Developerský projekt Mečislavova

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Developerský projekt Mečislavova"

Transkript

1 Developerský projekt Mečislavova Praha 4- Nusle Dovolujeme si Vám nabídnout zajímavě řešené byty typu 1+kk, 2+kk, 2+1, 3+kk, k, 3+1, 4+kk, 5+kk v projektu Mečislavova na Praze 4 v Nuslích. Ceny začínají na 1,9 mil. Byt je umístěn do sedmého nadzemního podlaží a disponuje balkónem. Je možnost přikoupit parkovací stání a sklep (velikosti sklepů začínají od 1,98m²). Předpokládaný termín dokončení projektu je v červnu Rezidenční projekt Mečislavova stavíme jižně od centra. Centrální část Nuslí se nachází v okolí náměstí Bratří Synků a podél ulic Táborské, Nuselské a Mojmírovy. V blízkosti najdete mnoho typů sportovního vyžití v docházkové vzdálenosti jsou pak obchody, školy i školky, poliklinika, restaurace, e, kino, městský úřad prahy 4 a další služby. Projekt také nabízí výbornou dopravní dostupnost, zastávka autobusu a tramvaje MHD bratří synků se nachází 3 minuty pěšky. V budoucnu se počítá se zavedením nové trasy metra D, která spojí Nusle s Vinohrady a Krčí. Standardní vybavení, které je již zahrnuto v ceně bytu, představuje kvalitní materiály a zařizovací předměty, odpovídající současným nárokům na moderní bydlení. Klienti si i tak mohou vybírat z různých barev a dekorů, případněpadně měnit a doplňovat dle individuálně zvolených výrobků a materiálů. Více informací o tomto projektu na nebo v RK Nowa Plus, s.r.o.

2

3

4

5

6

7 Mečislavova 9/181, Praha 4 Typ Nabídka Developerský projekt Prodej Adresa Mečislavova 9/181, PRAHA 4- Nusle Cena Od Lokalita: Činžovní dům se nachází na Praze 4 v ulici Mečislavova. V nedaleké blízkosti historicky proslulého pražského hradu a místa jménem Vyšehrad, kde se nachází největší rozhledna na Prahu. Činžovní dům se, nachází v blízkosti Královských vinohrad. V blízké době bude v této lokalitě vybudováno metro D, což z projektu činí dobrou investici do budoucna. Výborná občanská vybavenost, obchody s potravinami,restaurace. Do centra 7 minut autem.

8 Náměstí bratří synků 273m, tramvajová zastávka náměstí bratří synků číslo 18,24 a minut na václavské náměstí. Autobusová zastávka náměstí bratří synků číslo autobusu 193. Poliklinika pěšky 300m, základní škola 450m, úřad městské části 400m, obchod 150m. Velice doporučujeme se na tento projekt přijít podívat, hypotéku vám zdarma rádi pomůžeme vyřídit.

9

10

11

12 MOSAICO PROJEKT S.R.O. Mečislavova 9/181 Praha 4 SMLUVNÍ PODMÍNKY PRACÍ Co se týká množství a cen, odkazujeme na kalkulaci a příslušnou nabídku. BOURÁNÍ: - Podkroví: Podkroví bude zcela vybouráno až na holé nosné trámy, na kterých budou provedeny zkoušky rezistence a mykologické analýzy. - Obklady: Zcela vybourány; - Zdi: podle projektu budou bourány některé nenosné zdi; - Bourání otvorů: budou vytvořeny otvory pro umístění dveří, vše v souladu s projektem; - Omítky: budou částečně osekány a budou pečlivě zváženy veškeré části, které nezaručují perfektní přilnavost; - Střecha: bude celá demontována, podkroví bude odkryto až na celkové odkrytí Polozapuštěné podlahy: budou zcela vybourány a vybrány až do hloubky 50 cm s cílem ověřit přítomnost či nepřítomnost vlhkosti a bude připravena vyrovnávací vrstva, na které bude postavena nová podlaha; - Fasáda: budou zbourány vlysy, omítky a všechny části, které nejsou v perfektním stavu; KONSOLIDACE A STRUKTURÁLNÍ VÝZTUŽE - Podkroví: Staré dřevěné trámy v dobrém stavu nebudou demontovány, kde to bude nutné budou podpořeny novými ocelovými trámy 220 mm alternovaně. Nad bednění bude umístěn panel USB, izolační termo akustický, elektricky svařovaná síť a vyrovnávací vrstva z cementu typu B20. Dvě nové části podkroví budou vytvořené s ocelovými trámy, každý cm 90/100, nad zmíněnými trámy bude uložen lichoběžníkový plech mm 50, dále nad elektricky svařovanou sítí mm 60x100x100 ve dvou vrstvách vzdálených od sebe 70 mm Vyrovnávací vrstva betonu typu B20 dotvoří nové podkroví. V suterénu bude vytvořena nová podkladová vrstva z izolačního materiálu, asfaltové pouzdro, štěrk různých rozměrů, elektricky svařovaná síť, cement cm 6/8, izolační pouzdro, cement a elektricky svařovaná síť; - Překlady: Budou vytvořeny překlady, z nichž některé na nosných zdech budou posíleny ocelovými trámy 180 mm; - Střecha: Nosná struktura bude vytvořena ze dřeva (natřeného roztoky proti houbám a impregnujícími roztoky proti požáru) a ocelovými trámy. Izolace

