Z-940. Materiál k projednání. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: k návrhu zadání celoměstsky významných změn I ÚP SÚ hl.m.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z-940. Materiál k projednání. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: k návrhu zadání celoměstsky významných změn I ÚP SÚ hl.m."

Transkript

1 zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: Materiál k projednání Z-940 k návrhu zadání celoměstsky významných změn I ÚP SÚ hl.m.prahy (Z 2531/00) Obsah materiálu: 1. Návrh usnesení 2. Příloha č.1 k usnesení Zastupitelstva HMP 3. Příloha č.2 k usnesení Zastupitelstva HMP 4. Důvodová zpráva 5. Příloha č.1 k důvodové zprávě 6. Příloha č.2 k důvodové zprávě Předklad na základě: usnesení ZHMP č.30/85 ze dne usnesení RHMP č.675 ze dne Zpracoval: ředitelka OUP MHMP Andrea Hrášková, MHMP - OUP MHMP Jitka Bendová, MHMP - SE/SE1 MHMP Úvod provádí: I. náměstek primátora Hudeček Předkládá: Rada HMP

2 Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo ze dne k návrhu zadání celoměstsky významných změn I ÚP SÚ hl.m.prahy (Z 2531/00) Zastupitelstvo hlavního města Prahy I. schvaluje návrh zadání celoměstsky významných změn I Územního plánu sídelního útvaru hl.m. Prahy (Z 2531/00), uvedený v přílohách č.1 a 2 tohoto usnesení, včetně doplňku návrhu zadání, postupu pořízení a územního vymezení dle grafického zobrazení II. ukládá 1. Radě HMP 1. zajistit realizaci bodu II. tohoto usnesení Termín: Předkladatel: Rada HMP Tisk: Z-940 Provede: Rada HMP Na vědomí: odborům MHMP, starostům MČ hl. m. Prahy, členům ZHMP

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Příloha č. 2 k usnesení ZHMP č.. ze dne.. Seznam návrhů zadání celoměstsky významných změn I Územního plánu SÚ hl. m. Prahy doporučených ke schválení - s podmínkou SEA (bez konceptu) Návrhy zadání změn uvedených v této příloze byly řádně projednány s dotčenými orgány státní správy, odpovídají požadavkům 47 zák.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a mohou být takto předloženy Zastupitelstvu hl.m.prahy k hlasování. Na základě požadavku dotčeného orgánu na zpracování hodnocení vlivů na životní prostředí (SEA) je návrh zadání doplněn o požadavek na vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území ve smyslu ustanovení 47 odst. 3 zák.č.183/2006 Sb., (stavební zákon). Změny zahrnuté v příloze č.2 k návrhu usnesení budou na základě schváleného zadání pořizovány podle 50 zák. č. 183/2006 Sb., (stavební zákon). Číslo změny Městská část Lokalita Předmět změny Stav Plocha řešeného území v m 2 Vyjádření pořizovatele Doplněk návrhu zadání 2531 Praha 7 Holešovice; lokalita Bubny- Zátory odstranění VRÚ, zrušení podmíněnosti, revitalizace území SMJ, SV, TVE, S2, S4, DU, DZ, DGP, DH, VV, ZVS, ZVO, OV, ZMK, IZ, ZP, SO1, VN, ZP- plovoucí značka, VV plovoucí značka, značka zeleň vyžadující zvláštní ochranu, VRÚ, ÚSES, VPS Návrh zadání byl projednán. Změnu nedoporučuje jedna fyz.osoba z důvodu nežádoucího odstranění budov areálu Bubenského nádraží a zmenšení ploch zeleně. Doporučujeme zpracování návrhu změny. Pro zpracování návrhu změny je požadována SEA. Pro zpracování návrhu změny žadatel doloží upřesňující studii, včetně hodnocení zdravotních rizik a rozptylovou studii. Změna zákresu dle požadavku zpracovatele rozšíření řeš.území z důvodu řešení dopravních vazeb. Příloha č. 2 - str. 1 (1)

16 Důvodová zpráva Usnesením Zastupitelstva hl.m.prahy č.30/85 ze dne k návrhům zadaní celoměstsky významných změn I Územního plánu sídelního útvaru hl. m. Prahy (dále jen CVZ I ÚP SÚ HMP) bylo rozhodnuto o přerušení pořizování některých z těchto změn. V případě změny Z 2531/00 nebyly v současnosti shledány důvody, které by bránily dodatečnému schválení zadání této změny ÚP SÚ hl.m. Prahy. Jedná se o významnou transformační oblast určenou pro rozšíření celoměstského centra. Na základě projednání ve Výboru územního rozvoje ZHMP dne se výsledky projednání návrhu zadání Z 2531/00 předkládají znovu Radě a Zastupitelstvu hl.m.prahy. Usnesením Zastupitelstva hl.m.prahy č.19/71 ze dne bylo schváleno pořizování celoměstsky významných změn ÚP SÚ hl.m.prahy později bylo upřesněno označení této vlny změn, a to celoměstsky významné měny I ÚP SÚ hl.m. Prahy (dále jen CVZ I). Změna Z 2531/00 je pořizována na základě tzv. vlastního podnětu hl.m. Prahy, žadatelem změny je OUP MHMP. Zahájení pořízení probíhalo ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů. Pořizovatel (OUP MHMP) zpracoval návrh zadání CVZ I. Projednání návrhu zadání CVZ I probíhalo v termínu od do včetně. V rámci projednání, do , mohl každý uplatnit své připomínky, dotčené orgány a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR své požadavky a sousední obce podněty. Oznámení o vystavení a projednání návrhu zadání CVZ I bylo provedeno vyvěšením na úředních deskách MHMP a úředních deskách příslušných MČ. Dokumentace projednávaných návrhů zadání CVZ I byla v termínu projednání vystavena k veřejnému nahlédnutí u pořizovatele změn ÚP SÚ hl.m.prahy (OUP MHMP) a na internetové adrese www. praha-mesto.cz s uvedením možnosti vyjádřit se k projednávaným návrhům zadání CVZ I v souladu s platnými právními předpisy. Dne bylo rozsudkem Nejvyššího správního soudu čj. 9 Ao 2/ zrušeno Opatření obecné povahy č.1/2008. Důsledkem tohoto rozsudku byl v platnosti ÚP SÚ hl.m.prahy v podobě před revizí změnou Z 1000/00. Z tohoto důvodu byly všechny projednávané návrhy zadání CVZ I upraveny do podoby odpovídající Územnímu plánu SÚ hl.m. Prahy v podobě před vydáním Opatření obecné povahy č.1/2008 (před změnou Z 1000/00). V termínu od do včetně proběhlo nové projednání návrhu zadání CVZ I a dotčené orgány byly na tuto skutečnost a důvody upozorněny a vyzvány k vyjádření případných dalších požadavků k přepracovaným návrhům zadání těchto změn ÚP SÚ HMP. Požadavky, podněty a připomínky vznesené v průběhu obou projednání k návrhu zadání CVZ I byly pořizovatelem vyhodnoceny. Vyhodnocení projednání návrhu zadání Z 2531/00 je uvedeno v příloze č.1 důvodové zprávy. Příloha č.1 usnesení obsahuje projednaný návrh zadání Z 2531/00 a změnu zákresu řešeného území, která vzešla z projednání. Příloha návrhu zadání Z 2531/00 je zde předkládána v podobě odpovídající ÚP SÚ HMP po revizi Z 1000/00 (k opětovném vydání Z 1000/00 došlo usnesením ZHMP č.30/86 dne ).

17 Přílohu č. 2 usnesení tvoří návrh zadání změny Z 2531/00, včetně doplňku návrhu zadání, který vzešel z projednání (jedná se zejména o respektování požadavků dotčených orgánů k návrhu zadání změny a změna zákresu vzešlá z projednání návrhu zadání rozšíření řešeného území). Návrh zadání změny Z 2531/00 je doporučen ke schválení. Dotčený orgán Odbor ochrany prostředí Magistrátu hl. m. Prahy na základě zjišťovacího řízení podle ustanovení 10i odst. 3 zákona uplatnil požadavek na posouzení záměru z hlediska vlivů na životní prostředí (SEA). Změna Z 2531/00 bude na základě schváleného zadání pořizována podle zák. č. 183/2006 Sb. (stavební zákon). Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj, jehož součástí je vyhodnocení vlivů na životní prostředí, bude součástí návrhu této změny. S výsledky projednání návrhů zadání CVZ I ÚP SÚ hl.m.prahy, včetně výsledků projednání návrhu zadání změny Z 2531/00, byly seznámeny výbory ZHMP, a to výbor územního rozvoje, životního prostředí, dopravy, infrastruktury, ochrany památek a cestovního ruchu. Návrh zadání změny Z 2531/00 byl na 28. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP dne doporučen ke schválení s podmínkou SEA bez konceptu. Na základě usnesení RHMP č.1459 ze dne byl návrh zadání Z 2531/00 přeřazen k přerušení pořizování, usnesením ZHMP č.30/85 ze dne bylo přerušení této změny bylo schváleno. Na 4. jednání Výboru územního rozvoje ZHMP dne bylo schváleno předložení návrhu zadání Z 2531/00 ZHMP ke schválení. Zápis ze 4. jednání Výboru tvoří přílohu č.2 důvodové zprávy. Na základě výsledků vyhodnocení projednání návrhu zadání Z 2531/00, projednání ve Výboru územního rozvoje dne a na základě usnesení RHMP č.675 ze dne je ZHMP doporučeno schválení zadání Z 2531/00 ÚP SÚ hl.m. Prahy. Veškeré podklady z projednání návrhu zadání CVZ I ÚP SÚ hl.m.prahy, včetně podkladů ke změně Z 2531/00 jsou uloženy u pořizovatele Odboru územního plánu MHMP, Jungmannova 29/35, Praha 1. Příloha důvodové zprávy: 1. vyhodnocení projednání návrhu zadání Z 2531/00 ÚP SÚ hl.m. Prahy 2. zápis ze 4.jednání Výboru územního rozvoje ZHMP ze dne

