Smlouva o zpracov6ni osobnich udaju

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o zpracov6ni osobnich udaju"

Transkript

1 ,z / q,t Smlouva o zpracov6ni osobnich udaju Psvchiatricki l6iebna iervenf Dvfir se sfdlem: Cerven;i Dvfir 1, 381 0l Ceskf Krumlov zastoupen6: MUDr. Jiiim Dvoi6dkem, ieditelem Ie: , (d6le jen,,spr6vce") a Univerzita Karlova v Praze, 3.l6kaiskf fakulta se sidlem: Rusk6 87, Praha 10 zastoupen6: prof.mudr.michalem Anddlem, CSc., ddkanem Ie: (d51e jen,,zpracovatel") uzavirajf podle ustanovenf $ 6 zskona d. 101/2000 Sb., o ochrane osobnich ridajti a o zmdnd ndkteqich z6konri, ve zn6ni pozddj5ich piedpisri, tuto smlouvu o zpracovhni osobnfch irdajri: Clinek I Piedmdt smlouw Tato smlouva upravuj e vaahy mezi spr6vcem osobnich ridajti a zpracovatelem osobnich ridajri, zejmflna pak vymezuje rozsah osobnich ridajri, kter6 budou zpracov5v6ny, ridel pro kter'-i budou osobni ridaje zpracovfviny a podminky a zintky zpracovatele osobnich ridajri z hlediska technick6ho a orgarizadniho zabezpedeni ochrany osobnich tidajri. ilinek II Uiel zpracovini Spr6vceje poskytovatelem zdravotnich sluzeb a vede pro svou vnitini potiebu evidenci ziz.narrltt o udslostech ovliviujicich kvalitu zdravotnich sluzeb a bezpednost pacientu (d6le jen,,zfuznarrrff') a dal5ich souvisejicich ridajri. Udelem t6to evidence je zqi3eni kvality sluzeb a zlep5eni bezpednosti pacientu eliminaci syst6movych nedostatkri v procesu poskyovrini zdravotnich sluzeb a nikoliv potrest6nf nezdmdrnfch chyb jednotlivcri. Zpracovatel je provozovatelem elektronick6ho syst6mu pro vedenf Zhznar.rfi (d6le jen,,syst6m") a poskyhrje jej Spr6vci formou sluzby jako technicky prostiedek pro,r1 )

2 7 J. 5. elektronick6 vedeni jeho Zaznarntt Tato sluzba je Spr6vci poskytovrina Zpracovatelem zdarmapo dobu platnosti t6to smlouvy. Udelem zpracovftni Zilznami Zpracovatelem je umoznit Spr6vci vyulivat sluzby Syst6mu. Zinnanry vedend v Systdmu mohou obsahovat osobni a citliv6 osobni fdaje klientri (pacientu) Spr6vce, jeho zamdstnanct a dal5ich fyzickych osob ve smyslu zikona () Sb., o ochrand osobnich ridajri a o zm6nd ndkterych z6kont, ve zndni.pozd6j5ich piedpisri (d6le jen "Zdkon"). Zilznamy mohou obsahovat i citlivd osobni ridaje o zdravotnim stavu subjektu ridajri, nicmdne Syst6m neni urden k vedeni elektronick 6 zdrav otnick6 dokumentace. Zpracovatel neni opr6vndn piedrivat osobni ridaje tietim osobiim. Zpracovatel je opr6vndn kjednosmdm6mu pied vdni anonymnich ridajt ze zilznamfi potvrzenych pracovnikem Spr6vce do oddelen6ho elektronick6ho syst6mu urdendho k porovn6vrini t6chto ridajri mezi zdravotnicklimi zaiizenimi. SluZby tohoto odd6len6ho systdmu jsou poskytov5ny Zpracovatelem Sprrlvci na z[klade Smlouvy o poskytovdnf sluzeb vyhodnoceni dat, kterd byla tzavienave stejny den jako tato smlouva. Zpracovatel neni opr5vndn ke sdruzov6ni osobnich ridajt v Zhznamech s jinymi idaji, a to ani s takovymi, kter6 mu byly Sprilvcem pieddny v rdmci plndnf jin6 nez t6to smlour,y. ilfnek III Rozsah nidajri l. J. Rozsah zpracovhvanych osobnich fdajri je d6n v piiloze Seznam zpracovdvanych ridajri. D6le budou zpracovsvdny tak6 osobnf ridaje vyzadovan6 Provoznfm i6dem pro irdely jednotn6 klasifikace Ziunami, vychdzejici z doporudeni Svdtov6 zdravotnickd organizace (d6le jen,,minim6lni rozsah tidajri") a citliv6 osobni ridaje o zdravotnim stavu klientti Spr6vce (pacientti) obsazen6 v popisech ud6losti. PouZije-li Spr6vce sluzeb Syst6mu k evidenci jinych osobnich nebo citliqich osobnich ridajfi, je Zpracovatel osobnich ridajri povinen zpracov vat a chrdnit i tyto dalsi osobni ridaje v souladu se Zilkonem. Cklnek IV Prdva a povinnosti smluvnich stran Na z6klad6 t6to smlouvy zmocriuje Spr6vce osobnfch ridajri Zpracovatele osobnfch fdajti ke zpracovdni osobnich ridajri potiebnych k zaji3tdnf procesu evidence a vyhodnocovfuni zi.znam.iu o ud6lostech ovlivriujicich kvalitu zdravotni p6de a bezpednost pacientti. Na z6kladd t6to smlouvy zmocf,uje Spr6vce osobnich ridajri Zpracovatele osobnfch tidajri tak6 k pieddvini anonymnich ridajri ze Zdznant4 blile urden6m v dltlnku II, bod Jeli piiddlen pii tomto pied6ni identifik6tor, pak je Zpracovatel povinen tento identifikrltor ulozit u souvisejiciho ZSznamu a poulivat jej pii opdtovn6m piedrini anonymnfch fdajri pii zmdnd souvisejfciho Zinnamu. Zpracovatel nesmi prov6ddt nebo zpii stupnit vyhleddni Zdznartt na zdkladd tohoto i dentifik6toru. v1 )

