Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE"

Transkript

1 Z Á P I S Z 35. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. června 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel Ležák, p. Vojtěch Kočka, MUDr. Bohumil Vašek, Ing. Petr Kolačkovský, p. Marek Zouzalík, Ing. Miroslav Hampl, JUDr. Tomáš Richtr, Ing. Milan Grohmann, PhDr. Vladimír Přibyl, p. Dvořák PROGRAM je přílohou tohoto zápisu Pan starosta, přivítal přítomné členy a sdělil, že dnešní program jednání rady města byl doplněn o tyto podkladové materiály: Návrh na odprodej domu čp se stavební parcelou č. k o výměře 303 m2 zastavěná plocha, pozemkové parcely č. k o výměře 132 m2 zahrada a pozemkové parcely č. k. 1717/6 o výměře m2 zahrada a pozemkové parcely č. k. 1717/5 o výměře 677 m2 zahrada vše v k. ú. Slaný, Návrh na schválení sepsání kupní smlouvy na výkup pozemkové parcely č. k. 27/2 o výměře 66 m2 ostatní plocha v k. ú. Trpoměchy.Návrh na přidělení bytu č. 2 o velikosti 2+1 I. kategorie v čp. 140 v Dolíně formou předplaceného n jemného nejvyšší nabídce.pronájem nebytového prostoru v čp. 515, Vikova ulice Slaný, Vliv změny DPH z 5 na 19 % (odbor životního prostředí a doprava, TS Slaný), Návrh na přijetí znaku města, Návrh na povolení výměny ojetého služebního motorového vozidla leasingovým nájmem terénního vozidla pro městskou policii. Rada města zahájila jednání a schválila doplněný program. ad 1 NÁVRH NA ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č. 14/2004 Rada města schválila přijetí dotací ze státního rozpočtu na knihovnický systém a na program prevence kriminality. (7 pro, 2 nepřít.) úkol č. 375 Ing. Vlad. Dosoudilovi, vedoucímu finančního odboru T: Předložit rozpočtové opatření č. 14/2004 ke schválení zastupitelstvu města.

2 ad 2 NÁVRH NA VYDÁNÍ OBECNĚ ZÁVAZNÉ VYHLÁŠKY 1/2004, O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Rada města schválila znění obecně závazné vyhlášky č. 1/2004, o místních poplatcích v předloženém znění.(7 pro, 2 zdrž.) úkol č. 376 Ing. Petru Kolačkovskému, tajemníkovi, T: Zajistit předložení obecně závazné vyhlášky č. 1/2004 o místních poplatcích k projednání na nejbližší zasedání zastupitelstva města. ad 3 NÁVRH NA ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA ZHOTOVITELE STAVBY REKONSTRUKCE FASÁDY MĚSTSKÉHO CENTRA GRAND VE SLANÉM Rada města schválila jako nejvhodnější nabídku na zhotovitele stavby Rekonstrukce fasády městského centra Grand ve Slaném podle nabídky uchazeče Konstruktiva Konsit Praha 6 s tím, že bude zadáno kvalitnější provedení fasády a celková cena bude činit ,58 Kč vč. DPH.(8 pro, 1 proti) úkol č. 377 P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: O rozhodnutí zadavatele informovat všechny uchazeče. ad 4 INFORMACE O STAVU VE VĚCI MODERNIZACE KOTELNY K-40 SLANÝ LIDICKÁ ULICE I. ETAPA Rada města projednala informaci o stavu ve věci Modernizace kotelny K-40 Slaný Lidická ulice I. etapa včetně informace o výběru nejvhodnější nabídky na dodávku díla. (8 pro, 1 zdrž.) ad 5 NÁVRH DALŠÍHO POSTUPU VE VĚCI SMLUV O NÁJMU BYTU, JEJICHŽ PLATNOST KONČÍ V 8/2004 Rada města schválila uzavření nových Smluv o nájmu bytu s nájemci uvedenými v přiloženém seznamu na dobu určitou pět let. (9 pro) úkol č. 378 Ing. Josefu Rabasovi, řediteli RDK servis T: Informovat nájemníky o rozhodnutí rady města. ad 6 NÁVRH NA ÚPRAVU ZÁKLADNÍHO NÁJEMNÉHO V BYTECH V MAJETKU MĚSTA SLANÉHO (VE SPRÁVĚ RDK SERVIS) S ÚČINNOSTI OD Rada města po projednání schválila v bytech s regulovaným nájemným zvýšení základního měsíčního nájemného po tak, jak to umožní obecně závazný předpis.(8 pro, 1 nepřít) Rada města schválila výši základního měsíčního nájemného v bytech s volným nájemným splatností od dle varianty A: A B valorizované nájemné stávající nájemné I. kategorie 17,35 Kč/m Kč/m2 II. kategorie 13,03 Kč/m2 12,99 Kč/m2 III. kategorie 10,12 Kč/m Kč/m2 IV. kategorie 7,21 Kč/m2 7,10 Kč/m2 Rada města schválila výši základního měsíčního nájemného pro byty DPS s platností od ve výši 16,41 Kč/m2 pro I. kategorii a 12,32 Kč/m2 pro II. kategorii. (8 pro, 1 nepřít. )

