OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC HUSLENKY. Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 Zápis z 68. zasedání rady obce Huslenky konaného dne v kanceláři starosty obce Přítomní: Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, Mgr. Jarmila Kopecká, František Halaš (se dostavil v 15:40hod.) Hosté: Začátek: hod Zapisovatelka: Jitka Hajdová Program: dle přípravy 1. Zahájení Starosta zahájil zasedání v hod. a přivítal přítomné. Program byl schválen bez připomínek. Ověřovatelem byl určen Ing.Ladislav Malík 2. Kontrola úkolu z OR č.67 a) postup prací při tvorbě nového UP - podpis Smlouvy o dílo dne v Brně s firmou: Urbanistické středisko Brno, spol. s.r.o. (Ing. arch. Vanda Ciznerová) ve výši ,- Kč na které by měla být získána 100% dotace. Do zajistit: mapové podklady území stávajícího územního plánu v digitální podobě, územně analytické podklady pro obec, územně plánovací dokumentaci, územně plánovací podklady vypracované pro obec. Schválené zadání územního plánu., průběžně sledovat a informovat OR Usnesení: RO projednala postup prací na tvorbě nového územního plánu - Podepsána Smlouva o dílo s firmou Urbanistické středisko Brno, spol. s r.o., Příkop 8, Brno, IČ: b) VO projekt Pod Pasíčky od probíhají stavební práce dokončení do Dne se měli zahájit stavební práce, kvůli nepříznivým podmínkám se posunuje zahájení prací na termín: do úkol trvá, průběžně sledovat Usnesení: RO projednala Veřejné osvětlení Pod Pasíčky zahájení stavební prací dne c) pozemky Pod Pasíčky Ilešová ve fázi rozpracovanosti u JUDr. Barošové, doloženy LV vlastníků parcel termín: Usnesení: RO projednala pozemky v lokalitě Pod Pasíčky úkol trvá - stanoven termín do zasedání RO stránka 1 (celkem 5)

2 d) odstranění závad v MŠ, kontrola úkolů Vše ještě nesplněno. termín: úkol trvá průběžně sledovat Usnesení: RO projednala žádost ředitelky MŠ Bařiny, odstranění závad v budově MŠ postupně odstraňováno opravné práce dokončit do konce 50 týdne. e) povolení na vypouštění odpadních vod do povrchových vod a vydání povolení Ing. Daniš - akce je ve fázi rozpracovanosti, nutné zaměření. Sledovat postup prací. Pan Daniš má všechny podklady pro dokončení. úkol: Ing.Daniš, starosta obce Usnesení: RO projednala povolení na vypouštění odpadních vod do povrchových vod a vydání povolení fáze rozpracovanosti, geometricky zaměřeno f) majetkoprávní vypořádání pozemků podél chodníků II/487 JUDr. Barošová zjistila u manž. Jaškových zástavní právo na pozemek. Probíhá vyjednávání s bankovním ústavem GP musí být udělán celkově. Bude se čekat na vyjádření banky. Usnesení: RO projednala majetkoprávní vypořádání s majiteli pozemků podél chodníku II/487 zástavní právo na pozemku vyjednávání s bankovním ústavem g) nájem p. Černotová - za rok 2009 od náj, smlouva na za I,II,III/IV neuhrazeno termín do podána žádost o snížení na rok 2009 na částku Kč dne RO rozhodla, že trvá na plném znění a naplnění nájemní smlouvy a usnesení RO č.67 (platit 3700,-Kč + 3 měsíční kauce) termín: úkol trvá Usnesení: RO projednala nájemní smlouva - Obec Huslenky Věra Černotová, poz. par.č o velikosti 37m2 - nájemní smlouva ze dne platná. Rada trvá na naplnění této smlouvy. Žádosti p. Černotové se zamítá h) Kořenek ELKO-Oil, požadavek ústně - byl vyzván k písemnému podání. Dne donesl pan Kořenek žádost na odkoupení části parcely číslo.6690/1. Žádost postoupit do ZO k vyjádření. RO prodej nedoporučuje. termín: úkol trvá Usnesení:RO projednala žádost Kořenek ELKO-Oil, parc.číslo.6690/1 důvod odkoupení části parcely. Žádost postoupit do zastupitelstva. Rada nedoporučuje OZ ke schválení 68. zasedání RO stránka 2 (celkem 5)