18 Příloha důvodové zprávy č.1 POŽADAVKY, PODNĚTY A PŘIPOMÍNKY K NÁVRHU ZADÁNÍ ZMĚNY ÚP SÚ HMP Z 2531 / 00 MČ Praha 7, k.ú. Holešovice, lokalita Bubny-Zátory odstranění VRÚ, zrušení podmíněnosti, revitalizace území z: smíšené městského jádra /SMJ/ všeobecně smíšené /SV/ energetika /TVE/ vybraná komunikační síť /S2, S4/ urbanisticky významné plochy a dopravní spojení /DU/ tratě a zařízení železniční dopravy, nákladní terminály /DZ/ garáže a parkoviště /DGP/ plochy a zařízení hromad. dopravy osob, parkoviště /DH/ veřejné vybavení /VV/ vysokoškolské /ZVS/ ostatní /ZVO/ všeobecně obytné /OV/ zeleň městská a krajinná /ZMK/ parky, historické zahrady a hřbitovy /ZP/ izolační zeleň /IZ/ zeleň vyžadující zvláštní ochranu oddechu /SO1/ nerušící výroby a služeb /VN/ parky, historické zahrady a hřbitovy /ZP/ - značka plošně nedefinovaná veřejné vybavení /VV/ - značka plošně nedefinovaná VRÚ ÚSES VPS na: bude upřesněno podle US Číslo a název organizace Vyjádření Zdůvodnění Dohadovací Vyhodnocení jednání 1) MĚSTSKÁ ČÁST 077 MČ Praha 7 2) DOTČENÉ ORGÁNY STÁTNÍ SPRÁVY 012 Hygienická stanice hl.m.prahy souhlas* Bez vyjádření. Upozornění na hlukovou zatíženost území - silniční a železniční doprava, plánovaná rychlodráha na Ruzyň, zdravotní rizika vyplývající z velmi nepříznivé imisní situace v daném území - překročeny roční hygienické koncentrace škodlivin. dohodovací jednání ze dne HS HMP souhlasí s rozšířením řešeného území, požadavek zpracování Požadavek dotčeného orgánu bude respektován. Příloha č. 1 důvodové zprávy - str. 1 (7)

19 hodnocení zdravotních rizik a rozptylové studie. 007 MHMP odbor krizového řízení souhlas Bez připomínek a požadavků. Pořizovatel bere na vědomí. 002 MHMP odbor kultury, památkové péče a cest.ruchu 002 MHMP odbor kultury, památkové péče a cest.ruchu 002 MHMP odbor kultury, památkové péče a cest.ruchu 002 MHMP odbor kultury, památkové péče a cest.ruchu Příloha č. 1 důvodové zprávy - str. 2 (7) souhlas* souhlas* souhlas* souhlas* Území se převážně nachází v ochranném pásmu památkové rezervace v hl.m.praze. Vzhledem k předmětu ochrany v daném území, jehož podstatou je zejména eliminovat stavební činnost, která by porušila urbanistickou kompozici, měřítko a siluetu PPR, je nutné se zaměřit na pohledově exponovanou část z vltavského pobřeží od PPR. Zde je navíc limitující pohledová návaznost na několik kultur.památek: admin.objekt DP (č.r.40593/1-1559), objekt čp Nábř.Kpt.Jaroše 7 (č.r.40985/1-1807), Hlávkův most-část mostu ze Štvanice do Holešovic (č.r.40589/1-1555). Je nezbytné při utváření hmotově prostorové struktury zohlednit veškeré pohledové návaznosti tak, aby nedošlo k narušení panoramatu PPR a nebyl novou zástavbou přehlušen vjem z památkově chráněného prostředí. Dle 26, odst.2, písm.c, zák.č. 20/1987 Sb. Zástavba v sevření ul. U Výstaviště, Strojnická a Bubenská je v památkové zóně Bubeneč, Dejvice, Horní Holešovice. Vzhledem k tomu, že v této části území je předmětem ochrany urban.struktura, histor.půdorys a jemu odpovídající prostorová a hmotová skladba, charakter a architektura objektů, je třeba v urban.studii tuto míru ochrany ve specifické části zohlednit. Dle 26, odst.2, písm.c, zák.č. 20/1987 Sb. Požadavek předložení zpracovávané US v souladu s 14 odst.7 zákona č. 20/1987 Sb. k projednání ve správním řízení dle ustanovení 14 odst.2 zákona č.20/1987 Sb. Součástí této dokumentace budou zákresy do panoramatu z pohledově exponovaných míst na území PPR. Upozornění, že navrhovaná zástavba leží v území s archeolog.nálezy ve smyslu 22 odst.2 zákona č.20/1987 Sb. 005 MHMP odbor ochrany prostředí souhlas* Návrh zadání změny je přípustný z hlediska zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, zákona č. 289/1995 Sb., o lesích, zákona Pořizovatel bere upozornění na vědomí. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Bude prověřeno studií. Požadavek se netýká ÚPn, ale následných řízení, kde je nutné ho uplatnit (územní rozhodnutí, stavební řízení). Pořizovatel bere upozornění na vědomí. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Bude prověřeno studií. Pořizovatel bere na vědomí. Pořizovatel bere upozornění na vědomí. Pořizovatel bere upozornění na vědomí.

20 č. 449/2001 Sb., o vodách, zákona č. 449/2001 Sb., o myslivosti, zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech a zákona č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší. Upozornění na přítomnost záplavového území v severní části území. 005 MHMP odbor ochrany prostředí souhlas* Uplatněn požadavek na posouzení z hlediska vlivů na ŽP. 011 Ministerstvo dopravy ČR souhlas Nemá připomínek ve věci dopravy na pozemních komunikacích z hlediska řešení dálnic, rychlostních silnic a silnic I.třídy dle 40 odst.2 písm. g) zákona č.13/1997 Sb. 011 Ministerstvo dopravy ČR souhlas* Požadavek na zachování napojení veřejného přístavu Praha-Holešovice železniční vlečkou ze žst. Praha-Holešovice dle současného platného ÚP. Dle 4 zákona č. 114/1995 Sb., o vnitrozemské plavbě. 030 Ministerstvo kultury ČR souhlas* Požadavek respektovaní vyhlášky č. 10 hl.m. Prahy o prohlášení částí území hl.m. Prahy za památkové zóny a o určení podmínek jejich ochrany - část území změny zasahuje do území památkové zóny. 009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR souhlas* Požadavek dodržení závazných požadavků vyplývajících z PÚR, v návrhu zadání respektovat omezující vymezování nových zastavitelných ploch a vypořádat se s jeho požadavky. Prokázání potřeby vymezení nových zastavitelných ploch musí být součástí odůvodnění ( 55 odst. 3 SZ). 009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR souhlas* Požadavek na obsah změny, aby byl úměrný reálnému vývoji území, aby odpovídal prognóze demograf. vývoje a reálnému zájmu investorů. 031 Ministerstvo vnitra ČR souhlas Upozornění, že pokud výšková hladina plánované výstavby se bude týkat elektronických komunikačních zařízení včetně ochran.pásem, bude nutné stanovisko MV. 008 Ministerstvo životního prostředí ČR souhlas V další fázi projednávání požadují podrobné podklady ke změnám, které zasahují do skladebných částí NR ÚSES. Příloha č. 1 důvodové zprávy - str. 3 (7) Požadavek DO bude respektován. Pořizovatel bere na vědomí. Pořizovatel bere upozornění na vědomí. Bude prověřeno studií. Pořizovatel bere na vědomí. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Byla pořízena US. Pořizovatel bere na vědomí. Limity využití území budou respektovány. Pořizovatel bere na vědomí. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Limity využití území budou respektovány. 014 Vojenská ubytovací a stavební správa souhlas Bez připomínek. Pořizovatel bere na vědomí. Praha 3) VYBRANÉ ORGÁNY A ORGANIZACE 017 Dopravní podnik hl.m. Prahy souhlas Bez připomínky. Pořizovatel bere na vědomí. 025 MHMP odbor městského investora souhlas* Upozornění na nutnost ponechat v řeš.území územní rezervu pro připravovanou stavbu Připomínka přišla po termínu. Pořizovatel bere upozornění na vědomí.

