Zápis č. 8/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 8/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva"

Transkript

1 Zápis L.B prosince 2014 Strana 1(celkem14) Zápis č. 8/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Třebovle (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce Lenkou Růžkovou ( dále jako starostka ), která přivítala všechny přítomné v zasedací místnosti OÚ Třebovle. Přítomno je všech 7 zastupitelů obce (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek,, zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích) a veškerá hlasování jsou veřejná. * * * Schválení programu: Starostka seznámila přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou a informací zveřejněnou na úřední desce. K návrhu programu byl vznesen návrh na doplnění, o bod Smlouvy s Nykosem, starostka zodpověděla dotazy a vyzvala tedy zastupitele k hlasování. Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Třebovle schvaluje následující program ustavujícího zasedání: 1) Zahájení zasedání a kontrola plnění usnesení 2) Smlouva o odvádění odpadních vod 3) Kalkulace pro odvod odpadních vod pro rok 2014 a ) Dílčí přezkoumání hospodaření Krajským úřadem Stč.kraje 5) Rozpočtové opatření 3/2014 6) Zpráva o kontrole SZIF 7) Rozpočet pro rok ) Kontejnery pro rok ) Smlouva s Nykosem 10) Zpráva starostky 11) Různé 12) Závěr zasedání Výsledek hlasování: Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef

2 Zápis L.B prosince 2014 Strana 2(celkem14) Jasanský, Josef Kocourek, Mgr. Josef Bureš, Patrik Mičech) Proti 1 (Zdeněk Pop) Zdrželi se 0 Usnesení č. 25 bylo schváleno. * * * Určení ověřovatelů a zapisovatele Starostka navrhla určit ověřovateli zápisu Josefa Jasanského a Martinu Dvořákovou a zapisovatelem Lenku Bednářovou. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce Třebovle určuje ověřovateli zápisu Josefa Jasanského a Martinu Dvořákovou a zapisovatelem Lenku Bednářovou. Usnesení č. 26 bylo schváleno. * * * 1) Zahájení zasedání a kontrola plnění usnesení Paní starostka zahájila zasedání a přečetla usnesení z minulého zasedání, odpověděla dotazy a dotázala se, zdali zastupitelé souhlasí s usneseními z minulého zasedání. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje plnění přijatých usnesení z minulého zasedání ZO. Usnesení č. 27 bylo schváleno. * * * 2) Smlouva o odvádění odpadních vod

3 Zápis L.B prosince 2014 Strana 3(celkem14) Paní starostka informovala o Smlouvě o odvádění odpadních vod. Kterou budeme uzavírat s občany, kteří jsou napojeni na tlakovou kanalizaci v obci, starostka představila smluvní podmínky. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí s podpisem Smlouvy o odvádění odpadních vod s občany. Usnesení č. 28 bylo schváleno. * * * 3) Kalkulace pro odvod odpadních vod pro rok 2014 a 2015 V návaznosti na schválenou Smlouvu o odvádění odpadních vod paní starostka informovala o systému kalkulace odvádění odpadních vod na základě parametrů dodaných firmou Envipur, která instalovala ČOV. Výpočet vychází z nákladů na provoz ČOV a částka vyšla na 40,-Kč/m3 bez DPH. Poplatky za odvod odpadní vody budou dle počtu připojených osob x množství vyprodukované odpadní vody na osobu x cena za m3 odvodu odpadní vody, přičemž množství odpadních vod bude stanoveno dle směrných čísel spotřeby vody - Vyhl. MZE ČR č.428/2001 Sb., v platném znění následovně: a) rodinné domy - 36 m3/osobu a rok - počítají se skutečně bydlící osoby nikoliv trvale hlášené b) bytovky - 35 m3/osobu a rok - počítají se skutečně bydlící osoby nikoliv trvale hlášené c) mateřská školka (bez kuchyně) - 16 m3/osobu a rok - počítají se pracovníci + děti. d) obchod (potraviny +masna) - 18 m3/osobu a rok - počítají se pracovníci na jedné směně e) Zemědělské družstvo - (bez chovu - jen kanceláře) - 18 m3/osobu a rok - počítají se pracovníci na jedné směně, (pro výpočet se uvažuje v průměru 250 pracovních dnů za rok) f) Masokombinát - 26 m3/osobu a rok - počítají se pracovníci na jedné směně v průměru za rok (ne tedy maximální počet, ale průměrný počet lidí na směně) g) rekreační chaty 36 m3/osobu a rok - počítají se skutečně bydlící osoby nikoliv trvale hlášené a do smlouvy se uvede délka pobytu tj. na osobu pak vychází 36/365 x skutečná ve smlouvě uvedená délka pobytu.