3 Rada města schválila výši základního měsíčního nájemného pro byty v čp s platností od dle varianty A): A B valorizované nájemné stávající nájemné 16,46 Kč/m2 16,41 Kč/m2 ad 7 NÁVRH NA STANOVENÍ CENY NA ODPRODEJ NOVĚ VYTVOŘENÝCH BYTU +KK V BÝVALÝCH KYJEVSKÝCH KASÁRNÁCH Rada města schválila odprodej bytů č. A21, A22 v objektu A v bývalých Kyjevských kasárnách za cenu vypočtenou podle sazby Kč za 1 m2 bytu a bytů č. A51, A52 v objektu A v bývalých Kyjevských kasárnách za cenu vypočtenou podle sazby Kč za 1 m2 bytu.(8 pro, 1 nepřít.) úkol č. 379 Ing. Milanu Grohmannovi, manažeru rozvoje města T: Připravit podklady pro schválení prodejny ceny na jednání zastupitelstva města. ad 8 NÁVRH NA POSOUZENÍ ŽÁDOSTI O ZMĚNU ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU SLANÝ NA POZ. PARC. Č. 181/3 V K. Ú. KVÍC Rada města po projednání doporučila zastupitelstvu města odsouhlasit pořízení změny územního plánu sídelního útvaru města Slaného poz. parc. č. 181/3 v k. ú. Kvíc. (8 pro, 1 nepřít.) úkol č. 380 Pí Anně Husníkové. vedoucí odboru výstavby T: Zpracovat důvodovou zprávu pro zastupitelstvo města s návrhem na souhlas s pořízením územního plánu na poz. parc. č. 181/3 v k. ú. Kvíc. ad 9 NÁVRH SPLÁTKOVÝCH KALENDÁŘŮ NA ÚHRADU POHLEDÁVEK, VZNIKAJÍCÍCH Z TITULU NEUHRAZENÝCH PLATEB, SPOJENÝCH S UŽÍVÁNÍM BYTU Rada města schválila upravenou verzi uzavření splátkových kalendářů k pohledávkám, vzniklým z titulu neuhrazených plateb, spojených s užíváním bytů v majetku města dle přiloženého seznamu p. č. 6. (9 pro) ad 10 NÁVRH NA ODPRODEJ POZEMKOVÉ PARCELY Č. K. 378/2 O VÝMĚŘE 3281 M2 OVOCNÝ SAD, ČÁSTI POZEMKOVÉ PARCELY Č. K. 378/9 O VÝMĚŘE CCA M2 OVOCNÝ SAD, POZEMKOVÉ PARCELY Č. K. 378/14 O VÝMĚŘE M2 ZAHRADA, STAVEBNÍ PARCELY Č. K O VÝMĚŘE 120 M2 ZASTAVĚNÁ PLOCHA, NÁDVOŘÍ A STAVEBNÍ PARCELY Č. K O VÝMĚŘE 53 M2 ZASTAVĚNÁ PLOCHA, NÁDVOŘÍ VŠE V K. Ú. SLANÝ Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit odprodej pozemkové parcely č. k. 378/2 o výměře 3281 m2 ovocný sad, části pozemkové parcely č. k. 378/9 o výměře cca m2 ovocný sad, pozemkové parcely č. k. 378/14 o výměře m2 zahrada, stavební parcely č. k o výměře 120 m2 zastavěná plocha, nádvoří a stavební parcely č. k o výměře 53 m2 zastavěná plocha, nádvoří vše v k. ú. Slaný za minimální kupní cenu 750 Kč/m2 včetně těchto navržených požadavků, které byly se společností QINN INVEST předem projednány: 100 m komunikace ul. Ouvalová v kvalitě kompletní rekonstrukce dle projektu, asfaltový povrch ke garážím včetně veřejného osvětlení a dešťové kanalizace, výsadba zeleně v hodnotě 1 mil. Kč bez DPH, 5 mil. Kč bez DPH na rekonstrukci Městského centra Grand. (7 pro, 1 proti) úkol č. 381 P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: Vypracovat důvodovou zprávu pro zastupitelstvo města na odprodej výše uvedených nemovitostí. ad 11 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ DOPRAVNÍ KOMISE KONANÉHO DNE 28. 5, 2004 Rada města schválila zápis z dopravní komise konaného dne 28. května 2004 v upraveném

