Winter Summit 2008, Terchová (SK)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Winter Summit 2008, Terchová (SK) 7. - 10.2.2008"

Transkript

1 Winter Summit 2008, Terchová (SK) Zasedání valné hromady Pražského klubu dračích lodí. Přítomní: Členové výkonného výboru: Martin Konečný Radek Špok Jožo Borčín Členové klubu: Lucie Blahová Kristýna Konečná Martin Šícha Jirka Kramer Vladimír Lacko Helena Šilerová Jan Tomíček Robert Kosáček Lukáš Hryzbil Andrea Pešlová Petr Bouda Hynek Pášma Jindřich Kysela Program sletu: 1. Informace o působení oddílu dračího tance, jeho další rozvoj (Martin K.) 2. Shrnutí sezóny 2007 (Martin K.) 3. Finanční zpráva (Radek Š.) 4. Docházka (Kristýna, Martin Š.) 5. Foto kvíz (Martin K.) 6. Sezóna 2008 (Radek Š., Martin K.) 7. Různé Obecné poznámky k zápisu: - Program schůze byl volný, některá témata spadala do více než jednoho projednávaného bodu, informace o nich jsou uvedeny pokud možno společně. - Počet přítomných členů se velice často měnil, proto i počty hlasů u zaznamenaných hlasování se mohou lišit.

2 Projednávání jednotlivých bodů: 1) Informace o působení oddílu dračího tance. Martin K. přivítal všechny přítomné draky a seznámil je s programem schůze. Vzhledem k velké fluktuaci v řadách draků byla schůze započata promítáním fotografií a videa z dračího tance. Dále byl projednán další rozvoj oddílu dračího tance. V souvislosti s finanční zprávou, ze které plyne, že drak se stal i finančně přínosným, byla projednána otázka investic. Martin seznámil draky s následujícími možnostmi: a) Nový drak je dobrá investice pro případná vystoupení se dvěma draky, možností vzniku druhého oddílu (při úspěšném náboru tanečníků) a za nějaký čas bude nutností s ohledem na stav současného draka Felixe. Z nabízených modelů byl vybrán střední drak (stejně jako současný). Z nabízených barev bylo hlasováno o červené a zelené. Hlasování dopadlo 6 ku 5ti ve prospěch zelené. Kristýna ovšem upozornila na skutečnost, že v momentě, kdy budeme moci vystupovat už jen s novým drakem, zelená barva není nejlepší, protože je tmavá a nevýrazná. Hlasování bylo tedy odloženo na dobu, kdy Martin K. bude mít další informace od výrobce draka. b) Kostýmy možnosti jsou tradiční (ty co už máme) nebo sportovní patrně hedvábné s vyšší cenou. Protože materiál tradičních kostýmů není právě příjemný je část draků pro jakýkoliv jiný kostým. Andrea navrhla zjistit možnosti ušití kostýmů v ČR. Draci se neshodli, bod byl odložen s úkoly pro jednotlivé členy. c) Stojan je možné koupit, ale budeme se snažit si jej postavit svépomocí. Také budeme přemýšlet o přenosné, skládací variantě. d) Lev Martin K. navrhl jako rozšíření stávajících aktivit zakoupit masku pro lví tanec. Jirka trenér navrhuje koupit jižní variantu protože je více líbivá a divácky atraktivní (mrká, stříhá ušima, svítí) severní je sice tradiční, ale ne tak hezká. Lví tanec v ČR je, ale není tak aktivní. Existují dvě skupiny s omezenou působností. Pro klub by to kromě rozšíření možností prezentace nebylo nějak přínosné (zvláště na začátku, než by lev mohl vystupovat) ale totéž platilo o drakovi. Protože nebyl nikdo kdo by lva chtěl vzít pod patronát proběhlo hlasování o tom, zda lva vůbec chceme. 5 pro, 4 proti, ostatní neví. Hynek i další zásadně proti, protože se jim lev nelíbí a obávají se stejné reakce u lidí. Nákup lva byl tedy odložen na neurčito. - Martin K. bude pokračovat v jednání s výrobcem draka a až výrobce odpoví na dotazy poskytne drakům konečnou nabídku. Tato nabídka se bude týkat draka i kostýmů. - Andrea a Lucie zjistí možnosti ušití kostýmů v ČR. - Martin K. dodá materiál a Jožo povede výrobu stojanu na draka. 2) Shrnutí sezóny 2007 Martin K. provedl stručné shrnutí sezóny. Nejdůležitější body jsou:

3 Sezóna 2007 trvala od do účasti na závodech (5 v roce 2006) 9 velkých a 2 malé teambuildingy (7) 8 akcí s dračím tancem (1) Nákup Mr. Fahrenheita Vlastní klubovna Úspěšný festival Žádná potopená loď (2) Z tohoto shrnutí vyplývá, že se celkové zvětšil počet výdělečných akcí klubu při zachování podobného počtu účastí na závodech. Rovněž se daří pořádat vystoupení dračího tance. Jako úspěšnou novinku lze jmenovat novoroční výjezd k ohňostroji na dračí lodi a jako úspěšnou akci převoz Mr.Fahrenheita do Čech. Za neúspěšné akce je nutné označit Fotoden, který v podstatě neproběhl a také akci Můzy dětem, která málem skončila soudním sporem i když to z větší části nebyla naše vina. 3) Finanční zpráva Radek seznámil draky se stavem financí klubu. Velký počet akcí a zejména teambuildingů znamenal, že jsme se přiblížili takřka půl milionovému obratu a dosáhli také velkého zisku. Byly uhrazeny dluhy a klub začal realizovat již dříve domluvené investice (nákup lodi). Jožo poukázal na poměrně vysoký podíl finančních nákladů, zejména poplatků za vedení a operace na účtu. Uložil si osobní úkol zjistit levnější alternativu. Radek informoval draky, že povinnost podávat daňové přiznání byla opět odložena a že tedy zachováme statut neziskové organizace s malým příjmem a povedeme dále jednoduché účetnictví. Dále informoval o tom, že možnost stát se plátcem DPH by našim zákazníkům nepřinesla změnu a nám se nejspíše nevyplatila. Proto se o ní neuvažuje. - Jožo zjistí možnost změny účtu na účet s nižšími poplatky. 4) Docházka Kristýna zopakovala vyhodnocení docházky v minulém roce. Potěšující je, že 16 draků dosáhlo 50%ní a vyšší docházky. Laco připojil informaci o tom, že Jana Jahodová se stává spícím drakem, ale nadále hodlá pomáhat klubu. Martin Š. doplnil přehled docházky o informace z dotazníku ze začátku roku. Je nutné konstatovat, že někteří draci dosti přecenili své odhady ze začátku roku a měli by je na novou sezónu přehodnotit. Naopak někteří překvapili vysokou účastí. Radek navrhnul založit iniciační rituál, kterým by nováčci oficiálně vstupovali do klubu. Vzhledem k pokročilé hodině a rozdílným představám o tomto rituálu bylo i toto hlasování odloženo.

4 - Martin Š. pošle znovu drakům dotazník a ti jej vyplní poctivě, pravdivě a s ohledem na výsledky sezóny ) Foto kvíz Ve fotokvízu zaměřeném na uplynulou sezónu 2007 zvítězil se všemi správnými odpověďmi Radek Š. Dále byli oceněni další draci s menším počtem úspěšných odpovědí, mezi nimi i Lukáš, který poznal i fotky z akcí jichž se neúčastnil. - Všichni draci budou poctivě chodit na tréninky, teambuildingy a závody aby také mohli vyhrát. Pozn. Zde byla schůze odročena na druhý den a byl promítnut film Mullholand Drive režiséra Davida Lynche. 6) Sezóna 2008 a) Volby členů výkonného výboru (VV) a kontrolora. Jelikož nikdo z přítomných draků nevyslovil návrh na odvolání, nebo nepodal přihlášku do VV a rovněž nikdo ze současných členů VV nerezignoval na svou funkci bylo provedeno hlasování o zachování stávajícího obsazení VV. 16ti hlasy pro bylo schváleno, včetně obsazení funkce kontrolora. Výkonný výbor tedy tvoří: Martin Konečný, Radek Špok, Jožo Borčín a kontrolorem je Kristýna Konečná. b) Členské příspěvky. Protože se nevyskytly důvody pro úpravu výše členských příspěvků bylo odhlasováno zachování. (15 hlasů pro, 0 proti, 1 se zdržel) Příspěvky tedy jsou: 1100,-(resp. 600,-) - pro aktivní draky na celý rok (resp. na půl roku) 600,- pro studenty 300,- pro spící draky - Členové klubu zaplatí členské příspěvky c) Zahájení sezóny Z možných termínů byl jako začátek sezóny vybrán a odsouhlasen čtvrtek Tento termín se může změnit s ohledem na aktuální počasí či stav vody. Laco navrhnul pořádat dva pravidelné tréninky týdně. Tento návrh nebyl přijat. Nadále bude pouze jeden pravidelný trénink ve čtvrtek v 18 hodin. Další trénink je na dobrovolnosti draků. d) Klubovna