4 Zápis L.B prosince 2014 Strana 4(celkem14) Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí se systémem kalkulace odvádění odpadních vod, který bude dle počtu připojených osob x množství vyprodukované odpadní vody na osobu x cena za m3 odvodu odpadní vody 40Kč /m3 bez DPH, přičemž množství odpadních vod bude stanoveno dle směrných čísel spotřeby vody - Vyhl. MZE ČR č.428/2001 Sb., v platném znění. Pro 4 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek) Proti 0 Zdrželi se 3 ( Usnesení č. 29 bylo schváleno. * * * 4) Dílčí přezkoumání hospodaření Krajským úřadem Stč.kraje Paní starostka informovala o proběhlé kontrole hospodaření, která přišla bez předchozího odsouhlasení termínu a informovala o Výsledku dílčího přezkoumání hospodaření obce a navrhla následující přijetí nápravných opatření k bodům: a) Vyhláška č. 449/2009 Sb., o způsobu, termínech a rozsahu údajů předkládaných pro hodnocení plnění státního rozpočtu, rozpočtu státních fondu, rozpočtu územních samosprávných celku, rozpočtu dobrovolných svazku obcí a rozpočtu Regionálních rad regionu soudržnosti, Příloha c. 4 odst. 3: Návrh na usnesení: ZO ukládá starostce dbát na to, aby v případě, že bude schválený rozpočet doplněn o nějaké další položky, jež nebyly uvedeny v jeho zveřejněném návrhu, aby tyto změny byly více zdůrazněny. Usnesení č. 30 bylo schváleno. b) Zákon c. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění pozdějších předpisů, 16 odst. 4: Návrh na usnesení: ZO ukládá starostce dbát na častější realizaci rozpočtových opatření.

5 Zápis L.B prosince 2014 Strana 5(celkem14) c) 4 odst. 3: Usnesení č. 31 bylo schváleno. Návrh na usnesení: ZO ukládá starostce dbát na přesnější stanovení rozpočtového výhledu pro další roky. Usnesení č. 32 bylo schváleno. d) Zákon c. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, 39 odst. 1: Návrh na usnesení: ZO ukládá starostce dbát na nezveřejňování žadatele o odkup při zveřejňování záměru o prodeji pozemku. Usnesení č. 33 bylo schváleno. e) ČÚS ( 36 odst. 1 zákona o účetnictví), ČÚS 701 bod 6.2. a 6.3.: Ke dni projednání napraveno účetním dokladem č f) ČÚS 701 bod 6.2. a 6.3.: Ke dni projednání napraveno účetním dokladem č g) ČÚS 706 bod 3. a 4.: Návrh na usnesení: ZO ukládá účetní do příštího ZO připravit vyčíslení pohledávek k účtům 311, 315 a 377 za předchozí roky pro tvorbu opravných položek / jejich odpis.

6 Zápis L.B prosince 2014 Strana 6(celkem14) Usnesení č. 34 bylo schváleno. h) Vyhláška c. 323/2002 Sb., o rozpočtové skladbě, ve znění pozdějších předpisů 2 odst. 2: Návrh na usnesení: ZO ukládá účetní dbát na druhové třídění rozpočtové skladby. Usnesení č. 35 bylo schváleno. i) - Vyhláška c. 410/2009 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro některé vybrané účetní jednotky, 14: K tomuto bodu starostka uvedla, že o věcném břemeni bylo takto účtováno cíleně, neboť bylo nutné jeho zřízení z důvodu a v souvislosti s výstavbou kanalizace. Veškeré náklady související s výstavbou kanalizace šly tedy na účet 042 jako nedokončený dlouhodobý majetek. V projednání předchozí kontroly bylo uloženo při další inventarizaci oddělit analyticky věcná břemena, což bude také učiněno. Zastupitelé pouze vzali na vědomí. j) 32, neboť: Ke dni projednání napraveno účetním dokladem č Jednalo se o překlep. k) 45, neboť: Návrh na usnesení: ZO ukládá účetní kontrolovat, aby se údaje z Rozvahy zobrazily i v její příloze a pokud se tak nestane, dopsat je manuálně. Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Mgr. Josef Bureš, Patrik Mičech) Proti 0 Zdrželi se 1 (Zdeněk Pop) Usnesení č. 36 bylo schváleno.

7 Zápis L.B prosince 2014 Strana 7(celkem14) l) Zákon c. 128/2000 Sb., o obcích, ve zněni pozdějších předpisů, 84 odst. 2, 4: Starostka uvedla, že povinnost schválit rozpočtové opatření splněna byla dne a , nicméně kontrolující si toho zřejmě nevšiml. m) Zákon c. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, ve zněni pozdějších předpisů, 26 odst. 2, neboť: Návrh na usnesení: ZO ukládá starostce určit správce rozpočtu, který se podepisuje na likvidační lístky účetních dokladů, který bude rozdílný od příkazce operace. Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Mgr. Josef Bureš, Patrik Mičech) Proti 0 Zdrželi se 1 (Zdeněk Pop) Usnesení č. 37 bylo schváleno. n) Zákon c. 420/2004 Sb., o přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celku a dobrovolných svazku obcí, ve zněni pozdějších předpisů, 13 odst. 1 písm. b): Návrh na usnesení: ZO ukládá starostce dbát na včasné zasílání zprávy o přijetí nápravných opatření. Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Mgr. Josef Bureš, Patrik Mičech) Proti 0 Zdrželi se 1 (Zdeněk Pop) Usnesení č. 38 bylo schváleno. o) Zákon c. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve zněni pozdějších předpisů, 27 Návrh na usnesení: ZO ukládá účetní účtovat o mezidobí mezi zveřejněním záměru a samotným prodejem, pokud nebude stanovena hladina vnitřní významnosti o tomto účtování směrnicí. Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Mgr. Josef Bureš, Patrik Mičech) Proti 0 Zdrželi se 1 (Zdeněk Pop) Usnesení č. 39 bylo schváleno.

