I CESTA DLOUHÁ TISÍC MIL ZAČÍNÁ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "I CESTA DLOUHÁ TISÍC MIL ZAČÍNÁ"

Transkript

1

2 Váš odborný průvodce světem logis ky I CESTA DLOUHÁ TISÍC MIL ZAČÍNÁ Mezinárodní dopravní aprvním logis cká společnost. KROKEM Založena v Curychu ve Švýcarsku v roce 1993 Více než 20 let zkušenos Více než 800 zaměstnanců S pobočkami v 16 zemích Evropy, Asie a v zemích SNS 8 vlastních celních agentur zásilek ročně

3 Váš odborný průvodce světem logis ky Mezinárodní dopravní a logis cká společnost. Založena v Curychu ve Švýcarsku v roce 1993 Více než 20 let zkušenos Více než 800 zaměstnanců S pobočkami v 16 zemích Evropy, Asie a v zemích SNS 8 vlastních celních agentur zásilek ročně

4 ZEMĚ Jsme tam, kde nás potřebujete AsstrA má pobočky v 16 zemích Evropy, Asie a SNS: Švýcarsko Itálie Belgie Německo Česká republika Finsko Polsko Litva Bělorusko Rusko Ukrajina Kazachstán Turecko Turkmenistán Ázerbájdžán Čína

5 SLUŽBY Vaše úkoly Naše řešení Plný rozsah logis ckých služeb u jednoho poskytovatele: Doručování nákladů Import a export Celní služby Skladování Pojištění nákladů Rozvoj a řízení projektů Obchodní služby

6 NÁKLADY Pomůžeme uvést vaše podnikání do pohybu Můžeme se pochválit dlouholetými zkušenostmi v oblas přepravy: Běžných kusových zásilek Vysokohodnotných nákladů Těžkých a nadrozměrných nákladů Tekutých a sypkých nákladů Nebezpečných nákladů Nákladů vyžadujících kontrolu teploty Vozidel Živých zvířat Skla Ocelových svitků

7 ODVĚTVÍ Můžete být v klidu Chápeme Vaše potřeby Nabízíme vynikající, na míru šitá dopravní a logis cká řešení pro klienty z mnoha odvětví, včetně: FMCG Automobilového průmyslu Elektrospotřebičů Chemického průmyslu Hnojiv Lihovarnického průmyslu Papírenského průmyslu Farmaceu ckého průmyslu Tabákového průmyslu Strojírenství Ropného průmyslu Oděvního průmyslu Ocelářského průmyslu Prodeje živých zvířat Maloobchodního prodeje

8 CERTIFIKÁTY ISO 9001, ISO 14001, OHSAS Cer fikát systému řízení kvality v souladu s požadavky mezinárodní normy potvrzuje, že dopravní a spediční činnost společnos AsstrA, přeprava při využi vlastních dopravních prostředků a komplexní logis cké služby jsou poskytovány v souladu s mezinárodními požadavky. FIATA Členství v tomto sdružení poskytuje výhodu volné hospodářské soutěže, aniž by docházelo k spekula vní tvorbě cen, rozdělování na jednotlivé sféry činnos, nebo k porušování pravidel zdravé konkurence. Členství ve sdružení FIATA (Mezinárodní federace zasílatelských sdružení), které tvoří asi členů, je potvrzením vysoké kvality služeb a dodržování mezinárodních pracovních norem. Sdružení specializovaných dopravců a výstroje Asociace na ochranu přepravovaného zboží (TAPA). Členové organizace - podnikatelé, logis cké a přepravní firmy, právní subjekty, atd. - mají jeden společný cel: zajis t bezpečnost (ochranu) nákladů v mezinárodním dodavatelském řetězci. SQAS (Safety & Quality Assessment System). Pozi vní výsledek vnitřní kontroly v souladu s požadavky SQAS potvrzuje zkušenos a specializace společnos AsstrA v oboru přepravy chemických výrobků, zejména v oblas přepravy ADR. Za účelem zajis t maximální bezpečnost se posuzuje: systém řízení jakos, bezpečnostní vybavení a ochrana zdraví při práci, ochrana životního prostředí a obchodní bezpečnost.

9 LETECKÁ PŘEPRAVA Rychlost a bezpečnost Výhody letecké dopravy: Krátké dodací lhůty. Možné rychlé dodání - bez ohledu na zvolenou trasu. Bezpečnost. Podle sta s k je letadlo nejbezpečnějším dopravním prostředkem. Přístup. Letadla mohou dorazit na místa určení bez ohledu na geografické bariéry. Krátká doba celního odbavení. Celní kontrola se provádí pouze dvakrát: na le š před odletem a pak na le š po příletu. Univerzálnost. Moderní letadla umožňují přepravu zboží jakékoliv hmotnos a velikos.... Sledovatelnost. Internetové monitorovací nástroje pro kontrolu lokalizace nákladů v kterémkoliv okamžiku. JEDEN SMĚR MNOHO ŘEŠENÍ

10 LETECKÁ PŘEPRAVA Rychlost a bezpečnost Výhody letecké dopravy: Krátké dodací lhůty. Možné rychlé dodání - bez ohledu na zvolenou trasu. Bezpečnost. Podle sta s k je letadlo nejbezpečnějším dopravním prostředkem. Přístup. Letadla mohou dorazit na místa určení bez ohledu na geografické bariéry. Krátká doba celního odbavení. Celní kontrola se provádí pouze dvakrát: na le š před odletem a pak na le š po příletu. Univerzálnost. Moderní letadla umožňují přepravu zboží jakékoliv hmotnos a velikos.... Sledovatelnost. Internetové monitorovací nástroje pro kontrolu lokalizace nákladů v kterémkoliv okamžiku.

11 INTERMODÁLNÍ DOPRAVA Všechno na místě určení, na čas a v rámci stanoveného rozpočtu Výhody intermodální dopravy: Rozmanité druhy dopravy. Konsolidované výhody různých dopravních prostředků maximalizují výhody každého z nich. Rychlé dodání. Rychlost přepravy je díky kombinaci různých dopravních prostředků op malizována na maximální možnou míru. Jedna celní závěra. Náklady jsou od okamžiku odeslání až do okamžiku předání příjemci přepravovány pod "jednou celní závěrou".