4 znění s tím, že body a), e), j), l) budou opětovně projednány na nejbližším jednání dopravní komise. (8 pro, 1 nepřít.) Valná hromada TS s. r. zápis z jednání VH není součástí zápisu z jednání rady města ad 12 NÁVRH NA VZOROVÝ PROVOZNÍ ŘÁD DĚTSKÉHO HŘIŠTĚ NÁVRH NA ODPRODEJ DOMU ČP SE STAVEBNÍ PARCELOU Č. K O VÝMĚŘE 303 M2 ZASTAVĚNÁ PLOCHA, POZEMKOVÉ PARCELY Č. K O VÝMĚŘE 132 M2 ZAHRADA A POZEMKOVÉ PARCELY Č. K. 1717/6 O VÝMĚŘE M2 ZAHRADA A POZEMKOVÉ PARCELY Č. K. 1717/5 O VÝMĚŘE 677 M2 ZAHRADA VŠE V K. Ú. SLANÝ Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit výsledek výběrového řízení na odprodej pozemkové parcely č. k. 1717/5 o výměře 677 m2 zahrada v k. ú. Slaný dle předloženého návrhu. (9 pro) úkol č. 382 P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: Zajistit opětovné vypsání výběrového řízení k nabídce ke koupi domu čp se stavební parcelou č. k o výměře 303 m2 zastavěná plocha, pozemkové parcely č. k o výměře 132 m2 zahrada a pozemkové parcely č. k. 1717/6 o výměře m2 zahrada vše k. ú. Slaný dle schváleného návrhu. (8 pro, 1 nepřít.) NÁVRH NA PŘIJETÍ ZNAKU MĚSTA Rada města opětovně k výše uvedenému rozvinula rozsáhlou rozpravu. K diskusi byl přizván PhDr. Přibyl, který uvedl, že p. Brousil (student VŠUMP v atelieru písma a typografie ak. malíře Františka Štorma) vyhověl ve svém výtvarném návrhu znaku města nejčastějším připomínkám a upravil je do předloženého návrhu. Rada města připomínkovala, že byly navrhovány i další připomínky, které nebyly již do předloženého návrhu zapracovány. PhDr. Přibyl upozornil, že do návrhu byly zapracovány ty úpravy, které byly prezentovány nejvíce. Pan Kočka předložil jím upravený návrh městského znaku a sdělil, že tedy vlastní autorská práva k jeho předloženému městskému znaku a tedy jej bude používat. Současně vyslovil zamítavý náhled k návrhu studenta VŠUMP. Z celé rozpravy vyplynulo, že rada města neschválila předloženou výtvarnou podobu znaku a nepřijala jej jako oficiální znak královského města Slaného a zároveň, aby mohl být propůjčován žadatelům o použití znaku města. (5 pro, 4 zdrž.) NÁVRH NA POVOLENÍ VÝMĚNY OJETÉHO SLUŽEBNÍHO MOTOROVÉHO VOZIDLA LEASINGOVÝM NÁJMEM TERÉNNÍHO VOZIDLA Pan Dvořák prezentoval záměr včetně výhod tohoto rozhodnutí s argumenty, kdy vozidlo bude využíváno pro potřeby hlídkové činnosti Městské policie Slaný ve spádových obcích, zahrádkářských koloniích a v těžko dostupných a zimních měsících neprůjezdných lokalitách regionu města. Rada města schválila výměnu vozidla Škoda Felicia formou nájmu terénního vozidla Opel Frontera. (9 pro) úkol č. 383 manaž. preven. kriminal. a vedoucímu finančního. odb. T: Vypracovat rozpočtové opatření pro schválení v zastupitelstvu města dle výše uvedeného.

