50 samostatně stojících luxusních designových chat u sjezdovky. Turracherhöhe - Rakousko

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "50 samostatně stojících luxusních designových chat u sjezdovky. Turracherhöhe - Rakousko"

Transkript

1 50 samostatně stojících luxusních designových chat u sjezdovky Turracherhöhe - Rakousko

2 Alpský park Turracherhöhe V nadmořské výšce m, v nekonečné a většinou panenské přírodě, se nachází Alpský park Turracherhöhe. Projekt parku tvoří samostatné designové dřevěné chaty s nádherným výhledem na okolní hory. Park je zcela přirozeně začleněn do okolní přírody a je postaven s myšlenkou zachovat přírodní charakter nejstaršího borovicového lesa v Rakousku. Na přípravě projektu se pracovalo 10 let a projekt nyní patří mezi jeden z nejprestižnějších projektů v oblasti cestovního ruchu v Rakousku. Key-Facts Až 60 luxusních designových dřevěných chat Ski-in a ski-out v nadmořské výšce m Jedinečná poloha uprostřed nejstaršího borovicového lesa v Rakousku Pět minut chůze do centra obce Turracherhöhe Pronájem a správa nemovitosti zajistěny Ceny od ,- do ,-

3 Dřevěné chaty v Alpském parku Turracherhöhe jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily okolní přírodě a zároveň nabízely příjemný komfort bydlení. Umístění každé chaty je přesně určeno přírodními podmínkami, jako jsou skály, stromy, potoky a louky. Umístění na svahu zajišťuje jedinečný výhled z každé chaty na panorama Gurktaler Alp. Můžete si zvolit z více typů chat, s dispozicemi o dvou či třech patrech, se čtyřmi až pěti ložnicemi. Užitné plochy chat se pohybují mezi m2. Rovněž nabízíme velký výběr možností úprav chat. Každý typ je možné přizpůsobit Vašemu přání. Standardně má každá chata minimálně dvě koupelny, vnitřní lázně s Jacuzzi whirlpool, infrasaunu a parní sprchu. Vybavení koupelen je vkusné a luxusní. Chaty

4

5 Okolí v zimě a v létě Dobře zachovaným tajemstvím Rakouska je bezesporu lázeňské centrum Turracherhöhe, nacházející se v horském pásu spojujícím Štýrsko a Korutany. Lázeňské centrum je vyhlášené a známé jako jedno z nejatraktivnějších rekreačních středisek, a ten, kdo hledá zimní zabavu, se bude v Turracherhöhe určitě cítit ve své kůži. Je to lyžařské středisko pro celou rodinu, s mnoha útulnými horskými restauracemi. Vysoká poloha (1.800 metrů n.m.) a velký počet sněhových děl garantují perfektní sněhové podmínky b ěhem celé zimní sezóny, která zde začíná již koncem listopadu a končí až začátkem května. Moderní lyžařské vleky se postarají, abyste nikde nemuseli dlouho čekat a mohli tak strávit co nejvíce času na lyžích. Celkem 14 vleků a téměř 40 km sjezdovek ve výškách až m n.m. je výzvou pro lyžaře všech kategorií. V okolí Turrachersee se dále nachází 25 km krásných a vzorně upravených běžeckých stop, některé vedou i přes zamrzlé jezero. Zimní krajina s panenskou přírodou a čistý horský vzduch Vás uchvátí.

6

7 Také v létě je velmi příjemné zde pobývat, neboť je to vyhlášené místo pro pěší turistiku. Cyklistům na horských kolech se nabízí několik různě obtížných cyklotras. Pro milovníky golfu jsou zde k dispozici dvě krásná 18-ti jamková golfová hřiště, cca půl hodiny vzdálená - Bad Kleinkirchheim a Murau-Kreischberg. V dostupné pěší vzdálenosti od Alpského parku se nachází překrásné Turrachersee a centrum obce s mnoha obchody a útulné restaurace se slunnými terasami. kuchyně. V hospodách ve vesnici (Stube) a v horských chatách u sjezdovek je vždy velice příjemná atmosféra, a i zde najdete výbornou a cenově dostupnou kuchyni. Mimořádné zážitky nabízí Hűttenabend, tradiční horská restaurace. Après-ski možná nejsou tak bujaré, jako v Tyrolských lyžařských střediscích, ale jsou útulné a příjemné. Díky své vysoké poloze jsou místní terasy až do pozdního odpoledne otevřené a zalité sluncem. De Schirmbar, diskotéky nebo vinárny se postarají o Vaši zábavu večer. Gastronomie a après-ski Rakousko je známo svými tradicemi, pohostinností a pohodlím a Turracherhöhe v tomto není výjimkou. Hotely a restaurace okolo jezera mají dobrý ohlas v kulinářském světě, milovníci dobrého jídla se mají určitě nač těšit. Vedle místní výborné štýrské a korutanské kuchyně se také nabízí velký výběr mezinárodní

