2014/15 CZ. Pájení Svařování Opalovací technika Sanita Přístroje k ničení plevelů Zapalovače. Páječky, plynové přístroje a příslušenství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "2014/15 CZ. Pájení Svařování Opalovací technika Sanita Přístroje k ničení plevelů Zapalovače. Páječky, plynové přístroje a příslušenství"

Transkript

1 Páječky, plynové přístroje a příslušenství Pájení Svařování Opalovací technika Sanita Přístroje k ničení plevelů Zapalovače /15 CZ

2 2 Kvalita, která zavazuje. Úspěšná historie firmy CFH začala v roce 1986 pájecím kufříkem v malé garáži. Za náš úspěch děkujeme důslednému zaměření na kvalitu a její dodržování. Naši zákazníci důvěřují našemu smyslu pro zodpovědnost a dokonalé kontrole výroby a kvality. Úzce spolupracujeme s řadou zkušebních ústavů a stále zlepšujeme kvalitu a bezpečnost. Domácí kutilové a řemeslníci oceňují rozsah působnosti značky CFH. Protože vždy pracují s vysoce kvalitními a bezpečnými pájecími a plynovými přístroji. Proto jsme dnes zastoupeni na mnoha známých stavebních trzích, ve velkoobchodech, internetových obchodech, zahradnických centrech a odborných obchodech. Sázíme na kvalitu a bezpečnost bez kompromisů. Dirk Spengler jednatel a společník Certifikáty: Symboly: P PIEZO S 200 C piezoelektrické zapalování teplota tavení Pájení je možné ve všech polohách L A 370 C 800 C teplota pájecího hrotu pracovní teplota Bezpečnostní přípojka je otočná.

3 Obsah 3 Informace k pájení Plynové páječky Plyny Elektrické páječky Pájky Plynové zapalovače Opalovací přístroje Příslušenství plynových páječek a opalovacích přístrojů Sanitární nářadí a příslušenství Bio zahradnictví Svářecí přístroje Příslušenství svářecích přístrojů Příslušenství pro camping

4 4 Informace k pájení Informace k pájení 1. Co je pájení? Pájení je spojování kovů žárem. Jinými slovy: dva nebo více kovových dílů se spojí za přidání přísady přídavného kovu (pájky). Tento přídavný materiál se roztaví, při vychladnutí ztvrdne a díly spojí. 2. Co potřebuji ke správnému pájení? Pro spojování pájením je potřeba zdroj tepla. To by mohla být například páječka CFH s otevřeným plamenem (páječka na plynové kartuše/páječka na plynové láhve nebo páječka CFH bez plamene například elektrická páječka). Důležitým přídavným pracovním prostředkem je čisticí rouno pro rychlé očistění pájených míst. Jako další je potřebné tavidlo, případně pájecí tuk (rozpouštědlo kysličníků kovů), a pájky vhodné pro kovový spoj. 3. Měkké pájení/tvrdé pájení Při měkkém pájení je teplota tavení níže, při tvrdém pájení výše než 450 ºC. Teplota pájení při instalaci trubek činí při měkkém pájení přibližně 250 ºC, při tvrdém pájení se teplota pohybuje v rozmezí od 670 ºC do 730 ºC. Tvrdým pájením se musejí spojovat plynové instalace, horkovodní a topenářské instalace s přívodní teplotou nad 110 ºC a rozvody topných olejů. Měkkým pájením se mají pájet potrubí pro instalace pitné vody do vnějšího průměru 28 mm. Ve všech ostatních případech se může používat jak měkké pájení, tak tvrdé pájení, pokud se použije správná pájka. Pracovní postupy při tvrdém pájení jsou do značné míry shodné s měkkým pájením.

5 Informace k pájení 5 Pevnost pájeného spoje se zvyšuje s pracovní teplotou. Proto při správném provedení představuje tvrdé pájení (pracovní teplota ca ºC) významně pevnější spoj než měkké pájení (pracovní teplota ca ºC). Chyby při měkkém pájení: Při příliš vysoké teplotě shoří tavidlo, pájka se nemůže správně smáčet a odkapává. Pro spojované díly se použila nesprávná pájka nebo tavidlo. Spojované díly nebyly řádně očistěny, pájka se nemohla spojit. Poznámka: Při pájení vodovodních potrubí používejte zásadně pouze bezkadmiové a bezolovnaté pájky. Teplota a výkon Nezaměňujte pracovní teplotu za teplotu plamene udávané u Vaší páječky. Pracovní teplota je teplotou, při které se použitá pájka smáčí, teče a spojí se. Pracovní teplota se pohybuje v blízkosti horního bodu tavení pájky. Při tvrdém pájení je pracovní teplota zvláště důležitá. Pracovní teplota používané pájky nesmí být vyšší než teplota pájecího hořáku. Je-li výkon pájecího hořáku příliš nízký, spojovaná měděná trubka se potom nesmočí. 4. Tavidlo a jeho význam pro pájení Pájka se může smočit, roztéci a spojit pouze na kovově čistých površích. V zásadě proto při pájení také potřebujeme tavidlo (výjimka: měď/měděné spoje s pájkami s obsahem fosforu). Tavidla odstraňují oxidy kovů / povlak oxidů na pájených plochách a během pájení je udržují bez přítomnosti oxidů. Pouze tak lze dosáhnout bezvadného pájeného spoje. Pájecí pasta pro měkké pájení rovněž obsahuje tavidlo a k tomu ještě obsahuje podíl kovového prášku. Když se tento prášek roztaví, je dosaženo správné teploty. Správný drát pro měkké pájení (pájku) nyní zavádějte s odkloněným plamenem. Při spojování měděných trubek bude v tomto případě pájka v místě pájení vidět. Pájená štěrbina je vyplněna, ještě se musí nechat vychladnout a odstranit zbytky tavidla. Při tvrdém pájení rovněž rovnoměrně naneste tavidlo (výjimka: měděné spoje s tvrdými pájkami s obsahem fosforu), sestavte trubku a fitinky, pájené místo rovnoměrně a plynule ohřejte až je materiál rozžhaven do třešňové barvy. Tvrdou pájku odtavujte tak dlouho, až se pájecí štěrbina uzavře. Měděnou trubku udržujte s větším odstupem plamene ještě nějakou dobu rozžhavenou.

6 6 Informace k pájení 5. Jaké materiály se mohou pájet? Pájením je možno trvale spojovat všechny metalické materiály. Pájení je tak ideální technikou spojování mědi s mědí, červeným bronzem, mosazí a ocelí. 6. Něco o pájení měděných trubek Měděné trubky jsou trvanlivé a hygienické. Práce s měděnými trubkami je opravdu jednoduchá. Z tohoto důvodu se měděná trubka v uplynulých letech prosadila v řemeslech. Spojování měděných trubek se provádí měkkým pájením nebo tvrdým pájením. Obě metody jsou v podstatě rovnocenné. Rozdíl spočívá v pracovní teplotě a tím také v používané pájce. Čisticí rouno Spojované díly se čisticím rounem vydrhnou do kovového lesku. Důkladně především vyčistit konce. To je důležité pro vytvoření pevného spoje. Pájecí pasta Naneste rovnoměrně tavidlo na konec trubky. Tím odstraníte zoxidovanou vrstvu na pájených plochách a zabráníte vzniku další oxidace. Správné smáčení pájky na spojovaných kovech zajistíte pouze na kovově lesklých površích. Pájení Nasuňte fitink pevně na konec trubky, potom rovnoměrně zahřejte pájené místo až se tavidlo stříbřitě leskne. Začněte na spodní straně, protože teplo stoupá nahoru. Pájka se zavede přímo na pájené místo. Správné pracovní teploty je dosaženo, když se pájka při styku s kovem taví. Pájka nyní kapilárním účinkem stéká do spáry a spojuje díly. Pájku zavádějte tak dlouho, až se na spodní straně vytvoří kapka. Díly se musejí fixovat tak dlouho, dokud pájka neztvrdne.

