PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E. Vzhled pro každý dům

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E. Vzhled pro každý dům"

Transkript

1 PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVE E Vzhled pro každý dům

2 Variabilita funkce a designu, pro vytvoření Vašeho individuálního stylu. Bezpečnost je dobrý pocit, když člověk za sebou zavře dveře a cítí se jednoduše doma. V detailu je síla: teprve když vše souhlasí je kvalita bez kompromisů.

3 Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují. Mají-li být odpovídající době, musí také bezvadně fungovat a spolehlivě chránit před vnějšími vlivy a nezvanými hosty.

4

5 OBSAH 1. Plastové dveře s výplní Úvod / Detaily systému 6 Modelová řada Nova 10 Modelová řada Meta 16 Prvky výbavy Plastové dveře opláštěné z venkovní strany hliníkem Úvod / Detaily systému 26 Modelová řada Nova KAB 30 Modelová řada Classic KAB 36 Modelová řada Bando 40 Prvky výbavy Plastové rámové dveře Top 72 a Top 90 Úvod 48 Detaily systému Top Detaily systému Top Modelová řada Linea 54 Modelová řada Exclusiv 60 Modelová řada Classic 72 Modelová řada Rustico 84 Modelová řada Creativ 90 Prvky výbavy Výbava Kování 108 Kliky a madla 110 Příslušenství 114 Technické detaily 115

6

7 7 PLASTOVÉ dveře s výplní Plastové dveře s výplní FINSTRAL plastové dveře s výplní okouzlují plošným vzhledem a jasným designem, který je účinně podtržen výplněmi, skrytými v křídle. K individuální tvorbě FINSTRAL dveří s výplní z plastu se používají frézované rytiny, skleněné výplně, desky z umělé pryskyřice a prvky z hliníku.

8 8 Detaily systému plastových dveří s výplní - standardně se používají rámy se stavební hloubkou 72 mm - vícekomorové plastové profily s velmi dobrou tepelnou izolací - U f 1,6 W/m²K, materiál rámu je vysoce odolný proti kopnutí a povětrnosti (tvrzený PVC) - provedení dveří s předsazeným panelem výplně o síle 42 až 46 mm dosahuje izolační hodnoty U p 0,8 W/m²K - panel výplně je po obvodu slepen s rámem křídla a zajišťuje tak vysokou stabilitu křídla domovních dveří - tepelně oddělený hliníkový práh s ochranou proti nárazovému dešti - kvalitní kování až s 5 zamykacími místy, trojdimenzionálně přestavitelné dveřní panty Hodnoty tepelné izolace dle EN ISO :2006 Výplň U p [W/m 2 K] výplň U f [W/m 2 K] rám boční/nahoře U f [W/m 2 K] práh U d* [W/m 2 K] domovní dveře výplň bez skleněného výřezu 0,8 1,6 1,9 1,1 výplň se skleněným výřezem 1,1 1,6 1,9 1,4 * Uvedené hodnoty U d se vztahují na plastové domovní dveře s rozměrem dveřního prvku 1,23 x 2,18 m. Panty dveří standardní dveřní panty skrytě uložené panty Hliníkové obložení rámu Rám dveří s výplní může být proveden s venkovním hliníkovým opláštěním. Otevírá se tak možnost vytvářet a kombinovat různá barevná provedení a sladit si celkový dojem. detail venkovního pohledu na rám s hliníkovým obložením detail venkovního pohledu na rám v plastu

9 dveře s výplní 9PLASTOVÉ detail dveří s výplní se skleněným polem detail dveří s výplní - pohled zevnitř Detail dveří s výplní. Profil soklu s ochranou proti okopání je lakován v barvě výplně. detail statického sloupku pro domovní dveře s bočním dílem

10 Modelová řada Nova Přímočaré a moderní: tak lze několika slovy popsat nadčasově elegantní design modelové řady Nova. Působivé skleněné výplně, množství barev a k tomu harmonicky přizpůsobené kliky a madla podtrhují charakter těchto domovních dveří a umožňují velké množství individuální tvorby. Tím se hodí jako architektonické prvky pro nejrozmanitější stavební slohy a životní styly. Dveře této modelové řady se dají použít pouze pro otevírání dovnitř. Frézováné rytiny jsou provedeny z obou stran.

11 11 NOVA PLASTOVÉ dveře s výplní DN1 DNG2

12 12 DNG31 DNG32 DNG42 DNG41

13 13 NOVA PLASTOVÉ dveře s výplní DNG5 DNG6 detail DNG7 DNG7* * hliníkové prvky pouze na venkovní straně

14 14 DN8* DNG9 DNG10 DNG11 * hliníkové prvky pouze na venkovní straně

15 15 NOVA PLASTOVÉ dveře s výplní DN12* DNG13 detail DNG14 DNG14 * hliníkové prvky pouze na venkovní straně

16 Modelová řada Meta Svým plošně zarovnaným vzhledem a svojí neformálností přispívají modely řady Meta duchu moderního času. Přímočaře a koncetrovaně na podstatné rysy spojují náročný design s kvatliními materiály. Velkorysé plochy i v téměř přírodním vzhledu dřeva plně uplatňují ušlechtilý vzhled. Elegantní, lineární hliníkové a geometrické skleněné prvky k tomu přidávají velmi silný důraz. Dveře této modelové řady se dají použít pouze pro otevírání dovnitř.

17 17 META PLASTOVÉ dveře s výplní DT1 Wengé DTG6

18 18 DT2 Pacific Board DT2 Loft Brown DT1 černá RT DT1 Titanic

19 19 DT1 grafitově šedá RT DT1 kamenná béžová META PLASTOVÉ dveře s výplní detail DT1 Patina DT1 Patina

20 20 DTG3

21 21 META PLASTOVÉ dveře s výplní DTG7* DTG1* DTG5* DTG2* * hliníkové prvky pouze na venkovní straně

22 22 DT9* * hliníkové prvky pouze na venkovní straně

23 23 META PLASTOVÉ dveře s výplní DTG8 DTG11* DTG9 DTG10* * hliníkové prvky pouze na venkovní straně

24 24 Typy výplní modelové řady Meta Velký počet různých panelů výplní nabízí možnost individuálního vytvoření každých domovních dveří modelové řady Meta. Výplň z umělé pryskyřice se vyznačuje vysokou odolností proti povětrnosti a stálobarevností po dobu mnoha let. Výplně mohou být provedené po obou stranách nebo pouze na venkovní straně s vnitřní plastovou deskou. T01 Loft Brown T02 Loft Grey T03 Wengé T04 Pacific Board T05 grafitově šedá RT T06 černá RT T07 Titanic T08 Patina zelená T09 kamenná béžová vzory výplní u odborného obchodníka Výplň z umělé pryskyřice na obou stranách Výplň z umělé pryskyřice na jedné straně venkovní vzhled s výplní z umělé pryskyřice vnitřní vzhled s výplní z umělé pryskyřice venkovní vzhled s výplní z umělé pryskyřice vnitřní vzhled s hladkou plastovou výplní v barvě rámu U výplní z umělé pryskyřice na obou stranách i na jedné straně se hliníkové prvky osazují pouze na venkovní straně.

25 25 Barvy rámů a povrchů modelové řady Nova a Meta FINSTRAL nabízí širokou paletu barev a povrchů s jedinečným vzhledem. Reliéfní, hlazené nebo hladké povrchy v jemně přizpůsobených barevných tónech a strukturách dřeva umožňují individuální tvorbu při respektování stavebního slohu. bílá bílá hlazená antická bílá perlová bílá papyrusová bílá šedá s ochrannou UV fólií zlatý dub rustikální dub dub PLASTOVÉ dveře s výplní Dodatečně v programu barev: na venkovní straně zlatý dub a na vnitřní straně antická bílá. Vzorník barev najdete u našich partnerů. Ornamentní skla modelové řady Nova a Meta Správný výběr skel je rozhodující pro celkový dojem domovních dveří. Pro modelové řady Nova a Meta nabízí FINSTRAL obsáhlý program skel se specifickými ornamentními skly. 01 Mastercarré 05 Silk 19 Orn. C/Orn Basic bílé 28 Pavé bílé 31 Cincilla bílá 48/49 pískované 85 Osaka 86 Kyoto sklo bílé 88 Miami Vzory skel u odborných obchodníků.

26

27 27 PLASTOVÉ- HLINÍKOVÉ dveře s výplní Plastové dveře opláštěné z venkovní strany hliníkem Spojením výhod plastových dveří a hliníkového opláštění z venkovní strany získáme další prostor pro individuální kreativní volbu samotného vzhledu. Klasické pojetí přes zcela jednoduché čisté linie může dynamicky narůstat až k extravagantně laděné barvě odpovídající moderním trendům. Ušlechtilý hliník z venkovní strany chrání lépe před vlivy počasí, odolává korozi a svým samočistícím efektem je nenáročný na údržbu. Samotné plastové dveře si zachovávají strukturu dřeva na vnitřní straně a splňují požadavky na tepelnou izolaci.

