SOFISTIKOVANÝ A SPORTOVNÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SOFISTIKOVANÝ A SPORTOVNÍ"

Transkript

1 CIVIC

2 02 : ÚVOD OBSAH 04 DESIGN EXTERIÉRU 08 DESIGN INTERIÉRU 10 TECHNOLOGIE 12 POHODLÍ INTERIÉRU 14 SEDADLA MAGIC SEATS 16 JÍZDNÍ VLASTNOSTI 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY 20 BEZPEČNOSTNÍ PRVKY 24 MODELOVÁ ŘADA 33 ČALOUNĚNÍ 34 BARVY 36 PŘEHLED VÝBAV 40 TECHNICKÉ SPECIFIKACE 42 PŘÍSLUŠENSTVÍ 46 HONDA PREMIUM QUALITY 47 POWER OF DREAMS CIVIC 5D SOFISTIKOVANÝ A SPORTOVNÍ Řada Civic představuje realizaci tohoto způsobu myšlení. Byla vylepšena, přezkoušena a přepracována do dynamického vzhledu, který odráží její vysoké výkony. Dostala pokročilé technologie, díky kterým zůstanete v kontaktu s vozem po celou dobu jízdy, a mimořádnou kvalitu provedení interiéru, který vás obklopí pohodlím. Řada Civic také obsahuje nejpokročilejší bezpečnostní systémy, jaké od společnosti Honda očekáváte. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-dtec Sport v barvě Brilliant Sporty Blue Metallic s 17" sportovními litými koly.

3

4 04 : DESIGN EXTERIÉRU VZHLED ODRÁŽEJÍCÍ VÝKON Řada Civic zahrnuje agresivněji tvarovaný Civic Sport, vyvinutý stejným týmem, který stojí za úžasným modelem Type R. A je to vidět. Dramatické tvary, počínaje mřížkou chladiče zakomponovanou do sportovně střižené přední části, barevně sladěný zadní spoiler a sportovní 17" černá litá kola zajišťují daleko dynamičtější vzhled. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-dtec Sport v barvě Brilliant Sporty Blue Metallic s 17" sportovními koly z lehkých slitin.

5

6 06 : DESIGN EXTERIÉRU MALÉ DETAILY VELKÉ ROZDÍLY Všechny konstrukční prvky modelu Civic od výrazných a jasně svítících LED světel pro denní svícení integrovaných do hlavních světlometů až po výrazný zadní spoiler byly navrženy tak, aby dodávaly nezaměnitelný sportovní vzhled. Výkonné motory zajišťují pohodovou jízdu s nižší spotřebou paliva a nižším hlukem. Výsledkem je vozidlo, které nejen dobře vypadá, ale je úsporné, dobře ovladatelné a má intuitivní řízení.

7 Vyobrazen je model Civic 1.8 i-vtec Executive v barvě Polished Metal Metallic.

8

9 DESIGN INTERIÉRU : 09 STYL, POHODLÍ OVLADATELNOST Ve středu naší pozornosti je řidič. Proto byla řada Civic postavena kolem vás. Obklopí vás výkon, ovladatelnost a pohodlí příjemně na dosah ruky. Palubní deska se dvěma displeji zobrazuje důležité informace o rychlosti, otáčkách a spotřebě paliva přímo před vámi a zajišťuje tak snadnou čitelnost. Ovládací prvky na volantu a rozhraní audiosystému byly pečlivě navrženy tak, abyste měli plně pod kontrolou jízdu po silnici, výkon i prostředí ve vozidle. Smysl pro detaily je nejdůležitější. Proto byl model Civic doplněn chromovanými prvky podtrhujícími jeho sportovní charakter a doplňujícími moderní tvary exteriéru. Vyobrazen je model Civic 1.8 i-vtec Executive s automatickou převodovkou, pokročilými bezpečnostními systémy podpory řízení a displejem Honda CONNECT. Další informace o dostupnosti těchto prvků pro jednotlivé verze najdete na stranách s technickými údaji.

10

11 TECHNOLOGIE : 11 ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ INDIVIDUÁLNĚ PŘIZPŮSOBENÁ DOMOVSKÁ OBRAZOVKA Upravte si displej Honda CONNECT nahráním své oblíbené fotografie jako tapety. Displej lze individuálně upravit a přizpůsobit vašemu stylu. Vyvinuli jsme inovativní a inteligentní technologie, které zpříjemní každou cestu. Model Civic obsahuje multimediální LCD displej Honda CONNECT, se kterým můžete zůstat v kontaktu se vším, co máte v životě rádi, například s oblíbenou hudbou a přáteli. Vše zajistí jeden centrální dotykový displej, který lze ovládat podobně jako smartphone. Displej Honda CONNECT nabízí nepřeberné možnosti připojení, díky kterým můžete zůstat na příjmu i na cestách, například pomocí funkce připojení Wi-Fi* nebo mobilního Wi-Fi routeru. 7" dotykový displej Honda CONNECT si můžete individuálně přizpůsobit svými oblíbenými fotografiemi. S aplikací Aha radio si také snadno můžete vybrat hudební doprovod svých cest. Máte možnost poslechu oblíbené hudby vysílané přes internetové hudební služby a rozhlasových programů z celého světa, například zpráv, počasí, sportovních přenosů, podcastů a audioknih. Přes technologii Bluetooth můžete připojit svůj smartphone k systému Handsfree ve vozidle Δ. Na dotykovém displeji můžete dokonce procházet internet**. Pro displej Honda CONNECT je volitelně k dispozici osvědčená satelitní navigace Garmin, která využívá jednoduchou nabídku s ikonami a nabízí dopravní informace v reálném čase, upozornění na rychlostní limity a dostupnost aktualizací map zdarma po dobu 5 let. Displej Honda CONNECT podporuje také technologii MirrorLink***. BLUETOOTH HANDSFREE Pomocí dotykového displeje s intuitivním ovládáním získáte přístup ke všem svým kontaktům v mobilním telefonu. AHA S aplikací Aha se můžete připojit k internetovým rádiím, ke svému účtu na sociálních sítích Facebook a Twitter nebo si najít restaurace a hotely poblíž. NAVIGACE GARMIN Technologie Garmin PhotoReal TM, která umožňuje fotorealistické zobrazení náhledů blížících se křižovatek a výjezdů se zobrazením šipek pro řazení do jízdních pruhů, zaručuje srozumitelnější navigaci. Systém také pracuje s prediktivními trasami, dopravním zpravodajstvím s návrhy objížděk v reálném čase, zobrazením rychlostních limitů, 3D zobrazením budov, zobrazením terénu a dalšími funkcemi. * Používání aplikací ve vozidle Honda může přinést poplatky za data a roaming. ** Tuto funkci lze využívat pouze v zastaveném vozidle. *** Tato funkce je k dispozici pouze v případě, že smartphone uživatele je kompatibilní s technologií MirrorLink displeje Honda CONNECT. Tato technologie umožňuje uživateli zrcadlit displej smartphonu a zpřístupnit aplikace ve smartphonu. Další informace o dostupnosti těchto prvků pro jednotlivé verze najdete na stranách s technickými údaji. Δ Kompatibilita s telefonem se může lišit.

12 12 : POHODLÍ INTERIÉRU Model shown is Civic 1.8 i-vtec Executive, manual transmission with black leather interior, optional Advanced Driver Assistance System Pack 2 and HDD navigation. *For information on which models these features are available on, please refer to specification pages

13 DOBRÝ POCIT VNITŘNÍ VYBAVENÍ Pobyt v interiéru modelu Civic je příjemným zážitkem. Každá část jeho designu byla pečlivě volena a zvažována, od vzhledu a provedení ovládacích prvků až po oporu a pohodlí tvarovaných sedadel. Snažíme se přece, aby se z každé cesty, ať už je jak chce dlouhá, stal příjemný zážitek. U výbavy Sport dodává sportovní šmrnc interiéru strop a obložení sloupků v černé barvě. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-dtec Sport, manuální převodovka, s textilním interiérem a displejem Honda CONNECT. Další informace o dostupnosti těchto prvků pro jednotlivé verze najdete na stranách s technickými údaji.