12 Standardizovaná dokumentace. Stačí podepsat pouze jeden nákladní list, který bude pla t pro celou trasu. Vysoká úroveň bezpečnos. Se zbožím naloženým do kontejneru se nemanipuluje, dokud neprojde všechny fáze přepravy. Op malizace nákladů. Přeprava v jednom kontejneru umožňuje odstranit potřebu překládání zboží, což značně snižuje celkové náklady a zachovává integritu nákladu.

13 ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA Spolehlivé možnos Výhody železniční dopravy: Nízké jednotkové náklady. Čím je vzdálenost větší, m jsou náklady na dopravu nižší... Nosnost. Možné dodání velkého množství zboží.... Pestrý vozový park. Velké množství možnos pro naložení těžkého zboží a zboží nadměrné velikos.... Dodávka za všech povětrnostních podmínek. Náklad je možné dodat za téměř jakýchkoliv povětrnostních podmínek... Pravidelnost přepravy. Díky přesnému jízdnímu řádu železniční dopravy je plánovaný čas doručení velice spolehlivý... Šetrnost k životnímu prostředí. Elektrifikovaná železniční doprava není zdrojem škodlivých emisí do atmosféry.

14 SILNIČNÍ DOPRAVA Doručení nákladu na jakékoliv místo v rámci určité oblas Výhody silniční dopravy: Od dveří ke dveřím. Přeprava je organizována přímo z místa naložení na místo určení nákladu... Flexibilita. V nepředvídatelných situacích, které mohou během přepravy zboží nastat, je možné zvolit novou op mální trasu... Univerzálnost. Moderní automobily umožňují dopravu zboží různého typu a různých rozměrů, včetně nebezpečného zboží a zboží nadměrné velikos... Dovednost. Op mální řešení při realizaci urgentních objednávek... Sledovatelnost. Sledovací nástroje umožňující aktualizovat umístění nákladu v reálném čase, což umožňuje plánovat dodávky "přesně na čas"... Dostupnost. Možná nakládka a vykládka zboží 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

15 NÁMOŘNÍ DOPRAVA Celosvětový dosah Výhody námořní dopravy: Ziskovost. Námořní doprava je nejlevnější na dlouhé vzdálenos.... Dostupnost. Možnost mezikon nentální přepravy. Univerzálnost. Možnost přepravy nákladů jakéhokoliv druhu a jakýchkoliv rozměrů, včetně těžkých nákladů a nákladů nadměrných velikos... Bezpečnost. Přeprava v kontejnerech zaručuje naprostou bezpečnost při přepravě a doručení... Efek vní překládky. Nakládání tovarů v kontejnerech usnadňuje procesy nakládání, překládání a vykládání zboží... Dochvilnost. Časté a pravidelné plavby minimalizují možnost zpoždění.

16 CELNÍ SLUŽBY Rychlé vyřizování formalit NÁSTROJE ZAJIŠŤUJÍCÍ CELOSVĚTOVÝ ÚSPĚCH Naše vlastní kanceláře v Německu, Polsku, na Litvě, v Bělorusku a v Rusku poskytují komplexní celní služby a poradenství, a také pomoc při přípravě všech nezbytných dokumentů, povolení a schválení.

17 CELNÍ SLUŽBY Rychlé vyřizování formalit Naše vlastní kanceláře v Německu, Polsku, na Litvě, v Bělorusku a v Rusku poskytují komplexní celní služby a poradenství, a také pomoc při přípravě všech nezbytných dokumentů, povolení a schválení.

18 SKLADOVÁNÍ Zkušenos a efek vita Součás balíku služeb poskytovaných společnos AsstrA v rámci logis ckého dodavatelského řetězce je také skladování na území Evropy a v zemích SNS, skladovací činnos, konsolidace nákladů, vytváření a údržba zásob a distribuce koncovým uživatelům.

19 POJIŠTĚNÍ Klid na duši Společnost AsstrA, ve spolupráci s popředními domácími a evropskými pojišťovacími agenturami, například Basler Versicherung (Švýcarsko) a Ak v Assekuranz (Německo), může nabídnout pojištění nákladů za výhodných podmínek. Stojí za zmínku, že pojištění "pro všem rizikům" je nejvýhodnějším a nejspolehlivějším řešením, díky kterému lze minimalizovat potenciální ztráty ve všech fázích přepravy.

20 PROJEKTY Garance ochrany Vašich zájmů Odborníci společnos AsstrA Vám poskytnou své rozsáhlé poznatky a prak cké zkušenos v oblas silniční, železniční, námořní a letecké dopravy. Jsme schopni vyhotovit pro Vás kompletní balík logis ckých řešení, a to bez ohledu na typ projektu, jeho rozsah, požadavky, termíny, podmínky a náklady.

21 Komplexní služby: Integrované řízení spolu s poradenstvím ve všech fázích přepravy každého projektu. Předběžné plánování trasy "door-to-door" při využi letecké, železniční, silniční a námořní dopravy. Logis cká a technická podpora při výběru systémů pro upevnění nákladů, způsobu nakládání a vykládání zboží a při získávání dokumentace (povolení, schválení, atd.) nezbytné pro tyto účely.

22 OBCHODNÍ SLUŽBY Rozšíření vašeho podnikání Společnost AsstrA nabízí celou řadu služeb souvisejících s mezinárodní výměnou tovarů. Realizujeme projekty "na klíč" a pomáháme při výběru nejefek vnějších variant obchodování se zbožím, hledáme dodavatele, poskytujeme finanční a právní poradenství a poradenství v oblas mezinárodního obchodu.