7 Informace k pájení 7 7. Měkké pájení elektrickými páječkami nebo pájecími pistolemi. Páječky CFH mají výkon od 15 W do 100 W. Přístroje s výkonem od 15 W do 60 W se doporučují pro lehké pájecí práce. Přístroje s výkonem vyšším (až 100 W) mají širší hrot a jsou tak vynikajícím způsobem vhodné pro velké elektrické pájecí práce. Před prvním použitím přístroje se musí pájecí hrot pocínovat, aby bylo zaručeno správné pájení a přenos tepla.pocínováním se rozumí potažení hrotu pájkou. Tento hrot pájky nikdy neupravujte pilníkem, když se musí odstranit zbytky pájky nebo koroze. Pájecí pistole má pro uživatele tu přednost, že pájecí hrot dosahuje teploty pájení již ca. 10 až 12 sekund poté, co jste stiskli spínač. Pro zvláště citlivé součástky doporučujeme naši pájecí stanici 30 W. Tento přístroj je vybaven plynulým regulátorem teploty od 150 do 450 ºC. Nepoužívejte více pájky než je bezpodmínečně nutné. Přebytečná pájka může například proniknout do spodní části trubky, blokovat spínač a způsobovat zkraty. Vodiče před pájením pocínujte, zejména když se mají pájet splétané vodiče. Prameny zkruťte, nahřejte a pocínujte pájkou. Po pocínování vodičů je pájení jednoduchou záležitostí. Výsledkem je hladký, elektricky bezchybný pájený spoj. U starých pájených spojů nejdříve odstraňte starou pájku. Pájku ohřejte a odsajte ji pumpičkou na odstraňování pájky CFH. Potom zaveďte novou pájku. Mimochodem, hroty páječky může pohodlně očistit salmiakovým kamenem CFH. 8. Při pájení se vyhněte následujícím chybám a) Pájená štěrbiny mezi trubkou a fitinkem nesmí být větší než 0,2 až 0,4 mm. To je vlasová pájená štěrbina, neměl by se do vejít ani špendlík. Pouze tak se projeví kapilární účinek. Tekoucí pájka se kapilárním účinkem do pájené štěrbiny nasaje. Pájená štěrbina: 0,2 až 0,4 mm b) Pří příliš vysokém ohřátí shoří tavidlo. Pájka se nemůže smáčet a hned zase odkapává. c) Konec trubky a fitinku nejsou očistěny do kovového lesku. Pájka se smáčí a nespojí se. d) Konec trubky nebyl uvnitř a vně dobře odhrocen, nebyly odstraněny kovové piliny.

8 8 Plynové páječky Plynové páječky Tyto přístroje se vyznačují jednoduchou obsluhou a jsou proto mimořádně vhodné pro začátečníky. Pro hobby a řemeslníky k pájení, tavení, tvrzení, rozmrazování, opalování, ohřívání, pocínování a tvarování plastů. Minihořák MB 010 malý víceúčelový hořák s piezoelektrickým zapalováním A ideální pro hobby, modelářství, dílnu, laboratorní práce, práce venku, jemné pájení, flambování, karamelizaci a práci s plasty minihořák je vybaven průhlednou nádržkou s možností doplňování možnost doplňování normálním plynem do zapalovačů (CFH-č ) na spodní straně hořáku č EAN P PIEZO 650 C Plynová páječka Diamant M 20 A 650 C víceúčelová páječka na jemné pájení. na tavení skla, různých kovů (cín, měď, hliník, stříbro, zlato, atp.) a na práci s plasty páječka je opatřena malou nádržkou, kterou lze opět naplňovat možnost naplňování normálním plynem do zapalovačů (CFH č ) na spodní straně pájecího hořáku č EAN Plynová páječka Diamant M 40 pájecí hořák pro jemné pájení s otevřeným úzkým plamenem, který lze vyměnit za katalytický hrot (pro práce s elektřinou) na tavení skla, různých kovů (cín, měď, hliník, stříbro, zlato, atp.) možnost naplňování normálním plynem do zapalovačů (CFH č ) na spodní straně pájecího hořáku č EAN A 650 C

9 Plynové páječky 9 Plynová páječka Diamant M 50 PIEZO plynová páječka mimořádné kvality k měkkému a A 650 C tvrdému pájení ideální pro kutily a hobby, ale také pro laboratorní práce a pro školy s piezoelektrickým zapalováním, s plynulou regulací teploty náplň nádržky vystačí pro práci po dobu 90 minut vysoká stabilita zajištěná integrovaným spodním bezpečnostním stojanem možnost doplňování normálním plynem do zapalovačů (CFH č ) č EAN P Flambovací pistole Diamant M 60 P PIEZO pro každého profesionálního i hobby kuchaře a pro všechny, pro které je vaření požitkem ideální pro Crème Brûlée, karamelizaci, flambování a gratinování opravdový pomocník při loupání rajčat a papriky ruční flambovač patří do každé kuchyně během několika minut vykouzlíte nádherné pokrmy a nadchnete rodinu a přátele s piezoelektrickým zapalováním vysoká stabilita zajištěná integrovaným spodním bezpečnostním stojanem plynule regulovatelná možnost doplňování normálním plynem do zapalovačů (CFH č ) včetně 2 ks doplňovacích nádržek o objemu 100 ml a 6 receptů č EAN Hořák pro jemné pájení FB 131 kompaktní, ruční víceúčelová páječka ideální k bodovému pájení plynule regulovatelný plamen možnost pájení ve všech polohách výkonný speciální pájecí hořák ø 14 mm kompletní s praktickým odkládacím stojánkem včetně speciálního plynu SG 105 (CFH č ) č EAN A 690 C

10 10 Plynové páječky Pájecí lampa Lötmeister LM 1000 A praktická páječka ideální pro začátečníky pro měkké pájení a pro jednoduché tvrdé pájení výkonný hořák s možností jemné regulace regulačním ventilem pro plynulé nastavení plamene k provádění oprav, instalací, kutilství, opalování barvy, ničení plevelů, opalování dřeva, pocínování a pro práce s plasty č / včetně 1 kartuše EAN č / včetně 5 kartuší EAN C Pájecí lampa Lötmeister LM 2000 kartušová páječka s ergonomicky tvarovanou rukojetí pro komfortní obsluhu jednou rukou výkonný hořák s možností jemné regulace regulačním ventilem pro plynulé nastavení plamene, k měkkému pájení a jednoduššímu tvrdému pájení k provádění oprav, instalací, kutilství, opalování barvy, ničení plevelů, opalování dřeva, pocínování a pro práce s plasty č / bez kartuše EAN č / včetně 1 kartuše EAN A 650 C Pájecí lampa Lötmeister PZ 5000 P hořák s vysokým výkonem o ø 17 mm pro měkké a tvrdé A pájení výkonný hořák s možností jemné regulace regulačním ventilem pro plynulé nastavení plamene hořák s ochranou proti větru a stabilizací plamene rychlé a pohodlné zapalování stiskem knoflíku piezoelektrického zapalování stabilní, ergonomicky tvarovaná rukojeť pro komfortní manipulaci jednou rukou č / bez kartuše EAN č / s 1 kartuší EAN PIEZO 730 C

11 Plynové páječky 11 Ruční páječka PIEZO COMPACT PC 140 P kvalitní ruční páječka A výkonný speciální hořák o ø 17 mm koncentruje a vytváří úzký plamen, což šetří energii a zkracuje délku doby práce ideální pro měkké i tvrdé pájení rychlé a pohodlné zapalování stiskem knoflíku piezoelektrického zapalování ergonomicky tvarovaná rukojeť se stavěcím kolečkem pro regulaci plamene usnadňuje obsluhu jednou rukou č / včetně 1 nádržky se stlačeným plynem EAN PIEZO 730 C Pájecí lampa Lötmeister LM 3000 mobilní kartušová páječka s hadicí a velkým výkonem s možností pájení ve všech polohách pro měkké i tvrdé pájení, nahřívání, rozmrazování, opalování, pocínování, tavení, pro práci s termoplasty a k zapalování grilů na dřevěné uhlí včetně hadice na propan o délce 1,5 m a ocelové spony k upevnění nádržky kartuše přímo na pracovní oděv č / včetně 2 kartuší EAN A 650 C Bunsenův laboratorní hořák BL 172 výkonný víceúčelový přístroj pro hobby i dílnu pro zlatnické a laboratorní práce, nahřívání zkumavek, tvarování skla a plastů, fyzikální a chemické pokusy a zalévání olovem č / včetně 1 kartuše EAN Bunsenův laboratorní hořák BL 1700 ideální pro zalévání olovem, zlatnictví a práce v laboratoři, nahřívání zkumavek, optiku, tvarování skla a plastů, fyzikální a chemické pokusy, vaření klihu, dentální a farmaceutické práce č / včetně 1 nádržky se stlačeným plynem EAN

12 12 Plynové páječky Pájecí hořák LM 1750 kompaktní, šikovný víceúčelový přístroj s výkonným turbohořákem plynule regulovatelný plamen doba hoření jedné tlakové plynové nádržky ca. 2,5 hodiny tvrdé pájení měděných trubek až do ø 22 mm, měkké pájení až do ø 28 mm možnosti použití: měkké pájení, tvrdé pájení, opalování, tavení, tvrzení č / včetně 1 univerzální nádržky stlačeného plynu EAN A 700 C Profesionální ruční páječka TS 1800 P výkonná ruční páječka pro měkké i tvrdé pájení s 21 mm A speciálním hořákem a spolehlivým, snadno ovladatelným piezoelektrickým zapalováním ideální pro rychlé a rovné pájené spoje ideální pro tvrdě pájené měděné spoje až do ø 15 mm a měkké pájení až do ø 28 mm možnost pájení ve všech polohách další možnosti použití: nahřívání, rozmrazování, opalování, spalování a tepelná úprava plastů č / včetně 1 univerzální nádržky stlačeného plynu EAN PIEZO 750 C Profesionální souprava na tvrdé pájení A TURBO DE LUXE 200 profesionální, výkonný přístroj pro měkké i tvrdé pájení s kvalitním turbohořákem o ø 20 mm a speciálním pájecím hořákem o ø 14 mm pro bodové pájení lze také připojit ke stávajícím plynovým lahvím na propan butan možnost pájení ve všech polohách kompletní s upevňovacím držákem na pracovní oděv včetně propanbutanové hadice o délce 1,5 m č / včetně 1 univerzální nádržky stlačeného plynu EAN C