21 Rychlodráhy - investor SŽDC. 019 Národní památkový ústav, souhlas* Upozornění, že část řešeného území zasahuje ústřední pracoviště do území památkové zóny Dejvice, Bubeneč, Horní Holešovice. Požadavek na respektování Vyhlášky č.10 hl.m.prahy o prohlášení částí území hl.m.prahy za památkové zóny a o určení podmínek jejich ochrany. 019 Národní památkový ústav, souhlas* Upozornění, že řešené území zasahuje do ÚAN I ústřední pracoviště (území s archeolog.nálezy) Plynárna Holešovice.Dle 22 zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči. Požadavek provedení základního zjišťovacího výzkumu před zemními zásahy. 020 Národní památkový ústav, souhlas* Změnu lze akceptovat za předpokladu dodržení územní odb.pracoviště v hl.m.praze režimu památ.zóny Dejvice, Bubeneč, Horní Holešovice a režimu ochran.pásma Pražské památ.rezervace. Je nutné zachovat objekty prohlášených kultur.památek zde se nacházejících (část souboru bývalé elektrárny, objekty areálu bývalé spol. státní dráhy a spol. Buštěhradské dráhy - budova vodárny). 052 Pražská plynárenská a.s. souhlas* Souhlas s podmínkou plně respektovat veškerá plynárenská zařízení, definována jako stavby ve veřejném zájmu dle 2 odst.2 zák.č.458/2000 Sb., ochranná a bezpečnostní pásma 68,69,70 a související technické normy a pravidla. 053 Pražská teplárenská a.s. souhlas V řešeném území se nacházejí sítě, objekty a pozemky ve správě Pražské teplárenské a.s. Upozornění na navrženou VPS 9TT - napojení zdroje EHOL na PTS, v současnosti ve fázi zpracování dokumentace pro stavební povolení. 053 Pražská teplárenská a.s. souhlas Upozornění na nutnost při navrhování a realizaci stavby dodržet při křížení sítí ČSN pro prostorovou úpravu vedení techn.vybavení a dále ochranná pásma dle 87 zákona č. 458/2006 Sb. 174 Pražská vodohospodářská společnost, a.s. souhlas* Připomínka z hlediska zásobování vodou - výstavba v řeš.území bude zásobena z VDJ Bruska a VDJ Mazanka. Při překročení hranice EO je podmíněna dobudováním další komory VDJ Mazanka. 174 Pražská vodohospodářská společnost, a.s. souhlas* Připomínka z hlediska nadřaz.systému odkanalizování - výstavba je podmíněna přeložkou kmenové stoky B 1200/2000 mm, sběrače XV 700/1250 mm, stoky v ul.bubenská 800/1430 mm včetně dešť.oddělovače OK2B. Příloha č. 1 důvodové zprávy - str. 4 (7) Bude prověřeno studií. Pořizovatel bere upozornění na vědomí. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Připomínka se netýká ÚPn, ale následných řízení, kde je nutné ho uplatnit (územní rozhodnutí, stavební řízení). Pořizovatel bere upozornění na vědomí. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Bude prověřeno studií. Pořizovatel bere na vědomí. Bude postupováno v souladu s právními předpisy. Pořizovatel bere na vědomí. Požadavek se netýká ÚPn, ale následných řízení, kde je nutné ho uplatnit (územní rozhodnutí, stavební řízení). Pořizovatel bere upozornění na vědomí. Bude prověřeno studií. Požadavek se netýká ÚPn, ale následných řízení, kde je nutné ho uplatnit (územní rozhodnutí, stavební řízení). Připomínka se netýká návrhu zadání ÚP, ale následných fází pořizování změny. Bude prověřeno studií.

22 176 Ředitelství vodních cest ČR souhlas* Připomínka zachování současného napojení veřejného přístavu Praha-Holešovice železniční vlečkou ze žst. Praha-Holešovice v podobě dle platné ÚPD 176 Ředitelství vodních cest ČR souhlas* Požadavek, aby US zohlednila i nároky citylogistiky a osobní lodní dopravy v podobě zastávky u stanice metra Nádraží Holešovice. 187 RWE - Transgas Net, s.r.o. souhlas Každý zásah do bezpečnostního pásma musí být projednán s útvarem RWE pro každou plánovanou akci jednotlivě. 050 Státní plavební správa - pobočka Praha P.O.BOX 28 Příloha č. 1 důvodové zprávy - str. 5 (7) souhlas* Požadavek na zachování komunikačního napojení veřejného přístavu na veřejné pozemní komunikace a zachování stávající želez.vlečky mezi žst. Praha-Holešovice a veřejným přístavem Praha-Holešovice. 182 SŽDC - Správa železniční dopravní cesty souhlas* V zadání respektovat stavbu SŽDC "Modernizace želez.trati Praha-Kladno s odbočením na letiště Ruzyně, 1.stavba". Připomínka, aby byla přednostně uplatňována urbanistická opatření proti nepříznivým účinkům hluku a vibrací před opatřeními chránící jednotlivé stavby, které jsou nedostatečně účinné a nákladné. Vhodné navrhnout v ochran.pásmu dráhy a její blízkosti izolační zeleň, popř. objekty, které nemají tak přísné požadavky na hladinu hluku. 036 Úřad pro civilní letectví ČR souhlas Připomínka respektování ochranných pásem letišť situovaných v lokalitách změnami dotčeného území. 172 ÚRM souhlas* Funkční plochy SMV + SMJ je nutno doplnit o plochy ZP, ZMK, VV, TV, DP + plovoucí značky ZVS. Je nutná aktualizovaná US na rozšířené území, do kterého se promítnou dopravní vazby, je nutno zohlednit příp. vedení tramvajové tratě přes areál Tržnice. Vzhledem k tomu, že do dnešní doby není zpracována invariantní US, bude studie zpracována majitelem (ly) dle Konceptu ÚP. 4) OSTATNÍ PODNĚTY A ZÁPORNÁ VYJÁDŘENÍ 382 "Sdružení za krajinu kolem nás" Mgr.Fr.Gemperle, Ph.D. souhlas* V případě změn, které stanoví rámec pro budoucí povolení záměrů uvedených v příl.č.1 zák.č. 100/2001 Sb. o posuzování vlivu na ŽP, trváme na posouzení vlivu koncepce změny ÚPn Bude prověřeno studií. Pořizovatel bere na vědomí. Požadavek není v souladu s celoměstskou koncepcí umístění terminálů městských distribučních center. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Požadavek se netýká ÚPn, ale následných řízení, kde je nutné ho uplatnit (územní rozhodnutí, stavební řízení). Bude prověřeno studií. Bude prověřeno studií. Pořizovatel bere na vědomí. Limity využití území budou respektovány. Připomínka na posouzení vlivu na ŽP je v souladu s požadavkem DO. Návrh zadání bude o požadavek doplněn. Variantní zpracování (prověření konceptem) není

23 na ŽP. S ohledem na rozsah změn je posouzení nezbytné. Zároveň v těchto případech požadujeme i zpracování konceptu změny před návrhem. 354 Arnika-Centrum pro podporu občanů souhlas* Připomínka - celoměstsky významné změny by měly být pořizovány v rámci nového ÚP. Takto vytržená území z kontextu ÚP neumožňují komplexní posouzení. Tyto změny by měly být projednávány nad rámec zákona, nutná široká informační kampaň. Požadavek na SEA a variantní zpracování konceptu všech změn. V případě změn VRÚ požadavek posouzení a určení míry zastavěnosti území, dostatečný podíl zeleně, občan.vybavení,řešení potřeb územní, výšková regulace, ochrana památkově chrán. objektů, doprav.napojení, ochrana přírody a krajiny. 387 Josef Jůza nedoporučení Nežádoucí je likvidace donedávna památkově chráněných budov v areálu Bubenského nádraží. Měly by být zachovány a neumožnit využití neslučitelné s jejich zachováním. 387 Josef Jůza nedoporučení Navržené změny nežádoucí měrou ubírají ploch zeleně. 130 OÚ Hovorčovice souhlas* Upozornění na potřebu rozšířit a zkvalitnit příměstskou a městkou vlakovou dopravu jako doplněk k linkám metra. Potřeba uchovat stávající nádraží a tratě, uschopnit některá bývalá nádraží a zastávky, případně zavést nové. 377 Prof. PhDr.Anna Housková, CSc., Marianna Housková, Vladimír Svatoň, Pavel Šidák, Martina Mašínová a další Příloha č. 1 důvodové zprávy - str. 6 (7) souhlas* Připojují se k připomínkám sdružení Arnika- Centrum pro podporu občanů. 383 RNDr. Jaromír Pohanka souhlas* Připomínka: neustupovat tlakům lobistů a developerů a nezmenšovat plochy zeleně uprostřed města. Obchodní a prům.zóny budovat jen na okrajích města. Zrušená nádraží využít pro zřízení hodnotných kultur.zařízení. 369 Sdružení pro ochranu příznivých životních podmínek od Bulovky po Šalamounku v Praze 5 souhlas* V případě všech změn, jejichž záměry dle přílohy č.1 zákona 1110/2004 Sb. podléhají posouzení vlivů na ŽP, požadavek na posouzení vlivu ze strany dotčených orgánů ani zpracovatele požadováno. Změna je pořizována v souladu s platnými předpisy. Připomínka na vyhodnocení vlivu na ŽP je v souladu s požadavkem DO. Návrh zadání bude o požadavek doplněn. Bude prověřeno studií. Variantní zpracování (prověření konceptem) není ze strany dotčených orgánů ani zpracovatele požadováno. Pořizovatel bere na vědomí. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Upřesnění funkčního využití je obsahem až dalších fází pořizování změny ÚP SÚ HMP. Bude prověřeno studií. Pořizovatel bere na vědomí. Dopravní koncepci hl.města nelze řešit v rámci pořizované změny. Požadavek se netýká ÚPn, ale následných řízení, kde je nutné ho uplatnit (územní rozhodnutí, stavební řízení). Změna je pořizována v souladu s platnými předpisy. Připomínka na vyhodnocení vlivu na ŽP je v souladu s požadavkem DO. Návrh zadání bude o požadavek doplněn. Variantní zpracování (prověření konceptem) není ze strany dotčených orgánů ani zpracovatele požadováno. Bude postupováno v souladu s platnými předpisy. Upřesnění funkčního využití je obsahem až dalších fází pořizování změny ÚP SÚ HMP. Bude prověřeno studií. Připomínka na posouzení vlivů na ŽP je v souladu s požadavkem DO. Návrh zadání bude o požadavek doplněn.