8 Alpský park je dostupný přímo z hlavní komunikace a interní komunikace k jednotlivým chatám bude ještě dostavěna. Přes lyžařské cesty se dostanete na sjezdovky nacházející se nad parkem. Každá chata má jedno parkovací stání (kryté či otevřené). U vjezdu do parku (těsně pod lanovkou Pauli) se nachází centrální recepce se salonkem, kanceláří, dále jsou zde sklady a zázemí pro provozovatele parku. V suterénu recepce se nachází oddělené kóje pro uložení lyží pro každou chatu. Projekt Při výstavbě chat v Alpském parku jsou používány pouze vysoce kvalitní materiály. Chaty mají ve standardu velmi kvalitní provedení, včetně luxusního vybavení koupelen. Kromě toho nabízíme velký výběr a možností pro splnění induviduálních přání klientů. Katalog víceprací máme k dispozici. Chaty jsou předávány bez vybavení tj. kuchyňské linky a spotřebičů, bez šatních skříní a dalšího nábytku. Chatu si můžete zařídit sami anebo s pomocí našeho dodavatele, se kterým v tomto projektu spolupracujeme. Můžete si vybrat z více variant standardních nabídek vybavení. Orientační cena kompletního vybavení - kuchyně (včetně spotřebičů), obývacího pokoje a ložnic činí ,- až ,-.

9

10 Poloha z Brna rovněž cca 4,5 hodiny jízdy. Letiště v Klagenfurtu a v Salzburgu jsou vzdálena jednu až dvě hodiny jízdy. Ceny a dispozice První fáze Alpského parku je prodána, k dispozici jsou tyto pozemky: 31, 43 a 48 (stav v lednu 2014). Od ledna 2014 nabízíme posledních 8 pozemků v závěrečné fázi výstavby, a to pozemky A, B, C, D, E, F a G. Ceny chat včetně pozemku se pohybují od ,- do ,-. Ostatní náklady a DPH Turracherhöhe se nachází v regionu Murau, v zemském kraji Štýrsko, na hranici Štýrska a Korutan. Pojedete po dálnici A10 Salzburg Villach, projedete Tauerntunnel, u sjezdu na St. Michael dálnici opustíte a pojedete směrem na Murau. U města Predlitz zvolíte směr na Turrach. Z České republiky jsou to z Českých Budějovic cca 4,5 hodiny jízdy, Uvedené ceny jsou bez DPH, bez vybavení a bez poplatků s koupí spojených. Notářské poplatky a daň z převodu nemovitosti hradí kupující a počítají se z kupní ceny včetně DPH. Daň z převodu nemovitosti činí 3,5%, náklady na zápis do katastru činí 1,1% a náklady na notářské poplatky činí 1,5%. Jelikož zde platí povinnost pronájmu, budete mít nárok na vrácení DPH. Při koupi tak nebudete muset DPH hradit, při dodržení předepsaných podmínek.

11

12

13

14

15 Tato chata má užitnou plochu 120 m2. Má 4 ložnice s 8-mi až 10-ti postelemi. V přízemí se nachází prostor pro uložení lyží, prostorná obytná místnost s otevřenou kuchyní, velkými prosklenými plochami a vstupem na balkon. Dále je zde i vnitřní wellness s infrasaunou, Jacuzzi whirlpool, sprcha a toaleta s umyvadlem. V patře se nachází čtyři prostorné ložnice a dvě koupelny se sprchami a WC. Ze dvou ložnic je přístup na balkon.

