Zkušenosti a důvěra po celém světě

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zkušenosti a důvěra po celém světě"

Transkript

1 T H E P O W E R O F D E L I V E R Y

2

3 viastore: Zkušenosti a důvěra po celém světě 03 Kdo je schopen dodávat, dělá obchody. Dodáváme našim zákazníkům schopnost dodávat. To je The Power of Delivery. Společnost viastore patří již 40 let k předním světovým poskytovatelům intralogistických zařízení pro průmysl, obchod a poskytovatele služeb systémy pro přípravu zboží k dodávce, vysokoregálové sklady, automatické sklady drobných dílů, distribuční a logistická centra. Provádíme poradenství. Plánujeme a realizujeme nová zařízení. Modernizujeme stávající sklady různých výrobců a přizpůsobujeme je aktuálním technologiím a změněným procesům. Naše regálové zakladače viapal, viaspeed XL a viaspeed se starají o rychlou a pružnou skladovou logistiku. Nabídku doplňuje naše kompetentní linka přímé podpory fungující 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, rozsáhlý servis a plynulá logistika náhradních dílů. Důležitým faktorem pro vaši efektivní a transparentní intralogistiku je naše průběžná softwarová architektura od Warehouse Management Software viad@t vhodná jak pro automatizované, tak i pro konvenční sklady sahající od systému toku materiálu až po řízení procesů. Alternativně realizujeme vaše logistické procesy přímo v SAP LES nebo SAP EWM.

4

5 Předkladatel nabídky systémů se širokým rozhledem 05 Dokonalý Supply Chain Management, efektivní skladování a distribuce zboží je dnes rozhodujícím konkurenčním faktorem firem v oblasti průmyslu, obchodu a poskytování logistických služeb. Společnost viastore zná požadavky specifické pro váš obor, analyzuje vaše logistické procesy a značně zvýší výkonnost vaší intralogistiky a tím i vaši konkurenceschopnost. Vybudujeme vám na klíč sklad a logistické centrum. Včetně skladové techniky, vybavení, řízení, software a všech stavebních prací. Od jednoduchého překladiště až po vysoce automatizované centrum viapick s robotickým systémem přípravy zboží k expedici. Stavebnicová koncepce pro malé sklady: Kompaktní automatizované sklady dodávané na klíč společností viastore systems umožňují zejména malým a středně velkým firmám jednoduchý a hospodárný přístup k efektivnímu skladování. Rovnice nové koncepce zní: hardware ze stavebnicové koncepce plus předkonfigurovaný balík software rovná se efektivní správa skladu a zásob.

6

7 Vše z jedné ruky: Poradenství, plánování, realizace 07 Požadavky vašich zákazníků jsou jednoznačné: Správné zboží má být ve správný čas na správném místě. To vyžaduje vysoce účinné distribuční koncepce. Pouze to nejlepší řešení zajistí disponibilitu vašeho zboží. Proto je naším nejdůležitějším cílem vývoj inovačních intralogistických koncepcí k zabezpečení vašeho konkurenčního náskoku. Naši odborníci na plánování naleznou při detailním rozhovoru s vámi jistě to nejhospodárnější, nejpružnější a nejrychlejší intralogistické řešení. Na to používáme nejmodernější plánovací nástroje. Tak získáme podklady pro správné rozhodnutí. Díky strukturovaným a certifikovaným procesům vám můžeme poskytnout řešení na míru, rychlé fáze plánování a krátké stavební lhůty. Plánování znamená vývoj dokonalých progresivních systémů v jednom kroku. Inovativní a energeticky úsporná skladovací technika, správa skladu a řízení materiálových toků přitom musejí být za každé situace v optimální souhře. Vysoké jistoty plánování dosahujeme díky: úzké spolupráci mezi našimi zákazníky a našimi klíčovými obory WMS, MFS, technikou regálových zakladačů a projektovým managementem včasné simulaci techniky zařízení včetně veškerých strategií řízení skladu spolehlivé kalkulaci potřeby personálu podle metody MTM pro různá pracoviště přesné kalkulaci investičních nákladů s rozsáhlými a dlouholetými zkušenostmi generálního dodavatele v oblasti interní logistiky

8

9 Forever Young: Retrofit 09 Obchodní procesy, struktury artiklů a technologie se neustále mění. Zde vám pomůže společnost viastore systems při modernizaci procesů logistických zařízení radou i skutkem. Máme k dispozici rozsáhlé kompetence v oblasti přestavby, modernizace skladů a rekonstrukce stávajících logistických systémů i od externích poskytovatelů. Nabízíme Vám četné možnosti upgradu - nejen u systému správy skladů, ale i v řízení, elektrické a mechanické části dopravní techniky a regálových zakladačů. Tak zůstává vaše interní logistika Forever Young: Plánování, koncepce, workshopy Reorganizace komplexních skladovacích systémů Rozšíření a změna stávající techniky zařízení Modernizace a výměna regálových zakladačů Renovace řízení Upgrade systémů správy skladu (WMS Warehouse Management System) Hardware a software pro WMS, MFS, vizualizaci Stěhování skladovacích systémů