28 28 Detaily systému dveří s výplní plast-hliník - standardně se používají rámy se stavební hloubkou 72 mm - vícekomorové plastové profily s velmi dobrou tepelnou izolací - U f 1,6 W/m²K, materiál rámu je vysoce odolný proti kopnutí a povětrnosti (tvrzený PVC) - provedení dveří s předsazeným panelem výplně o síle 39 až 44 mm, s hliníkovou deskou o síle 4 mm na venkovní straně, dosahuje izolační hodnoty U p 0,8 W/m²K - rám na vnější straně dveří je opatřen hliníkovým opláštěním, čímž umožňuje mnoho variant barevných provedení - panel výplně je po obvodu slepen s rámem křídla a zajišťuje tak vysokou stabilitu křídla domovních dveří - tepelně oddělený hliníkový práh s ochranou proti nárazovému dešti - kvalitní kování až s 5 zamykacími místy, trojdimenzionálně přestavitelné dveřní panty Hodnoty tepelné izolace dle EN ISO :2006 Výplň U p [W/m 2 K] výplň U d [W/m 2 K] rám boční/nahoře U f [W/m 2 K] práh U d * [W/m 2 K] domovní dveře výplň bez skleněného výřezu 0,8 1,6 1,9 1,1 výplň se skleněným výřezem - trojsklem 0,8 1,6 1,9 1,1 výplň se skleněným výřezem - vrstveným bezpečnostním sklem VSG 1,1 1,6 1,9 1,4 Nova KAB/1,2 Classic KAB * Uvedené hodnoty U d se vztahují na plastové domovní dveře s rozměrem dveřního prvku 1,23 x 2,18 m. Panty dveří standardní dveřní panty skrytě uložené panty

29 29 Venkovní pohled na detail dveří s výplní. Profil soklu standardně jako ochrana proti okopání v barvě výplně. detail statického sloupku pro domovní dveře s bočním dílem PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní detail dveří s výplní se skleněným výřezem vnitřní pohled na detail dveří s výplní se skleněným výřezem

30 30 Modelová řada Nova KAB Svou prostou elegancí a lineárním designem jsou modely řady Nova KAB vhodné pro nejrůznější stavební slohy. Kvalitní struktura výplně garantuje nejlepší hodnoty pro bezpečnost, tepelnou izolaci a ochranu proti hluku a společně s rozmanitými možnostmi tvorby vytváří tato modelová řada mimořádný charakter. Skleněné výplně, barvy a madla se dají vzájemně kombinovat a přizpůsobit. Modely řady Nova KAB jsou použitelné pouze pro dovnitř se otevírající dveře. Lineární frézování lze provést po obou stranách nebo pouze na venkovní straně.

31 31 NOVA KAB PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní DA1 DA2

32 32 DA3 DA4 DA5 DA6

33 33 detail DAG1 DAG1* NOVA KAB PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní DA12* DAG4* * hliníkové prvky pouze na venkovní straně

34 34 DAG2 DAG7 DAG8 DAG11

35 35 detail DAG10* DAG10* NOVA KAB PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní DAG31 DAG32 * hliníkové prvky pouze na venkovní straně

36 36 Modelová řada Classic KAB Nadčasový, době odpovídající design a barevně lakované rámečky s klasickým profilem - tím se vyznačuje modelová řada Classic KAB. Rámeček může být proveden jak z obou stran, tak pouze z jedné a jeho barva se může volit nezávisle na barvě výplně. Skleněné výplně v klasických tvarech se postarají o světlo v chodbě, zároveň zamezují přímému průhledu do domu. Speciální motivy ornamentů pro skleněné výplně dělají z domovních dveří uvítací poutače. Modely řady Classic KAB jsou použitelné pouze pro otevírání dovnitř.

37 37 CLASSIC KAB PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní DC1 DCG1

38 38 DC2 DCG2 DC3 DCG3

39 39 DC4 DCG4 CLASSIC KAB PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní DC5 DCG5

40 40 Modelová řada Bando Velkorysé skleněné plochy a efektní záblesky světla: precisním znakem těchto domovních dveří jsou kvalitní skleněné výplně, kterými získávají vnitřní prostory hodně světla. K vytvoření venkovní strany lze zvolit nejrozmanitější dekorační varianty. Vysoký standard bezpečnosti je naopak garantován bezpečnostním sklem, které se nachází na vnitřní straně domovních dveří. Díky jeho klasickému, tradičnímu vzhledu zapadnou dveře modelové řady Bando harmonicky do nejrozličnějších stavebních stylů. B01

41 41 BANDO PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní B01 s Příčky B02

42 42 B03 B04 B05 B06

43 43 B07 B08 BANDO PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní B09 B10

44 44 Barvy rámů a povrchů modelové řady Nova KAB a Classic KAB FINSTRAL nabízí širokou paletu barev a povrchů s jedinečným vzhledem. Reliéfní, hlazené nebo hladké povrchy v jemně přizpůsobených barevných tónech a strukturách dřeva umožňují individuální tvorbu při respektování stavebního slohu. bílá bílá hlazená antická bílá perlová bílá papyrusová bílá plastové šedá s ochrannou UV fólií zlatý dub rustikální dub dub Vzorník barev najdete u našich partnerů. Příklad vnějšího a vnitřního vzhledu dveří s výplní plast-hliník venkovní vzhled v hliníkovém provedení vnitřní vzhled ve speciální barvě rámů FINSTRAL Díky hliníkovému obložení na venkovní straně je barevné řešení venkovního a vnitřního vzhledu na sobě zcela nezávislé.

45 45 Barvy a povrchy modelových řad Nova KAB a Classic KAB venkovní strana Domovní dveře se musí hodit k domu a jeho okolí. FINSTRAL nabízí velkou paletu barev a povrchů pro plastové-hliníkové domovní dveře. Tvorba povrchu venkovního hliníkového obložení se provádí podle certifikátu GSB Premium olakováním kvalitní práškovou technologií s minimální tloušťkou 60 μm jakož i eloxováním s 15 μm povrchové ochrany. EV1 eloxované F609 ocelová modř strukturovaný povrch M01 bílá matná (odpovídající bílé barvě FINSTRAL) F511 ocelová modř strukturovaný povrch F45 bílá strukturovaný povrch F742 dopravní šedá strukturovaný povrch F113 perlová bílá strukturovaný povrch F716 antracitově strukturovaný povrch LC34 tmavý bronz RAL 9006 bílá hliníková standardní barvy FINSTRAL Sablé 583 Sablé 658 Sablé 893 Sablé 894 L05 antická bílá hedvábný lesk LC31 lehká bronzová hedvábný lesk LC32 světle bronzová hedvábný lesk LC33 středně bronzová hedvábný lesk F05 antická bílá strukturovaný povrch PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní F09 azurová bílá strukturovaný povrch F918 papyrusová bílá strukturovaný povrch F723 betonově šedá strukturovaný povrch DB703 antracitová metalická hedvábná matná F739 pryskyřice šedá strukturovaný povrch Chiné 897 F906 bílá hliníková strukturovaný povrch F907 šedá hliníková strukturovaný povrch Sablé 691 Classic 203 speciální povrchy FINSTRAL Classic 303 Classic 304 Classic 805 Classic 863 Vzorník barev najdete u našich partnerů.

46 46 Ornamentní skla modelové řady Nova KAB a Classic KAB Aby nebylo přímo vidět do domu, mohou být domovní dveře vytvořeny pomocí nejrůznějších ornamentních skel. Obsáhlá nabídka skel a ornamentů nabízí mnoho různých cest individuální tvorby Vašich domovních dveří FINSTRAL. 01 Mastercarré 05 Silk pouze pro Classic KAB 18 Kathedral bílý pouze pro Classic KAB 19 Orn. C/Orn Basic bílé 28 Pavé bílé 31 Cincilla bílá 33 barokní bílá pouze pro Classic KAB 35 Delta bílá pouze pro Classic KAB 48/49 pískované sklo bílé 85 Osaka 86 Kyoto 88 Miami Vzory skel u odborných obchodníků.

47 47 Dekorační skla modelové řady Classic KAB Skleněné výplně lze vytvářet pomocí originálních dekoračních skel. Ukazují výrazné odlišnosti a podtrhují osobitost domu a jeho obyvatel. C212 C211 PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ dveře s výplní DCG2

48

49 49 Plastové rámové dveře PLASTOVÉ rámové dveře Rámové dveře se skládají z více prvků; výplně nasazené do konstrukce rámu, nabízejí účinnou ochranu před vlivy povětrnosti a před hlukem a dovolují individuální kombinace barev a materiálů. Rámové dveře FINSTRAL se harmonicky hodí k různým stylům zařízení a stavebním slohům a sjednocují celkový vzhled objektu.