5 Vlastníkem klubovny jsou České přístavy. Máme od nich návrh smlouvy na dobu neurčitou s měsíční výpovědní lhůtou. Vzhledem k tomu, že zatím nemají plány co s budovou loděnice, můžeme v ní zůstat. Předpokládané roční náklady na klubovnu budou 11500,- Kč pronájem + cca 3500,- Kč za energie. Nicméně i nadále platí, že draci mohou hledat lepší místo pro umístění loděnice. Laco pro srovnání dodal, že na USK se platí ,- Kč za sezónu. - Členové klubu budou podle svých možností hledat místo pro umístění loděnice e) Prodej Mr. Fahrenheita O loď projevil zájem Pardubický klub. Loď si již prohlédli a nejprve koupi podmínili získáním finanční podpory od města. Později se rozhodli, že loď koupí i přesto, že finance od města nezískali a požádali v tomto smyslu o lepší cenu. Vzhledem k předchozí bezproblémové spolupráci (půjčili si starého draka a velmi dobře ho opravili) a dobrým výhledům na budoucí rozvoj vztahů (festivaly, teambuildingy) bylo schváleno, poskytnutí slevy z původní nabídky ,- na ,- Kč. I tato cena je stále vyšší, než původní nabídková cena schválená na podzimním sletu draků , která byla 70 tisíc. f) Nákup nové lodi. Pražský klub dračích lodí koupí novou loď od Bena Pela. Už byla složena záloha na celkovou předpokládanou cenu 5250 Euro (cca ,- Kč) Jako typ lodě byla vybrána varianta nejpodobnější naši lodi Dragabundus (typu 50% karbon-kevlar, 50% sklolaminát). Barva lodi bude červená odstín RAL 3002, se zlatými nápisy. Loď je zamýšlena jako ženský protějšek k Dragabundovi. Předpokládaný termín zhotovení je V té době bude upřesněn způsob a termín převozu do Čech. - Výkonný výbor upřesní plán a datum cesty pro novou loď. - Všichni draci budou přemýšlet jaké jméno dáme nové lodi. g) Nákup použité lodi Dle dostupných informaci není žádná použitá loď v prodeji. h) Závody v sezóně 2008 Bylo zkonstatováno, že je potřeba vybrat závody, kterých se chceme zúčastnit už teď na začátku roku a pak se na pilně připravovat, protože pozdější přihlášení už mnohdy není možné. Protože však nebylo možné se v rychlosti seznámit se všemi možnostmi bylo hlasování o konkrétních termínech odloženo. Přehled závodů bude zpřístupněn drakům a hlasování se provede na začátku sezóny. Pro doplnění je třeba uvést, že v Drážďanech máme vzhledem k loňskému vítězství soutěže o nej-fun tým rezervaci do konce března. Bylo hlasováno, že 4 závody za sezonu jsou málo (10 pro, 1 proti, 2 se zdrželi) a 6 a více závodů si přeje menší část klubu (5 pro, 7 proti, 1 se zdržel) Byl tedy schválen záměr klubu zúčastnit se v letošním roce 5ti závodu a našeho festivalu (12 pro).

6 Úkol: - VV zpřístupní soupisku možných závodů a draci si vyberou závody na které by chtěli jet. Na začátku sezóny proběhne hlasování. i) Festival 2008 Radek se zúčastnil rozdělení vody a pro náš festival zajistil termín pro případ, že bychom organizovali dvoudenní festival. Dále připomněl možnost spojení festivalu s festivalem Joyride, který se koná o týden dříve. Organizace by byla následující: v sobotu by proběhly závody PDBA společně s večerní párty a v neděli pak prestižní exhibiční závod v rámci festivalu Joyride. V sobotu bychom si vše organizovali sami a v neděli sami v rámci festivalu Joyride. Jediný přínos spojení akcí by tak byla přítomnost velkého počtu lidí, kteří by ovšem nepřišli jen kvůli dračím lodím. Organizační náročnost by nám zůstala a také finanční náklady. S přihlédnutím k těmto okolnostem a faktu, že jsme zatím vždy dokázali zajistit organizaci sami jsme odhlasovali že spojení neproběhne (1 pro spojení, 13 proti, nikdo se nezdržel). V souvislosti s festivalem Radek požádal draky o větší angažovanost v přípravách festivalu, neboť zatím všech 54 činností, které je nutné zorganizovat či zařídit prováděli hlavně on a Martin K. Proto budou úkoly k festivalu vyvěšeny a každý drak se bude muset nějakého úkolu zúčastnit. Nejprve si bude moci úkoly vybrat, pak budou přidělovány. Úkol: - VV zveřejní seznam úkolů k festivalu - Členové klubu se budou hlásit k plnění jednotlivých úkolů - Již teď budou všichni členové klubu hledat zájemce o účast na festivalu. j) Ceník teambuildingů a tréninků Na četné žádosti členů klubu byl sestaven ceník akcí. Tento ceník je základní pomůckou pro určení konečné ceny, která se může individuálně lišit. Ceník je v příloze tohoto zápisu. Cena s personálním zajištěním znamená přítomnost člena PDBC. Bude-li posádka schopna se obejít bez pomocí člena klubu, bude jim poskytnuta sleva na takový trénink. V této souvislosti Radek navrhnul zavést odměnu pro ty členy klubu, kteří tyto tréninky zajišťují a pochválil Laca, který je velkou měrou zajišťoval loni. To by ovšem pro udržení spravedlivých podmínek znamenalo zavést odměny i pro účastníky teambuildingů a organizátory akcí. Z celé debaty vyplynula zásadní otázka: Má si klub platit členy jako zaměstnance? na kterou se nepodařilo najít jednoznačnou odpověď a proto bylo jednání o této věci odloženo. Úkol: - Členové klubu budou aktivně vyhledávat zájemce o pořádání teambuildingů a dlouhodobých i jednotlivých tréninků.