3 J SprSvce i Zpracovatel jsou povinni se pii pr6ci a ridrzb6 systdmu iidit Provoznimi6dem. O plsnovanfch odstdvk6ch Systdmu z dtivodt jeho ridrzby a zmdndch uzivatelsk6ho rozllrani syst6mu je Zpracovatel povinen informovat Spr6vce postupem dle Provozniho i6du Spr6vce osobnich ridajri zajisti, Le ke v5em zpracovdvanlim ridajtm m6 bud' pisemny souhlas subjektu ridajri se zpracovilnfm osobnich ridajt, nebo tento souhlas neni dle $ 5 odstavce (2) Zdkona vy1adovfin (napiiklad v piipadd evidence osobnich ridajti pacientu a fdajri o zdravotnim stavu pacientfi Spr:ivcem jakozto poskytovatelem zdravotnich sluzeb). Zpracovatel neni oprilvn6n poskytnout subjektu ridajri informace o zpracovdni jeho osobnfch fdajti dle $ 12 Zitkona. Sprdvce je povinen urdit osobu odpovddnou za zpracov6ni novd zadanych Zinnami, kontaktni osobu pro Zpracovatele a osobu povdienou piiddlov6nim oprdvndnf postupem dle Provozniho i6du. Zpracovatel je oprdvndn zasilat kontaktni osob6 bez vyladln informace z oblasti kvality a bezpednosti pacientt. Spr6vce je povinen zajistit informovanost svych pracormikt o pr6ci se Syst6mem, o dodrzovrini bezpednostnich opatienf pii t6to pr6ci a o ridelu syst6mu, deklarovan6ho v dl6nku II, bod Zpracovatel vytvoii pro Sprdvce nazilkladd jeho objedn6vky kopii v5ech jeho Zinnamtt v elektronick6 podobd. Zatuto sluzbu uhradf Spr6vce Zpracovateli cenu dle Provozniho i6du. itinek V Ziruky zpracovatele Zpracovatel dokumentuj e piijatd a proveden6 technicko -organizadni opatieni k zaji5tdni ochrany osobnich ridajri dle $ 13 ZSkona. Tato dokumentace neni piistupn6 Sprrivci ani tietim osobiim. Mezi piijatd a provedend opatienf patii zejmena: a. Ochrana pied neopr6vndnym fyzickym piistupem kzdznamttm jejich ulozenim v uzamykatelnych mistnostech budovy s nepietrzitou ostrahou a kamerovjm syst6mem. b. Ochrana pied neopr6vnenym drilkovym piistupem k ZSznamtrm. jejich zmdnou a neopr6vndnym pienosem, pomocf piideleni opr6vndni k pr6ci se Zdznamy qihradnd osob6m urdenym Spr6vcem postupem dle Provoznfho i6du. Zpracovatel je d61e opr6vndn urdit osobu pro technickou spr6vu Syst6mu a souvisejiciho datovdho rilozi5td a ulozenych dat. c. Ochrana Zdznami pied znidenim di rtriltou pravidelnym zflohovsnim dat. Tlto zillohy budou ulozeny v za5ifrovan6 form6. d. Zajiltdni informovanosti pracormiki Zpracovatele naklldajicich se ZLznamy o tom, Ze pifslu5nrl piistupov6 hesla a klide kzilznamttmje tieba uchoviivat vtajnosti a neposkytovat je tietim osobilm. e. Vytv6ienf elektronick6ho Zurn6lu, ktery umozni urdit a ovdiit, kdy, kym a z jakeho drivodu bylo se ZLznarry naklid6no. Zpracovatel zajisti, aby jeho pracovnfci naklsdajici se Zdznamy byli v souladu s platnymi pr6rmimi piedpisy vfnilni povinnostf mldenlivosti ve smyslu Zilkona a poudeni o moznfch h6sledcfch pro pifpad porusenf t6to povinnosti. v1 )

4 a Zpracovalel nezpifstupni tietim osobiim L6dnd informace o Zinnamech Spr6vce, a to ani souhrnn6 informace o jejich podtu zprisobem, kterj by umozf,oval ztdto informace jednoznadnd urdit Spr6vce. Zpracovatel je nicm6nd poveien Spr6vcem k pied6vrini anonymnfch ridajri, obsahujicich identifikaci Spr6vce, do jinfch syst6mt. Zpracovatel neodpovidd za Skody zprisoben6 Spr6vci rinikem ridajt ze Zdznantl ktery byl zprisoben pracouriky Spr6vce. thnek VI Doba trvdni smlouw a Tato smlouva se uzavird na dobu neurditou. Jeji platnost a irdinnost nast6v6 dnem jejiho podpisu opr6rmdnymi zsstupci obou smluvnich stran. Ke zpracovrlnf osobnich ridajri je Zpracovatel zmocndn Sprdvcem pouze po dobu platnosti t6to smlouvy. Jednostrann6 ukondeni smlouvy bezud6ni drivodu kteroukoliv ze smlurmich stran je mo1n6 pisemnou vypovddi dorudenou druh6 smluvnf stran6. Vypovddni lhtita dinf 30 kalend6inich dnf ode dne dorudeni pisemn6 vypov6di. Po skondeni platnosti t6to smlouvy jilzaznamy nebudou Spr6vci piistupn6 a dojde k jejich smazdni ze Syst6mu. Podrobny postup likvidace osobnich ridajri je uveden v Provoznfm i6du Syst6mu. Pii ukondeni smlouvy pied6 Zpracovatel Spr6vci v elektronick6 podobd ve form6tu XML aktu6lni podobu vsech ZinnamiuloZenych v Syst6mu. Tento rikon bude Zpracov atelem proveden bezfplatnd. Clfnek VII ZvlilStni ujednfnf 3. Pro vz6jemnfpied6v6ni informacf preferujf obd strany elekhonickou formu. Kontaktni ovii adresa Zpracovatele je uvedena v ProvoznimiSdu Syst6mu, kontaktni e- mailov6 adresa Spriivce je pieddna Zpracovateli postupem uvedenjnn v Provoznim i6du. Tento zprisob komunikace neni urden k piedsvrini osobnich ridajti. Zpracovatel je opr5vndn prov6ddt upgrade Syst6mu na novou verzi (vdetnd zmdny vzhledu rozhrani) a jednostrannd mdnit Provozni i6d. O upgrade Systdmu nebo zmdnd Provozniho i6du informuj e Zpracovatel Spr6vce elektronickou po5tou na adresu stanovenou postupem dle Provozniho i6du minimdlnd 15 kalend6inich dni pied uskutedndnfm pl6novane zmlny. Pokud Spr6vce nesouhlasi s ustanovenimi nov6 verze Provoznfho i6du nebo s vlastnostmi nov6 verze Syst6mu, mii moznost nejpozddji do 15 kalend6inich dne od zmdny Provozniho iildu nebo provedenf upgrade Systdmu podat Zpracovateli okamzitou pisemnou vypovdd't6to smlouvy bez qipovddnf thrity. V piipad6, Ze jedna ze smluvnich stran porusf povinnost stanovenou touto smlouvou, mrize druh6 strana podat okamzitou pisemnou vypovdd' t6to smlouvy bez vypovddnf lhrity a to nejpozddji do 30 kalend6inich dnri ode dne, kdy toto porusenf zjistila. V piipadd rozporu majf ustanoveni t6to smlouvy vzdy piednost pied ustanovenimi Provoznfho i6du. v'l ')

