Efektivní manipulace kejdy s DeLaval technologií

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Efektivní manipulace kejdy s DeLaval technologií"

Transkript

1 Efektivní manipulace kejdy s DeLaval technologií Klíčovým faktorem pro každou farmu je množství kejdy. Časté čištění kejdy zlepšuje hygienu a pohodlí dojnic. Efektivní manipulace je předpokladem lepší hygieny dojení a dobrých životních podmínek dobytka. Jejím dalším přínosem je zlepšení klimatu stájí díky sníženému obsahu čpavku a dusíkových plynů v ovzduší. Správně sestavený a řízený systém manipulace je tedy důležitý i z hlediska dopadu na životní prostředí. Důležité je to zejména na farmách, kde zvířata produkují velké množství kejdy každý den. Řešením je vhodný způsob odklizu, automatický či pravidelné odstranění kejdy společně s profesionálním skladováním a manipulací dle zásad životního prostředí. Rozlišujeme dva způsoby manipulace kejdy ve volném a vazném ustájení: pumpovatelná kejda s maximálním obsahem sušiny méně než 10% a nepumpovatelná kejda s obsahem sušiny více než 20% nebo polotuhá kejda. Dusíkové plyny v ovzduší, míra emise škodlivého čpavku může být snížena správným zacházením s kejdou. Dle posledních studií 85% celkových emisí amoniaku pochází z EU. Následující DeLaval zařízení a systémy řešení pro manipulaci s kejdou mohou být použity jak u volného ustájení, tak i vazného pro malou i velkou farmu. Jaký systém pro odkliz kejdy by byl vhodný pro vaši farmu? Výběr vhodného řešení, které bude vyhovovat vaší farmě vyžaduje pečlivé plánování. V první řadě je zapotřebí se rozhodnout a ujistit se jaký druh kejdy na farmě máte, nebo budete mít. Musíte brát v podtaz délku áleje, umístění sběrných kanálů a vzdálenost mezi malou sběrnou jámou a skladovací lagunou. Musí být zvolena úroveň automatizace kontrolního systému., zvolen hydraulický či lanový operační systém. A v neposlední řadě musí být bráno v podtaz množství finančních prostředků, které firma může investovat do tohoto systému. 1. Manipulace s mrvou Správné a vhodné řešení manipulace s kejdou je prvním krokem k efektivnímu procesu hospodaření, protože mít ten správný systém se vyplatí. Časné odstranění kejdy snižuje riziko onemocnění paznehtů, kontaminaci vemene a šetří životní prostředí. Vhodná rutina při manipulaci s kejdou přispívá k čistějším, zdravějším dojnicím stejně tak jako k vyšší produkci mléka a lepší kvalitě. Hydraulické shrnovače chodeb Hydraulický systém je flexibilní a výkonné řešení, které může být přizpůsobeno kejdě a jejímu obsahu sušiny. Hydraulické systémy jsou bezpečné systémy pro dojnice a vyžadují nízkou údržbu a servis. Instalace systému a jeho provoz je přizpůsoben každé farmě, chodbě a životnosti zařízení. Hydraulické válce jsou speciálně vytvořeny pro prostředí mléčných farem.

2 DeltaMaster, ACH a DeltaWing systémy poskytují efektivní odkliz kejdy jak manuálně, tak i automaticky až do 100m dlouhých a 6 m širokých chodeb. Tyto systémy dojnice neruší, protože jejich rychlost je velmi pomalá, přibližně 3,6m/min. Oba systémy mohou být použity i ve stájích se slaměnou výstelkou. DeltaWing má obzvláště silnou a robustní konstrukci, která je vhodná i do hlubších chodeb s větším množví kejdy. Lanové shrnovací lopaty Všechny lanové shrnovací lopaty mají nižší spotřebu energie než hydraulické systémy. Lanové systémy jsou vhodné pro dlouhé chodby a stáje a zároveň jsou velmi tiché. Naše produktová řada pokryje jak malé, tak velké stáje, hodí se pro všechny povrchy a jsou snadné pro instalaci. Lanový systém může mít více jak jednu lopatu v uličce a to zejména proto, že nemůže být zatěžkán a vytížen dlouhé hodiny. DeLaval ACD70, 100 a180 robustní lopaty poskytují robustní čistící systém, který je dostupný v různých velikostech, typech a uzpůsobení. Kompletní systém lopat může vyčistit až 700m dlouhou chodbu několikrát za den s velmi nízkou spotřebou energie až 1,1 kw. Řetězové shrnovací lopaty

3 Tento systém založený na technologii řetězového pohonu poskytuje robustní jednoduchý čistící systém. Kombinuje výhody řetězu odolnému opotřebení s velmi versatilní instalací, která pokryje různé délky chodeb. Řetěz může být umístěn na povrchu či v profilu. Tento systém je flexibilní a může být uzpůsoben různým velikostem stájí. Systém AKD80 a AKD140 má velmi nízkou spotřebu energie 1,5kW.. Maximální délka řetězu systému je 300m společně s AKD140. Tento systém provozu je též velice bezpečný k dojnicím. Robotický odkliz kejdy Jeden z nejnovějších systémů je vysoce moderní robot na odklízení kejdy. Využitím robota RS250 můžete získat velmi flexibilní čistící systém vhodný i na roštové podlahy. Robotický čistič je schopný vyčistit velké plochy (volné plochy) pravidelně a ve srpávný čas. Robot má dokovací stanici, kde si automaticky nabíjí baterii. RS 250 robot může mít naprogramován neomezený počet čístících drah přes dálkový ovladač. Díky bezpečnostnímu programu robot neohrožuje dojnice. RS250 robot může být při modernizaci stáje či rozšíření stájí přizpůsoben jakékoliv dojírně.

