Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 4 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 4 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek"

Transkript

1 VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/ / VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Zahálková Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 4 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek Název veřejné zakázky, evidenční číslo VZ Dodávka a implementace integrační platformy Ev. č. VZ Zadavatel Lesy České republiky, s.p., se sídlem Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové, IČO: Zadavatel výše uvedené veřejné zakázky zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), tímto v souladu s 49 ZVZ poskytuje dodatečné informace, a to všem dodavatelům, kteří požádali o poskytnutí zadávací dokumentace nebo kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta. Zadavatel současně uveřejnil dodatečné informace včetně přesného znění žádosti stejným způsobem, jakým uveřejnil zadávací dokumentaci (tzn. na profilu Zadavatele). V zájmu zachování přehlednosti zadavatel poskytuje v tomto dokumentu i všechny již dříve poskytnuté dodatečné informace k výše uvedené veřejné zakázce. Dotaz č. 1 (obdržen ): Prosíme o upřesnění požadavku INP_22 na integrační platformu. Cílem Zadavatele je zřejmě získat řešení, které dokáže fungovat jako jeden celek a tato schopnost je garantována výrobcem a otestována. Současná formulace požadavku k tomuto cíli může, ale nemusí nutně vést a naopak může omezit jiná řešení. Chceme se proto konkrétně zeptat, zdali je možné akceptovat i následující :

2 1/ Modul BPM je nativním konektorem napojen na ESB, a součinnost ESB s BPM je výrobcem otestovaná a podporovaná. 2/ Modul BPM je dodáván jako OEM komponenta ESB pod obchodní značkou výrobce ESB. Je tedy podporovanou součástí platformy, ale původní výrobce BPM je jiný než výrobce ESB. Odpověď na dotaz č. 1 (poskytnuta ): Ad1) Ano, řešení, které bude garantovat nativní integraci (propojení) komponent BPM a ESB, respektuje cíl Zadavatele tj. mít možnost v budoucnu získat ucelené integrované řešení včetně komponenty BPM, která nicméně není v tuto chvíli předmětem implementace a dodávky. Uchazeč uvede v nabídce popis způsobu integrace. Ad2) Ano, takové řešení je možné dodavatel musí nabídnout možnost (garantovat schopnost) budoucího rozšíření ESB o produkt pro podporu obchodních procesů (BPM) dle principů SOA. Uchazeč uvede v nabídce popis způsobu integrace. Zadavatel se rozhodl upravit popis požadavku INP_022, tento nově zní: INP_022 BPM Řešení musí umožňovat budoucí integraci s produktem pro podporu obchodních procesů (BPM), odpovídajícím principům SOA. Dodávka produktu BPM není součástí předmětu plnění této veřejné zakázky, výběr produktu BPM bude v případě potřeby v budoucnu proveden v samostatné soutěži. Tvorba strojových procesů v produktu BPM bude v jazyce BPEL. V případě budoucího rozšíření o produkt BPM Zadavatel pro tento účel poskytne dodatečnou HW a SW infrastrukturu. Zadavatel výše uvedenou změnu popisu požadavku INP_022 zapracoval do přílohy č. 1 ZD Technická specifikace. Upravený dokument je poskytován jako součást této dodatečné informace, dne byl publikován na profilu zadavatele. Název upraveného dokumentu: 02 Příloha č. 1 ZD - Technická specifikace IP_úprava_ V souvislosti s podanou informací byla zadavatelem prodloužena lhůta pro podání nabídek konec lhůty byl stanoven na do 10,00 hod. Tento termín už není aktuální viz dále. Informace č. 2 - poskytnutá zadavatelem bez předchozí žádosti dle 49 odst. 4 ZVZ (poskytnuta ): Zadavatel v zájmu usnadnění zpracování nabídky poskytuje jako přílohu této dodatečné informace podrobnější podobu vzoru úvodního listu s doplněnými tabulkami pro uvedení nabídkové ceny (v požadované struktuře) a dalších číselných údajů, které jsou předmětem hodnocení. Přiložený dokument byl dne rovněž publikován na profilu zadavatele jako příloha č. 3 zadávací dokumentace Úvodní list nabídky (vzor)_ver V zájmu jednoznačnosti zadavatel dále uvádí, že krycím listem, zmiňovaným v článku 10 zadávací dokumentace, je míněn úvodní list nabídky, jehož vzor je obsažen v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.

3 Informace č. 3 - poskytnutá zadavatelem bez předchozí žádosti dle 49 odst. 4 ZVZ (poskytnuta ): Zadavatel v článku 2.1 zadávací dokumentace uvádí pro oblast pořízení licencí produktů Microsoft následující: V případě SW produktů společnosti Microsoft zadavatel požaduje využít smlouvu Enterprise Agreement, která zadavateli umožňuje využívat oprávnění k příslušnému SW za zvýhodněných podmínek, a to v kategorii A, tzn. pokud dodavatel nabídne řešení využívající produkty společnosti Microsoft, v rámci své nabídky bude vycházet z kategorizace zadavatele v rámci smlouvu Enterprise Agreement. Zadavatel sděluje, že došlo ke změně kategorizace zadavatele z kategorie A, uvedené v článku 2.1 zadávací dokumentace, na kategorii B dle aktuálně platné smlouvy EA zadavatele. Zadavatel dále sděluje, že vyjednal v této věci se společností Microsoft Česká republika následující postup: Společnost Microsoft Česká republika (kontaktní osoba viz níže) provede na vyžádání potenciálního dodavatele zpracování ce kalkulace licencí, které potenciální dodavatel hodlá zadavateli nabídnout v rámci nabídky na výše specifikovanou veřejnou zakázku. Dodání licencí pro zadavatele bude zajištěno formou subdodávky poskytnuté vybranému dodavateli společností SoftwareONE Czech Republic, s.r.o., která je příslušným smluvním partnerem zadavatele (Licencing Solution Partner - LSP). Kontaktní osoba společnosti Microsoft Česká republika: Ing. Stanislav Kosík Account Executive stkosik@microsoft.com Mob Building Alfa, BB Centrum, Vyskočilova 1461/2a, , Praha 4 Kontaktní osoba společnosti SoftwareONE Czech Republic, s.r.o.: Petr Pánek BDM petr.panek@softwareone.com Mob SoftwareONE Czech Republic, s.r.o., Želetavská 1448/7, Praha 4 Informace č. 4 - poskytnutá zadavatelem bez předchozí žádosti dle 49 odst. 4 ZVZ (poskytnuta ): Zadavatel v zájmu jednoznačnosti výkladu zadávacích podmínek uvádí, že v současné době disponuje plným zalicencováním uživatelského prostředí v rámci Microsoft domény LČR. Jedná se tedy o plné pokrytí tzv. User a Device CAL licencemi pro 2200 uživatelů, a to ve struktuře 2000 Device CAL licencí a 200 User CAL licencí. Pro nabízená řešení není tedy nutné počítat s klientskými licencemi pro přístup v rámci Microsoft domény LČR. Pokud dané řešení vyžaduje vlastní produktové licence na potřebný počet uživatelů nebo CPU, je nutné tyto licence zohlednit v rámci daného řešení. V souvislosti s podanými informacemi byla zadavatelem prodloužena lhůta pro podání nabídek konec lhůty byl stanoven na do 10,00 hod. Tento termín už není aktuální viz dále.