13 proti vodě/vlhkosti bude z pouzdra Parotex 3 mm. Izolace chlad/teplo bude zajištěna kamennou vlnou typu Orzil 160 mm a sádrokartonem REI 30. ZDIVO Budova předpokládá rozšíření a zvýšení vnitřního křídla směrem do exkluzivního dvora: - Vnější strukturální zdi z porothermu 400 mm přízemí a 1. patro Vyšší patra z porothermu 300 mm - Vnější příčky oddělující byty: budou z cihel Porotherm 240 mm - Vnitřní stěny bytů: z Ytongu 100,00 mm - Omítky: nahazované s předem připravenou směsí vápna a cementu, dokončená omítka se sádrou; KRYTINY - Krytina: Keramické červené tašky typu Boudrovka dle předpisů a určení památkářů. SÁDROKARTON - Podhledy: kovová zinkovaná struktura a sádrokartonové panely protipožárně certifikované REI 30, proti vlhkosti a izolované minerální vlnou 120 mm, v koupelnách - Příčky: kovová pozinkovaná struktura a sádrokartonové panely protipožárně certifikované REI 30 s izolací kamennou vlnou 100 mm ( pouze vnitřní stěna bytu A15). RESTAUROVÁNÍ FASÁDY Fasády budou obnoveny s péčí o zachování a zhodnocení architektonického stylu, zásahy budou především konsolidace a obnovy. Nová omítka (se speciální přilnavostí) bude vložena do existující v dobrém stavu, bude odstraněn štuk a znovu naštukováno, vlysy budou vytvořeny z cementové malty a chráněny k tomu určeným speciálním chemickým roztokem. Celá fasády bude natřena novým nátěrem v koordinovaných barvách v souladu s rozhodnutím přijatým spolu s památkáři. Existující oplechování bude vyměněno za nové měděné. KANALIZACE Bude vytvořena nová síť kanálů (vnitřních) vypouštění v PVC o vysoké odolnosti a proměnlivých rozměrech od 100 mm do 220 mm, s vnitřními inspekčními otvory (v suterénu) a novým napojením na veřejnou kanalizaci pomocí vytvoření studny na ulici Tyršova; Dále bude vyměněna stará trubka vstupu vody za větší o rozměrech mm 65, aby se zaručil odpovídající přívod vody. - Okapy a vnější dešťové kanálky budou z pozinkovaného plechu.

14 ELEKTRICKÁ SOUSTAVA Soustava je tvořená tak, aby dodávala proud s voltáží 220 V týkající se zásuvek a vypínačů (italská firma B.Ticino) a vytvořená v zásecích s pouzdry, proud s voltáží 12 v pro zásuvky satelitní TV, domácí telefony atd. a vytvořená v zásecích s pouzdry s forassitem. Vše se samostatným elektroměrem pro každý byt a/nebo kancelář. HYDRAULICKÁ SOUSTAVA - Soustava přívodu teplé a studené vody: vytvořená z plastového potrubí mm Soustavy odvádění čistých vod: vytvořená z plastových trubek mm Soustavy odvádění špinavých vod: vytvořená z plastových trubek mm 100. ROZVOD TOPENÍ Soustava je vytvořená v autonomní formě pro každý byt a/nebo kancelář, pomocí termostatu, měděného vedení 15 mm s izolací z Mirolonu, radiátory typu Radik z hliníku, plynové kotle typu TURBO Prother, v koupelnách budou žebříkové radiátory; PROTIPOŽÁRNÍ OCHRANA - Střešní mříž prostoru schodiště: vytvořená ze železo zinkové struktury, jak je předpokládáno předpisy v oblasti protipožární ochrany; - Kanalizace výměny vzduchu: prostor schodiště bude chráněn systémem nucené ventilace; - Vstupní dveře bytů a/nebo kanceláří: REI 30 odolávající ohni 30 minut; - hasicí přístroje: budou namontovány tři hydranty v patře u výtahu; MĚŘIČE ELEKTROMĚRY pro každý jednotlivý byt a/nebo kancelář budou umístěny ve vstupním prostoru domu v příslušných vestavěných skříních a v souladu s protipožárními předpisy; I PLYNOMĚRY a VODOMĚRY budou umístěny na jednotlivých patrech. VÝTAH - Typologie: Výtah hydraulického typu, vnitřní rozměry 120 x 140, včetně tlačítkového panelu, osvětlení, domácího telefonu, keramické podlahy stejného typu jako budou společné prostory a odpovídající současným českým předpisům. - Zastávky: pět zastávek na patrech; - Firma dodavatele bude Schindler.

