ZPRAVODAJ. obcevšemyslice 4/2015 INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ n ZOV vzalo na vědomí rozpočtová opatření č.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRAVODAJ. obcevšemyslice 4/2015 INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ n ZOV vzalo na vědomí rozpočtová opatření č."

Transkript

1 ZPRAVODAJ obcevšemyslice 4/2015 i INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA Zastupitelstvo obce Všemyslice se koalo de 11. březa 2015 v KD Nezašov od 18:00 hodi. Starosta zahájil zasedáí za přítomosti 10 zastupitelů. Za ověřovatele zápisu byl zvole Mila Růžička a Josef Starý, jako zapisovatelka Jitka Kubálková. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ ZOV vzalo a vědomí rozpočtová opatřeí č. 2/2015, které je v kompeteci starosty a schválilo rozpočtové opatřeí č.3/2015. jedorázového vyrováí ve výši ,- Kč byla v ově předložeém ávrhu avýšea a ,- Kč. ZOV souhlasilo s předložeým ávrhem Smlouvy o zřízeí služebosti se společostí O2 Czech Republic a.s. a podzemí komuikačí vedeí veřejé komuikačí sítě optického kabelu typu AVFLEX 48 f. + CU Midia uložeý v oražové HDPE trubce 40/30 mm a rezerví trubky 40/30 mm čeré barvy v pozemcích obce Všemyslice parc.č. 106/7, 106/8, 109/2, 1733, 1887, 973/4 vše k.ú. Všeteč, za jedorázovou úplatu ,- Kč bez DPH. SMLUVNÍ VZTAHY ZOV schválilo předložeý ávrh Smlouvy o poskytutí dotace ze SFŽP ČR, operačího programu ŽP a akci: Realizace úspor eergie v polyfukčí budově Všemyslice (zatepleí budovy OÚ v Nezašově), kde by obec měla obdržet od SFŽP částku ve výši ,- Kč a dále pak dotaci ze státího rozpočtu v max. částce ,45 Kč. ZOV a základě zveřejěého proájmu souhlasilo s uzavřeím Smlouvy o zemědělském pachtu, poz. parc. č. 1809/1, k.ú. Bohuice ad Vltavou, výměra 3753 m 2, louka, lokalita zastávka ČSD Bohuice, a dobu eurčitou a ájmem 1.000,- Kč/rok. ZOV souhlasilo se zveřejěím záměru proájmu části poz. parc.č. 58/1, k.ú. Všemyslice, místí část Nezašov, lokalita Kořesko a dobu eurčitou s ročím ájemým ve výši 500,- Kč. ZOV schválilo předložeý ový Návrh Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízeí věcého břemee a akci : Všeteč 136 posíleí NN, výměa vekovího vedeí NN za vedeí kabelové. Stavbou jsou dotčey pozemky v majetku obce Všemyslice, parc.č. 106/7, 106/8, 201/3, 1793, 1819, 1821, 1871, 1864, k.ú. Všeteč. Původě předložeá částka RŮZNÉ A DOŠLÁ POŠTA ZOV schválilo Obecě závazou vyhlášku obce Všemyslice č. 1/2015 spolu s Přílohou č.1 O staoveí systému shromažďováí, sběru, přepravy, tříděí, využíváí a odstraňováí komuálích odpadů a akládáí se stavebím odpadem a území obce Všemyslice s platostí od Řešila se i otázka kompostérů, více v samostatém čláku v příštím Zpravodaji. V termíu do 26. úora byla podáa žádost o fiačí příspěvek do Oražového r obce Všemyslice. Na základě výzvy zástupce ČEZ a.s. se zastupitelé shodě vyjádřili a avrhli rozděleí částky 1 milióu koru a dvě poloviy, z ichž prví bude využita a akce vlastího OR 2015, druhá polovia pak a akci ivestičího charakteru kompletí rekostrukci sociálího zařízeí v ZŠ Nezašov. ZOV souhlasilo s podáím žádosti a OPŽP v Priorití ose 3 Udržitelé využíváí zdrojů eergie, podoblast podpory Výstavba a rekostrukce zdrojů tepla využívající OZE, kde je možé získat až 90% fiačí podporu a rekostrukci kotle a štěpky v kotelě obecího úřadu. DISKUZE dostavba školky v Nezašově ze stray obce, je hotov

2 straa 2 odborý posudek, čeká se a posudek od druhé stray. Do koce březa bude hotový projekt a pak se zadají podmíky pro výběrové řízeí. stížost a projížděí těžké techiky přes Všemyslice. diskuze o tříděí odpadu a kompostérech, které bude mít obec k dispozici od květa a podílí se 10% z celkové částky. Kompostérů bude dostatečé možství a občaé je dostaou a základě smlouvy za mírý poplatek do výpůjčky. rozbité sklo a zastávce ve Všemyslicích dodavatelská firma uzala reklamaci a sklo opraví zadarmo. upozorěí o rozporu se zákoem o ustaoveí školské a kulturí komise. iformace o potřebě zakoupeí lisu a papír do Sběrého dvora v Nezašově. V březovém čísle Zpravodaje došlo k epřesému zápisu v čláku iformace z obecího zastupitelstva. Rozhodě ebylo úmyslem kohokoliv poškodit, proto se omlouváme. Upraveý zápis: Paí Bartušková esouhlasila se zařazeím výročí SDH Nezašov a Všemyslice do sledovaého Oražového roku Proti příspěvku, který bude zmíěým SDH a vlastí orgaizaci těchto výročí poskytut, připomíky eměla. NOVÉ ZARYBNĚNÍ V pátek byl rybík U Turýků ve Všemyslicích ově zarybě dovezeými kapry v možství 200 kg. Dopravu ze sádek Vodňay a vlastí áklady zajistili p. JUDr. Veselý a p. Josef Starý. Naskladňovací kapříci mají průměrou váhu cca 1,20 1,30 kg a tak jak se shodě páové JUDr. Veselý a J. Starý vyjádřili, díky zajištěému dobrému přikrmováí, mohou mít a podzim až o 1 kg více! A tak se trpěliví rybáři, pro letoší období rybařeí a rybíku U Turýků, máte a co těšit! NALEZENÝ PES De 16. březa byl aleze v obci Všeteč teto pejsek, je přátelský a důvěřivý. Do dešího de se zatím epodařilo ajít jeho majitele. Proto bychom rádi touto cestou požádali občay obce, kteří by byli ochoti si vzít pejska do opatrováí, aby se přihlásili a obecí úřad osobě či telefoicky a čísle ÚNOR A BŘEZEN SE SPAŽ TYRŠ uspořádal spolek pro veřejost předášku o historii stravováí se zaměřeím a áš regio. Předášku doplěou obrazovou prezetací předesla Magdalea Lukšová. Součástí akce byla výstava tradičích pokrmů, které připravily čleky spolku. V závěru příjemého večera posluchači diskutovali při kávě a ochutávali vystaveé dobroty proběhla další akce zaměřeá a tradice. Tetokrát čleky spolku spolu se zájemci z veřejosti vyráběly velikoočí dekorace a vyzkoušely růzé techiky zdobeí vajíček pod vedeím Pavly Fraňkové.