8 Zápis L.B prosince 2014 Strana 8(celkem14) p) 4 odst. 8: Návrh na usnesení: ZO ukládá starostce aktualizovat soubor vnitřních účetních, majetkových a kontrolních směrnic. Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Mgr. Josef Bureš, Patrik Mičech) Proti 0 Zdrželi se 1 (Zdeněk Pop) Usnesení č. 40 bylo schváleno. 5) Rozpočtové opatření 3/2014 Paní starostka seznámila zastupitele s Rozpočtovým opatřením č. 3/2014, odpověděla dotazy a vyzvala zastupitele k hlasování o návrhu usnesení: Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje Rozpočtové opatření č. 3/2014. Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Mgr. Josef Bureš, Patrik Mičech) Proti 1 (Zdeněk Pop) Zdrželi se 0 Usnesení č. 41 bylo schváleno. 6) Zpráva o kontrole SZIF Předkladatelka bodu paní starostka informovala, že jsme absolvovali úspěšně kontrolu stavby a veškeré dokumentace ke Kanalizaci a ČOV Třebovle bez výtek ze Státního zemědělského intervenčního fondu a budeme moci zahájit proces dočerpání dotace a splatit překlenovací úvěr do banky. 7) Návrh rozpočtu roku 2015 Starostka představila návrh rozpočtu obce Třebovle pro rok 2015, který byl řádně zveřejněn a vyvěšen na úřadní desce obce a to od 1.12 do a vysvětlila jednotlivé položky. Uvedla, že návrh rozpočtu je přebytkový s tím, že přebytek bude použit na splácení úvěru na kanalizaci do Komerční banky. Následovala diskuze, zastupitel Mičech navrhoval rozpočet neschválit a schválit rozpočtové provizorium ve výši 25% minulého rozpočtu a žádal o účast více lidí na sestavování rozpočtu. Starostka se dotázala zastupitele Mičecha, jaké má výtky k návrhu s tím, že není důvod pro provizorium a musí k tomu být zásadní důvod nesouhlasu a uvedla závažnost a důsledky takového kroku.

9 Zápis L.B prosince 2014 Strana 9(celkem14) Zastupitelé nakonec návrh upravili o tyto body na straně výdajů: Paragraf: 2212 Silnice ,- na konečných ,00 Kč 3631 Veřejné osvětlení ,- na konečných ,00 Kč 3639 Komunální služby a územní rozvoj tisíc na konečných ,00 Kč P Ř Í J M Y - dle paragrafů Par Org Popis Pol , Pitná voda 9 600, Odvádění a čištění odpadních vod a nakládání s kaly , Bytové hospodářství , Nebytové hospodářství , Pohřebnictví 7 000, Sběr a svoz komunálních odpadů , Činnost místní správy 5 000, Obecné příjmy a výdaje z finančních operací , ,00 Rekapitulace rozpočtu dle položkových tříd Třída 1: DAŇOVÉ PŘÍJMY ,00 Třída 2: NEDAŇOVÉ PŘÍJMY ,00 Třída 3: KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY 0,00 Třída 4: PŘIJATÉ DOTACE ,00 V Ý D A J E - dle paragrafů Par Org Popis Pol 2212 Silnice , Provoz veřejné silniční dopravy , Odvádění a čištění odpadních vod a nakládání s kaly , Předškolní zařízení , Činnosti knihovnické , Rozhlas a televize 1 000, Ostatní záležitost kultury, církví a sděl. prostředků , Ostatní tělovýchovná činnost , Využití volného času dětí a mládeže , Bytové hospodářství , Veřejné osvětlení , Pohřebnictví 100, Komunální služby a územní rozvoj jinde nezařazené , Sběr a svoz nebezpečných odpadů , Sběr a svoz komunálních odpadů , Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň , Požární ochrana - dobrovolná část , Zastupitelstva obcí , Činnost místní správy , ,00 Rekapitulace rozpočtu dle položkových tříd Třída 5: BĚŽNÉ VÝDAJE ,00 Třída 6: KAPITÁLOVÉ VÝDAJE 0,00 FINANCOVÁNÍ - dle paragrafů Par Org Popis Pol

10 Zápis L.B prosince 2014 Strana 10(celkem14) ,00 FINANCOVÁNÍ - dle paragrafů ,00 Starostka navrhla zastupitelům hlasovat: Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočet obce Třebovle pro rok 2015 jako přebytkový s tím, že návrh byl řádně zveřejněn a vyvěšen na úřední desce od do Závazné ukazatele jsou paragrafy. Návrh byl upraven na straně výdajů vyrovnaně mezi par. 2212, 3631 a Přebytek rozpočtu bude použit na splácení úvěru do KB, a.s. Usnesení č. 42 bylo schváleno. 8) Kontejnery 2015 Starostka navrhla zastupitelům schválit přistavovaní velkoobjemových kontejnerů na odpad za OÚ pro rok 2015 tak, jako tomu bylo doposud i v minulých letech a to poslední sobotu v měsíci od března do listopadu. Jedná se tedy o : , , , , , , , , Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje přistavovaní velkoobjemových kontejnerů na odpad za OÚ pro rok 2015 každou poslední sobotu v měsíci od března do listopadu. Jedná se tedy o : , , , , , , , , Usnesení č. 43 bylo schváleno. 9) Smlouva s NYKOS a.s. Dodatek č. 1/2015 Starostka navrhla zastupitelům schválit Dodatek č. 1/2015 ke smlouvě na zabezpečení odpadového hospodářství se spol. NYKOS a.s.. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje Dodatek č. 1/2015 ke smlouvě na zabezpečení odpadového hospodářství se spol. NYKOS a.s..