4 Dotaz č. 5 (obdržen ): Zadavatel požaduje v kap. 5.4 (Technické kvalifikační předpoklady dle ust. 56 ZVZ), v části a) předložit referenční projekty. Chápe dodavatel správně, že v bodě 1 zadavatel požaduje předložit referenci na rozvoj (příp. implementaci) integrační platformy, jejíž parametry jsou takové, že umožňuje současně integraci více jak 4 systémů s minimálním počtem 25 integračních služeb (procesů) celkem? Odpověď na dotaz č. 5 (poskytnuta ): Ano. Zadavatel požaduje předložit referenci na rozvoj/implementaci IP, kde proběhla integrace minimálně 4 různých systémů a celkový minimální počet integračních služeb byl celkem 25. Zadavatel nestanovuje minimální počet služeb pro jednotlivé integrované systémy. Dotaz č. 6 (obdržen ): V kapitole 9.2. je popsáno, jak budou přidělovány body v rámci dílčího hodnotícího kritéria C. takto: V rámci dílčího hodnotícího nabídek dle kritéria C. Nároky na HW infrastrukturu zadavatele" se jedná o kvantitativní kritérium, u něhož jsou preferovány nižší hodnoty před vyššími (tj. nižší zatížení HW infrastruktury zadavatele, kterou zadavatel disponuje či ji musí obstarat). Bodové ohodnocení jednotlivých nabídek v rámci daného dílčího hodnotícího kritéria vznikne součtem převážených bodových hodnot dosažených v jednotlivých subkritériích tohoto dílčího hodnotícího kritéria, tj. součtem bodových ohodnocení v daných subkritériích převážených vahou příslušného subkritéria. Zaokrouhlování bude prováděno na dvě desetinná místa. Vychází-li uchazeč při výpočtu z výše uvedeného textu, tak bodové hodnoty tohoto kritéria vychází opačně, než jak zamýšlí zadavatel. Při výpočtu získají vyšší hodnoty, tedy ty které nejsou preferovány, vyšší počet bodů než preferované nižší hodnoty. Může zadavatel vysvětlit, jak zamýšlí hodnotit dílčí hodnotící kritérium C., to nejlépe formou vzorce, aby nemohlo dojít k nejasnostem v hodnocení? Odpověď na dotaz č. 6 (poskytnuta ): Zadavatel uvádí, že v rámci dílčího kritéria C. Nároky na HW infrastrukturu zadavatele", resp. všech jeho subkritérií, jsou preferovány nižší hodnoty před vyššími (stejně jako je tomu v případě nabídkové ceny). Z uvedeného důvodu hodnocená nabídka získá v rámci každého hodnotícího subkritéria bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvhodnější nabídky k hodnocené nabídce. Přidělená bodová hodnota bude poté převážena vahou příslušného subkritéria. Za účelem určení celkového počtu bodů dosaženého v rámci daného dílčího hodnotícího kritéria bude součet převážených bodových hodnot dosažených v rámci jednotlivých subkritérií převážen vahou dílčího hodnotícího kritéria (tj. 15 %). V případě dílčího kritéria B. Kvalita realizačního týmu se jedná o kritérium, u něhož jsou preferovány vyšší hodnoty před nižšími (tj. vyšší kvantifikovatelná úroveň zkušeností členů realizačního týmu před nižšími zkušenostmi). Z uvedeného důvodu hodnocená nabídka získá v rámci

5 každého hodnotícího subkritéria bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty hodnocené nabídky k nejvhodnější nabídce. Přidělená bodová hodnota bude poté převážena vahou příslušného subkritéria. Za účelem určení celkového počtu bodů dosaženého v rámci daného dílčího hodnotícího kritéria bude součet převážených bodových hodnot dosažených v rámci jednotlivých subkritérií převážen vahou dílčího hodnotícího kritéria (tj. 20 %). Dotaz č. 7 (obdržen ): Můžete specifikovat/odhadnout denní počet interakcí se službami uvedenými Příloze 2 Technické specifikace a s nimi související objem přenášených dat? Odpověď na dotaz č. 7 (poskytnuta ): Četnost a velikost zpráv (v řádech) za rok 2014: Název služby Počet voláni za rok Velikost dat /D201Portal/VytvoreniRezervaceBS tisíce desítky Kb /D500Proces/PravidloDatacomBS stovky desítky Kb /D200Portal/VykazLes801BS stovky stovky Kb /D500Proces/CirkevniRestituceBS tisíce desítky Kb /D201Portal/ZneplatneniRezervaceBS stovky desítky Kb MailDatacom stovky tisíc desítky Mb S50013CCSMonitor_PollAdapter desítky tisíc stovky Kb S50014KontrolaSeznamuBS stovky desítky Kb /D200Portal/GeoObjectBS stovky desítky Mb /D200Portal/OrgJednotkaBS deseti tisíce stovky Kb /D200Portal/ZamKontaktInfoPLBS stovky desítky Kb /D100DMS/EvidenceVozidelBS stovky desítky Kb /D200Portal/S20008CUzemniCelek tisíce desítky Kb /D200PortalS20002Katastr desítky milionů stovky Kb D201Portal/OsivoBS deseti tisíce stovky Kb DMS/DocInfo,DMS/GetFile stovky tisíc jednotky Mb Dotaz č. 8 (obdržen ): NEF_050 požaduje podporu zálohování dat. Jaká konkrétně data procházející ESB jsou určena k záloze? Jak stará a jak častá je požadovaná záloha?

6 Odpověď na dotaz č. 8 (poskytnuta ): Položky (data), u kterých je požadována realizace záloh, jsou následující: Konfigurační soubory a nastavení systému Zdrojový kód k vytvořeným službám/rozhraním/konektorům Transakční logy jednotlivých služeb/rozhraní/konektorů Soubory, které jsou přenášeny pomocí ESB, nejsou předmětem zálohy. Dle požadavků NEF_050 a NEF_051, řešení musí umožňovat zálohu dat pomocí nástroje TSM (Tivoli Storage Management) a musí umožňovat plnou a inkrementální zálohu. Provedení zálohy zajišťuje zadavatel, obdobně pak zadavatel definuje její rozsah a četnost. Zadavatel předpokládá realizaci denní zálohy transakčních logů, týdenní zálohu konfiguračních souborů a nastavení systému IP a měsíční až čtvrtletní zálohu zdrojových kódů k vytvořeným službám/rozhraním/konektorům. Dotaz č. 9 (obdržen ): Příloha č. 4 Technické specifikace uvádí jako technické standardy databáze Oracle a MS SQL. Připouští se využití jiných, efektivnějších a nákladově výhodnějších databází? Např. NoSQL databáze pro správu auditních informací, popř. alternativní databáze pro správu konfigurace řešení? Odpověď na dotaz č. 9 (poskytnuta ): Využití řešení, které není v souladu s technologickými standardy uvedenými v Příloze č. 4 Technické specifikace, Zadavatel nepřipouští. Dotaz č. 10 (obdržen ): NEF_016, reps. NED_017 popisují požadavky na řešení incidentů na straně Dodavatele. Jaký nástroj pro správu incidentů Zadavatel používá? Bude do něj Dodavateli umožněn přístup? Odpověď na dotaz č. 10 (poskytnuta ): Zadavatel požaduje, aby Dodavatel respektoval principy řízení incidentů (případně principy dalších procesů řízení IT), které jsou realizovány v prostředí Zadavatele. Nástroj, který bude využíván pro řízení incidentů, bude k dispozici před zahájením produktivního provozu předmětu plnění této VZ. Zadavatel zajistí Dodavateli přístup do tohoto nástroje. Dotaz č. 11 (obdržen ): Druhý odstavec kapitoly 2 Technické specifikace vylučuje dodatečné úpravy standardního řešení. Vylučuje se tímto i rozšíření standardní dodávky o zásuvné moduly třetích stran? Odpověď na dotaz č. 11 (poskytnuta ): Ne, moduly třetích stran lze považovat za standardní řešení. Dotaz č. 12 (obdržen ): Účelem výběrového řízení je poskytnutí licencí standardního produktu IP, jeho konfigurace a implementace v prostředí Zadavatele. Předpokládá toto výběrové řízení zároveň implementaci jednotlivých rozhraní v podobě poskytovaných služeb, mediačních sekvencí, volání konektorů atd.? Ze ZD vyplývá, že toto bude zodpovědnost Zadavatele po nasazení IP (a s ní související infrastruktury). Zároveň je ale v Příloze 3 Technické specifikace požadován popis integrace obsahující "způsob integrace na ostatní systémy nebo mezi význačnými komponentami řešení". Je