3 i) Návrh Smlouvo o dílo Ing. Trlicová vypracování studie na akci Půdní vestavba dvou bytů a stavební úpravy domu č. 197 v k.ú Huslenky na par. č. st Cena studie ,- Kč, Nutno najít projektovou dokumentaci na vilku. Usnesení: RO projednala smlouvo o dílo Ing. Trlicová vypracovat studii na akci Půdní vestavba dvou bytů a stavební úpravy domu č. 197 v k.ú Huslenky na par. č. st j) oprava topného systému v ZŠ + výměna elektrického ovládání u plynového kotle. V pátek vyměněno 64 termoventilů. Pan Halaš upozornil na zkorodované topné těleso na WC chlapci. termín: úkol: pan Halaš Usnesení: RO projednala opravu topného systému v budově ZŠ výměna 64 termoventilů proběhla + elektrického ovládání k) posouzení sociálního zařízení v budově ZŠ s pracovníky Krajské hygienické stanice. Paní ředitelka už je domluvena na 51 týden. Proběhne schůzka s Krajskou hygienickou stanicí. Na schůzi přizvat pana Halaše. termín: úkol trvá úkol: ředitelka ZŠ, pan Halaš Usnesení: RO projednala posouzení sociálního zařízení v budově ZŠ s pracovníky Krajské hygienické stanice dohodnuta schůzka na 51. týden, za účasti p. Halaše Františka l) stanovisko DI PČR Vsetín na silnici II/487 zamítá umístění dopravní značky č. B 28 Z důvodu dostatečné šířky vozovky (jedná se o krajnici před poštou,obchodem a pizzerií) Usnesení: RO projednala stanovisko DI PČR Vsetín na silnici II/487 zamítá umístění dopravní značky č. B Nové úkoly Rady: 1) Požadavek ředitelky MŠ o uzavření MŠ v době od Usnesení: RO schválila požadavek ředitelky MŠ o uzavření MŠ v době od ) Darovací smlouva - Obec Ing. Zdeněk Januška (typový úkryt ÚŽ 6) na pozemku par. č. 6814/44. Projednat v OZ. JUDr.Barošová doporučuje darovací smlouvu. termín: Usnesení: RO doporučuje darovací smlouvu: Obec Ing. Zdeněk Januška (typový úkryt ÚŽ 6) na pozemku par. č. 6814/44. ke schválení. 3) Požadavek od Českého výboru pro UNICEF ze Usnesení: RO schválila požadavek od Českého výboru pro UNICEF ze , finanční příspěvek ve výši 1.000,-Kč. do rozpočtu obce na rok zasedání RO stránka 3 (celkem 5)