11 Zápis L.B prosince 2014 Strana 11(celkem14) 10) Zpráva starostky Usnesení č. 44 bylo schváleno. Vážení spoluobčané, Dovolte, abych vás v této zprávě starostky informovala o akcích, které proběhly v průběhu roku Hlavní akcí bylo dokončení započaté výstavby tlakové kanalizace. V srpnu proběhlo řádné ukončení a předání stavby.v říjnu byl spuštěn zkušební provoz tlakové kanalizace a ČOV. V prosinci došlo k fyzické kontrole ze strany SZIF. Velice ráda vám oznamuji, že kontrola proběhla naprosto skvěle a to co se týká stavby i dokladové části. Velká pochvala zazněla i pro vás spoluobčany, za skvělou úpravu před vašimi domy. Dnes projde ZO smlouva o odvodu odpadních vod a kalkulace stočného. V nejbližších dnech budou tyto smlouvy s vámi sepsány. Občané, kteří nejsou z pochopitelných důvodů připojeni (jako je výstavba, domácí čistírna atd...) a mají poplatek za připojení řádně zaplacený, s těmi bude sepsána dohoda o uložení čerpadla na OÚ. Další akcí byla v Království rekonstrukce rozvodu elektrické energie a částečné uložení do země ze strany společnosti ČEZ. Po povolení jsme tuto akci využili na rekonstrukci veřejného osvětlení a také jeho částečné uložení do země. Celou stavbou jsme prošli spolu s p. Mlázovským, který byl zástupce z řad občanů, stavba byla předána a následně zkolaudována. Děkuji obyvatelům Království za pochopení a toleranci, kterou projevili. Na Borku proběhla rekonstrukce části vozovky, na kterou jsme získali dotaci a hlavně dešťové kanalizace. I zde chci poděkovat místním za pochopení a toleranci. V Miškovicích došlo k dlouho plánovanému prořezu lip za důsledného dohledu renomovaného arboristy. Došlo zde i k vazbě korun některých lip z důvodu bezpečnosti. Dále se za našeho přispění dokončuje výstavba lávky mezi Klášterní Skalicí a Miškovicemi. Bohužel počasí nám nepřeje a tak velká technika,která zde byla použita pomohla k velkému nepořádku, ten bude následně ihned po dokončení stavby odklizen. Celou situaci řešíme spolu se starostou Klášterní Skalice p. Lukešem. Zde chci také poděkovat občanům Miškovic za pochopení.

12 Zápis L.B prosince 2014 Strana 12(celkem14) Na tomto místě děkuji všem, kteří jakoukoliv měrou spolupracují s OÚ. Dovoluji si říct, že se nám postupně daří zásadně změnit vzhled našich obcí. Organizátoři i účastníci všech akcí, které se v našich vesnicích konaly, zaslouží také naše díky. Vás ostatní chci vyzvat k návštěvě těchto akcí, které jsou vždy velice zdařilé. Nesmím zapomenout na naše spolky a jejich sponzory, bez kterých by jejich provoz nebyl vůbec možný. Doufám, že i nadále budou naše obce žít a ne přežívat. I v dalším roce je před námi spousta práce, musíme začít pracovat na našem územním plánu, plánujeme demolici staveb v Kožmínově Knížecím dvoře, rekonstrukci vozovek, chodníků atd... Vše se bude odvíjet od vyhlášených dotačních titulů a výši financí v naší obecní pokladně. Doufám, že i příští rok budeme ve stejném čase pozitivně bilancovat. Chtěla bych vám všem popřát krásné a klidné svátky, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti do nového roku ) Různé a) Paní starostka informovala o tom, že jsme obdrželi fakturu ze spol. Regaplast na práce provedené na kanalizačních přípojkách v částech, které již jsou k tíži občanů. Navrhla proto fakturu uhradit a na základě předávacích protokolů jednotlivé částky přefakturovat občanům. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje úhradu fa VS spol. Regaplast ve výši ,00 Kč s následnou předfakturací poměrných částí občanům. Pro 7 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Usnesení č. 45 bylo schváleno. b) Dodatek k zakládací listině MAS Podlipansko Paní starostka upozornila na bod probíraný již při minulém ZO a to podpis Dodatku zakladatelské smlouvy MAS. Po právním opřipomínkování bylo nakonec domluveno, že se podepíše v původně navrhovaném znění, jelikož mnoho členů MAS ho již podepsalo a připomínkované změny budou obsahem dalšího dodatku. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje podpis Dodatku zakladatelské smlouvy MAS Podlipansko. Pro 7 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek,