23 EKOLOGIE Nepřestávej přemýšlet o zítřku Děláme maximum, abychom zachovali životní prostředí budoucím generacím. Eko-záměrné vyběry. Vybíráme nejuspornější způsoby dopravy a trasy. Zodpovědní dopravce. Při přepravě nebezpečného věcí, vybíráme jen nejzodpovědnějších a zkušených dopravce. Ochrana zdrojů. Máme "zelený" přístup ke kancelářské energie a využívání zdrojů naší společnos. Moderní vozový park. V našem moderním vozovém parku se pravidelně kontroluje hladina hluku a emise CO2. Odborné vzdělání. Naši zaměstnanci a řidiči jsou zapojeny do školicích programů v oblas životního prostředí. ASSTRA JE VŽDY O KROK DOPŘEDU

24 EKOLOGIE Nepřestávej přemýšlet o zítřku Děláme maximum, abychom zachovali životní prostředí budoucím generacím. Eko-záměrné vyběry. Vybíráme nejuspornější způsoby dopravy a trasy. Zodpovědní dopravce. Při přepravě nebezpečného věcí, vybíráme jen nejzodpovědnějších a zkušených dopravce. Ochrana zdrojů. Máme "zelený" přístup ke kancelářské energie a využívání zdrojů naší společnos. Moderní vozový park. V našem moderním vozovém parku se pravidelně kontroluje hladina hluku a emise CO2. Odborné vzdělání. Naši zaměstnanci a řidiči jsou zapojeny do školicích programů v oblas životního prostředí.

25 PŘEDNOSTI Nejlepší logis cká řešení, A vše u jednoho poskytovatele Výhody spolupráce se společnos AsstrA: Geografický dosah. AsstrA má své pobočky v 16 evropských a asijských zemích a také v zemích SNS: ve Švýcarsku, Itálii, Belgii, Německu, České republice, Polsku, na Ukrajině, Litvě a v Bělorusku, ve Finsku, Rusku, Kazachstáně, Turecku, v Turkmenistánu, Ázerbájdžánu a v Číně... Mezinárodní standardy. Požadavky zákazníků jsou realizovány v souladu s domácími a mezinárodními normami.... Komplexní služby: Poskytujeme op mální rozsah nezbytných přepravních a logis ckých služeb.... Finanční záruky. Odpovědnost společnos AsstrA za přepravovaný náklad je v případě jakékoliv pojistné událos pojištěna do výše EUR...

26 Spolehlivost. Vyškolení řidiči, plně vybaven vlastní vozový park Euro 5 a Euro 6, a také osvědčení a spolehlivý partneři, to vše je zárukou nejvyšší úrovně KPI a zabezpečení nákladu v každé fázi jeho přepravy.... Individuální přístup. Každého klienta obsluhuje pouze pro něj vyhrazen poradce, který dohlíží na správný průběh celého přepravního procesu.... Finanční výhody. společnost AsstrA svým stálým klientům nabízí speciální systém slev a speciálních cen spolu s možnos podepsání na dobu určitou smlouvy o smluvních cenách.... Ekologické povědomí. Naše logis cká řešení jsou v souladu se všemi předpisy z oblas ochrany životního prostředí a efek vního využívání přírodních zdrojů.

27 KONTAKTY Vezmeme Vás dál Chcete-li se o nás dozvědět více, nebo chcete-li využít naše konsultace, popřípadě nám nabídnout účast ve Vašem veřejném obstarávaní, neváhejte a kontaktujte nás. Kontaktujte nás, prosím, přímo v nejbližší kanceláři společnos AsstrA nebo prostřednictvím webové stránky

28

EGT Express CZ s.r.o. je přepravní společnost, poskytující kompletní nabídku mezinárodních logistických služeb.

EGT Express CZ s.r.o. je přepravní společnost, poskytující kompletní nabídku mezinárodních logistických služeb. EGT Express CZ s.r.o. je přepravní společnost, poskytující kompletní nabídku mezinárodních logistických služeb. Připravujeme řešení šitá na míru potřebám nejnáročnějších zákazníků. O Vaši zásilku se postaráme

Více

E V O L U C E V P Ř E P R A V Ě

E V O L U C E V P Ř E P R A V Ě T R A N S P O R T & L O G I S T I C S T R A N S P O R T & L O G I S T I C S T R A N S P O R T & L O G I S T I C S Sídlo společnosti: M. A. B. Group, s.r.o. Tovární 861 686 02 Staré Město tel.: +420 572

Více

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč

Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč STĚHOVÁNÍ ALBOS MOVERS Mezinárodní a vnitrostátní stěhování Stěhování na klíč Způsob oslovení zákazníka - bezplatná inspekce/prohlídka stěhované zásilky - seznámení s požadavky klienta - informování klienta

Více

vstříc novým zítřkům!

vstříc novým zítřkům! Z minulosti od první až po čtvrtou generaci: stále než 100 letou tradicí od převozu nákladů rodinná společnost, s více koňskými povozy až k 4600 přepravním jednotkám od původního konceptu k evropskému

Více

ADVANCED WORLD TRANSPORT

ADVANCED WORLD TRANSPORT ADVANCED WORLD TRANSPORT STOJÍME NA PEVNÝCH ZÁKLADECH 1952 2010 vznik společností OKD, Doprava a Čechofracht spojení zkušeností z různých oblastí dopravy a logistiky a vytvoření jedné silné entity pod

Více

Náš tým je vám vždy k dispozici bez ohledu na to zda jste malá či velká firma.

Náš tým je vám vždy k dispozici bez ohledu na to zda jste malá či velká firma. United Arab Emirates Turkey United Kingdom Ukraine Austria Belgium Bulgaria Croatia Czech Republic Denmark Switzerland Estonia Sweden Finland Spain France Slovenia Slovakia Russia Russia Germany Romania

Více

Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav

Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Námořní a železniční doprava z Číny Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 13.11. 2014 Kühne + Nagel Globální Logistická síť Celosvětová

Více

Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS

Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS Nejlepší přepravní a logistické služby z Evropy ... a po celém světě. Kapacity pro zdolání každého vrcholu. Logistická řešení, která dávají křídla. Efektivita

Více

Joppa Logistics PREZENTACE SPOLEČNOSTI

Joppa Logistics PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI SLOVO ŘEDITELE Vážení obchodní partneři, je mi ctí Vás seznámit se společností Joppa Logistics, dopravně spediční společností s tradicí od roku 2000. Naším cílem je poskytovat služby

Více

E V O L U C E N A S I L N I C I

E V O L U C E N A S I L N I C I Naším oborem je mezinárodní zasílatelství a logistika Jaké služby Vám nabízíme? Naší prioritou je návrh nejefektivnějšího způsobu dopravy dle zadaných požadavků V oblasti poskytování dopravních služeb