5 Cldnek VIII Z{v6reilnf ustanoveni Tato smlouva je vyhotovena ve dtyiech stejnopisech, zrictd kaldy m6 platnost origindlu. Po podpisu t6to smlouvy obdrli kazd ze smlurmfch stran dvd vyhotovenf smlouvy. 3. Otzk y touto smlouvou vyslovnd neupraven6 se iidi zilkonem d Sb., o ochrand osobnich ridajri a o zmdnd ndktenich zikon'&', ve zndni pozdej5ich piedpist a dal5imi obecnd z6v aznymi pr6vnimi piedpisy eesk6 republiky. Piilohy: Provoznii6d Seznam zpracov 6v arrych ridaj fi 3. Registradni list V ierven6m Dvoie dne V Praze dne 2- -,2-20u F$ v'0 li.ri il,tl,t-.t''., ;i r{: * a lt l*g ie ffi NA 0,8;ii1\1r '''"r +i rr'rlri ir-11!r Or:;:r'r: :,,,: 381 0i r;.r, 1,.r.:J!TiiO\/ e tei 1 80,,i:.i:) t:.) r r, r_,rj {)tl5g36cl0 Unlverzita Karlove v P,aze 3. lekaiskd fakulta DEKANAT Praha 10, Rusk6 87 tr1 ')

6 Provozni Fdd syst6mu pro evidenci ud6lostf ovlivilujicich kvalitu zdravotnich sluzeb a bezpeif pacientri Obecn6 Syst6m je urden kanalyzejednoho druhu Zinnami: hl65enf ne26douci udflosti. Kontaktnf ov6 adresa urdend pro komunikaci se Zpracovatelem je kabinetvz@,lb.cttni.cz. 3. Kontaktni ov6 adresy pro informov6ni Spr6vce o pl6novanych odst6vk6ch Syst6mu, zmdndeh rozfirani Syst6mu, piedani nov6 verze Provozniho i6du a ostatni komunikaci se Spr6vcem jsou uvedeny na Registradnim listu Spr6vce, ktery byl pfflohou smlouvy nebo byl pozddji autorizoviin podpisem statutrlmiho z6stupce Sprdvce a pied6n Zpracovateli. O plrinovanych odst6vk6ch Syst6mu z drivodri jeho ridrzby je Zpracovatel povinen informovat Spr6vce elektronickou po5tou nejm6nd 3 pracovni dny piedem. Bezpeinost 5. Opr6vndni k prrici se Zdznamy jsou piiddlovrlna osobrim urdenym Spr6vcem v Registradnim listu Spr6vce, ktery byl piilohou smlouvy nebo byl pozddji autorizov6n podpisem statut6miho zdstupce Spr6vce nebo osoby povdien6 piiddlovtinfm opr6vndni a pieddn Zpracovateli. VZdy musi SprSvce povdiit alespofi jednu osobu opr6vndnou pro pr6ci se v5emi ZLznamy Sprdvce. 6. Osoba povdien6 piiddlovrlnim oprdvndni k pr6ci se Zinnamy Sprdvce je urden6 Spr6vcem v Registradnim listu Spr6vce, kterf byl piilohou smlouvy nebo byl pozddji autorizoviin podpisem statutrirniho z6stupce Sprdvce a piedrin Zpracovateli. 7. Praqovnici Spr6vce se piihla5ujf do Syst6mu pomoci jm6na a hesla. Jmdna a hesla jsou pied6na Zpracovatelem Spr6vci telefonicky nebo v za5ifrovand podobd em s heslem sddlenym telefonicky osobd povdien6 piid6lovrlnim opr6vn6nf dle Registradniho listu Spr6vce. Spr6vce odpovid6 za to, Le jeho pracovnfci uchovaji piistupovrl jmdna a hesla v tajnosti. 8. Likvidace osobnich ridajti probih6 jejich smazfinim ze Systdmu. Mazhni se netyk6 zhloinich m6dii obsahujici zillohy osobnich ridajri. ZSloini media jsou recyklovilna tim zptsobem, Le po uplynuti skartadnf doby z6loh je obsah techto m6dif pieps6n novou aktu6lnf z6lohou. Pii likvidaci osobnich fdajrfr nedochrlzf ani k fyzick6 likvidici nosnych m6dii. K likvidaci osobnfch ridajri dochilzi pouze pii ukondenf smlouvy o zpracovhni osobnich fdajti, Ostatnf 9. Syst6m umoziluje zaddvini Zdznami tak6 anonymnim (nepiihld5enfm) uzivateltm. O takto novd zadanych hl65enich, kter6 jsou oznadena odpovidajicim zptsobem, je osoba odpovddn6 zazpracoviinf novd zadarrychzfnnami informov6na elektronickou po5tou. 10. V piipadd, Ze anonymni uzivatel vyplni pii zadhvfni hl65enf svoji ovou adresu, je informov6n o postupu ieseni h165eni na tdto adrese. Tato adresa nicm6nd nenf piistupn6 Spr6vci. 1 Pole vuzivatelsk6m rczfrani Syst6mu urden6 pro z6pis voln6ho textu (napiiklad,,k demu do5lo" nebo,,okamzit6 ie5eni udrllosti") neslouzi pro zdpis identifikadnich ridajri (rodnfch disel, evidendnich disel, disel poji5tdnce, apod.). Spr6vce je povinen uklddat rr'l 1

7 t identifikadni ridaje strukturovand v oddilech,,pacienti" a,,pracovnici" a v polich s volnym textem identifikovat osoby pouze inici6lami di jinjm obecnym odkazem (napiiklad,,o5etiujici l6kal* nebo,,asistujici sestra") aby byla umozndna anonymizace Zinnami. V piipadd, Ze dojde anonymnim uzivatelem kzadfuit h165eni, kter6 porusuje toto pravidlo, je Spr6vce povinen prov6st opravu Ziznamu pii pievzeti h165eni k ie5eni (piesun Zinnamu do stavu,,piij ato"). Minim6lni konfigurace PC pro prhci uiiivatele Syst6mem je CPU 500 MHz, 500 MB RAM, Windows 2}D0,Internet Explorer 6 nebo Mozilla Firefox 3. Adresa pro zadtvini novych anonymnich hl65eni je hlasenimu.l8.cuni.cz. Adresa pro piipojeni do rozhranf pro vedenf Z znami je hlasenimu.lf3.cuni.czladmin. Cena za jednorinov6 vytvoienf elektronick6 kopie v5ech Zitznam.iu Spr6vce je Kd. Zpracovatel neni pl6tcem DPH. Jednou za kalendiftni ptlrok (obdobi leden - derven a dervenec - prosinec) je tato sluzba pro Spr6vce zdarma. rrl 1