4 4) Žádost TJ Sokol Huslenky příspěvek na tombolu ve výši Kč RO doporučuje příspěvek 3000,- Kč viz. usnesení RO z ledna 2009 Usnesení: RO rozhodla o finančním příspěvku pro TJ Sokol ve výši Kš na tombolu při příležitosti plesu konaném dne: 22. ledna ) Žádost TJ Sokol Huslenky o finanční příspěvek na rok 2010 ve výši Kč na činnost. Požádat TJ Sokol o doložení návrhu rozpočtu na rok Pozvat předsedu p. Orsága na OR v měsíci lednu. Usnesení: RO ukládá starostovi obce požádat TJ SOKOL Huslenky o doložení čerpání rozpočtu za rok 2009, návrh rozpočtu na rok 2010 a předpoklad čerpání požadované částky dle žádosti na jednotlivá družstva a ostatní režie. Dále přizvat předsedu TJ Sokol p. Orsága na zasedání Rady obce na den:4. ledna ) Snížení pracovního úvazku u lesního hospodáře Jana Novosada o 0.25 úvazku, snížení cestovného o 25% s platností od Usnesení: RO rozhodla o snížení pracovního úvazku u lesního hospodáře Jana Novosada na 30 hod/týd., a snížení cestovních nákladů o 25% s platností od ) Žádost o dotaci na rok 2010 od Charity Svaté rodiny Nový Hrozenkov (řed. Ing. Martínková) počet klientů, kterým se dováží obědy (pečovatelská služba) je 40 rozpočet na jednoho klienta 275, - Kč (275x40 x 12= Kč) požadovaná dotace 132tis. termín: úkol trvá Usnesení: RO ukládá starostovi písemně přizvat ředitelku Charity Nový Hrozenkov p. Ing. Danuši Martínkovou na jednání Rady obce na den 4. ledna ) Požadavek Svazu neslyšících a nedoslýchavých ve Vsetíně požadavek o sponzorský dar pro sluchově postižení občany našeho regionu. Usnesení: RO schválila požadavek Svazu neslyšících a nedoslýchavých ve Vsetíně o sponzorský dar pro sluchově postižení občany našeho regionu ve výši Kč do rozpočtu na rok ) Dopis od tlumočnice Renaty Štákové ze Zlína ve věci stížnosti pana Vojtěcha Maňáka. Usnesení: Rada projednala dopis od tlumočnice Renaty Štákové ze Zlína ve věci pana Vojtěcha Maňáka. Nebude se řešit. 10) Výplatní termín v měsíci prosinci (za listopad) přesunout na den z důvodu zúčtováni do roku Včetně vyúčtování VPP do a zaplacení soc. a zdrav. pojištění Usnesení: RO schválila výplatní termín v měsíci prosinci (za listopad) přesunout na den z důvodu zúčtováni do roku Včetně vyúčtování VPP do a zaplacení soc. a zdrav.pojištění. 68. zasedání RO stránka 4 (celkem 5)

5 11) Přehled příjmů a výdajů za /2009 Podrobně seznámila paní Trlicová. Viz příloha. Usnesení: RO projednala přehled příjmů a výdajů za období / ) Rozpočtový výhled na období roků Podrobně seznámila paní Trlicová. Viz příloha. Usnesení: RO projednala rozpočtový výhled na období roků ) Huslenky- rozšíření vodovodu, lokality U Hrňů,U Zetochů, Zbeličné, Bratřejůvka, U Ščulků, možnost v návaznosti na Operační program - životního prostředí, Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR vyhlášena XIII. Výzva prioritní osa 1 (oblast podpory 1.2) výstavba a dostavba rozvodových sítí pitné vody. Tento projekt bude financován do výše 2.5mil.Kč se spoluúčastí z obecního rozpočtu ve výši do 40% rozpočtových nákladů. termín: úkol trvá Usnesení: RO schválila spolufinancování projektu: Huslenky- rozšíření vodovodu, lokality U Hrňů,U Zetochů, Zbeličné, Bratřejůvka, U Ščulků se spoluúčastí z obecního rozpočtu ve výši do 40% rozpočtových nákladů. 14) Výstavba Kolumbária na hřbitově z prostředků MAS. Částka do ,- Kč. 10% spoluúčast obce. Usnesení: RO schválila pokračování ve výstavba Kolumbária na hřbitově a podání žádosti na čerpání finančních prostředků z Rozvoje venkova prostřednictvím MAS - Valašsko Horní Vsacko. Ukončení: hod Zapsala: Jitka Hajdová Zápis ověřen dne: 10. Prosince 2009 v hod Ing.Ladislav Malík ověřovatel zápisu Oldřich Surala starosta obce 68. zasedání RO stránka 5 (celkem 5)

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatelka: Program: Zápis ze 74. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 15. března 2010 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, František

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Zápis z 29. zasedání Rady obce Huslenky, konané dne 20. ledna 2016 v kanceláři starosty obce Přítomni: Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Bc. Martin Schön, Antonín Vozák ml. Začátek:

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2009 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne 16. 12. 2009 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne 16. 12. 2009 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 24. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne 16. 12. 2009 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Mgr. Helena Jurčíková, Jiří Přikryl, Josef Orság, Jaroslav Hrňa, Miroslav Labaj,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 14. 5. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 46. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Přítomní: Omluveni: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 46. zasedání rady obce konaného dne 21. listopadu 2012 v kanceláři starosty obce Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