14 Vyobrazen je model Civic 1.8 i-vtec Executive v barvě Polished Metal Metallic s displejem Honda CONNECT.

15 SEDADLA MAGIC SEATS : 15 PŘIZPŮSOBIVÝ PRO ŽIVOT Věříme, že auta by se vám měla přizpůsobovat. Chytře řešená zadní flexibilní sedadla Magic Seats v modelu Civic lze sklopit do mnoha různých konfigurací, takže můžete vytvořit potřebný prostor pro cokoli, co potřebujete převézt. Jediným snadným pohybem lze sedadla zvednout nebo sklopit, zajistit v příslušné poloze a poskytnout tak jedinečnou možnost přepravy všeho možného. Díky této flexibilitě můžete rozšířit už tak velkorysý zavazadlový prostor na působivých litrů, včetně 70 litrů úložného prostoru pod podlahou. Připraven pro všechny příležitosti.

16

17 JÍZDNÍ VLASTNOSTI : 17 VÝKON, NA KTERÝ MŮŽETE BÝT HRDÍ Posouváme hranice výkonu a efektivity. Naše zážehové motory i-vtec a vznětové motory i-dtec jsou navrženy pro mimořádně úsporný provoz a úžasný výkon s minimem emisí. Motor 1.4 i-vtec nabízí i přes svou malou velikost výkon 100 k a úctyhodnou spotřebu paliva 5,4 l/100 km s emisemi CO g/km*. Výkonný motor 1.8 i-vtec nabízí sílu 142 k, přesto však má spotřebu menšího motoru. Motor 1.6 i-dtec poskytuje výkon 120 k s vynikající spotřebou paliva 3,6 l/100 km a emisemi CO 2 94 g/km Δ. Nyní lze také snadněji využít maximum výkonu našich motorů. Všechny se dodávají se 6stupňovou manuální převodovkou a indikátorem řazení, který vás informuje o nejvhodnějším okamžiku pro změnu převodového stupně, aby bylo možné dosáhnout maximální úspory paliva. A pro ty, kteří dávají přednost automatickému řazení, nabízíme náš motor 1.8 i-vtec s 5stupňovou automatickou převodovkou, spotřebou 6,3 l/100 km a emisemi CO g/km. * 1.4 i-vtec, manuální převodovka, kombinovaná spotřeba 5,4 5,5 l/100 km, emise g/km CO 2. Δ 1.6 i-dtec, manuální převodovka, kombinovaná spotřeba 3,6 3,7 l/100 km, emise g/km CO i-vtec, manuální nebo automatická převodovka, kombinovaná spotřeba 5,8 6,4 l/100 km, g/km CO 2. Další informace o výkonu najdete na stranách s technickými údaji. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-dtec Sport v barvě Brilliant Sporty Blue Metallic s 17" koly z lehkých slitin.

18 18 : EARTH DREAMS TECHNOLOGY VÝKON A EFEKTIVITA Motor 1.6 i-dtec modelu Civic, který je produktem našeho programu Earth Dreams Technology, ztělesňuje precizně vyladěnou rovnováhu mezi výkonem a účinností. Poskytuje výkon 120 k a dosahuje spotřeby paliva 3,6 l/100 km i nízkých emisí 94 g/km CO 2.* Tento inovativní motor je dostupný ve všech stupních výbavy. Také má nižší hmotnost a tření, takže může nabídnout požadovanou úspornost, aniž by tím byl dotčen výkon. Výsledkem je blesková odezva, plynulá jízda a sportovní reakce. * 1.6 i-dtec, manuální převodovka, kombinovaná spotřeba 3,6-3,7 l/100 km, emise g/km CO 2 Další informace o výkonu najdete na stranách s technickými údaji. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-vtec Executive v barvě Polished Metal Metallic.

19

20 20 : BEZPEČNOSTNÍ PRVKY VYSOKÝ VÝKON VELKÁ ZODPOVĚDNOST Pocit pohodlí vytváří více než jen inovativní design interiéru; tvoří ho také pocit naprosté bezpečnosti. Model Civic doplňuje svůj výkon a všechny své schopnosti nejmodernějšími bezpečnostními funkcemi. Klimatický tunel společnosti Honda v našem výrobním závodě ve Swindonu Zvnějšku struktura karosérie s technologií nárazové kompatibility absorbuje a odklání účinky nárazu mimo vás a ostatní k zajištění maximální ochrany všech cestujících. Uvnitř je standardně zabudováno několik airbagů, protiblokovací systém brzd (ABS), rozdělovač brzdné síly a stabilizační systém. Další inteligentní funkce, například brzdový asistent, který zesiluje brzdnou sílu při nouzovém brzdění, vám zajišťují na silnicích větší bezpečnost než kdy dříve. Završením jsou pokročilé bezpečnostní systémy podpory řízení, které kombinují nejnovější technologie rozpoznávání dopravní situace s dalšími inteligentními funkcemi, jako je systém rozpoznávání dopravních značek, varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu Lane Departure Warning, a indikace objektů v mrtvém úhlu. V bezpečí se budete cítit, když si uvědomíte, že model Civic získal 5 hvězdiček v testu Euro NCAP, což je v těchto nezávislých testech nejlepší možné hodnocení. Hranice se stanovují, posouvají, překonávají a znovu určují. Ve společnosti Honda testujeme naše motory až do extrémů, takže si můžete při řízení vychutnávat naprostý pocit důvěry. Může se to zdát zbytečné, ale zahříváme naše motory na více než 80 ºC. Pak je zchladíme na -30 ºC. Znovu je roztáčíme do vysokých otáček po celé dny. Rozebíráme je a opět sestavujeme. A děláme to znovu a stále dokola. Proč to děláme? Chceme mít naprostou jistotu, že naše motory budou spolehlivé na jakémkoli povrchu vozovky, za jakýchkoli podmínek. Výzkumné a vývojové středisko společnosti Honda v Tochigi je nejen nejmodernějším výzkumným centrem, ale disponuje i komplexní testovací oblastí. To nám umožňuje konstruovat vozidla, která v sobě snoubí prvotřídní bezpečnost, výkonnost i pohodlí, takže jejich řízení se stává ryzím požitkem. 5 hvězdiček v testu Euro NCAP, nejlepší možné hodnocení v těchto nezávislých testech

21 SVĚTELNÁ SIGNALIZACE PŘI NOUZOVÉM BRZDĚNÍ Pokud musíte v nouzové situaci prudce zabrzdit, řidiče za vámi je potřeba co nejdůrazněji upozornit. Přesně to obstará světelná signalizace při nouzovém brzdění, která v případě prudkého brzdění automaticky spustí výstražná světla, což snižuje nebezpečí nárazu zezadu. FUNKCE COMING/LEAVING HOME (ČASOVÉ SPÍNÁNÍ SVĚTEL) Pro společnost Honda je vaše pohodlí hlavní prioritou. Proto když zaparkujete svůj vůz Civic v noci, přední světlomety zůstanou automaticky rozsvícené ještě 15 sekund a osvětlí vaše okolí. A když se budete k vozu vracet a odemknete jej, stejná funkce vám pomůže rychle a bezpečně se zorientovat ve tmě. HLAVOVÉ OPĚRKY NA PŘEDNÍCH SEDADLECH S OCHRANOU PROTI PORANĚNÍ KRČNÍ PÁTEŘE Tyto opěrky hlavy ve spojení s tříbodovými bezpečnostními pásy vybavenými omezovači tahu pomáhají zajistit bezpečnost cestujících v případě nárazu. AIRBAGY Honda Civic je vybavena čelními, bočními i hlavovými airbagy. Pomocný zádržný systém (SRS) poskytuje kompletní ochranu. STABILIZAČNÍ SYSTÉM Čidla stabilizačního systému pomáhají při jízdě sledovat trakci. Systém vypočítává množství hnací nebo brzdné síly potřebné k získání maximální kontroly nad vozem. SYSTÉM VÝSTRAHY POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH Tento systém sleduje pokles tlaku v pneumatikách a upozorní vás na případný defekt. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-dtec Sport v barvě Brilliant Sporty Blue Metallic s 17" sportovními koly z lehkých slitin.

