:

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

Příměšťák "Jaro v Majáku"

Příměšťák Jaro v Majáku Příměšťák "Jaro v Majáku" První tři dny jarních prázdnin proběhl v pobočce Maják příměstský tábor. Jaro v Majáku - tak se jmenoval letošní příměstský jarní tábor konaný na pobočce Maják. V průběhu tábora

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK Dům dětí a mládeže Větrník, Liberec, příspěvková organizace Riegrova 16, 460 01 Liberec 1 IČO: 712 945 11 Vypracovala: Mgr. Marta Kultová Platnost od 1. 9. 2016 PROVOZNÍ ŘÁD DDM

Více

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo?

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo? Zpravodaj Domu dětí a mládeže Velké Meziříčí 29.4. 2015 Ročník 1, číslo 4 Dobrý den! Vkvětnu dobíháme do cílové rovinky, atodoslova. Čeká nás spoustu sportovních akcí ahlavně finále: naše domečkovská Akademie,

Více

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5.

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Orelská akademie Sestry a bratři, Toto číslo zpravodaje věnujeme pozvánkám na plánované sportovní

Více

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA KRAJE VYSOČINA Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2017 2018 zpracovala Bc. Eliška Ziková I. Identifikační údaje Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise

Více

Hokejový turnaj. Kolín Turnaj pro děti narozené r a mladší

Hokejový turnaj. Kolín Turnaj pro děti narozené r a mladší Hokejový turnaj Kolín 9. 11. 2013 Turnaj pro děti narozené r. 2006 a mladší Propozice turnaje Turnaje se účastní celkem 8 družstev: 1. SC Kolín A 2. SC Kolín B 3. HC Dukla Jihlava A 4. HC Dukla Jihlava

Více

INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016)

INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016) INFORMACE PRO RODIČE (školní rok 2015/2016) Vážení rodiče, začal další školní rok a jménem všech učitelů a zaměstnanců železnorudské školy vám chci poděkovat za vaši podporu škole v minulém školním roce

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Cool school. Bezva škola NAŠI REDAKTOŘI. Aktuální dění a šéfredaktorka. o pí uč. Polášková. Studijní okénko. o Tereza Hrošová (9.

Cool school. Bezva škola NAŠI REDAKTOŘI. Aktuální dění a šéfredaktorka. o pí uč. Polášková. Studijní okénko. o Tereza Hrošová (9. NAŠI REDAKTOŘI Aktuální dění a šéfredaktorka o pí uč. Polášková Cool school Listopad / 2 Bezva škola Studijní okénko Sport o Tereza Hrošová (9.A) o Martin Zikl (6.C) o Roman Prax (6.C) Rok se s rokem sešel

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

Iva a Honza Šnajderovi

Iva a Honza Šnajderovi B U L L E T I N 12/2015 Vážení rodiče, milí přátelé, dostalo se k Vám první číslo našeho malého bulletinu. Rádi bychom Vás informovali co je ve Filia klubu a Filiánku nového. Filia klub působí v Brně již

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC PIRÁTI Chomutov HC ŠKODA Plzeň 1929 HC SLAVIA Praha A. Všeobecná ustanovení:

Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC PIRÁTI Chomutov HC ŠKODA Plzeň 1929 HC SLAVIA Praha A. Všeobecná ustanovení: Mládežnický hokejový oddíl HC METEOR Třemošná pořádá Vánoční Turnaj 5. tříd ročník 2007 29. 30. prosince 2017 PROPOZICE TURNAJE Účastníci turnaje: HC METEOR Třemošná Black Wings Linz HC KOMETA Brno HC

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2014/2015

Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2014/2015 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pobočka DDM ve Spáleném Poříčí Domeček, Tyršova 31 Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2014/2015 Zpracovaly: Ing. Božena Šroubková, ředitelka

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2010 JUDO Nábor do kroužku juda Kroužek juda při DDM Blovice zve nové zájemce mezi

Více

Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2015/2016

Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2015/2016 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pobočka DDM ve Spáleném Poříčí Domeček, Tyršova 31 Hodnotící zpráva z činnosti DDM Blovice za školní rok 2015/2016 Zpracovaly: Ing. Božena Šroubková, ředitelka

Více

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je:

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: Přihlášené týmy: Místo konání: KV ARENA tréninková hala Západní ulice 1812/73 Karlovy Vary 360

Více

Příští číslo vyjde v pátek 3. února 2017

Příští číslo vyjde v pátek 3. února 2017 Výherci z minulého čísla: Alžběta Sochorová (ZŠ Blovice, 2.A) Lenka Skalová (ZŠ Blovice, 3.D) David Jakeš (ZŠ Blovice, 2.D) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec z.s. přivítali na 24. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

express ZÁŘÍ 2018 Fokusácký SVČ Fokus Nový Jičín V ZÁŘÍ SE MŮŽETE TĚŠIT NA GENERACE XYZ - Slavnosti města Váš kamarád ve volném čase

express ZÁŘÍ 2018 Fokusácký SVČ Fokus Nový Jičín V ZÁŘÍ SE MŮŽETE TĚŠIT NA GENERACE XYZ - Slavnosti města Váš kamarád ve volném čase SVČ Fokus Nový Jičín Váš kamarád ve volném čase Měsíční zpravodaj Střediska volného času Fokus v Novém Jičíně. > přehled připravovaných akcí - fotky, plakáty, info FOKUS EXPRESS Fokusácký express ZÁŘÍ