4 2. Sběr kejdy Dalším krokem po čištění uliček je sběr kejdy na koncích uliček. DeLaval zde používá velmi osvědčený, efektivní systém pro odpadní kanálky a příčné kanálky i pro maximální objem s minimální dobou provozu a dlouhou životností. Jsou zde dvě hlavní řešení sběru kejdy: hydraulický čistič hnojných kanálků ve stájích s vazným ustájení a příčné kanálky ve stájích s volným ustájení. Různé hydralické verze lopat jsou přizpůsobeny šířce, hloubce kanálků stejně tak i povrchu. 3. Čerpadla na kejdu Ze sběrné jámy by měla být kejda přesunuta do větší skladovací jímky. DeLaval čerpadla jsou jak elektrická, tak i hydraulická. V naší nabídce máme i transportní čerpadlo. Elektrické, nízkotlakové čerpadlo DeLaval prodává různé velikosti a kapacity typů ESP čerpadel v rozmezí kw.

5 Kejda může být mixována, homogenizována pomocí speciální trysky a poté vypumpována ven a dále odvedena potrubím na požadované místo. Elektrické pumpy EP400 and 500 mohou být použity na každé farmě, kde je velký objem tekuté kejdy. Můžete si zvolit čerpadla různé délky a elektrické motory různého výkonu tak, aby tato čerpadla přesně vyhovovala vašim požadavkům. Standardní zařízení zahrnuje míchací trysky, které rotují v úhlu 270 stupňů a jsou schopni přečerpat kejdu až do vzádelnosti 200m. Maximální kapacita kejdy je 9400 litrů/minutu v případě velkého obsahu sušiny v kejdě. o Hydraulická transportní čerpadla DeLaval hydraulické pumpy jsou velmi výkonné a mají tichý provoz. Všechny typy hydraulických pump jsou vyvinuty pro dopravu do dlouhých vzdáleností a jsou i pro ty nejnáročnější farmy. Kapacita tohoto čerpadla je menší než u odstředivého čerpadla, ale toto čerpadlo je vyvinuto pro čerpání do vzdálenosti až 350 m při správné konzistenci tekuté kejdy. Čerpadla SP480 jsou poháněna 5,6 kw hydraulických motorem.

6 Konzistence hnoje záleží hlavně na obsahu sušiny (sekané seno, tráva, písek, atd.). Pumpa SP480 je vhodná zejména pro tekutou kejdu a proto homogenita hraje důležitou roli v manipulaci s kejdou. Pokud je zapotřebí, lze naředit kejdu vodou což zajistí lepší konzistenci a k získání homogenizovanějšího materiálu můžete použít vrtulové míchadlo, protože SP pumpa nemá žádné míchací zařízení. SP60 je čerpadlo určeno pro pevnou kejdu a je vhodné pro čerpání až do vzdálenosti 60m. Všestranost hydraulických čerpadel firmy DeLaval vám nabízí široký sortiment možností a vhodná potrubí, aby váš systém byl dle vašich představ a vašich možností. Čistič hnojných kanálků Čističe hnojných kanálů dodávané společností DeLaval jsou určeny pro přepravu mrvy v hnojných kanálech pomocí válce. Hydraulický válec je umístěn tak, že umožňuje přepravu mrvy pomocí tlačné pístnice. Dopravník mrvy K3 společnosti DeLaval je hydraulický systém určený pro přepravu kejdy a hnoje. Tento dopravník dokáže přepravit hnůj až do vzdálenosti 60 metrů a v místě uložení ji vyzvednout až do výšky šesti metrů.

7 4. Skladování kejdy, agitace a nakládka Kejda je dopravena z jímky do skladovací nádrže. Ve velké laguně můžeme mít traktorová čerpadla a lagunová čerpadla k rychlejšímu zpracování většího objemu. Čerpadla TP270, TP360, TP65 a TP65H, která se dají namontovat na vlečný vozík poskytují dobrou stabilitu při práci v lagunách a rychlé napouštění. Každá pumpa je vybavena vysokokapacitní (od 9000 litrů/min do litrů/min) rotační tryskou pro homogenizaci. DeLaval lagunové pumpy TP65 and TP65H promíchávají tekuté výkaly v jímkách s kolmými stěnami i s pozvolným spádem bočních stěn a umožňují rychle napouštět cisterny na kejdu, kapacita plnění je až litrů za minutu..