22 22 : BEZPEČNOSTNÍ PRVKY POKROČILÉ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY PODPORY ŘÍZENÍ SYSTÉM ROZPOZNÁVÁNÍ DOPRAVNÍCH ZNAČEK Systém rozpoznávání dopravních značek identifikuje dopravní značky až 100 m daleko a při jejich míjení předává tyto informace řidiči prostřednictvím displeje i-mid. Kdykoli lze zobrazit až dvě značky. MIMOŘÁDNĚ INTELIGENTNÍ MIMOŘÁDNĚ BEZPEČNÝ Všichni se snaží chránit svou rodinu. Proto nabízíme technologie pokročilých bezpečnostních systémů podpory řízení. Protikolizní systém (do 30 km/h), který je standardem od verze Comfort, sleduje dopravu před vozidlem a upozorňuje na možnost čelní srážky tak, aby měl řidič čas zasáhnout. Díky využití našich nejpokročilejších technologií získáte větší klid. Mezi tyto technologie patří varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, a chytré varování před čelní srážkou, které sleduje oblast kolem vozidla a pomáhá předcházet kolizím tak, aby se všichni cítili bezpečněji. DETEKCE OBJEKTŮ V MRTVÉM ÚHLU Tato inovace, díky které jsou změny jízdních pruhů a předjíždění bezpečnější, vás varuje, pokud se ve vašem mrtvém úhlu nachází jiná vozidla. AUTOMATICKÉ PŘEPÍNÁNÍ DÁLKOVÝCH SVĚTEL Systém automatického přepínání dálkových světel vyhodnocuje jízdní podmínky kolem vás a automaticky přepíná mezi dálkovými a potkávacími světly. VAROVÁNÍ PŘED ČELNÍ SRÁŽKOU Pokud přední kamera zaznamená vozidlo před vámi, systém varuje před čelní srážkou a poskytuje vám čas zareagovat. VAROVÁNÍ PŘED NEÚMYSLNÝM OPUŠTĚNÍM JÍZDNÍHO PRUHU Pokud jsou detekovány jízdní pruhy a vozidlo se bez předchozí signalizace odchýlí od vašeho aktuálního pruhu, systém vás na tuto skutečnost upozorní akustickými a vizuálními signály. ASISTENT PŘI COUVÁNÍ Z PARKOVACÍHO MÍSTA Asistent při couvání z parkovacího místa detekuje během couvání vozidla přibližující se z obou stran a varuje řidiče před hrozícím nebezpečím. Varování se zobrazí na displeji i-mid. Vyobrazeny jsou modely Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive v barvě Twilight Blue Metallic a Civic 1.6 i-vtec Executive v barvě White Orchid Pearl.

23 PROTIKOLIZNÍ SYSTÉM (DO 30 KM/H) 1 Pokud jedete ve městě rychlostí 5 30 km/h, tento systém může monitorovat vzdálenost mezi vámi a vpředu jedoucím vozidlem, čímž pomáhá zabránit srážce. 2 Jestliže se budete stále přibližovat k detekovanému vozidlu, Civic vás akusticky a vizuálně varuje prostřednictvím displeje i-mid. 3 Pokud ani nyní nezareagujete a hrozí srážka, protikolizní systém může automaticky aplikovat nouzové brzdění a maximálně snížit rychlost. Při dobrých jízdních podmínkách dokonce může srážce zcela zabránit.

24 24 : MODELOVÁ ŘADA EXECUTIVE 1.6 i-dtec 6stupňová manuální převodovka 1.8 i-vtec 6stupňová manuální převodovka 5stupňová automatická převodovka 17" kola z lehkých slitin i-srs airbag u řidiče (dvoustupňový) SRS airbag u spolujezdce s možností deaktivace Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy po celé délce kabiny Protiblokovací systém brzd (ABS) Rozdělovač brzdné síly Brzdový asistent Stabilizační systém Asistent pro rozjezd v kopci Předpínače bezpečnostních pásů na předních sedadlech Systém uchycení dětské sedačky ISOFIX Protikolizní systém (do 30 km/h) Systém výstrahy poklesu tlaku v pneumatikách Alarm Kryt zavazadlového prostoru Bezklíčkový vstup a zapalování Kožené čalounění Kožený multifunkční volant a řadicí páka Sportovní hliníkové pedály Systém start-stop (pouze s MT převodovkou) Multimediální LCD displej (i-mid) Tempomat s nastavitelným omezovačem rychlosti Duální automatická klimatizace Vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou Stěrače s dešťovým senzorem Automatické spínání světel při setmění Parkovací senzory (vpředu a vzadu) Přední a zadní elektricky ovládaná okna Elektricky nastavitelná tuhost bederní opěrky sedadla spolujezdce Elektricky nastavitelné boční vedení sedadla řidiče Vyhřívaná přední sedadla Flexibilní sedadla Magic Seats 7" dotykový displej Honda CONNECT + navigace zahrnující: tuner AM/FM/DAB, internetová rádia, integrovanou aplikaci Aha*, procházení internetu*, navigaci Garmin a přehrávač CD Bluetooth Handsfree** Zadní parkovací kamera s dynamickým ukazatelem směru Panoramatická prosklená střecha Tmavá boční a zadní skla Ostřikovače předních světlometů Přední mlhová světla LED světlomety (LED potkávací světlomety, dálkové halogenové) Denní svícení LED Funkce Coming/Leaving Home (časové spínání světel) Pokročilé bezpečnostní systémy podpory řízení: Varování před čelní srážkou Systém rozpoznávání dopravních značek Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu Detekce objektů v mrtvém úhlu Asistent při couvání z parkovacího místa Automatické přepínání dálkových světel KOŽENÝ INTERIÉR * Připojení pro aplikaci Aha (včetně internetových rádií) a pro procházení internetu prostřednictvím připojení Wi-Fi nebo mobilního Wi-Fi routeru. Používání aplikací ve vozidle Honda může přinést poplatky za data a roaming. Doporučujeme ověřit služby zahrnuté v tarifu vašeho mobilního telefonu. Funkci procházení internetu lze využívat pouze v zastaveném vozidle. Poznámka: Displej Honda CONNECT podporuje také technologii MirrorLink (tato funkce je k dispozici pouze v případě, že je smartphone uživatele kompatibilní s technologií MirrorLink displeje Honda CONNECT). ** Seznam kompatibilních telefonů naleznete na stránce Všechny technické údaje této verze naleznete na stranách

25 Kožený interiér Kožený interiér dodává nádech luxusu již tak komfortnímu interiéru. El. nastavitelná tuhost bederní opěrky sedadla řidiče Bederní opěrku a boční vedení sedadla řidiče lze nastavit pro lepší pohodlí a oporu. Panoramatická prosklená střecha Panoramatická prosklená střecha dosahující téměř až k čelnímu sklu dodává pocit lehkosti, vzdušnosti a prostornosti. Navigace Garmin Fotorealistické snímky křižovatek a výjezdů zajišťují srozumitelnou navigaci. Ambientní osvětlení přihrádky ve dveřích Jemné a inteligentní modré světlo, které zvýrazňuje oblast přihrádky ve dveřích. 17" kola z lehkých slitin 17" kola z lehkých slitin dodají vašemu vozu Civic výrazný a sportovní vzhled. Bezklíčkový vstup a zapalování Bezklíčkový vstup a zapalování vám umožňuje zamknout, odemknout a nastartovat vozidlo, přestože máte klíč v kapse. Vyobrazen je model Civic 1.8 i-vtec Executive v barvě Polished Metal Metallic s 17" koly z lehkých slitin.