8 S eznam zpr acov iw anych ridaj ri Evidendni disla, ov6 adresy, telefony, pracovni zaiazeni a opr6vndni pracovnfku Spr6vce Evidendni disla papirovych formulffi h165eni 3. Evidendni disla klientri (pacientu) Spr6vce ve zdravotni dokumentaci Spr6vce Udaje o nez6doucich ud6lostech, kterych se ridastnili pracormici nebo klienti Spr6vce (pacienti). a) Udaje o pohlavi, datunarozeni a zdravotnfm stav klientu Spr6vce (pacientri) b) Udaje o roli pracovnikri Spr6vce v ud6lostech c) I/daje o mistd, dasu a klasifikaci druhu ud6losti d) Udaje popisujici rizikov6 faktory a prubdh ud6losti, jejich n6sledky, ie5eni a prevenci e) Udaje popisujici pravddpodobnost opakoviini, moznost vdasn6ho odhaleni a moin6 ndsledky ud6lo sti Zaznarry nemusi mit vyplndny vzdy v5echny vy5e uveden6 ridaje. tt1 )

Smlouv a o zpracov6ni osobnich udaju

Smlouv a o zpracov6ni osobnich udaju Smlouv a o zpracov6ni osobnich udaju Psychiatrickf l6iebna iervenf Dvrir se sfdlem: eerveny Dvtr 1,381 01 iesky Krumlov jejiml jmdnem jedn6: MUDr. Jiii Dvoiddek, ieditel IC: 00 58 36 00 (d6le jen,,spr6vce")

Více

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013

PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013 Mdstskl;; uiad Frydlant nad Ostravici PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013 Vdc: Provedenf komplexni prov6rky bezpeinosti a ochrany zdravf pii prrici (BOZP) apol,irni ochrany

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl

ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl ZAKLADACI SMLOWA Nadainiho fondu Sestf smysl Preambule V souladu s ust. $ 3 Zil

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

etanet< I. Smluvni stranv

etanet< I. Smluvni stranv r't KUpNi SMLOUVA i.j.: HSAA-127 52-1812013 uzavienhv souladu s $ 409 a n6sl. zhkonad. 513/1991 Sb., obchodniho zskoniku, ve zndni pozddjsich piedpisri, (d6le jen,,obchodni zdkonik') (d6le jen,,smlouva")

Více

5qq/ oz /,p 23 / O?+"

5qq/ oz /,p 23 / O?+ 5qq/ oz /,p 23 / O?+" l r ; " Obecn6 zfrvaznivyhlf5ka obce Ole5ko "' '' - 6,ii'i i i. 1/2001 ze dne 10. 12. 2001 \,., odh, -rz/-uq-?*of o nakl{d{nf s komunilnimi odpady a syst6m nakl{dfni se itavebhimi

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb

Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb dislo smlouvy objednatele: d j. SOAT-02127 120 4 dislo smlouvy poskytovatele:... trzavieni podle ustanoveni g 1724 a nssledujicich zlkona i). 8912012 Sb., obdanskdho

Více

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb uzavlenh podle zdkonae.89l20l2 Sb., obiansk6ho zikoniku v platn6m zndni a v souladu s dal5imi piedni Dne5niho dne, mdsice a roku smluvni sfiany: Nfrodni hiebiin

Více

ll*:,lrir-' E:llrir,tr*'-^*"","", iiwiil""

ll*:,lrir-' E:llrir,tr*'-^*,, iiwiil 5D /35/lols arara ll*:,lrir-' E:llrir,tr*'-^*"","", iiwiil"" Ndrcdni htebli^ Xtadruby iad 16ben, statni pitspeykovc orcannace a 7 zo{as1 z, Dta.z 1 20 4Be7 z 'iiei ved nv u (oderini bankvi a.s, t, 41_5er7470217

Více

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf KRAJSKA t{ygtentca stluce STREDOEESKEHO KRAJE st sioirru,i V PRAZE PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf podle Naiizenf Evropsk6ho parlamentu a Rady (ES) E. 88212004 ze dne 29. dubna 2004 o rtfednich kontrolsch

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Podle zdkona E. 9312009 Sb., o auditorech a o zmdnd ndkterych z6kon:0, ve zneni pozdej5ich piedpisfi, auditorskdho standardu d. 52, dal5ich relevantnich piepisri

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

tel: 723 027 129 e-mail: bankovni spojeni: ' dhnek I.

tel: 723 027 129 e-mail: bankovni spojeni: ' dhnek I. vef,.ejnopravni snnr,ouvn o poskyrnurf DorAcE zruozpodru nnfsrvs JEDovi\ICE uzvien dle zhkon (,. 12812000 Sb., o obcich, ve zndni pozddj5fch piedpisri, zikon (,. 250 12000 Sb., o rozpodtovych prvidlech

Více

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s.

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s. Smlouva o n6jmu bytu Mezi Pronajimatelem: BZM a.s. (d61e j en,,pronaj imatel") N6rodni obrriny 37 Praha 6 rio: 6tosl262 a Nfjemcem: Jaroslavou Semerfdovou, narozenou dne 6. 5. 19560 r.i.565506/0587 (d6le

Více

NA REALIZACI STAVBY. smlouvu o dilo na realizaci stavbv SMLOUVA O DILO

NA REALIZACI STAVBY. smlouvu o dilo na realizaci stavbv SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO NA REALIZACI STAVBY Krajshjt ddtski) domov pro ddti do 3 let, pfispdvkovd organizace se sidlem: Zitkova126714.360 01 KarlowVarv Iio: zt 175130 Dle: CZ7lI75r3O bankovni spojeni: Komerdni

Více

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin Rimcovi smlouva o dodivkich potravin I. Smluvni strany Masarykriv onkologickf ristav se sidlem Zluty kopec 7, 656 53 Bmo jednajici prof. MUDr. Jiiim Vorlidkem, CSc., dr. h. c., ieditelem Id: 00209805.

Více

Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb

Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb : Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb t 110074i00 uzaviena mezi 1. e eskri po5ta, st,itni podnik, od5t6pny zavod Stiedni Cechy se sidlem Sazedsk6 91603.225 1.0 Praha 10 zastoupeny na z6kladd

Více

ZprSva ovdiovatele o ovdieni hodnoticizprhvy plndni programu RC a o piipravenosti k obhajobe RC

ZprSva ovdiovatele o ovdieni hodnoticizprhvy plndni programu RC a o piipravenosti k obhajobe RC ZprSva ovdiovatele o ovdieni hodnoticizprhvy plndni programu RC a o piipravenosti k obhajobe RC Oviiovanf spoleinostz AzeIis Czech republic s.r.o Uiastnici ovdieni: Kolapo Gbadebori Ing. VladimirDrozd

Více

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972

E: 26096820, D I e: C226O96820. l.objednatel. ll. Piedmdt smlouvy. lc:72048972 Srnlouva o dilo uzaviend podle obchodnho zdkoniku L Smluvni strany l.objednatel Ndrodni hiebiin Kladruby nad Labem, Stdtni piispdvkovd organizace 533 14 Kladruby nad Labem lc:72048972 Jednajlci ieditelem