7 k) Nábor nových členů Tento bod zahájil Lukáš vyprávěním o tom jak k Pražskému dračímu klubu přišel. Našel nás na webu, poslal mail Martinovi, domluvil si trénink, přišel a zůstal. Z toho vyplývá, že i pasivně je možné získat nové členy. Ovšem lepší bude aktivní vyhledávání. Pro tyto účely byly vytvořeny vizitky PDBC a také letáky a animace. Vizitky bude mít každý člen klubu k dispozici u sebe, letáky a animace budou vystaveny na webu. Letáky také bude možné stáhnout a rozdávat zájemcům. Další důležitý bod bude péče o nováčky na tréninku. Zde se předpokládá, že každého nováčka si vezme nějaký zkušený drak na starost, vysvětlí mu správné pádlování, sezení v lodi a také fungování klubu. Hlavní úkol je zapojit nováčka do klubu a ten prezentovat jako otevřený spolek lidí s aktivním zájmem o dračí lodě a nevytvořit dojem uzavřeného klubu profíků. - Honza T. upraví plakáty a letáky dle připomínek do publikovatelné formy. - Všichni členové klubu budou aktivně vyhledávat nové členy. 7) Různé a) Kontrola plnění úkolů z podzimního sletu Všechny uložené úkoly byly splněny s výjimkou dokončení příprav a spuštění dračího webu. Tento bod nebyl na Winter Summitu 2008 projednáván. Poslední informace týkající se nového webu je, že k jeho spuštění už zbývá pouze přesunutí domény na nový server, které se ovšem komplikuje kvůli ztrátě registrační adresy, jež přešla s doménou dragonboat.cz na CDBA. Nyní je třeba zaslat žádost o změnu adresy s notářsky ověřeným podpisem. VV již situaci řeší. Úkol: - Jožo dokončí přípravu nového webu a v co nejkratší době provede jeho spuštění. b) Poděkování Poděkování si zaslouží Andrea za přípravu a průběh Winter Summitu. Další poděkování patří všem řidičům i dalším organizátorům přepravy do Terchové a zpět. Zapsal Jan Tomíček V Terchovej dne

8 Přílohy zprávy: Příloha 1 Ceník tréninku a teambuildingu na rok 2008 Teambuildingové akce zahrnují dodání jedné nebo dvou lodí včetně vybavení, tj. pádla, dračí hlava a ocas, buben, kormidlo a posádky, tj. kormidelníka, bubeníka a dalších pomocníků (např. startér, časomíra apod.). Na žádost jsme schopni zabezpečit i více než dvě lodě. Následující ceny slouží jako podklad pro individuální zpracování nabídky a vycházejí ze standardního formátu akce (počet týmů, časový rozsah a pod.) Teambuilding - Praha Císařská louka Cena za poskytnutí jedné dračí lodě Cena za poskytnutí dvou dračích lodí - Praha (jakékoli místo) Cena za poskytnutí jedné dračí lodě Cena za poskytnutí dvou dračích lodí Kč Kč Kč Kč - Akce mimo Prahu Cena za poskytnutí jedné dračí lodě Kč Cena za poskytnutí dvou dračích lodí Kč (cena může být upravena podle vzdálenosti od Prahy) - Dračí tanec jako součást akce Samostatný drak Drak s pyrotechnikou Dračí tanec Kč Kč Kč Tréninky Poskytnutí lodí na tréninky zahrnuje jednu loď včetně vybavení bez personálního zabezpečení 1 trénink Kč 3 tréninky Kč 5 tréninků Kč Celý rok (duben říjen, 1x týdně) Kč

Jarní dračí slet 2011, Loděnice PDBC, Císařská louka, Praha 4. 4. 2011. Přítomní: Zasedání valné hromady Pražského klubu dračích lodí.

Jarní dračí slet 2011, Loděnice PDBC, Císařská louka, Praha 4. 4. 2011. Přítomní: Zasedání valné hromady Pražského klubu dračích lodí. Jarní dračí slet 2011, Loděnice PDBC, Císařská louka, Praha 4. 4. 2011 Zasedání valné hromady Pražského klubu dračích lodí. Přítomní: Členové výkonného výboru: Martin Konečný Radek Špok Jan Tomíček Členové

Více

Podzimní dračí slet, loděnice PDBC, Císařská louka, 25.10.2007

Podzimní dračí slet, loděnice PDBC, Císařská louka, 25.10.2007 Podzimní dračí slet, loděnice PDBC, Císařská louka, 25.1.27 Přítomní: Členové výkonného výboru: Martin Konečný Radek Špok Jožo Borčín Členové klubu: Lucie Blahová Kristýna Konečná Martin Šícha Jirka Kramer

Více

Winter Summit 2007 Bobrovček (SK) 10. března 2007

Winter Summit 2007 Bobrovček (SK) 10. března 2007 Winter Summit 2007 Bobrovček (SK) 10. března 2007 Zasedání valné hromady Pražského klubu dračích lodí. Přítomní: Členové výkonného výboru: Martin Konečný Členové klubu: Andrea Pešlová Helena Šilerová Hynek

Více

Podzimní dračí slet, Císařská louka, 26.10.2006

Podzimní dračí slet, Císařská louka, 26.10.2006 Podzimní dračí slet, Císařská louka, 26.10.2006 Přítomní: Členové výkonného výboru: Martin Konečný Radek Špok Členové klubu: Jožo Borčín Petr Bouda Tomáš Holeček Zdeno Ingr Pavel Klocek Robert Kosáček

Více

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ s í d l o s d r u ž e n í J a b l o n e c k á 7 1 3, 1 9 0 0 0 P r a h a 9 P r a h a, 2 0. ř í j

Více

2011 USK Slávie Ústí nad Labem Základní pravidla

2011 USK Slávie Ústí nad Labem Základní pravidla Základní pojmy Člen florbalového oddílu (dále jen člen) každý, který se podílí na fungování oddílu na jiné pozic než dále uvedené a podal přihlášku do oddílu. Hráč je člen, který se aktivně tréninků a