15 PODLAHY A OBKLADY - Podlahy kanceláří: jednou pálené cm 30x30 Italské, barva bude stanovena; - Obklady koupelen kanceláří: italské dlaždičky, montované do výšky Podlahy bytů: parketové dřevo/laminát; - Obklady koupelen bytů italské dlaždičky, montované do variabilní výšky Podlahy podkrovních bytů: parketové dřevo/laminát; - kuchyně jednou pálené Italské 30x30 cm - Obklady koupelen podkrovních bytů: italské dlaždičky, montované do variabilní výšky KOUPELNY - ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY A BATERIE Všechny koupelny budou mít pružnou nepropustnou membránu Mapei Tekuti Folia. Koupelny bytů a podkrovních bytů budou včetně: - Umyvadlo WC - WC prkénko - bidet vanička sprchového koutu včetně boxu nebo vana (viz projekt)- baterie pro sprchu (nebo vanu), baterie pro umyvadlo, baterie pro bidet. - Všechny koupelny kanceláří budou vybaveny umyvadlem (předsíň koupelny) s příslušnou baterií, wc a wc prkénko. DVEŘE, VSTUPNÍ DVEŘE a OKNA - Vstupní dveře bytů a kanceláří: vytvořené z lakovaného dřeva, s bezpečnostním zavíráním, REI 30; - Vnitřní dveře: s dřevěnou strukturou, potažené v barvě dřeva, se zvýrazněným bočním okrajem, klika ze satinovaného chromu; - Okna: Dvojitá do ulice lakovaná bíle s kličkou z mosazi. Jednokřídlové vzadu, výklopné se vzduchovou komorou. SCHODY - Budou vytvořeny dvě nové schodišťové rampy ze železo betonu a obložené kamenem. DVŮR - Základna dvora bude vytvořena ze dvou vrstev cementu typu B25 plus dvojité elektricky svařované sítě B/100/100 další vrstvou cementu typu B20 a elektricky svařovanou sítí B/100/100. Parkovací boxy budou vytvořené z porothermu (s otvory 10 cm a 20 cm) dvojí izolační obal pod betonem (sklobit) omítka plus speciální nátěr proti vlhkosti na podlaze garáže a na zdech až do 20 cm, elektrický rozvod v souladu s českými normami, střecha je předpokládaná z pozinkovaného plechu. POZNÁMKY

16 Všechny byty a podkrovní byty mají přípravu pro zapojení pračky v oblasti pod kotlem topení; Byty a podkrovní byty budou mít připojení pro kuchyněvčetně přívodů vody a odvodů odpadu, elektrických zásuvek. ZDE UVEDENÝ POPIS PRACÍ JE ORIENTAČNÍ A VYTVOŘENÝ NA PŘEDBĚŽNÉM ZÁKLADĚ, NEMŮŽE BÝT V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ HODNOCEN JAKO REALIZAČNÍ POUTO. PROJEKTANT V SOULADU S ŘÍZENÍM PRACÍ A MAJITELÉ SI VYHRAZUJÍ PRÁVO NA VŠECHNY NUTNÉ ZMĚNY ZA ÚČELEM ZLEPŠENÍ A OPTIMALIZACE VÝSLEDKU STAVBY MOSAICO Projekt s.r.o. Machova 27 Praha 2 Ceská republika IČO: mosaicoprojekt@tiscali.cz

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTU Písnice - Vrtilka OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka standard popis A) KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy Betonové

Více

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka 1. Standardy bytového domu a společných prostor KONSTRUKČNÍ SYSTÉM základy železobetonová základová deska na pilotech suterén železobetonový monolitický sloupový a stěnový skelet železobetonové nosné stěny

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 k SoSBK č.. KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTŮ DOBŘEJOVICE, HOSTOUŇ, ŠKVOREC, VYSOKÝ ÚJEZD, HLUBOČINKA OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka

Více

Technický popis a standard bytů č. 1-6. Základy, vodorovné a svislé konstrukce, střecha. Výplně otvorů. Podlahy a úpravy povrchů. www.byty-lulec.

Technický popis a standard bytů č. 1-6. Základy, vodorovné a svislé konstrukce, střecha. Výplně otvorů. Podlahy a úpravy povrchů. www.byty-lulec. Technický popis a standard bytů č. 1-6 Základy, vodorovné a svislé konstrukce, střecha Zdivo nosné (obvodové) Zdivo nosné (vnitřní) Zdivo nenosné (vnitřní) Konstrukce stropní Schodiště (domovní) Konstrukce

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

Použitá technologie pro výstavbu RD :

Použitá technologie pro výstavbu RD : Použitá technologie pro výstavbu RD : ZÁKLAKOVÁ KONSTRUKCE : - Z dvoustupňových pasu. Spodní stupen z monolitického betonu, betonovaný přímo do výkopu bez bednění ZDIVO : - Pasy ze ztraceného bednění FACE-BLOCK

Více

Bytový dům TÁBORITSKÁ

Bytový dům TÁBORITSKÁ Bytový dům TÁBORITSKÁ ihned k nastěhování O PROJEKTU Bytový dům Táboritská se nachází na Praze 3, v ulici Táboritská. Dům prošel kompletní rekonstrukcí a nástavbou dvou podlaží. V domě se nachází 19 bytových

Více

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly NOSNÉ KONSTRUKCE Betonové základy 80-150 100 Venkovní stěny / -sloupy beton, železobeton (vnější prostředí) 60-80 70 přírodní kámen (vnější prostředí) 60-250 80 cihly, lícové cihly (vnější prostředí) 80-150

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU ZÁKLADOVÁ DESKA Stavba bude založena na základových pasech šířky 400 mm, výšky 1200 mm. Vyrovnávací řada ze ztraceného bednění. Pokládka ležaté kanalizace. Pod takto provedené

Více

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Objevte komfort bydlení ve městě s volností výhledů do okolní krajiny. 1 POPIS PROJEKTU Představujeme Vám nově dokončený projekt viladomu Sv. Václav, jenž v

Více

KONSTRUKCE BUDOVY. Konstrukce. Tepelné a zvukové izolace SPOLEČNÉ PROSTORY BYTY. Interiérové dveře. Obytné místnosti mimo obývací pokoj