8 DeLaval - manipulace s kejdou Firma DeLaval je jedna z největších dodavatelů zařízení pro manipulaci s kejdou na světe dodává nejen dobře známé systémy na dojení a krmení, ale poskytujeme i automatická řešení na manipulaci s kejdou. Důležitost správného zpracování kejdy nemůže být vynechána. DeLaval systémy na manipulaci s kejdou jsou nízkonákladové, vysoce spolehlivé a efektivní. Prodáváme systémy, které mohou být později upraveny dle vašich představ a v rámci rozvoje a růstu vaší farmy mohou bých upraveny prosperujícím způsobem.

Úklid kejdy Druhy mechanických lopat: Hydraulické dopravníky a vynašeče Elektrické ponorné čerpadlo Čerpadlo s ocelovým teleskopem

Úklid kejdy Druhy mechanických lopat: Hydraulické dopravníky a vynašeče Elektrické ponorné čerpadlo Čerpadlo s ocelovým teleskopem Úklid kejdy Správný systém odklizu kejdy je jedním z nejdůležitějších faktorů dobré funkce stáje. Dodávány jsou spolehlivé shrnovací lopaty (lanové, řetězové, hydraulické) pro stáje bezstelivové i stlané.

Více

Obsah 1. 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 2.

Obsah 1. 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 2. Skot 1 Obsah 1. Popis 3 1.1 Rošty 3 1.2 Hrazení 4 1.3 Napájení 5 1.4 Úklid kejdy 5 1.5 Stájová klima 7 1.6 Dopravníky krmných směsí a sila 7 1.7 Podlahové desky a matrace 8 1.8 Drbadla a váhy na skot 8

Více

BOBMAN APLIKÁTORY PRO MLÉČNÉ FARMY MADE IN DENMARK

BOBMAN APLIKÁTORY PRO MLÉČNÉ FARMY MADE IN DENMARK APLIKÁTORY BOBMAN PRO MLÉČNÉ FARMY 2014-2015 MADE IN DENMARK ZLEPŠETE POHODU VAŠICH ZVÍŘAT A UŠETŘETE SVŮJ ČAS S BOBMANEM získáte více času každý den. Podestýlací a čistící stoje BOBMAN umožňují udržovat

Více

Systém automatického krmení pro VMS a jiné farmy

Systém automatického krmení pro VMS a jiné farmy Systém automatického krmení pro VMS a jiné farmy Každý chovatel ví, že řádné krmení je základním předpokladem pro dosažení dobrého zdravotního stavu krav s vysokou užitkovostí a s dobrými reprodukčními

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Sada 2 MATERIÁLOVÁ A KONSTRUKČNÍ TYPOLOGIE STAVEB PS

Sada 2 MATERIÁLOVÁ A KONSTRUKČNÍ TYPOLOGIE STAVEB PS S t ř e d n í š k o l a s t a v e b n í J i h l a v a Sada 2 MATERIÁLOVÁ A KONSTRUKČNÍ TYPOLOGIE STAVEB PS 09. ZEMĚDĚLSKÉ STAVBY ČÁSTI STAVEB PRO CHOV SKOTU Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s

STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s STROJE NA ZPRACOVÁNÍ PALIVOVÉHO DŘEVA PALAX KS 50s NOVÝ! STRONG PRO Palax KS 50s pro náročné profesionální použití Stroj Palax KS 50s je robustní stroj na zpracování palivového dřeva, konstruovaný pro

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Zametací stroje se sedící obsluhou s manuálním vysypáváním FLOORTEC R 360

Zametací stroje se sedící obsluhou s manuálním vysypáváním FLOORTEC R 360 obsluhou s manuálním FLOORTEC R 360 Komfortní zametání velkých ploch nebo úzkých prostor Kompaktní design v kombinaci s 1000 mm širokou zametací stopou, 360 otáčením a dostatkem síly na úklid šikmých plošin

Více

Více vody znamená více mléka DeLaval napájecí žlaby a napáječky

Více vody znamená více mléka DeLaval napájecí žlaby a napáječky Více vody znamená více mléka DeLaval napájecí žlaby a napáječky Vaše řešení - každý den DeLaval napájecí žlaby a napáječky Mléko obsahuje téměř 90 procent vody. Není tedy nijak překvapující, že na produkci

Více

Program pro stanovení technicko-ekonomických parametrů variantních technologických systémů pro chov dojnic

Program pro stanovení technicko-ekonomických parametrů variantních technologických systémů pro chov dojnic Program pro stanovení technicko-ekonomických parametrů variantních technologických systémů pro chov dojnic - Návod pro aplikaci - Program pro stanovení technicko-ekonomických parametrů variantních technologických

Více

LEHKÁ HUTNICÍ TECHNIKA

LEHKÁ HUTNICÍ TECHNIKA LEHKÁ HUTNICÍ TECHNIKA OBSAH Hutnicí pěchy Vibrační desky jednosměrné Vibrační desky jednosměrné použití na asfalt Vibrační desky obousměrné Vibrační válce a příkopový válec HUTNICÍ PĚCHY Hutnění pro střední

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil:

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil: VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální úklidové stroje ARCOMAT Zametací stroj s ručním

