Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T N U

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T N U 2 0 1 5"

Transkript

1 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T N U Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Pá Ne Bohumil Puchýř Výběr z malířské tvorby Výstava obrazů Bohumila Puchýře. Pá S Vodomilem Zubří zemí Bystřicko Pá :00 Čarodějnice s Gohiralem Podolí Tábořiště Pá :00 První máj se stavěním májky + tvořivá dílnička Zveme vás na příjemné odpoledne na tábořišti v Podolí, strávené v režii táborových vedoucích. Bude nachystána řada her a aktivit, pálení čarodějnice a také kytara:) vezměte si s sebou něco dobrého na opékání a také dobrou náladu. V pohádkové vesničce se můžete těšit na stavění májky se statnými mládenci, kteří budou mít květinu pro dámu a polibek pod rozkvetlým stromem od Vodníka či Rumcajse nebo Vašeho prince. Rezervace na tel So : :00 Komentovaná sobotní prohlídka V tento den proběhnou komentované prohlídky ve 14 a v 16 hodin. Rezervace na tel Ne : kolo MSD mistrovské utkání fotbalový stadion Utkání mezi SFK Vrchovina a FK Mutěnice (muži A / divize). Ne :00 Koncert duchovní hudby kostel sv. Kunhuty Ondřej Horňas - varhany, Zdislava Bočková - soprán. Ne :00 Nedělní prohlídka + tvořivá dílnička Máj je časem lásky a kvetoucích stromů. V Pohádkové vesničce máme květinovou vílu Vonělku, která by se ráda vdávala. Tak uvidíme, zda se jí podaří najít pohádkového prince. Rezervace na čísle: Ne :00 Hygiena krve Kulturní dům Hra inspirovaná svědectvími a vzpomínkami lidí, kteří prožili holocaust, ale i dobovými dokumenty, projevy nacistických vůdců a texty ze současných militantních neonacistických webů. Předprodej v IC za 80 Kč. Sleva 20 % s Novoměstskou kartou. So Čt 4.5. Výstava koláží Rudolfa Němce Sněžné - Galerie Sněžné Výstava potrvá do 4. května. Otevřeno: pondělí: zavřeno, úterý neděle: hodin. Po pá Rostlinky a bylinky Městská knihovna, dětské oddělení V květnu se můžete stát "MISTRY KYTIČKÁŘI". Vyluštěte správně slovní skrývačku, osmisměrku a kvíz, které vás zavedou do světa rostlin. Rostliny a bylinky se těší na děti a mládež do 15 let.

2 Po :00 17:00 Beseda s panem Koutenským a promítání fotografií jídelna DPS Beseda o konci II. světové války v Novém Městě. Akce Klubu seniorů. Út :00 Kino: Lore Kulturní dům Drama / Thriller / Válečný. 2012, 102 min. Vstupné na místě 80 kč. Út :00 Ten trapas nepřežiju St :00 Otevírání mlejnku St :00 Otevírání mlejnku St :00 Tančírna Kulturní dům Horácké muzeum Horácké muzeum Výchovný pořad pro školy. Vstupné ZŠ 45 Kč, veřejnost 50 Kč. Tradiční otevírání Mlejnku z Víru, který je na dvorku muzea. Akci doprovodí vystoupení folklórního souboru Kamínek. Tradiční otevírání Mlejnku z Víru. Akci doprovodí folklórní vystoupení folklórního souboru Kamínek. Tančírna aneb volné večery s tancem. V této lekci: polka a cha-cha. St :00 Jitka Zelenková Žďár nad Sázavou Městské divadlo Vstupné 250 Kč, předprodej ve Žďáře nad Sázavou. Čt :00 16:00 Kurz nordic walking pro seniory Kurz nordic walking speciálně upravený pro seniory. Přihlášky a více informací se dozvíte na: Čt :00 18:00 Zkrácený kurz nordic walking Zkrácený kurz. Dozvíte se vše potřebné ke zvládnutí správné chůze, ale mini kurz kvůli malému množství času nenahradí Základní kurz NW. Přihlášky a více informací se dozvíte na: Čt :00 Vladimír Merta a Ondřej Fencl Koncert. Vstupné 140 Kč. Předprodej vstupenek probíhá v IC, sleva 20 % s Novoměstskou kartou. So :00 Farmářský trh Trh s regionálními produkty z Vysočiny. So :30 Oslavy 70. výročí ukončení 2. světové války v Novém Městě na Moravě So :00 Kurz stromolezení les Ochoza u Mercedesky Celodenní kulturní program získáte v Informačním centru. Kurz pro všechny, kteří v sobě mají touhu zdolávat vysoké stromy a chtějí se naučit jak toho bezpečně dosáhnout. Přihlášky a více informací se dozvíte na: So :00 Sobotní prohlídka Sobotní prohlídka vesničky. Rezervace na uvedeném čísle: So :00 Taneční zábava Krásné Taneční zábava se skupinou LIQUID FACE. Vstupné dobrovolné.