3 straa 3 DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ NOVÉ ČOV V NEZNAŠOVĚ Tak jak bylo apláováo a posledí sobotu měsíce březa 2015, uskutečil se De otevřeých dveří v prostorách ové (dolí) ČOV. I když počasí k procházce, případě malému výletu ikterak epřálo, přesto se prohlídky zúčastilo 20 zájemců včetě dětí. Přítomá techoložka firmy ČEVAK a.s. pí. Ig. Tebichová přicházejícím skupikám zájemců, vždy k vlastímu provozu čističky poskytla vyčerpávající a zajímavý výklad, případě zodpověděla vzeseé dotazy. Domívám se, že účel otevřeého vstupu a ČOV byl určitě splě a kdo měl zájem, přišel. Všichi malí ávštěvíci pak při odchodu, za svou trpělivost a ukázěost v době prohlídky obdrželi sladkou odměu. STAVĚNÍ MÁJE A PÁLENÍ ČARODĚJNIC V OBCI PÁLENÍ ČARODĚJNIC - BOHUNICE SDH Bohuice již tradičě pořádá páleí čarodějic pro děti 30.duba Místo spáleí hraice bude tetokrát u Obecňáku v Bohuicích, kam můžou občaé vozit větve ze svých zahrad. LAMPIONOVÝ PRŮVOD - VŠETEČ SDH Všeteč pořádá 30. duba 2015 od 17:00 hodi Čarodejice pro děti a hřišti ve Všeteči s opékáím buřtů a za setměí lampioový průvod. PODĚKOVÁNÍ STAVĚNÍ MÁJKY - VŠEMYSLICE SDH Všemyslice připravuje a 30. dube 2015 od 18:00 stavěí máje u rybíka ve Všemyslicích. V březu jsme obdrželi prostředictvím Nadace ČEZ fiačí dotaci ve výši ,- Kč, kterou jsme využili a ákup moderích edukativích pomůcek a hraček pro aši mateřskou školku. Velice tímto Nadaci ČEZ děkujeme za poskytutí dotace a těšíme se a další spolupráci. Kolektiv zaměstaců Základí školy a Mateřské školy Nezašov PRŮVOD ČARODĚJNIC - NEZNAŠOV Na čtvrtek svoláváme všechy čarodějice a čarodějíky a fotbalové hřiště v Nezašově. Každá maska bude odměěa občerstveím. Páleí čarodějic je tradičí akce SDH Nezašov ve spolupráci s Nezáškem. Začátek akce bude ještě upřesě.

4 straa 4 ZŠ A MŠ NEZNAŠOV JAK JSME CESTOVALI ČASEM Opravdu to jde! Cestovat časem Musíte si pro to ale vybrat správé místo a de.a být správě aladě. My si vybrali datum zázrakům přímo určeé, a to pátek třiáctého. Na místo jsme se vypravili likovým autobusem, což byl zážitek eje pro ás, pro školáky, ale i pro aše spolujezdce. A pak to začalo. Nastoupili jsme do stroje času.a odpočítávali pět, čtyři, tři, dva, jeda a ocitli jsme se v pravěku. Rázem se z ás stali lovci a ochrákyě ohě. Oděi v kůži a kožešiách a vydávajíc primitiví zvuky jsme vařili a otevřeém ohi, okusovali kosti a spravovali chýše. Do tohoto jedoduchého, ale fyzicky áročého způsobu života jsme se vžili hravě, ale to už ás svolával áčelík tlupy, abychom se vydali dále. Nebo blíže? Čtyři, tři, dva, jeda Tyhle zaky přeci záme! A te valík s kamey Keltové! Málem jsme se epozali. Ukryti v kápích jsme razili mice, z věže hlídali aše opevěí, tkali a stavu. A také jsme si prostudovali keltský kaledář. Pravda, hodě ás zaujali i obrovské kamey a valíku, se kterými se daly dělat věci! Pozor, stroj času už bliká! Tři, dva, jeda..kupte si, kupte si! Hm, tržice a za í chrámy, krásé žey, bojovíci. Atický Řím. To byla ádhera. Hostili jsme se, řečili a kdo ebyl líý, trochu si i zabojoval. Ai se ám odsud echtělo. Ale další dobrodružství čekala. Dva, jeda.toto období jsme pozali sado. Středověk! A tak hoem asadit přilby, koruy, krásé šaty a pláště a vyzkoušet jízdu a koi i s kopím, aučit se středověké písmo, okusit život michů či vytvořit barevou mozaiku a oko. Ale časostroj byl eúavý. Jeda blížil se koec. Posledí zastávka. R-E-N-E-S-A-N-C-E. Reesace. To ezám. Jejda, vždyť je úplě ahý! Aha, to je je socha. David? Ahoj, já jsem Da. Tak tady to bylo také faj. Byli jsme badateli a objeviteli, umělci a cestovateli, dalekohledem zkoumali vesmír a jako hudebíci vyzkoušeli ejrůzější ástroje. A poté je luskutí prsty a už jsme byli zpátky ve 21. století. A protože jsme za tu chvilku trošku přibrali a zleivěli, a ádraží jsme raději běželi. A kam že jsme ráo vlastě jeli? Přeci a iteraktiví výstavu Stroj času do Sladovy v Písku. CYKLOVÝLET ŠKOLÁKŮ Ve čtvrtek 26. březa jsme se v rámci dopraví výchovy vydali a cyklistický výlet po okolí. Naštěstí se evydařila předpověď deštivého a zamračeého de, a tak jsme při sjezdech či výšlapech užívali i sluíčka. Výlet jsme spojili s exkurzí káceí emocých stromů v Bohuicích a ve Všemyslicích. Děkujeme tímto Michalu Nedbalovi a jeho týmu za ukázkové pokáceí staleté emocé lípy a především Kateřiě Levíské a Vladau Ševčíkovi za výpomoc a hlídáí ašeho kovoje. Výlet se vydařil, děti spolupracovaly a dodržovaly pravidla bezpečosti provozu, počasí krásé. Zpět do školy jsme dorazili uavei, ale šťasti, že jsme všichi a zdrávi.