16

17 T130 Turm Tento atraktivní typ chaty se jmenuje Turmchalet. Byl navržen architekty ze známé architektonické kanceláře Team a Graz - Herbert Missoni a Jörg Wallmüller z Grazu, kteří se inspirovali mezinárodně známou Grazer Schule a zrealizovali již několik architektonických skvostů, jako např. Kärntner Tourismusschulen ve Villachu, Therme NOVA v Köflachu a Arnold-Schwarzenegger-Stadion v Graz- Liebenau. Tento typ chaty nabízí 4 ložnice a dvě koupelny, užitná plocha činí 130 m2. V přízemí se nachází 2 ložnice, 2 koupelny se sprchou a WC. Vstup se závětřím a sklepem se nachází v mezipatře. Jsou zde 2 ložnice s francouzkými dveřmi se vstupem na balkon. Nachází se zde i vnitřní wellness s infrasaunou, Jacuzzi whirlpool, sprchou, toaletou a umyvadlem. Přímo z Jacuzzi máte překrásný výhled na okolní přírodu. Prostorná obytná místnost s velkou kuchyní a jídelnou se nachází ve třetím patře, a je z ní přímý vstup na prostorný krytý balkon.

18

19 T140 Baumhaus Speiálně pro místa s vysokými stromy byl vytvořen nový typ T140 Baumhaus. U tohoto typu chaty se ložnice a wellness nachází v přízemí domu a prostorná obytná místnost se nachází v prvním patře. Zde opravdu budete žít mezi stromy a mít překrásný a široký výhled do přírody. Tento přírodní obraz je dále znásoben velkými prosklenými plochami oken a dveří domu. Zvláštní dojem z prostoru dotváří šikmá střecha s masivními trámy. Tato chata má 5 ložnic, z toho dvě se samostatnou koupelnou. Je zde vnitřní wellness s infrasaunou, Jacuzzi whirlpool, sprchou, umyvadlem a toaletou. Užitná plocha této chaty je 140 m2. Vstup do domu se sklepem a závětřím se nachází v přízemí. Z prostorné haly je přístup do čtyř ložnic a do wellness. Po otevřeném schodišti se dostanete do druhého patra s velkým obytným prostorem, spojeným s jídelnou a kuchyní, je zde i plynový krb. Dále je zde i pátá ložnice s vlastní koupelnou. Z obytného prostoru je přístup na prostorný a krytý balkon.

20 Plán T120X Menší variantou Baumhaus je tato chata s užitnou plochou 120 m2. Má 4 ložnice s celkem 9-ti postelemi (případně palandami místo některých postelí). V prvním patře se nachází prostorná obytná místnost s otevřenou kuchyní, velkými prosklenými plochami oken a dveří a vstupem na balkon. Dále hlavní ložnice s koupelnou. V přízemí je vstupní hala, 3 ložnice, z toho jedna se samostatnou koupelnou, a dále vnitřní wellness s infrasaunou, Jacuzzi whirlpool, sprchou, toaletou a umyvadlem.

21 Pronájem a správa Na pronájem a správu každý kupující uzavře individuální smlouvu s provozovatelem parku - - Alpenpark Turrach-Steinalm Besitz- und Verwaltungsgesellschaft mbh. Každý kupující získá v této společnosti podíl, a tím se stane i spolumajitelem společných zařízení, jako jsou např. budova recepce, chodníky, přístupové cesty a ostatních zařízení. Na správu parku si provozovatel parku najal turistickou agenturu, která se stará o pronájem a o provoz společných zařízení. Alpský park byl poprvé otevřen o vánocích roku 2011 a je pronajímán prostřednictvím profesionálních operátorů, jakými jsou Belvilla, Interhome, Eurotours, Casamundo, atd. Obsazenost a výnosy z pronájmu jsou velmi vysoké. Alpský park má na základě územního plánu funkci rekreačního parku se záměrem pronájmu. Vaše možnosti užívání chaty jsou velmi široké, a dále máte možnost prostřednictvím provozovatele parku chatu sami pronajímat vámi zprostředkovaným zájemcům. Výnosy z pronájmu jsou sledovány samostatně za každou chatu. Hypotéka Při financování koupě chaty spolupracujeme s několika rakouskými bankami. Ty v současnosti poskytují hypotéku na 50-60% kupní ceny nemovitosti a nákladů s tím spojených. Doba splatnosti se pohybuje mezi lety (do max. 75-ti let věku), hypotéky jsou anuitní. Můžete volit mezi pevnou či variabilní úrokovou sazbou, variabilní úroková sazba činí nyní 2,5% - 2,75% (únor 2014). Rovněž čtyřhvězdičkový Hotel Jägerwirt poskytuje majitelům domů různé služby i správu. Tento hotel patří více než 100 let rodině Brandstätter a je znám svou vysokou kvalitou a pohostinstvím. S tímto provozovatelem získáte záruku perfektních služeb, servisu a údržby Vaší nemovitosti, a tím i vysoké výnosy z pronájmu.