Více

Zápis ze schůze výboru tenisového oddílu

Zápis ze schůze výboru tenisového oddílu Zápis ze schůze výboru tenisového oddílu Přítomni: 1. Miroslav Andrlík 2. Michal Dvořák 3. Václav Dvořák 4. Miroslav Chaloupka 5. Jaroslav Kokeš 6. Martin Kratochvíl 7. Pavel Sobíšek Hosté 1. Pavel Janík

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis z členské schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 20.04.2008 Účast: počet členů: 12 v čase: 14,40 hod 13 v čase: 14,50 hod 14 v čase: 15,00 hod Kvórum (15% všech

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 3/2017. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2017. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 6. dubna 2017 v 19 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z 13. schůze výboru. Místo konání: Veranda Datum: 25.11.06

Zápis z 13. schůze výboru. Místo konání: Veranda Datum: 25.11.06 Zápis z 13. schůze výboru Místo konání: Veranda Datum: 25.11.06 Přítomní: Anička Podhrázská Blanka Kovářová Hanka Vágnerová Majka Chvátalová Marcela Svěráková Marek Tomažič Milan Šleichert Tomáš Hrabánek

Více

Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek v 18,30 hodin budově úřadu městyse

Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek v 18,30 hodin budově úřadu městyse Zápis ze schůze ZM Heraltice č. 5/2013, konané ve čtvrtek 7.11.2013 v 18,30 hodin budově úřadu městyse Den a místo konání: 7.11.2013, úřad městyse Hodina zahájení a ukončení: 18:30 19:30 hod. Jména urč.

Více

14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno

14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno 14. zasedání zastupitelstva obce Dubno ze dne 24. 6. 2013 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubno Přítomni: Milan Pilous, Václav Chmelař, Bc. Jiří Špindler, Martin Roušal, Ing. Miroslav Horák, Jaroslav

Více

chata Velký Semerink, Janov nad Nisou, Jizerské hory 3. - 6. 3. 2011

chata Velký Semerink, Janov nad Nisou, Jizerské hory 3. - 6. 3. 2011 Winter Summit 2011, chata Velký Semerink, Janov nad Nisou, Jizerské hory 3. - 6. 3. 2011 Zasedání valné hromady Pražského klubu dračích lodí. Přítomní: Členové výkonného výboru: Martin Konečný Radek Špok

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Milan Paták ml. Zapisovatel:

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis. ze 14. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. ze 14. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis ze 14. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 4.4. 2016 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: MUDr. Balík, p. Čejka, Mgr. Herčík, p. Holoubek, Mgr. Prachař, p. Sarauer, p. Smejkal, p.

Více

Winter Summit 2012, Chata Smrčník, Lipová lázně Přítomní: Valná hromada Pražského klubu dračích lodí

Winter Summit 2012, Chata Smrčník, Lipová lázně Přítomní: Valná hromada Pražského klubu dračích lodí Winter Summit 2012, Chata Smrčník, Lipová lázně 13-14. 1. 2012 Valná hromada Pražského klubu dračích lodí Přítomní: Členové výkonného výboru: Martin Konečný Jan Tomíček Členové klubu: Honza Čapek Eliška

Více

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne 15. 12. 2015 v Dolních Studénkách Jednání zahájeno v 18:00 hod. Přítomni: viz prezenční listina, která tvoří nedílnou přílohu tohoto zápisu.

Více

Členská schůze fotbalového oddílu FC Elseremo Brumov

Členská schůze fotbalového oddílu FC Elseremo Brumov Členská schůze fotbalového oddílu FC Elseremo Brumov Zápis z členské schůze fotbalového oddílu FC ELSEREMO Brumov, konané dne 23.1.2015 v 18:00 hodin v restauraci Na hřišti v Brumově-Bylnici 1. Zahájení

Více

Zápis. z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne

Zápis. z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne Zápis z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne 7.1.2017 Přítomno členů: 31, p. Pánek 10,00 hod, Omluveno členů: 11 Nepřítomno členů: 3 Program Valné hromady: 1. Přivítání členů a host

Více

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov (Originál

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.2.2018

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 04/2012 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 04/2012 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 04/2012 ze dne 13. 6. 2012 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Josef Tuček, Ing. Iveta Urválková, Mgr. Tomáš Zemánek, Iva Blažková Omluven:

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Zápis č. 2/2016 ze schůze okresní myslivecké rady OMS Třebíč, která se uskutečnila dne 29.4.2016 na Bažantnici. Zasedání Myslivecké

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Všelibice Datum a místo konání: 5. března 2019 od 19 hodin, KM Všelibice. Zasedání se zúčastnilo 13 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 10/2017 Datum a čas konání: 13. 12. 2017 (17:00-19:15) Místo konání: OMEGA centrum sportu a zdraví, Legionářská 1299/19, Olomouc, 779 00 Přítomni členové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 26.4. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Úplné znění stanov spolku Kulatá šachovnice z.s.

Úplné znění stanov spolku Kulatá šachovnice z.s. Úplné znění stanov spolku Kulatá šachovnice z.s. 1. Základní ustanovení 1.1. Název spolku je Kulatá šachovnice z.s. (dále jen Spolek). 1.2. Sídlo Spolku je Nerudova 132, 50002 Hradec Králové. 1.3. Spolek

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis z členské schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 26.04.2009 Účast: počet členů: v čase: 15,00 hod 12 osob v čase: 15,05 hod 13 osob v čase: 15,10 hod 14 osob

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora

ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora ZÁPIS Z 15. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městyse Černá Hora konaného dne 23.2.2017 Místo konání: zasedací místnost úřadu městyse Začátek zasedání: 17:00 hod. Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Miloš Bílý,

Více

Mgr. Károly Alföldi a Ing. Iva Šmejkalová oba z tréninkové skupiny ZKYS.