10

11 efektivní WMS 11 je moderní, výkonný, ověřený a progresivní balík softwaru ke správě a řízení vaší interní logistiky: systémy přípravy zboží k odběru, sklady s vysokými regály, automatické sklady na drobné díly, distribuční a logistická centra. Pro malé sklady s malým obratem stejně jako pro distribuční centra s několika tisíci objednávkami denně. Jak pro vysoce automatizované systémy tak pro konvenční manuální nebo vysokozdvižnými vozíky obsluhovaná zařízení. viad@t je nezávislý na databázích, operačních systémech a hardwaru je jednoduše konfigurovatelný a upgradovatelný. Vývoj viad@t je certifikován podle ISO 9001 a IFS, produkt je schválen podle GAMP, vedení uživatele je jednoduché a intuitivní. Software pro uživatele a administrátory je navíc přesně a názorně dokumentován v příručce a online nápovědě. V provozní fázi vás provázejí naši odborníci. viad@tacademy vyškolí vaše pracovníky s použitím různých školicích koncepcí od skladovacích procesů až po programování. A pokud byste si někdy nevěděli rady, budou vám naši zkušení technici k dispozici na lince přímé podpory. V případě potřeby mají vzdálený přístup k vašemu zařízení. 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

12

13 13 Software pro celou intralogistiku efektivní Warehouse Management System pro konvenční a automatizované sklady a distribuční centra s jakýmkoli obratem viad@tone předkonfigurovaný WMS včetně systému toku materiálu pro méně složité sklady a distribuční centra viad@tclm inteligentní systém pro přidělování a správu skladových míst pro nakládací jednotky v automatizovaném skladu, který je osazen ERP nebo cizím WMS viad@twms efektivní Warehouse Management System pro ručně obsluhované sklady nebo sklady s obsluhou vysokozdvižnými vozíky a distribuční centra viad@tmfc inteligentní systém toku materiálu viad@tvisu vizualizace zařízení v zájmu větší transportu a rychlejšího přístupu viad@tccs efektivní řízení dopravní techniky viad@tsrm moderní řízení regálových zakladačů s nejvyšším stupněm servisu viad@tsort - řídicí systém pro vysoce výkonný třídič viad@t: funkce viad@t: a oblasti použití Vyskladnění: Rezervace Príprava zboží k odberu Balení Zasílání Překládání Zaskladnění: Příjem zboží Paletování Naskladnění Řízení jakosti, vracené dodávky Crossdocking Doplňování skladu Rozhraní s překryvnými systémy: ERP, zasílací systémy, celní systémy, EDI Stěžejní funkce Funkce velína Systém řízení VZV Informační systém Ukazatele Statistika apod. Přídavné funkce: Šarže, datum expirace Správa sériových čís. Mandanti Multisklad Energetický management VAS etc. Typy skladů: Automatický sklad drobných/ palet/tabletů Policové sklady Blokové sklady Sklady s konzolovými regály Páternoster atd. Rozhraní s vnořenými systémy: MFC, regálový zakladač, dopravní technika, elektrická visutá dráha, přepravní systém bez řidiče, Pick-by-light/-voice atd.

14

15 SAP Logistics Solutions 15 Disponibilnost zboží ve stanoveném termínu je rozhodujícím faktorem soutěže. Zákazníci očekávají nejen větší výkon, transparentnost, rychlost, bezpečnost a spolehlivost, ale celkově racionálnější zpracování ve skladu a distribučním centru. Prostřednictvím systému LES (Logistics Execution System ) nebo EWM (Extended Warehouse Management) od společnosti SAP vytvoříte předpoklad pro efektivní a transparentní integraci vašeho skladu nebo distribučního centra do vašich podnikových procesů a vašeho logistického řetězce přesahujícího rámec podniku. Snížíte své náklady a zásoby, zlepšíte zákaznický servis a vytvoříte si stabilní základnu pro další růst. To platí stejnou měrou jak pro nová intralogistická zařízení, tak i pro projekty modernizace a rozšiřování ve Vaší logistické intrastruktuře. viastore systems je certifikovaný systémový dům SAP a je odborníkem na budování kompletních skladovacích a distribučních center a proto je vaším kompetentním partnerem pro zavádění řešení SAP do logistiky.