26 26 : MODELOVÁ ŘADA SPORT 1.6 i-dtec 6stupňová manuální převodovka 1.4 i-vtec 6stupňová manuální převodovka 1.8 i-vtec 6stupňová manuální převodovka 17" kola z lehkých slitin i-srs airbag u řidiče (dvoustupňový) SRS airbag u spolujezdce s možností deaktivace Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy po celé délce kabiny Protiblokovací systém brzd (ABS) Rozdělovač brzdné síly Brzdový asistent Stabilizační systém Asistent pro rozjezd v kopci Předpínače bezpečnostních pásů na předních sedadlech Systém uchycení dětské sedačky ISOFIX Protikolizní systém (do 30 km/h) Systém výstrahy poklesu tlaku v pneumatikách Alarm Kryt zavazadlového prostoru Kožený multifunkční volant a řadicí páka Sportovní hliníkové pedály Systém start-stop (pouze s MT převodovkou) Multimediální LCD displej (i-mid) Tempomat s nastavitelným omezovačem rychlosti Duální automatická klimatizace Přední a zadní elektricky ovládaná okna Flexibilní sedadla Magic Seats Vyhřívaná přední sedadla 7" dotykový displej Honda CONNECT + navigace zahrnující: tuner AM/FM/DAB, internetová rádia, integrovanou aplikaci Aha*, prochazení internetu*, navigaci Garmin a přehrávač CD Bluetooth Handsfree** Zadní parkovací kamera s dynamickým ukazatelem směru Tmavá boční a zadní skla Ostřikovače předních světlometů Přední mlhová světla Denní svícení LED Funkce Coming/Leaving Home (časové spínání světel) Volitelné Stěrače s dešťovým senzorem Automatické spínání světel při setmění Pokročilé bezpečnostní systémy podpory řízení: Varování před čelní srážkou Systém rozpoznávání dopravních značek Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu Detekce objektů v mrtvém úhlu Asistent při couvání z parkovacího místa Automatické přepínání dálkových světel Vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou SPORTOVNÍ HLINÍKOVÉ PEDÁLY * Připojení pro aplikaci Aha (včetně internetových rádií) a pro procházení internetu prostřednictvím připojení Wi-Fi nebo mobilního Wi-Fi routeru. Používání aplikací ve vozidle Honda může přinést poplatky za data a roaming. Doporučujeme ověřit služby zahrnuté v tarifu vašeho mobilního telefonu. Funkci procházení internetu lze využívat pouze v zastaveném vozidle. Poznámka: Displej Honda CONNECT podporuje také technologii MirrorLink (tato funkce je k dispozici pouze v případě, že je smartphone uživatele kompatibilní s technologií MirrorLink displeje Honda CONNECT). ** Seznam kompatibilních telefonů naleznete na stránce Všechny technické údaje této verze naleznete na stranách

27 Tmavá boční a zadní skla Tmavá boční a zadní skla vytváří soukromý prostor a dodávají modelu Civic sportovní šmrnc. Sportovní vzhled Strop a obložení sloupků v černé barvě dotváří sportovní vzhled modelu Civic. Sportovní mřížka předního nárazníku Voštinová mřížka nárazníku dodává charakteristický sportovní vzhled pro ještě osobitější styl vašeho modelu Civic. 17" kola Sport z lehkých slitin 17" tmavá kola z lehkých slitin dodají vašemu vozu Civic výrazný a sportovní vzhled. Alarm Zajistí zabezpečení vašeho vozu Civic. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-dtec Sport v barvě Brilliant Sporty Blue Metallic s 17" sportovními koly z lehkých slitin.

28 28 : MODELOVÁ ŘADA ELEGANCE 1.4 i-vtec 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 6stupňová manuální převodovka 1.8 i-vtec 6stupňová manuální převodovka 5stupňová automatická převodovka 17" kola z lehkých slitin i-srs airbag u řidiče (dvoustupňový) SRS airbag u spolujezdce s možností deaktivace Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy po celé délce kabiny Protiblokovací systém brzd (ABS) Rozdělovač brzdné síly Brzdový asistent Stabilizační systém Asistent pro rozjezd v kopci Předpínače bezpečnostních pásů na předních sedadlech Systém uchycení dětské sedačky ISOFIX Protikolizní systém (do 30 km/h) Systém výstrahy poklesu tlaku v pneumatikách Alarm Kryt zavazadlového prostoru Kožený multifunkční volant a řadicí páka Systém start-stop (pouze s MT převodovkou) Multimediální LCD displej (i-mid) Tempomat s nastavitelným omezovačem rychlosti Duální automatická klimatizace Stěrače s dešťovým senzorem Automatické spínání světel při setmění Přední a zadní elektricky ovládaná okna Flexibilní sedadla Magic Seats Vyhřívaná přední sedadla Autorádio s podporou MP3 6 reproduktorů Přídavný vstup / připojení USB Bluetooth Handsfree** Tmavá boční a zadní skla Ostřikovače předních světlometů Přední mlhová světla Denní svícení LED Funkce Coming/Leaving Home (časové spínání světel) Volitelné 7" dotykový displej Honda CONNECT + navigace zahrnující: tuner AM/FM/DAB, internetová rádia, integrovanou aplikaci Aha*, procházení internetu*, navigaci Garmin a přehrávač CD * Připojení pro aplikaci Aha (včetně internetových rádií) a pro procházení internetu prostřednictvím připojení Wi-Fi nebo mobilního Wi-Fi routeru. Používání aplikací ve vozidle Honda může přinést poplatky za data a roaming. Doporučujeme ověřit služby zahrnuté v tarifu vašeho mobilního telefonu. Funkci procházení internetu lze využívat pouze v zastaveném vozidle. Poznámka: Displej Honda CONNECT podporuje také technologii MirrorLink (tato funkce je k dispozici pouze v případě, že je smartphone uživatele kompatibilní s technologií MirrorLink displeje Honda CONNECT). ** Seznam kompatibilních telefonů naleznete na stránce Vždy používejte doporučené paměťové zařízení USB. Některá paměťová zařízení USB nemusí v této audiojednotce fungovat. 7" DOTYKOVÝ DISPLEJ HONDA CONNECT + NAVIGACE (VÝBAVA NA PŘÁNÍ) Všechny technické údaje této verze naleznete na stranách

29 Zadní parkovací kamera Tato kamera se nachází ve dveřích zavazadlového prostoru a poskytuje vám při couvání jasný výhled za vozidlo. Sklopná vnější zrcátka Sklopná vnější zrcátka se ovládají pomocí klíče od vozu nebo pomocí tlačítka. Výborná funkce pro parkování ve stísněných prostorech. Automatické spínání světel při setmění Světla se automaticky zapnou, když se výrazně setmí. 17" kola z lehkých slitin 17" kola z lehkých slitin dodají vašemu vozu Civic výrazný a sportovní vzhled. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-dtec Elegance v barvě Twilight Blue Metallic s 17" koly z lehkých slitin. Přední mlhová světla Poskytují přídavné osvětlení při špatných povětrnostních podmínkách a zaručují bezpečnější a snadnější jízdu.

30 30 : MODELOVÁ ŘADA COMFORT 1.4 i-vtec 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 6stupňová manuální převodovka 16" kola z lehkých slitin i-srs airbag u řidiče (dvoustupňový) SRS airbag u spolujezdce s možností deaktivace Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy po celé délce kabiny Protiblokovací systém brzd (ABS) Rozdělovač brzdné síly Brzdový asistent Stabilizační systém Asistent pro rozjezd v kopci Předpínače bezpečnostních pásů na předních sedadlech Systém uchycení dětské sedačky ISOFIX Protikolizní systém (do 30 km/h) Systém výstrahy poklesu tlaku v pneumatikách Kryt zavazadlového prostoru Dálkové centrální zamykání Systém start-stop (pouze s MT převodovkou) Multimediální LCD displej (i-mid) Tempomat s nastavitelným omezovačem rychlosti Duální automatická klimatizace Přední a zadní elektricky ovládaná okna Flexibilní sedadla Magic Seats Vyhřívaná přední sedadla Autorádio s podporou MP3 Přídavný vstup / připojení USB Bluetooth Handsfree** Ovládání autorádia na volantu Ostřikovače předních světlometů Denní svícení LED Funkce Coming/Leaving Home (časové spínání světel) TEMPOMAT BLUETOOTH HANDSFREE** * Připojení pro aplikaci Aha (včetně internetových rádií) a pro procházení internetu prostřednictvím připojení Wi-Fi nebo mobilního Wi-Fi routeru. Používání aplikací ve vozidle Honda může přinést poplatky za data a roaming. Doporučujeme ověřit služby zahrnuté v tarifu vašeho mobilního telefonu. Funkci procházení internetu lze využívat pouze v zastaveném vozidle. Poznámka: Displej Honda CONNECT podporuje také technologii MirrorLink (tato funkce je k dispozici pouze v případě, že je smartphone uživatele kompatibilní s technologií MirrorLink displeje Honda CONNECT). ** Seznam kompatibilních telefonů naleznete na stránce Vždy používejte doporučené paměťové zařízení USB. Některá paměťová zařízení USB nemusí v této audiojednotce fungovat. Všechny technické údaje této verze naleznete na stranách

31 Automatická klimatizace Klimatizace automaticky udržuje ve voze nastavenou teplotu. Protikolizní systém (do 30 km/h) Aktivní při nízkých rychlostech. Pomáhá předcházet nehodám zejména v městském provozu. Autorádio s podporou MP3 a vstupy USB/AUX Poslechněte si své oblíbené skladby pomocí vstupů USB/AUX. Elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka Snadné nastavení dokonalého úhlu a rychlé odmrazení během chladného rána. Vyobrazen je model Civic 1.6 i-dtec Comfort v barvě Lunar Silver Metallic s 17" koly z lehkých slitin.