13 Plynové páječky 13 Ruční páječka Turbo GT 2000 rukojeť s regulací plynu pro úsporu energie s kvalitním pájecím turbohořákem o ø 24 mm možnost pájení ve všech polohách k tvrdému a měkkému pájení měděných a ocelových trubek výkonná, praktická ruční páječka pro připojení ke všem stávajícím propan-butanovým plynovým lahvím včetně plynové hadice o délce 1,5 m 3/8 č EAN A 800 C Profi Man PZ 2000 P výkonný, úsporný hořák o ø 21 mm spotřeba A ca. 100 g/h vhodný pro připojení k 5-kg a 11-kg propanovým lahvím a s připojovacím ventilem CFH č (na samostatnou objednávku) také pro univerzální tlakové plynové nádržky CFH AT 2000, případně speciální plyn CFH AT 3000 s piezoelektrickým zapalováním, plynulá regulace plamene možnost pájení ve všech polohách včetně plynové hadice o délce 1,5 m 3/8 a otočné bezpečnostní přípojky č EAN PIEZO 750 C Měděné pájedlo KL 147 A možnosti použití: měkké pájení okapových žlabů měděných plechů a pozinkovaných ocelových plechů až do tloušťky 1 mm toto výkonné kladívkové pájedlo je opatřeno kvalitní 350 g měděnou pájecí hlavou měděná hlava se může demontovat po povolení šroubu, takže přístroj lze používat jako normální pájecí hořák včetně odkládacího stojánku, ochrany proti větru a otočné bezpečnostní přípojky č EAN C

14 14 Plynové páječky Pájecí kufřík Turbo Lötprofi 2000 A 800 C kvalitní 16-dílná souprava pro ruční pájení propanbutanem možnost pájení ve všech polohách možnosti použití: měkké a tvrdé pájení měděných a ocelových trubek, plechů a tvarovek, dále tavení, nahřívání, opalování, spalování, rozmrazování, tvrzení a nalisování za tepla pájení kapilárních štěrbin v sanitárních a topenářských instalacích Rozsah dodávky: - ø 27 mm pájecí turbohořák - rukojeť s páčkou pro se stabilizací plamene úsporný plamen - ø 36 mm hořák se stabilizací plamene - regulátor tlaku 2,5 bar - ø 20 mm hořák se stabilizací plamene - plynová hadice 2 m 3/8 - ø 14 mm hořák pro jemné pájení se - piezoelektrický zapalovač stabilizací plamene plynu - nástavec s měděnou hlavou 230 g - přívod hořáku 30º - nástavec s měděnou hlavou 100 g - odkládací stojánek - plochý hořák - 2 x montážní klíč - plastový kufřík č EAN Svářečka Schweiß-Fix SF 3100 A 1250 C přenosná, profesionální autogenová souprava pro sváření a měkké a tvrdé pájení za přívodu kyslíku a vysoce výhřevného směsného plynu AT 3000 přístroj k tvrdému pájení s vysokou výkonností a pro provádění instalací a oprav hořák s ostře ohraničeným plamenem, plynule regulovatelný pracovní rozsah tloušťky materiálu 0,1 2,5 mm možnost pájení ve všech polohách Rozsah dodávky: - kyslíková láhev 105 bar = 105 l - vysoce výhřevný směsný plyn AT ochranné svářečské brýle - 3 výměnné trysky - montážní klíč - pohodlný přenosný stojan č / kompletní svářecí souprava Schweiß-Fix SF 3100 EAN pojistka proti zpětnému zášlehu plamene - svazek hadic s pojistkou proti zpětnému proudění kyslíku

15 Plyny 15 Plyny Zdroje energie pro plynové zapalovače, biozahra dnictví, zapalovače grilů, plynové páječky, svářecí přístroje, kempingové vařiče a mnoho dalšího. Kartuše stlačeného butanu obsah 419 ml / 190 g č EAN EN 417 Nádoba se stlačeným plynem 30 % propanu, 70 % butanu obsah 410 ml / 230 g č EAN EN 417 Náhradní náplň butanu různé plnicí adaptéry obsah 100 ml / 57,1 g č EAN EN 417 Univerzální nádoba se stlačeným plynem AT % propanu, 70 % butanu obsah 600 ml / 330 g č EAN EN 417 Speciální plyn SG 105 butan propylen propan aceton vysoce výhřevný směsný plyn obsah 110 ml / 60 g č EAN EN 417

16 16 Plyny Speciální plyn AT 3000 butan 65 obj. % propylen 25 obj. % propan 10 obj. % vysoce výhřevný směsný plyn obsah 600 ml / 330 g č EAN EN 417 Heliová sada HS 900 vtipný plyn na party, svatby, narozeniny nebo firemní oslavy na plnicí ventil jednoduše navlečte balonek, pomalu otočte uzávěrem a balonek se již plní včetně láhve s heliem 2,2 litru, 30 balonků, provázku na balonky a plnicího ventilu č EAN Kyslík pro svářecí soupravu Schweiß-Fix SF 3100 (CFH č ) obsah 130 g / 930 ml č EAN Kysličník uhličitý (CO 2 ) pro MAG svařování nelegovaných a nízko legovaných ocelí pro svářečku pro svařování v ochranné atmosféře SSG 145 (CFH č ) 165 bar č EAN Argon pro MIG svařování vysoce legované ocele (ušlechtilá ocel) pro svářečku pro svařování v ochranné atmosféře SSG 145 (CFH č ) 60 bar č EAN

17 Elektrické páječky 17 Elektrické páječky Elektrické páječky CFH jsou nejvíce vhodné v oblasti elektrotechniky, elektroniky, rozhlasové techniky, modelářství, Tiffany, opracování plechu a mnoha jiných. Elektrické pájedlo E 15 ideální v mikroelektronice poniklovaný měděný pájecí hrot, ostrý hrot zahřátí za ca. 1,5 min s bezpečnostním odkládacím stojánkem 15 W / 230 V č EAN L 370 C Elektrické pájedlo E 20 na malé spoje nebo spoje citlivé na teplotu také na zapojovací dráty do 1,5 mm 2 poniklovaný měděný pájecí hrot, ostrý hrot zahřátí za ca. 1,5 min s bezpečnostním odkládacím stojánkem 20 W / 230 V č EAN L 370 C Elektrické pájedlo E 60 na elektrické pájení na Hi-Fi, rozhlasové přijimače a tenké plechy do max. 0,5 mm 2 zapojovací dráty do 2 mm 2 poniklovaný měděný pájecí hrot, dlátový tvar zahřátí za ca. 2 min s bezpečnostním odkládacím stojánkem 60 W / 230 V č EAN L 460 C

18 18 Elektrické páječky Elektrické pájedlo E 80 na elektrotechnické pájení a středně velké spoje v elektrotechnice pájení pocínovaných a tenkých plechů do max. 0,8 mm 2 zapojovací dráty do 2,5 mm 2 poniklovaný měděný pájecí hrot, dlátový tvar zahřátí za ca. 2,5 min s bezpečnostním odkládacím stojánkem 80 W / 230 V č EAN L 480 C Elektrické pájedlo E 100 na elektrotechnické pájení a těžké práce s kovy k pájení měděných vodičů do 3,0 mm 2 a tenkých plechů do max. 1 mm 2 pájení pocínovaných a tenkých plechů do max. 0,8 mm 2 zapojovací dráty do 2,5 mm 2 poniklovaný měděný pájecí hrot, dlátový tvar zahřátí za ca. 2,5 min s bezpečnostním odkládacím stojánkem 100 W / 230 V č EAN L 500 C Pájecí stanice LD 48 pro kutily a profesionály v elektronice, jemné elektronice, modelářství a mnoha jiných oblastech přesně regulovatelné elektronické nastavení teploty v krocích po 1º C plynule regulovatelný rozsah teplot 150º C 420º C kompletní s držákem pájedla a čisticí houbou provozní napětí: primární AC 230 V / 50 Hz, sekundární 24 V pro pájedlo velký LED displej se jmenovitou a skutečnou hodnotou krátká doba zahřátí 48 W / 230 V č EAN L 420 C