13 Zápis L.B prosince 2014 Strana 13(celkem14) Usnesení č. 46 bylo schváleno. c) Starostka předložila Žádost pana Poláčka o odsouhlasení umístění komunikace dle předloženého návrhu pro budoucí komunikaci a dle přiloženého GP č /2014, vyhotoveného Ing. Zdeňkem Třepinou. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje žádost pana Poláčka na plánované umístění komunikace dle předloženého návrhu pro budoucí komunikaci a dle přiloženého GP č /2014, vyhotoveného Ing. Zdeňkem Třepinou. Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Mgr. Josef Bureš, Patrik Mičech, Proti 1 (Zdeněk Pop) Zdrželi se 0 Usnesení č. 47 bylo schváleno. d) Paní starostka požádala zastupitele o odsouhlasení podání žádosti o dotaci pro vybavení hracími prvky na hřiště MŠ Třebovle a do Miškovic. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje podání žádosti o dotaci pro vybavení hracími prvky na hřiště MŠ Třebovle a do Miškovic. Pro 7 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Usnesení č. 48 bylo schváleno. e) Starostka přečetla poděkování pana Zámečníka z Království za bezproblémové zabezpečení průběhu stavby uložení VO do země. f) Následovala diskuze ohledně stavu stromů na hřbitově ve Třebovli a zastupitelé se domluvili na započetí jednání s církví. Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Lenka Bednářová..

14 Zápis L.B prosince 2014 Strana 14(celkem14) Ověřovatelé: Martina Dvořáková. Josef Jasanský.... Lenka Růžková starostka obce. Martina Dvořáková místostarostka obce

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2016 24.12.2016 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2016 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 21.09.2017 30.09.2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 21.09.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 20.12.2018 30.12.2018 Strana 1(celkem7) Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 20.12.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 08.02.2018 14.02.2018 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 08.02.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2017 23.12.2017 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli

Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli Zápis L.B. 29.11.2018 06.12.2018 Strana 1(celkem6) Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 29.11.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání ustavujícího

Více

Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.06.2018 19.06.2018 Strana 1(celkem9) Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.06.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 05.04.2018 13.04.2018 Strana 1(celkem8) Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 05.04.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 09.02.2017 14. února 2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 09.02.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO:

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO: ROZPOČET OBCE MACKOVICE NA ROK 2017 P Ř Í J M Y Paragraf Položka ÚZ Název Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 850 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 30 000,00

Více

Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 25.05.2017 03.06.2017 Strana 1(celkem8) Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 25.05.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO:

OBEC MACKOVICE, Mackovice 49, Jiřice u Miroslavi, IČO: NÁVRH ROZPOČTU OBCE MACKOVICE NA ROK 2017 P Ř Í J M Y Paragraf Položka ÚZ Název Kč 1111 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 850 000,00 Kč 1112 Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky 30 000,00

Více

OBEC MODRAVA, IČ

OBEC MODRAVA, IČ OBEC MODRAVA, IČ 00573418 Závěrečný účet obce za rok 2015 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Obsah závěrečného účtu:

Více

KEO-W / Uc19s. Pol: Investiční přijaté transfery ze státních fondů Silnice Borek ,00

KEO-W / Uc19s. Pol: Investiční přijaté transfery ze státních fondů Silnice Borek ,00 roku 2014 strana: 1 / 7 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 1111 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 870 000,00 1112 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.výděl.činnosti 20 000,00

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Závěrečný účet obce Těchlovice za rok 2018

Závěrečný účet obce Těchlovice za rok 2018 Závěrečný účet obce Těchlovice za rok 2018 Obec Těchlovice, Těchlovice 18, 503 27 Lhota pod Libčany, IČ 00269697 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Návrh rozpočtu roku 2015

Návrh rozpočtu roku 2015 roku 2015 strana: 1 / 7 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 1111 0 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.činnosti a funkčních požitků 870 000,00 1112 0 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.výděl.činnosti

Více

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.05.2019 20.05.2019 Strana 1(celkem7) Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 14.05.2019 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Návrh závěrečného účtu za rok 2016

Návrh závěrečného účtu za rok 2016 Obec Koněprusy Návrh závěrečného účtu za rok 2016 sestavený ke dni 31.12.2016 Údaje o organizaci Název Obec Koněprusy Adresa Koněprusy čp. 63 26601 Koněprusy IČ 00233391 Právní forma Obec nebo městská

Více

FINANCOVÁNÍ - dle paragrafů, organizací a položek Schválený Par Org Pol N+Z+Uz Popis rozpočet

FINANCOVÁNÍ - dle paragrafů, organizací a položek Schválený Par Org Pol N+Z+Uz Popis rozpočet strana : 1 FINANCOVÁNÍ - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 8124 000000000 Uhrazené splátky dlouhodobých -192000.00 Org: 0000... -192000.00 ** PAR: 0000-192000.00 *** C E L K E M : -192000.00

Více

Návrh rozpočtu Obce Naloučany na rok Příjmy celkem Celkem Přijaté transfery

Návrh rozpočtu Obce Naloučany na rok Příjmy celkem Celkem Přijaté transfery Návrh rozpočtu Obce Naloučany na rok 2018 P Ř Í J M Y SCHVÁLENÉ UPRAVENÉ NÁVRH Paragraf Položka Popis 0 Částka v Kč Částka v Kč 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti 460 000 460 000 560 000 1112

Více

Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 18.11.2014 25. listopadu 2014 Strana 1(celkem9) Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016 Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2016 Závěrečný účet Obce Vrátkov za rok 2016 je sestaven v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2019 až 2020

Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2019 až 2020 Obec Adamov Střednědobý výhled rozpočtu na roky 2019 až 2020 Datum aktualizace 28.11.2017 P Ř Í J M Y dle paragrafů 0000 0000 1211 XXX 4 445 000 4 460 000 8 905 000 0000 1511 XXX 178 000 181 000 359 000

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Návrh rozpočtu městyse Okříšky na rok 2018

Návrh rozpočtu městyse Okříšky na rok 2018 městyse Okříšky na rok P Ř Í J M Y - dle paragrafů Pol 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze záv. činnosti a funkčních požitků 5 300 000,00 5 758 044,10 5 700 000,00 1112 Daň z příjmů fyz. osob ze sam. výděl.