Více

Skladování statkových hnojiv

Skladování statkových hnojiv Skladování hnojiv Skladování statkových hnojiv Podkladem pro stanovení potřebné skladovací kapacity je: výpočet produkce statkových hnojiv, program jejich používání. Objem produkce závisí na: kategorii

Více

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA

ALDA Opava Těšínská 75, 746 01 Opava. Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Motorová rozbrušovací pila HUSQVARNA Model: K 1260 Akční cena! Více informací na naší prodejně. Technické parametry zdvihový objem válce 118,8 cm³ výstupní výkon 5,8 kw motor dvoutaktní motor, chlazený

Více

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11

SCK. Vzduchové kompresory. SCK 3-40 & Allegro 8-11 SCK Vzduchové kompresory SCK 3-40 & Allegro 8-11 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Betonárky. pro výrobu a dopravu lehkého betonu(lb) kg/m³. Síla inovace. Pěnobeton PBG. Polystyrenbeton PsB Trenčín, srpen 2012

Betonárky. pro výrobu a dopravu lehkého betonu(lb) kg/m³. Síla inovace. Pěnobeton PBG. Polystyrenbeton PsB Trenčín, srpen 2012 Betonárky pro výrobu a dopravu lehkého betonu(lb) 200 1600 kg/m³ Pěnobeton PBG Polystyrenbeton PsB Trenčín, srpen 2012 Síla inovace Obsah Přístup & Strategie Portfolio výrobků Výroba a expedice Betonárky

Více

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/30 Pf Průmyslový vysavač Kärcher IVR 40/30 Pf: s vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu a kapesním filtrem. Ideální pro dlouhé pracovní cykly a jemné prachy v oblasti výroby a

Více

MATRACE DO LEHACÍCH BOXŮ

MATRACE DO LEHACÍCH BOXŮ MATRACE DO LEHACÍCH BOXŮ Matrace CALMA F1651401 Matrace CALMA 1150x1400 pro mladý skot 14.9.2009 F1651402 Matrace CALMA 1150x1500 pro mladý skot délka 1400/1500/1700 mm šířka výška 1150 mm 30 (19+11) mm

Více

Kategorie, emisní faktory a plány zavedení zásad správné zemědělské praxe u zemědělských zdrojů

Kategorie, emisní faktory a plány zavedení zásad správné zemědělské praxe u zemědělských zdrojů Příloha č. 10 (Příloha č. 2 NV č. 615/2006 Sb.) Kategorie, emisní faktory a plány zavedení zásad správné zemědělské praxe u zemědělských zdrojů 1. Stanovení kategorie zemědělských zdrojů Kategorie zemědělského

Více

KATALOG 2004 MOBILNÍ VYSOKOTLAKÉ STROJE

KATALOG 2004 MOBILNÍ VYSOKOTLAKÉ STROJE MOBILNÍ VYSOKOTLAKÉ STROJE Společnost S. U. P. spol. s r. o. je výhradním distributorem mobilních vysokotlakých zařízení dánského výrobce Aquila pro Českou a Slovenskou republiku. Tyto speciální stroje

Více

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Stacionární vysokotlaké čištění představuje dokonalé řešení, když je třeba používat pravidelně vysoký čisticí výkon. Pro více uživatelů v rozdílných oblastech použití

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP

KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP KOMPAKTNÍ NAKLADAČE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P510 51 HP MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 LET ZKUŠENOSTÍ K VAŠIM SLUŽBÁM PICHON KNOW-HOW Již 40 let je fi rma PICHON partnerem v mnoha odvětvích:

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM www.feeler-cnc.cz CNC horizontální obráběcí centra řady FMH FMH-500 (č.40) Rám tvaru T má integrované tříúrovňové vedení s žebrovanou výztuží

Více

Velká plocha síta, kompaktní velikost třídiče

Velká plocha síta, kompaktní velikost třídiče Velká plocha síta, kompaktní velikost třídiče Přesné tříděni Jednoduchý přístup pro servis a údržbu Síto 5 000 x 1 500 mm, největší mezi kompakty Dostupná verze s elektrickým pohonem Úspora PHM díky hydraulice

Více

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48

Řezání lanem. Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání lanem Přehled výhod 44 Lanová pila Husqvarna 46 Diamantové nástroje pro řezání lanem 48 Řezání diamantovým lanem je nejjednodušší a nejúčinnější způsob práce s velkými betonovými konstrukcemi, například

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

Výběrové řízení A2149

Výběrové řízení A2149 Informační memorandum Výběrové řízení A2149 prodej zemědělského areálu určeného k chovu prasat, obec Mimoň, Liberecký kraj Obsah Úvod...3 Předmět výběrového řízení...3 Popis nemovitých věcí...5 Katastrální

Více

Inovativní postupy v chovu skotu s dopadem na jeho rentabilitu

Inovativní postupy v chovu skotu s dopadem na jeho rentabilitu Inovativní postupy v chovu skotu s dopadem na jeho rentabilitu Tomáš Hrůša (c) AGRO-partner, s.r.o. 1 Obsah prezentace - O firmě AGRO-partner - Jednotlivé produkty: - Přihrnovač Lely Juno - GreenStall

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální diamantové pily, ruční řezačky a nářadí pro obkladače