22 Prohlídky V oblasti nabízíme více projektů v různých fázích výstavby. Abyste se mohli s našimi projekty, chatami i jejich okolím blíže seznámit, můžete si chatu pronajmout za zvýhodněnou cenu od za den pobytu (v závislosti na typu a na lokalitě), plus úklid cca 200,-. Doporučujeme Vám, abyste zde pak strávili alespoň dva dny a velmi rádi se Vám budeme věnovat, abychom Vás co nejvíce seznámili s naší nabídkou a charakteristikou jednotlivých projektů. Celý proces - od první prohlídky až po předání chaty Vám budeme nápomocni. Budeme Vás informovat o jednotlivých krocích u notáře, o možnostech financování, pronájmu i o rakouských zákonech ohledně výstavby a daňové problematiky. Na začátku od nás obdržíte přehledné plány chat, nabídky, přehled celkových nákladů a případně i nabídku na hypotéku, kterou pro Vás vyřídíme. Rovněž Vás doprovodíme k notáři. Informace a kontakty: Pro další informace se můžete obrátit na: Drs. Addy Coolbergen Tel: addy@coolbergen.net Maarten v/d Werff Tel: + 31 (0) maarten@mynexthome.nl Patricia Blauw Tel: 31 (0) patricia@mynexthome.nl

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Lipno nad Vltavou Lipno Lake Resort Nabídka rekreačních nemovitostí: Areál Lipno Lake Resort byl postaven v letech 2005-2007, v

Více

Samostatné dřevěné chaty k rekreačnímu bydlení v centru obce. Hohentauern Rakousko

Samostatné dřevěné chaty k rekreačnímu bydlení v centru obce. Hohentauern Rakousko Samostatné dřevěné chaty k rekreačnímu bydlení v centru obce Hohentauern Rakousko Chalets Hohentauern Rekreační chaty se nachází v centru příjemné horské obce Hohentauern (1.274 m n.m.), blízko lyžařského

Více

Menší projekt se samostatnými chatami k rekreačnímu využití. Murau - Austria

Menší projekt se samostatnými chatami k rekreačnímu využití. Murau - Austria Menší projekt se samostatnými chatami k rekreačnímu využití Murau - Austria Feriendorf Murau Nově: volba mezi tradiční stavbou z masivního dřeva anebo v kombinaci kámen-dřevo V malých a uzavřených kruzích

Více

Samostatné ECO Lodges a luxusní horské rekreační chaty u lanovky a v centru obce. Kreischberg Murau - Rakousko

Samostatné ECO Lodges a luxusní horské rekreační chaty u lanovky a v centru obce. Kreischberg Murau - Rakousko Samostatné ECO Lodges a luxusní horské rekreační chaty u lanovky a v centru obce Kreischberg Murau - Rakousko Kreischberg Chalets V malebném a útulném zimním středisku St. Lorenzen na úpatí hory Kreischberg,

Více

Nový rezidenční projekt

Nový rezidenční projekt RAKOUSKO Nový rezidenční projekt Garantovaný příjem z pronájmu až 9% ročně! přímo u lanovky Bad Gastein Sleva 5 % pro první 3 kupující! Bad Gastein, Rakousko Bag Gastein je krásné alpské městečko v údolí