5 straa 5 PŘEDŠKOLÁCI NA DOPRAVNÍ SOUTĚŽI De jsem se s vybraými předškoláky vydala a dopraví soutěž do Hopsária v Českých Budějovicích. Po dlouhých přípravách astala středa a mohli jsme vyrazit! Jeli jsme likovým autobusem a už po cestě jsme sklidili úspěch díky Radímkovi, který pojmeovával všechy dopraví začky, které viděl. Od cestujících sklidil plo úsměvů a pochval. Na ádraží jsme se posilili svačikou a pokračovali jsme dále. Pro mohé z dětí byla za celý de ejvětším zážitkem jízda a eskalátorech. Do Hopsária jsme dorazili městskou hromadou dopravou a po zápisu jsme okoukli jedotlivá staoviště. Naším prvím úkolem bylo správě pozat dopraví začky. V této disciplíě děti aprosto excelovaly a byla jsem a ě velmi pyšá. Druhým staovištěm byla jízda a dopravím hřišti, která byla pro děti ejzábavější atrakcí. Všemyslíci zde jezdili a motokárách a úkolem bylo řídit se dle pravidel siličí dopravy. Před pokořeím posledího staoviště jsme se opět posilili svačikou. Jízda zručosti, která a ás čekala, byla opravdovým oříškem a vyžadovala aprostou přesost v jízdě tříkolkou. Děti byly i zde velmi šikové a získaly je miimum trestých bodů. Před vyhlášeím vítězů si děti pohrály a růzých atrakcích, což bylo pro ě tou ejvětší odměou. Z 22 družstev se jeda z ašich skupiek umístila a krásém desátém místě. Každé z dětí dostalo upomíkové předměty, které jsme si po ávratu do školky rozdali. Touto cestou bych chtěla poděkovat rodičům, kteří se s dětmi a soutěž pilě připravovali. Zároveň děkujeme i celé škole a školce za faděí a podporu. Bc. Irea Řeháčková VELIKONOČNÍ TVOŘENÍ S RODIČI Posledí březové podělí dopolede jsme prožili v barevé a velikoočě laděé dílě. Šlo o prví společou dílu školy, školky a rodičů. A jelikož ás bylo opravdu hodě, zaplili jsme celý kulturí sál. Děti měly skutečě z čeho vybíratzdobily períčky, pletly velké i malé pomlázky, vyráběly figurky z písku a sádry, roztomilá kuřátka v pelíšku a barevé papírové zápichy, malovaly kraslice, dekorovaly květiáče a zvládly i uplést zajíčky. Děti byly moc šikové, zaujaté a hodé. To vše platí i pro aše úžasé rodiče, prarodiče a přátele školy, kterých se sešlo opravdu moho a bez kterých by se deší velkodíla edala zvládout! Všem přítomým dospělým patří áš obrovský dík! Děti byly adšeé! Tímto se i omlouváme za euskutečěý prodejí jarmark výrobků. Děti z ich (a ze sebe) měly takovou radost, že si je chtěly odést domů a obdarovat jimi své ejbližší. A my eměly to srdce jim to odepřít... Pedagogičtí pracovíci ZŠ a MŠ Nezašov

6 straa 6 Obec Všemyslice v rámci projektu Oražový rok Vás srdečě zve a MÁJOVÝ POCHOD NA VYSOKÝ KAMÝK 1. květa 2015 Trasa 1 začátek 13:00 hodi áves Nezašov Všeteč Rozhleda Vysoký Kamýk (8,3km) Trasa 2 cca 14:00 hodi u Horácké hospůdky Všeteč Rozhleda Vysoký Kamýk (3,4km) vstup a Rozhledu Vysoký Kamýk zdarma, občerstveí a rozhledě zajištěo

7 straa 7 NEZNÁŠEK ROPÁCI NOC S ANDERSENEM V pátek proběhl úklid dětského hřiště a okolí. Děti, společě s rodiči, se sešli už čtvrtý rok. Účast byla hojá a jako odměu za práci jsme si a fotbalovém hřišti opekli letoší prví buřty. Noc s Aderseem pořádaly v aší obci Obecí kihova Bohuice a Obecí kihova Nezašov. V Bohuicích se skupika patácti dětí sešla v kihově. Letoší ročík byl věová kížce Na hradě Bradě. Proto účastíci modelovali z moduritu hrad včetě příslušeství. Výsledek jejich sažeí si můžete prohlédout v kihově. V Nezašově proběhlo setkáí v budově základí školy. Rodiče četli pohádky, vyráběli jsme loutky z rukavic a špachtlí a děti si s vyrobeými loutkami zahrály divadlo. KROUŽKY PŘI OBECNÍ KNIHOVNĚ V BOHUNICÍCH l Dětský kroužek: středa 17:00 až 18:00 l Dámský klub: úterý 17:00 až 18:30 Více iformací získáte u kihovice v Bohuicích, paí Atochové. RETRO DISKOTÉKA Společě se spolkem SPAŽ Tyrš pořádal áš spolek svou prví akci pouze pro dospělé. V sobotu jsme se sešli v sále kulturího domu v Nezašově, kde k taci hrál DJ Barbulák. Akce se opravdu vydařila a určitě se a podzim můžete těšit a další disco. Za NEZNÁŠEK z.s. Kateřia Levíská

