Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1"

Transkript

1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3. Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 Rozvoj celoživotního učení Rozvoj dalšího profesního vzdělávání / Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání Vyhlašovatel (KP) Moravskoslezský kraj Datum vyhlášení výzvy Způsob uveřejnění výzvy Mf Dnes, Moravskoslezský deník Datum ukončení příjmu žádostí Celková alokace výzvy (Kč) ,00 Kč Celkový počet přijatých žádostí 56 Celkový objem požadovaných prostředků (Kč) ,66 Kč III. Hodnocení formální, přijatelnosti a věcné Formální hodnocení Výsledky formálního hodnocení Hodnocení přijatelnosti Počet hodnocených žádostí Počet vyřazených žádostí 56 0 Výsledky hodnocení Počet hodnocených žádostí Počet vyřazených žádostí přijatelnosti Věcné hodnocení Způsob věcného hodnocení Celkový počet hodnotitelů pro výzvu Výsledky věcného hodnocení hodnocení probíhalo dle individuálních hodnotitelů 11 Počet hodnocených žádostí Počet vyřazených žádostí Zprávu zasílá KP elektronicky do 5 pracovních dnů od nabytí pravomoci zápisu z výběrové komise (u krajů od nabytí pravomoci usnesení rady a zastupitelstva) ZS, KP bez ZS přímo ŘO.

2 IV. Zasedání výběrové komise Datum zasedání Místo zasedání Počet projednávaných žádostí 34 Počet nedoporučených žádostí 14 V. Zasedání rady kraje a zastupitelstva kraje 2 Moravskoslezský kraj Krajský úřad Rada kraje Datum zasedání Místo zasedání Moravskoslezský kraj Krajský úřad Číslo usnesení 70/2667 Počet projednávaných žádostí 20 Počet vyřazených žádostí 0 Zastupitelstvo kraje Datum zasedání Místo zasedání Číslo usnesení 11/984/1 Počet projednávaných žádostí 20 Počet vyřazených žádostí 0 VI. Vybrané projekty Počet vybraných projektů 20 Celková maximální ,81 Kč Počet projektů v zásobníku projektů 0 Zbývající prostředky* ,19 Kč * o tyto prostředky bude nana následující výzva Moravskoslezský kraj Krajský úřad VII. Informace o další výzvě 3 Termín vyhlášení Termín ukončení Celková alokace výzvy (Kč) ,19 Kč 2 Vyplňuje se pouze v případě grantových schémat vyhlašovaných kraji. 3 Pokud není znám přesný termín, vyplní se měsíc/čtvrtletí.

3 VIII. Seznam vybraných projektů Registrační Název Žadatel Požadovaná (Kč) 4 Profesionálové Moravskoslezského venkova Systém profesního vzdělávání pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci v organizaci Rozšíření rozsahu a struktury "Mozaiky profesního vzdělávání" a "Elearningového Fóra" - MOZAIKA II Moderní formy profesního vzdělávání Vrbno pod Pradědem - Dveře k dalšímu vzdělávání Tvorba modulárních programů dalšího profesního vzdělávání v oblastech svařování a obrábění na CNC strojích Tvorba modulárních programů dalšího profesního vzdělávání pro zaměstnance a zaměstnavatele v oblasti cestovního ruchu Nástroje k doplňování počítačových dovedností Komplexní program vzdělávání zastupitelů a zaměstnanců obecních úřadů malých obcí Finance v kostce pro malé a střední podniky Národní observatoř venkova, o.p.s. Klub personalistů ČR - Moravskoslezská regionální sekce , ,00 PREDIKA s.r.o ,00 Obchodní akademie, Orlová, příspěvková organizace Město Vrbno pod Pradědem Svět vzdělávání - síť místních center celoživotního vzdělávání Destinační management Moravsko-Slezský o.p.s , , , ,00 AP NETSOFT, s.r.o ,81 Střední odborná škola dopravy a cestovního ruchu, Krnov, příspěvková organizace MBA Kontakt, spol.s r.o. Vytvoření a pilotní ověření Diakonický vzdělávací vzdělávacích modulů pro institut pracovníky v sociální oblasti v NNO , ,00 Průměrný počet získaných bodů Schválená maximální (Kč) 86, ,00 85, ,00 85, , , , ,00 75, ,00 73, ,81 72, , ,00 4 Požadovaná uvedená v žádosti.

4 Registrační Název Žadatel Požadovaná (Kč) 4 Rozvoj nabídky dalšího profesního vzdělávání v oblasti průmyslových rizik Rozvoj a zlepšení současné nabídky Moravskoslezského centra odborného vzdělávání pro rozvoj venkovského prostoru Animátor v cestovním ruchu Komunikativní dovednosti Vývoj a školení systémů vlastního hodnocení škol v Moravskoslezském kraji Příprava vzdělávacích organizací na projektové řízení Zní odborné a pedagogické způsobilosti lektorů vzdělávajících pracovníky v sociálních službách Profesní vzdělávání pedagogických pracovníků Vzdělávání lektorů pro oprávnění školit v oblastech facility management VVUÚ, a.s ,00 Moravskoslezské centrum odborného vzdělávání pro rozvoj venkovského prostoru GOODWILL - vyšší odborná škola, s.r.o. Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, Zengrova 1, příspěvková organizace Ostravská univerzita - Servis, spol. s r.o. INSTITUT EUROSCHOLA ALIANCE LEKTORŮ A KONZULTANTŮ Sdružení Cepac - Morava , , , , , ,00 FM educa, s.r.o Průměrný počet získaných bodů Schválená maximální (Kč) 69, , , ,00 65, , , , , , IX. Zásobník projektů 5 Registrační Název Žadatel Požadovaná (Kč) Průměrný počet získaných bodů Schválená maximální (Kč) 5 V případě, že zásobník projektů nebyl vytvořen, uvede se důvod.