24 koncepce změny na ŽP. 369 Sdružení pro ochranu příznivých životních podmínek od Bulovky po Šalamounku v Praze 5 souhlas* Žádají o iniciování veřejné diskuze MHMP z důvodu závažnosti jdn.změn a rozsáhlých dopadů na obyvatele HMP, o využití všech komunikačních prostředků, aby veřejnost byla v předstihu seznamována s připravovanými změnami, s jejich možnými dopady a s alternativami řešení. 350 Univerzita Karlova v Praze rektorát souhlas* Připomínka - požadavek na plochy s funkč.využitím ZVS v řešeném území, plánovaná výstavba budov pro humanitní studia. 5) NÁVRH POŘIZOVATELE Návrh zadání byl projednán. Změnu nedoporučuje jedna fyz.osoba z důvodu nevhodnosti odstraňování budov areálu Bubenského nádraží a nežádoucí redukce ploch zeleně. Doporučujeme zpracování návrhu změny. 6) DOPLNĚK NÁVRHU ZADÁNÍ Pro zpracování návrhu změny je požadována SEA. Pro zpracování návrhu změny žadatel doloží upřesňující studii, včetně hodnocení zdravotních rizik a rozptylovou studii. Změna zákresu dle požadavku zpracovatele rozšíření řeš.území z důvodu řešení dopravních vazeb. Změny jsou pořizovány v souladu se SZ. Upřesnění funkčního využití je obsahem až návrhu, případně konceptu změny ÚP SÚ HMP. Bude prověřeno studií. Příloha č. 1 důvodové zprávy - str. 7 (7)

25 Příloha důvodové zprávy č.2 Zápis z 4. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Milan Effenberk Růžička Zasedání řídil předseda výboru Ing. Vladimír Schmalz. Ověřovatel zápisu: Bc. František Adámek a Pavel Hurda Program : 1. Volba ověřovatelů, kontrola zápisu 2. Informace o postupu pořizování Metropolitního ÚP hl. m. Prahy 3. Informace o postupu pořizování aktualizace ZUR hl. m. Prahy 4. Informace o pořizování změn ÚP SÚ HMP 5. Informace k výsledkům veřejného projednání návrhu celoměstsky významné změny Z 2755/00 ÚP SÚ HMP 6. Informace k projednávání změny Z 2531/00 ÚP SÚ HMP (Bubny Zátory) 7. Různé Ad 1. Předseda výboru Ing. Schmalz přivítal přítomné a zahájil zasedání. Jako ověřovatele zápisu navrhl Bc. Františka Adámka a Pavla Hurdu. pro / proti / zdržel 8 / 0 / 0 Ing. Schmalz na úvod informoval přítomné, že bude svoláno mimořádné zasedání VURM dne od hod. Konkrétní místnost bude upřesněna v pozvánce. Na programu jednání budou 2 body: ukončení pořizování ÚP hl.m.prahy a zahájení pořizování Metropolitního ÚP hl.m.prahy. Adresně budou pozváni starostové MČ, předsedové výborů pro územní rozvoj jednotlivých MČ a samozřejmě se zúčastní i veřejnost. Na posledním jednání ZHMP byl schválen záměr na ukončení pořizování ÚP hl.m.prahy a záměr na zahájení pořizování Metropolitního ÚP hl.m.prahy. Ing. Schmalz dále upozornil na skutečnost, že pozvánka společně s tisky na ukončení pořizování ÚP hl.m.prahy a na zahájení pořizování Metropolitního ÚP hl.m.prahy bude distribuována dne Dále Ing. Schmalz navrhl schválení předloženého programu. Členové VURM s programem souhlasili. pro / proti / zdržel 8 / 0 / 0 Členové VURM schválili zápis z 3. jednání Výboru územního rozvoje ZHMP. pro / proti / zdržel 8 / 0 / 0

26 Ad 2. Ing. Schmalz uvedl bod programu, týkající se postupu pořizování Metropolitního ÚP hl. m. Prahy. ZHMP schválilo záměry na ukončení pořizování ÚP hl.m.prahy a na zahájení pořizování Metropolitního ÚP hl.m.prahy. Tyto záměry byly otevřeně diskutovány, nyní se blížíme k finálnímu rozhodnutí. Materiály by měly obsahovat časový harmonogram, zdůvodnění, vypořádání s právními riziky, jakým způsobem bude nakládáno s připomínkami uplatněnými ke konceptu ÚP atd. Materiál musí být komplexní. Zpracovatel materiálu nám. Hudeček se účastnil mnoha jednání, diskuse probíhala korektně a širší veřejnost se bude moci zapojit do diskuse na mimořádném zasedání VURM dne Nám. Hudeček informoval, že tisky k záměrům na ukončení pořizování ÚP hl.m.prahy a na zahájení pořizování Metropolitního ÚP hl.m.prahy, které prošly ZHMP, jsou z významné části shodné s tisky, které by měly být schvalovány. Již nyní je možno se na diskusi připravit. Tisky budou ještě doplněny na základě diskuse, která proběhne. Ing. Schmalz doplnil, že materiál bude sestaven v co největší šíři. Ing. Schmalz vyzval k diskusi: nikdo se do diskuse nepřihlásil. Ad 3. Informace o postupu pořizování aktualizace ZUR hl.m.prahy podala Ing. Cvetlerová. Zpracovateli byla předána pracovní verze Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území, nyní probíhají kontroly, plníme slíbený harmonogram, v září začneme ZUR hl.m.prahy projednávat. Ad 4. Informace o pořizování změn ÚP SÚ HMP uvedla Ing. Cvetlerová. Dokončuje se projednání změn vln 06 a 07, na květnové zasedání ZHMP máme připraveny 2 tisky, které obsahují 4 změny z vln 06 a 07 a 2 změny z CVZ I+II, dále by v květnu mělo být na zasedání ZHMP rozhodnuto o pořizování CVZ IV, které byly projednány na minulém zasedání VURM. Další CVZ IV připravujeme a budou předloženy na jednání VURM v září nebo říjnu, stejně jako zbylé přerušené změny z vln 06, 07 a CVZ I+II. Ing. Schmalz spojil diskusi k bodu 3 a 4: nikdo se do diskuse nepřihlásil. Ad 5. Ing. Schmalz informoval, že další bod programu se týká změny Z 2755/00 ÚP SÚ HMP a předal slovo Ing. Cvetlerové. Ing. Cvetlerová navázala, že se jedná o sídlo zdravotní záchranné služby hl.m.prahy. Změna prošla veřejným projednáním, máme vyhodnoceny připomínky a námitky, je zde nesouhlas MČ Praha Trója, dále nesouhlasí 2 občanská sdružení (OS Předměstí Trója, OS Trója Trójou). Jejich námitky jsou totožné s námitkami MČ Praha Trója. Změna byla kladně dohodnuta se všemi dotčenými orgány, navrhujeme tuto změnu postoupit ke schválení. Ing. Schmalz vyzval k diskusi: Starosta Drdácký, MČ Praha Trója: mají několik zásadních připomínek. Jedná se o nekoncepční krok, který je v rozporu se ZUR hl.m.prahy. ZUR hl.m.prahy definují území Tróje jako jedno ze tří klíčových území pro rozvoj rekreace, rozvoj volnočasových aktivit, rozvoj vzdělávání apod. Z této koncepce vycházelo i funkční využití ploch a to kapacitní zázemí pro parkování. Tato funkční plocha se touto změnou ruší bez náhrady. Dále není zohledněn komplexní pohled na území. Území je součástí VRÚ, vyjmutím části území a neřešením zbytku dochází ke zhoršenému využití tohoto 2