32 32 : MODELOVÁ ŘADA S 1.4 i-vtec 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 6stupňová manuální převodovka 1.8 i-vtec 6stupňová manuální převodovka 5stupňová automatická převodovka 15" kola z lehkých slitin (1.4 a 1.8 i-vtec) 16" kola z lehkých slitin (1.6 i-dtec) i-srs airbag u řidiče (dvoustupňový) SRS airbag u spolujezdce s možností deaktivace Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy po celé délce kabiny Protiblokovací systém brzd (ABS) Rozdělovač brzdné síly Brzdový asistent Stabilizační systém Asistent pro rozjezd v kopci Předpínače bezpečnostních pásů na předních sedadlech Systém uchycení dětské sedačky ISOFIX Dálkové centrální zamykání Systém start-stop (pouze s MT převodovkou) Multimediální LCD displej (i-mid) Přední a zadní elektricky ovládaná okna Denní svícení LED Funkce Coming/Leaving Home (časové spínání světel) Vyobrazen je model Civic 1.8 i-vtec v barvě White Orchid Pearl s 15" koly z lehkých slitin. Všechny technické údaje této verze naleznete na stranách

33 ČALOUNĚNÍ : 33 INTERIÉR ČALOUNĚNÍ Ať už si pro vůz CIVIC vyberete jakoukoli barvu laku, můžete si být jisti, že vysoce kvalitní čalounění se k ní bude dokonale hodit ČERNÁ KŮŽE 02 ŠEDÁ KŮŽE 03 ČERNÁ LÁTKA 03 Černá látka Šedá kůže Černá kůže Strop v černé barvě Strop v šedé barvě Executive - - Sport Elegance Comfort S Vysvětlivky standardní - není k dispozici

34 34 : BARVY NABÍDKA BAREV 01 ČERVENÁ MILANO RED 02 PERLEŤOVÁ CRYSTAL BLACK 03 METALICKÁ GOLDEN BROWN 04 METALICKÁ LUNAR SILVER 05 METALICKÁ POLISHED METAL 06 METALICKÁ TWILIGHT BLUE 07 PERLEŤOVÁ WHITE ORCHID 08 PERLEŤOVÁ PASSION RED 09 METALICKÁ BRILLIANT SPORTY BLUE Vyobrazené jsou modely 1.8 i-vtec Executive s 17" koly z lehkých slitin a Civic 1.6 i-dtec Sport v barvě Brilliant Sporty Blue Metallic s 17" sportovními koly z lehkých slitin.

35

36 36 : PŘEHLED VÝBAV PŘEHLED VÝBAV S Comfort Elegance Sport Executive Motor / Převodovka / Výkon kw (k) 1.4 i-vtec / 6MT / 73 kw (100 k) x x 1.8 i-vtec / 6MT / 104 kw (142 k) x 1.8 i-vtec / 5AT / 104 kw (142 k) x x 1.6 i-dtec / 6MT / 88 kw (120 k) Bezpečnostní prvky i-srs airbag u řidiče (dvoustupňový) SRS airbag u spolujezdce s možností deaktivace Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy po celé délce kabiny Hlavové opěrky na předních sedadlech s ochranou proti poškození krční páteře Protiblokovací systém brzd (ABS) Rozdělovač brzdné síly Brzdový asistent Stabilizační systém Asistent pro rozjezd v kopci Předpínače bezpečnostních pásů na předních sedadlech Systém výstrahy poklesu tlaku v pneumatikách Světelná signalizace při nouzovém brzdění Systém uchycení dětské sedačky ISOFIX (vnější zadní sedadla) Protikolizní systém (do 30 km/h) x Pokročilý systém podpory řízení Varování před čelní srážkou Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu Systém rozpoznávání dopravních značek x x x Detekce objektů v mrtvém úhlu Asistent při couvání z parkovacího místa Automatické přepínání dálkových světel Ochrana vozu Dálkově ovládané centrální zamykání x Bezklíčkový vstup a zapalování (Smart Entry & Start) x x x x Imobilizér Volitelné otevírání dveří Kryt zavazadlového prostoru x

37 PŘEHLED VÝBAV S Comfort Elegance Sport Executive Ochrana vozu Odkládací prostor pod podlahou zavazadlového prostoru x Alarm x x Ovládání oken pomocí klíčku x x - Funkce a technologie Multimediální LCD displej (i-mid) Spínač ekonomického režimu ECON x Aktivní elektrický posilovač řízení Indikátor řazení pro ekonomickou jízdu Systém start-stop (pouze s MT převodovkou) Páčky řazení pod volantem (pouze s AT převodovkou) Provedení interiéru - sedadla Textilní interiér x Kožený interiér x x x x Strop v černé barvě x x x x Vyhřívaná přední sedadla x Flexibilní sedadla Magic Seats x Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Elektricky nastavitelná tuhost bederní opěrky sedadla řidiče x x x x Elektricky nastavitelná tuhost bederní x x x x opěrky sedadla spolujezdce Elektricky nastavitelná boční podpora sedadla řidiče x x x x Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce x x x Přední loketní opěrka Zadní loketní opěrka x x x Provedení interiéru - komfort a pohodlí Automatická klimatizace x x x x Duální automatická klimatizace x x Tempomat s nastavitelným omezovačem rychlosti x Kožený volant x x Kožená hlavice řadicí páky x x Sportovní hliníkové pedály x x x Elektrické ovládání oken (vpředu a vzadu) Elektrické ovládání oken - automatizované (vpředu) Elektrické ovládání oken - automatizované (vzadu) x x x Výškově a podélně nastavitelný volant standardní výbava výbava na přání x není v nabídce

38 38 : PŘEHLED VÝBAV PŘEHLED VÝBAV S Comfort Elegance Sport Executive Provedení interiéru - komfort a pohodlí Zrcátko ve sluneční cloně řidiče a spolujezdce x x x x Zrcátko ve sluneční cloně řidiče a spolujezdce s osvětlením x Vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou x x x * Háček pro uchycení nákladu v zavazadlovém prostoru 12V zásuvka v předním panelu 12V zásuvka ve středovém panelu x 12V zásuvka v zavazadlovém prostoru x x x Provedení interiéru - osvětlení Modré podsvícení ukazatelů Osvětlení zavazadlového prostoru Osvětlení interiéru (přední a zadní) Čtecí lampička (přední) x Osvětlení schránky u spolujezdce x x x x Modré ambientní osvětlení interiéru x x x x Modré ambientní osvětlení předních dveří x x x x Audio a komunikace Autorádio s podporou MP3 x x x Multimediální LCD displej Honda Connect + navigace - 7" dotykový displej - CD player - MP3 kombatibilní - DAB Radio - Bluetooth - MirrorLink x x - předinstalovaná navigace Garmin (aktualizace na 5 let zdarma) - 2x USB vstup, HDMI vstup - 27 jazyků (obsahuje český/slovenský jazyk) - zadní parkovací kamera s dynamickým ukazatelem směru (od stupě výbavy Elegance) USB/AUX vstup (kompatibilní s přehrávači ipod) x x x 4 reproduktory x x x x 6 reproduktorů x x x 8 reproduktorů (320 W) x x x x Ovládání autorádia na volantu x Bluetooth Handsfree x