50 50 Detaily systému plastových rámových dveří Top 72 - standardně se používají rámy se stavební hloubkou 72 mm - vícekomorové plastové profily s velmi dobrou tepelnou izolací - U f 1,6 W/m²K, materiál rámu je vysoce odolný proti kopnutí a povětrnosti (tvrzený PVC) - otevírání domovních dveří je v závislosti na rozdílných profilech křídla možné směrem dovnitř i ven - zesílené ocelové výztuhy příčníků jsou k dispozici ve třech pohledových šířkách - barevně sladěné těsnění a distanční rámeček pro lepší vzhled - rozdílná skla a výplně s tloušťkou 30 mm nabízí prostor pro individuální řešení - pro zvýšení ochrany proti kopnutí je sklo domovních dveří opatřeno zesíleným soklem - tepelně oddělený hliníkový práh s ochranou proti nárazovému dešti - kvalitní kování až s 5 zamykacími místy, trojdimenzionálně přestavitelné dveřní panty - výroba probíhá dle směrnic RAL pro domovní dveře - ověřený systém konstrukce dveří: odolnost proti zatížení větrem třída C2 dle EN 12210, odolnost proti nárazovému dešti třída 4A dle EN 12208, propustnost vzduchu třída 2 dle EN Hodnoty tepelné izolace dle EN ISO :2006 Tepelně izolační sklo výplň U g [W/m 2 K] sklo U p [W/m 2 K] výplň U f [W/m 2 K] rám boční/nahoře U f [W/m²K] práh U d * [W/m 2 K] domovní dveře dvojsklo Plus Valor 1,1 1,6 1,9 1,4 sendvičová výplň 24 mm 1,2 1,6 1,9 1,3 sendvičová výplň 30 mm 1,0 1,6 1,9 1,2 * Uvedené hodnoty U d se vztahují na plastové domovní dveře s rozměrem dveřního prvku 1,23 x 2,18 m. Panty dveří standardní dveřní panty skrytě uložené panty

51 51 detail dveří, otevírajících se dovnitř detail dveří, otevírajících se ven detail statického sloupku pro domovní dveře s bočním dílem PLASTOVÉ rámové dveře detail rámových dveří s profilem zdvojeného soklu a příčkou křídla detail soklu profilu: použitelný v barvě EV1

52 52 Detaily systému plastových rámových dveří Top 90 - o varianty rámů se zvýšenou stavební hloubkou 90 mm rozšířují nové plastové dveře Top 90 širokou škálu výběru dveří FINSTRAL - nově vyvinutá struktura umožňuje velmi dobré izolační hodnoty s U d 0,89 W/m²K - zvtšená tlouška domovních dveí zlepšuje stabilitu profil - do křídel lze použít zasklení trojsklem nebo výplní o tloušťce 46 mm - vybaven o stedové tsnní pináší nový systém zvýšené hodnoty tsnosti proti dešti a hluku - stejně jako již existující programy domovních dveří jsou i rámové dveře Top 90 vybaveny vysoce kvalitním kováním a jsou k dispozici v typických barvách a povrchových úpravách FINSTRAL - tento systém domovních dveí vyhovuje díky svým vynikajícím funkním vlastnostem vysokým nárokm na izolaci a energetickou efektivitu - rámové dveře Top 90 jsou dostupné pro modelové řady Exclusiv, Classic, Rustico a Creativ Hodnoty tepelné izolace dle EN ISO :2006 Tepelně izolační sklo výplň U g [W/m 2 K] sklo U p [W/m 2 K] výplň U f [W/m 2 K] rám boční/nahoře U f [W/m²K] práh U d * [W/m 2 K] domovní dveře trojsklo S-Valor 0,6 1,1 1,5 0,89 sendvičová výplň 40 mm 0,7 1,1 1,5 0,87 sendvičová výplň 46 mm 0,63 1,1 1,5 0,81 * Uvedené hodnoty U d se vztahují na plastové domovní dveře s rozměrem dveřního prvku 1,23 x 2,18 m. Panty dveří standardní dveřní panty skrytě uložené panty

53 53 detail dveří, otevírajících se dovnitř detail statického sloupku pro domovní dveře s bočním dílem PLASTOVÉ rámové dveře detail rámových dveří s profilem zdvojeného soklu a příčkou křídla

54 54 Modelová řada Linea Charakteristickým tvůrčím prvkem této modelové řady je linie ve všech variacích. Zda horizontální nebo vertikální, zda opticky vystouplá nebo s kovovým prvky či s individuálními barevnými kombinacemi plochy a rámu díky tomu je tato modelová řada esteticky čistou a jasnou a již v základní linií ponechává bohatý prostor pro tvořivost. Použitou výrobní technologií mohou být modely vyrobeny také jako bezpečnostní dveře.

55 55 L1.0 s boční díl sklo L1.0 s boční díl výplň LINEA PLASTOVÉ rámové dveře

56 56 L3.1 L3.2 detail L2.1 L2.1

57 57 L10.1 LA6.1 detail L5.1 LINEA PLASTOVÉ rámové dveře L5.1

58 58 L5.3 LA4.0

59 59 LINEA PLASTOVÉ rámové dveře LA1.0

60 60 Modelová řada Exclusiv Tato modelová řada v sobě spojuje moderní a tradičněnostalgickou linii; obě okouzlují harmonickou souhrou designu a funkčnosti. Struktura barev, povrchů rámu a výplní je stylově vzájemně sladěna, početné možnosti kombinací, tvorby a doplňků propůjčují každým dveřím osobitou notu.

61 61 F02 (Top 72) V02 (Top 90) F03 (Top 72) V03 (Top 90) EXCLUSIV PLASTOVÉ rámové dveře

62 62 F04 (Top 72) V04 (Top 90) F05 (Top 72) V05 (Top 90) F06 (Top 72) V06 (Top 90) F07 (Top 72) V07 (Top 90)

63 63 F08 (Top 72) V08 (Top 90) F09 (Top 72) V09 (Top 90) EXCLUSIV PLASTOVÉ rámové dveře F10 (Top 72) V10 (Top 90) F12 (Top 72) V12 (Top 90)

64 64 F13 (Top 72) V13 (Top 90) F20 (Top 72) V20 (Top 90) F21 (Top 72) V21 (Top 90) F22 (Top 72) V22 (Top 90)

65 65 EXCLUSIV PLASTOVÉ rámové dveře F23 (Top 72) V23 (Top 90)

66 66 F32 (Top 72) V32 (Top 90) FD01 (dostupné jen pro systém Top 72) FD03 (dostupné jen pro systém Top 72) FD05 (dostupné jen pro systém Top 72)

67 67 FD09 (Top 72) VD09 (Top 90) FD06 (dostupné jen pro systém Top 72) EXCLUSIV PLASTOVÉ rámové dveře FD24 (dostupné jen pro systém Top 72) FD25 (dostupné jen pro systém Top 72)

68 68 FD26 (dostupné jen pro systém Top 72)

69 69 FD35 (Top 72) VD35 (Top 90) FD36 (Top 72) VD36 (Top 90) EXCLUSIV PLASTOVÉ rámové dveře FD37 (dostupné jen pro systém Top 72) FD38 (dostupné jen pro systém Top 72)

70 70 FD341 (Top 72) VD341 (Top 90) FD342 (Top 72) VD342 (Top 90) FD331 (Top 72) VD331 (Top 90) FD332 (Top 72) VD332 (Top 90)

71 71 EXCLUSIV PLASTOVÉ rámové dveře FD31 (dostupné jen pro systém Top 72)

72 72 Modelová řada Classic Klasické prvky této modelové řady napodobují oblíbené, tradiční tvary. Barvy výplní a rámečků lze individuálně kombinovat, takže se každé dveře harmonicky přizpůsobí ke stylu domu. Odborně opracované, tvarované prvky výplní podtrhují kvaitní řemeslné zpracování modelů Classic. Kvalitní materiály a moderní, racionální výrobní systémy se starají o dobrý poměr ceny a výkonu.

73 73 Varianty vnitřních zasklívacích lišt C1.0 (Top 72) N1.0 (Top 90) C2.0 (Top 72) N2.0 (Top 90) detail zasklívací lišty Classic detail zasklívací lišty Stil CLASSIC PLASTOVÉ rámové dveře

74 74 C2.1 (Top 72) N2.1 (Top 90) C4.0 (Top 72) N4.0 (Top 90) C4.3 (Top 72) N4.3 (Top 90) C5.0 (Top 72) N5.0 (Top 90)

75 75 C11.1 (Top 72) N11.1 (Top 90) C11.2 (Top 72) N11.2 (Top 90) detail C5.3 CLASSIC PLASTOVÉ rámové dveře C5.3 (Top 72) N5.3 (Top 90)

76 76 C10.1 (Top 72) N10.1 (Top 90) C10.2 (Top 72) N10.2 (Top 90) C10.3 (dostupné jen pro systém Top 72) detail C N27.0 R11.1 (Top 72) H11.1 (Top 90) C27.0 (Top 72) N27.0 (Top 90)

77 77 CLASSIC PLASTOVÉ rámové dveře C27.1 (Top 72) N27.1 (Top 90)

78 78 R3.0 (Top 72) H3.0 (Top 90) R3.1 (Top 72) H3.1 (Top 90) R4.3 (Top 72) H4.3 (Top 90) R5.3 (Top 72) H5.3 (Top 90)

79 79 R21.1 (Top 72) H21.1 (Top 90) R21.2 (Top 72) H21.2 (Top 90) CLASSIC PLASTOVÉ rámové dveře R22.1 (Top 72) H22.1 (Top 90) R18.1 (Top 72) H18.1 (Top 90)

80 80 R11.2 (Top 72) H11.2 (Top 90) R14.1 (Top 72) H14.1 (Top 90) R14.3 (Top 72) H14.3 (Top 90) R16.1 (Top 72) H16.1 (Top 90)

81 81 detail R2.0 + H2.0 boční díl RS2.0 (Top 72) HS2.0 (Top 90) R2.0 (Top 72) H2.0 (Top 90) CLASSIC PLASTOVÉ rámové dveře boční díl RS2.1 (Top 72) HS2.1 (Top 90) R2.1 (Top 72) H2.1 (Top 90) boční díl RS2.3 (Top 72) HS2.3 (Top 90) R2.3 (Top 72) H2.3 (Top 90)

82 82 R19.1 (Top 72) H19.1 (Top 90) R19.2 (Top 72) H19.2 (Top 90) R19.3 (dostupné jen pro systém Top 72) R20.1 (Top 72) H20.1 (Top 90) R20.2 (Top 72) H20.2 (Top 90) R20.3 (dostupné jen pro systém Top 72)

83 83 R10.1 (Top 72) H10.1 (Top 90) R10.2 (Top 72) H10.2 (Top 90) R10.3 (dostupné jen pro systém Top 72) CLASSIC PLASTOVÉ rámové dveře R23.1 (Top 72) H23.1 (Top 90) R24.3 (Top 72) H24.3 (Top 90)

84 84 Modelová řada Rustico Robustní konstrukce z vlysů a výplní vytváří jasné kontury a propůjčuje těmto modelům rustikální charakter. Oblast použití sahá od venkovního domu přes vilu v zeleném až po typický starý městský dům. Dobré zvukové a tepelné izolační vlastnosti a bezpečnostní provedení P3A učinily modely řady Rustico rozsáhlými řešeními dveří pro náročné zákazníky s výrazným stylovým pocitem.