Více

Optimalizujeme přepravu zboží po celém světě

Optimalizujeme přepravu zboží po celém světě Optimalizujeme přepravu zboží po celém světě COKOLIV, ODKUDKOLIV A KAMKOLIV Po moři či vzduchem. Malé i nadrozměrné. LETECKÁ PŘEPRAVA KURÝRNÍ SLUŽBY KUSOVÉ NÁMOŘNÍ PŘEPRAVY - LCL NADMĚRNÁ A SPECIÁLNÍ DOPRAVA

Více

DHL EUROCONNECT. SNADNÉ SPOJENÍ DO EVROPY, NA BLÍZKÝ VÝCHOD A DO SEVERNÍ AFRIKY

DHL EUROCONNECT. SNADNÉ SPOJENÍ DO EVROPY, NA BLÍZKÝ VÝCHOD A DO SEVERNÍ AFRIKY DHL EUROCONNECT. SNADNÉ SPOJENÍ DO EVROPY, NA BLÍZKÝ VÝCHOD A DO SEVERNÍ AFRIKY čtěte dále Přeprava vašich kusových zásilek první třídou s DHL Freight. Pro mezinárodní kusovou přepravu máte k dispozici

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 2 OBLASTI ČINNOSTI ZASÍLATELE. POPTÁVKA, NABÍDKA, OBJEDNÁVKA, OBCHODNÍ KONTRAKT VE VZTAHU K ZASÍLATELI. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s.

ČSAD Uherské Hradiště a.s. ČSAD Uherské Hradiště a.s. Váš spolehlivý dopravce firemní prezentace ZÁKLADNÍ INFORMACE česká dopravní firma s 60-letou historií v r. 1993 transformována na akciovou společnost roční obrat 21 mil EUR

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 7 ORGANIZACE ZASÍLATELSKÉ FIRMY. JEDNOTLIVÉ ÚSEKY. INFORMATIKA VE FIRMĚ. SLUŽBY POSKYTOVANÉ ZASÍLATELEM. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014 ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE - 2014 www.csaduh.cz Obsah 1. Holding ČSAD Uherské Hradiště 2. Základní údaje ČSAD Uherské Hradiště a.s. 3. Hlavní aktivity divize nákladní dopravy 3.1 Celovozové

Více

Otevíráme brány na východ

Otevíráme brány na východ Otevíráme brány na východ Profil společnosti Akciová společnost ČD Cargo je nejen největším českým železničním dopravcem, ale s ročním objemem přepravy zboží okolo 65 mil. tun patří mezi nejvýznamnější

Více

PROGRAMY SPRAVOVÁNÍ PRODUKTŮ ISOPA. Walk the Talk. Příjem, vykládání a odjezd kamionů

PROGRAMY SPRAVOVÁNÍ PRODUKTŮ ISOPA. Walk the Talk. Příjem, vykládání a odjezd kamionů PROGRAMY SPRAVOVÁNÍ PRODUKTŮ ISOPA Walk the Talk Příjem, vykládání a odjezd kamionů 1 Aktivity probíhající v závodech Příjezd kamionu Vykládání chemických látek Odjezd kamionu Zpracování Údržba Skladování

Více

Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.

Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. www.zajdo.cz Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. Jsme velmi potěšeni Vaším zájmem o podrobnější informace o naší společnosti a dovolte nám tedy, abychom se stručně

Více

Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav. Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11.

Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav. Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11. Námořní doprava z Vietnamu Důležité aspekty při realizaci importních přeprav Jaroslav Vychytil, Head of Seafreight Import Department 25.11. 2014 Kühne + Nagel Globální Logistická síť Celosvětová síť přes

Více

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE

ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE ČSAD Uherské Hradiště a.s. PREZENTACE www.csaduh.cz Obsah 1. ČSAD Uherské Hradiště 2. Základní údaje ČSAD Uherské Hradiště a.s. 3. Hlavní aktivity divize nákladní dopravy 3.1 Celovozové přepravy 3.2 Sběrná

Více

OBSAH OBSAH. Úvod... 13

OBSAH OBSAH. Úvod... 13 OBSAH Úvod................................................ 13 1 Dopravní sektor na prahu třetího tisíciletí....... 25 1.1 Teoretický koncept dopravy..................... 25 1.1.1 Schéma historického rozvoje

Více

Obsah. Poděkování... XI. Předmluva... XIII. Úvod... XV. Seznam obrázků a tabulek... XXIII

Obsah. Poděkování... XI. Předmluva... XIII. Úvod... XV. Seznam obrázků a tabulek... XXIII Obsah Poděkování.... XI Předmluva... XIII Úvod... XV Seznam obrázků a tabulek... XXIII 1. Mezinárodní silniční nákladní přeprava a zasílatelství v souvislostech... 1 1.1 Širší vývojové tendence mezinárodní

Více

Témata pro zkoušky profilové části maturitní zkoušky. Provoz a ekonomika dopravy, varianta vzdělávání ekonomická

Témata pro zkoušky profilové části maturitní zkoušky. Provoz a ekonomika dopravy, varianta vzdělávání ekonomická Témata pro zkoušky profilové části maturitní zkoušky Provoz a ekonomika dopravy, varianta vzdělávání ekonomická 1. povinná zkouška - Ekonomika 1. Trh, jeho struktura a zákonitosti 2. Právní úprava evidence

Více

Moderní technologie v mezinárodní nákladní přepravě. Michal Nevrlý, Business Development Manager

Moderní technologie v mezinárodní nákladní přepravě. Michal Nevrlý, Business Development Manager Moderní technologie v mezinárodní nákladní přepravě Michal Nevrlý, Business Development Manager Kühne + Nagel a moderní technologie: Kühne + Nagel a jeho přepravy Správa přeprav online a 365/7/24 a 360

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice ZASÍLATELSTVÍ KAPITOLA 1 VÝZNAM ZASÍLATELSTVÍ. ZÁKLADNÍ POJMY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl

Více

Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb

Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb F I R E M N Í P R O F I L Jsme českou dopravní a logistickou společností s dlouholetými zkušenostmi v oblasti národní a mezinárodní dopravy a spedice. Naše portfolio služeb zahrnuje skladování a logistiku,

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT, AWT ČECHOFRACHT, AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT, ČLEN SKUPINY PKP CARGO JEDEN Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH POSKYTOVATELŮ SLUŽEB NÁKLADNÍ

Více

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE

SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT ČLEN SKUPINY PKP CARGO ADVANCED WORLD TRANSPORT (AWT), AWT ROSCO, AWT RAIL HU, AWT RAIL SK, AWT REKULTIVACE SKUPINA AWT, ČLEN SKUPINY PKP CARGO JEDEN Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH POSKYTOVATELŮ SLUŽEB

Více

Ekonomické a provozní aspekty kontejnerových přeprav Evropa - Asie Workshop Zkušební centrum VUZ Velim

Ekonomické a provozní aspekty kontejnerových přeprav Evropa - Asie Workshop Zkušební centrum VUZ Velim Ekonomické a provozní aspekty kontejnerových přeprav Evropa - Asie 21.11.2013 Workshop Zkušební centrum VUZ Velim Základní informace o přepravách a potenciálu kontejnerových přeprav Evropa Asie a zpět

Více

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání.