19 Elektrické páječky 19 Elektrická pájecí pistole E 100 velmi robustní pistole pro rychlé pájení, ideální pro elektrotechniku, modelářství a univerzální použití v dílně, servisu a pro kutily poniklovaná měděná pájecí smyčka na zapojovací vodiče do 1,5 mm 2, malé až střední pájecí hroty pro malé liniové pájení v rychlém sledu pájení a tenké plechy až do ca. 0,4 mm doba zahřátí mikrospínačem za pouhých ca sekund 100 W / 230 V č EAN L 300 C Bateriová páječka BK 212 pro kutily a pro práce v elektrotechnice ideální pro jemné pájení platinek včetně ochranného obalu baterie nejsou součástí dodávky 6 W / 4,5 V č EAN L 450 C Sada vypalovací pistole BM 245 pro popisování a kreativní vypalovanou malbu na dřevo, kůži a korek popisovací a kreslicí hrot pro různé tloušťky čáry a sada razítek se 7 různými vzory jsou součástí příslušenství včetně odkládacího stojánku 30 W / 230 V č / Souprava vypalovací pistole EAN č / Vypalovací pistole bez příslušenství EAN Sada aplikátoru štrasových kamenů SA 920 pro zdobení látek, kůže, skla, papíru, dřeva a plastů aplikátor štrasových kamenů je vhodný pro štrasové kameny a pálené ozdoby opatřené vrstvou termolepidla včetně úložného boxu, odkládacího stojánku, pinzety, 500 ks štrasových kamenů opatřených vrstvou termolepidla a 8-dílné sady nástavců pro různé velikosti a tvary kamenů 6 W / 230 V č EAN

20 20 Příslušenství elektrických páječek Náhradní pájecí hroty č LS 129 / 15 W EAN č LS 126 / 20 W EAN č LS 127 / 60W / 80W / 100 W EAN č LS 128 / 100 W EAN Pájecí držák LA 240 pro pájení v elektronice, modelářství a mnoha jiných oborech svorky jsou přestavitelné do všech směrů ideální pomůcka pro všechna filigrantní pájení, u kterých k práci potřebujete obě ruce č EAN Pájecí tuk FM 342 tavidlo na měkké pájení mědi a slitin mědi, na běžné pájení, DIN EN C č / 20 g EAN Salmiakový kámen SN 345 k čistění hrotů páječek 65 x 45 x 20 mm, 80 g č EAN Pramencový drát na odpájkování EL 235 tavidlem napuštěný, extrémně savý měděný drát k odpájkování součástek a k odstranění přebytečné pájky šířka 2,0 mm, délka 1,6 m. č EAN

21 Pumpička na odpájkování EP 237 Příslušenství elektrických páječek 21 pro pájení v elektronice, modelářství mnoha jiných oborech na odstraňování pájecích bodů před výměnou elektronických součástek č EAN Psací a kreslicí hroty pro vypalovací pistoli CFH pro popisování a kreativní malování vypalováním na dřevo, kůži a korek č EAN Sada razítek pro vypalovací pistoli CFH pro popisování a kreativní malování vypalováním na dřevo, kůži a korek č EAN Štrasové kameny pro aplikátor štrasových kamenů CFH Štrasové kameny ø 4 mm / obsah ca. 300 ks č S16 stříbrné EAN č S16 barevné EAN Štrasové kameny ø 5 mm / obsah ca. 150 ks č S20 stříbrné EAN č S20 barevné EAN Štrasové kameny ø 6 mm / obsah ca. 80 ks č S30 stříbrné EAN č S30 barevné EAN

22 22 Pájky Pájky Na měď, slitiny mědi, mosaz, nikl, slitiny niklu, červený bronz, ocel, litinu, temperovanou litinu a bronz. Elektronická pájka WL 325, WL 323 tavidlem plněná pájka pro jemné pájení v elektronice a elektrotechnice č / 100 g EAN č / 250 g EAN S 190 C Pájka pro kutily WL 330, WL 328 tavidlem plněná pájka pro obyčejné pájení není vhodná pro práci v elektronice č / 100 g EAN č / 250 g EAN S 235 C Pájka na rádiové spoje WL 335, WL 333 tavidlem plněná pájka pro jemné pájení, klempířské práce, práce v telekomunikacích a normální pájení č / 100 g EAN č / 250 g EAN S 235 C Pájka na Tiffany TL 336 S 240 C vhodná k pájení Tiffany pájku na Tiffany používejte jen s pájecí kapalinou CFH č č /100 g EAN Pájka na fitinky WL 340, WL 339 S na měkké pájení měděných trubek v instalacích studené a teplé vody tepelná odolnost do 110 C pouze ve spojení s pájecí pastou na fitinky CFH č nebo tavidlem na fitinky CFH č č / 100 g EAN č / 250 g EAN C

23 Cínová pájecí tyčinka na zinkový plech S 235 C k pájení zinku zvláště vysoké čistoty a legovaného zinku v oblasti zastřešování, S-Pb60Sn40; DIN EN používat pouze společně s pájecí kapalinou na zinkový plech: CFH č č / 2 trojhranné tyče à 333 mm EAN Cínová pájecí tyčinka 1,5 kg na S zinkový plech k pájení zinku zvláště vysoké čistoty a legovaného zinku v oblasti zastřešování, S-Pb60Sn40; DIN EN používat pouze společně s pájecí kapalinou na zinkový plech: CFH č č / 6 trojhranných tyčí à 400 mm EAN Cínová pájecí tyčinka na měděný plech Pájky C S 250 C k pájení měděných okapových žlabů a svodů, případně měděných plechů oblasti zastřešování bez předcházejícího nýtování, S-Sn97Cu3; DIN EN používat pouze společně s pájecí kapalinou na měděný plech: CFH č č / 2 trojhranné tyče à 333 mm EAN Tvrdá pájka s obsahem alpaky A ke spojování ocele, litiny, temperované litiny, niklu a slitin niklu č EAN C Mosazná pájka A 900 C k pájení mezer a spár u ocele, litiny, temperované litiny, mědi, niklu, mosazi a bronzu č EAN Tvrdá pájka s obsahem mědi a fosforu k pájení mezer na mědi, mosazi a červeném bronzu vhodná pro instalace plynu a vody v oblasti pitné vody č EAN A 730 C Tvrdá pájka s obsahem stříbra bez přísady kadmia k pájení mezer na ocelích všeho druhu, na mědi a slitinách mědi vhodná na instalace plynu a vody č EAN A 670 C

24 24 Pájky Tavidlo na stříbrnou pájku FM 343 Tavidlo na tvrdé pájení mědi, mosazi, červeného bronzu a oceli zvláště vhodné k pájení s měděnou a stříbrnou pájkou CFH EN 1045, typ FH 10 č / 25 g EAN Pájecí kapalina FM 344 tavidlo na obyčejné pájení (chladírenství, klempířské práce) zvláště vhodné k měkkému pájení železa, oceli, mosazi, mědi, olova a pocínovaných plechů vhodné k pájení Tiffany č / 25 g EAN Tavidlo na fitinky FM 347 tavidlo na měkké pájení měděných trubek v instalacích pitné vody a topení, používat společně s pájkou na fitinky CFH č a DIN EN C (F-SW 21) č / 20 g EAN Pasta na pájení fitinků FP 348 pasta na měkké pájení kovů k předcínování a měkkému pájení instalací z měděných trubek, používat společně s pájkou na fitinky CFH č a / DIN EN 29453, DIN EN C (F-S21), S-Sn97Cu 3 č / 100 g EAN Pájecí kapalina na pájení měděných plechů LWK 368 speciální tavidlo pro měkké pájení v oblasti pokrývačství společně s cínovými pájecími tyčinkami na střešní žlaby a také plechy na měděné žlaby, svody a plechy, slitiny mosazi a mědi č / 100 g EAN Pájecí kapalina na pájení zinkových plechů LWZ 372 speciální tavidlo pro měkké pájení v oblasti pokrývačství společně s cínovými pájecími tyčinkami na střešní žlaby a také plechy na titanzinek, pozinkované ocelové plechy a zinek vysoké čistoty č / 100 g EAN Čisticí rouno RV 349 nekovové čisticí rouno na všechny kovy k rychlému očistění pájeného místa bez poškrábání, bez kovového obrusu, což snižuje škody způsobené korozí č / 5 ks EAN

PROPALINE vydání 2/2017

PROPALINE vydání 2/2017 PROPALINE vydání 2/207 BRASOTEK je inovativní produkt s patentovaným složením pro přípravu pájených spojů. Umožňuje dokonalé a rychlé čištění zoxidovaných povrchů. snadná aplikace odstraní nečistoty bez

Více

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek 2008 Katalog Pájení Čisticí žínka 136 Elektrické pájecí kleště 136 Elektrický pájecí přístroj 137 Turbo-plynový pájecí hořák 138 Měkká pájka a