5 X. Seznam všech podaných projektů Registrační Název Žadatel FH HP VH VK OK 6 /3Zní odborné a pedagogické /0001 způsobilosti lektorů vzdělávajících ALIANCE LEKTORŮ A KONZULTANTŮ A A 74,0 A A pracovníky v sociálních službách /3Profesní vzdělávání a certifikace /0002 / /0003 lektorů, konzultantů a učitelů marketingu v Moravskoslezském kraji s cílem vytvoření regionálního marketingového certifikačního centra MOST - DPVDH - Moderní otevřené studium - další profesní vzdělávání dobrovolných hasičů v ochraně obyvatelstva ČESKÁ MARKETINGOVÁ SPOLEČNOST A A 66,0 N - Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska /3Finance v kostce pro malé a střední MBA Kontakt, spol.s r.o /0004 podniky /3Strategické finance a ziskovost - dalšímba Kontakt, spol.s r.o /0005 profesní vzdělávání lektorů, konzultantů a poradců v oblasti ho řízení pro malé a střední podnikání /3Další vzdělávání lektorů /0006 /3Vývoj nového programu dalšího /0007 profesního vzdělávání managerů MSP /3Rozvoj vzdělávání správců /0008 konkursních podstat v Moravskoslezském kraji v souladu s potřebami ekonomiky regionu a potřebami znalostní společnosti. /3Komplexní program vzdělávání /0009 zastupitelů a zaměstnanců obecních úřadů malých obcí MarZ Corporation, s.r.o. MarZ Corporation, s.r.o. Komora specialistů pro krizové řízení a insolvenci v České republice(správce majetku, likvidátorů, správců konkursních a vyrovnávacích podstat) Střední odborná škola dopravy a cestovního ruchu, Krnov, příspěvková organizace /3Moderní formy profesního vzděláváníobchodní akademie, Orlová, /0010 příspěvková organizace /3Moduly dalšího vzdělávání - Střední škola stavební a /0011 řemeslná rekvalifikace na úrovni dřevozpracující, Ostrava, zaučení - KNIHOVNA ŘEMESEL příspěvková organizace /3Tvorba modulárních programů /0012 / /0013 dalšího profesního vzdělávání v oblastech svařování a obrábění na CNC strojích Rozvoj nabídky dalšího profesního vzdělávání v oblasti průmyslových rizik Rozvoj a zlepšení současné nabídky Moravskoslezského centra odborného vzdělávání pro rozvoj venkovského prostoru Svět vzdělávání - síť místních center celoživotního vzdělávání VVUÚ, a.s. A A 79,0 N - A A 72,0 A A A A 74,5 N - A A 55,5 - - A A 72,5 A A A A 80,0 A A A A 77,0 A A A A 69,5 A A /3 Moravskoslezské centrum /0014 odborného vzdělávání pro rozvoj venkovského A A 69,0 A A prostoru /3Tvorba modulárních programů Destinační management A A 75,5 A A 6 Vyplňuje se pouze v případě grantových schémat vyhlašovaných kraji.

6 Registrační Název Žadatel FH HP VH VK OK /0015 dalšího profesního vzdělávání pro zaměstnance a zaměstnavatele v oblasti cestovního ruchu Moravsko-Slezský o.p.s. /3Sledování a prognózování Hospodářská komora okresu /0016 vzdělávacích potřeb regionu Karviná A A 58,5 - - /3Nástroje k doplňování počítačových AP NETSOFT, s.r.o /0017 dovedností A A 73,5 A A /3Odborné vzdělávání v Evropě a /0018 využívání evropských vzdělávacích Národní vzdělávací fond, o.p.s. programů k podpoře dalšího profesního vzdělávání v A A 76,5 N - / /0019 Moravskoslezském kraji Založení Evaluačního, certifikačního a e-learningového centra pro rozvoj dalšího vzdělávání Českou společností pro rozvoj lidských zdrojů AMBRA - Consulting, s.r.o. /3Systém profesního vzdělávání pro Klub personalistů České /0020 bezpečnost a ochranu zdraví při práci republiky - Moravskoslezská v organizaci regionální sekce /3Logistická akademie PQL poradenství pro kvalitu /0021 a logistiku, s.r.o. /3Příprava vzdělávacích organizací na Institut EuroSchola /0022 projektové řízení /3Neformální vzdělávání Institut EuroSchola /0023 kompetenčních dovedností /3Rozvoj SBU Vzdělávání v HRAT Hospodářská rozvojová /0024 Třinec agentura třinecka, Podnikatelské centrum s.r.o. /3Partnerství v praxi /0025 Moravskoslezského strojírenského klastru (MSSK) / /0026 Zvyšování kvalifikace operátorů v automobilním průmyslu /3Vytvoření a pilotní ověření /0027 vzdělávacích modulů pro pracovníky v sociální oblasti v NNO / /0028 / /0029 / /0030 / /0031 / /0032 Odborné jazykové e-learningové programy pro specifické skupiny zaměstnanců průmyslu a služeb Moravskoslezského kraje A A 85,5 A A A A 80,0 A A A A 62,0 - - A A 77,0 N - Moravskoslezský strojírenský klastr A A 81,0 N - Vyšší odborná škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Kopřivnice, příspěvková organizace Diakonický vzdělávací institut A A 71,0 A A Teburg s.r.o. A A 73,0 N - Odborné kurzy dalšího vzdělávání AWC Morava, s.r.o. profesních skupin v oblasti grafiky a polygrafie. Kurzy dalšího profesního vzdělávání FORPRO, spol. s r.o. v oblasti řízení jakosti dle ČSN EN A A 59,5 - - ISO 9001:2001 "Partnerství pro hospodářský růst a Občanské sdružení zaměstnanost? šance pro Europlatform budoucnost" Nová zaměření bakalářského oboru VIZE - centrum Podnikání celoživotního vzdělávání, o.p.s. Akademie Dr. Orlity, s.r.o. /3Tvorba metodických pomůcek pro / dl f d l