KONSTRUKCE BUDOVY. Konstrukce. Tepelné a zvukové izolace SPOLEČNÉ PROSTORY BYTY. Interiérové dveře. Obytné místnosti mimo obývací pokoj KONSTRUKCE BUDOVY Konstrukce základy železobetonové základové pasy a deska nosné stěny keramické cihelné tvárnice nenosné zdi a příčky keramické příčkovky stropy, lodžie, balkóny, schodiště železobetonové

Více

Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016

Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016 Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: H&B stavreal, s.r.o. IČ:277 51 309 Újezd 390, 763 25 Újezd Radek Hlavička, 777 092 415 info@hbstavreal.cz www.hbstavreal.cz PARTNEŘI PROJEKTU:

Více

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013)

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013) Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE Stavebně technické provedení (ver.16042013) Základy základové pasy z prostého betonu vyztužené sítí KARI betonové tvarovky ztraceného bednění + armatura

Více

Dokončení domu základní

Dokončení domu základní Svislé nosné konstrukce Obvodové konstrukce Stropy Střešní konstrukce Střešní krytina Vnitřní příčky Omítky vnitřní zděné Dokončení domu základní zděné, cihelné bloky 240 mm fasádní zateplovaní systém

Více

KORUNOVAČNÍ 570/18 - TECHNICKÝ POPIS ATELIÉRU č. 1

KORUNOVAČNÍ 570/18 - TECHNICKÝ POPIS ATELIÉRU č. 1 KORUNOVAČNÍ 570/18 - TECHNICKÝ POPIS ATELIÉRU č. 1 okno zařizovací předměty koupelna dřevěné jednoduché okno (tepelně izolační dvojsklo/požární zasklení) kovová zárubeň dřevěné protipožární dveřní křídlo,

Více

Standard nízkoenergetické domy

Standard nízkoenergetické domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

Standardy bytového domu/společných prostor. Standardy bytu. Standardní vybavení. Standard MODERN II. 3-12

Standardy bytového domu/společných prostor. Standardy bytu. Standardní vybavení. Standard MODERN II. 3-12 STANDARD MODERN II. Standardy bytového domu/společných prostor 1 Standardy bytu 2 Standardní vybavení Standard MODERN II. 3-12 Standardy bytového domu / společných prostor Základy železobetonová základová

Více

Kvalitativní požadavky objednatele

Kvalitativní požadavky objednatele Kvalitativní požadavky objednatele Průzkum radonový průzkum Izolace proti vodě spodní stavby dle výsledků radonového průzkumu Konstrukce Zdi zděné dozdívky z plných cihel pálených nové zdivo zdící bloky

Více

Obecný popis rodinného domu EDC

Obecný popis rodinného domu EDC Obecný popis rodinného domu EDC Popis domu KLASIK EKONOMY HOLODUM Projektová dokumentace pro st.povolení/realizační Projektová dokumnetace skutečného provedení Vyřízení stavebního povolení/ohlášení stavby

Více

Katalog. www.ovelos.com. www.ovelos.com

Katalog. www.ovelos.com. www.ovelos.com Katalog www.ovelos.com www.ovelos.com 1 800 888 016 WWW.OVELOS.COM 2 PROJEKT 101 / 3+kk PROJEKT 102 / 4+1 Garáž 01 Zádveří: 5,06 m2 02 Chodba: 18,28 m2 03 Obývací pokoj: 48,00 m2 04 Kuchyň: 10,80 m2 05

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY K A T A L O G DŘEVOSTAVBY 2015 1 PROJEKT 101 / 3+kk 01 Zádveří: 2,75 m2 02 Koupelna+WC: 3,21 m2 zastavěná plocha: 58,6 m2 užitná plocha: 48,6 m2 obytná plocha: 42,6 m2 03 Pracovna: 9,17 m2 04 Obývací pokoj:

Více

Standardy Bydlení / Konstrukce a povrchové úpravy

Standardy Bydlení / Konstrukce a povrchové úpravy Standardy Bydlení / Konstrukce a povrchové úpravy Základy železobetonové Svislé nosné konstrukce systém nosných stěn zděných z keramických bloků, ve vybraných pozicích stěny monolitické železobetonové

Více

Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem

Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem Druh zděná novostavba rodinného domu Velikost 5+1 Praha cca 10km Soc. zařízení ano Zdi štuk Obec Kostelec nad Labem Nadzemní podl. 2 Parkování

Více

Znak za 1 m s vodorovnou izolací bez izolace 260

Znak za 1 m s vodorovnou izolací bez izolace 260 Čiastka 75 Zbierka zákonov 393/1991 Strana 1815 Příloha 2 REKREAČNÍ CHATY A ZAHRÁDKÁŘSKÉ CHATY 1. Osazení do terénu (jen u podzemního podlaží) 1.1. v průměrné hloubce 2 m a více a) se svislou izolací 1000

Více

Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha)

Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha) Montovaná nízkoenergetická dřevostavba AMSTERDAM 12,60x6,10 m (66m2 užitná plocha) Technický popis stavby a dispoziční řešení Výrobce a dodavatel : Dřevostavby Medvěd s.r.o. Lhota pod Horami 5 375 01 Temelín

Více

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000

Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 p.č. název položky MJ množství Svislé a kompletní konstrukce 1 Zazdívka otvorů plochy do 4m2 cihlami na MVC, s použitím m3 0,90000 suché maltové směsi 3*(2,00*1,00*0,15) 0,90000 2 Překlad nenosný do příčky