Více

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY

-.:'\ I. PNEDMET SMLOUVY .r.t.f -.:'\ r-'$: Obiednatel: Ndzev objednatele: Sidlo: te: Dte : Jednajici: Firma je zaps6na v OR ddle jen objednatel Zhotovitel: Ndzev zhotovitele: Sfdlo: te: Dte : Jednajfci: Firma je zapsdna v OR

Více

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423 vnznnsxa sr,uzgn cnsrn REPUBLIKY Akademie Vdzefisk6 sluzby M6chova 200, P. O. Box 58,41127 Strirt pod Ralskem tel 487878111, fax: 487878515, ISDS: dya227n c. i. : vs-z 6070-041 ej-20 16-8034'}-LOG I 02

Více

OBCHODNi VEREJNOU SOUTiIZ na prodej zem6delskych pozemkri ve vlastnictvi st{tu a ve sprfvd PF er

OBCHODNi VEREJNOU SOUTiIZ na prodej zem6delskych pozemkri ve vlastnictvi st{tu a ve sprfvd PF er POZEMKOVY FOND CESKE REPUBLIKY Sidlo: Praha 3, Husineck6ll24lll.a,Psi 13000,Ii: 45797072,D1C: CZ,45797072 Zapshn v obchodnim rejstiiku veden6m MEstskfm soudern v Praze, odd. A, vlolka 6664 vyhla5uje v

Více

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany:

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany: Smlouva o dflo uzavienrl podle $ 2586 a nfsl zhkona (8912A12 Sb, obiansky zrikonfk 1 Smluvni strany: Objednatel : Ceskd prrimyslov6 zdravotni pojistovna Sidlem: Jeremenkoval 1, 70300 Ostrava - Vitkovice

Více

I. PREDMET SMLOUVY O DILO

I. PREDMET SMLOUVY O DILO Smlouva o dilo disfo smlouvy zhotovitele: SD 12tO41tPB SMLUVNi STRANY ZHOTOVITEL: amethyst.cz, s.r.o. L1mai 41112 71100 Ostrava-Koblov lc: 25904540 Dle C225904540 Zastoupenf: p. Claudii Buchtovou, jednatelkou

Více

PojistnA smlouva 6.8056971013

PojistnA smlouva 6.8056971013 PojistnA smlouva 6.8056971013 Smluvnistrany: CSOB Poji5t'ovna, a. s., 6len holdingu CSOe se sfdlem Pardubice, Zelen6 pledm6stl, Masarykovo n6m6sti dp. 1458 ps0 saz ra rco: +ssg+gog, otd: c2699000761 zapsan6

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

' Prdva a povinnostivlastnika lesa. It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,, dislo riitu : L240O89379/0800 zastoupen6 panem Petrem Hudouskem, starostou

' Prdva a povinnostivlastnika lesa. It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,, dislo riitu : L240O89379/0800 zastoupen6 panem Petrem Hudouskem, starostou SMLOUVA o poskytov6ni odborn6 f rovn6 hospodaieni v lese 1. M6sto Rokytnice v Orlickrich hor6ch, se sidlem ndm. Jindiicha Simka ip. 3, 5L7 61, Rokytnice v Orlick'ich horich, It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,,

Více

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled evropshi socialni Duurcuilr fond v er EVRopsKA unre '" MiXD#E"n ieiovvcnovv MtN STERSTVOSKOLSTV, INVESTICE DO ROZVOJE VZDEMVATI -:J Smlouva o poskytnutf sluiby r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkurenceschopno6t uzavien6

Více

vef,ejnopnavni smr.ouvu o poskyrnuti (INvESTreNi) DorAcE ZR.OZPOCTU OBCE LIBINA (ddle jen smlouva)

vef,ejnopnavni smr.ouvu o poskyrnuti (INvESTreNi) DorAcE ZR.OZPOCTU OBCE LIBINA (ddle jen smlouva) Obec Libina, Id: 00302899, se sidlem: Libina 521,78805 Libina zastoupen6: mistostarostkou obce Bc. Ladou Cinegrovou bankovni spojeni: irdet d. 18824471910300 vedeny u Ceskoslovensk6 obchodni banky a. s.

Více

Io" Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf

Io Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf O\L\ IOP. KVALITA ZIVOTA Io" Ndrodni hlebtin Kladruby nad Labem, st6tni piisp6vkov6 organizace 533 14 KLADItUBY NAD TABEM rc 7 zo48g7 2, ot( cz t zocsgt z Ucet vedeny u Komerdni b;rnky, a,s, t,43_591747027110l00

Více

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu

VEc: OHLASENi STAVBY. Uiad: Ulice: CAST A. Adresa pitslusndho f iadu Adresa pitslusndho f iadu Uiad: Ulice: Piiloha t.8 k ryhldlce C.503/2006 Sb. VEc: OHLASENi STAVBY podle ustanoveni $ f04 odst. I pism. a) ai e) zikona i,. 18312006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

pozanni NAO OBCE Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska ihlnek 1 Uvodni ustanovenf. obce Matrfl Upa E.ll20l4

pozanni NAO OBCE Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska ihlnek 1 Uvodni ustanovenf. obce Matrfl Upa E.ll20l4 Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska obce Matrfl Upa E.ll20l4 Obec Maki Upa na zdklade usneseni zastupitelstva obce d. 516129114 ze dne 24.3.2014 podle $ 29 odst. 1 pism o) bod 1. zikona d. 133/1985

Více

OrganizaEni f 6d. ;;hiii: *: V*,j: "d-omoy. .Ansrmoftte. it.i. Zi'kladni ustanoveni. Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo

OrganizaEni f 6d. ;;hiii: *: V*,j: d-omoy. .Ansrmoftte. it.i. Zi'kladni ustanoveni. Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo ;;hiii: Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo *: V*,j: "d-omoy piispdvkovh organwaceo Skoiick6 3L4,338 43 Miro5ov.Ansrmoftte OrganizaEni f 6d Orgarizadni ffud Domova Harmonie, centra..socislnfch

Více

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO Smluvni strny: 1. Nrizev: M6sto Rokytnice v Orlickfch horich Se sidlem: ndmdsti Jindiich Simk 3,517 6l Rokynice rc: ;ro;l"ry,* hor6ch DIi: C2O0275301 Bnkovni spojeni: es.s. Rokytnice v Orlickj.ch

Více

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni

te t/ / 51929 INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT Nizev/obchodni firma zadavatele Centrum akademickfch a vzddldvacich sluzeb, a.s. SIdlo/misto podnikdni INVESTICE DO ROZVOJE VZDTLAVANT r a a,'i.a ;a&s, OP Vzd6lAvAnt pro konkutoncsbchopnost Protokol o posouzeni a hodnoceni nabidek 1., Veiejn6 zakiszky Ndzev zakdzky: Video poiady Registradni dislo projekt