3 Ne :00 Nedělní prohlídka + tvořivá dílnička Na neděli připadá Den matek, proto se Manka může těšit na kytičku od svého nezbedného synka. V tvořivé dílničce si budete moci vyrobit krabičku na dáreček pro maminku. Rezervace na tel Ne :00 Kouzelný zvon Divadlo pro děti. Příběh vypráví o dobrodružné výpravě za získáním zvonu nazpět, o velikém přátelství a odvaze. Vstupné na místě 50 Kč. Po :00 Školní liga běh na 60 m Běh na 60 m pro žáky 1. a 2. stupně. Út :00 17:00 Okresní setkání seniorů, velký sál Akce Klubu seniorů. Pouze pro přihlášené, počet míst je omezen. Út :30 10:00 Princezna se zlatou hvězdou na čele Divadelní představení pro děti. Vstupné MŠ a ZŠ 45 Kč, veřejnost 50 Kč. St : kolo MSD mistrovské utkání fotbalový stadion Utkání mezi SFK Vrchovina a FC Slovan Havlíčkův Brod (muži A/divize). St :00 Partička St :30 Z louže pod okap Zábavný pořad plný improvizace. Vstupné 400 Kč. Předprodej vstupenek v síti Ticketstream. Divadelní komedie. Námět pochází z mnoha kauz, které se v posledních letech vyrojily v našem českém prostředí a které nás zvedají ze židlí. Vstupné 240 Kč. Exteriérová panelová výstava Po Čt :00 Vernisáž. stopách Jana Štursy před čp. 122 Čt :00 Slavnostní vyhlášení výsledků výtvarné soutěže Janův svět Čt :00 Odrazy 2. světové války v hudbě Poslechová přednáška k výročí ukončení II. světové války. Čt Koncert ZUŠ Kulturní dům Pá :00 Jarní trh Komerční trh. Pá :00 Muzejní noc Horácké muzeum Prohlídka muzea zdarma až do hodiny. Komentovaná prohlídka muzea a výstavy k výročí osvobození, v divadlo Honzy Hrubce. Kvíz pro malé i velké.

4 Pá :00 Zpíváš, zpívám, zpíváme Kulturní dům Přehlídka dětských pěveckých souborů. Vstupné dobrovolné. So :00 14:00 So :00 Základní kurz nordic walking Vcházíme do obrazů s krajinným ekologem Vysočina Arena Komplexní kurz. Na kurzu je dostatek času na zažití správné techniky. Výšlap je obohacen o další aktivity s holemi. Přihlášky a více informací se dozvíte na: Komentovaná prohlídka výstavy Vcházení do obrazů s iniciátorem výstavy doc. Ing. Janem Lacinou, CSc. Začátek prohlídky je v sobotu od 15 hodin, v úterý od 16 hodin. Symbolické vstupné 20 Kč. So :00 Sobotní prohlídka Sobotní prohlídka vesničky. Rezervace na uvedeném čísle: Ne :00 Z obrazů do přírody Krátká, Samotín, Blatiny, Milovy Sněžné vás zve na výlet za zobrazovanými motivy malíře Josef Jambora. Odjezd linkovým autobusem z autobusového nádraží v 11:05 z Nového Města do Sněžného, odkud společně vyrazíme do Krátké, Samotína, Blatin a Milov. Trasu lze v průběhu upravovat dle nabízených alternativ, nejkratší je však 7,5 km, nejdelší 12,5 km. Odjezd zpět je po 15 nebo po 17 hodině opět linkovým autobusem. Ne :00 KINO: Medvídek Paddington Kino pro děti. Vstupné 30 Kč na místě, sleva 20 % s Novoměstskou kartou. Ne :00 Nedělní prohlídka + tvořivá dílnička Celý svět žije mistrovstvím světa v hokeji a protože naše čarodějnice Kanimůra nechce při takové události chybět, rozhodne se, že by také chtěla jet fandit na hokej. Rezervace na čísle: Ne : kolo MSD mistrovské utkání fotbalový stadion Utkání mezi SFK Vrchovina a FSC Stará říše (muži A/divize). Po :00 Vycházka Nové Město na Moravě Akce Klubu seniorů. Vycházka kolem stavby plaveckého bazénu Oborou ke Třem křížům. Sraz ve 14:00 před poštou. Po :00 Vlčí hlídky Projekce dokumentárního filmu a následná diskuze s hlavním koordinátorem vlčích hlídek v ČR Miroslavem Kutalem a režisérem Janem Svatošem. Út :00 Vcházíme do obrazů s krajinným ekologem Komentovaná prohlídka výstavy s iniciátorem výstavy doc. Ing. Janem Lacinou CSc. Symbolické vstupné 20 Kč. Út :00 KINO: Pohádkář Vstupné 50 Kč na místě, sleva 20 % s Novoměstskou kartou.