85 85 Varianty výplní Varianty zasklívacích lišt zploštělá výplň RU1 (Top 72 + Top 90) zploštělá výplň kruhový výřez detail zasklívací lišty Classic při tloušťce výplně 30 mm, případně 46 mm u Top 90 detail zasklívací lišty Stil při tloušťce výplně 30 mm, případně 46 mm u Top 90 RUSTICO PLASTOVÉ rámové dveře

86 86 RU2 (Top 72 + Top 90) RU2G (Top 72 + Top 90) RU3 (Top 72 + Top 90) RU3G (Top 72 + Top 90)

87 87 RU4 (Top 72 + Top 90) RU5 (Top 72 + Top 90) RUSTICO PLASTOVÉ rámové dveře RU5G (Top 72 + Top 90) RU6 (Top 72 + Top 90)

88 88 RU7 (Top 72 + Top 90) RU7G (Top 72 + Top 90) RU8 (Top 72 + Top 90) RU9 (Top 72 + Top 90)

89 89 RU9G (Top 72 + Top 90) RU10 (Top 72 + Top 90) RUSTICO PLASTOVÉ rámové dveře RU11 (Top 72 + Top 90) RU12G (Top 72 + Top 90)

90 90 Modelová řada Creativ Tato modelová řada ponechává prostor pro kreativní tvorbu: vycházejíc ze základních modelů se mohou dveře sestavovat zcela podle osobních zálib a požadavků. Přitom nezůstanou nesplněná žádná přání: tvary, barvy a profily stejně jako ornamentní skla, dekorační skla, výplně a dekorační kazety pokrývají celou paletu od klasiky až po modernu. Individuální přání lze samozřejmě obdržet také v bezpečnostním provedení.

91 ST2* (Top 72 + Top 90) 744 (dostupné jen pro systém Top 72) CREATIV PLASTOVÉ rámové dveře * ST = boční díl

92 92 volitelný design na vyžádání 775 (Top 72 + Top 90) ST12* (Top 72 + Top 90) 790 (dostupné jen pro systém Top 72) * ST = boční díl

93 ST9* (dostupné jen pro systém Top 72) ST3* (Top 72 + Top 90) CREATIV PLASTOVÉ rámové dveře ST11* (dostupné jen pro systém Top 72) ST3* (Top 72 + Top 90) * ST = boční díl

94 ST3* (Top 72 + Top 90) ST4* (Top 72 + Top 90) ST1* (Top 72 + Top 90) ST0* (Top 72 + Top 90) * ST = boční díl

95 95 detail ST7* (Top 72 + Top 90) CREATIV PLASTOVÉ rámové dveře ST6* (Top 72 + Top 90) 793 (dostupné jen pro systém Top 72) * ST = boční díl

96 96 Modely Creativ: Jak to funguje Domovní dveře modelové řady Creativ lze volně kombinovat z více různých základních modelů, bočních částí a komponentů výplní. Viz příklad níže: barva rámu zlatý dub základní model dveří 727 boční díl model ST4 Do základních dveří lze integrovat různé výplně, skla a ornamenty. Viz příklad níže:

97 97 Základní modely 720 (Top 72 + Top 90) 721 (Top 72 + Top 90) 722 (Top 72 + Top 90) 725 (Top 72 + Top 90) 727 (Top 72 + Top 90) 728 (Top 72 + Top 90) CREATIV PLASTOVÉ rámové dveře 729 (Top 72 + Top 90) 730 (Top 72 + Top 90) 748 (Top 72 + Top 90)

98 (Top 72 + Top 90) 750 (Top 72 + Top 90) 751 (Top 72 + Top 90) 774 (Top 72 + Top 90) 775 (Top 72 + Top 90) 776 (Top 72 + Top 90) 777 (Top 72 + Top 90) 779 (Top 72 + Top 90) 744 (dostupné jen pro systém Top 72)

99 (dostupné jen pro systém Top 72) 752 (dostupné jen pro systém Top 72) 771 (dostupné jen pro systém Top 72) 772 (dostupné jen pro systém Top 72) 778 (dostupné jen pro systém Top 72) 790 (dostupné jen pro systém Top 72) CREATIV PLASTOVÉ rámové dveře 791 (dostupné jen pro systém Top 72) 792 (dostupné jen pro systém Top 72) 794 (dostupné jen pro 794 systém Top 72)

100 100 Příklady domovních dveří Creativ s bočním dílem boční díl ST0 hodící se k modelu 720 boční díl ST1 hodící se k modelu 748 boční díl ST2 hodící se k modelu 749 boční díl ST3 hodící se k modelu 728 boční díl ST4 hodící se k modelu 727 boční díl ST6 hodící se k modelu 730 boční díl ST9 hodící se k modelu 744 boční díl ST11 hodící se k modelu 771 boční díl ST12 hodící se k modelu 750

101 101 Plastové výplně Plastové výplně jsou provedeny v barvách a površích FINSTRAL: bílá, bílá satinovaná, antická bílá, perlová bílá, papyrusová bílá, šedá, zlatý dub, rustikální dub, dub. hladká horizontální drážky vertikální drážky drážky 110 mm pro světlé barvy a šedou Plastové-hliníkové výplně Venkovní hliníková deska výplně se může olakovat ve FINSTRAL barvách pro hliník. Vnitřní plastová deska výplně je provedena v barvách a površích FINSTRAL. hladká proužky pyramida Skleněná výplň lakovaná Skleněná výplň může být olakována v barvách RAL 1023, 2004, 3000, 5001, 5014, 5022, 6005, 6012, 6015, 7000, 7012, 7016, 7021, 7043, 8014, 9004 a Vnitřní strana skleněné výplně je provedena s plastovou deskou výplně v barvách a površích FINSTRAL. PLASTOVÉ rámové dveře lakované sklo

102 102 Barvy a povrchy pro plastové rámy dveří FINSTRAL nabízí širokou paletu barev a povrchů s jedinečným vzhledem. Reliéfní, hlazené nebo hladké povrchy v jemně přizpůsobených barevných tónech a strukturách dřeva umožňují individuální tvorbu při respektování stavebního slohu. bílá (dostupné jen pro systém Top 72) bílá hlazená antická bílá perlová bílá papyrusová bílá (dostupné jen pro systém Top 72) šedá s ochrannou UV fólií zlatý dub rustikální dub (dostupné jen pro systém Top 72) dub Barvy struktury dřeva zlatý dub, rustikální dub a dub nejsou k dispozici pro modelovou řadu Linea. Vzorník barev najdete u našich partnerů. Speciální skla modelové řady Creativ individuální provedení, pískovaná skla ochranné sklo proti slunci Multivalor Sun a Platin Sun (pouze pro modelovou řadu Creativ) fazetové sklo

103 103 Ornamentní skla Optimální výběr skel je rozhodující pro celkový dojem prvku domovních dveří. Pro modelovou řadu rámových dveří nabízí FINSTRAL obsáhlý program skel se speciálními ornamentními skly. 01 Mastercarré 05 Silk 18 Kathedral bílý 19 Orn. C/Orn Basic bílé 28 Pavé bílé 31 Cincilla bílá 33 barokní bílá 35 Delta bílá 48/49 pískované sklo bílé 85 Osaka 86 Kyoto PLASTOVÉ rámové dveře 88 Miami Vzory skel u odborných obchodník.

104 104 Dekorační skla modelové řady Classic Top 72 Skleněné výplně lze vytvářet pomocí originálních dekoračních skel. Ukazují výrazné odlišnosti a podtrhují osobitost domu a jeho obyvatel. C2.1 (i pro model R2.1) C211 C212 R10.1 (i pro modely C10.1, R19.1, R20.1) V1012 R11.1 (i pro model C11.1) G1111 G1112

105 105 Typy provedení Domovní dveře a vstupní zařízení FINSTRAL se vyrábějí na míru. Může se tak zvolit typ provedení podle vstupní oblasti a na přání vyrobit se speciálními tvary jako jsou segmentové oblouky. typ 720 typ 625 typ 621 typ 622 typ 624 typ 628 typ 623 typ 629 PLASTOVÉ rámové dveře typ 635 typ 634 typ 663 všechny pohledy zevnitř

106

107 107 Docela hezky všestranné. Díky rozsáhlému programu výbav FINSTRAL se každé domovní dveře mohou přizpůsobit individuálním požadavkům a přáním jeho obyvatel. Je jedno jestli vsadíte na bezpečnost, komfort nebo estetiku: u nás naleznete vhodné vybavení pro Vaše zcela osobní přání. VÝBAVA