Více

OSTRAVA!!! Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace

OSTRAVA!!! Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace Smluvni strany Ziftladni Skola Ostrava - Hrabovfn Paskovskd 46, piispdvkovri

Více

Hasiiskj, zfchranny sbor Kraj e Vysoiina

Hasiiskj, zfchranny sbor Kraj e Vysoiina Hsiiskj, zfchrnny sbor Krj e Vysoiin Ke Sklce32.586 04 Jihlv iislo zkfzky: HSJI-53571F-2012 DtumvyhldSenf: 7.12.2012 Cj.: HSJI-S357 -IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 2 Yyzv k podsni nbidky n veiejnou

Více

Rokytnice v Orlickfch hor6ch, dne:5.11.2012

Rokytnice v Orlickfch hor6ch, dne:5.11.2012 Mdstsky riiad Rokytnice v Orlickfch hor6ch, odbor vystavby a Liv otnfto prostiedi n6mdstf Jindiicha Simka 3, Rokytnice v Orlickfch hordch Hock Mil6n In9. tr 5 11 2012 13153:11 C j :MEUROWT 88lA U 3 5 l}}l2lhock-i0

Více

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre

KE SMLOUVN O UiT,O NA REALTZACI STAVBY. DODATEK i. 1. n-, {ol nre n-, {ol nre Krajskjt ddtski domov pro ddti do 3 let, piispdvkovd organizace se sidlem: Z{tkova 1267/4, 36001 Karlovy Vary tio: zt r i5 t3o DIe: CZ 7II 15 130 bankovni spojeni: Komerdni banka, a.s. dislo

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

SMLOUVA O DftO na realizaci veiejn6 zakfizl<y s n6zvem:

SMLOUVA O DftO na realizaci veiejn6 zakfizl<y s n6zvem: iislo smlouvy zhotovitele: 030126M027911847.320747 6Vl

Více

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich.

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich. Smlouva o dilo i uzavien6 podle ustanoveni $ 2586 a nisledujicich NOZ nt. 1 Smluvni stranv 1.1. Objednatel : Sprfva majetku m6sta Moravslrj Krumlov, p.o, Zitmeckd l7, 672 01, Moravshi Krumlov Zastoupend:

Více

o Kontrolovat technologick6 postupy prov6ddni stavby (souhrnnd - kontrola jakosti a r I. Piedm6t smlouvy piispdvkovi organizace

o Kontrolovat technologick6 postupy prov6ddni stavby (souhrnnd - kontrola jakosti a r I. Piedm6t smlouvy piispdvkovi organizace piispdvkovi organizace se sidlem: ZborovskS I 1. 150 27 Praha 5 zastoupenly': Bc. Zdeflkem Dvoi6kem, ieditelem Ie: 00066001, DIi: C2000660010 bankovni spojeni: eesk6 nsrodni banka, dislo ridtu: 4001-i53511110710

Více

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor obecni Unno H RADEC Ing. fan Nozar, auditor Na Vfhledech 3r5, 33+ 52 Merklin dislo opravnlnlr4z4 o zapisu do seznamu auditoru lc +gz 37 6or Doslodne: 71, 05, 2012 Piiloha: Zpr ix a neziivisl6ho auditora

Více

Akademievid e R, v. v. i.

Akademievid e R, v. v. i. Akademievid e R, v. v. i. Y Praze dne 10. ll.20t4 WZVN,K PODANI NIEIITY K VEf,.EJNE ZAKAZCEMALEHO ROZSAHU Zasilitme Yhm vyzvu k podani nabidky na veiejnou zakfuku mal6ho rozsahu na dod6vky s n6zvem: Ndkup

Více

a.372110120t3 I. Smluvni strany

a.372110120t3 I. Smluvni strany SMLOUVA O DILO a.372110120t3 vzavfenfl podle $ 536 a n6sl. zik. (,.51311991Sb., obchodni z6konik, ve zndni pozddjsich piedpisfr. I. Smluvni strany Objednatel: ieskrfl republika - V6zeilski sluzba iesk6

Více

Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice, IC:00252191. fax: 386359084 e-podatelna: posta@kraj-jihocesky.cz, www.kraj-jihocesky.

Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice, IC:00252191. fax: 386359084 e-podatelna: posta@kraj-jihocesky.cz, www.kraj-jihocesky. - KRA.JSKY O RnD JIHOEESK Y KRAJ EKoNoMIcKY odbor ODDEITTi prezkumu A METODIKY HoSPoDARerui OecI 6.j.: KUJCK 3295312014 OeXO-pn stejnopis 6. 2 Zfpis z diliiho piezkoumr{nf hospodaieni obce Dolni Hoiice,

Více

stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y'

stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y' stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y' Uptne zn ni r. zakladni usrrnovbni ilinek Zfl

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

tco: 01687018 Zastoupend: Bc. petra Voseck6 Bankovni spojenl: 2200421706 I 2OjO

tco: 01687018 Zastoupend: Bc. petra Voseck6 Bankovni spojenl: 2200421706 I 2OjO TOP RETAIL PEOPLE for best customer service - Smlouva o dodsvce,,personiilniho auditu pro obecni uiad Pierov nad Labem,, Smluvni strany: Instituce: Adresa: Zastoupenyi: Obecni riiad Pierov nad Labem Pierov

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf {., Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf sffany Objednatel: SdruZenr zdravotnickychzaiizeni II Brno, pifspdvkovd organizace,

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts MEstskS df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts Jednini Z ze dne 20.5.201s Zodpovfdit Termin nlneni Nov6 usneseni iislo Snlndno Kontrolni termin Podpisy F,l'i'lr/6 -".* "9 zdstupce starosty

Více

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi:

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi: Smlouva o dflo (drlle SOD) uzaviend ve smyslu g 261 odst. 2 apodle g 536 a n6sl. zilkota d. 513/1991 sb., obchodni zhkonik, v platn6m zndni, mezi tdmito smluvnimi stranami: I. usmluvn{ stran Zhotovitel:

Více

Cenik placenf ch sluzeb

Cenik placenf ch sluzeb I. V.ikony bez vazby na odbornost Urazovh nemocnice v Brni, Pondvka 61 662 50 Brno Cenik placenf ch sluzeb Jedn6 se o vykony prov6ddnd v osobnim zdjmu a na Lddost fyzickych osob nebo v zdjmu a na Lddostpr6vnickych

Více

SMLOUVA O DiLO. Iao :00023841 DIC :010-00023841. d.irdtu : 19535-101/0100 zastoupeny : MUDr. Antoninem Pedenkou. Ieo :25100998 DIe :011-25100998