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

Strojní linky a technologické prvky v ŽV

Strojní linky a technologické prvky v ŽV Tab. : 148 Strojní linky a technologické prvky v ŽV A1. Linka krmení - farma 400 dojnic, mobilní, směsná krmná dávka 1 Míchací krmný vůz s vybíracím zařízením Objem 10 m3, nosnost 3 t; výkonnost 600-800

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA ICS 65.040.10; 91.140.80 2001 Stavby pro hospodářská zvířata - Vnitřní stájový odkliz statkových hnojiv - Vnitřní stájová kanalizace ČSN 75 6790 Listopad Buildings for farming animals

Více

Nový systém GeniaAir split. Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. jen 32 db(a)* Tepelná čerpadla

Nový systém GeniaAir split. Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. jen 32 db(a)* Tepelná čerpadla Tepelná čerpadla jen 32 db(a)* * Hladina akustického tlaku ve vzdálenosti 3 metry (instalace na stěně) Nový systém Tepelná čerpadla vzduch/voda pro vytápění, přípravu teplé vody a chlazení. Systém Naše

Více

Produktiv BasiCut EasyCut

Produktiv BasiCut EasyCut P BasiCut EasyCut RUČNÍ PÁSOVÁ PILA BasiCut 275.230 DG BasiCut 275.230 DG je jednoduchá a univerzální ruční pásová pila, která nachází uplatnění zejména v zámečnických dílnách a menších provozech. Rameno

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

rám klece lanového výtahu dno šachty

rám klece lanového výtahu dno šachty VÝTAHY Výtahy slouží k dopravě osob nebo nákladu ve svislém popřípadě šikmém směru. Klec, kabina nebo plošina se pohybuje po dráze přesně vymezené pevnými vodítky. Druhy dle pohonu - elektrické - lanové,

Více

Nasávací pneumatické dopravníky

Nasávací pneumatické dopravníky Nasávací pneumatické dopravníky Pneumatické dopravníky Kongskilde flexibilní a spolehlivý dopravní systém Již od roku 1949 Kongskilde vyvíjí a vyrábí pneumatické dopravníky zrnitých materiálů a dnes patří

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

SEZNAM uznatelných předmětů podpory v rámci INVESTIČNÍCH PROGRAMŮ PGRLF, a.s.

SEZNAM uznatelných předmětů podpory v rámci INVESTIČNÍCH PROGRAMŮ PGRLF, a.s. Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. SEZNAM uznatelných předmětů podpory v rámci INVESTIČNÍCH PROGRAMŮ PGRLF, a.s. Podpora v rámci INVESTIČNÍCH PROGRAMŮ se poskytuje pouze na a) investice,

Více

Rain Bloc inspect. obj. číslo 360015

Rain Bloc inspect. obj. číslo 360015 Vsakovací blok Flexibilní a výkonný vsakovací blok 120x60x42 cm Garantia Rain Bloc (dodávaný také pod značkou SIROBLOC) nachází své uplatnění především ve veřejném a komerčním sektoru. Je možné jej použít

Více

Přístavba a modernizace hospodářských budov. Kunčice pod Ondřejníkem. Objekt č. 1 odchovna mladého dobytka. Objekt č.

Přístavba a modernizace hospodářských budov. Kunčice pod Ondřejníkem. Objekt č. 1 odchovna mladého dobytka. Objekt č. Oznámení záměru o hodnocení vlivů na životní prostředí dle přílohy č. 3 zákona č.100/2001 Sb. v platném znění Přístavba a modernizace hospodářských budov k. ú. Kunčice pod Ondřejníkem Objekt č. 1 odchovna

Více

BR 45/22 C 1 O +/ 200 otočná kartáčová hlava s technologií KART 3 Kompaktní design stroje

BR 45/22 C 1 O +/ 200 otočná kartáčová hlava s technologií KART 3 Kompaktní design stroje Podlahový mycí stroj s odsáváním Bp Pack na bateriový pohon, s bohatým vybavením. S válcovou hlavou a KART technologií pro maximální obratnost při velkém výkonu. 1 2 3 4 1 2 O +/ 200 otočná kartáčová hlava

Více

Produktový katalog. Biogastechnik Süd GmbH

Produktový katalog. Biogastechnik Süd GmbH Produktový katalog Biogastechnik Süd GmbH RT-PRW OBSAH MÍCHACÍ TECHNIKA ÚPRAVA SUBSTRÁTU Námi vyvinuté originální pádlové míchadlo RT-PRW se během doby stalo nejčastěji používaným míchadlem mezi pomaloběžnými

Více

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení

Obecné informace : Systém FM Systém FK Použití a přednosti tribunového systému FM : Konstrukce Rozložení složení Obecné informace : Firma DOBLER Metallbau s.r.o je výrobcem a dodavatelem tribunových systémů pro vnitřní i venkovní použití. Patentovaný systém skládání a rozkládání umožňuje ve velice krátkém čase a

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

Technologie pro automatizaci procesů skladování

Technologie pro automatizaci procesů skladování Konference Logistika Technologie pro automatizaci procesů skladování Bratislava, 28.2.2012 www.kredit.cz 1 AUTOMATIZACE PROCESŮ SKLADOVÁNÍ Obsah prezentace : automatizace - trend módní nebo trhem vynucený