16

17 Výkonná skladovací technika 17 Struktury v logistice se razantně mění: velikosti sérií začínají od jedničky, doby dodání kratší než 24 hodin jsou standardem, bezvadná příprava zboží k dodávce je předpokladem pro spokojené zákazníky a ničím nerušenou výrobu. Ve stále těsněji propojených dodacích řetězcích nesmí docházet ke zpožděním. Tak se automatické skladovací systémy stávají stále více středobodem a základním kamenem ekonomického úspěchu podniku - lhostejno, zda jde o sklad výrobní nebo distribuční. Nejlepší předpoklady pro splnění těchto požadavků nabízejí regálové zakladače od společnosti viastore. Náš know-how po 40 letech v intralogistice vám zaručuje rychlé, bezpečné a kompetentní vyřešení vašich skladových zadání. Se třemi typovými řadami viaspeed, viapal a viasprint máte k dispozici výkonné regálové zakladače, které se vám prostřednictvím optimální souhry mechanické a řídicí části a servisu 24/7 postarají o spolehlivý tok zboží. A to v automatizovaném skladu drobných dílů stejně jako v paletovém vysokoregálovém skladu.

18

19 19 S četnými individuálně upravitelnými prostředky k ucho ování materiálu můžete rychle a přesně uchopit každé zboží a každou nakládací pomůcku. A to do jednoduché nebo vícenásobné hloubky, s více ústrojími pro úchop břemen a jako jednonosníkové nebo dvounosníkové řešení. Rodina regálových zakladačů od viastore poskytuje systémovému návrháři volnost koncipovat řešení přesně tak, jak to situace vyžaduje. S nejlepší kvalitou a nejkratší dodací dobou. Každý jednotlivý regálový zakladač se před expedicí uvádí do provozu a důkladně testuje. To zvyšuje kvalitu a snižuje nároky na pracovišti váš sklad se může do práce pustit dřív. Po akvizici americké specializované firmy na přepravní techniku Blesco, Inc. si viastore dále rozšířil zdroje na americkém trhu. K tomu se počítají třídicí a rozvodná řešení a rovněž dopravní zařízení na nádržky, kartony nebo palety a dopravní systémy bez řidiče. Energeticky účinné souhrnné koncepce Technika s nižším klidovým proudem Efektivní pohonné systémy Energetická regulace a zpětné získávání energie Přizpůsobení dynamiky zařízení aktuální potřebě Redukce pojezdů

20

21 Vztah se zákazníkem pro nás znamená partnerství na celý život 21 Kdo může dodávat, dělá obchody. Proto je důležité mít spolehlivého partnera, který i po odebrání zařízení poskytuje komplexní péči. Neboť i to nejlepší zařízení je pouze tak dobré, jako jeho údržba a opravy. viastore vám nabízí různorodé služby, které jsou šity na míru vašim potřebám. K tomu se počítá preventivní údržba systému stejně jako každoroční hodnocení podle předpisů na prevenci nehodovosti nebo zákonem předepsaná prohlídka regálů. Cílem je vyloučit neplánovanou odstávku vašeho skladového a dopravního systému včasným odstraňováním jevů souvisejících s opotřebením dílů a slabých míst. Pokud by se vaše zařízení někdy přesto dostalo do nesnází, zastihnete naše pracovníky na lince přímé podpory 365 dnů v roce a čtyřiadvacet hodin denně. Přitom se vám neozve přátelský hlas z pásku, ale odborníci z oblasti IT, řízení, techniky a náhradních dílů. Naši technici z linky přímé podpory se přímo napojí na vaše zařízení až po řídicí úroveň regálových zakladačů a dopravní techniky. To umožňuje rychlou analýzu chyb a jejich odstranění. Pro vás obzvlášť výhodné tehdy, když nechcete vytvářet vlastní údržbářský tým. Společně s balíčkem náhradních dílů, který je dodáván se zařízením, je do značné míry zajištěna nepřerušovaná provozuschopnost. Linka přímé podpory 24/7: Podpora na dálku Ochota kdykoliv zavolat Monitoring přes web: Dálkový dohled nad systémem IT databáze, pevný disk, CPU, procesy preventivní nebo nápravná opatření Sebeanalýza regálového zakladače: Regálový zakladač zapisuje všechny odchylky Informace se pošlou vaší údržbě nebo společnosti viastore Preventivní a nápravná opatření Údržba Servis náhradních dílů

22

23 Kontakt na viastore viastore systems s.r.o. Teslova 1241/5a - B Plzeń Czech Republic Tel Fax Headquarters: viastore systems GmbH Magirusstraße Stuttgart Germany Tel Fax Companies: Brazil, China, Czech Republic, France, Germany, Russia, Spain, USA Partners: Croatia, Denmark, Israel, Norway, Poland, Russia, Sweden, Turkey, Ukraine info@viastore.com UB_vsCZ_cz_122013

