Poseče vše sama, Šetřte svůj čas. Příjemný čas, který si můžete opravdu užít. takže se můžete věnovat ostatním projektům.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Poseče vše sama, Šetřte svůj čas. Příjemný čas, který si můžete opravdu užít. takže se můžete věnovat ostatním projektům."

Transkript

1 Šetřte svůj čas. Poseče vše sama, takže se můžete věnovat ostatním projektům. Indego, robotická sekačka s inteligentní navigací Logicut. Seče rychle a čistě, pruh za pruhem. Příjemný čas, který si můžete opravdu užít. Make it your home. Vytvořte si domácí prostředí podle svého pomocí inovativní robotické sekačky Indego od společnosti Bosch. Díky systému Logicut sekačka Indego vypočítá nejlepší trasu a seče v čistých rovnoběžných pruzích. Zatímco sekačka Indego pracuje, můžete se věnovat ostatním projektům. Jednoduše logická prostě účelná.

2 Snadno srozumitelné video o instalaci a průvodce ve formátu PDF naleznete na stránkách: Nejsnazší způsob, jak vytvořit krásný trávník. Prostě to nechte na sekačce Indego firmy Bosch. Poseče váš trávník, sama si najde svou cestu a vždy mu dá dokonalý střih. Jak toho dosáhne? Je to prosté s inteligentním navigačním systémem Logicut. U této technologie je nejprve trávník zmapován, je vypočítána strategie efektivního pohybu a poté sekačka Indego poseče trávník v čistých, souběžných pruzích. Po instalaci je nutné už jen jednoduché naprogramování a je připravena pro vás pracovat. Díky své účinnosti potřebuje sekačka Indego jen velmi málo energie. Nevypouští žádné výfukové zplodiny, a je proto dobrou volbou pro vás i pro životní prostředí. A pokud jí v cestě překáží větev ani to není problém. Sekačka Indego zjistí, že do něčeho narazila, couvne a překážku objede. Ve skutečnosti je natolik samostatná, že dokáže sama nabít svůj lithium-iontový akumulátor v nabíječce. Trávníku prospívá i tím, že jej krátkými odřezky posečené trávy mulčuje. Lze ji používat za téměř všech povětrnostních podmínek, zvládne svah se sklonem až 35 %, chlubí se všestrannými bezpečnostními vlastnostmi a je chráněná proti krádeží PINem a výstražným systémem. Nechte sekačku Indego pečovat o váš trávník a vy se můžete starat o ostatní projekty. zcela samostatně si najde svou cestu seká v přesných rovnoběžných pruzích dává trávníku dokonalý střih stačí ji nainstalovat a naprogramovat prospívá vašemu trávníku mulčováním má všestranné zabezpečení pracuje skoro za každého počasí snadno zvládá svahy do 35 % chráněna proti krádeži kódem PIN šetří váš čas, abyste se mohli věnovat něčemu jinému

3 Seká rychle a čistě, pruh za pruhem! Vyzkoušejte si něco z budoucnosti už dnes. Stačí položit úložnou stanici a obvodový drát a vytyčit tak oblast, kterou má sekačka Indego posekat. Poté sekačku Indego aktivujte a jste s prací hotovi. Od toho okamžiku už bude sekačka Indego dělat všechno úplně sama zmapuje si trávník, vypočítá si dráhu sečení, určí svou polohu, když bude potřeba, vrátí se k úložné stanici, aby se dobila, a pak zas bude pokračovat v sečení. Když sekačka Indego narazí na nějakou překážku, třeba na větev nebo na odhozenou hračku, nárazovým snímačem ji zaznamená a prostě ji objede. Rychlé, přesné sečení, pruh za pruhem Systematické sečení znamená efektivní sečení. Sekačka Indego využívá technologii Logicut pro výpočet krátké dráhy sečení a seče v pravidelných rovnoběžných pruzích. Sekačka Indego snadno projíždí pruh za pruhem a zajišťuje tak, že nezůstane žádné místo neposečené ani nebude znovu sekat již posečená místa. Je šetrná k vašemu trávníku, šetří čas a energii a umožňuje vám v klidu si užívat zahrady. Jednoduše logická prostě účelná. Sečení bez systému Logicut Při sečení bez strategie učení na základě předchozího zmapování se využívá náhodný přístup.

4 Změňte svůj životní styl a už nikdy nesečte sami! Po všech stránkách pohodlná Prostě ji zapněte! Sekačku Indego připravíte k provozu ve třech jednoduchých krocích: 1. Umístěte úložnou stanici. 2. Položte obvodový drát. 3. Aktivujte Indego a jde se na to! Obvodový drát Snadné nastavení Automatický systém nabíjení Po všech stránkách bezpečná Tři příklady bezpečnostních vlastností: 1. Sekačka Indego používá nárazový snímač k detekci překážek na trávníku, aby se jim mohla vyhnout. 2. Pokud ji zvednete, žací lišty se ihned zastaví. 3. Sekačka Indego je chráněná proti krádeží kódem PIN a výstražným systémem. Rychlé zastavení čepelí Doba sečení (průměr) 200 m 2 za 2 h 500 m 2 za 6 h 800 m 2 za 9 h m 2 za 12 h Ochrana pomocí PIN a výstražného systému Nárazový snímač detekce překážek