39 PŘEHLED VÝBAV S Comfort Elegance Sport Executive Výbava exteriéru Příplatek za metalický lak Mikroanténa x x x x Mikroanténa ve tvaru žraločí ploutve x Panoramatická prosklená střecha x x x x Zatmavené okno zavazadlového prostoru x Zatmavená boční a zadní skla x x x Zadní spoiler v barvě vozu x x x x Sportovní mřížka předního nárazníku x x x x Stěrače s dešťovým senzorem x x * Parkovací senzory (vpředu a vzadu) x x x x Zadní parkovací kamera x x Zadní stěrač x Elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka x Elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka x x x Sklápění vnějších zpětných zrcátek pomocí klíčku x x x Vnější osvětlení Halogenové světlomety x LED světlomety (LED potkávací světlomety, dálkové halogenové) x x x x Automatické spínání světel při setmění x x * Ostřikovače předních světlometů x Přední mlhová světla x x Denní svícení - LED Třetí brzdové světlo Funkce Coming/Leaving Home (časové spínání světel) Kola 15" kola z lehkých slitin (Pouze benzin) x x x x 16" kola z lehkých slitin x (Diesel standard) 17" kola z lehkých slitin x 17" kola z lehkých slitin (speciální Sport design) x x x x Sada na opravu pneumatiky * Pouze v kombinaci s pokročilým systémem podpory řízení Specifikace se mohou lišit dle aktuální nabídky a výrobce si vyhrazuje právo měnit je bez předchozího upozornění! standardní výbava výbava na přání x není v nabídce

40 40 : TECHNICKÉ SPECIFIKACE TECHNICKÉ SPECIFIKACE 1.4 i-vtec 1.8 i-vtec 1.8 i-vtec 1.6 i-dtec Převodovka 6MT 6MT 5AT 6MT Motor Zdvihový objem (cm 3 ) Rozvod SOHC i-vtec SOHC i-vtec SOHC i-vtec DOHC i-dtec Palivo Benzin (95) Benzin (95) Benzin (95) Diesel Počet poháněných kol 2 (Přední) 2 (Přední) 2 (Přední) 2 (Přední) Počet válců Počet ventilů Výkon Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za 1 min 73 (100) / (142) / (142) / (120) / Maximální točivý moment motoru - Nm / otáček za 1 min 127 / / / / Maximální rychlost (km/h) ("S" - 190) 210 ("S" - 190) 207 Zrychlení z 0 na 100 km/h (s)* 13,0-14,0 8,7-9,7 10,4-11,4 10,2-10,8 Spotřeba Kombinovaná spotřeba - CO 2 (g/km)* Spotřeba - město (l/100 km)* 6,6-6,7 7,3-7,6 8,7 3,9-4,0 Spotřeba - mimo město (l/100 km)* 4,7-4,8 4,9-5,2 4,8-5,0 3,4-3,6 Spotřeba - kombinovaná (l/100 km)* 5,4-5,5 5,8-6,1 6,3-6,4 3,6-3,7 Rozměry Délka vozu (mm) Šířka vozu (mm) Šířka vozu vč. zrcátek (mm) Výška vozu (mm) Výška vozu vč. antény (mm)* ( S ) ( S ) ( S ) ( S ) Rozvor náprav (mm) Rozchod kol vpředu (mm)* (1 530) (1 530) (1 530) (1 530) Rozchod kol vzadu (mm)* (1 530) (1 530) (1 530) (1 530) Světlá výška (při provozní hmotnosti) (mm) Objemy Počet míst k sezení Velikost zavazadlového prostoru (l)* Velikost zavazadlového prostoru se sklopenými sedadly po hranu oken (l)* Velikost zavazadlového prostoru se sklopenými sedadly po střechu (l)* Velikost palivové nádrže (l)

41 TECHNICKÉ SPECIFIKACE 1.4 i-vtec 1.8 i-vtec 1.8 i-vtec 1.6 i-dtec Hmotnosti Provozní hmotnost (vč. náplní + řidič 75 kg)* Maximální hmotnost (kg) ( S 1 720) ( S 1 720) Maximální zatížení brzděného přívěsu (kg) ( S - není možné!) ( S - není možné!) ( S - není možné!) ( S - není možné!) Maximální zatížení nebrzděného přívěsu (kg) 500 ( S - není možné!) 500 ( S - není možné!) 500 ( S - není možné!) 500 ( S - není možné!) Maximální zatížení standardní/skleněné střechy (kg) 75/- 75/45 75/45 75/45 Pneumatiky a disky kol Rozměr disku, rozměr pneu* 15 x 6 J ET 45, 195/65 R15 S S S x 16 x 6 1/2 J ET 45, 205/55 R16 Comfort x x S, Comfort 17 x 7 J ET 50, 225/45 R17 Elegance, Sport Elegance, Sport, Executive Elegance, Executive Elegance, Sport, Executive 18 x 7 1/2 J ET 50, 225/40 R18 x Dojezdové kolo x x x x Specifikace se mohou lišit dle aktuální nabídky a výrobce si vyhrazuje právo měnit je bez předchozího upozornění! * V závislosti na zvolené výbavě Verze vozidel a úrovně vybavení uvedené v tomto katalogu nemusí být ve všech zemích dostupné. Máte-li zájem o přesné informace, obraťte se na svého místního dealera Honda. Na vůz Civic se vztahují následující záruky: Standardní záruka platná 3 roky nebo km 3letá záruka na korozi laku 5letá záruka na korozi výfuku 10letá záruka na korozi podvozku 12letá záruka na korozi karoserie výbava na přání x není v nabídce mm mm mm mm včetně vnějších zrcátek

42 42 : PŘÍSLUŠENSTVÍ VYBERTE SI OBLÍBENÉ DOPLŇKY Jak je již u společnosti Honda zvykem, všechny doplňky byly vyvinuty, otestovány a zkonstruovány se zaměřením na maximální bezpečnost, zabezpečení a odolnost. Díky společnému vývoji spolu s vozidlem je zřejmé, že příslušenství plní stejné standardy kvality a spolehlivosti. Vše je na míru vytvořeno přímo pro tvary modelu Civic. To nejlepší ze světa Hondy. Na obrázku jsou 17" litá kola Cobalt SADA PRAKTIK Na obrázku jsou 18" litá kola Hydrogen CHROM SADA Sada Praktik je balíček příslušenství speciálně navrženého pro ochranu vašeho vozidla před odřením, poškrábáním, blátem a pískem. Vyzdvihněte eleganci svého modelu Civic přidáním několika chromovaných doplňků. OBSAH SADY: Lišty prahů Přední a zadní zástěrky Vložka zavazadlového prostoru OBSAH SADY: Lišta masky chladiče Lišty kolem oken Boční lišty Spoiler pod zadní nárazník Sportovní kryt palivové nádrže Chcete-li si prohlédnout veškeré dostupné příslušenství, stáhněte si aplikaci pro příslušenství modelu Civic Tourer z webu itunes a Google Play

43 SADA SHINY BLACK PRO INTERIÉR Vyjádřete naplno svou osobnost pomocí sady Shiny Black pro interiér. Tato sada navazuje v interiéru na barevné doplňky exteriéru vozidla a zvýrazňuje tak sportovní charakter vozidla. OBSAH SADY: Ozdobné rámečky výdechů Ozdobný rámeček středové konzoly Rámeček na volant Na obrázku jsou 18" litá kola Inferno SADA RALLY RED PRO EXTERIÉR Nechte hovořit vaši osobnost a odlište se od ostatních. Tato exteriérová sada s důrazem na červenou Rally barvu dodá vašemu vozidlu agresivnější vzhled a podtrhne sportovní charakter. OBSAH SADY: Lišta masky chladiče Kryty vnějších zrcátek Lišta na zadní nárazník SADA RALLY RED PRO INTERIÉR SADA OSVĚTLENÍ INTERIÉRU Vnáší do interiéru vozidla uklidňující atmosféru. Na obrázku je zobrazena sada Rally Red pro interiér a doplňková hlavice řadicí páky Vyjádřete naplno svou osobnost pomocí sady Rally Red pro interiér. Tato sada navazuje v interiéru na barevné doplňky exteriéru a zvýrazňuje tak přirozeně sportovní charakter vozidla. OBSAH SADY: Ozdobné rámečky výdechů Ozdobný rámeček středové konzoly Rámeček na volant OBSAH SADY: Prosvětlené lišty prahů Přední ambientní osvětlení prostoru pro nohy