5 NÁVRH NA SCHVÁLENÍ SEPSÁNÍ KUPNÍ SMLOUVY NA VÝKUP POZEMKOVÉ PARCELY Č. K. 27/2 O VÝMĚŘE 66 M2 OSTATNÍ PLOCHA V K. Ú. TRPOMĚCHY Rada města doporučila zastupitelstvu města schválit sepsání nové kupní smlouvy na výkup pozemkové parcely č. k. 27/2 o výměře 66 m2 ostatní plocha v k. ú. Trpoměchy dle předloženého. (9 pro) úkol č. 384 P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: Zajistit vypracování důvodové zprávy pro zastupitelstvo města dle předloženého návrhu. NÁVRH NA PŘIDĚLENÍ BYTU Č. 2 O VELIKOSTI 2+1 I. KATEGORIE V ČP. 140 V DOLÍNĚ FORMOU PŘEDPLACENÉHO NÁJEMNÉHO NEJVYŠŠÍ NABÍDCE Rada města schválila přidělení bytu č. 2 v čp. 140 v Dolíně dle předloženého návrhu. (9 pro) úkol č. 385 P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: O rozhodnutí rady města informovat žadatele a se schváleným žadatelem uzavřít smlouvu o nájmu bytu. ad 13 SDĚLENÍ A PŘIPOMÍNKY Ing. Bartoníček předložil tabulku s finančními náklady a s cenovým dopadem, který v rámci vlivu změny DPH z 5 na 19% na odboru dopravy a životního prostředí vznikne do konce roku 2004 a tím ovlivní četnost činností a služeb prováděných TS s. r. o. Slaný pro město Slaný. Upozornil na vážný problém, který zde vznikl a konstatoval, že situace vyžaduje okamžité řešení. Rada města tuto skutečnost vzala na vědomí. Pan starosta v rámci změny a vzniku nového městského zařízení, navrhl vypsat výběrové řízení na funkci ředitele Kulturního zařízení města Slaného. Rada města schválila dle výše uvedeného, úkol pro pana tajemníka. (9 pro)(pan K. Hampl je dosud pouze pověřený řízením příspěvkové organizace) úkol č. 386 Ing. Petru Kolačkovskému, tajemníkoví městského úřadu T: Zajistit vypsání výběrového řízení dle výše uvedeného. Pan starosta přečetl dopis od Kristiny Giňové, ve kterém požádala seznámit radu s problémem pronájmu nebytových prostor v čp. 515 ve Vikově ul. Slaný a o pomoc při řešení její tíživé situace spojené s tímto pronájmem. (V těchto prostorách výše jmenovaná provozuje svou podnikatelskou činnost) Rada města vzala dopis na vědomí a doporučila neprodleně vyhlásit výběrové řízení na výše uvedený nebytový prostor a uvést celou záležitost do právního pořádku. (7 pro, 1 proti, 1 zdrž.) úkol č. 387 P. Jiřímu Sejkorovi, ved. odboru správy majetku T: Vypsat výběrové řízení na pronájem nebytového prostoru ve Vikově ul. čp Jednání městské rady bylo ukončeno v hod. Zapsali a zpracovali: Jaroslava Prošková, Ing. Petr Kolačkovský Ověřil: JUDr. Tomáš RICHTR... RNDr. Ivo Rubík starosta královského města Slaného