Zápis ze zasedání RO č. 66 dne 2. 11. 2009 v kanceláři starosty obce

Zápis ze zasedání RO č. 66 dne 2. 11. 2009 v kanceláři starosty obce Zápis ze zasedání RO č. 66 dne 2. 11. 2009 v kanceláři starosty obce Přítomno: 5 členů RO / viz presenční listina / Hosté: Petra Sívková-ředitelka SOH s.r.o. Mgr. Vladimíra Bednářová ředitelka ZŠ / RO

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 19. 3. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 16. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 1. srpna v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká, Ing. Radomír

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 11. 11. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 40. zasedání ZM Sedlice konaného dne 20.12.2017 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 8 členů zastupitelstva. Omluveni: p. František Doušek, Ing. Jakub Herman a pan

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 56. zasedání rady obce Huslenky konané dne 13. května 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek, Tomáš

Více

6. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. ze 6. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

6. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. ze 6. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í ze, konané dne 23. 4. 2019 K bodu 2 Schválení programu Rada schvaluje Program 6. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 23. 4. 2019: 1) Zahájení 2) Schválení programu 3) Rozpočtové

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov

Zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce v roce 2013 konaného dne 13. 12. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Lazinov Program jednání: 1. Zahájení 2. Informace z činnosti obecního úřadu a zastupitelstva

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 09. 05. 2018 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 10. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 16. 12. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva městyse Nový Hrozenkov, konaného dne 19.12.2016 Zapisovatel: Bronislava Kulčáková Přítomni: Karel Čaník, Jiří Buček, Bc. Stanislava Špruncová, Pavel Jochec, MVDr.

Více

20/12/2012- ZO U Příloha k usnesení z 20. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

20/12/2012- ZO U Příloha k usnesení z 20. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 20/12/2012- ZO U Příloha k usnesení z 20. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 17. 12. 2012 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva kontrolního

Více

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu

4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu 4/03/2011- ZO U Příloha k usnesení ze 4. zasedání zastupitelstva obce dne 21. 3. 2011 v 16 hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Přítomní zastupitelé schválili rozšíření

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Začátek: Zápis ze 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 10. 12. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

Příloha k usnesení ze 40. zasedání rady obce konané dne 3. 6. 2013 v 17. hodin v kanceláři starosty obce

Příloha k usnesení ze 40. zasedání rady obce konané dne 3. 6. 2013 v 17. hodin v kanceláři starosty obce 40/06/2013-RO- U Příloha k usnesení ze 40. zasedání rady obce konané dne 3. 6. 2013 v 17. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: pan Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, pan Petr Vojkůvka,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Obec Bítovany. Zastupitelstvo obce SCHVALUJE : 1. Program zasedání. ( viz Příloha )

Obec Bítovany. Zastupitelstvo obce SCHVALUJE : 1. Program zasedání. ( viz Příloha ) Obec Bítovany Usnesení č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Přítomni : Čechlovská Jana, RNDr. Mohl Jiří, Sehnalová Hana, Dvořáková Olga, Procházková

Více

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav

OBEC HUSLENKY. Volba návrhové komise navrženi: předseda: Mgr. Jurčíková Helena členové: Vaclavíková Jana, Hrňa Jaroslav Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 21. 9. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 78. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 17. května 2010 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 78. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 17. května 2010 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 78. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 17. května 2010 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Ladislav Malík, Jiří Přikryl, František

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod.

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince :30 hod. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 16. prosince 2016 16:30 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Jan Šnábl, Karel Adámek, Vladimír Vališ (na zasedání

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne v obřadní síni OÚ. Obec Osek nad Bečvou Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Osek nad Bečvou, konaného dne 19. 04. 2012 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

Starosta navrhl na zapisovatele p. Jelínkovou, ověřovateli byli určeni pí H. Kailová a p. Josef Mezulián

Starosta navrhl na zapisovatele p. Jelínkovou, ověřovateli byli určeni pí H. Kailová a p. Josef Mezulián ZÁPIS č. 2/2009 Z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 24. března 2009 v budově OÚ v Mezouni. Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Josef Mezulián, Libor Valenta,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Trstěnice konaného dne 6. 12. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Trstěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 25. 4. 2016 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila, Světinský Jiří, Václavíková