8 straa 8 ORANŽOVÝ ROK 2015 Vážeí spoluobčaé, již desátým rokem pokračuje úspěšá spolupráce mezi Jaderou elektrárou Temelí Skupiy ČEZ a obcí Všemyslice a projektu s ázvem Oražový rok. Do projektu se společě s obcí zapojují místí spolky a orgaizace, které přispívají k vytvářeí kulturího, společeského i sportovího života v obci. Věřím, že i letos budou pořádaé akce velkým příosem pro aše obyvatele i ávštěvíky. Úspěšé zvládutí akcí ašeho Oražového roku 2015 přeje všem Ig. Karel Tůma starosta obce Všemyslice AKCE ZAŘAZENÉ DO ORANŽOVÉHO ROKU 2015: 1. MÁJOVÝ POCHOD , (trasa Nezašov Všeteč Rozhleda Vysoký Kamýk) LET VÝROČÍ ZALOŽENÍ SDH NEZNAŠOV , Nezašov LET VÝROČÍ ZALOŽENÍ SDH VŠEMYSLICE A SLAVĚTICE A SETKÁNÍ RODÁKŮ , Všemyslice - Slavětice 4. MEMORIÁL PAVLA MACHARTA , Všeteč 5. KONCERT K POCTĚ J. J. KOVAŘÍKA , Nezašov 6. MIKULÁŠSKÝ JARMARK , Nezašov Tímto děkujeme za parterství společosti ČEZ, a.s. za podporu v rámci akce Oražový rok 2015 v aší obci Všemyslice. Uzávěrka čísla , vydavatel Obecí úřad Všemyslice, telefo registrová u MK ČR pod č

ZPRAVODAJ. obcevšemyslice 7-8/2015 INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA

ZPRAVODAJ. obcevšemyslice 7-8/2015 INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZPRAVODAJ obcevšemyslice 7-8/2015 i INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA De 15. červa se koalo VIII. VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ Zastupitelstva obce Všemyslice v Bohuicích za přítomosti 11 zastupitelů. Na začátku,

Více

ZPRAVODAJ. Obce Všemyslice

ZPRAVODAJ. Obce Všemyslice ZPRAVODAJ Obce Všemyslice registrová u MK ČR pod č. 19860 4 2018 XXXV. veřejé zasedáí Zastupitelstva obce Všemyslice (ZOV) se koalo de 12. duba od 19:00 v HZ Všemyslice za přítomosti 10 zastupitelů. Na

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 OSNOVA 1. Práví předpisy 2. Přijímací řízeí 3. Termíy 4. Hodoceí uchazečů 5. Rozhodutí 6. Další kola přijímacího řízeí 7. Zápisový lístek 8. Jedoté přijímací zkoušky

Více

ZPRAVODAJ. Obce Všemyslice

ZPRAVODAJ. Obce Všemyslice ZPRAVODAJ Obce Všemyslice registrován u MK ČR pod č. 19860 4 2019 ÚKLID V sobotu 6. 4. se u hřiště v Neznašově sešlo 32 dobrovolníků z toho 19 dětí. Sesbírali jsme 30 pytlů odpadu, to je cca 300 Kg. Úklid

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace vydává školní časopis č.25/2018 Vážení rodiče a milé děti, čas letí jako voda a my se znovu setkáváme na konci 1. pololetí školního roku.

Více

ZPRAVODAJ 11-12. Obce Všemyslice INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA

ZPRAVODAJ 11-12. Obce Všemyslice INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZPRAVODAJ Obce Všemyslice registrová u MK ČR pod č. 19860 11-12 2013 i INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA 11. listopadu se koalo v KD v Nezašově další zasedáí zastupitelstva obce Všemyslice za přítomosti

Více

Současnost a budoucnost provozní podpory podle zákona POZE

Současnost a budoucnost provozní podpory podle zákona POZE Současost a budoucost provozí podpory podle zákoa POZE ENERGETICKÝ REGULAČNÍ ÚŘAD Odbor podporovaých zdrojů poze@eru.cz Ig. Kristiá Titka 20. 11. 2018 Frymburk Rada ERÚ od 1. 8. 2018 JUDr. PhDr. Vratislav

Více

II. METODICKÉ PŘÍKLADY SESTAVENÍ VÝKAZU PAP

II. METODICKÉ PŘÍKLADY SESTAVENÍ VÝKAZU PAP Istituce i zazameaé operace jsou fiktiví. Ukázkové případy - sezam Případ Vykazující účetí Vykázaé Části I až XIII Straa jedotka (zkráceě až 3) A Půjčka od baky Město, v roce +1, T2 v roce +1, T7, T8,

Více

Vlastní hodnocení školy

Vlastní hodnocení školy Vlastí hodoceí školy dle vyhlášky 15/2005 Sb., v platém zěí, kterou se staoví áležitosti dlouhodobých záměrů, výročích zpráv a vlastí hodoceí školy. Škola: Základí umělecká škola Plzeň, Sokolovská 30,

Více

ZPRAVODAJ 9-10. Obce Všemyslice INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA

ZPRAVODAJ 9-10. Obce Všemyslice INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZPRAVODAJ Obce Všemyslice registrová u MK ČR pod č. 19860 9-10 2014 i INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA 42. zasedáí ZOV se koalo 3. září 2014 ve Všemyslicích. Po kotrole useseí schválilo výsledky výběrového

Více

dálniced3 a rychlostní silnice Praha x Tábor x České Budějovice x Rakousko

dálniced3 a rychlostní silnice Praha x Tábor x České Budějovice x Rakousko dáliced3 a rychlostí silice R3 Praha Tábor České Budějovice Rakousko w w obsah základí iformace 3 dálice D3 a rychlostí silice R3 PrahaTáborČeské BudějoviceRakousko 3 > základí iformace 4 > čleěí dálice

Více

Stanovisko SVJ Vazovova 3228 k dopisu paní Šedivé ze dne

Stanovisko SVJ Vazovova 3228 k dopisu paní Šedivé ze dne V Praze de 27.3 2009 Staovisko SVJ Vazovova 3228 k dopisu paí Šedivé ze de 17.3 2009. V průběhu měsíce úora bylo a ástěce SVJ vyvěšeo ozámeí o pláovaém shromážděí spolu s ávrhem programu a výzvou k vlastíkům

Více

3. část - duben a květen

3. část - duben a květen Přílohy kroniky 2013 3. část - duben a květen Krásné Údolí Přílohu vytvořil : Martin Frank ( červenec 2013 ) 3. část - Strana 1 / celkem stran 29 Mladí hasiči Plnění odznaků odbornosti Nová Role ( 7.4.