44 44 : PŘÍSLUŠENSTVÍ VOLITELNÉ DOPLŇKY SNÍMATELNÉ TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ PŘÍČNÍKY A STŘEŠNÍ NOSIČE LIŠTA MASKY CHLADIČE RALLYE RED K dispozici je i pevné tažné zařízení. Originální tažné zařízení Honda vám umožní tažení obytného přívěsu nebo vozíku s maximální hmotností kg až kg, v závislosti na typu motoru a převodovky vozidla. Odnímatelná verze disponuje sklopnou zásuvkou, kterou lze v případě deaktivace zcela schovat. Maximální svislé zatížení je 75 kg. Rozšiřte přepravní kapacitu svého vozidla pomocí pevných a bezpečných příčných nosičů se čtyřmi zámky. Díky jejich dostatečné tuhosti lze při použití pomocných úchytů využít maximálního zatížení střechy 75 kg. Dodejte svému modelu Civic ještě více elegance a podpořte jeho sportovní vzhled lemem masky chladiče ve výrazné červené Rally Red. Dostupné i v chromovaném provedení. PARKOVACÍ SENZORY HONDA 3D SOUND Zajistěte si bezpečnější a pohodlnější parkování doplněním těchto předních a zadních parkovacích senzorů. S jistotou pak zajedete i do těch nejtěsnějších parkovacích míst. 8 snímačů vydává při přibližování k objektu zvukový signál. Detekci snímačů můžete sledovat i na inteligentním multimediálním LCD displeji vozidla (i-mid). Od audiosystémů ve vozidlech všichni chceme, aby věrně reprodukovaly hudbu našich oblíbených umělců ať už jde o technicky dokonalou studiovou nahrávku, nebo záznam ze živého koncertu. Doplněním kompaktního modulu DSP (digitálního zpracování signálu) do stávajícího audiosystému vašeho vozidla Honda můžete povýšit zážitek z poslechu na úroveň koncertní síně. Chcete-li si prohlédnout veškeré dostupné příslušenství, stáhněte si aplikaci pro příslušenství modelu Civic Tourer z webu itunes a Google Play

45 VYBERTE SI LITÁ KOLA 17" RADIUM 17" NEON 17" COBALT 18" KRYPTON 18" HYDROGEN 18" NITROGEN 17" A 18" ARGON 18" INFERNO

46 46 : HONDA PREMIUM QUALITY HONDA PREMIUM QUALITY 8letý věrnostní program Pokud budete během celého provozování vozidla vykonávat jeho údržbu podle doporučení Hondy, použitím doporučeného servisního materiálu a originálních náhradních dílů Honda v autorizovaném servisu Honda v České republice, bude vaše vozidlo kryto věrnostním programem Honda Premium Quality. Na která vozidla se věrnostní program vztahuje: Věrnostní program je poskytován na vozidla prodaná autorizovaným prodejcem Honda v České republice jejichž stáří nepřevyšuje 8 let, nebo jejichž nájezd nečiní více než km, podle skutečnosti, která nastane dříve. Předepsaná údržba vozidla musí být po celou dobu provozu vykonávána v autorizovaném servisu Honda za použití originálních náhradních dílů a doporučeného materiálu. Výhody věrnostního programu Jaké výhody vám poskytuje věrnostní program: V případě poruchy specifikovaných částí vozidla, které jsou kryté tímto programem, vám Honda poskytne náhradní díly na opravu zdarma. Jaké další výhody vám poskytuje věrnostní program: Kromě toho, že věrnostní program zabezpečí správnou údržbu vašeho vozidla použitím nejlepších dílů a materiálu, který vašemu vozidlu můžete dát, zároveň zvyšuje jeho tržní hodnotu po uplynutí záruky, protože v případu prodeje může program využít další majitel. Při prodeji ojetého vozidla vám tedy účast v programu dává další významný argument a výhodu. 8letý věrnostní program Honda Premium Quality můžete uplatnit v každém autorizovaném servisu Honda v České republice. Co je kryté věrnostním programem: Porucha musí mít charakter výrobní nebo materiálové vady, která nebyla způsobena vnějším vlivem, poškozením, nepovolenými úpravami, hrubým zacházením, používáním vozidla v rozporu s pravidly uvedenými v uživatelské příručce nebo použitím vozidla pro soutěžní účely. V případě takovéto poruchy věrnostní program kryje následující části: Motor a jeho vnitřní časti (s výjimkou příslušenství motoru) Manuální nebo automatickou převodovku a její vnitřní části (s výjimkou příslušenství převodovky) Hnací hřídele (kromě gumových manžet) Řízení převodku řízení (kromě spojovacích tyčí a manžet) Jednotku DPS diferenciál 4WD (kromě gumových manžet) Elektronické řídicí jednotky pro motor (ECU), komfortní příslušenství a multiplex (MICU), převodovku (TCU), řízení (EPS), airbagy (SRS) a ABS (modulátor ABS) Co není kryto věrnostním programem: Práce spojená s opravou Spotřební materiál, náplně a maziva Spotřební díly a díly, jejichž výměna je předepsána při pravidelné údržbě Příslušenství motoru (startér, alternátor, turbodmychadlo, vysokotlaké čerpadlo, vstřikovače, palivové čerpadlo, silentbloky a ostatní příslušenství motoru) Příslušenství převodovky (řadicí páka s mechanismem, spínače, senzory a ovládací prvky, které nejsou vnitřními částmi převodovky, ostatní příslušenství převodovky) Podvozek, části náprav a podvozku (s výjimkou převodky řízení a hnacích hřídelí) Části brzdového systému (s výjimkou řídicí jednotky/modulátoru ABS) Výfukový systém (potrubí, katalyzátor, DPF filtr, tlumiče výfuku, O2 senzory a pod.) Karosářské části, části interiéru, čalounění a lak Elektroinstalace (s výjimkou specifikovaných částí) Části systému IMA včetně baterie IMA (části hybridního pohonu u hybridních modelů) Příslušenství a doplňky (tažná zařízení, střešní nosiče, elektronika, audio, navigace a pod.) Ostatní části, které nejsou specifikované v seznamu částí krytých věrnostním programem Zeptejte se svého dealera Honda na další podrobnosti týkající se 8ročního věrnostního programu Honda Premium Quality. HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let

47 POWER OF DREAMS : 47 JDĚTE ZA SVÝMI SNY Sny mohou mít velkou sílu. Mohou vás hnát za dosahováním vyšších cílů, hledáním nových nápadů, nových technologií a nových způsobů řešení problémů. Mohou být inspirací pro návrh a konstrukci nefalšovaného supersportovního vozu, jako je dramatický nový model NSX, nebo touhy stvořit dokonalejší model CR-V. Sny o lepším světě, na kterém budou lidé rádi žít, vdechly život humanoidnímu robotovi jménem ASIMO, vznesly do vzduchu letouny HondaJet a stvořily některé z nejpopulárnějších motocyklů na planetě. Veškeré naše znalosti, které získáváme ze všeho, co děláme, vkládáme do všech našich výrobků, například právě do modelu Civic. Vyobrazen je model CR-V 1.6 i-dtec 4WD Executive v barvě Passion Red Pearl.

48 Úkolem této brožury je představit vůz Honda Civic. Vzhledem k odlišným požadavkům na specifikace vozů v jednotlivých zemích doporučujeme konzultovat konkrétní specifikaci s kterýmkoli autorizovaným dealerem vozů Honda. A to především v případě, že je vaše volba závislá na konkrétním vybavení zobrazeném v této brožuře. Obrázky jsou ilustrativní. Jezděte bezpečně Pozorně si přečtěte uživatelskou příručku Dobře se seznamte s novým automobilem a jeho schopnostmi Soustředění pomáhá předvídat Sledujte pohyb ostatních účastníků provozu Brzděte včas Jezděte, jen pokud jste úplně fit a nikdy po požití alkoholu Obratnost a slušnost jsou známkou dobrého a zkušeného řidiče Nevyhazujte mne do koše. Věnujte mne svým přátelům nebo předejte k recyklaci. Ueberreuter 02/15 CZ Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

SOFISTIKOVANÝ A SPORTOVNÍ

SOFISTIKOVANÝ A SPORTOVNÍ CIVIC 02 : ÚVOD OBSAH 04 DESIGN EXTERIÉRU 08 DESIGN INTERIÉRU 10 TECHNOLOGIE 12 POHODLÍ INTERIÉRU 14 SEDADLA MAGIC SEATS 16 JÍZDNÍ VLASTNOSTI 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY 20 BEZPEČNOSTNÍ PRVKY 24 MODELOVÁ

Více

Titelseite CIVIC TOURER S T Y L E

Titelseite CIVIC TOURER S T Y L E CIVIC TOURER STYLE Civic Tourer Style Nový Civic Tourer Style není jen vůz vybaven inovativními technologiemi, vyspělými bezpečnostními systémy, dynamickými jízdními schopnostmi nebo neuvěřitelně variabilním

Více

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin.