Více

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020

Termíny třídních schůzek a konzultací ve školním roce 2019/2020 1 Základní škola a mateřská škola Prasek, okres Hradec Králové Prasek 157, 504 01 Nový Bydžov, IČ: 70 98 65 09, tel.pevná linka: 495 480 655, mobil 776 532 499, kaprev@seznam.cz, www.skolaprasek.cz Průběh

Více

Program na duben 2017

Program na duben 2017 Program na duben 2017 Pravidelný týdenní program žďárské pobočky naleznete na http://zdar.charita.cz/programy-kopretiny/ Pondělí 08.30-12.30 hod. Zprostředkování poradenství v oblasti rodiny a rodičovství

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2012 Prázdniny ve školním roce 2012/2013 Podzimní prázdniny 25. října 26. října 2012

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2010 Rok utekl jako voda a máme tady zase RUBIKON. Těšíte se? Určitě ano. Mnozí pátráte

Více

PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R A MLADŠÍ. HC PSG ZLÍN, z. s. ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA

PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R A MLADŠÍ. HC PSG ZLÍN, z. s. ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R. 2004 A MLADŠÍ HC PSG ZLÍN, z. s. 12. - 14. 8. 2016 ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA MÍSTO KONÁNÍ: zimní stadion Luďka Čajky a PSG aréna DATUM

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA POZVÁNKA. Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky,

ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA POZVÁNKA. Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky, ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA 5/12/2016 POZVÁNKA Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky, jménem oddílu moderní gymnastiky při SK Motorlet Praha si Vás dovolujeme co nejsrdečněji

Více

HC DĚČÍN ve spolupráci Statutární město Děčín pořádá 43. ročník turnaje O Čokoládový puk

HC DĚČÍN ve spolupráci Statutární město Děčín pořádá 43. ročník turnaje O Čokoládový puk HC DĚČÍN ve spolupráci Statutární město Děčín pořádá 43. ročník turnaje O Čokoládový puk Termín konání: 30. 31. 3. 2019 Místo konání: Zimní stadion Děčín, Oblouková 638/21, Děčín 3, 405 01, Česká Republika

Více

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Moravské Budějovice Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Děti s rodiči Hraní v orlovně Každé pondělí dopoledne od 6. října. Rodiče si mohou se svými dětmi přijít pohrát do prostor orlovny a využít

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov 356 01 Kontakt: šéftrenér přípravek FKB Tomáš Hájek tel. 724 431 083 tomas.hajek@fksokolov.cz sportovní ředitel FKB Vítězslav

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Školní rok 2014/2015 byl slavnostně zahájen 1. září, tentokrát za deště. Do školy nastoupilo 120 žáků. Zahájení se zúčastnil také pan starosta, ing. Lubomír

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky

Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky Datum a čas: druhá srpnová sobota, tj. 9. 8. 2014 od 8:00 hodin prezentace od 7:30 hodin v místě konání zápasů jednotlivých

Více

Nabídka zájmových útvarů

Nabídka zájmových útvarů Nabídka zájmových útvarů 2014-2015 Nabídka zájmových útvarů ve školním roce 2014-2015 Název ZÚ Programová náplň Věk Junior Ranger Anglická škola Studio Mandragora seznamování s prací informační a strážní

Více

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci Okresní rada Asociace školních sportovních klubů ČR Chomutov, Dům dětí a mládeže Chomutov, Základní škola Chomutov, Akademika Heyrovského, Školní sportovní klub při 12. ZŠ Chomutov F L O R B A L propozice

Více

ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY. Základní škola Votice, okres Benešov

ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY. Základní škola Votice, okres Benešov ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Základní škola Votice, okres Benešov IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název školy Základní škola Votice, okres Benešov REDIZO 600042171 IZO 113000235 IČ 70568146 Adresa školy Pražská 235, 259 01

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

Světlanka Nedamov Jetřichovice

Světlanka Nedamov Jetřichovice KATALOG LETNÍCH DĚTSKÝCH TÁBORŮ 2019 Světlanka Nedamov Jetřichovice obsah Obsah strana 2 Zákla informace k prodeji strana 3 Tábory: Letní dětský jazykový tábor SVĚTLANKA strana 4 Letní dětský tábor NEDAMOV

Více

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Výtvarný kroužek - kresba, malba, grafické techniky pro děti a nové výtvarné techniky/ enkaustika, koláže../ věk: /7-15 let/ vedoucí: Alena Kofroňová 1. schůzka

Více