108 108 Kování domovních dveří Sériově vyráběná zvýšená ochrana proti vloupání Komfortní kování Automatické kování Automatické zamykání kyvnými západkami po zavření dveří dvoukyvná západka otočný váleček západka otočný váleček pro oboustrannou kliku Nadstandardní komfort: V případě potřeby lze klikou dodatečně zablokovat směrem nahoru. Zamknutí cylindrickou vložkou pouze jedním otočením. pro venkovní madlo Nadstandardní komfort: Dveře jsou v zavřeném stavu vždy zamknuté. Cylindrická vložka se musí otočit pouze pro dodatečné zamknutí. dvoukyvná západka Bezpečnostní převod se 2 dvoukyvnými západkami a 2 otočnými válečky od výšky křídla 2000 mm. Bezpečnostní výbava plastových domovních dveří Domovní dveře a vstupní zařízení FINSTRAL nabízejí již v základní výbavě solidní bezpečnost díky bezpečnostnímu zamykání s kulatými čepy, integrovanému zajištění pantů a stabilní konstrukci rámu. Použitím speciálních dílů kování jako zamykání kyvnými západkami a bezpečnostní cylindrické vložky se odolnost proti vloupání nechá ještě podstatně zlepšit. Vlastní zamykání domovních dveří se provádí klíčem. bezpečnostní skla třída P4A proti prolomení bezpečnostní výplně proti prolomení až do třídy P5A bezpečnostní cylindrická vložka s ochranou proti navrtání

109 109 Motorem poháněné zamykání přípojka 230 V Tyto dva paralelní, vysoce výkonné motory, činí ovládání pomocí motoru velmi spolehlivým, silným a rychlým řešením. Jsou testovány na spínacích cyklů a odpovídají třídě 7. Všechny prvky zamykání lze ovládat pomocí elektromotoru, stejně jako na klíč, případně vnitřní klikou. Napájení a přenos dat z rámu do dveří probíhá prostřednictvím bezdrátově přenosné jednotky. Dveře mohou být vždy odeslány na údržbu. Plná funkčnost dveří je vždy testována v továrně. Integrována antipanická funkce je součástí kování. motor Možnosti ovládání Dálkové ovládání Otevírání otiskem prstu Přenosný transponder Centrální naprogramování Příjemné a pohodlné otevírání dálkovým ovládáním na stisk tlačítka. Biometrický zámek pro elektronické ovládání dveří je instalován v továrně na domovní dveře a je ihned připraven k použití. Stačí mít v kapse aktivní ovladač, přiblížit se ke dveřím a jemně se dotknou aktivačního senzoru. Systém automaticky detekuje oprávnění k přístupu. Chybnému spuštění při přiblížení se ke dveřím účinně brání aktivační tlačítko. FINSTRAL domovní dveře se zámkem na motor mohou být integrovány do většiny systémů řízení domácí kontroly. Řídící systémy nejsou dodávány od společnosti FINSTRAL. Certifikované antipanické kování DIN EN 179 DIN EN 1125 VÝBAVA únikové dveře s klikou únikové dveře s tyčí Únikové a panické dveře jsou bezpečnostní stavební prvky a podléhají přísné regulaci stanovené v normách EN 179 a EN Musí u nich být zaručena funkční spolehlivost, stejně jako uzpůsobení pro volné opuštění prostoru. FINSTRAL nabízí různé varianty kování pro splnění rozdílných přání a požadavků.

110 110 Kliky a madla Kliky každých domovních dveří jsou dnes více než pouze otevírače dveří. Design a materiál jsou stejně tak důležité jako bezpečnost a kvalita. Není důležité, zda kliky, koule, madla: FINSTRAL nabízí velký počet tvarů a materiálů, které vyhovují nejvyšším nárokům na kvalitu, funkci a komfort obsluhy. Kliky hliník bíle lakovaný hliník hnědě lakovaný hliník EV1 hliník barvy champagne hliník bíle lakovaný hliník hnědě lakovaný hliník EV1 hliník eloxovaný, vzhled nerezavějící oceli hliník EV1 hliník eloxovaný, vzhled nerezavějící oceli hliník bíle lakovaný hliník hnědě lakovaný hliník EV1 hliník eloxovaný, vzhled nerezavějící oceli hliník bíle lakovaný hliník hnědě lakovaný hliník EV1 hliník bíle lakovaný hliník bíle lakovaný mosaz leštěná lakovaná mosaz leštěná brunovaná mosaz s povlakem PVD mosaz leštěná lakovaná mosaz leštěná brunovaná mosaz s povlakem PVD hliník EV1 matný mosaz leštěná lakovaná mosaz s povlakem PVD hliník EV1 matný mosaz leštěná lakovaná mosaz s povlakem PVD

111 111 Kliky hliník EV1 mosaz leštěná lakovaná mosaz brunovaná mosaz leštěná lakovaná mosaz brunovaná hliník bíle lakovaný hliník perlově bíle lakovaný hliník EV1 nerezavějící ocel mosaz s povlakem PVD nerezavějící ocel kartáčovaná nerezavějící ocel Vnitřní kliky hliník bíle lakovaný hliník perlově bíle lakovaný hliník EV1 nerezavějící ocel mosaz s povlakem PVD hliník EV1 hliník eloxovaný, vzhled nerezavějící oceli hliník EV1 nerezavějící ocel bronz hliník EV1 nerezavějící ocel nerezavějící ocel nerezavějící ocel VÝBAVA

112 112 Madla H = 300 mm H = 300 mm H = 300 mm H = 300 mm nerezavějící ocel kartáčovaná hliník EV1 bronz nerezavějící ocel kartáčovaná hliník EV1 bronz hliník EV1 nerezavějící ocel bronz nerezavějící ocel kartáčovaná hliník EV H = 300 mm H = 300 mm H = 145 mm H = 110 mm nerezavějící ocel kartáčovaná hliník EV1 mosaz s povlakem PVD nerezavějící ocel kartáčovaná hliník EV1 nerezavějící ocel H = 255 mm H = 500 mm H = 390 mm H = 350 mm hliník EV1 nerezavějící ocel nerezavějící ocel nerezavějící ocel kartáčovaná H = 485 mm H = 250 mm H = 270 mm nerezavějící ocel kartáčovaná nerezavějící ocel kartáčovaná hliník EV1 mosaz leštěná mosaz brunovaná (s ochranným lakem) mosaz leštěná mosaz brunovaná (s ochranným lakem) H = délka

113 113 Rukojeti délky 450, 600, 900, 1800 mm délky 500, 600, 1000, 1800 mm nebo přizpůsobené délka je přizpůsobena na výšku křídla délka je přizpůsobena na výšku křídla nerezavějící ocel kartáčovaná opěry hliník šedě lakovaný nerezavějící ocel kartáčovaná nerezavějící ocel nerezavějící ocel VÝBAVA

114 114 Příslušenství Speciálně k systému domovních dveří FINSTRAL přizpůsobené příslušenství zajišťuje bezpečnou a pro uživatele příjemnou funkci. skrytě uložený zavírač dveří zavírač dveří s kluznými lištami (bílá, perlová bílá, světle hnědá, tmavě hnědá, hliník EV1) cylindrická vložka s knoflíkem uvnitř elektrický otvírač (domácí vrátný) držák dveří vhoz na dopisy kovový (bílá, mosaz nebo nerezavějící ocel) kukátko v mosazi, brunované mosazi nebo pochromované dkrytě uložené zabezpečení štěrbiny dveří

115 115 Technické detaily Top 90 Domovní dveře otevírající se dovnitř rám Top 90 stavební hloubka 90 mm slepý rám Top 90 stavební hloubka 90 mm Provedení prahů VÝBAVA práh kód 5 práh - kód 5 s prodloužením 20 mm práh - kód 5 s prodloužením 52 mm práh - kód 5 se strukturou podlahy 100 mm Tepelné oddělení vnitřní nástavby na podlahu od venkovní nástavby na podlahu pomocí rozšiřovacích profilů z plastu pod prahem. práh - kód 44

116 116 Technické detaily Top 72 Domovní dveře otevírající se dovnitř rám Top 72 stavební hloubka 72 mm blokový rám stavební hloubka 105 mm překrývací rám Top 72 rám s vnitřním překrytím Top 72 Provedení prahů práh - kód 5 stavební hloubka 77 mm tepelně oddělené práh - kód 5 s prodloužením 25 mm práh - kód 44 skryté těsnění při zavření práh - kód 5 práh - kód 5 s prodloužením 25 mm práh - kód 5 s prodloužením 52 mm připojení na slepý rám Tepelné oddělení vnitřní nástavby na podlahu od venkovní nástavby na podlahu pomocí rozšiřovacích profilů z plastu pod prahem.

117 117 Domovní dveře otevírající se ven rám Top 72 stavební hloubka 72 mm blokový rám stavební hloubka 105 mm překrývací rám Top 72 rám s vnitřním překrytím Top 72 Provedení prahů VÝBAVA práh - kód 80A stavební hloubka 88 mm tepelně oddělené práh - kód 87A stavební hloubka 70 mm tepelně oddělené práh - kód 44A skryté těsnění při zavření práh - kód 80A práh - kód 87A Tepelné oddělení vnitřní nástavby na podlahu od venkovní nástavby na podlahu pomocí rozšiřovacích profilů z plastu pod prahem.

118

119

120 FINSTRAL AG Hlavní sídlo Gastererweg Unterinn/Ritten (BZ) ITÁLIE T F finstral@finstral.com MB-Finestra s.r.o. Jemníky Mladá Boleslav ČESKÁ REPUBLIKA T F finstral@finestra.cz Fotos: meraner-hauser.com Objednací číslo: /2013 Technické změny vyhrazeny. K odchylkám barev od originálních produktů může dojít při tisku z technických důvodů. Zobrazení a popis produktů v prospektech má pouze informativní hodnotu. Eventuální odchylka dodaného produktu od tohoto reklamního materiálu nepředstavuje žádný nedostatek. FINSTRAL AG - všechna práva vyhrazena

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE. Vzhled pro každý dům.

PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE. Vzhled pro každý dům. PLASTOVÉ A PLASTOVÉ-HLINÍKOVÉ DOMOVNÍ DVERE Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům.

Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Plastové domovní dveře a vstupní zařízení. Vzhled pro každý dům. Domovní dveře jsou výrazem osobního stylu a individuality a zprostředkují návštěvníkovi první dojem o lidech, kteří za nimi žijí nebo pracují.

Více

PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM

PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM PLASTOVÉ DOMOVNÍ DVEŘE A VSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ. VZHLED PRO KAŽDÝ DŮM Variabilita funkce a designu, pro vytvoření Vašeho individuálního stylu. Bezpečnost je dobrý pocit, když člověk za sebou zavře dveře a cítí

Více

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72 Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení 2 Více kvality pro váš domov Větší komfort bydlení snížené náklady na energie minimální náročnost na opravy a údržbu FINSTRAL vyrábí

Více

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem.

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. NOVINKA Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. 3 Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům moderní

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

FIN-Project. Inovativní hliníková okna

FIN-Project. Inovativní hliníková okna FIN-Project Inovativní hliníková okna Přednosti hliníkových oken a dveří FIN-Project Přesvědčivé funkční výhody Vynikající tepelná izolace Nový systém hliníkových oken a dveří FIN-Project od společnosti

Více

SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O. Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory

SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O. Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory SYSTÉM OKEN A BALKÓNOVÝCH DVERÍ TOP 9O Nejlepší komfort z bydlení, nejvyšší energetické úspory Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům

Více

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. www.dom.aluprof.eu

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. www.dom.aluprof.eu VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE www.dom.aluprof.eu 1 PANELOVÉ DVEŘE EKOdům z ALUPROF Vchodové dveře již dávno nejsou jen ochranou domova před chladem, deštěm, hlukem či nezvanými hosty. Mohou být

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE GARÁŽOVÁ VRATA RSD01 Specifikace výrobku Šířka vrat: 2 000 3 000 mm; Výška vrat: 1 800 2 800 mm. Sekční vrata RSD 01 jsou určena k instalaci

Více

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE.

VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE. VCHODOVÉ DVEŘE PRO NÁS DŮM ZNAMENÁ VÍCE www.dom.aluprof.eu 1 PANELOVÉ DVEŘE // VYSOKÁ TEPELNÁ IZOLACE Komfort domu začíná dveřmi MB-104 Passive U D od 0,53 W/m 2 K Technické údaje: Hloubka rámu Hloubka

Více

IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL. Multifunkční skla pro Vaše nová okna

IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL. Multifunkční skla pro Vaše nová okna IZOLA NÍ SKLA FINSTRAL Multifunkční skla pro Vaše nová okna NABÍDKA SKEL OD FINSTRALU Plus-Valor Dobrý standard Standardně dodávaná skla: Izolační sklo Plus-Valor s tepelnou ochranou s dvěma okenními tabulkami.

Více

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.

6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! 54.998 Kč. jen. Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06. 6 modelů dveří, 12 barev za stejnou cenu včetně 9bodového bezpečnostního zámku! jen 54.998 Kč * Týdny domovních dveří Hörmann 2013 Ušetřete až 30 % od 01.01.2013 do 30.06.2013 Značková kvalita společnosti

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

stylos H 260 Plastová okna

stylos H 260 Plastová okna Plastová okna 08 09 Kvalita, která přesvědčí... Nejmodernější technika pro váš dům Funkčnost v každém detailu Zešikmení profilů u systému stylos působí opticky velmi harmonicky. Systém je vhodný pro instalaci

Více

Okna, střešní okna, a, střešní okna,

Okna, střešní okna, a, střešní okna, Okna, střešní okna, a, střešní okna, a vchodové dveře Seznam výrobků Okna PVC 4 PRIME 4 ENCORE 5 OVLO 6 OVLO CLASSIC 7 AVANTGARDE 9000 8 AVANTGARDE 7000 9 Vchodové dveře PVC 12 AVANTGARDE 7000 10 Střešní

Více

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru

VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE. s překrytou výplní. Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE s překrytou výplní Kvalitní české výrobky na míru VCHODOVÉ HLINÍKOVÉ DVEŘE S PŘEKRYTOU VÝPLNÍ Hliníkové vchodové dveře KRUŽÍK s překrytými výplněmi jsou nejmodernějším a nejluxusnějším

Více

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK

p l a s t vnímejte světlo a teplo domova d ř e v o h l i n í k Naše nabídka - HLINÍK h l i n í k d ř e v o p l a s t vnímejte světlo a teplo domova Naše nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní

Více

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE POPIS VÝROBKU FUNKCE VÝROBKU: Lamelové okno Coltlite je určeno k přirozenému větrání budov, dennímu osvětlení vnitřních prostor budov a dále k přirozenému odvodu kouře a tepla při požáru. Okno Coltlite

Více

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí

0,5 W/m 2 K Strkovská 297, Planá nad Lužnicí Plastové okno 76MD Standardně obdržíte okna 76MD s dvojsklem, součinitel prostupu tepla U W 1,1 W/m 2 K (U g 1,1 W/m 2 K). Trojsklo přináší perfektní hodnoty součinitele prostupu tepla U W 0,74 W/m 2 K

Více

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012

INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 INTERIÉROVÉ DVEŘE 2012 interiérové dveře nejvyšší kvality INTERIÉROVÉ DVEŘE OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ DVEŘNÍ KOVÁNÍ Vše co vyrábíme, najdete pod jednou střechou www.albo.cz Materiály dveří a zárubní Firma ALBO

Více

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE

COLTLITE POPIS VÝROBKU COLTLITE FUNKCE VÝROBKU: Lamelové okno Coltlite je určeno k přirozenému větrání budov, dennímu osvětlení vnitřních prostor budov a dále k přirozenému odvodu kouře a tepla při požáru. Okno Coltlite může být použito

Více

EXCLUSIVE DOMOVNÍ DVEŘE. Vyrobené pro Vás. Navržené s důrazem na bezpečnost, vzhled a funkčnost. Dveře s osobitým stylem.

EXCLUSIVE DOMOVNÍ DVEŘE. Vyrobené pro Vás. Navržené s důrazem na bezpečnost, vzhled a funkčnost. Dveře s osobitým stylem. EXCLUSIVE DOMOVNÍ DVEŘE s oboustrannou celoplošnou výplní křídel s UD hodnotou od W/m K pro nejvyšší požadavky. Dveře s osobitým stylem. AAE 157 Navržené s důrazem na bezpečnost, vzhled a funkčnost. Vyrobené

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA

Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA Hliníkové a plastové vstupní dveře a portály DVEŘE DO VAŠEHO DOMOVA Hliníkové vstupní dveře řady H900 pro rodinné domy Hliníkové vstupní dveře od společnosti HOCO BAUELEMENTE, spol. s r.o. zajistí dokonalou

Více

harmony Plastové vchodové dveře

harmony Plastové vchodové dveře harmony Plastové vchodové dveře 08 09 Trvalá hodnota Einbauen. Wohlfühlen. V mnoha zemích Evropy jsou plastové vchodové dveře používány již desítky let. Jsou vždy na prvním místě, pokud musí uživatel brát

Více

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO.

Dveře mohou být vyplněny sklem (pro větší bezpečnost doporučujeme zvolit sklo bezpečnostní), plastovými výplněmi nebo ozdobnými výplněmi PERITO. Plastová okna jsou v dnešní době výhodným řešením pro Vaše bydlení. Plastová okna mají výborné izolační vlastnosti, díky nimž ušetříte na vytápění Vašeho domu či bytu. Ať už bydlíte v bytě nebo rodinném

Více

6 moderních motivů. Domovní dveře Comfort. Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem

6 moderních motivů. Domovní dveře Comfort. Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem 6 moderních motivů Domovní dveře Comfort Cenově výhodné hliníkové dveře s trojnásobným bezpečnostním zámkem Protože tady jste doma Pohoda začíná u domovních dveří Domovní dveře plní více funkcí: chrání,

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

Katalog dveřních doplňků a příslušenství

Katalog dveřních doplňků a příslušenství Katalog dveřních doplňků a příslušenství Dveřní kliky... 2 Dveřní panty... 3 Dveřní madla... 4 G-U SECURY R4... 5 G-U SECURY Automatic... 6 Vícebodový zámek KFV AS 2750... 7 Dveřní kliky Dveře osazujeme

Více

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 1 systémová rodina se rozšiřuje systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. Posuvně-zdvihací systém

Více

Roƒex Váš dům. Vaše dveře. Váš styl.

Roƒex Váš dům. Vaše dveře. Váš styl. Roƒex Váš dům. Vaše dveře. Váš styl. Váš dům. Vaše dveře. Váš styl. Být doma! To znamená cítit jistotu, zázemí a klid. Váš domov je vyjádřením Vaší osobnosti. Váš životní styl se odráží v každém detailu.