5 St :00 Vernisáž výstavy prací žáků ZUŠ Čt :00 Koncert ZUŠ Pá :00 Tančírna Horácké muzeum Vernisáž žáků výtvarného oboru ZUŠ ve výstavním sále, ve vestibulu muzea výstava absolventů. Letošní výstava je inspirovaná dílem sochaře Jana Štursy, jehož výročí narození si letos připomínáme. Závěrečný koncert, kde se společně představí žáci a soubory z hudebního, tanečního a literárně dramatického oboru ZUŠ Jana Štursy. Tančírna aneb volné večery s tancem. V této lekci: valčík a bachata. Pá Ne MTB Světový pohár Vysočina Arena SP v horských kolech. So :00 Farmářský trh Trh s regionálními produkty z Vysočiny. So :00 Den singletracku So :35 Májový mítink na dráze So :00 Bleší trh So :30 JAZZ Q - Martin Kratochvíl & Tony Ackerman Ne :00 Vcházení do obrazů Vysočina Arena (přísálí) Těšit se můžete na hry a soutěže, překážkovou dráhu, cykloškolu, jízdu zručnosti a skákací hrad pro děti. Měřená časovka na singletracku soutěž o hodnotné ceny, Biketrial show, MTB závod pro děti. Začátek 9:30, disciplíny: muži - délka 1500 m, ženy m, disk. Přihlášky nejpozději 30 minut před startem. Startovné 50 Kč. Odměny: první tři v disciplíně Kč při splnění limitů dálka - muži 680, ženy 560, 1500 m - muži 3:55, ženy 4:42, disk - ženy 53,00. Při nesplnění limitů jsou odměny poloviční. Bleší trh je určen všem, kteří hledají zajímavé, někdy starožitné kousky, kteří chtějí levně nakoupit nebo naopak prodat věci, které již nepotřebují. Česká jazzová legenda, skladatel a vůdčí osobnost skupiny Jazz Q. Kapela bude hrát ve složení Martin Kratochvíl piano CZ, Tony Ackerman kytara, zpěv USA, Imram Musa Zangi conga IRÁN a Filip Zangi - percusions CZ. Info o předprodeji na: nkz.nmnm.cz. Iniciátor výstavy krajinný ekolog doc. Ing. Jan Lacina, CSc. znovu nalézá zobrazovaná místa tradičních krajinářů Vysočiny, jako například Josefa Jambora, Oldřicha Blažíčka a dalších. Ne :00 Lucerna aneb boj o lípu Pohádková divadelní hra Aloise Jiráska pro děti i dospělé v podání ochotníků z Rozsoch. Benefice pro Portimo o.p.s. Vstupné na místě 40 Kč děti, 80 Kč dospělí. Po :00 17:00 Kavárnička jídelna DPS Přijďte si při kávě a čaji popovídat. Akce Klubu seniorů. Út :00 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura ve své projekci kombinuje humor s neuvěřitelnými zážitky ze své dobrodružné pěší cesty do Jeruzaléma.