7 předmětem této zakázky implementace jednotlivých rozhraní na systémy uvedené v Příloze 2 Technické specifikace? Odpověď na dotaz č. 12 (poskytnuta ): Ano, implementace rozhraní uvedených v Příloze č. 2 Technické specifikace je předmětem plnění veřejné zakázky a nabídek uchazečů. Dotaz č. 13 (obdržen ): Dle kapitoly 2.1 ZD je obsahem Fáze 2 - Implementace "vývoj a konfigurace". Je v rámci dodávky přípustný vývoj nad rámec standardního řešení? Toto je v rozporu s odstavcem 2 kapitoly 2 Technické specifikace. Odpověď na dotaz č. 13 (poskytnuta ): Zadavatel požaduje dodání standardního řešení, které nebude upraveno vlastním vývojem a které bude požadavky zadavatele řešit prostřednictvím konfigurace a nastavení. Současně Zadavatel umožňuje využití zásuvných modulů pro standardní řešení. Uchazeč je současně oprávněn provést vývoj jednotlivých služeb/rozhraní/konektorů definovaných v Příloze č. 1 zadávací dokumentace Technické specifikaci. Dotaz č. 14 (obdržen ): Součástí požadovaných výstupů definovaných v Příloze 3 Technické specifikace je dodání testovacích scénářů a případů. Předpokládá se rovněž dodání testovacích scénářů a případů pro integrační rozhraní (služby a konektory) implementované Zadavatelem na IP? Odpověď na dotaz č. 14 (poskytnuta ): Dodání testovacích scénářů a případů je požadováno pouze pro rozhraní/služby/konektory dodané Dodavatelem v rámci dodávky předmětu řešení (definované v Příloze č. 1 Technické specifikaci). Pokud Zadavatel vlastními silami implementuje rozhraní/služby/konektory v rámci Integrační platformy (tj. nad rámec případů dle předchozí věty), nebude na tyto úpravy požadovat dodání testovacích případů a testovacích scénářů. Dotaz č. 15 (obdržen ): Dodavatel je zodpovědný za poskytnutí plánu testování a plánu nasazení. Kdo je zodpovědný za řízení testování a nasazení? Odpověď na dotaz č. 15 (poskytnuta ): Zadavatel dle Zadávací dokumentace zajišťuje vlastními silami roli systémového integrátora a současně zajišťuje řízení implementace, a to včetně testování a nasazení. Za vlastní provedení testování (mimo uživatelské testy, za jejich provedení odpovídá Zadavatel) a nasazení odpovídá Dodavatel, a to dle Zadavatelem definovaného a schváleného plánu implementace. Dotaz č. 16 (obdržen ): Jaké certifikáty budou používány pro zajištění autentizace pomocí SSL?

8 Odpověď na dotaz č. 16 (poskytnuta ): Obsah dotazu není zcela zřejmý, nicméně pokud dotaz směřuje na certifikační autoritu, zadavatel sděluje, že nepreferuje žádnou z certifikačních autorit. Dotaz č. 17 (obdržen ): INP_016 požaduje "zjištění existence souboru, kopírování, mazání, přesun, přejmenování, výpis souborů v adresáři, načtení vlastností souboru." Nejedná se o standardní operace využitelné při běžných flow ESB tak, jak je popisují EAI - jinými slovy nejde o standardní mediaci zpráv, ale spíše o operace potřebné v rámci business procesů. Dotaz 17.1.: Je možné specifikovat, které rozhraní a za jakým účelem je využívá? Dotaz 17.2.: Pro operace podobného typu doporučujeme využití business process platformy např. na bázi BPEL, která však není součástí zadání. Trvá Zadavatel na tomto funkčním požadavku i v rámci standardní ESB platformy? Odpověď na dotaz č. 17 (poskytnuta ): Ad 17.1.: Na tomto požadavku Zadavatel trvá. Jsme si vědomi, že se nejedná o standardní operace dle EAI, nicméně se domníváme, že většina současných platforem podporuje file adaptér, přes který je možné pracovat se soubory a provádět základní operace. Konkrétně se jedná o službu MailDatacom, která slouží pro přenos datových souborů z OJ (Organizační jednotka) v podobě e mailových příloh na Ředitelství LČR s uložením do definované adresářové struktury na sdíleném disku. Ad 17.2: Zadavatel na tomto požadavku s ohledem na své potřeby trvá. Dotaz č. 18 (obdržen ): Můžete specifikovat, pro jaká rozhraní je potřebná podpora protokolu TFPT? Jedná se o protokol nezabezpečený s velmi omezenou funkcionalitou používaný zejména v HW komponentách síťových zařízení, čemuž neodpovídá žádné z rozhraní uvedených v Příloze 2 Technické specifikace. Existuje důvod pro jeho využití namísto standardního FTP? Nejedná se o překlep a záměnu s SFTP? Odpověď na dotaz č. 18 (poskytnuta ): Zadavatel uvádí, že se jedná o chybu v psaní, správná formulace je SFTP, resp. zabezpečené FTP. Dotaz č. 19 (obdržen ): Můžete specifikovat využití registru služeb UDDI v rámci systémového prostředí Lesy ČR? Odpověď na dotaz č. 19 (poskytnuta ): Zadavatel (i přes nevyužívání v současném stavu) považuje UDDI za standard všeobecně využívaný pro správu webových služeb jak z pohledu této veřejné zakázky, tak i s ohledem na budoucí stav, s kterým zadavatel zamýšlí pracovat. Dotaz č. 20 (obdržen ): Specifikujte prosím pojem "funkční objektový model"