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16 koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. NOVÝ JAZZ Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. [MALÉ AUTO VELKÝ DOJEM Nový tvar karoserie

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red.

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red. V AKCI Celosvětově nejprodávanější SUV se stále vyvíjí. Zcela nové CR-V je kultivovanější, všestrannější a nabízí dynamičtější jízdní vlastnosti díky celé řadě vylepšení a inovací. Model CR-V přináší úchvatné

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

03 ÚVOD PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ

03 ÚVOD PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ HR-V 03 ÚVOD PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ Odvážný model HR-V vám nabízí více. Je stylový, všestranný a praktický, přináší vícerozměrný zážitek z jízdy s minimálními kompromisy a s velkou

Více

ZÁVODNÍ VŮZ PRO BĚŽNOU SILNICI

ZÁVODNÍ VŮZ PRO BĚŽNOU SILNICI Je to přesně model Type R, na který jste čekali. Ostřejší, rychlejší, silnější. Byl zkonstruován s využitím veškerých poznatků získaných ze závodních vozů Honda. Jedná se o čistokrevný sportovní vůz, který

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

83 plus 5 let NOVÉ. Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, 158 00 Praha 5 www.honda.cz

83 plus 5 let NOVÉ. Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, 158 00 Praha 5 www.honda.cz Obrázky jsou ilustrativní. Výrobce si vyhrazuje právo změny bez předchozího upozornění. Technické změny a tiskové chyby vyhrazeny. Jezděte bezpečně Pozorně si přečtěte uživatelskou příručku Dobře se seznamte

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Ud95Pd Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 544 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá látka (FB20) Paket TREND+ Hybrid

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AIlU0D Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 519 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá/šedá látka (FB20) Cena celkem: 519 900 Kč Změna

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

83 plus 5 let NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA NOVÝ CIVIC. Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč.

83 plus 5 let NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA NOVÝ CIVIC. Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč. 04/2017 MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až 100 000 Kč. NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA Přehled modelů a akcí NOVÝ CIVIC Přijměte výzvu. A sledujte, kam vás zavede.

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

More space. More versatility. More Civic. Více prostoru a všestrannosti

More space. More versatility. More Civic. Více prostoru a všestrannosti CIVIC TOURER 02 : ÚVOD 04 Design exteriéru 08 Design interiéru 10 Sedadla Magic Seats 12 Pohodlí interiéru 16 Technologie 20 Výkon 24 Bezpečnost 26 Pokročilá bezpečnost 28 Úrovně výbavy 36 Čalounění 37

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

01/2017 VIZE A POKROK. Přehled modelů a akcí. 83 plus 5 let HONDA PREMIUM QUALITY

01/2017 VIZE A POKROK. Přehled modelů a akcí. 83 plus 5 let HONDA PREMIUM QUALITY 01/2017 VIZE A POKROK Přehled modelů a akcí HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Zcela nový Civic přijíždí již ve své 10. generaci! Nový, neokoukaný a přitom nestárnoucí design budí

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

SOFISTIKOVANÝ A SPORTOVNÍ

SOFISTIKOVANÝ A SPORTOVNÍ CIVIC 02 : ÚVOD OBSAH 04 DESIGN EXTERIÉRU 08 DESIGN INTERIÉRU 10 TECHNOLOGIE 12 POHODLÍ INTERIÉRU 14 SEDADLA MAGIC SEATS 16 JÍZDNÍ VLASTNOSTI 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY 20 BEZPEČNOSTNÍ PRVKY 24 MODELOVÁ

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Innovation, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Čalounění kombinací kůže/látka Monita, černé Jet Black,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

s úsměvem na rtech JÍZDA

s úsměvem na rtech JÍZDA JAZZ 02 OBSAH OBSAH DESIGN EXTERIÉRU : 04 DESIGN INTERIÉRU : 08 FLEXIBILNÍ SEDADLA MAGIC SEATS : 10 TECHNOLOGIE : 14 VÝKON : 16 BEZPEČNOSTNÍ PRVKY : 18 MODELOVÁ ŘADA : 22 BARVY : 28 ČALOUNĚNÍ : 29 PŘEHLED

Více

s úsměvem na rtech JÍZDA

s úsměvem na rtech JÍZDA JAZZ 02 OBSAH OBSAH DESIGN EXTERIÉRU : 04 DESIGN INTERIÉRU : 08 FLEXIBILNÍ SEDADLA MAGIC SEATS : 10 TECHNOLOGIE : 14 VÝKON : 16 BEZPEČNOSTNÍ PRVKY : 18 MODELOVÁ ŘADA : 22 BARVY : 28 ČALOUNĚNÍ : 29 PŘEHLED

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Executive. Toyota kód 1kXzxSf. Změna cen vyhrazena. Vytištěno 24.6.2016:

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Executive. Toyota kód 1kXzxSf. Změna cen vyhrazena. Vytištěno 24.6.2016: Toyota kód 1kXzxSf Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Executive Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Executive 497 900 Kč Barva exteriéru Modrá Denim metalíza (8U6) 15 000 Kč Čalounění Pakety Černá látka s koženými

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/417/ 93 371 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 371 Ceníková cena s DPH 112 979 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Nero/Rosso

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

NovýCivic Tourer ZAČNĚTE ZDE

NovýCivic Tourer ZAČNĚTE ZDE Nový Civic Tourer Více prostoru a všestrannosti to je nový Civic. Jméno Civic bylo vždy ztělesněním inovací, čerpání zkušeností z minulosti a pokračujícího vývoje. Proto když jsme navrhovali zcela nový

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/388/ 93 769 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 769 Ceníková cena s DPH 113 460 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Nobile

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

Akční ceny se zvýhodněním až 31 000 Kč. Speciální edice S-Edition. Sleva 10 000 Kč na jeden z výhodných paketů. Atraktivní paket Super Design.

Akční ceny se zvýhodněním až 31 000 Kč. Speciální edice S-Edition. Sleva 10 000 Kč na jeden z výhodných paketů. Atraktivní paket Super Design. NOVÝ YARIS Ceník - zaváděcí ceny Akční ceny se zvýhodněním až 31 000 Kč. Speciální edice S-Edition. Sleva na jeden z výhodných paketů. Atraktivní paket Super Design. Akční - zaváděcí ceny Entry Power Active

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max. 2200-2500 cm 3 výkon min. 110 kw Motor maximální

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

IMPREZA 1,6I-S EXECUTIVE ES CVT (ČERVENÁ ZÁKLADNÍ PURE RED M7Y)

IMPREZA 1,6I-S EXECUTIVE ES CVT (ČERVENÁ ZÁKLADNÍ PURE RED M7Y) http://www.subaru-liberec.cz/download_pdf.php?impreza-2-0xt-sport-cvtstribrna-metaliza-ice-silver-g1u-130-192 ILOS, s.r.o. Letná 646/13 460 01 Liberec XII - Staré Pavlovice IČ: 60278161 DIČ: CZ60278161

Více

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Model Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ

PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ Odvážný model HR-V vám nabízí více. Je stylový, všestranný a praktický, přináší vícerozměrný zážitek z jízdy s minimálními kompromisy a s velkou dávkou

Více

PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ

PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ Odvážný model HR-V vám nabízí více. Je stylový, všestranný a praktický, přináší vícerozměrný zážitek z jízdy s minimálními kompromisy a s velkou dávkou

Více

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

Q2 1.4 TFSI CoD. Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena , cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Q2 1.4 TFSI CoD Model Q2 1.4 TFSI CoD Celková cena 769 80 Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km Emise CO2: 128 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ

PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ PŘESNĚ NAPLÁNOVANÝ, PROTOŽE ŽIVOT UŽ TAKOVÝ NENÍ Odvážný model HR-V vám nabízí více. Je stylový, všestranný a praktický, přináší vícerozměrný zážitek z jízdy s minimálními kompromisy a s velkou dávkou

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více