6

Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004

Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004 Z Á P I S Z 42. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 10. 2004 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Místo konání: Čas konání: 27. 10. 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel Ležák,

Více

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004

Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Z Á P I S Z 46. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 22. 12. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 22. prosince 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 7. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 28. července 2004 Přítomni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 63. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 23.10.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. října 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek,

Více

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 5. 2006 Místo konání: Čas konání: 3. května 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák Ing. Petr Kolačkovský,

Více

Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 44. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 24. 11. 2004 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 24. listopadu 2004 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček, p. Karel

Více

Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005

Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005 Z Á P I S Z 53. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 30. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek Ing. Pavel Bartoníček, JUDr. Tomáš

Více

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007

Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Z Á P I S Z 8. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. února 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. února 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.vojtěch

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října 2007 Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 10. října Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 10. října Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 3. 3. 2010 Místo konání: Čas konání: 3. března 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011

Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Z Á P I S ZE 7. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 2. 3. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 2. března 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 19. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. října 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr. Martin Hrabánek,

Více

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 57. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 06. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. června 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Miroslava Kaisrlíková, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 71. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15. 2. 2006 Místo konání: Čas konání: 15. února 2006 Přítomni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Karel Ležák, p. Petr Čapek, Ing.

Více

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 67. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.12.2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18. 12. 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15.01.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15.01.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010

Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Z Á P I S Z 73. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 14. 4. 2010 Místo konání: Čas konání: 14. dubna 2010 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, ing.

Více

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014

Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Z Á P I S Z 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 12.02.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 12. 02. 2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 13/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 11. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005

Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005 Z Á P I S Z MIMOŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 27. 7. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 27. července 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, Ing.

Více

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012

Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Z Á P I S Z 27. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 22. 02. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 22. února 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner

Více

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 78. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 23. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 23. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 74/2016/RM Místo konání: Den konání: 15. 09. 2016 Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 22/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 29. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S. 2 (RNDr. Peška, ing. Šmehlík) Pracovníci MěÚ: 11 Občané, hosté 2 Celkový počet: 34

Z Á P I S. 2 (RNDr. Peška, ing. Šmehlík) Pracovníci MěÚ: 11 Občané, hosté 2 Celkový počet: 34 Z Á P I S Z 17. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 22. 6. 2005 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 17. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 22. června 2005.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Stránka 1 z 11 číslo jednání: 53/2015/RM Den konání: 09 12 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 32. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 05. 2012 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. května 2012 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S. 24 (později se dostavili p. Kočka, p. Ležák, RNDr. Peška,pí Šebestová)

Z Á P I S. 24 (později se dostavili p. Kočka, p. Ležák, RNDr. Peška,pí Šebestová) Z Á P I S Z 8. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 10. 3. 2004 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 8. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 10. března 2004.

Více

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 65. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. 11. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. listopadu 2013 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, MUDr. Bohumil Vašek, p.