Mgr. Károly Alföldi a Ing. Iva Šmejkalová oba z tréninkové skupiny ZKYS. Zápis z valné hromady spolku Volejbal Ústí nad Labem, z.s. konané dne 28.11.2017 od 17.00 hod v prostorách Gymnázia a střední odborné školy Dr. Václava Šmejkala na adrese Stará 99 v Ústí n.l., kterou svolal

Více

Zápis ze zasedání výboru

Zápis ze zasedání výboru Zápis ze zasedání výboru občanského spolku Sdružení rodičů a přátel Gymnázia Česká Lípa se sídlem Gymnázium, Žitavská 2969, Česká Lípa, 470 01 dne 3.3.2016 v 16:00, na adrese sídla Žitavská 2969, Česká

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne

Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne Zápis z Valné hromady KEG Dobruška ze dne 07.12.2014 Dne 07.12.2014 se uskutečnila předem ohlášená Valná hromada Klubu extrémního golfu Dobruška o níž byli všichni členové řádně vyrozuměni. Valná hromada

Více

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Jetřichově

Z á p i s. z členské schůze DSO Broumovsko konané dne v Jetřichově Z á p i s z členské schůze DSO Broumovsko konané dne 9. 6. 2016 v Jetřichově Přítomni: p. Rejchrt, Ing. Havrlant, Mgr. Mücková, p. Rosová, p. Králová, Bc. Grusman, p. Hermonová, p. Pallová (Jetřichov),

Více

VK KARLOVY VARY. člen Českého volejbalového svazu STANOVY VOLEJBALOVÉHO KLUBU KARLOVY VARY

VK KARLOVY VARY. člen Českého volejbalového svazu STANOVY VOLEJBALOVÉHO KLUBU KARLOVY VARY VK KARLOVY VARY člen Českého volejbalového svazu STANOVY VOLEJBALOVÉHO KLUBU KARLOVY VARY Číslo: 01/2015 Schváleno: 09.10.2015, členskou schůzí klubu Účinnost od: 10.10.2015 Článek 1 Název, charakteristika

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 8. 4. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 8. 4. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 8. 4. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Jaroš, p. Pokorná, p. Lysák, p. Čuchal, p. Vorlová, p. Frohlich Občané:

Více

Zápis ze zasedání valné hromady

Zápis ze zasedání valné hromady Zápis ze zasedání valné hromady občanského sdružení Sdružení rodičů a přátel Gymnázia Česká Lípa, o.s. se sídlem Gymnázium, Žitavská 2969, Česká Lípa, 470 01 dne 19. 11. 2015 v 16:15, na adrese sídla Žitavská

Více

Zápis z členské schůze Spolku rodičů a přátel školy při Střední průmyslové škole dopravní, a.s. (dále jen Spolek )

Zápis z členské schůze Spolku rodičů a přátel školy při Střední průmyslové škole dopravní, a.s. (dále jen Spolek ) Spolek rodičů a přátel školy, a.s. Moravská 3 120 00 Praha 2 Zápis z členské schůze Spolku rodičů a přátel školy při Střední průmyslové škole dopravní, a.s. (dále jen Spolek ) konané dne 12. 11.2015 v

Více

Zápis. členské schůze družstva 26.03.2015 konané od 17,00 hod. v prostorách sušárny a chodby domu Mikuláškovo nám. 577/16, Brno

Zápis. členské schůze družstva 26.03.2015 konané od 17,00 hod. v prostorách sušárny a chodby domu Mikuláškovo nám. 577/16, Brno Zápis členské schůze družstva 26.03.2015 konané od 17,00 hod v prostorách sušárny a chodby domu Mikuláškovo nám. 577/16, Brno Ad 1. Zahájení, schválení programu členské schůze Členská schůze byla svolána

Více

Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne

Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne Z Á P I S z výborové schůze ČRS MO Nymburk, konané dne 1.3.2016 Přítomni: Dvořák, Vetešník, Trunecký,Hrstka, Rynekr, Šimáně a Hrábek. Omluven: Kemr a Strnad. Za dozorčí komisi : Tykva, Semecký a Dvořák

Více

Zápis z řádné Valné hromady

Zápis z řádné Valné hromady Zápis z řádné Valné hromady Česká Federace Aikidó z.s. Tento dokument je zápisem z Valné hromady České Federace Aikidó z.s, Na Topolce 1, 14 Praha 4, IČ 43358 ze dne 14. září roku 218 Valná hromada (dále

Více

Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015

Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015 Zápis z řádné VALNÉ HROMADY ČFAI 22.8. 2015 Valná hromada byla zahájena v 13,30 hod. prezidentem ČFAI, který přivítal všechny zúčastněné. Poté byl přednesen program VH sekretářem organizace v následujícím

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:00 hodin na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:00 hodin na obecním úřadě Obec Blevice Zastupitelstvo obce Blevice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne 22. 5. 2013, od 18:00 hodin na obecním úřadě č. 4/2013 Přítomni: Pavla Černá, Václav Krejžík, František