Více

MOBILNÍ HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE

MOBILNÍ HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE Kat. číslo EAN Popis MOBILNÍ HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE Mobilní hořáky pro letování natvrdo a naměkko s plynem MAP//pro 472 3189640004726 Mobilní hořák VULCANE EXPRESS piezo-zapalování pomocí spouště, hořák

Více

INFOBOX PÁJECÍ STANICE

INFOBOX PÁJECÍ STANICE PÁJECÍ STANICE 2 né pájecí stanice s regulací teploty, výměnnými hroty a odkládacím stojánkem vhodné pro trvalé pájení - vodičů, elektronických kompenent i citlivých SMD součástek. Vhodné pro amatérské

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

Speciální nabídka. Při zakoupení 1 sady: 5 ks plynů a 1 ks hořáku získáte 1 hořák a 1 kartuši plynu zdarma*

Speciální nabídka. Při zakoupení 1 sady: 5 ks plynů a 1 ks hořáku získáte 1 hořák a 1 kartuši plynu zdarma* Hořák TS3000T se zapaluje stiskem spouště, má regulaci tříloburálního plamene. Tlak plynu je regulován na konzistentní výkon. Nerezová trubice hořáku. Komfortní dvoukomponentní rukojeť. Spaluje plyn PROPAN

Více

Speciální svařovací, pájecí a navařovací metody

Speciální svařovací, pájecí a navařovací metody Speciální svařovací, pájecí a navařovací metody Castolin 680 S univerzální opravárenská elektroda Pro svařování nerez oceli, ozubených kol, listových per, spoje nerez s nelegovanou ocelí, oprava pístnic,

Více

Základní třída K 2 Compact

Základní třída K 2 Compact Základní třída K 2 Compact Obzvláště praktický vysokotlaký čistič K2 Compact řeší lehčí nečistoty v domácnosti v okamžiku a k tomu je lehce skladný a dá se snadno přepravovat. Vybavení: Integrovaný vodní

Více

Code. 914.0010 svěrák na trubky 1/8" - 2" 914.0011 svěrák na trubky 1/8" - 3" Code

Code. 914.0010 svěrák na trubky 1/8 - 2 914.0011 svěrák na trubky 1/8 - 3 Code sada expanderů, roztemovačů trubek příslušenství pro řehtačkovou ohýbačku 202.1100 sada 12-15 - 18-22 202.1101 sada 12-15 - 18-22 - 28 202.1102 sada 12-14 - 16-22 202.1103 sada 12-14 - 16-18 - 22 202.1104

Více

Základní třída K 2 Home

Základní třída K 2 Home Základní třída K 2 Home Vysokotlaký čistič K2 Home se specializuje na příležitostné použití a lehké nečistoty. Díky sadě Home Kit vyčistí tento vysokotlaký čistič i větší plochy v domácnosti. Vybavení:

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE

HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE MOBILNÍ HOŘÁKY 328623 070042190090 TS1500T Hořák Propane s pizoelektrickým zapalováním a "tužkovým" plamenem Spaluje plyn PROPANE v kartuši TX9 904,00 Kč 328856 070042190281 TS3000T

Více

Střední třída K 3. Technické údaje

Střední třída K 3. Technické údaje Střední třída K 3 Vysokotlaký čistič K3 je jako stvořený pro příležitostné použití a prezentuje se jako silný pomocník při lehkých nečistotách na jízdních kolech, zahradních plotech, motocyklech apod.

Více

HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE MOBILNÍ MINI-AUTOGEN

HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE MOBILNÍ MINI-AUTOGEN HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE MOBILNÍ MINI-AUTOGEN 555KM 8008004118242 555K 8008004112295 Kyslíková souprava s manometry: hořák s tryskou Ø 0,5 mm a náhradní tryskou Ø 0,65 mm, nehořlavá rukojeť, hadice 1,5

Více

JEMNÁ MECHANIKA. Přehled šroubováků / kleští na jemnou mechaniku ESD. Šroubovák. Kleště. Profily šroubováků. Profily kleští

JEMNÁ MECHANIKA. Přehled šroubováků / kleští na jemnou mechaniku ESD. Šroubovák. Kleště. Profily šroubováků. Profily kleští JEMNÁ MECHANIKA Přehled šroubováků / kleští na jemnou mechaniku ESD Šroubovák dvoukomponentová umělohmotná rukojeť černé jádro rukojeti z rázově tuhé umělé hmoty červená úchopná zóna z měkkého strukturovaného

Více

Při zakoupení 1 sady: 5 ks plynů a 1 ks hořáku získáte 1 hořák a 1 kartuši plynu zdarma*

Při zakoupení 1 sady: 5 ks plynů a 1 ks hořáku získáte 1 hořák a 1 kartuši plynu zdarma* Při zakoupení 1 sady: 5 ks plynů a 1 ks hořáku získáte 1 hořák a 1 kartuši plynu zdarma* Hořák TS3000T se zapaluje stiskem spouště, má regulaci tříloburálního plamene. Tlak plynu je regulován na konzistentní

Více

Základní třída K 2.800 eco!ogic

Základní třída K 2.800 eco!ogic Základní třída K 2.800 eco!ogic Kompaktní všestranně použitelný stroj pro příležitostná použití a lehká znečištění (např. pro zahradní nábytek, jídzní kola a malé plochy). 10% úspora vody a energie oproti

Více

Výrobky K 2 Compact Home

Výrobky K 2 Compact Home Výrobky K 2 Compact Home Vysokotlaký čistič K2 Compact Home pro drobnější využití a lehké nečistoty je snadno skladný a přepravitelný, nabízí sadu Home Kit a čistič ploch T 50 a čisticí prostředek Patio

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R4 Pájecí fitinky

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R4 Pájecí fitinky _CZ_090114.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 2009 3:52 15 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Pájecí fitinky _CZ_090114.fm Seite 2 Montag, 16. Februar 2009 3:52 15 Z mědi a červeného bronzu

Více

Výrobky K 2. Technické údaje

Výrobky K 2. Technické údaje Výrobky K 2 Vysokotlaký čistič K2 s pneumatikami jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např. na jízdních kolech, zahradním nářadí a nábytku. Vybavení: Integrovaný

Více

K 3 Full Control Home T150 *EU

K 3 Full Control Home T150 *EU Maximální kontrola na každém povrchu - díky pracovnímu nástavci s regulací a zobrazením stupně tlaku na pistoli. K bohatému vybavení tlakového mycího stroje K 3 Full Control Come patří vedle pistole s

Více

PÁJENÍ. Nerozebiratelné spojení

PÁJENÍ. Nerozebiratelné spojení Poznámka: tyto materiály slouží pouze pro opakování STT žáků SPŠ Na Třebešíně, Praha 10; s platností do r. 2016 v návaznosti na platnost norem. Zákaz šíření a modifikace těchto mateirálů. Děkuji Ing. D.

Více

K 2 Basic *EU. Pořádek na háku. Dobře se drží. Velký hák na kabel k řádnému uložení kabelu přímo na přístroji.

K 2 Basic *EU. Pořádek na háku. Dobře se drží. Velký hák na kabel k řádnému uložení kabelu přímo na přístroji. K 2 Basic *EU Vysokotlaký čistič K2 Basic je ideálním řešením pro čištění při příležitostném používání & lehčím znečištění kolem domu (např. jízdních kol, zahradního nářadí, zahradního nábytku). 1 Pořádek

Více

Parametry při letování Použití plynu

Parametry při letování Použití plynu 2100 C Můžete pracovat s hořákem v jakékoli pozici Piezo zapalování Profesionální hořák TS4000, TS7000 a TS8000 spaluje plyn MAP//pro na práce, kde je nutný vysoký tepelný výkon jako je tvrdé pájení. Lze

Více

DE LUXE Designové radiátorové armatury

DE LUXE Designové radiátorové armatury www.herz.cz DE LUXE Designové radiátorové armatury DE LUXE TS-98-V Provedení Připojení EAN 90 0474 Objednací číslo Bal. CZK Termostatická hlavice MINI-GS -Design - bílá s kapalinovým čidlem (hydrosensor)

Více

HD 25/15-4 Cage Plus. Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Rám Cage

HD 25/15-4 Cage Plus. Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. Rám Cage Vysokotlaký čistič bez ohřevu pro čištění se zvýšenou intenzitou vody. 1 2 1 2 Rám Cage Robustní trubkový rám. S integrovaným zavěšením na jeřáb a s přihrádkou na příslušenství. Elektronická kontrola pro

Více

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě.