Více

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách

Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Den čtvrtý neděle 21. června 2015 Sloup v Čechách Ráno jsme se opět probudili do neslunečného dne. Dnešní den jsme potřebovali, aby nám počasí přálo a tak jsme poustevníkovi na hrad vzkázali, ať pošle

Více

Návrh nové koncepce výuky trestního práva

Návrh nové koncepce výuky trestního práva Katedra trestího práva Akademický rok 2018/2019 Návrh ové kocepce výuky trestího práva I. Nová kocepce výuky trestího práva Nová kocepce výuky trestího práva, předkládaá katedrou trestího práva, je v souladu

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Tento materiál vznikl díky Operačnímu programu Praha Adaptabilita CZ.2.17/3.1.00/33254

Tento materiál vznikl díky Operačnímu programu Praha Adaptabilita CZ.2.17/3.1.00/33254 Evropský sociálí fod Praha & EU: Ivestujeme do vaší budoucosti Teto materiál vzikl díky Operačímu programu Praha Adaptabilita CZ.2.17/3.1.00/33254 Maažerské kvatitativí metody II - předáška č.1 - Dyamické

Více

Pojem času ve finančním rozhodování podniku

Pojem času ve finančním rozhodování podniku Pojem času ve fiačím rozhodováí podiku 1.1. Výzam faktoru času a základí metody jeho vyjádřeí Fiačí rozhodováí podiku je ovlivěo časem. Peěží prostředky získaé des mají větší hodotu ež tytéž peíze získaé

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

523/2006 Sb. VYHLÁŠKA

523/2006 Sb. VYHLÁŠKA 523/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze de 21. listopadu 2006, kterou se staoví mezí hodoty hlukových ukazatelů, jejich výpočet, základí požadavky a obsah strategických hlukových map a akčích pláů a podmíky účasti veřejosti

Více

Základní údaje. Ing. Zdeněk Jindrák JUDr. Dana Musalová. n Vznik společnosti 29.9.1997. n Obchodní název HYDRA a.s.

Základní údaje. Ing. Zdeněk Jindrák JUDr. Dana Musalová. n Vznik společnosti 29.9.1997. n Obchodní název HYDRA a.s. Základí údaje Vzik společosti 29.9.1997 Obchodí ázev HYDRA a.s. Sídlo: Na Zámecké 1518, 140 00 Praha 4 IČO/DIČ 25610562 / CZ25610562 Předmět podikáí Výroba kodezátorů Provozovy: Průmyslová 1110, Jičí Hradecká

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2009

V Ř E S K O V Á K duben 2009 V Ř E S K O V Á K duben 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, minulé číslo Vřeskováka bylo vytištěno bez našeho symbolu - sedícího Vřeskováka. Nebyl to úmysl, ale při kopírování se vloudil tiskařský šotek.od

Více

V dubnu naši školu navštívil pan MgA. Jan Hrubec s krásným loutkovým představením Rozum a štěstí.

V dubnu naši školu navštívil pan MgA. Jan Hrubec s krásným loutkovým představením Rozum a štěstí. KRONIKA DUBEN 2016 APRÍLOVÁ ŠKOLA Navštívíme dneska spolu/ aprílovou školu,/ kde žáci s poškoláky v čele/ zkoušejí pana učitele S dětmi jsme v rámci hudební výchovy zhudebnili básničku Aprílová škola od

Více

České účetní standardy 006 Kurzové rozdíly

České účetní standardy 006 Kurzové rozdíly České účetí stadardy METODICKÝ ig. u Vykazováí v Vymezeí w Oceňováí Odpisováí, postup účtováí y Ivetarizace z Aalytická evidece { Podrozvahová evidece Zveřejňováí České účetí stadardy 2017 2 22 1 v Vymezeí

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016 LEDEN Novoroční výšlap chata Anna rozhledna Pátek 1. ledna 2016 ÚNOR Sportovně myslivecký ples Sobota 27. února 2016, tělocvična ZŠ Město Albrechtice

Více

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne v 19:00 hodin Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 28.5.2015 v 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva provedl v 19:00 hodin starosta městyse Antonín Novák. Počet přítomných

Více

STUDIUM MAXWELLOVA ZÁKONA ROZDĚLENÍ RYCHLSOTÍ MOLEKUL POMOCÍ DERIVE 6

STUDIUM MAXWELLOVA ZÁKONA ROZDĚLENÍ RYCHLSOTÍ MOLEKUL POMOCÍ DERIVE 6 Středoškolská techika 00 Setkáí a prezetace prací středoškolských studetů a ČVUT STUDIUM MAXWELLOVA ZÁKONA ROZDĚLENÍ RYCHLSOTÍ MOLEKUL POMOCÍ DERIVE 6 Pavel Husa Gymázium Jiřího z Poděbrad Studetská 66/II

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

Zápis z XLIII. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 1. října 2014 v Neznašově od 19:00 hodin.