SMLOUVA O DiLO. Iao :00023841 DIC :010-00023841. d.irdtu : 19535-101/0100 zastoupeny : MUDr. Antoninem Pedenkou. Ieo :25100998 DIe :011-25100998 SMLOUVA O DiLO uzavfenilpodle ustanoveni $ 536 obch. z6k.: Objednatel : Zhotovitel : Institut postgraduflniho vzd6l6v{ni ve zdravotnictvf se sidlem : Rusk6 85, Praha 10 Iao :00023841 DIC :010-00023841

Více

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

: " or:ilu " od'o:11.:1irl'il i1'11

:  or:ilu  od'o:11.:1irl'il i1'11 s> uo{.r.o,rq IOP - KVALITA ZIVOTA ;r' ' N5rodni hleb.in K adruby nad [abem, stdtni plispevkovd organ zace 533 14 KLADRUBY NAD LABEM tt zzo+ggzz, ott c272048972 flet vedenf u Komerlni banky, a,s, t, 4?-59f747O277

Více

smlouva o sdruzerui uzaviend mezi Univezitou Karlovou v praze a Akademii vdd 6esk6 republiky dne 13. biezna Z0OT

smlouva o sdruzerui uzaviend mezi Univezitou Karlovou v praze a Akademii vdd 6esk6 republiky dne 13. biezna Z0OT smlouva o sdruzerui uzaviend mezi Univezitou Karlovou v praze a Akademii vdd 6esk6 republiky dne 13. biezna Z0OT Univerzita Karlova v Praze se sfdlem Ovoc-nV trh 3/5, 11636 Praha 1 lc: 00216208 a Akademie

Více

pnircazni smlouva o spr6vd nemovitosti uzavieni podle S 2430 a ndsl. zakonan.sg/2012 Sb. obtansk6ho zdkoniku v platn6m znlni mezl piikazce

pnircazni smlouva o spr6vd nemovitosti uzavieni podle S 2430 a ndsl. zakonan.sg/2012 Sb. obtansk6ho zdkoniku v platn6m znlni mezl piikazce pnircazni smlouva o spr6vd nemovitosti uzavieni podle S 2430 a ndsl. zakonan.sg/2012 Sb. obtansk6ho zdkoniku v platn6m znlni mezl piikazce Spoleienstvi vlastnikti pro dtim Praha 8, Mazovsk 478,479 se sidlem:

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 M6stskf isst Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 18.6.2014 T,odpoviil6 Termin plneni Nov6 usneseni iislo SnlnEno Kontrolni termin zistupce starosty Ing. Pavel Machdiek Mg. Koubek 19.6.2014 Zastupitelstvo

Více

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -\\ N'\ /Dt4 {, +',A\ 1' f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -t V f= Ruskd 85, 100 05 Praha 10?**,9,.o$ Piikazni smlouva dle g 2430 a n6sl. z1kona d,. 8gl20l2 Sb., obdansky z6konik,

Více

0 8$on( smlouva o nouavxacu poiirniovnno vybavelvi. 1.2 jm6no: Future line, s. r. o. Ie:25682555

0 8$on( smlouva o nouavxacu poiirniovnno vybavelvi. 1.2 jm6no: Future line, s. r. o. Ie:25682555 0 8$on( smlouva o nouavxacu poiirniovnno vybavelvi il6nek I Smluvnf strany 1.1 Ndrodnf hiebiin Kladruby nad Labem, s. p. o. IC:720 489 72 Se sidlem: Kladruby nad Labem 1, PSC: 533 14 Jednajici: Ing. Jiiim

Více

zrtzovaci LtslNA V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 st6tni pilsp6vkov6 organizace

zrtzovaci LtslNA V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 st6tni pilsp6vkov6 organizace > lj sr MI NISTERSTVO ZDRAVOTN ICTV1 CESKE REPUBLIKY -,4 O. V Praze dne 29. kv6tna 2012 e. 1.: vzon fi266-txt2o12 zrtzovaci LtslNA st6tni pilsp6vkov6 organizace V5eobecn6 fakultni nemocnice v Praze Podle

Více

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora.

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora. Vyvd5eno dne:. 27.l.20 Sp.zn.: 050 X 22l2ll0 Sejmuto dne (30. dnem od vyv65eni) V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora b) DoruiovanS nisemnost: 050 X 22121109 n6vrh, poudeni, vfzv, usn. 51

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona)

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona) Pr'iloha l< vyhldsce d. 578/2006 Sb V Cestn6 prohld5enf Oznfmenf o jinfch vykonsvanych dinnostech, ozndmeni o majetku nabyt6m v prribdhu vfkonu funkce a ozndrnenf o piijmech, darech r zfvtzcich poddvan6

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

cj. tt34-512010-2697 V Praze dnejy'. dubna 2010 Vjlisk d. 1 Podet listi: 5

cj. tt34-512010-2697 V Praze dnejy'. dubna 2010 Vjlisk d. 1 Podet listi: 5 MINISTR OBRANY cj. tt34-512010-2697 V Praze dnejy'. dubna 2010 Vjlisk d. 1 Podet listi: 5 Opatieni o zmene ziizo vaci listiny piispevkov6 organizace Vojenskd lazeilska relreadni zaiizeni iesk6 republika

Více

Smlouvu o servisni dinnosti

Smlouvu o servisni dinnosti Na zikjadd rysledku vyb6rov6ho iizeni ze dne 28-'7.1999 piedkl6dame Smlouvu o servisni dinnosti hu Dodavatel: Firma REMO sdruzeni oprivn6ny zistupce p. Jan ZaPach Rooseveltova 782 537 0l Chrudim tco: tzl+tozo

Více

zdravotnipoji5t'ovna telefon. telefon" $lna ql email. zeruoruf Sxou R rurrrfrsxa Srou Rruroruinl ernruara. praha 6 ... misto narozeni ...

zdravotnipoji5t'ovna telefon. telefon $lna ql email. zeruoruf Sxou R rurrrfrsxa Srou Rruroruinl ernruara. praha 6 ... misto narozeni ... $lna ql 5i A zeruoruf Sxou R rurrrfrsxa Srou Rruroruinl ernruara. praha 6 Antonfna eermdka 6/LO22, L50 0O Praha 5 - Bubenei tel : 2243 1 l- 1 16, e-marl : skoia @zscermaka.cz, wvjw: zscerma Ka. c: VdZeni

Více

- Komfortni energie pro V6s

- Komfortni energie pro V6s listi.:l/4 tisto smlouryz l4ll07 I _--_ I _J Dodavatel: PraZskii energetika, a.s., 100 05 v Praze 10, Na Hroudd 149214 Zapsan v obchodnim rejstiiku vedendm MEstsklim soudem v Praze, oddil B, vlozka dislo

Více

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina

CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina CR - Hasiiskf zfchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 4960132.586 04 Jihlava 4 t.i.: nsn-89-2ru-zor+ ZADAVACI DOKUMENTACE pro zloani NAD[,IMrrNi vnf,.nrxtr ztr