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 5/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 9. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejţová

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis č. 1. z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis č. 1. z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 29.11.2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny 9 členů Program: 1. Zahájení 2. Schválení rozpočtového

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Huslenky konaného dne 15. 04. 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Mgr. Helena Jurčíková, Jiří Přikryl, Josef Orság, Miroslav Labaj, František Halaš,

Více

58/07/2014- RO U Příloha k usnesení z 58. zasedání rady obce, které se konalo v 17. hodin v kanceláři starosty obce

58/07/2014- RO U Příloha k usnesení z 58. zasedání rady obce, které se konalo v 17. hodin v kanceláři starosty obce 58/07/2014- RO U Příloha k usnesení z 58. zasedání rady obce, které se konalo 7. 7. 2014 v 17. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: Bc. Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, pan Petr Vojkůvka, Ing. Pavla

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce dne 19.12.2005 od 17.00 hod v restauraci U Čápa. Přítomno: 10 Omluveni: Neomluveni: 1 Zapisovatel: pí. Musilová Návrhová komise: p. Novotný, p. Adámek, p.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne , od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 25/2013 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 21.2.2013, od 18:00 hodin Zasedání

Více

47/12/2013- RO U Příloha k usnesení ze 47. zasedání rady obce konané dne 2. 12. 2013 v kanceláři starosty obce v 17 hodin

47/12/2013- RO U Příloha k usnesení ze 47. zasedání rady obce konané dne 2. 12. 2013 v kanceláři starosty obce v 17 hodin 47/12/2013- RO U Příloha k usnesení ze 47. zasedání rady obce konané dne 2. 12. 2013 v kanceláři starosty obce v 17 hodin Přítomni: pan Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, pan Petr Vojkůvka,

Více

Zápis č. 13/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. června 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 13/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. června 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 13/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. června 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp 13. zasedání Rady

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 11. srpna 2016 od

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 3. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.1.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 11 členů zastupitelstva. Omluveni: 1. Zahájení Starosta města přivítal přítomné a

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 1 Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 23.4.2019. Přítomni: Jana Kuthanová, Renata Festová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Vojtěch Jonáš, Martin Snížek

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu 27. 11. 2013 od 17.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Omluveni: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne v obřadní síni obecního úřadu Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 15. 3. 2017 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Světinský Jiří, Václavíková Jana, Schildberger

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve hod. v pohostinství v Žihobcích Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva Obce ŽIHOBCE, konaného dne 18. května 2011 ve 20.00 hod. v pohostinství v Žihobcích Přítomni: Omluven: 13 členů zastupitelstva ředitelka PO Základní škola a Mateřská

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 18. 6. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Helena Jurčíková, Ing. Radomír Kořenek,

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Příloha k usnesení. z 19. zasedání rady obce konané dne v 16. hodin v kanceláři starosty obce

Příloha k usnesení. z 19. zasedání rady obce konané dne v 16. hodin v kanceláři starosty obce 19/12/2015- RO-U Příloha k usnesení z 19. zasedání rady obce konané dne 7. 12. 2015 v 16. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: Bc. Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, pan Petr Vojkůvka, Ing. Pavla Novosadová

Více

Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin

Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin Z Á P I S č. 7 / 2016 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 16. 11. 2016 v 19:00 hodin Přítomni: Smolíková A., Bc. Halbich V., Pokorná V., Sůrová E., Šafařík F., Špatenka K., Štumrová B. Hosté:

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.5.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko, Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013 Zápis z 36. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 21. 11. 2013 36. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne

ZÁPIS č. 03/10 z jednání Rady obce Moravské Bránice dne Přítomni: Předsedající: Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: dle presenční listiny František Badin - starosta obce Ing. Miroslav Světlík Miroslava Pouchlá, Lubomír Němec Navržený program: 1. Zahájení - organizační

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne 26. 2. 2019 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 2 hosté, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

Zápis 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž

Zápis 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž Zápis 16 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v KD Nedaříž datum konání: 7. 3. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 6 členů zastupitelstva zapisovatel:

Více

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje.