27 území. Požadovali zpracování koncepčního materiálu, který potvrdí nebo vyvrátí vhodnost umístění této významné stavby. Toto území má obrovský potenciál. Je argumentováno, že tato lokalita byla vytipována na základě dlouhodobého prověřování, ve všech krocích projednávání se vždy dotazovali, jaké další lokality byly vytipovány, nikdy nebylo dostatečně odpovězeno. Ing. Schmalz: sdělil, že byl pozván i nám. Kabický, který má tuto problematiku na starosti. Bohužel se nemohl dostavit. Změna je zde projednávána z důvodu, že RHMP rozhodla o umístění veřejného vybavení v této lokalitě a uložila VURMu, aby tuto problematiku projednal. Obecně lze konstatovat, že u všech staveb veřejné vybavenosti může vzniknout negativní komentář. Nám. Hudeček: doplnil, že změna je v kompetenci ZHMP. Uvedl, že se podrobně seznámil s projektem a zdá se mu naddimenzovaný. Dále uvedl, že než bude tisk předložen do RHMP a následně do ZHMP, bude se dotazovat, proč je tento projekt v takové velikosti. Nám. Nosek: informoval, že tato lokalita byla vybrána z důvodu výborné dopravní obslužnosti. Primárně se jedná o soustředění všech činností spojených s podporou záchranné služby hl.m.prahy do jednoho místa. JUDr. Chudomelová: vyjádřila souhlas s nám. Hudečkem, výběr lokality nezpochybňuje, ale koeficient F je předimenzován. Požaduje přerušení změny a zpracování variant. Ing. Cvetlerová: upřesnila, že změna se nemůže dělat v návrhu ve variantách, museli bychom se vrátit na začátek projednávání, kde se musí varianta vybrat a na základě varianty pokračovat. Pan Hurda: připojil se s názorem, že nemůžeme dělat varianty a vracet se na začátek. Ing.Mgr. Poche: podpořil JUDr. Chudomelovou a doplnil, že v ÚP se také vracíme na začátek. Paní Šenarová: vyjádřila podporu MČ Praha Trója, dále upozornila na 9.celoměstsky významnou změnu jejich občanského sdružení a na nutnou záchranu Povltaví. Uvedla, že se dne konalo jednání jejich občanského sdružení a dalších 6 ti odborů MHMP u ředitele MHMP Ing. Trnky. Požádala VURM, aby si od Ing. Trnky vyžádal zápis z tohoto jednání a dále připomenula materiál, který byl VURMu předán na minulém zasedání a týkal se efektivnosti řešení jejich podnětu. Ing. Schmalz: ujistil paní Šenarovou, že materiál obdrželi a dále uvedl, že o zápis z uvedeného jednání požádá a dá k dispozici ostatním členům. Nám. Nosek: sdělil, že nyní jednají o změně ÚP, tedy o možnosti středisko záchranné služby vybudovat, nikoliv o velikosti domu záchranné služby. Změna povede ke zkulturnění lokality, o rozsahu velikosti střediska záchranné služby můžeme diskutovat. Starosta Drdácký, MČ Praha Trója: vyjádřil svůj nesouhlas. Uvedl, že změna vychází z existujícího projektu. Jednalo se o 7 podlaží, byly zredukovány na 5 podlaží. Projekt vyžaduje rozšíření zastavitelného území o m 2. Nemuselo by k tomu dojít, pokud by byl provoz zredukován o garáže, myčku aut, autoservis atd. Ing. Schmalz: doplnil, že změnu podporuje. Dále uvedl, že hl.m. Praha tuto stavbu potřebuje. Bere na vědomí názory členů výboru, názory MČ, diskuse o koeficientu zastavěnosti a rozsahu obslužných staveb ještě proběhne. Obecně se záměrem vybudovat záchrannou stanici v této lokalitě souhlasí. VURM hlasoval o přerušení pořizování změny Z 2755/00 ÚP SÚ HMP a přesunul její projednání na příští jednání VURM. pro / proti / zdržel 7 / 0 / 1 3

28 Nám. Hudeček: požádal o přizvání nám. Kabického na příští jednání VURM a dále požádal o přizvání zpracovatele projektu. Ing. Schmalz: upřesnil, že nám. Kabický dostane adresnou pozvánku. Ad 6. Další bod programu, týkající se informace k projednávání změny Z 2531/00 ÚP SÚ HMP uvedl Ing. Schmalz a předal slovo Ing. Cvetlerové. Ing. Cvetlerová informovala, že zadání změny bylo projednáno v roce 2009, v minulosti nedošlo k dohodě mezi vlastníky pozemků. Nedošlo ke zpracování jedné studie řešící celé území, která by odpovídala zájmům města a požadavkům jednotlivých vlastníků a se kterou by souhlasila i MČ Praha 7. Změna byla proto přerušena na konci roku V současné době se dle rozhodnutí nám. Hudečka bude v pořizování změny pokračovat. Zadání bylo kladně projednáno s nedoporučením jedné fyzické osoby. Problematické jsou pouze názory většinových vlastníků na celkové řešení dotčeného území. Navrhujeme schválit zadání změny a pokračovat v pořizování návrhu, který bude vycházet z podkladové studie. Studie bude zpracována tak, aby funkční využití a stabilizace dopravní sítě a technické infrastruktury odpovídaly zájmům rozvoje města. Ing. Schmalz vyzval k diskusi: Nám. Hudeček: doplnil, že se jedná o významné VRÚ a je v zájmu města toto území řešit. Je proto nutné pokračovat v pořizování změny. Minulá RHMP schválila výjimku ze stavební uzávěry pro dílčí část území, dochází k parcelaci území, je potřeba řešit území jako celek. Ing. Cvetlerová: sdělila, že zadání změny je vymezeno v grafické části. Zadání bude schváleno s podmínkou podkladové studie pro zpracování návrhu. Ing. Schmalz: dotázal se, zda součástí studie bude i dopravní řešení, jak je naznačeno v zákresu. Ing. Cvetlerová: odpověděla, že studie bude obsahovat mimo jiné i dopravní řešení. Pan Dvořák, MČ Praha 1: jako člen zastupitelstva MČ Praha 1 uvedl, že území změny sousedí s MČ Praha 1. Dotázal se na obsah zadání změny, zda má textový doprovod. Pan Skalský, OS Arnika: vznesl totožný dotaz jako pan Dvořák, dále se dotázal na zadání studie a proč nemůže území počkat na nový ÚP. Ing. Cvetlerová: zopakovala, že zadání bylo projednáno standardně jako u všech změn ÚP. Konstatovala, že MČ Praha 1 při projednávání návrhu zadání změny nereagovala a nevyjádřila se. V zadání změny bylo vymezeno území, byla zpracována textová část změny, kde je uvedeno, že změna bude upřesněna dle předložené studie, na které se bude pracovat. OOP MHMP požaduje na základě zjišťovacího řízení zpracování vyhodnocení vlivu na ŽP. Toto území bude dokonale prověřeno. Nám. Hudeček: vysvětlil, že minulá RHMP schválila investiční společnosti SKANSKA výjimku ze stavební uzávěry, což je důkazem toho, že zde dochází k parcelaci území. Území je nutno řešit jako celek. Paní Šenarová: vystoupila s příspěvkem k minulému vedení města. Pan Dvořák, MČ Praha 1: dotázal se, zda správně pochopil, že se jedná pouze o pokračování procesu pořizování a bude se schvalovat původně zformulované zadání. 4

29 VURM souhlasí se schválením zadání změny Z 2531/00 ÚP SÚ HMP. pro / proti / zdržel 5 / 0 / 0 Ad 7. Různé: Pan Straka: požádal o informace ze zasedání ozvučné desky. Nám. Hudeček: uvedl, že šlo o úvodní setkání, na kterém byl diskutován nový ÚP a vize rozvoje Prahy. Dále upozornil na skutečnost, že ozvučná deska není poradní orgán v rámci zpracování Metropolitního ÚP hl.m.prahy, ale kritický. JUDr. Šubrtová, MČ Praha Běchovice: vznesla dotaz k novému Metropolitnímu ÚP hl.m.prahy, zda proces pořizování bude probíhat dle platného stavebního zákona nebo se předpokládá změna stavebního zákona. Dále se dotázala, jaký má MÚP charakter ve vztahu k stavebnímu zákonu a jestli MÚP bude pořizován od začátku. Ing. Schmalz: odpověděl, že tento dotaz zůstane zaregistrován na mimořádné zasedání VURM, které se bude konat dne od hod. a kde bude tato problematika diskutována. Program příštího jednání VURM sestaví tajemník výboru. Ověřil : Bc. František Adámek Pavel Hurda předseda VURM Ing. Vladimír Schmalz Zapsala : Ing. Jitka Cvetlerová 5

30 Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 675 ze dne k návrhu zadání celoměstsky významných změn I ÚP SÚ hl.m. Prahy (Z 2531/00) Rada hlavního města Prahy I. souhlasí s návrhem zadání celoměstsky významných změn I Územního plánu sídelního útvaru hl.m. Prahy (Z 2531/00), uvedeným v přílohách č. 1 a 2 tohoto usnesení, včetně doplňku návrhu zadání, postupu pořízení a územního vymezení dle grafického zobrazení II. ukládá 1. I. náměstkovi primátora Hudečkovi 1. předložit návrh zadání celoměstsky významných změn I Územního plánu sídelního útvaru hl.m. Prahy (Z 2531/00) Zastupitelstvu hl.m. Prahy Termín: Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc. primátor hl.m. Prahy RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D. I. náměstek primátora hl.m. Prahy Předkladatel: I. náměstek primátora Hudeček Tisk: R-6723 Provede: I. náměstek primátora Hudeček Na vědomí: odborům MHMP