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. SEND Objednávejte leteckou přepravu rychleji než kdykoli předtím. Změna je ve vzduchu Získávání nabídek, provádění rezervací a sledování zásilek představuje

Více

Pojištění dopravců a zasílatelů. Inovované flotilové pojištění

Pojištění dopravců a zasílatelů. Inovované flotilové pojištění Pojištění dopravců a zasílatelů Inovované flotilové pojištění Dopravci a zasílatelé Se zvyšujícími se objemy a hodnotami přepravovaného zboží dochází k nárůstu dopravních rizik, kterým jsou provozovatelé

Více

PŘÍLOHY. Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady. o elektronických informacích o nákladní dopravě

PŘÍLOHY. Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady. o elektronických informacích o nákladní dopravě Ref. Ares(2018)2893854-04/06/2018 EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 17.5.2018 COM(2018) 279 final ANNEXES 1 to 2 PŘÍLOHY Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady o elektronických informacích o nákladní

Více

Profil společnosti. optimální cestou k cíli. est. 1992

Profil společnosti. optimální cestou k cíli. est. 1992 Profil společnosti optimální cestou k cíli est. 1992 SGM Group SGM Route a.s. SGM Vysočina spol. s.r.o. SGM Třinec s.r.o. SGM CB s.r.o. Historie 1992 založení společnosti SGM Třinec 2008 akvizice NH Roadtrans,

Více

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Služba UPS Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Agenda Co je služba? Výhody služby Příklad úspor v rámci služby Kvalifikátory pro službu Země podporující službu

Více

O nás. Obchodní oddělení. Damco Czech Republic s.r.o. Průmyslová 1367 CZ - 253 01, Hostivice

O nás. Obchodní oddělení. Damco Czech Republic s.r.o. Průmyslová 1367 CZ - 253 01, Hostivice Vážení zákazníci, právě jste obdrželi naši DAMCO příručku, ve které naleznete informace o naší společnosti, popis služeb a k nim vztahující se standardní operativní postupy. Věříme, že Vám daná brožura

Více

Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost. nabídka obchodní spolupráce

Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost. nabídka obchodní spolupráce Sotena a.s. Dopravní, Spediční, Logistická Výrobně technologická, Montážní a Ser visní společnost nabídka obchodní spolupráce pro rok 2016-2017 Dobrý den, dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou obchodní

Více

Železniční nákladní doprava v 21. století. Michal Roh ředitel odboru podpory prodeje ČD Cargo, a.s.

Železniční nákladní doprava v 21. století. Michal Roh ředitel odboru podpory prodeje ČD Cargo, a.s. Železniční nákladní doprava v 21. století Michal Roh ředitel odboru podpory prodeje ČD Cargo, a.s. Změny vnějšího prostředí Změna historického poslání železnice v dávné minulosti především přeprava soli

Více

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700

Průvodce službami. Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Průvodce službami Máte-li zájem o další informace, obraťte se na náš Zákaznický servis na čísle 841 700 700 Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. Modletice 135 251 01 Říčany, Praha - východ, info@dpd.cz

Více

OBSAH. 1 Teoretické a metodologické vymezení...13 1.1 Předmět...13 1.2 Teorie...21 1.3 Metody...44

OBSAH. 1 Teoretické a metodologické vymezení...13 1.1 Předmět...13 1.2 Teorie...21 1.3 Metody...44 1 Teoretické a metodologické vymezení........................13 1.1 Předmět...................................................13 1.2 Teorie.....................................................21 1.3 Metody....................................................44

Více

TOGETHER FOR BETTER PLANET

TOGETHER FOR BETTER PLANET TOGETHER FOR BETTER PLANET Mezinárodní a vnitrofiremní logistika v praxi Jana Martinková Miroslav Ležák Definice logistiky K realizaci každé obchodní operace se používají prostředky hmotné i nehmotné povahy,

Více

DHL EXPRESS 10:30. Se službou DHL EXPRESS 10:30 udáváte tempo Vašemu podnikání.

DHL EXPRESS 10:30. Se službou DHL EXPRESS 10:30 udáváte tempo Vašemu podnikání. Import Export Domestic DHL EXPRESS 10:30 Rychlé a spolehlivé doručení dokumentů i zboží ze stolu na stůl do 10.30 hodin následujícího pracovního dne do obchodních center v USA, s automatickým oznámením

Více

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel Kdo jsme? INSIA pro své klienty poskytuje kompletní služby na klíč > vypracování analýzy stávajících pojištění > výběr a doporučení nejvhodnějšího pojistitele > zajistíme uzavření pojistných smluv za výhodných

Více

Úspěšná logistická strategie exportéra. Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007

Úspěšná logistická strategie exportéra. Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007 Úspěšná logistická strategie exportéra Pavel Šmejkal, Head of Customer Operations Department Praha, 15. listopadu 2007 Agenda Základní představení DHL Express Customer Operations Department COG Nestandardní

Více

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD.