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Perfektní péče na mokro, která má systém Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Čisticí systém s přívodem vody a přípojkami GARDENA systému. Jednoduše kombinovatelný Ideální

Více

Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje

Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C Inovativní, mnohostranně použitelný podlahový mycí stroj se 2 protiběžnými válcovými kartáči pro pohybově neutrální čištění a odstraňování povlaků ze strukturovaných

Více

Diagnostika / Baterie / Elektrika

Diagnostika / Baterie / Elektrika Diagnostika / Baterie / Elektrika 206 Nezávazně doporučovaná ceníková cena Platnost do: 31.12.2019 Diagnostika / Baterie / Elektrika Diagnostika / Baterie / Elektrika Plynová pájka 208 Elektrická část

Více

Ohýbaní a tvarování. Široký výběr pro každý druh ohýbání a tvarování. Kvalita, které se dá věřit. Instalatérské práce 7 5. Kleště 8 3 Tri-Bender 1 1

Ohýbaní a tvarování. Široký výběr pro každý druh ohýbání a tvarování. Kvalita, které se dá věřit. Instalatérské práce 7 5. Kleště 8 3 Tri-Bender 1 1 Ohýbaní a tvarování Široký výběr pro každý druh ohýbání a tvarování. Kvalita, které se dá věřit. Typ Po modelů Strana Ohýbací kleště Instalatérské práce 7 5 8-4 10-18 8.2 Kleště 8 16-1 2 6-12 8.2 Tri-Bender

Více

Pájené spoje. Princip pájení: Druhy pájení:

Pájené spoje. Princip pájení: Druhy pájení: Pájené spoje Pájené spoje patří mezi nerozebíratelné spojení strojních součástí. Jde o spojení kovů pomocí pájky s nižší teplotou tavení, než je teplota tavení spojovaných kovů. Princip pájení: Základem

Více

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek 2008 Katalog Svařování plastových trubek Přístroj na svařování elektrotvarovek 156 Přístroje pro polyfúzní svařování přeplátováním 157 Stroje s

Více

OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM

OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM Bateriové Svorky Kryty pólů & adaptér Zkoušečky bateriové kyseliny Servisní doplňky Ekvalizér pro baterie Neutralon Tuk & kartáč na póly Ochranný sprej na póly & kartáč na

Více

Základní výbava každého, kdo se chce zabývat profesionálním svářením plastů pomocí přídavného svářecího materiálu (svářecího drátu).

Základní výbava každého, kdo se chce zabývat profesionálním svářením plastů pomocí přídavného svářecího materiálu (svářecího drátu). Horkovzdušné ruční svářecí přístroje Základní výbava každého, kdo se chce zabývat profesionálním svářením plastů pomocí přídavného svářecího materiálu (svářecího drátu). Základní charakteristika přístrojů

Více

1 PÁJENÍ Nerozebíratelné spojení kovů pomocí pájky s nižší teplotou tavení, než je teplota tavení spojovaných kovů.

1 PÁJENÍ Nerozebíratelné spojení kovů pomocí pájky s nižší teplotou tavení, než je teplota tavení spojovaných kovů. 1 PÁJENÍ Nerozebíratelné spojení kovů pomocí pájky s nižší teplotou tavení, než je teplota tavení spojovaných kovů. Výhody pájení : spojování všech běžných kovů, skla a keramiky, spojování konstrukčních

Více

K 2 Compact. K 2 Compact, 1.673-121.0, 2015-11-14

K 2 Compact. K 2 Compact, 1.673-121.0, 2015-11-14 Vysokotlaký čistič K2 Compact zaujme svými kompaktními rozměry při plné výkonnosti. Vysokotlaký čistič tak nabízí maximální flexibilitu a mobilitu a navíc se dá po použití pohodlně a úsporně uložit. K

Více

Svařování plastových trubek

Svařování plastových trubek Svařování plastových trubek Přístroj na svařování elektrotvarovek 162 Přístroje pro polyfúzní svařování přeplátováním 163 Stroje s topným článkem pro svařování na tupo 164 Přístroje s topným článkem pro

Více

K 2 Basic *EU. K 2 Basic *EU, ,

K 2 Basic *EU. K 2 Basic *EU, , K 2 Basic *EU Špinavá jízdní kola, zahradní nářadí s nánosem zaschlého bláta, špinavý zahradní nábytek - vysokotlaký čistič Kärcher K2 Basic odstraní lehká znečištění okolo domu obratem ruky. Tento tlakový

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

www.tona.cz 159 Dílenské vybavení 160 Vypouštění oleje 162 Svíčky 164 Brzdy 165 Kola 166 Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice

www.tona.cz 159 Dílenské vybavení 160 Vypouštění oleje 162 Svíčky 164 Brzdy 165 Kola 166 Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice Boxy a montážní skříně Klíče Ráčny a hlavice Šroubováky a bity Momentové klíče NÁŘADÍ PRO AUTOSERVISY Kleště Úderné nářadí Stříhání značení Svítidla, instalatérské nářadí pro elektrikáře a elektroniku

Více

KLÍČE. Poč. modelů. Strana. Typ. palce mm palce mm. Hasáky pro velké zatížení. Hliníkové hasáky na trubky. Speciální hasáky

KLÍČE. Poč. modelů. Strana. Typ. palce mm palce mm. Hasáky pro velké zatížení. Hliníkové hasáky na trubky. Speciální hasáky Klíče RIDGID Konstrukce prověřené časem. Často napodobované, nikdy srovnatelné. Výborná konstrukce pro zlepšení produktivity. Inovativní přístup pro nová řešení starých problémů. Typ Hasáky pro velké zatížení

Více

bezúdržbové a díky své ohebnosti a lehce rozebíratelným spojům maximálně flexibilní. Ušetří mnohol času a peněz.

bezúdržbové a díky své ohebnosti a lehce rozebíratelným spojům maximálně flexibilní. Ušetří mnohol času a peněz. SYSTÉMOVÝ ROZVOD VZDUCHU Postavte si vlastní rozvod stlačeného vzduchu a dodávejte stlačený vzduch tam, kam potřebujete! Trubky z polyamidu jsou lehké, odolné vůči korozi, bezúdržbové a díky své ohebnosti

Více

Zásobníky teplé vody Technický ceník Junkers Bosch 2018/4

Zásobníky teplé vody Technický ceník Junkers Bosch 2018/4 Obsah Stránka Přímo ohřívané plynové zásobníky Junkers 5-002 Závěsné nepřímo ohřívané zásobníky 5-003 Stacionární nepřímo ohřívané zásobníky 5-004 Velkobjemové nepřímo ohřívané zásobníky 5-011 Solární

Více

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR Hydraulické válce Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR V350CBR V350CBRcat.CZ01-2007 Kompaktní hydraulické válce s průc 1 Příslušenství: Uzaviratelný zpětný ventil

Více

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit

Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit Multifunkční vysavače MV 3 Premium Fireplace Kit MV 3 Premium Fireplace Kit s filtrem na hrubé nečistoty a popel: výkonný a energeticky úsporný základní vysavač se stabilní nádrží z nekorodující ušlechtilé

Více

PPR SYSTÉM CENÍK Kč. Platnost od

PPR SYSTÉM CENÍK Kč. Platnost od TRUBKY PPR Trubka S 2,5 (PN20) - 4 m 16x2,7 m 101016 0,11 0,28 160 18,60 20x3,4 m 101020 0,17 0,44 100 24,80 25x4,2 m 101025 0,27 0,73 60 39,00 32x5,4 m 101032 0,43 1,10 40 62,00 40x6,7 m 101040 0,67 1,83

Více

K 2 Basic. K 2 Basic, ,

K 2 Basic. K 2 Basic, , Ať už zašpiněná jízdní kola, zabahněné zahradní nářadí nebo znečistěný zahradní nábytek vysokotlaký čistič K2 Basic od společnosti Kärcher odstraňuje lehčí nečistoty v domácnosti v okamžiku. Vysokotlaký

Více

K 2 Home. K 2 Home, ,

K 2 Home. K 2 Home, , Vysokotlaký čistič K2 Home je vybaven pistolí, dvěma snadno ovladatelnými koly, 4 m dlouhou vysokotlakou hadicí, rotační tryskou s rotujícím bodovým paprskem proti nejodolnějším nečistotám a vodním filtrem

Více

K 2 Compact Car. K 2 Compact Car, ,

K 2 Compact Car. K 2 Compact Car, , Mimo své praktické velikosti přesvědčuje vysokotlaký čistič K2 Compact Car svou vysokou výkonností. Výhodné rozměry vysokotlakého čističe zajišťují optimální mobilitu a umožňují prostorově úspornou úschovu.

Více

BONUS PLUS BONUS PLUS

BONUS PLUS BONUS PLUS Akční nabídka platná od 1. 10. do 31. 12. 2014 nebo do vyprodání zásob. Pro podrobnější informace se můžete obrátit na naše obchodní zástupce. obj. č.: E220310T 123dílná sada nářadí v montážním vozíku

Více

SVÁŘEČKY PRO POLYFÚZNÍ SVAŘOVÁNÍ TRUBEK

SVÁŘEČKY PRO POLYFÚZNÍ SVAŘOVÁNÍ TRUBEK Zařízení pro svařování plastů SVÁŘEČKY PRO POLYFÚZNÍ SVAŘOVÁNÍ TRUBEK 230 V www.nipo.cz Univerzální svěrka Speciální modrý DT povlak Standardní černý povlak SVEL 950 Nožní stojánek 650 W 850 W 1200 W POLYS

Více

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 1 2 3 1 2 3 motory Vyberte si mezi 1, 2 neb 3 motory. Na přední straně je můžete dle vašich požadavků libovolně

Více

Výrobky K 2 Compact Car

Výrobky K 2 Compact Car Výrobky K 2 Compact Car Vysokotlaký čistič K2 Compact Car pro drobnější využití a lehké nečistoty je snadno skladný a přepravitelný, nabízí sadu Car Kit s mycím kartáčem, pěnovací trysku 0,3 l a autošampon.