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 38/52 ze dne 3.6.2010 k návrhům zadání celoměstsky významných změn I ÚP SÚ hl.m.prahy Zastupitelstvo

Více

Zápis z 6. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne

Zápis z 6. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne Zápis z 6. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne 6.9.2012 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Milan Effenberk Růžička Zasedání řídil předseda výboru Ing. Vladimír Schmalz. Ověřovatel

Více

Zápis z 5. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne 28.6.2012

Zápis z 5. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne 28.6.2012 Zápis z 5. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne 28.6.2012 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Pavel Hurda, Ing. Milan Effenberk Růžička, Ing.Mgr. Miroslav Poche Zasedání řídil předseda

Více

Příloha č. 3 k usnesení Rady HMP č ze dne

Příloha č. 3 k usnesení Rady HMP č ze dne Příloha č. 3 k usnesení Rady HMP č. 2144 ze dne 8. 9. 2015 Důvodová zpráva k projednání návrhu změny Z 1830/07 ÚP SÚ hl.m. Prahy Usnesením č. 1111 ze dne 16.8.2005 rozhodla Rada hl. m. Prahy

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 19/29 ze dne 15.9.2016 k pořízení návrhu zadání úprav ÚP SÚ hl.m. Prahy zrušených rozhodnutím soudu

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 19/27 ze dne 15.9.2016 k pořízení návrhu zadání úprav ÚP SÚ hl.m. Prahy - 2.část Zastupitelstvo

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 16/69 ze dne 28.4.2016 k pořízení návrhu zadání úprav ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

Příloha č. 2 k zápisu z 12. jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro změny územního plánu hl. m. Prahy strana 1/1 Návrh změny Z-1424/07 07 Územního plánu SÚ hl. m. Prahy Číslo změny Městská část Lokalita Předmět

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 16/70 ze dne 28.4.2016 k pořízení návrhu zadání úprav ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 18/27 ze dne 16.6.2016 k pořízení návrhu zadání úprav ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

Zásady územního rozvoje hl.m. Prahy Aktualizace č. 1 Opatření obecné povahy č. 43/2014. vydává

Zásady územního rozvoje hl.m. Prahy Aktualizace č. 1 Opatření obecné povahy č. 43/2014. vydává Zásady územního rozvoje hl.m. Prahy Aktualizace č. 1 Opatření obecné povahy č. 43/2014 Zastupitelstvo hl.m. Prahy (ZHMP), příslušné podle 7 odst. 2 písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 16/71 ze dne 28.4.2016 k pořízení návrhu zadání úprav ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

Zásady územního rozvoje hl.m. Prahy Aktualizace č. 1 Opatření obecné povahy č.xx/2014. vydává

Zásady územního rozvoje hl.m. Prahy Aktualizace č. 1 Opatření obecné povahy č.xx/2014. vydává Zásady územního rozvoje hl.m. Prahy Aktualizace č. 1 Opatření obecné povahy č.xx/2014 Zastupitelstvo hl.m. Prahy (ZHMP), příslušné podle 7 odst. 2 písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a

Více

NÁVRH POKYNŮ PRO ZPRACOVÁNÍ NOVÉHO NÁVRHU Z 2600/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

NÁVRH POKYNŮ PRO ZPRACOVÁNÍ NOVÉHO NÁVRHU Z 2600/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY NÁVRH POKYNŮ PRO RACÁNÍ NÉHO NÁVRHU Z 2600/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro zpracování návrhu pokynů pro zpracování nového návrhu Z 2600/00 ÚP SÚ hl.m. Prahy Zastupitelstvo hl.m.

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 1143 ze dne 17.5.2016 k návrhu na pořízení změn vlny 09 ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu Prahy 5 Rada hlavního

Více

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í

ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE N Á V R H Z A D Á N Í Plzeň, 2012 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VŘESKOVICE NÁMĚT Č.1 NÁVRH ZADÁNÍ Zpracoval pořizovatel: MěÚ Klatovy odbor výstavby a územního

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 19/28 ze dne 15.9.2016 k pořízení návrhu zadání úprav ÚP SÚ hl.m. Prahy - 3.část Zastupitelstvo

Více

Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé

Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna č. 2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé - textová část 1 - grafická část

Více

Členové VURM schválili zápis z 6. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP dne

Členové VURM schválili zápis z 6. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP dne Zápis ze 7. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 17. 5. 2017 Přítomni: dle prezenční listiny Zasedání řídil předseda výboru Jan Slezák. Ověřovatel zápisu: RNDr. Marcela Plesníková

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 16/74 ze dne 28.4.2016 k pořízení návrhu zadání úpravy ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY U S N E S E N Í Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo / ze dne 7..07 k harmonogramu pořizování Územního plánu hl. m. Prahy (Metropolitního plánu)

Více

Zadání celoměstsky významných změn V ÚP SÚ hl. m. Prahy závěry projednání

Zadání celoměstsky významných změn V ÚP SÚ hl. m. Prahy závěry projednání Zadání celoměstsky významných změn V ÚP SÚ hl. m. Prahy závěry projednání Číslo změny Městská část 2841 Praha 6 Liboc, Ruzyně 1807/1, 1837/63 a další, k.ú. Ruzyně, 468/1,2 a další, k.ú. Liboc; lokalita

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 16/73 ze dne 28.4.2016 k pořízení návrhu zadání úprav ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

Návrh zadání Změny č. 1 ÚP Srubec

Návrh zadání Změny č. 1 ÚP Srubec Návrh zadání Změny č. 1 ÚP Srubec pořizovatel: Obecní úřad Srubec Říjen 2016 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a. Požadavky na základní koncepci rozvoje území obce, vyjádřené zejména v cílech zlepšování

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 16/75 ze dne 28.4.2016 k pořízení návrhu zadání úpravy ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

ZADÁNÍ ZMĚN VLNY ÚPRAV 04 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ ZMĚN VLNY ÚPRAV 04 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ ZMĚN VLNY ÚPRAV 04 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení změn vlny úprav 04 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy a stanovení hlavních cílů rozvoje území

Více

Zásady územního rozvoje HMP Aktualizace č. 2 Opatření obecné povahy č. 52/2018. vydává

Zásady územního rozvoje HMP Aktualizace č. 2 Opatření obecné povahy č. 52/2018. vydává Zásady územního rozvoje HMP Aktualizace č. 2 Opatření obecné povahy č. 52/2018 Zastupitelstvo HMP (ZHMP), příslušné podle 7 odst. 2 písm. a) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 16/72 ze dne 28.4.2016 k pořízení návrhu zadání úpravy ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 16/68 ze dne 28.4.2016 k pořízení návrhu zadání úpravy ÚP SÚ hl.m. Prahy na území správního obvodu

Více

Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou

Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou Materiál pro jednání 5.03 Zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou Jednání ZM dne: 29.3.2010 Věc: Schválení upraveného zadání 1. změny platného územního plánu Rychnov u Jablonce nad Nisou Předkládá:

Více

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013

NÁVRH ZADÁNí. ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU HODEJICE ÚNOR 2013 NÁVRH ZADÁNí ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNíHO PLÁNU " HODEJICE ÚNOR 2013 Na základě návrhu vlastníků pozemků schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání dne 6.8.2012 a dále dne 24.9.2012 rozhodnutí o pořízení Změny

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í

ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í Objednatel : Obec Vřeskovice, Vřeskovice 112, 334 01 Přeštice Pořizovatel : MěÚ Klatovy - odbor výstavby a územního plánování Datum : 2/2014 Obsah

Více

P o ř i z o v a t e l Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje a investic (oddělení rozvoje a dotací) Masarykovo nám. 1, Hodonín NÁVRH ZADÁNÍ

P o ř i z o v a t e l Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje a investic (oddělení rozvoje a dotací) Masarykovo nám. 1, Hodonín NÁVRH ZADÁNÍ P o ř i z o v a t e l Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje a investic (oddělení rozvoje a dotací) Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín NÁVRH ZADÁNÍ pro vypracování změny č. 2 územního plánu sídelního útvaru

Více

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy

Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Zastupitelstva hlavního města Prahy Hlavní město Praha ZASTUPITELSTVO HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Zastupitelstva hlavního města Prahy číslo 7/22 ze dne 28.5.2015 k návrhu na vydání změn vlny 07 (2.část) ÚP SÚ hl.m. Prahy - Z 1903/07 (Praha

Více

Informativní seznam stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP v rámci společného jednání spojeného s veřejným vystavením návrhů změn ÚP SÚ HMP

Informativní seznam stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP v rámci společného jednání spojeného s veřejným vystavením návrhů změn ÚP SÚ HMP Informativní seznam stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP v rámci společného jednání spojeného s veřejným vystavením návrhů změn ÚP SÚ HMP Z 2756 / 14 MČ Praha 4, k.ú. Braník 1913, 1914, 1917,

Více

Z-975. Materiál k projednání. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: k pořízení Územního plánu hl. m. Prahy

Z-975. Materiál k projednání. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: k pořízení Územního plánu hl. m. Prahy zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: 7.6.2012 Materiál k projednání Z-975 k pořízení Územního plánu hl. m. Prahy Obsah materiálu: 1. Návrh usnesení 2. Příloha č.1 k usnesení Zastupitelstva HMP 3.