7 Registrační Název Žadatel FH HP VH VK OK /0033 další profesní vzdělávání /3Profesionálně, lépe, inovativně Akademie Dr. Orlity, s.r.o /0034 /3Kvalifikovaný pracovník /0035 kompetentní a profesionální výkon státní správy a samosprávy /3Manažerské dovednosti pro znalostní REKVAL, s.r.o /0036 / /0037 / /0038 společnost - Certifikovaný modulární program profesního rozvoje klíčových manažerských dovedností - úroveň I. Využití informačních technologií při aplikaci ve vzdělávání a řízení školských institucí" Rozšíření rozsahu a struktury "Mozaiky profesního vzdělávání" a "E-learningového Fóra" - MOZAIKA II /3Profesní vzdělávání pedagogických /0039 pracovníků /3Zní kompetencí pracovníků ve /0040 sféře dalšího profesního vzdělávání /3Celoživotní vzdělávání ve vazbě na /0041 potřeby zaměstnavatelů na trhu práce v Moravskoslezském kraji /3Osobní růst jednotlivce - potřeba /0042 moderní společnosti /3Komunikativní dovednosti /0043 /3Vrbno pod Pradědem - Dveře k /0044 dalšímu vzdělávání / /0045 / /0046 A A 77,0 N - Institut vzdělávání a rekvalifikace o.p.s. Sdružení CEPAC - Morava PREDIKA s.r.o. Sdružení CEPAC - Morava Vyšší odborná škola DAKOL a Střední škola DAKOL, o.p.s. Asistenční centrum, a.s. Agentura N + N s.r.o. Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, Zengrova 1, příspěvková organizace Město Vrbno pod Pradědem Moravskoslezský síťový specialista Střední škola telekomunikační, Ostrava, příspěvková organizace Vytvoření komplexního vzdělávacího LET'S FLY s.r.o. programu aplikací lidského činitele pro výcvik a další profesní vzdělávání držitelů leteckých kvalifikací. /3Impuls - podpora dalšího profesního Vysoká škola podnikání, a.s /0047 vzdělávání s využitím informací o trhu práce /3Azimut dovedností Kvalifikační a personální /0048 agentura, o.p.s. /3Vývoj a školení systémů vlastního /0049 hodnocení škol v Moravskoslezském kraji /3Vývoj a systematizace dalšího Slamka Consulting, s.r.o /0050 / /0051 profesního vzdělávání pracovníků státní správy a poradenských institucí v oblasti profesní diagnostiky Výcvikový vzdělávací program pro neziskový sektor v oblasti projektové přípravy v rámci dalšího profesního vzdělávání A A 75,5 N - A A 85,5 A A A A 74,0 A A A A 77,5 N - A A 76,0 N - A A 65,5 A A A A 78,0 A A A A 69,0 N - A A 80,5 N - A A 51,0 - - Ostravská univerzita - Servis, spol. s r.o. A A 83,5 A A ANATAS s.r.o. A A 58,5 - - A A 74,0 N -

8 Registrační Název Žadatel FH HP VH VK OK 6 /3Profesionálové Moravskoslezského Národní observatoř venkova, /0052 venkova o.p.s. A A 86,0 A A /3Animátor v cestovním ruchu GOODWILL - vyšší /0053 odborná škola, s.r.o. A A 66,0 A A /3Jazykové kurzy pro státní správu GOODWILL - vyšší /0054 odborná škola, s.r.o. /3Vzdělávání zaměstnanců na všech Ing. Viktor Zawadzki /0055 stupních řízení zaměřené na zvyšování jejich znalostí a profesního rozvoje /3Vzdělávání lektorů pro oprávnění FM educa, s.r.o /0056 školit v oblastech facility management A A 66,0 A A Poznámky: FH - formální hodnocení HP - hodnocení přijatelnosti VH - věcné hodnocení uvede se průměrný počet získaných bodů (nutno min. 65 bodů) VK - výběrová komise OK schválení orgány kraje Vyplňuje se: A ano, projekt uspěl N ne, projekt neuspěl S projekt stažen žadatelem

Rozvoj celoživotního učení. Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání

Rozvoj celoživotního učení. Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Operační program Rozvoj lidských zdrojů Příloha č. 2 Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 Rozvoj

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3. ázev priority Číslo opatření 3.3 ázev opatření Číslo grantového schématu ázev grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě Zpráva

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu CZ.04.1.03 Operační program Rozvoj lidských zdrojů Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3. Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 3 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 ázev priority Číslo opatření 3.3 ázev opatření Číslo grantového schématu ázev grantového schématu Číslo výzvy II. Obecné informace o výzvě Zpráva o