Více

PŮDORYS 1.NP 1 : 100 LEGENDA MATERIÁLŮ

PŮDORYS 1.NP 1 : 100 LEGENDA MATERIÁLŮ SOUSEDNÍ DŮM p.č.2647 300 6780 300 3050 400 420 700 660 SPÍŽ ZBOURÁNÍ SPÍŽE, POROBETONOVÉ ZDIVO, PLECHOVÁ KRYTINA KUCHYNĚ 4060 300 VYBOURÁNÍ OTVORU DO NOSNÉ STĚNY, VTAŽENÍ OCELOVÝCH I PROFILŮ DO NADPRAŽÍ,

Více

VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ D Ř E V O S T A V B A. GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM P R O J E K T Z DA R MA

VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ D Ř E V O S T A V B A. GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM P R O J E K T Z DA R MA D Ř E V O S T A V B A VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ P R O J E K T Z DA R MA D Ř E V O S T A V B A ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM NÍZKOENERGETICKÝ PROVOZ GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč VALACH HOBBY - dům

Více

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích

Standardy. Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích Standardy Projekt řadových rodinných domů č. 1-6 a 7-9 v Řevnicích je řešen jako řadové rodinné domy o třech sekcích vždy po třech domech, celkem devět řadových domů. Řadové domy jsou buď třípodlažní (1-6)

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F Rodinný dům - bez podlahových krytin (pouze WC + koupelna) - bez kuchyněké linky (pouze vývody), bez digestoře - bez dodávky světel (světelné vývody jsou zakončeny svorkovnicí) Venky - bez oplocení, bez

Více

Životnosti stavebních konstrukcí a komponentů

Životnosti stavebních konstrukcí a komponentů i stavebních konstrukcí a komponentů Nosné konstrukce Betonové základy 80-150 100 Venkovní stěny/sloupy beton, železobeton (vnější prostředí) 60-80 70 přírodní kámen (vnější prostředí) 60-250 80 cihly,

Více

Katalog standardů. Koupelny Dveře Kování Podlahy. Václav Černý e-mail: vaclav.cerny@passerinvest.cz, tel.: +420 724 607 209

Katalog standardů. Koupelny Dveře Kování Podlahy. Václav Černý e-mail: vaclav.cerny@passerinvest.cz, tel.: +420 724 607 209 Katalog standardů PASSERINVEST GROUP, a.s. Želetavská 1525/1, 140 00 Praha 4 Koupelny Dveře Kování Podlahy Václav Černý e-mail: vaclav.cerny@passerinvest.cz, tel.: +420 724 607 209 Standardy bytového domu/společných

Více

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295877 11 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Úprava povrchů vnitřních

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Úprava povrchů vnitřních Konstrukční řešení základy nosné svislé konstrukce vodorovné konstrukce obvodové zdivo mezibytové zdivo příčky monolitické, železobetonová deska monolitické železobetonové zděné z keramického materiálu

Více

Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech

Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech Luxusní byt 8+2, 371 m2 v Praze - Hradčanech Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-300283 15 000 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

3. PŘÍČKY NAVRŽENÉ Z CIHELNÝCH TVAROVEK TL. 115. TECHNOLOGIE PŘESNÝCH TVAROVEK ZDĚNÝCH NA PĚNU.

3. PŘÍČKY NAVRŽENÉ Z CIHELNÝCH TVAROVEK TL. 115. TECHNOLOGIE PŘESNÝCH TVAROVEK ZDĚNÝCH NA PĚNU. STANDARD NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ GAMA 1. ZÁKLADY OBVODOVÉ STĚNY OBJEKTU BUDOU ZALOŽENY NA ŽELEZOBETONOVÝCH ZÁKLADOVÝCH PASECH SE ZÁKLADOVOU SPÁROU V NEZÁMRZNÉ HLOUBCE, STŘEDNÍ ZDI JSOU ZALOŽENY

Více

Ceník. www.ovelos.com. www.ovelos.com

Ceník. www.ovelos.com. www.ovelos.com Ceník www.ovelos.com www.ovelos.com 2 800 888 016 WWW.OVELOS.COM PROJEKT 101 58,6 m2 996 130 Kč 16 999 Kč PROJEKT 104 4+1 144,0 m2 2 066 766 Kč 14 353 Kč PROJEKT 107 4+1,garáž 163,5 m2 2 353 622 Kč 14

Více

Knihovna standardů Zak. č.: U-120613 DOMIA ART s.r.o. Barvičova 4, Brno e-mail: info@domiaart.cz tel.: 543 23 66 11

Knihovna standardů Zak. č.: U-120613 DOMIA ART s.r.o. Barvičova 4, Brno e-mail: info@domiaart.cz tel.: 543 23 66 11 STAVBA: Rekonstrukce bytového domu Klíčova7, Tržní 10, Brno List č.1 KNIHOVNA STANDARDŮ PRVKŮ STAVEBNÍ ČÁSTI STAVBA: Rekonstrukce bytového domu Klíčova7, Tržní 10, Brno List č.2 Obsah 1. Svislé konstrukce...