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. Průvodce službami Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. O společnosti DPD Víte, že DPD vzniklo v roce 1976 denně doručí přes 1,6 milionu zásilek přepravuje zásilky až do 1.000 kg vaše zásilky přepraví rychle

Více

silniční přeprava nebezpečných věcí - ADR

silniční přeprava nebezpečných věcí - ADR silniční přeprava nebezpečných věcí - ADR Ústí nad Labem březen 2018 ing. Ivan Hrabal ADR Evropská dohoda o mezinárodní silniční přepravě nebezpečných věcí (ADR z Accord Dangereuses Route) ukládá podmínky

Více

Marcopol. Tvůj obchodní partner

Marcopol. Tvůj obchodní partner Marcopol Tvůj obchodní partner Historie společnosti 1985 15. února; zahájení provozu výrobního závodu. 1986-2004 dynamický rozvoj společnosti: výstavba výrobní haly, výškového regálového skladu, otevření

Více

MEMBER OF Collective member of Czech Chemical Association

MEMBER OF Collective member of Czech Chemical Association MEMBER OF Collective member of Czech Chemical Association Ing. David Pinka Agenda CACS vize a mise Cíle CACS CACS v roce 2011 Výrobek x přeprava x čištění Dopravní řetězec a ECD..vykládka x čištění x zákazník

Více

DOPRAVA SPEDICE LOGISTIKA MEDIADATA 2012

DOPRAVA SPEDICE LOGISTIKA MEDIADATA 2012 DOPRAVA SPEDICE LOGISTIKA MEDIADATA 2012 www.dnoviny.cz Dopravní noviny jsou odborné periodikum pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu, spedici a logistiku. Jednotlivé strany jsou periodicky věnovány následujícím

Více

Historie...4 Současnost...5. Jeřáby Základní informace...8 Technické parametry...9 Ukázky z akcí...11

Historie...4 Současnost...5. Jeřáby Základní informace...8 Technické parametry...9 Ukázky z akcí...11 Katalog 2013 Obsah O společnosti Historie...4 Současnost...5 Jeřáby Základní informace...8 Technické parametry...9 Ukázky z akcí...11 Těžká a nadrozměrná přeprava Základní informace...13 Technické parametry...14

Více

Zákon o silniční dopravě Obsah zákona

Zákon o silniční dopravě Obsah zákona Zákon o silniční dopravě Obsah zákona Smluvní strana PRODÁVAJÍCÍ - povinnost předmět koupě kupujícímu odevzdat Smluvní strana KUPUJÍCÍ - povinnost předmět koupě převzít a zaplatit za něj prodávajícímu

Více

Žadatel musí zejména, pokud jde o silniční nákladní a osobní dopravu:

Žadatel musí zejména, pokud jde o silniční nákladní a osobní dopravu: Příloha I Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1071/2009 I. Seznam oborů uvedených v článku 8 Znalosti, ke kterým členské státy přihlížejí pro úřední uznání odborné způsobilosti, musí pro oblast

Více

Telemetrie manipulační techniky v praxi

Telemetrie manipulační techniky v praxi Luděk Demel Petr Slanina Šmídl s.r.o. GX Solutions Bohemia s.r.o. Facility manager Acount manager Historie Šmídl s.r.o. Přední český poskytovatel dopravních a logistických služeb Rodinná firma poskytující

Více

CargoBeamer AG Bautzen Intermodální přepravní systém z Německa Řešení pro Evropu

CargoBeamer AG Bautzen Intermodální přepravní systém z Německa Řešení pro Evropu CargoBeamer AG Bautzen Intermodální přepravní systém z Německa Řešení pro Evropu Cíl tohoto projektu: Podle nedávno zveřejněných statistik má přeprava po silnicích v celé Evropě do roku 2015 zaujmout 60%

Více

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete.

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Bezpečnost Vašeho zboží? -> U nás priorita č. 1. Vozidla včas na nakládce? -> U nás vždy. Přišlo Vám zboží dříve, než jste očekávali? -> My Vám

Více

LOGISTICKÉ CENTRUM CFS ČESKÁ TŘEBOVÁ

LOGISTICKÉ CENTRUM CFS ČESKÁ TŘEBOVÁ LOGISTICKÉ CENTRUM CFS ČESKÁ TŘEBOVÁ O NÁS CFS ČESKÁ TŘEBOVÁ CO DĚLÁME Zabýváme se nakládkami a vykládkami námořních kontejnerů, skladováním, řízením dodavatelských řetězců, celními službami a díky těsné

Více

TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2018

TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2018 TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2018 TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA Tištěné Dopravní noviny jsou odborné periodikum pro dopravu, spedici a logistiku. Jednotlivé strany jsou věnovány následujícím

Více

Responsible Care v dopravě. Ing. David Pinka

Responsible Care v dopravě. Ing. David Pinka Responsible Care v dopravě Ing. David Pinka CACS - mise a vize Sdružení, které si vytklo za cíl srovnat krok s Evropou v oblasti čištění cisteren a kontejnerů pro přepravu chemických a potravinářských

Více

Ing..D avid d P inka Šopor ň a

Ing..D avid d P inka Šopor ň a Ing. David Pinka CACS - mise a vize Sdružení, které si vytklo za cíl srovnat krok s Evropou v oblasti čištění cisteren a kontejnerů pro přepravu chemických látek. Členové CACS spolehlivý a důvěryhodný

Více

PŘÍLOHY. návrhu SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY

PŘÍLOHY. návrhu SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY EVROPSKÁ KOMISE Ve Štrasburku dne 16.1.2018 COM(2018) 33 final ANNEXES 1 to 5 PŘÍLOHY návrhu SMĚRNICE EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY o přístavních zařízeních pro příjem odpadu z lodí, kterou se zrušuje směrnice

Více

Kühne + Nagel Česká republika Efektivní doprava mezi Indií a Českou republikou

Kühne + Nagel Česká republika Efektivní doprava mezi Indií a Českou republikou Kühne + Nagel Česká republika Efektivní doprava mezi Indií a Českou republikou Jan Drabina, Business Development Manager 9. 12. 2015 09/12/15 Kühne + Nagel globální logistická síť: Celosvětová síť více

Více

REDAKCE, PŘEDPLATNÉ, INZERCE

REDAKCE, PŘEDPLATNÉ, INZERCE MEDIADATA 2017 Dopravní noviny jsou odborné periodikum pro dopravu, spedici a logistiku. Jednotlivé strany jsou věnovány následujícím oblastem: Dopravní politika Silniční doprava Železniční doprava Kombinovaná