Více

BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA

BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA Z4: Vypuštění návrhové plochy pro podnikání v jihozápadní části obce a ponechání funkčního využití stávajícímu účelu Odůvodnění Změny bylo zpracováno

Více

ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2835/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení celoměstsky významné změny Z 2835/00 Územního plánu sídelního útvaru hl. m. Prahy a stanovení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS. jednání č. ZMČ/17 - mimořádné konané dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS. jednání č. ZMČ/17 - mimořádné konané dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 20 ZÁPIS ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 20 jednání č. ZMČ/17 - mimořádné konané dne 14.02.2017 Přítomni: Omluveni: Mgr. Jiří Beneda, Božena Beňová, JUDr. Miloslav Blahovec (od 16:30

Více

OPATRENI OBECNE POVAHY č. 1/2009

OPATRENI OBECNE POVAHY č. 1/2009 OBEC TOPOLNÁ Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obee Topolná Číslo usnesení; 4/09 Datum vydání: 11.11.2009 Datum nabytí účinnosti: 28.11.2009 Pořizovatel: Jméno a

Více

Z 2812 / 14. Vyhodnocení stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP

Z 2812 / 14. Vyhodnocení stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP Vyhodnocení stanovisek a připomínek k návrhům změn ÚP SÚ HMP DATUM: 6.5.2019 Z 2812 / 14 Místa Praha - Nebušice, k.ú. Nebušice, 275/52, 275/57, 275/64, 352/1, 352/3, 352/4, 353/2 352/3,352/4 a další, při

Více

změna č. 1 územního plánu Hodonín

změna č. 1 územního plánu Hodonín Spis: MUHO 707/2013 NÁVRH ZADÁNÍ změna č. 1 územního plánu Hodonín Městský úřad Hodonín, odbor rozvoje města (dále také úřad územního plánování ) na základě usnesení Zastupitelstva města Hodonín ze dne

Více

Seznam pořizovaných změn ÚP SÚ Hl. m. Prahy_CVZ V._1.část

Seznam pořizovaných změn ÚP SÚ Hl. m. Prahy_CVZ V._1.část Seznam pořizovaných změn ÚP SÚ Hl. m. Prahy_CVZ V._ CVZ - celoměstsky významné změny_schváleny usnesením ZHMP_č.39/9 (29/5/2014) a č. změna vlna městská část lokalita předmět 1759 vlna 07 Hostivař lokalita

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE duben 2016 Z A D Á N Í

ZADÁNÍ ZMĚNY č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE duben 2016 Z A D Á N Í Z A D Á N Í Z M Ě N Y č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU JILEMNICE MĚSTO JILEMNICE Datum schválení zastupitelstvem obce : Číslo usnesení, jméno zástupce stat. orgánu:.. Podpis, razítko POŘIZOVATEL Městský úřad Jilemnice,

Více

Zápis z VII. zasedání Výboru pro životní prostředí ZHMP

Zápis z VII. zasedání Výboru pro životní prostředí ZHMP Zápis z VII. zasedání Výboru pro životní prostředí ZHMP VII. zasedání Výboru pro životní prostředí ZHMP se uskutečnilo dne 19. 10. 2011 v zasedací místnosti č. 349 od 14:00 do 16:00 hod. Přítomni: viz

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení změny Z 3016/00 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy a stanovení hlavních cílů rozvoje území Pořízení

Více

Zápis z 10. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne

Zápis z 10. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne Zápis z 10. zasedání Výboru územního rozvoje ZHMP konaného dne 10.1.2013 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Pavel Hurda, Petr Šimůnek, Dr.Ing. Milan Urban Zasedání řídil předseda výboru Ing. Vladimír

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A 5.02 změna využití území z plochy dopravy a občanské vybavení na plochu pro občanské vybavení v lokalitě u nádraží 5.04 změna využití území z plochy bydlení a dopravy

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 429/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 385 ze dne 01.06.2016 Podání nového podnětu na změnu územního plánu u sportovního areálu Na Balkáně Rada městské části I. b e r

Více

ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2834/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2834/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ CELOMĚSTSKY VÝZNAMNÉ ZMĚNY Z 2834/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení celoměstsky významné změny Z 2834/00 Územního plánu sídelního útvaru hl. m. Prahy a stanovení

Více

Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015

Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015 Zápis z 1. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 12. 2. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D., Ing. Milan Růžička Zasedání řídil předseda

Více

Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto

Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto Zadání Změny č. 1 ÚP Vráto pořizovatel: Obecní úřad Vráto Prosinec 2014 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a. Požadavky na základní koncepci rozvoje území obce, vyjádřené zejména v cílech zlepšování

Více

METODICKÝ POKYN 2019

METODICKÝ POKYN 2019 METODICKÝ POKYN 2019 k Územnímu plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy schválenému 9. 9. 1999, usnesením ZHMP č. 10/05 ve znění pozdějších změn Zpracovatel odbor územního rozvoje MHMP 02-2019 Schválil

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C

M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C M A G I S T R Á T M Ě S T A L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 6. 2014 Bod pořadu jednání: Podnět k pořízení 77. změny územního plánu města Liberec - podnět č. 77/1 Zpracoval: Adam

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.20. z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.20 z jednání komise pro strategické územní plánování, konaného dne 24.11.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost "C" ÚMČ Praha 11 Usnášeníschopnost:

Více

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník Obec Hnačov Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Hnačov b) údaje o vydání: datum nabytí

Více

Důvodová zpráva. 1. Nový územní plán města Brna

Důvodová zpráva. 1. Nový územní plán města Brna Důvodová zpráva 1. Nový územní plán města Brna 1.1 Statutární město Brno pořizuje pro své území nový územní plán. V loňském roce byl veřejně projednán koncept územního plánu zpracovaný dle schváleného

Více

Změna č. 15 územního plánu sídelního útvaru Mělník

Změna č. 15 územního plánu sídelního útvaru Mělník Přezkum a odůvodnění návrhu změny č.15 územního plánu sídelního útvaru Mělník podle 53 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů Postup

Více

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE březen 2016 II. A Textová část Zadavatel územního plánu: Orgán územního plánování: Zpracovatel: Obec Staré Těchanovice Městský úřad ve Vítkově odbor

Více

Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP

Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP konaného dne 30. 8. 2011 Přítomni: Členové výboru: Ing. Gabriela Kloudová, MBA (předsedkyně) Ing. Karel

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3083/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3083/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3083/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení změny Z 3083/00 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy a stanovení hlavních cílů rozvoje území Pořízení

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro evropské fondy ZHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro evropské fondy ZHMP ZÁPIS z 21. jednání Výboru pro evropské fondy ZHMP konaného dne 31. 5. 2018 v 15:00 hod. Zasedací místnost Magistrátu

Více

Pořizovatel bere na vědomí. dotčený orgán připomínky. 507 MHMP odbor bezpečnosti a krizového souhlas Vydávají souhlasné stanovisko,

Pořizovatel bere na vědomí. dotčený orgán připomínky. 507 MHMP odbor bezpečnosti a krizového souhlas Vydávají souhlasné stanovisko, příloha odůvodnění č. 1b VYHODNOCENÍ STANOVISEK, NÁMITEK A PŘIPOMÍNEK K NÁVRHU ZMĚNY ÚP SÚ HMP Z 1903 / 07 MČ Praha 8, k.ú. Libeň, 3959/2, 3996/1, 3997/1, 3997/14, 3997/37 a další; výstavba polyfunkčních

Více

konaného dne

konaného dne Zápis z 3. jednání Výboru pro územní rozvoj a územní plán ZHMP konaného dne 21. 5. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zasedání řídil předseda výboru Jan Slezák. Ověřovatel zápisu: Ing. arch. Martin Polách

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE PŘESKAČE ÚZEMNÍ PLÁN PŘESKAČE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ÚZEMNÍHO PLÁNU PŘESKAČE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ÚZEMNÍ PLÁN VYDAL: Zastupitelstvo obce Přeskače, usnesení č. Číslo jednací: Datum

Více

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov

Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov Návrh zadání Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov 1 Na základě návrhu vlastníka pozemku (občana obce) schválilo zastupitelstvo obce na svém zasedání rozhodnutí o pořízení Změny č. 1 Územního plánu Ruprechtov.