Více

NEXT SD 101, SD 111 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD

NEXT SD 101, SD 111 BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD NEXT SD 0, SD BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE EVROPSKÝ STANDARD BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE SD 0, SD Nejvyšší bezpečnost a komfort poskytují při použití se zárubní NEXT SF. Bezpečnostní dveře NEXT SD 0 jsou nejpoužívanější

Více

skryté bez přesahujících těsnění panty skryté s integrovaným středovým těsněním odvodnění INVIGA SYSTEM GALES SYSTEM

skryté bez přesahujících těsnění panty skryté s integrovaným středovým těsněním odvodnění INVIGA SYSTEM GALES SYSTEM 1 bez přesahujících těsnění INVIGA SYSTEM 2 skryté panty 3 4 s integrovaným středovým těsněním GALES SYSTEM skryté odvodnění SOEASY So Easy je rodina hliníkových systémů pro výrobu oken a dveří. Hlavní

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace. ThermoLine. Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody

Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace. ThermoLine. Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody // Krásný tvar, bezpečnost a nejlepší tepelná izolace ThermoLine Vstupní dveře z oceli pro dům a vedlejší vchody Vstupní dveře z oceli Kvalitě značky Hörmann můžete důvěřovat Vstupní dveře se dodávají

Více

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19.

COMPASSO s.r.o. Modernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a dveře Hörmann. Hörmann ČR s.r.o. 24.990 Kč * 11.000 Kč * 19. Mernizujte s evropským výrobcem č. 1: Garážová vrata a Hörmann Garážová vrata s pohonem 19.490 Kč * 24.990 Kč * Boční díl 11.000 Kč * *Cena se rozumí bez montáže a bez DPH. Váš autorizovaný prejce pro

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova hliník dřevo plast Na e nabídka - HLINÍK Vážený zákazníku! Naše hliníkové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1994. Patří k nim především: okna, vstupní dveře,

Více

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar PVC okno otvíravé pravé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 600 x 970 barva: kaštan oboustranně příslušenství: zasklení bezpečnostním sklem CONNEX 3.3.2. CENA 1.980,-

Více

9 roků na trhu Středisko výroby a montáže

9 roků na trhu Středisko výroby a montáže 9 roků na trhu Středisko výroby a montáže Plastových a hliníkových oken a dveří a jejich doplňků v kompletním sortimentu Garážových vrat všech druhů provedení a posuvných a otevíravých bran Kontaktní místo

Více

akce 2015 podmínky a ceník VCHODOVÉ DVEŘE ALUHAUS 90 ELITE

akce 2015 podmínky a ceník VCHODOVÉ DVEŘE ALUHAUS 90 ELITE VCHODOVÉ DVEŘE Nicolaus Aulus Marcus Saturnus Adrea Hubertus Taurus Cilla Jednostranně předsazená výplň 6 499 6 414 6 499 6 583 6 583 zł 6 576 6 598 6 647 Standardní barvy RAL 9016 RAL 9006 RAL 7016 RAL

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Vizitka Vašeho domu přesně podle Vašich přání Věděli jste, že člověk za život...... stráví šest let u domácího jídelního stolu?... se 540 000 krát zasměje?...

Více

Vista. Prosklené stěny. Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání

Vista. Prosklené stěny. Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání Vista Prosklené stěny Propracovaný systém s inovativními možnostmi otevírání 2 Prosklené stěny Vista Velké prosklené stěny v kombinaci s mnoha variantami otevírání oken a dveří Okenní systémy Vista se

Více

S 9000 zdvižně posuvné dveře S 9000. + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii INOVACE SE SYSTÉMEM

S 9000 zdvižně posuvné dveře S 9000. + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii INOVACE SE SYSTÉMEM S 9000 zdvižně posuvné dveře + + funkční + + orientované na design + + mnohostranné + + šetřící energii S 9000 INOVACE SE SYSTÉMEM Všestranně použitelné Moderní vzhled bez omezení Posuvné elementy jsou

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

FIN-Project. Inovativní hliníková okna

FIN-Project. Inovativní hliníková okna FIN-Project Inovativní hliníková okna Přednosti hliníkových oken a dveří FIN-Project Přesvědčivé funkční výhody Vynikající tepelná izolace Nový systém hliníkových oken a dveří FIN-Project od společnosti

Více

PHA 2000 PHB Panikové kování v provedení Contur Design

PHA 2000 PHB Panikové kování v provedení Contur Design PHA 2000 PHB 3000 Exit Pad Systém modulárního panikového kování DORMA v provedení Contur Design Předběžné znalosti uživatele pro otevření únikových dveří nejsou nutné. NEBEZPEČÍ PANIKY EN 1125 Panikové

Více

01 - Jednokřídlé plastové okno

01 - Jednokřídlé plastové okno 01 - Jednokřídlé plastové okno PVC okno otvíravé levé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 580 x 905 barva: bílá oboustranně dvojsklo CENA 1.300,- Kč 02 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige PVC okno

Více

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett 01Specifikace výrobku šířka od 2 000 do 3 000 mm výška od 1 800 do 2 800 mm Parametry

Více

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY COR 70 INDUSTRIAL s PTM MILLENNIUM 2000 bez PTM MILLENNIUM Plus FASÁDNÍ SYSTÉM TP-52 ZDVIŽNĚ POSUVNÝ SYSTÉM 4500 A 4600 s PTM vyrobeno z profilů HLINÍKOVÁ OKNA,

Více

Šetřit energii? Docela jednoduše.

Šetřit energii? Docela jednoduše. Šetřit energii? Docela jednoduše. Inovativní systém profilů šetřících energie od firmy VEKA Kvalita třídy A od firmy VEKA: maximální výkon po celý život Moderní plastová okna dosahují životnosti 30 nebo

Více

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier 10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier plastové okno fixní rozměr: 1010 x 570 barva: bílá oboustranně CENA 1 100,- Kč 15 Dvoukřídlé dřevohliníkové okno Unilux dřevohliníkové okno otvíravé, sklápěcí

Více

energeto Vyjímečné okno

energeto Vyjímečné okno 1 energeto Vyjímečné okno Podstatné pro energetickou účinnost okna je Uw hodnota. Čím je tato hodnota koeficientu tepelného prostupu (Uw) nižší, tím je energetická účinnost okna vyšší. Zlepšením (snížením)

Více

Dřevo-hliníkové domovní vchodové dveře Domovní vchodové dveře

Dřevo-hliníkové domovní vchodové dveře Domovní vchodové dveře Řezy TR/IF řez dole řez boční/nahoře řez bočním dílem dole řez bočním dílem boční/nahoře Horní hrana podlahy uvnitř Horní hrana podlahy uvnitř Kopírování zakázáno - technické změny vyhrazeny 1 Řezy TR/IF

Více

HLINÍKOVÉ FASÁDY HUECK+HARTMANN

HLINÍKOVÉ FASÁDY HUECK+HARTMANN HLINÍKOVÉ SYSTÉMY HLINÍKOVÉ FASÁDY JSTE NÁROČNÍ, JDETE ZA SVÝM CÍLEM A NECHCETE BÝT OMEZENI VE VAŠICH PŘEDSTAVÁCH? Jedině Vám jsou určeny naše hliníkové sestavy a výrobky. Uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky,

Více

Naše bilance: v naprosté rovnováze!

Naše bilance: v naprosté rovnováze! Naše bilance: v naprosté rovnováze! Kvalitní profil Naprostá rovnováha mezi nákladovou a energetickou efektivitou Požadavky na moderní okna jsou dnes mnohem vyšší, než tomu bylo v minulosti. Musí šetřit

Více

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem.

MiltDesign. Bezrámové příčky s dvojsklem. Bezrámové příčky s dvojsklem www.milt.cz Nadčasové interiéry Přestavitelné příčky s dvojsklem nemají vertikální sloupky jak mezi moduly, tak v kolmých nebo šikmých napojeních prosklených příček. Díky tomu

Více

vnímejte světlo a teplo domova

vnímejte světlo a teplo domova vnímejte světlo a teplo domova plast hliník dřevo Na e nabídka - PLAST Vážený zákazníku! Naše plastové výrobky se objevují na českém trhu již od roku 1991. Patří k nim především: okna, vstupní dveře, zimní

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

Ocelové/dřevěné vnitřní dveře OIT Robustní vnitřní dveře, jedno- a dvoukřídlé

Ocelové/dřevěné vnitřní dveře OIT Robustní vnitřní dveře, jedno- a dvoukřídlé Pro vysoké nároky v průmyslu, obchodě, úřadech a školách Ocelové/dřevěné vnitřní dveře OIT Robustní vnitřní dveře, jedno- a dvoukřídlé Dveře OIT byly vyvinuty pro tvrdý každodenní provoz v průmyslových,

Více

Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění)

Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění) Plastové okno 71 Systém Inoutic Arcade s rovným křídlem (dorazové těsnění) Produkty s pětikomorovým profilem Inoutic Arcade vynikají elegantním designem, výbornou tepelnou a zvukovou izolací, snadnou údržbou

Více

Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila!

Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila! Evropská jednička pro vrata a dveře nás přesvědčila! Domovní dveře bez prosklení bez bočního dílu Garážová vrata s pohonem 31.999 Kč * 21.499 Kč * Sekční garážová vrata RenoMatic 2019 včetně pohonu ProLift

Více

www.okna.eu e-mail: okna@okna.eu telefon: 773 360 000

www.okna.eu e-mail: okna@okna.eu telefon: 773 360 000 d ř e v ě n á o k n a Vrchlabí Mělník Mladá Boleslav Trutnov Kladno Praha 8 Stará Boleslav Praha 6 Praha 5 Praha 9 Český Brod Poděbrady Kolín Choceň Beroun Praha 4 Praha 10 Říčany Jesenice Uhlířské Janovice

Více

Hliníková okna, dveře, fasády systém Heroal

Hliníková okna, dveře, fasády systém Heroal Výrobky z hliníkových profilů Oproti plastovým systémům či prvkům z Euro hranolu je možné navrhovat větší rozměry a výplně s vyšší hmotností. Jejich použití je také vhodnější do budov se zvýšenou frekvencí

Více

Technicko-obchodní informace č. 01/01/2014

Technicko-obchodní informace č. 01/01/2014 Datum: 03.02.2014 Technicko-obchodní informace č. 01/01/2014 1 V reakci na potřeby našich klientů a současné trendy na trhu spolu s nejnovější aktualizací programu Stolcad ze dne 03.02.2014, níže jsme

Více

Villadora RETRO. Regulovaná zárubeň RETRO. Interiérové zárubně doporučované pro křídla Villadora. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž.