6 St :00 Animované pohádky Kulturní dům Promítání pohádek pro děti od 3 do 9 let. Vstupné MŠ, ZŠ 17 Kč, veřejnost 22 Kč. Čt :00 Koncert tanečního oboru ZUŠ Koncert tanečního oboru ZUŠ Jana Štursy. Čt :00 Jeden svět (konferenční sál č.1) Festival dokumentárních filmů o lidských právech. Film, který budeme promítat příští měsíc, vždy na posledním filmu vybírají diváci. Vstup ZDARMA. So :00 Otevírání studánek Tři Studně studánky Barborka a Vitulka Touto slavností si v letošním roce připomeneme 100. výročí narození skladatelky a dirigentky Vítězslavy Kaprálové. V programu je tradičně i kulturní vystoupení. Rybářské závody, 1. ročník So :00 Milovy Memoriálu Stanislava Krytináře Startovné 700 Kč na dvojici. Předběžná rezervace na info@kempmilovy.cz Ne : kolo MSD mistrovské utkání Ne :00 Pohádkový den dětí Loutková revue. Masarykovo náměstí Ne :30 Boni Pueri fotbalový stadion Centrum Eden Výhled na červen 2015 Utkání mezi SFK Vrchovina a ČSK Uherský Brod (muži A/divize). Koncert chlapeckého pěveckého sboru. Vstupné dospělí 50 Kč, děti zdarma. St :00 Tančírna poslední před létem Tančírna aneb volné večery s tancem. So :00 Farmářský trh Široká nabídka uzenin a mléčných výrobků, včelařské produkty, koření, bylinné sirupy a čaje, zelenina, ovoce, květiny... So :30 Daňkovický kotár Daňkovice Krásné 9. ročník amatérských cyklistických závodů do kopce. Registrace od 13 hod. Pro děti je připravený doprovodný program, občerstvení zajištěno. Po :00 Školní liga skok daleký z místa Skok daleký z místa pro žáky 1. a 2. stupně. St Animované pohádky Promítání pohádek pro děti od 3 do 9 let. Vstupné MŠ, ZŠ 17 Kč, veřejnost 22 Kč. Pá :00 Galerijní noc V rámci večera proběhne vernisáž výstavy Poklady Vysočiny, komentované prohlídky, dílny a koncert pěveckého sboru Gaudeamus z Brna. Detailní program bude upřesněn. So :00 Přehlídka akordeonových souborů ZUŠ Oblastní přehlídka akordeonových souborů ZUŠ.

7 So :00 Festival moravského vína Tři Studně Hotel U Loubů Přijďte ochutnat vína od vinařů z Čejkovic, domácí koláče a uzené přímo z udírny. V průběhu dne vás čeká i módní přehlídka letní kolekce emboutique, budete se moci nechat nalíčit profesionální make-up artist a dozvědět se něco o investičních diamantech. Pro děti pak bude připravena mini ZOO a další. Ne : kolo MSD mistrovské utkání SFK Vrchovina - FC Slovan Rosice. Fotbalový stadion Ne :30 Gunnar Idenstam Koncert klasické hudby. kostel sv. Vavřince Pá Nova Civitas Slavnosti města. Program: 14:00 18:00 novoměstské školy a příspěvkové organizace, 18:00 18:30 ocenění sportovních výkonů, 19:00 - KSV, 21:00 Voila koncert, 22:30 05 a Radeček. Doprovodný program: 8:00 15:00 - SOŠ 8:00 15:00 - Moreau agri 8:00 18:00- atrakce pro děti - vodní aquazorbing, dětské hřiště, vodní autodrom 14:00-17:00 NSS kavárnička So Nova Civitas Slavnosti města. Program: 10:00 12:00 dechovka, 12:00 15:00 - reprodukovaná hudba, 15:00 - pohádka pro děti, 16:00 22:00 - Smažený zelí, Bengál, Terne Čhave, Hoochachos, Debbie. Doprovodný program: 8:00-17:00, řemeslný jarmark, 8:00-12:00 - farmářský trh, 8:00-13:00, prezentace místních neziskovek, 8:00 19:00 - atrakce pro děti - vodní aquazorbing, dětské hřiště, vodní, autodrom, 10:00 12:00 novoměstské mažoretky, 10:00-16:00 lodičky. So :00 Farmářský trh So Ne :00 Medový víkend Studnice Turistická chata Speciality od farmářů z Novoměstska - široká nabídka uzenin a mléčných výrobků, včelařské produkty, koření, bylinné sirupy a čaje, zelenina, květiny... V čase medobraní vám i v naší kuchyni nabídneme jídla, jimž specifickou chuť dodává právě med. Přijďte ochutnat med z nejvýše položené obce na Vysočině. Čt :00 Oslavy k 135. výročí školy Vratislavovo nám., prostor před budovou I. ZŠ Oslavy k 135. výročí školy - kulturní vystoupení žáků 1. ZŠ, vystoupení mažoretek, komentované prohlídky 1.ZŠ, dětské dílničky, vystoupení skupiny Pyroterra a další. Slavnostní vyřazení žáků 9. Čt :00 Slavnostní vyřazení žáků 9. ročníku. ročníku Předprodeje vstupenek Předprodej pro akce konané v KD v Novém Městě: pokladna IC a HM, tel (PO-NE 9-12:15,13-16:00) Předprodej pro akce konané ve Žďáru nad Sáz.: KD, tel (Po,St,Čt h) Předprodej pro akce konané v Bystřici n. P.: KD, tel , Knihkupectví: tel Zpracovalo