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU NEMOJANY. Městský úřad Vyškov odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo náměstí 1 682 01 Vyškov

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. I ÚZEMNÍHO PLÁNU NEMOJANY. Městský úřad Vyškov odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo náměstí 1 682 01 Vyškov Městský úřad Vyškov odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo náměstí 1 682 01 Vyškov jako pořizovatel územně plánovací dokumentace obce Nemojany dle ustanovení 6 a 47 zákona č. 183/2006 Sb., zákona

Více

Městský úřad Klatovy odbor výstavby a ÚP

Městský úřad Klatovy odbor výstavby a ÚP Městský úřad Klatovy odbor výstavby a ÚP Určeno pro zasedání zastupitelstva města dne 30.10.2012 Zprávu předkládá: starosta města Mgr. Rudolf Salvetr Předmět zprávy: Projednání návrhu zadání změny č. 17

Více

Návrh Zadání Změny č. 1 Územního plánu Stružinec

Návrh Zadání Změny č. 1 Územního plánu Stružinec Návrh Zadání Změny č. 1 Územního plánu Stružinec Pořizovatel změny územního plánu Obecní úřad Stružinec, příslušný podle 6 odst. 2 a v souladu s 24 odst. 1 stavebního zákona prostřednictvím Vladimíra Mařana

Více

ZADÁNÍ ÚPRAV VLNY 01 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ ÚPRAV VLNY 01 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ ÚPRAV VLNY 01 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení úprav vlny 01 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy a stanovení hlavních cílů rozvoje území Pořízení

Více

Z Á P I S z 9. zasedání Výboru pro územní rozvoj města ZHMP konaného dne od 12:00 hodin.

Z Á P I S z 9. zasedání Výboru pro územní rozvoj města ZHMP konaného dne od 12:00 hodin. Přítomni: viz prezenční listina Z Á P I S z 9. zasedání Výboru pro územní rozvoj města ZHMP konaného dne 9. 11. 2011 od 12:00 hodin. Jednání řídil: předseda JUDr. Ing. Miloslav Ludvík, MBA Program: 1.

Více

Návrh zadání Změny č. 1 územního plánu Drhovy

Návrh zadání Změny č. 1 územního plánu Drhovy Návrh zadání Změny č. 1 územního plánu Drhovy úprava po neschválení zastupitelstvem obce k novému projednání Zadání zpracoval: Městský úřad Dobříš, odbor výstavby a životního prostředí Úřad územního plánování

Více

- ZMĚNA Č. 13 ÚZEMNíHO PLÁNU SíDELNíHO ÚTVARU DOLNí BEČVA

- ZMĚNA Č. 13 ÚZEMNíHO PLÁNU SíDELNíHO ÚTVARU DOLNí BEČVA Obec Dolní Bečva Zlínský kraj, 756 55 Dolní Bečva č.p. 340 Tel., fax: 571 647 168 E-mail: obec@dolnibecva.cz Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupítelstvo obce Dolní Bečva Datum

Více

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA UNIČOVA Uničov, červenec 2016 Zpracoval : Ing. Renáta Urbášková ve spolupráci

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE ROZVOJE ÚZEMÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 9 KONANÉ DNE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE ROZVOJE ÚZEMÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 9 KONANÉ DNE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ KOMISE ROZVOJE ÚZEMÍ RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 9 KONANÉ DNE 13. 2. 2019 Přítomni: dle prezenční listiny (ostatní členové komise byli omluveni) Komise byla usnášení schopná. Hosté: Návrh

Více

Změna č. 2 územního plánu obce Čachovice návrh zadání květen 2012 NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2

Změna č. 2 územního plánu obce Čachovice návrh zadání květen 2012 NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁN OBCE ČACHOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 2 Pořizovatel dle 6 odst. 2 Obecní úřad Čachovice s plněním ustanovení 24 zákona č. 183/2006 Sb., v platném znění Ing. Renata Perglerová s

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.9/2016. z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne

Městská část Praha 11. Zápis č.9/2016. z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne Městská část Praha 11 Zápis č.9/2016 z jednání komise pro životní prostředí, konaného dne 07.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: zasedací místnost ÚMČ Praha 11, Vidimova 1324,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.v

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.v NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY č.v ÚPO Chudčice Zpracované na základě zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavením řádu ve znění pozdějších předpisů (dále jen stavební zákon ) a vyhlášky č. 500/2006 Sb. o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy na pořízení změny územního plánu Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Vyhodnocení stanoviska Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Řešeným územím je vedena jednokolejná

Vyhodnocení stanoviska Správa železniční dopravní cesty, státní organizace. Řešeným územím je vedena jednokolejná Volná příloha č. 1: Vyhodnocení vyjádření a stanovisek dotčených orgánů a jiných subjektů k návrhu zadání změny č. 1 ÚP Pstruží Dotčený orgán a obsah vyjádření příp. Vyhodnocení stanoviska Správa železniční

Více

Z-948. Materiál k projednání. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: k návrhu na pořízení celoměstsky významných změn IV. ÚP SÚ hl.m.

Z-948. Materiál k projednání. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: k návrhu na pořízení celoměstsky významných změn IV. ÚP SÚ hl.m. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy dne: Materiál k projednání Z-948 k návrhu na pořízení celoměstsky významných změn IV. ÚP SÚ hl.m.prahy Obsah materiálu: 1. Návrh usnesení 2. Příloha č.1 k usnesení

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012. Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012. Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč Obec Mladeč OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012 Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč Zastupitelstvo obce Mladeč, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Z 2710 / 00. Výroková část změny: A. základní údaje

Z 2710 / 00. Výroková část změny: A. základní údaje Výroková část změny: Z 2710 / 00 A. základní údaje Číslo změny: Z 2710 / 00 Městská část: Praha 2, Praha 4, Praha 5 Katastrální území: Hlubočepy, Nové Město, Podolí, Smíchov, Vyšehrad Parcelní číslo: VRÚ

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ROVENSKO POD TROSKAMI Zastupitelstvo města Rovensko pod Troskami, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Pořizovatel: Městský úřad Konice, odbor výstavby Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště: Na Příhonech 405, 798 52 Konice Oprávněná osoba: Ing. Tomáš

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Lesák Ivo, místostarosta města

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Lesák Ivo, místostarosta města MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 9. 2017 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Lesák Ivo, místostarosta města Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek

Více

OBECNÍ ÚŘAD KVILDA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

OBECNÍ ÚŘAD KVILDA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OBECNÍ ÚŘAD KVILDA 27. ledna 2014 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vystavení návrhu zadání změny č. 9 územního plánu sídelního útvaru Kvilda v katastrálním území Kvilda (dále též jen Změna ) Obecní úřad Kvilda,

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST Zadání na zpracování změny č. 3 územního plánu Chrást ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů (stavební

Více

Odůvodnění. Textová část Odůvodnění je nedílnou součástí opatření obecné povahy jako příloha C.

Odůvodnění. Textová část Odůvodnění je nedílnou součástí opatření obecné povahy jako příloha C. Odůvodnění Textová část Odůvodnění je nedílnou součástí opatření obecné povahy jako příloha C. Grafická část Odůvodnění je nedílnou součástí opatření obecné povahy jako příloha D. Postup při pořízení územního

Více

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice. Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám.

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice. Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice Pořizovatel: Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. 1, 682 01 Vyškov Datum: Srpen 2011 1 Obsah zadání: a) Požadavky

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PLAVY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PLAVY Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Plavy Číslo usnesení:. Datum vydání: 23.02.2011 Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Podpis: Městský

Více

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE

NÁVRH ZADÁNÍ. pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE NÁVRH ZADÁNÍ pro zpracování změny č.3 územního plánu sídelního útvaru SUDOMĚŘICE 1 VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Řešené území je vymezeno územím dílčí změny v katastrálním území obce Sudoměřice. Na základě požadavku

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hl. m. Prahy Finanční výbor Zastupitelstva hl. m. Prahy Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného 7. 9. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny: přítomno 7 z 9 členů

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE I. TEXTOVÁ ČÁST Závazná část Územního plánu obce Tršice se mění takto: Označení plochy Kód navrhované funkce Lokalizace Výměra (ha) Specifické podmínky, k koeficient

Více

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan

Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá. Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Návrh zadání Změny č. 7 ÚPO Planá pořizovatel: Obecní úřad Planá zastoupený starostou Ing. Tomášem Pintérem, ve spolupráci s oprávněnou úřední osobou Jiří Košan Květen 2017 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ:

Více

1. ZMĚNA Č.3 ÚPO VYSOKÝ ÚJEZD

1. ZMĚNA Č.3 ÚPO VYSOKÝ ÚJEZD změna č.3 ÚPO Vysoký Újezd 1. ZMĚNA Č.3 ÚPO VYSOKÝ ÚJEZD 1.1. VYMEZENÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ, VYMEZENÍ ZASTAVĚNÉHO ÚZEMÍ Řešené území Změny č.3 ÚPO VYSOKÝ ÚJEZD- lokalita změny Z3-1 leží na území obce Vysoký

Více

NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Citice

NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Citice NÁVRH ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Citice Pořizovatel: Městský úřad Sokolov odbor stavební a územního plánování Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov Určený zastupitel: Ing. Radek Hošek Duben 2016 Úvod:

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOUBRAVA

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOUBRAVA NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE DOUBRAVA sestavený k projednání ve smyslu 47 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, zpracovaný v souladu

Více

ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU VELEŠOVICE

ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU VELEŠOVICE NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU VELEŠOVICE ÚNOR 2017 Zastupitelstvo obce Velešovice schválilo na svém zasedání dne 19.10.2016 a 14.12.2016 rozhodnutí o pořízení Změny č. 4 územního

Více

ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6

ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6 Městys Klenčí pod Čerchovem ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) správní orgán vydávající změnu ÚPN-SÚ Klenčí pod Čerchovem č. 6 : Zastupitelstvo Městyse Klenčí pod Čerchovem b)

Více