Více

Náš zákazník Henkel. Centrální uzel pro složité přepravní úkoly

Náš zákazník Henkel. Centrální uzel pro složité přepravní úkoly Náš zákazník Henkel Centrální uzel pro složité přepravní úkoly Shrnutí Přeprava zboží z různých míst v Evropě zákazníkům v Bulharsku, Rumunsku, Srbsku nebo Chorvatsku po nejjednodušší trase, v různých

Více

DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE

DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE DOKONALE SYNCHRONIZOVANÉ ZOLL DOUANE Value Beyond Logistics PST CLC (člen skupiny Mitsui-Soko Group) je spolehlivý dodavatel skladovacích, celních a přepravních služeb působící na českém a evropském trhu

Více

TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2019

TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2019 TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2019 TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA Tištěné Dopravní noviny jsou odborné periodikum pro dopravu, spedici a logistiku. Jednotlivé strany jsou věnovány následujícím

Více

MEZINÁRODNÍ OBCHOD A MARKETING

MEZINÁRODNÍ OBCHOD A MARKETING MACHKOVÁ Hana SATO Alexej ZAMYKALOVÁ Miroslava a kolektiv MEZINÁRODNÍ OBCHOD A MARKETING Obsah Úvod...11 Aukce...12 Bankovní záruka...13 Burzy...15 Celní řízení v zahraničním obchodě...17 Průběh celního

Více

Seznamte se s TNT! Tým odborníků, který je připraven doručit vaši zásilku kamkoli

Seznamte se s TNT! Tým odborníků, který je připraven doručit vaši zásilku kamkoli Seznamte se s TNT! Tým odborníků, který je připraven doručit vaši zásilku kamkoli Vítejte my jsme TNT 848 000 868 Vítejte Dobrý den, Jsme společnost TNT Jsme celosvětový tým odborníků, připravený splnit

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

Mezinárodní přepravní právo. Praxe mezinárodního práva soukromého a obchodního Zdeněk Kapitán

Mezinárodní přepravní právo. Praxe mezinárodního práva soukromého a obchodního Zdeněk Kapitán Mezinárodní přepravní právo Praxe mezinárodního práva soukromého a obchodního Zdeněk Kapitán Mezinárodní přepravní právo Soubor právních norem regulujících jednání subjektů v souvislosti s aktem přemístění

Více

O bsah. O autorech... XV Seznam použitých zkratek... XVI Předmluva...XVIII

O bsah. O autorech... XV Seznam použitých zkratek... XVI Předmluva...XVIII O bsah O autorech... XV Seznam použitých zkratek... XVI Předmluva...XVIII ČÁST PRVNÍ ZASÍLATEL ČI DOPRAVCE? JAK SE VYHNOUT PŘEKVAPENÍ... 1 I. Základní rozlišovací znaky přepravy a zasílatelství...2 II.

Více

ŘIDIČOVA KNIHOVNA. Doklady řidiče, vozidla a nákladu

ŘIDIČOVA KNIHOVNA. Doklady řidiče, vozidla a nákladu ŘIDIČOVA KNIHOVNA Doklady řidiče, vozidla a nákladu Doklady řidiče, vozidla a nákladu Doklady, které jsou povinné pro českého dopravce (musí mít řidič motorového vozidla při řízení u sebe) při provádění

Více

FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO EXPORTU DO ZEMÍ SNS. 1

FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO EXPORTU DO ZEMÍ SNS. 1 FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO EXPORTU DO ZEMÍ SNS 1 www.ceb.cz *Data k 31. 12. 2016 Založení České exportní banky Vlastněna státem Rating Moody s Stabilní výhled Celková aktiva (mld. Kč) Rating S & Р Stabilní výhled

Více

FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO EXPORTU DO ZEMÍ SNS. 1

FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO EXPORTU DO ZEMÍ SNS. 1 FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO EXPORTU DO ZEMÍ SNS 1 www.ceb.cz *Data k 31. 12. 2017 Založení České exportní banky Vlastněna státem Rating Moody s Stabilní výhled Celková aktiva (mld. Kč) Rating S & Р Stabilní výhled

Více

Doručujeme radost. Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout.

Doručujeme radost. Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout. Doručujeme radost Vyzkoušejte naše služby a přepravu, na kterou se můžete spolehnout. Proč s DPD 10 důvodů proč přepravovat s DPD 1. Doručujeme radost 6. Věříme, že doručování zásilek může přinášet radost.

Více

Martin Boháč ČD Cargo, a. s. Specialista podpory prodeje Martin.Bohac@cdcargo.cz

Martin Boháč ČD Cargo, a. s. Specialista podpory prodeje Martin.Bohac@cdcargo.cz Soudobé trendy v nákladní železniční dopravě a teritoriální expanze. Martin Boháč ČD Cargo, a. s. Specialista podpory prodeje Martin.Bohac@cdcargo.cz Železniční doprava ekologická doprava celosvětově produkuje

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

EXW (jakýkoliv druh dopravy) FCA (jakýkoliv druh dopravy)

EXW (jakýkoliv druh dopravy) FCA (jakýkoliv druh dopravy) EXW (jakýkoliv druh dopravy) ZE ZÁVODU ) dá zboží k dispozici kupujícímu ve svém závodě (např. v podniku, továrně, skladišti, atd.). Zvláště není odpovědný za nakládku zboží na dopravní prostředek obstaraný

Více

EXW (jakýkoliv druh dopravy) FCA (jakýkoliv druh dopravy)

EXW (jakýkoliv druh dopravy) FCA (jakýkoliv druh dopravy) EXW (jakýkoliv druh dopravy) ZE ZÁVODU ) dá zboží k dispozici kupujícímu ve svém závodě (např. v podniku, továrně, skladišti, atd.). Zvláště není odpovědný za nakládku zboží na dopravní prostředek obstaraný

Více

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU

Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU Modul-Express PRO BALÍKOVOU ZÁSILKOVOU SLUŽBU SKLÁDACÍ POLICE SKLÁDACÍ POLICE Systém je vyroben z vysoce pevné oceli a je lehký i robustní. Systém je ideální pro firmy, které potřebují dobré úložné možnosti,

Více

Představení Lorenc Logistic

Představení Lorenc Logistic Představení Lorenc Logistic Kdo jsme Jsme středně velká česká rodinná společnost s již 25 lety zkušeností na dopravním trhu dodavatel logistických řešení a flexibilní obchodní partner naši zaměstnanci

Více

V takovýchto případech by měla být použita doložka FCA za předpokladu, že prodávající souhlasí s provedením nakládky na svoje náklady a riziko.