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3.4 Název priority Číslo opatření 3.4.1 Název opatření Číslo grantového schématu Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 Adaptabilita a podnikání Zní

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3. Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 3 II. Obecné informace o výzvě Zpráva

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3.1 Název priority Číslo opatření 3.1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 3 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Rozvoj celoživotního učení. Rozvoj dalšího profesního vzdělávání CZ.04.1.03/3.3.10 Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání

Rozvoj celoživotního učení. Rozvoj dalšího profesního vzdělávání CZ.04.1.03/3.3.10 Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 02 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 ázev priority Číslo opatření 3.3 ázev opatření Číslo grantového schématu ázev grantového schématu Číslo výzvy II. Obecné informace o výzvě Zpráva o

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 03 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 4 Název priority Číslo opatření 4.1. Zpráva o výsledcích výběrového procesu Adaptabilita a podnikání Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 3. výběrové komise dne )

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 3. výběrové komise dne ) Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 3. výběrové komise dne 26. 5. 2010) I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Adaptabilita

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 4. výběrové komise dne )

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 4. výběrové komise dne ) Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 4. výběrové komise dne 22. 6. 2010) I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Adaptabilita

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 1. výběrové komise dne )

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 1. výběrové komise dne ) Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 52 (stav k datu zasedání 1. výběrové komise dne 15. 2. 2010) I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Adaptabilita

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Číslo priority 3 Název priority Sociální integrace a rovné příležitosti Číslo opatření 3.2 Název opatření Číslo globálního grantu

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Číslo oblasti podpory 4.1.1 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního grantu

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.2a Název prioritní osy Číslo oblasti podpory Název oblasti podpory globálního grantu Název globálního grantu

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Číslo oblasti podpory 4.1.1 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního grantu

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP výzvy č. 33

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP výzvy č. 33 Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP výzvy č. 33 I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.1 Název prioritní osy Číslo oblasti podpory 4.1.1 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 4 Název priority Číslo opatření 4.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 02 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Registrační číslo projektu. Název projektu Žadatel Výše přidělené finanční podpory

Registrační číslo projektu. Název projektu Žadatel Výše přidělené finanční podpory ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy ke grantovému schématu Rozvoj kapacit dalšího Obecné informace Datum vyhlášení výzvy: 2.6.2005

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 1 Název prioritní osy Číslo oblasti podpory 1.2 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního grantu

Více

Datum a způsoby uveřejnění výzvy: MF Dnes Jižní Čechy, Deníky Bohemia. vyřazeno 13 projektů

Datum a způsoby uveřejnění výzvy: MF Dnes Jižní Čechy, Deníky Bohemia. vyřazeno 13 projektů ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z OP RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy Jihočeského kraje ke grantovému schématu CZ.04.1.03/3.3.03 Rozvoj kapacit dalšího profesního

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 4 Název priority Číslo opatření 4.1 Název opatření Číslo grantového schématu Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 Adaptabilita a podnikání Zní adaptability

Více

Zpráva o dílčích výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 35 Školení je šance

Zpráva o dílčích výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 35 Školení je šance Zpráva o dílčích výsledcích výběrového procesu GP průběžné výzvy č. 35 Školení je šance (1. dílčí výsledky - k datu 1. zasedání výběrové komise 4. 5. 2009) I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní

Více

VYSOČINA Žižkova 57, Jihlava. Výzva k předkládání grantových projektů

VYSOČINA Žižkova 57, Jihlava. Výzva k předkládání grantových projektů VYSOČINA Žižkova 57, Jihlava Výzva k předkládání grantových projektů Kraj Vysočina vyhlašuje Výzvu k předkládání žádostí o finanční podporu v rámci Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů 1. Identifikace

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 02 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Číslo prioritní osy 1 Název prioritní osy Adaptabilita Číslo oblasti podpory 1.1 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního

Více

GRANTOVÉ SCHÉMA OLOMOUCKÉHO KRAJE OP RLZ č Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání CZ /3.3.12

GRANTOVÉ SCHÉMA OLOMOUCKÉHO KRAJE OP RLZ č Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání CZ /3.3.12 GRANTOVÉ SCHÉMA OLOMOUCKÉHO KRAJE OP RLZ č. 3.3 Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání CZ.04.1.03/3.3.12 POPIS GS GS Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání Toto grantové schéma přispívá k naplnění

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 4 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 03 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 4 Název priority Číslo opatření 4.1. Zpráva o výsledcích výběrového procesu Adaptabilita a podnikání Zní adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na

Více

Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 4.2. Číslo kola výzvy: 5. ~ 1 ~

Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 4.2. Číslo kola výzvy: 5. ~ 1 ~ Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 4.2. Číslo kola výzvy: 5. ~ 1 ~ Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace oblasti podpory Program Regionální operační program NUTS II Severovýchod

Více

Seznam grantových projektů OP VK schválených k realizaci

Seznam grantových projektů OP VK schválených k realizaci I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Seznam grantových projektů OP VK schválených k realizaci Číslo kola výzvy: Číslo a název globálního grantu: Vyhlašovatel (ZS): 1 CZ.1.07/1.1.07,

Více

Univerzita Palackého Právnická fakulta UP. Střední průmyslová škola technická a Střední odborné učiliště technické, Třebíč

Univerzita Palackého Právnická fakulta UP. Střední průmyslová škola technická a Střední odborné učiliště technické, Třebíč ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RL předložených v rámci 1. výzvy grantového schématu Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání (Opatření 3.3) Obecné informace Kraj

Více

INDIKATIVNÍ TABULKA SE SEZNAMEM PŘÍJEMCŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST POŽADOVANÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY ŽADATELEM

INDIKATIVNÍ TABULKA SE SEZNAMEM PŘÍJEMCŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST POŽADOVANÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY ŽADATELEM INDIKATIVNÍ TABULKA SE SEZNAMEM PŘÍJEMCŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Číslo výzvy: 50 Číslo a název Prioritní osy: 3 Další vzdělávání Číslo a název oblasti podpory: Vyhlašovatel

Více

Celkem bylo výběrové komisi předloženo k posouzení 10 projektů. Šest projektů předkládaných v rámci Pp-A a čtyři projekty v rámci Pp-B.