5 Sekačka Indego si najde svou cestu zcela samostatně. Po všech stránkách inteligentní Inteligentní a účinná! Pomocí navigačního systému Logicut si sekačka automaticky změří zahradu a samostatně vypočítá efektivní dráhu sečení. Pruh za pruhem, rovnoběžně a efektivně. Strom, keř nebo jezírko sekačka Indego přizpůsobí svou trasu vašemu trávníku. Stačí, když jednou položíte obvodový drát kolem oblasti, která se má sekat a necháte ji, aby se pustila do práce. Jestliže máte ve vaší zahradě nějakou překážku, jako například strom, stačí kolem něj položit obvodový drát. Sekačka Indego si tuto překážku zapamatuje a bude ji objíždět zcela samostatně. Sekačka Indego je dost inteligentní na to, aby mohla pracovat bez dozoru, a proti krádeži je chráněna kódem PIN. Jednoduchá zahrada Mapování zahrady Logicut Inteligentní Po všech stránkách praktická Déšť nebo sluníčko, sekačka Indego seče. Dokonce i trávníky se sklonem až 35 %. A protože trávu seče pravidelně a pokaždé ji zkrátí jen o trochu, zůstává za ní jen kvalitní mulč a nic se nemusí hrabat. 1 3 Obvodový drát vytyčí oblast, která se má sekat. Jednou ho položíte kolem trávníku a to je vše může se začít. Pamatuje si překážky a jednoduše se jim vyhne, ať již se jedná o strom, keř, zahradní jezírko nebo terasu. 2 4 Přesně jeden pruh za druhým pro trávníky do výměry m². Díky navigačnímu systému Logicut seče sekačka Indego vždy v rovnoběžných pruzích. Sekačka Indego odsekává jen krátké konečky, takže všechny zbytky tvoří kvalitní mulč, který slouží jako dobré hnojivo, takže se nic nemusí hrabat. Složitá zahrada Pracuje skoro za každého počasí % Možnost sečení i ve svahu Funkce mulčování 5 Sekačka Indego využívá automatický systém nabíjení, který jí umožňuje vrátit se k úložné stanici, když je baterie již slabá. 6 Sekačka Indego snadno zvládá i svahy do 35 %, takže je ideálním řešením i pro svažité trávníky.

6 Robotická sekačka Indego Odpovědi na Často kladené otázky (FAQs) Robotická sekačka Indego Pro jaký typ zahrad se sekačka Indego doporučuje? Robotická sekačka Indego se doporučuje pro zahrady do výměry m 2, což odpovídá přibližně rozloze 4 tenisových kurtů. Sekačka Indego také zvládá svahy do 35 % (20 ), takže si dokáže poradit s většinou běžných zahrad. Jak sekačka Indego trávu seče? Na rozdíl od jiných robotických sekaček si sekačka Indego nejdřív zahradu zmapuje a pak trávu seče v paralelních pruzích, aby na jedné straně nedocházelo k dvojímu sekání stejného místa a na straně druhé aby se minimalizovala místa vynechaná. Když sekačka Indego potřebuje dobít baterii, vrátí se k úložné stanici. Může tato sekačka sekat trávu, když prší? Ano, ačkoli pro trávník je lepší, když se seká za sucha. Doporučuje se také uložit sekačku Indego uvnitř během deštivých a zimních období. Co všechno je v krabici? Robotická sekačka Indego, úložná stanice, 200 m obvodového drátu, 400 fixačních kolíků, 4 hřeby pro úložnou stanici, napájecí zdroj (jednotka), červený odpojovací klíč, 4 měřicí pravítka, provozní návod. Uvedení sekačky Indego do provozu a jak ji používat Jaká může být výška sečení? Výšku sečení sekačky Indego lze nastavit v rozmezí 20 mm 60 mm. Doporučuje se, aby maximální výška trávy pro sekačku Indego nepřesahovala 100 mm. Jak nastavím rozvrh sečení? Sekačku Indego lze nastavit tak, aby sekala ve zvolené dny v týdnu a ve zvolený čas. Lze nastavit až pět rozvrhů, takže si můžete sestavit rozvrhy pro různé sezony. Bezpečnost robotické sekačky Co se stane, když sekačku zvednete? Robotická sekačka Indego má snímače, které detekují, když je zvednuta od země nebo když přejíždí přes velký objekt na zemi když je zjištěno zvednutí, sekací systém se automaticky zastaví. Co se stane, když na zahradě zůstane nějaký předmět? Když k tomu dojde, sekačka Indego zjistí, že do něčeho narazila, couvne, překážku objede a pokračuje v sečení původního pásu. Co se stane, když se sekačka převrátí? Robotická sekačka Indego má snímače, které detekují, když se převrátí když zjistí zvednutí, sekací systém se automaticky zastaví.

7 Snímače stáčivé rychlosti Sledují pohyby a polohu sekačky Indego na mapě zahrady Multisnímače Detekují překážky, řídí jejich objetí a návrat na původní trasu Tlačítko ručního zastavení Pro maximální bezpečnost Uživatelské rozhraní stroje Umožňuje intuitivní programování a snadný provoz Minimální spotřeba elektrické energie Nižší provozní náklady, hlučnost a znečistění vzduchu než standardní sekačky na trávu Inteligentní automatické dobíjení Velmi pohodlné a bezpečné Otočný regulátor výšky sečení Pro výběr různých vzhledů trávníku Mulčování Rovnoměrně rozptýlená posečená tráva hnojí půdu, aby byl trávník zdravější Bezšňůrové napájení Lithium-iontový akumulátor 32,4 V/3,0 Ah Designová, dobře navržená kola Šetrná vůči trávě Příslušenství Technické vlastnosti Hřeby pro úložnou stanici Zdroj energie / Napětí akumulátoru 32,4 V/3,0 Ah Akumulátorové články 1,5 Ah, 3,6 V, 18 (x 1) Funkce nabíjení auto Šířka záběru 26 cm Hmotnost 11,1 kg Výkonnost na jedno nabití 200 m 2 (+/- 20 %) Maximální provozní plocha m 2 Fixační kolíky Náhradní nože Průměrná doba chodu Doba nabíjení Hlučnost Paměť Rozsah dodávky 50 min 50 min Naměřená: 72 db(a) Garantovaná: 75 db(a) 16 MB Sekačka Indego, úložná stanice, 200 m obvodového drátu, 400 fixačních kolíků, 4 x hřeb pro úložnou stanici, napájecí zdroj (jednotka), červený odpojovací klíč, 4 x měřicí pravítko, provozní návod Obvodový drát