OBEC HUSLENKY. Starosta se dotazuje, zda chce někdo ze zastupitelů doplnit program, nikdo nedoplňuje. Níže uveřejněné údaje jsou zveřejněny v upravené verzi z důvodu ochrany osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679/EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Přítomní: Omluveni:

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 8/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 25. 11. 2016 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2.

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. 13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Hušek Josef, Hátle Vítězslav, Hojda Jan Omluveni: Renata Festová, Otakar Rejfek, Černý Milan, Novák

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 80/2014 konaného dne 28.1.2014. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 80/2014 konaného dne 28.1.2014. Schválený program jednání: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 80/2014 konaného dne 28.1.2014 Přítomni: Polanka P., Marek M., Ježek R., Kotrch Vl. Nepřítomni: Beneš J., Nehézová M., Houdek M. Hosté:

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce Přítomní: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis ze 47. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 7. ledna 2013 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Ing. Radomír Kořenek, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr.

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 10. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne 11.10.2007 Usnesení č. 240 /07-271 /07 240/07 Volba návrhové komise 241/07 Schválení programu 242/07 Kontrola usnesení ZM 243/07

Více

Informace o přijatých usneseních. z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016

Informace o přijatých usneseních. z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016 z 16. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 15. prosince 2016 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a rozhodlo: a) zvolit návrhovou komisi

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Huslenky za rok 2012 /dle 17 zákona č.250/2000sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů/ Údaje o obci: Adresa : Huslenky č.494 PSČ : 756 02 Telefonické

Více

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT:

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT: Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne 18. 9. 2013 od 18:50 na OÚ Chýně Přítomni: Jelínek, Pokorná Podle informací od paní tajemnice, Věry Kovářové a podle vlastních zjištění byla provedena kontrola

Více

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 11. 2011 v 19.00 hod. Počet přítomných členů dle

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 12. 2016 od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

U S N E S E N Í. z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne Zastupitelstvo města Stříbra:

U S N E S E N Í. z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne Zastupitelstvo města Stříbra: U S N E S E N Í z 04. zasedání Zastupitelstva města Stříbra konaného dne 30.02019 Zastupitelstvo města Stříbra: I. BERE NA VĚDOMÍ: Zprávu o kontrole plnění úkolů z usnesení Zastupitelstva města Stříbra

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

v sále místního hostince. Program zasedání a jeho termín bude ještě upřesněn na vývěsce obecního úřadu. Ve Světí 23. 3. 2009

v sále místního hostince. Program zasedání a jeho termín bude ještě upřesněn na vývěsce obecního úřadu. Ve Světí 23. 3. 2009 Zápisy a usnesení ze schůzí obecního zastupitelstva V sekci " Usnesení " budou uveřejňovány zápisy a usnesení ze schůzí zastupitelstva obce. Připojený soubor ke stažení č. 1: Zápis č. 1.doc (velikost:

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-53-2016 Termín jednání 12. října 2016 Začátek jednání 15:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Miloslav

Více

Zápis č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 11.12.2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 11.12.2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 11.12.2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Určení

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou.

Zapisovatelkou dnešního zastupitelstva jmenoval předsedající Helenu Sokolovou. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice konaného dne v Domě služeb II, Karlovarská 500, Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice (dále

Více

Přítomni: 13 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Jaromír Mifka

Přítomni: 13 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Jaromír Mifka Zápis č. 6 / 2007 / 8 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 31.10.2007 -------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 13 členů Zastupitelstva městyse

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 42. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 18.8.2014 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Jan Ondraczka, Petr Riedel, Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petra

Více

Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z 19. jednání zastupitelstva obce Tuřany, konaného dne 18. června 2012 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni dle prezenční listiny příloha č. 2 Zasedání zastupitelstva obce Tuřany

Více

Zápis č. 1/2014. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 4. března 2014 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 1/2014. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 4. března 2014 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 1/2014 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 4. března 2014 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 1. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2014 proběhlo

Více

Z Á P I S č.2/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č.2/ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č.2/ 2 0 1 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1.2. 2017 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více