Celkem bylo výběrové komisi předloženo k posouzení 10 projektů. Šest projektů předkládaných v rámci Pp-A a čtyři projekty v rámci Pp-B. ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RLZ předložených v rámci 1. kola výzvy ke grantovému schématu CZ.04.1.03/3.3.13 Rozvoj kapacit dalšího ve Zlínském kraji Obecné informace

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, 118 12 Praha 1

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 Zpráva o výsledcích zasedání výběrové komise pro výběr projektů předložených v rámci 3. výzvy v Opatření 3.2 Podpora terciárního

Více

INDIKATIVNÍ TABULKA SE SEZNAMEM PŘÍJEMCŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST POŽADOVANÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY ŽADATELEM

INDIKATIVNÍ TABULKA SE SEZNAMEM PŘÍJEMCŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST POŽADOVANÉ FINANČNÍ PROSTŘEDKY ŽADATELEM INDIKATIVNÍ TABULKA SE SEZNAMEM PŘÍJEMCŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Číslo výzvy: 50 Číslo a název Prioritní osy: 3 Další vzdělávání Číslo a název oblasti podpory: Vyhlašovatel

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP

Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP I. Identifikace globálního grantu Zpráva o výsledcích výběrového procesu GP Číslo prioritní osy 1 Název prioritní osy daptabilita Číslo oblasti podpory 1.1 Název oblasti podpory Registrační číslo globálního

Více

Všech 24 projektů, které získaly alespoň 65 bodů, bylo předloženo k posouzení Výběrové komisi, která zasedala dne 26. července 2005 v Ostravě.

Všech 24 projektů, které získaly alespoň 65 bodů, bylo předloženo k posouzení Výběrové komisi, která zasedala dne 26. července 2005 v Ostravě. ÝSLEDKY ZSEDÁÍ ÝBĚROÉ KOMISE ÚŘDU PRÁCE OSTRĚ PRO ÝBĚR PROJEKTŮ PŘEDLOŽEÝCH DO 1. KOL ÝZY GRTOÉHO SCHÉMTU DPTBILIT PODPOR KOKURECESCHOPOSTI PODIKŮ ORGIZCÍ (CZ.04.1.03/4.1.14) RÁMCI OPERČÍHO PROGRMU ROZOJ

Více

M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu

M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.3 Název prioritní osy Sociální integrace a rovné příležitosti Číslo oblasti podpory 4.3.1 Název oblasti

Více

Seznam grantových projektů schválených k financování a zařazených do zásobníku projektů - oblast pod

Seznam grantových projektů schválených k financování a zařazených do zásobníku projektů - oblast pod Počet stran přílohy: 4 Strana 1 Seznam grantových projektů schválených k financování a zařazených do zásobníku projektů - oblast pod Číslo kola výzvy: 2 Název globálního grantu: Vyhlašovatel (ZS): CZ.1.07/1.1.24,

Více

Výsledky jednání Výběrové komise Úřadu práce ve Zlíně ze dne 27. června 2005

Výsledky jednání Výběrové komise Úřadu práce ve Zlíně ze dne 27. června 2005 ýsledky jednání ýběrové komise Úřadu práce ve Zlíně ze dne 27. června 2005 ýběr žádostí o finanční podporu předložených v 1. kole výzvy grantového schématu daptabilita a podpora konkurenceschopnosti podniků

Více

Další vzdělávání pedagogických pracovníků středních škol v oblasti kariérového poradenství

Další vzdělávání pedagogických pracovníků středních škol v oblasti kariérového poradenství Další vzdělávání pedagogických pracovníků středních škol v oblasti kariérového poradenství CZ.1.07/1.3.00/08.0181 Střední odborné učiliště DAKOL, s.r.o. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM

Více

Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~

Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~ Výsledky výběrového procesu Oblast podpory 3.2. Číslo kola výzvy: 2. ~ 1 ~ Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace oblasti podpory Program Regionální operační program NUTS II Severovýchod

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu CZ.04.3.07 Jednotný programový dokument pro Cíl 3

Zpráva o výsledcích výběrového procesu CZ.04.3.07 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 Zpráva o výsledcích výběrového procesu CZ.04.3.07 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 Identifikace Číslo priority 4 Název priority Číslo opatření 4.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového

Více

Seznam grantových projektů OP VK schválených ve 4. výzvě oblasti podpory 3.2

Seznam grantových projektů OP VK schválených ve 4. výzvě oblasti podpory 3.2 Seznam grantových projektů OP VK schválených ve 4. výzvě oblasti podpory 3.2 Číslo výzvy Číslo a název globálního grantu: Vyhlašovatel (ZS): 04 CZ.1.07/3.2.04 - Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Jihomoravský

Více

Registrační číslo projektu CZ / /0052. Výše přidělené finanční podpory v Kč ,00. Žadatel. Název projektu