Více

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006

Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Z Á P I S Z 3. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 20. prosince 2006 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 20. prosince 2006 Přítomni: Omluveni: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 66. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 7. 12. 2005 Místo konání: Čas konání: 7. prosince 2005 Přítomni: Omluveni: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Ing. Pavel Bartoníček,

Více

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 34. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 18.6.2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 18. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Jiří Zíma, Mgr. Pavel Rubík, Mgr. Stanislav Berkovec Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 105/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 08112017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. číslo jednání: 102/2017/RM Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 102/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 26. 09. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 80 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 06. 08. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, MUDr. Bohumil Vašek,

Více

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 76. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 26. 5. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 26. května 2010 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013

Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Z Á P I S Z 59. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 28. 08. 2013 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 28. srpna 2013 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Ladislav Schneider, p. Libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 20. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 09. 11. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. listopadu 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S. z 6. řádného zasedání městského zastupitelstva konaného dne

Z Á P I S. z 6. řádného zasedání městského zastupitelstva konaného dne Z Á P I S z 6. řádného zasedání městského zastupitelstva konaného dne 24. 9. 2003 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 6. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 24. září 2003.

Více

Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 22.ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 5. 12. 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 5. prosince 2007 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, JUDr.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 07. 12. 2016 číslo jednání: 82/2016/RM Přítomní radní: Jiří Víšek, Martin Matoušek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 07/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 64. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 9. 12. 2009 Místo konání: Čas konání: 9. prosince 2009 MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Přítomni: RNDr. Ivo Rubík Ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Renata (dostavila se později)

Více

Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 37. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 3. 9. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 3. září 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, ing. Petr Kolačkovský, MUDr. Bohumil Vašek, JUDr.

Více

Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007

Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007 Z Á P I S Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 14. března 2007 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 14. března 2007 Přítomni: Přizván: RNDr. Ivo Rubík, Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 10. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 13. 04. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 13. dubna 2011 Přítomni: Ing. Pavel Bartoníček p. Jaroslav Hložek, p. Libor Dobner, MUDr. Bohumil

Více

PROGRAM. je přílohou zápisu

PROGRAM. je přílohou zápisu Z 82. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 19. ČERVNA 2002 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 19. června 2002 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Karel Ležák p. Vojtěch Kočka, MUDr. Bohumil Vašek Ing. Petr

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 28/2015/RM Den konání: 03. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří

Více

Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S ZE 77. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 9. 6. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 9. června 2010 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek, p.libor Dobner,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 91/2017/RM Místo konání: Den konání: 26. 4. 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 8. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 34/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří

Více

Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010

Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010 Z Á P I S Z 1. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 24. listopadu 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 24. listopadu 2010 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 9 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 21 10 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 46/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 5 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 10 05 2017 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 92/2017/RM Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 16/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 25. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 10.3.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 58/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 84 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 8. 10. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008

Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008 Z Á P I S Z 33. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 4. 6. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 4. června 2008 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Vojtěch Kočka, p. Libor

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Den konání: 29. 7. 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 36/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008

Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008 Z Á P I S ZE 40. ŘÁDNÉHO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 15. 10. 2008 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 15. října 2008 Přítomni: Hložek, Omluveni: Ing. Pavel Bartoníček, ing. Petr Kolačkovský,

Více

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011

Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Usnesení z jednání Rady města Neratovice č. 8 konané dne 4. května 2011 Program: 1. Zahájení, schválení programu 2. Kontrola usnesení, úkolů 3. RM/8/01/11 - Zápis z jednání komise prevence kriminality

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 6 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 18 11 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: číslo jednání: 50/2015/RM Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 06/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 14. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 83 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 24. 09. 2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Martin Hrabánek, p. Jaroslav Hložek, p. Petr Čapek, p. Ladislav Schneider,

Více

Usnesení STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í

Usnesení STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í z 11. schůze Rady městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky, konané dne 4. dubna 2011 čís. usn. 321/11 341/11 Ing. arch.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Městský úřad Slaný Den konání: 18. 2. 2015 číslo jednání: 10/2015/RM Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S. 22 (později se dostavili Mgr. Judlová a pí Šebestová)

Z Á P I S. 22 (později se dostavili Mgr. Judlová a pí Šebestová) Z Á P I S Z 11. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ MĚSTSKÉHO ZASTUPITELSTVA KONANÉHO DNE 29. 9. 2004 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 11. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 29. září 2004.