8 1619LF7254 CZ Printed in Federal Republic of Germany Subject to technical alterations. No liability is accepted for printing errors. Robert Bosch odbytová s.r.o. Elektrické nářadí Pod Višňovkou 35/ Praha 4 Krč

Poseče vše sama, takže se můžete věnovat ostatním projektům.

Poseče vše sama, takže se můžete věnovat ostatním projektům. Šetřte svůj čas. Poseče vše sama, takže se můžete věnovat ostatním projektům. Indego, robotická sekačka s inteligentní navigací Logicut. Seče rychle a čistě, pruh za pruhem. Příjemný čas, který si můžete

Více

Poseče vše sama, Šetřte svůj čas. Příjemný čas, který si můžete opravdu užít. takže se můžete věnovat ostatním projektům.

Poseče vše sama, Šetřte svůj čas. Příjemný čas, který si můžete opravdu užít. takže se můžete věnovat ostatním projektům. Šetřte svůj čas. Poseče vše sama, takže se můžete věnovat ostatním projektům. Indego, robotická sekačka s inteligentním navigačním systémem Logicut seká rychle a čistě řádek za řádkem. Příjemný čas, který

Více

Krásný trávník, snadno posekaný

Krásný trávník, snadno posekaný Krásný trávník, snadno posekaný S novými robotickými sekačkami Indego Home made by you. bosch-indego.com Smart Device Control 63 db(a) Indego 400 Connect Více na straně 12 2 Krásný trávník, snadno posekaný.

Více

na ostří nože. Dokonalost Pravé zahradničení. Pravý odpočinek.

na ostří nože. Dokonalost Pravé zahradničení. Pravý odpočinek. Pravé zahradničení. Pravý odpočinek. Dokonalost na ostří nože. Make it your home. Zařiďte si domov podle svého s novými sekačkami na trávu Rotak. Usilujte o dokonalost už po prvním sečení s novými sekačkami

Více

Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka

Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka TANGO E5 Smart tool smart solution TANGO 4 kroky k nádhernému trávníku 1 Vyžádejte si podporu a instalaci od Vašeho prodejce John Deere. Profesionální plánování

Více

pohodlné ovládání. Perfektní den. Perfektní výsledek. Skvělý výkon,

pohodlné ovládání. Perfektní den. Perfektní výsledek. Skvělý výkon, Perfektní výsledek. Perfektní den. Skvělý výkon, pohodlné ovládání. Make it your home. S novým modelem ART 18 LI je všechno hračka. Inovativní nůž Durablade zaručuje skvělý výkon sečení a jeho životnost

Více

Váš nepostradatelný společník při zahradničení.

Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Užijte si to. Odpočiňte si. Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Make it your home. S lehkým a ergonomickým zahradním nářadím Isio firmy Bosch je všechno hračka. Multifunkční pohonná jednotka

Více

Robomow Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015. Jsem Váš nejlepší týmový hráč!

Robomow Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015. Jsem Váš nejlepší týmový hráč! Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015 Jsem Váš nejlepší týmový hráč! Vítejte u příjemnějšího sečení! My v jsme vždy měli jeden jasný cíl: vyrábět robustní, dostupné, inteligentní robotické sekací

Více

Akumulátorový trimmer ComfortCut Li-18/23R (9825) Pohodlné sekání s výkonným akumulátorem

Akumulátorový trimmer ComfortCut Li-18/23R (9825) Pohodlné sekání s výkonným akumulátorem 1 z 5 5.5.2014 19:14 Akumulátorový trimmer ComfortCut Li-18/23R (9825) Pohodlné sekání s výkonným akumulátorem Lehký GARDENA akumulátorový trimmer ComfortCut Li-18/23R, se kterým se extrémně snadno manipuluje,

Více

TANGO E5 ŘADY II ROBOTICKÁ SEKAČKA

TANGO E5 ŘADY II ROBOTICKÁ SEKAČKA TANGO E5 ŘADY II ROBOTICKÁ SEKAČKA 2 KLÍČ JE V KONZISTENTNOSTI Stroje John Deere po celém světě pracují konzistentně a precizně. Od golfových hřišť až po zemědělství, profesionálové si vybírají John Deere.

Více

YOU RELAX YOU SLEEP YOU PLAY YOU SWIM YOU EAT YOU HAVE FUN YOU READ THIS YOU GO CRAZY YOU DO WHATEVER YOU WANT. imow

YOU RELAX YOU SLEEP YOU PLAY YOU SWIM YOU EAT YOU HAVE FUN YOU READ THIS YOU GO CRAZY YOU DO WHATEVER YOU WANT. imow YOU RELAX YOU SLEEP YOU PLAY YOU SWIM YOU EAT YOU HAVE FUN YOU READ THIS YOU GO CRAZY YOU DO WHATEVER YOU WANT imow Andreas STIHL, spol. s r.o. Chrlická 753 664 42 MODŘICE Fax: 547 216 275 e-mail: info@stihl.cz