Registrační číslo projektu CZ / /0052. Výše přidělené finanční podpory v Kč ,00. Žadatel. Název projektu Výsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RL předložených v rámci 2. výzvy ke grantovému schématu Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání (Opatření 3.3) Obecné informace

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo

Více

CZ Operační program Rozvoj lidských zdrojů Příloha č. 2 Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

CZ Operační program Rozvoj lidských zdrojů Příloha č. 2 Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 2 Název priority Číslo opatření 2.2 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 02 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Aktivitou k získání zaměstnání

Aktivitou k získání zaměstnání Aktivitou k získání zaměstnání Operační program: Rozvoj lidských zdrojů Priorita: Aktivní politika zaměstnanosti Opatření 1.1: Posílení aktivní politiky zaměstnanosti při zaměstnávání uchazečů a zájemců

Více

Svaz sléváren České republiky Hotelová škola Vincenze Priessnitze, Jeseník, Dukelská 680. Centrum pro komunitní práci

Svaz sléváren České republiky Hotelová škola Vincenze Priessnitze, Jeseník, Dukelská 680. Centrum pro komunitní práci ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z OP RLZ předložených v rámci 1. výzvy ke grantovému schématu Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání (Opatření 3.3) Obecné informace

Více

Regionální operační program Severovýchod

Regionální operační program Severovýchod Regionální operační program Severovýchod Přehled priorit a opatření Duben 2007 Prioritní osy programu Prioritní osa 1 - Rozvoj dopravní infrastruktury... 2 Prioritní osa 2 - Rozvoj městských a venkovských

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ. BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Odbor řízení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ. BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Odbor řízení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚ LÁVÁNÍ Č.j.: 29 096/2007-41 VYHLAŠOVATEL ČR - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy BLIŽŠÍ ÚDAJ VYHLAŠOVATELE Odbor řízení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu

M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.3 Název prioritní osy Sociální integrace a rovné příležitosti Číslo oblasti podpory 4.3.1 Název oblasti

Více

Seznam grantových projektů schválených k realizaci

Seznam grantových projektů schválených k realizaci Seznam grantových projektů schválených k realizaci Číslo kola výzvy: Název globálního grantu: Vyhlašovatel (ZS): 1 CZ.1.07/1.1.24, Zvyšování kvality ve vzdělávání v Moravskoslezském kraji II Moravskoslezský

Více

Výsledky výběrového procesu. Oblast podpory: 4.2. Číslo kola výzvy: 21.

Výsledky výběrového procesu. Oblast podpory: 4.2. Číslo kola výzvy: 21. Výsledky výběrového procesu Oblast podpory: 4.2. Číslo kola výzvy: 21. ~ 1 ~ Zpráva o výsledcích výběrového procesu (21. kolo výzvy, oblast podpory 4.2.) Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace

Více

LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST

LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST OPERAČNÍ PROGRAM LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST 2007-2013 DOTAČNÍ MOŽNOSTI PRO PODNIKATELE 2. - 3. 10. 2008, VŠB-TUO Ostrava GLOBÁLNÍ CÍL OP LZZ Globálním cílem operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost

Více

Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a), Olomouc. Výzva č. 2 k předkládání grantových projektů

Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a), Olomouc. Výzva č. 2 k předkládání grantových projektů Olomoucký kraj, Jeremenkova 40a), 779 11 Olomouc Výzva č. 2 k předkládání grantových projektů OLOMOUCKÝ KRAJ vyhlašuje VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O FINANČNÍ PODPORU v rámci Operačního programu Rozvoj

Více

Přehled vhodných Oblastí podpory Operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost na PrF MU

Přehled vhodných Oblastí podpory Operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost na PrF MU Přehled vhodných Oblastí podpory Operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost na PrF MU Níže uvedený text se týká podporovaných aktivit jednotlivých Oblastí podpory tak, jak vyplývá z obecného

Více

Sociální integrace a rovnost příležitostí

Sociální integrace a rovnost příležitostí I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 2 ázev priority Číslo opatření 2.1 Příloha č. 2 Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 Sociální integrace a rovnost příležitostí ázev opatření skupin

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Národní 3,117 20 Praha 1,tel. 420 221 403 331;e- mail: preslickova@kav.cas.cz. Odbor pro evropskou integraci a využití znalostního potenciálu OEI

Národní 3,117 20 Praha 1,tel. 420 221 403 331;e- mail: preslickova@kav.cas.cz. Odbor pro evropskou integraci a využití znalostního potenciálu OEI Národní 3, 117 20 Praha 1 Zpracoval: Odbor pro evropskou integraci a využití znalostního potenciálu OEI Ing. Marcela Přesličková, tel.221 403 331, e-mail : preslickova@ kav.cas.cz str.1 1. Specifikace

Více

Seznam grantových projektů schválených k financování a zařazených do zásobníku projektů - oblast podpory 1.1

Seznam grantových projektů schválených k financování a zařazených do zásobníku projektů - oblast podpory 1.1 Počet stran přílohy: 5 Strana 1 I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Seznam grantových projektů schválených k financování a zařazených do zásobníku projektů - oblast podpory 1.1 Číslo

Více

Curriculum vitae - Stanislav Loskot. Vysokoškolské, magisterský program, MBA (Ústav práva a právní vědy)

Curriculum vitae - Stanislav Loskot. Vysokoškolské, magisterský program, MBA (Ústav práva a právní vědy) Profesní životopis Jméno a příjmení Mgr. Stanislav Loskot, MBA Adresa Košařiska 112 Milíkov 739 81 Telefon +420 737 977 779 E-mail Státní příslušnost loskot.stanislav@gmail.com Česká republika Datum narození

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1. Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 2 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Podklady pro projednání 1. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z OP VK prioritní osy 3, oblasti podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího, v kraji Vysočina.