Více

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1959/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 126. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 14. června 2010 od 18:00 hodin na Městském úřadě Mirošov --------------------------------------------------------------------

Více

zprávu o činnosti rady města a orgánů zastupitelstva města mezi zasedáními zastupitelstva města.

zprávu o činnosti rady města a orgánů zastupitelstva města mezi zasedáními zastupitelstva města. USNESENÍ 30. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘINCE konaného dne 7. září 2010 usnesením č. 30/804/2010 program 30. zasedání zastupitelstva města včetně doplnění programu o body Rozdělení objektu čp. 48 v

Více

Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010

Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010 Z Á P I S Z 80. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 8. 9. 2010 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 8. září 2010 Přítomni: Omluveni: Přizváni: RNDr. Ivo Rubík. Ing. Petr Kolačkovský, p. Jaroslav Hložek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 42/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 23 09 2015 Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 19/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15. 4. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

c c c " < - < # " 1 c 3 + * '

c c c  < - < #  1 c 3 + * ' c c c % materiál předložený ředitelkou MKS k úsporným opatřením příspěvkovou organizací Městské kulturní středisko Kynšperk nad Ohří, ke vzniklé ztrátě za I. čtvrtletí roku 200, vypořádání ztráty Městského

Více

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 24. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 18. prosince 2013 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Městský úřad Slaný Den konání: 4. 2. 2015 číslo jednání: 09/2015/RM Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 12 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 101/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 14. 9. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu:

SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne Návrh programu: SOUBOR USNESENÍ z 60. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 20.4.2016 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k bytu ul. Xxxxxxx 3. Žádost o

Více

Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 18. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 12. 10. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 12. října 2011 Přítomni: Omluven: RNDr. Ivo Rubík, MUDr. Bohumil Vašek, p. Libor Dobner, Mgr.

Více

Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011

Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011 Z Á P I S Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 08. 06. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 8. června 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, p. Libor Dobner, p. Svatopluk Šváb,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 76/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 12. 10. 2016 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání zastupitelstva města č. 2 konaného dne 16. 4. 2007 v Napajedlích Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemků v lokalitě Malina III 2. Schválení výše půjček z Fondu rozvoje bydlení

Více

Z Á P I S DNE

Z Á P I S DNE Z Á P I S Z 10. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 30. 6. 2004 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 10. řádné zasedání zastupitelstva města svolané v termínu 30 června 2004.

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 8 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 10 02 2016 Přítomní radní: Omluveni: Přítomni: číslo jednání: 59/2016/RM Ing. Pavel

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje 5. 4. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení R/1018-1020/18 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, ROMAN LÍNEK, MICHAL KORTYŠ, BOHUMIL BERNÁŠEK, VÁCLAV

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 7 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 103/2017/RM Místo konání: Městský úřad Slaný, kancelář starosty Den konání: 11. 10. 2017 Přítomní radní: Mgr. Martin Hrabánek, Jiří Víšek,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 26/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 27. 5. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO. Městský úřad Slaný, kancelář starosty Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 100/2017/RM Místo konání: Den konání: 23. 8. 2017 Městský úřad Slaný, kancelář starosty Přítomní radní: Omluven: Přítomni: Mgr. Martin

Více

Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 23. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 23. 6. 2010 RNDr. Ivo Rubík, starosta města zahájil a řídil 23. zasedání zastupitelstva města svolané v řádném termínu 23. června 2010. Přivítal

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 33 Datum: 23.07.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.07.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 13. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 28.6.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 2794/2016 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 1. února 2016 Zápis

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2009 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Usnesení č. 09330371: Zastupitelstvo obce Babice u Rosic s c h v a l u j e následující program zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic:

Usnesení č. 09330371: Zastupitelstvo obce Babice u Rosic s c h v a l u j e následující program zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic: Z Á P I S o průběhu 33. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 1. 7. 2009 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 33. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis RM ze dne

Zápis RM ze dne SOUBOR USNESENÍ z 8. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 7. 1. 2015 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Vzorové smlouvy 3. Žádost o instalaci ohřívače vody 4. Vybudování části

Více