Více

Pohodlné řešení čištění pro domácnost i volný čas

Pohodlné řešení čištění pro domácnost i volný čas Čas na práci Čas na zábavu Pohodlné řešení čištění pro domácnost i volný čas Make it your home. S řadou vysokotlakých čističek AQT je všechno hračka! Obstaráte nejrůznější čisticí práce v domácnosti i

Více

DRAFT HUSQVARNA AUTOMOWER

DRAFT HUSQVARNA AUTOMOWER DRAFT AUTOMOWER KVALITNĚJŠÍ PÉČE O TR ÁVNÍK Překrásný trávník. Tři nože ostré jako břitva trávník čistě posekají, nikoli vytrhají. Díky častějšímu sekání sekačka Automower produkuje kratší odřezky, z nichž

Více

Zahradní nářadí CENÍK 2014

Zahradní nářadí CENÍK 2014 Zahradní nářadí CENÍK 2014 Platný od 1. 1. 2014 Doporučené prodejní ceny jsou uvedeny v Kč s 21% DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. 1 619 M00 FF5 www.bosch-garden.cz Akumulátorové

Více

Dokonalý výsledek sekání bez práce

Dokonalý výsledek sekání bez práce Dokonalý výsledek sekání bez práce Robotická sekačka na trávu zajistí vašemu trávníku nejlepší možnou péči a vy získáte více volného času. Na základě vašich požadavků a velikosti vašeho trávníku vám pomůžeme

Více

Často kladené dotazy a rady pro nákup

Často kladené dotazy a rady pro nákup Často kladené dotazy a rady pro nákup Důvody pro koupi robotické sekačky Automower Zabere hodně času vlastnit a provozovat sekačku Automower? Ne, sekačka Automower se velmi lehce ovládá. Z vaší strany

Více

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Pohodová práce Pohodové užívání Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Kompaktní konstrukce a výkonný motor EC pro šroubování a vrtání bez únavy. Nové nářadí série Ergonomic s čipem Syneon. Make

Více

Lizard Spirit. Setrnost k zivotnímu prostredí. Bezpecnost. Lico technologie. Kvalita provedení

Lizard Spirit. Setrnost k zivotnímu prostredí. Bezpecnost. Lico technologie. Kvalita provedení CZ Lizard Spirit Setrnost k zivotnímu prostredí Lico technologie Bezpecnost Kvalita provedení Live green Vývoj a výzkum nových technologických řešení má za cíl zlepšení kvality života prostřednictvím produktů,

Více

TANGO E5 řady II. Robotická sekačka

TANGO E5 řady II. Robotická sekačka TANGO E5 řady II Robotická sekačka Užijte si svojí zahradu jako nikdy předtím Pokud nemáte čas na sečení, určitě si zamilujete novou sekačku TANGO řady II. Sečení s ní je tak pohodlné, že se budete divit,

Více

Dokonale posekají trávník, vy můžete relaxovat. Robotické sekačky

Dokonale posekají trávník, vy můžete relaxovat. Robotické sekačky 2017 Dokonale posekají trávník, vy můžete relaxovat Robotické sekačky Nechte sekat robotickou sekačku Jak funguje robotická sekačka? Trávník snů Můžete sedět a relaxovat Úplná relaxace Trávník je často

Více

YOU RELAX YOU ENJOY YOU HAVE FUN YOU PLAY YOU MEET FRIENDS YOU DO WHATEVER YOU WANT

YOU RELAX YOU ENJOY YOU HAVE FUN YOU PLAY YOU MEET FRIENDS YOU DO WHATEVER YOU WANT Andreas STIHL, spol. s r.o. Chrlická 753 664 42 MODŘICE e-mail: info@stihl.cz Internet: www.stihl.cz YOU RELAX YOU ENJOY YOU HAVE FUN YOU PLAY YOU MEET FRIENDS YOU DO WHATEVER YOU WANT www.viking-imow.com

Více

Velká chvála. Malý chaos. Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva

Velká chvála. Malý chaos. Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva Malý chaos Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva Velká chvála Make it your home. Udělejte si svůj domov s akumulátorovým kombinovaným šroubovákem PSB 10,8 LI-2. Je

Více

Poloautomatické robotické sekačky S1 a S14

Poloautomatické robotické sekačky S1 a S14 Poloautomatické robotické sekačky S1 a S14 Obsah balení S1 a S14 A B C D Poloautomatická sekačka S1 nebo S14 Napájecí kabel s transformátorem a terminálem pro připojení dobíjecích bodů Vystřeďovací podložka

Více

BATTERY POWER. MADE BY STIHL.

BATTERY POWER. MADE BY STIHL. J S M E T U PRO VÁS: AUTORIZOVANÍ PRODEJCI STIHL Autorizovaný prodejce STIHL: Battery Power. Made by STIHL. Tyto produkty se prodávají pouze u kvalifikovaných specializovaných prodejců, kteří poskytují

Více

Přímé digitální. Opravdu Bosch! přenos výsledků měření

Přímé digitální. Opravdu Bosch! přenos výsledků měření Opravdu Bosch! Přímé digitální přenos výsledků měření NOVINKA! Laserový dálkoměr GLM 100 C Professional a aplikace Chytré řešení pro přenos a dokumentaci výsledků měření. Modré elektrické nářadí: pro řemeslo

Více

10 Sekačky s pojezdem. Řada Select Series. Poznejte dokonalý řez

10 Sekačky s pojezdem. Řada Select Series. Poznejte dokonalý řez 0 Sekačky s pojezdem Řada Select Series Poznejte dokonalý řez Sekačky s pojezdem Řada Select Series: Vlastnosti Investice do kvality Připraven k jízdě Řada sekaček s pojezdem John Deere Select Series je

Více

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE STÁLE POD KONTROLOU S nabíječkou EXIDE se nebudete muset nikdy obávat, zda váš vůz nastartuje, nebo zda je vaše motocyklová baterie

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

Robotický vysavač PUREi9 PI91-5MBM

Robotický vysavač PUREi9 PI91-5MBM KLÍČOVÉ VLASTNOSTI PRODUKTU OBSAH BALENÍ Vysávejte odkudkoliv. K tomu, abyste mohli uklidit svou domácnost, již nemusíte být doma. Vysávání můžete spustit odkudkoliv a kdykoliv prostřednictvím mobilní

Více

Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky.

Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky. Drtiče 43 Tichý drtič AXT 25 TC. Rozdrtí vše na malé kousky. Ideální na všechny druhy zahradního odpadu. Rádi byste rozdrtili zahradní odpad a nechcete oddělovat měkký zelený materiál a tvrdé dřevo? Toto

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz

Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete. www.devi.cz Ovládejte i místa, kam se jen tak nedostanete Devilink BezdrátovéF ovládání I G H T Vašeho I N G pohodlí FOR www.devi.cz BARE FEET D E V I L I N K B E Z D R ÁT O V É O V U nás v DEVI jsme hrdí, že nenabízíme

Více

Zdroj zajištěného napájení MEg103

Zdroj zajištěného napájení MEg103 Zdroj zajištěného napájení MEg103 Měřící Energetické Aparáty Měřící Energetické Aparáty Zdroj zajištěného napájení MEg103 1/ Charakteristika Zdroj zajištěného napájení MEg103 je určen k napájení indikátorů

Více

Externí baterie 10000 mah

Externí baterie 10000 mah Externí baterie 10000 mah Uživatelská příručka 31888 I. Úvod Tuto lehkou, vysokokapacitní a stylovou mobilní externí baterii, která je šetrná k životnímu prostředí, lze kdekoliv a kdykoliv použít pro většinu

Více

Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch

Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch Zajišťujeme spolehlivé nabíjení při maximální bezpečnosti Novinka! Funkce Memory: Uložení posledního nastvení do paměti Novinka!

Více

Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků

Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků Snadné ovládání Úspornější provoz 3 1 Účinnější pohon nože Pohodlné nastavování 4 Přesné sečení 2 Jednoduchá manipulace 6 Technologie

Více

Dělejte, co vás baví robotické sekačky smart system 2018

Dělejte, co vás baví robotické sekačky smart system 2018 Dělejte, co vás baví robotické sekačky smart system 2018 Sekání se šampióny Nejdůležitější vlastnosti našich robotických sekaček NEKOMPLIKOVANÁ SILENO city snadno očistíte pomocí zahradní hadice. A je

Více

Stiga Autoclip 200 Series

Stiga Autoclip 200 Series Stiga Autoclip 200 Series Dokonalý trávnik......a Vaša pohoda Stiga Autoclip 200 series Pracuje rýchlejšie. Je úspornejšia. Perfektný trávnik vo Vašej záhrade Okrem toho, že máte čas urobiť niečo iné,

Více

20 990,- AL-KO 500 E / 500 I* ROBOTICKÉ SEKAČKY. Pracovní plocha max. 500 m 2 Šířka záběru

20 990,- AL-KO 500 E / 500 I* ROBOTICKÉ SEKAČKY.   Pracovní plocha max. 500 m 2 Šířka záběru ROBOTICKÉ SEKAČKY AL-KO 500 E / 500 I* Pracovní plocha max. 500 m 2 Šířka záběru 20 cm Doba sečení / doba nabíjení 50 / 60 min Rozměry (D x Š x V) 600 x 490 x 245 mm Nastavení pracovní výšky 25-55 mm,

Více

Název zařízení / sestavy:

Název zařízení / sestavy: Počet sestav: 10 Bateriový systém na napájení měřícího zařízení Sestava musí obsahovat 4 baterie, 2 skříně na baterie,2 nabíječky akumulátorů a 1 solární panel. Nabíječky a baterie slouží k dobíjení venkovních

Více

Pohon garážových vrat

Pohon garážových vrat Hněvkovského 30/65, 61700 Brno-Komárov Pohon garážových vrat Instalační a uživatelský manuál Upozornění: je důležité pro bezpečnost všech osob, kteří instalují a používají tento pohon garážových vrat,

Více

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Mix materiálů Unikát Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Make it your home. Udělejte si svůj domov s PKS 16 Multi. S mnohostrannou ruční okružní minipilou můžete realizovat své plány a řezat dlaždice,

Více

1619LD9254 CZ Printed in Federal Republic of Germany Subject to technical alterations. No liability is accepted for printing errors.

1619LD9254 CZ Printed in Federal Republic of Germany Subject to technical alterations. No liability is accepted for printing errors. Zahradní nářadí Bosch. 100 % kvalita, 100 % servis. Testováno a zaručeno Bezpočet testů a dlouhodobých zátěžových zkoušek i neustálé namátkové kontroly zaručují, že výrobní závod opustí jenom výrobky nejvyšší

Více

Ceník Platný od

Ceník Platný od Ceník 2017 Platný od 1.6.2017 0.600.8A4.508 0.600.8A4.507 0.600.885.D05 Rotak 43 LI Rotak 43 LI Rotak 32 LI Ergo Flex (1 aku) Rotační akumulátorové sekačky Bez akumulátoru a nabíječky, šířka sečení 43

Více

Dual Eye Mapping Duální navigace a sledování povrchu (inteligentnější a rychlejší úklid)