Více

Byt 4+1 v ulici U Jam 17 v Plzni Bolevci

Byt 4+1 v ulici U Jam 17 v Plzni Bolevci Příloha č. 1 Byt 4+1 v ulici U Jam 17 v Plzni Bolevci Příloha č. 2 Byt 4+1 v Rabštejnské ulici 21 v Plzni Bolevci Příloha č. 3 Byt 2+1+J+H v Turistické ulici 6 v Plzni Bolevci Příloha č. 4 Byt 3+1 v Kralovické

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE TECHNICKÁ ZPRÁVA A OBSAH: 1. Účel objektu...2 2. Architektonické a dispoziční řešení...2 3. Kapacita, podlahová plocha...2 4. Stavebně technické a konstrukční řešení...2 5. Zhodnocení stávajícího stavu

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU 1 Konstrukce Vrchní stavba Bytové příčky 2 Obálka budovy Fasáda Okna Balkony / Terasy Předzahrádky Stínění Zábradlí 3 Povrchy podlah Obytné místnosti Chodby / komory Společné

Více

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94

90/1 87 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 279/4 94 SITUACE 89 88 90/1 87 P N 279/1 90/2 91/3 91/4 91/1 91/5 92/4 91/6 92/3 279/4 94 121/4 1:500 SITUACE 1. PŮDORYS 1 NP NÁVRH- DETAIL PŮDORYS 2 NP - DETAIL PŮDORYS 2 NP STÁVAJÍCÍ NÁVRH- DETAIL 730 1 420 (310)

Více

997 150, bez DPH. malý RD. 2+kk typ: 36. ALKA DOMKY s. r. o. bezplatná linka 800 801 802 www.alkadomky.cz STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

997 150, bez DPH. malý RD. 2+kk typ: 36. ALKA DOMKY s. r. o. bezplatná linka 800 801 802 www.alkadomky.cz STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ 2013 STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ Součástí katalogové ceny za vybudování rodinného domu neboli dřevostavby na klíč je tzv. standardní provedení, za které NEPLATÍTE NIC navíc. Kompletní hrubá

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Obsah ÚVOD... 9 JAK SE ROZHODNOUT... 11 PODMÍNKY PRO REALIZACI STAVBY... 21 NEŽ ZAČNETE STAVĚT... 37

Obsah ÚVOD... 9 JAK SE ROZHODNOUT... 11 PODMÍNKY PRO REALIZACI STAVBY... 21 NEŽ ZAČNETE STAVĚT... 37 Obsah ÚVOD..................................................................... 9 JAK SE ROZHODNOUT.......................................... 11 Výběr pozemku..........................................................

Více

STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ

STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ BYTOVÝCH DOMŮ STAVBY 150 B.J. KARLOVY VARY - DRAHOVICE I. STANDARD VYBAVENÍ DŮM A A ) SPOLEČNÉ PROSTORY : SPOLEČNÉ GARÁŽE - 8 stání v 1.NP, nevytápěné s přirozeným větráním

Více

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 58,1 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295876 4 390 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU SOLE

SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU SOLE SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU 23.4.2019 SOLE I. STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OBJEKTU 1. TECHNICKÉ ZAŘÍZENÍ BUDOV ELEKTRO Bytový rozvaděč, zásuvky a vypínače na stěnách a počtu dle normy. SLABOPROUD BYTY

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA

STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVY BYTŮ č.2,3, v 2.NP a č.8 v 5.NP TUSAROVA 1235/32, PRAHA 7-HOLEŠOVICE D.1.1.1. - STAVEBNÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY Obsah: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY... 2 STAVEBNÍ

Více

8 komora 0,8 m² 9 balkon 6,1 m² 10 balkon 6,0 m² 11 balkon 3,0 m²

8 komora 0,8 m² 9 balkon 6,1 m² 10 balkon 6,0 m² 11 balkon 3,0 m² 440 1810 40 470 080 0 1560 (80) 1560 (80) 5 1150 400 3900 1040 860 4885 400 1150 1050 5850 350 1435 4595 výtah 735 8 110 190 415 470 1440 9 615 10 1760 3900 1 90 400 1740 780 470 680 1450 10 400 1450 1410

Více

UNHOŠŤ- VARIABILNÍ DOMY S PŘÍPRAVOU PRO PODKROVÍ A PODKROVÍM 94b, 95b, 111a

UNHOŠŤ- VARIABILNÍ DOMY S PŘÍPRAVOU PRO PODKROVÍ A PODKROVÍM 94b, 95b, 111a UNHOŠŤ- VARIABILNÍ DOMY S PŘÍPRAVOU PRO PODKROVÍ A PODKROVÍM 94b, 95b, 111a Údaje o území Město Unhošť má výhodnou polohu 12 km od západního okraje Prahy. Na Bílou Horu se dostanete autem za 10 minut,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY

stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY technická zpráva - stavební část DOKUMENTACE PRO REALIZACI STAVBY stavební úpravy MŠ Ostašovská stavební úpravy MATEŘSKÉ ŠKOLY OSTAŠOVSKÁ Č.P. 100, LIBEREC XX - OSTAŠOV Vypracoval ing. Petr Trávníček počet

Více

Zpráva z posouzení bytu

Zpráva z posouzení bytu Akce: Místo: Investor: Posouzení bytu a návrh řešení Krymská 227/29, Praha 10 - Vršovice Elena Vavilchenková Zpráva z posouzení bytu Vypracoval: Ing. Jiří Perlík, Datum: 1.7.2015 www.perlikprojekce.cz

Více

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře.