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2017

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2017 Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2017 Závěrečný účet Obce Vrátkov za rok 2017 je sestaven v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč Obec Hrušky Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013 Příjmová část: Paragraf Položka Org. ÚZ 1111 1112 1113 1121 1211 1337 1341 1343 1345 1351 1355 1361 1511 1012 2119 3117 3314 3341 4121 735 MD D

Více

Závěrečný účet za rok 2016

Závěrečný účet za rok 2016 Obec Smilovice Závěrečný účet za rok 2016 Obec Smilovice Závěrečný účet za rok 2016 sestavený ke dni 31.12.2016 Údaje o organizaci Název Adresa Obec Smilovice Smilovice 29442 Smilovice IČ 00238635 Právní

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC VELIKÁ VES IČO: 437 50 486. Závěrečný účet hospodaření obce Veliká Ves za rok 2013

OBEC VELIKÁ VES IČO: 437 50 486. Závěrečný účet hospodaření obce Veliká Ves za rok 2013 OBEC VELIKÁ VES IČO: 437 50 486 Závěrečný účet hospodaření obce Veliká Ves za rok 2013 V souladu s 17 zákona číslo 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, předkládá

Více

Závěrečný účet za rok 2014

Závěrečný účet za rok 2014 Obec Jankovice Údaje o organizaci Závěrečný účet za rok 2014 Sestavený ke dni 8.4.2015 Název Adresa IČ Právní forma Obec Jankovice Jankovice 68704 Jankovice 00542369 Obec nebo městská část hlavního města

Více

MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Palackého náměstí č Němčice nad Hanou

MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Palackého náměstí č Němčice nad Hanou MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Palackého náměstí č. 3. 798 27 Němčice nad Hanou Návrh rozpočtu - závazné ukazatele roku 2015 Rozpočet - závazné ukazatele byly vypracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000

Více

Závěrečný účet za rok 2018

Závěrečný účet za rok 2018 Závěrečný účet za rok 2018 Údaje o organizaci Závěrečný účet za rok 2018 Sestavený ke dni 31.12.2018 Název Adresa IČO Právní forma Niva 79861 Niva 00288519 Obec Kontaktní údaje Telefon 582395132 E-mail

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2015 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

ROZPOČET NA ROK 2014

ROZPOČET NA ROK 2014 Obec Šelešovice ROZPOČET NA ROK 2014 A/ ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY Paragraf Položka Druh příjmu Objem příjmů TŘÍDA 1 - Daňové příjmy 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti 520 000,00 1112 Daň z příjmů

Více

Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2013

Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2013 Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2013 (dle 17 zákona 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) I. PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ Text Daňové příjmy - třída 1 1 586

Více

Závěrečný účet Obce Malá Štáhle za rok 2012

Závěrečný účet Obce Malá Štáhle za rok 2012 Závěrečný účet Obce Malá Štáhle za rok 2012 údaje o hospodaření obce v roce 2012 Rozpočet Obce Malá Štáhle na rok 2012 byl schválen zastupitelstvem obce dne 14.12.2011 a činil: V příjmech: Ve výdajích:

Více

Závěrečný účet obce Lužany za rok 2014

Závěrečný účet obce Lužany za rok 2014 Závěrečný účet obce Lužany za rok 2014 Obec Lužany zveřejňuje v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, závěrečný účet obce. Pro velký

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 M ě s t o Š l u k n o v Zastupitelstvo města Šluknova schvaluje ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOVA NA ROK 2013 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. Rozpočet sociálního

Více

Závěrečný účet za rok 2015

Závěrečný účet za rok 2015 Obec Mšecké Žehrovice Závěrečný účet za rok 2015 sestavený ke dni 31.12.2015 Údaje o organizaci Název Adresa IČ 00244104 Právní forma Obec Obec Mšecké Žehrovice Mšecké Žehrovice čp.77 27064 Mšecké Žehrovice

Více

Rozpočet obce Nýdek na rok 2019

Rozpočet obce Nýdek na rok 2019 O b e c N ý d e k - 739 96 Nýdek Rozpočet obce Nýdek na rok 2019 Mgr. Jan Konečný starosta obce Předkládá: p. Bielanová Jolana, účetní obce položka Příjmy v tis. Kč Schválený rozpočet na Očekávané plnění

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Návrh rozpočtu Obce Horní Stropnice na rok 2017

Návrh rozpočtu Obce Horní Stropnice na rok 2017 Návrh rozpočtu Obce Horní Stropnice na rok 2017 Závazné ukazatele rozpočtu Obce Horní Stropnice na rok 2017 ZÁVAZNÉ UKAZATELE V souladu se zákonem č. 250/2000 sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2015

Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2015 Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2015 (dle 17 zákona 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) I. PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ Text Daňové příjmy - třída 1 1 548