Dual Eye Mapping Duální navigace a sledování povrchu (inteligentnější a rychlejší úklid) Dual Eye Mapping Duální navigace a sledování povrchu (inteligentnější a rychlejší úklid) Horní senzor CV-SLAM (Ceiling vision based Simultaneous Localization and Mapping) Kamera snímá povrch stropu 30x

Více

Přehled filtrů a filtračních sad

Přehled filtrů a filtračních sad Přehled filtrů a filtračních sad objem vody bez ryb/l objem vody s rybami/l objem rybníčku s koi-kapry/l max. součet délek ryb/cm Zde najdete správnou sestavu pro filtraci Vašeho rybníčku modulová filtrace

Více

Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď

Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď Nikdo vám nesliboval, že podlahové vytápění bude snadné až doteď Bezdrátové pohodlí od Danfossu Od složitého k jednoduchému Bezdrátový řídící systém podlahového vytápění Danfoss CF2 nabízí optimální spolehlivost

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Volně s to jící spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY FREE STANDING - OVENS sušení chlazení praní zmrazování inteligentní spotřebiče,

Více

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A R S I T Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Maxicut sečení zábavou

Maxicut sečení zábavou K ATA LO G Z A H R A D N Í C H T R A K TO R Ů KARSIT Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče travnatou

Více

Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999

Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999 Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999 Philips Lumea Advanced sc 1999 je moderní levnější bratranec velmi žádaných modelů Lumea Prestige např. 956. Má stejnou životnost lampy, 15 a více let

Více

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie.

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie. Příloha NEOSOLAR Uživatelská příručka Důležité! Vždy nejprve připojte baterie. Pro 12V baterie používejte pouze 12V (36 článkové) solární panely. Pro 24V baterie používejte pouze 24V (72 článkové) solární

Více

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat

Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat Tři dobré důvody pro značku Hörmann Kvalitativní charakteristiky pohonů garážových vrat 1 2 Bezpečný Spolehlivý Jen u firmy Hörmann Zajištění proti zvednutí Lupiči to mají u automatických garážových vrat

Více

MI-1240. Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion. Montážní příručka

MI-1240. Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion. Montážní příručka MI-1240 Rozhraní pro vozidla Ford Focus, Edge a Fusion Montážní příručka Modul rozhraní MI1240 umožňuje připojení zdroje video signálu (například navigaci s výstupem RGB, DVD přehrávač nebo kameru) k displeji

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

katalog2011format22x22_final.ind1 1 11.5.2011 10:29:01

katalog2011format22x22_final.ind1 1 11.5.2011 10:29:01 katalog2011format22x22_final.ind1 1 11.5.2011 10:29:01 Vážení zákazníci a příznivci značky VARI, právě jste otevřeli nový katalog VARI pro sezónu 2011. Čeká na vás množství informací, novinek a inovací,

Více

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A

AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A NABÍJEČKA AKU NABÍJEČKA 6/12V 2A Plně automatická 6/12V nabíječka Nejmodernější, mikroprocesorem řízená technika nabíjení série Banner ACCUCHARGER zaručuje to nejlepší nabíjení baterie, nejvyšší bezpečnost

Více

POČÍTAČKA MĚN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

POČÍTAČKA MĚN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA POČÍTAČKA MĚN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA OBSAH Bezpečnostní upozornění 1 Vybalení 1 Vlastnosti Popis zadní části přístroje Návod k použití Způsob používání Popis vnějšku přístroje Návod k inteligentním funkcím

Více

Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace

Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace Robo.com 3 je koncentrací technologie společnosti Hoover. Navigační systém (algorithmic advanced intelligence) používá výpočet jedinečného algoritmu na určení nejefektivnější

Více

AX-DL100 - Laserový měřič vzdálenosti

AX-DL100 - Laserový měřič vzdálenosti AX-DL100 - Laserový měřič vzdálenosti 1. Přehled Děkujeme, že jste si vybrali naše výrobky! Přečtěte si prosím pečlivě Stručný návod k použití tohoto výrobku, abyste zajistili bezpečnost a nejefektivnější

Více

Ceník Platný od

Ceník Platný od Ceník 2018 Platný od 5. 3. 2018 0.600.8A4.508 0.600.8A4.507 0.600.885.D05 Rotak 43 LI Rotak 43 LI Rotak 32 LI Ergo Flex (1 aku) Rotační sekačky Rotační sekačka Rotační sekačka Rotační sekačka Bez akumulátoru

Více

NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE

NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Obj. č.: 85 70 30 Toto zařízení Vám usnadní startování motoru Vašeho vozidla po jeho dlouhém stání nebo po dlouhé zimní přestávce. Položte jednoduše tuto solární ochranu proti

Více

Jak nainstalovat vaši sekačku Landroid M

Jak nainstalovat vaši sekačku Landroid M INSTALLATION GUIDE Jak nainstalovat vaši sekačku Landroid M Instalace Landroid M je velmi jednoduchá. V závislosti na rozloze vaší zahrady trvá celý tento proces jen velmi krátkou dobu. Pokud uvažujete

Více

Regulátor nabíjení HP2430-HP A

Regulátor nabíjení HP2430-HP A Regulátor nabíjení HP2430-HP4840 30-60A Úvod : 1. 12V / 24 V systémové napětí je automaticky rozpoznáno 2. nabíjecí program pro hermetické, gelové, zaplavené olověné baterie a lithiové baterie je k dispozici

Více

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho.

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho. Pusťte se do toho. Udělejte to správně! NOVINKA! Akumulátorové vrtací šroubováky PSR 14,4 LI-2 a PSR 18 LI-2 s funkcí Bosch PowerControl. Vrtání a šroubování ještě nikdy nebylo tak komfortní a jednoduché.