Více

Lipno Lake Resort. Prodej rekreačních apartmánů v areálu. - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč

Lipno Lake Resort. Prodej rekreačních apartmánů v areálu. - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč Prodej rekreačních apartmánů v areálu Lipno Lake Resort - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč Všeobecné informace Rekreační areál s apartmány Lipno Lake Resort v obci Lipno nad Vltavou

Více

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu RAKOUSKO Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci Garantovaný výnos z pronájmu Ski Amadé Wagrain, Rakousko Skvělé lyžování a krásné léto v Alpách Městečko Wagrain se nachází v srdci lyžařského střediska

Více

Prodej rekreačních apartmánů v areálu. Marina Lipno. - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních apartmánů v areálu. Marina Lipno. - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních apartmánů v areálu Marina Lipno - Lipno nad Vltavou - Již více než 30 apartmánů si pořídili čeští občané I Vy zde můžete najít svůj vysněný apartmán Všeobecný popis Rekreační areál Marina

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč)

Byty: 1+kk (Studia) jsou dostupné ve velikostech 45 m2 a 50 m2, Cena od 225,000 LE (cca 745.000,-Kč) Sinai Golf Heights Sinai Golf Heights je unikátní resort přímo uvnitř nového golfového hřiště v Sharm El Sheikh. Tato oblast v Nabq se stane velice prestižní adresou na Sinai a veškerá luxusní zařízení

Více

Zell am See / Kaprun - zimní sezóna

Zell am See / Kaprun - zimní sezóna Investice v Alpách Nový 4* rezidenční projekt ve vyhlášeném alpském středisku Zell am See v Rakousku. Luxusní apartmány v pěší vzdálenosti od lanovky City X-press a jezera Zeller See přímo v centru Zell

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno některými z rakouských nejvyšších hor. Samotné údolí nabízí

Více

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - - Prodejní cena od 1.976.000,- Kč Všeobecný popis Rekreační areál Riviera Lipno v obci Lipno nad Vltavou se nachází v klidném prostředí, přímo u Lipenského

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

Villapark Lipno Dreams

Villapark Lipno Dreams Villapark Lipno Dreams Prodej rekreačních domů a stavebních pozemků v obci Lipno nad Vltavou Cena domu včetně pozemku: od 4.780.000 Kč Cena pozemků: 2.200 Kč/m 2 + daň z nabytí nemovitosti Villapark Lipno

Více

Místo ALBULA UDOLI Kupní cena 8,372.000,-Kč. Pokoje 4 1/2 Výměra 115 m2. Výhled do dálky na jih Parcela: 729 m2

Místo ALBULA UDOLI Kupní cena 8,372.000,-Kč. Pokoje 4 1/2 Výměra 115 m2. Výhled do dálky na jih Parcela: 729 m2 Detail 7851 Místo ALBULA UDOLI Kupní cena 8,372.000,-Kč Pokoje 4 1/2 Výměra 115 m2 Výhled do dálky na jih Parcela: 729 m2 Podrob.popis Klidné, pěkné prostředí,překrásná příroda, dům 4.podlaží Vybavení:

Více

Srovnávací tržní analýza

Srovnávací tržní analýza Srovnávací tržní analýza 1/6 Srovnávací tržní analýza Ladislav Jandáček ladislav.jandacek@re-max.cz +420 727 832 834 Klient : Potanková Jaroslava Nemovitost : Prodej bytové jednotky Adresa : Čimická 2

Více

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti Realitní kancelář HERRYS nabízí luxusní samostatně stojící dům s venkovní terasou, pozemkem o velikosti 42.000 m2 včetně 10.050 m2 vlastního

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 1 / 5 Typ ubytování: vila Místo: Dubrovnik - Chorvatsko Počet pokojů: 4 Max hosté: 8 Koupelny: 4 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 3.500 do 10.500 / týden {gallery}vfr/dubrovnik4{/gallery}

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Luxusní rezidence Kralupy nad Vltavou 5+1 895 m 2 13.990.000 Kč Nabízíme Vám zprostředkování prodeje luxusní rezidence v

Více

Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska

Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska Umístění Nový rezidenční projekt v srdci Švýcarska se nachází v jednom z nejkrásnějších regionů v Alpách Bernese Oberland v blízkosti Interlakenu, Brienz. Bernese

Více

Santa Maria Maior Resort

Santa Maria Maior Resort Santa Maria Maior Resort Developerský projekt Santa Maria Maior Resort Uprostřed okouzlující přírody, v exkluzivní lokalitě portugalského ostrova Madeira s jedinečným výhledem na Atlantik a hlavní město

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR Víkendová chata, Horní Zálezly 10, okres Ústí nad Labem Projekt: Stavitel: ing.