Více

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne 17.3.2013 SOKOL / 2013 / Valná hromada OBSAH 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY TJ SOKOL MOHELNO... 2 1.1 Zahájení, přivítání hostů... 2 1.2 Volba předsednictva, návrhové,

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418 www.obecrusinov.cz e mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a čas konání: 2.9.2015

Více

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU

Z Á P I S. Číslo: z jednání Akademického senátu LF OU Strana: 1/10 Prezenční listina Přítomni: Dorko, Dvořáček, Horáček, Jarošová, Krupa, Kubančáková, Lux, Martínek, Mrázková, Pálmaiová, Plevová, Porubän, Rychlý, Sikorová, Sochorová, Svrčinová, Zatloukalová

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis z členské schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 9.12.2006 Účast: počet členů: 17 v čase: 16:05-16:10 18 16:10-17:30 17 17:30-17:50 16 17:50-18:45 Pozn. V čase

Více

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s

Výroční valná hromada. České federace požárního sportu o.s Výroční valná hromada České federace požárního sportu o.s Přítomní: viz. prezenční listina příloha č.1 Body výroční valné hromady: 1. Zhodnocení projektu soustředění 2. Krajská dotace 3. Účast na podzimním

Více

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D.

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D. Z Á P I S ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 12. prosince 2012 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Lenka Alinčová 8 členů Zastupitelstva MČ dle presenční listiny Ing. Potluka

Více

Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne

Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne Zápis ze schůze VV BK Variace ze dne 29.10.2012 Přítomni: N. Burdysová, M. Čejková, V. Černohous, A. Kresničerová, J. Sviatko, H. Urbánková, R. Zakouřil, L. Machačková, J. Košťálová, K. Kopecká Omluveni:

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zápis č. 11 ze schůze výboru ČBF, která se konala dne v Praze

Zápis č. 11 ze schůze výboru ČBF, která se konala dne v Praze Zápis č. 11 ze schůze výboru ČBF, která se konala dne 27.3.2018 v Praze Přítomni: M. Jansta, I. Zach, Z. Bříza, P. Čeněk, D. Kurucz, J. Mayer, T. Kotrč, Z. Latík - DOR, M. Konečný GS Omluveni: Jiří Zídek,

Více

Stanovy spolku. Pernštejn.net, z.s.

Stanovy spolku. Pernštejn.net, z.s. 1 Stanovy spolku Pernštejn.net, z.s. Čl. I. Základní ustanovení 1 Pernštejn.net, z.s. (dále též jen spolek) je dobrovolný, nezávislý a neziskový spolek fyzických a právnických osob. 2 Sídlo spolku je umístěno

Více

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Libčany ve volebním období 2014-2018 ze dne 21. 4. 2015 od 19.00 hod. Přítomni zastupitelé (viz. prezenční listina):,mgr. Jaroslava Slavíková, Hana Fejglová, Ing.

Více

Stanovy spolku Futsal pro nevidomé Avoy MU Brno

Stanovy spolku Futsal pro nevidomé Avoy MU Brno Stanovy spolku Futsal pro nevidomé Avoy MU Brno Článek I. Název spolku 1. Název spolku je Futsal pro nevidomé Avoy MU Brno, z.s. (dále jen spolek ). 2. Spolek je korporací založenou podle zákona č. 89/2012

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S

MĚSTO BLŠANY Z Á P I S -1- MĚSTO BLŠANY Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města Blšany, které se uskutečnilo dne 18. 12. 2013 od 17:00 hod na Městském úřadě v Blšanech Přítomno: 9 členů zastupitelstva města Nepřítomno: 2

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod.

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, Praha 5 konaného dne od 19:30 hod. Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 konaného dne 12.12.2016 od 19:30 hod. Program shromáždění : 1) Prezence a kontrola usnášení schopnosti

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne 05.09.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra, Klát Jiří

Více

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO:

SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, Praha 2 IČO: SK pražských hasičů, z. s. Sokolská 62, 121 24 Praha 2 IČO: 22733451 Zápis z výroční členské schůze Sportovního klubu pražských hasičů, z. s. Datum zpracování: 24. 11. 2016 Počet stran: 5 Datum a místo

Více

Schůze vlastníků pozemků v lokalitě "Na kříži" v k.ú. Rozdrojovice

Schůze vlastníků pozemků v lokalitě Na kříži v k.ú. Rozdrojovice Schůze vlastníků pozemků v lokalitě "Na kříži" v k.ú. Rozdrojovice 1 Michal DROZD, David HALÁMEK, David RELICH Ve spolupráci s Liborem ELEFANTEM a Vlastimilem SMEJKALEM Brno, 23.06.2014 PREZENCE ÚČASTNÍKŮ

Více

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov

Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Zápis z jednání členské schůze Bytového družstva Jaro, IČ 283 35 287, se sídlem nám. E. Husserla 16, 796 01 Prostějov Datum konání členské schůze: Dne 21. 6. 2013 v hotelu AVION, nám. E. Husserla, Prostějov

Více

Z Á P I S z 59. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 31. března 2016 v 16:00 hod.