8 Informační centrum, Vratislavovo nám. 114, Nové Město na Moravě Tel.: ,

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v D U B E N 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Čt 2. - Po 6.4. Velikonoční speciality Tři Studně hotel U Loubů Připraveny budou pokrmy

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v k v ě t n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 1.1. - Út 31.12. Živá historie Hlinsko Betlém Hlinsko Speciální programy pro školy

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

List1. Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v P R O S I N E C 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne 2. 12. - Út 4. 12. Studnice Turistická chata 11:00 Rybí hody Přijďte ochutnat

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v d u b n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v d u b n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v d u b n u 2 0 1 3 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 1.1. - út 31.12. Živá historie Hlinsko Betlém Hlinsko Speciální programy pro školy

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE MIKULOV město s vůní jihu TOP akce 2010 duben září D PRAHA Pl BRNO D Sk A WIEN EVROPSKÁ UNIE Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Zahájení sezony Regionálního muzea v Mikulově 1. dubna 2010

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

InfoTip ICM Jilemnice

InfoTip ICM Jilemnice InfoTip ICM Jilemnice V ICM Jilemnice k prodeji: Jilemnické omalovánky jsou zaměřeny na typické objekty a tradice ve městě. Upoutají krásnými ilustracemi a doprovodným textem, který je psaný českým a anglickým

Více

březen červen fb.my/krasnalipa3

březen červen fb.my/krasnalipa3 březen červen 2018 www.krasnalipa.cz fb.my/krasnalipa3 Změna programu vyhrazena 7. 3. 10. 3. 14. 3. 18. 3. 21. 3. KULTURNÍ DŮM Emoji - promítání pro děti Zkrocení zlé ženy - divadlo Zahradnictví: Dezertér

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko Soutěž Broumovská klávesa, koncert Jiřího Schmitzera, vernisáže výstav, kino, fotbal, Májový a Jarní koncert. To jsou tipy na některé akce, které se o prodlouženém víkendu od 5. do 8. května konají na

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli.

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli. Oslavy broumovského fotbalu, Cesta parky a zahradami, Suchodolská pouť, vernisáž výstavy, sportovní víceboj, Filmová přehlídka havlovských filmů, hudební a taneční vystoupení. To jsou tipy na některé akce,

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T E N 2 0 1 6

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T E N 2 0 1 6 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v K V Ě T E N 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne 1. 5. - Po 31.10. S Vodomilem zubří zemí 2016 Bystřicko Poznávejte zajímavá místa,

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z E N 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z E N 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v B Ř E Z E N 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Ne 1.3. Sportuj s námi 2015 Náhradní termín za závody ze 14.2. Závod Vysočina Arena

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou LISTOPAD 2018 Kulturní akce: 2. 11. 2018 40. Noční pochod - pořádá TJ Jiskra Zruč nad Sázavou, start: 17:00-18:00 hod. Spolkový dům,