1. ÚVOD. 1.1 ÚČEL OBJEKTU Zůstává stávající. Prostory dotčené stavbou budou, stejně jako doposud, sloužit jako kanceláře a učebny, suché laboratoře. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295874 2 840 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Katalog rodinných domù

Katalog rodinných domù Katalog rodinných domù Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit katalog rodinných domů naší společnosti AP stavby s.r.o. Opočno. Od založení společnosti v roce 1997 se specializujeme na výstavbu

Více

Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 94,6 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295848 9 090 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295858 4 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295865 2 900 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295883 4 480 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

č. 1093/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9

č. 1093/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 1093/15 o ceně bytové jednotky č. 625/4 v budově č.p.625, 626, 668, 669 na pozemku par.č.566/27, 566/28, 566/29, 566/30, 566/31 včetně spoluvlastnického podílu na společných

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295868 2 590 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

č. 1098/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9

č. 1098/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 1098/15 o ceně bytové jednotky č. 993/6 v budově č.p.993, 994 na pozemku par.č.232/119, 232/120 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech budovy, jejího příslušenství

Více

Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 79,8m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295776 7 050 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA ,- Kč

NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA ,- Kč Mobilní dům FAMILY 28 m2 MOBILNÍ DOMY KOLÍN Polepská 300 280 02 Kolín kolin@mobilnidomy-kolin.cz www.mobilnidomykolin.cz+420 736 670 354 NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA 629 000,- Kč Standardní provedení

Více

Mobilní dům FAMILY 28 m2

Mobilní dům FAMILY 28 m2 Mobilní dům FAMILY 28 m2 MOBILNÍ DOMY KOLÍN Polepská 300 280 02 Kolín kolin@mobilnidomy-kolin.cz www.mobilnidomy-kolin.cz +420 736 670 353 NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA 569 000,- Kč NOVÝ MOBILNÍ

Více

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Nová Valcha III.fáze Standardy provedení. Bytové domy 1/6. základy. podlaha 1.NP. podlaha 2.

Konstrukční řešení. Úprava povrchů vnějších. Nová Valcha III.fáze Standardy provedení. Bytové domy 1/6. základy. podlaha 1.NP. podlaha 2. Nová Valcha III.fáze Standardy Bytové domy Konstrukční řešení základy betonové monolitické pasy podlaha 1.NP železobetonová deska, Elastek 40, pěnový polystyren EPS 100 Stabil, bet. mazanina podlaha 2.NP

Více

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 38 / Progres 16-A var. 1 / 4+kk s garáží Progres 16-A var. 1 Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE Příplatkové položky 6.797.892 Kč vč. DPH

Více

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295856 2 440 000 CZK Nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Město Kolín Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín 1 ČKAIT0001840. V projektu bylo použito: Projektová dokumentace stávajícího stavu z ledna 1965

Město Kolín Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín 1 ČKAIT0001840. V projektu bylo použito: Projektová dokumentace stávajícího stavu z ledna 1965 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Základní údaje Název stavby: VODÁRENSKÉ Stupeň dokumentace: Charakter stavby: Investor: Místo stavby: Odpovědný projektant: STAVEBNÍ ÚPRAVY A OPRAVA VĚŽE NA POZEMKU PARC.Č. 2658, K.Ú.

Více

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku

PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK. Popis investičního záměru drobného příspěvku PŘÍLOHA Č. 3 VÝZVY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DROBNÝ PŘÍSPĚVEK investičního záměru V 36 1.0 Stránka 1 z 7 Jedná se o popis investičního záměru, který slouží jako podklad pro zajištění hospodárnosti. Název

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT B3 SLAVONÍN OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy svislé

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295882 4 710 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÝ OBJEKT C JEREMIÁŠOVA OBSAH: A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) Konstrukce a povrchové úpravy základy

Více

lokalita Javorová čtvrť

lokalita Javorová čtvrť Praha 10 - Horní Měcholupy lokalita Javorová čtvrť Byt č. 163 / bytový dům F / 12. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.122.224 Kč vč. DPH (4.454.108 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy:

Více

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace 5.408.188 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE:

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace 5.408.188 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE: Praha 5 Zličín lokalita Metropole Byt č. 246 / bytový dům R / 5. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.408.188 Kč vč. DPH (4.702.772 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy: 44.400 Kč/m2

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 577/1/16

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 577/1/16 1041/2015-N ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 577/1/16 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, rod. dům č.p. 227 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, obec Čejov, k.ú. Čejov Adresa nemovité věci:

Více

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY NÁZEV STAVBY: KANCELÁŘSKÉ PROSTORY V PODKROVÍ MÍSTO STAVBY: SEDLÁČKOVA 13, PLZEŇ Podklad pro výkaz výměr: PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY VÝKAZ VÝMĚR datum: 20.7.2014 Stavba: 0,00 Část: Poznámky Poznámky

Více

Seznam dokumentace. příloha název měřítko. Průvodní zpráva. B Půdorys přízemí 1 : 50. C Základy domu 1 : 50. D Řez A A 1 : 50. E Pohled Jih 1 : 50

Seznam dokumentace. příloha název měřítko. Průvodní zpráva. B Půdorys přízemí 1 : 50. C Základy domu 1 : 50. D Řez A A 1 : 50. E Pohled Jih 1 : 50 Seznam dokumentace příloha název měřítko A Průvodní zpráva B Půdorys přízemí 1 : 50 C Základy domu 1 : 50 D Řez A A 1 : 50 E Pohled Jih 1 : 50 F Pohled Západ 1 : 50 Průvodní zpráva Příloha A duben 11 Obsah