Více

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon Plynový konzenzační kotel Výstup: 150 570 kw TRIGON XL Kompaktní, vysoký výkon TRIGON XL Flexibilní pro všech Nový standard TRIGON XL představuje významný krok kupředu v technologii vytápění. Díky extrémně

Více

Vermeer S S S CTX TX TX TX

Vermeer S S S CTX TX TX TX Smykové nakladače Vermeer S S S CTX 450 725 800 100 TX TX TX S 450 TX Kompaktní a praktický Ve skutečnosti kompaktní velikost Vermeer S450TX dává tomuto stroji velikou výhodu. Ať už se jedná o komerční

Více

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu DPU 90 Reverzní vibrační desky DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu Vibrační deska DPU90 je specialistou na hutnění písčité zeminy. Základní deska je stabilní, lehká a má velmi dobrou rychlost posunu.

Více

Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis.

Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis. Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis. Vysokotlaké mytí s rozvody, sanitace, misting Pro polní hospodářství a vinařství - čištění strojů,

Více

Řada Stairs SP. Obsah vyrobena z nerezové, otěruvzdorné oceli. Řada ponorných čerpadel z nerezové oceli SP 4'',6'',8'',10''

Řada Stairs SP. Obsah vyrobena z nerezové, otěruvzdorné oceli. Řada ponorných čerpadel z nerezové oceli SP 4'',6'',8'',10'' Řada Stairs SP Řada ponorných čerpadel z nerezové oceli SP 4'',6'',8'',10'' Obsah vyrobena z nerezové, otěruvzdorné oceli. Všeobecné údaje Výkonová řada Specifikace materiálů Ponorná čerpadla 4'' Ponorná

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

Oddíl IV CENÍK APLIKÁTORY

Oddíl IV CENÍK APLIKÁTORY Oddíl IV CENÍK APLIKÁTORY 83 Příprava pro montáž aplikátorů Wyposażenie niezbędne do zainstalowania aplikatora 2. Hydraulické a elektrické vývody do zadní části cisterny Uchycení rozstřikovacích ramen

Více

Zkonstruován pro výdrž, navržen pro výkon

Zkonstruován pro výdrž, navržen pro výkon Zkonstruován pro výdrž, navržen pro výkon Vysoká výrobní kapacita. Jednoduchý přístup pro údržbu. Dostupné 3 a 4 úrovně třídění. Třídící jednotka 3 600 x 1 500 mm. Dostupná verze s elektrickým pohonem.

Více

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN Jedná se o nové stroje originál zabalené, nebo ze showroomu kompletní, s plnou zárukou. V omezeném počtu, nabídka platná do vyprodání zásob. Pro tyto stroje nadále poskytujeme

Více

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu:

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu: PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE KATALOG 2004 Společnost S. U. P. spol. s r. o. je výhradním dovozcem speciálních průmyslových vysavačů značky Sibilia v České a Slovenské republice. Tyto výjimečně výkonné stroje patří

Více

Thermaline pánve Thermetic (S20)

Thermaline pánve Thermetic (S20) Varná zařízení řady Electrolux ThermaLine jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně. Ucelená řada

Více

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/15 Pf Kärcher IVR 40/15 Pf: průmyslový vysavač pro dlouhé pracovní cykly. Vysává jemné prachy v oblasti výroby a na výrobních strojích. S vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu

Více

Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2., 3. Téma: Chov Zvířat Vypracoval: Bc.Ivana Kadeřábková Materiál: VY32_INOVACE_253 Datum: 25.2.

Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2., 3. Téma: Chov Zvířat Vypracoval: Bc.Ivana Kadeřábková Materiál: VY32_INOVACE_253 Datum: 25.2. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 41-51-H/01 Zemědělec farmář Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2., 3. Téma: Chov

Více

Rotační samonasávací čerpadla

Rotační samonasávací čerpadla Rotační samonasávací čerpadla Čerpadla vhodná pro čerpání: užitkové vody, silně znečištěné vody, odpadních kalů, ropných látek, močůvky, kejdy, kapalných hnojiv atd. Použití: zemědělství (závlahy, čerpání

Více

Kotle - sklopné, s míchadlem (EL)

Kotle - sklopné, s míchadlem (EL) Varná zařízení řady Electrolux ThermaLine jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně. Ucelená řada

Více

Seznam příloh. Příloha 1. Výpočet vodní stopy živých zvířat pro intenzivní hospodářský systém... 2

Seznam příloh. Příloha 1. Výpočet vodní stopy živých zvířat pro intenzivní hospodářský systém... 2 Seznam příloh Příloha 1. Výpočet vodní stopy živých zvířat pro intenzivní hospodářský systém... 2 Příloha 2. Výpočet vodní stopy živých zvířat pro smíšený hospodářský systém... 5 Příloha 3. Dotazník...