Více

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016

PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016 PŘEHLED SPOLEČENSKÝCH AKCÍ V MĚSTĚ ALBRECHTICÍCH PRO ROK 2016 LEDEN Novoroční výšlap chata Anna rozhledna Pátek 1. ledna 2016 ÚNOR Sportovně myslivecký ples Sobota 27. února 2016, tělocvična ZŠ Město Albrechtice

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko Akce pořádané u příležitosti dne dětí, koncert Karla Kahovce, Dřevíčská lávka, Prodaná nevěsta, fotbal, taneční vystoupení, dernisáž výstavy. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 31. května

Více

správný cíl Vaší cesty

správný cíl Vaší cesty správný cíl Vaší cesty KULTURNÍ AKCE HRADECKO ČERVEN 2014 31. května - 1. června, sobota - neděle 9:00 ZA PRVNÍMI ZEMĚDĚLCI DO MLADŠÍ DOBY KAMENNÉ Archeopark pravěku Všestary Pokud si chcete pravěk zažít

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Úterý 1.8.2017 14:00 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE SRAZ NA RECEPCI 19:00

Více

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h.

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h. Šotek v muzeu Chotěboř datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 26.10.2014 místo konání: Městské muzeum - zámek stručný popis akce: Hravá výstava pro celou rodinu + nové stálé expozice Jindřich

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská 26) Mateřinky v pohybu 7.

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou

Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: DUBEN 2016 Od 1. 2. 2016 Kurz šití a střihů - probíhající kurz, lektorka Dagmar Fnoučková - pořádá Město Zruč nad Sázavou - OKŠS

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59 Festival dokumentů o lidských právech Jeden svět, Irský večer, Slavnosti piva, vína a klobás, vernisáž výstavy, hronovské oslavy divadelnictví, broumovské Vítání jara, dva plesy, zábava, divadlo. To jsou

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h.

Green Day Revival Praha datum začátku akce: 26.07.2014 čas začátku akce: 21:00 h. Festival fantazie 2014 datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 06.07.2014 místo konání: KD Junior, sokolovna, kino, hotel Fantazie stručný popis akce: sci-fi, vesmír, technika, horor, záhady,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín ve spolupráci

Více

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou.

Den Zlínského kraje od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a výtvarný obor dílny za 21. Budovou. Akce - školní rok 2015/2016 Září Výstava absolventů výtvarného oboru - vestibul VO ZUŠ Říjen Den Zlínského kraje 3.10.2015 od 9 hod. do 13 hod. - cimbálová muzika Malina, Bigband ZUŠ Zlín-Malenovice a

Více

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín.

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín. Hned čtyři kina, dvě vernisáže a dvě divadelní představení, dokumentární film, prohlídka Skriptoria, Svatomartinské slavnosti pro děti, fotbal či pietní akt. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Pátek 1.9.2017 13:00 14:00 KNIHOVNA - LD BEZRUČ 14:00 18:00 UKONČENÍ LÉTA VIZ PLAKÁT/HUDBNÍ

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok

PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA DONÍN, příspěvková organizace ZÁŘÍ Horní Valy 2, 695 01 Hodonín telefon 702 018 098 e-mail: zus.hodonin@wordonline.cz PŘIPRAVOVANÉ AKCE školní rok 2015-2016 22. 9. Domov pro seniory

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK ZÁŘÍ 2018 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto Josef Gerhát ZVEME VÁS ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH PODTOLŠTEJNSKA:

Více

2. 3.1. Novoroční turnaj ve futsalu, Městská sportovní hala. Kontakt: Pavel Nečas, tel.: 608 300 700

2. 3.1. Novoroční turnaj ve futsalu, Městská sportovní hala. Kontakt: Pavel Nečas, tel.: 608 300 700 Akce 2010 leden 2. 3.1. Novoroční turnaj ve futsalu, Městská sportovní hala. Kontakt: Pavel Nečas, tel.: 608 300 700 9.1. Tříkrálový volejbalový turnaj, Městská sportovní hala. Kontakt: Centrum volného

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně SRPEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2013 úterý Sokolský vrch 17:00 22:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 Soutěže pro děti 17:30 Divadelní představení pro děti

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ČERVENEC - SRPEN 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, TAKÉ O PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NOVÁ BYSTŘICE. Nová Bystřice Landštejn Jindřichohradecké místní dráhy