Villadora RETRO. Regulovaná zárubeň RETRO. Interiérové zárubně doporučované pro křídla Villadora. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž. RETRO REGULACJA Regulovaná zárubeň RETRO Interiérové zárubně doporučované pro křídla. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž. průřez ZÁRUBNĚ profil zárubně široká lišta 80 mm modul Retro BAREVNÉ PROVEDENÍ

Více

Janisol HI. Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci

Janisol HI. Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci Janisol HI Kvalitní ocel pro kvalitní izolaci Nové měřítko v oblasti tepelných izolací oken a dveří Janisol HI spojuje estetiku a technickou vyzrálost. Velmi štíhlé pohledové šířky dávají akcent architektuře,

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl Salamander Streamline DOKONALOST FORMY Spojení elegantního, oblého křídla round-line

Více

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen.

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen. Okenní systémy Energie zůstává uvnitř vše ostatní venku Kvalita, která přesvědčí Vaše výhody s Výrobek Vám nabízí vhodné řešení všech problémů, které vzniknou při stavbě či rekonstrukci. Bohatý výběr systémů,

Více

TURAN 5 klika TUPAI 2275 Q bezfalcové dveře límec 8 cm, napojení zárubně na tupo 90

TURAN 5 klika TUPAI 2275 Q bezfalcové dveře límec 8 cm, napojení zárubně na tupo 90 BÍLÉ LAKOVANÉ DVEŘE TURAN 5 klika TUPAI 2275 Q bezfalcové dveře límec 8 cm, napojení zárubně na tupo 90 OBSAH BÍLÉ LAKOVANÉ DVEŘE...4 UNO PREMIUM...4 TURAN...6 MILDA...8 BALDUR...10 ANUBIS... 12 SYLENA...14

Více

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE Technické změny vyhrazeny www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO Popis, technické údaje Funkce otevírání

Více

Výplně EkoLine PVC Alu EkoLine

Výplně EkoLine PVC Alu EkoLine www.ekookna.pl Výplně PVC Alu Dveřní panely Moderní design, svobodná volba příslušenství s bohatou škálou barev způsobuje, že dveřní výplně jsou vizitkou každého domu. Nejvyšší kvalita materiálů, které

Více

Novinka firmy. Roto. se ozve, když je na správném místě!

Novinka firmy. Roto. se ozve, když je na správném místě! Novinka firmy Roto se ozve, když je na správném místě! Roto german made Společnost Roto Frank AG se sídlem v Leinfelden- Echterdingenu u Stuttgartu je německá skupina podniků. Firma Roto se stabilně rozrostla

Více

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY Vývoj, výroba a realizace exkluzivních interiérových dveřních systémů RODINNÉ DOMY, BYTY, KOMERČNÍ PROSTORY naše produkty jsou vhodné

Více

Zdůraznění osobitosti

Zdůraznění osobitosti Zdůraznění osobitosti s nejvyššími nároky na estetiku a funkčnost Integrované, zahloubené osvětlené madlo Mimořádně harmonický vzhled Hmatově velice příjemné Nadčasový stylový design Vypilovaná a vytříbená

Více

Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech. Vnitřní dveře. Velký program pro všechny úseky v budově

Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech. Vnitřní dveře. Velký program pro všechny úseky v budově // Novinka: dřevěné dekory zlatý dub, Rosewood a ořech Vnitřní dveře Velký program pro všechny úseky v budově 2 S vnitřními dveřmi Hörmann můžete v budově bezpečně plánovat Hörmann Vám nabízí pro novostavby

Více

SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST

SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST SEKČNÍ VRATA KVALITA SPOLEHLIVOST BEZPEČNOST GARÁŽOVÁ SEKČNÍ VRATA Penely V-Line; Povrch hladký; Barva RAL 9006; boční vchodové dveře. Panely M-Line; Povrch hladký; PVC zlatý dub. Panely kazeta; Povrch

Více

Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení

Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení Systém okenních profilů Eforte Špičková technologie pro energeticky úsporné bydlení EFORTE ŘEŠENÍ OKEN PODLE VAŠICH PŘEDSTAV Okenní profil Eforte pro moderní a energeticky úsporné bydlení. Rozmanitost

Více

Systém Salamander. Systém BluEvolution

Systém Salamander. Systém BluEvolution Systém Salamander Systém BluEvolution Výhody systému Streamline : Těsnění TPE v barvě šedé a černé Standardně s dvojsklem Výrobní možnost standardních oken, oblouků, balkonových a přesuvných dveří Široká

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE více než 25let NA TRHU EFFEKT ECONOMIC T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění u: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná

Více

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken,

Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která. vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou. a montáží plastových a hliníkových oken, Společnost DAFE-PLAST Jihlava, s.r.o., která vznikla v roce 1992 se zabývá nejen výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn a zimních zahrad, ale i poradenstvím, odbornými

Více

FIORD CLASSIC. vnitřní křídla TECHNICKÝ POPIS VÝPLNĚ. ROZMĚRY: Jednokřídlové: 60, 70, 80, 90 Dvoukřídlé: viz str. 65-67

FIORD CLASSIC. vnitřní křídla TECHNICKÝ POPIS VÝPLNĚ. ROZMĚRY: Jednokřídlové: 60, 70, 80, 90 Dvoukřídlé: viz str. 65-67 CLASSIC vnitřní křídla FIORD TECHNICKÝ POPIS KONSTRUKCE KŘÍDLA - borovicový rám obložený dvěma lisovanými HDF deskami, výplň tvoří stabilizační vrstva se strukturou voština KOVÁNÍ: - jednobodový zámek,

Více

Poz. 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige

Poz. 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige Poz. 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar Prestige PVC okno otvíravé levé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 580 x 570 barva: zlatý dub oboustranně trojsklo U = 0,7 CENA 1.360,- Kč Poz. 04 Jednokřídlé

Více

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN

Skryté zárubně SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN STYL A DESIGN SKRYTÉ ZÁRUBNĚ FILOMURO TO JE STYL A DESIGN Skryté zárubně Filomuro jsou vyrobeny z hliníkové slitiny a jsou vhodné jak do sádrokartonových tak i zděných příček. Patentovaná konstrukce skryté

Více

AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ. Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků.

AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ. Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků. AA 720 DVEŘE TEPELNĚ IZOLOVANÉ PROTIPOŽÁRNÍ Nejvyšší modularita a nejjednodušší integrace zvláštních požadavků. Náš princip: Vidíme úkoly očima našich zákazníků. Erkennen, worum es geht. Mit System. Rozpoznáme,

Více

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ 2018 KOMPLEMENTARITA Naše náplň práce přesahuje rámec designu a výroby oken. Nabízíme také služby poradenství, navrhování interiérů nebo montáže. Vycházíme z předpokladu, že zákazníci

Více

Vchodové dveře ThermoPro

Vchodové dveře ThermoPro NOVINKA: motivy s drážkou, boční díly, horní světlíky WK 2 Certifikovaná bezpečnost Vchodové dveře ThermoPro Domovní a vedlejší vchodové dveře z oceli Užívejte si svého domova Vchodové dveře v osvědčené

Více

VCHODOVÉ DVEŘE PRO VÍCE GENERACÍ

VCHODOVÉ DVEŘE PRO VÍCE GENERACÍ 80 LET INTERNORM MÉ OKNO DO BUDOUCNOSTI VCHODOVÉ DVEŘE PRO VÍCE GENERACÍ AKČNÍ NABÍDKA 2011 HLINÍKOVÉ VCHODOVÉ DVEŘE - VIZITKA VAŠEHO DOMU vysoce hodnotné série hliníkových dveří v osvědčeném designu Softline

Více

Náš domov je nyní zalitý sluncem.

Náš domov je nyní zalitý sluncem. Náš domov je nyní zalitý sluncem. Systém zdvižne posuvných dverí VEKA, který uspokojí i nárocné požadavky Praktický zpusob, jak vnést do domu kousek nebe Udělejte ze svých čtyř stěn něco víc. Systém zdvižně

Více

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o.

Alu Click. Systém hliníkového zábradlí pro Vás... AluClick DuoTech s.r.o. DuoTech s.r.o. AluClick Systém hliníkového zábradlí pro Vás... Úvod : Vážený zákazníku, dovolujeme si Vám představit náš výrobek AluClick - moderní špičkový systém hliníkového zábradlí určený především pro panelové domy

Více

INOVACE DVEŘÍ 2011. Internorm Vám sytémem THERMO PORTAL otevírá dveře s trvalými a atraktivními detaily:

INOVACE DVEŘÍ 2011. Internorm Vám sytémem THERMO PORTAL otevírá dveře s trvalými a atraktivními detaily: INOVACE DVEŘÍ 2011 Internorm Vám sytémem THERMO PORTAL otevírá dveře s trvalými a atraktivními detaily: [ ] vysoce tepelně izolující Váš potenciál v úspoře nergie [ ] puristický design prostor pro Vaši

Více