Zápis z XLIII. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 1. října 2014 v Neznašově od 19:00 hodin. Zápis z XLIII. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 1. října 2014 v Neznašově od 19:00 hodin Přítomni: 10 členů zastupitelstva Omluveni: J. Hrdlička Příloha č. 1 Program:

Více

třídní učitelky Mgr. Alice Pincová a Mgr. Pavlína Nepožitková ze ZŠ 28. října 1 Příbram VII

třídní učitelky Mgr. Alice Pincová a Mgr. Pavlína Nepožitková ze ZŠ 28. října 1 Příbram VII Poznáváme své děti V červnu 2014 jsme získaly finanční prostředky z dotace v oblasti výchovy a vzdělávání Městského úřadu v Příbrami na projekt s názvem Poznáváme své děti. V rámci této dotace na naší

Více

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce Obyvatelstvo K 31.12.2013 žilo v obci 349 obyvatel. Tříkrálová sbírka V Tříkrálové sbírce 2014 se v obci vybrala částka 5.007,- Kč. Všem občanům, kteří přispěli děkujeme. Poděkování patří také dětským

Více

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD ROK 2007 V tomto roce pracovala knihovnice p. Ouředníková na zkrácený úvazek, poté, co ji v tomto ohledu zaměstnavatel vyhověl. I přes zkrácený úvazek,

Více

Za nás mluví práce. s podporou Nezávislých

Za nás mluví práce. s podporou Nezávislých Za ás mluví práce Jiří Oberfalzer, Michal Prokůpek, Jaa Chlupová, Radek Novák, Petr Vychodil a dvaáct dalších kadidátů Vás zvou ke komuálím volbám ODS s podporou Nezávislých Program pro Králův Dvůr Trasparetí

Více

Svět Zábrta. World o MÉDIA. Vystavovatelé APEX GAMING CARDPOS EUROPE COLMEX EZÚ EUROAPLEX HDT JACKPOT JIMARK LEDAGE MIDA GAME GAME

Svět Zábrta. World o MÉDIA. Vystavovatelé APEX GAMING CARDPOS EUROPE COLMEX EZÚ EUROAPLEX HDT JACKPOT JIMARK LEDAGE MIDA GAME GAME H 15 V. IŠ 4 TĚ. 2 PR 0 11 Vystavovatelé V ST 14 Ý.- PE T E R V V R D TE H H L LY B I K K I R B WL I E TR RDPS ERPE LE L E I S R E Z E - I EZÚ E L B SY STE S LD LB E D L + K/ ERPLE E R TI F T L K E E TE

Více

Moravskokrumlovské noviny Měsíčník lvydává Město Moravský Krumlov lročník 3 ll

Moravskokrumlovské noviny Měsíčník lvydává Město Moravský Krumlov lročník 3 ll RECESE V MORAVSKÉM KRUMLOVĚ Od září miulého roku ás ekoomové zpočátku opatrě, později čím dál aléhavěji upozorňovali a skutečost, že celý svět mimo Českou republiku zasahují chapadla recese opakujícího

Více

Zápis z XL. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 18. června 2014 ve Všeteči od 19:00 hodin

Zápis z XL. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 18. června 2014 ve Všeteči od 19:00 hodin Zápis z XL. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 18. června 2014 ve Všeteči od 19:00 hodin Přítomni: 10 členů zastupitelstva Příloha č. 1 Omluveni: M. Dolanský Program:

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2019/2020

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2019/2020 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2019/2020 Nabídka kroužků na školní rok je též k dispozici na www.zs33plzen.cz Forma úhrady poplatků za kroužky: v hotovosti při 1. hodině kroužku nebo na účet školy:

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 1. 3.

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 1. 3. Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo 13/2017 13/1. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha Zličín o plnění usnesení ZMČ

Více

KARNEVAL K MDD 2O18.

KARNEVAL K MDD 2O18. KARNEVAL K MDD 2O18. V pátek 1. 6. 2018 dopoledne proběhl k MDD tradiční Karneval. Děti, paní učitelky a asistentky se v maskách sešly na vyzdobené zahradě naší MŠ. Připravená stanoviště přímo vybízela

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny. Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu:925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

Zápis z XXXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 12. dubna 2018 ve Všemyslicích od 19:00 hodin

Zápis z XXXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 12. dubna 2018 ve Všemyslicích od 19:00 hodin Zápis z XXXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 12. dubna 2018 ve Všemyslicích od 19:00 hodin Přítomni: 10 členů zastupitelstva Příloha č. 1 Omluveni: Hana Bartušková

Více

Říjen v naší mateřské škole. PROCHÁZKA LESEM S MUZIKOU aneb muzika hrou

Říjen v naší mateřské škole. PROCHÁZKA LESEM S MUZIKOU aneb muzika hrou Říjen v naší mateřské škole Druhý měsíc tohoto školního roku nám přinesl mnoho nezapomenutelných zážitků. Naši předškoláci zúčastnili 3. ročníku "Vítání nových občánků", na kterém přivítali své zatím ještě

Více

Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne

Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne Usnesení ze zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne 19.12.2017 Určení zapisovatele, ověřovatelů zápisu a návrhové komise Usnesení č. 129/2017 Kontrola usnesení z předchozího jednání zastupitelstva, schválení

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 7. 3.

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 7. 3. Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo 07/2016 7/1. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha - Zličín o plnění usnesení zastupitelstva

Více

Mod(x) = 2, Med(x) = = 2

Mod(x) = 2, Med(x) = = 2 Pracoví list č.. Při zjišťováí počtu ezletilých dětí ve třiceti vybraých rodiách byly získáy tyto výsledky:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. Uspořádejte získaé údaje do tabulky rozděleí četostí a vyjádřete

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

Metodika implementace Průřezového tématu Environmentální výchova I

Metodika implementace Průřezového tématu Environmentální výchova I Elektroická publikace Metodika implemetace Průřezového tématu Evirometálí výchova I Zpracovaly: Bc. Jaroslava Rozprýmová a Mgr. Milica Sedláčková Témata: 1. Zemědělství a životí prostředí 2. Ekologické

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec KALENDÁŘ AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018-2019 Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá Poznámka, kontakt, etc. ZÁŘÍ St 12.9. 9:00 celá Cesta na Sever tělocvična Divadélko Ondřej pohádka pro děti čt 20.9.

Více

ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během září a plán akcí na říjen 2014.

ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během září a plán akcí na říjen 2014. Vážení rodiče, ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během září a plán akcí na říjen 2014. Informace www.gtmskola.cz Dvě první třídy a Mravenečci V letošním školním roce

Více

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha - Zličín které se konalo dne 25.2.