9 Odpověď na dotaz č. 20 (poskytnuta ): Jedná se o funkční a objektový model. Zadavatel požaduje dodání funkčního modelu tedy modelu propojení funkcí systému (tzv. Function model/diagram) a Zadavatel současně požaduje dodání objektového modelu tedy modelu objektů a jejich vlastností (tzv. Object model/diagram). Dotaz č. 21 (obdržen ): NEF_023 - Chápeme požadavek správně tak, že Dodavatel garantuje, že dodaný produkt bude dopředně kompatibilní se všemi (i budoucími) verzemi infrastruktury, které poskytovatel infrastruktury bude podporovat, a to po celou dobu podpory produktu? Odpověď na dotaz č. 21 (poskytnuta ): Dodavatel nesmí v době dodání, a po dobu zajištění podpory provozu řešení, použít takové komponenty, kterým (v průběhu podpory provozu řešení Dodavatelem) ze strany jejich výrobce končí podpora. Dotaz č. 22 (obdržen ): NEF_029 - V jakém formátu požaduje Zadavatel zpřístupnění datového modelu? Jaké SW vybavení má k dispozici? Odpověď na dotaz č. 22 (poskytnuta ): Zadavatel nedefinuje požadavky na formát dodaného datového modelu. Datový model musí být čitelný a zobrazitelný v rámci běžně dostupných aplikací (např. kancelářských aplikací MS Office, formátu PDF, případně v neplacené verzi nástroje/prohlížeče, ve kterém je datový model vytvořen apod.). Dotaz č. 23 (obdržen ): NEF_044 - Zadavatel nepřipouští dodatečné úpravy standardního SW a zároveň požaduje lokalizaci rozhraní a sestav, které budou uzpůsobeny podmínkám, prostředí a požadavkům Zadavatele. Trvá Zadavatel na platnosti druhého odstavce kapitoly 2 Technické specifikace? Je s požadavkem NEF_044 v rozporu. Odpověď na dotaz č. 23 (poskytnuta ): Uživatelská rozhraní jsou požadována v českém jazyce, administrátorské rozhraní je možné dodat v anglickém jazyce. Obecně Zadavatel požaduje českou lokalizaci rozhraní v případech, kdy bude mít systém interakci s koncovým uživatelem. Nejedná se o rozpor zadavatel požaduje, aby lokalizace uživatelských výstupů byla prováděna prostřednictvím konfigurace a nastavení standardního SW. Dotaz č. 24 (obdržen ): Dotaz ke smlouvě: V odstavci uvádíte: V rámci kategorizace vad a stanovování výsledků akceptačního řízení je nepřípustné vady nebo nedodělky jakkoliv sdružovat nebo slučovat (např. 2 totožné vady kategorie B nelze považovat za 1 vadu kategorie B apod.). Kategorizaci vad předávaného Plnění ve smyslu bodu Smlouvy stanovuje při akceptačním řízení výhradně Objednatel. DOTAZ: Znamená tento bod, že když 2 testeři zalogují stejnou chybu, bude započítána 2x?

10 Odpověď na dotaz č. 24 (poskytnuta ): Testování bude probíhat kontinuálně v několika fázích, přitom platí: totožná vada zjištěná ve dvou různých fázích testování (tedy od minule neopravená) = 2 vady, totožná vada zjištěná na několika místech v rámci jedné fáze testování = 1 vada. Dotaz č. 25 (obdržen ): Dotaz ke smlouvě: V odstavci 9.1 uvádíte: Poskytovatel prohlašuje, že vlastnické právo a nebezpečí škody na věci ke všem hmotným součástem plnění předmětu Smlouvy předaným Poskytovatelem Objednateli v souvislosti s plněním předmětu Smlouvy (zejména Cílový koncept) přechází na Objednatele dnem jejich předání Objednateli. DOTAZ: Ke kterým konkrétním hmotným součástem plnění se vztahuje tento bod. Předpokládáme, že v rámci této VZ se o žádnou takovou součást nejedná, prosíme o potvrzení naší domněnky. Odpověď na dotaz č. 25 (poskytnuta ): Zadavatel k tomuto dotazu uvádí, že dotaz se vztahuje k obecnému smluvnímu pravidlu ohledně vlastnického práva a nebezpečí škody na věci, přičemž tato problematika je v závazném návrhu smlouvy upravena komplexně a odpovídá požadavkům a potřebám zadavatele. Pokud tedy dodavatelem předávané plnění bude zahrnovat složku, která má hmotnou součást, přejde na zadavatele vlastnické právo k takovému hmotnému substrátu. Dotaz č. 26 (obdržen ): Dotaz ke smlouvě: V odstavci uvádíte: Současně Poskytovatel uděluje Objednateli souhlas ode dne účinnosti poskytnuté Licence dle Smlouvy provádět jakékoliv modifikace, úpravy, změny Autorského díla a dle svého uvážení do něj zasahovat, zapracovávat jej do dalších autorských děl, zařazovat jej do děl souborných či do databází apod., a to i prostřednictvím třetích osob. DOTAZ: Jak se bude posuzovat neodborný zásah zadavatele do akceptovaného plnění, pokud se po nasazení do produkčního prostředí objeví chyby? Vztahuje se na takové chyby záruka a SLA? Odpověď na dotaz č. 26 (poskytnuta ): Koncepce záruky a odstraňování vad je v závazném návrhu smlouvy upravena komplexně a odpovídá požadavkům a potřebám zadavatele. Zadavatel k tomu obecně doplňuje (aniž by předjímal interpretaci v jednotlivých případech dle konkrétních podmínek), že pokud by bylo v konkrétním případě bez nejmenších pochybností prokázáno, že chyba (vada) plnění či jeho části dodaného poskytovatelem byla skutečně způsobena neodborným zásahem zadavatele, pak se nejedná o vadu, která je kryta zárukou a stanovenými SLA. Dotaz č. 27 (obdržen ): K požadavku INP_023 (Registr služeb) V požadavku INP_023 je požadována podpora UDDI registru služeb. Standard UDDI je postupně

11 hlavními dodavateli platforem ESB opouštěn. Moderní produkty ESB přechází na specifikaci S- RAMP. Je přípustné implementovat registr služeb pouze s podporou S-RAMP namísto UDDI? Uchazeč je na základě své zkušenosti s řadou integračních projektů a se souvisejícími technologiemi přesvědčen, že striktní trvání Zadavatele na požadavku na podporu UDDI by diskvalifikovalo mnoho kvalitních produktů vhodných pro poptávané řešení. Odpověď na dotaz č. 27 (poskytnuta ): Zadavatel trvá na podpoře UDDI. Zadavatel nicméně nepožaduje implementaci prostřednictvím UDDI. UDDI je obsažen ve většině nabízených standardních produktů IP a je podporován daleko větší skupinou produktů než tazatelem uváděný S-RAMP (z časového hlediska to je poměrně mladý standard). Zadavatel samozřejmě připouští, aby dodané řešení navíc podporovalo i standard S-RAMP. Dotaz č. 28 (obdržen ): K požadavku INP_034 (Vývojové prostředí) V požadavku INP_034 Zadavatel specifikuje, že "Pro vývoj integračních rozhraní musí IP (ESB) obsahovat nebo podporovat grafické uživatelské rozhraní umožňující vývoj, ladění (testování) a simulaci jednotlivých integračních propojení. Toto grafické uživatelské rozhraní musí být kompatibilní minimálně s následujícími operačními systémy: MS Windows XP, Vista, 7, 8 a 8.1, a to ve všech edicích těchto uvedených verzí, s výjimkou edicí, které jsou výrobcem určené pro domácí použití (např. Home edice apod.) a které nejsou volně dostupné (např. Starter edice apod.); Linux, distribuce Ubuntu, Fedora, Debian a OpenSUSE, a to v posledních dostupných verzích k datu předání předmětu plnění této veřejné zakázky Zadavateli." Uchazeč spatřuje v těchto požadavcích možný rozpor s technologickými standardy zadavatele tak, jak je uvádí v "Příloze č. 4" Přílohy č. 1 ZD, a žádá tedy Zadavatele o upřesnění, jak správně chápat požadavek INP_034. Odpověď na dotaz č. 28 (poskytnuta ): Příloha č. 4 definuje pouze požadavky na produkční serverové prostředí. INP_034 definuje požadavky na vývojové stanice. Dotaz č. 29 (obdržen ): K požadavku NEF_006 (Návrh a implementace řešení v souladu s technologickými standardy Zadavatele) Dotaz 29.1.: Uchazeč se domnívá, že v odkazu na Technologické standardy ("Návrh a implementace řešení musí být zajištěna v souladu technologickými standardy Zadavatele uvedenými v příloze č. 3 tohoto dokumentu.) má být správně uvedena příloha č. 4. Příloha č.3 obsahuje "Seznam požadovaných projektových výstupů". Dotaz 29.2.: Pokud je tomu tak, znamená to, že dodavatel musí jako databázi zvolit pouze MS SQL Server 2012 a vyšší nebo Oracle 12c a vyšší? Dotaz 29.3.: Je možné, aby dodávané řešení využilo některou z již případně existujících databází Uchazeče? Dotaz 29.4.: Je možné v řešení využít některé ze současně existujících licencí Zadavatele?