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

CELOROČNÍ TURISTICKÉ CENTRUM

CELOROČNÍ TURISTICKÉ CENTRUM O PROJEKTU Projekt Rezidence Nad Městem je klidné, moderní prostředí umožňující aktivně strávit čas, ale i v poklidu relaxovat. Projekt je navržen tak, aby maximálně ctil soukromí obyvatelů Rezidence,

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 CK TURISTA Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 5,7 - denní zájezd Nádherné lyžování v Alpách takřka na rakousko italské hranici. Výborné ubytování v

Více

UNIKÁTNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST V RAKUSKÝCH ALPÁCH!

UNIKÁTNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST V RAKUSKÝCH ALPÁCH! UNIKÁTNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST V RAKUSKÝCH ALPÁCH! KLÍČOVÁ -FAKTA UNIKÁTNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST V RAKOUSKÝCH ALPÁCH! 100 NOVĚ ZREKONSTRUOVANÝCH DOVOLENKOVÝCH APARTMÁNŮ DODÁVÁME NA KLÍČ, KOMPLETNĚ ZAŘÍ-

Více

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 Stodůlky Rodinné bydlení u přírodní rezervace Klidná rodinná lokalita Krásné výhledy na panorama Prahy Efektivní úsporný dům KDYŽ JE RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ Jen pár kroků do

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko UBYTOVACÍ OBJEKT TWINOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko JEKA CS, K Lomu 889, 252 29 Dobřichovice info@jekacs.cz www.jekacs.cz SKYPE: jekacs ( +420 257 712 049 ( +420 602 215 376

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: 1 500 000,00 CZK Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu: Samostatný

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky:

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky: Horní Rakousko / Oberösterreich Stůl č. 17A SPES Hotel, Schlierbach SPES Hotel, Schlierbach Adresa: Panoramaweg 1, A-4553 Schlierbach E-mail: hotel@spes.co.at Internet: www.spes.co.at Lisa Losbichler,

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

Nabídka nemovitostí červen 2010

Nabídka nemovitostí červen 2010 Nabídka nemovitostí červen 2010 NABÍDKA BYTŮ v Renaissance Village, Fort Myers, Florida o Renaissance Village nabízí svým obyvatelům rozlehlý, vyhřívaný plavecký bazén a vířivku, fitness centrum, kavárnu,

Více

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 Stodůlky Rodinné bydlení u přírodní rezervace Klidná rodinná lokalita Krásné výhledy na panorama Prahy Efektivní úsporný dům KDYŽ JE RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ Jen pár kroků do

Více

Dvouvila s privátním bazénem až pro 8 osob Ko Lanta (TH12)

Dvouvila s privátním bazénem až pro 8 osob Ko Lanta (TH12) Dvouvila s privátním bazénem až pro 8 osob Ko Lanta (TH12) cena již od 11.060 Kč / os. / 7 nocí Cena zahrnuje: plné využití vily úklid pojištění CK proti úpadku Nabízíme Vám pronájem luxusní vily s privátním

Více

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY REZIDENCE PROSTĚJOV CITY AD štúdio - 2013 SBC Czech Investment a.s. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 2 REZIDENCE PROSTĚJOV CITY Rezidence Prostějov CITY - tak trochu jiné bydlení... Motto: Od nepaměti hledali obydlí lidé

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: Info o ceně u makléře Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu:

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI /

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI / PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI ludma@ludma.cz / +420 558 623 740 http://www.ludma.cz/prodej-statku KOMERČNÍ AREÁL ŽABEŇ Nemovitost s popisným číslem 1 se nachází v obci Žabeň mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem

Více

Apartmány Dolní Morava

Apartmány Dolní Morava Apartmány Dolní Morava Apartmány na Větrné Hůrce Apartmánové domy jsou situovány nad místní cestou, nachází se ve vyšší části obce s panoramatickým výhledem na vrchol Kralického Sněžníku přes svahy protější

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

Bydlení s nejhezčími výhledy

Bydlení s nejhezčími výhledy Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování začátkem roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory Real Estate & Life, s.r.o. Telefon: Fax: Email: info@estateandlife.cz Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory V Rovinách, 4000 Praha 4, CZ Popis Luxusní

Více

Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351

Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351 CK TURISTA Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351 4,6,8 - denní zájezd Lyžování v jižních Alpách. Nejjižnější lyžování v Rakousku nabízí Korutanské Alpy, které hraničí

Více

Bydlení v nejlepší lokalitě

Bydlení v nejlepší lokalitě Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování na jaře roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji města

Více

NABÍDKA BYTŮ. PRAHA 5 ZLIČÍN / Metropole

NABÍDKA BYTŮ. PRAHA 5 ZLIČÍN / Metropole 1/5 Termíny dokončení: bytový dům A - P, Y: DOKONČENO bytový dům T, U, V, X: DOKONČENO bytový dům Q, R, S: prosinec 2014 Aktuální prospekt ke stažení na www.central-group.cz 2/5 Patro Číslo bytu Dispozice,

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova O projektu Společnost AAA Realitní fond, a.s. Vám nabízí možnost atraktivního bydlení v žádané lokalitě Prahy 5 Janáčkovo nábřeží. Řadový bytový dům z roku 1910 je jako stvořený pro ty, kteří touží po

Více

PASSO NASSFELD. ( nadmořská výška 686 m m )

PASSO NASSFELD. ( nadmořská výška 686 m m ) PASSO NASSFELD ( nadmořská výška 686 m 2.278 m ) 110 km upravovaných sjezdovek všech druhů obtížnosti patří mezi nejmodernější v celém Rakousku nejvíce slunečných dní v roce 29 moderních vleků a lanovek

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ TYPOVÉ DOMY DEKHOME VÝBĚR DOMU Volba vhodného a plně vyhovujícího domu je s jistotou jednou ze starostí z kategorie těch příjemných. Na druhou stranu se však

Více

CHRUDIM - BYTOVÉ DOMY NA ŠPICI C, D, E

CHRUDIM - BYTOVÉ DOMY NA ŠPICI C, D, E BYDLENÍ V KLIDNÉ, OKRAJOVÉ ČÁSTI MĚSTA JEDNOTNÁ KONCEPCE BYTOVÉHO CELKU 66 BYTŮ S TERASAMI /OD 3M DO 99 M / 4 PARKOVACÍCH MÍST V SUTERÉNU OBJEKTU 71 PARKOVACÍCH MÍST NA POVRCHU ZDĚNÁ STAVBA SE ZATEPLENÍM

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Lyžařské kurzy pro školy 2011/12

Lyžařské kurzy pro školy 2011/12 Lyžařské kurzy pro školy 2011/12 Informace o lyžařských střediscích 1.Nassfeld nadmořská výška 686 m 2.278 m. největší lyžařské vysokohorské středisko 110 km upravovaných sjezdovek všech druhů obtížnosti

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Libčany - Libčany 10 250 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: rodinnydumlibcany.cz Popis Exkluzivně Vám nabízíme nadstandardní jednopodlažní rodinný

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ

VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ VÍTEJTE VE VAŠEM NOVÉM DOMĚ včetně pozemku!! Slavětín nad Ohří Identifikační údaje: Obec:. Slavětín Okres:... Louny k.ú.:. Slavětín nad Ohří parcelní číslo:..... 410/30 plocha:... 1067 m2 Zpracoval: REAL

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

NOVASOL GROUP NOVASOL. Informace pro nové majitele. 27. Května 2013

NOVASOL GROUP NOVASOL. Informace pro nové majitele. 27. Května 2013 NOVASOL GROUP NOVASOL Informace pro nové majitele 27. Května 2013 30.000 rekreačních objektů ve 26 evropských zemích Vážený majiteli rekreačního domu, chaty, chalupy nebo apartmánu, firma NOVASOL patří