Více

Tráva v péči rob. Test Robotické sekačky. Export z www.dtest.cz pro vosolova@dtest.cz

Tráva v péči rob. Test Robotické sekačky. Export z www.dtest.cz pro vosolova@dtest.cz Test Robotické sekačky V robotickém miniseriálu vám po testu robotických vysavačů, který jsme publikovali v březnovém vydání, přinášíme test robotických sekaček na trávu. Schopnosti devíti modelů jsme

Více

OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí jakkoli dlouhé vousy

OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí jakkoli dlouhé vousy Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Pro zastřihování, tvarování, holení Oholí bez pořezání 3 hřebenové nástavce na strniště Nabíjecí, mokré i suché použití QP2520/20 OneBlade zastřihuje,

Více

ZR24 ŘÍDICÍ KARTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA. Obsah. Popis. Bezpečnost. Nastavení. Další funkce

ZR24 ŘÍDICÍ KARTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA. Obsah. Popis. Bezpečnost. Nastavení. Další funkce ŘÍDICÍ KARTA ZR24 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Popis Řídicí karta ZR24 je vhodná pro ovládání jednofázových převodových motorů s napájecím napětím 230 V s výkonem až 500 W. Frekvence 50 60 Hz. Karta byla kompletně

Více

iclebo home robotický vysavač s funkcí robotického mopu

iclebo home robotický vysavač s funkcí robotického mopu iclebo home robotický vysavač s funkcí robotického mopu iclebo home inteligentní robotický vysavač s funkcí robotického mopu Spojením robotického vysavače s funkcí robotický mop MOPPING nabízí iclebo home

Více

Hlavní atributy výrobku

Hlavní atributy výrobku Dvourychlostní akumulátorový lithiumiontový kombinovaný šroubovák PSB 18 LI-2 Dvourychlostní akumulátorový vrtací šroubovák s příklepem PSB 18 LI-2 tak kompaktní může být výkonné nářadí K výrobku Kč 6

Více

Principy GPS mapování

Principy GPS mapování Principy GPS mapování Irena Smolová GPS GPS = globální družicový navigační systém určení polohy kdekoliv na zemském povrchu, bez ohledu na počasí a na dobu, kdy se provádí měření Vývoj systému GPS původně

Více

JUMP STARTER 12V LITHIUM

JUMP STARTER 12V LITHIUM JUMP STARTER JUMP STARTER 12V LITHIUM 12V lithiový pomocný startovací zdroj pro profesionální použití Výkonný pomocný startovací zdroj s nejmodernější lithiumiontovou technologií. Minimální rozměry a pouhých

Více

Stručný návod k rychlému použití. 1 Připojte 2 Začít 3 Bavte se. CD290 CD295

Stručný návod k rychlému použití. 1 Připojte 2 Začít 3 Bavte se.   CD290 CD295 Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/welcome CD290 CD295 Stručný návod k rychlému použití 1 Připojte 2 Začít 3 Bavte se Co balení obsahuje Základní stanice (CD295) Základní

Více

Start s automatickým sytičem Snadné startování díky automatickému sytiči. Stačí otočit klíčkem a jet.

Start s automatickým sytičem Snadné startování díky automatickému sytiči. Stačí otočit klíčkem a jet. TC 139T je uživatelsky příjemný zahradní traktor s integrovaným sběracím systémem. Speciální konstrukce dvouválcového motoru pro stroje Husqvarna se startováním bez použití sytiče a pedály ovládanou hydrostatickou

Více

Systém bateriových přístrojů 36V LITHIUM-ION

Systém bateriových přístrojů 36V LITHIUM-ION Systém bateriových přístrojů Oregon OKAMŽITÝ START Žádné tahání el. kabelů Žádné zahřívání Žádné mixování oleje a benzínu NULOVÉ EMISE Přátelské k životnímu prostředí Žádné benzínové výpary KOMFORT A POHODLÍ

Více

MINN KOTA - závěsné lodní elektromotory

MINN KOTA - závěsné lodní elektromotory - závěsné lodní elektromotory Nejpoužívanější řada závěsných elektromotorů pro rybářské a rekreační čluny. Kvalita, výkon a šetrnost k životnímu prostředí: Záruka kvality je již dlouhou dobu světovým lídrem

Více

Laboratorní tříkanálové napájecí zdroje AX-3003D-3 AX-3005D-3. Návod k obsluze

Laboratorní tříkanálové napájecí zdroje AX-3003D-3 AX-3005D-3. Návod k obsluze Laboratorní tříkanálové napájecí zdroje AX-3003D-3 AX-3005D-3 Návod k obsluze ObsahKapitola 1 1. Úvod... 3 Rozbalení a kontrola obsahu výrobku... 4 Bezpečnostní instrukce... 4 Bezpečnostní informace...

Více

Přesně podle mých představ.

Přesně podle mých představ. Přesně podle mých představ. Quigo od firmy Bosch. NOVINKA! Quigo geniální malý křížový laser od firmy Bosch. Naprosto jednoduchý. 100 % v rovině. To vás chytí. Robert Bosch odbytová s.r.o. Elektrické nářadí

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Překoná vaše očekávání Siemens avantgarde: Nová řada spotřebičů, která se perfektně hodí k

Více

Návod k obsluze. Konstrukce a technické parametry:

Návod k obsluze. Konstrukce a technické parametry: Návod k obsluze "Carbon crystal - kompozitní nástěnný infra topný systém" je systém vytápění, které kombinuje sálavé infra vytápění a konvenční vytápění v jednom panelu. Přeměna elektřiny na teplo má až

Více

Návody na montáž, obsluhu a údržbu

Návody na montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE TD 457 (MM7592) NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci pod omítku