24

THE POWER OF DELIVERY. Regálové zakladače. Větší výkon ve skladu

THE POWER OF DELIVERY. Regálové zakladače. Větší výkon ve skladu THE POWER OF DELIVERY Regálové zakladače Větší výkon ve skladu Vždy vhodné řešení Regálové zakladače od společnosti viastore jsou pro vás vždy tím správným řešením. Dodáme vám mechanický systém regálového

Více

THE POWER OF DELIVERY. viad@t. Efektivní Warehouse Management System

THE POWER OF DELIVERY. viad@t. Efektivní Warehouse Management System THE POWER OF DELIVERY viad@t Efektivní Warehouse Management System viastore systems Váš partner pro WMS Společnost viastore patří k předním světovým poskytovatelům intralogistických zařízení pro průmysl

Více

Partnerství na celý život

Partnerství na celý život THE POWER OF DELIVERY Partnerství na celý život Se službami od viastore bez starostí SERVICE Partnerství na celý život Jsme vám neustále k dispozici Nejlepší logistické za ří zení je jen tak dobré, jak

Více

SAP Logistics Solutions

SAP Logistics Solutions THE POWER OF DELIVERY SAP Logistics Solutions Poradenství, software, realizace a více SAP Supply Chain Management Přidaná hodnota ve vaší logistické síti Jako přední mezinárodní poskytovatel intralogistických

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Telemetrie manipulační techniky v praxi

Telemetrie manipulační techniky v praxi Luděk Demel Petr Slanina Šmídl s.r.o. GX Solutions Bohemia s.r.o. Facility manager Acount manager Historie Šmídl s.r.o. Přední český poskytovatel dopravních a logistických služeb Rodinná firma poskytující

Více

Technologie pro automatizaci procesů skladování

Technologie pro automatizaci procesů skladování Konference Logistika Technologie pro automatizaci procesů skladování Bratislava, 28.2.2012 www.kredit.cz 1 AUTOMATIZACE PROCESŮ SKLADOVÁNÍ Obsah prezentace : automatizace - trend módní nebo trhem vynucený

Více

Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na

Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na S K L A D O V A C Í A L O G I S T I C K É S L U Ž B Y Zajišťujeme komplexní logistické služby v oblasti skladování a dalších logistických služeb s přidanou hodnotou. S našimi zákazníky spolupracujeme na

Více

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů.

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Miroslav Opát SKLADOVÁNÍ CELNÍ SLUŽBY PŘEPRAVA O NÁS PST CLC (ČLEN MITSUI-SOKO GROUP) JE SPOLEHLIVÝ DODAVATEL SKLADOVACÍCH, CELNÍCH A PŘEPRAVNÍCH

Více

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech ZVYŠTE SVOJI PRODUKTIVITU PPS One SOFTWARE PRO PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY SPOJENÍ PPS One SE SAP BUSINESS ONE Prodej Nákup Logistika Správa kontaktů Analýza příležitostí Personalistika Finanční účetnictví

Více

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu www.hafele.cz Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu Spolehlivé doručení s certifikátem Zákazníci ve 150 zemích spoléhají na nábytkové

Více

Role logistiky v ekonomice státu a podniku 1

Role logistiky v ekonomice státu a podniku 1 Obsah KAPITOLA 1 Role logistiky v ekonomice státu a podniku 1 Úvod 2 Definice logistického řízení 2 Vývoj logistiky 5 Systémový přístup/integrace 8 Role logistiky v ekonomice 10 Role logistiky v podniku

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Skladové hospodářství

Skladové hospodářství Skladové hospodářství Skladování je nedílnou součástí každého logistického řetězce, je to ta část logistického systému, která zabezpečuje uskladnění produktů v místech jejich vzniku a mezi místem vzniku

Více

Náš tým je vám vždy k dispozici bez ohledu na to zda jste malá či velká firma.

Náš tým je vám vždy k dispozici bez ohledu na to zda jste malá či velká firma. United Arab Emirates Turkey United Kingdom Ukraine Austria Belgium Bulgaria Croatia Czech Republic Denmark Switzerland Estonia Sweden Finland Spain France Slovenia Slovakia Russia Russia Germany Romania

Více

Jak efektivněji řídit skladové procesy

Jak efektivněji řídit skladové procesy Jak efektivněji řídit skladové procesy Josef Černý, ICZ a. s. 9.10.2012 www.i.cz 1 Agenda Logistické náklady a možnosti jejich snižování Evidovaný sklad Řízený sklad WMS OSIRIS Příklad z praxe www.i.cz

Více

Náš zákazník Tesco. Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW

Náš zákazník Tesco. Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW Náš zákazník Tesco Veškerá starost o skladování majetkového vybavení prodejen je v rukou GW Skladování, doprava a správa vybavení prodejen Všechny Tesco obchodní jednotky potřebují, mimo samotné vlastní