Více

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog

Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek. 2008 Katalog Inovativní výrobce strojů a nářadí pro opracování trubek 2008 Katalog Ohýbání Ruční ohýbačka 84 Elektrická ohýbačka 85 Ruční ohýbačka 88 83 REMS Swing Ruční ohýbačka Praktický ruční nástroj pro přesné

Více

HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE

HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE Kat. číslo UPC Označení Popis HOŘÁKY A PLYNOVÉ KARTUŠE MOBILNÍ HOŘÁKY 328623 070042190090 TS1500T Hořák Propane s pizoelektrickým zapalováním a "tužkovým" plamenem Spaluje plyn PROPANE v kartuši TX9 904,00

Více

CENÍK VÝROBKŮ DYTRON

CENÍK VÝROBKŮ DYTRON CENÍK VÝROBKŮ DYTRON - 2018 POLYFÚZNÍ SVAŘOVÁNÍ Platný od 1. ledna 2018 Elektronické svářečky PROFI řada POLYS P 4 s topným trnem a výkonem 650 W Regulace Obj. č. Typ Povlak nástavců Regulace P-4a plynule

Více

Předstěnová/splachovací technika T7 Náhradní díly a přítokové příslušenství

Předstěnová/splachovací technika T7 Náhradní díly a přítokové příslušenství Ceník 2012 - SK Předstěnová/splachovací technika Náhradní díly a přítokové příslušenství Pro všechny komponenty předstěnové techniky Viega je zaručen dlouhodobý nákup náhradních dílů. EAN-Code Číslo EAN

Více

K 3 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Čisté řešení díky nádržce. Držáky příslušenství, vysokotlaká pistole a kabel

K 3 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Čisté řešení díky nádržce. Držáky příslušenství, vysokotlaká pistole a kabel K 3 Full Control Ideální vysokotlaký čistič pro příležitostná použití při lehčím znečištění. K 3 Full Control zobrazuje tlak na pistoli pro vhodný tlak na každý povrch. 1 2 3 4 1 2 Pistole Power Full Control

Více

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika

Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám. CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly k zápachovým uzávěrům a odtokovým soupravám CZ 3/ Ceník 20 Změny vyhrazeny. Odvodňovací technika Náhradní díly, vybavovací sady a příslušenství pro produktové skupiny: Odtoky pro vany a sprchové

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

TERMOSTATICKÁ REGULACE OD 180º DO 280º C SOLO HOBBY Ø 20-40. P-1a SOLO JEDNODUCHÁ MINI Ø 20-32 HOBBY Ø 16-32. P-1a SOLO MINI Ø 20-32 Ø 16-32

TERMOSTATICKÁ REGULACE OD 180º DO 280º C SOLO HOBBY Ø 20-40. P-1a SOLO JEDNODUCHÁ MINI Ø 20-32 HOBBY Ø 16-32. P-1a SOLO MINI Ø 20-32 Ø 16-32 POLYS P-1 Svářečky pro kutily TERMOSTATICKÁ REGULACE OD 180º DO 280º C vá W lo úh 500 P-1b -4 0m m SPECIÁLNÍ 01115 černé nástavce 00909 modré nástavce 02365 svářečka kartonová krabice imbus klíč 4mm svářečka

Více

Nářadí Přípravek pro demontáž skel / Kartušová pistole

Nářadí Přípravek pro demontáž skel / Kartušová pistole Nářadí Nářadí Přípravek pro demontáž skel / Kartušová pistole Přípravek pro demontáž skel Kotoučové pilové plátky Akumulátorová kartušová pistole č. zboží. 8697-5 --pro autosklenáře, dílny pro osobní a

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky UZAVÍRACÍ KAPKA dvojitě excentrická, DN -1400, PN PN 16 1 uzavírací klapka a převodovka vhodná pro instalaci na povrch, do šachet i do země, pro zemní soupravu nutné doobjednat adaptér 2 tělo aerodynamické

Více

SERVIS 11-12/2012. 20 999,- Kč. 6 999,- Kč. Svářečka plastů- sada. Sada na vytahování žhavičů. obj. číslo: 107-90417400. obj.

SERVIS 11-12/2012. 20 999,- Kč. 6 999,- Kč. Svářečka plastů- sada. Sada na vytahování žhavičů. obj. číslo: 107-90417400. obj. SERVIS 11-12/2012 motor / převodovka gola sady ruční nářadí karoserie vstřiky / žhaviče spotřební materiál brzdy péče o ruce pneuservis od roku 2007 Svářečka plastů- sada 80 W, 230 V. Sada obsahuje: -

Více

Výrobky K 2 Premium. Technické údaje. Vysokotlaký čistič "K 2 Premium": pro slabá znečištění jízdních kol, zahradního nářadí nebo nábytku.

Výrobky K 2 Premium. Technické údaje. Vysokotlaký čistič K 2 Premium: pro slabá znečištění jízdních kol, zahradního nářadí nebo nábytku. Výrobky K 2 Premium Vysokotlaký čistič "K 2 Premium": pro slabá znečištění jízdních kol, zahradního nářadí nebo nábytku. Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká

Více

K 2 Premium Full Control

K 2 Premium Full Control K 2 Premium Full Control Vysokotlaký čistič K 2 Premium Full Control firmy Kärcher s cílenou regulací tlaku umožňuje efektivní čištění vozidel a rozpouští mírné znečištění okolo domu. 1 2 3 4 1 Pracovní

Více

K 7 Full Control Plus

K 7 Full Control Plus K 7 Full Control Plus Vysokotlaký čistič K 7 Full Control Plus včetně pistole s regulací stupně tlaku a dávkováním čisticího prostředku stiskem tlačítka a LCD displejem pro kontrolu tlaku. 1 2 3 4 1 2

Více

Střední třída K 5.530 T400 Special Edition

Střední třída K 5.530 T400 Special Edition Střední třída K 5.530 T400 Special Edition Kompaktní, mobilní a výkonný vysokotlaký čistič Kärcher s vodou chlazeným asynchronním motorem. Stroj je standardně vybaven rotačním mycím kartáčem a čističem

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE

Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC UMYVADLOVÁ SMĚŠOVACÍ BATERIE Návod na montáž, obsluhu a údržbu P 4000 S BN, P 4000 S BC 11/2002 P 4000 S BN, P 4000 S BC Dodávka obsahuje - směšovací baterii 1x, - připojovací hadičky opředené nerezovým pletivem s převlečnými maticemi

Více

Výrobky K 3 Car. Technické údaje

Výrobky K 3 Car. Technické údaje Výrobky K 3 Car Vysokotlaký čistič K3 Car s nadstandardní sadou Car Kit je jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty na autech, jízdních kolech, zahradních plotech, motocyklech apod. Vybavení:

Více

Uzavíratelné radiátorové šroubení podle DIN 3842 s 5 funkcemi Připojení uzavírání přednastavení napouštění vypouštění

Uzavíratelné radiátorové šroubení podle DIN 3842 s 5 funkcemi Připojení uzavírání přednastavení napouštění vypouštění Uzavíratelné radiátorové šroubení podle DIN 3842 s 5 funkcemi Připojení uzavírání přednastavení napouštění vypouštění Technický list pro 3923/3924 AUT 0999 CZ 0508 Zvláštní provedení R = R1/2" G = G 3/4

Více

Pájení. Čisticí žínka. Elektrické pájecí kleště. Elektrický pájecí přístroj. Turbo-plynový pájecí hořák. Měkká pájka a pasta 145

Pájení. Čisticí žínka. Elektrické pájecí kleště. Elektrický pájecí přístroj. Turbo-plynový pájecí hořák. Měkká pájka a pasta 145 Pájení Čisticí žínka 142 Elektrické pájecí kleště 142 Elektrický pájecí přístroj 143 Turbo-plynový pájecí hořák 144 Měkká pájka a pasta 145 141 REMS Cu-Vlies Čisticí žínka Nekovová, vysoce pružná čisticí

Více

Střední třída K 4 Premium *EU

Střední třída K 4 Premium *EU Střední třída K 4 Premium *EU Vysokotlaký čistič K4 Premium s vodou chlazeným motorem ideální pro příležitostné použití a středně silné nečistoty (např. na automobilech, zahradních plotech, jízdních kolech).

Více

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání.