Více

AMBITION H. AMBITION H Kód EAN. 4 *pöowhl#c-cm,y* 13RH71RA650 13RH71RE650 13RN71RN cm 4- taktní motor B&S OHV ccm

AMBITION H. AMBITION H Kód EAN. 4 *pöowhl#c-cm,y* 13RH71RA650 13RH71RE650 13RN71RN cm 4- taktní motor B&S OHV ccm SEKAČKY Zahradní traktory Zahradní traktory AMBITION 76.1 H AMBITION 9.130 H AMBITION 10.17 H AMBITION 96.1 H AMBITION 107.17 H 4 *pöowhl#c-cm,y* 4 *pöowhl#c-cm.,* 4 *pöowhl#c-c,-v* 4 *pöowhl#c-c,yy* 4

Více

Komfortní spínací hodiny s možností předvolby na 7 dnů. Návod k obsluze. J. Eberspächer GmbH & Co. KG. Eberspächerstr. 24 D Esslingen

Komfortní spínací hodiny s možností předvolby na 7 dnů. Návod k obsluze. J. Eberspächer GmbH & Co. KG. Eberspächerstr. 24 D Esslingen J. Eberspächer GmbH & Co. KG Eberspächerstr. 24 D-73730 Esslingen Komfortní spínací hodiny s možností předvolby na 7 dnů Telefon (ústředna) 00 49 (0)711 939-00 Telefax 00 49 (0)711 939-0500 www.eberspaecher.com

Více

LETÁKOVÁ AKCE VLA Dům, dílna a zahrada. Termín:

LETÁKOVÁ AKCE VLA Dům, dílna a zahrada. Termín: LETÁKOVÁ AKCE VLA 19-06 Dům, dílna a zahrada Termín: 14. 6. 15. 7. 2019 106901 EXTOL CRAFT 106902 EXTOL CRAFT 106910 EXTOL CRAFT 106920 EXTOL CRAFT 106930 EXTOL CRAFT 115x1,0x22,2mm 125x1,0x22,2mm 115x1,6x22,2mm

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

KM 100/100 R Bp Pack. Pohodlná údržba. 2 Velká plocha filtru s automatickým čištěním. Koncepce ovládání: systém Easy Operation

KM 100/100 R Bp Pack. Pohodlná údržba. 2 Velká plocha filtru s automatickým čištěním. Koncepce ovládání: systém Easy Operation Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 6.000 7.800 m²/h. 1 2 3 4 1 Ochrana proti nárazu K ochraně

Více

Uživatelský manuál nabíjecího regulátoru FDC200W-300W-400W

Uživatelský manuál nabíjecího regulátoru FDC200W-300W-400W Uživatelský manuál nabíjecího regulátoru FDC200W-300W-400W 1. Úvod Inteligentní hybridní regulátor nabíjení řízený mikroprocesorem s integrovanou ochranou větrné turbíny proti silnému větru a ochranou

Více

USB NABÍJENÍ DO ZÁSUVKY / V AUTOMOBILECH

USB NABÍJENÍ DO ZÁSUVKY / V AUTOMOBILECH USB NABÍJENÍ DO ZÁSUVKY / V AUTOMOBILECH USB NABÍJENÍ Většina USB nabíječek je vybavena funkcí Stand-by Power Save při nepoužívání zdroje v zásuvce je vlastní spotřeba max. 0,1W. USB nabíjení do zásuvky

Více

vysavač listí FLB-2500 1 990,- (více na straně 36) Zahradní technika Zahradní technika

vysavač listí FLB-2500 1 990,- (více na straně 36) Zahradní technika Zahradní technika Nůžky na živý plot Sekačky a křovinořezy Pily a vysavače Štípačky na dřevo Zametač, čerpadlo a myčky 34 35 36 37 38 Proma doporučuje vysavač listí FLB-2500 1 990,- (více na straně 36) 33, Vám nabízíme

Více

Stručný návod k rychlému použití. 1 Připojte 2 Začít 3 Bavte se. XL390 XL395

Stručný návod k rychlému použití. 1 Připojte 2 Začít 3 Bavte se.   XL390 XL395 Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/welcome XL390 XL395 Stručný návod k rychlému použití 1 Připojte 2 Začít 3 Bavte se Co balení obsahuje Základní stanice (XL395) Základní

Více

TMU. USB teploměr. teploměr s rozhraním USB. měření teplot od -55 C do +125 C. 26. května 2006 w w w. p a p o u c h. c o m 0188.00.

TMU. USB teploměr. teploměr s rozhraním USB. měření teplot od -55 C do +125 C. 26. května 2006 w w w. p a p o u c h. c o m 0188.00. USB teploměr teploměr s rozhraním USB měření teplot od -55 C do +125 C 26. května 2006 w w w. p a p o u c h. c o m 0188.00.00 Katalogový list Vytvořen: 30.5.2005 Poslední aktualizace: 26.5.2006 8:34 Počet

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu

Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu Pohon garážových vrat ProMatic Spolehlivá funkce za atraktivní cenu LET záruka ProMatic Standardně s ručním vysílačem HSE 2 BS v černé barvě Pohony garážových vrat ProMatic jsou vybaveny osvědčenou technikou

Více

Detektor musí být umístěn v přímé viditelnosti na chráněnou skleněnou plochu.

Detektor musí být umístěn v přímé viditelnosti na chráněnou skleněnou plochu. FlexGuard Duální detektory tříštění skla FG - 715, FG - 730 Uživatelský návod Verze 1.1-1/2005 1. Úvod FG-715 a FG730 jsou duální detektory, které detekují tříštění skla na základě změn tlaku vzduchu (flex

Více