12 Dotaz 29.5.: S ohledem na ochranu předchozích investic, které Zadavatel vynaložil na pořízení stávající technologické platformy (a snahu o jejich hospodárné využití) Uchazeč předpokládá, že Zadavatel uvítá maximální využití své stávající SW infrastruktury. V této souvislosti žádá Uchazeč Zadavatele, aby obdobně tak, jako uvedl pokrytí licencemi Microsoft CAL v rámci Dodatečných informací č. 2 / bodu dodatečná inf. č. 4, uvedl seznam databázových licencí, kterými disponuje a je možno je případně v rámci nabízeného řešení využít. Rovněž žádá o informaci, do jakého data zadavatel má hrazenu licenční technickou podporu k takovýmto licencím a zda předpokládá, že ji (s ohledem na využití příslušných licencí i pro jiné účely) bude hradit i nadále mimo rozpočet tohoto projektu, nebo zda cena podpory k těmto licencím od určitého data má být součástí nabídkové ceny. Odpověď na dotaz č. 29 (poskytnuta ): Ad 29.1.: Zadavatel potvrzuje, že se jedná o přílohu č. 4. Ad 29.2.: Využití řešení, které není v souladu s technologickými standardy uvedenými v Příloze č. 1 - Technické specifikaci, zadavatel nepřipouští. Ad 29.3.: Takové řešení zadavatel nepřipouští. Ad 29.4.: Pro účely této veřejné zakázky není možné využít žádné existující licence zadavatele. Ad 29.5.: Pro účely této veřejné zakázky není možné využít žádné existující databázové licence zadavatele. Dotaz č. 30 (obdržen ): K požadavku NEF_044 (jazyková verze řešení) V požadavku NEF_044 Zadavatel uvádí, že "Řešení musí být plně dostupné v českém jazyce (tj. všechny uživatelská rozhraní, sestavy, výstupy, nápovědy, dokumentace apod.)." Uchazeč žádá upřesnění, jak požadavek NEF_044 chápat v kontextu integrační platformy. Velké množství vhodných technologií neobsahuje například administrátorské rozhraní v českém jazyce. Týká se požadavek např. i administrátorského uživatelského rozhraní aplikačního serveru a FSW, nebo toto může být v anglickém jazyce, pokud výstupy typu reporty, nápověda a dokumentace budou k dispozici v češtině. Odpověď na dotaz č. 30 (poskytnuta ): Uživatelská rozhraní jsou požadována v českém jazyce, administrátorské rozhraní je možné dodat v anglickém jazyce. V případě, kdy bude mít systém interakci s koncovým uživatelem, je nutné, aby disponoval českou lokalizací právě pro tyto interakce. Dotaz č. 31 (obdržen ): K požadavku NEF_045 (Doba podpory komponent řešení) V požadavku NEF_045 Zadavatel uvádí, že "Dodavatel musí zajistit, že navrhované SW proprietární komponenty řešení musí být v době nasazení řešení do provozu na straně Zadavatele podporovány výrobcem SW komponenty." Může Zadavatel upřesnit, co chápe pod pojmem "proprietární komponenty"?

13 Odpověď na dotaz č. 31 (poskytnuta ): Proprietární komponenty představují komponenty potřebné pro provoz řešení, tzn. například operační systémy, databázové systémy, podpůrné SW nástroje atp. Dotaz č. 32 (obdržen ): K požadavku NEF_048 (Loadbalancing) V požadavku NEF_048 Zadavatel uvádí, že "IP musí být schopna pracovat v režimu vyvažování zátěže (tzv. load balancing), tzn., že nesmí dojít k zastavení systému při jakémkoli selhání jakékoliv SW nebo většiny HW komponent. Tímto není myšleno řešení výpadku HW serveru." Dotaz 32.1.: Požaduje Zadavatel implementaci v režimu vyvažování zátěže, nebo pouze řešení kompatibilní s budoucím přechodem na Load Balancing? Dotaz 32.2.: Disponuje Zadavatel prostředky (např. síťové prvky), které Load Balancing umožňují a lze tyto prvky případně využít pro dodávané řešení? Odpověď na dotaz č. 32 (poskytnuta ): Ad 32.1.: Dodané řešení musí být kompatibilní s budoucím přechodem na Load Balancing. Ad 32.2.: HW/SW infrastruktura zadavatele je plně kompatibilní s principy Load Balancingu. Zadavatel umožňuje využití této infrastruktury. Dotaz č. 33 (obdržen ): K požadavku NEF_049 (High Availability) V požadavku NEF_049 Zadavatel uvádí, že "Dodané řešení musí umožňovat automatické a transparentní převzetí služeb (tzv. failover sending) při selhání. Režim HA a load balancing jsou požadovány vždy v rámci každé geografické lokality." Dotaz 33.1.: Požaduje Zadavatel implementaci v režimu HA, nebo pouze řešení kompatibilní s budoucím přechodem na HA? Dotaz 33.2.: Do kolika lokalit předpokládá Zadavatel nasazení poptávané integrační platformy? Jak jsou tyto lokality propojeny? Odpověď na dotaz č. 33 (poskytnuta ): Ad 33.1.: Dodané řešení musí být kompatibilní s režimem High-availability. Ad 33.2.: Vysokou dostupnost požaduje režimu v Active/Passive. Infrastruktura zadavatele je rozdělena mezi dvě datová centra a požaduje, aby při výpadku jednoho datového centra bylo možná provést obnovu systému v druhém datovém centru a došlo jen k minimální ztrátě dat (např. neuložené transakce). Dotaz č. 34 (obdržen ): K požadavku NEF_052 (Instalace a zprovoznění) V požadavku NEF_052 Zadavatel uvádí, že "Dodavatel provede instalaci, konfiguraci a zprovoznění celého předmětu plnění této veřejné zakázky v prostředí Zadavatele, a to na všech serverech určených Zadavatelem pro plnění této veřejné zakázky." Uchazeč žádá o upřesnění, na která prostředí má bý řešení instalováno, konfigurováno a zprovozněno (jaká je infrastruktura pro