KALENDÁŘ AKCÍ NOVÁ BYSTŘICE. Nová Bystřice   Landštejn   Jindřichohradecké místní dráhy KALENDÁŘ AKCÍ 2019 NOVÁ BYSTŘICE Nová Bystřice www.novabystrice.cz Landštejn www.hrad-landstejn.eu Jindřichohradecké místní dráhy www.jhmd.cz Zámek Nová Bystřice www.zameknovabystrice.cz Bližší a aktuální

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019 Kulturní akce: Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou BŘEZEN 2019 STROMY REPUBLIKY - výstava ve Spolkovém domě - pořádá Klub panenky ČR 9. 3. 2019 Zatre - pořádá Spolek rodáků

Více

100. výročí vzniku Československa. OSLAVTE TO S NÁMI! Městský úřad Vysoké Mýto Čtvrtek, 04 Říjen :54

100. výročí vzniku Československa. OSLAVTE TO S NÁMI! Městský úřad Vysoké Mýto Čtvrtek, 04 Říjen :54 Výstavami, přednáškami, koncerty a dalšími akcemi ve školách, v muzeu, na náměstí Přemysla Otakara II. i na jiných místech Vysokého Mýta si v průběhu letošního roku připomínáme 100. výročí vzniku republiky.

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení Mateřský klub Chotěboř datum začátku akce: 01.11.2011 datum ukončení akce: 30.11.2011 Mateřský klub v učebně č. 4 ve druhém patře. Informace o cenách na jednotlivé kroužky na tel. č. 569 626 638, možnost

Více

Kalendář akcí na rok 2019

Kalendář akcí na rok 2019 Duben Velký pátek hledání pokladů, velikonoční tvoření Kdy: Pá 19.4 2019 12:00-16:00 hod So 20.4.2019 10:00-16:00 hod. Přijďte si k nám najít poklad na Velký pátek (jen v pátek!!). Nebo si vytvořit velikonoční

Více

Kalendář akcí. září 2019

Kalendář akcí. září 2019 Kalendář akcí září 2019 Dřevo v rukách umělců datum začátku akce: 3. 5. 2019 datum ukončení akce: 1. 9. 2019 popis akce: výstava otevřena út ne, 9 12 a 12.30 17, prohlídky začínají každou půlhodinu, poslední

Více

Akce Obce Šardice 2014

Akce Obce Šardice 2014 Akce Obce Šardice 2014 datum pořadatel název akce LEDEN 11.1.2014 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples 18.1.2014 FoS Šardičan Krojový ples 28.1.2014 MŠ Interaktivní muzikoterapeutická pohádka ÚNOR 1.2.2014

Více

ICM Bruntál, Dr. E. Beneše 47, 79201 Bruntál. Zpravodaj Informačního centra pro mládež Bruntál při NZDM OPEN HOUSE Bruntál Bruntálsko 17.

ICM Bruntál, Dr. E. Beneše 47, 79201 Bruntál. Zpravodaj Informačního centra pro mládež Bruntál při NZDM OPEN HOUSE Bruntál Bruntálsko 17. Občan a stát: Pavilon v parku dostane nové zázemí Volný čas: ZMĚNA V DIVADLE: Drahé tety a já - detektivní komedie místo hry Play Strindberg. Prostor u hudebního pavilonu v bruntálském městském parku získá

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Ú N O R U 2 0 1 6 Datum Hodina Název akce Místo konání Poznámka Út 26.1. - Ne 3.4. Po 1.2. denně mimo PO 9:00 12:00, 12:30 Flamberg Černá hodinka trocha

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 2. 7. 2018 úterý 3. 7. 2018 15:30 17:00 ZDOBENÍ KVĚTINÁČŮ UBROUSKOVOU TECHNIKOU * / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 4. 7. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz MO KSČM spolu

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 3. 9. 2018 15:30 17:00 VOLEJBAL / sraz na recepci Libuše 15:30 17:00 PROCHÁZKA: ČERVENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH - HVĚZDA / sraz na recepci Libuše Střední náročnost, 3 400 m. Minimální účast 3 osoby. úterý

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: Listopad: LISTOPAD A PROSINEC 2017 Výstava obrazů - Spolek Do baref - Spolkový dům, I. patro, chodba. Panenky, Baťa