Více

CHRUDIM - BYTOVÉ DOMY NA ŠPICI C, D, E

CHRUDIM - BYTOVÉ DOMY NA ŠPICI C, D, E BYDLENÍ V KLIDNÉ, OKRAJOVÉ ČÁSTI MĚSTA JEDNOTNÁ KONCEPCE BYTOVÉHO CELKU 66 BYTŮ S TERASAMI /OD 3M DO 99 M / 4 PARKOVACÍCH MÍST V SUTERÉNU OBJEKTU 71 PARKOVACÍCH MÍST NA POVRCHU ZDĚNÁ STAVBA SE ZATEPLENÍM

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních -2-793 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA A. KONSTRUKCE A PRÁCE HSV 1. Zemní práce Budou provedeny výkopy pro okapové chodníky a pro základy. Provedou se ručně a to v hornině 3. Odvoz zeminy se provede

Více

APLU reality s.r.o. KONTROLNÍ LIST (CHECKLIST) / BYT

APLU reality s.r.o. KONTROLNÍ LIST (CHECKLIST) / BYT KONTROLNÍ LIST (CHECKLIST) / BYT Využijte této pomůcky při volbě výběru správného bytu. Jestli se rozhodujete mezi několika byty, pro jejich porovnání si u každého z nich vyplňte samostatný kontrolní list.

Více

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace 5.638.421 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE:

lokalita Metropole Praha 5 - Zličín Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace 5.638.421 Kč vč. DPH Celková cena ALL INCLUSIVE: Praha 5 Zličín lokalita Metropole Byt č. 81 / bytový dům Q / 3. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 5.638.421 Kč vč. DPH (4.902.975 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy: 36.900 Kč/m2

Více

lokalita Javorová čtvrť

lokalita Javorová čtvrť Praha 10 Horní Měcholupy lokalita Javorová čtvrť Byt č. 240 / bytový dům H / 8. patro Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE: 2.454.426 Kč vč. DPH (2.028.451 Kč bez DPH) Cena vnitřní užitné plochy:

Více

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu.

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu. PRŮVODNÍ A SOURNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název akce: rekonstrukce bytového jádra Adresa stavby: Machkova 1644, Praha 4 Opatov, 7.np, byt č.52 Stavebník: KrIstýna Šneidarová 1.1.ÚVOD Obsahem

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1/URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ Zhodnocení staveniště: Budova centra postižených byla postavena v roce 1928. Postupně došlo k několika změnám, byly

Více

KVASINY - BYTOVÉ DOMY A,B,C www.k2investicni.cz

KVASINY - BYTOVÉ DOMY A,B,C www.k2investicni.cz www.kinvesticni.cz INVESTOR: K INVESTIČNÍ s.r.o. MAPA KVASIN FOTOMAPA KVASIN BYTOVÉ DOMY A, B, C INVESTOR: K INVESTIČNÍ s.r.o. www.kinvesticni.cz TŘI BYTOVÉ DOMY BD-A, BD-B A BD-C JSOU SITUOVÁNY V SAMÉM

Více

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 54 / Progres 13-A var. 3 / 4+kk s garáží Progres 13-A var. 3 1/7 Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 54 / Progres 13-A var. 3 /

Více

- 2 - 1. ÚVOD 3. STAVEBNÍ FYZIKA

- 2 - 1. ÚVOD 3. STAVEBNÍ FYZIKA - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

Katalog standardů MODŘANSKÝ HÁJ. Objekty F Objekty G

Katalog standardů MODŘANSKÝ HÁJ. Objekty F Objekty G Katalog standardů MODŘANSKÝ HÁJ Objekty F Objekty G Laminátová podlaha Quickstep Classic dub letitý světlešedý CLM 1405 (ilustrativní zobrazení) Laminátová podlaha Quickstep Classic dub bílý bělený CLM

Více

BYTY 1+KK A JEJICH SOUČÁSTI

BYTY 1+KK A JEJICH SOUČÁSTI STANDARD VYBAVENÍ BD SLAVONÍNSKÁ OLOMOUC BYTY 1+KK A JEJICH SOUČÁSTI 1. POVRCHY STĚN KOUPELNA A WC KERAMICKY OBKLAD DO VÝŠKY 180CM KERAMICKÉ OBKLADY BUDOU SÉRIE JAS FARGO, OPOCZNO AMARANTE, V CENÍKOVÉ

Více

Kontakty : fax:

Kontakty :   fax: 1 Provozovna a vzorový dům společnosti: Ul. 17. listopadu 2304, Frýdek-Místek, 738 02 tel.: 608 381 800, e-mail: brazina@gamadomy.cz www.gamadomy.cz Společnost GAMA CONSTRUCT s.r.o. se zabývá komplexními

Více

PŘÍLOHY Příloha č. 1 Informace z KN o pozemku p. č. st. 144 zastavěná ploch a nádvoří

PŘÍLOHY Příloha č. 1 Informace z KN o pozemku p. č. st. 144 zastavěná ploch a nádvoří PŘÍLOHY Příloha č. 1 Informace z KN o pozemku p. č. st. 144 zastavěná ploch a nádvoří Výřez z katastrální mapy Příloha č. 2 Informace z KN o pozemku p. č. 133/5 zahrada Výřez z katastrální mapy Příloha

Více

APLU reality s.r.o. KONTROLNÍ LIST (CHECKLIST) / DŮM

APLU reality s.r.o. KONTROLNÍ LIST (CHECKLIST) / DŮM KONTROLNÍ LIST (CHECKLIST) / DŮM Využijte této pomůcky při volbě výběru správného domu. Jestli se rozhodujete mezi několika domy, pro jejich porovnání si u každého z nich vyplňte samostatný kontrolní list.

Více