14 testovací a provozní prostředí). Odpověď na dotaz č. 34 (poskytnuta ): HW infrastruktura pro testovací a produkční/provozní prostředí je definována v kapitole 1.2 přílohy č. 1 Technické specifikaci. V rámci této infrastruktury bude nastaveno virtuální prostředí dle specifikace dodávaného řešení (pro obě prostředí testovací i produkční/provozní). Dotaz č. 35 (obdržen ): Ke kapitole č. 2 ZD - Architektura Zadavatel v ZD uvádí, že "Veškeré požadavky uvedené v této kapitole a jejích podkapitolách musí nabízené řešení podporovat jako svou standardní běžně dostupnou součást/vlastnost nepřipouští se splnění těchto požadavků formou dodatečných úprav standardizovaného (generického) produktu." Uchazeč žádá o upřesnění, zda zadavatel připouští v kontextu tohoto požadavku možnost, aby bylo výsledné řešení integrační platformy postaveno na více standardizovaných produktech, případně produktech od více různých dodavatelů? Odpověď na dotaz č. 35 (poskytnuta ): Ano, více standardizovaných produktů, případně produkty od více dodavatelů zadavatel připouští. Dotaz č. 36 (obdržen ): K implementovaných službám Technická specifikace uvádí výčet již realizovaných služeb ESB. Dotaz 36.1.: Uchazeč žádá o informaci, v jaké technologii jsou služby realizovány. Tuto informaci potřebuje Uchazeč pro vyčíslení nákladů na převod služeb do integrační platformy. Dotaz 36.2.: Uchazeč rovněž žádá o informaci, zda budou vybranému dodavateli poskytnuty zdrojové kódy současných služeb. Odpověď na dotaz č. 36 (poskytnuta ): Ad 36.1.: Zadavatel požaduje dodání Integrační platformy bez možností využití částí nebo celého stávajícího řešení. Jedná se technologii Oracle Service Bus 11 pro webové služby a Oracle SOA Suite 11 pro BPEL procesy, kdy v Příloze č. 1 je uvedeno (v kapitole č. 1.1 Popis stávajícího řešení) následující: Oracle Service Bus Oracle SOA Suite 11g Ad 36.2.: Zdrojové kódy současných služeb nebudou vybranému dodavateli poskytnuty. Dotaz č. 37 (obdržen ): K architektuře (požadavek NEF_041) Dotaz 37.1.: V požadavku NEF_041 je uvedena preference využití vícevrstvé architektury. Uchazeč žádá o upřesnění, co Zadavatel považuje v kontextu integrační platformy za prezentační vrstvu. Dotaz 37.2.: V hodnotících kritériích C "Nároky na HW infrastrukturu zadavatele" je v bodu B preferován co nejnižší počet fyzických či virtuálních serverů. Dle názoru Uchazeče jde toto hodnotící

15 kritérium proti zmíněnému požadavku na vícevrstvou architekturu. Minimalizace počtu serverů by vedla ke snížení zabezpečení řešení a nevhodnému návrhu architektury. Může Zadavatel upřesnit, jak chápat požadavek na vícevrstvou architekturu v kontextu zmíněného hodnotícího kritéria, které naopak preferuje co nejnižší počet serverů? Odpověď na dotaz č. 37 (poskytnuta ): Ad 37.1.: Prezentační vrstvou integrační platformy zadavatel rozumí vrstvu uživatelského rozhraní, která je v rámci požadovaného řešení odpovědná za (a umožňuje) interakci s obsluhou integrační platformy. Prezentační vrstva tedy zajišťuje správu/konfiguraci/nastavení integrační platformy a veškerých služeb/rozhraní/konektorů v uživatelsky čitelné (a přívětivé) podobě. Ad 37.2.: Zadavatel preferuje co nejnižší počet fyzických či virtuálních serverů při současném využití vícevrstvé architektury. Cílem je zajištění efektivní konfigurace infrastruktury, tedy nikoliv předimenzované a nákladově náročné řešení. Dotaz č. 38 (obdržen ): Opensource Připouští Zadavatel v rámci řešení využití OpenSource produktů, ke kterým je poskytována podpora Dodavatelem? Připouští využití OpenSource produktů, ke kterým je poskytována podpora vývojářskou komunitou? Odpověď na dotaz č. 38 (poskytnuta ): Ano, Zadavatel připouští využití OpenSource produktů, ke kterým je poskytována podpora dodavatelem / vývojářskou komunitou. Informace č poskytnutá zadavatelem bez předchozí žádosti dle 49 odst. 4 ZVZ (poskytnuta ): Zadavatel oznamuje změnu specifického symbolu pro identifikaci platby v případě poskytnutí jistoty formou složení peněžní částky na účet zadavatele. V článku zadávací dokumentace uvedený specifický symbol zadavatel nahrazuje specifickým symbolem , což je evidenční číslo veřejné zakázky Dodávka a implementace integrační platformy ve Věstníku veřejných zakázek. Zadavatel žádá dodavatele, kteří již jistotu vztahující se k této veřejné zakázce na účet zadavatele složili s původně uvedeným specifickým symbolem , aby o tom zadavatele před koncem lhůty pro podání nabídek písemně informovali postačí em zaslaným na adresu 99_ozvz@lesycr.cz. (Pozn.: Původně uvedený specifický symbol se vztahuje k veřejné zakázce Dodávka a implementace informačního systému DMS.) Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek: S ohledem na povahu poskytnutých informací a rovněž s ohledem na skutečnost, že odpovědi na dotazy č jsou poskytovány jeden den po uplynutí příslušné lhůty pro poskytnutí dodatečných informací, přistoupil zadavatel k přiměřenému prodloužení lhůty pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky následovně:

16 Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. S pozdravem Ing. Lenka Zahálková vedoucí odboru zadávání veřejných zakázek

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Datové sklady - SW Technologie a metadatový systém, Datová tržiště ekonomiky, Školství, statistiky,

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Univerzitní 2732/8, 306 14 Plzeň. doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: 49777513

Univerzitní 2732/8, 306 14 Plzeň. doc. Dr. RNDr. Miroslavem Holečkem, rektorem IČO: 49777513 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Dodávky kancelářských potřeb 008-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému DNS na dodávky kancelářských potřeb Zadavatel: Název zadavatele: Západočeská univerzita

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce mimo režim zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, a dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Fotovoltaická elektrárna Cítov Identifikační údaje zadavatele: Obec Cítov Cítov 203 277 04 Cítov IČ: 00236764 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Marie

Více

Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk

Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk Oznámení o zahájení zadávacího řízení pro zakázku malého rozsahu Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk CZ.1.02/6.5.00/15.29670 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 Zákona

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel Kontaktní osoba zadavatele Název zakázky Ev. č. dle Věstníku veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, podlimitní veřejná zakázka Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická Uherské Hradiště

Více

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Zadavatel: Římskokatolická farnost děkanství Skuteč Tyršova

Více

Jihočeský vodárenský svaz S. K. Neumanna 19, 370 01 České Budějovice

Jihočeský vodárenský svaz S. K. Neumanna 19, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE : na realizaci veřejné zakázky na stavební práce stavby č. 8514 a 8520 Vodovod průmyslová zóna Sezimovo Ústí a Vodovodní přípojka C Energy Zadavatel: Jihočeský vodárenský svaz S. K.