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení

Údržba, oprava, obnova, ochrana. Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Údržba, oprava, obnova, ochrana Řešení pro údržbu a spolehlivost výrobního zařízení Henkel - řešení pro všechny problémy v údržbě. Údržba, oprava, obnova a ochrana strojního zařízení. Maximalizace produkce,

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

Nejvyšší výkony podmíněné provozem

Nejvyšší výkony podmíněné provozem 12345 Zajistit provoz Nejvyšší výkony podmíněné provozem Je to tak jednoduché. 12 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ

Hamé s.r.o. logistika v praxi. Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Hamé s.r.o. logistika v praxi Lektor: Ing. Martin Štrupl, logistic and distribution director 5. 5. 2011, FLKŘ Centrální distribuční sklad Hamé a.s. Centrální distribuční sklad Staré Město u Uherského Hradiště

Více

Školou k jednoduchosti

Školou k jednoduchosti Školení Lenze Školou k jednoduchosti Je to tak jednoduché. 1 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních kroků až ke

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO

solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO solutions BITO PROflow active Inteligentní skladování Světová novinka - inteligentní válec BITO BITO PROflow - a běží a běží... BITO PROflow: Dynamické skladování v celé své kráse! PROflow je název řady

Více

Servis pro trvalou a permanentní energii

Servis pro trvalou a permanentní energii Servis pro trvalou a permanentní energii Motive Power Systems Reserve Power Systems Special Power Systems Service Trvalé servisní řešení pro: Trakční systémy Motive Power všech technologií Bateriové nabíjecí

Více

Zařízení pro kontrolu výrobků

Zařízení pro kontrolu výrobků Zařízení pro kontrolu výrobků Školení Obsluha Manažeři zabezpečování jakosti Technici údržby Školení Využívejte svá zařízení naplno Školení ke kontrolním přístrojům Školení uživatelů Jistota a know-how

Více

KOMPLETNÍ OUTSOURCING LOGISTICKÝCH SLUŽEB

KOMPLETNÍ OUTSOURCING LOGISTICKÝCH SLUŽEB Ing. Jan Polter, MBA Obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a.s. Lenka Táborská, MBA Group Supply Chain Manager GCE, s.r.o. OSNOVA 1.Představení GCE 2.Představení DACHSER 3.Základní logistická

Více

mystock Řízení logistiky a skladových procesů WAREHOUSE MANAGEMENT HLAVNÍ PŘÍNOSY REFERENCE NAŠE ŘEŠENÍ, VENTUS Integrace skladových technologií

mystock Řízení logistiky a skladových procesů WAREHOUSE MANAGEMENT HLAVNÍ PŘÍNOSY REFERENCE NAŠE ŘEŠENÍ, VENTUS Integrace skladových technologií NAŠE ŘEŠENÍ, HLAVNÍ PŘÍNOSY KTERÁ VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT Komplexní pokrytí logistických zdrojů, procesů a technologií VENTUS Integrace skladových technologií ERP SOFTWARE Podnikový systém projektovaný na

Více

Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat

Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat Flexibilní software pro skladovací věže LogiMat Úvod Od základní aplikace až po komplexní skladový management: Vše vám obstaráme! Vychystávání zboží s maximální efektivitou LogiSoft BASIC Die einfache

Více

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Ing. Richard Bejr 20. uživatelská konference firmy ORTEX, 21. a 22.května 2009 1 Nová verze 9.2 Rozšíření desetinných míst u cen za měrnou jednotku Rozšíření

Více

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu.

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Logistická řešení _SYSTÉM VYDÁVÁNÍ NÁSTROJŮ Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Systémy vydávání nástrojů Walter Multiply _NETWORKLINE Tvář moderní správy nástrojů. INDIVIDUÁLNÍ.

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

mystock Řízení logistiky a skladových procesů WAREHOUSE MANAGEMENT

mystock Řízení logistiky a skladových procesů WAREHOUSE MANAGEMENT mystock WAREHOUSE MANAGEMENT Řízení logistiky a skladových procesů KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ŘÍZENÍ A OPTIMALIZACI LOGISTIKY, PROCESŮ A PRACOVNÍKŮ VE SKLADECH, S PLNOU PODPOROU MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍ LOGIKA, POŘÁDEK

Více

Vysoký výkon při vychystávání

Vysoký výkon při vychystávání Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energetická účinnost Jednoduchá integrace Vysoký výkon při vychystávání Intralogistické trendy budoucnosti Na co byste měli být připraveni: Podstatné

Více

Automatizované sklady pro hutní materiál

Automatizované sklady pro hutní materiál Automatizované sklady pro hutní materiál schwab TLI Páternosterový sklad pro hutní a tyčový materiál Systémy schwab představují moderní a technicky dokonalé řešení logistických celků v oblasti skladování

Více

Modernizace skladu v praxi. Závěr managementu

Modernizace skladu v praxi. Závěr managementu Modernizace skladu v praxi Závěr managementu Obsah 1. Úvod...3 2. Průběh studie...3 3. Účastníci studie...3 4. Status quo ve skladech...4 5. Cíl modernizace vybavení...5 6. Přesné seřízení v dílčích oblastech...8

Více

Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku!

Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku! Majitel eshopu ušetřil za skladování a logistiku desítky tisíc korun. Díky eskládku! Až 20 zásilek denně expeduje mimo sezónu pan Pilný z Berouna. Je majitelem internetového obchodu, který je na trhu dva

Více

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC

DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC DOVOLTE E-CMR POSÍLIT VÁŠ DODAVATELSKÝ ŘETĚZEC Oficiální dodavatel pilotního projektu e-cmr v Beneluxu Náskok před ostatními Náskok před ostatními TransFollow digitalizuje nákladní listy, čímž celý řetězec

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

ARIS Platform softwarová podpora řízení procesů Procesní ARIS laboratoř základ moderní výuky. www.ids-scheer.cz

ARIS Platform softwarová podpora řízení procesů Procesní ARIS laboratoř základ moderní výuky. www.ids-scheer.cz ARIS Platform softwarová podpora řízení procesů Procesní ARIS laboratoř základ moderní výuky www.ids-scheer.cz Agenda Představení IDS Scheer ARIS Platform Scénáře možné spolupráce Vybudování komplexní

Více

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informace po ruce Dovolte, abychom vám stručně představili naše komplexní služby v oblasti informačních technologií a zpracování informací >>> informační

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Náš zákazník Daikin. Distribuce snadno

Náš zákazník Daikin. Distribuce snadno Náš zákazník Daikin Distribuce snadno 20 000 zásilek, 15 zemí, jeden globální logistický partner Jak můžeme doručit 20 000 zásilek za rok zákazníkům v 15 různých zemích? Před tímto náročným úkolem stála

Více

PROCE55 Scheduling. (Přehled)

PROCE55 Scheduling. (Přehled) (Přehled) Obsah Představení PROCE55 Scheduling... 3 Přínosy řešení... 3 Integrace POCE55... 4 PROCE55 Manufacturing... 4 PROCE55 Warehouse... 4 PROCE55 Maintenance... 4 Vlastnosti řešení PROCE55 Scheduling...

Více

Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o. Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře

Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o. Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře Introductory summary: Mondelez Czech Republic s.r.o. disponuje i v oblasti POS a marketingových materiálů velmi

Více

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží

Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar v technologickém svazku se společností Intertex Systémy skladování a vychystávání pro extrémní požadavky u těžkého a dlouhého zboží Standard Solution Vertical

Více

Logistický podnik Kánský

Logistický podnik Kánský Logistický podnik 2016 0. Kánský Jednoduchý tok zboží doprava surovin a materiálu k výrobci uskladnění před zpracováním zpracování (obrábění, montáž, ) balení skladování výrobků přeprava k prodejci skladování

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou Řešení MATRIX TM je optimální kombinací: variabilního výdejního automatu nástrojů výkonného řídícího a analytického software Skříň DLS Skříň Mini Skříň Maxi Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Více

Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě

Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě Smart Factory Logistics dfsddfdfdfdfagilně, štíhle a spolehlivě Záleží nám na Vašem úspěchu. Na Vaší cestě k udržení konkurenceschopnosti vidíme tyto výzvy: Jane, CEO Jak snížit naše celkové náklady (TCO),

Více

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám.

STOW MOBILE. Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. STOW MOBILE Ideální kombinace kompaktního skladování s přístupem ke všem paletám. MOBILNÍ PALETOVÉ REGÁLY Stow Mobile je vysokokapacitní skladovací systém navržený tak, že paletové regálové systémy jsou

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Inviduální řešení pro nákup nástrojů

WNT TOOL SUPPLY 24/7. Inviduální řešení pro nákup nástrojů WNT TOOL SUPPLY 24/7 Inviduální řešení pro nákup nástrojů WNT Česká republika s.r.o. Sokolovská 250 594 01 Velké Meziříčí Tel. +420 566 522 411 wnt-cz@wnt.com www.wnt.com Obsah WNT Tool Supply 24/7 Výhody

Více

Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems

Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems Storage meets intelligence Nedcon Storage Systems Nedcon je mezinárodní společnost zabývající se navrhováním, výrobou a instalací průmyslových regálových systémů. Slogan Storage meets inteligence, neboli

Více

Logistika bez starostí od roku skladování doprava VAS E-commerce

Logistika bez starostí od roku skladování doprava VAS E-commerce Logistika bez starostí od roku 1990 skladování doprava VAS E-commerce Kdo jsme Založeno 1990 Rodinná společnost Sídlo ve vlastním logistickém areálu v Hořovicích (u dálnice D5) Dceřiná společnost na Slovensku