Více

Bioplynové stanice. Návrh Realizace Servis

Bioplynové stanice. Návrh Realizace Servis Bioplynové stanice Návrh Realizace Servis Energie budoucnosti Výroba a prodej elektrické energie z obnovitelných zdrojů představuje nový potenciál pro Vaši firmu. S energií budoucnosti můžete vydělávat

Více

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ

PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ PISOÁROVÝ SYSTÉM GEBERIT FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ VŠECHNY VÝHODY Z JEDINÉHO ZDROJE Největší předností pisoárového systému Geberit je jeho flexibilita představuje ideální řešení pro každý požadavek nebo stavební

Více

PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY 2018/2019 Obor: Agropodnikání M/01 ŠVP: Mechanizace v zemědělství. Maturitní okruhy z předmětu mechanizace

PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY 2018/2019 Obor: Agropodnikání M/01 ŠVP: Mechanizace v zemědělství. Maturitní okruhy z předmětu mechanizace PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY 2018/2019 Obor: Agropodnikání 41 41 M/01 ŠVP: Mechanizace v zemědělství Maturitní okruhy z předmětu mechanizace 1. Technické kreslení pravidla pro tvorbu technických výkresů

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V Myčka GS 315(400V) Naše cena bez DPH : 130.500 Kč Naše cena s DPH : 157.905 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit GS 315-400 V Počkejte prosím, myčka ještě není připravena k provozu.

Více

1. Produktová řada Venkovní jednotky

1. Produktová řada Venkovní jednotky 1. Produktová řada Venkovní jednotky Název modelu F5MDV 200 BR F5MDV 260 BR Rozměr těla (mm) Šířka: 1120 Výška:1558 Hloubka: 400 Šířka: 1120 Výška:1558 Hloubka: 400 Čistá/hrubá hmotnost (kg) Napájení 137/153

Více

Produkční stáj pro dojnice stelivové dojnice 165 600 198. stelivové dojnice 65 600 78. Boudy pro telata stelivové telata 85 75 13

Produkční stáj pro dojnice stelivové dojnice 165 600 198. stelivové dojnice 65 600 78. Boudy pro telata stelivové telata 85 75 13 Praha: 4.3.2014 Dle rozdělovníku Číslo jednací: Spis. značka 008714/2014/KUSK SZ_008714/2014/KUSK/8 Vyřizuje: Ing. Daniela Zemanová/345 Značka: OŽP/Zem ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001

Více

Verti-Mix Samochod. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF

Verti-Mix Samochod. Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Verti-Mix SF Verti-Mix Double SF Rychlé naložení díky vysoce výkonné fréze Ovládání ICS inteligentní řízení celého vozidla Čisté a přesné odebírání siláže prostřednictvím reverzního dopravníku Samochod:

Více

D1 D2 T1 T2 J1 J2 J3 B1 B2 B3 B4 K1

D1 D2 T1 T2 J1 J2 J3 B1 B2 B3 B4 K1 POROVNÁNÍ POROVNÁNÍ POROVNÁNÍ POROVNÁNÍ NÁKLADŮ NA VYHRNOVÁNÍ KEJDY ZE STÁJE Zadání: Novostavba stáje100 m dlouhé s krmnou a hnojnou chodbou o šířce 3,5 a 2,5 m Stejné místní i geologické podmínky Příčný

Více

Jednopatrové systémy

Jednopatrové systémy Jednopatrové systémy pro alternativní chov nosnic Jednopatrové systémy pro alternativní chov nosnic máme pro Vá Ukázka stáje s chovem na zcela zaroštované ploše a navazujícím výběhem tzv. zimní zahradou

Více

Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o.

Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. Uchopte příležitost ke zlepšení výkonnosti svého stáda Zdravý růst Vyšší mléčná produkce Vyšší celoživotní užitkovost Silné, odolné dojnice Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o. Jednoduchá, přirozená cesta

Více

pro hospodářství produkující mléko

pro hospodářství produkující mléko PROVOZNÍ a SANITAČNÍ ŘÁD pro hospodářství produkující mléko Předkládá:... (název a sídlo právnické osoby podle výpisu z obchodního rejstříku nebo jméno a bydliště fyzické osoby podle znění v osvědčení

Více

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou)

- typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP typ Combi (se šlehací metlou) - typ Combi (se šlehací metlou) Ruční ponorný mixér Robot Coupe Mini MP 240 - typ Combi (se šlehací metlou) Naše cena bez DPH : 14.480 Kč Naše cena s DPH : 17.521 Kč Dostupnost: 2-3 dny Katalogové číslo:

Více

T12 KOMPAKTNÍ, OBSLUHOU ŘÍZENÝ BATERIOVÝ ČISTÍCÍ STROJ VYTVÁŘÍME ČISTŠÍ, BEZPEČNĚJŠÍ, ZDRAVĚJŠÍ SVĚT

T12 KOMPAKTNÍ, OBSLUHOU ŘÍZENÝ BATERIOVÝ ČISTÍCÍ STROJ VYTVÁŘÍME ČISTŠÍ, BEZPEČNĚJŠÍ, ZDRAVĚJŠÍ SVĚT VYTVÁŘÍME ČISTŠÍ, BEZPEČNĚJŠÍ, ZDRAVĚJŠÍ SVĚT T12 KOMPAKTNÍ, OBSLUHOU ŘÍZENÝ BATERIOVÝ ČISTÍCÍ STROJ SÍLA Zažijte sílu odolného, řízeného čistícího stroje s kompaktní čistící stopou PRODUKTIVITA Zvyšte