Více

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel

Zajištění provozní funkčnosti platebních automatů a měničů bankovek pro Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

-1- N á v r h ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. 1 Předmět úpravy

-1- N á v r h ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ. 1 Předmět úpravy -1- I I. N á v r h VYHLÁŠKY ze dne 2009 o účetních záznamech v technické formě vybraných účetních jednotek a jejich předávání do centrálního systému účetních informací státu a o požadavcích na technické

Více

účetních informací státu při přenosu účetního záznamu,

účetních informací státu při přenosu účetního záznamu, Strana 6230 Sbírka zákonů č. 383 / 2009 Částka 124 383 VYHLÁŠKA ze dne 27. října 2009 o účetních záznamech v technické formě vybraných účetních jednotek a jejich předávání do centrálního systému účetních

Více

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKA NÍ DOKUMENTACE Ve ejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. b) zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, v platném zn ní (dále jen zákon): ZŠ Brno, Bakalovo náb eží 8 nástavba administrativní

Více

Obměna výdejové části stravovacího systému

Obměna výdejové části stravovacího systému Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4 tel. 974828343 e-mail: trapp@polac.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obměna výdejové části stravovacího systému Zadávací dokumentace strana 1 (celkem 11) Zadávací dokumentace k veřejné

Více

Zvýšení dostupnosti a bezpečnosti TC ORP Rychnov nad Kněžnou

Zvýšení dostupnosti a bezpečnosti TC ORP Rychnov nad Kněžnou Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného

Více

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Pořadové číslo dodatečných informací: 12. ČÁST 1: Přesné znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Otázka

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele a organizátora. Povodí Odry, státní podnik CZ27149862. www.ecentre.cz Zadávací dokumentace Povodí Odry, státní podnik Výzva k podání nabídek obsahující současně ZADÁVACÍ DOKUMENTACI k veřejné zakázce zadávané druhem zjednodušeného podlimitního řízení podle zákona č. 137/2006

Více

Změny dispozic objektu observatoře ČHMÚ v Košeticích

Změny dispozic objektu observatoře ČHMÚ v Košeticích O D Ů V O D N Ě N Í V E Ř E J N É Z A K Á Z K Y Dokument slouží ke správnému zpracování odůvodnění veřejné zakázky podle ustanovení 86 odst. 2 a 156 ZVZ, ve smyslu vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Odůvodnění veřejné zakázky Veřejná zakázka Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Zadavatel: Právní forma: Sídlem: IČ / DIČ: zastoupen: EAST

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 002 50 805

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Zadavatel: Město Oslavany, náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany, IČ: 00282286 ve smyslu 6, 12 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) 1.Číslo zakázky 2.Název programu: 3.Registrační číslo projektu 4.Název projektu: 5.Název zakázky: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.07/02.0129

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: EXPOZICE

Více

Uchazečům o veřejnou zakázku

Uchazečům o veřejnou zakázku MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení soukromoprávní VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Mgr. Irena Hanáková/OSP TELEFON: 556 879 749 E-MAIL: Irena.hanakova@koprivnice.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. DZP Uherský Brod oprava střechy Číslo zakázky: Forma zadání: VZ/2014/2/06 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU S NÁZVEM STAVEBNÍ ÚPRAVA PROSTOR VE 4. NP BUDOVY CT V AREÁLU ÚSTAVU STRUKTURY A MECHANIKY HORNIN AV ČR, V. V. I., NA ADRESE V HOLEŠOVIČKÁCH 94/41, PRAHA

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Městys

Více

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů statutární město Děčín Zadávací dokumentace podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů vyhlášená v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/430/20 Druh zadávacího řízení Propagace domácího

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: Výzva k podání nabídky na akci: Předehřev TUV solárním systémem pro ISŠ E Chomutov

Více

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců

Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. : Výměna stávajících koberců Státní úřad pro jadernou bezpečnost (dále jen SÚJB ) 110 00 Praha 1, Senovážné nám. č. 9 Výzva k podání nabídek Oznámení/Výzva o zahájení výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Výměna stávajících

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Dodávka osobních ochranných pracovních prostředků 2016-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), mimo režim tohoto zákona

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 30. května 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE V souladu s

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. HSBM-432-03/2014 Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje Zubatého 14, 614 00 Brno ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY JIŘICE DODÁVKA KOVOVÝCH KONSTRUKCÍ POSTELÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Jiřice Ruská cesta 404, poštovní přihrádka 8, 289 22 Jiřice Tel.: 325 558 111, Fax: 325 558 208, ISDS: vfsd3n6 Č.j. VS 88/007/001/2014-24/LOG/503 V Jiřicích dne

Více

Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrové řízení zakázka na dodávku ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ NOTEBOOKŮ A PŘÍSLUŠNÉHO SOFTWARE NA SŠP, OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79 Název zakázky: Zakázka na dodání notebooků

Více

Číslo veřejné zakázky (bude C151090 doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu:

Číslo veřejné zakázky (bude C151090 doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikační údaje: Zadavatel: BONVER MORAVIA, s.r.o. se sídlem v Praze 1, Jakubská 647/2, PSČ: 110 00, IČ: 603 22 331, DIČ: CZ60322331, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Příloha usnesení vlády ze dne 18. ledna 2016 č. 25 Pravidla používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Preambule V souladu

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace

Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace Výzva zájemcům k podání nabídky a Zadávací dokumentace dle 6 a 18 odst.5 Zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP na veřejnou

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dostavba splaškové kanalizace - Prostřední Bečva a Horní Bečva, zhotovitel, dle vyhlášky č. 232/2012 Sb.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dostavba splaškové kanalizace - Prostřední Bečva a Horní Bečva, zhotovitel, dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Dostavba splaškové kanalizace - Prostřední Bečva a Horní Bečva, zhotovitel, dle vyhlášky č. 232/2012 Sb. Zadavatel Dobrovolný svazek obcí Prostřední Bečva a Horní Bečva Sídlo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Nákup osobního,

Více

Výstavba víceúčelových sportovních zařízení 45212220-4. Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH):

Výstavba víceúčelových sportovních zařízení 45212220-4. Stavební práce 45000000-7. Předpokládaná hodnota VZ (v Kč bez DPH): Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na stejnokroj pánský a dámský je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

Dodávku diagnostik. Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky. pro provedení automatizované analýzy

Dodávku diagnostik. Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky. pro provedení automatizované analýzy IČ: 00226912, DIČ: CZ00226912 krevního obrazu, a výpůjčka laboratorního vyšetřovacího systému pro provedení automatizované analýzy Dodávku diagnostik Zadávací dokunientace podlimitní veřejné zakázky Stiážovská

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Správa identit druh zadávacího řízení: otevřené

Více

Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty

Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu Zvěstov Stavební úpravy č. p. 53 na objekt s pečovatelskými byty Ve Zvěstově dne 28. 4. 2016 (datum odeslání výzvy) Veřejná zakázka malého rozsahu podle

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Rekonstrukce VZT zařízení č. 1, 2 a 3 v OZ druh zadávacího