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha - Zličín které se konalo dne 25.2. Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha - Zličín které se konalo 02/2015 2/1. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha Zličín o plnění usnesení zastupitelstva

Více

ZŠ a MŠ Lipová. Přípravka pro předškoláky: strana 1. okres Prostějov, příspěvková organizace

ZŠ a MŠ Lipová. Přípravka pro předškoláky: strana 1. okres Prostějov, příspěvková organizace strana 1 Přípravka pro předškoláky: Přípravka pro předškoláky v lipovské základní škole letos proběhla třikrát, naposled 10. 5. 2016. Předškoláci procvičili grafomotoriku, matematické i jazykové dovednosti,

Více

Rekonstrukce místní komunikace Pod Horkami a Horní

Rekonstrukce místní komunikace Pod Horkami a Horní Komentář k závěrečnému účtu obce Kamenné Žehrovice za rok 2014, přednesený na veřejném zasedání dne 7.4.2015. Údaje o obci: Adresa: Obec Kamenné Žehrovice,,. IČO: 00234508 Tel: 312 658 003, 312 658 007

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám ten rok opět rychle uběhl. Někomu bylo veseleji, někomu se už zase tolik nedařilo. Všem ale dává konec roku možnost ohlédnout se zpět, říci, co bylo dobré, co se povedlo, co

Více

OSADNÍ VÝBOR SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2012 Výroční zpráva

OSADNÍ VÝBOR SEDLČÁNKY. Informace o činnosti za rok 2012 Výroční zpráva OSADNÍ VÝBOR SEDLČÁNKY Informace o činnosti za rok 2012 Výroční zpráva Předseda OV: Petr Kabát nar. (rok nar. 1947) Členové: Lenka Kadlecová (rok nar. 1979), Andrea Maturová (rok nar. 1979), Mgr. Jaroslav

Více

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 28. 4. 2015 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková- dřívější odchod, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr.

Více

Leden 1 Po Nový rok Den

Leden 1 Po Nový rok Den Leden 1 Po Nový rok Den obnovy sam. českého státu 2 Út Vývoz papíru 3 St Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Čt 5 Pá 6 So 7 Ne 8 Po 9 Út Vývoz popelnic a plastů 10 St 11 Čt 12 Pá 13 So Muzikálové

Více

České vysoké učení technické v Praze. Fakulta dopravní. Semestrální práce. Statistika

České vysoké učení technické v Praze. Fakulta dopravní. Semestrální práce. Statistika České vysoké učeí techické v Praze Fakulta dopraví Semestrálí práce Statistika Čekáí vlaku ve staicích a trase Klado Ostrovec Praha Masarykovo ádraží Zouzalová Barbora 2 35 Michálek Tomáš 2 35 sk. 2 35

Více

Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 2

Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 2 ŽĎÁRSKÉ L I S T Y oficiální zpravodaj Obce Žďár vydávaný zastupitelstvem obce Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 2 Vážení spoluobčané, právě se Vám dostalo do rukou druhé číslo obecního

Více

Mokrovratský zpravodaj

Mokrovratský zpravodaj číslo 1 leden 2015 Mokrovratský zpravodaj Měsíčník pro Mokrovraty, Pouště a okolí Milí spoluobčané, přejeme Vám příjemné zimní měsíce, hlavně hodně zdraví a pohody. Zprávy z obce Usnesení ze zápisu č.

Více

MŠ Kostička. Kronika školka blízká přírodě

MŠ Kostička. Kronika školka blízká přírodě MŠ Kostička Kronika školka blízká přírodě Mateřská škola Kostička Ředitelka školky Bc. Jana Křišťanová Provozní doba školky 6:00-17:00 MŠ Kostička, příspěvková organizace, Milovice-Mladá, Tyršova 1500,

Více

2. Volba zapisovatele a ověřovatelů. Zapisovatelkou byla navržena Marie Kučerová, ověřovateli Ing. Pavel Pouznar a Ing. Bc. Luboš Rejl. Schváleno.

2. Volba zapisovatele a ověřovatelů. Zapisovatelkou byla navržena Marie Kučerová, ověřovateli Ing. Pavel Pouznar a Ing. Bc. Luboš Rejl. Schváleno. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Rasošky č. 8 ze dne 4. 6. 2019 č.j.: OUR/57/2019 sp.zn. 101.2.1 A10 Místo konání: Obecní úřad Rasošky Začátek jednání: 18:35 hod Konec jednání: 20:33 hod Přítomni:

Více

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník

Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník Celoroční plán výchovné činnosti ŠD pro 1. ročník září říjen a. Pč - Skládačky z papíru pejsek, kočička (příloha 1 a 2) b. Vv - Zážitky a dojmy z prázdnin c. Hv - Poslech písní 3. Tělovýchovná - Seznamovací

Více

ZPRAVODAJ 8-9. Obce Všemyslice. je úplatné za částku ,- Kč bez DPH. n ZOV souhlasilo s dodatkem č. 2, čl. 2 ke směrnici

ZPRAVODAJ 8-9. Obce Všemyslice. je úplatné za částku ,- Kč bez DPH. n ZOV souhlasilo s dodatkem č. 2, čl. 2 ke směrnici ZPRAVODAJ Obce Všemyslice registrová u MK ČR pod č. 19860 8-9 2018 XXXVIII. veřejé zasedáí Zastupitelstva obce Všemyslice (ZOV) se 9. srpa 2018 koalo v ově zrekostruovaých prostorách objektu občaské vybaveosti

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

ZI Infozpravodaj ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK. Slezské Pavlovice. č. V./05/2016

ZI Infozpravodaj ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK. Slezské Pavlovice. č. V./05/2016 ZI Infozpravodaj Slezské Pavlovice ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK č. V./05/2016 Vydává obec slezské pavlovice, č.p. 16, 793 99, ič: 00576093 MK ČR E 22256 ASISTENT PREVENCE KRIMINALITY - APK Vážení

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, Mirovice

Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, Mirovice Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, 398 06 Mirovice Zpráva o činnosti SDH Mirovice za duben, květen a červen 2018 Dne 6. dubna se Mirovičtí hasiči

Více

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků.