Více

01 PODNIK 01 PODNIK » DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) PODNIK

01 PODNIK 01 PODNIK » DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) PODNIK PORTRÉT PODNIKU 01 PODNIK 01 PODNIK ÚDAJE O OBRATU V MILIONECH EUR 350 300 250 200 150 100 50» DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) 0 1993 1995 2000 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 BUDOUCNOST ZACÍNÁ DNES

Více

Zadání. Audity a dokumentace SDP

Zadání. Audity a dokumentace SDP Audity a dokumentace SDP PharmDr. Jiří Sova Kvalifikovaná osoba plnosortimentního velkoobchodu Zadání Audit kvality a správné distribuční praxe a potřebná dokumentace Dokumentace v rámci SDP - tvorba,

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD.

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. Průvodce službami Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. O společnosti DPD Víte, že DPD vzniklo v roce 1976 denně doručí přes 1,6 milionu zásilek přepravuje zásilky až do 1.000 kg vaše zásilky přepraví rychle

Více

Úvod. Projektový záměr

Úvod. Projektový záměr Vzdělávací program Řízení jakosti a management kvality Realizátor projektu: Okresní hospodářská komora Karviná Kontakt: Svatováclavská 97/6 733 01 KARVINÁ +420 596 311 707 hkok@hkok.cz www.akademieok.cz

Více

INFORMAČNÍ ZABEZPEČENÍ LOGISTICKÝCH SYSTÉMŮ

INFORMAČNÍ ZABEZPEČENÍ LOGISTICKÝCH SYSTÉMŮ INFORMAČNÍ ZABEZPEČENÍ LOGISTICKÝCH SYSTÉMŮ Logistický informační subsystém (LIS) Řízení celého materiálového toku není možné bez odpovídajících informací. Proto součástí integrovaného logistického systému

Více

NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS NOVINKA

NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS NOVINKA NOVINKA MODERNÍ DESIGN AUTOMATICKÉ NAPÍNÁNÍ ŘETĚZU NIŽŠÍ SPOTŘEBA E N E R G I E ULTRALEHKÉ UZA MYKATELNÉ DVEŘE STANDARD SOLUTIONS VERTICAL CAROUSEL NOVINKA KARDEX MEGAMAT RS Objevte inovaci. Nový KARDEX

Více

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s.

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Představení společnosti CELogis a.s. Rychlost, kvalita a přesnost je pro nás samozřejmostí! Firma CELogis byla založena v roce 1999 jako

Více

O společnosti. Kvalita především

O společnosti. Kvalita především Profil společnosti O společnosti Kvalita především Naší vizí je dodávat společnostem kvalitní specializované inženýrské služby šité na míru, založené na odbornosti a důvěře. Vážíme si dlouhodobé spolupráce

Více

trak systems Systémy trakční energie

trak systems Systémy trakční energie trak systems trak systems Systémy trakční energie trak Hoppecke - systémy trakční energie Žádný pohyb není možné uskutečnit bez energie. Materiál je třeba přepravovat z místa A do místa B. Trh vyžaduje

Více

Bakalářský studijní obor hospodářská informatika

Bakalářský studijní obor hospodářská informatika Bakalářský studijní obor hospodářská informatika Předpoklady Struktura studia Přihlášky Poradenství Bakalářský studijní obor hospodářská informatika nabízí fundované vědecké a praktické vzdělání v oblasti

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Logistika v údržbě. Logistika - definice

Logistika v údržbě. Logistika - definice Logistika v údržbě Řízení zásob náhradních dílů a toků materiálu Logistika - definice Logistika představuje integraci materiálového a informačního toku jedná se o integrující vědu (Filkenstein 1988) Logistika

Více

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů efficiency in laser cutting BySprint Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů 2 BySprint soustředěný a ekonomický BySprint je optimální zařízení pro uživatele, kteří

Více

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání.

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. SEND Objednávejte leteckou přepravu rychleji než kdykoli předtím. Změna je ve vzduchu Získávání nabídek, provádění rezervací a sledování zásilek představuje

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

nové metody řízení podniků v elektrotechnice Vladimír Bartoš ředitel podpory prodeje firmy Minerva ČR a SR

nové metody řízení podniků v elektrotechnice Vladimír Bartoš ředitel podpory prodeje firmy Minerva ČR a SR nové metody řízení podniků v elektrotechnice Vladimír Bartoš ředitel podpory prodeje firmy Minerva ČR a SR 25 let pomáháme řídit ty nejsložitější procesy ve slovenských a českých firmách nabízíme konzultanty