Z Á P I S z 59. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 31. března 2016 v 16:00 hod. Z Á P I S z 59. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 31. března 2016 v 16:00 hod. v Čučicích Přítomni členové VH: Omluveni členové VH: Hosté (funkce): Josef

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady:

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015 Valná hromada MAS Jablunkovsko, z.s. se sídlem v Bystřici 334, 739 95 Bystřice,, zaregistrovaná Krajským úřadem Moravskoslezského

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne 3.12.2018 v kulturním domě Přítomni: Přítomni: Mgr. Dagmar Burešová, MUDr. Petr Fila, Ing. Radka Formánková, Bc. Martin Frei, Ing. Roman

Více

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin. Bod č. 1 - Technický bod Starosta Zdeněk Čížek zahájil zasedání č. 3/2018 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 17:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, že informace o

Více

S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV

S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV Schválené valnou hromadou dne 19. 5. 2009 HC Wikov Hronov o.s. je společenskou organizací s právní subjektivitou, která sdružuje aktivní hráče ledního hokeje a další sportovce

Více

Český svaz mužského lakrosu

Český svaz mužského lakrosu Český svaz mužského lakrosu Rektorská 9 108 00 Praha 10 IČO 00406732 DIČ CZ-00406732 www.lacrosse.cz Zápis z Výroční valné hromady Českého svazu mužského lakrosu konané dne 6. února 2010 od 10.30 hod.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne 14.11.2010 Program: 1. Zahájení 2. Slib členů zastupitelstva obce. 3. Schválení programu 4. Volba volební a návrhové

Více

S T A N O V Y. upravující v souladu s ustanovením z. č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, v platném znění právní vztahy sportovního klubu

S T A N O V Y. upravující v souladu s ustanovením z. č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, v platném znění právní vztahy sportovního klubu S T A N O V Y upravující v souladu s ustanovením z. č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, v platném znění právní vztahy sportovního klubu čl. 1 Název sídlo: 1. Název sportovní asociace je: Česká asociace

Více

STANOVY SPOLKU. Pakultura z. s. Článek I

STANOVY SPOLKU. Pakultura z. s. Článek I STANOVY SPOLKU Pakultura z. s. Článek I Název, sídlo, působnost a charakter spolku 1. 1. Název spolku: Pakultura z. s. (dále jen spolek ) 1. 2. Sídlo spolku: Truhlářská 574, Pacov 395 01 1. 3. Spolek působí

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 23.8.2017 v Pivovaru Žamberk Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

STANOVY občanského sdružení Rossoneri Cechi e Slovacchi

STANOVY občanského sdružení Rossoneri Cechi e Slovacchi STANOVY občanského sdružení Rossoneri Cechi e Slovacchi čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení 1) Název sdružení: Rossoneri Cechi e Slovacchi ( dále jen sdružení ) 2) Sídlo sdružení: Ostrava-Hrabová,

Více

Spolek rodičů a přátel při Základní škole a mateřské škole Hranice, Šromotovo. Stanovy. I. Název a sídlo

Spolek rodičů a přátel při Základní škole a mateřské škole Hranice, Šromotovo. Stanovy. I. Název a sídlo Spolek rodičů a přátel při Základní škole a mateřské škole Hranice, Šromotovo Stanovy I. Název a sídlo Název: Spolek rodičů a přátel při Základní škole a mateřské škole Hranice, Šromotovo Používaná zkratka:

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016 konané dne 28. 6. 2016 od 17.00 hod. Místo konání: Obecní úřad, Předklášteří, 2. patro, sál Navržený program jednání: 1. Zahájení technické záležitosti 2.

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007

Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007 Zápis ze schůze SVJ Krčínova 50 a 52, konané dne 20. 12. 2007 od 18 hodin v zasedací místnosti KD Vltava. 1. Zahájení schůze Předseda výboru Ing. Kuncl přivítal 47 přítomných vlastníků bytů. Po seznámení

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-33-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 12.3.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-20.00 hod. Přítomni: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný, Jaroslav Peštál,

Více

Zápis ze společného jednání pracovních skupin KPSS. Datum konání: , 13:00 ÚMČ Praha 10, 1. patro - Zasedací sál

Zápis ze společného jednání pracovních skupin KPSS. Datum konání: , 13:00 ÚMČ Praha 10, 1. patro - Zasedací sál Zápis ze společného jednání pracovních skupin KPSS Datum konání: 1. 2. 2016, 13:00 Místo konání: ÚMČ Praha 10, 1. patro - Zasedací sál Přítomni: viz prezenční listina Jednání řídily: Mgr. Martina Macurová

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis z výborové schůze KA ČR. konané dne 23. 2. 2012

Zápis z výborové schůze KA ČR. konané dne 23. 2. 2012 Zápis z výborové schůze KA ČR konané dne 23. 2. 2012 Přítomni: Michaela Bakrlíková, Stanislav Mašek, Jitka Maroušková, Ivan Vrkoč, Renata Mandová 1. upřesnění funkcí a rozdělení práce ve výboru - Michaela

Více

Zápis z ustavující členské schůze Bytového družstva Horácké nám. 4 a 5

Zápis z ustavující členské schůze Bytového družstva Horácké nám. 4 a 5 Zápis z ustavující členské schůze Bytového družstva Horácké nám. 4 a 5 Datum, hodina a místo konání: 03.09.2009 17,00 hod. v jídelně ZŠ, Horácké nám. P r o g r a m 1. Zahájení Jana Pochylá Přečetla program

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 06/2017 Datum a čas konání: 4. 7. 2017 (16:00-19:00) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více