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Mělnické kulturní PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Středa 4. června v 19.30 hodin - hudební sál MKD SUNDAY SEXTET Koncert vokální skupiny z Pardubic, která představí jak klasické jazzové písně, tak i novodobé

Více

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57 Město Vysoké Mýto slaví v tomto roce 750 let od svého založení českým králem Přemyslem Otakarem II. Po celý rok zde probíhají kulturní, společenské a sportovní akce. Do oslav se zapojila většina vysokomýtských

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek Kalendář akcí na únor 2019 01.02.2019 20:00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek v MIC Štramberk od 15. ledna. Fotbalový klub Štramberk

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013

Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Přehled kulturních akcí ZUŠ Zlín Malenovice ve školním roce 2012/2013 Září 24.9.2012 Zájezd VO na výstavu J. Lady do Holešova Říjen 13.10.2012 Vystoupení cimbálové muziky Malina Mysločovice 23.10.2012

Více

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků.

ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků. ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků ŠPINDLERŮV MLÝN město zážitků PŘEHLED AKCÍ ŠPINDLEROVSKÁ ZIMA 2017 / 2018 Přehled nejdůležitějších akcí v zimní sezóně 2017 / 2018 Innogy Špindl Ski Openning Předsilvestrovská

Více

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně.

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně. Obecní vysílání Tylovo divadlo Újezd u Brna Vás srdečně zve na svou nejnovější inscenaci ze současnosti od Antonína Procházky Ve státním zájmu Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod.

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DUBEN 2018 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE ZVEME VÁS ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH PODTOLŠTEJNSKA: Pátek 6.

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK ČERVEN 2019 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto: Ladislav Košťák st. ZVEME VÁS ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 MĚSTSKÉ DIVADLO Mikulášská 21 www.mikskrnov.cz 12. 6. 17:00 ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ SHOW tanečních souborů SVČ Méďa 18. 6. 19:00 MANON LESCAUT divadelní hra o nekonečné lásce maltézského

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK LISTOPAD 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Tajemný Tolštejn Foto Marian Maštrla RÁDI VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK ŘÍJEN 2018 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Foto redakce POB ZVEME VÁS ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH PODTOLŠTEJNSKA:

Více

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian Slavnosti českého piva a polských klobás, poslední koncert skupiny Imodium, francouzská kapela Raskolnikov v Edenu, vernisáž výtvarné skupiny Cyróza, koncert skupiny Kluci a jejich přátel, dětský karneval,

Více

KALENDÁŘ AKCÍ. Kultura, sport a zábava }NÁS SPOJUJÍ. Nová Bystřice (CZ) Landštejn (CZ)

KALENDÁŘ AKCÍ. Kultura, sport a zábava }NÁS SPOJUJÍ. Nová Bystřice (CZ)   Landštejn (CZ) KALENDÁŘ AKCÍ 2018 Kultura, sport a zábava }NÁS SPOJUJÍ Nová Bystřice (CZ) www.novabystrice.cz Landštejn (CZ) www.hrad-landstejn.eu Jindřichohradecké místní dráhy (CZ) www.jhmd.cz Reingers (AT) www.reingers.at

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

Plán aktivit Denního stacionáře Pohoda na II. čtvrtletí 2019

Plán aktivit Denního stacionáře Pohoda na II. čtvrtletí 2019 Plán aktivit Denního stacionáře Pohoda na II. čtvrtletí 2019 termín konání akce popis akce Místo konání akce DUBEN 2019 1. 4. 2019 9:00-10:00 Beseda - Velikonoce Denní stacionář Pohoda 2. 4. 2019 10:00-11:00

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

Celkový kulturní přehled říjen 2013

Celkový kulturní přehled říjen 2013 Celkový kulturní přehled říjen 2013 - od 1. října 2013 Zahájení pravidelného cvičení(dle rozpisu) Sokolovna TJ Sokol - od 1. října 2013 Burza knih nákup až se 100 % slevou Kurfürstův dům KZM Přibyslav

Více

Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem.

Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem. Kroměříž 2018 pro mladé věkem i duchem www.kromeriz.eu Kroměříž žije, Kroměříž baví, Kroměříž je tu pro vás! Kroměříž letos nabídne osvědčená lákadla i novinky. Centrem dění bude - jak se již stalo zvykem

Více