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání. 09 Ruční stolní lis Univerzální svěrák Pákové nůžky na plech Ruční ohýbačky plechu Ruční zakružovačky plechu Elektrické zakružovačky plechu Signovačky 09 quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu Nový otryskávací přístroj IB 15/120 je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí a velmi spolehlivou technikou. 1 Držák kufru s tryskami 3 Automatické vyprazdňování

Více

Závěsné kombinované kotle. VUW atmotec pro VUW turbotec pro

Závěsné kombinované kotle. VUW atmotec pro VUW turbotec pro Závěsné kombinované kotle VUW atmotec pro VUW turbotec pro Nová generace kotlů AtmoGUARD - vylepšený systém dvou spalinových senzorů zajišťuje bezpečný provoz komínové verze atmotec. Optimalizované umístění

Více

K 2 CAR K 2 CAR, ,

K 2 CAR K 2 CAR, , Vysokotlaký čistič K2 Car & Home s pneumatikami je ideální víceúčelový přístroj. Nabízí dvě snadno ovladatelná kola a je jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např.

Více

K 5 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Teleskopické madlo. Systém Quick Connect. Plug n Clean

K 5 Full Control. Pistole Power Full Control a pracovní nástavce. Teleskopické madlo. Systém Quick Connect. Plug n Clean K 5 Full Control Vysokotlaký čistič s ukazatelem tlaku na pistoli - pro vhodný tlak na každém povrchu. Ideální pro pravidelné čištění středně silných nečistot. Plošný výkon 40 m²/h. 1 Pistole Power Full

Více

SVAŘOVACÍ A ŘEZACÍ SOUPRAVY OHŘÍVACÍ HOŘÁKY

SVAŘOVACÍ A ŘEZACÍ SOUPRAVY OHŘÍVACÍ HOŘÁKY SVAŘOVACÍ A ŘEZACÍ SOUPRAVY OHŘÍVACÍ HOŘÁKY vydání 1/2017 ZPŮSOBY SMĚŠOVÁNÍ HOŘLAVÝCH PLYNŮ S KYSLÍKEM PRINCIP ČINNOSTI SMĚŠOVACÍ HUBICE Hlava hořáku Řezací kyslík Nahřívací kyslík Hořlavý plyn TEPELNÉ

Více

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Speciální hořák (ohřev na plyn)

HDS 9/16-4 ST Gas. Vysokotlaký čistič s ohřevem. Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) Speciální hořák (ohřev na plyn) Vysokotlaký čistič s ohřevem 1 Čtyřpólový, vodou chlazený elektromotor (ohřev na olej) 3 Speciální hořák (ohřev na plyn) Dlouhá životnost. Vyšší účinnost. Nově vyvinutý hořák umožňuje rovnoměrné proudění

Více

UNIFITT SYSTÉM PŘIPOJENÍ RADIÁTORŮ

UNIFITT SYSTÉM PŘIPOJENÍ RADIÁTORŮ OBSAH 1. 2. 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6 2.7 2.8 2.9 2.10 2.11 2.12 2.13 2.14 2.15 2.16 2.17 2.18 2.19 2.20 2.21 2.22 2.23 2.24 2.25 3. 4. 4.1 4.1.1 4.1.2 4.2 4.2.1 4.2.2 4.2.3 5. 5.1 5.2 VŠEOBECNÝ POPIS SYSTÉMU

Více

Závěsné kombinované kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VUW atmotec pro VUW turbotec pro

Závěsné kombinované kotle. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VUW atmotec pro VUW turbotec pro Závěsné kombinované kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VUW atmotec pro VUW turbotec pro Protože myslí dopředu. Nová generace kotlů nové funkční prvky AtmoGUARD Vvylepšený

Více

Automat pro přípravu vařící vody KA

Automat pro přípravu vařící vody KA Automat pro přípravu vařící vody Oblast použití příprava vařící vody: > Kanceláře / Úřady > Jídelny / Bistra > Gastronomická zařízení / Hotely > Nemocnice > Catering Informace o výrobku 1 / 7 Dotazy k

Více

Ohýbání. Ruční ohýbačka. Elektrická ohýbačka. Ruční ohýbačka 94

Ohýbání. Ruční ohýbačka. Elektrická ohýbačka. Ruční ohýbačka 94 Ohýbání Ruční ohýbačka 88 Elektrická ohýbačka 89 Ruční ohýbačka 94 87 REMS Swing Ruční ohýbačka Praktický ruční nástroj pro přesné ohýbání trubek do 90. Ideální pro práci na místě. Měkké měděné trubky,

Více

TA-MATIC. Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu

TA-MATIC. Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu TA-MATIC Směšovací ventily Termostatický směšovací ventil pro teplou vodu IMI TA / Teplá voda / TA-MATIC TA-MATIC Termostatické směšovací ventily jsou vhodné pro řízení teploty teplé vody v obytných domech

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Výrobky K 2. Technické údaje

Výrobky K 2. Technické údaje Výrobky K 2 Vysokotlaký čistič K2 s pneumatikami jako stvořený pro příležitostné použití a lehké nečistoty, jaké se vyskytují např. na jízdních kolech, zahradním nářadí a nábytku. Vybavení: Integrovaný

Více

Tvrdé pájení s tavidlem,v ochranném plynu nebo ve vakuu, se podobá pájení na měkko. Pracovní teplota je nad 500 C. Pájí se tvrdou pájkou, roztavenou

Tvrdé pájení s tavidlem,v ochranném plynu nebo ve vakuu, se podobá pájení na měkko. Pracovní teplota je nad 500 C. Pájí se tvrdou pájkou, roztavenou Pájení na tvrdo Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz; ISSN 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

Více

VZDUCHOVÉ ČERPADLO NA OLEJ OP/T3/31B/N

VZDUCHOVÉ ČERPADLO NA OLEJ OP/T3/31B/N Návod k použití VZDUCHOVÉ ČERPADLO NA OLEJ OP/T3/31B/N Světová průmyslová dávkovací čerpadlo se zaručenou výkonností a bezproblémovým ovládáním. Čerpadlo je navrženo pro práci v náročných podmínkách a

Více

Výrobky K 4 Home T250

Výrobky K 4 Home T250 Výrobky K 4 Home T250 Přístroj K4 Home s vodou chlazeným motorem a sadou Home Kit (čistič ploch T 250 a čistič na kámen a fasády) je ideálním vysokotlakým čističem na středně silné nečistoty, na např.

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.8 Realizace klempířských prací a dovedností

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100

Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Čističe na tvrdé plochy a koberce SE 5.100 Tepovač k hygienickému základnímu čištění kobercových a tvrdých podlahových krytin. Použitelný i jako mokro/suchý vysavač. Vybavení: Nástřiková/sací hadice s

Více

K 7 Premium Full Control Plus

K 7 Premium Full Control Plus K 7 Premium Full Control Plus Včetně bubnu na navíjení hadice a sady Home Kit: K 7 Premium Full Control Plus. Pistole vysokotlakého čističe umožňuje pomocí tlačítek +/- a LCD displeje nastavení ideálního

Více

(1) Krbová kamna VAASA III. (2) Krbová kamna REGGIO. (3) Krbová kamna LORKA 03. (4) Rohová krbová kamna PRAKTIK s nástavbou. (5) Krbová kamna BAZA

(1) Krbová kamna VAASA III. (2) Krbová kamna REGGIO. (3) Krbová kamna LORKA 03. (4) Rohová krbová kamna PRAKTIK s nástavbou. (5) Krbová kamna BAZA Kamna a krby 00/ 00 (1) Krbová kamna VAASA III 7 000 výkon kw, vytápěcí schopnost cca 100 m 3 rozměry (v/ š/ h): 109/ 60/ 378 mm hmotnost: 88 kg provedení: černý korpus, stříbrná dvířka () Krbová kamna

Více

K 7 Premium Full Control Plus Home

K 7 Premium Full Control Plus Home K 7 Premium Full Control Plus Home Včetně bubnu na navíjení hadice a sady Home Kit: K 7 Premium Full Control Plus Home. Pistole vysokotlakého čističe umožňuje pomocí tlačítek+/- a LCD displeje nastavení

Více

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací

POLYS P-1. ruční svářečky s termostatickou regulací POLYS P-1 ruční svářečky s termostatickou regulací Svářečky POLYS P-1 jsme vyvinuli na základě zkušeností našich zákazníků, kteří požadují jednodušší svářečku jako doplněk profesionální P-4 nebo svářečku

Více

Zásobníky teplé vody Technický ceník Junkers Bosch 2018/4

Zásobníky teplé vody Technický ceník Junkers Bosch 2018/4 Obsah Stránka Přímo ohřívané plynové zásobníky Junkers 5-002 Závěsné nepřímo ohřívané zásobníky 5-003 Stacionární nepřímo ohřívané zásobníky 5-004 Velkobjemové nepřímo ohřívané zásobníky 5-011 Solární

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více