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. 1. září 2011 Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. Den bezpečnosti Zumba Ekocentrum Čapí hnízdo Dne 21. září 2011 byly čtvrté třídy na exkurzi v Ekocentru Čapí hnízdo. Hlavní

Více

Patří slovo BUSINESS do zdravotnictví?. 23. 6. 2005

Patří slovo BUSINESS do zdravotnictví?. 23. 6. 2005 Patří slovo BUSINESS do zdravotictví?. 23. 6. 2005 Společost Deloitte Společost Deloitte v České republice má více ež 550 zaměstaců a kaceláře v Praze a Olomouci. Naše česká pobočka je součástí aší regioálí

Více

-1- Finanční matematika. Složené úrokování

-1- Finanční matematika. Složené úrokování -- Fiačí ateatika Složeé úrokováí Při složeé úročeí se úroky přičítají k počátečíu kapitálu ( k poskytutí úvěru, k uložeéu vkladu ) a společě s í se úročí. Vzorec pro kapitál K po letech při složeé úročeí

Více

OBECNÍ ZPRAVODAJ. 5/2016 XXIII. ročník/ neprodejné MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH

OBECNÍ ZPRAVODAJ. 5/2016 XXIII. ročník/ neprodejné MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH OBECNÍ ZPRAVODAJ 5/2016 XXIII. ročník/ neprodejné MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH Rada obce schvaluje: USNESENÍ č. 23 ze zasedání Rady obce Jakartovice, konaného dne 4.5.2016 1. Prohlášení Obce

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 58. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 2.12. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl

Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl PECKA Občasník žáků Speciální základní školy Litomyšl Květen 2018, ročník 9, číslo 3 Na tvorbě časopisu se podíleli: žáci II. stupně a jejich učitelé. Redakčně upravil Pavel P. 1 Líbil se mi Karlův most.

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško ze dne

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško ze dne Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Březová-Oleško předsedají: starosta Místo: Hospoda U Zahrádkářů v Březové Přítomno:7 členů obecního zastupitelstva z 9 ( listina přítomných v příloze)

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2015 LEDEN Novoroční výšlap chata Anna rozhledna Čtvrtek 1. ledna 2015 Pátek 9. ledna 2015, Indoor golf GCMA Zimní turnaj v patování 1.kolo Sobota

Více

ZPRAVODAJ. obcevšemyslice 12/2015 INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA

ZPRAVODAJ. obcevšemyslice 12/2015 INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZPRAVODAJ obcevšemyslice 12/2015 i INFORMACE Z OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA XIII. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Všemyslice se konalo dne 19. listopadu v pohostinství Bohunice za přítomnosti 11 zastupitelů.

Více

Zápis. z XIII. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 22. dubna 2016

Zápis. z XIII. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 22. dubna 2016 Zápis z XIII. zasedání zastupitelstva obce Vysoká Pec konaného 22. dubna 2016 Přítomno: 7 členů zastupitelstva Omluven: 0 Zapisovatelka: Ilona Káňová Program: 1) zahájení a schválení programu 2) volba

Více

Informační zpravodaj MIKROREGION NOVOMĚSTSKO

Informační zpravodaj MIKROREGION NOVOMĚSTSKO Iformačí zpravodaj MIKROREGION NOVOMĚSTSKO 1 Práví porada obce Obce mohou díky projektu CSS využívat služeb práví porady zdarma 3 Odborá studie Mikroregio Novoměstsko Alterativí řešeí využití kalů z komuálích

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

Středisko výcviku vodicích psů

Středisko výcviku vodicích psů Středisko výcviku vodicích psů Ve čtvrtek 7. října 2010 jsme navštívili Středisko výcviku vodicích psů v Jinonicích. Tento den je Dnem nevidomých a slabozrakých, proto ve středisku probíhal den otevřených

Více

Vzpomínkovému setkání občanů při příležitosti 70. výročí osvobození naší země a ukončení 2.sv.války

Vzpomínkovému setkání občanů při příležitosti 70. výročí osvobození naší země a ukončení 2.sv.války Vážení občané, Zpravodaj č.2 Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.4.2015 V příštích májových dnech si připomeneme 70. výročí ukončení 2. světové války. Byl to nejstrašnější konflikt v dosavadních dějinách

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

ÚROKOVÁ SAZBA A VÝPOČET BUDOUCÍ HODNOTY

ÚROKOVÁ SAZBA A VÝPOČET BUDOUCÍ HODNOTY ÚROKOVÁ SAZBA A VÝPOČET BUDOUÍ HODNOTY 1. Typy a druhy úročeí, budoucí hodota ivestice Úrok - odměa za získáí úvěru (cea za službu peěz) Ročí úroková sazba (míra)(r) úrok v % z hodoty kapitálu za časové

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00

Březen 2013. Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek. ZŠ Jarní prázdniny DR PLAVÁNÍ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA. DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 Březen 2013 1 ZŠ Jarní 4 5 6 7 8 Téma: MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ KNIHA 11 Téma: Z POHÁDKY DO POHÁDKY 12 13 14 15 DRÁČCI Výlet Anežský klášter 8:00 18 19 20 21 22 Téma: CESTUJEME ZA ZVÍŘÁTKY Z CELÉHO SVĚTA Dráčci

Více

Zápis z XXXVII. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 26.února 2014 v KD Neznašov od 19:00 hodin

Zápis z XXXVII. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 26.února 2014 v KD Neznašov od 19:00 hodin Zápis z XXXVII. veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Všemyslice (ZOV) konaného dne 26.února 2014 v KD Neznašov od 19:00 hodin Přítomni: 9 členů zastupitelstva Příloha č. 1 Omluveni: Josef Starý, Zdeňka

Více

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY prosinec 2017 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU Vážení spoluobčané, blíží se konec roku 2017 a s ním i čas skládání účtů z práce ZO a OÚ. Rok

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2016 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro 2016 Jen co děti zakončily jarní prázdniny karnevalem, čekalo je

Více

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY srpen září 2016 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. Oznamujeme občanům, že od 1. 9. 2016 bude opět otevřena obecní restaurace u KD s otevírací

Více