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU

MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU ._------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------, MĚSTO NĚMČICE NAD HANOU Palackého náměstí č. 3. 79827 Němčice nad Hanou Návrh

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2014

Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2014 Závěrečný účet obce Rozsíčka za rok 2014 (dle 17 zákona 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) I. PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ Text Daňové příjmy - třída 1 1 571

Více

Závěrečný účet obce Topolná za rok 2015

Závěrečný účet obce Topolná za rok 2015 Závěrečný účet obce Topolná za rok 2015 Zpracovaný na základě zákona číslo 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ke dni 30.5.2016 Obsah : 1. Základní informace o obci 2. Zastupitelstvo

Více

Zápis č. 3 /2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě v Třebovli

Zápis č. 3 /2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě v Třebovli M.G. Zapis 19.4.2012.doc 30.04.2012 Strana 1 (celkem 7) Zápis č. 3 /2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 19.4.2012 na Obecním úřadě v Třebovli Přítomni: Růžková Lenka, Mgr. Górska

Více

Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2015

Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2015 Návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VRÁTKOV ZA ROK 2015 Závěrečný účet Obce Vrátkov za rok 2015 je sestaven v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 1 / 9 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 600 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

NÁVRH ROZPOČTU OBCE HOSPŘÍZ PRO ROK 2018

NÁVRH ROZPOČTU OBCE HOSPŘÍZ PRO ROK 2018 OBEC HOSPŘÍZ, HOSPŘÍZ 28, 377 01 HOSPŘÍZ, IČ 00246751 NÁVRH ROZPOČTU OBCE HOSPŘÍZ PRO ROK 2018 ROZPOČET JE SESTAVEN V TISÍCÍCH KČ, V PLNÉM ZNĚNÍ ROZPOČTOVÉ SKLADBY PŘÍJMY PARAGRAF POLOŽKA NÁZEV návrh 2018

Více

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 ( 17 zákona č. 250 / 2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 ( údaje

Více

Závěrečný účet obce Ždírec za rok 2017

Závěrečný účet obce Ždírec za rok 2017 Údaje o organizaci Název: Obec Ždírec Adresa: Ždírec 25, 588 13 IČ: 00287008 Právní forma: obec Kontaktní údaje Telefon: 567 217 511 E-mail: obec.zdirec@seznam.cz Závěrečný účet obce Ždírec za rok 2017

Více

Tabulka č. 3: Příspěvkové organizace rok 2019 paragraf položka ZŠ a MŠ Horní Stropnice ,

Tabulka č. 3: Příspěvkové organizace rok 2019 paragraf položka ZŠ a MŠ Horní Stropnice , NÁVARH ROZPOČTU OBCE HORNÍ STROPNICE NA ROK 2019 Závazné ukazatele rozpočtu Obce Horní Stropnice na rok 2019 ZÁVAZNÉ UKAZATELE V souladu se zákonem č. 250/2000 sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

ROZPOČET OBCE DVORCE NA ROK 2010

ROZPOČET OBCE DVORCE NA ROK 2010 Stránka 1 Položka RS: Paragraf RS: P Ř Í J M Y v tisících Kč 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti /org.2612 1 820,00 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti-dle počtu zaměstnanců /org.4634 250,00 1112

Více

Rozpočet na rok Financování: Třída 8 : Financování (stavy na běžných účtech) ,00 Kč

Rozpočet na rok Financování: Třída 8 : Financování (stavy na běžných účtech) ,00 Kč Rozpočet na rok 2018 Příjmy: Třída 1: Daňové příjmy 37 501 750,00 Kč Třída 2: Nedaňové příjmy 18 114 800,00 Kč Třída 3: Kapitálové příjmy 0,00 Kč Třída 4: Přijaté dotace 23 353 023,60 Kč Příjmy celkem

Více

Závěrečný účet obce Onomyšl za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet obce Onomyšl za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet obce Onomyšl za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Přílohy : 1. Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu územních samosprávných

Více

Schválený závěrečný účet Městyse Loučeň za rok 2016

Schválený závěrečný účet Městyse Loučeň za rok 2016 Schválený závěrečný účet Městyse Loučeň za rok 2016 (dle 17 zákona č.250/2000 sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Dne 17.12.2015 usnesením č. 118/2015 byl zastupitelstvem

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Rozpočet obce Nýdek na rok 2018

Rozpočet obce Nýdek na rok 2018 O b e c N ý d e k - 739 96 Nýdek Rozpočet obce Nýdek na Mgr. Jan Konečný starosta obce Předkládá: p. Bielanová Jolana, účetní obce položka Příjmy v tis. Kč Schválený Očekávané plnění rozpočtu za Schválený

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2011, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 8 členů omluveno: 1 člen

Více

Obec Horní Heřmanice, Horní Heřmanice 13, Rudíkov IČO: Schválený Závěrečný účet obce Horní Heřmanice za rok 2018

Obec Horní Heřmanice, Horní Heřmanice 13, Rudíkov IČO: Schválený Závěrečný účet obce Horní Heřmanice za rok 2018 Obec Horní Heřmanice, Horní Heřmanice 13, 675 05 Rudíkov IČO: 00376965 Schválený Závěrečný účet obce Horní Heřmanice za rok 2018 V souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Návrh rozpočtu - závazné ukazatele rok 2017 strana: 1 / 4

Návrh rozpočtu - závazné ukazatele rok 2017 strana: 1 / 4 strana: 1 / 4 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona č. 320/2001 Sb., č. 450/2001 Sb., č.