Více

Morbark model 2600 Wood Hog, má taktéž přezdívku,, Baby Hog, je to poslední přírůstek do rodiny Morbark Wood Hog. Tento stroj je stejné kvality a odolnosti, jak je u firmy Morbark zvykem. Morbark 2600

Více

Orientační měrné náklady zemědělských staveb

Orientační měrné náklady zemědělských staveb Tab. : 155 Orientační měrné náklady zemědělských staveb Celkové náklady stavby [Kč/měr.jedn.] Měrná jedn. a. Skot - novostavby - dojnice 1 Bezstelivová stáj, rozpon 32 m, pro 300 dojnic. Třířadé uspořádání,

Více

Rotační odjehlování...

Rotační odjehlování... TURNAMAT Pily Odjehlování Čištění Stohování Řešení Stroje Systémy Rotační odjehlování... Modulární stroje pro odstraňování otřepů z trubek a profilů. ...vyvinuté pro tvarové trubky a silné otřepy! Hledáte

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Vážení zákazníci. Kolektiv společnosti TEKLA

Vážení zákazníci. Kolektiv společnosti TEKLA 2 Vážení zákazníci Právě se Vám dostává do rukou katalog výrobků společnosti TEKLA. Smyslem našeho snažení od chvíle zrodu první výrobní myšlenky, stejně jako během celého dalšího rozvoje značky TEKLA,

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

Kamenice nad Lipou, s.r.o. ZVEDACÍ PLOŠINY. Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova Kamenice nad Lipou

Kamenice nad Lipou, s.r.o. ZVEDACÍ PLOŠINY. Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova Kamenice nad Lipou Kamenice nad Lipou, ZVEDACÍ PLOŠINY Zakázková konstrukce a výroba STS Kamenice nad Lipou Masarykova 9 70 Kamenice nad Lipou http://www.stskamenicenl.cz e-mail: info@stskamenicenl.cz tel: +0 6 960 Zvedací

Více

Pohony průmyslových vrat

Pohony průmyslových vrat Pohony průmyslových vrat CZ Pohony průmyslových vrat HYDRAULICKÝ POHON PRO SKLÁDACÍ VRATA APROLI 380 LB str. 80 ELEKTROMECHANICKÝ POHON PRO SKLÁDACÍ A SEKČNÍ VRATA MEC 200 LB str. 82 0,5 HP 1,0 HP 1,5

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

Vysokotlaký čistící přívěs

Vysokotlaký čistící přívěs ROM 500 Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Vedoucí v této třídě Nový přívěs pro vysokotlaké čištění kanalizací vyniká zejména svým provedením a perfektními jízdními vlastnostmi. Jedinečný design

Více

SABRINA-MAXI. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: ,

SABRINA-MAXI. EcoMachines areál firmy Jihlavan, Znojemská 5594 / 54, Jihlava, tel: , SABRINA-MAXI Profesionální extraktor pro čištění středně velkých ploch koberců. Systém s vysokým sacím výkonem high-waterlift umožňuje odstranit maximální množství nečistot z koberce a snižuje dobu schnutí.

Více

3. FILTRACE. Obecný princip filtrace. Náčrt. vstup. suspenze. filtrační koláč. výstup

3. FILTRACE. Obecný princip filtrace. Náčrt. vstup. suspenze. filtrační koláč. výstup 3. FILTRACE Filtrace je jednou ze základních technologických operací, je to jedna ze základních jednotkových operací. Touto operací se oddělují pevné částice od tekutiny ( směs tekutiny a pevných částic

Více

Milk Rite nová obchodní značka, která existuje již 80 let Zdraví zvířat Kvalita mléka Provádění dojení

Milk Rite nová obchodní značka, která existuje již 80 let Zdraví zvířat Kvalita mléka Provádění dojení Milk Rite nová obchodní značka, která existuje již 80 let MilkRite je součástí sdružení Avon Rubber Je to hlavní světový výrobce strukových násadců pro dojící stroje a zařízení a pro mléčné hadice. Společnost

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Mobilní průmyslový vysavač 160E 230V pro úklid a odsávání prachu a pevných částic.

Více

70mm SRW-1400 SRW1000 SRW-800 SMR-800 SMR-600

70mm SRW-1400 SRW1000 SRW-800 SMR-800 SMR-600 S h r n o v a č k a m e n ů 70mm SRW1400 SRW1000 SRW800 SMR800 SMR600 Špičková kvalita, to je realita SCHULTE Zkonstruováno pro nejtěžší podmínky Shrnovač SRW1400 Shrnuje spolehlivě kameny do řádků pro

Více

www.astos.cz Profil společnosti : Kontakty:

www.astos.cz Profil společnosti : Kontakty: Profil společnosti Profil společnosti : Akciová společnost ASTOS Aš je tradičním výrobcem dopravníků třísek (článkových, hrablových a magnetických), filtračních stanic a zkušeným partnerem na problematiku

Více