Více

PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ

PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ NOVÝ TYP NÁJEMNÍHO BYDLENÍ Možnost komfortního nájemního bydlení s nadstandardními benefity je v Plzni ojedinělá, nabízí širokou škálu služeb a individuální přístup. Atraktivita

Více

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK Hanspaulka Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK PROPERTIES ID 11242 Hanspaulka Jeden z klenotů pražských rezidenčních čtvrtí Kouzelná část šesté pražské čtvrti Dejvice,

Více

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ O PROJEKTU Projekt U Pernikářky 7 tvoří celkem slunných, jižně orientovaných bytů v nízkoenergetickém viladomě s podzemním parkováním. Architektonicky výrazná novostavba bude citlivě zasazena do prvorepublikové

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Blanca Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační systém

Více

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 17.9. 24.9.2016 7 nocí červen, září 2016 CENA: 7.290 Kč osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: 7 x ubytování v apartmánu pro 2

Více

JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY

JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY MODERNÍ BYDLENÍ PRO RODINY I MLADÉ PÁRY POSLEDNÍ ETAPA Moderní, cenově dosažitelné bydlení v zeleni na okraji Prahy, zároveň ale jen 15 minut metrem

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Briana Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Robinzonáda Mirela Vytisknout PDF Zátoka Ladjena - Bogomolje / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou

Více

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú.

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. 1977 Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice 1980/3 Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. Kaplice Okres: Kaplice 1982 1992/2 Datum: Květen

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vila Antica Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko

Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Apartmány Pjerka Vytisknout PDF Zátoka Skozanje - Gdinj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 2 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 174 PŘÍLOHA Č. 3 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E.

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

CO JE VAŠÍM DOMOVEM A JAKÝ JE? A CO TEDY TVOŘÍ VÁŠ DOMOV? Co je vaším hlavním požadavkem na domov? Jaké má mít vlastnosti?

CO JE VAŠÍM DOMOVEM A JAKÝ JE? A CO TEDY TVOŘÍ VÁŠ DOMOV? Co je vaším hlavním požadavkem na domov? Jaké má mít vlastnosti? PROJEKT CHARVATCE CO JE VAŠÍM DOMOVEM A JAKÝ JE? A CO TEDY TVOŘÍ VÁŠ DOMOV? Co je vaším hlavním požadavkem na domov? Jaké má mít vlastnosti? Bydlením, stavěním, navrhováním a kvalitou domů se zabývám celý

Více

Vila Solta VILA SOLTA

Vila Solta VILA SOLTA Vila Solta VILA SOLTA 1 / 6 Typ ubytování: vila / hotel Místo: Šolta - CHORVATSKO Počet apartmánů: 6 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 1,148 až 26,383 / týden {gallery}vfr/solta{/gallery} Villa

Více

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 CK TURISTA AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 4,5,7 - denní zájezd AKCE: GOLF ZDARMA Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu

Více

Ovocný trh 11 Praha 1

Ovocný trh 11 Praha 1 Popis a lokalita: Budova tohoto centra se nachází na jedné z nejlepších adres v Praze na Ovocném trhu v srdci Starého města pražského, v bezprostřední blízkosti Stavovského divadla, paláce Myslbek, Karolina,

Více

JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY

JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY JIŽNÍ VÝHLEDY PRAHA 5 STODŮLKY NOVÉ BYTY U METRA STODŮLKY MODERNÍ BYDLENÍ PRO RODINY I MLADÉ PÁRY POSLEDNÍ ETAPA Moderní, cenově dosažitelné bydlení v zeleni na okraji Prahy, zároveň ale jen 15 minut metrem

Více

HO Vertical - Molltal. Napsal uživatel HonzaS Čtvrtek, 10 Září :38 - HTML clipboard

HO Vertical - Molltal. Napsal uživatel HonzaS Čtvrtek, 10 Září :38 - HTML clipboard HTML clipboard Tento ledovcový areál je tak trochu neprávem malinko stranou hlavního zájmu lyžařů směřujících do Rakouska na lyže. Asi to bude dáno jeho jižní polohou. Zatímco za ostatním lyžováním jsme

Více