Více

JIHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD

JIHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Odbor marketingu a vnějších vztahů Mgr. Daniel Hovorka, vedoucí odboru U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, tel.: 386 720 488 e-mail: hovorka@kraj-jihocesky.cz,

Více

...Budiž světlo! Světlo či tma? Budoucnost kulturních a kreativních odvětví v ČR: Strategická podpora

...Budiž světlo! Světlo či tma? Budoucnost kulturních a kreativních odvětví v ČR: Strategická podpora Strategická podpora a potřeby KKP Budoucnost kulturních a kreativních odvětví v ČR: Světlo či tma?...budiž světlo! Praha, 26. 6. 2013 Eva Žáková Institut umění Divadelní ústav Účet kultury Trojsektorová

Více

Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání Praha, 9. prosince 2015

Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání Praha, 9. prosince 2015 XVIII. celostátní finanční konference Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání Praha, 9. prosince 2015 Základní informace o OP VVV Základní východiska Důraz na Specifická doporučení Rady pro ČR intervence

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA - ANALÝZA GRANTOVÝCH PROJEKTŮ PRIORITNÍ OSY 1 V RÁMCI 1. A 2. VÝZVY OPVK

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA - ANALÝZA GRANTOVÝCH PROJEKTŮ PRIORITNÍ OSY 1 V RÁMCI 1. A 2. VÝZVY OPVK ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA - ANALÝZA GRANTOVÝCH PROJEKTŮ PRIORITNÍ OSY 1 V RÁMCI 1. A 2. VÝZVY OPVK OBSAH: 1. Úvod... 3 2. Metodologie... 4 2.1 Základní nástroje sběr dat:... 4 2.2 Základní nástroje analýza a syntéza:...

Více

Shrnutí 1. výzvy v rámci Opatření 3.2 Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje

Shrnutí 1. výzvy v rámci Opatření 3.2 Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje Shrnutí 1. výzvy v rámci Opatření 3.2 Podpora terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje Oddělení pomoci z ESF při odboru vysokých škol přijalo v rámci 1. výzvy k předkládání žádostí o finanční podporu z

Více

Analýza zvyšování kvality ve vzdělávání

Analýza zvyšování kvality ve vzdělávání Analýza zvyšování kvality ve vzdělávání pro výzvu č. 02 globálního grantu Olomouckého kraje Zvyšování kvality ve vzdělávání v Olomouckém kraji v rámci oblasti podpory 1.1 Operačního programu Vzdělávání

Více

Informačně poradenský systém. DPV v Lotyšsku. Lenka Horová. Národní vzdělávací fond, o.p.s.

Informačně poradenský systém. DPV v Lotyšsku. Lenka Horová. Národní vzdělávací fond, o.p.s. Informačně poradenský systém DPV v Lotyšsku Lenka Horová Národní vzdělávací fond, o.p.s. 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká republika,s.r.o, Gradua-CEGOS, s.r.o.

Více

Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj

Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 2007-20132013 PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc. Samostatné oddělení duben 2008 Evropských programů

Více

nedostatků, což bylo akceptováno; celkem tedy prošlo všech 17 žádostí 65 bodů)

nedostatků, což bylo akceptováno; celkem tedy prošlo všech 17 žádostí 65 bodů) ýsledky výběrového procesu žádostí o poskytnutí finanční podpory z O RL předložených v rámci 1. výzvy kého kraje ke grantovému schématu C.04.1.03/3.3.07 Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání opatření

Více

V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU

V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU VZDĚLÁVÁNÍ UČITELŮ A VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ A ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH OLOMOUCKÝM KRAJEM V OBLASTI PŘÍPRAVY A ŘÍZENÍ PROJEKTŮ SF EU Radek Augustin Krajský úřad Olomouckého kraje Setkání k problematice

Více

PARAGRAFY A DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Setkání se zástupci krajů * Velké Meziříčí 2005

PARAGRAFY A DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Setkání se zástupci krajů * Velké Meziříčí 2005 PARAGRAFY A DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ Setkání se zástupci krajů * Velké Meziříčí 2005 ZÁKON O DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ přijatý (?) vládou 20.dubna 2005 Zákon o celoživotním učení Zákon o dalším vzdělávání Zákon o uznávání

Více

ŠKOLA PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.07/

ŠKOLA PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.07/ ŠKOLA PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.07/11.0100 Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa: 1.Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Zprostředkující subjekt:

Více

22.-23.4.2015 UNIV 3 v logistické škole. PaedDr. V. Štrynclová Ředitelka školy

22.-23.4.2015 UNIV 3 v logistické škole. PaedDr. V. Štrynclová Ředitelka školy 22.-23.4.2015 UNIV 3 v logistické škole PaedDr. V. Štrynclová Ředitelka školy Škola dnes tradice a inovace (1958-2000 - 2012) Logistické a finanční služby Provoz a ekonomika dopravy - logistika Operátor

Více

OPERAČNÍ PROGRAM VÝZKUM, VÝVOJ A VZDĚLÁVÁNÍ

OPERAČNÍ PROGRAM VÝZKUM, VÝVOJ A VZDĚLÁVÁNÍ OPERAČNÍ PROGRAM VÝZKUM, VÝVOJ A VZDĚLÁVÁNÍ 1 1 2 Foto archiv OP VVV Obsah Co je Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání?... 4 Oblasti intervencí OP VVV... 5 Zaměření OP VVV... 5 Alokace ESI fondů