Více

Kupni smlouva. ilinek I. PiedmEt koupd

Kupni smlouva. ilinek I. PiedmEt koupd .l ys /lt ltott 1 rof KVAL TA ZvarA np N Ntodnr hiebarn Kadtuby n,d raben, nrtnt ptkpgvkovt orsaniua!e e 7zo4ae1z, Dta c212043e12 p.zdalllch pledpho a S4b,,kona L zs2l1e97 sb,.?emadelsbi veznenipo,d6jiichpiedpisi

Více

Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka

Smlouva o dilo. Ie: 00025844 Bankovni spojeni: eeskd nirodni banka Smlouva o dilo i. objednatele: i. zhotovitele: 7V /'l /lz lluzavieni podle g 2586 a nisl. z6kona i-8912012 Sb., obianskf zikonik, kterou niie uveden6ho dne, mesice a roku uzaviely smluvni strany: f. ieskri

Více

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace '---\ _)..r -i SMLOUVA O DILO Zamezeni prrisaku vlhkosti do sklepnich prostor uzavtena mezl Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace JAKO OBJEDNATELEM a Ing. Karel i.et"lr.- KZS

Více

er. r ct. tl Smluvni strany

er. r ct. tl Smluvni strany Veiejnopr6vni sm louva uzavfen 6 mezi M6stem Gel6kovice a Obci Pierov nad Labem k zajistbvani vikonu dinnosti podle zikona o obecni policii (d5le jen,,smlouvaon).2913 uzaviral[ n[ze ulveden6 sn'lh.rvnf

Více

smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007

smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007 smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007 CI.I. Smluvni strany 1.1. Objednatel :lnstitut postgraduilniho vzd6lavdni ve zdravotnictvi Rusk6 85, Piaha 10 tel/fax : iio t

Více

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou

-])G. -^ Pelrrlrmov. Eou -])G 5--].tT -^ Pelrrlrmov Eou S tie d n i o -*'f 'l-? ol"",il:j: i I i s t 6 P e I hii m o v :,:i;f ;:Ir'ifii Ylzva k pod6ni nabidky a zadavaci dokumentace pro pod6ni nabidky na podlimitni veiejnou zakazku,,lct

Více

Cest f. Zvli."5tni piedpis k vysflini nemocniinich kaplanri a dobrovolnikfi v oblasti duchovnf pece

Cest f. Zvli.5tni piedpis k vysflini nemocniinich kaplanri a dobrovolnikfi v oblasti duchovnf pece Dodatek i. 1 k Dohod6 o duchovni p6ii ve zdravotnicfvi mezi deskou biskupskou konferenci a Ekumenickou radou cfrkvf v desk6 republice uzavien6 dne 20. 11.2006 ieskf biskupskd konference, zastoupenf jejfm

Více

vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blanenskd I l9l, postovnf schrdnka 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fax: 541555130,

vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blanenskd I l9l, postovnf schrdnka 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fax: 541555130, vnznnsxa sluzn.q, inske REpuBLIKy VCznice KuFim Blnenskd I l9l, postovnf schrdnk 21,66434 Kuiim Tel.: 541555 l l l, Fx: 541555130, ISDS:4cqd4k vas ooprs dj.: ZE DNE: NsE ej.: vyrtzulp: TELEFON: FAX: E.MAIL:

Více

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni Letenskri 1918.756 61 RoZnov pod Radho5tdm f ni sovd znadka: MdU N y st/ 28 I 69 20 1 4 I tmi C j. dokumentu: MdU-RpN33Z88t20t4 Vyiizuje:

Více

M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou

M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou dislo j ednaci : 4538 I 13 lyy stlmit, spisovi zrraika : MNnO I 700/13flf st/mid Vyfizuje

Více

ZVERiNNX. Ii: 00640689 za.rok 2014. Zvdfinek Hoi6tevsk6 41 28913 Zvdiinek. Bc. Marie Koudelnd Ing. Angel Tonkov

ZVERiNNX. Ii: 00640689 za.rok 2014. Zvdfinek Hoi6tevsk6 41 28913 Zvdiinek. Bc. Marie Koudelnd Ing. Angel Tonkov Zborovsk6 11 15021 Praha5 fnzn: cj.: sz_05t824t20t4/kusk 008353/201s/KUSK Stejnopis d. f Zprilva o vfsledku piezkoumdni hospodafeni obce ZVERiNNX Ii: 00640689 za.rok 2014 Piezkoumdnf hospodaienf obce Zvdiinek

Více

J+, i,,-44. *nr/, il{nek 1 - Smluvnf stranv. Smlouva o roz5iieni licence. reo: tel: reo: tel: ilsnek 2 - Piedmit plndni

J+, i,,-44. *nr/, il{nek 1 - Smluvnf stranv. Smlouva o roz5iieni licence. reo: tel: reo: tel: ilsnek 2 - Piedmit plndni J+, i,,-44. *nr/, Smlouva o roz5iieni licence na vyuiiti poiitaiov6ho programu INFOLAB il{nek 1 - Smluvnf stranv Poskytovatel: MP-prog;ram Sarajevslr6 12 reo: tel: 120 OO I'RAHA 2 1t247762 02 25 92 54

Více

BEZPEdNOSTNi LIST podle 190712006/ES, d16nek 31. Datum vyti5teni: 7. 9. 2007. 1. Nizev litky/piipravku a nizev firmy

BEZPEdNOSTNi LIST podle 190712006/ES, d16nek 31. Datum vyti5teni: 7. 9. 2007. 1. Nizev litky/piipravku a nizev firmy Datum vyti5teni: 7. 9. 2007 BEZPEdNOSTNi LIST podle 190712006/ES, d16nek 31 Piepracoviino : 7. 9. 2007 I 1. Nizev litky/piipravku a nizev firmy Udaje k produktu Obchodni nfzev: Illavni pouzitf l6tky /

Více

- velikost bytu - umisteni bltu - moznost uzivri,ni v;y'tahu - kategorie bytu. BydliStd trval6:... ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni

- velikost bytu - umisteni bltu - moznost uzivri,ni v;y'tahu - kategorie bytu. BydliStd trval6:... ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni Drim s pedovatelskou sluzbou Skalka I 120, prachatice Drim s pedovatelskou sluzbou SNP 559, Prachatice Piijmeni, jmeno: e o Zadateli: Rodn6 ptijmeni. Datum

Více

Kupni smlouva i.9770100068 uzaviend podle S 2079 a ndsl.

Kupni smlouva i.9770100068 uzaviend podle S 2079 a ndsl. EVROPSKf FOND PRO REGIONATNf ROZVOJ MINISTERSTVO SKOLSTVI MLADEZE A TELoVVcHoVY INVESTICE DO VASt BUDOUCNOSTI Kupni smlouva i.9770100068 uzaviend podle S 2079 a ndsl. zd.kona i. 89/2012 Sb., obianslcj

Více