Více

SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA

SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA SKLAD KTERÝ ZAČAL MYSLET LUDĚK LHOTKA OBSAH 1. EFAFLEX a nejrychlejší vrata světa 2. EFAFLEX CZ hlavní výrobní závod a expediční centrum 3. Expediční centrum (případová studie) Balení a skladování finálních

Více

Marcopol. Tvůj obchodní partner

Marcopol. Tvůj obchodní partner Marcopol Tvůj obchodní partner Historie společnosti 1985 15. února; zahájení provozu výrobního závodu. 1986-2004 dynamický rozvoj společnosti: výstavba výrobní haly, výškového regálového skladu, otevření

Více

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3

RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 www.hella.cz 2 3 RYCHLÁ CESTA K ÚSPĚCHU 3 S námi získáte náskok! Společnost HELLA urychlí vaši cestu k ekonomickému úspěchu nabídkou rozsáhlého sortimentu výrobků, profesionálního

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel

Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Hänel Rotomat a Hänel Lean-Lift Automatizované skladové systémy a výdejny nářadí a měřidel Ideas that move the world... Automatizované skladové systémy Úspora prostoru, času a nákladů Automatizované skladové

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti

INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti Obsah: 1) Adresa společnosti 2) Historie firmy 3) Rozsah systému kvality 4) Systém managementu kvality 5) Povinnosti

Více

Smart packaging. Perfect solutions.

Smart packaging. Perfect solutions. Smart packaging. Perfect solutions. THIMM THE HIGHPACK GROUP Mezinárodně působící skupina THIMM je Vaším inovačním a systémovým partnerem pro všechny procesy obalového managementu. Pod zastřešující značkou

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Náš zákazník Jaguar Land Rover. Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás

Náš zákazník Jaguar Land Rover. Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás Náš zákazník Jaguar Land Rover Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás Outsourcing reklamy. Pro obchodní a marketingová oddělení je v dnešní době stále více důležité udržet náklady na minimu.

Více

Smart & Lean. Inteligentní logistika

Smart & Lean. Inteligentní logistika Smart & Lean Inteligentní logistika Smart & Lean Zvyšte spolehlivost Zredukujte skladové zásoby Snižte své procesní náklady Přehled třech inteligentních logistických systémů Přehled výkonů logistických

Více

Bezpečná logistika. Ing. Jan Polter, MBA. Ing. Evžen Babůrek, Ph.D. EUROSEAL Chairman of the Board

Bezpečná logistika. Ing. Jan Polter, MBA. Ing. Evžen Babůrek, Ph.D. EUROSEAL Chairman of the Board Ing. Jan Polter, MBA DACHSER Czech Republic Business & Marketing Director Ing. Evžen Babůrek, Ph.D. EUROSEAL Chairman of the Board Témata IT systémy Ochrana zásilek speciální balení Zboží ve skladech Transport

Více

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč STĚHOVÁNÍ ALBOS MOVERS Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč Způsob oslovení zákazníka - bezplatná inspekce/prohlídka stěhované zásilky - seznámení s požadavky klienta - informování klienta

Více

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out MAXI nebo MINI? MAXI - vysoký s velkou kapacitou, překvapivě malé rozměry, ergonomický design. MINI - lze umístit kdekoliv, mimořádně kompaktní; můžete ho umístit na stůl nebo na speciální vozík. Oba modely

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

Logistika. REFERENCE Srpen 2018

Logistika. REFERENCE Srpen 2018 Logistika REFERENCE Srpen 2018 www.myscada.org myscada Technologies s.r.o. 2018 ÚVOD Společnost Zoot, jeden z největších českých online prodejců oblečení a doplňků, začala v roce 2017 uvažovat o automatizování

Více

Modul VÝROBA. Krátké shrnutí významu modulu VÝROBA v SAP Business One. Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk

Modul VÝROBA. Krátké shrnutí významu modulu VÝROBA v SAP Business One. Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk Modul VÝROBA Krátké shrnutí významu modulu VÝROBA v SAP Business One Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk Základní kritéria pro nasazení modulu VÝROBA Společnost, která dodává produkty na základně objednávek

Více

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Migatronic Automation A/S Migatronic Automation A/S, dceřiná pobočka firmy Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S, je dánská společnost založená v roce 1986 se

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics.

Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics. Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics. Vertical Buffer Module: přesně podle vašich požadavků Vždy správné řešení: Kategorie produktů Vertical Buffer Module od společnosti Kardex Remstar se

Více

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje řešení servis Inovační systém BeA MODUL je speciálně vyvinut a vyráběn pro stacionární

Více

Představení Lorenc Logistic

Představení Lorenc Logistic Představení Lorenc Logistic Kdo jsme Jsme středně velká česká rodinná společnost s již 25 lety zkušeností na dopravním trhu dodavatel logistických řešení a flexibilní obchodní partner naši zaměstnanci

Více