Více

Návrh rozpočtu - závazné ukazatele rok 2017 zpracováno: strana: 1 / 3

Návrh rozpočtu - závazné ukazatele rok 2017 zpracováno: strana: 1 / 3 strana: 1 / 3 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona č. 320/2001 Sb., č. 450/2001 Sb., č.

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Schválený rozpočet roku 2016 zpracováno: strana: 1 / 10

Schválený rozpočet roku 2016 zpracováno: strana: 1 / 10 roku 2016 zpracováno: 1.3.2017 strana: 1 / 10 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze záv.č 1 200 000,00 0000 0000 1112 000000000 000

Více

Závěrečný účet obce Lužany za rok 2015

Závěrečný účet obce Lužany za rok 2015 Závěrečný účet obce Lužany za rok 2015 zveřejňuje v souladu s ustanovením 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, závěrečný účet obce. Pro velký rozsah

Více

Obec ÚTUŠICE IČ:

Obec ÚTUŠICE IČ: Rozpočet na rok 2016 Obec ÚTUŠICE třída 1 Daňové příjmy 7 722 100 třída 2 Nedaňové příjmy 1 958 200 třída 4 Přijaté transfery 119 200 PŘÍJMY CELKEM 9 799 500 třída 5 Běžné výdaje 5 545 300 třída 6 Kapitálové

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KRÁSENSKO ZA ROK 2009

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KRÁSENSKO ZA ROK 2009 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE KRÁSENSKO ZA ROK 2009 ÚDAJE O OBCI Adresa : OBEC KRÁSENSKO, Krásensko 123, 683 04 Drnovice Telefonické spojení : starostka obce : 517 385 463, mobil : 604 280 416 účetní obce : 517

Více

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: strana: 1 / 3

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: strana: 1 / 3 KEO-W 1.11.261 / Uc19r Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2019 zpracováno: 29.12.2018 strana: 1 / 3 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014

Závěrečný účet. Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření obce za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Třemešné za rok 2014 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

PŘÍJMY. Rozpočet Městyse Batelova na rok 2015

PŘÍJMY. Rozpočet Městyse Batelova na rok 2015 Rozpočet Městyse Batelova na rok 2015 Rozpočet na fiskální rok 2015 je koncipován s ohledem na vývoj ekonomického naplňování celostátních daňových příjmů, z kterých městys dostává poměrnou část přepočtenou

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 Účetní jednotka: Obec Veselá IČ: 00259195 Sídlo: Veselá č.p.69, 33701 Rokycany Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2018 zpracováno: strana: 1 / 5

Schválený rozpočet - závazné ukazatele rok 2018 zpracováno: strana: 1 / 5 strana: 1 / 5 Rozpočet - závazné ukazatele byly zpracovány v souladu se zněním 11 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění zákona č. 320/2001 Sb., č. 450/2001 Sb., č.

Více

Daň ze závislé činnosti , Daň z příjmů fyz.osob z kapit.

Daň ze závislé činnosti , Daň z příjmů fyz.osob z kapit. 1 / 11 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň ze závislé činnosti 925 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů fyz.osob ze sam.v 36 000,00 0000

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 roku 2017 strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 700 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Závěrečný účet za rok 2017

Závěrečný účet za rok 2017 Obec Olší Závěrečný účet za rok 2017 sestavený ke dni 31.12.2017 Na základě 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů, zveřejňuje obec Olší Závěrečný

Více

OBEC VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ

OBEC VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ OBEC VYSOKÁ U PŘÍBRAMĚ ROZPOČET 2018 NÁVRH ke schválení na zasedání zastupitelstva obce 13.12.2017 říjen 2017 Zpracovali: Zdeněk Strnad, Jaroslav Láska, Ladislav Drozda Obsah Úvod... 3 Východiska návrhu

Více

Plnění rozpočtu za období

Plnění rozpočtu za období Informace o schváleném rozpočtu na rozpočtový rok 2017 (podle 5, odst. 3, zák, č. 23/2017 Sb. o pravidlech rozpočtové odpovědnosti) OÚ Tuchlovice KEO-W 1.1 f.250 I. Uc11f strana: 1 /4 dle paragrafů Plnění

Více

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2014

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2014 HLAVNÍ ČINNOST Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1111 1 990 000 Daň z příjmu FO ze SVČ 1112 40 000 Daň z příjmu fyzických osob vybíraná srážkou 1113 210 000 Daň z příjmu právnických

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00

Daň z příjmů fyzických osob placená poplatníky ,00 roku 2017 strana: 1 / 8 P Ř Í J M Y - dle paragrafů, organizací a položek 0000 0000 0000 1111 000000000 000 Daň z příjmů fyzických osob placená plátci 1 500 000,00 0000 0000 1112 000000000 000 Daň z příjmů

Více

Závěrečný účet Obce Malá Štáhle za rok 2013

Závěrečný účet Obce Malá Štáhle za rok 2013 Závěrečný účet Obce Malá Štáhle za rok 2013 údaje o hospodaření obce v roce 2013 Rozpočet Obce Malá Štáhle na rok 2013 byl schválen zastupitelstvem obce dne 10.12.2012 a činil: V příjmech: Ve výdajích:

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více