Více

OPERAČNÍ PROGRAM VÝZKUM, VÝVOJ A VZDĚLÁVÁNÍ

OPERAČNÍ PROGRAM VÝZKUM, VÝVOJ A VZDĚLÁVÁNÍ Kde získat další informace? http://opvvv.msmt.cz http://www.msmt.cz https://www.facebook.com/opvvv/ OPERAČNÍ PROGRAM VÝZKUM, VÝVOJ A VZDĚLÁVÁNÍ opvvv@msmt.cz Informace o ostatních operačních programech:

Více

Oblast podpory 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Podrobný popis podporovaných aktivit

Oblast podpory 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Podrobný popis podporovaných aktivit Příloha č. 1 k Výzvě č. 02 k předkládání grantových projektů v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání Podrobný popis podporovaných

Více

Výzva č. 14, oblast podpory 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami

Výzva č. 14, oblast podpory 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami Výzva č. 14, oblast podpory 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami V oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti dětí a žáků, včetně dětí a žáků se speciálními

Více

Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů. Globální granty Olomouckého kraje na léta

Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů. Globální granty Olomouckého kraje na léta Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů Globální granty Olomouckého kraje na léta 2007-2013 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Řídícím orgánem: MŠMT ČR spolufinancování bude

Více

Zdroje pro EVVO aktivity

Zdroje pro EVVO aktivity Zdroje pro EVVO aktivity Tato aktivita probíhá v rámci projektu "Environmentální vzdělávání úřadu jako příležitost pro kvalitní rozvoj obce", financovaného ze zdrojů Státního fondu životního prostředíčr.

Více

Úpravy Prováděcího dokument OP VK k 9. 6. 2010

Úpravy Prováděcího dokument OP VK k 9. 6. 2010 Úpravy Prováděcího dokument OP VK k 9. 6. 2010 Kapitola/ Strana PO1, 1.1 Kap.3.1.3/17 Úprava Rozdělení podporovaných aktivit GG na realizaci zahájenou 2008 ukončenou do 31. 12. 2012 a realizaci zahájenou

Více

oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Partnerství venkova, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Partnerství venkova, z. s. na období 2014 2020 oznamuje změnu pro 6. výzvu k předkládání žádostí

Více

Za poznáním technických oborů a řemesel

Za poznáním technických oborů a řemesel OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Za poznáním technických oborů a řemesel reg. č.: CZ.1.07/1.1.24/02.0061 Okresní hospodářská komora Karviná www.hkok.cz Představení projektu Název: Za poznáním technických

Více

Monitorovací ukazatele. sledované rozvojovými partnerstvími

Monitorovací ukazatele. sledované rozvojovými partnerstvími Monitorovací ukazatele sledované rozvojovými partnerstvími 1 Obsah prezentace: princip monitorování širší kontext monitorovacích indikátorů u Programu Iniciativy Společenství EQUAL společné minimum EK

Více

PODORLICKÉ SDRUŢENÍ ZAMĚSTNAVATELŮ

PODORLICKÉ SDRUŢENÍ ZAMĚSTNAVATELŮ PODORLICKÉ SDRUŢENÍ ZAMĚSTNAVATELŮ 1 PoSZ je dobrovolné občanské sdružení zaměstnavatelů regionu Podorlicka a jeho okolí, které vzniklo za účelem dosažení společného cíle: k zajištění přípravy dostatečného

Více

Globální granty Olomouckého kraje v rámci OP VK. Konference , Olomouc

Globální granty Olomouckého kraje v rámci OP VK. Konference , Olomouc Globální granty Olomouckého kraje v rámci OP VK Konference 7. 12. 2011, Olomouc Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost PRIORITNÍ OSY A OBLASTI PODPORY OP VK Prioritní osa 1 Prioritní osa 2

Více

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB 2011 PPŠ INSTITUT CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PŘEROV, s.r.o. PALACKÉHO 1380/19, 750 02 PŘEROV TEL: 581 259 138 MOBIL: 606 045 111, 724 972 133 E-MAIL: pps@ppsinstitut.cz http://www.ppsinstitut.cz

Více

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Program přeshraniční spolupráce SVOBODNÝ STÁT SASKO ČESKÁ REPUBLIKA 2014-2020 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Stanislav Rataj Ústí nad Labem 20. 11. 2014 Obsah prezentace kohezní politika EU a Cíl 2:

Více

1 - Počáteční vzdělávání 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání

1 - Počáteční vzdělávání 1.1 Zvyšování kvality ve vzdělávání INDIKATIVNÍ TABULKA SE SEZNAMEM PŘÍJEMCŮ V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST (OP VK- IPo) ČÍSLO VÝZVY: 14 PRIORITNÍ OSA: OBLAST PODPORY: 1 - Počáteční vzdělávání 1.1 Zvyšování

Více

Operační program Rozvoj lidských zdrojů Opatření 3.3

Operační program Rozvoj lidských zdrojů Opatření 3.3 Operační program Rozvoj lidských zdrojů Opatření 3.3 Dosavadní průběh realizace regionálního grantového schématu Vyhlášení 1. výzvy OP RLZ 3.3 v Jihomoravském kraji (11.4. 10.6. 2005 do 12 hod) celkem

Více