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3337/7, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Západní město Stodůlky, Administrativní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zastávka Termální lázně IČ : 00262871 Adresa

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO VÝBĚR DODAVATELŮ OPPI A SUBSIDIÁRNĚ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Pořízení úklidového stroje na snížení prašnosti v obci Hvozdná Zadavatel zakázky: Obec Hvozdná

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení ( 86 odst. 2 ZVZ)

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení ( 86 odst. 2 ZVZ) Odůvodnění veřejné zakázky podle 86 odst. 2 a 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále ZVZ ) v souladu s vyhláškou č. 232/2012 Sb. Sp.zn.: CN/96/CN/15

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Vaše značka/dopis ze dne: Č.j.: Vyřizuje/linka: V Ivančicích dne: OTI Ing. Josef Janíček 4. 6. 2010 Věc: Výzva k podání nabídky-veřejná

Více

Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh. pro účely výběrového řízení dále jen. z a d a v a t e l. z a s í l á

Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh. pro účely výběrového řízení dále jen. z a d a v a t e l. z a s í l á 02-2014 M Ě S T O Z Á B Ř E H Masarykovo nám. č. 510/6 tel. +420 583 468 111 789 01 Zábřeh pro účely výběrového řízení dále jen z a d a v a t e l z a s í l á dle 6, 12 odst. 3) a 18 odst. 5) zákona č.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek .j. 0323/2012 Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj ) Název programu: Opera ní program Vzd lávání pro konkurenceschopnost Registra ní íslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0029

Více

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla

Věc: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: VÚ a ŠJ PŠOV, Nákup nového osmimístného vozidla VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA PŠOV PŠOV 1 Podbořany 441 01 Tel. ředit: 415 211 297, Mobil ředit.: 736 633 595, Tel. ústředna: 415 214 615, e - mail: a.sava@seznam.cz, Fax: 415 211529, www.vupsov.cz Věc:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 odst. 1 písm. a) zákona; 2 Vyhlášky 232/2012 Sb.

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 odst. 1 písm. a) zákona; 2 Vyhlášky 232/2012 Sb. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Tábor Název veřejné zakázky : Komplexní pozemková úprava Chotčiny Sídlem: Husovo náměstí 2938 390 01 Tábor Zastoupený: Ing. Davidem Mišíkem

Více

Poskytování údržby žulové dlažby před Terminálem 1

Poskytování údržby žulové dlažby před Terminálem 1 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Poskytování údržby žulové dlažby před Terminálem 1 Obchodní firma: Letiště Praha, a. s. (dále jen Zadávací dokumentace ) se sídlem: Praha 6, K Letišti 6/1019, PSČ

Více

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software.

Předmětem zakázky je dodávka a instalace výpočetní techniky včetně software. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a instalace výpočetní techniky pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E (dále jen ZD )

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E (dále jen ZD ) Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064 Praha 29.11.2012 Počet listů:11 Přílohy: 1/2 Zastoupená

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 55798/2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ

NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací - díla pod názvem NOVOSTAVBA DŘEVĚNÉHO ALTÁNU VČETNĚ ÚPRAVY AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY - BRANKA U OPAVY Jedná

Více

Otevřené zadávací řízení na služby Bruntál

Otevřené zadávací řízení na služby Bruntál Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Bruntál Sídlem: Partyzánská 7, 792 01 Bruntál Evidenční číslo VZ: 60053859 Zastoupený: Ing. Václavem Stráníkem, ředitelem Pozemkového

Více

Vládní návrh. ZÁKON ze dne...2011, kterým se mění zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Čl.

Vládní návrh. ZÁKON ze dne...2011, kterým se mění zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Čl. Vládní návrh ZÁKON ze dne...2011, kterým se mění zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I Zákon č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Počet listů: Příloh/listů: Městský úřad Kolín Odbor region. rozvoje a územ. plánování Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 251, fax: +420 321 748 257 e-mail: regionalni.rozvoj@mukolin.cz Vaše čj. (zn.): Číslo jednací:

Více

Petr Mazal, starosta. Osoba pověřená výkonem zadavatelských činností Název / obchodní firma: Okružní 963, 674 01 Třebíč

Petr Mazal, starosta. Osoba pověřená výkonem zadavatelských činností Název / obchodní firma: Okružní 963, 674 01 Třebíč PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Výzva k podání nabídek zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava veřejných WC Masarykovo náměstí, Nová Paka (dále jen zakázka) Jedná se o stavební zakázku malého rozsahu mimo režim

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení č. 0224002876 na: DODÁVKY KOŘENÍ. (dále jen Zadávací dokumentace )

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení č. 0224002876 na: DODÁVKY KOŘENÍ. (dále jen Zadávací dokumentace ) Zadávací dokumentace k výběrovému řízení č. 0224002876 na: DODÁVKY KOŘENÍ (dále jen Zadávací dokumentace ) Obchodní firma: Letiště Praha, a. s. se sídlem: Praha 6, K Letišti 6/1019, PSČ 160 08 zapsaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V JEDNACÍM ŘÍZENÍ S UVEŘEJNĚNÍM podle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY S NÁZVEM Rekonstrukce

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zadavatele: Statutární město Zlín Sídlo zadavatele: Náměstí Míru 12, Zlín, PSČ: 761 40 IČ: 00283924 Název veřejné zakázky: RÁMCOVÁ SMLOUVA NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PRO KOPÍROVÁNÍ,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Komplexní servis prádla a oděvů pro Nemocnici Jihlava Nadlimitní zakázka na služby zadávaná v otevřeném řízení dle zákona 137/2006 Sb., o

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty PRV ČR na období 2007-2013, Opatření IV.1.2 Realizace místní rozvojové strategie Název veřejné zakázky

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce malého rozsahu: ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA DODÁNÍ NÁBYTKU V RÁMCI PROJEKTU KVALITNÍ A EFEKTIVNÍ VÝUKA Stránka 1 z 15 Název zakázky: Zakázka malého rozsahu na dodání nábytku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Z 356 - Zajištění přímých přenosů a záznamů z jednání ZMČ preambule Tato veřejná zakázka malého rozsahu není v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Regenerace zeleně vybraných lokalit města Dvůr

Více

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Kontaktní osoba: Filip Cabaj Tel.: 267 994 287 Fax: 272 936 597 E-mail: Filip.Cabaj@sfzp.cz Název

Více

*RRMSX0015MYB* RRMSX0015MYB

*RRMSX0015MYB* RRMSX0015MYB *RRMSX0015MYB* RRMSX0015MYB Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y k plnění veřejné zakázky malého rozsahu V Ostravě dne 10. 5. 2011

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro Mikroregion Střední Haná na rok 2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky zadávané druhem otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního

Více

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města Oznámení o zahájení zadávacího řízení a základní údaje Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce: Letní stadion Chotěboř rekonstrukce běžecké

Více

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR)

MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) MĚSTO NOVÁ BYSTŘICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ A EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (VZMR) Schválená Radou města Nová Bystřice dne 3. 6. 2015 usnesením RM č. 167/2015. PLATNÁ OD: 3. 6. 2015 ROZSAH PŮSOBNOSTI:

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku.

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku. Tišnov dne 5. 8. 2015 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: RENOVACE PODLAHY SPORTOVNÍ HALY SSK TIŠNOV Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 18565409 bankovní

Více