V takovýchto případech by měla být použita doložka FCA za předpokladu, že prodávající souhlasí s provedením nakládky na svoje náklady a riziko. EXW ZE ZÁVODU (...ujednané místo) "Ze závodu" znamená, že prodávající splní svou povinnost dodávky, jestliže dá kupujícímu zboží k dispozici ve svém závodě nebo v jiném jmenovaném místě (např. v podniku,

Více

Představení Lorenc Logistic

Představení Lorenc Logistic Představení Lorenc Logistic Kdo jsme Jsme středně velká společnost s více, než 25 lety zkušeností na dopravním trhu. dodavatel logistických řešení a flexibilní obchodní partner společnost se zaměstnanci

Více

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu www.hafele.cz Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu Spolehlivé doručení s certifikátem Zákazníci ve 150 zemích spoléhají na nábytkové

Více

PODPOŘTE RŮST VAŠICH OBCHODNÍCH AKTIVIT

PODPOŘTE RŮST VAŠICH OBCHODNÍCH AKTIVIT PODPOŘTE RŮST VAŠICH OBCHODNÍCH AKTIVIT EDITORIAL V GEFCO víme, na čem záleží. Nabízíme řadu logistických řešení navržených přehledně tak, aby v každé fázi dodavatelského řetězce splňovala vaše potřeby

Více

Intermodální přepravy silnice-železnice

Intermodální přepravy silnice-železnice Intermodální přepravy silnice-železnice = moderní alternativa kamionových přeprav Bratislava, 28.2.2012 BOHEMIAKOMBI spol. s r.o. Opletalova 6 113 76 Praha 1 Tel. +420 242 444 560 Fax +420 242 444 924

Více

Měnící se požadavky na straně zákazníků: vlastní strategie - předpoklad úspěchu

Měnící se požadavky na straně zákazníků: vlastní strategie - předpoklad úspěchu Truck Forum 2007 Měnící se požadavky na straně zákazníků: vlastní strategie - předpoklad úspěchu Jaroslav Kuchař, Managing Partner, INCOMA Consult INCOMAConsult(1) Obsah 1. Potřebujeme strategii? 2. Základní

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku.

Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. DODACÍ PODMÍNKY : PLATBA A DOPRAVA : Šperky zasílám pojištěné jako cenné psaní, poštovné obsahuje i balné a dárkovou krabičku. Platba předem na účet - zaslání zboží po připsání částky (obvykle do 2 až

Více

Náš zákazník Hilti. Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby

Náš zákazník Hilti. Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby Náš zákazník Hilti Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby Dodávka speciálního zboží v krátkých dodacích termínech Výchozí bod: dva sklady v Rakousku a Německu. Cíl: tisíce zákazníků v Rakousku,

Více

Transforwarding a.s. je česká společnost, která působí na českém zasílatelském a logistickém trhu od roku 1991.

Transforwarding a.s. je česká společnost, která působí na českém zasílatelském a logistickém trhu od roku 1991. Transforwarding a.s. je česká společnost, která působí na českém zasílatelském a logistickém trhu od roku 1991. Základní činnosti naší společnosti tvoří: mezinárodní i vnitrostátní silniční přeprava námořní,

Více

MEMBER OF. Ing. David Pinka. 22. září 2011. Collective member of Czech Chemical Association

MEMBER OF. Ing. David Pinka. 22. září 2011. Collective member of Czech Chemical Association MEMBER OF Ing. David Pinka Collective member of Czech Chemical Association 22. září 2011 Agenda CACS vize a mise Cíle CACS CACS v roce 2011 Čištění a GPS Dopravnířetězec a ECD Spolupráce s chemickým průmyslem

Více

ESA logistika historie společnosti

ESA logistika historie společnosti ESA logistika historie společnosti 1990 První nákladní vůz ESA 1992 ESA s.r.o. ( právní subjektivita ) 1994 Vznik pobočky ESA na Slovensku 2005 Vlastní logistické centrum v Senci (SK) 2007 Kapitálový vstup

Více

ESA logistika historie společnosti

ESA logistika historie společnosti ESA logistika historie společnosti 1990 První nákladní vůz ESA 1992 ESA s.r.o. ( právní subjektivita ) 1994 Vznik pobočky ESA na Slovensku 2005 Vlastní logistické centrum v Senci (SK) 2007 Kapitálový vstup

Více

IMPLEMENTACE IS v rámci projektu Terminál intermodálnej prepravy Žilina Teplička

IMPLEMENTACE IS v rámci projektu Terminál intermodálnej prepravy Žilina Teplička IMPLEMENTACE IS v rámci projektu Ing. Peter Hrapko Vedúci oddelenia Oddelenie projektov intermodálnej prepravy Sekcia riadenia projektov Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR Ing. Radim

Více

INCOTERMS 2000. Pro jakýkoliv způsob dopravy:

INCOTERMS 2000. Pro jakýkoliv způsob dopravy: INCOTERMS 2000 INCOTEMS je soubor mezinárodních pravidel pro výklad běžně používaných obchodních doložek v zahraničním obchodě. První soubor byl vydán v r. 1936 pod názvem INCOTERMS 1936.Později byly prováděny

Více

Faktory ovlivňující riziko při přepravě nebezpečných věcí

Faktory ovlivňující riziko při přepravě nebezpečných věcí Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Líšeňská 33a 636 00 Brno Ing. Libor Krejčí Faktory ovlivňující riziko při přepravě nebezpečných věcí Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

Náš zákazník 3M. Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj

Náš zákazník 3M. Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj Náš zákazník 3M Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj Stručný přehled Rozsáhlá síť zákazníků, která pokrývá celou Evropu. Zásilky různých velikostí, které se odesílají každý den. Nestohovatelné palety,

Více

Řidič nákladní dopravy

Řidič nákladní dopravy Řidič nákladní dopravy Řidič nákladní dopravy je schopný bezpečně řídit silniční nákladní vozidla a dopravovat náklad při krátkých a dálkových trasách. Odborný směr: Doprava a logistika Odborný podsměr:

Více